Misschien heeft iemand anders hier recepten voor die ze daadwerkelijk hebben getest, ik helaas niet.quote:Op dinsdag 18 december 2018 17:07 schreef Mubassie het volgende:
Voor de kerst... Wie heeft een goed recept voor pulled chicken en babi ketjap?
Uiteraard uit de slowcooker
Die babi ketjap heb ik getest en is heel prima.quote:Op dinsdag 18 december 2018 17:52 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Misschien heeft iemand anders hier recepten voor die ze daadwerkelijk hebben getest, ik helaas niet.
Maar voor babi ketjap, zou ik hier wel mee uit de voeten kunnen:
https://ashleywillems.nl/(...)p-uit-de-slowcooker/
Dat is goed om te weten, ik geloof dat ik 'm voor morgen op de agenda heb gezetquote:Op dinsdag 18 december 2018 18:38 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Die babi ketjap heb ik getest en is heel prima.
/metoo lontong en kousenband erbijquote:Op dinsdag 18 december 2018 18:43 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Dat is goed om te weten, ik geloof dat ik 'm voor morgen op de agenda heb gezet
DANM, nu hongerquote:Op donderdag 20 december 2018 15:32 schreef mascara-klodder het volgende:
Hadden een heerlijke maaltijd gisteren. Babi ketjap recept was lekker, alleen de bos-ui vervangen door sjalotten
Zeker vhv
Eerst vleesch, knoflook, sjalot en gember snijden:
[ afbeelding ]
Daarna dit in wat olie aanbakken: [ afbeelding ]
Alles de Crockpot in met de rest van de ingrediėnten:
[ afbeelding ]
Terwijl dat staat de pruttelen de lontong en komkommer/rode ui in zoetzuur maken en de sesamzaadjes roosteren:
[ afbeelding ]
Na een uur of 4 de babi ketjap inlaten koken op high en toen kon er opgeschept worden
[ afbeelding ]
Heel vaag, de lontong viel uitelkaar, is me nog nooit gebeurd
Smaakte er gelukkig niet minder om
Ja hoor, hier staat ie snachts ook aan.quote:Op dinsdag 25 december 2018 20:24 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik meld me ook even! Ik wilde al een tijdje een slowcooker en ik heb er eentje vandaag gekregen Ik ga even alles hier doorlezen voor wat leuke recepten
Laten jullie m trouwens snachts ook pruttelen?
Heb je een recept van die fudge?? Klinkt goedquote:Op zondag 30 december 2018 12:23 schreef Sunshine1982 het volgende:
Aangezien ik het slowcooken leuk en verslavend vind, hou ik dit topic maar een beetje levend.
Fudge is goed gelukt! Erg machtig, maar super lekker
Ik ben nu bezig met het maken van een bottenbouillon. 24 uur op low, vanavond kijken hoe het smaakt.
400 gram chocolade en een blikje gecondenseerde melk. Dat is de basis.quote:Op zondag 30 december 2018 13:56 schreef Mubassie het volgende:
[..]
Heb je een recept van die fudge?? Klinkt goed
Ik wist niet eens dat je zoiets zelf kon maken totdat ik een recept voor de slowcooker zag staan. Omdat ik sinds een paar dagen er eentje heb, vond ik dat leuk om er in te maken als eerste dingetje.quote:Op zondag 30 december 2018 14:22 schreef Lienekien het volgende:
Dat recept herinner ik me wel van die beruchte slowcookerreceptenfacebookgroep. Nooit begrepen wat daarbij de toegevoegde waarde van de slowcooker is. Lasagne maken in de slowcooker, ook zoiets.
Je wist niet dat je lasagne zelf kon maken?quote:Op zondag 30 december 2018 14:52 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ik wist niet eens dat je zoiets zelf kon maken totdat ik een recept voor de slowcooker zag staan. Omdat ik sinds een paar dagen er eentje heb, vond ik dat leuk om er in te maken als eerste dingetje.
Ik denk dat dat over het recept van de fudge gaat.quote:Op zondag 30 december 2018 14:55 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Je wist niet dat je lasagne zelf kon maken?
Ik heb het over fudge. En ik geloof dat dit een slowcookertopic is i.p.v. een zeiktopic.quote:Op zondag 30 december 2018 14:55 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Je wist niet dat je lasagne zelf kon maken?
Oh dan zit ik verkeerd.quote:Op zondag 30 december 2018 15:28 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ik heb het over fudge. En ik geloof dat dit een slowcookertopic is i.p.v. een zeiktopic.
Ja, dat snap ik!quote:Op zondag 30 december 2018 14:52 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ik wist niet eens dat je zoiets zelf kon maken totdat ik een recept voor de slowcooker zag staan. Omdat ik sinds een paar dagen er eentje heb, vond ik dat leuk om er in te maken als eerste dingetje.
Zien er goed uit. Kunnen ook wel in de OP, zou ik zeggen.quote:Op zondag 30 december 2018 23:07 schreef LastRequest het volgende:
Ik heb ook n.a.v. die Facebookgroepen al een paar keer fudge gemaakt. Het is zeker niet sneller dan met een pannetje, maar wel meer foolproof! Je hoeft er niet bij te blijven en het brandt niet aan (tenzij je een uur wegblijft), voor mij een stuk fijner. Was erg lekker iig en een groot succes met de feestdagen. De basis is inderdaad 400 gram chocolade (ik doe telkens half melk en half puur), met een blikje gecondenseerde melk. Een klein beetje poedersuiker erbij maakt dat ie mooier glanst. Na het smelten kun je er van alles door roeren! Van marshmallows tot likeur, noten, koekjes, etc.
In het kader van nieuwe recepten vinden, dit zijn de twee die ik het vaakst maak
https://www.foodiecrush.com/slow-cooker-thai-chicken-soup/
https://www.kitchensanctuary.com/slow-cooked-spicy-chicken-curry/
Doe ik morgenquote:Op zondag 30 december 2018 23:36 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Zien er goed uit. Kunnen ook wel in de OP, zou ik zeggen.
quote:
De stand maakt eigenlijk weinig uit, dat heeft voornamelijk te maken met de snelheid waarin iets klaar is.quote:Op donderdag 3 januari 2019 15:09 schreef maily het volgende:
Ik wil vandaag risotto maken in de slowcooker (eerste wat ik ermee maak) , echter volgens het ene recept moet het op "hoog", en volgens het andere op "laag" ......
Het bijbehorende boekje heeft geen recept voor risotto.
Ingrediėnten: knoflook, ui, tomaat, rijst, paddenstoelenmelange, en op het laatst stukjes zalm en spinazie.
Wie weet op welke stand het het beste gaat?
Ik heb dat 1x gedaan, waarschijnlijk iets verkeerds gelezen (nog steeds geen idee wat), maar ik moest het er gewoon uitbikken. Dus ik zou in ieder geval voor laag gaan.quote:Op donderdag 3 januari 2019 15:09 schreef maily het volgende:
Ik wil vandaag risotto maken in de slowcooker (eerste wat ik ermee maak) , echter volgens het ene recept moet het op "hoog", en volgens het andere op "laag" ......
Het bijbehorende boekje heeft geen recept voor risotto.
Ingrediėnten: knoflook, ui, tomaat, rijst, paddenstoelenmelange, en op het laatst stukjes zalm en spinazie.
Wie weet op welke stand het het beste gaat?
Op "high" gezet. Zou om 1900 uur klaar moeten zijn.quote:Op donderdag 3 januari 2019 15:42 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
De stand maakt eigenlijk weinig uit, dat heeft voornamelijk te maken met de snelheid waarin iets klaar is.
Genoeg bouillon? Risottorijst?quote:Op donderdag 3 januari 2019 15:43 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik heb dat 1x gedaan, waarschijnlijk iets verkeerds gelezen (nog steeds geen idee wat), maar ik moest het er gewoon uitbikken. Dus ik zou in ieder geval voor laag gaan.
Ik heb geen idee. Zeker risottorijst, en ook vast genoeg bouillon. Waarschijnlijk een combi van te lang en hoog. Maar het is al een jaar of 6 geleden, nooit meer gedaan (bikken was hard werken, zeker als je erg zin hebt in risotto )quote:
quote:Op donderdag 3 januari 2019 16:22 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik heb geen idee. Zeker risottorijst, en ook vast genoeg bouillon. Waarschijnlijk een combi van te lang en hoog. Maar het is al een jaar of 6 geleden, nooit meer gedaan (bikken was hard werken, zeker als je erg zin hebt in risotto )
Na 2 1/2 uur was het bijna klaar:quote:Op donderdag 3 januari 2019 15:42 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
De stand maakt eigenlijk weinig uit, dat heeft voornamelijk te maken met de snelheid waarin iets klaar is.
Je bent bekeerdquote:Op donderdag 3 januari 2019 21:00 schreef maily het volgende:
[..]
Na 2 1/2 uur was het bijna klaar: [ afbeelding ]
Toen nog een half uurtje zonder deksel laten gaan ..... en daarna de spinazie en de zalm erdoor:
[ afbeelding ]
Ga ik zeker nogeens maken
Ik ben wel benieuwd naar je recept! Ik heb één keer risotto in de SC gemaakt maar dat was meer hartige rijstepap, niet voor herhaling vatbaarquote:Op donderdag 3 januari 2019 21:00 schreef maily het volgende:
[..]
Na 2 1/2 uur was het bijna klaar: [ afbeelding ]
Toen nog een half uurtje zonder deksel laten gaan ..... en daarna de spinazie en de zalm erdoor:
[ afbeelding ]
Ga ik zeker nogeens maken
Morgen ...quote:Op donderdag 3 januari 2019 22:41 schreef LastRequest het volgende:
[..]
Ik ben wel benieuwd naar je recept! Ik heb één keer risotto in de SC gemaakt maar dat was meer hartige rijstepap, niet voor herhaling vatbaar
Plm. 1 liter kippenbouillon van tablet standby.quote:Op donderdag 3 januari 2019 22:41 schreef LastRequest het volgende:
[..]
Ik ben wel benieuwd naar je recept! Ik heb één keer risotto in de SC gemaakt maar dat was meer hartige rijstepap, niet voor herhaling vatbaar
Of stamppotten 🙈quote:Op zondag 30 december 2018 14:22 schreef Lienekien het volgende:
Dat recept herinner ik me wel van die beruchte slowcookerreceptenfacebookgroep. Nooit begrepen wat daarbij de toegevoegde waarde van de slowcooker is. Lasagne maken in de slowcooker, ook zoiets.
https://nombelina.com/en/slow-cooker-pulled-pork/quote:Op vrijdag 1 februari 2019 12:18 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb een stuk varkensschouder of nek ofzo, dat is niet helemaal duidelijk. Ik wil voor het eerst in de slowcooker pulled pork gaan maken, normaal doe ik dat op de barbecue. Er zit een flink stuk bot in het vlees. Dat levert toch geen problemen op?
Als iemand nog een briljant recept voor pulled pork heeft, lees ik het graag
Ja, dat komt vast goed. Ik denk dat ik ook een paar uur extra kooktijd aan hou vanwege dat bot.quote:Op vrijdag 1 februari 2019 12:44 schreef oh-oh het volgende:
Dat bot valt er vanzelf uit als het lekker mals en gaar is en pak je er zo uit als je gaat pullen!
Die is lekker.quote:Op vrijdag 1 februari 2019 14:07 schreef Lienekien het volgende:
Die texas style pp uit de OP komt volgens mij van mij. Die was best goed.
Deze maak ik ook wel (wel een vervelende layout): https://www.allrecipes.co(...)r-texas-pulled-pork/
Ik gebruik een kant-en-klare bbq-saus met rooksmaak.
[ afbeelding ]
Hoe was het geworden?quote:Op vrijdag 18 januari 2019 10:21 schreef Sunshine1982 het volgende:
Vanmorgen alle ingrediėnten in de SC gedaan voor een erwtensoep. Nu 5 uur op low, daarna het vlees van de krabbetjes halen, rookworst erbij doen. Dan nog eventjes verder in de SC en dan hoop ik een heerlijke snert te hebben
Ja met die saus maak ik het ookquote:Op vrijdag 1 februari 2019 14:07 schreef Lienekien het volgende:
Die texas style pp uit de OP komt volgens mij van mij. Die was best goed.
Deze maak ik ook wel (wel een vervelende layout): https://www.allrecipes.co(...)r-texas-pulled-pork/
Ik gebruik een kant-en-klare bbq-saus met rooksmaak.
[ afbeelding ]
5 uur op low was duidelijk te kort. Ik heb het uiteindelijk 8 uur op los gedaan en hij was lekker!quote:
Wat ik tegenwoordig doe om m'n spliterwten goed stukgekookt te krijgen, is ze eerst 24 uur weken in ruim water. Dan zijn ze in 2.5 uur op het gas (dus wat bij een sc high is waarschijnlijk?) heel mooi zacht.quote:Op donderdag 7 februari 2019 14:20 schreef Sorella het volgende:
Ik heb 1 keer erwtensoep (snert) in de slowcooker gemaakt en dat was ook meteen de laatste keer. Ook bij mij werden de spliterwten niet gaar, ze zeggen dat de erwten dan te oud zijn ? voor de rest geen idee.
Ik had ze ook voor geweekt dus daar kon het ook niet aan liggen.quote:Op donderdag 7 februari 2019 18:57 schreef Tele6 het volgende:
[..]
Wat ik tegenwoordig doe om m'n spliterwten goed stukgekookt te krijgen, is ze eerst 24 uur weken in ruim water. Dan zijn ze in 2.5 uur op het gas (dus wat bij een sc high is waarschijnlijk?) heel mooi zacht.
Waardeloos! Al eentje gevonden? Zag op marktplaats een hoop 3,5 litersquote:Op zaterdag 9 februari 2019 15:24 schreef Sorella het volgende:
Mijn moeder wou mijn slowcooker weleens uitproberen, dus uitgelegd hoe dat ding werkt, boekje en kookbijbel erbij gedaan en ze heeft het een paar keer gebruikt.
Maar nu ze heeft mijn pan vernaggelt
Het is een andrew james sizzle to simmer 3.5 liter dus de pan kan op het gas, vlees erin om aan te braden en hup de sc in en dan op start drukken en weggaan.
Het raar vinden dat de sc niets doet dus weer op het gas en terug in de sc en dat dus een paar keer totdat ze de pan dus maar een paar uur op het gas heeft laten staan (niet ff bellen natuurlijk en ze was vergeten dat ze de handleiding had liggen) met als resultaat dat de bodem is krom getrokken en de pan dus wiebelt
Ik moet dus een nieuwe hebben deze keer zonder sizzle te simmer (mijn gaspit is te groot en inductie werkt niet)
Nu dus maar op zoek naar een nieuwe 3,5 liter sc.
Moedersquote:Op zaterdag 9 februari 2019 15:24 schreef Sorella het volgende:
Mijn moeder wou mijn slowcooker weleens uitproberen, dus uitgelegd hoe dat ding werkt, boekje en kookbijbel erbij gedaan en ze heeft het een paar keer gebruikt.
Maar nu ze heeft mijn pan vernaggelt
Het is een andrew james sizzle to simmer 3.5 liter dus de pan kan op het gas, vlees erin om aan te braden en hup de sc in en dan op start drukken en weggaan.
Het raar vinden dat de sc niets doet dus weer op het gas en terug in de sc en dat dus een paar keer totdat ze de pan dus maar een paar uur op het gas heeft laten staan (niet ff bellen natuurlijk en ze was vergeten dat ze de handleiding had liggen) met als resultaat dat de bodem is krom getrokken en de pan dus wiebelt
Ik moet dus een nieuwe hebben deze keer zonder sizzle te simmer (mijn gaspit is te groot en inductie werkt niet)
Nu dus maar op zoek naar een nieuwe 3,5 liter sc.
Klinkt lekker! Kip wordt bij mij vaak nogal droog in de sc. Van het weekend weer kip ketjap geprobeerd. Vind vooralsnog kip in de sc geen succes.quote:Op dinsdag 5 maart 2019 08:19 schreef realAIVD het volgende:
Vandaag de slowcooker weer eens van stal gehaald!
Op de planning staat een Ethiopische stoofschotel met kip en rode linzen.
naar dit recept:
http://www.eatingwell.com(...)spiced-chicken-stew/
Al heb ik het recept gehalveerd en ga ik naar verhouding minder kippendij gebuiken
Ik heb het berbere mengsel zelfgemaakt, daar heb ik dan weer dit recept voor gebruikt:
https://foodwishes.blogsp(...)ice-and-what-to.html
(Nou ja, ongeveer dan, her en der wat kleine aanpassingen, geen knoflookpoeder bijvoorbeeld)
De grootste klacht bij het recept van de Ethiopische stoofschotel is dat de hoeveelheid berbere het oneetbaar heet maakt. Wat mij betreft een aanbeveling
gebruik je kipfilet of kippendijfilet?quote:Op dinsdag 5 maart 2019 09:12 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Klinkt lekker! Kip wordt bij mij vaak nogal droog in de sc. Van het weekend weer kip ketjap geprobeerd. Vind vooralsnog kip in de sc geen succes.
Probeer het eens een keer met kippendijfilet, niet in stukken snijden maar gewoon heel er in. Ik heb nog nooit een droog stukje kip gehadquote:
Zoals Sjeen al aangaf, je kunt veel beter kippendij gebruiken, dat wordt minder snel droog.quote:
als saus te dun is zeef ik er vaak wat meel door en goed roeren natuurlijkquote:Op zondag 28 april 2019 19:30 schreef AgnesGru het volgende:
Van de week de hoisin kip uit de OP gemaakt, heerlijk!
Tijdje terug deze gemaakt:
https://ashleywillems.nl/(...)vadouvan-slowcooker/
Kruiden zijn heerlijk! Helaas was de saus erg dun. Leek me al veel; yoghurt, kokosmelk en crčme fraīche.
Iemand tips het recept wat te tweaken?
Ik zou de creme fraiche en yoghurt gewoon halveren.quote:Op zondag 28 april 2019 19:30 schreef AgnesGru het volgende:
Van de week de hoisin kip uit de OP gemaakt, heerlijk!
Tijdje terug deze gemaakt:
https://ashleywillems.nl/(...)vadouvan-slowcooker/
Kruiden zijn heerlijk! Helaas was de saus erg dun. Leek me al veel; yoghurt, kokosmelk en crčme fraīche.
Iemand tips het recept wat te tweaken?
Als je het wil binden: tapiocameel! Ik haal het bij de Aziatische supermarkt. Werkt echt prima, geeft geen smaakje af en opnieuw verwarmen of invriezen is ook geen probleem.quote:Op zondag 28 april 2019 19:30 schreef AgnesGru het volgende:
Van de week de hoisin kip uit de OP gemaakt, heerlijk!
Tijdje terug deze gemaakt:
https://ashleywillems.nl/(...)vadouvan-slowcooker/
Kruiden zijn heerlijk! Helaas was de saus erg dun. Leek me al veel; yoghurt, kokosmelk en crčme fraīche.
Iemand tips het recept wat te tweaken?
Gewone bloem voldoet anders prima hoorquote:Op zondag 28 april 2019 20:46 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Als je het wil binden: tapiocameel! Ik haal het bij de Aziatische supermarkt. Werkt echt prima, geeft geen smaakje af en opnieuw verwarmen of invriezen is ook geen probleem.
Dat geeft altijd zo'n gekke bijsmaak.quote:Op zondag 28 april 2019 21:02 schreef Mubassie het volgende:
[..]
Gewone bloem voldoet anders prima hoor
Ik vind de slowcooker recepten van eetspiratie meestal wel goed, ze heeft 2 recepten die mogelijk iets voor je zijn (heb ze zelf nog niet gemaakt):quote:Op vrijdag 17 mei 2019 21:38 schreef Lidl het volgende:
Iemand nog een goed recept voor hete kip? Liefst een surinaams/indisch recept wat heet is. En dus niet de nederlandse gekruide hete kip?
Ik weet gewoon zeker dat dit henels gaat zijn. Serveer je er rijst bij dan? Of wat anders?quote:Op zondag 14 juli 2019 19:21 schreef realAIVD het volgende:
Leuk recept van familielid gekregen voor de slowcooker. Wel veel vocht, en misschien wat te ruim met het zout, maar heerlijke smaken, dus ik ga het er maar op wagen:
700 gram sukadelappen (in blokken)
8 e.l. ketjap
8 e.l. azijn
8 e.l. ketchup
1 e.l. sambal oelek
1 e.l. sambal badjak
2 uien (gesnipperd)
1 zakje knorr nasi kruiden
12 uur afgedekt in koelkast laten marineren (zie foto).
de boel staat nu dus in de marinade,
morgenochtend even aanzetten op het vuur en dan mag het 7 tot 8 uur in de slowcooker op low
[ afbeelding ]
Als klaar is moet ik het nog binden met 1 eetlepel pindakaas en 1 eetlepel chilisaus.
Ik ben super benieuwd.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.The love you take is equal to the love you make.
quote:Op zondag 14 juli 2019 20:25 schreef Lienekien het volgende:
Ik ben ook wel heel benieuwd. Zakje Knorr heb ik een vraagteken bij, maar nooit te vroeg oordelen. Het geheim van de chef?Daar zou ik nog mee kunnen leven....maar dat zakje Knorr heeft heel veel pijn gedaan. Ik heb op het laatst toch maar besloten het originele recept uit te proberen en dan bij te stellen, hahaSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb voor morgen krieltjes in de schil en broccoli uit de oven staan, maar ik weet zeker dat ik het ook met rijst en boontjes ga etenquote:Op zondag 14 juli 2019 20:20 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ik weet gewoon zeker dat dit henels gaat zijn. Serveer je er rijst bij dan? Of wat anders?
Ik zou absoluut de Crockpot kopen. De functies die daar op zitten zou ik veel vaker gebruiken dan sousvide. En jouw omgeving een beetje kennende, zullen ze de textuur van sousvide gegaard vlees niet waarderenquote:Op vrijdag 20 september 2019 14:55 schreef fietsie het volgende:
Ik moet nog een nieuwe slowcooker.
De vorige ging in iedere stand tot koken, dus weggegeven.
Maar wel zin in prutkokende weinighandelingen prutjes dus wil ik weer zo'n apparaat.
Weinig kastruimte maakt dat ik graag apparaten koop die functies combineren.
Nu moet ik eigenlijk kiezen:
Slow + vanalles van braden tot stomen:
https://www.kookwinkel.nl(...)slowcooker-5-6-liter
Slow + sous vide (wetende dat er dan ook een vacuumding met zakken moet komen)
https://www.kookwinkel.nl(...)low-cooker-550-w-rvs
Wat deden jullie?
multicooker met snelkookpan functiequote:Op vrijdag 20 september 2019 14:55 schreef fietsie het volgende:
Ik moet nog een nieuwe slowcooker.
De vorige ging in iedere stand tot koken, dus weggegeven.
Maar wel zin in prutkokende weinighandelingen prutjes dus wil ik weer zo'n apparaat.
Weinig kastruimte maakt dat ik graag apparaten koop die functies combineren.
Nu moet ik eigenlijk kiezen:
Slow + vanalles van braden tot stomen:
https://www.kookwinkel.nl(...)slowcooker-5-6-liter
Slow + sous vide (wetende dat er dan ook een vacuumding met zakken moet komen)
https://www.kookwinkel.nl(...)low-cooker-550-w-rvs
Wat deden jullie?
Ik denk dat het vooral handig is als je werkt of gewoon niet thuis bent en wel stoofrecepten en dergelijke wil eten.quote:Op zondag 22 september 2019 14:40 schreef devlinmr het volgende:
Kan iemand me uitleggen waarom ik een aparte slow cooker zou moeten aanschaffen?
Gietijzeren pan op inductie gaat bij mij ook prima.
Of voor pulled pork e.d. de oven
Inductie ken ik niet.quote:Op zondag 22 september 2019 14:40 schreef devlinmr het volgende:
Kan iemand me uitleggen waarom ik een aparte slow cooker zou moeten aanschaffen?
Gietijzeren pan op inductie gaat bij mij ook prima.
Of voor pulled pork e.d. de oven
inducte icm gietijzeren pan kan heel nauwkeurig ingesteld wordenquote:
Op lage temperatuur kan mijn oven de hele nacht aanblijven dus daar hoef ik het ook niet voor te doen. Meer electriciteit is minimaal volgens mij tov de aanschaf van een slow cooker.quote:Argumenten voor de slowcooker zijn: energiezuinig (even lang in de oven trekt meer stroom), je kunt er bij weggaan (dus ‘s ochtends aanzetten, eind van de middag weer thuiskomen en je gerecht is klaar).
Ik zou mijn oven al niet eens in kunnen stellen om uren achtereen aan te blijven.
Dat kan ik dus prima op inductie en/of in de ovenquote:Op zondag 22 september 2019 15:48 schreef SacreCoeur het volgende:
[..]
Ik denk dat het vooral handig is als je werkt of gewoon niet thuis bent en wel stoofrecepten en dergelijke wil eten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |