abonnement Unibet Coolblue
pi_176470451

Het topic voor degenen die al vaker dachten "ik zou ook wel wat bitcoin willen kopen maar ik heb echt geen fláuw benul waar ik moet beginnen". Het topic voor de absolute n00b-vragen. De basis. De eerste stappen. De sprong in het diepe. Enzo.

Op het moment dat ik dit topic maak ben ik zelf net een maand geleden begonnen. Ik wist NIETS, had geen benul van exchanges, wallets, altcoins. Nul. Ben toen wat rond gaan vragen bij de meer ervaren mensen op FOK! Daarna ben ik veel tutorial YouTube video's gaan kijken en veel gaan lezen op allerlei sites over deze onderwerpen.

Om jullie deze allereerste begin-uitzoekerij te besparen is hier dus nu dit topic. Je eerste stappen in de cryptowereld beginnen hier. Succes!

Disclaimer: zoek ook vooral dingen zelf uit. Verdiep je erin. Want het is nooit weg om nieuwe dingen te leren en een beetje in het wilde weg met crypto bezig gaan is nogal gevaarlijk. EN DOE DIT ALLEEN MET GELD DAT JE KUNT MISSEN. Want je kunt het zomaar kwijt zijn als je ergens een verkeerde stap zet. Dit kan niet vaak genoeg benadrukt worden. Investeer alleen geld dat je eventueel kunt verliezen zonder dat dat te veel kwaad kan. En BEGIN MET WEINIG.


Meteen even een misverstand uit de wereld helpen, je hoeft echt geen hele bitcoin te kopen. Op het moment van schrijven koop je 0.03230288 bitcoin voor 100 euro.

BITCOIN KOPEN MET IDEAL
Het allermakkelijkst als beginner om aan bitcoin te komen is simpelweg kopen met Ideal op bijvoorbeeld www.bitonic.nl Er zijn ook goedkopere opties maar die zijn nu te ingewikkeld om nu uit te leggen, probeer je eerste stappen eerst maar met een klein bedrag op deze manier. Later kan je het altijd nog uitbreiden als je het een beetje onder de knie hebt.

Als je BTC koopt heb je een 'adres' nodig waar zij je gekochte BTC naartoe kunnen sturen. Er zijn nu twee opties: 1) je BTC naar een exchange laten sturen waar je er andere coins mee kunt aankopen, of 2) je BTC naar een wallet op je computer laten sturen om simpelweg te bewaren zonder er iets mee te doen.

quote:
Aanvullende belangrijke beginnerstip van kthxbye:
bij nieuwe adressen, transacties: altijd eerst een testbedrag overmaken (0.1 of 1 coin bijv). Komt die goed aan, dan pas de rest overmaken!!
Optie 1. Je wilt met je aangekochte BTC op een exchange andere coins kopen.
In dit geval kan je de aangekochte BTC door Bitonic rechtstreeks naar de exchange laten sturen. (Een exchange is zeg maar de markt waar je met je BTC andere coins kunt kopen). Ik koos Bittrex als exchange als beginner, die werd me aangeraden en het is een exchange die goed bekend staat en gemakkelijk in gebruik is.

- Maak een account aan op www.bittrex.com
- Ga daarna in je account naar Wallets in het menu
- Klik vóór BTC op de +

Je krijgt nu dit scherm te zien:- Kopieer het adres dat er in jouw scherm verschijnt
- Ga naar www.bitonic.nl, vul het bedrag aan euro in dat je wilt uitgeven en klik op KOOP
- Je krijgt nu een scherm waar je het exchange adres moet plakken dat je net had gekopieerd
CONTROLEER of je dat lange adres in z'n geheel goed hebt gekopieerd, anders ben je je geld kwijt
- Volg de iDeal instructies verder. Je krijgt na betaling een pagina waarop staat dat je BTC binnen enkele minuten worden verzonden.
- Na een tijdje (dit kan 5 minuten duren maar ook 30 minuten of langer) zie je op Bittrex op de Wallets-pagina meer naar onderen bij Pending Deposits je deposit verschijnen. Deze heeft een aantal confirmations nodig (dit gaat vanzelf) en kan even duren.
- Je ziet vanzelf achter BTC in je Wallets het aantal BTC verschijnen dat je kocht.

Optie 2. Je wilt je BTC naar een wallet op je computer sturen om te bewaren.
Ik heb na aanraden en inlezen gekozen voor de Electrum wallet. Deze heb ik op m'n computer geïnstalleerd om daarin het gedeelte BTC op te slaan waar ik niet mee wil handelen/aankopen, dus dat ik gewoon wil bewaren voor als het ooit een zestienziljoen euro waard is (dromen mag).

- Download de desktop wallet Electrum via https://electrum.org/#download
- Creëer tijdens de set-up een nieuwe wallet
- LET OP: je krijgt tijdens dit proces een seed. Dit is een zin van een flink aantal woorden, bijvoorbeeld "chipmunk away person green sea coffee"' en dan nog wat woorden. schrijf deze zin over op een A4-tje, kopieer minimaal dertien keer of alles klopt, bewaar dit A4-tje met je leven of in elk geval op een veilige plaats waar je het terug kunt vinden. Mocht ooit je computer crashen ben je dan niet je BTC kwijt maar kan je met deze seed je wallet terugkrijgen. Heel belangrijk dus. Controleer nog maar even een veertiende keer.
- Onthoud uiteraard ook het gewone wachtwoord dat je aan je wallet hebt gegeven!
- Na het installeren klik je in je wallet op het tabblad "Receive"

Je krijgt nu dit scherm:- Kopieer het receive-adres
- Ga naar www.bitonic.nl, vul het bedrag aan euro in dat je wilt uitgeven en klik op KOOP.
- Je krijgt nu een scherm waar je het exchange adres moet plakken dat je net had gekopieerd.
CONTROLEER of je dat lange adres in z'n geheel goed hebt gekopieerd, anders ben je je geld kwijt.
- Volg de iDeal instructies verder. Je krijgt na betaling een pagina waarop staat dat je BTC binnen enkele minuten worden verzonden.
- In je Electrum wallet zie je na een tijdje (kan 5 minuten duren maar ook 30) op het tabblad "History" een unconfirmed storting staan. Na nog een tijdje wachten op de confirmations - gaat vanzelf - zie je het aantal BTC in je wallet verschijnen dat je hebt aangekocht.

Bitcoins offline bewaren:
paper wallet of hardware wallet

Een paper wallet is een bitcoin wallet op papier. Dit is naast de hardware wallet de veiligste manier om je bitcoins te bewaren omdat eventuele hackers zo niet via het web bij jou wallet kunnen komen. De bitcoins kunnen zo dus alleen fysiek en niet meer online gestolen worden. Het idee van een paper wallet is dat je je private key op papier zet en zorgt dat het online niet meer aanwezig is. Je kan deze wallet in een kluis of een andere veilige plek bewaren.
Ook bestaan er apparaatjes waarop je je BTC op kunt slaan.
Over zowel de paper wallet (hoe het werkt, hoe aan te maken etc) en de hardware wallet kan je in onderstaand artikel alles lezen:

http://hardwarewallet.nl/paper-wallet/


Je hebt hierboven kunnen lezen hoe je BTC op de exchange Bittrex kunt krijgen. Als je daar eenmaal BTC hebt staan kan je er andere coins mee kopen. Welke coins je moet kopen kan niemand je vertellen. Dat is een kwestie van veel inlezen, meelezen op FOK! bij de meer ervaren mensen etc. Ik heb zelf bv op Twitter een crypto-lijst aangemaakt om mensen te volgen waarvan ik het idee had dat ze weten waar ze over praten. Geen idee of ze dat echt allemaal weten, maar het is sowieso leuk en interessant om te volgen en je kunt er altijd ideeën van krijgen.

Goed. Op Bittrex zie je op de homepage de 'markets'. Als je daar iets wilt kopen met je BTC klik je op de market page van de betreffende coin. Je ziet daarna bovenaan een grafiek met het verloop van de koers. Je kunt deze instellen op verschillende tijdsbestekken, dus het verloop van het laatste uur, week, maand etc.
Direct onder de grafiek zie je de laatst getrade prijs en de meest actuele koop/verkoopprijs. Dit zie je als je even blijft kijken steeds veranderen.

Daaronder zie je een BUY en een SELL scherm.

Dáár weer onder zie je het orderbook. Links BUY, rechts SELL. Links bovenaan dus de hoogste prijs die een andere koper op dat precieze moment voor die coin wil bieden. Rechts bovenaan de laagste prijs wat iemand op dat moment voor zijn/haar coin vraagt. Je ziet dit constant veranderen.

HOE KOOP IK DIE COINS
LET OP: dit plaatje heb ik gewoon van internet geplukt, dit is dus geen coin die ik adviseer ofzo. Gewoon een voorbeeld.- Vul bij Units in hoeveel coins je wilt kopen
- Klik daaronder bv op ASK, dan vult ie automatisch de vraagprijs van dat moment in. Of, als je de vraagprijs helemaal niet wilt betalen maar minder, klik je op BID en kies het bedrag dat je wilt betalen.
- Onderaan het venster verschijnt het totaalbedrag aan BTC dat je kwijt bent voor deze aankoop.
- Als je de vraagprijs wilde betalen krijg je waarschijnlijk meteen een groene melding in beeld met 'BUY ORDER FILLED'. Als je lager hebt geboden zie je je geboden prijs in het Orderbook verschijnen met een sterretje erachter wat jouw geboden bedrag is. Mocht je prijs omlaag gaan kom je uiteindelijk een keer aan de beurt. Daarna krijg je de aankoopmelding. Het kan ook zijn uiteraard dat de prijs blijft stijgen, dan kan je uren/dagen wachten tot de prijs ooit zakt en gaat je aankoop er alsnog door. Of je kunt iets lager op de pagina onder het Orderbook bij "Open Orders"je order annuleren door op het rode kruisje erachter te klikken.Helemaal onderaan de pagina (scroll scroll) vind je je afgesloten orders van die betreffende coin. Zo kan je precies zien hoeveel je ervan hebt gekocht of verkocht.
- Verkopen gaat hetzelfde als hierboven maar dan uiteraard via het SELL scherm en een ASK prijs.

Hier even e.e.a. in bewegend beeld:


WAAR BLIJVEN DIE COINS?
Als je op Bittrex op Wallets klikt zie je exact hoeveel je van welke coin op dat moment hebt.

PROBEREN WINST TE MAKEN
Lees je in, wat zijn de interessante coins van dat moment, koop er een paar. Nogmaals: begin met weinig als beginner! Als je dan een fout maakt en verlies maakt is dat niet zo erg als wanneer je er al je spaargeld tegenaan hebt gesmeten.

Probeer uiteraard altijd in een dip te kopen. Dus check de grafiek, lees mee in topics, wanneer je denkt 'ja nu is hij lekker laag en verwacht ik dat hij gaat stijgen binnenkort' koop je wat van die coins.

Je kunt na je aankoop twee dingen doen. Als je veel tijd en zin hebt dan blijf je in de uren/dagen/weken na aankoop zeer regelmatig het verloop van die koers volgen. Zodra je vindt dat je genoeg winst maakt verkoop je ze. Of een deel van je coins, net wat je wilt. Als de coin in prijs daalt na je aankoop paniek dan niet meteen. Koersen gaan nou eenmaal naar boven en naar beneden, dat is normaal. Wacht dan een tijdje tot de koers weer boven je aankoopbedrag is. Onthou: JE MAAKT PAS VERLIES ZODRA JE ONDER JE AANKOOPBEDRAG VERKOOPT. Nu denk je waarschijnlijk 'ja, duh...', maar veel mensen (lees: beginners en paniekvogels) (lees: ik ook, vooral in het begin) schrikken zich een ongeluk zodra de koers daalt na aankoop. Onthou dan dat je er toch maar om te proberen met weinig geld in bent gestapt - als je naar me geluisterd hebt tenminste - en nogmaals, dat je pas verlies hebt zodra je hebt verkocht voor minder dan je aankoop. Wacht dus gerust even tot het weer stijgt.
Hou het wel in de gaten, want als de coin echt lange tijd alleen maar blijft dalen (bijvoorbeeld door slecht nieuws in de media/Twitter over die coin) probeer dan je verlies te beperken.

Wat je ook kunt doen is BUY en SELL orders plaatsen uiteraard. Dus als je een coin hebt aangekocht op een bepaald bedrag bepaal je daarna (als je geen zin hebt om steeds de koers te volgen) een punt waarop de exchange voor jou automatisch je coins verkoopt voor een bepaalde prijs. Daarvoor vul je in het SELL venster het aantal coins in dat je wilt verkopen en de prijs die je ervoor wilt hebben. Plaats je die order dan worden ze automatisch verkocht voor je zodra die prijs bereikt is.

Omgekeerd werkt dat ook, als je bv wilt dat je coins automatisch verkocht worden als ze onder een bepaalde prijs komen (om je verlies te beperken). Stel dit niet te krap in onder je aankoopprijs, want stel dat de koers eerst even daalt na aankoop en daarna stijgt en onderweg tikt ie je verkoopprijs aan, dan worden ze automatisch verkocht voor die lage(re) prijs terwijl je - als je even gewacht had - wél winst had kunnen maken. Zelf gebruik ik deze optie dan ook nooit. Ik kies er tot nu toe altijd voor om zelf om de zoveel tijd de koers even te checken en om bv op Twitter de hashtag van die coin te volgen. Maar mocht je het wel willen werkt het als volgt:Kies in je Sell scherm op de pagina van die coin bij Type voor "Conditional". Kies bij Condition daaronder voor "Less than or equal to" en vul je prijs in waarvoor je absoluut wilt verkopen zodra je coin onder die prijs komt. Maar nogmaals, ik gebruik dit zelf nooit.HOU BIJ TRANSACTIES REKENING MET DE FEE
Bittrex krijgt per transactie een fee. Even een Nijntje-voorbeeld:
Stel je koop 10 coins voor 0.00030000 per stuk. Dan zie je in je controle-scherm nadat je alles bij je BUY order hebt ingevuld de fee staan voordat je definitief op BUY klikt. Dus stel je bent in dit geval 10 x 0.00030000 = 0.0030000 btc. kwijt en plus een fee is je totale bedrag dan bv 0.0030100. (Nogmaals, voorbeeld). Om winst te maken moet je je coins dus verkopen voor een prijs die ook die fee dekt. Klinkt simpel, maar ook daar ging ik de eerste keer mee de mist in, ik wist immers niks, dat wil ik jullie dus besparen. Kijk naar de koers, bepaal een beetje reëel punt in de grafiek waarvan je denkt dat hij die binnenkort wel zou kunnen bereiken. Vul dat verkoopbedrag in je SELL scherm en het aantal coins dat je verkoopt. Dan zie je automatisch onderaan dat scherm wat het totaalbedrag is dat je dat oplevert. Check de eerste keer dus vooral even of dat wel méér is inclusief fee dan wat je ervoor betaald hebt, anders ben je volledig voor de kat z'n viool aan het kloten. Geen dank, leer van mijn fouten.


** DOE DIT ALLEEN MET GELD DAT JE KUNT MISSEN
** Je wordt niet in drie dagen miljonair
** Begin in het klein
** Schiet niet direct in de paniek als de koers daalt
** Deze markt is zo onvoorspelbaar als de pest
** Controleer echt altijd die lange adressen goed als je btc verplaatst van bv wallet naar exchange

** Als je meeleest in andere topics hier wat veelgebruikte afkortingen:
FOMO betekent Fear Of Missing Out (als je een koers enorm omhoog ziet schieten en je denkt "oh god dat mag ik niet missen al die winst!!"en snel ook wat koopt maar dat dan blijkt dat de stijging net klaar is en jij veel te hoog hebt aangekocht.
FUD betekent Fear, Uncertainty, and Doubt "oh god ik heb net aangekocht en nu daalt de koers dus omg omg omg omg omg nagelbijt rode vlekken in mijn nek straks ben ik alles kwijt dus ik verkoop het maar snel met verlies". Je maakt pas verlies op het moment dat je onder je aankoop verkoopt, weet je nog?
HODL betekent Hold. Als in houwe-die-zooi, van afblijven met je tengels na aankoop, bewaren en een tijdje niet naar omkijken.

** Sommige mensen in dit forum zijn flink ervaren in deze wereld en willen je soms best even op weg helpen met wat algemene dingen, maar NIEMAND kan je vertellen wat je precies moet doen of kopen om winst te maken. Die gok en uitzoekerij is aan jou zelf.

Eventueel interessante linkjes om ook eens te bekijken:
https://coinmarketcap.com
https://tradeblock.com/bl(...)preting-order-books/
https://www.coinpursuit.com/pages/top-10/
https://cryptopotato.com/(...)ng-bitcoin-altcoins/
http://metacoin.co/fomo-fud-pump-dump-trading-caveats

Veel plezier en succes.
En wacht nog heel even met het bestellen van die nieuwe auto.

PS nog even één disclaimer: ik ben natuurlijk niet verantwoordelijk voor jullie fouten, mijn fouten, fouten in bovenstaande tekst of welke fout dan ook. :+
pi_176471410
Misschien Blockfolio en Delta vermelden in de OP? "Met welke app kan ik mijn portfolio makkelijk volgen?" Goede OP verder.

En misschien n00bs uitleggen dat ze beter litecoin of ether kunnen halen (bijv. coinbase) en dan omruilen op een exchange ivm fees.
  zaterdag 13 januari 2018 @ 16:03:34 #3
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_176476718
Na 100% rendement te hebben gestaan en te hoog hebben ingekocht sta ik weer quitte. Mijn idee is om mijn (goed gespreide) portefeuille gewoon te holden voor een aantal jaar, op z'n minst. Niet ingaan op nieuwe hypes en niet traden.
Wat is jullie ervaring met deze 'tactiek'? Je ziet dat op lange termijn de meeste coins echt wel groeien
:')
pi_176482311
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 16:03 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Na 100% rendement te hebben gestaan en te hoog hebben ingekocht sta ik weer quitte. Mijn idee is om mijn (goed gespreide) portefeuille gewoon te holden voor een aantal jaar, op z'n minst. Niet ingaan op nieuwe hypes en niet traden.
Wat is jullie ervaring met deze 'tactiek'? Je ziet dat op lange termijn de meeste coins echt wel groeien
Op lange termijn is bitcoin al gegroeid. Sinds wat is het, 8 jaar lang al? Dat is wat mensen nu juist gek maakt want in het laatste jaar is het nogal meer rendabel geweest dan beleggen in aandelen.

Wat jij stelt doet me denken aan de mensen die een strategie bij roulette hebben en geloven dat ze long term winnen.

Als er iets is wat aan de basis staat van traden is het psychologie. En als daar iets verband mee houdt dan is het wel hypes etc. En dat is juist waar jij niks mee wil doen en denkende dat je dan winst kan maken op basis van..?
pi_176486317
wat zegt een volgend plaatje jullie ten aanzien van het gaan stijgen of dalen van die munt?


Ik probeer het namelijk te begrijpen, maar ik begrijp hier dus uit dat ik kan aannemen dat de koers gaat dalen omdat er meer zijn die willen verkopen als kopen?

Vraag me af of ik het goed begrijp namelijk?

[ Bericht 9% gewijzigd door kree op 13-01-2018 22:38:06 ]
Do what you love, love what you do!
pi_176487264
Daar zou ik niet naar kijken... dat is niet eens daytrading meer. Daar tuur je naar als het om centenwerk gaat.

Ik zou de Binance app op je foon -desktop bedoel ik natuurlijk- zetten en dan voornamelijk hier naar kijken:

But that's just me. Weinig over te zeggen nu... 't is een beetje niks. Aan 't consolideren. Maar verwacht weer een up.

[ Bericht 7% gewijzigd door shiz op 13-01-2018 23:22:07 ]
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_176487615
quote:
3s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 22:29 schreef kree het volgende:
wat zegt een volgend plaatje jullie ten aanzien van het gaan stijgen of dalen van die munt?
[ afbeelding ]

Ik probeer het namelijk te begrijpen, maar ik begrijp hier dus uit dat ik kan aannemen dat de koers gaat dalen omdat er meer zijn die willen verkopen als kopen?

Vraag me af of ik het goed begrijp namelijk?
Er wordt zoveel aan spoofing en wash trading gedaan op beurzen dat zulke grafiekjes geen betrouwbaar beeld geven van wat de markt wil.
pi_176487769
quote:
3s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 22:29 schreef kree het volgende:
wat zegt een volgend plaatje jullie ten aanzien van het gaan stijgen of dalen van die munt?
[ afbeelding ]

Ik probeer het namelijk te begrijpen, maar ik begrijp hier dus uit dat ik kan aannemen dat de koers gaat dalen omdat er meer zijn die willen verkopen als kopen?

Vraag me af of ik het goed begrijp namelijk?
Voor dat specifieke moment op die exchange wel, maar dat kan vanuit het niets binnen enkele seconden volledig omslaan dus is het eigenlijk geen echte indicator.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_176487859
Thanks allen, weer iets meer geleerd ^O^
Do what you love, love what you do!
pi_176487916
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 23:02 schreef shiznuts het volgende:
Daar zou ik niet naar kijken... dat is niet eens daytrading meer. Daar tuur je naar als het om centenwerk gaat.

Ik zou de Binance app op je foon -desktop bedoel ik natuurlijk- zetten en dan voornamelijk hier naar kijken:
[ afbeelding ]
But that's just me. Weinig over te zeggen nu... 't is een beetje niks. Aan 't consolideren. Maar verwacht weer een up.
Ik ook namelijk met die BCD, ik heb het dik zien stijgen en dalen vandaag, maar mijn vermoeden zegt dat het wel weer iets meer omhoog gaat
Do what you love, love what you do!
  zaterdag 13 januari 2018 @ 23:31:26 #11
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_176488212
Ja, dat is natuurlijk het 'spel'. Als iedereen dat kon voorspellen, zou iedereen in een Lambo rondrijden. Deze markt is zwaar 'volatile' zoals ze zeggen en er is ook veel hype en gepush om niks. Je moet goed weten wat de tech achter een coin is... het team, big fish die ze ondersteunen en de 'proof of's. Als dat goed zit en je vertrouwen hebt dat wat zij bieden een plek heeft in de markt en verwacht dat dat omhoog gaat (let ook ff op het aantal circulerende en max. supply en de market cap)... dan is daar waarschijnlijk meer te halen dan een gehypte coin waar eigenlijk niet duidelijk van is waar het nou een oplossing voor biedt in de wereld. Ook heb je lui als McAfee die een coin noemen en binnen een minuut de koerst opeens stijgt als een raket. Pure hype, zonder echte aanleiding dus.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  zaterdag 13 januari 2018 @ 23:41:41 #12
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_176488518
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 20:31 schreef TheNightIsFullOfTerrors het volgende:

[..]

Op lange termijn is bitcoin al gegroeid. Sinds wat is het, 8 jaar lang al? Dat is wat mensen nu juist gek maakt want in het laatste jaar is het nogal meer rendabel geweest dan beleggen in aandelen.

Wat jij stelt doet me denken aan de mensen die een strategie bij roulette hebben en geloven dat ze long term winnen.

Als er iets is wat aan de basis staat van traden is het psychologie. En als daar iets verband mee houdt dan is het wel hypes etc. En dat is juist waar jij niks mee wil doen en denkende dat je dan winst kan maken op basis van..?
Normale aandelen groeien over een langere periode, advies voor een fonds oid is ook altijd om gewoon 10 jaar vast te houden en periodiek inleggen. Ik heb zelf een groot stuk in indexaandelen die ik misschien wel ddecennia laat staan.
Geldt die logica voor crypto niet wegens te veel risico?
:')
  zaterdag 13 januari 2018 @ 23:45:36 #13
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_176488614
Joah, diversify & hodl (alleen niet 10 jaar lang, lol). :P
Maar soms heeft een coin niet veel potentiaal meer om te stijgen... neem een Ripple die al gepiekt heeft en kan je geld misschien beter in nu nog kleinere alt coins gaan zitten die misschien nog een 10x stijging zien o.i.d..
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  zondag 14 januari 2018 @ 07:14:25 #14
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_176492641
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 23:45 schreef shiznuts het volgende:
Joah, diversify & hodl (alleen niet 10 jaar lang, lol). :P
Maar soms heeft een coin niet veel potentiaal meer om te stijgen... neem een Ripple die al gepiekt heeft en kan je geld misschien beter in nu nog kleinere alt coins gaan zitten die misschien nog een 10x stijging zien o.i.d..
Ik heb bcc, salt, omg maar toch het meeste in ripple (deel gekocht voor 0,90, deel voor 2,70 ofzo)

Waarom zou ripple niet 10x stijgen dan?
:')
pi_176492859
quote:
1s.gif Op zondag 14 januari 2018 07:14 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Ik heb bcc, salt, omg maar toch het meeste in ripple (deel gekocht voor 0,90, deel voor 2,70 ofzo)

Waarom zou ripple niet 10x stijgen dan?
BITCONNECCCCTTTT

Doe die aub snel weg... :+
pi_176494302
Nice topic. Thanks voor de basis :)
Ik zie trouwens dat Bittrex al sinds december geen nieuwe leden meer aanneemt.
Zijn er goeie alternatieven? (vast wel natuurlijk, maar ik bedoel met weinig extra kosten)
pi_176494451
En begrijp ik het goed dat je eerst bitcoins dient te kopen, die naar je wallet, dan naar exchange, en dan bitcoin verkopen op de exchange zodat je andere coins kunt kopen?

of kun je ook direct andere coins kopen
pi_176495089
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 10:50 schreef Lonsje het volgende:
Nice topic. Thanks voor de basis :)
Ik zie trouwens dat Bittrex al sinds december geen nieuwe leden meer aanneemt.
Zijn er goeie alternatieven? (vast wel natuurlijk, maar ik bedoel met weinig extra kosten)
Binance? Of heeft die nog steeds een ledenstop? Anders Ku.
pi_176495109
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 10:57 schreef Lonsje het volgende:
En begrijp ik het goed dat je eerst bitcoins dient te kopen, die naar je wallet, dan naar exchange, en dan bitcoin verkopen op de exchange zodat je andere coins kunt kopen?

of kun je ook direct andere coins kopen
BTC kan. Direct ETH ook. Gewoon rechtstreeks naar je exchange kan ook.

En bitcoin verkopen zodat je andere kunt kopen is het niet echt. Het is meer dat je btc verruilt tegen alt coins.
  zondag 14 januari 2018 @ 11:34:43 #20
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_176495316
En VEN houdt m'n portfolio weer op groen vandaag... :')
pi_176495323
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 10:50 schreef Lonsje het volgende:
Nice topic. Thanks voor de basis :)
Ik zie trouwens dat Bittrex al sinds december geen nieuwe leden meer aanneemt.
Zijn er goeie alternatieven? (vast wel natuurlijk, maar ik bedoel met weinig extra kosten)
Binance en Kucoin zijn prima! :)
  zondag 14 januari 2018 @ 11:45:15 #22
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_176495512
Heeft iemand nog ergens een website of post die beschrijft wat VEN zo goed maakt?
pi_176495559
Oké top! En alt coins zijn alternative coins?
pi_176495757
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 11:45 schreef Chaes het volgende:
Heeft iemand nog ergens een website of post die beschrijft wat VEN zo goed maakt?
  zondag 14 januari 2018 @ 13:09:57 #25
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_176497213
quote:
1s.gif Op zondag 14 januari 2018 07:14 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Ik heb bcc, salt, omg maar toch het meeste in ripple (deel gekocht voor 0,90, deel voor 2,70 ofzo)

Waarom zou ripple niet 10x stijgen dan?
Omdat 'ie dan 3x zoveel waard zou zijn als Bitcoin nu is misschien? :') _O-
https://coinmarketcap.com
Never gonna happen natuurlijk. Die $3 passeren was voornamelijk op hype. Misschien dat 'ie nog eens rond de 3-5 USD wordt, maar iets anders kun je wel vergeten. Kun je beter een coin hebben met meer stijgpotentiaal dan zo'n beetje 2x z'n huidige koers.

Mijn portfolio is lekker divers. ICX, NEO, VEN, WTC, OMG, REQ, TRX, NAV, EOS, XVG, BNB, ADA, APPC, WABI, QSP, QTUM, SALT, ELF, XMR, LSK, XRP, MTH, XLM, DRGN, SUB, XRB en andere. Spreid je winkansen (en risico).

The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_176498810
Kan ik in mijn waves wallet litecoins swappen naar waves? Of moeten ze dan al als waves naar waveswallrt gestuurd worden?
pi_176499410
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 10:50 schreef Lonsje het volgende:

Ik zie trouwens dat Bittrex al sinds december geen nieuwe leden meer aanneemt.

Ik dacht dat ze vanaf morgen weer registraties toelaten
Moeten zij weten
pi_176499717
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 14:34 schreef Dassen123 het volgende:
Kan ik in mijn waves wallet litecoins swappen naar waves? Of moeten ze dan al als waves naar waveswallrt gestuurd worden?
Ja, op de DEX, Litecoin kan je daar direct verkopen voor Waves en elke andere aanwezige unit.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_176501486
Op Binance heb je soms wat restjes over van een coin (dust). Kun je daar nog iets mee doen?
Moeten zij weten
pi_176501593
quote:
7s.gif Op zondag 14 januari 2018 17:02 schreef H0D3NPYL het volgende:
Op Binance heb je soms wat restjes over van een coin (dust). Kun je daar nog iets mee doen?
verkopen op de BNB markt (dus tegen BNB ipv BTC) ? :P
pi_176524904

Goede voorlichting kan ook geen kwaad in deze reeks.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_176525261
quote:
0s.gif Op maandag 15 januari 2018 18:53 schreef chroestjov het volgende:

Goede voorlichting kan ook geen kwaad in deze reeks.
die youtube meuk kijk ik al niet naar om de redenen die hij al aangeeft.
ik doe gewoon mijn eigen ding na eigen "onderzoek"

verlies ik daarmee geld is het pech hebben.....ik ga ook niet panic sellen of dikke FOMO ergens in, verlies ik daarmee geld, het zal best maar ik kan wel relaxed slapen en naar de sportschool.

er gaan nog heel veel mensen een heleboel geld verliezen in crypto in de aankomende jaren helaas net zoals met de beurzen en BUX en nog tig voorbeelden....
  maandag 15 januari 2018 @ 20:32:39 #33
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_176527519
Ik heb sinds dit weekend een accountje op Binance. Nu wil ik wat daytraden, niks spectaculairs qua verwachtingen, maar vooral om even te zien hoe het werkt enzo. Maar ik ben nu twee dagen op rij ingestapt in een munt. Ik koop er 50 voor xx ETH, en krijg er 49,950. Dat komt de fees, dat begrijp ik ook. Maar vervolgens als ik verkoop kan ik er maar 49 verkopen en blijf ik dus met die restjes van 0,950 zitten. Als ik 100% selecteer bij de sell order dan rond die het ook automatisch af.

Nu zal het iets te maken hebben met de fees, maar hoe zorg ik ervoor dat als ik opdracht geef voor 50 coins ik ook echt 50 coins krijg en niet 0.05% inlever. Wat op deze manier krijg ik een aardig sleepnet aan waardeloze coins waar ik niks meer mee kan qua handelen. Moet ik dan een BNB coin aanschaffen? Of werkt dat anders?
»» Democracy is so overrated »»
pi_176528340
quote:
0s.gif Op maandag 15 januari 2018 20:32 schreef RoelerMF het volgende:
Ik heb sinds dit weekend een accountje op Binance. Nu wil ik wat daytraden, niks spectaculairs qua verwachtingen, maar vooral om even te zien hoe het werkt enzo. Maar ik ben nu twee dagen op rij ingestapt in een munt. Ik koop er 50 voor xx ETH, en krijg er 49,950. Dat komt de fees, dat begrijp ik ook. Maar vervolgens als ik verkoop kan ik er maar 49 verkopen en blijf ik dus met die restjes van 0,950 zitten. Als ik 100% selecteer bij de sell order dan rond die het ook automatisch af.

Nu zal het iets te maken hebben met de fees, maar hoe zorg ik ervoor dat als ik opdracht geef voor 50 coins ik ook echt 50 coins krijg en niet 0.05% inlever. Wat op deze manier krijg ik een aardig sleepnet aan waardeloze coins waar ik niks meer mee kan qua handelen. Moet ik dan een BNB coin aanschaffen? Of werkt dat anders?
Dan moet je inderdaad BNB aanschaffen. Anders blijf je met allemaal kleine restjes over.
  maandag 15 januari 2018 @ 21:02:49 #35
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_176528364
Thanks! Daar maar een muntje van kopen dan :)
»» Democracy is so overrated »»
pi_176529081
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 11:24 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

BTC kan. Direct ETH ook. Gewoon rechtstreeks naar je exchange kan ook.

En bitcoin verkopen zodat je andere kunt kopen is het niet echt. Het is meer dat je btc verruilt tegen alt coins.
Het is wel slim om ETH te kopen, minder fee bij die als bitcoin en via een Exchange omzetten is goedkoper.
Do what you love, love what you do!
pi_176529576
quote:
7s.gif Op maandag 15 januari 2018 21:36 schreef Geralt het volgende:
Status unconfirmed in electrum. Hoe lang duurt dat en kan ik die wallet eenvoudig over zetten naar een andere computer of is dat lastig of val op een hoop met je domme vragen en ga googlen idioot :@
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_176529606
quote:
7s.gif Op maandag 15 januari 2018 21:39 schreef Geralt het volgende:

[..]

Heb je je seed goed opgeschreven? Dan kun je deze seed overal gebruiken.
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 15 januari 2018 @ 21:42:53 #39
163650 Greys
pi_176529679
quote:
7s.gif Op maandag 15 januari 2018 21:39 schreef Geralt het volgende:

[..]

Heb je de seed zin opgeschreven ergens van je wallet? Want dan is overzetten echt supersimpel, gewoon Electrum op nieuwe computer downloaden en kiezen voor 'herstel wallet met seed' oid.

Hoe lang staat het al op unconfirmed? Heb je iets verzonden of krijg je iets binnen? En als je iets verzonden hebt heb je dan de fee op standaard laten staan of lager gezet.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176529760
quote:
1s.gif Op maandag 15 januari 2018 21:42 schreef Greys het volgende:

[..]

Heb je de seed zin opgeschreven ergens van je wallet? Want dan is overzetten echt supersimpel, gewoon Electrum op nieuwe computer downloaden en kiezen voor 'herstel wallet met seed' oid.

Hoe lang staat het al op unconfirmed? Heb je iets verzonden of krijg je iets binnen? En als je iets verzonden hebt heb je dan de fee op standaard laten staan of lager gezet.
Ik heb iets ontvangen. De seed heb ik opgeschreven, dat zijn die 12 woorden toch? Die heb ik.

Ga ik morgen ff op een andere computer overzetten dan :)

Nu wil ik ook nog voor eenzelfde bedrag aan ETH kopen eigenlijk. Dat moet weer in een aparte wallet toch? :)

=edit=
Kan ik dan na het herstellen hem van de laptop gewoon uninstallen, of geeft dat dan problemen met de installatie op de pc? :@
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_176529766
Ow en 15 minuten ofzo.
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 15 januari 2018 @ 21:47:47 #42
163650 Greys
pi_176529835
quote:
7s.gif Op maandag 15 januari 2018 21:45 schreef Geralt het volgende:
Ow en 15 minuten ofzo.
Oh _O-
Dan komt het zo echt wel.

En de seed zijn die woorden ja. Als je dat hebt kan je er alles mee wat je wilt. Wijst echt voor zich.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176529856
quote:
1s.gif Op maandag 15 januari 2018 21:47 schreef Greys het volgende:

[..]

Oh _O-
Dan komt het zo echt wel.

En de seed zijn die woorden ja. Als je dat hebt kan je er alles mee wat je wilt. Wijst echt voor zich.
Mooi. Nu zoek ik nog een handige app wat ik op mn telefoon kan zetten zodat ik kan zien hoeveel winst of verlies ik heb op dat aantal btc :)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 15 januari 2018 @ 21:51:35 #44
163650 Greys
pi_176529973
quote:
7s.gif Op maandag 15 januari 2018 21:48 schreef Geralt het volgende:

[..]

Mooi. Nu zoek ik nog een handige app wat ik op mn telefoon kan zetten zodat ik kan zien hoeveel winst of verlies ik heb op dat aantal btc :)
Blockfolio of Delta even proberen en kijken welke jij prettiger vindt.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176530237
Joe thanks :)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_176530243
quote:
7s.gif Op maandag 15 januari 2018 21:48 schreef Geralt het volgende:

[..]

Mooi. Nu zoek ik nog een handige app wat ik op mn telefoon kan zetten zodat ik kan zien hoeveel winst of verlies ik heb op dat aantal btc :)
cryptoport vond ik, eigenlijk via tweakers.
Gratis en werkt met de API’s

Maar er lijkt mij een verschil in te zitten wat de Exchange aangeeft en die app.

Iemand ervaring mee?

[ Bericht 0% gewijzigd door kree op 15-01-2018 23:01:38 ]
Do what you love, love what you do!
pi_176530562
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 20:23 schreef Nashje het volgende:

[..]

Gewoon nog steeds niks binnen op m'n account bij KuCoin :'). Is dit normaal? Vraag aan de kenners.

Etherscan ligt er ook nog eens uit.
Vandaag nog steeds niets. Lees op Reddit dat ze problemen hebben met ETH deposits/withdrawals. Mensen, lekker wegblijven van dat KutCoin.
pi_176530708
quote:
1s.gif Op maandag 15 januari 2018 21:42 schreef Greys het volgende:

[..]

Heb je de seed zin opgeschreven ergens van je wallet? Want dan is overzetten echt supersimpel, gewoon Electrum op nieuwe computer downloaden en kiezen voor 'herstel wallet met seed' oid.

Hoe lang staat het al op unconfirmed? Heb je iets verzonden of krijg je iets binnen? En als je iets verzonden hebt heb je dan de fee op standaard laten staan of lager gezet.
Is er ook een wallet die zo makkelijk te verplaatsen is met een seed voor eth? :)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 15 januari 2018 @ 22:38:53 #49
163650 Greys
pi_176531416
quote:
7s.gif Op maandag 15 januari 2018 22:13 schreef Geralt het volgende:

[..]

Is er ook een wallet die zo makkelijk te verplaatsen is met een seed voor eth? :)
Volgens mij is elke wallet waar je zelf een seed van hebt zo makkelijk te verplaatsen. Maar ik heb (nog steeds) geen ETH :@ Kan iemand hier je vast mee helpen wat de beste/handigste is.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176531545
quote:
1s.gif Op maandag 15 januari 2018 22:38 schreef Greys het volgende:

[..]

Volgens mij is elke wallet waar je zelf een seed van hebt zo makkelijk te verplaatsen. Maar ik heb (nog steeds) geen ETH :@ Kan iemand hier je vast mee helpen wat de beste/handigste is.
Ik heb op die pc gister myetherwallet gezet, maar eth kopen lukt weer zo 123 niet.
Morgen nog eens pogen.

En dan maar eens rustig kijken met 1K aan btc en 1K aan eth welke kant ik er mee op ga.

Ik zag de exodus wallet en daarmee kan je vanuit de wallet direct verkopen/kopen zo te zien, daar ga ik morgen eens verder naar kijken, want dat is wel handig. Geen idee of dat prijstechnisch gezien ook handig is. :@
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Moderator / Redactie Sport maandag 15 januari 2018 @ 22:58:33 #51
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176531865
Ik heb ergens een paper wallet gegenereerd, 3xuitgeprint, alles daarnaartoe gestuurd en het verder vergeten :P

Op dezelfde site (MEW als ik me niet vergis) kon je vervolgens een transactie genereren (volledig client-side) en opsturen. Geen gehannes met wallets verder.
100.000 katjes
Fuck the EBU!
pi_176534057


Ook handig voor deze reeks.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  dinsdag 16 januari 2018 @ 08:22:45 #53
131603 Afwazig
Serious business
pi_176535755
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 01:18 schreef chroestjov het volgende:
[ afbeelding ]

Ook handig voor deze reeks.
Dat is ook hier te vinden maar dan uitgebreider en in het Nederlands :P

https://cryptin.eu/woordenboek/
pi_176555376
Hoe verplaats ik ETH van Binance naar Kraken?
Als ik bij Kraken bij funding op Withdraw klik dan zie ik No withdrawals available.
pi_176555753
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 22:53 schreef mrbombastic het volgende:
Hoe verplaats ik ETH van Binance naar Kraken?
Als ik bij Kraken bij funding op Withdraw klik dan zie ik No withdrawals available.
Ik ken kraken niet maar moet je niet onder deposit kijken i.p.v. withdraw?
pi_176555796
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:05 schreef Thieske het volgende:

[..]

Ik ken kraken niet maar moet je niet onder deposit kijken i.p.v. withdraw?
Je hebt gelijk, maar daar staat: No deposits available.
pi_176567890
Wat is het beste en eenvoudigste alternatief voor Bittrex? Zodat ik ergens een account aan kan maken
  woensdag 17 januari 2018 @ 16:38:18 #58
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_176569057
Binance, KuCoin, Bit-Z, HitBTC, Cryptopia...
https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/#markets
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_176573060
Ik hou op Binance allemaal van die kleine meuk over van coins die ik ooit verkocht heb en waar ik niks meer mee doe. Zoals fucking Ripple. Heb nog 0.906 Ripple. Ik kan deze echter niet verkopen omdat ik onder het ‘minimale’ zit.
Iemand die een oplossing heeft voor dit kleine grut?
U MAD?
pi_176573217
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 19:31 schreef de_boswachter het volgende:
Ik hou op Binance allemaal van die kleine meuk over van coins die ik ooit verkocht heb en waar ik niks meer mee doe. Zoals fucking Ripple. Heb nog 0.906 Ripple. Ik kan deze echter niet verkopen omdat ik onder het ‘minimale’ zit.
Iemand die een oplossing heeft voor dit kleine grut?
Koop bnb, betaal fees met bnb aanzetten.
pi_176573260
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 19:37 schreef Minimousre het volgende:

[..]

Koop bnb, betaal fees met bnb aanzetten.
Huh. Maar hoe zet ik die dan van XRP om naar BNB? Zijn een paar cent waard die XRP.
Maar wil een ‘clean’ account.
U MAD?
pi_176573488
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 19:39 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Huh. Maar hoe zet ik die dan van XRP om naar BNB? Zijn een paar cent waard die XRP.
Maar wil een ‘clean’ account.
Ik bedoelde meer dat je bijv. geen 599.67 ripple in je wallet hebt, dat kan je dus voorkomen met bnb.

Dat kleine beetje ripple kan je eventueel nog vanaf door wat ripple bij te kopen en vervolgens al je ripple te verkopen.
pi_176573511
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 19:47 schreef Minimousre het volgende:

[..]

Ik bedoelde meer dat je bijv. geen 599.67 ripple in je wallet hebt, dat kan je dus voorkomen met bnb.

Dat kleine beetje ripple kan je eventueel nog vanaf door wat ripple bij te kopen en vervolgens al je ripple te verkopen.
Ohzo..... dan moet ik dus echt gaan rekenen steeds.
Doet iedereen dat zo of ligt het aan mijn autisme dat ik alles netjes op 0 moet hebben wat ik niet meer wil hebben....
U MAD?
pi_176573553
quote:
3s.gif Op woensdag 17 januari 2018 19:48 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Ohzo..... dan moet ik dus echt gaan rekenen steeds.
Doet iedereen dat zo of ligt het aan mijn autisme dat ik alles netjes op 0 moet hebben wat ik niet meer wil hebben....
;( ;(
pi_176573718
quote:
3s.gif Op woensdag 17 januari 2018 19:48 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Ohzo..... dan moet ik dus echt gaan rekenen steeds.
Doet iedereen dat zo of ligt het aan mijn autisme dat ik alles netjes op 0 moet hebben wat ik niet meer wil hebben....
Geen idee maar ik ben zelf ook redelijk autistisch op dat gebied :D
pi_176594164
Ik heb dus nog een klein beetje VEN op mijn Kucoin account staan, maar kom er net achter dat als ik dat wil overzetten naar Binance ik minstens 50 VEN moet overzetten.

Kan ik hier dus gewoon niks mee nu? Wtf.
pi_176594404
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 19:05 schreef Nashje het volgende:
Ik heb dus nog een klein beetje VEN op mijn Kucoin account staan, maar kom er net achter dat als ik dat wil overzetten naar Binance ik minstens 50 VEN moet overzetten.

Kan ik hier dus gewoon niks mee nu? Wtf.
Omzetten naar iets anders, dat naar Binance en dan weer VEN kopen?
pi_176594451
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 19:13 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Omzetten naar iets anders, dat naar Binance en dan weer VEN kopen?
Volgens mij heeft alles belachelijke hoge minimums.
pi_176600258
Beste site om bitcoin fiat te maken? Iemand, vindt btcdirect en bitonic matig..
pi_176600289
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 23:07 schreef Gietertje1 het volgende:
Beste site om bitcoin fiat te maken? Iemand, vindt btcdirect en bitonic matig..
;( ;(
U MAD?
pi_176600442
Oke jongens, beginneling met een beginnersfout denk ik,

Vanmiddag 10stuks van een coin getrade(met btc) via binance, maar als ik hem nu wil vekopen naar btc staat er bij funds 9.90 van die coin?

Wat heb ik fout gedaan? Aangezien ik ze alleen per stuk kan verkopen?😂
pi_176600609
Omdat je geen BNB hebt, worden transactiekosten van je andere coins genomen, hierdoor komt je balans onder ronde getallen... en dan zit je idd met van die 'kruimels'.

Dus tip: neem BNB. Tip 2. Koop voor meer dan 0.002 BTC (transactieminimum) diezelfde coin bij gevallen wanneer je je hele coins niet kunt verkopen omdat ze onder 0.002 vallen. Nu kun je de hele meut verkopen, elk heel getal. Sommige coins zijn echter zo cheap dat er niet in decimalen, getallen achter de komma, wordt getrade (zowel kopen als verkopen alleen in ronde getallen). Again... spacedust.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_176600667
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 23:14 schreef Wilshere het volgende:
Oke jongens, beginneling met een beginnersfout denk ik,

Vanmiddag 10stuks van een coin getrade(met btc) via binance, maar als ik hem nu wil vekopen naar btc staat er bij funds 9.90 van die coin?

Wat heb ik fout gedaan? Aangezien ik ze alleen per stuk kan verkopen?😂
Ik snap je probleem niet. ;)

Wat ik fout deed is dat je op binance bij funds je coin moet kiezen en het adres dus waarnaar over te maken met dezelfde coin.

Ik heb volgens mij daar wat fout gedaan want 30 euro verdwenen :`)
Leergeld. Wellicht is dit hetzelfde maar bij verkopen?
Do what you love, love what you do!
pi_176601023
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 23:20 schreef shiznuts het volgende:
Omdat je geen BNB hebt, worden transactiekosten van je andere coins genomen, hierdoor komt je balans onder ronde getallen... en dan zit je idd met van die 'kruimels'.

Dus tip: neem BNB. Tip 2. Koop voor meer dan 0.002 BTC (transactieminimum) diezelfde coin bij gevallen wanneer je je hele coins niet kunt verkopen omdat ze onder 0.002 vallen. Nu kun je de hele meut verkopen, elk heel getal. Sommige coins zijn echter zo cheap dat er niet in decimalen, getallen achter de komma, wordt getrade (zowel kopen als verkopen alleen in ronde getallen). Again... spacedust.
Thanks, voor de heldere uitleg en voor de tips!

maar zou het dan wel mogelijk zijn om bijvoorbeeld de volgende keer als ik ga bijkopen dat ik er 0.1 bij koop (het gaat om VEN) , met natuurlijk BNB en boven de transactie minimum?

quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 23:22 schreef kree het volgende:

[..]

Ik snap je probleem niet. ;)

Wat ik fout deed is dat je op binance bij funds je coin moet kiezen en het adres dus waarnaar over te maken met dezelfde coin.

Ik heb volgens mij daar wat fout gedaan want 30 euro verdwenen :`)
Leergeld. Wellicht is dit hetzelfde maar bij verkopen?
Stardust is dus het probleem idd, wat hierboven beschreven is.

Ja voor mij is dit ook leergeld, achja
pi_176601623
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 23:35 schreef Wilshere het volgende:

[..]

Thanks, voor de heldere uitleg en voor de tips!

maar zou het dan wel mogelijk zijn om bijvoorbeeld de volgende keer als ik ga bijkopen dat ik er 0.1 bij koop (het gaat om VEN) , met natuurlijk BNB en boven de transactie minimum?

[..]

Stardust is dus het probleem idd, wat hierboven beschreven is.

Ja voor mij is dit ook leergeld, achja
Daarom, het is voor mij ook nog gewoon proberen.
No way dat ik daar te grote bedragen in ga steken die ik niet kan missen hoor ;)
Do what you love, love what you do!
  vrijdag 19 januari 2018 @ 00:10:01 #76
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_176601753
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 23:35 schreef Wilshere het volgende:

[..]

Thanks, voor de heldere uitleg en voor de tips!

maar zou het dan wel mogelijk zijn om bijvoorbeeld de volgende keer als ik ga bijkopen dat ik er 0.1 bij koop (het gaat om VEN) , met natuurlijk BNB en boven de transactie minimum?
Nee, helaas kun je VEN niet in kommagetallen kopen. Denk dat dat alleen kan bij munten over $5 waarde als ik zo eens rondkijk en probeer een punt/komma '.' in te voegen in het koopveld.

De reden trouwens om BNB te nemen was dat de transactiekosten dan gehalveerd zijn en de kosten uit je BNB holding worden genomen. Je hoeft daar natuurlijk niet je 'hoofdcoin' van te maken (al vind ik het geen slecht idee per se).
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  vrijdag 19 januari 2018 @ 00:29:08 #77
168508 Lidl
Zwartwerkers niet welkom
pi_176601985
Eens even inlezen, 0,0 ervaring met handelen überhaupt maar ga het weekend eens kijken hoe ik met 100 euro kan spelen
pi_176602071
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 00:10 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Nee, helaas kun je VEN niet in kommagetallen kopen. Denk dat dat alleen kan bij munten over $5 waarde als ik zo eens rondkijk en probeer een punt/komma '.' in te voegen in het koopveld.

De reden trouwens om BNB te nemen was dat de transactiekosten dan gehalveerd zijn en de kosten uit je BNB holding worden genomen. Je hoeft daar natuurlijk niet je 'hoofdcoin' van te maken (al vind ik het geen slecht idee per se).
ik ga morgen maar is verder kijken dan, thanks iig

kwam dit nog wel tegen
https://www.reddit.com/r/(...)f_dust_by_using_bnb/

iemand dit al geprobeerd?
  vrijdag 19 januari 2018 @ 01:25:31 #79
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_176602735
Naja, let's bring it into practice dan.

Ik heb 2.997 IOTA nog als dust.

Sell 100% als BTC -> max 2 op te geven, geen komma aankoop mogelijk (coin onder $5)
Sell 100% als ETC -> max 2 op te geven, geen komma aankoop mogelijk (coin onder $5)
Sell 100% als BNB -> max 2.99 op te geven, komma aankoop is mogelijk (2 decimalen, 0.007 IOTA blijven staan)

- ERR, aankoop is niet mogelijk als je het daadwerkelijk probeert, want dust haalt geen hele 1 BNB. Dus dan zou je inderdaad eerst een totale waarde van 1 BNB moeten hebben in IOTA.
-- Mmkai, dus 5.2 IOTA gekocht voor net iets over 1 BNB (regel geldt voor zowel kopen als verkopen). Daarna die 2.99 + 5.2 verkocht met 0.007 openstaande kruimels (maar goed, ipv 2.997).

[ Bericht 11% gewijzigd door shiz op 19-01-2018 01:41:57 ]
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_176606217
Iemand hier met ervaringen op Huobi? Ik probeer in mijn account te komen maar ze accepteren geen id-kaart
  vrijdag 19 januari 2018 @ 11:02:34 #81
131603 Afwazig
Serious business
pi_176606977
Ook hier even een post;

Voor alle noobs die hier meeposten en lezen, ik heb op Cryptin.eu weer wat handleidingen toegevoegd en aanvullingen gemaakt in het woordenboek. Onder andere een soort introductie in TA en een handleiding hoe je BTC op een exchange koopt. De vertalingen naar het Engels volgen later.

Zie; http://cryptin.eu/
pi_176633926
Iemand ervaring met het versturen van Monero vanuit je monero wallet naar Binance?

Ik moet 2 adressen invullen zegt binance..

Depositing Monero to Binance requires BOTH a deposit address and a deposit Payment ID.If you fail to include the Payment ID with your deposit the funds will be lost forever.

XMR Deposit Address:

adresblalbalbla

XMR Deposit
ADresblablalba

In mijn monero wallet heb ik de optie om een adres uit kiezen waar ik het naar toe verstuur en ik kan ook als extra een betaal id opgeven van 16 of 64 tekens. Bedoelen ze daar wellicht mijn XMR Deposit ? Dat gekke adres?
pi_176642409
Ik heb wat ltc op cryptopia staan. Ik dacht dat is goedkoper dan btc. Nu blijkt dat ik daar niet mee kan traden. Ik hoorde dat ze bezig zijn met een aparte Exchange voor ltc/doge.
Wat is het beste wat ik kan doen? Ltc naar Binance, omwisselen voor BTC en dan weer terug naar cryptopia?
Ik wil een coin die daar te traden is namelijk...
pi_176642587
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 21:54 schreef Missgroen het volgende:
Ik heb wat ltc op cryptopia staan. Ik dacht dat is goedkoper dan btc. Nu blijkt dat ik daar niet mee kan traden. Ik hoorde dat ze bezig zijn met een aparte Exchange voor ltc/doge.
Wat is het beste wat ik kan doen? Ltc naar Binance, omwisselen voor BTC en dan weer terug naar cryptopia?
Ik wil een coin die daar te traden is namelijk...
LTC naar ETH of BTC zodat je kan traden
pi_176642921
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 22:00 schreef Virtuoszo het volgende:

[..]

LTC naar ETH of BTC zodat je kan traden
Dat lukt dus niet op cryptopia...
Dan krijg ik deze melding

Market Closing
Due to being unable to provide any kind of realistic or accurate ETA on both the DOGE/LTC markets being resumed, we have decided it best to close these base markets at this time. Please close any open orders, and we apologize for the inconvenience.

Dus via Binance proberen? Of iemand een beter idee?
pi_176643082
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 22:11 schreef Missgroen het volgende:

[..]

Dat lukt dus niet op cryptopia...
Dan krijg ik deze melding

Market Closing
Due to being unable to provide any kind of realistic or accurate ETA on both the DOGE/LTC markets being resumed, we have decided it best to close these base markets at this time. Please close any open orders, and we apologize for the inconvenience.

Dus via Binance proberen? Of iemand een beter idee?
Kijk op Cryptopia bij de BTC markt voor LTC en vervolgens sell je je LTC voor BTC. Die markt is volgensmij nog actief.
pi_176643129
Ok ga ik proberen! Thx
  zondag 21 januari 2018 @ 13:49:44 #88
48067 neo2000
Asking the important questions
pi_176652656
Ola. Zit er ook aan te denken om wat verschillende currencies in wat kleinere hoeveelheden te kopen om een beetje een gevoel te krijgen bij crypto en om te zien of het wat voor mij is, een portfolio aanleggen met een kleine start inleg.
Ben inmiddels geregistreerd bij Binance (wel een wat overweldigende website voor newbies maar gaat wel goed komen - genoeg guides over te vinden) en het idee was om bij Bitonic wat Bitcoin te kopen, deze dan bij Binance te depositen, deze vervolgens om te zetten naar BNB en daarvandaan wat verschillende muntjes te kopen om o.a. het besproken spacedust issue wat te omzeilen en niet al te veel in te leveren qua fees. Is dit een handige/de meest gunstige aanpak?

2e vraag; omdat ik wat verschillende currencies wil proberen, zit ik straks met verschillende wallets. Ik heb al e.e.a. gelezen over overkoepelende wallets die meerdere currencies (sommige ETH en BTC bijv.) support hebben. Klinkt reuze handig, ware het niet dat dan weer niet alles supported is, of sommige zelfs security issues hebben zoals bijvoorbeeld Jaxx. Heeft iemand hier ervaring (goede danwel slechte) met een wallet die meerdere coin types ondersteunt?
Common sense is my super power. What's yours?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
pi_176652833
Ik gebruik Exodus, werkt voor mij prima en ondersteund aardig wat coins.
pi_176653044
quote:
8s.gif Op zondag 21 januari 2018 13:49 schreef neo2000 het volgende:
deze vervolgens om te zetten naar BNB en daarvandaan wat verschillende muntjes te kopen om o.a. het besproken spacedust issue wat te omzeilen en niet al te veel in te leveren qua fees. Is dit een handige/de meest gunstige aanpak?
Je hoeft maar een klein gedeelte om te zetten naar BNB. BNB heeft veel minder trading pairs dan BTC en je zou dan nog een keer extra fees moeten betalen voor het omzetten van BTC naar BNB.

Wanneer je dan een trade doet, wordt de waarde van de fee omgerekend naar BNB en deze wordt dan van je BNB saldo afgehaald.
  zondag 21 januari 2018 @ 14:41:55 #91
48067 neo2000
Asking the important questions
pi_176653544
Cool, thnx beide!
Common sense is my super power. What's yours?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
pi_176659993
De exchange waar ik op zit heeft de prijzen van de Altcoins in BTC staan, maar ik vraag me af. Hoe weet je dan of je winst hebt gemaakt?

Bijvoorbeeld:
Op 10 januari koop je 10 Ripple voor 0.1 BTC
Op 20 januari wil je je 10 Ripple misschien verkopen, je bekijkt de koers en het blijkt dat je er 0.16 BTC voor kan krijgen.

Heb je dan winst? Je hebt geen idee! Want je moet eerst blijkbaar gaan kijken wat de BTC heeft gedaan. Op 10 januari stond BTC op $15000 en op 20 januari op $12000. Nu pas weet je of je winst hebt gemaakt: 0.1 * 15000 = $1500 en 0.16 * 12000 = $1920. Winst dus. Maar terwijl je zat te rekenen veranderde de koers naar 0.14875 BTC/ripple en $11941/BTC... nog steeds verkopen?

En als je 5 coins hebt, hoe hou je dat dan bij? En als je niet exact meer weet hoe wat de BTC waard was toen je de munt kocht? Ik mis hier vast wat belangrijke info...
pi_176692886
ik wil ETH op Coinbase verkopen, nu kan ik alleen kiezen om te storten op mn EUR-rekening, dit is niet mn bankrekening neem ik aan? hoe kan ik direct op mn bankrekening laten storten? ik heb inmiddels mn bank toegevoegd dus kan via mn bank kopen. maar verkopen lukt niet.

laat maar , heb t al gevonden.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  dinsdag 23 januari 2018 @ 14:13:52 #94
48067 neo2000
Asking the important questions
pi_176693816
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 13:25 schreef crpytoshill het volgende:
ik wil ETH op Coinbase verkopen, nu kan ik alleen kiezen om te storten op mn EUR-rekening, dit is niet mn bankrekening neem ik aan? hoe kan ik direct op mn bankrekening laten storten? ik heb inmiddels mn bank toegevoegd dus kan via mn bank kopen. maar verkopen lukt niet.

laat maar , heb t al gevonden.
Misschien handig om te laten weten wat de oplossing nu was voor andere n00bs zoals ik. :D
Common sense is my super power. What's yours?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
pi_176693998
quote:
8s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 14:13 schreef neo2000 het volgende:

[..]

Misschien handig om te laten weten wat de oplossing nu was voor andere n00bs zoals ik. :D
ja das misschien wel handig :)

bij het tabje 'accounts' staat je EUR-portomonnee en daar kan je kiezen om het op te nemen. Daar staat wel mn bank tussen. Dus eerst je crypto overmaken naar je EUR-portomonnee en daarna naar je bankrek.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  dinsdag 23 januari 2018 @ 14:54:01 #96
48067 neo2000
Asking the important questions
pi_176694526
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 14:26 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

ja das misschien wel handig :)

bij het tabje 'accounts' staat je EUR-portomonnee en daar kan je kiezen om het op te nemen. Daar staat wel mn bank tussen. Dus eerst je crypto overmaken naar je EUR-portomonnee en daarna naar je bankrek.
Top. ^O^ Eigenlijkw el logisch ook, maar wel jammer als je fuckups maakt bij uitbetalen en je opeens een paar coins.. misplaatst. :D

quote:
0s.gif Op zondag 21 januari 2018 19:20 schreef Gerlak1238 het volgende:
De exchange waar ik op zit heeft de prijzen van de Altcoins in BTC staan, maar ik vraag me af. Hoe weet je dan of je winst hebt gemaakt?
Hier ben ik eigenlijk ook wel benieuwd naar tbh. Gebruik zelf op m'n mobiel een app van de exchange waarbij je de huidige waarde van je gehele portfolio kunt zien. Maar die list niet veel meer dan de huidige waarde van het geheel en koersinfo van de munt op dat moment. Niet waarvoor je destijds bij aankoop de boel aangeschaft hebt voor zover ik kan vinden. Dus je kan wel snel zie dat je overall in de plus staat of in de min, maar niet zo 1-2-3 wat e hoofdveroorzaker is t.o.v. aankoopbedrag bijvoorbeeld.
Common sense is my super power. What's yours?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
pi_176696566
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  vrijdag 26 januari 2018 @ 12:18:36 #98
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176756860
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 januari 2018 12:07 schreef leolinedance het volgende:

[..]

hodl
Wat betekent deze term. Net als FIAT? :?

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 januari 2018 @ 12:28:55 #99
163650 Greys
pi_176757019
quote:
15s.gif Op vrijdag 26 januari 2018 12:18 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Wat betekent deze term. Net als FIAT? :?

:{²
Hoe lang lees je nou al mee in het cryptoforum? :P Hodl staat nota bene in de openingspost uitgelegd. En FIAT: https://nl.wikipedia.org/wiki/Fiduciair_geld
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176770351
Wat is eigenlijk een rebrand?
Heeft dit alleen betrekking op het uiterlijk van het "merk" of worden er (ook) veranderingen in bedrijfsvoering enzo doorgevoerd?
  vrijdag 26 januari 2018 @ 23:50:51 #101
131603 Afwazig
Serious business
pi_176770690
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 januari 2018 23:35 schreef SMS303 het volgende:
Wat is eigenlijk een rebrand?
Heeft dit alleen betrekking op het uiterlijk van het "merk" of worden er (ook) veranderingen in bedrijfsvoering enzo doorgevoerd?
Een rebranding heeft te maken met marketing. Een nieuwe stijl, logo, uitstraling of visie. Fundamenteel en technisch veranderd er niks.
pi_176770724
thanks voor de uitleg ^O^
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 27 januari 2018 @ 13:38:58 #103
163650 Greys
pi_176777101
Leuk stuk.
"Things I wish I knew when I started crypto trading".

https://medium.com/@Potat(...)trading-3ec33b59c3a5
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176806190
N00b vraagje.

Ik had eerst een beetje in de Electrum walllet zitten. Daarna kwam ik de Exodus wallet tegen waar een soort van mini-exchange ingebouwd zit en dacht ik dat is handig, ik stuur alles daarheen.

Vervolgens zag ik de Enjin wallet voor op mn mobiel met vingerafrduk enzo dus dacht dat is misschien veiliger.
Daar kreeg ik de optie om te importeren vanaf die Exodus wallet en dat heb ik gedaan.

Nu snap ik het niet helemaal, de Electrum wallet is leeg, want ik heb alles verstuurd naar de Exodus wallet, maar als ik nu in de Exodus wallet kijk dan zie ik daar hetzelfde als dat ik de Enjin wallet open.

Tevens staan daar dezelfde adressen enzo in voor te ontvangen van verschillende coins.

Hoe zit dat precies en kan ik mijn coins niet versturen vanaf die Exodus walllet naar de Enji wallet? :@
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  zondag 28 januari 2018 @ 21:04:57 #105
131603 Afwazig
Serious business
pi_176806249
Je hebt een bitcoin adres gekoppeld in twee verschillende wallets. Je kan ze nu dus beiden gebruiken.
pi_176806270
quote:
0s.gif Op zondag 28 januari 2018 21:04 schreef Afwazig het volgende:
Je hebt een bitcoin adres gekoppeld in twee verschillende wallets. Je kan ze nu dus beiden gebruiken.
En wat als ik dat niet wil?

Ik wil dat namelijk niet :@
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  zondag 28 januari 2018 @ 21:06:24 #107
131603 Afwazig
Serious business
pi_176806289
quote:
7s.gif Op zondag 28 januari 2018 21:05 schreef Geralt het volgende:

[..]

En wat als ik dat niet wil?

Ik wil dat namelijk niet :@
Dan verwijder je het adres uit de Wallet waar je het niet in wil. Of je verwijderd die wallet helemaal.
  zondag 28 januari 2018 @ 21:40:37 #108
168508 Lidl
Zwartwerkers niet welkom
pi_176807129
Met welke bedragen zijn jullie begonnen? Ik wil het eens proberen met 50 euro om alles eens uit te proberen enzo
pi_176807170
quote:
0s.gif Op zondag 28 januari 2018 21:40 schreef Lidl het volgende:
Met welke bedragen zijn jullie begonnen? Ik wil het eens proberen met 50 euro om alles eens uit te proberen enzo
5k
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176807313
quote:
0s.gif Op zondag 28 januari 2018 21:40 schreef Lidl het volgende:
Met welke bedragen zijn jullie begonnen? Ik wil het eens proberen met 50 euro om alles eens uit te proberen enzo
Mijn eerste aankoop waren denk ik 150 Litecoins voor $300 oid.
pi_176807324
quote:
0s.gif Op zondag 28 januari 2018 21:40 schreef Lidl het volgende:
Met welke bedragen zijn jullie begonnen? Ik wil het eens proberen met 50 euro om alles eens uit te proberen enzo
36k
Geen idee wat je met deze info moet ;( stop er gewoon geld in wat je kan/wil missen, dat verschilt voor iedereen.

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 28-01-2018 21:53:00 ]
pi_176807357
quote:
0s.gif Op zondag 28 januari 2018 21:40 schreef Lidl het volgende:
Met welke bedragen zijn jullie begonnen? Ik wil het eens proberen met 50 euro om alles eens uit te proberen enzo
1000 euro.
  zondag 28 januari 2018 @ 21:54:03 #113
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176807406
quote:
0s.gif Op zondag 28 januari 2018 21:52 schreef BadVlad het volgende:

[..]

1000 euro.
Waar heeft het je gebracht. Lukt het je om het bij die 1000 euro te blijven of pomp je er steeds fast cash in? Ik ben zelf op zo'n 750 euro ingestapt. Maar met al dat lekkers is het moeilijk om niet nog meer in te pompen. Op dat soort moment is volwassen zijn echt wel een pré.

Ja.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_176807520
quote:
15s.gif Op zondag 28 januari 2018 21:54 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Waar heeft het je gebracht. Lukt het je om het bij die 1000 euro te blijven of pomp je er steeds fast cash in? Ik ben zelf op zo'n 750 euro ingestapt. Maar met al dat lekkers is het moeilijk om niet nog meer in te pompen. Op dat soort moment is volwassen zijn echt wel een pré.

Ja.

:{²
Nou, ik ben gestopt met werken, maar ik kan nog zeker niet gaan rentenieren. :)
  zondag 28 januari 2018 @ 21:58:38 #115
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_176807531
quote:
15s.gif Op zondag 28 januari 2018 21:54 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Maar met al dat lekkers is het moeilijk om niet nog meer in te pompen. Op dat soort moment is volwassen zijn echt wel een pré.

Ja.

:{²
Ik begrijp dat je ook regelmatig prostituees bezoekt?

:{²
  zondag 28 januari 2018 @ 22:05:39 #116
168508 Lidl
Zwartwerkers niet welkom
pi_176807719
quote:
1s.gif Op zondag 28 januari 2018 21:50 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

36k
Geen idee wat je met deze info moet ;( stop er gewoon geld in wat je kan/wil missen, dat verschilt voor iedereen.
Ik heb zelf denk ik 1000 euro om mee te spelen zonder aan spaargeld te komen maar aangezien ik nog totaal niet bekend ben ermee wil ik het uitproberen/testen/snappen voordat ik eventueel met meer geld ga spelen
  zondag 28 januari 2018 @ 22:19:17 #117
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176808146
quote:
8s.gif Op zondag 28 januari 2018 21:58 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Ik begrijp dat je ook regelmatig prostituees bezoekt?

:{²
Wat zit jij nou weer te ijlen? :?

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  Moderator zondag 28 januari 2018 @ 22:23:18 #118
18653 crew  D.
pi_176808280
quote:
0s.gif Op zondag 28 januari 2018 21:40 schreef Lidl het volgende:
Met welke bedragen zijn jullie begonnen? Ik wil het eens proberen met 50 euro om alles eens uit te proberen enzo
Wat denk je met 50 euro 'allemaal' te kunnen proberen?
2,50 in 20 verschillende coins?
  zondag 28 januari 2018 @ 22:38:02 #119
168508 Lidl
Zwartwerkers niet welkom
pi_176808757
quote:
0s.gif Op zondag 28 januari 2018 22:23 schreef D. het volgende:

[..]

Wat denk je met 50 euro 'allemaal' te kunnen proberen?
2,50 in 20 verschillende coins?
Enkel het doorhebben van de werking zonder onfortuinlijke te maken waardoor ik alles kwijt ben (door mijn schuld en dus niet door waardedaling :') )
  Moderator zondag 28 januari 2018 @ 22:44:07 #120
18653 crew  D.
pi_176808897
quote:
1s.gif Op zondag 28 januari 2018 22:38 schreef Lidl het volgende:

[..]

Enkel het doorhebben van de werking zonder onfortuinlijke te maken waardoor ik alles kwijt ben (door mijn schuld en dus niet door waardedaling :') )
Het wijst zich allemaal vanzelf :Y

Maar, als je denkt dat het helpt, gewoon doen :Y
  zondag 28 januari 2018 @ 22:47:04 #121
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176808982
quote:
1s.gif Op zondag 28 januari 2018 22:38 schreef Lidl het volgende:

[..]

Enkel het doorhebben van de werking zonder onfortuinlijke te maken waardoor ik alles kwijt ben (door mijn schuld en dus niet door waardedaling :') )
is wel slim om met niet al teveel te beginnen als je een beetje wil proberen.

zou echter wel met een paar honderd euro starten aangezien je met 50 euro al bijna niets meer overhoudt door fees als je een paar keer coins wil wisselen op exchanges en naar je wallet sturen en weer terug etc.
  zondag 28 januari 2018 @ 22:52:08 #122
61320 TwztId
ja toch..
pi_176809134
quote:
1s.gif Op zondag 28 januari 2018 22:38 schreef Lidl het volgende:

[..]

Enkel het doorhebben van de werking zonder onfortuinlijke te maken waardoor ik alles kwijt ben (door mijn schuld en dus niet door waardedaling :') )
Begrijpelijk, maar er zal uiteindelijk niet veel van die 50 euro overblijven als je daadwerkelijk gaat traden.

Word flink aan afgeknaagt door fees en de transfer.

Ben zelf met 200 begonnen als test bedrag, inmiddels 1500 totaal inleg en daar hou ik het bij :)
  zondag 28 januari 2018 @ 23:01:17 #123
168508 Lidl
Zwartwerkers niet welkom
pi_176809431
Dat zijn inderdaad belangrijke tips betreft de fee en transferkosten.
  maandag 29 januari 2018 @ 07:28:48 #124
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_176812696
Tip nummer 1 en tevens een grote fout is teveel transacties doen waardoor je inderdaad door fees en.d. niets overhoud aan rendement
pi_176833896
=edit=
Laat maar, na 10 minuten ineens wel weer de juiste optie.

[ Bericht 89% gewijzigd door Geralt op 30-01-2018 10:00:35 ]
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_176836183

Hier ook maar even posten. :+

[ Bericht 17% gewijzigd door #ANONIEM op 30-01-2018 12:06:59 ]
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 30 januari 2018 @ 12:11:33 #127
163650 Greys
pi_176836254
:D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176836395
quote:
0s.gif Op zondag 21 januari 2018 19:20 schreef Gerlak1238 het volgende:
De exchange waar ik op zit heeft de prijzen van de Altcoins in BTC staan, maar ik vraag me af. Hoe weet je dan of je winst hebt gemaakt?

Bijvoorbeeld:
Op 10 januari koop je 10 Ripple voor 0.1 BTC
Op 20 januari wil je je 10 Ripple misschien verkopen, je bekijkt de koers en het blijkt dat je er 0.16 BTC voor kan krijgen.

Heb je dan winst? Je hebt geen idee! Want je moet eerst blijkbaar gaan kijken wat de BTC heeft gedaan. Op 10 januari stond BTC op $15000 en op 20 januari op $12000. Nu pas weet je of je winst hebt gemaakt: 0.1 * 15000 = $1500 en 0.16 * 12000 = $1920. Winst dus. Maar terwijl je zat te rekenen veranderde de koers naar 0.14875 BTC/ripple en $11941/BTC... nog steeds verkopen?

En als je 5 coins hebt, hoe hou je dat dan bij? En als je niet exact meer weet hoe wat de BTC waard was toen je de munt kocht? Ik mis hier vast wat belangrijke info...
Het idee is dat je alleen maar denkt in BTC en probeert om meer BTC te vergaren door goed te handelen.

Hoeveel dollar je uiteindelijk voor je BTC krijgt wordt gezien als irrelevant :) ;)
pi_176852801
Ik heb een coinbase met wat bitcoins, ethereum, en litebit.

Geregistreerd op binance, maar ik ben nog niet zo ver gekomen om mijn bitcoins daar te krijgen.

Ik las iets over op hodl zetten. Is dat alleen als je op binance bezig bent, of moet je zoiets ook op coinbase doen?
pi_176853483
Noobies
  woensdag 31 januari 2018 @ 07:03:36 #131
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176854722
Lsk.......
pi_176855144
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 23:57 schreef woxxel het volgende:
Ik heb een coinbase met wat bitcoins, ethereum, en litebit.

Geregistreerd op binance, maar ik ben nog niet zo ver gekomen om mijn bitcoins daar te krijgen.

Ik las iets over op hodl zetten. Is dat alleen als je op binance bezig bent, of moet je zoiets ook op coinbase doen?
HODL is een term voor coins kopen en deze vasthouden voor de lange termijn (Hold On for Dear Life). Net zoiets als dat je Apple aandelen in de jaren 80 hebt gekocht en deze in 2018 pas weer naar cash omzet.

Als je wilt 'hodlen', dan zet je ze je coins juist niet op een Exchange maar in je eigen (paper) wallet... liever ook niet op een standaard Coinbase wallet ; dit omdat zij (net als een exchange) je private keys 'bewaren' en je er niet zelf over beschikt mocht hun site plat gaan / gehacked worden.
  woensdag 31 januari 2018 @ 12:09:04 #133
48067 neo2000
Asking the important questions
pi_176858381
HODL is gewoon een typo van het woord HOLD, niets meer, niets minder. :D

https://bitcointalk.org/index.php?topic=375643.0

Achterlijke typo's e.d. worden sinds mensenheugenis al omarmt door de internet community, en in memes gegoten en zo. (zoals bijv. DOGE)
HOLD/HODL; niets anders dan het niet verkopen/verhandelen van je eerdere investeringen in de hoop dat de waarde ervan stijgt.
Common sense is my super power. What's yours?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
pi_176862251
Voor de mensen die hun coins op een exchange hebben staan:
pi_176875421
quote:
0s.gif Op woensdag 31 januari 2018 08:15 schreef BIGGI het volgende:

[..]

HODL is een term voor coins kopen en deze vasthouden voor de lange termijn (Hold On for Dear Life). Net zoiets als dat je Apple aandelen in de jaren 80 hebt gekocht en deze in 2018 pas weer naar cash omzet.

Als je wilt 'hodlen', dan zet je ze je coins juist niet op een Exchange maar in je eigen (paper) wallet... liever ook niet op een standaard Coinbase wallet ; dit omdat zij (net als een exchange) je private keys 'bewaren' en je er niet zelf over beschikt mocht hun site plat gaan / gehacked worden.
Bedankt voor de reacties. Duidelijk. Ik heb ze nu idd op coinbase. En als ik de app open hoef ik ook geen we in te vullen. Dus als ik m'n telefoon kwijt ben, ben ik ook m'n coints kwijt.
Maar welke wallet zal ik het op gaan zetten?
Ik vind trouwens wel dat er erg veel kosten zitten aan coins kopen.
Het gaat nu zeker ook weer geld kosten om alles over te zetten naar een andere wallet?
pi_176875452
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 12:23 schreef BIGGI het volgende:

[..]

Het idee is dat je alleen maar denkt in BTC en probeert om meer BTC te vergaren door goed te handelen.

Hoeveel dollar je uiteindelijk voor je BTC krijgt wordt gezien als irrelevant :) ;)
Ik heb bij coinbase de waarschuwing aangezet. Je kan invullen dat je een seintje krijgt als ie boven of onder een bepaald bedrag komt. Ik heb gewoon voor mezelf het bedrag van aankoop gedaan, zodat ik weet wanneer ik erboven zit.
pi_176878798


Wat doe ik verkeerd? :'(
pi_176901778
Ik heb wat vragen.
Coinbase is dat m'n wallet?
Binance is de exchance?

Wat ik heb begrepen is, dat ik geld overmaakt naar coinbase. Daar Bitcoin of eth kopen, dan dat doorsturen naar binance om altcoin te kopen en dan dat weer terug naar coinbase sturen?

Kan ik vanaf coinbase ook bijv kopen bij bittrex?

En hoe weet je hoeveel fee je steeds kwijt bent? Is dat een percentage van wat je koopt, of een vast bedrag.
pi_176903338
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:12 schreef woxxel het volgende:
Ik heb wat vragen.
Coinbase is dat m'n wallet?
Binance is de exchance?

Wat ik heb begrepen is, dat ik geld overmaakt naar coinbase. Daar Bitcoin of eth kopen, dan dat doorsturen naar binance om altcoin te kopen en dan dat weer terug naar coinbase sturen?

Kan ik vanaf coinbase ook bijv kopen bij bittrex?

En hoe weet je hoeveel fee je steeds kwijt bent? Is dat een percentage van wat je koopt, of een vast bedrag.
Coinbase en Binance zijn beide exchanges.
Ik zou je coins niet vanaf een andere exchange weer terug naar Coinbase sturen. Eerder naar je eigen wallet. Het zijn pas jouw coins als je zelf de 'private key' hebt, je key is een soort van wachtwoord.

Je kunt je coins wel naar Bittrex sturen vanaf Coinbase en daar coins kopen.

Fees verschillen per exchange. :Y

Ik heb hier een beginnerspagina gemaakt. :)
pi_176905239
Ik heb de pagina net gelezen. Goede info.

Ik heb nu ook de blockchain app. (Dat is nu mijn wallet?)

Ik heb daar nog niets in staan. Ik zie daar alleen bovenin staan Bitcoin en ethereum, maar kan ik de litecoin daar niet naartoe sturen?

Tot nu toe dacht ik dat coinbase m'n wallet was en had daar alles opgelaten.

En in de wallet doe je je coins als je het op hodl wil laten staan?

Kan bittrex ook met je telefoon of moet je dat echt op de pc doen?
pi_176911546
Wat is nou de beste methode voor het beschikbaar hebben van fiat om snel in te kunnen zetten bij dalingen ?

Via litebit en ideal betaal je een hoop extra kosten. Als ik euro's naar Kraken transfer, staan die euro's daar en moet ik maar vertrouwen op Kraken ipv mijn bank.

Iemand een tip ?
pi_176922011
quote:
0s.gif Op maandag 15 januari 2018 21:02 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Dan moet je inderdaad BNB aanschaffen. Anders blijf je met allemaal kleine restjes over.
Waar zie je de restjes staan?

Ik heb om uit te proberen voor een klein bedrag eth de eos gekocht, maar nu bij balance zie ik alleen de EOS.
pi_176955906
Waar kan ik op binance zien voor hoeveel ik de coins heb gekocht?
Ik weet niet meer wat dat was, en wanneer ik dan winst heb als ik ze verkoop
  Moderator zondag 4 februari 2018 @ 20:04:46 #144
18653 crew  D.
pi_176955956
quote:
1s.gif Op zondag 4 februari 2018 20:02 schreef woxxel het volgende:
Waar kan ik op binance zien voor hoeveel ik de coins heb gekocht?
Ik weet niet meer wat dat was, en wanneer ik dan winst heb als ik ze verkoop
Bij orders staat de history
pi_176957508
Txs
pi_177111020
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_177115563
quote:
0s.gif Op zondag 28 januari 2018 21:40 schreef Lidl het volgende:
Met welke bedragen zijn jullie begonnen? Ik wil het eens proberen met 50 euro om alles eens uit te proberen enzo
4k
Love is in the air!
pi_177115583
Ik heb meegedaan aan de Envion ICO , en die tokens zijn nu "unlocked".

Is het handig deze "ergens" heen te verplaatsen, of gewoon zo voor de komende jaren laten staan op die Envion-site?
Love is in the air!
  dinsdag 13 februari 2018 @ 16:46:47 #149
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_177155348
* - Al gevonden
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_177169783
quote:
0s.gif Op zondag 28 januari 2018 21:40 schreef Lidl het volgende:
Met welke bedragen zijn jullie begonnen? Ik wil het eens proberen met 50 euro om alles eens uit te proberen enzo
12k
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
pi_177197547
Welke sites gebruiken jullie om het crypto nieuws te volgen?
  donderdag 15 februari 2018 @ 11:07:26 #152
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_177198480
Forum.fok.nl
pi_177204054
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 11:07 schreef IrishBastard het volgende:
Forum.fok.nl
Daar zitten alleen maar autisten.
pi_177214101
Wie kan mij simpel uitleggen waar op te letten bij traden?
Ik heb litecoin ze zijn behoorlijk omhoog gegaan in waarde (dollar)
Ik wil ze nu wisselen in bitcoin, maar die is ook gestegen in z'n waarde (dollar)

Heb je zo wel winst dan?

Bitcoin is 10% omhoog
En LTC is 5% omhoog

Wat doe je dan, LTC kopen of juist verkopen op dit moment?
pi_177215722
Niks. Lekker HODLn.

Of beter, stap in altcoins. Mijn 3 grootste assets zijn geen Coinbase-like coins maar: NEO, VeChain en Walton. #moon2018
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_177216016
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 21:37 schreef shiznuts het volgende:
Niks. Lekker HODLn.

Of beter, stap in altcoins. Mijn 3 grootste assets zijn geen Coinbase-like coins maar: NEO, VeChain en Walton. #moon2018
Ja dat wil ik ook gaan doen, maar ik ben net begonnen en probeer het te begrijpen.
pi_177217183
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:50 schreef woxxel het volgende:
Wie kan mij simpel uitleggen waar op te letten bij traden?
Ik heb litecoin ze zijn behoorlijk omhoog gegaan in waarde (dollar)
Ik wil ze nu wisselen in bitcoin, maar die is ook gestegen in z'n waarde (dollar)

Heb je zo wel winst dan?

Bitcoin is 10% omhoog
En LTC is 5% omhoog

Wat doe je dan, LTC kopen of juist verkopen op dit moment?
Sowieso lijkt het mij handiger om een ruimer tijdsframe te hanteren want LTC heeft de laatste weken juist veel winst geboekt t.o.v. de BTC. Daarnaast moet je bij het vergelijken van units niet kijken naar USD/EUR maar naar de relatieve stijging/daling t.o.v. elkaar in satoshi. Verder geldt over het algemeen dat je een unit die de laatste tijd relatief veel is gestegen beter niet kan kopen tenzij je er heilig van overtuigd bent dat de relatieve stijging door zal zetten op de lange termijn.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  donderdag 15 februari 2018 @ 22:44:38 #158
48067 neo2000
Asking the important questions
pi_177217678
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:07 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Daar zitten alleen maar autisten.
Daarom ook Reddit. Zelfde soort autisten, maar dan internationale autisten.
Common sense is my super power. What's yours?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
pi_177217746
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:07 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Daar zitten alleen maar autisten.
wat
pi_177218420
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 22:28 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Sowieso lijkt het mij handiger om een ruimer tijdsframe te hanteren want LTC heeft de laatste weken juist veel winst geboekt t.o.v. de BTC. Daarnaast moet je bij het vergelijken van units niet kijken naar USD/EUR maar naar de relatieve stijging/daling t.o.v. elkaar in satoshi. Verder geldt over het algemeen dat je een unit die de laatste tijd relatief veel is gestegen beter niet kan kopen tenzij je er heilig van overtuigd bent dat de relatieve stijging door zal zetten op de lange termijn.
Bedankt voor je uitleg
pi_177272445
https://www.reddit.com/r/(...)jdnojtd6&sh=72fde5da

Deze kwam ik tegen in de SC, staan een paar leuke kritische vragen in die relevant kunnen zijn voor elke beginner ^O^
pi_177300956
Hoi!

Ik heb echt niet alles terug gelezen want ja :@ Maar ik heb dus een tijdje wat Litecoins staan op www.cryptonator.com en via BTC direct gekocht. Nu wilde ik graag een exchange maken naar redcoins en naar verge/xvg maar nu kan ik dus geen account maken op bittrex.com en ook niet op https://poloniex.com/ nu weet ik niet hoe ik het anders kan doen? welke website is te vertrouwen?

De persoon die mij doorgaans helpt bij dit soort dingen heeft ook geen alternatief.

HALP ;( :D
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_177302970
quote:
7s.gif Op maandag 19 februari 2018 15:16 schreef Moeraskat het volgende:
Hoi!

Ik heb echt niet alles terug gelezen want ja :@ Maar ik heb dus een tijdje wat Litecoins staan op www.cryptonator.com en via BTC direct gekocht. Nu wilde ik graag een exchange maken naar redcoins en naar verge/xvg maar nu kan ik dus geen account maken op bittrex.com en ook niet op https://poloniex.com/ nu weet ik niet hoe ik het anders kan doen? welke website is te vertrouwen?

De persoon die mij doorgaans helpt bij dit soort dingen heeft ook geen alternatief.

HALP ;( :D
Binance?
Edit: Oh, geen RDD op Binance dus. Je kunt hier ook even zoeken naar een exchange die alles heeft wat je wil: https://coinmarketcap.com/exchanges/volume/24-hour/.


Oh, en als ik dan toch bezig ben: Waarom RDD en XVG? :(

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 19-02-2018 16:54:17 ]
  Moderator / Redactie Sport maandag 19 februari 2018 @ 16:52:50 #164
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177302993
RDD niet op Binance, dus dat kan niet, maar inderdaad, waarom RDD en XVG :D
pi_177303037
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 16:52 schreef Kyran het volgende:
RDD niet op Binance, dus dat kan niet, maar inderdaad, waarom RDD en XVG :D
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177303480
quote:
7s.gif Op maandag 19 februari 2018 15:16 schreef Moeraskat het volgende:
Hoi!

Ik heb echt niet alles terug gelezen want ja :@ Maar ik heb dus een tijdje wat Litecoins staan op www.cryptonator.com en via BTC direct gekocht. Nu wilde ik graag een exchange maken naar redcoins en naar verge/xvg maar nu kan ik dus geen account maken op bittrex.com en ook niet op https://poloniex.com/ nu weet ik niet hoe ik het anders kan doen? welke website is te vertrouwen?

De persoon die mij doorgaans helpt bij dit soort dingen heeft ook geen alternatief.

HALP ;( :D
Wat is er mis met LTC?
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_177304876
quote:
14s.gif Op maandag 19 februari 2018 16:52 schreef Typisch het volgende:

[..]

Binance?
Edit: Oh, geen RDD op Binance dus. Je kunt hier ook even zoeken naar een exchange die alles heeft wat je wil: https://coinmarketcap.com/exchanges/volume/24-hour/.

Oh, en als ik dan toch bezig ben: Waarom RDD en XVG? :(
en is dat veilig? :@
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 16:52 schreef Kyran het volgende:
RDD niet op Binance, dus dat kan niet, maar inderdaad, waarom RDD en XVG :D
dat advies heb ik gekregen om te investeren in die twee cryptovaluta's
quote:
3s.gif Op maandag 19 februari 2018 17:22 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Wat is er mis met LTC?
niets, denk ik. Denk jij dat ik het beter kan laten staan dan? :@
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_177305623
Noobvraag:

Ik heb een account op Binance. Hoe maak ik van mijn BTC op Binance weer euro's ?
Op Bitonic heb ik al vaker transacties gedaan, maar snap niet echt hoe ik daar BTC verkoop.
Op binance moet ik namelijk voor een 'withdrawel' een BTC withdrawel adres invoeren. Maar hoe krijg ik die? Op Bitonic zie ik die niet? Of moet ik daar het aantal BTC wat ik wil verkopen invullen en dan op verkopen drukken?

https://bitonic.nl/
U MAD?
  Moderator / Redactie Sport maandag 19 februari 2018 @ 19:11:43 #169
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177305624
quote:
7s.gif Op maandag 19 februari 2018 18:37 schreef Moeraskat het volgende:

[..]

en is dat veilig? :@

[..]

dat advies heb ik gekregen om te investeren in die twee cryptovaluta's

[..]

niets, denk ik. Denk jij dat ik het beter kan laten staan dan? :@
Mijn mening is dat je het beter kan laten staan in LTC als je andere opties RDD en XVG zijn, maar goed dat benk ik :D
  Moderator / Redactie Sport maandag 19 februari 2018 @ 19:12:46 #170
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177305653
quote:
3s.gif Op maandag 19 februari 2018 19:11 schreef de_boswachter het volgende:
Noobvraag:

Ik heb een account op Binance. Hoe maak ik van mijn BTC op Binance weer euro's ?
Op Bitonic heb ik al vaker transacties gedaan, maar snap niet echt hoe ik daar BTC verkoop.
Op binance moet ik namelijk voor een 'withdrawel' een BTC withdrawel adres invoeren. Maar hoe krijg ik die? Op Bitonic zie ik die niet? Of moet ik daar het aantal BTC wat ik wil verkopen invullen en dan op verkopen drukken?

https://bitonic.nl/
uit FAQ van bitonic

quote:
Om bitcoins te verkopen vult u in hoeveel bitcoins u aan ons aanbiedt, of hoeveel euro's u wilt ontvangen. Vervolgens vult u uw betalingsgegevens in en een retour-bitcoinadres (een adres uit uw wallet) voor het geval de uitbetaling niet kan plaatsvinden. Houd bij het invoeren van het bitcoin-bedrag rekening met de miners-fee!

Nadat u akkoord bent met de voorwaarden en op verzenden klikt, krijgt u een overzicht te zien met daarop een bitcoinadres (en bijbehorende QR-code) om de bitcoins naar toe te sturen. Nadat u de bitcoins heeft verstuurd hoeft u niets meer te doen, ons systeem detecteert automatisch of uw bitcoins ontvangen zijn en bevestigd door het netwerk. De betaling vindt plaats na de eerste netwerkbevestiging, uiterlijk de eerstvolgende werkdag. Onze prijs staat vooraf vast, bij ons loopt u geen koersrisico zoals bij andere partijen, die achteraf pas vaststellen wat u krijgt uitbetaald.
pi_177305686
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 19:11 schreef Kyran het volgende:

[..]

Mijn mening is dat je het beter kan laten staan in LTC als je andere opties RDD en XVG zijn, maar goed dat benk ik :D
ik wilde gewoon wat andere erbij, dat is het meer. Maar ik kan ze dus uberhaupt niet kopen lijkt het. ;( wat adviseer jij dan?
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
  Moderator / Redactie Sport maandag 19 februari 2018 @ 19:17:55 #172
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177305748
quote:
7s.gif Op maandag 19 februari 2018 19:14 schreef Moeraskat het volgende:

[..]

ik wilde gewoon wat andere erbij, dat is het meer. Maar ik kan ze dus uberhaupt niet kopen lijkt het. ;( wat adviseer jij dan?
BTC ETH LTC zijn diegenen met minder risico (let op, ik zeg minder risico, want crypto is altijd een risico :P).

Als je meer risico wil nemen voor een beter resultaat zijn er tal van mogelijkheden. VeChain, Icon, Lisk, WaltonChain, Waves. Dit zijn de coins waar ik in zit of wil gaan zitten in ieder geval :D Iedereen zal hier een andere mening over hebben. Als je zelf geen ervaring hebt en je er niet teveel in kan/wil verdiepen zou ik persoonlijk aanraden om bij BTC/ETH/LTC te blijven :)
pi_177305765
quote:
7s.gif Op maandag 19 februari 2018 18:37 schreef Moeraskat het volgende:

[..]

en is dat veilig? :@

[..]

dat advies heb ik gekregen om te investeren in die twee cryptovaluta's

[..]

niets, denk ik. Denk jij dat ik het beter kan laten staan dan? :@
LTC is een degelijke holding i.t.t. XVG en RDD, ik weet niet waar je dit advies vandaan hebt, maar dit soort adviezen komen meestal van mensen die goedkope shitcoins opkopen in de ijdele hoop dat die ooit heel veel waard zullen gaan worden zonder er het fijne van af te weten.
Je kan LTC wel traden, maar dan zou ik het traden tegen andere ''degelijke'' / ''gevestigde'' coins, zoals bijvoorbeeld BTC en ETH.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_177306058
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 19:17 schreef Kyran het volgende:

[..]

BTC ETH LTC zijn diegenen met minder risico (let op, ik zeg minder risico, want crypto is altijd een risico :P).

Als je meer risico wil nemen voor een beter resultaat zijn er tal van mogelijkheden. VeChain, Icon, Lisk, WaltonChain, Waves. Dit zijn de coins waar ik in zit of wil gaan zitten in ieder geval :D Iedereen zal hier een andere mening over hebben. Als je zelf geen ervaring hebt en je er niet teveel in kan/wil verdiepen zou ik persoonlijk aanraden om bij BTC/ETH/LTC te blijven :)
Ugh, zoveel opties. -O- ik ben nog maar een beginner en ik weet er eigenlijk maar heel weinig van. :@ Misschien kan ik dan inderdaad maar bij BTC ETG en LTC blijven.
En lid worden van 30 verschillende websites zie ik eigenlijk ook niet echt zitten.

In principe hoef je toch niet te traden?

quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 19:18 schreef chroestjov het volgende:

[..]

LTC is een degelijke holding i.t.t. XVG en RDD, ik weet niet waar je dit advies vandaan hebt, maar dit soort adviezen komen meestal van mensen die goedkope shitcoins opkopen in de ijdele hoop dat die ooit heel veel waard zullen gaan worden zonder er het fijne van af te weten.
Je kan LTC wel traden, maar dan zou ik het traden tegen andere ''degelijke'' / ''gevestigde'' coins, zoals bijvoorbeeld BTC en ETH.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja zo'n kerel die ik nu een jaar ken, en die mij geholpen heeft om dit te doen en de basis heeft verteld. Ik zat al enorm lang te dubben of ik hiermee zou beginnen. Op een gegeven moment toch accountje gemaakt en geld overgeschreven. Maar hij adviseerde mij dus om die coins te halen. Ik nam aan dat hij er verstand van had aangezien hij al 3 jaar actief is met dit alles.
Maar na jullie posts begin ik dus te twijfelen :D

Hij vertelde me dat er echt een goede kans op een goede toekomst was voor verge, redcoin en bitshare.
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_177306291
quote:
7s.gif Op maandag 19 februari 2018 19:32 schreef Moeraskat het volgende:

[..]

Ugh, zoveel opties. -O- ik ben nog maar een beginner en ik weet er eigenlijk maar heel weinig van. :@ Misschien kan ik dan inderdaad maar bij BTC ETG en LTC blijven.
En lid worden van 30 verschillende websites zie ik eigenlijk ook niet echt zitten.

In principe hoef je toch niet te traden?

[..]

Ja zo'n kerel die ik nu een jaar ken, en die mij geholpen heeft om dit te doen en de basis heeft verteld. Ik zat al enorm lang te dubben of ik hiermee zou beginnen. Op een gegeven moment toch accountje gemaakt en geld overgeschreven. Maar hij adviseerde mij dus om die coins te halen. Ik nam aan dat hij er verstand van had aangezien hij al 3 jaar actief is met dit alles.
Maar na jullie posts begin ik dus te twijfelen :D

Hij vertelde me dat er echt een goede kans op een goede toekomst was voor verge, redcoin en bitshare.
Uhhh.. als die vriend van jou je dit allemaal heeft verteld en uitgelegd kan die je dan ook nu niet helpen ?
pi_177306320
quote:
1s.gif Op maandag 19 februari 2018 19:45 schreef TwztId het volgende:

[..]

Uhhh.. als die vriend van jou je dit allemaal heeft verteld en uitgelegd kan die je dan ook nu niet helpen ?
Nee, want hij wist dus 2 websites waar ik die coins kon kopen, en verder niet. Daar nemen ze dus momenteel geen nieuwe registraties aan. Als hij me kon helpen was ik nu niet hier hé ;)
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_177306548
quote:
7s.gif Op maandag 19 februari 2018 19:47 schreef Moeraskat het volgende:

[..]

Nee, want hij wist dus 2 websites waar ik die coins kon kopen, en verder niet. Daar nemen ze dus momenteel geen nieuwe registraties aan. Als hij me kon helpen was ik nu niet hier hé ;)
https://yobit.net/en/

https://www.litebit.eu/nl (weet niet zeker of e hier alweer nieuwe registraties aannemen)

Hier kan je ze beiden kopen.
pi_177306648
quote:
1s.gif Op maandag 19 februari 2018 20:00 schreef TwztId het volgende:

[..]

https://yobit.net/en/

https://www.litebit.eu/nl (weet niet zeker of e hier alweer nieuwe registraties aannemen)

Hier kan je ze beiden kopen.
Bedankt, ik ben voor litebit gegaan :)
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_177306894
quote:
7s.gif Op maandag 19 februari 2018 19:32 schreef Moeraskat het volgende:

[..]

Ugh, zoveel opties. -O- ik ben nog maar een beginner en ik weet er eigenlijk maar heel weinig van. :@ Misschien kan ik dan inderdaad maar bij BTC ETG en LTC blijven.
En lid worden van 30 verschillende websites zie ik eigenlijk ook niet echt zitten.

In principe hoef je toch niet te traden?

[..]

Ja zo'n kerel die ik nu een jaar ken, en die mij geholpen heeft om dit te doen en de basis heeft verteld. Ik zat al enorm lang te dubben of ik hiermee zou beginnen. Op een gegeven moment toch accountje gemaakt en geld overgeschreven. Maar hij adviseerde mij dus om die coins te halen. Ik nam aan dat hij er verstand van had aangezien hij al 3 jaar actief is met dit alles.
Maar na jullie posts begin ik dus te twijfelen :D

Hij vertelde me dat er echt een goede kans op een goede toekomst was voor verge, redcoin en bitshare.
Als hij al 3 jaar bezig is met dit alles en niet verder komt dan 2 sites en met die coins op de proppen komt, ben ik bang dat je hogere winsten zal behalen als je exact het tegenovergestelde doet van wat hij adviseert.

Hier staan overigens alle markten waar ze beschikbaar zijn:

https://coinmarketcap.com/currencies/verge/#markets
https://coinmarketcap.com/currencies/reddcoin/#markets
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_177313501
Iemand ervaring met Kraken.com ? ziet er goede site uit ...
maar vraag het best nog even na hier ;) meer ervaren mensen aanwezig hier ;) ;)
  dinsdag 20 februari 2018 @ 08:20:11 #181
131603 Afwazig
Serious business
pi_177314237
Kraken is prima. Tijdje last gehad van veel downtime door krakende (ho ho ho ) servers maar het lijkt nu opgelost.
  dinsdag 20 februari 2018 @ 09:12:32 #182
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_177314831
Gisterenochtend ¤ 5k aan BTC gekocht via BTC direct naar CobinHood. Maar het is nu nog steeds niet binnen op CobinHood. Maar welke koers krijg je? Op het moment dat je het via BTC Direct koopt, of de koers van het moment dat heb op CobinHood binnen komt?
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_177315729
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 februari 2018 09:12 schreef satecl het volgende:
Gisterenochtend ¤ 5k aan BTC gekocht via BTC direct naar CobinHood. Maar het is nu nog steeds niet binnen op CobinHood. Maar welke koers krijg je? Op het moment dat je het via BTC Direct koopt, of de koers van het moment dat heb op CobinHood binnen komt?
Dat kan nog wel even duren. Maar je krijgt uiteindelijk het aantal BTC dat je van BTCdirect hebt gekocht.
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 10:29 schreef solidslayer het volgende:
Na een maand wachten is eindelijk mijn ETH fund aangekomen op Cobinhood.. Daar wilde ik destijds wat SophiaTX voor kopen destijds.. maar nu twijfel ik, DRGN, EJN, UTNP, of wat anders? Geen zin om research te doen.
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 10:32 schreef solidslayer het volgende:

[..]

aangekocht via BTCdirect, maar blijkbaar ondersteund cobinhood geen multi signature wallets, het was een internal transaction.. na heel wat mailverkeer met de support is het dan eindelijk rechtgezet.
  dinsdag 20 februari 2018 @ 10:04:08 #184
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_177315792
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 februari 2018 09:58 schreef Rectum het volgende:

[..]

Dat kan nog wel even duren. Maar je krijgt uiteindelijk het aantal BTC dat je van BTCdirect hebt gekocht.

[..]

[..]

Vorige week ook 1k gekocht, toen was het er binnen 4 uur.

Maar thnx voor je antwoord. Scheelt toch weer +/- ¤200,-.
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_177317830
iemand een goede site waar vele soorten coins te koop zijn ? binance ziet er volgens mij wel redelijk professioneel uit maar moet je dan nog kijken voor een eigen wallet ?
denk dat ik het allemaal een beetje door elkaar begin te slaan 8)7 8)7 8)7

Ben wat geïntresseerd in de Vechain coin ..
pi_177317861
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 februari 2018 08:20 schreef Afwazig het volgende:
Kraken is prima. Tijdje last gehad van veel downtime door krakende (ho ho ho ) servers maar het lijkt nu opgelost.
thanks ;)
ben je meer fan van Kraken of werk je liever via binance ?
  dinsdag 20 februari 2018 @ 11:52:18 #187
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_177317889
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 februari 2018 11:49 schreef Thibbi het volgende:
iemand een goede site waar vele soorten coins te koop zijn ? binance ziet er volgens mij wel redelijk professioneel uit maar moet je dan nog kijken voor een eigen wallet ?
denk dat ik het allemaal een beetje door elkaar begin te slaan 8)7 8)7 8)7

Ben wat geïntresseerd in de Vechain coin ..
Je kan wat van je bitcoins uit je wallet overhevelen naar binance en daar op de exchange VeChain kopen. Als je niet zo geïnteresseerd bent in dagelijks handelen is het het best om je coins daarna in je eigen wallet te bewaren. Dan heb je ze in eigen beheer en kan je er altijd bij.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 februari 2018 @ 12:08:39 #188
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177318321
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 februari 2018 11:50 schreef Thibbi het volgende:

[..]

thanks ;)
ben je meer fan van Kraken of werk je liever via binance ?
Binance als je het mij vraagt. Stabiel, prima mobiele en desktop applications, site is ook goed te doen. Zo betrouwbaar als het maar kan in crypto ;)
  dinsdag 20 februari 2018 @ 14:09:32 #189
131603 Afwazig
Serious business
pi_177321089
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 februari 2018 11:50 schreef Thibbi het volgende:

[..]

thanks ;)
ben je meer fan van Kraken of werk je liever via binance ?
Voor fiat naar crypto of andersom Kraken. Voor een grote aanbod aan altcoins Binance.
  FOK!fotograaf dinsdag 20 februari 2018 @ 21:26:07 #190
200114 Mascleta
Non me ne frega un cazzo!
pi_177330797
Ik heb een hoop ingelezen op enkele website en de verschillende Fokreeksen. Soms zag (en zie ik nog steeds) door de bomen het bos niet meer.

Aangezien Bittrex geen nieuwe mensen aanneemt heb ik op mijn desktop op Binance een account aangemaakt. Via bitronic heb ik voor een bedrag bitcoins gekocht en dit overgemaakt naar mijn account op Binance (heet het account op een Exchange waar je deposit naar doet ook een Wallet?)

Het is nog even wachten op bankverificatie tot het op de exange staat.

Maar vooruitlopend op het moment dat ik wat kan beginnen met traden had ik een vraag. Hoe kan ik het beste mijn portfolio bekijken op mijn telefoon? Ik hoef niet perse te kunnen traden, maar zou wel graag de actuele waarde van mijn coins willen zien.

Ik heb zelf de app Coinfolix recent geleden gedownload waar je de koersen kan zien en zelf in kan voeren wat je hebt en wat je er voor betaald hebt.

Is dit een prima app of adviseren jullie mij andere apps om mijn portfolio bij te houden?

Is er ook een mogelijkheid om bijv Binance account te koppelen zodat automatisch je coins worden gekoppeld en je deze niet zelf hoeft in te voeren?
Canon EOS 5D MkII | Canon 24-70 F/2.8 | | Canon 70-200 F/2.8 | Canon 580EX
-----
1500m: 5.55.4 | 3000m: 12:02:05 | 5km: 20:59 | 10km: 47:21 | Halve Marathon: 1:51:03 | Marathon: 4:09:57
-----
pi_177331081
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 februari 2018 21:26 schreef Mascleta het volgende:
Ik heb een hoop ingelezen op enkele website en de verschillende Fokreeksen. Soms zag (en zie ik nog steeds) door de bomen het bos niet meer.

Aangezien Bittrex geen nieuwe mensen aanneemt heb ik op mijn desktop op Binance een account aangemaakt. Via bitronic heb ik voor een bedrag bitcoins gekocht en dit overgemaakt naar mijn account op Binance (heet het account op een Exchange waar je deposit naar doet ook een Wallet?)

het is in principe hun wallet ja, waar jij gebruik van maakt.

Het is nog even wachten op bankverificatie tot het op de exange staat.

Maar vooruitlopend op het moment dat ik wat kan beginnen met traden had ik een vraag. Hoe kan ik het beste mijn portfolio bekijken op mijn telefoon? Ik hoef niet perse te kunnen traden, maar zou wel graag de actuele waarde van mijn coins willen zien.

Ik heb zelf de app Coinfolix recent geleden gedownload waar je de koersen kan zien en zelf in kan voeren wat je hebt en wat je er voor betaald hebt.

Is dit een prima app of adviseren jullie mij andere apps om mijn portfolio bij te houden?

Binance heeft ook een app kan je ook gelijk traden enzo,
maar Delta is momenteel het populairste denk om je transacties bij te houden.


Is er ook een mogelijkheid om bijv Binance account te koppelen zodat automatisch je coins worden gekoppeld en je deze niet zelf hoeft in te voeren?

Dan moet je een app kiezen met API support, Coinstats bijvoorbeeld.
  FOK!fotograaf dinsdag 20 februari 2018 @ 21:42:48 #192
200114 Mascleta
Non me ne frega un cazzo!
pi_177331480
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 februari 2018 21:33 schreef TwztId het volgende:

[..]

Dank voor de snelle reactie. Ik ga weer lekker verder stoeien!
Canon EOS 5D MkII | Canon 24-70 F/2.8 | | Canon 70-200 F/2.8 | Canon 580EX
-----
1500m: 5.55.4 | 3000m: 12:02:05 | 5km: 20:59 | 10km: 47:21 | Halve Marathon: 1:51:03 | Marathon: 4:09:57
-----
pi_177337757
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 20:14 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Als hij al 3 jaar bezig is met dit alles en niet verder komt dan 2 sites en met die coins op de proppen komt, ben ik bang dat je hogere winsten zal behalen als je exact het tegenovergestelde doet van wat hij adviseert.

Hier staan overigens alle markten waar ze beschikbaar zijn:

https://coinmarketcap.com/currencies/verge/#markets
https://coinmarketcap.com/currencies/reddcoin/#markets
Misschien heb je gelijk. Daarom ben ik ook op FOK! gaan zoeken naar wat meer info en wellicht advies.

Ik laat mijn Litecoins gewoon staan, en ik ga verder op litebit. :)
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
  FOK!fotograaf woensdag 21 februari 2018 @ 13:12:23 #194
200114 Mascleta
Non me ne frega un cazzo!
pi_177343948
Ik probeer het allemaal een beetje te begrijpen en misschien denk ik wel volledig verkeerd, maar in het beginnerstopic moet ik deze vraag natuurlijk wel kunnen stellen.

Klopt mijn manier van redeneren hieronder?

In mijn hoofd reken ik uiteraard in de valuta die wij gebruiken en dat is de Euro. Ik het een bedrag omgezet in BTC en dat naar een exchange gestuurd. Daar zie ik nu staat hoeveel bitcoin ik heb staan op die exchange (0.01******* bitcoin). Op de exchange ga ik vervolgens daytraden met andere cryptocoins die ik ruil voor de BTC die ik heb.

Zodoende stijgt of daalt mijn hoeveelheid BTC op de exchange. Uiteindelijk zou je bij het uitbetalen dit weer opzetten in BTC en dat weer naar Euro's.

Zodoende blijft de koers van de Bitcoin ten opzichte van de Euro altijd bepalend voor de waarde van de Altcoins die je bezit op de exchange.

Begrijp ik het nu goed of denk ik volledig verkeerd?
Canon EOS 5D MkII | Canon 24-70 F/2.8 | | Canon 70-200 F/2.8 | Canon 580EX
-----
1500m: 5.55.4 | 3000m: 12:02:05 | 5km: 20:59 | 10km: 47:21 | Halve Marathon: 1:51:03 | Marathon: 4:09:57
-----
pi_177345873
quote:
0s.gif Op woensdag 21 februari 2018 13:12 schreef Mascleta het volgende:
Ik probeer het allemaal een beetje te begrijpen en misschien denk ik wel volledig verkeerd, maar in het beginnerstopic moet ik deze vraag natuurlijk wel kunnen stellen.

Klopt mijn manier van redeneren hieronder?

In mijn hoofd reken ik uiteraard in de valuta die wij gebruiken en dat is de Euro. Ik het een bedrag omgezet in BTC en dat naar een exchange gestuurd. Daar zie ik nu staat hoeveel bitcoin ik heb staan op die exchange (0.01******* bitcoin). Op de exchange ga ik vervolgens daytraden met andere cryptocoins die ik ruil voor de BTC die ik heb.

Zodoende stijgt of daalt mijn hoeveelheid BTC op de exchange. Uiteindelijk zou je bij het uitbetalen dit weer opzetten in BTC en dat weer naar Euro's.

Zodoende blijft de koers van de Bitcoin ten opzichte van de Euro altijd bepalend voor de waarde van de Altcoins die je bezit op de exchange.

Begrijp ik het nu goed of denk ik volledig verkeerd?
Je begrijpt
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 februari 2018 @ 14:20:16 #196
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177345943
quote:
0s.gif Op woensdag 21 februari 2018 13:12 schreef Mascleta het volgende:
Ik probeer het allemaal een beetje te begrijpen en misschien denk ik wel volledig verkeerd, maar in het beginnerstopic moet ik deze vraag natuurlijk wel kunnen stellen.

Klopt mijn manier van redeneren hieronder?

In mijn hoofd reken ik uiteraard in de valuta die wij gebruiken en dat is de Euro. Ik het een bedrag omgezet in BTC en dat naar een exchange gestuurd. Daar zie ik nu staat hoeveel bitcoin ik heb staan op die exchange (0.01******* bitcoin). Op de exchange ga ik vervolgens daytraden met andere cryptocoins die ik ruil voor de BTC die ik heb.

Zodoende stijgt of daalt mijn hoeveelheid BTC op de exchange. Uiteindelijk zou je bij het uitbetalen dit weer opzetten in BTC en dat weer naar Euro's.

Zodoende blijft de koers van de Bitcoin ten opzichte van de Euro altijd bepalend voor de waarde van de Altcoins die je bezit op de exchange.

Begrijp ik het nu goed of denk ik volledig verkeerd?
^O^
pi_177353541
Wat zijn nou goede (betrouwbaar, snel, zo laag mogelijke fees) plekken om je fiat om te zetten naar crypto en vice versa?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  woensdag 21 februari 2018 @ 22:32:55 #198
131603 Afwazig
Serious business
pi_177356475
quote:
5s.gif Op woensdag 21 februari 2018 20:58 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Wat zijn nou goede (betrouwbaar, snel, zo laag mogelijke fees) plekken om je fiat om te zetten naar crypto en vice versa?
Kraken is prima.
pi_177362714
quote:
0s.gif Op woensdag 21 februari 2018 13:12 schreef Mascleta het volgende:
Ik probeer het allemaal een beetje te begrijpen en misschien denk ik wel volledig verkeerd, maar in het beginnerstopic moet ik deze vraag natuurlijk wel kunnen stellen.

Klopt mijn manier van redeneren hieronder?

In mijn hoofd reken ik uiteraard in de valuta die wij gebruiken en dat is de Euro. Ik het een bedrag omgezet in BTC en dat naar een exchange gestuurd. Daar zie ik nu staat hoeveel bitcoin ik heb staan op die exchange (0.01******* bitcoin). Op de exchange ga ik vervolgens daytraden met andere cryptocoins die ik ruil voor de BTC die ik heb.

Zodoende stijgt of daalt mijn hoeveelheid BTC op de exchange. Uiteindelijk zou je bij het uitbetalen dit weer opzetten in BTC en dat weer naar Euro's.

Zodoende blijft de koers van de Bitcoin ten opzichte van de Euro altijd bepalend voor de waarde van de Altcoins die je bezit op de exchange.

Begrijp ik het nu goed of denk ik volledig verkeerd?
Goed.

Al zijn er ook mensen die dus helemaal niets traden en het gewoon laten staan. Volgens mij moet dat ook kunnen.
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_177373187
Weer een vraagje.
Ik kijk nu sinds 3 weken mee met btc en binance.
Ik heb btc van 5000 naar 10.000 en weer richting 7000 in deze korte tijd.
Ben ik nu op het moment begonnen dat er van alles gaande is of zijn deze grote schommelingen normaal?
pi_177373235
quote:
0s.gif Op donderdag 22 februari 2018 18:34 schreef woxxel het volgende:
Weer een vraagje.
Ik kijk nu sinds 3 weken mee met btc en binance.
Ik heb btc van 5000 naar 10.000 en weer richting 7000 in deze korte tijd.
Ben ik nu op het moment begonnen dat er van alles gaande is of zijn deze grote schommelingen normaal?
Vrij normaal rond deze periode, als we voorgaande jaren erbij pakken. Hoewel het nu iets extremer is naar mijn gevoel, wat ook wel weer logisch is, door veel nieuwe instappers.
pi_177373414
Vrij duidelijk wat hier gebeurt. Koers wordt weer geduwd door investeerders die daar baat bij hebben. Lees: manipulatie

Twee keer per maand hetzelfde liedje. Er wordt gepompt en de massa gaat in fomo mee. Lees: rijk worden op Long. Er wordt een gigantische sell wall geplaatst en de massa gaat mee. Lees: rijk worden op Short

En zo gaat het telkens weer. Futures is de doodsteek van Bitcoin geworden. Long en Short gaan heeft niks meer met markt voorspellingen te maken.
pi_177375149
quote:
10s.gif Op donderdag 22 februari 2018 18:36 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Vrij normaal rond deze periode, als we voorgaande jaren erbij pakken. Hoewel het nu iets extremer is naar mijn gevoel, wat ook wel weer logisch is, door veel nieuwe instappers.
Ok txs! Dan wacht ik rustig af met bijkopen tot de volgende dip en kijk ik het allemaal even aan hoe het gaat met wat ik nu heb.
pi_177377983
Dag lieve mensen O+ na een tijdje mijn computer te hebben laten lopen is mijn Monero wallet bijna verbonden. Nu ben ik alleen opzoek naar de makkelijkste, snelste en vooral goedkoopste manier om hier ook XMR coins in te zetten. Ik zie alleen heel veel verschillende info op het internet. :D Wie kan mij hierin adviseren?
pi_177530206
Hallo! Ik ben uit nieuwsgierigheid ook maar eens aan het rondkijken. Ik heb voor een speel-beetje geld een klein beetje bitcoin aangeschaft, en dat staat nu in een electrum wallet. Ik zag echter ook nog exodus, en dat zag er ook wel heel gaaf uit, en kan ook meerdere soorten coins bevatten. Ik snap alleen niet goed hoe ik dan de inhoud van mijn wallet zou moeten overzetten naar exodus? Of kan dat alleen met een transactie, en dus het betalen van een fee?
pi_177530225
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 16:26 schreef hondashadow het volgende:
Hallo! Ik ben uit nieuwsgierigheid ook maar eens aan het rondkijken. Ik heb voor een speel-beetje geld een klein beetje bitcoin aangeschaft, en dat staat nu in een electrum wallet. Ik zag echter ook nog exodus, en dat zag er ook wel heel gaaf uit, en kan ook meerdere soorten coins bevatten. Ik snap alleen niet goed hoe ik dan de inhoud van mijn wallet zou moeten overzetten naar exodus? Of kan dat alleen met een transactie, en dus het betalen van een fee?
dat laatste ja.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_177530342
ah, jammer. Nou ja, dan had ik dat maar eerst moeten uitzoeken he?
Ach, niet voor niets begonnen met een klein beetje. Is geen ramp als daar weinig van overblijft, het is immers maar om te leren mijn weg te vinden.
pi_178157498
Welke e-wallets zijn geschikt voor het diepe web ?
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_178329148
Beste mensen,

Ik zit te minen en de bitcoins komen op bitcoin.com
Vanaf daar kan ik het naar een bitcoin wallet sturen.. maar...
Wat is de snelste/goedkoopste manier om deze bitcoin om te zetten naar geld op mijn bankrekening?
Alvast bedankt :)
  donderdag 5 april 2018 @ 19:31:25 #210
131603 Afwazig
Serious business
pi_178329425
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 19:20 schreef TheNightIsFullOfTerrors het volgende:
Beste mensen,

Ik zit te minen en de bitcoins komen op bitcoin.com
Vanaf daar kan ik het naar een bitcoin wallet sturen.. maar...
Wat is de snelste/goedkoopste manier om deze bitcoin om te zetten naar geld op mijn bankrekening?
Alvast bedankt :)
Bitcoin.com is bitcoin cash, kijk uit! Bitcoin.org is bitcoin.

Het makkelijkst naar geld op je rekening is verkopen via een broker zoals bitonic.
pi_178329924
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 19:31 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Bitcoin.com is bitcoin cash, kijk uit! Bitcoin.org is bitcoin.

Het makkelijkst naar geld op je rekening is verkopen via een broker zoals bitonic.
Oke ik begrijp het dan niet helemaal.
Ik zit te minen naar https://console.pool.bitcoin.com/
En daar staat dat je kan BTC of BCH kan minen.. ik mine BTC..
  donderdag 5 april 2018 @ 20:01:13 #212
131603 Afwazig
Serious business
pi_178330240
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 19:49 schreef TheNightIsFullOfTerrors het volgende:

[..]

Oke ik begrijp het dan niet helemaal.
Ik zit te minen naar https://console.pool.bitcoin.com/
En daar staat dat je kan BTC of BCH kan minen.. ik mine BTC..
Ah dan doe je het denk ik wel goed. Ik dacht even dat je naar een wallet minede en op bitcoin.com staan volgens mijn enkels bcash wallets met dank aan scammer Roger Ver.
pi_178330300
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:01 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Ah dan doe je het denk ik wel goed. Ik dacht even dat je naar een wallet minede en op bitcoin.com staan volgens mijn enkels bcash wallets met dank aan scammer Roger Ver.
Oke gelukkig maar, zouden niet willen dat mijn rendament -1000% is hehe.
Maar oke ik moet dus een bitonic account aanmaken, dan heb ik daar een wallet begrijp ik?
Stuur dan naar die wallet mijn BTC.
Dan vanaf die wallet naar mijn bank.
Bedoel heb er geen enkele ervaring mee, noobtopic dus ja :D Vragen kan geen kwaad. Wat ik stel klopt?
pi_178472451
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:03 schreef TheNightIsFullOfTerrors het volgende:

[..]

Oke gelukkig maar, zouden niet willen dat mijn rendament -1000% is hehe.
Maar oke ik moet dus een bitonic account aanmaken, dan heb ik daar een wallet begrijp ik?
Stuur dan naar die wallet mijn BTC.
Dan vanaf die wallet naar mijn bank.
Bedoel heb er geen enkele ervaring mee, noobtopic dus ja :D Vragen kan geen kwaad. Wat ik stel klopt?
Zelf cash ik uit via Kraken, al enkele jaren maak ik hier gebruik van en het staat altijd binnen 2/3 dagen op mijn rekening, ook in het weekend. Je betaald vrijwel geen fees en maakt het dus een stuk goedkoper dan Bitonic/Anycoindirect. Bitonic is naar mijn mening een betrouwbare partij waar ik veel goede verhalen over hoor, echter is Anycoindirect een partij wie ik niet mijn geld toe vertrouw, wel zijn er voldoende mensen die er goede ervaringen mee hebben.
  dinsdag 8 mei 2018 @ 10:58:11 #215
392973 dready007
What else?
pi_179008737
Jongens en meisjes, ik heb een vraagje misschien wel een NOOB vraag :o maar wie niet waagt wie niet wint toch.

Welke formule Is makkelijk te hanteren met het traden op bitfinex is het sellpoint gedeeld door buypoint = groter dan>1.005? of is het iets anders wat makkelijk is om de kleine winst te pakken? zonder een Trading bot te gebuiken?
what the fok
  dinsdag 8 mei 2018 @ 11:02:28 #216
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179008832
Even goed kijken hoeveel fee je moet betalen per buy/sell. Als je verkoopt voordat je minimaal die fee hebt verdient, dan lijdt je per trade verlies.
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 8 mei 2018 @ 11:38:33 #217
392973 dready007
What else?
pi_179009695
quote:
3s.gif Op dinsdag 8 mei 2018 11:02 schreef Rossdale het volgende:
Even goed kijken hoeveel fee je moet betalen per buy/sell. Als je verkoopt voordat je minimaal die fee hebt verdient, dan lijdt je per trade verlies.
dat is 0.2% Maker fee en 0.1% Takerfee
what the fok
pi_197021020
Kleine kick aangezien ik wel weer nieuwe aanwas verwacht de komende tijd.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197028777
Nieuwe aanwas meldt zich bij deze.
pi_197031698
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2020 17:44 schreef n__n het volgende:
Nieuwe aanwas meldt zich bij deze.
Als er vragen zijn, stel ze gerust. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197031890
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2020 19:12 schreef dimmak het volgende:

[..]

Als er vragen zijn, stel ze gerust. :)
Ik wil er van alles over weten. Wellicht heb je een goede beginnerstip ofzo? Of welke coins raad jij aan om in de gaten te houden en/of aan te schaffen? En waarom? :)
pi_197033184
Geen "nieuwe" aanwas, maar sinds gisteren weer op de trein gestapt. Ik heb begin 2016 2014 ongeveer 250 euro BTC gekocht op BTC-E.com. Helaas bleek deze website niet geheel betrouwbaar en is deze offline gehaald, daarna opnieuw in de lucht gekomen via WEX.NZ etc etc. Het enige wat ik hier nog van heb is een .DAT bestand van Feather- en worldcoins die ik vanavond probeer te herstellen. Geen idee hoeveel dit er zijn trouwens. Ik had nog cash op BTC-E staan en dat ben ik dus kwijt helaas. Lesje geleerd zullen we maar zeggen.

Maar goed, gisteren aangemeld op Litebit en 50 euro Litecoins gekocht. Private wallet heb ik ook nog op de PC staan dus daar gaat alles ook direct naar toe :) Bedoeling is om regelmatig wat in te leggen.

Edit: Ik zie zojuist dat de .DAT bestanden van 2014 zijn :Z

[ Bericht 10% gewijzigd door Harveo op 28-12-2020 19:55:56 ]
  Moderator maandag 28 december 2020 @ 20:03:29 #223
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_197033730
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2020 19:18 schreef n__n het volgende:

[..]

Ik wil er van alles over weten. Wellicht heb je een goede beginnerstip ofzo? Of welke coins raad jij aan om in de gaten te houden en/of aan te schaffen? En waarom? :)
Vechain

Vechain is een blockchain platform die is opgezet met maar één doel. Het bevestigen van de echtheid van luxe (merk)producten.

Namaak producten van luxe merken is één van de grootste probleem in de wereldeconomie. Soms zijn de spullen zo goed nagemaakt dat ze niet van echt te onderscheiden zijn . Vechain wil dit probleem dus oplossen door gebruik te maken van de blockchain technologie.

Vechain zelf maakt gebruik van 2 soorten tokens, namelijk:

VeChain Tokens (VET)
Thor Power (VTHO)


Een gedetailleerde uitleg van deze tokens vind je hier :


Inmiddels bestaat Vechain al ruim 5 jaar en maken klein-middel bedrijven al gebruik van de blockchain technologie van Vechain, waardoor Vechain één van de weinige startup is met een werkend product. Zoals Ethereum gebruik maakt van hun smart contract werkt de Consensus Algoritme van Vechain op Proof of Authority.

Verschillende industrieën waaronder luxegoederen, landbouw, logistiek, voedsel, medicijnen en overheden maken ook al gebruik van VeChain’s blockchain technologie.

Partners en Samenwerkingen

Vechain heeft inmiddels een indrukwekkend rijtje aan 'gevestigde namen' aan zich weten te binden. De meest opvallende zie je hieronder in deze lijst:

Walmart China
DNV GL (23,3 miljard omzet in 2015) Een multinational dat zich focust op hernieuwbare energie, olie & gas, eten & drinken
Kuehne Nagel (20 miljard omzet in 2016) Een wereldwijd bedrijf in de logistiek en transport
China Unicom (274,2 miljard omzet in 2016) Een staatsbedrijf in telecommunicatie. De op vier na grootste van de wereld.
Chinese overheid. Er is een nauwe samenwerking met de Chinese overheid voor het opzetten van blockchainsystemen. Andere partnerships zijn onder andere: Renault, Hyperledger, D.I.G en Babyghost,BMW & MadeForGoods

De 2 belangrijkste voor mij in dit rijtje zijn vooralsnog Walmart China en DNV-GL. Walmart China is een tak van de Amerikaanse supermarkt gigant. Zoals je wellicht weet hebben ze in China jaren geleden behoorlijke problemen gehad met o.a. poedermelk voor baby's. Die problemen waren zo groot dat de Chinese consument 0 vertrouwen meer had in de eigen producten. Zelfs tot hier in Nederland aan toe werd op grote schaal Nutrilon opgekocht door Chinese Nederlanders en opgestuurd naar familie, of tegen woekerprijzen verkocht.

Het vertrouwen in een goed product was dus weg. Vechain herstelt dat vertrouwen middels hun blockchain. Je kan van A tot Z je product volgen van producent totdat het op je bord ligt.

DNV GL vind ik persoonlijk heel interessant omdat ik het bedrijf ken vanuit mijn eigen werk. Dit zijn absoluut geen koekenbakkers en gaan echt niet zomaar in zee met het eerste de beste blockchainbedrijfje.

Ze certificeren o.a. de naleving van bedrijven volgens een standaard van een derde partij, zoals ISO 9001 (kwaliteitsmanagementsysteem) of ISO 14001 (milieumanagementsysteem). Dat wordt op de blockchain gezet. Dus het wordt trusted zonder tussenkomst van een externe partij. Bedenk je eens in wat de mogelijkheden kunnen zijn. De kostenbesparingen die bedrijven hierdoor kunnen realiseren.

Meer info over DNV GL vind je hier :

https://en.wikipedia.org/wiki/DNV_GL

Terug naar Vechain, hoe werkt Vechain dan precies?

Doordat Vechain gebruik maakt van verschillende technologiën kunnen ze bij het implementeren van een slimme chip in producten de gedurende levenscylcus het product volgen.

De slimme chip van Vechain maakt namelijk gebruik van de volgende IoT-systemen:

• RFID tags
• QR code
• NFC chips

Hoe een RFID werkt vind je hier


Een QR code ken je natuurlijk ook wel maar de uitleg ervan vind je hier


En datzelfde geldt voor een NFC chip


Sinds April 2018 werkt Vechain samen met INPI ASIA . INPI Asia is een IT bedrijf uit Singapore die is gespecialiseerd op het gebied van Digitale indentificatie. Het doel van INPI ASIA is om de huidige dynamische systeem van RFID/NFC/QR Code markt te vernieuwen en te verbeteren. Dit nieuwe solutie heet dan ook de ND CODE. Op de onderstaande afbeelding kun je ook zien wat de voordelen zijn van NDcode tegenover andere technologïen.Supply Chain Logistics

Niet alleen richt Vechain op namaakbescherming van producten, maar richt Vechain zich ook op de wereld van logistiek. Vechain gelooft dat ze de huidige product tracking kunnen vereenvoudigen door gebruik te maken van blockchain technologie.

Logistiek verschilt per bedrijf en kan zeer complex zijn waardoor het volgen van producten in de supply chain zeer ingewikkeld kan worden. Vaak moeten de gegevens handmatig doorgevoerd worden of moeten processen worden verwisseld. Dit kan dus enorm veel tijd kosten waardoor er veel mankracht nodig is om de gehele logistieke proces draaiende te houden.

Met de slimme chip van Vechain wilt Vechain de gehele logistieke industrie vereenvoudigen en gemakkelijker maken voor bedrijven. Met de slimme chip van Vechain kun je In één oogopslag alle bijhorende gegevens opvragen waardoor er sneller en efficienter gewerkt kan worden.


Al met al denk ik dat Vechain een nog altijd zeer ondergewaardeerde coin is. Er is een marketcap van zo'n 87 miljard coins. De prijs is momenteel zo'n 0,0180 cent. Als flopcoins als Ripple (XRP) een dollartje of 4 kunnen worden tijdens een bullrun moet een kwart daarvan voor Vechain geen probleem zijn schat ik in.

Het schuingedrukte deel is mijn mening en absoluut geen financieel advies. :+

Lees je vooral in over de coins waar je in wilt investeren maar je vroeg om wat interessante coins zijn, nou VET van Vechain vind ik een interessante coin :+

Vechain heeft ook haar eigen topicreeks hier op FOK!

BTC / [VET] Vechain #34 - Chooochoooooo
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_197047504
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2020 19:18 schreef n__n het volgende:

[..]

Ik wil er van alles over weten. Wellicht heb je een goede beginnerstip ofzo? Of welke coins raad jij aan om in de gaten te houden en/of aan te schaffen? En waarom? :)
Ik heb aan het begin veel getrade, maar uiteindelijk moet je daar geluk mee hebben. De meeste mensen verliezen hier geld mee. Ik vind het nu veel fijner om periodiek wat bitcoin aan te schaffen en achterover leunen. Veel minder stress en zodra je je steeds meer in Bitcoin verdiept, des te meer kom je te weten over verschillende onderwerpen maar vooral economie en politiek. Ik raad je aan om een hier en hier te kijken.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197047525
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2020 19:47 schreef Harveo het volgende:
Geen "nieuwe" aanwas, maar sinds gisteren weer op de trein gestapt. Ik heb begin 2016 2014 ongeveer 250 euro BTC gekocht op BTC-E.com. Helaas bleek deze website niet geheel betrouwbaar en is deze offline gehaald, daarna opnieuw in de lucht gekomen via WEX.NZ etc etc. Het enige wat ik hier nog van heb is een .DAT bestand van Feather- en worldcoins die ik vanavond probeer te herstellen. Geen idee hoeveel dit er zijn trouwens. Ik had nog cash op BTC-E staan en dat ben ik dus kwijt helaas. Lesje geleerd zullen we maar zeggen.

Maar goed, gisteren aangemeld op Litebit en 50 euro Litecoins gekocht. Private wallet heb ik ook nog op de PC staan dus daar gaat alles ook direct naar toe :) Bedoeling is om regelmatig wat in te leggen.

Edit: Ik zie zojuist dat de .DAT bestanden van 2014 zijn :Z
Het .dat bestand van Feathercoin moet je nog gewoon kunnen gebruiken met hun nieuwe wallet. Worldcoin ligt ergens op het kerkhof der crypto.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197049975
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2020 07:26 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ik heb aan het begin veel getrade, maar uiteindelijk moet je daar geluk mee hebben. De meeste mensen verliezen hier geld mee. Ik vind het nu veel fijner om periodiek wat bitcoin aan te schaffen en achterover leunen. Veel minder stress en zodra je je steeds meer in Bitcoin verdiept, des te meer kom je te weten over verschillende onderwerpen maar vooral economie en politiek. Ik raad je aan om een hier en hier te kijken.
Precies. Ik zet nu maandelijks een bedrag in voor Bitcoin en Polkadot ongeacht de koers. Ik ben totaal geen trader. Ik doe dit voor de lange termijn zoals ik dit in het verleden met fysiek goud deed.

Alles koop ik via Kraken.
  dinsdag 29 december 2020 @ 10:30:41 #227
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_197050218
Grappig hoe alles weer aantrekt, iedereen ineens weer expert is :')

En hoe iedereen nu inkoopt op de piek.
  dinsdag 29 december 2020 @ 10:31:06 #228
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_197050234
Jup, iedereen is een expert in een bullmarket
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator dinsdag 29 december 2020 @ 11:21:58 #229
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_197051717
quote:
3s.gif Op dinsdag 29 december 2020 10:31 schreef Rossdale het volgende:
Jup, iedereen is een expert in een bullmarket
Ik geloof verder in geen enkel project, louter bitcoin en vechain.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 29 december 2020 @ 11:56:47 #230
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_197052720
Ik heb dus drie jaar geleden wat altcoins gekocht, ook vechain.

Maar ik heb een 2 step verification aanstaan met Google Authenticator. Die staat op mn oude telefoon waarvan het beeldscherm het niet doet. Alleen heel af en toe.

Dus twee weken wilde die telefoon ineens aan. Ik daarmee de code overgenomen op mn nieuwe telefoon. Werkte het niet.

Moest ik blijkbaar de QR code overscannen maar toen deed het beeldscherm het weer niet ;(

Zeer irritant. Of ik moet naar de telefoonzaak er een nieuw beeldscherm in laten maken ofzo.
pi_197052787
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2020 11:56 schreef Blackst4r het volgende:
Ik heb dus drie jaar geleden wat altcoins gekocht, ook vechain.

Maar ik heb een 2 step verification aanstaan met Google Authenticator. Die staat op mn oude telefoon waarvan het beeldscherm het niet doet. Alleen heel af en toe.

Dus twee weken wilde die telefoon ineens aan. Ik daarmee de code overgenomen op mn nieuwe telefoon. Werkte het niet.

Moest ik blijkbaar de QR code overscannen maar toen deed het beeldscherm het weer niet ;(

Zeer irritant. Of ik moet naar de telefoonzaak er een nieuw beeldscherm in laten maken ofzo.
Heb je geen backupcodes van je 2FA ergens opgeschreven? Dat is een code van een reeks karakters die je ALTIJD krijgt bij het aanmaken van een 2FA en er staat ook ALTIJD bij dat je deze goed moet bewaren. Voer je deze code in, kun je meteen je 2FA weer gebruiken van de desbetreffende site.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197058863
Nou, na een paar keer proberen mijn wallet van de Feathercoins opnieuw naar boven kunnen halen. In totaal 50 coins met een waarde van maar liefst 0,55 cent.

Laatste transactie was van 2013. Zo zie je maar weer dat het niet altijd gouden bergen oplevert :D Als het nou BTC, ETh of LTC waren geweest...

Ben wel blij dat ik nu zelf heb uitgevonden hoe het zit met backups van wallets.
  FOK!fotograaf dinsdag 29 december 2020 @ 16:01:05 #233
364681 over_hedge
pi_197060228
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2020 15:23 schreef Harveo het volgende:
Nou, na een paar keer proberen mijn wallet van de Feathercoins opnieuw naar boven kunnen halen. In totaal 50 coins met een waarde van maar liefst 0,55 cent.

Laatste transactie was van 2013. Zo zie je maar weer dat het niet altijd gouden bergen oplevert :D Als het nou BTC, ETh of LTC waren geweest...

Ben wel blij dat ik nu zelf heb uitgevonden hoe het zit met backups van wallets.
nou 50 btc in 2013 gekocht dan had je nu 1.3 mil dollar :P
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_197085544
Nog een n00b vraagje. Hoe gaan jullie om met veel verschillende coins?

Hebben jullie dan ook heel veel verschillende wallets op je PC staan en hoe houden jullie dit overzichtelijk?
pi_197086203
quote:
1s.gif Op woensdag 30 december 2020 10:28 schreef Harveo het volgende:
Nog een n00b vraagje. Hoe gaan jullie om met veel verschillende coins?

Hebben jullie dan ook heel veel verschillende wallets op je PC staan en hoe houden jullie dit overzichtelijk?
Ligt eraan hoeveel je koopt, waarvoor je het koopt en wat je er mee wil gaan doen.

Persoonlijk denk ik dat je geen lange termijn investeringen moet doen in altcoins. Daarnaast wil je ook snel kunnen verkopen dus dan kun je ze beter op een exchange laten staan. Wil je echter wel voor lange termijn opslaan zou ik een multicoin wallet kiezen (Coinomi bijv.). Veel defi shit zijn ERC20 tokens dus dan kun je het met een Ethereum wallet af (Metamask). Bitcoin zelf beheer ik met een hardware wallet (Coldcard). Je kan het bijhouden met Blockfolio of Delta.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197093511
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 10:53 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ligt eraan hoeveel je koopt, waarvoor je het koopt en wat je er mee wil gaan doen.

Persoonlijk denk ik dat je geen lange termijn investeringen moet doen in altcoins. Daarnaast wil je ook snel kunnen verkopen dus dan kun je ze beter op een exchange laten staan. Wil je echter wel voor lange termijn opslaan zou ik een multicoin wallet kiezen (Coinomi bijv.). Veel defi shit zijn ERC20 tokens dus dan kun je het met een Ethereum wallet af (Metamask). Bitcoin zelf beheer ik met een hardware wallet (Coldcard). Je kan het bijhouden met Blockfolio of Delta.
Waarom je bitcoin ook niet gewoon op een exchange laten staan? Voor de veiligheid? Aangezien ik dit zelf wel doe. :@ Niet dat ik zoveel heb, maar 800 euro
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 30 december 2020 @ 14:30:35 #237
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_197093662
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 14:27 schreef over_hedge het volgende:

[..]

Waarom je bitcoin ook niet gewoon op een exchange laten staan? Voor de veiligheid? Aangezien ik dit zelf wel doe. :@ Niet dat ik zoveel heb, maar 800 euro
Ja, veiligheid.

Als het niet in je persoonlijke wallet zit, waar alleen JIJ in kan, is het simpelweg niet veilig en ook niet van jou. Nu moet je er op blijven vertrouwen dat de exchange het daadwerkelijk "uitbetaalt" en als de exchange offline gaat of een flinke hack te verduren krijgt ben je het gewoon kwijt.
pi_197093850
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 14:30 schreef Evenstar het volgende:

[..]

Ja, veiligheid.

Als het niet in je persoonlijke wallet zit, waar alleen JIJ in kan, is het simpelweg niet veilig en ook niet van jou. Nu moet je er op blijven vertrouwen dat de exchange het daadwerkelijk "uitbetaalt" en als de exchange offline gaat of een flinke hack te verduren krijgt ben je het gewoon kwijt.
Mmm ja. Misschien moet ik er ook eens over na gaan denken. Maar hoor ook weer zoveel van die horror verhalen van pc's die kapot gaan en dan niet meer bij hun bitcoins kunnen enzo. Of wachtwoorden kwijt zijn.

Een collega van mij heeft bijvoorbeeld in 2013 1 bitcoin gekocht. en die kwijt geraakt omdat hij het een beetje vergeten was en de laptop weggedaan heeft :')
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_197094083
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 14:34 schreef over_hedge het volgende:

[..]

Mmm ja. Misschien moet ik er ook eens over na gaan denken. Maar hoor ook weer zoveel van die horror verhalen van pc's die kapot gaan en dan niet meer bij hun bitcoins kunnen enzo. Of wachtwoorden kwijt zijn.

Een collega van mij heeft bijvoorbeeld in 2013 1 bitcoin gekocht. en die kwijt geraakt omdat hij het een beetje vergeten was en de laptop weggedaan heeft :')
Zo lang je de backup seed goed bewaart, kun je altijd bij je bitcoin.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 30 december 2020 @ 14:42:09 #240
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_197094155
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 14:34 schreef over_hedge het volgende:

[..]

Mmm ja. Misschien moet ik er ook eens over na gaan denken. Maar hoor ook weer zoveel van die horror verhalen van pc's die kapot gaan en dan niet meer bij hun bitcoins kunnen enzo. Of wachtwoorden kwijt zijn.

Een collega van mij heeft bijvoorbeeld in 2013 1 bitcoin gekocht. en die kwijt geraakt omdat hij het een beetje vergeten was en de laptop weggedaan heeft :')
Je seed gewoon goed bewaren, liefst op papier, op een hele veilige plek. Je kan er dan via ieder toestel gewoon bij. Je seed is je sleutel tot je BTC. Zou het juist niet op een computer bewaren, want ook dat kan weer gehacked worden of zoals je zegt kapot gaan waardoor je niet meer bij je seed kan.
pi_197095209
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 14:34 schreef over_hedge het volgende:

[..]

Mmm ja. Misschien moet ik er ook eens over na gaan denken. Maar hoor ook weer zoveel van die horror verhalen van pc's die kapot gaan en dan niet meer bij hun bitcoins kunnen enzo. Of wachtwoorden kwijt zijn.

Een collega van mij heeft bijvoorbeeld in 2013 1 bitcoin gekocht. en die kwijt geraakt omdat hij het een beetje vergeten was en de laptop weggedaan heeft :')
Het is mij van de week ook gelukt om een 7 jaar oude wallet Feathercoins opnieuw in te laden via een backup van een .DAT bestand. Had geen wachtwoord/seed hier op staan trouwens.
  Moderator donderdag 31 december 2020 @ 10:29:33 #242
42184 crew  DaMart
pi_197126637
quote:
1s.gif Op woensdag 30 december 2020 10:28 schreef Harveo het volgende:
Nog een n00b vraagje. Hoe gaan jullie om met veel verschillende coins?

Hebben jullie dan ook heel veel verschillende wallets op je PC staan en hoe houden jullie dit overzichtelijk?
De meeste alts heb ik gewoon opgeslagen op een hardwarewallet en voor degenen waarvoor dat niet kan, heb ik een losse wallet. Maar dat is volgens mij nog maar 1 altcoin.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  donderdag 7 januari 2021 @ 09:03:44 #243
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_197261256
Iemand hier ervaringen met de welbekende 'eToro'? :)
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_197261387
Weet iemand waarom Nano heeft lopen vlammen gisteren/vandaag?
Your life is your life: go all the way
https://youtu.be/2lK4LrD8Ii4
pi_197437978
Hi mensen,

Wat is een goede app voor o.a. day trading?
Ik ben nu aan het spelen met Forex, maar daar zijn altcoins niet echt een optie.

Wat is beetje een goede app voor altcoins met misschien combinatie als goud, ETF's etc.etc.

Platform: PC als Mobiel (laatste geen vereiste).
Niemand weet waarom, geluk soms wegwaait.
pi_197440737
Voor altcoin kun je het beste op Binance zitten. Maar FTX is ook vrij uitgebreid en daar kun je ook met aandelen, goud enzovoort handelen.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport zondag 17 januari 2021 @ 02:28:30 #247
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_197458028
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 januari 2021 01:38 schreef DiepOngelukkig het volgende:
Hi mensen,

Wat is een goede app voor o.a. day trading?
Ik ben nu aan het spelen met Forex, maar daar zijn altcoins niet echt een optie.

Wat is beetje een goede app voor altcoins met misschien combinatie als goud, ETF's etc.etc.

Platform: PC als Mobiel (laatste geen vereiste).
Je topic is even verplaatst naar hier :)

Let ook op dat je bij sommige brokers ook helemaal geen eigenaar bent van crypto. Je handelt er dan wel in, maar je bezit het niet.

Bij Binace koop je echt de coins en kan het naar je eigen wallet sturen. Voor crypto is dat wel echt gouden standaard op dit moment.
  vrijdag 29 januari 2021 @ 18:22:52 #248
121741 _Dizzy_
space, the final frontier
pi_197707520
Oke, dit zal wel de grootste Noobvraag ooit zijn...

Ik heb 2 jaar geleden via de Tutorial van greys 0.002 bitcoins gekocht ( Ik weet niet goed meer hoe, via een Ideal link in elk geval)
Deze staan op Bittrex, nu wil ik ze alleen uitbetalen, ik kom er alleen niet achter hoe...

Ik kan ze niet rechtstreeks via Bittrex op mijn rekening zetten, of wel? Of via Paypal ofzo?

Please help :D
pi_197794018
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 januari 2021 18:22 schreef _Dizzy_ het volgende:
Oke, dit zal wel de grootste Noobvraag ooit zijn...

Ik heb 2 jaar geleden via de Tutorial van greys 0.002 bitcoins gekocht ( Ik weet niet goed meer hoe, via een Ideal link in elk geval)
Deze staan op Bittrex, nu wil ik ze alleen uitbetalen, ik kom er alleen niet achter hoe...

Ik kan ze niet rechtstreeks via Bittrex op mijn rekening zetten, of wel? Of via Paypal ofzo?

Please help :D
Ben niet meer bekend met Bittrex, maar de makkelijkste weg is om je bitcoin te versturen naar Bitonic.nl.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197797167
Even een tvp. Ben wat begonnen met spelen met de crypto munten (via bitvavo). Iemand nog een goed systeem op prijs-alarmen mee te zetten?
pi_197836057
Ik gebruik de app "cryptomarketcap" die een alert functie heeft als iets op een bepaalde prijs komt. Denk dat de meeste exchanges dit wel hebben trouwens.

Als je net begint misschien nog een tip, let op de fees die je moet betalen voor transacties. Ik, als n00b, loop hier ook nog steeds tegenaan -O-
pi_197848707
Ben een tijdje geleden begonnen met wat cryptocoins. Merk aan mezelf dat ik heen en weer swap tussen kleine bedragen over meerdere coins, of wat grotere bedragen over een beperkt aantal coins. Waar hebben jullie het meeste succes mee?
Your life is your life: go all the way
https://youtu.be/2lK4LrD8Ii4
  FOK!fotograaf zaterdag 6 februari 2021 @ 11:41:19 #253
364681 over_hedge
pi_197848815
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 februari 2021 11:34 schreef Hineni het volgende:
Ben een tijdje geleden begonnen met wat cryptocoins. Merk aan mezelf dat ik heen en weer swap tussen kleine bedragen over meerdere coins, of wat grotere bedragen over een beperkt aantal coins. Waar hebben jullie het meeste succes mee?
In bitcoin stoppen en niet elke dag naar kijken. Werkt beter voor mij dan maar op allemaal shitcoins gokken. En hoef je ook niet 20x per dag te kijken hoe het met al je coins gaat
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_197892495
Een beetje laat maar ik wil ook beginnen met crypto's.. klein bedragje van pak 'm beet ¤500. Welk platform is een aanrader? Ben niet van plan om veel te gaan handelen.
pi_197892977
Binance :)
Faka G
pi_197893067
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 februari 2021 11:41 schreef over_hedge het volgende:

[..]

In bitcoin stoppen en niet elke dag naar kijken. Werkt beter voor mij dan maar op allemaal shitcoins gokken. En hoef je ook niet 20x per dag te kijken hoe het met al je coins gaat
Dit.
  maandag 8 februari 2021 @ 18:05:24 #257
365087 RamboDirk
Queers 4 Palestine!
pi_197893325
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 februari 2021 11:34 schreef Hineni het volgende:
Ben een tijdje geleden begonnen met wat cryptocoins. Merk aan mezelf dat ik heen en weer swap tussen kleine bedragen over meerdere coins, of wat grotere bedragen over een beperkt aantal coins. Waar hebben jullie het meeste succes mee?
Die kleinere coins moet je gewoon kopen en over 10 jaar nog eens kijken.
pi_197897320
Houden jullie een overzicht bij van alle aan- en verkopen? Als je op verschillende exchanges coins hebt staan lijkt het mij handig. Wat ik me dan afvraag, als je bv ETH koopt voor 5 euro en tijdje later bij koopt voor 10 euro. Tellen jullie dan alles op en pakken dan het gemiddelde? Dus 7.50 voor x coins?

Of verkopen jullie alles om daarna weer voor al het geld in te kopen?
pi_197901034
quote:
1s.gif Op maandag 8 februari 2021 21:11 schreef Harveo het volgende:
Houden jullie een overzicht bij van alle aan- en verkopen? Als je op verschillende exchanges coins hebt staan lijkt het mij handig. Wat ik me dan afvraag, als je bv ETH koopt voor 5 euro en tijdje later bij koopt voor 10 euro. Tellen jullie dan alles op en pakken dan het gemiddelde? Dus 7.50 voor x coins?

Of verkopen jullie alles om daarna weer voor al het geld in te kopen?
Ik houd zelf elke aan en verkoop in notitie op telefoon bij met datum, aankoopprijs (koers) en totaal waarde in dollar na moment van aankoop bij die munt. Zo kan ik snel zien op elk moment hoeveel ik winst heb, maar ook of ik een eerdere “te duur” instapmoment later heb recht getrokken met een goed laag instapmoment.

Ik verkoop alleen als ik weinig vertrouwen in de munt heb en het meer zeer korte termijn aankoop was. Of als ik leuke winst heb die ik eruit haal om in andere coin te stoppen.

Ik begon met bitcoin 6k en eth 1k. Na maand ethereum met 400¤ winst verkocht om Cardano met paar duizend in te gaan. En nu vannacht 160dollar uit Cardano verkocht om in harmony ermee te stappen. Dit muntje verwacht ik veel van dus kans dat ondanks dat er al winst in zit juist erbij doe. Schuiven doe ik dus met winst en soms wat geld erbij. Bitcoin heb ik vrijwel niets afgehaald en ga ik niet doen. Wil juist met grote winsten daar erbij kopen. Voor lange termijn. En aandeel in de bitcoin dus verhogen.

[ Bericht 23% gewijzigd door Aloulu op 09-02-2021 07:29:15 ]
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  Moderator dinsdag 9 februari 2021 @ 07:38:42 #260
18653 crew  D.
pi_197901157
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 februari 2021 11:34 schreef Hineni het volgende:
Ben een tijdje geleden begonnen met wat cryptocoins. Merk aan mezelf dat ik heen en weer swap tussen kleine bedragen over meerdere coins, of wat grotere bedragen over een beperkt aantal coins. Waar hebben jullie het meeste succes mee?
Ik met de meerdere coins, maar de meeste mensen zullen dat afraden omdat ze vinden dat BTC en ETH wat meer zekerheid geven :Y
  Moderator dinsdag 9 februari 2021 @ 07:40:22 #261
18653 crew  D.
pi_197901163
quote:
0s.gif Op maandag 8 februari 2021 17:46 schreef Atta-boy het volgende:
Binance :)
Dat :Y
  Moderator dinsdag 9 februari 2021 @ 07:45:44 #262
18653 crew  D.
pi_197901184
quote:
0s.gif Op maandag 8 februari 2021 18:05 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Die kleinere coins moet je gewoon kopen en over 10 jaar nog eens kijken.
Beter pak je winst wanneer die er is. Een coin die over 3 maanden op 2000% staat kan over een jaar weer zijn gezakt naar ongeveer het aankoopbedrag :Y
pi_197901444
quote:
0s.gif Op maandag 8 februari 2021 18:05 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Die kleinere coins moet je gewoon kopen en over 10 jaar nog eens kijken.
Dit is echt een heel slecht advies. Vrijwel 99% van de coins daalt in waarde qua sats terwijl Bitcoin maar blijft stijgen. In dat geval zou je dus beter bitcoin kunnen kopen en vast houden.
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 9 februari 2021 @ 08:23:47 #264
365087 RamboDirk
Queers 4 Palestine!
pi_197901490
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 februari 2021 08:18 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dit is echt een heel slecht advies. Vrijwel 99% van de coins daalt in waarde qua sats terwijl Bitcoin maar blijft stijgen. In dat geval zou je dus beter bitcoin kunnen kopen en vast houden.
Over de meeste coins kun je dit helemaal niet beweren aangezien de meesten nog niet eens 10 jaar bestaan. Er is geen waardevolle statistiek. Maar goed veel plezier met je twee tientjes winst.
pi_197901598
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 februari 2021 08:23 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Over de meeste coins kun je dit helemaal niet beweren aangezien de meesten nog niet eens 10 jaar bestaan. Er is geen waardevolle statistiek. Maar goed veel plezier met je twee tientjes winst.
Oké Dirk. :') Als je niets zinnigs te zeggen hebt, zeg dan niks in een beginners topic.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197945515
Hallo, ten eerste dank voor dit topic!

Ik zit sinds 2 weken bij DeGiro maar bevalt me nog niks.
Nu dankzij hier Binance erop gezet. Alle verificaties door en geld erop gezet.
Dat betekent dat ik hier een trouwe fan ga worden de komende tijd.
Ik heb geen interesse in Bitcoins, maar wel in Ethereum en eventuele andere tips.
Begrijp ik goed dat als ik hier iets van wil kopen via Binance ik een soort wallet, buiten Binance moet nemen?
Ik ben je moeder niet. Snotneus.
pi_197945613
quote:
0s.gif Op donderdag 11 februari 2021 15:30 schreef MissyZ het volgende:
Begrijp ik goed dat als ik hier iets van wil kopen via Binance ik een soort wallet, buiten Binance moet nemen?
Moet niet. Je kan Binance als je wallet gebruiken. Is alleen minder veilig. Het is pas echt van jou als je het in eigen beheer hebt. In theorie kan Binance besluiten er mee te stoppen en ben je alles kwijt. Of gehackt worden etc.

Dus als je grote bedragen er in gaat stoppen zou ik zeker een eigen wallet gebruiken
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_197946281
Gebruikt iemand hier ook LiteBit? Goede / slechte ervaringen mee?
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
pi_197961444
quote:
2s.gif Op donderdag 11 februari 2021 16:15 schreef KaBuf het volgende:
Gebruikt iemand hier ook LiteBit? Goede / slechte ervaringen mee?
Duur en in het verleden wat hacks. Maar ken genoeg mensen die er naar tevredenheid kopen, ik zou dat zelf niet doen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197961892
quote:
0s.gif Op donderdag 11 februari 2021 15:35 schreef over_hedge het volgende:

[..]

Dus als je grote bedragen er in gaat stoppen zou ik zeker een eigen wallet gebruiken
Vanaf wanneer spreek je van grote bedragen? Ik heb nu ¤2.500,- aan Bitcoin en VeChain staan bij Bitvavo.
Comfortably numb
  FOK!fotograaf vrijdag 12 februari 2021 @ 11:19:03 #271
364681 over_hedge
pi_197961926
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 februari 2021 11:16 schreef Denni5 het volgende:

[..]

Vanaf wanneer spreek je van grote bedragen? Ik heb nu ¤2.500,- aan Bitcoin en VeChain staan bij Bitvavo.
Tja dat moet je zelf bepalen wat jij groot vind. Voor de 1 is 100 groot voor de andere is 100 000 groot.
Het is gewoon hoeveel risico je wilt lopen. Ik zelf denk dat het risico bij binance enzo wel mee valt. Maar een eigen wallet blijft gewoon het meest veilig.
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_197962628
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 februari 2021 11:16 schreef Denni5 het volgende:

[..]

Vanaf wanneer spreek je van grote bedragen? Ik heb nu ¤2.500,- aan Bitcoin en VeChain staan bij Bitvavo.
ben je verdrietig als je het niet meer op kunt nemen?

zo ja: neem het op en zorg voor eigen wallets
nee: dan laat je het lekker staan
pi_197963637
quote:
14s.gif Op maandag 28 december 2020 20:03 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Vechain

Vechain is een blockchain platform die is opgezet met maar één doel. Het bevestigen van de echtheid van luxe (merk)producten.
Leuk, maar dat bepaalt niet de waarde van een munt natuurlijk. Ik bedoel, met de euro kan je ook een grote schroef aandraaien of je gitaar mee bespelen maar daar wordt hij niet meer waard van.

Maar 1 ding stip je wel aan en dat is een Token, bij Vechain blijkbaar 2 tokens (VET en VTH). Hoe werkt zo iets op de blockchain? Ik snap dat niet zo, je hebt ook tokens bovenop de ETH chain. Betekent dat de chain de hoeveelheid tokens in omloop bijhoudt en de transacties? En hoe worden de tokens gegenereerd? Ook door minen?
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_197978239
quote:
2s.gif Op donderdag 11 februari 2021 16:15 schreef KaBuf het volgende:
Gebruikt iemand hier ook LiteBit? Goede / slechte ervaringen mee?
Inderdaad duur maar wel makkelijk in gebruik, vooral de app.
pi_198036607
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2021 15:15 schreef Piperidine het volgende:
Maakt het een enorm verschil of je nou Binance of Bitvavo als exchange gebruikt?

Ik kom net kijken.
Ligt eraan wat je precies wil doen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198095243
Ik wil een beetje afromen en van een aantal shitcoins af. Lijkt me een mooi moment. Wat is het goedkoopst: per shitcoin naar euro of eerst alles naar btc en dan naar euro?
Ik heb een deel op litebit (daar wil ik alles vanaf, gedeelte naar binance en gedeelte opnemen) en dus ook Binance.

Oja en ook op Cryptopia....dusss....
pi_198095481
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 februari 2021 14:36 schreef Missgroen het volgende:
Ik wil een beetje afromen en van een aantal shitcoins af. Lijkt me een mooi moment. Wat is het goedkoopst: per shitcoin naar euro of eerst alles naar btc en dan naar euro?
Ik heb een deel op litebit (daar wil ik alles vanaf, gedeelte naar binance en gedeelte opnemen) en dus ook Binance.

Oja en ook op Cryptopia....dusss....
Als je de mogelijkheid heb om ze meteen te verkopen voor euro's zou ik dat doen.

En je coins van Cryptopia zijn er niet meer.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198113250
Ik heb via Binance app ¤40,- geïnvesteerd voordat mijn account geverifieerd is. Nu zie ik nergens mijn transactie, komt dit nog?

De verificatie is uiterlijk 2 maart voltooid.
N A P O L I
C A M P A N I A
pi_198113378
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 februari 2021 16:52 schreef Aiciu het volgende:
Ik heb via Binance app ¤40,- geïnvesteerd voordat mijn account geverifieerd is. Nu zie ik nergens mijn transactie, komt dit nog?

De verificatie is uiterlijk 2 maart voltooid.
Denk dat je even geduld moet hebben. Bij iemand op Tweakers duurde een storting ook vrij lang.

Waarschijnlijk is het heel druk trouwens, verificatie van mijn account was binnen paar minuten gedaan paar weken terug.
pi_198114460
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 februari 2021 17:03 schreef Harveo het volgende:

[..]

Denk dat je even geduld moet hebben. Bij iemand op Tweakers duurde een storting ook vrij lang.

Waarschijnlijk is het heel druk trouwens, verificatie van mijn account was binnen paar minuten gedaan paar weken terug.
De verificatie is gedaan, maar ik zie nog steeds mijn geld niet. Heb 2 transacties gedaan van 40 en 15 euro.
N A P O L I
C A M P A N I A
  Moderator zaterdag 20 februari 2021 @ 19:38:51 #281
18653 crew  D.
pi_198115732
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 februari 2021 18:21 schreef Aiciu het volgende:

[..]

De verificatie is gedaan, maar ik zie nog steeds mijn geld niet. Heb 2 transacties gedaan van 40 en 15 euro.
Hoe heb je het 'geïnvesteerd'?

Als je het via bijv. Ideal of creditcard doet staat het er gelijk op :Y
pi_198116682
Mijn iDeal betaling van zojuist is ook nog niet aangekomen. Zal er morgenvroeg wel op staan, hoop ik :')
pi_198120146
Iemand tips voor het instellen van de 'miners fee' in electrum? Het is de eerste keer dat ik een desktop wallet gebruik, voorheen hield ik mijn coins gewoon op coinbase. Nu zie ik dat als ik coins, bij wijze van test met een klein bedrag, van electrum naar coinbase wil versturen er een enorme miners fee op staat. De 'recommend fee' is ruim 300% van het oorspronkelijke bedrag :{

ik heb nu handmatig een lagere fee gekozen van 27 sat/byte (30% van het totaalbedrag á 7,50) maar ik vraag mij af of de coins ooit aan gaan komen. Verzonden om 13:00 vanmiddag en nog altijd 0 confirmations.Dit probleem had ik op coinbase nooit, kleine bedragen konden ook gewoon verstuurd worden met een lage fee. Heeft iemand advies?
pi_198120231
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 februari 2021 22:14 schreef julian6 het volgende:
Iemand tips voor het instellen van de 'miners fee' in electrum? Het is de eerste keer dat ik een desktop wallet gebruik, voorheen hield ik mijn coins gewoon op coinbase. Nu zie ik dat als ik coins, bij wijze van test met een klein bedrag, van electrum naar coinbase wil versturen er een enorme miners fee op staat. De 'recommend fee' is ruim 300% van het oorspronkelijke bedrag :{

ik heb nu handmatig een lagere fee gekozen van 27 sat/byte (30% van het totaalbedrag á 7,50) maar ik vraag mij af of de coins ooit aan gaan komen. Verzonden om 13:00 vanmiddag en nog altijd 0 confirmations.

[ afbeelding ]

Dit probleem had ik op coinbase nooit, kleine bedragen konden ook gewoon verstuurd worden met een lage fee. Heeft iemand advies?
Tsja, dat is een nadeel aan Bitcoin. De transactiekosten zijn enorm.
pi_198120406
quote:
14s.gif Op zaterdag 20 februari 2021 22:16 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Tsja, dat is een nadeel aan Bitcoin. De transactiekosten zijn enorm.
Wat ik niet begrijp is waarom ik op coinbase probleemloos kleine bedragen kon versturen :{
  Eindredactie Games zaterdag 20 februari 2021 @ 23:09:09 #286
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_198121651
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 februari 2021 22:22 schreef julian6 het volgende:

[..]

Wat ik niet begrijp is waarom ik op coinbase probleemloos kleine bedragen kon versturen :{
omdat die in de grote batch gaan
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_198124902
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 februari 2021 19:38 schreef D. het volgende:

[..]

Hoe heb je het 'geïnvesteerd'?

Als je het via bijv. Ideal of creditcard doet staat het er gelijk op :Y
Inmiddels gelukt. Ik heb nu 0.001118 bitcoin :7 :')
N A P O L I
C A M P A N I A
pi_198128823
Vraagje;
Jaren geleden iemand die ik ken wat bitcoin op etoro gekocht. Wil nu uitcashen, kan niet meer blijkbaar. Kan je hem wel omruilen naar andere munt als ethereum en die uitcashen? Of die naar je hardware wallet sturen en dan zelf uitcashen via andere Exchange?
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_198140179
quote:
14s.gif Op zaterdag 20 februari 2021 22:16 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Tsja, dat is een nadeel aan Bitcoin. De transactiekosten zijn enorm.
26 uur later is de transactie eindelijk bevestid..
pi_198140230
quote:
0s.gif Op zondag 21 februari 2021 13:22 schreef Aloulu het volgende:
Vraagje;
Jaren geleden iemand die ik ken wat bitcoin op etoro gekocht. Wil nu uitcashen, kan niet meer blijkbaar. Kan je hem wel omruilen naar andere munt als ethereum en die uitcashen? Of die naar je hardware wallet sturen en dan zelf uitcashen via andere Exchange?
contact zoeken met etoro, ze zijn gestopt met hun services rondom BTC in Nederland vanwege nieuwe regeltjes :)
pi_198144335
quote:
0s.gif Op zondag 21 februari 2021 13:22 schreef Aloulu het volgende:
Vraagje;
Jaren geleden iemand die ik ken wat bitcoin op etoro gekocht. Wil nu uitcashen, kan niet meer blijkbaar. Kan je hem wel omruilen naar andere munt als ethereum en die uitcashen? Of die naar je hardware wallet sturen en dan zelf uitcashen via andere Exchange?
Uit een Etoro mailing:

eToro Wallet: Gebruikers van een eToro Wallet in Nederland moeten op 23 januari 2021 om 23.00 uur CET hun crypto-activa uit hun eToro Wallet halen en naar