abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_183788316

quote:
Xbox One
De Xbox One is het nieuwe all-in-one entertainmentsysteem van Microsoft, de derde generatie Xbox en ditmaal wederom met indrukwekkende hardware. Het systeem is tot 10x sneller te zijn dan voorganger, de Xbox 360, en kan daarnaast op een ongekende manier detail weergeven.

Gaming staat nog steeds centraal bij de Xbox One en met een 8-core 64-bit processor, 8GB ram aan werkgeheugen en een snelle grafische chip van AMD is de komende generatie games mooier en levendiger dan ooit. Daarnaast beschikt het systeem verder over een Blu-Ray speler (waardoor games nu ook op (50GB) Blu-Ray discs zullen worden gezet) en Wi-Fi Direct. Andere feature is Miracast om snel het scherm van smartphone, tablet of pc te kunnen delen.

Games zullen te allen tijde een verplichte installatie nodig hebben op de interne harde schijf van maar liefst 500GB. Mocht deze vol raken, dan is er de mogelijk om een externe USB 3.0 schijf aan de Xbox One te koppelen voor extra opslagruimte. Ondertussen komen er ook bundels met grotere schijven. Tijdens de verplichte installatie is het mogelijk om vanaf een bepaald percentage te gamen, maar dit limiteert zich vaak tot een beperkt gedeelte van de game.

Naast de welbekende HDMI-uitgang, zit er dit maal ook een HDMI-ingang in. Hiermee kan een (HDMI) signaal worden doorgevoerd naar de TV, via de Xbox One. Het HDMI-signaal van je settopbox bijvoorbeeld, waarbij de Xbox One vervolgens een overlay kan tonen. In de VS wordt dit bijvoorbeeld gebruikt om meer informatie tonen over de American Football of Basketball-wedstrijd die je zit te kijken of kan toont een interactieve EPG (Elektronische Programma Gids) vanuit de Xbox One terwijl je televisie kijkt. Deze programmagids is ondertussen ook in Nederland te gebruiken voor selecte providers. Hoe gaaf is dat!


quote:
Windows 10
Gaming is nóg leuker geworden met Windows 10. Je bestaande games werken prima, maar je kunt nu ook gamen en contact houden met andere gamers op Xbox One en Windows 10-apparaten. Stream jouw Xbox One-games naar elke willekeurige Windows 10-computer in huis. Speel nieuwe games die speciaal zijn geoptimaliseerd voor Windows 10. En maak en deel moeiteloos gameclips van jouw meest indrukwekkende gamingmomenten met de ingebouwde Game DVR. Van de beste kleine games tot een hele nieuwe era voor pc-gaming: met Windows 10 kun je op eindeloos veel nieuwe manieren spelen.


quote:
Xbox Live - de beste gaming community ter wereld
Xbox Live heeft zich bewezen als de beste multiplayerservice met meer dan 10 jaar ervaring. Dankzij de maximumprestaties van ruim 300.000 servers garandeert Xbox Live next-gen gaming voor de miljoenen gamers overal ter wereld. Dankzij de kracht van onze servers en de kunstmatige intelligentie van onze cloud komen bij elke game epische multiplayerervaringen tot stand. En omdat elke game gehost wordt door servers, zou het probleem van hosts die in het voordeel zijn aanzienlijk verbeterd moeten worden.


De Xbox One X
Gamertags
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 86% gewijzigd door 2dope op 01-04-2020 21:30:45 ]
SOONY
pi_183848618
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_186079913
quote:
‘PlayStation 5 (PS5) en volgende Xbox zullen krachtiger zijn dan Google Stadia’

Het lijkt erop dat de PlayStation 5 en de volgende generatie Xbox qua hardware zullen concurreren met Google Stadia, de nieuwe gamestreamingdienst van de zoekgigant. Volgens Jason Schreier van Kotaku zullen de consoles van Sony en Microsoft wedijveren met de 10,7 teraflops aan rekenkracht van Google Stadia. Volgens verschillende bronnen zal AMD opnieuw verantwoordelijk zijn voor de cpu en gpu van de volgende Xbox, PS5 en Google Stadia. Daarnaast claimt Schreier dat er weinig studio’s toegang hebben tot de ontwikkelaarskits van de volgende generatie consoles.

Sony en Microsoft kijken naar Google

“Kijk, zoals ik heb gezegd sinds ruwweg maart 2018 (in deze thread), komt next-gen in 2020. Het artikel van Semiaccurate suggereerde dat de nieuwe consoles al in 2018 hadden kunnen verschijnen, maar ik hoop dat het nu duidelijk is dat de PS5 ook dit najaar niet uitkomt”, aldus Schreier op ResetEra, een populair gamingforum.

“En ondanks alle geruchten dat de devkits beschikbaar zijn gemaakt (meestal afkomstig van onbetrouwbare bronnen), is het aantal mensen dat geïnformeerd is over de volgende generatie consoles nog steeds zeer beperkt. Zelfs binnen bedrijven, zoals bijvoorbeeld DICE, zal er een klein team van ingenieurs zijn die een globaal idee hebben van de specificaties en de anderen zullen het te horen krijgen wanneer ze het moeten weten. Er zijn momenteel niet veel ontwikkelaars bekend met de volgende generatie consoles. Met andere woorden, waardoor het verstandig is om de geruchten over de specificaties met een flinke korrel zout te nemen.”

Schreier verwacht dat Sony en Microsoft zich richten op de prestaties van Google Stadia. “Het enige wat je zeker moet weten is dat zowel Sony als Microsoft mikken op een rekenkracht van meer dan 10,7 teraflops, een getal dat vorige maand door Google werd genoemd tijdens de presentatie van Stadia. (En, zoals is gemeld, heeft Microsoft in de aantal dingen in de pijplijn.)” Dat zou betekenen dat de gpu qua prestaties krachtiger is dan een NVIDIA RTX 2080, een kaart die momenteel wordt aangeboden voor een bedrag rond de 700 euro.

Bron: https://www.techtastic.nl(...)racht-google-stadia/
SOONY
pi_187173336
quote:
At launch, we've heard there won't be any "Xbox Scarlett"-exclusive games. For at least a few years, games will ship on both the Xbox One consoles and on the new Scarlett consoles, as is typically the case during a generational transition.

https://www.windowscentra(...)ictions-expectations
Hopelijk is dit niet waar als ontwikkelaars rekening moeten houden met de Xbox One en Xbox One S :X
SOONY
  donderdag 30 mei 2019 @ 21:10:40 #6
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_187173919
quote:
9s.gif Op donderdag 30 mei 2019 20:40 schreef DKUp het volgende:

[..]

Hopelijk is dit niet waar als ontwikkelaars rekening moeten houden met de Xbox One en Xbox One S :X
At launch people won't buy any "Xbox Scarlett" consoles. For at least a few years, as is typically the case when there aren't any exclusives.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  vrijdag 31 mei 2019 @ 13:38:35 #7
411554 HostiHawaii
Honest Asshole
pi_187182811
Kan dit topic dicht? Gezien de leeftijd en aantal posts, niet echt bestaansrecht!! :D :D
Spending your life waiting for the messiah to come is like waiting around for the straight piece to come in Tetris, even if it comes, you've accumulated a pile of shit so high that you're fucked no matter what you do.
pi_187246927
quote:
Todd Howard: Sony, Microsoft Aren't 'Screwing Up at the Starting Line' for Next-Gen

https://www.ign.com/artic(...)ard-a-ign-unfiltered
SOONY
pi_187246973
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 mei 2019 13:38 schreef HostiHawaii het volgende:
Kan dit topic dicht? Gezien de leeftijd en aantal posts, niet echt bestaansrecht!! :D :D
Nee, aankomende zondag gaat Microsoft/Xbox het eindelijk hebben over de nieuwe console(s).
Xbox twitterde op maandag 03-06-2019 om 18:00:00 New console and PC announcements, surprises and more are headed your way at E3. ❤ this tweet to get a notification when we’re about to go live. #XboxE3 https://t.co/irowwjuQuf reageer retweet
SOONY
  maandag 3 juni 2019 @ 23:42:03 #10
429367 DKUp
ON TOUR
pi_187248894
quote:
Rainbow Six Siege krijgt geen sequel en gaat verder op de PS5 en next-gen Xbox

“We don’t want a sequel whatsoever,”
“The reason behind this is we don’t want to segregate our community between the different platforms. In an ideal world tomorrow, we’d love players from every platform to be able to play together. We are approaching next-gen with the same spirit.”
“We’ve been asking how can we make the player base of Siege today be able to migrate – if they want to migrate, that is – but also make this cheaper [than buying a new, next-gen copy of the game] as much as possible or through backwards compatibility.”

https://www.psx-sense.nl/(...)s5-en-next-gen-xbox/
SOONY
pi_187351583

quote:
Technical specifications

-Custom Zen2 AMD Processor
-4x more powerful than Xbox One X
-High Bandwidth GDDR6
-Capable of 120 Frames Per Second
-8k Capable
-Ray Tracing
-Variable Refresh Rate
-SSD that allows usage as virtual memory
SOONY
pi_187352421
Dus wanneer je de xbox one x gekocht hebt is ie na drie jaar alweer verouderd? Hoeveel exclusive games zijn daar nu op uitgekomen?
  maandag 10 juni 2019 @ 17:33:47 #13
179899 Catkiller
We sail into the black
pi_187355703
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2019 13:29 schreef Daario het volgende:
Dus wanneer je de xbox one x gekocht hebt is ie na drie jaar alweer verouderd? Hoeveel exclusive games zijn daar nu op uitgekomen?
Het is geen next gen console dus zo gek is dat niet. En exclusieve games voor die console is volgens mij nooit een speerpunt geweest, wel betere beeldkwaliteit en fps enzo.
Op zaterdag 9 maart 2019 17:21 schreef Lospedrosa het volgende:
Wat voor een mongool ben jij nou weer. Klojo.
pi_187505774
klobrille twitterde op woensdag 19-06-2019 om 18:02:25 There are more and more reports coming in that the leaked next-gen Xbox two SKU strategy is put on hold for now and Microsoft might go into next-gen with one SKU. I have no updates on this other than the fact that yes, obviously 1 1/2 years before release plans can change. reageer retweet
klobrille twitterde op woensdag 19-06-2019 om 18:07:45 My take: the idea of a "value" next-gen Xbox that is priced lower than the competition sounds great to reach more people. I don't see any substantial technical sacrifices to be made to games if you scale with resolution and effects that are part of the PC gaming everyday world. reageer retweet
R.I.P. de goedkope Xbox (Lockhart) waarschijnlijk.
SOONY
pi_187505826
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2019 13:29 schreef Daario het volgende:
Dus wanneer je de xbox one x gekocht hebt is ie na drie jaar alweer verouderd? Hoeveel exclusive games zijn daar nu op uitgekomen?
Het is een tussenmodel om het gat te verkleinen met de volgende generatie Xbox die uiteindelijk wel exclusieve titels gaat krijgen.
Xbox One X heeft nul exclusieve spellen.
SOONY
pi_187528374
Microsoft Shifts Xbox Focus to One Next-Gen Console

https://www.thurrott.com/(...)ne-next-gen-console#

SOONY
pi_187535066
PlayStation 5 en Xbox Scarlett zijn volgens Ubisoft ten opzichte van de current-gen consoles een gigantische stap vooruit

https://www.psx-sense.nl/(...)tische-stap-vooruit/
https://www.telegraph.co.(...)rre-next-gen-gaming/

Niet elke ontwikkelaar (Platinum Games) is even enthousiast over de nieuwe generatie consoles

https://www.psx-sense.nl/(...)-generatie-consoles/
https://www.videogameschr(...)es-more-of-the-same/
SOONY
  zondag 23 juni 2019 @ 20:50:22 #18
429367 DKUp
ON TOUR
  woensdag 4 december 2019 @ 18:22:51 #19
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190268625
jasonschreier twitterde op woensdag 04-12-2019 om 18:02:38 Some next-gen news: Microsoft is still planning a cheaper version of the next Xbox, code-named Lockhart, sources tell Kotaku, despite rumors in June that it had been canceled. And more: https://t.co/2lfQcCR8Jr reageer retweet
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190269442
jasonschreier twitterde op woensdag 04-12-2019 om 18:41:35 A few more next-gen tidbits:- MS has been well behind Sony w /r/t communication, but that probably won't matter next fall- Whispers suggest PS5 and XB2 have similar specs (and both sound VERY powerful)- PS5 strategy is to be as accessible as possible (hence "no load times") reageer retweet
PS4/PS5/Nieuwe Xbox-topic ON TOUR
SOONY
  woensdag 4 december 2019 @ 19:38:02 #21
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190270497
Qua hardware maakt het dus geen fuck uit, dat is wel positief.

Xbox voordelen
Gamepass
Controller

Xbox nadelen
Exclusives toch minder interessant

PlayStation voordelen
Exclusives

PlayStation nadelen
Kut controller
Kut PSN
Kut UI

B:)B
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190273457
bdsams twitterde op woensdag 04-12-2019 om 18:53:04 @kiritogoat should clarify, for marketing purposes...lockhart can probably do 4k, but not 60fps reageer retweet
bdsams twitterde op woensdag 04-12-2019 om 18:48:22 Anyways, be prepared forLockhart at 1080PScarlett at 4k reageer retweet
SCARLETTED
SOONY
  donderdag 5 december 2019 @ 07:16:46 #23
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190277343
XboxP3 twitterde op woensdag 04-12-2019 om 23:28:40 And it’s started….this week I brought my Project Scarlett console home and it's become my primary console, playing my games, connecting to the community and yes, using my Elite Series 2 controller, having a blast. Great work by the team, 2020 is going to be an incredible year. reageer retweet
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  vrijdag 6 december 2019 @ 07:18:21 #24
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190293191
Xbox heeft een nieuwe achtergrond op Facebook, met vier Xboxen.Xbox 5 confirmed!
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190299534
quote:
10s.gif Op vrijdag 6 december 2019 07:18 schreef Notorious_Roy het volgende:
Xbox heeft een nieuwe achtergrond op Facebook, met vier Xboxen.

[ afbeelding ]

Xbox 5 confirmed!
PS5 en Xbox 5 zou wel slim zijn tegelijkertijd op de markt. In plaats van Two/2 of Four/4.

Infinite of Infinity zie ik ook nog wel gebeuren.
SOONY
pi_190300436
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 december 2019 16:42 schreef DKUp het volgende:

[..]

PS5 en Xbox 5 zou wel slim zijn tegelijkertijd op de markt. In plaats van Two/2 of Four/4.

Infinite of Infinity zie ik ook nog wel gebeuren.
Wellicht zou de omgekeerde weg ook kunnen, Xbox Zero. Of nog beter Xbox Zero E(xclusives).
  vrijdag 6 december 2019 @ 19:11:29 #27
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190301389
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 december 2019 17:54 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Wellicht zou de omgekeerde weg ook kunnen, Xbox Zero. Of nog beter Xbox Zero E(xclusives).
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  maandag 9 december 2019 @ 17:49:48 #28
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190348757
Er komt een nieuwe Bioshock aan *O*

https://www.eurogamer.net(...)studio-cloud-chamber
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190350668
quote:
IT EATS MONSTERS FOR BREAKFAST

Inside the target specs of the next Xbox 'Project Scarlett,' 'Anaconda', and 'Lockhart'

Microsoft is gearing up to reveal Xbox "Scarlett" in full in the near future, and we've finally got some credible information on the target specs.

Microsoft is gearing up to reveal a two-pronged attack for next-gen consoles, complete with a more affordable SKU, dubbed "Lockhart," and a more beastly premium SKU, codenamed "Anaconda." We have no idea what the next-gen consoles will look like, or be officially named when the time comes, but we do now have a credible idea of what specs these systems are targeting.

We believe the information we've received below from multiple sources, but as always, take these rumors with a pinch of salt until we get official confirmation from Microsoft itself. Plans can and do change as we move towards production. Xbox Scarlett is due to launch in 2020, in time for the holiday season.

In the 2019 reveal video, Xbox cloud architect Kareem Choudhry said Scarlett could "eat monsters for breakfast," and indeed, Anaconda looks as though it will be able to. According to several sources familiar with Microsoft's plans, Anaconda is targeting around 12 teraflops (TF) of computing power, compared to the Xbox One X's 6TF, and the Xbox One S's 1.4. Lockhart conversely will sport around 4TF, and according to marketing materials we've seen previously, it is being positioned as the most-affordable entry point to next-gen experiences.

It's important to note, however, that TF doesn't really tell the entire story of next-gen systems, owing to piles of custom tech Microsoft is planning to bake into these consoles. For example, Microsoft already spoke about how ray-tracing will be a factor in next-gen systems, and while Lockhart has less raw power than the X, it will have capabilities that elevate it further than the X in various ways.

Both Lockhart and Anaconda reportedly sport eight CPU cores targetting around 3.5GHz, with Anaconda reaching a bit higher per core than Lockhart. The relatively modest increase in clock speed over the previous-gen systems may seem mild, but vast improvements to caching, new silicon architecture, and other general bespoke, proprietary optimizations will see Anaconda perform anywhere up to four to five times better than the Xbox One X, if targets are met. We're told that at least Anaconda will guarantee 13GB of RAM for games, with 3GB on the OS a total of 16GB. The X, by comparison, offered a "maximum" of 9GB for games, which often varied based on what the OS was doing. Microsoft also said in its reveal video that the SSD could be used to throw in virtual RAM as necessary. Speaking of which ...

One huge focus area for Lockhart and Anaconda is on NVMe SSD proprietary tech, which dramatically decreases load speeds, nigh-on eliminating loading completely. Games with load times anywhere up to a minute will be reduced to mere seconds as a result of these SSDs, and the inclusion of Project XCloud across all Xbox systems will allow you to start gaming via streaming while waiting for games to download locally. Next-gen is all about saving you time, increasing read speeds by gigabytes per second, while also providing cutting-edge visuals that will elevate games to all new heights.

We've been told that while many games will function across generations, next-gen features such as ray tracing for dynamic reflections and the like will most probably be exclusive to Lockhart and Anaconda, requiring new APIs that come as part of Game Core OS (which is also part of the Windows Core OS effort we've been covering). That said, Scarlett will be able to run all previous-gen games that are available on Xbox One today, including backward compatible games as Microsoft has already announced.

Similarly to the Xbox One X, games with unlocked frame rates and dynamic resolution will perform better on Scarlett, once again, being able to take advantage of the improved hardware. For example, Monster Hunter World struggles to maintain 60 FPS on the Xbox One X even in its performance mode. Even without an update, it should manage to hit its target FPS without an issue on Scarlett. Games will also be able to take advantage of the increased SSD loading speeds on the newer consoles as well, without needing an update.

As noted, always take rumors with a pinch of salt, but we're confident in our sourcing on this. It's difficult to do direct comparisons between Project Scarlett consoles and off-the-shelf PC parts, due to the unknown quantities in Microsoft's proprietary optimizations. The proof, as always, will be in the pudding.

Plans can change between now and launch (looking at you, Surface Mini), but it's looking almost certain that Project Scarlett is, in fact, two console SKUs across Lockhart and Anaconda, with Anaconda representing the higher end, and Lockhart representing a more affordable entry point to next-gen features.

Either way, across Scarlett, bigger investment in games, and Project XCloud, 2020 is looking incredibly exciting indeed.

https://www.windowscentra(...)conda-lockhart-specs
SOONY
  maandag 9 december 2019 @ 19:39:46 #30
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190350870
My anaconda don't want none
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  dinsdag 10 december 2019 @ 16:41:01 #31
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190364324
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 december 2019 16:42 schreef DKUp het volgende:

[..]

PS5 en Xbox 5 zou wel slim zijn tegelijkertijd op de markt. In plaats van Two/2 of Four/4.

Infinite of Infinity zie ik ook nog wel gebeuren.
Infinity/Infinite confirmed

quote:
“Our naming convention has been around what we think the capabilities are,” he continued. “Xbox 360 was about the entertainment experience around the box and the box being in the center of that entertainment experience. Xbox One, if you remember our branding early on, was ‘always on input, all in one’. Those names were really built around the purpose of the box.
“I don’t feel like I need to follow in their footsteps because they’re kind of self-contained,” Spencer concluded.

So just like past consoles, Project Scarlett will feature a name that suits itself rather than reflect a continuity and connection to the overall brand.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190411138


Series X dus :{.
  vrijdag 13 december 2019 @ 04:58:35 #33
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_190411249
Mooi ding. Toffe naam, dag 1 van release aanschaffen :).
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
pi_190411279
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2019 04:58 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Mooi ding. Toffe naam, dag 1 van release aanschaffen :).
Nou ja de naam verraad wel al dat de geruchten over twee versies kloppen in ieder geval. Het design is belabberd in mijn ogen, niet zozeer dat hij super lelijk is maar wel ontzettend onhandig.
  vrijdag 13 december 2019 @ 06:24:10 #35
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190411342
Lijkt wel een subwoofer
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  vrijdag 13 december 2019 @ 06:38:45 #36
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190411369
1. It's a beast
2. Senua Saga has been in development since before the acquisition
3. The new controller is slightly smaller with an improved dpad.
4. The console is about 12" by 6" (I calculated using controllers for scale as given) and can be used vertically and horizontally.
5. It's super quiet.
6. E3 will be huge next year, and their goal is to showcase games first and foremost.
7. The goal is to be the most powerful and immersive console on the market.
Edit:
8. 1000s of games across Xbox One, Xbox 360 and Xbox. All Xbox One accessories work (not sure about 360, sorry)
9. The new controller can be used with PC and Xbox One too.
10. You can suspend and resume multiple games at once.


(Resetera)
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  vrijdag 13 december 2019 @ 06:56:09 #37
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190411407
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_190411535
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2019 03:16 schreef WAvanBuren het volgende:
[ afbeelding ]

Series X dus :{.
Ik vind hem wel sjiek.
Zou deze nog wel buiten m'n meubel neer willen zetten ipv erin.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_190411547
Wat een geil ding trouwens |:)
Maar ik kan dat ding niet meer ergens neerzetten :+
SOONY
  vrijdag 13 december 2019 @ 07:33:58 #40
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_190411568
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2019 07:31 schreef DKUp het volgende:
Wat een geil ding trouwens |:)
Maar ik kan dat ding niet meer ergens neerzetten :+
Ik wil sowieso een nieuw tv meubel, nu heb ik een goed excuus. De Xbox SEX komt dan naast het meubel te staan als ware het een subwoofer. De echte subwoofer komt dan aan de andere kant.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  Redactie Games vrijdag 13 december 2019 @ 07:35:19 #41
181272 crew  Noppie2000
pi_190411576
quote:
17s.gif Op vrijdag 13 december 2019 06:38 schreef Notorious_Roy het volgende:
5. It's super quiet.
Your move, Sony. Dit ding staat plots bovenaan mijn lijstje _O_
  vrijdag 13 december 2019 @ 08:44:50 #42
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_190412043
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2019 03:16 schreef WAvanBuren het volgende:
[ afbeelding ]

Series X dus :{.
Ik dacht dit een grapje was, het is een mooie kast om je eigen PC te maken.
  vrijdag 13 december 2019 @ 08:58:59 #43
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_190412173
Ik heb daar geen plek voor moet een nieuwe TV kast kopen.
  Redactie Games vrijdag 13 december 2019 @ 09:01:26 #44
181272 crew  Noppie2000
pi_190412197
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 08:58 schreef KingRadler het volgende:
Ik heb daar geen plek voor moet een nieuwe TV kast kopen.
Ding is 30 cm :D
  vrijdag 13 december 2019 @ 09:35:34 #45
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_190412689
Mensen lezen blijkbaar niet. Microsoft heeft al aangegeven dat het zowel horizontaal als verticaal geplaatst kan worden.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
pi_190412819
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 08:44 schreef KingRadler het volgende:

[..]

Ik dacht dit een grapje was, het is een mooie kast om je eigen PC te maken.
Aansteller :')

Hij is bijna net zo hoog als de One X en ipv 9" diep en 2.4" breed is het nu 6" in het vierkant.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  vrijdag 13 december 2019 @ 09:48:54 #47
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_190412894
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 05:37 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Nou ja de naam verraad wel al dat de geruchten over twee versies kloppen in ieder geval. Het design is belabberd in mijn ogen, niet zozeer dat hij super lelijk is maar wel ontzettend onhandig.
Het design is helemaal niet belabberd. Gewoon goed, de dimensies van het ding horizontaal vallen ook mee, kan prima in elk kastje gezet worden. Als je de Xbox One X of PS4 pro verticaal laat staan past het ook nergens in.

Het is gewoon een keuze van Microsoft om het zo te presenteren, maar de algehele vormfactor zal niet veel schelen ten opzichte van wat er nu is. Daarnaast zal door de goede koeling de console net zo stil of zelfs stiller zijn dan de One X. En geloof mij als je ooit een PS4 Pro hebt gehad is dat het enige wat je wilt. Een stille console (in de avond).
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
  vrijdag 13 december 2019 @ 10:53:21 #48
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_190413916
Qua hoogte helemaal geen "tower" is zelfs korter dan de huidige Xbox One X verticaal gezien. Wel een stuk dikker, maar zou voor een respectievelijke tv kast geen probleem moeten zijn.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
  vrijdag 13 december 2019 @ 11:05:33 #49
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_190414135
Nu ben ik toch benieuwd waar de PS5 mee gaat komen. Ze hebben ongeveer dezelfde specs.
pi_190417437
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2019 10:53 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Qua hoogte helemaal geen "tower" is zelfs korter dan de huidige Xbox One X verticaal gezien. Wel een stuk dikker, maar zou voor een respectievelijke tv kast geen probleem moeten zijn.
[ afbeelding ]
Ja, want het gros van de mensheid zet z'n Xbox One zo in de kast. :')

Overigens wel een mooi ding. Vind de naam wat minder, rolt niet echt lekker over de tong.
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')