quote:Wat eten en/of drinken we vandaag?
Post hier je ontbijt, lunch, diner, drankje.
Was jij op verplichte vakantie?quote:Op donderdag 2 november 2017 00:42 schreef Geralt het volgende:
Duyvis pinda's teriyaki flavour.
Wel balen dat die fuckers specially marinated al jaren niet meer hebben. Die waren veel lekkerder
nee geen tijd vanwege Jimmyquote:
Onze hond.quote:
paella en een kabeljauwtaart dusquote:Op donderdag 2 november 2017 16:45 schreef golfer het volgende:
Vanavond: voor mij een door onze vishandel gemaakte paella met extra gamba's en voor B. een door de vrouw van die handelaar gemaakte hartige kabeljauwtaart.
Bejaardencateringquote:Op donderdag 2 november 2017 16:45 schreef golfer het volgende:
Vanavond: voor mij een door onze vishandel gemaakte paella met extra gamba's en voor B. een door de vrouw van die handelaar gemaakte hartige kabeljauwtaart.
Gefeliciteerd! Je bent geslaagd voor je diploma begrijpend-lezen.quote:Op vrijdag 3 november 2017 15:24 schreef kies.een.gebruikersnaam12 het volgende:
paella en een kabeljauwtaart dus
Dus jij stapt de auto in met drank achter je kiezen?quote:Op vrijdag 3 november 2017 11:37 schreef Iwanius het volgende:
Morgen (bijna middag)
[ afbeelding ]
(l) "vispotje", (voor)glas rode wijn (2009, Chateau de la Huste Fronsac) (achter) tartaar en 2
kleine porties Boeuf Bourguignon.
Opvolgend ( alvorens ik ga rijden)
[ afbeelding ]
Nog even acclimatiseren en dan *vroem*vroem* de provincie in, Miep ophalen
en dan gaan.
Dat lijkt me bij het zien van die foto's inderdaad een juiste conclusie. De vraag is: mag dat?quote:Op vrijdag 3 november 2017 15:30 schreef houdjemond het volgende:
[..]
Dus jij stapt de auto in met drank achter je kiezen?
Zijn twee glazen verboden dan?quote:Op vrijdag 3 november 2017 15:45 schreef Ludachrist het volgende:
[..]
Dat lijkt me bij het zien van die foto's inderdaad een juiste conclusie. De vraag is: mag dat?
En? Proef je goed het verschil met "normaal" varkensvlees? Ik ben wel benieuwd naar rozemarijnsaus.. op basis van room of bouillon etc?quote:Op vrijdag 3 november 2017 19:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Vanavond goddelijk lekker gegeten. Had een mooi stuk procureur van livarvarken, en deed dat met een rub om 13 uur in de oven op 125 graden. Rozemarijnsaus gemaakt, aardappels en spruitjes erbij.
19 uur stond hij op tafel, laatste half uur op 225 gehad.
Mozes kriebel, hij was goed gelukt, viel bijna niet te snijden want hij viel vanzelf uit elkaar als Pulled pork
Klinkt als een kerstmaaltijdquote:Op vrijdag 3 november 2017 19:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Vanavond goddelijk lekker gegeten. Had een mooi stuk procureur van livarvarken, en deed dat met een rub om 13 uur in de oven op 125 graden. Rozemarijnsaus gemaakt, aardappels en spruitjes erbij.
19 uur stond hij op tafel, laatste half uur op 225 gehad.
Mozes kriebel, hij was goed gelukt, viel bijna niet te snijden want hij viel vanzelf uit elkaar als Pulled pork
Leffe bruinkaas is mjum! Het heeft een echte kaassmaak en je proeft een vleugje bruin bier, niet overheersend. Leffe blondkaas ook lekker, maar net wat minder pit.quote:Op vrijdag 3 november 2017 21:22 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Klinkt als een kerstmaaltijd![]()
Net thee met een plakje zelfgemaakte cake.
Vnv borrelen met katjang pedis, Leffe bruin kaas (nog nooit geprobeerd), roombrie en toastjes.
Ben je al met je meisje op kookles geweest?quote:Op vrijdag 3 november 2017 21:58 schreef 8777 het volgende:
Twee frikandellen, 4 bitterballen en een paar frietjes. Ik kreeg niet eens groenten erbij.
Ik proefde wel iets anders maar weet niet wat dat was. Ik drink ook geen bierquote:Op vrijdag 3 november 2017 21:30 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Leffe bruinkaas is mjum! Het heeft een echte kaassmaak en je proeft een vleugje bruin bier, niet overheersend. Leffe blondkaas ook lekker, maar net wat minder pit.
Waar koop je die Leffe kaas? Gewoon bij de AH? Klinkt als iets wat ik erg lekker zal vindenquote:Op zaterdag 4 november 2017 01:51 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik proefde wel iets anders maar weet niet wat dat was. Ik drink ook geen bier
Maar lekkere kaas! Koop ik zeker nog eens. Ging schoon op, evenals de grote punt roombrie.
Ik haalde het bij Hoogvliet. Dan zal AH het misschien ook wel hebben.quote:Op zaterdag 4 november 2017 09:38 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Waar koop je die Leffe kaas? Gewoon bij de AH? Klinkt als iets wat ik erg lekker zal vinden
Nu: thee
Net gekeken bij AH, helaas niet. Vd week even langs de Hoogvliet dus. Tnx.quote:Op zaterdag 4 november 2017 11:33 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik haalde het bij Hoogvliet. Dan zal AH het misschien ook wel hebben.
Ontbijten met kwark met pure vlokken.
Ik werk bij AH en wij hadden hem. Vanwege tegenvallende verkoop landelijk eruit gegaan. Zonde, want de kaasjes zijn erg lekker bij een borrel. Goed dat de Hoogvliet ze nog verkoopt. Ze verdienen nog een kans.quote:Op zaterdag 4 november 2017 12:09 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Net gekeken bij AH, helaas niet. Vd week even langs de Hoogvliet dus. Tnx.
Oh echt, dacht dat het aan de AH misschien zou liggen hier. Vrij klein en ik woon in een wijk met bijna alleen maar allochtonenquote:Op zaterdag 4 november 2017 19:01 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ik werk bij AH en wij hadden hem. Vanwege tegenvallende verkoop landelijk eruit gegaan. Zonde, want de kaasjes zijn erg lekker bij een borrel. Goed dat de Hoogvliet ze nog verkoopt. Ze verdienen nog een kans.
Welke tent? Ziet er te hygiënisch uit. Lekker eten doe je bij zo'n vieze chinees die al 40 jaar hetzelfde meubilair heeft en nog nooit heeft schoongemaakt.quote:Op zaterdag 4 november 2017 21:07 schreef Iwanius het volgende:
Avond
[ afbeelding ]
Vandaag maar weer eens op de Surinaamse toer geweest. Lekker.
wat is brokkelkoek? Als ik daarop google krijg ik alleen maar links naar brokkelkaas en een verwijzing naar dit topic.quote:
Torta mantovana, maar ik gok in dit geval Torta autocorrecta.quote:Op zondag 5 november 2017 09:52 schreef gelestipjes het volgende:
[..]
wat is brokkelkoek? Als ik daarop google krijg ik alleen maar links naar brokkelkaas en een verwijzing naar dit topic.
Of is het gewoon koek die uit elkaar is gevallen of zo?
Mmm welke kazen?quote:Op zondag 5 november 2017 12:00 schreef Prego het volgende:
Kazen uit de auvergne en een glas château Margaux
fourme d'yssingeaux, saint nectaire en salersquote:Op zondag 5 november 2017 20:00 schreef ChilllayD het volgende:
[..]
Mmm welke kazen?
Ot: entrecote en wat oven frites.
Krijg er meteen trek in. Heerlijk 😍quote:Op zondag 5 november 2017 22:22 schreef Prego het volgende:
[..]
fourme d'yssingeaux, saint nectaire en salers![]()
OT: bier, ninkasi noire
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |