Bohquote:
quote:Op zaterdag 11 november 2017 22:58 schreef Atak het volgende:
Rib-eye, gefermenteerde groente, en guac.
[ afbeelding ]
Behalve voor puristen, die vinden dat zooooonde.quote:
ooh gestoomde oesters met zwarte bonensausquote:Op zondag 12 november 2017 15:13 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Behalve voor puristen, die vinden dat zooooonde.![]()
Ik niet. Yum!
[ link | afbeelding ]Aziatische gestoomde oesters
Altijd lekker!quote:Op zondag 12 november 2017 15:13 schreef RobinOok het volgende:
Behalve voor puristen, die vinden dat zooooonde.![]()
Ik niet. Yum!
Lust opwekkend toch?quote:Op zondag 12 november 2017 15:13 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Behalve voor puristen, die vinden dat zooooonde.![]()
Ik niet. Yum!
[ link | afbeelding ]
Aziatische gestoomde oesters
Ziet er niet uit broquote:Op maandag 13 november 2017 15:26 schreef Atak het volgende:
Verse pasta met tonijn in tomatensaus, ui en knoflook.
[ afbeelding ]
Smaakt wel fantastisch. Zo ziet pasta er eenmaal uit.quote:
Aparte combinatie, maar klinkt goed iig, wellicht keer uitproberen, mits het vrouwtje het wilt proberen (lust geen tonijn).quote:Op maandag 13 november 2017 15:26 schreef Atak het volgende:
Verse pasta met tonijn in tomatensaus, ui en knoflook.
[ afbeelding ]
Je kan het ook met ansjovis doen. Het is heel gebruikelijk in Italië.quote:Op maandag 13 november 2017 15:57 schreef handik het volgende:
[..]
Aparte combinatie, maar klinkt goed iig, wellicht keer uitproberen, mits het vrouwtje het wilt proberen (lust geen tonijn).
Dalijk, erpel met broccoli (incl sausje) en rundervinken.
wellicht een keer proberen! thnxquote:Op maandag 13 november 2017 15:59 schreef Atak het volgende:
[..]
Je kan het ook met ansjovis doen. Het is heel gebruikelijk in Italië.
Je moet is de knoflook en ui goudbruin garen en dan het vis garen totdat het smelt. Dan de tomatensaus eroverheen. Warm maken en niet laten borrelen!
Zo'n blikje?quote:Op maandag 13 november 2017 15:59 schreef Atak het volgende:
[..]
Je kan het ook met ansjovis doen. Het is heel gebruikelijk in Italië.
Je moet is de knoflook en ui goudbruin garen en dan het vis garen totdat het smelt. Dan de tomatensaus eroverheen. Warm maken en niet laten borrelen!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 25% gewijzigd door #ANONIEM op 14-11-2017 10:21:54 ]
Deze meneer houdt van worst, veel worst.quote:Op dinsdag 14 november 2017 17:17 schreef golfer het volgende:
Hier ook rauwe andijviestamppot maar dan van pastinaak en daarbij uitgebakken spekjes en een biologische runderworst.
Dat is op zijn zachtst gezegd niet verkeerd zegquote:Op donderdag 16 november 2017 11:02 schreef FutureFairytale het volgende:
Kreeg net een stukje hazelnootslagroomgebak van maison kelder
wat een leven heeft deze man hequote:Op donderdag 16 november 2017 11:56 schreef Iwanius het volgende:
Morgen (bijna middag)
[ afbeelding ]
Yup, tis donderdag dus maar weer eens deze aloude en overheerlijke Moksi-Meti.
As *I* speak:
[ afbeelding ]
En ook maar weer deze bubbel met het bijbehorende sigaartje. Tis tenslotte donderdag.
ook eigenlijk wel trek inquote:Op donderdag 16 november 2017 15:35 schreef golfer het volgende:
Nu: portie kibbeling.![]()
Vanavond toko- en Chinees eten.
Nope, doen nooit mee aan kansspellen e.d.quote:Op donderdag 16 november 2017 13:40 schreef handik het volgende:
wat een leven heeft deze man he![]()
beetje eten (overal een hapje) en beetje roken (diverse sigaartjes) en drinken (alcholische versnapperingen)
lotto gewonnen?
Dat waren 2 cheeseburgers en een portie nuggets met currysausquote:Op vrijdag 17 november 2017 11:10 schreef FutureFairytale het volgende:
Maïswafels en salmiaksnoepjes.
Vanmiddag McDonald's. Honger!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |