abonnement Unibet Coolblue
pi_184751441
Ik gaar m in zelfgemaakte bbqsaus, volgens mij van bbqhelden.
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
  vrijdag 1 februari 2019 @ 13:53:07 #53
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_184752346
Ik vind bba saus echt vies 😂. Maak meestal een variant op Indo pulled pork.
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
  vrijdag 1 februari 2019 @ 14:07:02 #54
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_184752608
Die texas style pp uit de OP komt volgens mij van mij. Die was best goed.

Deze maak ik ook wel (wel een vervelende layout): https://www.allrecipes.co(...)r-texas-pulled-pork/

Ik gebruik een kant-en-klare bbq-saus met rooksmaak.

The love you take is equal to the love you make.
pi_184758490
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 14:07 schreef Lienekien het volgende:
Die texas style pp uit de OP komt volgens mij van mij. Die was best goed.

Deze maak ik ook wel (wel een vervelende layout): https://www.allrecipes.co(...)r-texas-pulled-pork/

Ik gebruik een kant-en-klare bbq-saus met rooksmaak.

[ afbeelding ]
Die is lekker.
Had laatst BBQ-saus van HP gekocht. Ook wel benieuwd naar.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_184758505
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 januari 2019 10:21 schreef Sunshine1982 het volgende:
Vanmorgen alle ingrediënten in de SC gedaan voor een erwtensoep. Nu 5 uur op low, daarna het vlees van de krabbetjes halen, rookworst erbij doen. Dan nog eventjes verder in de SC en dan hoop ik een heerlijke snert te hebben :D
Hoe was het geworden?
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  vrijdag 1 februari 2019 @ 19:30:15 #57
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_184758578
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 14:07 schreef Lienekien het volgende:
Die texas style pp uit de OP komt volgens mij van mij. Die was best goed.

Deze maak ik ook wel (wel een vervelende layout): https://www.allrecipes.co(...)r-texas-pulled-pork/

Ik gebruik een kant-en-klare bbq-saus met rooksmaak.

[ afbeelding ]
Ja met die saus maak ik het ook :Y
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_184758676
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 19:26 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Hoe was het geworden?
5 uur op low was duidelijk te kort. Ik heb het uiteindelijk 8 uur op los gedaan en hij was lekker!
pi_184873521
ik heb pas erwtensoep gemaakt in de slowcooker met een erwtensoep pakket. de eerste x was fantastisch lekker. de tweede x kreeg ik de erwten niet gaar. ook niet na twee uur op het gas. heel vreemd. staafmixer hielp ook geen sier.
home is where doghair sticks to anything but the dog!
  Spellchecker donderdag 7 februari 2019 @ 13:19:48 #60
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_184874127
Ik wil binnenkort deze maken:
En dan het vlees eerst in een koekenpan aanbakken, de rest van de tijd in de slowcooker.

Wordt vervolgd ...
pi_184875111
Ik heb 1 keer erwtensoep (snert) in de slowcooker gemaakt en dat was ook meteen de laatste keer. Ook bij mij werden de spliterwten niet gaar, ze zeggen dat de erwten dan te oud zijn ? voor de rest geen idee.
pi_184880551
quote:
0s.gif Op donderdag 7 februari 2019 14:20 schreef Sorella het volgende:
Ik heb 1 keer erwtensoep (snert) in de slowcooker gemaakt en dat was ook meteen de laatste keer. Ook bij mij werden de spliterwten niet gaar, ze zeggen dat de erwten dan te oud zijn ? voor de rest geen idee.
Wat ik tegenwoordig doe om m'n spliterwten goed stukgekookt te krijgen, is ze eerst 24 uur weken in ruim water. Dan zijn ze in 2.5 uur op het gas (dus wat bij een sc high is waarschijnlijk?) heel mooi zacht. :)
pi_184880918
quote:
1s.gif Op donderdag 7 februari 2019 18:57 schreef Tele6 het volgende:

[..]

Wat ik tegenwoordig doe om m'n spliterwten goed stukgekookt te krijgen, is ze eerst 24 uur weken in ruim water. Dan zijn ze in 2.5 uur op het gas (dus wat bij een sc high is waarschijnlijk?) heel mooi zacht. :)
Ik had ze ook voor geweekt dus daar kon het ook niet aan liggen.
Ik vond het jammer maar geen tweede poging meer waard en ik hou niet eens van snert.
pi_184916947
Mijn moeder wou mijn slowcooker weleens uitproberen, dus uitgelegd hoe dat ding werkt, boekje en kookbijbel erbij gedaan en ze heeft het een paar keer gebruikt.
Maar nu ze heeft mijn pan vernaggelt ;(
Het is een andrew james sizzle to simmer 3.5 liter dus de pan kan op het gas, vlees erin om aan te braden en hup de sc in en dan op start drukken en weggaan.
Het raar vinden dat de sc niets doet dus weer op het gas en terug in de sc en dat dus een paar keer totdat ze de pan dus maar een paar uur op het gas heeft laten staan (niet ff bellen natuurlijk en ze was vergeten dat ze de handleiding had liggen) met als resultaat dat de bodem is krom getrokken en de pan dus wiebelt ;(
Ik moet dus een nieuwe hebben deze keer zonder sizzle te simmer (mijn gaspit is te groot en inductie werkt niet)

Nu dus maar op zoek naar een nieuwe 3,5 liter sc.
pi_185061096
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 15:24 schreef Sorella het volgende:
Mijn moeder wou mijn slowcooker weleens uitproberen, dus uitgelegd hoe dat ding werkt, boekje en kookbijbel erbij gedaan en ze heeft het een paar keer gebruikt.
Maar nu ze heeft mijn pan vernaggelt ;(
Het is een andrew james sizzle to simmer 3.5 liter dus de pan kan op het gas, vlees erin om aan te braden en hup de sc in en dan op start drukken en weggaan.
Het raar vinden dat de sc niets doet dus weer op het gas en terug in de sc en dat dus een paar keer totdat ze de pan dus maar een paar uur op het gas heeft laten staan (niet ff bellen natuurlijk en ze was vergeten dat ze de handleiding had liggen) met als resultaat dat de bodem is krom getrokken en de pan dus wiebelt ;(
Ik moet dus een nieuwe hebben deze keer zonder sizzle te simmer (mijn gaspit is te groot en inductie werkt niet)

Nu dus maar op zoek naar een nieuwe 3,5 liter sc.
Waardeloos! Al eentje gevonden? Zag op marktplaats een hoop 3,5 liters :)

Hier botten bouillon take 3. Vorige twee keren heb ik het geprobeerd met botten van runderen. Geen succes, het meurde verschrikkelijk in huis naar dood iets. Bouillon zelf gelde ook niet, wat wel een must is. Geen goede botten gebruikt misschien. Nu heb ik kippenbotten in de slow cooker zitten. Kipkarkas en kippennekken. Voor het beste resultaat zou je eigenlijk kippenvoetjes moeten toevoegen, maar ik denk dat ik dan lichtelijk over mijn nek ga. Je moet namelijk de voetjes voor gebruik pellen en daarna het gedeelte met de nageltjes eraan af hakken.

Waarom wil ik dit maken.

Het schijnt super gezond te zijn, vol met goede mineralen, gelatine, collageen etc. Ik ben benieuwd hoe het gaat worden. Het ruikt iig al veel beter dan de runderbotten.
pi_185061116
Ik maakte gisteren butter chicken. Heerlijk. :9 Drie uur in de SC en de kip was botermals.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_185061119
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 15:24 schreef Sorella het volgende:
Mijn moeder wou mijn slowcooker weleens uitproberen, dus uitgelegd hoe dat ding werkt, boekje en kookbijbel erbij gedaan en ze heeft het een paar keer gebruikt.
Maar nu ze heeft mijn pan vernaggelt ;(
Het is een andrew james sizzle to simmer 3.5 liter dus de pan kan op het gas, vlees erin om aan te braden en hup de sc in en dan op start drukken en weggaan.
Het raar vinden dat de sc niets doet dus weer op het gas en terug in de sc en dat dus een paar keer totdat ze de pan dus maar een paar uur op het gas heeft laten staan (niet ff bellen natuurlijk en ze was vergeten dat ze de handleiding had liggen) met als resultaat dat de bodem is krom getrokken en de pan dus wiebelt ;(
Ik moet dus een nieuwe hebben deze keer zonder sizzle te simmer (mijn gaspit is te groot en inductie werkt niet)

Nu dus maar op zoek naar een nieuwe 3,5 liter sc.
Moeders -O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_185061595
quote:
1s.gif Op zondag 17 februari 2019 10:50 schreef Cat-astrophe het volgende:

[..]

Moeders -O-
Ze krijgt de rekening :)

Ik heb wel wat gezien maar nog niets besteld.
pi_185398595
Vandaag de slowcooker weer eens van stal gehaald!

Op de planning staat een Ethiopische stoofschotel met kip en rode linzen.
naar dit recept:
http://www.eatingwell.com(...)spiced-chicken-stew/
Al heb ik het recept gehalveerd en ga ik naar verhouding minder kippendij gebuiken

Ik heb het berbere mengsel zelfgemaakt, daar heb ik dan weer dit recept voor gebruikt:
https://foodwishes.blogsp(...)ice-and-what-to.html
(Nou ja, ongeveer dan, her en der wat kleine aanpassingen, geen knoflookpoeder bijvoorbeeld)

De grootste klacht bij het recept van de Ethiopische stoofschotel is dat de hoeveelheid berbere het oneetbaar heet maakt. Wat mij betreft een aanbeveling :)
pi_185399199
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 maart 2019 08:19 schreef realAIVD het volgende:
Vandaag de slowcooker weer eens van stal gehaald!

Op de planning staat een Ethiopische stoofschotel met kip en rode linzen.
naar dit recept:
http://www.eatingwell.com(...)spiced-chicken-stew/
Al heb ik het recept gehalveerd en ga ik naar verhouding minder kippendij gebuiken

Ik heb het berbere mengsel zelfgemaakt, daar heb ik dan weer dit recept voor gebruikt:
https://foodwishes.blogsp(...)ice-and-what-to.html
(Nou ja, ongeveer dan, her en der wat kleine aanpassingen, geen knoflookpoeder bijvoorbeeld)

De grootste klacht bij het recept van de Ethiopische stoofschotel is dat de hoeveelheid berbere het oneetbaar heet maakt. Wat mij betreft een aanbeveling :)
Klinkt lekker! Kip wordt bij mij vaak nogal droog in de sc. Van het weekend weer kip ketjap geprobeerd. Vind vooralsnog kip in de sc geen succes.
  Licht Ontvlambaar dinsdag 5 maart 2019 @ 09:16:36 #71
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_185399258
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 maart 2019 09:12 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]

Klinkt lekker! Kip wordt bij mij vaak nogal droog in de sc. Van het weekend weer kip ketjap geprobeerd. Vind vooralsnog kip in de sc geen succes.
gebruik je kipfilet of kippendijfilet?
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_185399275
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 maart 2019 09:16 schreef Sjeen het volgende:
[..]

gebruik je kipfilet of kippendijfilet?
Kipfilet
  Licht Ontvlambaar dinsdag 5 maart 2019 @ 09:31:01 #73
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_185399476
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 maart 2019 09:17 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]

Kipfilet
Probeer het eens een keer met kippendijfilet, niet in stukken snijden maar gewoon heel er in. Ik heb nog nooit een droog stukje kip gehad ;)
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_185404083
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 maart 2019 09:17 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]

Kipfilet
Zoals Sjeen al aangaf, je kunt veel beter kippendij gebruiken, dat wordt minder snel droog.

Overigens houd ik ook een veel kortere tijd aan als men in het eerder genoemde recept doet, kip heeft gewoon niet zoveel tijd nodig. (in het geval van deze kippendijen ga ik de boel hooguit 5 uur op low zetten)

Als je toch graag kipfilet wilt gebruiken, dan liever niet langer dan 4 uur op low
  zondag 28 april 2019 @ 19:30:06 #75
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_186483019
Van de week de hoisin kip uit de OP gemaakt, heerlijk!

Tijdje terug deze gemaakt:

https://ashleywillems.nl/(...)vadouvan-slowcooker/

Kruiden zijn heerlijk! Helaas was de saus erg dun. Leek me al veel; yoghurt, kokosmelk en crème fraîche.
Iemand tips het recept wat te tweaken?
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')