Kom eens met een bron. Een waarbij de patat op kamertemperatuur in schoon vet gaat.quote:
Ik vraag je gewoon waarom je de mening hebt dat ovenfriet gezonder zou zijn, daar hoef ik niet met jou mee te denken. Heb sowieso de indruk dat het dan denken voor jou is, want je geeft geen blijk van een sterk denkvermogen.quote:Op donderdag 8 juni 2017 13:44 schreef Atak het volgende:
[..]
Als je niet mee denkt dan houdt het op.
Bij mij op de verpakking staat gewoon 15-20 minuten. En ik bak nooit een spiegelei. En op al die andere onzin en leugens ga ik niet op in.quote:Op donderdag 8 juni 2017 13:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Zo kennen we Atak weer. Heeft het over omelet als hij spiegelei bedoeld, noemt lamsvlees kalfsvlees en houd zich aan de gebruiksaanwijzing maar bakt zijn friet 5 minuten korter dan aangegeven en klaagt dat ze niet krokant genoeg zijn.
Hij ziet het als feit dat ovenfriet gezond zou zijn, maar heeft geen idee waarom hij dat vindt
En in wat voor een vet? Ossewit dat geen vrije radicalen vormt of een meervoudig onverzadigde plantaardige olie die dat wel doet? Kijk je aan Acrylamides of naar Cholesterol? Eenzijdig eten of gevarieerd dieet?quote:Op donderdag 8 juni 2017 13:44 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Kom eens met een bron. Een waarbij de patat op kamertemperatuur in schoon vet gaat.
Dus niet 750g bevroren patat in 4L vet van 5 weken oud
quote:Op donderdag 8 juni 2017 13:48 schreef Atak het volgende:
[..]
Bij mij op de verpakking staat gewoon 15-20 minuten. En ik bak nooit een spiegelei. En op al die andere onzin en leugens ga ik niet op in.
CUL / Kalfsvlees rauw gegetenquote:Op woensdag 31 mei 2017 14:28 schreef Atak het volgende:
Ik maak vaak omelet en dan roerbak ik het wit en laat ik het geel in tact. Sommige mensen zeggen dat 1 op de zoveel eieren besmet kan zijn maar als er zo'n kans is dan is het beter om het door te bakken denk ik zo. Toch zie ik heel veel mensen dit niet doen. Wat doen jullie zelf?
quote:
Wat is er zo slecht aan ovenfriet? Dat laagje zetmeel? Dat zit van nature al in aardappel.quote:Op donderdag 8 juni 2017 13:43 schreef Mutsaers__78 het volgende:
[..]
Ovenfriet bevat veel additieven. Zelfgemaakte friet niet.
Waarschijnlijk is de smaak van ovenfriet, het smaakt zoals natte honden ruiken, de reden dan mensen denken dat het gezond is. Gezonde dingen zijn immers niet lekker.quote:Op donderdag 8 juni 2017 17:09 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Wat is er zo slecht aan ovenfriet? Dat laagje zetmeel? Dat zit van nature al in aardappel.
Je hoeft het niet lekker te vinden k vind het smaakt smerig, maar ongezond door additieven? Nee.
Jouw eigen frituurolie is waarschijnlijk het meest gevaarlijk van het hele verhaal.
Haha, absolutely. In sommige Aziatische landen is dat zelfs zo sterk dat ze zoeken naar manieren om iets nog viezer te maken!quote:Op donderdag 8 juni 2017 17:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Waarschijnlijk is de smaak van ovenfriet, het smaakt zoals natte honden ruiken, de reden dan mensen denken dat het gezond is. Gezonde dingen zijn immers niet lekker.
Ken de ovenfriet van Aviko niet, McCain heeft me de afkeer bezorgtquote:Op donderdag 8 juni 2017 17:35 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Haha, absolutely. In sommige Aziatische landen is dat zelfs zo sterk dat ze zoeken naar manieren om iets nog viezer te maken!
En die natte honden : te spaarzaam ververst blancheer - en snijwater van aviko.
Wat de boer net kin, dat fret er net, hè.quote:Op donderdag 8 juni 2017 17:09 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Wat is er zo slecht aan ovenfriet? Dat laagje zetmeel? Dat zit van nature al in aardappel.
Je hoeft het niet lekker te vinden k vind het smaakt smerig, maar ongezond door additieven? Nee.
Jouw eigen frituurolie is waarschijnlijk het meest gevaarlijk van het hele verhaal.
Ken ik niet, koop nooit diepvriesfriet, mijn vrouw koopt wel eens twisters omdat ze lui is. Heb ooit wel eens aviko ovenfriet gehad, net te droge aardappel met karton als korst. Niet te vreten, doe me dan maar een gekookte aardappel.quote:Op donderdag 8 juni 2017 17:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ken de ovenfriet van Aviko niet, McCain heeft me de afkeer bezorgt
Mooie nieuwe binten nemen, met de hand snijden, schil er geheel of gedeeltelijk aanlaten. Voorbakken en in kleine porties in Ossewit afbakken. Wat zure mayo erbij, veel beter wordt het niet.quote:Op donderdag 8 juni 2017 21:04 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Ken ik niet, koop nooit diepvriesfriet, mijn vrouw koopt wel eens twisters omdat ze lui is. Heb ooit wel eens aviko ovenfriet gehad, net te droge aardappel met karton als korst. Niet te vreten, doe me dan maar een gekookte aardappel.
Oh Bintjes, toch wel een van de lekkerste aardappelrassen. Ook heerlijk in stamppot.quote:Op vrijdag 9 juni 2017 23:56 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mooie nieuwe binten nemen, met de hand snijden, schil er geheel of gedeeltelijk aanlaten. Voorbakken en in kleine porties in Ossewit afbakken. Wat zure mayo erbij, veel beter wordt het niet.
Stampot zijn Frieslanders, Irene en Eigenheimers erg mooi, heel erg bloemigquote:Op vrijdag 9 juni 2017 23:59 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Oh Bintjes, toch wel een van de lekkerste aardappelrassen. Ook heerlijk in stamppot.
Ik maak uiteraard ook zElf frietquote:Op vrijdag 9 juni 2017 23:56 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mooie nieuwe binten nemen, met de hand snijden, schil er geheel of gedeeltelijk aanlaten. Voorbakken en in kleine porties in Ossewit afbakken. Wat zure mayo erbij, veel beter wordt het niet.
Ik weet wat ik ga eten vandaag.quote:Op vrijdag 9 juni 2017 23:56 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mooie nieuwe binten nemen, met de hand snijden, schil er geheel of gedeeltelijk aanlaten. Voorbakken en in kleine porties in Ossewit afbakken. Wat zure mayo erbij, veel beter wordt het niet.
Die knakendingen komen anders wel veel beter uit testen dan het merk ding... daarbij is Philips buiten de prijs om een redelijk waardeloos merk tegenwoordig..quote:Op zaterdag 10 juni 2017 14:15 schreef fotostarter het volgende:
Koop dan niet zo'n knakending met weinig vermogen. Koop gewoon een goede, kijk naar reviews e.d.
Zelf hebben we hier de Philips XL , en daar komt prima friet en snacks uit
Vreemd. Van de mensen die ik ken, en die zon baggerding hebben hoor ik altijd dat het bij ons veel lekkerder is.quote:Op zaterdag 10 juni 2017 14:18 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Die knakendingen komen anders wel veel beter uit testen dan het merk ding... daarbij is Philips buiten de prijs om een redelijk waardeloos merk tegenwoordig..
Een baggerding is ook nogal breed... namen en rugnummers noem je niet..quote:Op zaterdag 10 juni 2017 14:24 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Vreemd. Van de mensen die ik ken, en die zon baggerding hebben hoor ik altijd dat het bij ons veel lekkerder is.
ook op zat fora en websites lees je gewoon dat de philips prima scoort.
Omdat ik ze niet weet. alleen dat ze er tussen de 50 en 100 euro voor betaald hebben.quote:Op zaterdag 10 juni 2017 14:35 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Een baggerding is ook nogal breed... namen en rugnummers noem je niet..
Wel eens echte friet gegeten, van aardappels, in ossewit gebakken?quote:Op zaterdag 10 juni 2017 14:24 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Vreemd. Van de mensen die ik ken, en die zon baggerding hebben hoor ik altijd dat het bij ons veel lekkerder is.
ook op zat fora en websites lees je gewoon dat de philips prima scoort.
Ja hoorquote:Op zaterdag 10 juni 2017 14:47 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wel eens echte friet gegeten, van aardappels, in ossewit gebakken?
Dat is lekkerder dan uit de airfryer. Maar geloof me of niet, zelfgemaakte frites uit de airfryer zijn echt prima. En voorgebakken frites uit de airfryer zijn amper te onderscheiden van die uit de frituur. Alleen wat minder vet.quote:Op zaterdag 10 juni 2017 14:47 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wel eens echte friet gegeten, van aardappels, in ossewit gebakken?
Dat valt in de categorie "Wij van WC-eend adviseren WC-eend"quote:Op donderdag 8 juni 2017 13:10 schreef Mutsaers__78 het volgende:
[..]
Zeg dat ook tegen de mensen die hun recept tonen op internet:
https://www.google.nl/search?q=steak+airfryer
Of van Philips zelf:
http://www.philips.nl/c-m(...)-met-aardappel-egels
quote:Frietjes van Aviko vind ik best lekker uit de Airfryer.
eensquote:Als je het goed doet zijn ze uit de airfryer zelfs iets krokanter.
Het scheelt de helft qua calorieën.quote:Op donderdag 8 juni 2017 13:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Waar haal je het idee vandaan dat ovenfriet gezonder zou zijn?
Wederom marketingonzin.quote:Op woensdag 14 juni 2017 11:36 schreef Bonzi_Buddy het volgende:
[..]
Het scheelt de helft qua calorieën.
Franse Frietjes Voorgebakken & diepgevreoren (Clarebout Potatoes)quote:Op woensdag 14 juni 2017 12:00 schreef Bonzi_Buddy het volgende:
[..]
Mijn bron bevindt zich niet in de marketing wereld, zoek het anders zelf even na.
Kom op zeg, dat kun je beter. Je moet zoeken naar patat die bereid is. Hete lucht voegt niets toe, frituurvet wel.quote:Op woensdag 14 juni 2017 12:03 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Franse Frietjes Voorgebakken & diepgevreoren (Clarebout Potatoes)
Eenheid 100 gr.
Kcal 142 kcal
Productnaam Super Crunch Ovenfrites (Aviko)
Eenheid 100 gr.
Kcal 155 kcal
Bron calorielijst.nl
Bereid komen ze beide tussen de 250 en 300 calorieën per 100 gram uit.quote:Op woensdag 14 juni 2017 12:12 schreef Bonzi_Buddy het volgende:
[..]
Kom op zeg, dat kun je beter. Je moet zoeken naar patat die bereid is. Hete lucht voegt niets toe, frituurvet wel.
Gemiddeld zitten ovenfrites rond de 150 en gefrituurde friet rond de 300. Elke bron is net ietsje anders maar dit is ongeveer het gemiddelde en het is dus de helft.quote:Op woensdag 14 juni 2017 12:23 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Bereid komen ze beide tussen de 250 en 300 calorieën per 100 gram uit.
De beweringen "de helft minder" en "bij airfryen komt er niets bij" zijn beide gewoon feitelijk onjuist.
Kilocalorieënquote:Op woensdag 14 juni 2017 12:23 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Bereid komen ze beide tussen de 250 en 300 calorieën per 100 gram uit.
De beweringen "de helft minder" en "bij airfryen komt er niets bij" zijn beide gewoon feitelijk onjuist.
En wat heeft dat met gezond zijn te maken?quote:Op woensdag 14 juni 2017 11:36 schreef Bonzi_Buddy het volgende:
[..]
Het scheelt de helft qua calorieën.
Deze voelde ik aankomen, daarom stelde ik ook niet dat het gezonder is.quote:Op woensdag 14 juni 2017 13:39 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En wat heeft dat met gezond zijn te maken?
Waarom beantwoord je de vraag dan daarmee?quote:Op woensdag 14 juni 2017 14:08 schreef Bonzi_Buddy het volgende:
[..]
Deze voelde ik aankomen, daarom stelde ik ook niet dat het gezonder is.
Zeg dan gewoon niets.quote:Op woensdag 14 juni 2017 12:37 schreef Bonzi_Buddy het volgende:
[..]
Ik kon nergens de caloriewaarde van hete lucht vinden.....
De reden waarom ik daarmee je vraag beantwoorde staat in het stukje tekst dat je niet meegenomen hebt in de quote.quote:Op woensdag 14 juni 2017 14:09 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Waarom beantwoord je de vraag dan daarmee?
Ik trap in geen enkele val, de patat heeft maar de helft aan calorieën. Dat is mijn bewering en die staat nog steeds overeind.quote:Op woensdag 14 juni 2017 14:20 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Zeg dan gewoon niets.
Je trapt in dezelfde val als lui die hun aardappelen zonder zout koken en dan een zoutpot op tafel zetten voor de smaak.
Nieuwe informatie?quote:Op woensdag 14 juni 2017 12:12 schreef Bonzi_Buddy het volgende:
Hete lucht voegt niets toe, frituurvet wel.
Weet niet hoor maar normale friet, dus die in de frituurpan gaat, kan ook in de airfryer, en wordt ook gewoon lekker..quote:Op donderdag 15 juni 2017 00:45 schreef User8472 het volgende:
[..]
Nieuwe informatie?
Luchtoven friet krijgt in de fabriek het frituurvet
Inderdaadquote:Op donderdag 15 juni 2017 00:47 schreef delano.888 het volgende:
[..]
Weet niet hoor maar normale friet, dus die in de frituurpan gaat, kan ook in de airfryer, en wordt ook gewoon lekker..
100 g frites bevatten zo'n 30 gram koolhydraten (120kcal) en een paar procent vet, 4 procent ongeveer. Dat is dus rond de 160. Alleen dit gaat over voorgebakken product. Ga je het Afbakken komt er bij gewoon frituren nog 5 procent vet bij. En verlies je nog wat vocht.quote:Op woensdag 14 juni 2017 12:03 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Franse Frietjes Voorgebakken & diepgevreoren (Clarebout Potatoes)
Eenheid 100 gr.
Kcal 142 kcal
Productnaam Super Crunch Ovenfrites (Aviko)
Eenheid 100 gr.
Kcal 155 kcal
Bron calorielijst.nl
https://radar.avrotros.nl(...)8-03-2016/airfryers/quote:Op dinsdag 27 juni 2017 18:10 schreef Brybry het volgende:
Even een kickje. Bij de Lidl hebben ze een heteluchtfriteuse in de aanbieding van Silvercrest , ik heb goede ervaringen met dit merk maar 0.0 met dit soort airfryer dingen.
1x per week laten we wel iets thuisbezorgen maar dat wil ik vervangen door zo'n heteluchtfriteuse...Zelf geen frituurpan in huis vanwege de stank en als ik dan echt wat moet frituren zoals zelfgemaakte loempia's dan doe ik wat olie op het vuur maar dat gaat nog weleens fout door afleiding van de kinderen haha.
Dus lijkt me zo'n ding wel handig maar wat kan ik allemaal met zo'n ding ?
Airfryer is iets sneller maar principe is hetzelfde inderdaad.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 18:30 schreef Atak het volgende:
[..]
https://radar.avrotros.nl(...)8-03-2016/airfryers/
Ik heb trouwens afgezien om een Airfryer te kopen. Mijn oven kan hetzelfde wat een Airfryer kan want het heeft een hete lucht optie.
Ja had een duur pakje die te doen was. Zal straks Ff opzoeken nadeel was iets van 4euro50 voor 4 stuks.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 18:33 schreef Brybry het volgende:
Thanks. En kaassouffles? Mijn favo snack, als dat niet kan is het nutteloos
Mijn oven kan op 250c. Dat is meer dan genoeg. Enige minpunt is dat je inderdaad de oven moet opwarmen maar dat is ook bij de Airfryer zo. Oven is voor mij beter want ik doe meestal chickenwings in de oven met de friet.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 18:33 schreef Syd het volgende:
[..]
Airfryer is iets sneller maar principe is hetzelfde inderdaad.
Het gaat ook meer om gemak
Ah thanks. Dat is sowieso goedkoper dan ¤2 per stuk bij de frietboerquote:Op dinsdag 27 juni 2017 18:34 schreef Syd het volgende:
[..]
Ja had een duur pakje die te doen was. Zal straks Ff opzoeken nadeel was iets van 4euro50 voor 4 stuks.
/edit
Deze dus:
https://www.mora.nl/3347/(...)se-kaassouffles.html
Andere merken heb ik niet geprobeerd.
Nee hoor airfryer heb ik nog nooit voor verwarmdquote:Op dinsdag 27 juni 2017 18:35 schreef Atak het volgende:
[..]
Mijn oven kan op 250c. Dat is meer dan genoeg. Enige minpunt is dat je inderdaad de oven moet opwarmen maar dat is ook bij de Airfryer zo. Oven is voor mij beter want ik doe meestal chickenwings in de oven met de friet.
online zijn ze goedkoper, weet bijna zeker dat ik in de winkel er 4+euro voor betaald had:quote:Op dinsdag 27 juni 2017 18:37 schreef Brybry het volgende:
[..]
Ah thanks. Dat is sowieso goedkoper dan ¤2 per stuk bij de frietboer
Het resultaat is echt niet vergelijkbaar. Aurfryer is veel beter. Ik heb en Philips. Werkt prima.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 18:33 schreef Syd het volgende:
[..]
Airfryer is iets sneller maar principe is hetzelfde inderdaad.
Het gaat ook meer om gemak
Frikadel ontploft hier niet hoor.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 18:31 schreef Syd het volgende:
Friet is te doen, ovenfriet van Albert heijn vind ik persoonlijk beste. Hapjes er bij, nee bitterballen zijn echt te goor en die frikadellen ontploffen en smaken naar natte doos. Dus patat/friet ja.
Hier bij de Lidl hebben ze best wat snacks voor in de oven en airfryer, toch eens kijken of ze ook de kaassouffles hebbenquote:Op dinsdag 27 juni 2017 18:43 schreef Syd het volgende:
[..]
online zijn ze goedkoper, weet bijna zeker dat ik in de winkel er 4+euro voor betaald had:
https://www.ah.nl/product(...)n-goudse-kaassouffle
Ook die kun je in de airfryer maken. Stuk sneller ook nog.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 18:35 schreef Atak het volgende:
[..]
Mijn oven kan op 250c. Dat is meer dan genoeg. Enige minpunt is dat je inderdaad de oven moet opwarmen maar dat is ook bij de Airfryer zo. Oven is voor mij beter want ik doe meestal chickenwings in de oven met de friet.
je kan hetzelfde ermee als een oven/heteluchtoven.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 18:10 schreef Brybry het volgende:
Even een kickje. Bij de Lidl hebben ze een heteluchtfriteuse in de aanbieding van Silvercrest , ik heb goede ervaringen met dit merk maar 0.0 met dit soort airfryer dingen.
1x per week laten we wel iets thuisbezorgen maar dat wil ik vervangen door zo'n heteluchtfriteuse...Zelf geen frituurpan in huis vanwege de stank en als ik dan echt wat moet frituren zoals zelfgemaakte loempia's dan doe ik wat olie op het vuur maar dat gaat nog weleens fout door afleiding van de kinderen haha.
Dus lijkt me zo'n ding wel handig maar wat kan ik allemaal met zo'n ding ?
Als je misschien 3 airfryers hebt wel ja. Anders moet je het in badges doen.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 20:38 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Ook die kun je in de airfryer maken. Stuk sneller ook nog.
Normaal vinden mijn ouders het niet erg om het juist te verdelen. 1 Portie + Snack per persoon. Is een HD9220 daar groot genoeg voor?quote:Op maandag 3 juli 2017 12:52 schreef delano.888 het volgende:
Altijd de xl nemen. Zelfs voor 2 personen heb je echt de xl nodig.
Kroketten die bedoelt zijn voor vet, dus de goedkoopste, worden niet mooi bruin, maar blijven wat wittig. Smaken wel prima.
Duurdere kroketten, en dan raad ik vooral mora aan, daar staat ook een airfryer teken op, die worden mooi bruin en smaken ook exact het zelfde als uit vet.
Dus xl versie kopen sowieso en altijd mora snacks, dan komt het helemaal goed.
Frikandellen, hamburgers enz, worden wel gewoon goed van alle merken. Voornamelijk kroketten en bitterballen zou ik echt alleen mora aanraden of de varianten van andere merken die ook in de oven kunnen.
Heb ook gemerkt dat visite niet zo'n vertrouwen heeft in de witte bitterballen, ook als we zeggen dat ze het zelfde smaken, blijven ze liggen![]()
Ik heb echt van veel mensen gehoord dat alle airfryers buiten de xl gewoon klein zijn. En de xl versie is zo vaak ergens in de aanbieding dat ik t echt wel zou weten. Word ook beter omdat je meer ruimte, dus meer lucht stroming om het eten heen hebt.quote:Op maandag 3 juli 2017 14:47 schreef Soldier2000 het volgende:
[..]
Normaal vinden mijn ouders het niet erg om het juist te verdelen. 1 Portie + Snack per persoon. Is een HD9220 daar groot genoeg voor?
2x Airfryen maakt voor hun dan niet uit.
welke gehaktballen, kant en klaar of zelfgemaakt?quote:Op maandag 3 juli 2017 17:31 schreef fotostarter het volgende:
XL is echt net eens overdreven groot, of XL zoals je zou denken bij XL.
Hier 2 volwassenen en 1 kind. Voor friet is dat perfect.
Snacks gaan erin terwijl we de friet opeten
Hier is die onmisbaar.
Geloof het of niet, maar gehaktballen, ik vind ze echt het lekkerste uit de airfryer
Dat is niet duur. Ben ook wel nieuwsgierig naar dat ding eigenlijk.quote:Op dinsdag 4 juli 2017 16:08 schreef Brybry het volgende:
Bij de Lidl de Silvercrest gekocht met een inhoud van 2.3l. Heb er zojuist brownies in gemaakt en ze zijn heerlijk en echt snel (15min) klaar. Vanavond gaan er kippenbouten en krieltjes in....
Ze vliegen hier over de toonbank! Zit 3 jaar garantie op, netjes.quote:Op dinsdag 4 juli 2017 16:17 schreef J0kkebr0k het volgende:
[..]
Dat is niet duur. Ben ook wel nieuwsgierig naar dat ding eigenlijk.
Zelf gemaakt.quote:Op dinsdag 4 juli 2017 16:13 schreef THEFXR het volgende:
[..]
welke gehaktballen, kant en klaar of zelfgemaakt?
Welnee. Nou ja, misschien de traditionele.quote:Op dinsdag 4 juli 2017 16:08 schreef Brybry het volgende:
Gehaktballen uit de Airfryer?! Hoe dan? Die moeten toch lekker sudderen in de jus?
Oh dat klinkt lekker, ga ik zeker proberen. Moet er nog olie ofzo bij?quote:Op dinsdag 4 juli 2017 16:49 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Welnee. Nou ja, misschien de traditionele.
Hier maak ik van ongeveer 300 - 350 gram goed gehakt van de slager, ongeveer 15 - 18 gehaktballetjes.
Grote ballen hebben inderdaad meer garing nodig waardoor dit niet altijd goed gaan.
Goed kruiden, lekker gebakken uitjes door het gehakt mengen, wat sambal, en kruiden die je lekker vindt.
En de dag erna, koud als snack, zijn ze eigenlijk nog lekkerder
gewoon vet van het gehakt is voldoendequote:Op dinsdag 4 juli 2017 16:50 schreef Brybry het volgende:
[..]
Oh dat klinkt lekker, ga ik zeker proberen. Moet er nog olie ofzo bij?
Welneequote:Op dinsdag 4 juli 2017 16:50 schreef Brybry het volgende:
[..]
Oh dat klinkt lekker, ga ik zeker proberen. Moet er nog olie ofzo bij?
Ben benieuwdquote:Op dinsdag 4 juli 2017 16:08 schreef Brybry het volgende:
Bij de Lidl de Silvercrest gekocht met een inhoud van 2.3l. Heb er zojuist brownies in gemaakt en ze zijn heerlijk en echt snel (15min) klaar. Vanavond gaan er kippenbouten en krieltjes in....
QFTquote:Op dinsdag 4 juli 2017 16:49 schreef fotostarter het volgende:
[..]
En de dag erna, koud als snack, zijn ze eigenlijk nog lekkerder
Heerlijk! EN een goede bal heeft geen saus nodigquote:Op dinsdag 4 juli 2017 17:22 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
QFT
Gehaktballen op kamertemperatuur, nom nom nom
Hooguit wat sambalquote:Op dinsdag 4 juli 2017 17:23 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Heerlijk! EN een goede bal heeft geen saus nodig
Met een beetje mosterd op brood! Yum! Echt nodig is het niet, maar wel lekker!quote:Op dinsdag 4 juli 2017 17:23 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Heerlijk! EN een goede bal heeft geen saus nodig
quote:
Ditquote:Op dinsdag 4 juli 2017 18:58 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Met een beetje mosterd op brood! Yum! Echt nodig is het niet, maar wel lekker!
frieten in olie rubben en daarna bakkenquote:Op zaterdag 25 augustus 2018 17:30 schreef TjjWester het volgende:
Philips zegt dat je zelfgemaakte frieten 10 minuten op 120 moet voorbakken en daarna 22 minuten op 180 graden, ik heb gekozen voor 150 graden omdat mijn airfryer geen 120 heeft.
Ze zijn er rimpelig en mega krokant uitgekomen, echt niet lekker meer zo krokant en sommige zelfs verbrand.
Wie heeft een beter recept?
Sorry dat ben ik vergeten te zeggen, ik heb voldoende olie gebruikt.quote:Op zaterdag 25 augustus 2018 17:37 schreef THEFXR het volgende:
[..]
frieten in olie rubben en daarna bakken
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |