abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Moderator vrijdag 1 februari 2019 @ 13:05:37 #51
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_184751431
registreer om deze reclame te verbergen
Het wordt deze: https://keviniscooking.com/asian-pulled-pork-slider/
Of deze: https://www.simplyrecipes(...)chinese_pulled_pork/
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_184751441
Ik gaar m in zelfgemaakte bbqsaus, volgens mij van bbqhelden.
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
  vrijdag 1 februari 2019 @ 13:53:07 #53
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_184752346
Ik vind bba saus echt vies 😂. Maak meestal een variant op Indo pulled pork.
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
  vrijdag 1 februari 2019 @ 14:07:02 #54
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_184752608
registreer om deze reclame te verbergen
Die texas style pp uit de OP komt volgens mij van mij. Die was best goed.

Deze maak ik ook wel (wel een vervelende layout): https://www.allrecipes.co(...)r-texas-pulled-pork/

Ik gebruik een kant-en-klare bbq-saus met rooksmaak.

140_0.jpg?d=636621484220164067
The love you take is equal to the love you make.
pi_184758490
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 14:07 schreef Lienekien het volgende:
Die texas style pp uit de OP komt volgens mij van mij. Die was best goed.

Deze maak ik ook wel (wel een vervelende layout): https://www.allrecipes.co(...)r-texas-pulled-pork/

Ik gebruik een kant-en-klare bbq-saus met rooksmaak.

[ afbeelding ]
Die is lekker.
Had laatst BBQ-saus van HP gekocht. Ook wel benieuwd naar.
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
pi_184758505
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 januari 2019 10:21 schreef Sunshine1982 het volgende:
Vanmorgen alle ingredinten in de SC gedaan voor een erwtensoep. Nu 5 uur op low, daarna het vlees van de krabbetjes halen, rookworst erbij doen. Dan nog eventjes verder in de SC en dan hoop ik een heerlijke snert te hebben :D
Hoe was het geworden?
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
  vrijdag 1 februari 2019 @ 19:30:15 #57
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_184758578
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 14:07 schreef Lienekien het volgende:
Die texas style pp uit de OP komt volgens mij van mij. Die was best goed.

Deze maak ik ook wel (wel een vervelende layout): https://www.allrecipes.co(...)r-texas-pulled-pork/

Ik gebruik een kant-en-klare bbq-saus met rooksmaak.

[ afbeelding ]
Ja met die saus maak ik het ook :Y
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_184758676
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 19:26 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Hoe was het geworden?
5 uur op low was duidelijk te kort. Ik heb het uiteindelijk 8 uur op los gedaan en hij was lekker!
pi_184873521
ik heb pas erwtensoep gemaakt in de slowcooker met een erwtensoep pakket. de eerste x was fantastisch lekker. de tweede x kreeg ik de erwten niet gaar. ook niet na twee uur op het gas. heel vreemd. staafmixer hielp ook geen sier.
home is where doghair sticks to anything but the dog!
  Spellchecker donderdag 7 februari 2019 @ 13:19:48 #60
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_184874127
Ik wil binnenkort deze maken:
En dan het vlees eerst in een koekenpan aanbakken, de rest van de tijd in de slowcooker.

Wordt vervolgd ...
**hare scherpigheid*binge-checker** Mijn eigen topic Tell my mother I'm sorry
  donderdag 7 februari 2019 @ 14:20:49 #61
40500 Sorella
moggh,middag,avond,nacht
pi_184875111
Ik heb 1 keer erwtensoep (snert) in de slowcooker gemaakt en dat was ook meteen de laatste keer. Ook bij mij werden de spliterwten niet gaar, ze zeggen dat de erwten dan te oud zijn ? voor de rest geen idee.
Vroooeeem 120, vroooeeem 140, vrooee, iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee, plons, blub blub blub, tetuutetuu,.....telaat
pi_184880551
quote:
0s.gif Op donderdag 7 februari 2019 14:20 schreef Sorella het volgende:
Ik heb 1 keer erwtensoep (snert) in de slowcooker gemaakt en dat was ook meteen de laatste keer. Ook bij mij werden de spliterwten niet gaar, ze zeggen dat de erwten dan te oud zijn ? voor de rest geen idee.
Wat ik tegenwoordig doe om m'n spliterwten goed stukgekookt te krijgen, is ze eerst 24 uur weken in ruim water. Dan zijn ze in 2.5 uur op het gas (dus wat bij een sc high is waarschijnlijk?) heel mooi zacht. :)
  donderdag 7 februari 2019 @ 19:10:49 #63
40500 Sorella
moggh,middag,avond,nacht
pi_184880918
quote:
1s.gif Op donderdag 7 februari 2019 18:57 schreef Tele6 het volgende:

[..]

Wat ik tegenwoordig doe om m'n spliterwten goed stukgekookt te krijgen, is ze eerst 24 uur weken in ruim water. Dan zijn ze in 2.5 uur op het gas (dus wat bij een sc high is waarschijnlijk?) heel mooi zacht. :)
Ik had ze ook voor geweekt dus daar kon het ook niet aan liggen.
Ik vond het jammer maar geen tweede poging meer waard en ik hou niet eens van snert.
Vroooeeem 120, vroooeeem 140, vrooee, iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee, plons, blub blub blub, tetuutetuu,.....telaat
  zaterdag 9 februari 2019 @ 15:24:46 #64
40500 Sorella
moggh,middag,avond,nacht
pi_184916947
Mijn moeder wou mijn slowcooker weleens uitproberen, dus uitgelegd hoe dat ding werkt, boekje en kookbijbel erbij gedaan en ze heeft het een paar keer gebruikt.
Maar nu ze heeft mijn pan vernaggelt ;(
Het is een andrew james sizzle to simmer 3.5 liter dus de pan kan op het gas, vlees erin om aan te braden en hup de sc in en dan op start drukken en weggaan.
Het raar vinden dat de sc niets doet dus weer op het gas en terug in de sc en dat dus een paar keer totdat ze de pan dus maar een paar uur op het gas heeft laten staan (niet ff bellen natuurlijk en ze was vergeten dat ze de handleiding had liggen) met als resultaat dat de bodem is krom getrokken en de pan dus wiebelt ;(
Ik moet dus een nieuwe hebben deze keer zonder sizzle te simmer (mijn gaspit is te groot en inductie werkt niet)

Nu dus maar op zoek naar een nieuwe 3,5 liter sc.
Vroooeeem 120, vroooeeem 140, vrooee, iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee, plons, blub blub blub, tetuutetuu,.....telaat
pi_185061096
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 15:24 schreef Sorella het volgende:
Mijn moeder wou mijn slowcooker weleens uitproberen, dus uitgelegd hoe dat ding werkt, boekje en kookbijbel erbij gedaan en ze heeft het een paar keer gebruikt.
Maar nu ze heeft mijn pan vernaggelt ;(
Het is een andrew james sizzle to simmer 3.5 liter dus de pan kan op het gas, vlees erin om aan te braden en hup de sc in en dan op start drukken en weggaan.
Het raar vinden dat de sc niets doet dus weer op het gas en terug in de sc en dat dus een paar keer totdat ze de pan dus maar een paar uur op het gas heeft laten staan (niet ff bellen natuurlijk en ze was vergeten dat ze de handleiding had liggen) met als resultaat dat de bodem is krom getrokken en de pan dus wiebelt ;(
Ik moet dus een nieuwe hebben deze keer zonder sizzle te simmer (mijn gaspit is te groot en inductie werkt niet)

Nu dus maar op zoek naar een nieuwe 3,5 liter sc.
Waardeloos! Al eentje gevonden? Zag op marktplaats een hoop 3,5 liters :)

Hier botten bouillon take 3. Vorige twee keren heb ik het geprobeerd met botten van runderen. Geen succes, het meurde verschrikkelijk in huis naar dood iets. Bouillon zelf gelde ook niet, wat wel een must is. Geen goede botten gebruikt misschien. Nu heb ik kippenbotten in de slow cooker zitten. Kipkarkas en kippennekken. Voor het beste resultaat zou je eigenlijk kippenvoetjes moeten toevoegen, maar ik denk dat ik dan lichtelijk over mijn nek ga. Je moet namelijk de voetjes voor gebruik pellen en daarna het gedeelte met de nageltjes eraan af hakken.

Waarom wil ik dit maken.

Het schijnt super gezond te zijn, vol met goede mineralen, gelatine, collageen etc. Ik ben benieuwd hoe het gaat worden. Het ruikt iig al veel beter dan de runderbotten.
pi_185061116
Ik maakte gisteren butter chicken. Heerlijk. :9 Drie uur in de SC en de kip was botermals.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_185061119
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 15:24 schreef Sorella het volgende:
Mijn moeder wou mijn slowcooker weleens uitproberen, dus uitgelegd hoe dat ding werkt, boekje en kookbijbel erbij gedaan en ze heeft het een paar keer gebruikt.
Maar nu ze heeft mijn pan vernaggelt ;(
Het is een andrew james sizzle to simmer 3.5 liter dus de pan kan op het gas, vlees erin om aan te braden en hup de sc in en dan op start drukken en weggaan.
Het raar vinden dat de sc niets doet dus weer op het gas en terug in de sc en dat dus een paar keer totdat ze de pan dus maar een paar uur op het gas heeft laten staan (niet ff bellen natuurlijk en ze was vergeten dat ze de handleiding had liggen) met als resultaat dat de bodem is krom getrokken en de pan dus wiebelt ;(
Ik moet dus een nieuwe hebben deze keer zonder sizzle te simmer (mijn gaspit is te groot en inductie werkt niet)

Nu dus maar op zoek naar een nieuwe 3,5 liter sc.
Moeders -O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 17 februari 2019 @ 11:29:00 #68
40500 Sorella
moggh,middag,avond,nacht
pi_185061595
quote:
1s.gif Op zondag 17 februari 2019 10:50 schreef Cat-astrophe het volgende:

[..]

Moeders -O-
Ze krijgt de rekening :)

Ik heb wel wat gezien maar nog niets besteld.
Vroooeeem 120, vroooeeem 140, vrooee, iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee, plons, blub blub blub, tetuutetuu,.....telaat
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')