En ook geen enkele criteria vooraf. Dus niet zoals bij GBBO iets als 3 verdiepingen met drie caramelvariaties oid. Zo zonde vind ik dat.quote:Op zondag 30 december 2018 21:05 schreef Myraela het volgende:
Ik vind dit wel weer een stomme opdracht. Dit is allemaal toch totaal niet te vergelijken. Een aantal hebben in mijn ogen niets met O&N te maken.
Met het seizoen worden de showstoppers steeds vager. In eerdere seizoenen had je nog een duidelijk thema of een bepaald ingrediënt wat moest worden gebruikt. Bij deze opdracht kun je alles wel als een Nieuwjaarstaart interpreteren.quote:Op zondag 30 december 2018 21:05 schreef Myraela het volgende:
Ik vind dit wel weer een stomme opdracht. Dit is allemaal toch totaal niet te vergelijken. Een aantal hebben in mijn ogen niets met O&N te maken.
quote:
quote:Op zondag 30 december 2018 21:09 schreef Myraela het volgende:
Die brug is toch gewoon lelijk, of ben ik nou scheel.
quote:Op zondag 30 december 2018 21:09 schreef derLudolf het volgende:
Ik zou een half handje maken en een Cobra 6 er in zetten.
Spektakel gegarandeerd!
Dat laatste sowiesoquote:Op zondag 30 december 2018 21:09 schreef Myraela het volgende:
Die brug is toch gewoon lelijk, of ben ik nou scheel.
Dan prik ik dadelijk een paar sterretjes in de cake die hier zo uit de oven komt.quote:Op zondag 30 december 2018 21:08 schreef Myraela het volgende:
Je pleurt er wat sterretjes op en het is een nieuwjaarstaart.
quote:Op zondag 30 december 2018 21:09 schreef derLudolf het volgende:
Ik zou een half handje maken en een Cobra 6 er in zetten.
Spektakel gegarandeerd!
10/10quote:Op zondag 30 december 2018 21:10 schreef Chia het volgende:
[..]
Dan prik ik dadelijk een paar sterretjes in de cake die hier zo uit de oven komt.
Nieuwjaarscake
een frisse start, blijkbaar. Frisse tegenzin om weer een jaar te moeten werken.quote:Op zondag 30 december 2018 21:10 schreef Myraela het volgende:
Deze citroentaart, wat is daar nou nieuwjaar aan? Die had toch voor elke opdracht gebruikt kunnen worden.
Je zou in de huidige serie waarschijnlijk winnenquote:Op zondag 30 december 2018 21:10 schreef Chia het volgende:
[..]
Dan prik ik dadelijk een paar sterretjes in de cake die hier zo uit de oven komt.
Nieuwjaarscake
Dat inderdaad. Dan kan ik de overgebleven cake van het kerstdiner ook opnieuw de oven inschuiven, er een sterretje in prikken en het tot nieuwjaarstaart bombarderen.quote:Op zondag 30 december 2018 21:10 schreef Myraela het volgende:
Deze citroentaart, wat is daar nou nieuwjaar aan? Die had toch voor elke opdracht gebruikt kunnen worden.
Dat ze het zelf niet verwachttequote:Op zondag 30 december 2018 21:13 schreef Aoibhin het volgende:
Blonde Kim wordt exit; ga echt verbaasd zijn als het iemand anders is
Doorgestoken kaartquote:
Doorgestoken taart, hi ha ho.quote:
Denk dat ze tweede wordt. Cas eerste.quote:Op zondag 30 december 2018 21:45 schreef Em31 het volgende:
Wordt nog wat als Maroeska uiteindelijk dit hele programma wint
Volgende week ook exit denk ikquote:Op zondag 30 december 2018 21:05 schreef MacorgaZ het volgende:
Gelukkig blijft de mooie Kim er dan in
Don't crush my dreams, bro.quote:
Dat hebben ze ook gedaan en die zitten nu in het programma.quote:Op maandag 24 december 2018 20:56 schreef Sunshine1982 het volgende:
Natuurlijk zijn dit amateurbakkers, maar als je niks bijzonders kunt neerzetten, blijf dan lekker thuis en geef iemand anders een kans.
ik moet zeggen Cas die bakt wel constant dus lijkt mij een goede kanshebber. Maroeska vond ik deze week echt niet de Meesterbakker. De champagne taart was niet goed op smaak en persoonlijk vond ik hem ook niet mooi. Die met die bellen er op bijv dat was gewoon echt een mooie taart. De technische opdracht heeft ze met afkijken bijna gewonnen en die citroentaart vond ik niks Nieuwjaars aan. Als ik ergens een sterretje in prik is het niet per definitie een nieuwjaarstaartquote:Op zondag 30 december 2018 23:47 schreef TLC het volgende:
Ok wilde gok :
finale Anna / Nicole, Cas en Maroeska
zie je daarom ben ik lekker thuis geblevenquote:Op maandag 24 december 2018 20:56 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik vind HHB geen ruk meer aan. Ik vind het nep (dan heb ik het niet over Maroeska, maar over de baksels die er voor 3 uur bakken niet uitzien waar lovend over gedaan wordt) en ik vind de baksels gewoon uitermate amateuristisch en stom. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Natuurlijk zijn dit amateurbakkers, maar als je niks bijzonders kunt neerzetten, blijf dan lekker thuis en geef iemand anders een kans.
helemaal mee eens! Ik vond die chocolade brug wel erg leuk bedacht!quote:Op maandag 31 december 2018 14:17 schreef MrsDuck het volgende:
Matige aflevering. En ik vind Cas over de afgelopen uitzendingen beter en constanter dan Maroeska.
Ik vond dat churrosbakje maar een stomme opdracht. Technisch zeer zeker interessant, maar dit is een noviteit. Ik heb zo'n ding nog nooit bij de (banket)bakker gezien of een recept van gezien in de bladen en blogs die ik volg. Bij technische opdrachten moet je techniek testen maar ook basiskennis en klassiek repertoire. Kandidaten zouden het moeten kunnen kennen.
Wat dat betreft, gaf ik André groot gelijk. Oliebollen met en zonder vulling hadden ze moeten doen, beide 4. En tijdens het rijzen van het beslag, bakken ze ook nog 10 kniepertjes. En het spektakelstuk had de Champagnetaart moeten zijn. En als signatuuropdracht hadden ze borrelbrood moeten maken. Dat past toch beter bij oud en nieuw dan die vage citroentaart en churrosbakjes?
Ook mee eens. Veel van die dingen die je ook op pinterest/instagram/bakblogs/youtube tegenkomt. De zoveelste naked-drip-rainbow-cake En ze zijn smaaktechnisch ook nog eens behoorlijk saai. Er zat er laatst één in Masterchef Australië Echt Masterchef-onwaardig vond ik dat.quote:Op maandag 31 december 2018 11:04 schreef Piger het volgende:
Veel cake biscuits. Vind het beetje jammer. Nicole die komt elke keer ook gemakkelijk weg omdat ze weeeeeer een taart op basis van biscuit maakt en er weinig fout mee kan gaan.
Ze mogen wel wat meer letten op te simpele creaties i.p.v. alleen mislukte.
Die roze-witte? Volgens mij was die alsnog wel een stukje veeleisender dan wat er in HHB voorbij komtquote:Op maandag 31 december 2018 15:22 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Ook mee eens. Veel van die dingen die je ook op pinterest/instagram/bakblogs/youtube tegenkomt. De zoveelste naked-drip-rainbow-cake En ze zijn smaaktechnisch ook nog eens behoorlijk saai. Er zat er laatst één in Masterchef Australië Echt Masterchef-onwaardig vond ik dat.
Zoals Kim Gquote:Op zondag 30 december 2018 23:35 schreef Meridiaan het volgende:
Elke week is er gegarandeerd eentje die gigantisch flopt en er dus uitgezet wordt. Zolang je dat zelf niet ben en je kop niet boven het maaiveld uitkomt, kun je het nog even uitzingen.
Is dat gespiek niet al vanaf het eerste seizoen??quote:Op dinsdag 1 januari 2019 13:32 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Leuk en aardig die Maroeshka maar ze hoort daar niet thuis. Nu mist het het hele idee van thuis bakkers. En dat gespiek is ook zeer ergerlijk.
Cas blijft mijn favoriet. Go Cas
spieken doen ze bij GGBO ook.quote:Op dinsdag 1 januari 2019 16:12 schreef TjjWester het volgende:
[..]
Is dat gespiek niet al vanaf het eerste seizoen??
Zoals die ene zandkoekjesboom toenquote:Op dinsdag 1 januari 2019 15:54 schreef Meke het volgende:
Ik heb ook wel eens het idee dat ze gewoon te weinig tijd krijgen, en daardoor niet echt uit durven pakken qua technieken en versieringen.. Domweg bang om in tijdsnood te komen.
En; als de omgeving niet stimuleert (dus andere kandidaten met krankzinnig toffe baksels), voelen ze de peerpressure natuurlijk ook minder..
Jawel altijd wel een beetje maar ik vond het nu wel heel obvious haha.quote:Op dinsdag 1 januari 2019 16:12 schreef TjjWester het volgende:
[..]
Is dat gespiek niet al vanaf het eerste seizoen??
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |