quote:Wat eten en/of drinken we vandaag?
Post hier je ontbijt, lunch, diner, drankje.
Was jij op verplichte vakantie?quote:Op donderdag 2 november 2017 00:42 schreef Geralt het volgende:
Duyvis pinda's teriyaki flavour.
Wel balen dat die fuckers specially marinated al jaren niet meer hebben. Die waren veel lekkerder
nee geen tijd vanwege Jimmyquote:
Onze hond.quote:
paella en een kabeljauwtaart dusquote:Op donderdag 2 november 2017 16:45 schreef golfer het volgende:
Vanavond: voor mij een door onze vishandel gemaakte paella met extra gamba's en voor B. een door de vrouw van die handelaar gemaakte hartige kabeljauwtaart.
Bejaardencateringquote:Op donderdag 2 november 2017 16:45 schreef golfer het volgende:
Vanavond: voor mij een door onze vishandel gemaakte paella met extra gamba's en voor B. een door de vrouw van die handelaar gemaakte hartige kabeljauwtaart.
Gefeliciteerd! Je bent geslaagd voor je diploma begrijpend-lezen.quote:Op vrijdag 3 november 2017 15:24 schreef kies.een.gebruikersnaam12 het volgende:
paella en een kabeljauwtaart dus
Dus jij stapt de auto in met drank achter je kiezen?quote:Op vrijdag 3 november 2017 11:37 schreef Iwanius het volgende:
Morgen (bijna middag)
[ afbeelding ]
(l) "vispotje", (voor)glas rode wijn (2009, Chateau de la Huste Fronsac) (achter) tartaar en 2
kleine porties Boeuf Bourguignon.
Opvolgend ( alvorens ik ga rijden)
[ afbeelding ]
Nog even acclimatiseren en dan *vroem*vroem* de provincie in, Miep ophalen
en dan gaan.
Dat lijkt me bij het zien van die foto's inderdaad een juiste conclusie. De vraag is: mag dat?quote:Op vrijdag 3 november 2017 15:30 schreef houdjemond het volgende:
[..]
Dus jij stapt de auto in met drank achter je kiezen?
Zijn twee glazen verboden dan?quote:Op vrijdag 3 november 2017 15:45 schreef Ludachrist het volgende:
[..]
Dat lijkt me bij het zien van die foto's inderdaad een juiste conclusie. De vraag is: mag dat?
Puppies kijken is puppies kopenquote:
quote:
En? Proef je goed het verschil met "normaal" varkensvlees? Ik ben wel benieuwd naar rozemarijnsaus.. op basis van room of bouillon etc?quote:Op vrijdag 3 november 2017 19:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Vanavond goddelijk lekker gegeten. Had een mooi stuk procureur van livarvarken, en deed dat met een rub om 13 uur in de oven op 125 graden. Rozemarijnsaus gemaakt, aardappels en spruitjes erbij.
19 uur stond hij op tafel, laatste half uur op 225 gehad.
Mozes kriebel, hij was goed gelukt, viel bijna niet te snijden want hij viel vanzelf uit elkaar als Pulled pork
Klinkt als een kerstmaaltijdquote:Op vrijdag 3 november 2017 19:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Vanavond goddelijk lekker gegeten. Had een mooi stuk procureur van livarvarken, en deed dat met een rub om 13 uur in de oven op 125 graden. Rozemarijnsaus gemaakt, aardappels en spruitjes erbij.
19 uur stond hij op tafel, laatste half uur op 225 gehad.
Mozes kriebel, hij was goed gelukt, viel bijna niet te snijden want hij viel vanzelf uit elkaar als Pulled pork
Leffe bruinkaas is mjum! Het heeft een echte kaassmaak en je proeft een vleugje bruin bier, niet overheersend. Leffe blondkaas ook lekker, maar net wat minder pit.quote:Op vrijdag 3 november 2017 21:22 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Klinkt als een kerstmaaltijd
Net thee met een plakje zelfgemaakte cake.
Vnv borrelen met katjang pedis, Leffe bruin kaas (nog nooit geprobeerd), roombrie en toastjes.
Ben je al met je meisje op kookles geweest?quote:Op vrijdag 3 november 2017 21:58 schreef 8777 het volgende:
Twee frikandellen, 4 bitterballen en een paar frietjes. Ik kreeg niet eens groenten erbij.
Ik proefde wel iets anders maar weet niet wat dat was. Ik drink ook geen bierquote:Op vrijdag 3 november 2017 21:30 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Leffe bruinkaas is mjum! Het heeft een echte kaassmaak en je proeft een vleugje bruin bier, niet overheersend. Leffe blondkaas ook lekker, maar net wat minder pit.
Waar koop je die Leffe kaas? Gewoon bij de AH? Klinkt als iets wat ik erg lekker zal vindenquote:Op zaterdag 4 november 2017 01:51 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik proefde wel iets anders maar weet niet wat dat was. Ik drink ook geen bier
Maar lekkere kaas! Koop ik zeker nog eens. Ging schoon op, evenals de grote punt roombrie.
Ik haalde het bij Hoogvliet. Dan zal AH het misschien ook wel hebben.quote:Op zaterdag 4 november 2017 09:38 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Waar koop je die Leffe kaas? Gewoon bij de AH? Klinkt als iets wat ik erg lekker zal vinden
Nu: thee
Net gekeken bij AH, helaas niet. Vd week even langs de Hoogvliet dus. Tnx.quote:Op zaterdag 4 november 2017 11:33 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik haalde het bij Hoogvliet. Dan zal AH het misschien ook wel hebben.
Ontbijten met kwark met pure vlokken.
Ik werk bij AH en wij hadden hem. Vanwege tegenvallende verkoop landelijk eruit gegaan. Zonde, want de kaasjes zijn erg lekker bij een borrel. Goed dat de Hoogvliet ze nog verkoopt. Ze verdienen nog een kans.quote:Op zaterdag 4 november 2017 12:09 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Net gekeken bij AH, helaas niet. Vd week even langs de Hoogvliet dus. Tnx.
Oh echt, dacht dat het aan de AH misschien zou liggen hier. Vrij klein en ik woon in een wijk met bijna alleen maar allochtonenquote:Op zaterdag 4 november 2017 19:01 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ik werk bij AH en wij hadden hem. Vanwege tegenvallende verkoop landelijk eruit gegaan. Zonde, want de kaasjes zijn erg lekker bij een borrel. Goed dat de Hoogvliet ze nog verkoopt. Ze verdienen nog een kans.
Welke tent? Ziet er te hygiënisch uit. Lekker eten doe je bij zo'n vieze chinees die al 40 jaar hetzelfde meubilair heeft en nog nooit heeft schoongemaakt.quote:Op zaterdag 4 november 2017 21:07 schreef Iwanius het volgende:
Avond
[ afbeelding ]
Vandaag maar weer eens op de Surinaamse toer geweest. Lekker.
wat is brokkelkoek? Als ik daarop google krijg ik alleen maar links naar brokkelkaas en een verwijzing naar dit topic.quote:
Torta mantovana, maar ik gok in dit geval Torta autocorrecta.quote:Op zondag 5 november 2017 09:52 schreef gelestipjes het volgende:
[..]
wat is brokkelkoek? Als ik daarop google krijg ik alleen maar links naar brokkelkaas en een verwijzing naar dit topic.
Of is het gewoon koek die uit elkaar is gevallen of zo?
Mmm welke kazen?quote:Op zondag 5 november 2017 12:00 schreef Prego het volgende:
Kazen uit de auvergne en een glas château Margaux
fourme d'yssingeaux, saint nectaire en salersquote:Op zondag 5 november 2017 20:00 schreef ChilllayD het volgende:
[..]
Mmm welke kazen?
Ot: entrecote en wat oven frites.
Krijg er meteen trek in. Heerlijk 😍quote:Op zondag 5 november 2017 22:22 schreef Prego het volgende:
[..]
fourme d'yssingeaux, saint nectaire en salers
OT: bier, ninkasi noire
jammie! Dat klinkt goed. Heb je de lamsbout in de oven gebakken, of gekookt in de pan?quote:Op maandag 6 november 2017 17:35 schreef golfer het volgende:
Lamsbout met courgettini en paddenstoelen en een honing rozemarijnsaus.
picanha is zoo jumquote:Op dinsdag 7 november 2017 18:35 schreef golfer het volgende:
Geroosterde bloemkoolrijst, gebakken spruiten met balsamico en gegrilde picanha.
En? Lekker?quote:Op woensdag 8 november 2017 17:26 schreef FutureFairytale het volgende:
4 Soorten bio chips geproefd van een bedrijf uit Duitsland. In soort popcornemmers. Ene soort volledig aardappel, andere half groente.
Jawel maar niet heel bijzonder. Vond de curry-ananas het lekkerst.quote:
Je erwtensoep klinkt het lekkerst v:Dquote:Op woensdag 8 november 2017 18:39 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Jawel maar niet heel bijzonder. Vond de curry-ananas het lekkerst.
Net 1,5 kom erwtensoep gegeten met 4 soorten vlees; worst, krabbetjes, hamlappen en spek
Vogelnest??quote:Op woensdag 8 november 2017 19:44 schreef Prego het volgende:
[..]
dat heet toch een vogelnest in het Nederlands?
OT: tartiflette en pils
Friet van gnocchi?quote:Op woensdag 8 november 2017 19:52 schreef Iwanius het volgende:
Avond
[ afbeelding ]
MRIJ runder biefstuk, dikke friet van gnocchi, rode wijnjus en bearnaise.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Glaasje Amarone (Tommasi della Valpolicella classico) i.c.m. een Oliva Serie V Melanio Edición Limitada 2017!
Jij denkt dan ook aan deze : . ?quote:
Neequote:Op woensdag 8 november 2017 21:13 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Jij denkt dan ook aan deze : . ?
quote:
nog erger als alle toppings aan de zijkant liggenquote:Op vrijdag 10 november 2017 09:24 schreef -Strawberry- het volgende:
[..]
Niet als je er meer dan 10 euro voor hebt betaald via een bestelling
Surinaams!quote:Op vrijdag 10 november 2017 17:33 schreef Karzai het volgende:
Ik laat jullie deze keer kiezen uit welk kookboek zal ik morgen wat maken?
[ afbeelding ]
Geweldig!quote:Op woensdag 8 november 2017 21:13 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Jij denkt dan ook aan deze : . ?
50 Curries natuurlijk!quote:Op vrijdag 10 november 2017 17:33 schreef Karzai het volgende:
Ik laat jullie deze keer kiezen uit welk kookboek zal ik morgen wat maken?
[ afbeelding ]
Waar heb je die Moksi-Meti gegeten?quote:Op vrijdag 10 november 2017 20:44 schreef Iwanius het volgende:
Avond
[ afbeelding ]
Altijd goed, altijd lekker,toen en nu helemaal met dit weer: Moksi-Meti!
Opvolgend
[ afbeelding ]
Acclimatiseren met de nodige drank i.c.m.een hele speciale sigaar en uiteraard FOK!
oke ik maak het mezelf niet te moeilijk het wordt een bietensalade met appel en witte bonenquote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik vind die Dunkin donuts zó overrated. 2 euro voor een donut die net zo smaken als supermarktdonuts.quote:Op zaterdag 11 november 2017 12:51 schreef WammesWaggel het volgende:
2 donuts van Dunkin, fokking lekker.
Die hebben geen mooie figuurtjes en vind ik saaier qua smaakbeleving.quote:Op zaterdag 11 november 2017 14:55 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ik vind die Dunkin donuts zó overrated. 2 euro voor een donut die net zo smaken als supermarktdonuts.
Bohquote:
quote:Op zaterdag 11 november 2017 22:58 schreef Atak het volgende:
Rib-eye, gefermenteerde groente, en guac.
[ afbeelding ]
Behalve voor puristen, die vinden dat zooooonde.quote:
ooh gestoomde oesters met zwarte bonensaus Masterontbijt!quote:Op zondag 12 november 2017 15:13 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Behalve voor puristen, die vinden dat zooooonde.
Ik niet. Yum!
[ link | afbeelding ]Aziatische gestoomde oesters
Altijd lekker!quote:Op zondag 12 november 2017 15:13 schreef RobinOok het volgende:
Behalve voor puristen, die vinden dat zooooonde.
Ik niet. Yum!
Lust opwekkend toch?quote:Op zondag 12 november 2017 15:13 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Behalve voor puristen, die vinden dat zooooonde.
Ik niet. Yum!
[ link | afbeelding ]
Aziatische gestoomde oesters
Fabeltje.quote:
Ziet er niet uit broquote:Op maandag 13 november 2017 15:26 schreef Atak het volgende:
Verse pasta met tonijn in tomatensaus, ui en knoflook.
[ afbeelding ]
Smaakt wel fantastisch. Zo ziet pasta er eenmaal uit. en het smaakt goddelijk. Echt mond-orgasmes gehad.quote:
Aparte combinatie, maar klinkt goed iig, wellicht keer uitproberen, mits het vrouwtje het wilt proberen (lust geen tonijn).quote:Op maandag 13 november 2017 15:26 schreef Atak het volgende:
Verse pasta met tonijn in tomatensaus, ui en knoflook.
[ afbeelding ]
Je kan het ook met ansjovis doen. Het is heel gebruikelijk in Italië.quote:Op maandag 13 november 2017 15:57 schreef handik het volgende:
[..]
Aparte combinatie, maar klinkt goed iig, wellicht keer uitproberen, mits het vrouwtje het wilt proberen (lust geen tonijn).
Dalijk, erpel met broccoli (incl sausje) en rundervinken.
wellicht een keer proberen! thnxquote:Op maandag 13 november 2017 15:59 schreef Atak het volgende:
[..]
Je kan het ook met ansjovis doen. Het is heel gebruikelijk in Italië.
Je moet is de knoflook en ui goudbruin garen en dan het vis garen totdat het smelt. Dan de tomatensaus eroverheen. Warm maken en niet laten borrelen!
Zo'n blikje?quote:Op maandag 13 november 2017 15:59 schreef Atak het volgende:
[..]
Je kan het ook met ansjovis doen. Het is heel gebruikelijk in Italië.
Je moet is de knoflook en ui goudbruin garen en dan het vis garen totdat het smelt. Dan de tomatensaus eroverheen. Warm maken en niet laten borrelen!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 25% gewijzigd door #ANONIEM op 14-11-2017 10:21:54 ]
Deze meneer houdt van worst, veel worst.quote:Op dinsdag 14 november 2017 17:17 schreef golfer het volgende:
Hier ook rauwe andijviestamppot maar dan van pastinaak en daarbij uitgebakken spekjes en een biologische runderworst.
Dat is op zijn zachtst gezegd niet verkeerd zegquote:Op donderdag 16 november 2017 11:02 schreef FutureFairytale het volgende:
Kreeg net een stukje hazelnootslagroomgebak van maison kelder
wat een leven heeft deze man hequote:Op donderdag 16 november 2017 11:56 schreef Iwanius het volgende:
Morgen (bijna middag)
[ afbeelding ]
Yup, tis donderdag dus maar weer eens deze aloude en overheerlijke Moksi-Meti.
As *I* speak:
[ afbeelding ]
En ook maar weer deze bubbel met het bijbehorende sigaartje. Tis tenslotte donderdag.
ook eigenlijk wel trek inquote:Op donderdag 16 november 2017 15:35 schreef golfer het volgende:
Nu: portie kibbeling.
Vanavond toko- en Chinees eten.
Nope, doen nooit mee aan kansspellen e.d.quote:Op donderdag 16 november 2017 13:40 schreef handik het volgende:
wat een leven heeft deze man he
beetje eten (overal een hapje) en beetje roken (diverse sigaartjes) en drinken (alcholische versnapperingen)
lotto gewonnen?
Dat waren 2 cheeseburgers en een portie nuggets met currysausquote:Op vrijdag 17 november 2017 11:10 schreef FutureFairytale het volgende:
Maïswafels en salmiaksnoepjes.
Vanmiddag McDonald's. Honger!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |