Bohquote:
quote:Op zaterdag 11 november 2017 22:58 schreef Atak het volgende:
Rib-eye, gefermenteerde groente, en guac.
[ afbeelding ]
Behalve voor puristen, die vinden dat zooooonde.quote:
ooh gestoomde oesters met zwarte bonensausquote:Op zondag 12 november 2017 15:13 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Behalve voor puristen, die vinden dat zooooonde.![]()
Ik niet. Yum!
[ link | afbeelding ]Aziatische gestoomde oesters
Altijd lekker!quote:Op zondag 12 november 2017 15:13 schreef RobinOok het volgende:
Behalve voor puristen, die vinden dat zooooonde.![]()
Ik niet. Yum!
Lust opwekkend toch?quote:Op zondag 12 november 2017 15:13 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Behalve voor puristen, die vinden dat zooooonde.![]()
Ik niet. Yum!
[ link | afbeelding ]
Aziatische gestoomde oesters
Ziet er niet uit broquote:Op maandag 13 november 2017 15:26 schreef Atak het volgende:
Verse pasta met tonijn in tomatensaus, ui en knoflook.
[ afbeelding ]
Smaakt wel fantastisch. Zo ziet pasta er eenmaal uit.quote:
Aparte combinatie, maar klinkt goed iig, wellicht keer uitproberen, mits het vrouwtje het wilt proberen (lust geen tonijn).quote:Op maandag 13 november 2017 15:26 schreef Atak het volgende:
Verse pasta met tonijn in tomatensaus, ui en knoflook.
[ afbeelding ]
Je kan het ook met ansjovis doen. Het is heel gebruikelijk in Italië.quote:Op maandag 13 november 2017 15:57 schreef handik het volgende:
[..]
Aparte combinatie, maar klinkt goed iig, wellicht keer uitproberen, mits het vrouwtje het wilt proberen (lust geen tonijn).
Dalijk, erpel met broccoli (incl sausje) en rundervinken.
wellicht een keer proberen! thnxquote:Op maandag 13 november 2017 15:59 schreef Atak het volgende:
[..]
Je kan het ook met ansjovis doen. Het is heel gebruikelijk in Italië.
Je moet is de knoflook en ui goudbruin garen en dan het vis garen totdat het smelt. Dan de tomatensaus eroverheen. Warm maken en niet laten borrelen!
Zo'n blikje?quote:Op maandag 13 november 2017 15:59 schreef Atak het volgende:
[..]
Je kan het ook met ansjovis doen. Het is heel gebruikelijk in Italië.
Je moet is de knoflook en ui goudbruin garen en dan het vis garen totdat het smelt. Dan de tomatensaus eroverheen. Warm maken en niet laten borrelen!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |