abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / Redactie Sport woensdag 15 augustus 2018 @ 21:20:31 #1
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181214177


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.




Be fearful when Dentacoin goes moon and greedy when Bitcoin crashes.
  woensdag 15 augustus 2018 @ 21:21:39 #2
131603 Afwazig
Serious business
pi_181214273
Eens met TT idd. Danspartners.
Lambo of Rekt
pi_181214332
Maar ging het net over een mega moon? Ik denk dat die pas komt als pensioenfondsen etc kunnen investeren en als er ook reden is dat te doen.
pi_181214354
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:24 schreef KappenBakken het volgende:
Maar ging het net over een mega moon? Ik denk dat die pas komt als pensioenfondsen etc kunnen investeren en als er ook reden is dat te doen.
We gaan binnekort moeeeehoehoehoen
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport woensdag 15 augustus 2018 @ 21:29:38 #6
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181214512
Nog 1x een shake out van weak hands, buy the dip, buy when there is blood on the streets, bla bla bla :)

Mis ik nog iets?
pi_181214528
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:24 schreef KappenBakken het volgende:
Maar ging het net over een mega moon? Ik denk dat die pas komt als pensioenfondsen etc kunnen investeren en als er ook reden is dat te doen.
vakantiegeld in mei.
pi_181214560
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:29 schreef Kyran het volgende:
Nog 1x een shake out van weak hands, buy the dip, buy when there is blood on the streets, bla bla bla :)

Mis ik nog iets?
Chinees nieuwjaar!
  Moderator / Redactie Sport woensdag 15 augustus 2018 @ 21:31:18 #9
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181214584
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:30 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Chinees nieuwjaar!
Oh ja, en Wall Street bonus :D
pi_181214661
We gaan helemaal niet moon!
Hmz...
  woensdag 15 augustus 2018 @ 21:35:40 #11
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_181214739
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:31 schreef Kyran het volgende:

[..]

Oh ja, en Wall Street bonus :D
Zaterdag hambo?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 15 augustus 2018 @ 21:35:45 #12
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181214745
Mooie battle aan de gang nu :P
pi_181214761
When everybody is poor, buy it all!
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport woensdag 15 augustus 2018 @ 21:36:56 #14
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181214777
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:35 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Zaterdag hambo?
pi_181214843
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:36 schreef Kyran het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Wat de fuck is dit maat?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 15 augustus 2018 @ 21:39:02 #16
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181214852
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:38 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Wat de fuck is dit maat?
Een hambo! Enige die ik nog kan betalen nu VET rekt is :(
  woensdag 15 augustus 2018 @ 21:41:32 #17
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_181214943
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:39 schreef Kyran het volgende:

[..]

Een hambo! Enige die ik nog kan betalen nu VET rekt is :(
  woensdag 15 augustus 2018 @ 21:42:17 #18
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_181214965
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:38 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Wat de fuck is dit maat?
Ik ben het wel eens met de tekst bovenaan de verpakking _O-
  woensdag 15 augustus 2018 @ 21:42:26 #19
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181214970
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 20:29 schreef Kyran het volgende:

[..]

Jij weet dus zeker dat die coins nooit meer herstel gaan laten zien? Ze hebben toch al eerder x40 en sommigen zelfs x100 laten zien? Ik zeg niet dat het gaat gebeuren (en al helemaal niet op korte termijn), maar net doen alsof het onmogelijk is gaat mij ook te ver.

Er zullen veel coins doodbloeden, maar sommigen zullen ook herstellen en ATH's aantikken. Denk je dat dit de eerste keer is dat BTC en/of alts crashen? Tuurlijk is de crash nu veel heftiger dan alle andere keren, want piek was ook vele malen hoger dan alle andere keren. Alles in perspectief proberen te plaatsen/bekijken.
"Coins", die -97% t.o.v ATH doen zijn in principe dood: Ik kijk liever naar cryptos, die een "long term pattern" hebben, die overeen komen met BTC (hoeft niet gelijktijdig te zijn) + hun zaakjes in orde hebben: Onzin op Social Media uitkramen zegt niks! Actief op Git, Partnership :P ACTIEF op die blockchain/testnet, welke partners en usability zijn voor mij interessanter.

Reactie op 5 coins hodlen voor een paar jaar: Heel moeilijk:

BTC, Ripple + Stellar, Ethereum? de rest is gokken:

Iets uit/voor de Aziatische hoek (toch NEO :? )

Gewoon een 20% budget voor andere "kutcoins" en zien wat het wordt: Die "kutcoins" zijn voor mij nu BAT/PAY (TenX).
The best firms advertise the least...
  Moderator / Redactie Sport woensdag 15 augustus 2018 @ 21:42:46 #20
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181214982
quote:
10s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:42 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Ik ben het wel eens met de tekst bovenaan de verpakking _O-
Ja, lekker anti-reclame voor je product _O-
pi_181215050
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:42 schreef edcetera het volgende:

[..]

"Coins", die -97% t.o.v ATH doen zijn in principe dood: Ik kijk liever naar cryptos, die een "long term pattern" hebben, die overeen komen met BTC (hoeft niet gelijktijdig te zijn) + hun zaakjes in orde hebben: Onzin op Social Media uitkramen zegt niks! Actief op Git, Partnership :P ACTIEF op die blockchain/testnet, welke partners en usability zijn voor mij interessanter.

Reactie op 5 coins hodlen voor een paar jaar: Heel moeilijk:

BTC, Ripple + Stellar, Ethereum? de rest is gokken:

Iets uit/voor de Aziatische hoek (toch NEO :? )

Gewoon een 20% budget voor andere "kutcoins" en zien wat het wordt: Die "kutcoins" zijn voor mij nu BAT/PAY (TenX).
Nice. Bedankt voor je antwoord.

Je hebt geen projecten op het oog die nog niet live zijn die je wel interessant genoeg vind voor lange termijn?
  woensdag 15 augustus 2018 @ 21:45:39 #22
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181215085
quote:
Waar kun je die kopen in IE :D _O-
The best firms advertise the least...
  Moderator / Redactie Sport woensdag 15 augustus 2018 @ 21:48:32 #23
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181215168
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:42 schreef edcetera het volgende:

[..]

"Coins", die -97% t.o.v ATH doen zijn in principe dood: Ik kijk liever naar cryptos, die een "long term pattern" hebben, die overeen komen met BTC (hoeft niet gelijktijdig te zijn) + hun zaakjes in orde hebben: Onzin op Social Media uitkramen zegt niks! Actief op Git, Partnership :P ACTIEF op die blockchain/testnet, welke partners en usability zijn voor mij interessanter.

Reactie op 5 coins hodlen voor een paar jaar: Heel moeilijk:

BTC, Ripple + Stellar, Ethereum? de rest is gokken:

Iets uit/voor de Aziatische hoek (toch NEO :? )

Gewoon een 20% budget voor andere "kutcoins" en zien wat het wordt: Die "kutcoins" zijn voor mij nu BAT/PAY (TenX).
Niet mee eens. Ook grappig dat je NEO en XRP noemt terwijl ze respectievelijke 92.36% en 91.44% onder ATH zitten.

ICX -95.52%
XRP -92.36%
LSK -91.87%
NEO -91.44%

Etc. etc.

BTC zit zelf 67% onder ATH, dus alts die 80% of 90% in de min staan is echt niet zo belachelijk. ETH op bijna 80% van ATH.

Dus nee, niet overtuigd dat al die coins straks dood zijn. Bovegenoemde cijfers zijn ook nog eens na een groene dag zoals vandaag, dus het was allemaal nog triester.
pi_181215287
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:42 schreef edcetera het volgende:

[..]

"Coins", die -97% t.o.v ATH doen zijn in principe dood: Ik kijk liever naar cryptos, die een "long term pattern" hebben, die overeen komen met BTC (hoeft niet gelijktijdig te zijn) + hun zaakjes in orde hebben: Onzin op Social Media uitkramen zegt niks! Actief op Git, Partnership :P ACTIEF op die blockchain/testnet, welke partners en usability zijn voor mij interessanter.

Reactie op 5 coins hodlen voor een paar jaar: Heel moeilijk:

BTC, Ripple + Stellar, Ethereum? de rest is gokken:

Iets uit/voor de Aziatische hoek (toch NEO :? )

Gewoon een 20% budget voor andere "kutcoins" en zien wat het wordt: Die "kutcoins" zijn voor mij nu BAT/PAY (TenX).
Precies, je denkt ook maar wat, niks mis mee. Maar doe dan niet alsof het logisch is. Want Ripple is al meer dan 90% gedaald..

Succes met je boeken!
pi_181215293
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:48 schreef Kyran het volgende:

[..]

Niet mee eens. Ook grappig dat je NEO en XRP noemt terwijl ze respectievelijke 92.36% en 91.44% onder ATH zitten.

ICX -95.52%
XRP -92.36%
LSK -91.87%
NEO -91.44%

Etc. etc.

BTC zit zelf 67% onder ATH, dus alts die 80% of 90% in de min staan is echt niet zo belachelijk. ETH op bijna 80% van ATH.

Dus nee, niet overtuigd dat al die coins straks dood zijn. Bovegenoemde cijfers zijn ook nog eens na een groene dag zoals vandaag, dus het was allemaal nog triester.
DIT!
  Moderator / Redactie Sport woensdag 15 augustus 2018 @ 21:55:51 #26
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181215366
en dump net voor future sluitingstijd?
  woensdag 15 augustus 2018 @ 22:01:52 #27
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181215536
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:44 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Nice. Bedankt voor je antwoord.

Je hebt geen projecten op het oog die nog niet live zijn die je wel interessant genoeg vind voor lange termijn?
Zolang er duizenden cryptos/ICOs zijn en er iedere dag een bende bijkomen, moet ik me zoveel inlezen, dat ik beter de EdCoin ICO kan starten als crowdfunds om mijn job op te zeggen en tijd heb om alle whitepapers door te nemen om jou een antwoord te sturen :)

Verder ben ik in verre niet in alles een specialist en sinds we hier op FOK! een diversiteit aan specialisten en betweters hebben, kunnen we beter samen iets opzetten.

Wacht: De FOKCoin :{w : Ooit eerder geprobeerd, maar we zijn nu een paar jaar verder: Wie weet?
The best firms advertise the least...
  woensdag 15 augustus 2018 @ 22:04:36 #28
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_181215630
Wat is de TT?
pi_181216212
Vakman pur sang
  woensdag 15 augustus 2018 @ 22:24:54 #30
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181216296
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:48 schreef Kyran het volgende:

[..]

Niet mee eens. Ook grappig dat je NEO en XRP noemt terwijl ze respectievelijke 92.36% en 91.44% onder ATH zitten.

ICX -95.52%
XRP -92.36%
LSK -91.87%
NEO -91.44%

Etc. etc.

BTC zit zelf 67% onder ATH, dus alts die 80% of 90% in de min staan is echt niet zo belachelijk. ETH op bijna 80% van ATH.

Dus nee, niet overtuigd dat al die coins straks dood zijn. Bovegenoemde cijfers zijn ook nog eens na een groene dag zoals vandaag, dus het was allemaal nog triester.
Groene dag :D : Terug naar verleden week, meer niet!

ATH, is misschien wat ongelukkig gedefinieerd om je vergelijkingen op te baseren: Een paar bots/ lucky order, die die ATH hebben geraakt voor XRP bijvoorbeeld.(+ wij hier in dit topic uiteraard).

Maar je hebt wel gelijk: Miscalculatie/interpretatie (mijn fout, sorry), maar het geeft aan hoe bizarre de crypto wereld kan zijn en hoever het can fluctureren en 90-+% als onrealistisch kan klinken.

[ Bericht 1% gewijzigd door edcetera op 15-08-2018 22:30:01 ]
The best firms advertise the least...
  woensdag 15 augustus 2018 @ 22:26:24 #31
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_181216330
quote:
Aha dacht dat er nog een riedel achteraan kwam die ik mobiel niet zie :')
  woensdag 15 augustus 2018 @ 22:28:24 #32
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_181216383
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 22:01 schreef edcetera het volgende:

[..]

Zolang er duizenden cryptos/ICOs zijn en er iedere dag een bende bijkomen, moet ik me zoveel inlezen, dat ik beter de EdCoin ICO kan starten als crowdfunds om mijn job op te zeggen en tijd heb om alle whitepapers door te nemen om jou een antwoord te sturen :)

Verder ben ik in verre niet in alles een specialist en sinds we hier op FOK! een diversiteit aan specialisten en betweters hebben, kunnen we beter samen iets opzetten.

Wacht: De FOKCoin :{w : Ooit eerder geprobeerd, maar we zijn nu een paar jaar verder: Wie weet?
De Edcoin zou hier wel een dubbele lading krijgen
pi_181218444
Azie wordt wakker !!! PUMP!!
pi_181218481
pi_181218797


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-08-2018 00:09:41 ]
  donderdag 16 augustus 2018 @ 00:17:25 #36
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181218973
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 22:28 schreef leolinedance het volgende:

[..]

De Edcoin zou hier wel een dubbele lading krijgen
Zeker weten, vergeet SEAL: Geen confirmation met Lenie het Hart. De hele FOK! partnersjip hier: Voor minder dan 2 Euros hebben we onze eigen coin op ons favoriete Waves platform:

De eerste 20 subscribers op FOK! krijgen 10.000.000 Edcoins/ Shitcoin
21-100 volgende FOkkers 7.000.000 Edcoin/ Shitcoin
Public release: Wavesmaand: 101-10.000.000 (hard cap)

Feck SEAL, VET: Dit gaat em worden!

Whitepaper: about:blank
The best firms advertise the least...
pi_181219166
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 00:17 schreef edcetera het volgende:
Whitepaper: about:blank
Een uitstekende definitie van een whitepaper
  donderdag 16 augustus 2018 @ 01:31:43 #38
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181220455
quote:
1s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 00:25 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Een uitstekende definitie van een whitepaper
We moeten wel eerst een git project kapen, whitepaper sedden, vpsjuh leasen, wel PoS: Wordpress site erop flanzen, Danny vragen voor FOK! partnersjip en 10 andere vrijwilligers in dit topic, die hun foto willen afstaan met verzonnen "job position" toevoegen als "Our Team", dan zijn we er toch, heh :D

[ Bericht 3% gewijzigd door edcetera op 16-08-2018 01:42:40 ]
The best firms advertise the least...
pi_181220642
Als we dan ook nog een exit scam op de roadmap zetten is er niks illegaals aan de hand :)
  donderdag 16 augustus 2018 @ 02:04:06 #40
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181220715
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 01:53 schreef Roellie80 het volgende:
Als we dan ook nog een exit scam op de roadmap zetten is er niks illegaals aan de hand :)
Jij mag "legal advisor" worden, mag ik je UI pic voor ons project gebruiken :D
The best firms advertise the least...
  donderdag 16 augustus 2018 @ 08:22:16 #41
131603 Afwazig
Serious business
pi_181222472
Ik word wel de dev. Ik heb ooit 2 modules Java gehad en kan ook vrij goed code Kopiëren en plakken.
pi_181222501
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 08:22 schreef Afwazig het volgende:
Ik word wel de dev. Ik heb ooit 2 modules Java gehad en kan ook vrij goed code Kopiëren en plakken.
Mag ik dan blockchain evangelist zijn?
pi_181222834
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 08:25 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Mag ik dan blockchain evangelist zijn?
PepsiColaKid
Hmz...
  donderdag 16 augustus 2018 @ 09:08:38 #44
62913 Blik
The one and Only!
pi_181222940
Dan ben ik de Director Partnerships :')
pi_181223268
VET JAAHAAA
pi_181223593
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 09:34 schreef Wereldgozer het volgende:
VET JAAHAAA
Why moon?

Deze keer heb ik ook daadwerkelijk geen idee.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 16 augustus 2018 @ 09:54:52 #47
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181223620
quote:
1s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 09:53 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Why moon?

Deze keer heb ik ook daadwerkelijk geen idee.
was ook wel afschuwelijk hard gedaald zonder reden
pi_181223645
quote:
1s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 09:54 schreef Kyran het volgende:

[..]

was ook wel afschuwelijk hard gedaald zonder reden
Eens.

Maar iota en icx ook. Ik loop nu deze pump even mis. Maarja het zei zo

Er gaat zo wel een beste dump komen. Dit slaat alle planken mis.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 16 augustus 2018 @ 09:59:15 #49
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181223688
quote:
1s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 09:56 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Eens.

Maar iota en icx ook. Ik loop nu deze pump even mis. Maarja het zei zo
Same, had nog niet volledige stack terug gekocht, dus loop ook wat mis, maar boeien.

Speel het nu veiliger dus af en toe loop je dan een pump mis, maar loop nog veel vaker een dump mis, dus prima.

Zie dit wel weer corrigeren naar 130-135.
pi_181223758
Tering wat een pump man

Ik huil echt

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 16-08-2018 10:03:58 ]
pi_181223786
Wat gebeurt er?
Hmz...
  donderdag 16 augustus 2018 @ 10:06:48 #52
62913 Blik
The one and Only!
pi_181223826
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 10:04 schreef Koelkastje het volgende:
Wat gebeurt er?
30% stijging VET
pi_181223830
Ven pump, in een uur plus 40 procent. Ik heb alles verkocht, oververhitte boel
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_181223861
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 10:07 schreef Nappeklapperapper het volgende:
Ven pump, in een uur plus 40 procent. Ik heb alles verkocht, oververhitte boel
Goede keuze, naar mijn mening
  donderdag 16 augustus 2018 @ 10:09:16 #55
62913 Blik
The one and Only!
pi_181223868
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 18:55 schreef Aventuras het volgende:

[..]

Ja gelukkig is daar ook geen grotere daling aan vooraf gegaan. :')

Na deze crash nog steeds geloof hebben in alts, dan heb je het echt niet begrepen.
uhuh :W
pi_181223878
  donderdag 16 augustus 2018 @ 10:09:59 #57
62913 Blik
The one and Only!
pi_181223880
quote:
1s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 10:09 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Goede keuze, naar mijn mening
Zekers, staat bij mij in de wallet dus ik ga al te laat zijn
pi_181223924
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 10:09 schreef Blik het volgende:

[..]

Zekers, staat bij mij in de wallet dus ik ga al te laat zijn
Bij zulke percentages stijging heb ik geleerd om je winst te pakken, dat doen anderen namelijk ook. Daarom altijd een deel op exchanges, kan je snel handelen
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
  donderdag 16 augustus 2018 @ 10:13:56 #59
62913 Blik
The one and Only!
pi_181223935
quote:
1s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 10:12 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Bij zulke percentages stijging heb ik geleerd om je winst te pakken, dat doen anderen namelijk ook. Daarom altijd een deel op exchanges, kan je snel handelen
Ik geef je gelijk, meestal daalt het in korte tijd weer en kun je zo je stack met 10-20% vergroten
pi_181224533
Hebben jullie wel eens twee coins gezien die exact dezelfde ticker hebben? Dat vind ik toch wel slordig eigenlijk zeker als een coin al 4 jaar op Coinmarketcap te vinden is en dan toch een nieuwe coin lanceren met exact dezelfde ticker, lekker handig voor exchanges
pi_181225462
quote:
1s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 10:12 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Bij zulke percentages stijging heb ik geleerd om je winst te pakken, dat doen anderen namelijk ook. Daarom altijd een deel op exchanges, kan je snel handelen
Goed gedaan ja. ik heb het vast zitten in een wallet voor een node.
Lambo of Rekt
  donderdag 16 augustus 2018 @ 12:35:25 #62
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_181226758
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 10:45 schreef metallicelmo het volgende:
Hebben jullie wel eens twee coins gezien die exact dezelfde ticker hebben? Dat vind ik toch wel slordig eigenlijk zeker als een coin al 4 jaar op Coinmarketcap te vinden is en dan toch een nieuwe coin lanceren met exact dezelfde ticker, lekker handig voor exchanges
Jep, CPchain en Capricoin. Is idd rete irritant
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 16 augustus 2018 @ 12:49:38 #63
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_181227036
CPchain is sowieso al een slechte naam, of het is juist gericht op de echte 4chan-shillers...
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_181227241
(Chain)LINK is toch 4chan coin?
pi_181227934
Maar als ik ooit een eigen project zou beginnen dan zou ik toch echt eerst een originele naam verzinnen, als ik een coin maak genaamd weetikveel met een ticker BTC dan haat iedereen je direct al
  donderdag 16 augustus 2018 @ 13:39:47 #66
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_181228185
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 13:28 schreef metallicelmo het volgende:
Maar als ik ooit een eigen project zou beginnen dan zou ik toch echt eerst een originele naam verzinnen, als ik een coin maak genaamd weetikveel met een ticker BTC dan haat iedereen je direct al
PSC

PartnershipCoin
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  donderdag 16 augustus 2018 @ 13:46:55 #67
62913 Blik
The one and Only!
pi_181228382
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 13:28 schreef metallicelmo het volgende:
Maar als ik ooit een eigen project zou beginnen dan zou ik toch echt eerst een originele naam verzinnen, als ik een coin maak genaamd weetikveel met een ticker BTC dan haat iedereen je direct al
IDK

I Don't Know
pi_181228400
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 13:46 schreef Blik het volgende:

[..]

IDK

I Don't Know
IKR
pi_181228592
Craig Wright gaat Bcash forken. Bitcoin SV (Satoshi's Vision) _O-

Wat een shitshow.

https://www.perssupport.n(...)nal-bitcoin-protocol
Uitvinder van de biersmiley.
pi_181228814
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 13:53 schreef dimmak het volgende:
Craig Wright gaat Bcash forken. Bitcoin SV (Satoshi's Vision) _O-

Wat een shitshow.

https://www.perssupport.n(...)nal-bitcoin-protocol
quote:
nChain, the global leader in research and development of blockchain technologies
Nog geen regel code geschreven dat "bedrijf".

quote:
Earlier this week, CoinGeek made a clear statement [https://coingeek.com/stat(...)k-bitcoin-protocol/]
Ah, Craig Wright samen met boef Calvin Ayre :')
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_181229240
2e dag groen, bull run confirmed.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_181229398
Ik moet toch maar eens al die forks in kaart gaan brengen, alle bitcoin forks, en nu misschien ook bcash forks kan ik mooi meepakken, gratis money, again
pi_181229517
quote:
6s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 14:13 schreef Grrrrrrrr het volgende:
2e dag groen, bull run confirmed.
Inside info dit, illuminatie confirmed.
Lambo of Rekt
pi_181230058
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 14:01 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

[..]

[ afbeelding ] Nog geen regel code geschreven dat "bedrijf".

[..]

Ah, Craig Wright samen met boef Calvin Ayre :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_181231078
CarlosMatos80 twitterde op woensdag 15-08-2018 om 19:38:33 I Cant Take It Anymore. I Sold All My Remaining $BCC, $VIA, $WTC and $HMNY Coins. My Wife Doesnt Even Believe Im Down 98% That's It, I Quit reageer retweet
pi_181231264
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 15:34 schreef KappenBakken het volgende:
CarlosMatos80 twitterde op woensdag 15-08-2018 om 19:38:33 I Cant Take It Anymore. I Sold All My Remaining $BCC, $VIA, $WTC and $HMNY Coins. My Wife Doesnt Even Believe Im Down 98% That's It, I Quit reageer retweet
Gelukkig heeft hij een nieuwe sponser gevonden en gelooft die daar nog in. :')
It All Goes Back in the Box
pi_181231719
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 20:29 schreef Kyran het volgende:

[..]

Jij weet dus zeker dat die coins nooit meer herstel gaan laten zien? Ze hebben toch al eerder x40 en sommigen zelfs x100 laten zien? Ik zeg niet dat het gaat gebeuren (en al helemaal niet op korte termijn), maar net doen alsof het onmogelijk is gaat mij ook te ver.

Er zullen veel coins doodbloeden, maar sommigen zullen ook herstellen en ATH's aantikken. Denk je dat dit de eerste keer is dat BTC en/of alts crashen? Tuurlijk is de crash nu veel heftiger dan alle andere keren, want piek was ook vele malen hoger dan alle andere keren. Alles in perspectief proberen te plaatsen/bekijken.
Nooit is wel heel definitief :p Maar ik denk dat de bubbel wel geknapt is ja en dat het voor een heleboel coins niet meer goed komt. Een -97% moet wel van heel ver komen om alleen nog maar op de ATH te geraken. Veel mensen die nog geld in alts hebben zitten zullen het er onderweg ook uit gaan halen waardoor je een verkoopdruk krijgt die het voorheen niet had. Weet je nog dat net na de crash zoveel mensen hier zeiden van aah de volgende top ga ik wel direct verkopen? Die "top" is dan waarschijnlijk een stuk lager omdat mensen deze keer minder hebberig zijn. Maar dat maakt ook dat de bubbel niet echt kan groeien.

Als alts in fiat geprijsd waren en bitcoin niet bestond had ik 100% durven zeggen dat het een eenmalige bubbel was. Bitcoin zie ik nog wel naar een veel hoger niveau stijgen en zolang de main orderbooks met alts in bitcoin zijn en ook nog eens met een extreem lage liquiditeit in die orderbooks is alles nog mogelijk. Je hebt weinig geld nodig om een coin hard omhoog te laten gaan in enkele dagen. Nadeel natuurlijk is dat op een ATH zo'n altcoin wel weer miljarden waard kan zijn op papier, maar zodra groot geld eruit gaat is die coin snel weer rekt.

Verder hebben flink wat alts een heleboel geld verloren door de crash, waardoor ze eigenlijk nu al het meeste van hun opgehaalde geld kwijt zijn. Tel daarbij nog marketing, kantoren, listnings etc bij op en het ziet er niet echt rooskleurig uit (ondanks de gratis miljoenen die er naar toe gegooid werden). En als laatste gaan er gewoon nog duizenden ico's bijkomen zodra het weer omhoog gaat. Waardoor misschien die nieuwe coins wel beter gaan worden. (Echte harde kapitalime over de gehele wereld verspreid en zonder enige regulatie *O* *O* ).
It All Goes Back in the Box
pi_181233055
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 16:01 schreef Aventuras het volgende:
Echte harde kapitalime
Wat bedoel je hier nou weer mee? _O-

Echte harde kapitalisme, wat houdt dat in?
pi_181233144
quote:
Nee, dit is een slecht artikel, uit 2013 nota bene. Juist in de afgelopen 5 jaar zijn we er met z'n allen dankzij de praktijk achter gekomen dat decentralisatie enkele hele specifieke voordelen heeft (censuurbestendigheid en onveranderlijkheid) en voor de rest een hele hoop nadelen heeft (inefficiënt, langzaam, onpraktisch, nodeloos ingewikkeld, relatief duur, moeilijk te schalen). Tokens zijn geen wondermiddel en zijn alleen maar nuttig i.c.m. een blockchain voor censuurbestendige en onveranderlijke boekhouding en dus geschikt als geld of als schaars digitaal goed. En dan ook alleen maar als mensen werkelijk waarde hechten aan deze boekhouding wat tijd en vertrouwen kost (of hype, maar dat is tijdelijk natuurlijk).

Om even in te gaan op de voorbeelden die in het artikel worden genoemd: Decentraal bestanden delen, klinkt leuk.. en de behoefte aan censuurbestendigheid is er zeker... maar de data moet toch echt ergens opgeslagen worden... succes met een miljoen miljard TB aan data in je blockchain en je blocksize van hier tot Tokio. Decentraal graphics renderen, wie heeft dat nou decentraal nodig? Wiens graphics lopen gevaar om gecensuureerd of aangepast te worden? Gedecentraliseerde apps... welke app zou decentraal beter of nuttiger zijn dan? Gedecentraliseerd betaalsysteem.... hebben we al en het heet Bitcoin.

Decentralize/Tokenize/Blockchain all the things..... echt, vergeet het.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_181233226
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 17:01 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Nee, dit is een slecht artikel, uit 2013 nota bene. Juist in de afgelopen 5 jaar zijn we er met z'n allen dankzij de praktijk achter gekomen dat decentralisatie enkele hele specifieke voordelen heeft (censuurbestendigheid en onveranderlijkheid) en voor de rest een hele hoop nadelen heeft (inefficiënt, langzaam, onpraktisch, nodeloos ingewikkeld, relatief duur, moeilijk te schalen). Tokens zijn geen wondermiddel en zijn alleen maar nuttig i.c.m. een blockchain voor censuurbestendige en onveranderlijke boekhouding en dus geschikt als geld of als schaars digitaal goed. En dan ook alleen maar als mensen werkelijk waarde hechten aan deze boekhouding wat tijd en vertrouwen kost (of hype, maar dat is tijdelijk natuurlijk).

Om even in te gaan op de voorbeelden die in het artikel worden genoemd: Decentraal bestanden delen, klinkt leuk.. en de behoefte aan censuurbestendigheid is er zeker... maar de data moet toch echt ergens opgeslagen worden... succes met een miljoen miljard TB aan data in je blockchain en je blocksize van hier tot Tokio. Decentraal graphics renderen, wie heeft dat nou decentraal nodig? Wiens graphics lopen gevaar om gecensuureerd of aangepast te worden? Gedecentraliseerde apps... welke app zou decentraal beter of nuttiger zijn dan? Gedecentraliseerd betaalsysteem.... hebben we al en het heet Bitcoin.

Decentralize/Tokenize/Blockchain all the things..... echt, vergeet het.
Volgens mij wordt er bij decentraal bestanden delen niet alle data opgeslagen on-chain.

Je kunt gewoon met bittorent werken om data te delen, en door middel van tokens (of BTC) mensen die het delen belonen. Waar het huidige bittorent volledig op de goedheid van mensen vertrouwt om te delen.

Moet hierbij wel zeggen dat dit niet een hoek is waar ik heel veel verstand van heb. Maar alle data on-chain opslaan is flauwekul en denk niet dat iemand dat serieus als voorstel doet.

Daarnaast onderschat je de meerdere van het simpelweg betrouwbaar timestampen van zaken. Zie bijvoorbeeld Peter Todd hierover.
pi_181233306
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 17:01 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Nee, dit is een slecht artikel, uit 2013 nota bene. Juist in de afgelopen 5 jaar zijn we er met z'n allen dankzij de praktijk achter gekomen dat decentralisatie enkele hele specifieke voordelen heeft (censuurbestendigheid en onveranderlijkheid) en voor de rest een hele hoop nadelen heeft (inefficiënt, langzaam, onpraktisch, nodeloos ingewikkeld, relatief duur, moeilijk te schalen). Tokens zijn geen wondermiddel en zijn alleen maar nuttig i.c.m. een blockchain voor censuurbestendige en onveranderlijke boekhouding en dus geschikt als geld of als schaars digitaal goed. En dan ook alleen maar als mensen werkelijk waarde hechten aan deze boekhouding wat tijd en vertrouwen kost (of hype, maar dat is tijdelijk natuurlijk).

Om even in te gaan op de voorbeelden die in het artikel worden genoemd: Decentraal bestanden delen, klinkt leuk.. en de behoefte aan censuurbestendigheid is er zeker... maar de data moet toch echt ergens opgeslagen worden... succes met een miljoen miljard TB aan data in je blockchain en je blocksize van hier tot Tokio. Decentraal graphics renderen, wie heeft dat nou decentraal nodig? Wiens graphics lopen gevaar om gecensuureerd of aangepast te worden? Gedecentraliseerde apps... welke app zou decentraal beter of nuttiger zijn dan? Gedecentraliseerd betaalsysteem.... hebben we al en het heet Bitcoin.

Decentralize/Tokenize/Blockchain all the things..... echt, vergeet het.
Het artikel is uit dec 2017. Volgens mij heb je de boodschap niet helemaal begrepen
pi_181233481
quote:
14s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 14:21 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Inside info dit, illuminatie confirmed.
Sssssst! :@
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_181233507
Om door te gaan op de vergelijking met Bittorent die dus volledig zonder incentive werken, Algorand doet dit ook. Ben wel benieuwd hoe dit gaat uitpakken, ken geen andere crypto die niet iets van een reward ofzo heeft voor het netwerk onderhouden.
pi_181233711
quote:
1s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 17:08 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Het artikel is uit dec 2017. Volgens mij heb je de boodschap niet helemaal begrepen
Sorry, ik was even in de war met die twee artikelen die hij onderaan aanbeveelt uit 2013 waardoor hij geïnspireerd is geraakt. De ideeën uit het artikel stammen dus wel gewoon uit 2013... wat een hele andere tijd in crypto was.

quote:
An obscure blog post in 2013 “The Dawn of Autonomous Corporations” changed my perspective on what cryptocurrencies actually were, and could be, about. The post also linked to a (then) 19 year old’s forward thinking series on Decentralized and Autonomous models. The author’s name was Vitalik Buterin.
En ik heb de boodschap wel degelijk begrepen. Maar het is gebakken lucht.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_181233786
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 17:29 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Sorry, ik was even in de war met die twee artikelen die hij onderaan aanbeveelt uit 2013 waardoor hij geïnspireerd is geraakt. De ideeën uit het artikel stammen dus wel gewoon uit 2013... wat een hele andere tijd in crypto was.

[..]

En ik heb de boodschap wel degelijk begrepen. Maar het is gebakken lucht.
Je denkt dus nog steeds dat decentrale dataopslag inhoudt dat alle data on-chain opgeslagen wordt? :P
pi_181233963
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 17:29 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Sorry, ik was even in de war met die twee artikelen die hij onderaan aanbeveelt uit 2013 waardoor hij geïnspireerd is geraakt. De ideeën uit het artikel stammen dus wel gewoon uit 2013... wat een hele andere tijd in crypto was.

[..]

En ik heb de boodschap wel degelijk begrepen. Maar het is gebakken lucht.
Decentralisatie van “ownership” is geen gebakken lucht. Het is noodzakelijk en gelukkig ook mogelijk
pi_181235216
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 16:58 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Wat bedoel je hier nou weer mee? _O-

Echte harde kapitalisme, wat houdt dat in?
Jij vind kapitalisme niet hard?
It All Goes Back in the Box
pi_181237503
Jezus wat een lappen tekst hier, tijd voor de moon boys om weder te keren en blockchain nerds te vertrekken. :+
  donderdag 16 augustus 2018 @ 20:45:59 #90
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181238013
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 17:18 schreef KappenBakken het volgende:
Om door te gaan op de vergelijking met Bittorent die dus volledig zonder incentive werken, Algorand doet dit ook. Ben wel benieuwd hoe dit gaat uitpakken, ken geen andere crypto die niet iets van een reward ofzo heeft voor het netwerk onderhouden.
https://twitter.com/SiaTechHQ/status/964608678035886082
The best firms advertise the least...
pi_181238408
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 20:30 schreef TwztId het volgende:
Jezus wat een lappen tekst hier, tijd voor de moon boys om weder te keren en blockchain nerds te vertrekken. :+
Ja, waar blijven de moonboys.
Lambo of Rekt
pi_181238445
Zoeken jullie een optimist?
Hier heb je er één:
rogerkver twitterde op donderdag 16-08-2018 om 16:10:00 .@Excellion, Bitmain earns more money in a single month than @Blockstream has in all the years it’s been "operating".The truth is undeniable: The smart money is backing Bitcoin Cash. https://t.co/uhtFcrFO7d reageer retweet
:')
It All Goes Back in the Box
pi_181238720
Wavesmaand is altijd zo'n mooie maand. Vet 32% woehoe
pi_181238950
Dentacoin FTW.
  donderdag 16 augustus 2018 @ 21:23:16 #95
131603 Afwazig
Serious business
pi_181239108
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 21:00 schreef Aventuras het volgende:
Zoeken jullie een optimist?
Hier heb je er één:
rogerkver twitterde op donderdag 16-08-2018 om 16:10:00 .@Excellion, Bitmain earns more money in a single month than @Blockstream has in all the years it’s been "operating".The truth is undeniable: The smart money is backing Bitcoin Cash. https://t.co/uhtFcrFO7d reageer retweet
:')
Als je zo delusional bent ga je wel lekker hoor. Boh.
pi_181239121
quote:
1s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 21:23 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Als je zo delusional bent ga je wel lekker hoor. Boh.
ja, doe mij ook van die shit.
Lambo of Rekt
pi_181239251
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 21:16 schreef illusions het volgende:
Dentacoin FTW.
Tandartsen adviseren Dentacoin.
pi_181239410
SEAL gaat de boel redden.
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport donderdag 16 augustus 2018 @ 21:45:58 #99
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181239695
Ik heb werkelijk geen idee wat er nu gaat gebeuren met BTC en VET :P Normaal heb ik wel een idee (niet altijd juiste :P), maar echt compleet blank op dit moment, vooral omdat ik VET niet nu al zo hoog had verwacht.
pi_181240208
LSK is lekker aan het herstellen. Bijna weer in de top 20 van CMC.
pi_181240371
Vet bijna 40% haha
pi_181240556
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 22:05 schreef noobcrypto het volgende:
Vet bijna 40% haha
We hebben nog zo'n 9000% in te halen.

quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 22:01 schreef ..-._---_-.- het volgende:
LSK is lekker aan het herstellen. Bijna weer in de top 20 van CMC.
https://blog.lisk.io/bloc(...)mainnet-55de51f6d9e4
Lambo of Rekt
pi_181240815
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 22:05 schreef noobcrypto het volgende:
Vet bijna 40% haha
Ja duh, we moeten die 12 dollah halen!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_181241122
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 22:20 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ja duh, we moeten die 12 dollah halen!
12USD EOY idd.
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport donderdag 16 augustus 2018 @ 22:32:46 #105
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181241196
Zoveel alt prijzen zijn zo goed als terug op niveau voor november. Niet normaal.
pi_181241350
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 22:32 schreef Kyran het volgende:
Zoveel alt prijzen zijn zo goed als terug op niveau voor november. Niet normaal.
edit, nevermind/.
Lambo of Rekt
  donderdag 16 augustus 2018 @ 22:44:03 #107
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_181241583
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 22:20 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ja duh, we moeten die 12 dollah halen!
Eerst 1 september 1 dollar
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_181241704
quote:
1s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 22:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Eerst 1 september 1 dollar
Wat, VET ja?
Lambo of Rekt
pi_181241982
Vet 1 dollar, dan ben ik een tijdje afwezig hier ;d
pi_181242272
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 22:58 schreef noobcrypto het volgende:
Vet 1 dollar, dan ben ik een tijdje afwezig hier ;d
Jep, dan zit jij aan de belastingdienst uit te leggen hoe je daaraan komt, want we hebben je al verraden :7
Lambo of Rekt
pi_181242657
quote:
10s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 23:11 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jep, dan zit jij aan de belastingdienst uit te leggen hoe je daaraan komt, want we hebben je al verraden :7
De belastingdienst weet dan nog steeds niet wat ik heb ;D
pi_181242802
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 23:34 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

De belastingdienst weet dan nog steeds niet wat ik heb ;D
Dik veel doekoe heb ik ze verteld :D
Lambo of Rekt
pi_181243765
August 20th 12 PM UTC+8

Dat is 6 uur later, dus dat is dan 6 uur in de morgen bij ons, ofniet?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 augustus 2018 @ 00:50:36 #114
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_181243789
Portfolio onder de 1000$ gedoken... dat dat ooit nog eens zou gaan gebeuren.

Na m'n volgende salaris maar eens de verdubbelaar spelen, heeft de vorige keer ook goed uitgepakt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_181244229
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 00:49 schreef Roellie80 het volgende:
August 20th 12 PM UTC+8

Dat is 6 uur later, dus dat is dan 6 uur in de morgen bij ons, ofniet?
7 uur later dan Nederland. NL is GMT+1 in de winter en GMT+2 in de zomer maar altijd UTC+1.
pi_181244281
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 01:17 schreef illusions het volgende:
7 uur later dan Nederland. NL is GMT+1 in de winter en GMT+2 in de zomer maar altijd UTC+1.
Oke.. dus 5 uur ‘s ochtens dan. Ik ben zo’n ramp met deze dingen
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 01:41:21 #117
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181244666
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 22:01 schreef ..-._---_-.- het volgende:
LSK is lekker aan het herstellen. Bijna weer in de top 20 van CMC.
Alles lijk rekt te gaan, Lisk brand ik me geen 3de keer aan: Wel rond 3$ gekocht, ging naar $32,omgezet naar Omise rond de $20 maar ook die maar eruit gegooid rondom $12

-10% sinds laatste week (gelukkig 70% in Stellar), maar alles klote nu: ik wacht wel ff
The best firms advertise the least...
pi_181245024
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 01:21 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Oke.. dus 5 uur ‘s ochtens dan. Ik ben zo’n ramp met deze dingen
Sorry, ik had het fout, UTC loopt gelijk met GMT, dus wel 6 uur later. ;) Dat is dan 06:00 volgens mij, want 12PM is altijd 's middags, anders is het 0:00 AM denk ik. :P
pi_181245155
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 02:07 schreef illusions het volgende:

[..]

Sorry, ik had het fout, UTC loopt gelijk met GMT, dus wel 6 uur later. ;) Dat is dan 06:00 volgens mij, want 12PM is altijd 's middags, anders is het 0:00 AM denk ik. :P
Oke thanks!

Fyi, het ging om een tijstip waarop VET klaar moet staan. Details hier https://medium.com/@vecha(...)e-event-4ebb2aad92ed

Ik zal zondagavond alles wel fixen, better safe then sorry :)
pi_181245938
Alts gaan moen
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 augustus 2018 @ 06:58:30 #121
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181245989
Hmmm alle alle alts gaan moon. Ben benieuwd wat weekend ons gaat brengen.
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 07:36:44 #122
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_181246265
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 06:58 schreef Kyran het volgende:
Hmmm alle alle alts gaan moon. Ben benieuwd wat weekend ons gaat brengen.
Bizar hoe dit ineens weer kan.

Eerst maar eens zien hoe het houdt, zul je zien krijgen nee straks weer een klassieke Weekenddump.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_181246266
Lijkt lekker te gaan, maar ik open lekker nog even geen Delta. Eerst dit weekend maar normaal door komen. :P
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 07:42:10 #124
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_181246325
Het is trouwens Chinees Valentijn vandaag.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 07:45:50 #125
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_181246351
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 07:42 schreef fathank het volgende:
Het is trouwens Chinees Valentijn vandaag.
Hoeveel kaartjes zou Sunny krijgen? :o
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 augustus 2018 @ 07:55:00 #126
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181246451
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 07:36 schreef fathank het volgende:

[..]

Bizar hoe dit ineens weer kan.

Eerst maar eens zien hoe het houdt, zul je zien krijgen nee straks weer een klassieke Weekenddump.
Inderdaad, daar ben ik dus ook benieuwd naar.
pi_181246613
Wow vet, die gaat wel lekker hey. Gelukkig nog ingestapt :')
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 08:28:43 #128
125915 Dribbel_
Who Needs Guitars Anyway?
pi_181246777
De tering :') dacht dat we nog wel ff moesten voordat ik weer op mm buy average zou staan van $1,70, maar als dit zo door gaat...
pi_181246871
Holy fucking shitballs ONT +40% :')
pi_181247306
pfew net op tijd terug gekocht eergister ! :D
pi_181247646
ITS ABOET TAIM
pi_181247815
VET heeft nu toch een eigen blockchain? Hebben die ook wallets die je op Windows kunt draaien?
pi_181247827
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 09:41 schreef metallicelmo het volgende:
VET heeft nu toch een eigen blockchain? Hebben die ook wallets die je op Windows kunt draaien?
Ja, klopt

Nee, mobiel.

Enkel de Ledger heeft een externe vechain app.
pi_181248730
Waar is de VET block explorer?
pi_181248853
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 16:01 schreef Aventuras het volgende:

[..]

Nooit is wel heel definitief :p Maar ik denk dat de bubbel wel geknapt is ja en dat het voor een heleboel coins niet meer goed komt. Een -97% moet wel van heel ver komen om alleen nog maar op de ATH te geraken. Veel mensen die nog geld in alts hebben zitten zullen het er onderweg ook uit gaan halen waardoor je een verkoopdruk krijgt die het voorheen niet had. Weet je nog dat net na de crash zoveel mensen hier zeiden van aah de volgende top ga ik wel direct verkopen? Die "top" is dan waarschijnlijk een stuk lager omdat mensen deze keer minder hebberig zijn. Maar dat maakt ook dat de bubbel niet echt kan groeien.

Als alts in fiat geprijsd waren en bitcoin niet bestond had ik 100% durven zeggen dat het een eenmalige bubbel was. Bitcoin zie ik nog wel naar een veel hoger niveau stijgen en zolang de main orderbooks met alts in bitcoin zijn en ook nog eens met een extreem lage liquiditeit in die orderbooks is alles nog mogelijk. Je hebt weinig geld nodig om een coin hard omhoog te laten gaan in enkele dagen. Nadeel natuurlijk is dat op een ATH zo'n altcoin wel weer miljarden waard kan zijn op papier, maar zodra groot geld eruit gaat is die coin snel weer rekt.

Verder hebben flink wat alts een heleboel geld verloren door de crash, waardoor ze eigenlijk nu al het meeste van hun opgehaalde geld kwijt zijn. Tel daarbij nog marketing, kantoren, listnings etc bij op en het ziet er niet echt rooskleurig uit (ondanks de gratis miljoenen die er naar toe gegooid werden). En als laatste gaan er gewoon nog duizenden ico's bijkomen zodra het weer omhoog gaat. Waardoor misschien die nieuwe coins wel beter gaan worden. (Echte harde kapitalime over de gehele wereld verspreid en zonder enige regulatie *O* *O* ).
Het gaat kut met de ALTS he? Misschien kan jij beter wat minder bijbels lezen.

Maar je hebt wel gelijk mensen veranderen niet en zeker jouw inzichten niet..
pi_181249749
Tether op #8
pi_181249763
waves op #44

Wavesmaand! :')
pi_181249774
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 11:26 schreef noobcrypto het volgende:
waves op #44

Wavesmaand! :')
Hoe hoger Tether komt, hoe hoger de impact als het klapt.
pi_181249909
Kreeg net een mailtje van Coinbase dat ze ETH classic wallet hebben. Nou snap ik dat niemand hier een glazen bol heeft, maar wat zijn jullie verwachtingen hiervan? Is dat zo'n zelfde afsplitsing als met bitcoin cash?
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_181250120
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 11:34 schreef Black-Death het volgende:
Kreeg net een mailtje van Coinbase dat ze ETH classic wallet hebben. Nou snap ik dat niemand hier een glazen bol heeft, maar wat zijn jullie verwachtingen hiervan? Is dat zo'n zelfde afsplitsing als met bitcoin cash?
Volgens mij is Ethereum de fork. Ethereum classic is de chain met de dao hack er nog op.

Maar alle developer activiteit zit op Ethereum.

Daarnaast is er heel wat minder vijandigheid tussen deze twee communities. Ethereum classic komt bijvoorbeeld ook naar Devcon 4 in Praag georganiseerd door de Ethereum Foundation.
pi_181250302
Volgens mij was Ethereum Classic de originele coin en is Ethereum eigenlijk de fork zoals we die vandaag kennen? Daar was nogal wat kritiek op omdat ze na die DAO hack de boel hebben teruggezet in de tijd om zo de hack ongedaan te maken ofzo?
pi_181250420
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 11:44 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Volgens mij is Ethereum de fork. Ethereum classic is de chain met de dao hack er nog op.

Maar alle developer activiteit zit op Ethereum.

Daarnaast is er heel wat minder vijandigheid tussen deze twee communities. Ethereum classic komt bijvoorbeeld ook naar Devcon 4 in Praag georganiseerd door de Ethereum Foundation.
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 11:52 schreef metallicelmo het volgende:
Volgens mij was Ethereum Classic de originele coin en is Ethereum eigenlijk de fork zoals we die vandaag kennen? Daar was nogal wat kritiek op omdat ze na die DAO hack de boel hebben teruggezet in de tijd om zo de hack ongedaan te maken ofzo?
Ah dat is goed om te weten. Mag ik daaruit concluderen dat ETH Classic eigenlijk een groter potentieel heeft dan ETH? Of is dat te kort door de bocht? (nog even los van de huidige koersen)
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_181250547
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 11:57 schreef Black-Death het volgende:

[..]


[..]

Ah dat is goed om te weten. Mag ik daaruit concluderen dat ETH Classic eigenlijk een groter potentieel heeft dan ETH? Of is dat te kort door de bocht? (nog even los van de huidige koersen)
potentiëel als in? Ik zit niet graag op een chain waar een hacker enorm veel coins heeft gestolen, discussies over of de eth fork terecht is of niet daargelaten

[ Bericht 0% gewijzigd door Nappeklapperapper op 17-08-2018 12:28:24 ]
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_181250579
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 11:57 schreef Black-Death het volgende:

[..]

[..]

Ah dat is goed om te weten. Mag ik daaruit concluderen dat ETH Classic eigenlijk een groter potentieel heeft dan ETH? Of is dat te kort door de bocht? (nog even los van de huidige koersen)
Dit kan toch niemand zeggen :P

ETH Classic wil niet naar PoS overstappen, ETH wel. Hang daar je eigen oordeel aan.

Daarnaast zoals ik al schreef, alle developer activiteit zit op Ethereum niet Ethereum Classic. Ik volg dat bij waardering van een applicatie platform, maar ook daar kan je je eigen oordeel over vormen.
pi_181250674
Je kunt voor classic zeggen dat er geen Buterin cult is, en dat ze veel goedkoper zijn dus eenvoudiger x 10 ofzo kunnen.
pi_181250921
Hmm interessant. nog eens over nadenken. Hier veel mensen die in ETH classic zitten?
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 12:22:58 #147
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_181250992
Vitalik is ook maar een sellout met z'n Bcash-pijperij
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_181251135
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 12:22 schreef fathank het volgende:
Vitalik is ook maar een sellout met z'n Bcash-pijperij
:')

Dit was fake news van Forbes.
pi_181251149
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 12:30 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

:')

Dit was fake news van Forbes.
Vitalik noemt toch regelmatig Bcash in zijn tweets?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_181251173
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 12:30 schreef dimmak het volgende:

[..]

Vitalik noemt toch regelmatig Bcash in zijn tweets?
Geef is een voorbeeld :P
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 12:32:40 #151
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_181251177
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 12:30 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

:')

Dit was fake news van Forbes.
Beter opletten maat.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_181251191
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 12:32 schreef fathank het volgende:

[..]

Beter opletten maat.
Oke :(
pi_181251223
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 12:32 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Geef is een voorbeeld :P
Ja geen idee, ik zie af en toe een screenshot voorbij komen. En die gozer tweet zo verdomde veel dat ik geen zin heb om dat op te zoeken. _O-
Uitvinder van de biersmiley.
pi_181251393
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 12:34 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ja geen idee, ik zie af en toe een screenshot voorbij komen. En die gozer tweet zo verdomde veel dat ik geen zin heb om dat op te zoeken. _O-
Hij geeft ook vaak gratis eth weg
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_181251405
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 12:42 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Hij geeft ook vaak gratis eth weg
Dat valt me ook op. Heb nu al paar keer gestuurd, maar nog niks terug.
Maar hij heeft het vast druk, komt nog wel.
pi_181251480
Goed interview met lead dev Komodo :Y

pi_181251524
https://boingboing.net/2018/08/12/blue-ticks-not-needed.html

Interview met zon eth scammer trouwens.
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 12:49:21 #158
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_181251529
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 12:34 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ja geen idee, ik zie af en toe een screenshot voorbij komen. En die gozer tweet zo verdomde veel dat ik geen zin heb om dat op te zoeken. _O-
Vooral dat ja. Probeerde net ook ff snel wat te vinden maar die gast gooit een halve whitepaper in 80 delen achter elkaar op Twitter en 348 retweets per dag :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 augustus 2018 @ 14:32:43 #159
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181253908
Mooie activiteit op VeChain public chain.

https://explore.veforge.com/blocks
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 augustus 2018 @ 14:34:45 #160
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_181253964
ETC was toch dood?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_181254352
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 14:32 schreef Kyran het volgende:
Mooie activiteit op VeChain public chain.

https://explore.veforge.com/blocks
Ah deze link zocht ik ja, thanks.
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 14:52:55 #162
62913 Blik
The one and Only!
pi_181254377
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 14:34 schreef Nattekat het volgende:
ETC was toch dood?
Nou, wordt op coinbase gelist, dus verre van dood lijkt mij
pi_181254435
VEN wordt dus meer gebruikt dan ICON maar minder dan NEO. Klopt ook wel met de waardering op dit moment :P
pi_181254599
Geen enkele coin is dood
pi_181254717
Beter gaat VEN een rippletje doen.
Lambo of Rekt
pi_181254725
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 15:02 schreef metallicelmo het volgende:
Geen enkele coin is dood
Oh jawel hoor, er zijn zat coins dood.

https://deadcoins.com/
Lambo of Rekt
pi_181254744
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 15:08 schreef EggsTC het volgende:
Beter gaat VEN een rippletje doen.
Ik ben voor ^O^
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 augustus 2018 @ 15:13:12 #168
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181254807
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 14:55 schreef KappenBakken het volgende:
VEN wordt dus meer gebruikt dan ICON maar minder dan NEO. Klopt ook wel met de waardering op dit moment :P
Nog het begin :) natuurlijk. Wel netjes op zich, want ICX is al langer in gebruik en NEO nog een stuk langer, dus ben benieuwd waar het naar toe gaat. Mooi dat Vaporware gezeik nu ook in de kast kan.
pi_181254923
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 15:13 schreef Kyran het volgende:

[..]

Nog het begin :) natuurlijk. Wel netjes op zich, want ICX is al langer in gebruik en NEO nog een stuk langer, dus ben benieuwd waar het naar toe gaat. Mooi dat Vaporware gezeik nu ook in de kast kan.
Dat Vaporware gezeik begint nu pas. De NEO blockchain draait allang maar heeft *veel* problemen, stopt soms, kwetsbaar voor ddos en forked soms terwijl ze zelf beweren dat dat niet kan/kon. Dat kan bij VEN/VET ook twee jaar na launch nog gebeuren.

Tot nu toe valt het mij mee hoe goed VEN zijn mainnet launch heeft geregeld, ik had veel meer problemen verwacht, maar het is nu niet in een keer in orde :P
pi_181254991
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 15:13 schreef Kyran het volgende:

[..]

Nog het begin :) natuurlijk. Wel netjes op zich, want ICX is al langer in gebruik en NEO nog een stuk langer, dus ben benieuwd waar het naar toe gaat. Mooi dat Vaporware gezeik nu ook in de kast kan.
Waar komt die activiteit vandaan?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 augustus 2018 @ 15:26:38 #171
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181255025
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 15:19 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Dat Vaporware gezeik begint nu pas. De NEO blockchain draait allang maar heeft *veel* problemen, stopt soms, kwetsbaar voor ddos en forked soms terwijl ze zelf beweren dat dat niet kan/kon. Dat kan bij VEN/VET ook twee jaar na launch nog gebeuren.

Tot nu toe valt het mij mee hoe goed VEN zijn mainnet launch heeft geregeld, ik had veel meer problemen verwacht, maar het is nu niet in een keer in orde :P
Problemen zullen er vast zijn, maar definitie van Vapourware is "niet bestaand / beschikbaar product" en dat is VeChain in ieder geval niet nu.
pi_181255036
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 15:26 schreef Kyran het volgende:

[..]

Problemen zullen er vast zijn, maar definitie van Vapourware is "niet bestaand / beschikbaar product" en dat is VeChain in ieder geval niet nu.
Ah zo. Dan heb je helemaal gelijk ^O^

Ik las het als; "zonder problemen" mijn fout :@
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 augustus 2018 @ 15:33:41 #173
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181255139
Als er dan een coin vaporware genoemd moet worden is dat trouwens wel Cardano _O_ Helden dat het zijn. Nog steeds niks gedaan ....
pi_181255146
ciguleva twitterde op vrijdag 17-08-2018 om 07:51:49 If you want to check the Waves DEX without signing in, to see the order book, to find out the current volume or the trading history etc. Welcome https://t.co/C2gYUsy8aR #WavesPlatform #DEX #Exchange #Crypto #blockchain #WavesDEX https://t.co/iiNt2BT79t reageer retweet
Alle orderboeken zijn nu te bekijken zonder te zijn ingelogd.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_181256831
VEN, wat een godencoin
Lambo of Rekt
pi_181256959
Volgens jullie Richard Heart op Twitter? Zijn crypto video's zijn nu wel losgeslagen haha

pi_181258032
Dit is toch wel de meest bijzondere tot nu toe.
Lambo of Rekt
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 17:45:44 #178
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_181258153
Ik krijg gelijk weer ads met veel te dikke auto's :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 17:48:54 #179
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_181258247
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 17:41 schreef EggsTC het volgende:
Dit is toch wel de meest bijzondere tot nu toe.
Hmz...
pi_181258742
Straks mijn nano's maar dumpen gekocht op 1 dollar. ;d
pi_181258974
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 15:23 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Waar komt die activiteit vandaan?
Wechat
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 18:33:16 #182
131603 Afwazig
Serious business
pi_181259426
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 15:33 schreef Kyran het volgende:
Als er dan een coin vaporware genoemd moet worden is dat trouwens wel Cardano _O_ Helden dat het zijn. Nog steeds niks gedaan ....
ARE YOU TELLING ME THE CEO OF CARDANO AND FOUNDER OF ETHEREUM IS CREATING VAPORWARE?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 augustus 2018 @ 19:11:46 #183
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181260216
btc probeert uit te breken, maar flinke resistance rond 6550
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 19:37:06 #184
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181260678


Crypto reclame op Dublin Bus: Mooon confirmed :D :D *O* *O* *O* *O*
The best firms advertise the least...
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 augustus 2018 @ 23:12:21 #186
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181265418
Veel te veel kleren, te weinig Sletlana.
pi_181265507
ik eis moon, jullie hebben het beloofd.
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 augustus 2018 @ 23:19:00 #188
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181265562
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 23:16 schreef EggsTC het volgende:
ik eis moon, jullie hebben het beloofd.
BTC probeert al de hele dag, zit constant tegen resistance aan te humpen als een geile tiener.

VeChain is denk ik wel even klaar, denk dat die een correctie gaat doen (aan het doen is), maar verwacht eigenlijk geen hele gekke dump. Ben heel erg benieuwd naar weekend. Normaal gesproken krijg je vrijdag laat al een weekend dumpje te zien, hopen dat die nu uitblijft.
pi_181265631
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 23:19 schreef Kyran het volgende:

[..]

BTC probeert al de hele dag, zit constant tegen resistance aan te humpen als een geile tiener.

VeChain is denk ik wel even klaar, denk dat die een correctie gaat doen (aan het doen is), maar verwacht eigenlijk geen hele gekke dump. Ben heel erg benieuwd naar weekend. Normaal gesproken krijg je vrijdag laat al een weekend dumpje te zien, hopen dat die nu uitblijft.
Fingers crossed :P
(Dit is eik een tvp)
Vakman pur sang
pi_181265708
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 23:19 schreef Kyran het volgende:

[..]

BTC probeert al de hele dag, zit constant tegen resistance aan te humpen als een geile tiener.

VeChain is denk ik wel even klaar, denk dat die een correctie gaat doen (aan het doen is), maar verwacht eigenlijk geen hele gekke dump. Ben heel erg benieuwd naar weekend. Normaal gesproken krijg je vrijdag laat al een weekend dumpje te zien, hopen dat die nu uitblijft.
VEN naar 1usd
Lambo of Rekt
pi_181265726
Als je in alts zit hoeft het nog maar een dag of 10 te gaan zoals vandaag en dan zitten we weer op het vorige niveau waar we ook al steen en been zaten te klagen. :P
pi_181265746
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 23:24 schreef illusions het volgende:
Als je in alts zit hoeft het nog maar een dag of 10 te gaan zoals vandaag en dan zitten we weer op het vorige niveau waar we ook al steen en been zaten te klagen. :P
We willeln moehoehoehoeoheen, seal gaat onze ass redden
Lambo of Rekt
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 23:26:22 #193
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181265770
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 23:12 schreef Kyran het volgende:
Veel te veel kleren, te weinig Sletlana.
Te weinig geinvesteerd in een Sletlana pump, vriend ;)
The best firms advertise the least...
pi_181265800
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 23:25 schreef EggsTC het volgende:

[..]

We willeln moehoehoehoeoheen, seal gaat onze ass redden
Denk het ook ja. En zo niet, knuppelen we jinxed dood bij gebrek aan zeehonden.
pi_181265808
Queen of the South is een vette serie trouwens. Lekker veel drugs en mensen kapot schieten.
pi_181265835
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 23:28 schreef illusions het volgende:

[..]

Denk het ook ja. En zo niet, knuppelen we jinxed dood bij gebrek aan zeehonden.
netjes verwoord... en agreed.
Lambo of Rekt
pi_181265890
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 23:29 schreef EggsTC het volgende:

[..]

netjes verwoord... en agreed.
Blijft overigens frappant dat jinxed z'n nickname is geworden aangezien de huidige en de vorige er niks van weg hadden. _O-
pi_181266068
pi_181267294
R.I.P. iedereen die net de alts heeft omgezet naar BTC.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 18 augustus 2018 @ 00:41:45 #200
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181267346
BTC probeerde het weer maar nog steeds niet gelukt, freaking resistance ;(
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 18 augustus 2018 @ 00:51:22 #201
206731 Mortaxx
Doomer
pi_181267547
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 00:39 schreef chroestjov het volgende:
R.I.P. iedereen die net de alts heeft omgezet naar BTC.
had hier gelezen dat het nooit meer goed zou komen met de alts
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_181267880
gvd heb ik net een boek gelezen. Mensen veranderen niet, Alts zijn allemaal dood en dan nu dit weer.

Kan ik zeker weer een ander boek gaan lezen? Man man :')
pi_181267889
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 00:51 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

had hier gelezen dat het nooit meer goed zou komen met de alts
Dat is een wavesfanboy, moet je niet al te serieus nemen ;)
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 18 augustus 2018 @ 01:18:55 #204
206731 Mortaxx
Doomer
pi_181268177
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 01:07 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Dat is een wavesfanboy, moet je niet al te serieus nemen ;)
snel weer alles terug gekocht
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_181268308
Er valt voor ons nog geen touw aan vast te knopen wat de toekomst in crypto met zich mee brengt.
Het is allemaal koffiedik kijken. Dat is wat ik mee wil zeggen.
pi_181268856
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 00:51 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

had hier gelezen dat het nooit meer goed zou komen met de alts


quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 01:07 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Dat is een wavesfanboy, moet je niet al te serieus nemen ;)
Goed verhaal weer, noobcrypto.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_181271367
Booh swingtraden is vermoeiend.
Piek was vannacht om 5-6u, en alle winst vanochtend alweer verdampt.
Icx&ZIL nu maar weer naar USDT of nog ff aanhouden?
Vakman pur sang
pi_181271707
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 10:19 schreef Lospedrosa het volgende:
Booh swingtraden is vermoeiend.
Piek was vannacht om 5-6u, en alle winst vanochtend alweer verdampt.
Icx&ZIL nu maar weer naar USDT of nog ff aanhouden?
Ik ben het een beetje zat de laatste tijd.

ONT nog lekker meegepakt? Dat was nog wel de grootste winstpakker.
pi_181271769
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 10:38 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik ben het een beetje zat de laatste tijd.

ONT nog lekker meegepakt? Dat was nog wel de grootste winstpakker.
Nee, je kunt niet alles meepakken, maar wel steeds net te vroeg/laat enz.
Maar strakkere sell/buys zetten.
Vakman pur sang
pi_181272221
dead cat bounce.
pi_181272250
Hoppa we gaan doooooor!!
Vakman pur sang
pi_181272265
quote:
10s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 11:07 schreef Lospedrosa het volgende:
Hoppa we gaan doooooor!!
Je hebt wel paar mooie trades gemaakt met deze pieken en dalen toch?
pi_181272296
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 11:08 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Je hebt wel paar mooie trades gemaakt met deze pieken en dalen toch?
Nou ik zie als het goed maken van giga verlies van 2 weken drama. Bijna weer terug op nivo.

En jij?
Vakman pur sang
pi_181272307
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 11:10 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Nou ik zie als het goed maken van giga verlies van 2 weken drama. Bijna weer terug op nivo.

En jij?
Ik trade niet.
pi_181272371
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 11:11 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Ik trade niet.
Dat was ook mijn idee begin van het jaar, net zoals maar 1 x per maand kijken en fiat pompen.

Maar niks van gekomen :')

En hoe staat jouw portfolio ervoor, veel in alts?
Vakman pur sang
pi_181272454
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 11:17 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Dat was ook mijn idee begin van het jaar, net zoals maar 1 x per maand kijken en fiat pompen.

Maar niks van gekomen :')

En hoe staat jouw portfolio ervoor, veel in alts?
Ja ik zit ook wel in de alts ja :P

1 x per maand kijken is listig inderdaad. Er was hier een user die het probeerde een tijdje terug, maar wilde niet echt vlotten volgens mij.
pi_181272463
Vooral benieuwd wat er met die ETF's gaat gebeuren. Krijgen we dan weer zon bloedbad als vorige keer _O- _O-
pi_181272465
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 11:17 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Dat was ook mijn idee begin van het jaar, net zoals maar 1 x per maand kijken en fiat pompen.

Maar niks van gekomen :')

En hoe staat jouw portfolio ervoor, veel in alts?
Ik heb 't een paar maanden gedaan maar laatste tijd niet leuk meer. Ik heb er nogal een handje van om niet met verlies te willen verkopen maar dat moet je wel kunnen. Dan zit ik soms een paar dagen met een of andere shitcoin en dan hou ik 'm dus veel te lang vast.

Das 'n beetje mijn gebrek en waarom het nu niet echt veel opleverde.

Maargoed, 1% dagelijks is in principe al genoeg om je inzet gigantisch te vermeerderen in een jaar.
pi_181272472
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 11:23 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik heb 't een paar maanden gedaan maar laatste tijd niet leuk meer. Ik heb er nogal een handje van om niet met verlies te willen verkopen maar dat moet je wel kunnen. Dan zit ik soms een paar dagen met een of andere shitcoin en dan hou ik 'm dus veel te lang vast.

Das 'n beetje mijn gebrek en waarom het nu niet echt veel opleverde.

Maargoed, 1% dagelijks is in principe al genoeg om je inzet gigantisch te vermeerderen in een jaar.
1% dagelijks is dan ook niet haalbaar.
pi_181272489
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 11:23 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

1% dagelijks is dan ook niet haalbaar.
Waarom niet? Met swing/daytraden is dat prima haalbaar. Echter scheidt de markt vanzelf het kaf van het koren zodra het bearish is.

Ik doe het ook niet echt voor het geld maar ik word wel agressief als ik veel verlies en ik betrap me erop dat ik echt altijd ermee bezig ben, dus maar ff pauze genomen. :P
pi_181272541
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 11:25 schreef illusions het volgende:

[..]

Waarom niet? Met swing/daytraden is dat prima haalbaar. Echter scheidt de markt vanzelf het kaf van het koren zodra het bearish is.

Ik doe het ook niet echt voor het geld maar ik word wel agressief als ik veel verlies en ik betrap me erop dat ik echt altijd ermee bezig ben, dus maar ff pauze genomen. :P
1% dagelijks is in een jaar een rendement van x38, in twee jaar x1427 in drie jaar x53939 en in vier jaar x2038007.

Om dat even in perspectief te plaatsen, begin met een ton en je bent binnen 4 jaar de rijkste man ter wereld (by far). Dat is onhaalbaar. En dat is nog los van het feit dat je al zo rijk bent dat je de liquiditeit niet meer vindt om te handelen na een jaar of twee/drie.
pi_181272593
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 11:29 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

1% dagelijks is in een jaar een rendement van x38, in twee jaar x1427 in drie jaar x53939 en in vier jaar x2038007.

Om dat even in perspectief te plaatsen, begin met een ton en je bent binnen 4 jaar de rijkste man ter wereld (by far). Dat is onhaalbaar. En dat is nog los van het feit dat je al zo rijk bent dat je de liquiditeit niet meer vindt om te handelen na een jaar of twee/drie.
Snap ik ook wel, maar 1% dagelijks is gewoon haalbaar. Echter haalt een dag met 3% verlies dat gauw onderuit en veel mensen traden natuurlijk niet met hun hele wallet. Als jij met 20k trade, en je maakt even 1k winst, de meeste gaan de dag erna niet met 21k traden.

Ik wel overigens, ik heb alles gewoon op Binance en schijt eraan. Alles of niks. :P
pi_181272600
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 11:25 schreef illusions het volgende:

[..]

Waarom niet? Met swing/daytraden is dat prima haalbaar. Echter scheidt de markt vanzelf het kaf van het koren zodra het bearish is.

Ik doe het ook niet echt voor het geld maar ik word wel agressief als ik veel verlies en ik betrap me erop dat ik echt altijd ermee bezig ben, dus maar ff pauze genomen. :P
Ik heb voor mezelf een paar regels genomen die mij schijnen te helpen:
- bij duidelijk dalende markten in USDT en dan heb je geen omkijken.
- niet luisteren naar shillers en ta lui
- begrijpen vd markt
- meer safe trades
- eruit bij geen zin/vakantie (USDT)
- gebruik maken van duidelijke deadlines, maar vroeg weer uitstappen (vb straks vet 1 sept maar zeker bij een hoge piek er weer uit, kan wel 3 dgn daarvoor zijn)
- niet in hodl constructies stappen
- bij twijfel in btc blijven
Vakman pur sang
pi_181272603
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 11:33 schreef illusions het volgende:
maar 1% dagelijks is gewoon haalbaar. Echter haalt een dag met 3% verlies
Dan is het dus niet haalbaar.
pi_181272611
Moet ik wel eerlijk zijn dat ik dat ook doe omdat het niet echt wat betekent, haal er bijna nooit wat uit en begon niet met bijster veel, vorig jaar juni.
pi_181272733
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 11:33 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Dan is het dus niet haalbaar.
Ik bedoel ook niet elke dag zonder uitzondering. :P Maar met winst afromen elke dag 200¤ verdienen met 20k kapitaal is redelijk te doen en zonder al te veel risico.
pi_181272765
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 11:41 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik bedoel ook niet elke dag zonder uitzondering. :P Maar met winst afromen elke dag 200¤ verdienen met 20k kapitaal is redelijk te doen en zonder al te veel risico.
Ah maar dan mis je de compound van je winst. Dat is zonde.
pi_181272807
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 11:44 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Ah maar dan mis je de compound van je winst. Dat is zonde.
Bovendien niet haalbaar, je houdt nooit je nivo van 20K die slinkt tot 0 hoedan ook een keer.
Nee dan eerder 0,1% eruit en de rest als winstcompound. Dus minimaal 200-500K erin
Vakman pur sang
pi_181272904
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 11:44 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Ah maar dan mis je de compound van je winst. Dat is zonde.
Ik compound alles hoor.. alles of niks, maar volgens mij doen veel mensen dat niet. Meeste traders die ik ken traden overigens met andermans geld en pakken 2% tot 5% op elke trade, of die trade nou uitkomt op winst of verlies.
pi_181273002
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 11:33 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ik heb voor mezelf een paar regels genomen die mij schijnen te helpen:
- bij duidelijk dalende markten in USDT en dan heb je geen omkijken.
- niet luisteren naar shillers en ta lui
- begrijpen vd markt
- meer safe trades
- eruit bij geen zin/vakantie (USDT)
- gebruik maken van duidelijke deadlines, maar vroeg weer uitstappen (vb straks vet 1 sept maar zeker bij een hoge piek er weer uit, kan wel 3 dgn daarvoor zijn)
- niet in hodl constructies stappen
- bij twijfel in btc blijven
Mijn tactiek is redelijk hetzelfde, alleen ik doe niet echt onderzoek naar waar een coin voor staat.

Kijk meer naar sell/buy walls en handel daarop. HODL maar 1 coin en dat is NavCoin omdat ik die in het begin heel leuk vond, heb er ook maar heel weinig in maar das ook iets van 25% van wat 't was. :')
pi_181273074
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 11:58 schreef illusions het volgende:

[..]

Mijn tactiek is redelijk hetzelfde, alleen ik doe niet echt onderzoek naar waar een coin voor staat.

Kijk meer naar sell/buy walls en handel daarop. HODL maar 1 coin en dat is NavCoin omdat ik die in het begin heel leuk vond, heb er ook maar heel weinig in maar das ook iets van 25% van wat 't was. :')
Ik hodl ook een coin, een fantastisch project wat echt gaat renderen.
Nu nog niet te verhandelen tenzij je -70% weggeeft, maar maakt ons rijk straks.

Universa hahajajajahahaaa
Vakman pur sang
pi_181273614
Is SEAL al gelist?
pi_181273815
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 12:28 schreef KappenBakken het volgende:
Is SEAL al gelist?
Volgens mij is heel dat project dood. Ze posten alleen maar artikelen over nepmerken op Facebook/Twitter en voor de rest gebeurt er geen pleuris. BitcoinTalk laatste post in Mei. :')
pi_181273861
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 12:28 schreef KappenBakken het volgende:
Is SEAL al gelist?
Mooie exitscam :D
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_181273967
Ik ben binnenkort weer in Eindhoven, zal dan is even bij NXP kijken. Schijnt dat ze daar goede relaties mee hebben.
pi_181274161
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 12:49 schreef KappenBakken het volgende:
Ik ben binnenkort weer in Eindhoven, zal dan is even bij NXP kijken. Schijnt dat ze daar goede relaties mee hebben.
Eens +31-20-808 2675 bellen, kijken wie opneemt. :P Neem aan dat ze dat wel gecovered hebben maar het project lijkt nogal dood.
pi_181274206
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 13:00 schreef illusions het volgende:

[..]

Eens +31-20-808 2675 bellen, kijken wie opneemt. :P Neem aan dat ze dat wel gecovered hebben maar het project lijkt nogal dood.
https://seal.network/careers.html

Zoeken wel veel mensen :D

quote:
Blockchain Evangelist

Seal is searching for an experienced Evangelist, who is an expert in blockchain technology and the cryptocurrency landscape, to play a key role in building our community and media outreach. We are rapidly growing the Seal platform and looking for the ideal candidate to evangelize the platform's capabilities and brand message through providing meaningful content on social and digital mediums, presenting at events and engaging with journalists or other stakeholders in the cryptocurrency space. You will work inside the Marketing function and report to the executive team.
Je kunt mij opvegen nu hoor _O- _O- _O- "an experienced Evangelist"
pi_181274226
Evangelist ook, wat the fuck man. Wat moet je dan doen? Gewoon zelfde als jinxed hier doet ofzo, beetje SEAL roepen op forums. _O-
pi_181274245
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 13:04 schreef illusions het volgende:
Evangelist ook, wat the fuck man. Wat moet je dan doen? Gewoon zelfde als jinxed hier doet ofzo, beetje SEAL roepen op forums. _O-
.

Niet weten dat jinxed die persoon is _O-
Vakman pur sang
pi_181274253
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 13:04 schreef illusions het volgende:
Evangelist ook, wat the fuck man. Wat moet je dan doen? Gewoon zelfde als jinxed hier doet ofzo, beetje SEAL roepen op forums. _O-
Op elk idioot idee Blockchain plakken, en je bent klaar voor de dag.

Je krijgt een bonus als je twee of meer buzz woorden met elkaar verbindt.

VR + AI + BLOCKCHAIN = winner winner chicken dinner.
pi_181274412
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 13:04 schreef illusions het volgende:
Evangelist ook, wat the fuck man. Wat moet je dan doen? Gewoon zelfde als jinxed hier doet ofzo, beetje SEAL roepen op forums. _O-
_O-
pi_181274432
RDRv3 twitterde op vrijdag 17-08-2018 om 17:46:36 cryptojerks have started unloading their mining rigs on bay area craigslist and oh my god I found all of your graphics cards, everyone https://t.co/ydRahTZixu reageer retweet
_O- leuk draadje.
pi_181274568
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 13:02 schreef KappenBakken het volgende:
Je kunt mij opvegen nu hoor _O- _O- _O- "an experienced Evangelist"
Dat is Jinx, maar die doet zijn werk niet goed dus zoeken ze nu een nieuwe.
It All Goes Back in the Box
pi_181274625
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 13:32 schreef Aventuras het volgende:

[..]

Dat is Jinx, maar die doet zijn werk niet goed dus zoeken ze nu een nieuwe.
Hij bleef een beetje hangen in zijn teksten, was mij ook al opgevallen.
Vakman pur sang
pi_181274961
nblr twitterde op vrijdag 17-08-2018 om 14:03:37 Best explanation of Bitcoin so far:https://t.co/y7fKJHMftK reageer retweet
Theophite twitterde op vrijdag 17-08-2018 om 00:49:40 @am_anatiala imagine if keeping your car idling 24/7 produced solved Sudokus you could trade for heroin reageer retweet
pi_181275571
Zitten de stoelriemen vast?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 18 augustus 2018 @ 15:13:20 #247
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181275783
Deze zat er aan te komen. Kwamen maar niet door die 6.6k, meerdere keren geprobeerd, dus die dump is niet raar en schade valt nog mee.
pi_181275928
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 15:13 schreef Kyran het volgende:
Deze zat er aan te komen. Kwamen maar niet door die 6.6k, meerdere keren geprobeerd, dus die dump is niet raar en schade valt nog mee.
Als mensen nou eens wat minder met het korte termijn bezig zouden zijn....
Ook geen 38
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 18 augustus 2018 @ 15:25:19 #249
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181275964
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 15:23 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Als mensen nou eens wat minder met het korte termijn bezig zouden zijn....
Wat is dit nou voor een onzin. Iemand kan toch zowel op korte als op lange termijn kijken naar de prijzen. Het is echt niet zo dat er maar één manier is om er naar te kijken of om er geld mee te verdienen. Als je in januari bent ingestapt en alleen maar hodl heb lopen roepen dan heb je nu dik verlies. Als je een beetje op korte termijn heb lopen traden heb je misschien zelfs nog winst.

Niet iedereen zit hier al sinds 3 jaar in crypto, dus je reactie gaat nergens over.

Wat gaat er uberhaupt veranderen als mensen niet meer op korte termijn bezig zouden zijn?
pi_181276021
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 15:25 schreef Kyran het volgende:

[..]

Wat is dit nou voor een onzin. Iemand kan toch zowel op korte als op lange termijn kijken naar de prijzen. Het is echt niet zo dat er maar één manier is om er naar te kijken of om er geld mee te verdienen. Als je in januari bent ingestapt en alleen maar hodl heb lopen roepen dan heb je nu dik verlies. Als je een beetje op korte termijn heb lopen traden heb je misschien zelfs nog winst.

Niet iedereen zit hier al sinds 3 jaar in crypto, dus je reactie gaat nergens over.

Wat gaat er uberhaupt veranderen als mensen niet meer op korte termijn bezig zouden zijn?
Rustaagh chef :)

Spaar je energie voor als het hier weer druk wordt en jij het ook druk krijgt O+
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 18 augustus 2018 @ 15:31:14 #251
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181276039
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 15:29 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Rustaagh chef :)

Spaar je energie voor als het hier weer druk wordt en jij het ook druk krijgt O+
Oh ben rustig hoor :D Kan gewoon slecht tegen posts die zo neerbuigend doen zonder even een paar seconden verder te denken.

... en ja, man zal nog wat worden tijdens een bull run :P
pi_181276280
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 15:25 schreef Kyran het volgende:

[..]

Wat is dit nou voor een onzin. Iemand kan toch zowel op korte als op lange termijn kijken naar de prijzen. Het is echt niet zo dat er maar één manier is om er naar te kijken of om er geld mee te verdienen. Als je in januari bent ingestapt en alleen maar hodl heb lopen roepen dan heb je nu dik verlies. Als je een beetje op korte termijn heb lopen traden heb je misschien zelfs nog winst.

Niet iedereen zit hier al sinds 3 jaar in crypto, dus je reactie gaat nergens over.

Wat gaat er uberhaupt veranderen als mensen niet meer op korte termijn bezig zouden zijn?
Nou sorry hoor!

Nou dat de markt rustig aan wat meer zou aantrekken bijvoorbeeld?
Ook geen 38
pi_181276299
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 15:31 schreef Kyran het volgende:

[..]

Oh ben rustig hoor :D Kan gewoon slecht tegen posts die zo neerbuigend doen zonder even een paar seconden verder te denken.

... en ja, man zal nog wat worden tijdens een bull run :P
Neerbuigend?
Ook geen 38
pi_181276437
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 15:13 schreef Kyran het volgende:
Deze zat er aan te komen. Kwamen maar niet door die 6.6k, meerdere keren geprobeerd, dus die dump is niet raar en schade valt nog mee.
Het lijkt er steeds meer op dat die 6k eraan gaat. Binnenkort vast weer negatief ETF nieuws. Gisteren heb ik mijn long vanaf 6k maar weer gesloten, het viel mij hard tegen eigenlijk..
It All Goes Back in the Box
pi_181276518
Lambo of Rekt
  zaterdag 18 augustus 2018 @ 16:22:32 #256
62913 Blik
The one and Only!
pi_181276829
Ik heb syncfab, ooit een keer via cobinhood eentje van gekregen
pi_181276951
Haha. Ik heb Rentberry en Dragon.
pi_181277090
Kan geen enkele aanvinken.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_181278060
We gaan omlaag omlaag omlaag omlaag
  zaterdag 18 augustus 2018 @ 17:58:56 #260
62913 Blik
The one and Only!
pi_181278610
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 17:29 schreef KappenBakken het volgende:
We gaan omlaag omlaag omlaag omlaag
Hoop niet te vroeg, pas over een kleine week fiat...
pi_181281951
SWIFT en Internationale betalingen veilig?
81 miljoen bank roof

Zou Ripple hierin beter scoren?
pi_181286059

echt een china hustle
pi_181291707
Lekker traag tyfustopic dit weer. Je kan wel merken dat we weer failliet gaan. :')
pi_181292023
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 22:53 schreef Dimachaerus het volgende:

echt een china hustle
Is verzet, exitscam confirmed
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_181292121
quote:
0s.gif Op zondag 19 augustus 2018 08:38 schreef illusions het volgende:
Lekker traag tyfustopic dit weer. Je kan wel merken dat we weer failliet gaan. :')
Hoe langer je hier meeleest hoe duidelijker het word dat het maar een droevige bende is hier.. haal tegenwoordig meer plezier en nuttige info uit Crypto Twitter en Telegram.
  zondag 19 augustus 2018 @ 09:47:16 #266
131603 Afwazig
Serious business
pi_181292779
quote:
1s.gif Op zondag 19 augustus 2018 09:05 schreef TwztId het volgende:

[..]

Hoe langer je hier meeleest hoe duidelijker het word dat het maar een droevige bende is hier.. haal tegenwoordig meer plezier en nuttige info uit Crypto Twitter en Telegram.
Voor de informatie moet je hier sowieso niet zijn nee. Verder is het gewoon slap ouwehoeren, een droevige bent is wel erg overdreven imo.
pi_181292855
quote:
1s.gif Op zondag 19 augustus 2018 09:05 schreef TwztId het volgende:

[..]

Hoe langer je hier meeleest hoe duidelijker het word dat het maar een droevige bende is hier.. haal tegenwoordig meer plezier en nuttige info uit Crypto Twitter en Telegram.
Allemaal de schuld van SEAL.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_181293058
droevige bende hier
pi_181293063
:D
  zondag 19 augustus 2018 @ 10:03:50 #270
131603 Afwazig
Serious business
pi_181293094
quote:
1s.gif Op zondag 19 augustus 2018 09:51 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Allemaal de schuld van SEAL.
Gelukkig is het bijna weer Wavesmaand.
  zondag 19 augustus 2018 @ 10:29:39 #271
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181293634
quote:
0s.gif Op zondag 19 augustus 2018 08:38 schreef illusions het volgende:
Lekker traag tyfustopic dit weer. Je kan wel merken dat we weer failliet gaan. :')
Sommige mensen slapen ook en itt Reddit bv zitten we in dezelfde timezone. Maar de SC is zeker dood gedurende de nacht (Toto, de TIPS King post nog weleens, DaMart heeft ook andere hobbies ;) maar Rois bv is weg).

C'est la vie...
The best firms advertise the least...
pi_181293703
kan iemand even een grafiek maken van het aantal topics per week in verhouding tot de btc prijs? ben er wel benieuwd naar.
pi_181293749
op de bodem van 2015 waren er ongeveer 1 a 2 topics per maand. dus we hebben nog ff te gaan naar mijn inziens.
pi_181293821
quote:
0s.gif Op zondag 19 augustus 2018 10:29 schreef edcetera het volgende:

[..]

Sommige mensen slapen ook en itt Reddit bv zitten we in dezelfde timezone. Maar de SC is zeker dood gedurende de nacht (Toto, de TIPS King post nog weleens, DaMart heeft ook andere hobbies ;) maar Rois bv is weg).

C'est la vie...
Meestal gaat 't wel door tot diep in de nacht, vandaar mijn rant. Ik ben sowieso altijd tot minimaal 6 a 7 uur wakker vandaar mijn post. :P
pi_181293831
quote:
0s.gif Op zondag 19 augustus 2018 10:35 schreef iloveshitcoins het volgende:
op de bodem van 2015 waren er ongeveer 1 a 2 topics per maand. dus we hebben nog ff te gaan naar mijn inziens.
Denk dat je beter de post count kan gaan tellen i.p.v. aantal topics. Maar dat kan je zelf ook toch?
pi_181293894
quote:
0s.gif Op zondag 19 augustus 2018 10:40 schreef illusions het volgende:

[..]

Denk dat je beter de post count kan gaan tellen i.p.v. aantal topics. Maar dat kan je zelf ook toch?
ja maar dat is veel werk. jullie hebben alle tijd toch op de zolderkamer?
pi_181293921
Ik denk dat jij het meest tijd hebt van allemaal met al je ta analyses

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 19-08-2018 10:45:00 ]
  zondag 19 augustus 2018 @ 10:45:12 #278
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181293934
quote:
0s.gif Op zondag 19 augustus 2018 10:39 schreef illusions het volgende:

[..]

Meestal gaat 't wel door tot diep in de nacht, vandaar mijn rant. Ik ben sowieso altijd tot minimaal 6 a 7 uur wakker vandaar mijn post. :P
Kijk ff naar afgelopen zaterdag nacht: +9uur geen reactie

quote:
0s.gif Op zondag 19 augustus 2018 10:40 schreef illusions het volgende:

[..]

Denk dat je beter de post count kan gaan tellen i.p.v. aantal topics. Maar dat kan je zelf ook toch?
True
The best firms advertise the least...
pi_181293961
quote:
1s.gif Op zondag 19 augustus 2018 10:44 schreef Dimachaerus het volgende:
Ik denk dat jij het meest tijd hebt van allemaal met al je ta analyses
dat is serieus werk. studeren studeren studeren.
  zondag 19 augustus 2018 @ 10:52:09 #280
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181294095
quote:
1s.gif Op zondag 19 augustus 2018 10:44 schreef Dimachaerus het volgende:
Ik denk dat jij het meest tijd hebt van allemaal met al je ta analyses
Ik weet niet hoe anderen het doen, (studenten, werklozen of full time in crypto) maar ik heb overdag werk te doen (wel Bittrex open staan ;) ) maar het gaat sommige dagen van mijn productiviteit af :@
The best firms advertise the least...
pi_181294137
quote:
0s.gif Op zondag 19 augustus 2018 10:32 schreef iloveshitcoins het volgende:
kan iemand even een grafiek maken van het aantal topics per week in verhouding tot de btc prijs? ben er wel benieuwd naar.
Waarom doe je dat zelf niet?
pi_181294213
Je Kan gwn een scriptje op fok draaien hoeveel topics er zijn geweest over een gekozen periode dusseh

Weet alleen niet hoe
pi_181294281
geen tijd helaas.

ik ga weer verder met Pornhub.
  zondag 19 augustus 2018 @ 11:11:35 #284
62913 Blik
The one and Only!
pi_181294467
Ik ga prima hoor
pi_181294628
quote:
0s.gif Op zondag 19 augustus 2018 10:45 schreef edcetera het volgende:

[..]

Kijk ff naar afgelopen zaterdag nacht: +9uur geen reactie

[..]

True
Ja jezus ik ga niet elk topic van de afgelopen 100 miljoen miljard jaar aflopen om te kijken of er ooit 9 uur stilte is geweest hoor. Dit is een SC en het was maar een opmerking, slakken hebben geen zout nodig ouwe pik :')
pi_181294644
quote:
0s.gif Op zondag 19 augustus 2018 11:11 schreef Blik het volgende:
Ik ga prima hoor
Iedereen gaat hier altijd prima. :P
pi_181294738
PeterLBrandt twitterde op zaterdag 18-08-2018 om 20:28:33 Us old-timers always considered a decline greater than 80% to be a bubble that popped. Most altcoins must be legitimately considered as bubbles that popped. The dead-cat bounces from the resulting decimation can be wicked. https://t.co/CWyeDPlZOx reageer retweet
It All Goes Back in the Box
pi_181294898
quote:
0s.gif Op zondag 19 augustus 2018 11:21 schreef illusions het volgende:

[..]

Iedereen gaat hier altijd prima. :P
Oh nee hoor :P

Ik volg over het algemeen de Ether koers.
  zondag 19 augustus 2018 @ 13:30:44 #289
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_181296981
VET staat alweer een tijdje stil, tijd voor een moentje.
pi_181297015
quote:
0s.gif Op zondag 19 augustus 2018 13:30 schreef leolinedance het volgende:
VET staat alweer een tijdje stil, tijd voor een moentje.
Morgen een ama met sunny + een of andere aankondiging.
Heb me niet zo ingelezen.

Ben benieuwd :)

Wel veel activiteit vandaag op de blockchain van vechain. Zowel op test alsop explore.
  zondag 19 augustus 2018 @ 13:34:42 #291
62913 Blik
The one and Only!
pi_181297069
quote:
0s.gif Op zondag 19 augustus 2018 11:21 schreef illusions het volgende:

[..]

Iedereen gaat hier altijd prima. :P
Nee hoor, van januari tm begin augustus ging ik heel slecht. Maar na de moon van VET staat mijn portfolio zowaar weer in de buurt van mijn inleg
  zondag 19 augustus 2018 @ 13:45:15 #292
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181297259
quote:
0s.gif Op zondag 19 augustus 2018 11:20 schreef illusions het volgende:

[..]

Ja jezus ik ga niet elk topic van de afgelopen 100 miljoen miljard jaar aflopen om te kijken of er ooit 9 uur stilte is geweest hoor. Dit is een SC en het was maar een opmerking, slakken hebben geen zout nodig ouwe pik :')
Man man, Je bent wel erg snel op je pik getrapt ;( Beetje knoflookboter op die slakken is wel zo lekker trouwens :P
The best firms advertise the least...
pi_181297350
quote:
Rentberry heb ik in dit topic meermaals voorbij zien komen.
  zondag 19 augustus 2018 @ 13:54:35 #294
131603 Afwazig
Serious business
pi_181297436
quote:
0s.gif Op zondag 19 augustus 2018 13:50 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Rentberry heb ik in dit topic meermaals voorbij zien komen.
Klopt. Dat was toch een soort Airbnb ofzo toch?
pi_181297438
Nou money no funny
Vakman pur sang
  zondag 19 augustus 2018 @ 14:20:05 #296
62913 Blik
The one and Only!
pi_181298040
quote:
0s.gif Op zondag 19 augustus 2018 13:30 schreef leolinedance het volgende:
VET staat alweer een tijdje stil, tijd voor een moentje.
Volgende keer gewoon om een m00n vragen, nu is die maar 10%... ;)
pi_181299525
quote:
0s.gif Op zondag 19 augustus 2018 11:26 schreef Aventuras het volgende:
PeterLBrandt twitterde op zaterdag 18-08-2018 om 20:28:33 Us old-timers always considered a decline greater than 80% to be a bubble that popped. Most altcoins must be legitimately considered as bubbles that popped. The dead-cat bounces from the resulting decimation can be wicked. https://t.co/CWyeDPlZOx reageer retweet
[ afbeelding ]
blij dat ik mn cardano's verkocht heb op 50 cent.
  zondag 19 augustus 2018 @ 16:18:15 #298
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_181300556
quote:
1s.gif Op zondag 19 augustus 2018 14:20 schreef Blik het volgende:

[..]

Volgende keer gewoon om een m00n vragen, nu is die maar 10%... ;)
Inderdaad. Morgen grote moon dan aub :D
pi_181300635
EggsTC, wanneer moon?
pi_181300974
2
pi_181300981
1
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')