abonnement Unibet Coolblue
pi_183788316

quote:
Xbox One
De Xbox One is het nieuwe all-in-one entertainmentsysteem van Microsoft, de derde generatie Xbox en ditmaal wederom met indrukwekkende hardware. Het systeem is tot 10x sneller te zijn dan voorganger, de Xbox 360, en kan daarnaast op een ongekende manier detail weergeven.

Gaming staat nog steeds centraal bij de Xbox One en met een 8-core 64-bit processor, 8GB ram aan werkgeheugen en een snelle grafische chip van AMD is de komende generatie games mooier en levendiger dan ooit. Daarnaast beschikt het systeem verder over een Blu-Ray speler (waardoor games nu ook op (50GB) Blu-Ray discs zullen worden gezet) en Wi-Fi Direct. Andere feature is Miracast om snel het scherm van smartphone, tablet of pc te kunnen delen.

Games zullen te allen tijde een verplichte installatie nodig hebben op de interne harde schijf van maar liefst 500GB. Mocht deze vol raken, dan is er de mogelijk om een externe USB 3.0 schijf aan de Xbox One te koppelen voor extra opslagruimte. Ondertussen komen er ook bundels met grotere schijven. Tijdens de verplichte installatie is het mogelijk om vanaf een bepaald percentage te gamen, maar dit limiteert zich vaak tot een beperkt gedeelte van de game.

Naast de welbekende HDMI-uitgang, zit er dit maal ook een HDMI-ingang in. Hiermee kan een (HDMI) signaal worden doorgevoerd naar de TV, via de Xbox One. Het HDMI-signaal van je settopbox bijvoorbeeld, waarbij de Xbox One vervolgens een overlay kan tonen. In de VS wordt dit bijvoorbeeld gebruikt om meer informatie tonen over de American Football of Basketball-wedstrijd die je zit te kijken of kan toont een interactieve EPG (Elektronische Programma Gids) vanuit de Xbox One terwijl je televisie kijkt. Deze programmagids is ondertussen ook in Nederland te gebruiken voor selecte providers. Hoe gaaf is dat!


quote:
Windows 10
Gaming is nóg leuker geworden met Windows 10. Je bestaande games werken prima, maar je kunt nu ook gamen en contact houden met andere gamers op Xbox One en Windows 10-apparaten. Stream jouw Xbox One-games naar elke willekeurige Windows 10-computer in huis. Speel nieuwe games die speciaal zijn geoptimaliseerd voor Windows 10. En maak en deel moeiteloos gameclips van jouw meest indrukwekkende gamingmomenten met de ingebouwde Game DVR. Van de beste kleine games tot een hele nieuwe era voor pc-gaming: met Windows 10 kun je op eindeloos veel nieuwe manieren spelen.


quote:
Xbox Live - de beste gaming community ter wereld
Xbox Live heeft zich bewezen als de beste multiplayerservice met meer dan 10 jaar ervaring. Dankzij de maximumprestaties van ruim 300.000 servers garandeert Xbox Live next-gen gaming voor de miljoenen gamers overal ter wereld. Dankzij de kracht van onze servers en de kunstmatige intelligentie van onze cloud komen bij elke game epische multiplayerervaringen tot stand. En omdat elke game gehost wordt door servers, zou het probleem van hosts die in het voordeel zijn aanzienlijk verbeterd moeten worden.


De Xbox One X








Gamertags
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 86% gewijzigd door 2dope op 01-04-2020 21:30:45 ]
SOONY
pi_183848618
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_186079913
quote:
‘PlayStation 5 (PS5) en volgende Xbox zullen krachtiger zijn dan Google Stadia’

Het lijkt erop dat de PlayStation 5 en de volgende generatie Xbox qua hardware zullen concurreren met Google Stadia, de nieuwe gamestreamingdienst van de zoekgigant. Volgens Jason Schreier van Kotaku zullen de consoles van Sony en Microsoft wedijveren met de 10,7 teraflops aan rekenkracht van Google Stadia. Volgens verschillende bronnen zal AMD opnieuw verantwoordelijk zijn voor de cpu en gpu van de volgende Xbox, PS5 en Google Stadia. Daarnaast claimt Schreier dat er weinig studio’s toegang hebben tot de ontwikkelaarskits van de volgende generatie consoles.

Sony en Microsoft kijken naar Google

“Kijk, zoals ik heb gezegd sinds ruwweg maart 2018 (in deze thread), komt next-gen in 2020. Het artikel van Semiaccurate suggereerde dat de nieuwe consoles al in 2018 hadden kunnen verschijnen, maar ik hoop dat het nu duidelijk is dat de PS5 ook dit najaar niet uitkomt”, aldus Schreier op ResetEra, een populair gamingforum.

“En ondanks alle geruchten dat de devkits beschikbaar zijn gemaakt (meestal afkomstig van onbetrouwbare bronnen), is het aantal mensen dat geïnformeerd is over de volgende generatie consoles nog steeds zeer beperkt. Zelfs binnen bedrijven, zoals bijvoorbeeld DICE, zal er een klein team van ingenieurs zijn die een globaal idee hebben van de specificaties en de anderen zullen het te horen krijgen wanneer ze het moeten weten. Er zijn momenteel niet veel ontwikkelaars bekend met de volgende generatie consoles. Met andere woorden, waardoor het verstandig is om de geruchten over de specificaties met een flinke korrel zout te nemen.”

Schreier verwacht dat Sony en Microsoft zich richten op de prestaties van Google Stadia. “Het enige wat je zeker moet weten is dat zowel Sony als Microsoft mikken op een rekenkracht van meer dan 10,7 teraflops, een getal dat vorige maand door Google werd genoemd tijdens de presentatie van Stadia. (En, zoals is gemeld, heeft Microsoft in de aantal dingen in de pijplijn.)” Dat zou betekenen dat de gpu qua prestaties krachtiger is dan een NVIDIA RTX 2080, een kaart die momenteel wordt aangeboden voor een bedrag rond de 700 euro.

Bron: https://www.techtastic.nl(...)racht-google-stadia/
SOONY
pi_187173336
quote:
At launch, we've heard there won't be any "Xbox Scarlett"-exclusive games. For at least a few years, games will ship on both the Xbox One consoles and on the new Scarlett consoles, as is typically the case during a generational transition.

https://www.windowscentra(...)ictions-expectations
Hopelijk is dit niet waar als ontwikkelaars rekening moeten houden met de Xbox One en Xbox One S :X
SOONY
  donderdag 30 mei 2019 @ 21:10:40 #6
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_187173919
quote:
9s.gif Op donderdag 30 mei 2019 20:40 schreef DKUp het volgende:

[..]

Hopelijk is dit niet waar als ontwikkelaars rekening moeten houden met de Xbox One en Xbox One S :X
At launch people won't buy any "Xbox Scarlett" consoles. For at least a few years, as is typically the case when there aren't any exclusives.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  vrijdag 31 mei 2019 @ 13:38:35 #7
411554 HostiHawaii
Honest Asshole
pi_187182811
Kan dit topic dicht? Gezien de leeftijd en aantal posts, niet echt bestaansrecht!! :D :D
In discussie gaan met complotdenkers is net als het als de Special Olympics. Debiel. :') :D
pi_187246927
quote:
Todd Howard: Sony, Microsoft Aren't 'Screwing Up at the Starting Line' for Next-Gen

https://www.ign.com/artic(...)ard-a-ign-unfiltered
SOONY
pi_187246973
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 mei 2019 13:38 schreef HostiHawaii het volgende:
Kan dit topic dicht? Gezien de leeftijd en aantal posts, niet echt bestaansrecht!! :D :D
Nee, aankomende zondag gaat Microsoft/Xbox het eindelijk hebben over de nieuwe console(s).
Xbox twitterde op maandag 03-06-2019 om 18:00:00 New console and PC announcements, surprises and more are headed your way at E3. ❤ this tweet to get a notification when we’re about to go live. #XboxE3 https://t.co/irowwjuQuf reageer retweet
SOONY
  maandag 3 juni 2019 @ 23:42:03 #10
429367 DKUp
ON TOUR
pi_187248894
quote:
Rainbow Six Siege krijgt geen sequel en gaat verder op de PS5 en next-gen Xbox

“We don’t want a sequel whatsoever,”
“The reason behind this is we don’t want to segregate our community between the different platforms. In an ideal world tomorrow, we’d love players from every platform to be able to play together. We are approaching next-gen with the same spirit.”
“We’ve been asking how can we make the player base of Siege today be able to migrate – if they want to migrate, that is – but also make this cheaper [than buying a new, next-gen copy of the game] as much as possible or through backwards compatibility.”

https://www.psx-sense.nl/(...)s5-en-next-gen-xbox/
SOONY
pi_187351583

quote:
Technical specifications

-Custom Zen2 AMD Processor
-4x more powerful than Xbox One X
-High Bandwidth GDDR6
-Capable of 120 Frames Per Second
-8k Capable
-Ray Tracing
-Variable Refresh Rate
-SSD that allows usage as virtual memory
SOONY
pi_187352421
Dus wanneer je de xbox one x gekocht hebt is ie na drie jaar alweer verouderd? Hoeveel exclusive games zijn daar nu op uitgekomen?
  maandag 10 juni 2019 @ 17:33:47 #13
179899 Catkiller
We sail into the black
pi_187355703
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2019 13:29 schreef Daario het volgende:
Dus wanneer je de xbox one x gekocht hebt is ie na drie jaar alweer verouderd? Hoeveel exclusive games zijn daar nu op uitgekomen?
Het is geen next gen console dus zo gek is dat niet. En exclusieve games voor die console is volgens mij nooit een speerpunt geweest, wel betere beeldkwaliteit en fps enzo.
Op zaterdag 9 maart 2019 17:21 schreef Lospedrosa het volgende:
Wat voor een mongool ben jij nou weer. Klojo.
[/quote]
pi_187505774
klobrille twitterde op woensdag 19-06-2019 om 18:02:25 There are more and more reports coming in that the leaked next-gen Xbox two SKU strategy is put on hold for now and Microsoft might go into next-gen with one SKU. I have no updates on this other than the fact that yes, obviously 1 1/2 years before release plans can change. reageer retweet
klobrille twitterde op woensdag 19-06-2019 om 18:07:45 My take: the idea of a "value" next-gen Xbox that is priced lower than the competition sounds great to reach more people. I don't see any substantial technical sacrifices to be made to games if you scale with resolution and effects that are part of the PC gaming everyday world. reageer retweet
R.I.P. de goedkope Xbox (Lockhart) waarschijnlijk.
SOONY
pi_187505826
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2019 13:29 schreef Daario het volgende:
Dus wanneer je de xbox one x gekocht hebt is ie na drie jaar alweer verouderd? Hoeveel exclusive games zijn daar nu op uitgekomen?
Het is een tussenmodel om het gat te verkleinen met de volgende generatie Xbox die uiteindelijk wel exclusieve titels gaat krijgen.
Xbox One X heeft nul exclusieve spellen.
SOONY
pi_187528374
Microsoft Shifts Xbox Focus to One Next-Gen Console

https://www.thurrott.com/(...)ne-next-gen-console#

SOONY
pi_187535066
PlayStation 5 en Xbox Scarlett zijn volgens Ubisoft ten opzichte van de current-gen consoles een gigantische stap vooruit

https://www.psx-sense.nl/(...)tische-stap-vooruit/
https://www.telegraph.co.(...)rre-next-gen-gaming/

Niet elke ontwikkelaar (Platinum Games) is even enthousiast over de nieuwe generatie consoles

https://www.psx-sense.nl/(...)-generatie-consoles/
https://www.videogameschr(...)es-more-of-the-same/
SOONY
  zondag 23 juni 2019 @ 20:50:22 #18
429367 DKUp
ON TOUR
  woensdag 4 december 2019 @ 18:22:51 #19
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190268625
jasonschreier twitterde op woensdag 04-12-2019 om 18:02:38 Some next-gen news: Microsoft is still planning a cheaper version of the next Xbox, code-named Lockhart, sources tell Kotaku, despite rumors in June that it had been canceled. And more: https://t.co/2lfQcCR8Jr reageer retweet
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190269442
jasonschreier twitterde op woensdag 04-12-2019 om 18:41:35 A few more next-gen tidbits:- MS has been well behind Sony w /r/t communication, but that probably won't matter next fall- Whispers suggest PS5 and XB2 have similar specs (and both sound VERY powerful)- PS5 strategy is to be as accessible as possible (hence "no load times") reageer retweet
PS4/PS5/Nieuwe Xbox-topic ON TOUR
SOONY
  woensdag 4 december 2019 @ 19:38:02 #21
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190270497
Qua hardware maakt het dus geen fuck uit, dat is wel positief.

Xbox voordelen
Gamepass
Controller

Xbox nadelen
Exclusives toch minder interessant

PlayStation voordelen
Exclusives

PlayStation nadelen
Kut controller
Kut PSN
Kut UI

B:)B
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190273457
bdsams twitterde op woensdag 04-12-2019 om 18:53:04 @kiritogoat should clarify, for marketing purposes...lockhart can probably do 4k, but not 60fps reageer retweet
bdsams twitterde op woensdag 04-12-2019 om 18:48:22 Anyways, be prepared forLockhart at 1080PScarlett at 4k reageer retweet
SCARLETTED
SOONY
  donderdag 5 december 2019 @ 07:16:46 #23
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190277343
XboxP3 twitterde op woensdag 04-12-2019 om 23:28:40 And it’s started….this week I brought my Project Scarlett console home and it's become my primary console, playing my games, connecting to the community and yes, using my Elite Series 2 controller, having a blast. Great work by the team, 2020 is going to be an incredible year. reageer retweet
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  vrijdag 6 december 2019 @ 07:18:21 #24
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190293191
Xbox heeft een nieuwe achtergrond op Facebook, met vier Xboxen.



Xbox 5 confirmed!
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190299534
quote:
10s.gif Op vrijdag 6 december 2019 07:18 schreef Notorious_Roy het volgende:
Xbox heeft een nieuwe achtergrond op Facebook, met vier Xboxen.

[ afbeelding ]

Xbox 5 confirmed!
PS5 en Xbox 5 zou wel slim zijn tegelijkertijd op de markt. In plaats van Two/2 of Four/4.

Infinite of Infinity zie ik ook nog wel gebeuren.
SOONY
pi_190300436
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 december 2019 16:42 schreef DKUp het volgende:

[..]

PS5 en Xbox 5 zou wel slim zijn tegelijkertijd op de markt. In plaats van Two/2 of Four/4.

Infinite of Infinity zie ik ook nog wel gebeuren.
Wellicht zou de omgekeerde weg ook kunnen, Xbox Zero. Of nog beter Xbox Zero E(xclusives).
  vrijdag 6 december 2019 @ 19:11:29 #27
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190301389
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 december 2019 17:54 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Wellicht zou de omgekeerde weg ook kunnen, Xbox Zero. Of nog beter Xbox Zero E(xclusives).
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  maandag 9 december 2019 @ 17:49:48 #28
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190348757
Er komt een nieuwe Bioshock aan *O*

https://www.eurogamer.net(...)studio-cloud-chamber
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190350668
quote:
IT EATS MONSTERS FOR BREAKFAST

Inside the target specs of the next Xbox 'Project Scarlett,' 'Anaconda', and 'Lockhart'

Microsoft is gearing up to reveal Xbox "Scarlett" in full in the near future, and we've finally got some credible information on the target specs.

Microsoft is gearing up to reveal a two-pronged attack for next-gen consoles, complete with a more affordable SKU, dubbed "Lockhart," and a more beastly premium SKU, codenamed "Anaconda." We have no idea what the next-gen consoles will look like, or be officially named when the time comes, but we do now have a credible idea of what specs these systems are targeting.

We believe the information we've received below from multiple sources, but as always, take these rumors with a pinch of salt until we get official confirmation from Microsoft itself. Plans can and do change as we move towards production. Xbox Scarlett is due to launch in 2020, in time for the holiday season.

In the 2019 reveal video, Xbox cloud architect Kareem Choudhry said Scarlett could "eat monsters for breakfast," and indeed, Anaconda looks as though it will be able to. According to several sources familiar with Microsoft's plans, Anaconda is targeting around 12 teraflops (TF) of computing power, compared to the Xbox One X's 6TF, and the Xbox One S's 1.4. Lockhart conversely will sport around 4TF, and according to marketing materials we've seen previously, it is being positioned as the most-affordable entry point to next-gen experiences.

It's important to note, however, that TF doesn't really tell the entire story of next-gen systems, owing to piles of custom tech Microsoft is planning to bake into these consoles. For example, Microsoft already spoke about how ray-tracing will be a factor in next-gen systems, and while Lockhart has less raw power than the X, it will have capabilities that elevate it further than the X in various ways.

Both Lockhart and Anaconda reportedly sport eight CPU cores targetting around 3.5GHz, with Anaconda reaching a bit higher per core than Lockhart. The relatively modest increase in clock speed over the previous-gen systems may seem mild, but vast improvements to caching, new silicon architecture, and other general bespoke, proprietary optimizations will see Anaconda perform anywhere up to four to five times better than the Xbox One X, if targets are met. We're told that at least Anaconda will guarantee 13GB of RAM for games, with 3GB on the OS a total of 16GB. The X, by comparison, offered a "maximum" of 9GB for games, which often varied based on what the OS was doing. Microsoft also said in its reveal video that the SSD could be used to throw in virtual RAM as necessary. Speaking of which ...

One huge focus area for Lockhart and Anaconda is on NVMe SSD proprietary tech, which dramatically decreases load speeds, nigh-on eliminating loading completely. Games with load times anywhere up to a minute will be reduced to mere seconds as a result of these SSDs, and the inclusion of Project XCloud across all Xbox systems will allow you to start gaming via streaming while waiting for games to download locally. Next-gen is all about saving you time, increasing read speeds by gigabytes per second, while also providing cutting-edge visuals that will elevate games to all new heights.

We've been told that while many games will function across generations, next-gen features such as ray tracing for dynamic reflections and the like will most probably be exclusive to Lockhart and Anaconda, requiring new APIs that come as part of Game Core OS (which is also part of the Windows Core OS effort we've been covering). That said, Scarlett will be able to run all previous-gen games that are available on Xbox One today, including backward compatible games as Microsoft has already announced.

Similarly to the Xbox One X, games with unlocked frame rates and dynamic resolution will perform better on Scarlett, once again, being able to take advantage of the improved hardware. For example, Monster Hunter World struggles to maintain 60 FPS on the Xbox One X even in its performance mode. Even without an update, it should manage to hit its target FPS without an issue on Scarlett. Games will also be able to take advantage of the increased SSD loading speeds on the newer consoles as well, without needing an update.

As noted, always take rumors with a pinch of salt, but we're confident in our sourcing on this. It's difficult to do direct comparisons between Project Scarlett consoles and off-the-shelf PC parts, due to the unknown quantities in Microsoft's proprietary optimizations. The proof, as always, will be in the pudding.

Plans can change between now and launch (looking at you, Surface Mini), but it's looking almost certain that Project Scarlett is, in fact, two console SKUs across Lockhart and Anaconda, with Anaconda representing the higher end, and Lockhart representing a more affordable entry point to next-gen features.

Either way, across Scarlett, bigger investment in games, and Project XCloud, 2020 is looking incredibly exciting indeed.

https://www.windowscentra(...)conda-lockhart-specs
SOONY
  maandag 9 december 2019 @ 19:39:46 #30
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190350870
My anaconda don't want none
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  dinsdag 10 december 2019 @ 16:41:01 #31
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190364324
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 december 2019 16:42 schreef DKUp het volgende:

[..]

PS5 en Xbox 5 zou wel slim zijn tegelijkertijd op de markt. In plaats van Two/2 of Four/4.

Infinite of Infinity zie ik ook nog wel gebeuren.
Infinity/Infinite confirmed

quote:
“Our naming convention has been around what we think the capabilities are,” he continued. “Xbox 360 was about the entertainment experience around the box and the box being in the center of that entertainment experience. Xbox One, if you remember our branding early on, was ‘always on input, all in one’. Those names were really built around the purpose of the box.
“I don’t feel like I need to follow in their footsteps because they’re kind of self-contained,” Spencer concluded.

So just like past consoles, Project Scarlett will feature a name that suits itself rather than reflect a continuity and connection to the overall brand.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190411138


Series X dus :{.
  vrijdag 13 december 2019 @ 04:58:35 #33
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_190411249
Mooi ding. Toffe naam, dag 1 van release aanschaffen :).
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
pi_190411279
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2019 04:58 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Mooi ding. Toffe naam, dag 1 van release aanschaffen :).
Nou ja de naam verraad wel al dat de geruchten over twee versies kloppen in ieder geval. Het design is belabberd in mijn ogen, niet zozeer dat hij super lelijk is maar wel ontzettend onhandig.
  vrijdag 13 december 2019 @ 06:24:10 #35
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190411342
Lijkt wel een subwoofer
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  vrijdag 13 december 2019 @ 06:38:45 #36
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190411369
1. It's a beast
2. Senua Saga has been in development since before the acquisition
3. The new controller is slightly smaller with an improved dpad.
4. The console is about 12" by 6" (I calculated using controllers for scale as given) and can be used vertically and horizontally.
5. It's super quiet.
6. E3 will be huge next year, and their goal is to showcase games first and foremost.
7. The goal is to be the most powerful and immersive console on the market.
Edit:
8. 1000s of games across Xbox One, Xbox 360 and Xbox. All Xbox One accessories work (not sure about 360, sorry)
9. The new controller can be used with PC and Xbox One too.
10. You can suspend and resume multiple games at once.


(Resetera)
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  vrijdag 13 december 2019 @ 06:56:09 #37
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190411407
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190411535
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2019 03:16 schreef WAvanBuren het volgende:
[ afbeelding ]

Series X dus :{.
Ik vind hem wel sjiek.
Zou deze nog wel buiten m'n meubel neer willen zetten ipv erin.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_190411547
Wat een geil ding trouwens |:)
Maar ik kan dat ding niet meer ergens neerzetten :+
SOONY
  vrijdag 13 december 2019 @ 07:33:58 #40
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190411568
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2019 07:31 schreef DKUp het volgende:
Wat een geil ding trouwens |:)
Maar ik kan dat ding niet meer ergens neerzetten :+
Ik wil sowieso een nieuw tv meubel, nu heb ik een goed excuus. De Xbox SEX komt dan naast het meubel te staan als ware het een subwoofer. De echte subwoofer komt dan aan de andere kant.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  Redactie Games vrijdag 13 december 2019 @ 07:35:19 #41
181272 crew  Noppie2000
pi_190411576
quote:
17s.gif Op vrijdag 13 december 2019 06:38 schreef Notorious_Roy het volgende:
5. It's super quiet.
Your move, Sony. Dit ding staat plots bovenaan mijn lijstje _O_
  vrijdag 13 december 2019 @ 08:44:50 #42
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_190412043
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2019 03:16 schreef WAvanBuren het volgende:
[ afbeelding ]

Series X dus :{.
Ik dacht dit een grapje was, het is een mooie kast om je eigen PC te maken.
  vrijdag 13 december 2019 @ 08:58:59 #43
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_190412173
Ik heb daar geen plek voor moet een nieuwe TV kast kopen.
  Redactie Games vrijdag 13 december 2019 @ 09:01:26 #44
181272 crew  Noppie2000
pi_190412197
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 08:58 schreef KingRadler het volgende:
Ik heb daar geen plek voor moet een nieuwe TV kast kopen.
Ding is 30 cm :D
  vrijdag 13 december 2019 @ 09:35:34 #45
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_190412689
Mensen lezen blijkbaar niet. Microsoft heeft al aangegeven dat het zowel horizontaal als verticaal geplaatst kan worden.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
pi_190412819
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 08:44 schreef KingRadler het volgende:

[..]

Ik dacht dit een grapje was, het is een mooie kast om je eigen PC te maken.
Aansteller :')

Hij is bijna net zo hoog als de One X en ipv 9" diep en 2.4" breed is het nu 6" in het vierkant.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  vrijdag 13 december 2019 @ 09:48:54 #47
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_190412894
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 05:37 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Nou ja de naam verraad wel al dat de geruchten over twee versies kloppen in ieder geval. Het design is belabberd in mijn ogen, niet zozeer dat hij super lelijk is maar wel ontzettend onhandig.
Het design is helemaal niet belabberd. Gewoon goed, de dimensies van het ding horizontaal vallen ook mee, kan prima in elk kastje gezet worden. Als je de Xbox One X of PS4 pro verticaal laat staan past het ook nergens in.

Het is gewoon een keuze van Microsoft om het zo te presenteren, maar de algehele vormfactor zal niet veel schelen ten opzichte van wat er nu is. Daarnaast zal door de goede koeling de console net zo stil of zelfs stiller zijn dan de One X. En geloof mij als je ooit een PS4 Pro hebt gehad is dat het enige wat je wilt. Een stille console (in de avond).
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
  vrijdag 13 december 2019 @ 10:53:21 #48
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_190413916
Qua hoogte helemaal geen "tower" is zelfs korter dan de huidige Xbox One X verticaal gezien. Wel een stuk dikker, maar zou voor een respectievelijke tv kast geen probleem moeten zijn.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
  vrijdag 13 december 2019 @ 11:05:33 #49
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_190414135
Nu ben ik toch benieuwd waar de PS5 mee gaat komen. Ze hebben ongeveer dezelfde specs.
pi_190417437
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2019 10:53 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Qua hoogte helemaal geen "tower" is zelfs korter dan de huidige Xbox One X verticaal gezien. Wel een stuk dikker, maar zou voor een respectievelijke tv kast geen probleem moeten zijn.
[ afbeelding ]
Ja, want het gros van de mensheid zet z'n Xbox One zo in de kast. :')

Overigens wel een mooi ding. Vind de naam wat minder, rolt niet echt lekker over de tong.
pi_190418462
Nou ja, het is in ieder geval met recht een X-Box
  vrijdag 13 december 2019 @ 15:46:31 #52
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_190418993
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 14:11 schreef Bananenpap het volgende:

[..]

Ja, want het gros van de mensheid zet z'n Xbox One zo in de kast. :')

Overigens wel een mooi ding. Vind de naam wat minder, rolt niet echt lekker over de tong.
Want jij hebt statistieken die anders uitwijzen? :'). Het gaat erom dat het in een kast kan passen. Wat jij ermee doet (desnoods gebruik je het als tafel) moet jezelf weten.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
pi_190420669
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2019 03:16 schreef WAvanBuren het volgende:
[ afbeelding ]

Series X dus :{.
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_190422204
Hellblade 2 Trailer is trouwens echt fantastisch.

Hellblade 1 nog steeds niet gespeeld, maar komt dan nog wel in 2020.

Benieuwd of deze console krachtiger gaat worden dan de PS5. Als het zo is Day 1.
SOONY
  vrijdag 13 december 2019 @ 19:45:32 #55
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190422669
quote:
17s.gif Op vrijdag 13 december 2019 19:19 schreef DKUp het volgende:
Hellblade 2 Trailer is trouwens echt fantastisch.

Hellblade 1 nog steeds niet gespeeld, maar komt dan nog wel in 2020.

Benieuwd of deze console krachtiger gaat worden dan de PS5. Als het zo is Day 1.
Ik ga Hellblade begin volgend jaar spelen. Is namelijk beschikbaar via Gamepass en dat is natuurlijk :9~

Hoor er veel goede verhalen over. Onder andere van @Ang3l .
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190423528
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_190428602
Everything we know about Xbox Series X: Launch titles, specs, updated design, and more




https://www.windowscentral.com/xbox-series-x
SOONY
  zaterdag 14 december 2019 @ 03:51:36 #58
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_190430869
In het wit zou dat ding echt op een Apple product lijken qua slickness.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
  zaterdag 14 december 2019 @ 07:47:49 #59
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190431080
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 december 2019 03:51 schreef MisterJ.Lo het volgende:
In het wit zou dat ding echt op een Apple product lijken qua slickness.
Verpest het nou niet.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  zaterdag 14 december 2019 @ 08:18:57 #60
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190431188
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190431440
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2019 10:53 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Qua hoogte helemaal geen "tower" is zelfs korter dan de huidige Xbox One X verticaal gezien. Wel een stuk dikker, maar zou voor een respectievelijke tv kast geen probleem moeten zijn.
[ afbeelding ]
Hier wel een probleem. Mijn tv is net zo groot als het meubel. De One X ligt aan de zijkant op dat meubel en de voet van de tv zorgt ervoor dat de Xbox niet voor het beeld zit.

Deze nieuwe komt zeker voor het beeld omdat ie veel hoger is.
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  zaterdag 14 december 2019 @ 08:55:24 #62
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190431452
quote:
7s.gif Op zaterdag 14 december 2019 08:52 schreef vosss het volgende:

[..]

Hier wel een probleem. Mijn tv is net zo groot als het meubel. De One X ligt aan de zijkant op dat meubel en de voet van de tv zorgt ervoor dat de Xbox niet voor het beeld zit.

Deze nieuwe komt zeker voor het beeld omdat ie veel hoger is.
Maar je kunt 'm ook achter je tv neerzetten. Of op de grond. Komt echt wel goed vossje.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190431467
quote:
14s.gif Op zaterdag 14 december 2019 08:55 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Maar je kunt 'm ook achter je tv neerzetten. Of op de grond. Komt echt wel goed vossje.
Op de grond of achter de tv past niet.

Enige optie zou zijn in het meubel, maad dan moet ik dus opruimen :')

Werkt een console eigenlijk achter een deurtje? Met deurtje dicht dsn bedoel ik?
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  zaterdag 14 december 2019 @ 09:00:40 #64
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190431476
quote:
7s.gif Op zaterdag 14 december 2019 08:58 schreef vosss het volgende:

[..]

Op de grond of achter de tv past niet.

Enige optie zou zijn in het meubel, maad dan moet ik dus opruimen :')

Werkt een console eigenlijk achter een deurtje? Met deurtje dicht dsn bedoel ik?
Zolang het geen deur van gewapend beton of lood is moet het geen probleem zijn. Luchtcirculatie is wel iets waar je rekening mee moet houden.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190431487
Achterkant meubel is open :)

Die trailer van Senua zag er wel vet uit _O_
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  zaterdag 14 december 2019 @ 10:39:09 #66
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_190432423
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 december 2019 07:47 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Verpest het nou niet.
Nee verpest jij het nou niet.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
  zaterdag 14 december 2019 @ 10:40:34 #67
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_190432450
quote:
7s.gif Op zaterdag 14 december 2019 08:52 schreef vosss het volgende:

[..]

Hier wel een probleem. Mijn tv is net zo groot als het meubel. De One X ligt aan de zijkant op dat meubel en de voet van de tv zorgt ervoor dat de Xbox niet voor het beeld zit.

Deze nieuwe komt zeker voor het beeld omdat ie veel hoger is.
Heb je in je kast geen ruimte vrij?
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
  zaterdag 14 december 2019 @ 11:39:34 #68
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_190433223
Puur wit ^O^ , jammer dat het niet direct bij de launch beschikbaar zal zijn. Maar dat het er gaat komen is sowieso zeker. Prefereer de witte over zwart.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
pi_190433297
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 december 2019 10:40 schreef MisterJ.Lo het volgende:

[..]

Heb je in je kast geen ruimte vrij?
Jawel maar dan moet ik dus eerst opruimen. :+.
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_190441778
Sony zal zich wel kapot geschrokken hebben.
pi_190441831
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 december 2019 19:47 schreef KingRadler het volgende:
Sony zal zich wel kapot geschrokken hebben.
Eigen schuld om Godfall te laten zien als eerste PS5-titel.
Ghost of Tsushima en The Last Of Us Part 2 horen daar natuurlijk op thuis.
SOONY
pi_190443038
Ding is nog behoorlijk groot.

XSX - 460 cubic inches
Xbox One OG - 438 cubic inches
Xbox One X - 266 cubic inches
PS4 Pro - 311 cubic inches

460 in3 = 7,5 dm3
311 in3 = 5,1 dm3
266 in3 = 4,35 dm3
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_190443244
quote:
7s.gif Op zaterdag 14 december 2019 20:49 schreef Aether het volgende:
Ding is nog behoorlijk groot.

XSX - 460 cubic inches
Xbox One OG - 438 cubic inches
Xbox One X - 266 cubic inches
PS4 Pro - 311 cubic inches

460 in3 = 7,5 dm3
311 in3 = 5,1 dm3
266 in3 = 4,35 dm3
Deze generatie gaat niet starten met kleine consoles :N
SOONY
  zaterdag 14 december 2019 @ 21:03:28 #75
179899 Catkiller
We sail into the black
pi_190443284
quote:
7s.gif Op zaterdag 14 december 2019 20:49 schreef Aether het volgende:
Ding is nog behoorlijk groot.

XSX - 460 cubic inches
Xbox One OG - 438 cubic inches
Xbox One X - 266 cubic inches
PS4 Pro - 311 cubic inches

460 in3 = 7,5 dm3
311 in3 = 5,1 dm3
266 in3 = 4,35 dm3
Desondanks neemt hij wel minder plek in op de kast.

In de kast is problematisch. :B
Op zaterdag 9 maart 2019 17:21 schreef Lospedrosa het volgende:
Wat voor een mongool ben jij nou weer. Klojo.
[/quote]
pi_190443407
Achter de tv zetten
Naast de tv zetten
In de tv-meubel plaatsen en alles opruimen om dat ding erin te krijgen

Uhhh dit kan nog wel eens leuk worden.
SOONY
  zondag 15 december 2019 @ 01:20:05 #77
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_190449227


Scorpio kleur of wit zou de Xbox Series X niet misstaan.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
  zondag 15 december 2019 @ 08:56:21 #78
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190450453
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190452834
Forza op een geile nieuwe console, dat zal wel genieten worden volgend jaar.

Hoewel ik niet zit te wachten op een nieuwe Forza 5 met minder content dan de vorige delen.
SOONY
pi_190456474
Hopelijk geen motorsport maar gewoon horizon 5. :Y
pi_190456553
quote:
0s.gif Op zondag 15 december 2019 15:26 schreef SoldMayor het volgende:
Hopelijk geen motorsport maar gewoon horizon 5. :Y
Motorsport mag wel een jaar later inderdaad, neem daar maar lekker de tijd voor.

Motorsport mag wel flink veranderen en worden verbeterd.
SOONY
  zondag 15 december 2019 @ 19:45:46 #82
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_190462353
quote:
1s.gif Op zondag 15 december 2019 15:30 schreef DKUp het volgende:

[..]

Motorsport mag wel een jaar later inderdaad, neem daar maar lekker de tijd voor.

Motorsport mag wel flink veranderen en worden verbeterd.
Het in 2020 3 jaar geleden dat deel 7 uitkwam. Genoeg tijd gehad, dus.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_190462398
quote:
0s.gif Op zondag 15 december 2019 19:45 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Het in 2020 3 jaar geleden dat deel 7 uitkwam. Genoeg tijd gehad, dus.
Tussen Forza 4 (360) 2011 en Forza 5 (One) 2013 zat 2 jaar dus je zou denken dat er hopelijk niet veel content uit is gesloopt zoals toen.

Forza 6 en 7 waren eigenlijk Forza 5 maar dan met veel meer content en extra’s.
SOONY
  zondag 15 december 2019 @ 19:56:22 #84
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190462574
Het wordt tijd voor een Forza Kart
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190463138
Forza World
SOONY
pi_190465834
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  dinsdag 17 december 2019 @ 13:48:16 #88
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_190494702
Even voor de duidelijkheid: De nieuwe Xbox heet geen Xbox Series X, maar gewoon Xbox. Series X is het model. Kijk maar goed naar de aankondiging, er staat the new Xbox.

Dus geen vreemde naam en men hoeft nooit meer een nieuwe naam te verzinnen. Er komt dus een Series S en beide series zullen vast ook een discloze versie krijgen. En over een paar jaar krijg je X2 of XL oid.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  dinsdag 17 december 2019 @ 16:50:57 #89
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190498262
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 december 2019 13:48 schreef Vis1980 het volgende:
Even voor de duidelijkheid: De nieuwe Xbox heet geen Xbox Series X, maar gewoon Xbox. Series X is het model. Kijk maar goed naar de aankondiging, er staat the new Xbox.

Dus geen vreemde naam en men hoeft nooit meer een nieuwe naam te verzinnen. Er komt dus een Series S en beide series zullen vast ook een discloze versie krijgen. En over een paar jaar krijg je X2 of XL oid.
Dat nieuws komt van BI:

quote:
"The name we're carrying forward to the next generation is simply Xbox," a Microsoft representative told Business Insider, adding that "the name 'Xbox Series X' allows room for additional consoles in the future."
Een 'vertegenwoordiger' vertelde dit. Zonder namen en rugnummers is het een gerucht. Geen onlogische ofzo verder, maar zeker geen bevestiging.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  dinsdag 17 december 2019 @ 18:19:30 #90
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_190499775
quote:
19s.gif Op dinsdag 17 december 2019 16:50 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Dat nieuws komt van BI:
[..]

Een 'vertegenwoordiger' vertelde dit. Zonder namen en rugnummers is het een gerucht. Geen onlogische ofzo verder, maar zeker geen bevestiging.
Als je goed kijkt naar de aankondiging staat er duidelijk 'the new' XBOX Series X. Maar je hebt gelijk dat het geen officiële bevestiging is. Nu wil ik niet de wijsneus uithangen, maar ik denk dat je kunt aannemen dat dit het geval is, vandaar ook de uitspraak: "Met de naam van Next Gen Xbox is het gelijk duidelijk wat de mogelijkheden zijn.

Maar ook ik werk niet voor Xbox, helaas.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  dinsdag 17 december 2019 @ 18:27:28 #91
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190499915
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 december 2019 18:19 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Als je goed kijkt naar de aankondiging staat er duidelijk 'the new' XBOX Series X. Maar je hebt gelijk dat het geen officiële bevestiging is. Nu wil ik niet de wijsneus uithangen, maar ik denk dat je kunt aannemen dat dit het geval is, vandaar ook de uitspraak: "Met de naam van Next Gen Xbox is het gelijk duidelijk wat de mogelijkheden zijn.

Maar ook ik werk niet voor Xbox, helaas.
Nee, het zal ook best inderdaad. Ze gaan gewoon voor de naam Xbox voor een hele range apparaten. Zoals de Surface ook doet.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  dinsdag 17 december 2019 @ 21:42:55 #92
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190504480
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  woensdag 18 december 2019 @ 08:46:29 #93
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190510573
Omdat het nog steeds gaat over het formaat van de Series X wil ik jullie even meenemen terug in de tijd naar de originele Xbox.

Er konden maar twee units per keer verscheept worden:


Gamers die er een mee naar huis namen hadden speciale voertuigen nodig:


Het valt dus allemaal wel mee. ^)
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  dinsdag 7 januari 2020 @ 04:57:32 #95
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190914605
AMD: zo ziet de Xbox Series X eruit
Microsoft: Nah, geen officiële render

Wario64 twitterde op maandag 06-01-2020 om 23:17:54 GIF version of Xbox Series X rear shot https://t.co/eZnAYmhuii reageer retweet
2x HDMI
2x USB-C
Optical audio

1x USB aan voorkant.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  dinsdag 7 januari 2020 @ 19:58:11 #96
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190924234
quote:
19s.gif Op dinsdag 7 januari 2020 04:57 schreef Notorious_Roy het volgende:
AMD: zo ziet de Xbox Series X eruit
Microsoft: Nah, geen officiële render

Wario64 twitterde op maandag 06-01-2020 om 23:17:54 GIF version of Xbox Series X rear shot https://t.co/eZnAYmhuii reageer retweet
2x HDMI
2x USB-C
Optical audio

1x USB aan voorkant.



quote:
Xbox Series X reportedly has (in the back) two USB-A ports (SuperSpeed), ethernet, single HDMI port, optical audio, and a power connection. USB-A port on the front as well
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190967060
quote:
“All of our games… will play up and down that family of devices” – Xbox’s Matt Booty ends the next-gen exclusive as we know it

Matt Booty (Xbox): Our titles for the next year or two will not be next gen exclusive

It would be easy to think that Microsoft’s veritable army of developers would be targeting the Series X’s launch day. But Booty agrees with us when we propose that this will be a very different kind of console launch, with first-party games being compatible across all Microsoft’s hardware, existing and new, ending the usual platform reset we’ve seen in the past with such launches.

“As our content comes out over the next year, two years, all of our games, sort of like PC, will play up and down that family of devices,” Booty explains. “We want to make sure that if someone invests in Xbox between now and [Series X] that they feel that they made a good investment and that we’re committed to them with content.”

And that means it’s also unlikely that there will be much pressure, from Microsoft at least, on third-party publishers to turn out hardware-exclusive titles for the relatively small day-one audience of Xbox Series X owners. In short, Microsoft is rewriting the rules of the console launch.

https://www.mcvuk.com/we-(...)-the-future-of-xbox/

Laten we lekker nog rekening houden met de Xbox One uit 2013 :')
SOONY
pi_190967099
Prima, had al geen zin om dit jaar mijn PC te upgraden. Ik vind het heerlijk hoe schaalbaar games tegenwoordig zijn. Unreal Engine laat games prima in 720p/30fps draaien die er prachtig uitzien in 4k/60.

Wel weer mooi voer voor al die 'console war' onzin overal.
  vrijdag 10 januari 2020 @ 20:59:52 #100
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190969343
quote:
10s.gif Op vrijdag 10 januari 2020 18:30 schreef DKUp het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Laten we lekker nog rekening houden met de Xbox One uit 2013 :')
Naja, zolang de game dan schaalbaar is, is het geen probleem. Heb je een Xbox Sad, dan speel je in 720p, heb je een XboneX, dan speel je in 1080p en met een Xbox SeX speel je in 4K.

Zoiets?
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190969814
quote:
11s.gif Op vrijdag 10 januari 2020 20:59 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Naja, zolang de game dan schaalbaar is, is het geen probleem. Heb je een Xbox Sad, dan speel je in 720p, heb je een XboneX, dan speel je in 1080p en met een Xbox SeX speel je in 4K.

Zoiets?
Nou ja de One haalt nu al vaak de 720P niet eens constant.
SOONY
  zondag 12 januari 2020 @ 22:28:11 #102
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_191002395
Ben nog altijd tevreden met de SAD + Gamepass.
Als systeem het begeeft of MS stopt met compatibiliteit ga ik wel over op SAD 2

Wat zijn jullie plannen die een Xbox One X hebben gaan jullie voor de nieuwe.
Of wachten jullie nog even.
pi_191008111
First-party Xbox One Series X-games zijn aanvankelijk backward compatible

Leip.

Mooi voor de mensen die niet gelijk willen upgraden maar toch de nieuwste games willen spelen.
pi_191009975
Ik denk trouwens dat dit enkel voor 2021 geldt. Dus ik verwacht dat games als Forza Horizon 5 en EverWild op de Xbox One uit gaan komen. Voor games als Hellblade 2 en Fable gaat dat niet gebeuren. Mijn vermoeden qua launchperiode van de Series X:

Tweede heflt 2020: Forza Motorsport 8 & Halo Infinite
Eerste helft 2021: EverWild
Tweede helft 2021: Forza Horizon 5
Eerste helft 2022: Hellblade 2
Tweede helft 2022: Fable 4 & Gears 6

En wat ze dan ook maar aan nieuwe IP hebben verder. Obsidian Entertainment, Double Fine, inXile en The Initiative zijn ook hard aan het werk. Die 15 studios die ze hebben moeten toch iets te doen hebben. :P
pi_191012607
Ik wacht even af qua games.
SOONY
  maandag 20 januari 2020 @ 20:26:38 #107
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191120585
120Hz, dat kan mijn tv niet aan denk ik :N
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  woensdag 22 januari 2020 @ 06:49:21 #108
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191139900
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  woensdag 22 januari 2020 @ 06:57:08 #109
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191139917
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_191140057
We wisten toch al hoe dat ding eruit kwam te zien buiten de achterkant?
SOONY
  woensdag 22 januari 2020 @ 07:41:19 #111
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191140120
quote:
10s.gif Op woensdag 22 januari 2020 07:29 schreef DKUp het volgende:
We wisten toch al hoe dat ding eruit kwam te zien buiten de achterkant?
Maar dit is een (mogelijk) productie unit. Niet een pizza heater dev-kit ofzo.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_191140142
quote:
19s.gif Op woensdag 22 januari 2020 07:41 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Maar dit is een (mogelijk) productie unit. Niet een pizza heater dev-kit ofzo.
Oh maar dat lijkt mij een beetje vroeg. Ik denk eerder een nieuwe devkit.
SOONY
  woensdag 22 januari 2020 @ 08:09:54 #113
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191140315
quote:
1s.gif Op woensdag 22 januari 2020 07:43 schreef DKUp het volgende:

[..]

Oh maar dat lijkt mij een beetje vroeg. Ik denk eerder een nieuwe devkit.
Microsoft heeft er wel heel veel nodig natuurlijk aangezien ze next-gen winnen.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  dinsdag 4 februari 2020 @ 20:24:17 #114
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191350561
600 dollar geheugenkaart voor Xbox SeX

https://www.thurrott.com/(...)r-expandable-storage
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_191350653
quote:
Nu ja, maar de prijzen voor flash opslag dalen ongeveer met de dag.

Zo'n specifieke kaart was vorig jaar maart bijvoorbeeld nog 1199 euro als je kijkt naar de prijsontwikkelingsgrafiek.
blablablabla
pi_191350895
quote:
FLASHED
SOONY
  donderdag 6 februari 2020 @ 00:31:17 #117
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_191370777
Moet hier serieus een apart topic voor lopen?! :')
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  donderdag 6 februari 2020 @ 04:44:29 #118
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191371782
quote:
1s.gif Op donderdag 6 februari 2020 00:31 schreef Skull-splitter het volgende:
Moet hier serieus een apart topic voor lopen?! :')
Ja.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  donderdag 6 februari 2020 @ 11:59:11 #119
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_191375016
Jay efficiency O+
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  donderdag 6 februari 2020 @ 17:53:27 #120
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191379596
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2020 11:59 schreef Skull-splitter het volgende:
Jay efficiency O+
Naja, de reden is 'dat hebben we altijd zo gedaan' bij nieuwe consoles. Als we met z'n allen gewoon één Xbox topicreeks willen kan dat natuurlijk ook.

Ikzelf hou er wel van om bij een nieuwe generatie gewoon lekker een nieuwe frisse reeks te hebben. w/
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  vrijdag 7 februari 2020 @ 22:34:46 #121
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_191399536
quote:
14s.gif Op donderdag 6 februari 2020 17:53 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Naja, de reden is 'dat hebben we altijd zo gedaan' bij nieuwe consoles. Als we met z'n allen gewoon één Xbox topicreeks willen kan dat natuurlijk ook.

Ikzelf hou er wel van om bij een nieuwe generatie gewoon lekker een nieuwe frisse reeks te hebben. w/
Voor bij crossgenerationele titels heel onoverzichtelijk IMO
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_191399891
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 22:34 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

Voor bij crossgenerationele titels heel onoverzichtelijk IMO
Er komt momenteel toch geen zak uit en alles is bijna DELAYED. Mogen wel lol en plezier hebben om nieuwe consoles met games die er geil uit gaan zien met nieuwe en oude ideeën -O-
SOONY
  zaterdag 8 februari 2020 @ 15:07:29 #123
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_191408384
quote:
9s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 22:51 schreef DKUp het volgende:

[..]

Er komt momenteel toch geen zak uit en alles is bijna DELAYED. Mogen wel lol en plezier hebben om nieuwe consoles met games die er geil uit gaan zien met nieuwe en oude ideeën -O-
Ik snap de behoefte tot opsplitsing per generatie gewoon niet zo. Los van of er momenteel titels uitkomen.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_191408519
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 februari 2020 15:07 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

Ik snap de behoefte tot opsplitsing per generatie gewoon niet zo. Los van of er momenteel titels uitkomen.
Straks is er genoeg te melden over de nieuwe consoles. Nu is het eigenlijk al interessanter dan over oude titels hebben.
SOONY
  zaterdag 8 februari 2020 @ 15:22:14 #125
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_191408558
En het kan allemaal op 1 plaats O+
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_191408685
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 februari 2020 15:22 schreef Skull-splitter het volgende:
En het kan allemaal op 1 plaats O+
PC, Nintendo, Xbox en PlayStation bij elkaar zou ik ook leuk vinden O-) :9 :9~
SOONY
  zaterdag 8 februari 2020 @ 20:27:41 #127
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_191413331
quote:
10s.gif Op zaterdag 8 februari 2020 15:33 schreef DKUp het volgende:

[..]

PC, Nintendo, Xbox en PlayStation bij elkaar zou ik ook leuk vinden O-) :9 :9~
Voor multiplatform games ook gewoon prima, want die splitsen we ook niet O+
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  zondag 9 februari 2020 @ 13:44:36 #128
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191424756
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_191424960
SOONY
  zondag 9 februari 2020 @ 16:05:50 #130
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_191427343
quote:
10s.gif Op zondag 9 februari 2020 13:41 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

:') 14.gif
Sarcasme niet zien als het je in je gezicht spuugt ;) (zie PI)
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  zondag 9 februari 2020 @ 16:08:34 #131
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191427419
quote:
17s.gif Op zondag 9 februari 2020 16:05 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

Sarcasme niet zien als het je in je gezicht spuugt ;) (zie PI)
Respect voor sarcasme niet zien ...


Mods zijn weggewaaid overigens. TR is nog niet behandeld zo te zien.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  Eindredactie Games maandag 10 februari 2020 @ 08:23:25 #132
104357 crew  2dope
Siempre Peligroso
pi_191437164
quote:
6s.gif Op zondag 9 februari 2020 16:08 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Respect voor sarcasme niet zien ...

Mods zijn weggewaaid overigens. TR is nog niet behandeld zo te zien.
Gezien, pak ik later vandaag ff op
Op donderdag 3 maart 2011 19:12 schreef zeross het volgende:
Een Headmax PMX60 Sennheiser Koptelefoon, nieuw in de verpakking, slechts enkele keren gebruikt.
  maandag 10 februari 2020 @ 11:56:03 #133
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_191439333
Zo, gaan we hier verder 8} ?
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
pi_191439863
SOONY
  Eindredactie Games maandag 10 februari 2020 @ 20:49:45 #135
104357 crew  2dope
Siempre Peligroso
pi_191446527
quote:
99s.gif Op maandag 10 februari 2020 11:56 schreef Houniet het volgende:
Zo, gaan we hier verder 8} ?
Yup, ben het wel eens met de aankaarters. Heb een mergeverzoek aangevraagd bij de FA's en zal nog ff een neutrale titel verzinnen. Wat zullen we doen, gewoon Algemene Xbox-topic? Xbox Family?
Op donderdag 3 maart 2011 19:12 schreef zeross het volgende:
Een Headmax PMX60 Sennheiser Koptelefoon, nieuw in de verpakking, slechts enkele keren gebruikt.
  maandag 10 februari 2020 @ 20:54:16 #136
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191446631
quote:
7s.gif Op maandag 10 februari 2020 20:49 schreef 2dope het volgende:

[..]

Yup, ben het wel eens met de aankaarters. Heb een mergeverzoek aangevraagd bij de FA's en zal nog ff een neutrale titel verzinnen. Wat zullen we doen, gewoon Algemene Xbox-topic? Xbox Family?
Zolang er maar geen 'waar' in de TT staat.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_191446645
Waar de Xbox Series X aan komt waaien......
SOONY
  Eindredactie Games maandag 10 februari 2020 @ 21:05:32 #138
104357 crew  2dope
Siempre Peligroso
pi_191446881
_O- eens
Op donderdag 3 maart 2011 19:12 schreef zeross het volgende:
Een Headmax PMX60 Sennheiser Koptelefoon, nieuw in de verpakking, slechts enkele keren gebruikt.
  Eindredactie Games maandag 10 februari 2020 @ 22:13:13 #139
104357 crew  2dope
Siempre Peligroso
pi_191448000
Gelukt volgens mij. Hoefde helegaar niets gemerged te worden.
Op donderdag 3 maart 2011 19:12 schreef zeross het volgende:
Een Headmax PMX60 Sennheiser Koptelefoon, nieuw in de verpakking, slechts enkele keren gebruikt.
  maandag 10 februari 2020 @ 23:17:05 #140
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_191449257
quote:
10s.gif Op maandag 10 februari 2020 20:54 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Zolang er maar geen 'waar' in de TT staat.
You son of a bitch, I am in.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  dinsdag 11 februari 2020 @ 14:08:21 #141
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_191455929
Die nieuwe Battlefield 5 map is heerlijk _O_.
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
  dinsdag 11 februari 2020 @ 14:23:10 #142
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_191456090
quote:
10s.gif Op maandag 10 februari 2020 20:54 schreef DKUp het volgende:
Waar de Xbox Series X aan komt waaien......
Deze ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 11 februari 2020 @ 15:14:22 #143
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_191456818
ben benieuwd hoeveel kabaal de waaijer maakt
pi_191458955
Outriders komt eind 2020 uit op de PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X
13 februari 2020 gameplay

[ Bericht 1% gewijzigd door DKUp op 11-02-2020 18:13:17 ]
SOONY
  dinsdag 11 februari 2020 @ 23:52:19 #145
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191465238
Tof, de eerste cross gen games worden aangekondigd. Dit is niet mijn game overigens.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  donderdag 13 februari 2020 @ 09:32:31 #146
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_191484322
Bijna weekend, ga niets anders doen _O_.
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
  donderdag 13 februari 2020 @ 18:51:22 #147
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_191491526
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 februari 2020 18:06 schreef DKUp het volgende:
Outriders komt eind 2020 uit op de PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X
13 februari 2020 gameplay
Beetje generiek helaas, maar kan nog verrassen.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_191491617
quote:
0s.gif Op donderdag 13 februari 2020 18:51 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

Beetje generiek helaas, maar kan nog verrassen.
Als de game niet zou komen voor de PS5 en Xbox Series X dan had je niemand gehoord ja :D _O-
EDit: Ik lees slechte dingen over de game trouwens....

[ Bericht 2% gewijzigd door DKUp op 13-02-2020 19:46:56 ]
SOONY
  zondag 16 februari 2020 @ 20:51:50 #149
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191543203
Ik speel nu A Plauge Tale via GamePass en de eerste drie hoofdstukken beginnen erg sterk! Er gebeurt van alles en vooralsnog is het best gevarieerd. Mooie is wel dat ik op een gegeven moment achterna gezeten werd en dacht dat ik wel even langs een vijand kon rennen. Nou, niet dus. Instant death _O-
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  zondag 16 februari 2020 @ 20:55:50 #150
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_191543298
quote:
14s.gif Op zondag 16 februari 2020 20:51 schreef Notorious_Roy het volgende:
Ik speel nu A Plauge Tale via GamePass en de eerste drie hoofdstukken beginnen erg sterk! Er gebeurt van alles en vooralsnog is het best gevarieerd. Mooie is wel dat ik op een gegeven moment achterna gezeten werd en dacht dat ik wel even langs een vijand kon rennen. Nou, niet dus. Instant death _O-
Die game is fantastisch _O_
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 18 februari 2020 @ 16:30:24 #151
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191569283
Wario64 twitterde op dinsdag 18-02-2020 om 15:37:09 Titles leaving Xbox Game Pass:Console: •Fallout 3•Just Cause 4•Rise of the Tomb Raider•Snake Pass•The Elder Scrolls IV: Oblivion•Batman: Return to Arkham – Arkam City•Batman: Return to Arkham – Arkham AsylumPC:•Snake Pass reageer retweet
Wario64 twitterde op dinsdag 18-02-2020 om 15:34:52 Coming to Xbox Game Pass (Console): https://t.co/LEA91iQO172/20: Ninja Gaiden II2/25: Kingdom Hearts III, Two Point Hospital, Wasteland Remastered2/26: Yakuza 02/27: Jackbox Party Pack 3 https://t.co/fZPumUhXIy reageer retweet
Een paar flinke AAA-titels die GamePass gaan verlaten en er komt niet heel veel soeps voor terug vooralsnog. Hopelijk komen de Final Fantasy-games snel, ik wil VIII en X en X-2.

Sorry voor de eventuele verneukte layout van Tweets. Dat mag je melden bij @Breuls of @Danny
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_191569457
Gisteravond Kingdom Hearts III uitgespeeld. M'n eerste KH game, geen van de andere games ooit gespeeld. Vond 'm leuk, en je moet wel van cutscenes houden. Ik dacht even de laatste battle te doen en daarna een film op te zetten, maar anderhalf uur later was ik pas bij de epilogue scene.

Was ooit begonnen met The Sinking City en dacht die verder te gaan spelen, maar nu toch maar Control gestart.
"Bleach is healthy. It's mostly water. And we are mostly water. Therefore, we are bleach."
  dinsdag 18 februari 2020 @ 19:06:49 #153
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_191571608
quote:
7s.gif Op dinsdag 18 februari 2020 16:30 schreef Notorious_Roy het volgende:
Wario64 twitterde op dinsdag 18-02-2020 om 15:37:09 Titles leaving Xbox Game Pass:Console: •Fallout 3•Just Cause 4•Rise of the Tomb Raider•Snake Pass•The Elder Scrolls IV: Oblivion•Batman: Return to Arkham – Arkam City•Batman: Return to Arkham – Arkham AsylumPC:•Snake Pass reageer retweet
Wario64 twitterde op dinsdag 18-02-2020 om 15:34:52 Coming to Xbox Game Pass (Console): https://t.co/LEA91iQO172/20: Ninja Gaiden II2/25: Kingdom Hearts III, Two Point Hospital, Wasteland Remastered2/26: Yakuza 02/27: Jackbox Party Pack 3 https://t.co/fZPumUhXIy reageer retweet
Een paar flinke AAA-titels die GamePass gaan verlaten en er komt niet heel veel soeps voor terug vooralsnog. Hopelijk komen de Final Fantasy-games snel, ik wil VIII en X en X-2.

Sorry voor de eventuele verneukte layout van Tweets. Dat mag je melden bij @:breuls of @:danny
Two Point Hospital man _O_
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 18 februari 2020 @ 21:21:45 #154
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191574631
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2020 19:06 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Two Point Hospital man _O_
Ken het niet. Is het een soort Theme Hospital? Niet dat ik die ooit gespeeld heb :@
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  dinsdag 18 februari 2020 @ 21:35:15 #155
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191575024
quote:
0s.gif Op zondag 16 februari 2020 20:55 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Die game is fantastisch _O_
Zeven hoofdstukken nu en het blijft boeien. Had ik in het begin niet echt verwacht, want hoe lang kan een stealth game nu leuk blijven? :+ Maar het is echt genieten _O_
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_191577852
Two Point Hospital is leuk!

Verder mooi voor Xbox eigenaren dat ze Yakuza en Kingdom Hearts kunnen beleven natuurlijk.
  vrijdag 21 februari 2020 @ 12:16:32 #157
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_191613535
Flinke korting op Xbox One X modellen bij game mania. Ik kom bijna in de verleiding om mijn classic te vervangen...
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_191617264
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2020 12:16 schreef Skull-splitter het volgende:
Flinke korting op Xbox One X modellen bij game mania. Ik kom bijna in de verleiding om mijn classic te vervangen...
Ligt er meer aan of je meteen een Series X koopt of niet. Over acht of negen maanden is er een Series X.
SOONY
  zaterdag 22 februari 2020 @ 00:59:19 #159
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_191624714
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 februari 2020 16:50 schreef DKUp het volgende:

[..]

Ligt er meer aan of je meteen een Series X koopt of niet. Over acht of negen maanden is er een Series X.
Daarom. Daarom ook "bijna". Maar tis een dikke deal als je je ook nog bedenkt een spel erbij te hebben.

Maar die Series X kan dat straks ook allemaal gewoon opschalen.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_191642602
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 februari 2020 00:59 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

Daarom. Daarom ook "bijna". Maar tis een dikke deal als je je ook nog bedenkt een spel erbij te hebben.

Maar die Series X kan dat straks ook allemaal gewoon opschalen.
Yep, ik snap de verleiding inderdaad. De Series X gaat gewoon een Super One X worden en na een jaar krijgt die console ook consoles exclusives.
SOONY
  zondag 23 februari 2020 @ 12:45:42 #161
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_191643825
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2020 11:07 schreef DKUp het volgende:

[..]

Yep, ik snap de verleiding inderdaad. De Series X gaat gewoon een Super One X worden en na een jaar krijgt die console ook consoles exclusives.
Meer dat ie nu half zo duur was als normaal ;)
Dan is ie voor erbij goed te behappen.

Maar ik kan wel een klein jaartje wachten.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_191643883
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2020 12:45 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

Meer dat ie nu half zo duur was als normaal ;)
Dan is ie voor erbij goed te behappen.

Maar ik kan wel een klein jaartje wachten.
Ik zag bij Amazon FR rond de ¤260,- inderdaad.
SOONY
pi_191666047
quote:
Xbox Series X: What You Can Expect From the Next Generation of Gaming (12TF, RDNA2 & Zen 2, Hardware Raytracing, Variable Rate Shading) OFFICIAL SPECS



Next Generation Custom Processor: Xbox Series X is our most powerful console ever powered by our custom designed processor leveraging AMD’s latest Zen 2 and RDNA 2 architectures. Delivering four times the processing power of an Xbox One and enabling developers to leverage 12 TFLOPS of GPU (Graphics Processing Unit) performance – twice that of an Xbox One X and more than eight times the original Xbox One. Xbox Series X delivers a true generational leap in processing and graphics power with cutting edge techniques resulting in higher framerates, larger, more sophisticated game worlds, and an immersive experience unlike anything seen in console gaming.
Variable Rate Shading (VRS): Our patented form of VRS empowers developers to more efficiently utilize the full power of the Xbox Series X. Rather than spending GPU cycles uniformly to every single pixel on the screen, they can prioritize individual effects on specific game characters or important environmental objects. This technique results in more stable frame rates and higher resolution, with no impact on the final image quality.
Hardware-accelerated DirectX Raytracing: You can expect more dynamic and realistic environments powered by hardware-accelerated DirectX Raytracing – a first for console gaming. This means true-to-life lighting, accurate reflections and realistic acoustics in real time as you explore the game world.

SSD Storage: With our next-generation SSD, nearly every aspect of playing games is improved. Game worlds are larger, more dynamic and load in a flash and fast travel is just that – fast.
Quick Resume: The new Quick Resume feature lets you continue multiple games from a suspended state almost instantly, returning you to where you were and what you were doing, without waiting through long loading screens.
Dynamic Latency Input (DLI): We’re optimizing latency in the player-to-console pipeline starting with our Xbox Wireless Controller, which leverages our high bandwidth, proprietary wireless communication protocol when connected to the console. With Dynamic Latency Input (DLI), a new feature which synchronizes input immediately with what is displayed, controls are even more precise and responsive.
HDMI 2.1 Innovation: We’ve partnered with the HDMI forum and TV manufacturers to enable the best gaming experience through features such as Auto Low Latency Mode (ALLM) and Variable Refresh Rate (VRR). ALLM allows Xbox One and Xbox Series X to automatically set the connected display to its lowest latency mode. VRR synchronizes the display’s refresh rate to the game’s frame rate, maintaining smooth visuals without tearing. Ensuring minimal lag and the most responsive gaming experience.
120 fps Support: With support for up to 120 fps, Xbox Series X allows developers to exceed standard 60 fps output in favor of heightened realism or fast-paced action.

Four generations of gaming: Our commitment to compatibility means existing Xbox One games, including backward-compatible Xbox 360 and original Xbox games, look and play better than ever before. Your favorite games, including titles in Xbox Game Pass, benefit from steadier framerates, faster load times and improved resolution and visual fidelity – all with no developer work required. Your Xbox One gaming accessories also come forward with you.
Smart Delivery: This technology empowers you to buy a game once and know that – whether you are playing it on Xbox One or Xbox Series X – you are getting the right version of that game on whatever Xbox you’re playing on. We’re making the commitment to use Smart Delivery on all our exclusive Xbox Game Studios titles, including Halo Infinite, ensuring you only have to purchase a title once in order to play the best available version for whichever Xbox console they choose to play on. This technology is available for all developers and publishers, and they can choose to use it for titles that will be release on Xbox One first and come to the Xbox Series X later.
Xbox Game Pass: In addition to games from across four generations of consoles, our leading game subscription service, Xbox Game Pass, will continue to have our first party games, like Halo Infinite, included at their launch. We look forward to millions of you experiencing the Xbox Game Pass portfolio and immersing yourselves in a deep library of high-quality games, playing those you love now and also discovering your next great adventure.
CyberpunkGame twitterde op maandag 24-02-2020 om 16:17:57 Gamers should never be forced to purchase the same game twice or pay for upgrades. Owners of #Cyberpunk2077 for Xbox One will receive the Xbox Series X upgrade for free when available. https://t.co/nfkfFLj85w reageer retweet
Xbox twitterde op maandag 24-02-2020 om 15:00:49 Power + speed + compatibility = Xbox Series X12 teraflops and so much more. Discover what the next generation of gaming means to Xbox: https://t.co/WWFJ6YkHzT#PowerYourDreams https://t.co/RDlWXwVF8f reageer retweet
Kom maar op :7
SOONY
  maandag 24 februari 2020 @ 18:24:06 #164
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_191667450
Ik zet alvast geld opzij...
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_191668773
Benieuwd wat deze krachtpatser gaat kosten. ¤450-¤600,-?
SOONY
  maandag 24 februari 2020 @ 19:36:55 #166
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_191668792
Wat een geweldig ding. Meteen bij release eentje van de plank halen en kopen. Oh nee fuck dat, online bestellen en thuis laten bezorgen :7.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
pi_191668818
SOONY is weer aan de beurt, maar die zijn momenteel laffer dan laf.
SOONY
pi_191673093
Apparaatje hoor.
  dinsdag 25 februari 2020 @ 20:19:29 #170
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191684358
Games with Gold is weer niet heel bijster boeiend he? Moeten ze daar wel mee doorgaan nu GamePass steeds grootser wordt?
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_191684972
quote:
2s.gif Op dinsdag 25 februari 2020 20:19 schreef Notorious_Roy het volgende:
Games with Gold is weer niet heel bijster boeiend he? Moeten ze daar wel mee doorgaan nu GamePass steeds grootser wordt?
Daarom heet het Game Pass Ultimate en geen Xbox Live Gold Ultimate. Alles draait om Game Pass momenteel en multiplayer heeft bijna iedere game dus knallen maar de abonnementjes B:)B
SOONY
  woensdag 26 februari 2020 @ 11:21:28 #172
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_191693515
quote:
10s.gif Op maandag 24 februari 2020 19:36 schreef DKUp het volgende:
Benieuwd wat deze krachtpatser gaat kosten. ¤450-¤600,-?
Ik zet op een krappe 500, al gok ik dat dat een leuke prijzenslag gaat worden tussen die twee...
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  vrijdag 28 februari 2020 @ 20:45:30 #173
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191740987
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  zondag 1 maart 2020 @ 08:18:49 #174
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191767286
Maart *O*

De maand voor een nieuwe Ori *O*

Direct in GamePass op release *O*

The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  maandag 2 maart 2020 @ 13:04:50 #175
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_191793071
BF5 server er weer uit.. |:(
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
  maandag 2 maart 2020 @ 13:42:24 #176
340107 PjotterFRL
Hatseflats!
pi_191793807
Ori wordt fantastisch. Kan wel een GOTY kandidaat worden. Al zijn 2D metroidvania games wel een beetje niche natuurlijk.
  maandag 2 maart 2020 @ 14:25:31 #177
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_191794480
quote:
99s.gif Op maandag 2 maart 2020 13:04 schreef Houniet het volgende:
BF5 server er weer uit.. |:(
EA staat niet bekend om zijn aankondiging van serveronderhoud idd...
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  dinsdag 3 maart 2020 @ 20:42:57 #178
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191818350
Shenmue I, II en Deus Ex Mankind Divided verlaten GamePass deze maand. Ga nog Deus Ex spelen als je dat niet gedaan hebt. Prima game voor in GamePass.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  dinsdag 3 maart 2020 @ 20:50:55 #179
72703 Lionheaad
Nothing beats a Lion
pi_191818494
Two Point Hospital :)
wordt aan gewerkt....ben net terug
  dinsdag 3 maart 2020 @ 20:52:25 #180
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191818536
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2020 20:50 schreef Lionheaad het volgende:
Two Point Hospital :)
Is het leuk ja? Zit er over te denken om die komend weekend te gaan spelen. Ben niet bekend met Theme Hospital, of andere Theme *** games. Eigenlijk alleen RollerCoaster Tycoon gespeeld vroeger.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  woensdag 4 maart 2020 @ 07:53:09 #181
72703 Lionheaad
Nothing beats a Lion
pi_191823417
Hij is grappig. niet teveel poes-pas.
Een spel voor als je gewoon even rustig wil gamen.
wordt aan gewerkt....ben net terug
  woensdag 4 maart 2020 @ 11:43:10 #182
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_191826398
Zeker leuk, al had ik het na drie ziekenhuizen wel weer een beetje gezien. Vooral nostalgie, maar wel meer van hetzelfde natuurlijk
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 4 maart 2020 @ 16:11:55 #183
340107 PjotterFRL
Hatseflats!
  vrijdag 6 maart 2020 @ 07:55:34 #184
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_191859863
Ben nu Arkham Knight het spelen. Gelukkig nog niet van Gamepass af.

De rest wel.
pi_191878508
Ik heb tot eind augustus xbox live gold. Nu zou ik graag ook game-pass willen.

Kan ik dit op de een of andere manier goedkoop omzetten? Zijn er trucjes voor?
  zaterdag 7 maart 2020 @ 11:02:25 #186
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191878637
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2020 10:51 schreef Sfancta het volgende:
Ik heb tot eind augustus xbox live gold. Nu zou ik graag ook game-pass willen.

Kan ik dit op de een of andere manier goedkoop omzetten? Zijn er trucjes voor?
Eerste maand een eurootje
https://www.xbox.com/nl-NL/xbox-game-pass?xr=shellnav#join

Volgens mij ben je net te laat, want een tijd terug kreeg je zes maanden ultimate voor een euro geloof ik. Ik heb zelf toen in ieder geval anderhalf jaar ultimate kunnen fixen voor 45 euro.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_191879202
quote:
19s.gif Op zaterdag 7 maart 2020 11:02 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Eerste maand een eurootje
https://www.xbox.com/nl-NL/xbox-game-pass?xr=shellnav#join

Volgens mij ben je net te laat, want een tijd terug kreeg je zes maanden ultimate voor een euro geloof ik. Ik heb zelf toen in ieder geval anderhalf jaar ultimate kunnen fixen voor 45 euro.
Als ik niet ingelogd ben staat er 1 ¤, na inloggen 12,99 ¤ :'( :'(
pi_191883689
Als je regulier gold hebt, kan je die omzetten naar een ultimate abonnement voor 1 euro.

Er staat dat het voor 1 maand is, maar hij zet je hele gold termijn om naar ultimate en zo kan je dus bijvoorbeeld een jaar gamepass krijgen voor 1 euro.

dat is wat Roy gedaan heeft destijds.
Opdonderdag 17 juni 2010 17:54 schreef Morthill het volgende
mijn tenen doen altijd pijn, krijg je als je regelmatig als vrouw door het leven gaat :X
  zaterdag 7 maart 2020 @ 20:39:04 #189
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191887760
Begonnen met Wargroove en het is erg tof. Net Advance Wars.

Eerste hoofdstuk doorlopen. Vind het wel best pittig, maar de standaard moeilijkheidsgraad staat op 'hard'.

Vooralsnog laat ik 'm staan maar ik ben benieuwd of het me lukt om het zo uit te spelen.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_191892756
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2020 17:13 schreef DJ_ het volgende:
Als je regulier gold hebt, kan je die omzetten naar een ultimate abonnement voor 1 euro.

Er staat dat het voor 1 maand is, maar hij zet je hele gold termijn om naar ultimate en zo kan je dus bijvoorbeeld een jaar gamepass krijgen voor 1 euro.

dat is wat Roy gedaan heeft destijds.
Dit lukt me niet. Staat 12,99 als ik doorklik. ZOu graag upgraden voor 1 euro.
pi_191905866
Kom er niet uit mede gamers.

Heb nog 5.5 maand live gold. Heb al eens ooit gebruik gemaakt van 3 maanden game pass voor 1 euro.

Als ik zoek op upgrade live gold naar game pass kom ik uit op een microsoft site waarbij Ultimate 1 maand 12,99 kost, maar 3 maanden Ultimate ook 12,99 (67% korting)

Als ik die 3 maanden aanklik en ben ingelogd krijg ik:

quote:
Uw lidmaatschap upgraden
Als u zich aanmeldt voor Xbox Game Pass Ultimate worden uw resterende Xbox Live Gold-lidmaatschap of Xbox Game Pass-lidmaatschap omgezet in Xbox Game Pass Ultimate voor dezelfde duur van maximaal 36 maanden in totaal. Alle conversies zijn definitief en de conversieverhouding kan worden gewijzigd. Zie xbox.com/gamepass
Misschien ben ik te dom, maar houdt dit in dat mijn resterende 5.5 maand wordt omgezet naar game pass, en die 3 maanden erbij komen? Dat ik dan 8.5 maand totaal game pass ultimate heb voor 12.99?
pi_191905882
Of als ik 1 of 3 maanden koop, ik alleen die 5.5 maand omgeet krijg, en geen 1 of 3 maanden erbij?
  zondag 8 maart 2020 @ 18:13:59 #193
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191906050
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2020 18:05 schreef Sfancta het volgende:
Kom er niet uit mede gamers.

Heb nog 5.5 maand live gold. Heb al eens ooit gebruik gemaakt van 3 maanden game pass voor 1 euro.

Als ik zoek op upgrade live gold naar game pass kom ik uit op een microsoft site waarbij Ultimate 1 maand 12,99 kost, maar 3 maanden Ultimate ook 12,99 (67% korting)

Als ik die 3 maanden aanklik en ben ingelogd krijg ik:
[..]

Misschien ben ik te dom, maar houdt dit in dat mijn resterende 5.5 maand wordt omgezet naar game pass, en die 3 maanden erbij komen? Dat ik dan 8.5 maand totaal game pass ultimate heb voor 12.99?
Volgens mij klopt je onderste conclusie.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_191906759
quote:
19s.gif Op zondag 8 maart 2020 18:13 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Volgens mij klopt je onderste conclusie.
Niemand die het zeker weet? :)
pi_191907760
nee, kan het je niet met zekerheid zeggen.
Opdonderdag 17 juni 2010 17:54 schreef Morthill het volgende
mijn tenen doen altijd pijn, krijg je als je regelmatig als vrouw door het leven gaat :X
  zondag 8 maart 2020 @ 21:31:29 #196
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191910760
Wargroove mee gestopt. Veel te moeilijk man. Van Two Point Hospital krijg ik ook de zenuwen. Heb nu even niets te spelen op m'n Xbox.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_191918708
Forza Horizon 4 spelers hier trouwens?

Echt mijn favoriete game op het moment, ben bijna Prestige 3. Bijna 700 unieke auto's...
pi_191938484
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2020 11:03 schreef Sfancta het volgende:
Forza Horizon 4 spelers hier trouwens?

Echt mijn favoriete game op het moment, ben bijna Prestige 3. Bijna 700 unieke auto's...
Ja! Maar wel pas 2 weken op weg. :')
pi_191938576
quote:
10s.gif Op zondag 8 maart 2020 21:31 schreef Notorious_Roy het volgende:
Wargroove mee gestopt. Veel te moeilijk man. Van Two Point Hospital krijg ik ook de zenuwen. Heb nu even niets te spelen op m'n Xbox.
Even snel door de gamepass gelopen maar Battle Chasers: Nightwar lijkt me wel tof.
pi_191938645
Er staan sowieso veel spellen die ik wil spelen op GamePass. :o

-Remnant: From the Ashes
-Outer Wilds
-Mutant Year Zero: Road to Eden
-Monster Hunter: World

En dat is alleen al de eerste pagina. :D
  dinsdag 10 maart 2020 @ 15:29:50 #201
340107 PjotterFRL
Hatseflats!
pi_191941440
Ori and the Will of the Wisps reviews zijn goed. Nu een score van 91 op Metacritic.
En uiteraard te spelen met Game Pass vanaf 12 uur vanavond.
  dinsdag 10 maart 2020 @ 16:10:34 #202
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191942270
quote:
2s.gif Op dinsdag 10 maart 2020 12:39 schreef Drankster het volgende:
Er staan sowieso veel spellen die ik wil spelen op GamePass. :o

-Remnant: From the Ashes
-Outer Wilds
-Mutant Year Zero: Road to Eden
-Monster Hunter: World

En dat is alleen al de eerste pagina. :D
Er is zeker veel te spelen. Heb nu mijn Xbox S en de abo-kosten er alweer uit. :Y)
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  dinsdag 10 maart 2020 @ 19:04:40 #203
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_191945676
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_191947175
quote:
2s.gif Op dinsdag 10 maart 2020 12:27 schreef Cachie het volgende:

[..]

Ja! Maar wel pas 2 weken op weg. :')
Wat vindt je ervan?
pi_191947354
Wil die gamepass nemen, maar bij betalen gaat het mis. HEb gewoon een rabo pasje (maestro), maar lukt me niet te betalen......
pi_192039602
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2020 20:05 schreef Sfancta het volgende:

[..]

Wat vindt je ervan?
Tof, uitgebreid, super strak gemaakt en leuk voor de afwisseling met CoD enzo. Jij dan?
  zondag 15 maart 2020 @ 14:22:51 #207
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_192048536
Vandaag maar eens beginnen aan Fallen Order...
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  zondag 15 maart 2020 @ 18:44:11 #208
429367 DKUp
ON TOUR
pi_192054647
quote:
Windows Central: 'Strong likelihood' of Xbox Series X/PS5 delay to 2021, says analyst

The delay of next-generation consoles appears to be inching closer to reality, according to a new report from games industry research firm, DFC Intelligence. With the ongoing COVID-19 pandemic, better known as coronavirus, we're seeing record industry impact, following the cancellation of top conferences likes GDC and E3 2020, and various product delays. Supply chain issues instigated by coronavirus may also hit Xbox Series X and PlayStation 5, during prime time for both platform holders.

A newly-published DFC Intelligence statement, as reported by Forbes, suggests a "strong likelihood" of delay to one or both upcoming flagship consoles.

"Coronavirus is likely to have a major short-term impact on the delivery of both systems," states DFC. "There is a strong likelihood one or both systems will not make a 2020 launch. If the systems do launch, supply will likely be constrained and initial pricing could be higher than expected."

https://www.windowscentra(...)ay-2021-says-analyst
SOONY
  Redactie Games maandag 16 maart 2020 @ 13:55:32 #209
181272 crew  Noppie2000
  maandag 16 maart 2020 @ 17:49:21 #210
429367 DKUp
ON TOUR
pi_192076353

quote:
In terms of how the memory is allocated, games get a total of 13.5GB in total, which encompasses all 10GB of GPU optimal memory and 3.5GB of standard memory. This leaves 2.5GB of GDDR6 memory from the slower pool for the operating system and the front-end shell. From Microsoft's perspective, it is still a unified memory system, even if performance can vary. "In conversations with developers, it's typically easy for games to more than fill up their standard memory quota with CPU, audio data, stack data, and executable data, script data, and developers like such a trade-off when it gives them more potential bandwidth," says Goossen.

https://www.eurogamer.net(...)-series-x-full-specs
13,5GB RAM beschikbaar voor games :P

[ Bericht 27% gewijzigd door DKUp op 16-03-2020 18:02:37 ]
SOONY
  maandag 16 maart 2020 @ 18:36:08 #211
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192077396
quote:
Samenvatting: dikke bak?

Ik heb echt zo geen idee :') Enige dat ik weet is dat die console straks meer RAM heeft dan m'n pc die al zes jaar op 8GB zit :+
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  maandag 16 maart 2020 @ 18:38:50 #212
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_192077460
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  maandag 16 maart 2020 @ 18:41:30 #213
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_192077516
quote:
10s.gif Op maandag 16 maart 2020 18:36 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Samenvatting: dikke bak?

Ik heb echt zo geen idee :') Enige dat ik weet is dat die console straks meer RAM heeft dan m'n pc die al zes jaar op 8GB zit :+
Die had acht jaar geleden al 16GB mogen hebben.

Prima machine en indrukwekkend wat ze eruit weten te persen. Wel denk ik dat het strategisch geen handige zet is om met specs te gaan slingeren aangezien Sony alleen een "n+1" hoeft te doen om dat af te toeven.

Anyway, kom maar op, al blijf ik die verticale orientatie maar een beetje meh vinden, ook al is het daarmee één grote heatsink.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  maandag 16 maart 2020 @ 18:45:26 #214
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192077614
quote:
0s.gif Op maandag 16 maart 2020 18:41 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

Die had acht jaar geleden al 16GB mogen hebben.

Prima machine en indrukwekkend wat ze eruit weten te persen. Wel denk ik dat het strategisch geen handige zet is om met specs te gaan slingeren aangezien Sony alleen een "n+1" hoeft te doen om dat af te toeven.

Anyway, kom maar op, al blijf ik die verticale orientatie maar een beetje meh vinden, ook al is het daarmee één grote heatsink.
Mijn pc draait Outlook, Chrome en, euh, Mixcloud. Dan is 8GB nog wel tien jaar voldoende :P Hoewel het ietwat riskant is voor MS om nu al de bekendmaking te doen denk ik niet dat Sony hier overheen gaat. De geruchten zijn al enige tijd dat ze achterblijven namelijk. Ze trekken het hoogstens gelijk.

Maar ja, aangezien alles een jaar uitgesteld gaat worden kan het ook zomaar anders zijn straks. |:)
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  maandag 16 maart 2020 @ 18:46:23 #215
429367 DKUp
ON TOUR
pi_192077632
quote:
10s.gif Op maandag 16 maart 2020 18:36 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Samenvatting: dikke bak?

Ik heb echt zo geen idee :') Enige dat ik weet is dat die console straks meer RAM heeft dan m'n pc die al zes jaar op 8GB zit :+
Zo te horen wel en dat komt door veel “nieuwe” techniek en SSD standaard in de console.
Qua hoeveelheid GB RAM hoopte ik eigenlijk op 16GB RAM beschikbaar voor games, waarschijnlijk kunnen ze al genoeg met die 13,5GB RAM ;)

quote:
0s.gif Op maandag 16 maart 2020 18:41 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

Die had acht jaar geleden al 16GB mogen hebben.

Prima machine en indrukwekkend wat ze eruit weten te persen. Wel denk ik dat het strategisch geen handige zet is om met specs te gaan slingeren aangezien Sony alleen een "n+1" hoeft te doen om dat af te toeven.

Anyway, kom maar op, al blijf ik die verticale orientatie maar een beetje meh vinden, ook al is het daarmee één grote heatsink.
Mooi ding inderdaad. Hoeveelheid GB RAM had hoger gekund :P. SOONY |:) kan inderdaad iets extra's toevoegen als ze willen :+ Beetje dom van Microsoft.
SOONY
  maandag 16 maart 2020 @ 20:09:12 #216
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_192079811
quote:
10s.gif Op maandag 16 maart 2020 18:45 schreef Notorious_Roy het volgende:
Chrome.
Dan is 8GB nog wel tien jaar voldoende :P
Dude, nee. Maar je doet ook echt geen games of andere productiviteit op die PC gok ik...
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  maandag 16 maart 2020 @ 20:10:42 #217
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_192079845
quote:
0s.gif Op maandag 16 maart 2020 18:46 schreef DKUp het volgende:
Qua hoeveelheid GB RAM hoopte ik eigenlijk op 16GB RAM beschikbaar voor games, waarschijnlijk kunnen ze al genoeg met die 13,5GB RAM ;)
Ik had serieus op 32GB gemikt als dit nog een tijdje mee moet kunnen, zeker als het OS soepel moet blijven draaien.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  maandag 16 maart 2020 @ 20:44:37 #218
429367 DKUp
ON TOUR
pi_192080639
quote:
0s.gif Op maandag 16 maart 2020 20:10 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

Ik had serieus op 32GB gemikt als dit nog een tijdje mee moet kunnen, zeker als het OS soepel moet blijven draaien.
32GB gooien ze voorlopig niet in een console -O-
SOONY
  maandag 16 maart 2020 @ 21:11:06 #219
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_192081209
das wel weinig ram
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  maandag 16 maart 2020 @ 22:04:59 #220
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192082375
quote:
10s.gif Op maandag 16 maart 2020 20:09 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

Dude, nee. Maar je doet ook echt geen games of andere productiviteit op die PC gok ik...
Ik kijk af en toe ook een YouTube video.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  maandag 16 maart 2020 @ 22:34:51 #221
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192083158
Even nog speciale aandacht voor de triggers

Xbox twitterde op maandag 16-03-2020 om 18:00:06 Connectivity is a breeze with the new USB-C port, and the new textured grip on bumpers and triggers keeps you locked on 🎯

See more: https://t.co/jTpQTl6Wbf

#PowerYourDreams https://t.co/kVqBSdBeib reageer retweet
:9~
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  dinsdag 17 maart 2020 @ 09:59:44 #222
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_192090027
ik kijk een beetje uit naar de performance van de nieuwe Xbox op een 1080P TV versus 4K of er verschil in zit.
  dinsdag 17 maart 2020 @ 13:24:04 #223
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192094318
quote:
0s.gif Op maandag 16 maart 2020 18:41 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

Die had acht jaar geleden al 16GB mogen hebben.

Prima machine en indrukwekkend wat ze eruit weten te persen. Wel denk ik dat het strategisch geen handige zet is om met specs te gaan slingeren aangezien Sony alleen een "n+1" hoeft te doen om dat af te toeven.

Anyway, kom maar op, al blijf ik die verticale orientatie maar een beetje meh vinden, ook al is het daarmee één grote heatsink.
Nou, ze hebben echt gewacht bij Sony :D

PlayStationNL twitterde op dinsdag 17-03-2020 om 13:07:03 Morgen om 17.00 zal Mark Cerny, de PS5 lead system architect, meer informatie geven over de systeemarchitectuur van de PS5 en hoe dit de toekomst van games zal beïnvloeden.

Check morgen de PlayStation Blog: https://t.co/cKD9qUQV2A https://t.co/N0gepxPjcw reageer retweet
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  dinsdag 17 maart 2020 @ 18:07:17 #224
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192100866
Xbox twitterde op dinsdag 17-03-2020 om 18:03:54 Introducing the Xbox Series X Storage Expansion Card from Seagate: Ready to extend your Xbox Series X with 1 TB of next generation innovation.

Learn more: https://t.co/10L86sZ4ve

#PowerYourDreams https://t.co/ybIcdi3bbR reageer retweet
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  dinsdag 17 maart 2020 @ 18:45:20 #225
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_192101678
quote:
0s.gif Op maandag 16 maart 2020 20:44 schreef DKUp het volgende:

[..]

32GB gooien ze voorlopig niet in een console -O-
Nee, dat denk ik ook niet.
quote:
2s.gif Op dinsdag 17 maart 2020 18:07 schreef Notorious_Roy het volgende:
Xbox twitterde op dinsdag 17-03-2020 om 18:03:54 Introducing the Xbox Series X Storage Expansion Card from Seagate: Ready to extend your Xbox Series X with 1 TB of next generation innovation.

Learn more: https://t.co/10L86sZ4ve

#PowerYourDreams https://t.co/ybIcdi3bbR reageer retweet
Seagetver...
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  dinsdag 17 maart 2020 @ 22:01:28 #226
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192106706
Too Human is gratis. Net als Crackdown 1 en 2. Heb Too Human maar gewoon toegevoegd aan m'n account.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  dinsdag 17 maart 2020 @ 22:32:31 #227
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_192107366
Toffe games.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  woensdag 18 maart 2020 @ 00:58:55 #228
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_192109728
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  woensdag 18 maart 2020 @ 08:22:29 #229
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192111859
Toch maar opgeslagen om later te bekijken.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  woensdag 18 maart 2020 @ 10:11:31 #230
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_192113525
quote:
14s.gif Op woensdag 18 maart 2020 08:22 schreef Notorious_Roy het volgende:
Toch maar opgeslagen om later te bekijken.
not worth it
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  woensdag 18 maart 2020 @ 12:56:10 #231
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_192116875
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2020 10:11 schreef MMaRsu het volgende:

[..]

not worth it
Reuze interessant op technisch vlak, voor gamers zou ik even doorheen skimmen. Gears 5 in 4K/60 met raytracing en dergelijke voorbeelden waren wel een handige zet qua presentatie, en ook al je oude games gaan dus gewoon netjes op een hoge resolutie draaien.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  woensdag 18 maart 2020 @ 12:59:40 #232
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_192116936
Ik post straks ook even een linkje naar een breakdown van de hele console.

Zoals verwacht hebben ze er een soort van Mac Pro dustbin van gemaakt door er een joekel van een heatsink op te plakken en dat alles te koelen met 1 grote fan.

Blijven orientatieopties over, ik hoop oprecht dat het hier gaat passen in de huidige kast.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_192127711

Rond of op 26 november 2020 blijkbaar.
https://www.xbox.com/en-IN/consoles/xbox-series-x
SOONY
  Redactie Games woensdag 18 maart 2020 @ 20:20:56 #234
181272 crew  Noppie2000
pi_192128153
Vooralsnog :+
pi_192128211
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2020 20:20 schreef Noppie2000 het volgende:
Vooralsnog :+
Gelukkig speelt er niet iets als een virus.
SOONY
  woensdag 18 maart 2020 @ 22:19:27 #236
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_192131246
quote:
10s.gif Op woensdag 18 maart 2020 20:23 schreef DKUp het volgende:

[..]

Gelukkig speelt er niet iets als een virus.
In china waar de zaken geproduceerd worden is het virus zo goed als voorbij
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  woensdag 18 maart 2020 @ 22:45:18 #237
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192131989
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2020 22:19 schreef MMaRsu het volgende:

[..]

In china waar de zaken geproduceerd worden is het virus zo goed als voorbij
Nog steeds duizenden bevestigde besmettingen. Er komt weinig nieuw bij, maar het is verre van over.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  woensdag 18 maart 2020 @ 22:51:42 #238
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_192132152
quote:
19s.gif Op woensdag 18 maart 2020 22:45 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Nog steeds duizenden bevestigde besmettingen. Er komt weinig nieuw bij, maar het is verre van over.
https://www.aljazeera.com(...)200317084803189.html

quote:
As the number of COVID-19 cases confirmed overseas daily have surpassed those within China, the draconian measures that appear to have quelled the outbreak domestically - particularly outside Hubei - are gradually being relaxed.

Chongqing, Yang's hometown bordering Hubei, has had more than 500 confirmed cases since the disease started to spill into the municipality. But now, there have been no cases in the city for several days.

The slowdown is not only in Chongqing. Across the country, 13 out of 34 provinces in China have cleared their remaining cases, and approximately 69,000 of 81,000 confirmed cases have been discharged.
Het begint op gang te komen
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  woensdag 18 maart 2020 @ 23:17:54 #239
490095 Grishenko_
Groot-Inquisiteur
pi_192132754
Weet iemand hier hoe de remasters geregeld zullen worden op de nieuwe Xbox? Heb net de PS5 conferentie gekeken, en ben teleurgesteld dat er alleen PS4 spellen remastered zullen worden. Zal de nieuwe Xbox ook weer een gamepass gebruiken, of hoe zit dat nu?
"Bent u dan echt zo iemand als u wordt voorgesteld? Is dat werkelijk mogelijk!"
Riep de vorst opeens verwijtend, uit de grond van zijn hart.
  woensdag 18 maart 2020 @ 23:29:38 #240
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192133041
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2020 23:17 schreef Grishenko_ het volgende:
Weet iemand hier hoe de remasters geregeld zullen worden op de nieuwe Xbox? Heb net de PS5 conferentie gekeken, en ben teleurgesteld dat er alleen PS4 spellen remastered zullen worden. Zal de nieuwe Xbox ook weer een gamepass gebruiken, of hoe zit dat nu?
Xbox schijnt het eerste jaar geen SeX exclusives te hebben. Alles wordt crossgen. Wel is al bevestigd dat Cyberpunk op Xbox One een gratis upgrade krijgt naar de SeX versie.

Het is allemaal nog niet helemaal duidelijk eigenlijk. Qua backwards compatibility zit je beter bij Xbox sowieso. Dat is nu al met 360 -> One.

Gamepass is ook een blijvertje.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  woensdag 18 maart 2020 @ 23:36:24 #241
490095 Grishenko_
Groot-Inquisiteur
pi_192133157
quote:
19s.gif Op woensdag 18 maart 2020 23:29 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Xbox schijnt het eerste jaar geen SeX exclusives te hebben. Alles wordt crossgen. Wel is al bevestigd dat Cyberpunk op Xbox One een gratis upgrade krijgt naar de SeX versie.

Het is allemaal nog niet helemaal duidelijk eigenlijk. Qua backwards compatibility zit je beter bij Xbox sowieso. Dat is nu al met 360 -> One.

Gamepass is ook een blijvertje.
Okee, dat was eigenlijk mijn vraag. Ik zie nu in dat ik de term 'backwards compatibility' moest gebruiken ipv remaster. Backwards compatibility was namelijk altijd ruk op de Playstation en ik vroeg me af of de nieuwe Xbox wel oudere spellen zal ondersteunen, zoals 360 of One dat deden. En zoja, tot hoever gaat die compatibility? Strekt die tot de eerste Xbox of ben ik dan te optimistisch?
"Bent u dan echt zo iemand als u wordt voorgesteld? Is dat werkelijk mogelijk!"
Riep de vorst opeens verwijtend, uit de grond van zijn hart.
  woensdag 18 maart 2020 @ 23:38:49 #242
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192133205
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2020 23:36 schreef Grishenko_ het volgende:

[..]

Okee, dat was eigenlijk mijn vraag. Ik zie nu in dat ik de term 'backwards compatibility' moest gebruiken ipv remaster. Backwards compatibility was namelijk altijd ruk op de Playstation en ik vroeg me af of de nieuwe Xbox wel oudere spellen zal ondersteunen, zoals 360 of One dat deden. En zoja, tot hoever gaat die compatibility? Strekt die tot de eerste Xbox of ben ik dan te optimistisch?
Ik verwacht dat je alle Xbone games op de SeX kan spelen. Het gros van de 360 games en enkele Xbox games.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  woensdag 18 maart 2020 @ 23:39:43 #243
490095 Grishenko_
Groot-Inquisiteur
pi_192133222
quote:
19s.gif Op woensdag 18 maart 2020 23:38 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Ik verwacht dat je alle Xbone games op de SeX kan spelen. Het gros van de 360 games en enkele Xbox games.
Maar ze hebben daar dus geen definitieve uitspraken over gedaan binnen Microsoft?
"Bent u dan echt zo iemand als u wordt voorgesteld? Is dat werkelijk mogelijk!"
Riep de vorst opeens verwijtend, uit de grond van zijn hart.
  woensdag 18 maart 2020 @ 23:43:10 #244
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192133275
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2020 23:39 schreef Grishenko_ het volgende:

[..]

Maar ze hebben daar dus geen definitieve uitspraken over gedaan binnen Microsoft?
https://www.gamesradar.com/xbox-series-x-backwards-compatibility/
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_192133345
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2020 23:39 schreef Grishenko_ het volgende:

[..]

Maar ze hebben daar dus geen definitieve uitspraken over gedaan binnen Microsoft?
Volgens mij heb ik gelezen dat games die nu backwards compatible zijn van de originele Xbox en de 360 op de One, ook speelbaar zijn op de Series X.

En volgens mij is het streven nog altijd dat 99% van alle Xbox One games op de Xbox Series X gaan werken.
  woensdag 18 maart 2020 @ 23:50:48 #246
490095 Grishenko_
Groot-Inquisiteur
pi_192133388
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2020 23:48 schreef PjotterFRL het volgende:

[..]

Volgens mij heb ik gelezen dat games die nu backwards compatible zijn van de originele Xbox en de 360 op de One, ook speelbaar zijn op de Series X.

En volgens mij is het streven nog altijd dat 99% van alle Xbox One games op de Xbox Series X gaan werken.
Waar zou ik de lijst kunnen vinden van alle oude games die nu speelbaar zijn op One, afkomstig van de originele Xbox en de 360?
"Bent u dan echt zo iemand als u wordt voorgesteld? Is dat werkelijk mogelijk!"
Riep de vorst opeens verwijtend, uit de grond van zijn hart.
pi_192133399
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2020 23:50 schreef Grishenko_ het volgende:

[..]

Waar zou ik de lijst kunnen vinden van alle oude games die nu speelbaar zijn op One, afkomstig van de originele Xbox en de 360?
https://www.xbox.com/nl-NL/xbox-one/backward-compatibility
pi_192138990
Worden er ook games compatible gemaakt die dat nu niet zijn op de One X?
pi_192139132
quote:
0s.gif Op donderdag 19 maart 2020 11:09 schreef rival het volgende:
Worden er ook games compatible gemaakt die dat nu niet zijn op de One X?
Nog onbekend
jronald twitterde op maandag 16-03-2020 om 17:05:28 @GWarrior23 Nothing more to share right now, but the team is hard at work and we will have more to share soon. reageer retweet
  donderdag 19 maart 2020 @ 19:30:48 #250
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_192149632
quote:
19s.gif Op woensdag 18 maart 2020 23:29 schreef Notorious_Roy het volgende:
Het is allemaal nog niet helemaal duidelijk eigenlijk. Qua backwards compatibility zit je beter bij Xbox sowieso. Dat is nu al met 360Xbox -> One.

Gamepass is ook een blijvertje.
En dat wordt dan allemaal naar 4K getrapt in een Series X...
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_192150115
Series X met Game Pass gaat wel ontzettend geil worden hoor bohhhh, helemaal dat ik de meeste One games niet heb gespeeld.
SOONY
pi_192150355
Zojuist bevestiging van een Xbox medewerker dat alles gaat werken.

  donderdag 19 maart 2020 @ 20:04:36 #253
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192150399
quote:
0s.gif Op donderdag 19 maart 2020 20:03 schreef PjotterFRL het volgende:
Zojuist bevestiging van een Xbox medewerker dat alles gaat werken.

[ afbeelding ]
_O_

Met Gamepass erbij :9~
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  Redactie Games donderdag 19 maart 2020 @ 20:25:06 #254
181272 crew  Noppie2000
pi_192150884
Wordt wel heel aantrekkelijk ja :o
  donderdag 19 maart 2020 @ 22:28:31 #255
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192153506
quote:
0s.gif Op donderdag 19 maart 2020 20:25 schreef Noppie2000 het volgende:
Wordt wel heel aantrekkelijk ja :o
Het is de enige logische keuze aan het begin van de nieuwe generatie.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  Redactie Games donderdag 19 maart 2020 @ 23:31:19 #256
181272 crew  Noppie2000
pi_192154859
quote:
14s.gif Op donderdag 19 maart 2020 22:28 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Het is de enige logische keuze aan het begin van de nieuwe generatie.
Zeker, ik twijfel alleen nog of ik ook daadwerkelijk aan het begin instap :P
  vrijdag 20 maart 2020 @ 17:55:52 #257
340107 PjotterFRL
Hatseflats!
pi_192168300
Dit zijn trouwens de drie games die tot nu toe zijn aangekondigd voor de Xbox Series X:




Waarbij Halo Infinite en EverWild ook nog op de Xbox One uitkomen.
  vrijdag 20 maart 2020 @ 18:28:02 #258
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192168974
En Senua komt pas in het tweede jaar. Anders komt ze ook naar Xbone
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  vrijdag 20 maart 2020 @ 18:55:57 #259
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_192169597
Exclusives of niet, volledige bc met alle xboner games is een zaak waarvan ik zeg ja, dat trekt mij over de streep.

Helaas is minn digitale library op de ps4 enorm, dus zal ik die ps5 toch ook moeten halen in de hoop dat die shit ook goedkomt
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
pi_192181218
Xbox twitterde op vrijdag 20-03-2020 om 22:16:07 @JamesSh20263742 Correction: To date, we’ve spent over 100K hours testing your favorite games from Xbox One, including existing backward compatible 360 & OG Xbox games, on Xbox Series X. While we are still in the process of validating, we can confirm thousands of games will be playable at launch. reageer retweet
Niet alles dus wat speelbaar is op de Xbox One.
SOONY
  zaterdag 21 maart 2020 @ 13:15:21 #261
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_192183940
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2020 10:20 schreef DKUp het volgende:
Xbox twitterde op vrijdag 20-03-2020 om 22:16:07 @:JamesSh20263742 Correction: To date, we’ve spent over 100K hours testing your favorite games from Xbox One, including existing backward compatible 360 & OG Xbox games, on Xbox Series X. While we are still in the process of validating, we can confirm thousands of games will be playable at launch. reageer retweet
Niet alles dus wat speelbaar is op de Xbox One.
At launch.

Kwestie van tijd dus. Techniek schaalt mee en ondersteuning is in het apparaat ingebakken.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_192183999
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2020 13:15 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

At launch.

Kwestie van tijd dus. Techniek schaalt mee en ondersteuning is in het apparaat ingebakken.
Ik heb er meer vertrouwen in dan Soony inderdaad :D
SOONY
  zaterdag 21 maart 2020 @ 19:18:58 #263
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_192190430
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 maart 2020 13:18 schreef DKUp het volgende:

[..]

Ik heb er meer vertrouwen in dan Soony inderdaad :D
Absoluut. Al zou het qua rekenkracht geen moeite moeten zijn dat goed te emuleren op een PS5.

Ik heb ooit voor een Xbox gekozen wegens mijn relatief Westerse voorkeur qua games, en nog steeds zit ik er prima.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_192191371
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2020 19:18 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

Absoluut. Al zou het qua rekenkracht geen moeite moeten zijn dat goed te emuleren op een PS5.

Ik heb ooit voor een Xbox gekozen wegens mijn relatief Westerse voorkeur qua games, en nog steeds zit ik er prima.
De kans is wel groot dat ze allebei in huis komen en de multiplatformgames het meerendeel op de Series X worden gespeeld als games echt beter op dat platform gaan zijn. Game Pass en de mogelijkheid om heel wat oude games te spelen die ik heb gemist of nog wil spelen in een betere kwaliteit zijn wel ontzettend toffe dingen om naar uit te kijken.
SOONY
  zondag 22 maart 2020 @ 14:13:12 #265
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_192205399
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2020 20:06 schreef DKUp het volgende:

[..]

De kans is wel groot dat ze allebei in huis komen en de multiplatformgames het meerendeel op de Series X worden gespeeld als games echt beter op dat platform gaan zijn. Game Pass en de mogelijkheid om heel wat oude games te spelen die ik heb gemist of nog wil spelen in een betere kwaliteit zijn wel ontzettend toffe dingen om naar uit te kijken.
Hoewel ik graag Killzone-reeks, Uncharted, Last of Us, Spider-man zou willen spelen kom ik nog steeds niet in de verleiding om een PS ernaast halen...

Ik haal ze wel eens goedkoop of leen de consoles van mijn broertje wel eens.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_192248827
Koop denk ik de xbox in 2021 met korting of bundelactie _O_
pi_192294482
Kan écht niet wachten tot de Flight Simulator 2020 lanceren. Weet iemand daar wat van?
  donderdag 26 maart 2020 @ 21:56:27 #268
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_192294753
quote:
5s.gif Op donderdag 26 maart 2020 21:45 schreef Cachie het volgende:
Kan écht niet wachten tot de Flight Simulator 2020 lanceren. Weet iemand daar wat van?
Geen idee, maar ik weet dat ik hem wil mét een fatsoenlijke joystick, liefst eentje die zowel op PC als xbox te gebruiken is...
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  donderdag 26 maart 2020 @ 21:57:19 #269
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_192294771
Dat lijkt me ook een master game. Komt die ook naar VR?
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
pi_192295446
quote:
0s.gif Op donderdag 26 maart 2020 21:56 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

Geen idee, maar ik weet dat ik hem wil mét een fatsoenlijke joystick, liefst eentje die zowel op PC als xbox te gebruiken is...
Klinkt als een goed idee. Maar lijkt me weer niks in een Boeing. Meer voor een Airbus _O_
pi_192301916
PS5 gaat het zwaar krijgen niet alles is backwards compatible :')
  Eindredactie Games vrijdag 27 maart 2020 @ 20:17:33 #272
104357 crew  2dope
Siempre Peligroso
pi_192308852
Op donderdag 3 maart 2011 19:12 schreef zeross het volgende:
Een Headmax PMX60 Sennheiser Koptelefoon, nieuw in de verpakking, slechts enkele keren gebruikt.
  vrijdag 27 maart 2020 @ 20:25:22 #273
429367 DKUp
ON TOUR
pi_192309027
quote:
2s.gif Op vrijdag 27 maart 2020 20:17 schreef 2dope het volgende:

FS2020 multiplayer uitgelegd
Dikke Porno
SOONY
  zondag 29 maart 2020 @ 10:06:37 #274
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192332985
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_192367087
Nier: Automata joins Xbox Game Pass soon

Een aanrader voor iedereen. Deze moet direct bovenaan je playlist.
  dinsdag 31 maart 2020 @ 11:08:09 #276
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192368634
Fable Anniversary in GWG. Even inlezen wat er in die versie geüpdatet is want misschien wil ik die wel weer eens spelen. Doet nog steeds een beetje pijn hoe die serie met het derde deel is gestorven.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  dinsdag 31 maart 2020 @ 12:57:05 #277
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_192370382
quote:
14s.gif Op dinsdag 31 maart 2020 11:08 schreef Notorious_Roy het volgende:
Fable Anniversary in GWG. Even inlezen wat er in die versie geüpdatet is want misschien wil ik die wel weer eens spelen. Doet nog steeds een beetje pijn hoe die serie met het derde deel is gestorven.
deel 1 suckt 2 beste ever
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  dinsdag 31 maart 2020 @ 16:23:56 #278
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_192373782
En Project Cars 2 blijkbaar

Bij launch was dat echt een bizar slechte game, maar hij schijnt behoorlijk gepatched to zijn. Ben wel benieuwd :)
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 31 maart 2020 @ 19:20:17 #279
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_192377065
quote:
14s.gif Op dinsdag 31 maart 2020 11:08 schreef Notorious_Roy het volgende:
Fable Anniversary in GWG. Even inlezen wat er in die versie geüpdatet is want misschien wil ik die wel weer eens spelen. Doet nog steeds een beetje pijn hoe die serie met het derde deel is gestorven.
Alle fables zaten überhaupt al in de gamepass. Dus beetje matig dit :(
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 2 april 2020 @ 17:47:01 #280
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192414571
Series X heeft geen optical out -O-
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  donderdag 2 april 2020 @ 19:56:10 #281
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_192416941
quote:
8s.gif Op donderdag 2 april 2020 17:47 schreef Notorious_Roy het volgende:
Series X heeft geen optical out -O-
Kut.

Moet ik toch eens een HDMI receiver aanschaffen...
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  donderdag 2 april 2020 @ 20:47:50 #282
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192418195
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2020 19:56 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

Kut.

Moet ik toch eens een HDMI receiver aanschaffen...
Idem hier -O-

Heb me daar nog nooit in verdiept dus dat wordt weer een paar avonden Coolblue doornemen.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  donderdag 2 april 2020 @ 21:11:49 #283
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_192418663
Ik heb geen haast en kan zelfs mijn TV als doorlus gebruiken (spuugt wel optisch uit vanuit HDMI-bron)
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_192418766
Ori _O_
blablablabla
  zaterdag 4 april 2020 @ 17:02:11 #285
31057 jpg97
Otaku No Kenkyu
pi_192449143
quote:
8s.gif Op donderdag 2 april 2020 17:47 schreef Notorious_Roy het volgende:
Series X heeft geen optical out -O-
Wtf, die gebruik ik juist icm een losse z-5500 set en projector....
Op dinsdag 28 februari 2006 13:50 schreef Avery het volgende:
ik ben dan nieuw ik zie zo dat jij irritant ben jpg
PieAir
Ik denk altijd heel goed na voor ik iets stoms zeg...
pi_192449639
Optical out is wel zo'n oude standaard, en ondersteund de meeste moderne surround opties niet meer, dus ik snap die keuze wel.
Opdonderdag 17 juni 2010 17:54 schreef Morthill het volgende
mijn tenen doen altijd pijn, krijg je als je regelmatig als vrouw door het leven gaat :X
  zaterdag 4 april 2020 @ 18:33:07 #287
429367 DKUp
ON TOUR
pi_192450316
Soundbar via HDMI van de televisie aansluiten.

Twee speakers achter en eventueel een subwoofer, klaar is Kees.

Gamen maar :9~
SOONY
  maandag 6 april 2020 @ 18:22:18 #288
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192481984
Morgen weer een Inside Xbox

https://news.xbox.com/en-(...)tter_impression=true


Géén SeX nieuws.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  maandag 6 april 2020 @ 20:42:39 #289
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_192484668
quote:
14s.gif Op zaterdag 4 april 2020 18:33 schreef DKUp het volgende:
Soundbar via HDMI van de televisie aansluiten.

Twee speakers achter en eventueel een subwoofer, klaar is Kees.

Gamen maar :9~
Soundbar, ik ben geen vrouw :')
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  maandag 6 april 2020 @ 21:20:03 #290
429367 DKUp
ON TOUR
pi_192485312
quote:
0s.gif Op maandag 6 april 2020 20:42 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

Soundbar, ik ben geen vrouw :')
Het klinkt in ieder geval beter dan televisespeakers -O-
SOONY
  dinsdag 7 april 2020 @ 08:55:35 #291
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_192490435
quote:
9s.gif Op maandag 6 april 2020 21:20 schreef DKUp het volgende:

[..]

Het klinkt in ieder geval beter dan televisespeakers -O-
Die heb ik serieus niet eens gehoord van mijn huidige TV :+
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_192491499
quote:
14s.gif Op zaterdag 4 april 2020 18:33 schreef DKUp het volgende:
Teufel theater 500 via HDMI van de televisie aansluiten.

Twee speakers achter en eventueel een subwoofer, klaar is Kees.

Gamen maar :9~
  dinsdag 7 april 2020 @ 12:05:09 #293
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192493509
En toen was FOK!forum overgenomen door Teufel advertenties vanwege één zoekactie van mij :')
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  dinsdag 7 april 2020 @ 13:19:05 #294
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192494503
Xcloud Preview beschikbaar in Europa. Je kunt je aanmelden via de Xbox site.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_192494660
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 17:02 schreef jpg97 het volgende:

[..]

Wtf, die gebruik ik juist icm een losse z-5500 set en projector....
Logitech Z-5500 _O_ _O_ _O_ Na al die jaren nog steeds een top set _O_ _O_ _O_
  dinsdag 7 april 2020 @ 14:03:06 #296
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_192495214
Thanks for registering for the Project xCloud (Preview)
We have successfully received your information and will send you a confirmation email to the address on file.

We will get back to you by no longer than a couple of months to let you know if you've been selected for the initial preview. Please note: we will only be accepting a limited number of participants in the first round and registration does not guarantee selection.

Get updates & news on the Xbox Insider Wire.
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  dinsdag 7 april 2020 @ 18:15:17 #297
429367 DKUp
ON TOUR
pi_192498983
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 april 2020 10:10 schreef ManianMan het volgende:

[..]

Genot nog duurder dan mijn televisie -O-
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 08:55 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

Die heb ik serieus niet eens gehoord van mijn huidige TV :+
Van mijn laatste tv ook niet, maar ja twee speakers er nog eens bij nemen voor wat beter geluid.
SOONY
pi_192499227
Die speakers (en ander normaal hifi spul) hoef je dan niet zo vaak te vervangen als je TV natuurlijk.
"Bleach is healthy. It's mostly water. And we are mostly water. Therefore, we are bleach."
  dinsdag 7 april 2020 @ 18:34:43 #299
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_192499302
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 18:30 schreef OMG het volgende:
Die speakers (en ander normaal hifi spul) hoef je dan niet zo vaak te vervangen als je TV natuurlijk.
Klopt, mijn Logitech set is inmiddels 15 jaar oud denk ik. Op zich niet heel raar dat ik dan eens moet overstappen naar een andere set.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_192499638
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 april 2020 12:05 schreef Notorious_Roy het volgende:
En toen was FOK!forum overgenomen door Teufel advertenties vanwege één zoekactie van mij :')
Godenmerk.
pi_192500235
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 april 2020 12:05 schreef Notorious_Roy het volgende:
En toen was FOK!forum overgenomen door Teufel advertenties vanwege één zoekactie van mij :')
Tja de naam teufel zegt het al het is net of de duivel ermee speelt :')
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')