abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 18:22:33 #1
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163910755




Chronologisch:

quote:
21.30 Militairen sluiten twee bruggen over de Bosporus in Istanbul af. Auto's en bussen krijgen de opdracht om te keren.

21.50 Gevechtsvliegtuigen en militaire helikopters scheren over Ankara. Er klinken schoten.

22.02 De Turkse premier Binali Yildirim meldt dat er een militaire coup aan de gang is en dat de regering de veiligheidstroepen heeft gevraagd de orde te herstellen.

22.25 In een verklaring zegt het leger (dat wil zeggen: de coupplegers) dat het de macht heeft overgenomen om de democratie te beschermen en de mensenrechten te handhaven.

22.38 De televisiezender CNN Türk meldt dat president Erdogan veilig is. Hij was op vakantie in de badplaats Bodrum.

22.47 Opstandige militairen gijzelen de stafchef van de Turkse strijdkrachten op het militaire hoofdkwartier in Ankara.

22.58 Militairen bezetten het kantoor van de staatstelevisie TRT in Ankara. Het personeel wordt even later gedwongen een verklaring van de militairen voor te lezen: het land wordt bestuurd door een 'Vredesraad'. In het hele land geldt een uitgaansverbod.

23.16 President Erdogan roept de Turken via Facetime op de straat op te gaan om te protesteren tegen wat hij een couppoging van een klein deel van het leger noemt.

Zaterdag
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk.
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk. © GETTY
00.08 Tanks omsingelen het Turkse parlementsgebouw in Ankara.

00.37 De eerste scheuren in de strijdkrachten: de commandant van het Eerste Leger zegt dat slechts een kleine groep militairen de couppoging steunt.

00.59 Een gevechtsvliegtuig schiet een helikopter van de muitende militairen neer.

01.04 Het staatspersbureau Anadolu meldt de dood van 17 politieagenten op het hoofdkwartier van de Turkse special forces.

01.05 President Obama spreekt zijn steun uit voor de gekozen regering en roept op tot kalmte.

01.13 De Gülen-beweging van de in ballingschap levende rivaal van Erdogan, Fethullah Gülen, keurt de coup af.

01.52 Turkse premier Yildirim meldt dat situatie onder controle is.

02.20 Erdogan keert terug in Istanbul. Het vliegveld is inmiddels door zijn aanhangers bevrijd.

02.45 Muitende militairen bezetten kantoor van tv-zender CNN Türk, maar op het Taksimplein geven de eerste muiters zich al over.

03.20 Erdogan belooft het leger te zuiveren van verraders.

05.39 Erdogan moedigt zijn aanhangers aan op straat te blijven totdat de situatie is gekalmeerd.

05.42 Muitende soldaten die een van de bruggen over de Bosporus in handen hadden, komen uit hun tanks en geven zich over. Zij worden later aangevallen door aanhangers van Erdogan.

07.10 Regeringsgetrouwe militairen hebben het militaire hoofdkwartier in Ankara weer in handen, maar sommige muiters verzetten zich nog.

07.29 De stafchef van de Turkse strijdkrachten Hulusi Akar, die door de muiters was gegijzeld, wordt bevrijd.

11.20 Premier Yildirim meldt dat de coup aan 161 mensen het leven heeft gekost, onder wie 104 coupplegers. Er zijn 1440 gewonden. Veiligheidstroepen hebben ruim 2800 militairen gearresteerd.

13.35 Turkse autoriteiten hebben 2.745 rechters op non-actief gezet.

14.43 Militaire hoofdkwartier weer helemaal in handen van regeringsgetrouwe troepen.

17.15 De Griekse justitie besluit de acht militairen die waren gevlucht uit Turkije en asiel hadden aangevraagd in Griekenland, uit te leveren aan Turkije. De Turkse regering had hierom gevraagd.

17.33 De vier grootste partijen van Turkije veroordelen de couppoging in een gezamenlijke verklaring voorgelezen in het parlement
De SMS van Erdogan - Oproep aan de bevolking om de straat op te gaan en op te komen voor de democratie, vrede, staat en het volk:

quote:
Turk Milletinin degerli evlatlari.Bu hareket Ankarada ve Istanbulda devletin zirhli araclarini ve silahlarini gasp etmis dar bir kadronun , 70 li yillardaki gibi davranarak millete karsi bir kalkismasidir. Serefli Turk milleti demokrasine ve huzuruna sahip cik. Turk milletini sindirecegini dusunen bu dar kadronun hareketine karsi sizleri sokaga ve milletinize sahip cikmaya cagiriyorum.

Devletine milletine sahip cik

Recep Tayyip Erdogan
Zie ook:
Staatsgreep in Turkije mislukt

quote:
Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier
Luchtmachtpiloten die meededen aan de couppoging in Turkije zijn in de gelegenheid geweest president Erdogan te doden. Toen die vrijdagavond met een regeringstoestel van zijn vakantieadres in Marmaris naar Istanbul vloog, hadden twee F-16's hem in het vizier. Waarom ze niet hebben geschoten, is een raadsel, zegt een Turkse oud-militair in een reconstructie die persbureau Reuters van de gebeurtenissen maakte.
quote:
Plannen uitgelekt

Verschillende oud-militairen in Turkije zeggen dat de poging tot staatsgreep waarschijnlijk matig was voorbereid. "Vermoedelijk zijn ze eerder in actie gekomen dan de bedoeling was, omdat de plannen voor een staatsgreep waren uitgelekt. Ze merkten dat ze in de gaten werden gehouden en dat heeft ze er waarschijnlijk toe gebracht om snel tot actie over te gaan", zei een oud-militair.

Het was de bedoeling in hoog tempo het vliegveld van Istanbul, de belangrijkste brug over de Bosporus en het parlementsgebouw in Ankara in handen te krijgen en Erdogan en Yildirim te arresteren. Onder meer doordat Erdogan erin slaagde met een oproep op tv de bevolking te mobiliseren, slaagden de coupplegers niet in die opzet.
quote:
Erdogan: doodstraf snel weer invoeren
ISTANBUL - De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zondag gezegd dat de doodstraf na de mislukte couppoging van militairen onverwijld weer moet worden ingevoerd. Hij zei dat de regering hierover in debat gaat met oppositiepartijen.

Erdogan sprak tegen aanhangers voor zijn huis in Istanbul die om de doodstraf riepen voor de coupplegers. ,,Wij kunnen deze eis niet negeren'', zei hij.
quote:
Staatsgreep Turkije lijkt mislukt

Het leger, of een groot deel daarvan, poogde de macht te grijpen. Het keerpunt lijkt het moment waarop het volk gehoord gaf aan de oproep van president Erdogan om protesterend de straat op te gaan.
quote:
Meer dan 2700 Turkse rechters op non-actief na mislukte couppoging

2745 Turkse rechters mogen hun functie niet meer uitoefenen na de mislukte coup gisteravond en vannacht. Dat heeft de Turkse Hoge Raad voor Rechters en Procureurs (HYSK) bekendgemaakt. Ook vijf leden van deze raad zijn volgens het staatspersbureau Anadolu ontslagen.

Bij het onderzoek naar de mislukte coup arresteerden de Turkse autoriteiten ook tien kantonrechters. 140 leden van het Hof van Cassatie worden nog gezocht.

De Hoge Raad kwam bijeen om te besluiten of rechters die volgens president Erdogan aanhanger zijn van de islamitische geestelijke Gülen op hun post konden blijven. Erdogan heeft gesuggereerd dat Gülen achter de mislukte staatsgreep zat.

De twee zijn elkaars aartsvijand. Gülen woont in de Verenigde Staten in ballingschap. Hij veroordeelt de coup en zegt dat hij er niets mee te maken heeft.
quote:
Leger Turkije verklaart macht te hebben overgenomen

Het Turkse leger heeft de macht overgenomen in Turkije. Dat heeft het leger zelf zojuist bekendgemaakt. De Bosporusbrug en de Fatih Sultan Mehmetbrug in Istanbul zijn vanavond afgesloten door militairen. In Ankara zouden schoten zijn gehoord, melden ooggetuigen. Daar vliegen ook straaljagers en helikopters boven de stad.

Het leger zegt in de verklaring dat het tot een staatsgreep is overgegaan omdat de regering de democratie heeft uitgehold. Verder werd verklaard dat het land nu door een ,,vredesraad'' wordt geregeerd die de veiligheid van het volk garandeert.

De Turkse minister van Justitie stelt dat de beweging van de Turkse geestelijke Fethullah Gülen achter de staatsgreep zit. Gülen gold lange tijd als bondgenoot van Erdogan, maar volgens de Turkse pers raakten ze met elkaar in onmin toen de regering plannen maakte om de particuliere scholen te sluiten.

Erdogan heeft het volk opgeroepen om de straat op te gaan en zich te uiten tegen de militaire coup. De coupplegers zullen volgens hem zwaar worden gestraft
Andere meldingen
-Reuters: Turkse militairen hebben controle genomen over de regering
-Het vliegverkeer van en naar het vliegveld Ataturk bij Istanbul is gestaakt.
-Staatstelevisiezender TRT overgenomen door militairen
-Social Media o.a. Twitter, Facebook plat gelegd in Turkije
-Onder de gegijzelden in het militaire hoofdkwartier in Ankara is de hoogste militaire leider.
-De Turkse president Erdogan is in Mongolië voor een topoverleg tussen Europese en Aziatisch leiders. Andere bronnen beweren juist dat Erdogan in Bodrun is voor vakantie
-CNN Turkije meldt dat er mensen zijn gegijzeld in het hoofdkwartier van het leger in Ankara.
-CNN: Vierde militaire coup sinds 1960
-Griekenland zet leger in verhoogde staat van paraatheid na coup Turkije
-NOS: Amerikanen mogen niet meer opstijgen vanaf vliegbasis Incirlik
-NOS: Bulgaarse militairen naar grens met Turkije
-Merkel veroordeeld de coup
-Grieken geven helikopter terug, bemanning mag voorlopig blijven
-Premier Yildirim zei dat wordt overwogen om de grondwet opnieuw aan te passen.
-NOS: Criticaster Gülen ontkent betrokkenheid bij couppoging Turkije
-Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier



CNN TURK live
NOS liveblog

Erdogan: doodstraf snel weer invoeren

Turks corruptieschandaal

Update 20-07-2016:
Drie maanden noodtoestand Turkije
  Moderator / Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 18:26:51 #2
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163910805
Mooie is dat Erdoğan en zijn aanhangers trots vertellen dat er veel scholen zijn gebouwd en dat er meer kinderen naar school gaan.

Niemand zegt hierbij dat een heel groot gedeelte van deze scholen puur Islamitische scholen zijn, waar ze naast de Islam liefde voor Erdoğan indoctrineren.

Daarnaast is alle niveau op deze scholen om te janken en ver onder wat het zou moeten zijn. Als je dan ook nog eens 15000 decanen en 31000 docenten uit functie zet zijn die duizenden scholen die gebouwd zijn nog geen cent waard.

...maar goed, lang leve Erdoğan natuurlijk.
pi_163910811
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 18:16 schreef Kyran het volgende:
Als je tijdens je bewind 100.000 mensen van een terroristische organisatie (zijn eigen woorden) in je staat laat infiltreren is de vraag hoe geschikt je bent om überhaupt een land te leiden.
Dat was natuurlijk nog in de tijd dat alles koek en ei was en hij (Erdo) juist Gulen goed kon gebruiken om dezelfde vijand (kemalisten en met name het leger) te ontmantelen. Dat is geen infiltreren maar volgens mij gewoon een bondgenootschap waar ook Erdogan flink van heeft geprofiteert; leger zo goed als uitgeschakeld.

Het zijn allemaal fratsen uit "derde wereldlanden" waar nepotisme heerst en vriendjespolitiek. Ruil Turkije voor Egypte in, Marokko, Iran, Tunesie maar ook Thailand, Maleisie, en je hebt dezelfde shit. Beste voor Turkije is enige stabiliteit en gewoon 1 partij die wint. Als dat Erdogan moet zijn so be it. Als er maar 1 kapitein op het schip is en de boel een beetje rustig houdt. Idealistisch met een West-Europese blik ernaar kijken is zeer naïef heb ik geleerd. En dat is misschien wel de belangrijkste les die je eruit kan trekken.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_163910939
US mission to the OSCE. zwakke boel:
quote:
The United States is deeply disturbed by the recent developments in Turkey, and we continue to follow developments closely. We strongly support Turkey’s democratically elected civilian government and its democratic institutions, and we condemn the attempt to overthrow the Turkish government. We’ve witnessed a demonstration of the Turkish people’s support for their democracy.

Coups have no place in a modern democratic society. We applaud the millions of people who have stood up against this violent intervention and declared support for democratic institutions.

Moving forward, the United States has offered to assist where possible in the investigation of the attempted coup. In this context, we underscore that it is critically important for all parties to exercise restraint, act within the rule of law, and avoid actions that could lead to additional instability or violence. The observance of due process and protection of freedoms enshrined in Turkey’s constitution are particularly important priorities. All those in positions of responsibility must uphold democracy and the rule of law and ensure that further bloodshed is prevented. It is encouraging that the parties represented in the Turkish Parliament have affirmed their commitment to the principles of democracy.

Mr. Chair, President Obama underscored these points when he spoke by phone Tuesday with President Erdogan to condemn the failed coup attempt, express U.S. support for Turkish democracy, and laud the resolve of the Turkish people against this violent intervention. The broad political support the Turkish government received in the hours after the coup attempt demonstrates that Turks value their democratic traditions.

At the same time, President Obama urged that the investigations and prosecution of the attempted coup’s perpetrators be conducted in ways that reinforce public confidence and democratic institutions and the rule of law. The United States takes note of the statements issued today by ODIHR Director Link and Representative on Freedom of the Media Mijatović underscoring the importance of upholding commitments to human rights and fundamental freedoms in responding to the attempted coup. We also noted the offers of support from both institutions, and Turkey has in the past had fruitful cooperation with both institutions.

The United States and Turkey are close friends and strong allies, and we greatly value this important relationship. We are bound by shared values, deep historic ties, and a NATO alliance, pledging each of us to the mutual defense of the other. The United States has continually invested in Turkey, and its security and its prosperity, and we remain committed to helping everyone in the country realize a future in which Turkey and the people of Turkey are strong, prosperous, and free.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_163910956
Niet jaloers zijn op trotse Turken die met vlag de straat op gaan.
Binnenkort gaypride. Dan hoor je mij toch ook niet zeuren als jullie met homovlag trots de straten opgaan.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_163911006
http://www.ad.nl/buitenla(...)verdrag-op~a1b80ccd/

quote:
Turkije stelt het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens voorlopig buiten werking. Dat heeft de Turkse vicepremier Numan Kurtulmus gezegd. Het Verdrag beschermt burgers onder meer tegen de doodstraf, martelingen en onrechtmatige detentie.
Het komt even niet zo goed uit.
pi_163911022
JHahnEU twitterde op donderdag 21-07-2016 om 18:38:22 #Turkey: Deeply concerned by detention of journalist & human rights advocate Orhan Kemal #Cengiz and his lack of access to a lawyer. 1/3 reageer retweet
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_163911095
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 18:37 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Niet jaloers zijn op trotse Turken die met vlag de straat op gaan.
Binnenkort gaypride. Dan hoor je mij toch ook niet zeuren als jullie met homovlag trots de straten opgaan.
Je overschat jezelf. alsof iemand het opvalt als je ergens over zeurt.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 21 juli 2016 @ 18:46:59 #9
74056 crew  ToT
pi_163911118
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 18:40 schreef Wespensteek het volgende:
http://www.ad.nl/buitenla(...)verdrag-op~a1b80ccd/

[..]

Het komt even niet zo goed uit.
Doodstraf ook? God, wat is meneertje toch ongeduldig zeg!
  donderdag 21 juli 2016 @ 18:52:32 #10
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_163911214
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 18:37 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Niet jaloers zijn op trotse Turken die met vlag de straat op gaan.
Binnenkort gaypride. Dan hoor je mij toch ook niet zeuren als jullie met homovlag trots de straten opgaan.
Is Turkije een geaardheid?
pi_163911237
europeanisa twitterde op donderdag 21-07-2016 om 15:45:30 We strongly condemn repressive measures in #Turkey. #PEC-16 unfortunately no longer possible. Public statement out and on Website soon. Sad! reageer retweet
"10th Pan-European Conference on International Relations: "International Relations in World Society"
had 7-10 sept gehouden moeten worden aan Yasar universiteit. Website is nog niet aangepast:
http://www.paneuropeanconference.org/2016/
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_163911260
quote:
2s.gif Op donderdag 21 juli 2016 18:46 schreef ToT het volgende:

[..]

Doodstraf ook? God, wat is meneertje toch ongeduldig zeg!
ja

Het Verdrag beschermt burgers onder meer tegen de doodstraf, martelingen en onrechtmatige detentie.
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_163911282
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 18:26 schreef Kyran het volgende:
Niemand zegt hierbij dat een heel groot gedeelte van deze scholen puur Islamitische scholen zijn, waar ze naast de Islam liefde voor Erdoğan indoctrineren.
Kom eens met cijfers, bronnen en inhoudelijke fieldresearch waarin dat empirisch is getoetst.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 21 juli 2016 @ 18:57:52 #14
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163911326
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 18:37 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Niet jaloers zijn op trotse Turken die met vlag de straat op gaan.
Binnenkort gaypride. Dan hoor je mij toch ook niet zeuren als jullie met homovlag trots de straten opgaan.
Dat is toch hetzelfde ?
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_163911342
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 18:52 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Is Turkije een geaardheid?
De een gaat voor democratie de straat op en een ander voor homo's.
Ieder met zijn of haar vlag.
Het ging over trots,Turk,vlag en straat op.
In NL gaan mensen alleen voor gaypride de straat op. Niks mis mee. Maar accepteer gewoon dat burgers ook voor iets anders de straat op mogen gaan.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  donderdag 21 juli 2016 @ 18:59:16 #16
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_163911358
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 18:58 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

De een gaat voor democratie de straat op en een ander voor homo's.
Ieder met zijn of haar vlag.
Het ging over trots,Turk,vlag en straat op.
In NL gaan mensen alleen voor gaypride de straat op. Niks mis mee. Maar accepteer gewoon dat burgers ook voor iets anders de straat op mogen gaan.
Nooit een koninginnedag, koningdag, wk of ek meegemaakt hier zeker? :')
pi_163911411
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 18:58 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

De een gaat voor democratie de straat op en een ander voor homo's.
Ieder met zijn of haar vlag.
Het ging over trots,Turk,vlag en straat op.
In NL gaan mensen alleen voor gaypride de straat op. Niks mis mee. Maar accepteer gewoon dat burgers ook voor iets anders de straat op mogen gaan.
Jij weet niet wat democratie is. Dat heb je ergens gehoord en gebruik je alsof het klopt. Kwestie van 'aapje hoort en aapje doet'. Democratie houdt niet alleen in dat het Turkse volk een president de legitimiteit heeft gegeven om te regeren. Daar gaat ook veel meer zaken achter schuil zoals een onafhankelijke rechtelijke macht die recht kan spreken zonder dat ze bang hoeven te zijn voor consequenties: Trias Politica, scheiding van de drie machten. Daar is geen sprake meer van. De rechters moeten aartsbang zijn voor hun hachje en zijn dus verre van onafhankelijk. Zeker als men zo maar 3000 rechters kan ontslaan zonder gedegen onderzoek en zonder gedegen procedure. Gewoon van een op andere dag ontslagen?

Als het de Turken echt ging om democratie gingen ze ook de straat op toen die 3000 rechters van de een op andere dag werden ontslagen. Het is een nietszeggende paradepaardje geworden het woord 'democratie' in de mond van horden ErdoganTurken. Ze weten niet eens wat democratie inhoudt. Ik zou zeggen lees het boek 'Trias politica: machtenscheiding en machtenspreiding' van de Franse filosoof Charles Montesquieu als je wilt weten wat democratie inhoudt.

[ Bericht 5% gewijzigd door George_Zina op 21-07-2016 19:06:53 ]
pi_163911551
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 18:37 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Niet jaloers zijn op trotse Turken die met vlag de straat op gaan.
Binnenkort gaypride. Dan hoor je mij toch ook niet zeuren als jullie met homovlag trots de straten opgaan.
Jaloers? Ik heb medelijden, dat is wat anders.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163911572
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:01 schreef George_Zina het volgende:

[..]

Jij weet niet wat democratie is. Dat heb je ergens gehoord en gebruik je alsof het klopt. Kwestie van 'aapje hoort en aapje doet'. Democratie houdt niet alleen in dat het Turkse volk een president de legitimiteit heeft gegeven om te regeren. Daar gaat ook veel meer zaken achter schuil zoals een onafhankelijke rechtelijke macht die recht kan spreken zonder dat ze bang hoeven te zijn voor consequenties: Trias Politica, scheiding van de drie machten. Daar is geen sprake meer van. De rechters moeten aartsbang zijn voor hun hachje en zijn dus verre van onafhankelijk. Zeker als men zo maar 3000 rechters kan ontslaan zonder gedegen onderzoek en zonder gedegen procedure. Gewoon van een op andere dag ontslagen?

Als het de Turken echt ging om democratie gingen ze ook de straat op toen die 3000 rechters van de een op andere dag werden ontslagen. Het is een nietszeggende paradepaardje geworden het woord 'democratie' in de mond van horden ErdoganTurken. Ze weten niet eens wat democratie inhoudt. Ik zou zeggen lees het boek 'Trias politica: machtenscheiding en machtenspreiding' van de Franse filosoof Charles Montesquieu als je wilt weten wat democratie inhoudt.
Dit is een perfecte reactie op de gemiddelde blinde Turk die Erdogan vereert. Ieder weldenkend mens heeft door dat Erdogan de nieuwe Hitler is.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163911610
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:09 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Dit is een perfecte reactie op de gemiddelde blinde Turk die Erdogan vereert. Ieder weldenkend mens heeft door dat Erdogan de nieuwe Hitler is.
Op grond waarvan?
pi_163911669
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:10 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Op grond waarvan?
Op grond van alle acties die de afgelopen jaren door Erdogan zijn uitgevoerd natuurlijk. En met name deze acties van de afgelopen week.

Lees je eens in over de Rijksdagsbrand en de daaruit voortvloeiende zuivering die Hitler deed, en je ziet letterlijk het verleden zich opnieuw voltrekken. Iedereen die dat ontkent is blind voor de waarheid.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  donderdag 21 juli 2016 @ 19:13:59 #22
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_163911677
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:01 schreef George_Zina het volgende:

[..]

Jij weet niet wat democratie is. Dat heb je ergens gehoord en gebruik je alsof het klopt. Kwestie van 'aapje hoort en aapje doet'. Democratie houdt niet alleen in dat het Turkse volk een president de legitimiteit heeft gegeven om te regeren. Daar gaat ook veel meer zaken achter schuil zoals een onafhankelijke rechtelijke macht die recht kan spreken zonder dat ze bang hoeven te zijn voor consequenties: Trias Politica, scheiding van de drie machten. Daar is geen sprake meer van. De rechters moeten aartsbang zijn voor hun hachje en zijn dus verre van onafhankelijk. Zeker als men zo maar 3000 rechters kan ontslaan zonder gedegen onderzoek en zonder gedegen procedure. Gewoon van een op andere dag ontslagen?

Als het de Turken echt ging om democratie gingen ze ook de straat op toen die 3000 rechters van de een op andere dag werden ontslagen. Het is een nietszeggende paradepaardje geworden het woord 'democratie' in de mond van horden ErdoganTurken. Ze weten niet eens wat democratie inhoudt. Ik zou zeggen lees het boek 'Trias politica: machtenscheiding en machtenspreiding' van de Franse filosoof Charles Montesquieu als je wilt weten wat democratie inhoudt.
_O_ _O_ _O_

Dit snappen onze nederturkjes niet joh, die fappen op Erdo.
pi_163911684
Erdogan-aanhangers zijn net honden. Het maakt niet uit wat Erdogan doet ze zullen loyaal blijven ook al is Erdogan een dief/ondemocratisch. De enige manier om ervoor te zorgen dat Erdogan populariteit verliest is wanneer Erdogan zijn honden niet meer kan voeden. Het moment dat Erdogan dat niet kan doen zullen ze hem laten vallen als een baksteen. De economische onrust die opkomst is zal het einde van Erdogan zijn. De helft van de bevolking is al tegen Erdogan. Die andere helft zal zich langzaam maar zeker ook tegen Erdogan keren.
pi_163911711
Een verslag van binnenuit: hoe Turkije de coup uitlokte, zag aankomen en neersloeg

Demonstranten houden een pop van de islamitische leider Fethullah Gülen vast tijdens een demonstratie op het Taksimplein in Istanbul op 18 juli 2016



https://decorrespondent.n(...)/5194011768-149fe282
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_163911714
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:13 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Op grond van alle acties die de afgelopen jaren door Erdogan zijn uitgevoerd natuurlijk. En met name deze acties van de afgelopen week.

Lees je eens in over de Rijksdagsbrand en de daaruit voortvloeiende zuivering die Hitler deed, en je ziet letterlijk het verleden zich opnieuw voltrekken. Iedereen die dat ontkent is blind voor de waarheid.
Mijn kennis over de tweede wereldoorlog is uitstekend, desalniettemin toch bedankt voor de tip, alleen begin ik te twijfelen over jouw kennis van de tweede wereldoorlog en in breder context Hitler zelf. Verder claimen alles wat tegen jouw opvattingen ingaat blind voor de waarheid of geen weldenkend mens moet zijn maakt je positie niet krachtiger.
pi_163911750
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:15 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Mijn kennis over de tweede wereldoorlog is uitstekend, desalniettemin toch bedankt voor de tip, alleen begin ik te twijfelen over jouw kennis van de tweede wereldoorlog en in breder context Hitler zelf.
Dan heb je toch echt het verkeerde boek gelezen. Het uitschakelen van het Turkse parlement nu is identiek aan de ontmanteling van het parlement 80 jaar geleden, waarna hitler en nu Erdogan vrij spel hadden.

Dat ontken je toch hopelijk niet?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163911782
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:15 schreef StaceySinger het volgende:
Een verslag van binnenuit: hoe Turkije de coup uitlokte, zag aankomen en neersloeg

Demonstranten houden een pop van de islamitische leider Fethullah Gülen vast tijdens een demonstratie op het Taksimplein in Istanbul op 18 juli 2016

[ afbeelding ]

https://decorrespondent.n(...)/5194011768-149fe282
Allemaal leugens volgens de volgers van Erdogan.

Ben benieuwd wie de nieuwe Joden gaan worden dit keer. Koerden?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163911837
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:17 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Dan heb je toch echt het verkeerde boek gelezen. Het uitschakelen van het Turkse parlement nu is identiek aan de ontmanteling van het parlement 80 jaar geleden, waarna hitler en nu Erdogan vrij spel hadden.

Dat ontken je toch hopelijk niet?
Daarnaast is het ook nog beetje stalinistisch allemaal, met Gülen als de Turkse Leon Trotski.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_163911876
Erdogan is wel een gevaarlijke man denk ik. En verder vind ik het een bizar land zo.
pi_163911974
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:17 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Dan heb je toch echt het verkeerde boek gelezen. Het uitschakelen van het Turkse parlement nu is identiek aan de ontmanteling van het parlement 80 jaar geleden, waarna hitler en nu Erdogan vrij spel hadden.

Dat ontken je toch hopelijk niet?
Dus Hollande is de nieuwe Franse Hitler, Erdogan de nieuwe Turkse Hitler? Zeg dit maar niet te hardop, straks zal Duitsland niet achter willen blijven. For fuck sake, de noodtoestand richt zich niet op de parlementariërs of oppositiepartijen.

Maar gezien jij het goede boek hebt gelezen weet je vast ook wel dat wat Hitler deed meer een coup was tegen de president en dat Erdogan al president is?
pi_163912103
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:28 schreef Triggershot het volgende:

[..]
For fuck sake, de noodtoestand richt zich niet op de parlementariërs of oppositiepartijen.

quote:
Analysts have raised fears that Mr. Erdogan may be moving toward establishing a one-party state.

A Turkish intelligence official said he believes elements of the Gulen movement have infiltrated opposition political parties.

According to the official, Turkish intelligence estimates that at least 100,000 people were involved in planning the coup attempt.
http://www.post-gazette.c(...)stories/201607210114
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
  donderdag 21 juli 2016 @ 19:39:20 #32
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_163912186
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 18:52 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Is Turkije een geaardheid?
Eerder een afwijking.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_163912207
quote:
En de AKP is minder de klos, why?

quote:
It is accused of working to “infiltrate” Turkish state institutions and the AKP itself by taking up influential positions and undermining, in an almost Trotskyist analogy, state structures from within.
http://theconversation.co(...)kish-education-62839
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 19:40:30 #34
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_163912208
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:18 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Allemaal leugens volgens de volgers van Erdogan.

Ben benieuwd wie de nieuwe Joden gaan worden dit keer. Koerden?
ja dat dus en wie zal het machtige Turkse Afrika Korps gaan leiden????
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_163912217
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 18:56 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Kom eens met cijfers, bronnen en inhoudelijke fieldresearch waarin dat empirisch is getoetst.
Precies. Minimaal dezelfde sterke inhoudelijke toets als Erdogan heeft gedaan bij zijn zorgvuldig geselecteerde 100.000 gezuiverde mensen.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163912238
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:41 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Precies. Minimaal dezelfde sterke inhoudelijke toets als Erdogan heeft gedaan bij zijn zorgvuldig geselecteerde 100.000 gezuiverde mensen.
Oke, dus omdat Erdogan een idioot is mag iedereen zomaar van alles roepen in NWS? Kewl.
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 19:42:26 #37
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_163912256
quote:
12s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:21 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Daarnaast is het ook nog beetje stalinistisch allemaal, met Gülen als de Turkse Leon Trotski.
stalin is een betere idd

maar dat heeft natuurlijk veel minder impact op een discussie dan Hitler en de nazi's
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_163912272
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:41 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Oke, dus omdat Erdogan een idioot is mag iedereen zomaar van alles roepen in NWS? Kewl.
Dat staat hier natuurlijk niet
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163912295
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:43 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Dat staat hier natuurlijk niet
Alleen reageer je wel wat cynisch op een uitnodiging zijn claims te onderbouwen.
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 19:43:35 #40
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_163912296
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:41 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Oke, dus omdat Erdogan een idioot is mag iedereen zomaar van alles roepen in NWS? Kewl.
je zou moeten weten
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_163912305
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:40 schreef sp3c het volgende:

[..]

ja dat dus en wie zal het machtige Turkse Afrika Korps gaan leiden????


In opleiding :7
pi_163912319
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:43 schreef sp3c het volgende:

[..]

je zou moeten weten
Zou dat echt door Erdogan komen denk je?
pi_163912324
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:40 schreef sp3c het volgende:

[..]

ja dat dus en wie zal het machtige Turkse Afrika Korps gaan leiden????
Mustafa Ali Rommel natuurlijk. Uiteindelijk zal ook blijken dat hij Gülenist is en zelfmoord heeft moeten plegen.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 19:44:32 #44
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_163912326
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:44 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Zou dat echt door Erdogan komen denk je?
stik er lekker in vriend
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_163912338
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:44 schreef sp3c het volgende:

[..]

stik er lekker in vriend
Stik lekker zelf homo.
pi_163912340
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:41 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Precies. Minimaal dezelfde sterke inhoudelijke toets als Erdogan heeft gedaan bij zijn zorgvuldig geselecteerde 100.000 gezuiverde mensen.
Hehe
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 19:46:11 #47
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_163912369
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:43 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

In opleiding :7
oeh die hebben zelfs gevechtservaring gok ik zomaar!
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 21 juli 2016 @ 19:46:23 #48
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163912373
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:44 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Mustafa Ali Rommel natuurlijk. Uiteindelijk zal ook blijken dat hij Gülenist is en zelfmoord heeft moeten plegen.
Deze is mooi. :D
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  donderdag 21 juli 2016 @ 19:47:22 #49
422610 Barrah
Komt niet uit Zevenbergen
pi_163912404
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:28 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dus Hollande is de nieuwe Franse Hitler, Erdogan de nieuwe Turkse Hitler? Zeg dit maar niet te hardop, straks zal Duitsland niet achter willen blijven. For fuck sake, de noodtoestand richt zich niet op de parlementariërs of oppositiepartijen.

Maar gezien jij het goede boek hebt gelezen weet je vast ook wel dat wat Hitler deed meer een coup was tegen de president en dat Erdogan al president is?
De gelegenheid maakt de dictator.

De zuivering van leger, ambtenaren, onderwijs en media maakt dat de oppositiepartijen er enkel zijn om de illusie van een democratie te geven. Ze raken hun wortels in het maatschappelijke systeem kwijt.
pi_163912405
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:43 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Alleen reageer je wel wat cynisch op een uitnodiging zijn claims te onderbouwen.
Omdat de kritische houding op anti-erdo berichten nogal anders kritisch is dan op de acties van erdo zelf.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 19:47:58 #51
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_163912417
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:47 schreef Barrah het volgende:

[..]

De gelegenheid maakt de dictator.

De zuivering van leger, ambtenaren, onderwijs en media maakt dat de oppositiepartijen er enkel zijn om de illusie van een democratie te geven. Ze raken hun wortels in het maatschappelijke systeem kwijt.
ja maar niet elke dictator is een Hitler in de dop
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_163912451
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:44 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Zou dat echt door Erdogan komen denk je?
Een eenzijdige kritische houding?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163912499
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:47 schreef Barrah het volgende:

[..]

De gelegenheid maakt de dictator.

De zuivering van leger, ambtenaren, onderwijs en media maakt dat de oppositiepartijen er enkel zijn om de illusie van een democratie te geven. Ze raken hun wortels in het maatschappelijke systeem kwijt.
Cute, alleen heeft een oppositie partij, de MHP het mede mogelijk gemaakt dat er een noodtoestand uitgeroepen kan worden. Kan je twee dingen claimen, of jij weet natuurlijk meer over de Turkse gang van zaken dan zij, of ze bukken graag voor Erdogan en geven vrijwillig en permanent hun eigen macht op ten gunste van de big guy.
pi_163912535
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:50 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Cute, alleen heeft een oppositie partij, de MHP het mede mogelijk gemaakt dat er een noodtoestand uitgeroepen kan worden. Kan je twee dingen claimen, of jij weet natuurlijk meer over de Turkse gang van zaken dan zij, of ze bukken graag voor Erdogan en geven vrijwillig en permanent hun eigen macht op ten gunste van de big guy.
Het Duitse parlement stemde in met opheffing van zichzelf. Just sayin.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163912542
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:47 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Omdat de kritische houding op anti-erdo berichten nogal anders kritisch is dan op de acties van erdo zelf.
Ook prima, heb je dan nog steeds dat iemand zomaar weinig onderbouwde dingen roept ook al zijn ze tegen Erdogan? Zo ja: hier nog een, gisteren heeft Erdogan met Baghdadi gelunched om vervolgens met Netanyahu de endlösung van de Palestijnen ten uitvoer te brengen, dat zeggen de meesten er ook niet bij.
pi_163912548
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:48 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Een eenzijdige kritische houding?
Nee, de hoeveelheid onzin wat hier allemaal geroepen kan worden.
pi_163912581
quote:
6s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:52 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Het Duitse parlement stemde in met opheffing van zichzelf. Just sayin.
Kewl, als dit binnen 3 maanden gebeurd emigreer ik naar Turkei, als het niet gebeurd ga je dan je excuses aanbieden aan ome Erdogan op je knieën? :7
pi_163912592
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:54 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Kewl, als dit binnen 3 maanden gebeurd emigreer ik naar Turkei, als het niet gebeurd ga je dan je excuses aanbieden aan ome Erdogan op je knieën? :7
Ik zie het Duitse parlement zichzelf niet zo snel ontbinden dus ik moet weigeren.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163912603
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:52 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Nee, de hoeveelheid onzin wat hier allemaal geroepen kan worden.
Ik krijg het gevoel dat je sympathie hebt voor Erdogan. Klopt dat ?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163912607
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:50 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Cute, alleen heeft een oppositie partij, de MHP het mede mogelijk gemaakt dat er een noodtoestand uitgeroepen kan worden. Kan je twee dingen claimen, of jij weet natuurlijk meer over de Turkse gang van zaken dan zij, of ze bukken graag voor Erdogan en geven vrijwillig en permanent hun eigen macht op ten gunste van de big guy.
Jij wist toch zoveel van de tweede wereldoorlog? https://en.wikipedia.org/wiki/Enabling_Act_of_1933
pi_163912616
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:54 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ik zie het Duitse parlement zichzelf niet zo snel ontbinden dus ik moet weigeren.
Dan heb je niks te verliezen ah sahbi.
Maar ik had al een vermoeden dat je vaak niet begrijpt wat er wel bedoeld wordt.
pi_163912636
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:55 schreef Wyand het volgende:

[..]

Jij wist toch zoveel van de tweede wereldoorlog? https://en.wikipedia.org/wiki/Enabling_Act_of_1933
Hey verrek, dit komt me bekend voor. Ik meen er iets over in het nieuws gelezen te hebben, maar dan in Turkije.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 19:56:54 #63
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_163912647
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:56 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Hey verrek, dit komt me bekend voor. Ik meen er iets over in het nieuws gelezen te hebben, maar dan in Turkije.
bron :D
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_163912650
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:55 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ik krijg het gevoel dat je sympathie hebt voor Erdogan. Klopt dat ?
Ik zou zijn schoenen poetsen met mijn tong.
pi_163912677
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:55 schreef Wyand het volgende:

[..]

Jij wist toch zoveel van de tweede wereldoorlog? https://en.wikipedia.org/wiki/Enabling_Act_of_1933
Wat is het nou, gaat Erdogan tijdens de noodtoestand het parlement in het geheel opheffen, of gaat het parlement zichzelf opheven ten gunste van Erdogan? Vertel.
pi_163912694
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:56 schreef sp3c het volgende:

[..]

bron :D
"Sinds gisteravond is de noodtoestand van kracht in Turkije. De komende drie maanden hebben president Erdogan en de regering van premier Yilderim de vrije hand om per decreet te regeren. Wat betekent dat voor de bevolking?

In feite is het Turkse parlement buitenspel gezet, zegt NOS-correspondent Kees Elenbaas. "Erdogan trekt heel veel macht naar zich toe. Hij kan regeren per decreet, dat heeft dezelfde status als een wet."
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163912709
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:50 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Cute, alleen heeft een oppositie partij, de MHP het mede mogelijk gemaakt dat er een noodtoestand uitgeroepen kan worden. Kan je twee dingen claimen, of jij weet natuurlijk meer over de Turkse gang van zaken dan zij, of ze bukken graag voor Erdogan en geven vrijwillig en permanent hun eigen macht op ten gunste van de big guy.
Als hier de oppositie zoiets zou doen zou ik er ook vraagtekens bij zetten.
En misschien is er wel een goed verhaal, maar dat blijkt dan wel uit het inhoudelijk antwoord.

En dat is rond deze hele staatsgreep het probleem. Er is geen erdo aanhanger die uberhaupt een actie in twijfel trekt. Niet om het inhoudelijke argument vraagt. En bij elke vraag richting erdo of een jij-bak doet of ontkent dat het tegen de rechtstaat is. In een democratie is het je taak om vragen te stellen, om de inhoudelijke duiding te vragen. Dat is niet je leider onderuit halen. Dat is weten wat je steunt en waarom je de straat op gaat. Maar die hele kritische blik bestaat niet. Laat staan zelfreflectie.
Of afvragen waarom in NL er in no time een demonstratie geregeld is, in sommige landeb op afroep van ankara, met tientallen vlaggen en al. Als die houding er al is, dan alleen tegen argumenten die erdo niet zo uitkomen.

Maar zoals gebruikelijk zal hier ook wel niet op in worden gegaan.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 20:00:53 #68
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_163912731
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:59 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

"Sinds gisteravond is de noodtoestand van kracht in Turkije. De komende drie maanden hebben president Erdogan en de regering van premier Yilderim de vrije hand om per decreet te regeren. Wat betekent dat voor de bevolking?

In feite is het Turkse parlement buitenspel gezet, zegt NOS-correspondent Kees Elenbaas. "Erdogan trekt heel veel macht naar zich toe. Hij kan regeren per decreet, dat heeft dezelfde status als een wet."
dat is niet helemaal hetzelfde

al komt het in de praktijk op hetzelfde neer natuurlijk omdat ze ook zelf die noodtoestand kunnen verlengen natuurlijk . .. maar het is niet helemaal hetzelfde
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_163912751
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:52 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ook prima, heb je dan nog steeds dat iemand zomaar weinig onderbouwde dingen roept ook al zijn ze tegen Erdogan? Zo ja: hier nog een, gisteren heeft Erdogan met Baghdadi gelunched om vervolgens met Netanyahu de endlösung van de Palestijnen ten uitvoer te brengen, dat zeggen de meesten er ook niet bij.
uh nee tuurlijk niet. Maar kritiek op erdo zonder een jij bak naar een ander lijkt hier gewoon onmogelijk.
Je doet het nu weer door het te ridiculiseren. Chapeau
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163912761
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:59 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Als hier de oppositie zoiets zou doen zou ik er ook vraagtekens bij zetten.
En misschien is er wel een goed verhaal, maar dat blijkt dan wel uit het inhoudelijk antwoord.

En dat is rond deze hele staatsgreep het probleem. Er is geen erdo aanhanger die uberhaupt een actie in twijfel trekt. Niet om het inhoudelijke argument vraagt. En bij elke vraag richting erdo of een jij-bak doet of ontkent dat het tegen de rechtstaat is. In een democratie is het je taak om vragen te stellen, om de inhoudelijke duiding te vragen. Dat is niet je leider onderuit halen. Dat is weten wat je steunt en waarom je de straat op gaat. Maar die hele kritische blik bestaat niet. Laat staan zelfreflectie.
Of afvragen waarom in NL er in no time een demonstratie geregeld is, in sommige landeb op afroep van ankara, met tientallen vlaggen en al. Als die houding er al is, dan alleen tegen argumenten die erdo niet zo uitkomen.

Maar zoals gebruikelijk zal hier ook wel niet op in worden gegaan.
Maar wat is je lezing of veronderstelling over het geheel dan in dit geval, de MHP is een Erdogan aanhanger en stelt haar stem ten gunste van een totalitaire uitbreiding van Erdogan's macht er zelf aan onderuit te gaan?

Heb je überhaupt de verklaring en motivatie van de MHP gelezen of is het vooral op afstand volgen en maar invullen?
pi_163912798
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 19:52 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Nee, de hoeveelheid onzin wat hier allemaal geroepen kan worden.
Maakte je je over de acties van erdo maar net zo druk.

Oh wacht.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163912801
Ik ben wel benieuwd hoelang deze noodtoestand gaat duren.
pi_163912824
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:01 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

uh nee tuurlijk niet. Maar kritiek op erdo zonder een jij bak naar een ander lijkt hier gewoon onmogelijk.
Je doet het nu weer door het te ridiculiseren. Chapeau
De jij bak is afwezig in jouw post?
Dat ik aan het ridiculiseren ben is nogal evident en tegelijkertijd juist het punt, de mate van wat te ridicuul is aan een claim is nogal subjectief natuurlijk. Is dat Erdogan alle Palestijnen samen met Netanyahu wil uitroepen objectief idioter dan te claimen dat in de meeste scholen er wordt geleerd om Erdogan te verheerlijken, neuh.
pi_163912837
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:03 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Maakte je je over de acties van erdo maar net zo druk.

Oh wacht.
Proef ik hier nou een jijbak?

oh wacht.
pi_163912878
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:00 schreef sp3c het volgende:

[..]

dat is niet helemaal hetzelfde

al komt het in de praktijk op hetzelfde neer natuurlijk omdat ze ook zelf die noodtoestand kunnen verlengen natuurlijk . .. maar het is niet helemaal hetzelfde
"Niet helemaal hetzelfde", maar voor 95% komt het op dezelfde uitwerking neer: Erdogan heeft volledige macht en is op alle lagen van de maatschappij aan het zuiveren.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163912894
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:02 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Maar wat is je lezing of veronderstelling over het geheel dan in dit geval, de MHP is een Erdogan aanhanger en stelt haar stem ten gunste van een totalitaire uitbreiding van Erdogan's macht er zelf aan onderuit te gaan?

Heb je überhaupt de verklaring en motivatie van de MHP gelezen of is het vooral op afstand volgen en maar invullen?
Ja ik heb het gelezen.
Maar ga eens in op mijn punt. Waar is het zo moeilijk om alleen vragen te stellen bij de handelswijze van erdo zonder te wijzen naar de oppositie of iets dergelijks?

Ik zou het juist extra zorgelijk vinden als de oppositie er zelfs in zou mee gaan.

Vraagtekens zetten is niet per se het er mee oneens zijn, maar er worden niet eens vraagtekens gezet.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163912904
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:06 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

"Niet helemaal hetzelfde", maar voor 95% komt het op dezelfde uitwerking neer: Erdogan heeft volledige macht en is op alle lagen van de maatschappij aan het zuiveren.
Alle lagen van de maatschappij? Kom eens met voorbeelden van zuiveringen onder de CHP?
pi_163912919
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:04 schreef Triggershot het volgende:

[..]

De jij bak is afwezig in jouw post?
Dat ik aan het ridiculiseren ben is nogal evident en tegelijkertijd juist het punt, de mate van wat te ridicuul is aan een claim is nogal subjectief natuurlijk. Is dat Erdogan alle Palestijnen samen met Netanyahu wil uitroepen objectief idioter dan te claimen dat in de meeste scholen er wordt geleerd om Erdogan te verheerlijken, neuh.
Een jij bak benoemen zonder te refereren aan een persoon is nogal moeilijk he.
Maar het is duidelijk. Succes met de vijfde colone.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 20:09:49 #79
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_163912950
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:06 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

"Niet helemaal hetzelfde", maar voor 95% komt het op dezelfde uitwerking neer: Erdogan heeft volledige macht en is op alle lagen van de maatschappij aan het zuiveren.
het is totaal wat anders maar in de praktijk komt het op hetzelfde neer

een andere weg naar Rome
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_163912969
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:07 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Ja ik heb het gelezen.
Maar ga eens in op mijn punt. Waar is het zo moeilijk om alleen vragen te stellen bij de handelswijze van erdo zonder te wijzen naar de oppositie of iets dergelijks?

Ik zou het juist extra zorgelijk vinden als de oppositie er zelfs in zou mee gaan.

Vraagtekens zetten is niet per se het er mee oneens zijn, maar er worden niet eens vraagtekens gezet.
Oke, misschien dat je het met mij wat lezen, wat was de motivatie van de MHP in dit geval?

Te wijzen naar de oppositie? Ik betrek een specifiek oppositie partij juist bij het handelen van Erdogan. Als je met 'de' oppositie de CHP bedoelde, die gaan er in ieder geval niet in mee, de MHP daarentegen weer wel. Niets mis met vraagtekens, alleen maar gezond, maar vals informatie verspreiden, in de toekomst kijken en Erdogan's intenties blijkbaar absolutistisch al mijlenver van afstand doorhebben is ook bijzonder weinig constructief. Het is niet de eerste keer dat er iemand in Turkije de noodtoestand uitroept, laat staan dat er in Frankrijk het al meer dan een jaar aan de gang is.
pi_163912976
quote:
9s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:05 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Proef ik hier nou een jijbak?

oh wacht.
Zie je. Weer ontwijken.

Tenzij er iets kritisch over erdo komt. Dan weet je ineens wel om emperische bewijzen te vragen.

Erdo zal trots op je zijn.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163912995
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:08 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Een jij bak benoemen zonder te refereren aan een persoon is nogal moeilijk he.
Maar het is duidelijk. Succes met de vijfde colone.
Dan zou ik je eigen reactie waar ik op reageer maar nog eens lezen mijn beste.

Dankje, lief van je :7
pi_163913021
quote:
11s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:07 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Alle lagen van de maatschappij? Kom eens met voorbeelden van zuiveringen onder de CHP?
Rechters, onderwijs, politie, leger, jij denkt dat er in politieke partijen geen mensen worden uitgeschakeld ? Ik noem dat alle lagen van de maatschappij ja. Erdogan roept op actief Gulen aanhangers aan te geven....
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163913039
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:10 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Oke, misschien dat je het met mij wat lezen, wat was de motivatie van de MHP in dit geval?

Te wijzen naar de oppositie? Ik betrek een specifiek oppositie partij juist bij het handelen van Erdogan. Als je met 'de' oppositie de CHP bedoelde, die gaan er in ieder geval niet in mee, de MHP daarentegen weer wel. Niets mis met vraagtekens, alleen maar gezond, maar vals informatie verspreiden, in de toekomst kijken en Erdogan's intenties blijkbaar absolutistisch al mijlenver van afstand doorhebben is ook bijzonder weinig constructief. Het is niet de eerste keer dat er iemand in Turkije de noodtoestand uitroept, laat staan dat er in Frankrijk het al meer dan een jaar aan de gang is.
Wat doet Frankrijk er toe? Dat is ook zorgelijk, maar doet dat iets af aan de situatie in Turkije?
Waarom moet de aandacht steeds worden afgeleid met een extern voorbeeld?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163913044
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:11 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Zie je. Weer ontwijken.

Tenzij er iets kritisch over erdo komt. Dan weet je ineens wel om emperische bewijzen te vragen.

Erdo zal trots op je zijn.
Als hij nou eens ook nog eens zijn belofte nakomt en bij zou betalen had ik gewoon dit dag en nacht kunnen doen zonder belasting af te staan, maar goed, ik kan alle positieve dingen die ik over Erdogan claim onderbouwen, verwacht dat ook wanneer er iets kritisch wordt gezegd hetzelfde.
pi_163913105
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:13 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Wat doet Frankrijk er toe? Dat is ook zorgelijk, maar doet dat iets af aan de situatie in Turkije?
Waarom moet de aandacht steeds worden afgeleid met een extern voorbeeld?
Frankrijk zet geen 40.000 mensen op non actief, of is bezig met een zuiveringsoperatie.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163913107
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:13 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Wat doet Frankrijk er toe? Dat is ook zorgelijk, maar doet dat iets af aan de situatie in Turkije?
Waarom moet de aandacht steeds worden afgeleid met een extern voorbeeld?
Het doet iets af aan in die zin dat Hitleresque voorbeelden op dit moment nog speculatieve claims zijn, dat een noodtoestand niet per definitie wo2 achtige uitkomsten heeft, of omwille daarvan wordt gedaan mijn beste.
pi_163913135
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:15 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Frankrijk zet geen 40.000 mensen op non actief, of is bezig met een zuiveringsoperatie.
In Frankrijk is er dan ook geen staatsgreep gepleegd of geprobeerd. Probeer het dan nog eens opnieuw.
pi_163913154
quote:
17s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:13 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Als hij nou eens ook nog eens zijn belofte nakomt en bij zou betalen had ik gewoon dit dag en nacht kunnen doen zonder belasting af te staan, maar goed, ik kan alle positieve dingen die ik over Erdogan claim onderbouwen, verwacht dat ook wanneer er iets kritisch wordt gezegd hetzelfde.
Ben jij voor Erdogan?
pi_163913173
quote:
11s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:07 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Alle lagen van de maatschappij? Kom eens met voorbeelden van zuiveringen onder de CHP?
Dit zijn de leukste vragen, gewoon gericht om voorbeelden vragen en iedereen duikt snel weg.
pi_163913193
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:17 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Ben jij voor Erdogan?
Ik ben voor een consequente, objectieve houding waar mogelijk.
pi_163913195
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:15 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Het doet iets af aan in die zin dat Hitleresque voorbeelden op dit moment nog speculatieve claims zijn, dat een noodtoestand niet per definitie wo2 achtige uitkomsten heeft, of omwille daarvan wordt gedaan mijn beste.
Dus vraagtekens stellen bij Turkse noodtoestand is niet nodig want in Frankrijk is ook een noodtoestand en dus is erdo geen Hitler.

Sounds legit.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163913225
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:19 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Dus vraagtekens stellen bij Turkse noodtoestand is niet nodig want in Frankrijk is ook een noodtoestand en dus is erdo geen Hitler.

Sounds legit.
Maar verder heb je ook mijn eerdere reactie gelezen waarin ik zeg dat vraagtekens zetten gezond is, of heb je dat zelf niet goed gelezen.

Met een Franse noodtoestand weinig revolutionair aan de gang, maar dat in Turkije is meteen Hitleresque.

Sounds legit.
pi_163913242
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:18 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Dit zijn de leukste vragen, gewoon gericht om voorbeelden vragen en iedereen duikt snel weg.
Wat maakt het uit of de CHP wel of niet gezuiverd wordt? Sinds de noodtoestand is deze partij geen gevaar meer.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163913256
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:21 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Wat maakt het uit of de CHP wel of niet gezuiverd wordt? Sinds de noodtoestand is deze partij geen gevaar meer.
Dus er wordt niet gezuiverd in alle lagen van de maatschappij?
pi_163913259
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:21 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Wat maakt het uit of de CHP wel of niet gezuiverd wordt? Sinds de noodtoestand is deze partij geen gevaar meer.
Gewoon vragen blijven ontwijken, knul. Zodra men iets inhoudelijks gaat vragen duiken sommigen direct weg.
pi_163913262
quote:
11s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:07 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Alle lagen van de maatschappij?
Orhan Kemal Cengiz
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163913278
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:22 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Gewoon vragen blijven ontwijken, knul. Zodra men iets inhoudelijks gaat vragen duiken sommigen direct weg.
Orhan Kemal Cengiz vastzetten is heel normaal inderdaad .
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163913310
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:22 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dus er wordt niet gezuiverd in alle lagen van de maatschappij?
Lagen lijkt mij iets verticaals, lidmaatschap van de CHP iets horizontaals. Als er van generaals tot leraren gezuiverd wordt kan men spreken over alle lagen.
pi_163913315
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:22 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dus er wordt niet gezuiverd in alle lagen van de maatschappij?
In 98% van de lagen tot nu toe. Als morgen de CHP aan de beurt is kunnen we dus concluderen dat alle lagen van de maatschappij zijn gezuiverd?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163913318
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:22 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Orhan Kemal Cengiz
Is van de CHP ja, weet je het zeker?
Cengiz is een CHP criticus en schrijver voor Zaman, Gulens voormalige krant, nog meer?
pi_163913323
Ik droomde in april dat het in Turkije tot een kookpunt kwam, ik herinner me dat het erger en erger en erger en erger werd, maar helaas werd ik toen wakker dus ik weet niet hoe het afliep.
  donderdag 21 juli 2016 @ 20:25:08 #104
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163913332
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:20 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Maar verder heb je ook mijn eerdere reactie gelezen waarin ik zeg dat vraagtekens zetten gezond is, of heb je dat zelf niet goed gelezen.

Met een Franse noodtoestand weinig revolutionair aan de gang, maar dat in Turkije is meteen Hitleresque.

Sounds legit.
In Frankrijk is ook inderdaad een derde van de rechterlijke macht eruit gegooid.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  donderdag 21 juli 2016 @ 20:25:24 #105
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163913338
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:24 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Is van de CHP ja, weet je het zeker?
Cengiz is een CHP criticus en schrijver voor Zaman, Gulens voormalige krant, nog meer?
En hij was toevallig op Ataturk Airport, wilde het land uit. Heel toevallig allemaal.
pi_163913347
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:22 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Gewoon vragen blijven ontwijken, knul. Zodra men iets inhoudelijks gaat vragen duiken sommigen direct weg.
Ik geef aan dat het niet uitmaakt of een tandeloze CHP wel of niet gezuiverd wordt. Daar reageer je dan weer niet inhoudelijk op, wat ironisch is, aangezien je dat een 'wegduiker' maakt, om maar met je eigen woorden te spreken.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163913348
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:24 schreef Wyand het volgende:

[..]

Lagen lijkt mij iets verticaals, lidmaatschap van de CHP iets horizontaals. Als er van generaals tot leraren gezuiverd wordt kan men spreken over alle lagen.
Ehm, de CHP is goed voor 24% van de Turkse stem, jij denkt dat daarin geen leraren, generaals en ander soort poespas aan te pas komt?
  donderdag 21 juli 2016 @ 20:26:08 #108
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163913353
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:24 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Is van de CHP ja, weet je het zeker?
Cengiz is een CHP criticus en schrijver voor Zaman, Gulens voormalige krant, nog meer?
Ik zeg toch alle lagen van de bevolking?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 21 juli 2016 @ 20:26:44 #109
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163913366
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:25 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

In Frankrijk is ook inderdaad een derde van de rechterlijke macht eruit gegooid.
En niet te vergeten zo'n beetje het halve lerarenbestand
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_163913370
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:25 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

En hij was toevallig op Ataturk Airport, wilde het land uit. Heel toevallig allemaal.
Als ik Trigger was geweest had ik nu om empirisch bewijs gevraagd welke de vasthouding van deze man zou onderbouwen.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163913371
quote:
5s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:24 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

In 98% van de lagen tot nu toe. Als morgen de CHP aan de beurt is kunnen we dus concluderen dat alle lagen van de maatschappij zijn gezuiverd?
We hebben nog de BBP, de MHP, de HDP als grote politieke partijen, Verder de lui van Ulusal en Halk, hoe kom je aan 98%, uit je mouw geschud of?
  donderdag 21 juli 2016 @ 20:27:15 #112
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163913379
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:25 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

En hij was toevallig op Ataturk Airport, wilde het land uit. Heel toevallig allemaal.
Welk normaal wens wil nu graag in Turkije blijven als je wel eens kritiek hebt gehad op erdo? :')
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163913387
quote:
11s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:07 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Alle lagen van de maatschappij? Kom eens met voorbeelden van zuiveringen onder de CHP?
Die kan ik je wel geven.
pi_163913390
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:25 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ehm, de CHP is goed voor 24% van de Turkse stem, jij denkt dat daarin geen leraren, generaals en ander soort poespas aan te pas komt?
Tja, jij wilt mierenneuken over lagen. Als er generaals, soldaten, ambtenaren en leraren gezuiverd worden kun je gewoon spreken van alle lagen hoor. AKP leden zullen ook vast niet gezuiverd worden, daarom mogen we niet meer spreken van alle lagen? :')
  donderdag 21 juli 2016 @ 20:27:54 #115
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163913395
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:26 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Als ik Trigger was geweest had ik nu om empirisch bewijs gevraagd welke de vasthouding van deze man zou onderbouwen.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163913399
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:25 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

In Frankrijk is ook inderdaad een derde van de rechterlijke macht eruit gegooid.
In Frankrijk is er ook een staatsgreep geweest ja.
pi_163913407
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:26 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Ik zeg toch alle lagen van de bevolking?
En je ziet mij dat toch in twijfel trekken?
pi_163913409
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:26 schreef Triggershot het volgende:

[..]

We hebben nog de BBP, de MHP, de HDP als grote politieke partijen, Verder de lui van Ulusal en Halk, hoe kom je aan 98%, uit je mouw geschud of?
Oh, dus we kunnen wel stellen dat alle lagen eerder verticaal werkt dan horizontaal richting een aantal politieke partijen.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163913413
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:26 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Als ik Trigger was geweest had ik nu om empirisch bewijs gevraagd welke de vasthouding van deze man zou onderbouwen.
Jij snapt um :7
pi_163913419
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:27 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Die kan ik je wel geven.
Ja, ik kan je ook zuiveringen onder de AKP geven.
pi_163913428
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:28 schreef Triggershot het volgende:

[..]

En je ziet mij dat toch in twijfel trekken?
Kan je ook even de aanhouding van hierboven in twijfel trekken? Je bent immers objectief. Dus, beter ga je even Clap achter zijn reet aan zitten over de validiteit van die aanhouding.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163913434
AlptekinAkdogan twitterde op donderdag 21-07-2016 om 20:27:17 Kennen jullie deze man nog? Blijkt onschuldig te zijn! https://t.co/rbT01aN9zG reageer retweet
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_163913440
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:29 schreef StaceySinger het volgende:
AlptekinAkdogan twitterde op donderdag 21-07-2016 om 20:27:17 Kennen jullie deze man nog? Blijkt onschuldig te zijn! https://t.co/rbT01aN9zG reageer retweet
[ afbeelding ]
Maakt niet uit, Gulen aanhanger.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163913447
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:27 schreef Wyand het volgende:

[..]

Tja, jij wilt mierenneuken over lagen. Als er generaals, soldaten, ambtenaren en leraren gezuiverd worden kun je gewoon spreken van alle lagen hoor. AKP leden zullen ook vast niet gezuiverd worden, daarom mogen we niet meer spreken van alle lagen? :')
Geitenneuken wordt mij het meeste verweten, maar dat terzijde.
Als je een Gulenaffiliatie hebt sure, dan mag je zelfs een conciërge van het parlement zijn, zal je hetzelfde overkomen. Jihadisten worden ook in alle lagen van de samenleving gezuiverd, wordt er nu iets heel algemeens gedaan in NL, ja, echt?
pi_163913451
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:29 schreef StaceySinger het volgende:
AlptekinAkdogan twitterde op donderdag 21-07-2016 om 20:27:17 Kennen jullie deze man nog? Blijkt onschuldig te zijn! https://t.co/rbT01aN9zG reageer retweet
[ afbeelding ]
morgeneral :')
pi_163913459
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:28 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Oh, dus we kunnen wel stellen dat alle lagen eerder verticaal werkt dan horizontaal richting een aantal politieke partijen.
Als dat jou beter uitkomt.
pi_163913473
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:30 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Geitenneuken wordt mij het meeste verweten, maar dat terzijde.
Als je een Gulenaffiliatie hebt sure, dan mag je zelfs een conciërge van het parlement zijn, zal je hetzelfde overkomen. Jihadisten worden ook in alle lagen van de samenleving gezuiverd, wordt er nu iets heel algemeens gedaan in NL, ja, echt?
Vergelijk je nu Gulen aanhangers met Jihadisten?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163913475
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:30 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Geitenneuken wordt mij het meeste verweten, maar dat terzijde.
Als je een Gulenaffiliatie hebt sure, dan mag je zelfs een conciërge van het parlement zijn, zal je hetzelfde overkomen. Jihadisten worden ook in alle lagen van de samenleving gezuiverd, wordt er nu iets heel algemeens gedaan in NL, ja, echt?
Heb je empirisch bewijs dat alle 50,000+ een Gulen affiliatie hebben? Wat nog niet eens genoeg zou moeten zijn voor vervolging. Dus sterker, heb je empirisch bewijs dat alle 50,000+ betrokken waren bij de coup?
pi_163913493
Kunnen we net als Erdogan dit topic ook zuiveren van de Turken en ndere Erdo-aanhangers. Ik wil graag kunnen discussieren op een normale manier.
pi_163913506
quote:
9s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:32 schreef V-for-Vendetta het volgende:
Kunnen we net als Erdogan dit topic ook zuiveren van de Turken en ndere Erdo-aanhangers. Ik wil graag kunnen discussieren op een normale manier.
Conclusie: Erdogan is eng en niet helemaal goed.
pi_163913511
quote:
9s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:32 schreef V-for-Vendetta het volgende:
Kunnen we net als Erdogan dit topic ook zuiveren van de Turken en ndere Erdo-aanhangers. Ik wil graag kunnen discussieren op een normale manier.
Je lijkt Erdo wel :D
pi_163913557
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:31 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Vergelijk je nu Gulen aanhangers met Jihadisten?
Waarom niet?
  donderdag 21 juli 2016 @ 20:36:42 #133
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163913574
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:28 schreef Triggershot het volgende:

[..]

In Frankrijk is er ook een staatsgreep geweest ja.
Maak de vergelijking dan ook niet.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163913579
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:31 schreef Wyand het volgende:

[..]

Heb je empirisch bewijs dat alle 50,000+ een Gulen affiliatie hebben? Wat nog niet eens genoeg zou moeten zijn voor vervolging. Dus sterker, heb je empirisch bewijs dat alle 50,000+ betrokken waren bij de coup?
Ik heb even het stukje gemist waar ik de relevante Turkse officier van justitie ben of 'en terecht' als reactie gaf, kan je me even helpen herinneren?
pi_163913585
Hoe loopt dit volgens de Turken hier af?
pi_163913591
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:36 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Maak de vergelijking dan ook niet.
8-) :7
  donderdag 21 juli 2016 @ 20:37:35 #137
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163913596
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:28 schreef Triggershot het volgende:

[..]

En je ziet mij dat toch in twijfel trekken?
precies. Alles wat niet pro erdo is trek je in twijfel.
Lekker eenzijdig.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163913605
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:36 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Maak de vergelijking dan ook niet.
Ik maak een vergelijking met de noodtoestand, ik heb er geen moeite mee om te stellen dat het, jawel, empirisch voor Turkije noodzakelijker is.
  donderdag 21 juli 2016 @ 20:37:55 #139
452947 frietenstamp
Thierry! Thierry! Thierry!
pi_163913607
AlptekinAkdogan twitterde op donderdag 21-07-2016 om 20:27:17 Kennen jullie deze man nog? Blijkt onschuldig te zijn! https://t.co/rbT01aN9zG reageer retweet
Benieuwd ook hoe het met z'n rechteroor is.
pi_163913634
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:37 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

precies. Alles wat niet pro erdo is trek je in twijfel.
Lekker eenzijdig.
Ik moet de eenzijdigheid van de andere kant natuurlijk wel kunnen compenseren.
pi_163913647
Ik begrijp niet dat mensen 'voor' hem kunnen zijn. Hij deinst er niet voor terug dat mensen worden gedood na het geven van een mening. Is toch vreselijk.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  donderdag 21 juli 2016 @ 20:39:38 #142
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163913657
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:37 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik maak een vergelijking met de noodtoestand, ik heb er geen moeite mee om te stellen dat het, jawel, empirisch voor Turkije noodzakelijker is.
Ja, je hebt emperisch bewijs dat het noodzakelijk is om een derde vd rechters buiten spel te zetten?

Dat zie ik graag.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163913687
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:39 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Ja, je hebt emperisch bewijs dat het noodzakelijk is om een derde vd rechters buiten spel te zetten?

Dat zie ik graag.
wie heeft het over de rechters? check wel ff je facts na, de 3000 rechters zijn geschorst voor dat er een nood toestand is uitgeroepen.
pi_163913688
fonslambie twitterde op donderdag 21-07-2016 om 19:55:09 Kabinet roept bedreigde Turken in Nederland op om aangifte te doen. #Turkije #Erdogan https://t.co/sB55LbEsGh reageer retweet
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  donderdag 21 juli 2016 @ 20:41:17 #145
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163913693
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:38 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik moet de eenzijdigheid van de andere kant natuurlijk wel kunnen compenseren.
Inderdaad, want er komt nogal veel eenzijdige kritiek van Turken op wat hun leider doet.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163913715
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:37 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik heb even het stukje gemist waar ik de relevante Turkse officier van justitie ben of 'en terecht' als reactie gaf, kan je me even helpen herinneren?
Alsof er een gerechtelijke procedure aan te pas is gekomen _O-
pi_163913733
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:41 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Inderdaad, want er komt nogal veel eenzijdige kritiek van Turken op wat hun leider doet.
En nogal veel eenzijdige speculatieve onzin vanuit die andere hoek dat Erdogan nu allemaal wel / niet zou gaan doen, waarom hoor ik je daar niet over?
  donderdag 21 juli 2016 @ 20:43:07 #148
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163913737
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:41 schreef Triggershot het volgende:

[..]

wie heeft het over de rechters? check wel ff je facts na, de 3000 rechters zijn geschorst voor dat er een nood toestand is uitgeroepen.
Dat lijkt mij een reden temeer om er kritisch op te zijn.
Je bent liever kritisch op mensen die het schorsen van 3000 rechters in twijfel trekken.
Maar daar is toch bewijs voor? Of accepteer je het zonder bewijs. 1 van de twee.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163913745
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:42 schreef Wyand het volgende:

[..]

Alsof er een gerechtelijke procedure aan te pas is gekomen _O-
fok it, ik ga het gewoon herhalen:

quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:37 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik heb even het stukje gemist waar ik de relevante Turkse officier van justitie ben of 'en terecht' als reactie gaf, kan je me even helpen herinneren?
pi_163913779
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:43 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Dat lijkt mij een reden temeer om er kritisch op te zijn.
Je bent liever kritisch op mensen die het schorsen van 3000 rechters in twijfel trekken.
Maar daar is toch bewijs voor? Of accepteer je het zonder bewijs. 1 van de twee.
Geef eens een voorbeeld, een simpele voorbeeld waarin ik kritisch ben over de mensen die vraagtekens plaatsen bij het (on)rechtmatig schorsen van de rechters. Eentje maar en ik geef je gelijk, anders misschien ff snel beseffen dat je mij woorden in de mond legt mijn waarde.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 21-07-2016 20:45:06 ]
pi_163913780
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  Moderator / Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 20:45:34 #152
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163913797
Als één van de eerste opgepakte officieren schijnt uiteindelijk onschuldig te zijn. Als hij al onschuldig is, dan moet iedere fatsoenlijk denkende MENS toch zijn of haar vraagtekens zetten bij de schuld van de bijna 60.000 mensen die zijn opgepakt en/of uit functie zijn gezet?

De Turken hier moeten eens ophouden met op hun tenen getrapt te zijn. Enige wat jullie doen is verdedigen, omdat jullie je aangevallen voelen. De Nederlanders en de anti-Erdogan posters hier zijn niet anti-Turkije (althans niet allemaal, je hebt er een paar mafkezen tussen die niet verder komen dan "ga terug naar je eigen land"). Je hoeft Turkije niet te verdedigen.

Accepteer nou eens dat wat Erdogan doet fout is en gewoon op geen enkele manier goed te praten is. Net als de acties van het leger waar ze op onbewapende burgers schoten.

Kappen met slachtoffer rol spelen, nadenken en gewoon antwoorden en/of discussiëren. Niet dat eeuwige kansloze geneuzel.
pi_163913826
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:43 schreef Triggershot het volgende:

[..]

fok it, ik ga het gewoon herhalen:

[..]

quote:
Als je een Gulenaffiliatie hebt sure, dan mag je zelfs een conciërge van het parlement zijn, zal je hetzelfde overkomen. Jihadisten worden ook in alle lagen van de samenleving gezuiverd, wordt er nu iets heel algemeens gedaan in NL, ja, echt?
Hier impliceer je dat het allemaal Gulen aanhangers zouden zijn.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 21 juli 2016 @ 20:46:28 #154
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163913834
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:45 schreef Kyran het volgende:
Als één van de eerste opgepakte officieren schijnt uiteindelijk onschuldig te zijn. Als hij al onschuldig is, dan moet iedere fatsoenlijk denkende MENS toch zijn of haar vraagtekens zetten bij de schuld van de bijna 60.000 mensen die zijn opgepakt en/of uit functie zijn gezet?

De Turken hier moeten eens ophouden met op hun tenen getrapt te zijn. Enige wat jullie doen is verdedigen, omdat jullie je aangevallen voelen. De Nederlanders en de anti-Erdogan posters hier zijn niet anti-Turkije (althans niet allemaal, je hebt er een paar mafkezen tussen die niet verder komen dan "ga terug naar je eigen land"). Je hoeft Turkije niet te verdedigen.

Accepteer nou eens dat wat Erdogan doet fout is en gewoon op geen enkele manier goed te praten is. Net als de acties van het leger waar ze op onbewapende burgers schoten.

Kappen met slachtoffer rol spelen, nadenken en gewoon antwoorden en/of discussiëren. Niet dat eeuwige kansloze geneuzel.
Tamam maar toch Turkiye 1 lan _O_
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_163913837
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:45 schreef Kyran het volgende:
knip
Ga je nog komen met onderbouwingen voor je eerdere claim?
pi_163913841
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:42 schreef Triggershot het volgende:

[..]

En nogal veel eenzijdige speculatieve onzin vanuit die andere hoek dat Erdogan nu allemaal wel / niet zou gaan doen, waarom hoor ik je daar niet over?
Als 'Sunni Supremacist' (dat was deze beste jongen z'n ondertitel hier) sta jij natuurlijk al flink wat dagen in je handen te wrijven. Trump Nazi's in de VS, Erdogan Nazi's in Turkije en Triggershot is blaai.

koffers pakken en vertrekken, ouwe nazi.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 21 juli 2016 @ 20:47:05 #157
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163913853
Net als die staatsmongool die de VS er bij de haren bij sleurde want "context" :D :'( :D
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_163913864
Mensen die zowel tegen Erdogan als tegen Gulen zijn, dat mág natuurlijk.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 20:47:28 #159
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163913865
quote:
9s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:46 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ga je nog komen met onderbouwingen voor je eerdere claim?
Welke claim?
pi_163913872
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:46 schreef Wyand het volgende:

[..]

[..]

Hier impliceer je dat het allemaal Gulen aanhangers zouden zijn.
Waaranders wordt er momenteel op gejaagd dan alles wat - vermoedelijk - valt onder zijn bolwerk? Voorbeelden, rugnummers van alternatieve zaken?
  donderdag 21 juli 2016 @ 20:47:38 #161
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163913875
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:42 schreef Triggershot het volgende:

[..]

En nogal veel eenzijdige speculatieve onzin vanuit die andere hoek dat Erdogan nu allemaal wel / niet zou gaan doen, waarom hoor ik je daar niet over?
Omdat mijn punt, waar deze discussie begon, ging over het verschil in kritische houding tussn pro en anti erdo punten. En dat in de weerlegging, net zoals nu, altijd moet worden verwezen naar het gedrag van een ander. Enkel naar het eigen gedrag kijken schijnt nogal een dingetje te zijn.

Vergelijkingen met Hitler zijn imo zinloos en kansloos en ontneemt je eerder het zicht op wat er nu echt gebeurt. Maar daar ging het punt niet over. Kunnen we het ook over hebben. Maar het valt emperisch op dat er nooit enkel naar eigen gedrag wordt gekeken.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163913889
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:39 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Ja, je hebt emperisch bewijs dat het noodzakelijk is om een derde vd rechters buiten spel te zetten?

Dat zie ik graag.
Ik zeg maar wat.
Als deze rechters trouw hebben gezworen aan Gülen omdat deze hun studie heeft bekostigd en ondersteund. Dat ze bij hem in het krijt staan. Als een soort piramidespel zeg maar. Maar ik bemoei niet.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_163913896
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:46 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Als 'Sunni Supremacist' (dat was deze beste jongen z'n ondertitel hier) sta jij natuurlijk al flink wat dagen in je handen te wrijven. Trump Nazi's in de VS, Erdogan Nazi's in Turkije en Triggershot is blaai.
Ben ik een jongen dan, weet jij veel, misschien wel een onzekere vrouw of een tranny.
pi_163913897
Volgens Erdoğan is er van corruptie geen sprake, en is het geheel het werk van een samenzwering door een 'parallelle staat', in samenwerking met 'buitenlandse krachten'. In de maanden die volgden op het corruptieonderzoek werden ruim 7.000 agenten, meer dan duizend werknemers van veiligheidsdiensten en honderden rechters en officieren van justitie ontslagen of overgeplaatst.[161][162] In een gelekt telefoongesprek zou te horen zijn hoe Erdoğan zich na het bekend worden van de corruptiezaak persoonlijk bezighield met het vervangen van openbaar aanklagers.[163] Volgens Erdoğan zijn deze mensen aanhangers van Fethullah Gülen, en hij omschreef ze als 'hashasjins' (hasjrokende huurmoordenaars). Een ruime meerderheid van de Turkse bevolking gelooft echter niet in het officiële standpunt van de regering over het corruptieonderzoek.[164] Daarnaast bleek uit een van de geluidsopnamen dat Erdoğan na het lekken van het schandaal zelf de nieuwe aanklagers voor de zaak uitkoos.[163]

Hij blijkt dus wel vaker mensen te ontslaan op basis van z'n eigen enge dingen. Hoezo grijpt niemand hier in?
pi_163913914
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:47 schreef Kyran het volgende:

[..]

Welke claim?
Dat X aantal van de door de AKP geopende scholen Erdogan wordt verheerlijkt :7
pi_163913924
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:47 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Waaranders wordt er momenteel op gejaagd dan alles wat - vermoedelijk - valt onder zijn bolwerk? Voorbeelden, rugnummers van alternatieve zaken?
Aha, dus nu zijn het volgens jouw opeens wel allemaal Gulen aanhangers? Nogmaals, waar is je bewijs?
  donderdag 21 juli 2016 @ 20:49:33 #167
242879 Onnoman
The On And Only
pi_163913933
zijn er nog nieuwtjes?
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_163913935
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:47 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Omdat mijn punt, waar deze discussie begon, ging over het verschil in kritische houding tussn pro en anti erdo punten. En dat in de weerlegging, net zoals nu, altijd moet worden verwezen naar het gedrag van een ander. Enkel naar het eigen gedrag kijken schijnt nogal een dingetje te zijn.

Vergelijkingen met Hitler zijn imo zinloos en kansloos en ontneemt je eerder het zicht op wat er nu echt gebeurt. Maar daar ging het punt niet over. Kunnen we het ook over hebben. Maar het valt emperisch op dat er nooit enkel naar eigen gedrag wordt gekeken.
Voor zo een betoog kan ik alleen maar buigen mijn beste.
  donderdag 21 juli 2016 @ 20:50:00 #169
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163913952
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:44 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Geef eens een voorbeeld, een simpele voorbeeld waarin ik kritisch ben over de mensen die vraagtekens plaatsen bij het (on)rechtmatig schorsen van de rechters. Eentje maar en ik geef je gelijk, anders misschien ff snel beseffen dat je mij woorden in de mond legt mijn waarde.
Ik noem het, en je begint over Frankrijk.

Maar goed, blijkbaar ben je er kritisch op, ik hoor het graag. Of het bewijs dat het terecht is ze eruit te gooien.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163913968
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:48 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ben ik een jongen dan, weet jij veel, misschien wel een onzekere vrouw of een tranny.
een bange schijterd die niet naar Turkije durft te verhuizen.
pi_163913969
Hoezo is het of voor Erdogan, of voor Gulen? Je kunt toch tegen alletwee zijn?
pi_163913971
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:49 schreef Wyand het volgende:

[..]

Aha, dus nu zijn het volgens jouw opeens wel allemaal Gulen aanhangers? Nogmaals, waar is je bewijs?
fok it, ik ga het een derde x herhalen
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:37 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik heb even het stukje gemist waar ik de relevante Turkse officier van justitie ben of 'en terecht' als reactie gaf, kan je me even helpen herinneren?
pi_163914005
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:46 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Als 'Sunni Supremacist' (dat was deze beste jongen z'n ondertitel hier) sta jij natuurlijk al flink wat dagen in je handen te wrijven. Trump Nazi's in de VS, Erdogan Nazi's in Turkije en Triggershot is blaai.

koffers pakken en vertrekken, ouwe nazi.
Wel opvallend dat die sunni supremacisten zich te goed voelen om in een moslimland te leven ja.
  donderdag 21 juli 2016 @ 20:51:27 #174
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163914008
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:50 schreef Triggershot het volgende:

[..]

fok it, ik ga het een derde x herhalen

[..]

Maar wat vind je van die actie dan, om er 3000 uit te gooien?
Of vind je daar niks van?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163914019
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:50 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Ik noem het, en je begint over Frankrijk.

Maar goed, blijkbaar ben je er kritisch op, ik hoor het graag. Of het bewijs dat het terecht is ze eruit te gooien.
Ik heb het over een noodtoestand gezien dat over Frankrijk gaat, jij hebt het over rechters, ik wijs je er op dat het is gebeurd voor de noodtoestand waar ik mijn Frankrijk vergelijking mee aanhaal en jij hebt het weer over rechters? Kewl.
pi_163914028
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:50 schreef Beathoven het volgende:

[..]

een bange schijterd die niet naar Turkije durft te verhuizen.
Jij snapt um.
pi_163914044
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:50 schreef Triggershot het volgende:

[..]

fok it, ik ga het een derde x herhalen

[..]

Jij beticht anderen hier van ongefundeerde claims, nu vraag ik om bewijs voor je claim dat het allemaal Gulen aanhangers zouden zijn. Maar dan hoeft bewijs opeens niet meer, want je bent immers geen 'officier van justitie'. Juist ja.
pi_163914049
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:51 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Maar wat vind je van die actie dan, om er 3000 uit te gooien?
Of vind je daar niks van?
Als ik onterecht zou wordt bestempeld en slachtoffer ben dan zeg ik


tegen Erdo inc.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 20:53:32 #179
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163914066
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:48 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dat X aantal van de door de AKP geopende scholen Erdogan wordt verheerlijkt :7
Ik zal eens kijken of ik het terug kan vinden. Heb meerdere interviews/documentaires gezien waar leraren i.p.v. gewoon les geven het vooral hebben hoe geweldig Erdogan wel niet is. Dat hij de vader van alle Turken is en dat ze zonder hem het lang niet zo goed zouden hebben gehad.

Beetje Ataturk verhaal, maar dan Ataturk out, ErdoTurk in.
pi_163914070
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:52 schreef Wyand het volgende:

[..]

Jij beticht anderen hier van ongefundeerde claims, nu vraag ik om bewijs voor je claim dat het allemaal Gulen aanhangers zouden zijn. Maar dan hoeft bewijs opeens niet meer, want je bent immers geen 'officier van justitie'. Juist ja.
Ongefundeerde claims van henzelf, jij probeert mij claims in te voeten te schuiven, subtiel verschilletje. :')
pi_163914077
Als TriggerShot naar een moslimland zou verhuizen dan weet ik niet hoe hij het zou overleven wanneer zijn spaarcentjes op zijn.
  donderdag 21 juli 2016 @ 20:54:05 #182
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163914090
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:51 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik heb het over een noodtoestand gezien dat over Frankrijk gaat, jij hebt het over rechters, ik wijs je er op dat het is gebeurd voor de noodtoestand waar ik mijn Frankrijk vergelijking mee aanhaal en jij hebt het weer over rechters? Kewl.
Jij probeert Turkije met Frankrijk te vergelijken, dus doe ik dat ook.
Dat de vergelijking je niet zint, prima.

Maar wat vind je nou van die actie tegen de rechters? Of durf je je daar niet over uit te spreken zonder naar een ander land of persoon of iets te verwijzen?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163914094
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:53 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ik zal eens kijken of ik het terug kan vinden. Heb meerdere interviews/documentaires gezien waar leraren i.p.v. gewoon les geven het vooral hebben hoe geweldig Erdogan wel niet is. Dat hij de vader van alle Turken is en dat ze zonder hem het lang niet zo goed zouden hebben gehad.

Beetje Ataturk verhaal, maar dan Ataturk out, ErdoTurk in.
Oh op zo een fiets bedoel je, ja dat gebeurt wel ongezond veel ja. :')
pi_163914128
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:53 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ongefundeerde claims van henzelf, jij probeert mij claims in te voeten te schuiven, subtiel verschilletje. :')
Hier je post waar je aangeeft dat het volgens jou waarschijnlijk allemaal Gulen aanhangers zijn:

quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:47 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Waaranders wordt er momenteel op gejaagd dan alles wat - vermoedelijk - valt onder zijn bolwerk? Voorbeelden, rugnummers van alternatieve zaken?
Dus, je bewijs?
  donderdag 21 juli 2016 @ 20:55:55 #185
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163914140
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:53 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Als ik onterecht zou wordt bestempeld en slachtoffer ben dan zeg ik


tegen Erdo inc.
Maar blijkbaar is daar geen bewijs van, want je zegt terecht 'als'.

Dat dit zonder bewijs gebeurt is toch gek?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163914156
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:53 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Leg ons hier nog even uit waarom je een Sunni supremacist bent en dit regime steunt ouwe Nazi.
Omdat hij dezelfde ideologie heeft als Erdogan. Als je de fouten van je leider door de vingers ziet omdat hij dezelfde ideologie heeft dan ben je verloren. Trouwens best raar dat hij in NL woont en Erdogan als leider ziet. In NL heeft die islamitische aap niks te zeggen.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 21 juli 2016 @ 20:56:38 #187
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163914169
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:54 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Oh op zo een fiets bedoel je, ja dat gebeurt wel ongezond veel ja. :')
Dat is ook zijn doel gok ik zo. Als hij zn zjn krijgt heb je over 20 jaar een land vol erdogekkies.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_163914181
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:54 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Jij probeert Turkije met Frankrijk te vergelijken, dus doe ik dat ook.
Dat de vergelijking je niet zint, prima.
Vergelijking a la noodtoestand, Frankrijk heeft geen staatsgreep gehad, zodra dat wel gebeurd kunnen we kijken hoe Frankrijk daaronder reageert. Frankrijk heeft al voor veel minder een noodtoestand uitgeroepen, je mag je vergelijking maken zoals je dat zelf wenst, heb er geen moeite mee, besef wel dat het niet de vergelijking is die ik maak.
quote:
Maar wat vind je nou van die actie tegen de rechters? Of durf je je daar niet over uit te spreken zonder naar een ander land of persoon of iets te verwijzen?
2 opties, of ik heb het al gedaan, of ik ben idd een schijterd. wie zal het zeggen?
pi_163914210
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:51 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik heb het over een noodtoestand gezien dat over Frankrijk gaat, jij hebt het over rechters, ik wijs je er op dat het is gebeurd voor de noodtoestand waar ik mijn Frankrijk vergelijking mee aanhaal en jij hebt het weer over rechters? Kewl.
het is niet zo sterk om die vergelijking te maken denk ik. Als in Frankrijk zo'n groot aantal rechters en leraren waren ontslagen/op zijspoor gezet dan was er alsnog een opstand ontstaan ondanks noodtoestand
pi_163914214
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:55 schreef Wyand het volgende:

[..]

Hier je post waar je aangeeft dat het volgens jou waarschijnlijk allemaal Gulen aanhangers zijn:

[..]

Dus, je bewijs?
Ik geef je de lezing van het officiele verhaal, dat jij dat ziet als mijn beweringen is prima, maar fok it, ik herhaal het een vierde x.
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:37 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik heb even het stukje gemist waar ik de relevante Turkse officier van justitie ben of 'en terecht' als reactie gaf, kan je me even helpen herinneren?
pi_163914228
-.

[ Bericht 99% gewijzigd door sp3c op 21-07-2016 21:00:00 ]
pi_163914231
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:55 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Maar blijkbaar is daar geen bewijs van, want je zegt terecht 'als'.

Dat dit zonder bewijs gebeurt is toch gek?
Geen bewijs van, hoe kom je daarbij, ik weet het niet, maar jij dus wel blijkbaar?
pi_163914250
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:56 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Dat is ook zijn doel gok ik zo. Als hij zn zjn krijgt heb je over 20 jaar een land vol erdogekkies.
Dat is al de facto zo natuurlijk.
  donderdag 21 juli 2016 @ 21:00:00 #194
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163914277
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:56 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Vergelijking a la noodtoestand, Frankrijk heeft geen staatsgreep gehad, zodra dat wel gebeurd kunnen we kijken hoe Frankrijk daaronder reageert. Frankrijk heeft al voor veel minder een noodtoestand uitgeroepen, je mag je vergelijking maken zoals je dat zelf wenst, heb er geen moeite mee, besef wel dat het niet de vergelijking is die ik maak.

[..]

2 opties, of ik heb het al gedaan, of ik ben idd een schijterd. wie zal het zeggen?
Je bedoelt je post met het filmpje?
Daarin begin je met 'als', zegt nog steeds niks dus.
En ook geen bewijs dat het wel terecht zou zijn, waar je bij anderen meteen om vraagt.

Hoezo accepteer je zo'n actie zonder bewijs?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 21:00:05 #195
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_163914280
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:58 schreef Beathoven het volgende:
-.
kappen
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_163914316
Wauw, ineens komt heel Fok op voor Gülen.Wie had dat ooit kunnen bedenken. Weten jullie wel hoeveel Gülenisten alleen al NL telt.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_163914319
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:00 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Je bedoelt je post met het filmpje?
Daarin begin je met 'als', zegt nog steeds niks dus.
En ook geen bewijs dat het wel terecht zou zijn, waar je bij anderen meteen om vraagt.

Hoezo accepteer je zo'n actie zonder bewijs?
1. Als omdat ik het niet weet, jij wel?
2. Ik vraag mensen om bewijs van eigen claims, niet claims van anderen.
3. Waar lees je dat ik het accepteer.

Linkjes, citaties, quotes van mij graag.

Zo niet, weet waar je het over hebt voor je mij van zaken beticht.
pi_163914349
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:01 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Wauw, ineens komt heel Fok op voor Gülen.Wie had dat ooit kunnen bedenken. Weten jullie wel hoeveel Gülenisten alleen al NL telt.
Waar wordt er hier opgekomen voor Gulen? Kritiek op Erdogan =/= opkomen voor Gulen.
  donderdag 21 juli 2016 @ 21:02:49 #199
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163914352
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 20:58 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Geen bewijs van, hoe kom je daarbij, ik weet het niet, maar jij dus wel blijkbaar?
Ik vraag al 5 keer of je er bewijs van hebt. Laat maar zien dan.

Tot nu toe draai je om de vraag heen of je er bewijs van hebt en kom je qua oordeel niet verder dan een 'als het niet klopt dan..' dat zelfs erdo nog redelijk zou vinden.

Zo moeilijk is het niet. Bewijs ja/nee. Bij ja, laat maar zien. Bij nee, waarom accepteer je dit?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163914367
Al die arme opgejaagde Turken. Kunnen we niet allemaal een t-shirt aandoen met 'ik ben de opgejaagde Turk'? Als het zo doorgaat worden we straks allemaal opgejaagd dus misschien is het verstandiger nu alvast voor de Turkse slachtoffers op te komen.
pi_163914369
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:02 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Ik vraag al 5 keer of je er bewijs van hebt. Laat maar zien dan.

Tot nu toe draai je om de vraag heen of je er bewijs van hebt en kom je qua oordeel niet verder dan een 'als het niet klopt dan..' dat zelfs erdo nog redelijk zou vinden.

Zo moeilijk is het niet. Bewijs ja/nee. Bij ja, laat maar zien. Bij nee, waarom accepteer je dit?
Bewijs waarvan? :')
pi_163914373
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:01 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Wauw, ineens komt heel Fok op voor Gülen.Wie had dat ooit kunnen bedenken. Weten jullie wel hoeveel Gülenisten alleen al NL telt.
Inb4 "Nee, ik heb ook geen idee". :')
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 21:03:43 #203
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_163914392
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:03 schreef Loekie1 het volgende:
Al die arme opgejaagde Turken. Kunnen we niet allemaal een t-shirt aandoen met 'ik ben de opgejaagde Turk'? Als het zo doorgaat worden we straks allemaal opgejaagd dus misschien is het verstandiger nu alvast voor de Turkse slachtoffers op te komen.
waarom zouden wij opgejaagd worden?
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  donderdag 21 juli 2016 @ 21:03:46 #204
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163914395
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:01 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Wauw, ineens komt heel Fok op voor Gülen.Wie had dat ooit kunnen bedenken. Weten jullie wel hoeveel Gülenisten alleen al NL telt.
Ik zie eigenlijk niemand het voor hem opnemen in de laatste pagina's hier.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163914414
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:03 schreef sp3c het volgende:

[..]

waarom zouden wij opgejaagd worden?
Omdat nadat het Turkse volk gezuiverd is, de rest gezuiverd moet worden natuurlijk.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 21:04:44 #206
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163914429
06melihgokcek twitterde op donderdag 21-07-2016 om 19:58:30 BU GECE FETOCULARIN YENİ BİR DARBE GİRİŞİMİNDE BULUNACAĞINA DAİR YAYGIN HABERLER YAYILIYOR..BEN İNANMIYORUM.AMA SABAHA KADAR UYUMAMAK LAZIM. reageer retweet
Ik vind hem toch wel zo'n geweldige clown he :D

Samenvatting: Ik hoor geruchten dat FETO vanavond weer pogingen tot een staatsgreep gaat doen. Ik geloof er niet in, maar laten we niet slapen tot in de morgen.
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 21:04:52 #207
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_163914435
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:04 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Omdat nadat het Turkse volk gezuiverd is, de rest gezuiverd moet worden natuurlijk.
euh?????

whut?
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_163914448
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:04 schreef sp3c het volgende:

[..]

euh?????

whut?
Denk je niet? Erdogan beschuldigt nu alvast al 'buitenlandse krachten'. Ik weet het ook niet wat er gaat gebeuren, maar hier lijkt mij een heel plan achter zitten, na deze stap volgt de volgende.
  donderdag 21 juli 2016 @ 21:05:17 #209
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163914449
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:03 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Bewijs waarvan? :')
Dat het terecht is dat 3000 rechters eruit zijn gegooid
Blijkbaar ben je er als de kippen bij om in drievoud bewijs van een toekomstscenario te eisen.

Maar vind je niks van 3000 rechters eruit gooien en ontwijk je elke vraag over als je er wel wat vindt, wat die mening dan is.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 21:05:39 #210
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_163914457
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:05 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Denk je niet? Erdogan beschuldigt nu alvast al 'buitenlandse krachten'.
Erdogan gaat ons zuiveren??

met welk leger _O-
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_163914470
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:01 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Wauw, ineens komt heel Fok op voor Gülen.Wie had dat ooit kunnen bedenken. Weten jullie wel hoeveel Gülenisten alleen al NL telt.
Zit je lekker in die zelf uitgeroepen slachtofferrol?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  donderdag 21 juli 2016 @ 21:06:13 #212
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163914475
Maar goed triggershot, wat vind je van het ontslaan van 3000 rechters?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 21:06:14 #213
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163914477
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:05 schreef sp3c het volgende:

[..]

Erdogan gaat ons zuiveren??

met welk leger _O-
Alsof Nederland een leger heeft, pang pang :P
pi_163914503
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:05 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Dat het terecht is dat 3000 rechters eruit zijn gegooid
Blijkbaar ben je er als de kippen bij om in drievoud bewijs van een toekomstscenario te eisen.

Maar vind je niks van 3000 rechters eruit gooien en ontwijk je elke vraag over als je er wel wat vindt, wat die mening dan is.
Gast, je kunt niet eens mij een 1x quoten op de vraag waar je een acceptatie waar je mij van beticht of zelfs iets als een goedkeuring of 'terecht' van lezen, zelfs niet dat ik je er op aanspreek en nog blijf je in herhaling vallen.

Vindt je het gek dat ik idiote clains richting mijn adres ontwijk, ga eerst eens de woorden die je me in de mond legt maar eens onderbouwen.
pi_163914527
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:06 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Maar goed triggershot, wat vind je van het ontslaan van 3000 rechters?
Terecht, heerlijk dat het gebeurd, lekker voor ze, Erdogan _O_

schijnbaar.
pi_163914556
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:05 schreef sp3c het volgende:

[..]

Erdogan gaat ons zuiveren??

met welk leger _O-
Tegen Dutchbat heb je niet veel nodig. :@
pi_163914561
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:06 schreef Kyran het volgende:

[..]

Alsof Nederland een leger heeft, pang pang :P
Wat gebeurt er als al die Turken zich tegen ons gaan keren? Omdat wij zogenaamd ook op de hand van Gulen zijn?
  donderdag 21 juli 2016 @ 21:09:52 #218
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163914586
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:07 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Gast, je kunt niet eens mij een 1x quoten op de vraag waar je een acceptatie waar je mij van beticht of zelfs iets als een goedkeuring of 'terecht' van lezen, zelfs niet dat ik je er op aanspreek en nog blijf je in herhaling vallen.

Vindt je het gek dat ik idiote clains richting mijn adres ontwijk, ga eerst eens de woorden die je me in de mond legt maar eens onderbouwen.
Ik vraag het aan je, of je het terecht vind, niet dat je het terecht vind.

Dat doe ik al 6x.

Ik probeer te weten te komen of je het terecht vind dat die actie is gebeurd en of je bewijs hebt dat dit zo is.
Meer niet. Gewoon een vraag.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 21:10:30 #219
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163914605
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:08 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Wat gebeurt er als al die Turken zich tegen ons gaan keren? Omdat wij zogenaamd ook op de hand van Gulen zijn?
Niks, want ze hebben hier niks te zeggen.

Trigger je bent echt een geweldige trol :P en iedereen blijft maar happen. Ga eten jongens .....
  donderdag 21 juli 2016 @ 21:10:45 #220
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163914615
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:07 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Terecht, heerlijk dat het gebeurd, lekker voor ze, Erdogan _O_

schijnbaar.
Jezus wat kansloos.

Jij denkt dat ik je woorden in de mond wil leggen, ik vraag je simpel naar een mening meer niet.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163914637
Ik zou tegen alle Gulen-aanhangers willen zeggen: gooi al zijn boeken in de fik, het is een oplichter. Maar dan ben je er nog niet, want dan ben je nog steeds niet pro-Erdogan en daar gaat het allemaal om.
Als de aap uit de mouw komt wordt Gulen de nieuwe Bin Laden, daar zie ik het nog van komen. Met Erdo als zijn tweede man.
pi_163914638
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:09 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Ik vraag het aan je, of je het terecht vind, niet dat je het terecht vind.

Dat doe ik al 6x.

Ik probeer te weten te komen of je het terecht vind dat die actie is gebeurd en of je bewijs hebt dat dit zo is.
Meer niet. Gewoon een vraag.
Als het onterecht is dan is het fucked up, common sense.
pi_163914645
quote:
13s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:10 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Jezus wat kansloos.

Jij denkt dat ik je woorden in de mond wil leggen, ik vraag je simpel naar een mening meer niet.
Lees je eerdere verwoordingen mijn beste.
pi_163914662
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:11 schreef Loekie1 het volgende:
Ik zou tegen alle Gulen-aanhanger willen zeggen: gooi al zijn boeken in de fik, het is een oplichter. Maar dan ben je er nog niet, want dan ben je nog steeds niet pro-Erdogan en daar gaat het allemaal om.
Ben je als MHP wel pro Erdogan dan?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 21-07-2016 21:12:29 ]
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 21:12:32 #225
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_163914666
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:06 schreef Kyran het volgende:

[..]

Alsof Nederland een leger heeft, pang pang :P
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:08 schreef Atak het volgende:

[..]

Tegen Dutchbat heb je niet veel nodig. :@

daarnaast moeten ze de halve wereld eerst verslaan voor ze hier zijn, ik zou daar niet zo bang voor zijn :')
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  donderdag 21 juli 2016 @ 21:12:50 #226
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163914678
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:11 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Als het onterecht is dan is het fucked up, common sense.
Als je niet weet of het onterecht is, weet je ook niet of het terecht is.

Dat baart je geen zorgen? Dat er misschien 3000 rechters er onterecht uitgegooid worden?

Vraag he, leg je niks in de mond.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163914695
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:12 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ben je als MHP wel pro Erdogan dan?
Wat is MHP?
pi_163914710
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:12 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Als je niet weet of het onterecht is, weet je ook niet of het terecht is.

Dat baart je geen zorgen? Dat er misschien 3000 rechters er onterecht uitgegooid worden?

Vraag he, leg je niks in de mond.
Daarom ook 'als'.

Waarom moet dat mij zorgen baren, het is niet mijn staat. Ik baar me er niet meer zorgen dan om wat Mali met haar burgers doet of Rusland for that matter.
pi_163914717
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:13 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Wat is MHP?
De Turkse nationalisten.
pi_163914725
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:07 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Terecht, heerlijk dat het gebeurd, lekker voor ze, Erdogan _O_

schijnbaar.
Vind jij dat Erdo ziek in zijn hoofd is, of juist niet?
pi_163914744
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:15 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Vind jij dat Erdo ziek in zijn hoofd is, of juist niet?
Triggershot interview topic, really?
pi_163914748
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:14 schreef Triggershot het volgende:

[..]

De Turkse nationalisten.
Die zijn pro Erdogan volgens mij.
pi_163914761
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:12 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Als je niet weet of het onterecht is, weet je ook niet of het terecht is.

Dat baart je geen zorgen? Dat er misschien 3000 rechters er onterecht uitgegooid worden?

Vraag he, leg je niks in de mond.
Waarom maak jij je daar zorgen om? Het gebeurt daar blijkbaar vaker dat er massaal duizenden mensen ontslagen worden onder leiding van Erdogan als hem iets niet aanstaat. Maakte je je toen ook zo'n zorgen?
pi_163914764
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:15 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Die zijn pro Erdogan volgens mij.
Waarom zijn ze dan tegen Erdogan's presidentiele systeem?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 21:16:31 #235
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163914769
Niemand weet hoe het zit jongens. De AKP-aanhangers niet, maar de tegengeluiden ook niet. Er is nergens bewijs voor. Geen enkel verhaallijn klopt of is met een ander verhaallijn te rijmen. Het klopt van geen kant en er zijn meer leugens dan waarheden out there.

Toen het allemaal net begon was mijn eerste reactie "sjeez Erdogan, hoe heb je dit nou weer opgezet". Ik was er van overtuigd dat hij hier zelf achter zat. Dit baseerde ik puur op mijn mening over hoe achterbaks en eng deze vent is. Nu, na een paar dagen, denk ik echter niet dat hij er zelf achter zat. Hij heeft het in ieder geval niet zeld bedacht.

Met all informatie van allerlei verschillende media ben ik nu wel overtuigd dat hij er wel langer van af wist. Hij wist dat dit vroeg of laat ging gebeuren en had al een rampenplan klaarstaan. Ook op de dag zelf wist hij het al eerder dan wat hij beweert. Hij heeft het hele gebeuren slim omgezet in een prachtig politiek spelletje en statement waar hij t.o.v. een groot deel van het Turkse volk sterk uit komt (of zal komen).

Hij draaft nu echter zo ver door dat het een keer gaat backfiren. Weet nog niet hoe, maar het zit er aan te komen.
pi_163914772
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:15 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Triggershot interview topic, really?
Je hoeft niet te antwoorden, ben er wel benieuwd naar!
pi_163914773
Kijk eens, ik werd hier twee jaar geleden al bedreigd omdat ik iets onaardigs zei over Erdogan. Dit hele gebeuren is al lang van tevoren bedacht. Na deze zuivering stopt het niet, dan staat er iets anders in het Grote Draaiboek.

Zelfs dat al die Turken in Europa zijn gedropt was een begin van het plan volgens mij. Ik hoop dat de wereldleiders rekening houden met dat scenario.
  donderdag 21 juli 2016 @ 21:18:05 #238
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163914810
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:14 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Daarom ook 'als'.

Waarom moet dat mij zorgen baren, het is niet mijn staat. Ik baar me er niet meer zorgen dan om wat Mali met haar burgers doet of Rusland for that matter.
Oh ik ook niet.

Maar ik vind het dan wel opmerkelijk dat je op een anti dingetje van erdo om bewijs roept, maar bij de acties van erdo zelf niet verder komt dan 'als'..
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163914835
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:18 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Oh ik ook niet.

Maar ik vind het dan wel opmerkelijk dat je op een anti dingetje van erdo om bewijs roept, maar bij de acties van erdo zelf niet verder komt dan 'als'..
Moet ik dan mijn mond voorbij praten en je even haarfijn uitleggen hoe het allemaal in elkaar steekt zonder het fijne er van te weten? Zo ja, schrijf ik een boek vol.
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 21:19:22 #240
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_163914852
kap ff met die idiote vragen man, als iemand straks wil weten wat voor onderbroekje hij aan heeft dan move ik deze hele reeks handmatig naar KEL
daar kan ik toch niet in
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_163914860
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:19 schreef sp3c het volgende:
kap ff met die idiote vragen man, als iemand straks wil weten wat voor onderbroekje hij aan heeft dan move ik deze hele reeks handmatig naar KEL
daar kan ik toch niet in
Ik ook niet :(
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 21:20:22 #242
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_163914874
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:16 schreef Loekie1 het volgende:
Kijk eens, ik werd hier twee jaar geleden al bedreigd omdat ik iets onaardigs zei over Erdogan. Dit hele gebeuren is al lang van tevoren bedacht. Na deze zuivering stopt het niet, dan staat er iets anders in het Grote Draaiboek.

Zelfs dat al die Turken in Europa zijn gedropt was een begin van het plan volgens mij. Ik hoop dat de wereldleiders rekening houden met dat scenario.
denk dat er meer rekening gehouden wordt met een buitenlandse invasie dan met een Turkse _O-
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_163914909
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:14 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Daarom ook 'als'.

Waarom moet dat mij zorgen baren, het is niet mijn staat. Ik baar me er niet meer zorgen dan om wat Mali met haar burgers doet of Rusland for that matter.
Ik weet even niet meer zeker of jij het was, maar stemde jij geen AKP wegens gebrek aan een alternatief?
  donderdag 21 juli 2016 @ 21:21:30 #244
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163914914
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:16 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Waarom maak jij je daar zorgen om? Het gebeurt daar blijkbaar vaker dat er massaal duizenden mensen ontslagen worden onder leiding van Erdogan als hem iets niet aanstaat. Maakte je je toen ook zo'n zorgen?
Uh ja.
En vooral het gebrek aan durf om kritische vragen te stellen bij de acties van erdo baart mij zorgen.
Vooral ook omdat men hem bijna blind volgt, en dat tot allerlei acties leidt in de stad waar ik woon. Rotterdam.

Dat ze daar elkaar het leven zuur maken ok, maar ik heb geen zin om dat gezeik ook in mijn stad te hebben.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163914918
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:16 schreef Loekie1 het volgende:
Kijk eens, ik werd hier twee jaar geleden al bedreigd omdat ik iets onaardigs zei over Erdogan. Dit hele gebeuren is al lang van tevoren bedacht. Na deze zuivering stopt het niet, dan staat er iets anders in het Grote Draaiboek.

Zelfs dat al die Turken in Europa zijn gedropt was een begin van het plan volgens mij. Ik hoop dat de wereldleiders rekening houden met dat scenario.
Mensen die nog voor Erdo zijn, zijn net zo eng denk ik. Deze uitspraak ook, bijna om te lachen. :P

Nadat het Duitse parlement unaniem een voorstel om de Armeense genocide als zodanig te erkennen had aangenomen, beschuldigde Erdoğan de Turks-Duitse parlementariërs van landverraad. Volgens Erdoğan zouden zij 'onrein bloed' hebben [296]. Zij zouden in werkelijkheid geen 'echte' Turken zijn en hun bloed zou in het lab moeten worden onderzocht. Duitse politici en de Turks-Duitse gemeenschap reageerden verbolgen op de uitspraken, die zij vergeleken met de praktijken van Nazi-Duitsland.[297]
pi_163914934
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:21 schreef Wyand het volgende:

[..]

Ik weet even niet meer zeker of jij het was, maar stemde jij geen AKP wegens gebrek aan een alternatief?
De dag dat ik Turks stemrecht heb kom ik hier op terug.
pi_163914948
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:19 schreef sp3c het volgende:
kap ff met die idiote vragen man, als iemand straks wil weten wat voor onderbroekje hij aan heeft dan move ik deze hele reeks handmatig naar KEL
daar kan ik toch niet in
Is niks idioots aan om te vragen of iemand voor/tegen is. Best relevant zelfs in zo'n discussie.
pi_163914949
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:22 schreef Triggershot het volgende:

[..]

De dag dat ik Turks stemrecht heb kom ik hier op terug.
Dan heb ik je verward met iemand anders. Sorry :*
  donderdag 21 juli 2016 @ 21:23:31 #249
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163914964
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:18 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Moet ik dan mijn mond voorbij praten en je even haarfijn uitleggen hoe het allemaal in elkaar steekt zonder het fijne er van te weten? Zo ja, schrijf ik een boek vol.
Ja je kan het ook nog ridiculiseren. :')
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163914986
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:21 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Uh ja.
En vooral het gebrek aan durf om kritische vragen te stellen bij de acties van erdo baart mij zorgen.
Vooral ook omdat men hem bijna blind volgt, en dat tot allerlei acties leidt in de stad waar ik woon. Rotterdam.

Dat ze daar elkaar het leven zuur maken ok, maar ik heb geen zin om dat gezeik ook in mijn stad te hebben.
Die paar Turkse Nederlanders zou ik niet zo serieus nemen eigenlijk, waait wel weer over.
pi_163915004
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:22 schreef Wyand het volgende:

[..]

Dan heb ik je verward met iemand anders. Sorry :*
:*
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:23 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Ja je kan het ook nog ridiculiseren. :')
Neuh, feit is niemand weet het, niet op FOK! iig, dan mag je wel nog steeds jezelf beter ingelezen voordoen, maar het is niet anders.
  donderdag 21 juli 2016 @ 21:24:47 #252
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_163915007
In mijn optiek is de politiek van Erdogan behoorlijk zu ende, Hij heeft economisch Turkije tot op de rand van de afgrond gebracht, De westerse wereld wil hem niet meer.... 60 k opgepakte mensen. S&P geeft hem nog een dikke downgrade. En hij denk het solitair te kunnen redden met 3 mnd incubaitetijd, Die tijd heeft hij helemaal niet. En ondertussen gooit hij de landsgrenzen dicht.
---------
Mooie kop van jut gaat dit worden.
pi_163915015
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:24 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Die paar Turkse Nederlanders zou ik niet zo serieus nemen eigenlijk, waait wel weer over.
Je weet niet waar ze ondergronds al mee bezig zijn. Ik vertrouw die Erdogan-lui voor geen cent. Tuig van de richel is het.
  donderdag 21 juli 2016 @ 21:26:57 #254
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163915063
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:24 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Die paar Turkse Nederlanders zou ik niet zo serieus nemen eigenlijk, waait wel weer over.
Beetje trollen op een forum is wat anders dan ze serieus nemen.

Dat doe ik alleen na het stappen als ik honger heb.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  donderdag 21 juli 2016 @ 21:28:46 #255
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163915123
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:24 schreef Drugshond het volgende:
In mijn optiek is de politiek van Erdogan behoorlijk zu ende, Hij heeft economisch Turkije tot op de rand van de afgrond gebracht, De westerse wereld wil hem niet meer.... 60 k opgepakte mensen. S&P geeft hem nog een dikke downgrade. En hij denk het solitair te kunnen redden met 3 mnd incubaitetijd, Die tijd heeft hij helemaal niet. En ondertussen gooit hij de landsgrenzen dicht.
---------
Mooie kop van jut gaat dit worden.
Echt duurzaam is het niet nee. Maar voor je het weet rol je van de ene foute leider naar de ander. En duurt het jaren voordat je er als land bovenop bent. Onnodig.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163915182
En die Gulen-aanhangers zijn stomme naievelingen die zich in de luren laten leggen door een oplichter.
Oftewel, je moet alletwee niet willen. Gewoon een nieuwe leider kiezen.
pi_163915214
Turkish economy resistant to coup bid, say experts

quote:
Sound economic fundamentals, vigorous economic reforms of Turkey’s financial system and a "prudent" fiscal policy have staved off the negative effects of the July 15 failed coup, experts suggested Thursday.

Timothy Ash, a London-based strategist at Nomura International said that macroeconomic fundamentals in Turkey remained strong:

"There is recognition of Turkey's underlying credit strengths, including a strong public finance profile, low debt ratio of 35 percent of gross domestic product (GDP), and moderate budget deficit at two percent of GDP."

GDP increased by 4.8 percent in the first quarter of 2016 compared to the same period last year, making Turkey one of the fastest growing economies in Europe and among OECD members.

Ash said that a strong banking sector, favorable demographics and durable growth drivers continue to be the main pillars of the Turkish economy.

"In credit space a strong willingness to pay is proven over several decades and stress tested in periods of crisis of 1999, 2001 and 2008," Ash said.

Ash noted that the government and main opposition parties are united against the coup bid in Turkey:

"The Western reaction is like the coup was some kind of a tea party," he said. "The latter is something that the Western media seems to be completely missing by portraying this as an Islamist - secular issue."

Christian Maggio, head of emerging markets research at TD Securities in London, noted the coup attempt was a very serious issue, a significant violation of democratic principles.

"If the coup was successful it would put Turkey into a great uncertainty; it would make the situation much worse than it is today," Maggio said.

Ipek Ozkardeskaya, an analyst at London Capital Group, said that Turkey had returned from the “brink of disaster”.

"If the coup had become a success, there could be selling pressure on the government bonds, the stocks and Turkish lira. Balance-of-payments crisis scenarios would be raised. The country returned from the brink of such a disaster," Ozkardeskaya said.

Turkey has reduced its debt stock. One of the best performers among the European economies in reducing government debt, its debt stock ratio has been meeting the EU's Maastricht Criteria, 60 percent, since 2004.

Public debt stock fell from 74 percent of GDP in 2002 to 33.5 percent of GDP in 2015, very low compared with 74.5 percent of GDP in Germany and 95 percent in France, according to Eurostat.
http://www.worldbulletin.(...)coup-bid-say-experts

:7
pi_163915319
Hakan Fidan heeft in ieder geval behoorlijk zitten slapen, gaat hij ook nog een strafje krijgen of zijn de familiebanden met de AK inmiddels zo sterk dat Erdokhan het er bij laat zitten?
pi_163915388
Zonder Erdogan is het zo saai in de wereld. Vooral in de politiek.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_163915528
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:37 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Zonder Erdogan is het zo saai in de wereld. Vooral in de politiek.
Poetin zal de aandacht wel missen inderdaad.
Eigenlijk mis ik nu een wat gekke maar ook voor de verandering goedzak van een leider ala Berlusconi.
pi_163915788
Toch gek dat opschorten van mensenrechtenverdragen.
  donderdag 21 juli 2016 @ 21:56:10 #262
103962 damian5700
Pulp Fiction
pi_163915971
quote:
15s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:48 schreef Ceberut het volgende:
Toch gek dat opschorten van mensenrechtenverdragen.
Waarom precies vind je dit gek?
If my answers frighten you then you should cease asking scary questions.
pi_163915985
Welke groep gaat Erdokan vermoorden, en wanneer gaan ze dat doen? Dit jaar nog?

De dader zal het wel niet overleven, maar er is vast wel een martelaar te vinden in die streken...
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  donderdag 21 juli 2016 @ 22:03:53 #264
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_163916178
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:56 schreef vaarsuvius het volgende:
Welke groep gaat Erdokan vermoorden, en wanneer gaan ze dat doen? Dit jaar nog?

De dader zal het wel niet overleven, maar er is vast wel een martelaar te vinden in die streken...
Waarom zou 'ie nu al dood moeten? Laat 'm er eerst nog maar een grotere kolerezooi van maken. Net zolang totdat iedere familie wel 1 lid mist, dan piepen ze wel anders.
pi_163916209
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 21:24 schreef Drugshond het volgende:
In mijn optiek is de politiek van Erdogan behoorlijk zu ende, Hij heeft economisch Turkije tot op de rand van de afgrond gebracht, De westerse wereld wil hem niet meer.... 60 k opgepakte mensen. S&P geeft hem nog een dikke downgrade. En hij denk het solitair te kunnen redden met 3 mnd incubaitetijd, Die tijd heeft hij helemaal niet. En ondertussen gooit hij de landsgrenzen dicht.
---------
Mooie kop van jut gaat dit worden.
Europa heeft Erdogan keihard nodig. Dus zolang hij aan de macht blijft waait die kritiek wel over. In de zin dat men er toch geen consequenties aan kan gaan verbinden. US idemdito. En dat weet Erdogan ook overigens heel goed.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  donderdag 21 juli 2016 @ 22:06:26 #266
110057 AgLarrr
Merck toch hoe sterck!
pi_163916260
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:05 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Europa heeft Erdogan keihard nodig. Dus zolang hij aan de macht blijft waait die kritiek wel over. In de zin dat men er toch geen consequenties aan kan gaan verbinden. US idemdito. En dat weet Erdogan ook overigens heel goed.
Er zijn grenzen. Dat weet Erdogan donders goed.

Treurig om te zien trouwens. Zolang hij maar "democratie" blijft roepen dan slikken de voorstanders het als zoete koek. Zo kun je stront aan de man brengen als je maar glashard blijft volhouden dat het krentenbollen zijn.
"Ill fares the land, to hastening ills a prey;
Where wealth accumulates, and men decay"

- Oliver Goldsmith, The Deserted Village
pi_163916268


_O-
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_163916309
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:03 schreef Klummie het volgende:

[..]

Waarom zou 'ie nu al dood moeten? Laat 'm er eerst nog maar een grotere kolerezooi van maken. Net zolang totdat iedere familie wel 1 lid mist, dan piepen ze wel anders.
ik denk dat mensen die het helemaal fout zien gaan, er zelf midden in zitten... Die denken niet .. laat het nog erger worden... Die willen dat het zo snel mogelijk stopt! En omdat Erdogan al alle normale (legale) wegen om van hem af te komen heeft dichtgetimmerd met zijn dictatoriaal gedrag, zal men gedwongen worden om naar illegale middelen te grijpen om hem uit te schakelen.... hoe eerder hoe beter, voordat hij nog meer schade aanricht. (vanuit het gezichtspunt van tegenstanders uiteraard)
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163916370
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:07 schreef vaarsuvius het volgende:
En omdat Erdogan al alle normale (legale) wegen om van hem af te komen heeft dichtgetimmerd met zijn dictatoriaal gedrag,
Je kunt hem gewoon tijdens de stembussen wegbonjouren, 2019 nieuwe kansen :7
  donderdag 21 juli 2016 @ 22:10:01 #270
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_163916374
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:07 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

ik denk dat mensen die het helemaal fout zien gaan, er zelf midden in zitten... Die denken niet .. laat het nog erger worden... Die willen dat het zo snel mogelijk stopt! En omdat Erdogan al alle normale (legale) wegen om van hem af te komen heeft dichtgetimmerd met zijn dictatoriaal gedrag, zal men gedwongen worden om naar illegale middelen te grijpen om hem uit te schakelen.... hoe eerder hoe beter, voordat hij nog meer schade aanricht. (vanuit het gezichtspunt van tegenstanders uiteraard)
En die gaan vervolgens los op aanhangers van Erdo, dus burgeroorlog. Dat zou ik wel toejuichen daar.
pi_163916517
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:10 schreef Klummie het volgende:

[..]

En die gaan vervolgens los op aanhangers van Erdo, dus burgeroorlog. Dat zou ik wel toejuichen daar.
Zonder Erdogan als charismatisch leider, stort er een boel in, ik denk dat de militairen dan wel weer macht grijpen, da's tenslotte traditie
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  donderdag 21 juli 2016 @ 22:16:12 #272
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_163916578
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:14 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

Zonder Erdogan als charismatisch leider, stort er een boel in, ik denk dat de militairen dan wel weer macht grijpen, da's tenslotte traditie
Da's waar maar vergeet schoothond Yildirim niet. :')
pi_163916580
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:09 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Je kunt hem gewoon tijdens de stembussen wegbonjouren, 2019 nieuwe kansen :7
De vorige verkiezingen waren al oneerlijk, je bent aan het trollen....
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  donderdag 21 juli 2016 @ 22:17:54 #274
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_163916636
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:09 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Je kunt hem gewoon tijdens de stembussen wegbonjouren, 2019 nieuwe kansen :7
Tegen die tijd heeft 'ie per decreet de democratie afgeschaft.
pi_163916689
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:17 schreef Klummie het volgende:

[..]

Tegen die tijd heeft 'ie per decreet de democratie afgeschaft.
Dat hoeft niet, hij pakt gewoon de kopstukken van de oppositie op.. Zodat ie zelf de meerderheid houdt.. voor de buhne is het dan 'democratisch'

Op kleinere schaal deed hij dit in 2015 al.
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163916750
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:16 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

De vorige verkiezingen waren al oneerlijk, je bent aan het trollen....
waren al de 4 verkiezingen sinds 2010 oneerlijk waar hij bij allemaal tussen de 40/52% scoorde? Face it Erdogan is populair in Turkije.
pi_163916764
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:17 schreef Klummie het volgende:

[..]

Tegen die tijd heeft 'ie per decreet de democratie afgeschaft.
geef ook meteen de winnende cijfers voor de loterijen.
pi_163916795
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:21 schreef Triggershot het volgende:

[..]

waren al de 4 verkiezingen sinds 2010 oneerlijk waar hij bij allemaal tussen de 40/52% scoorde? Face it Erdogan is populair in Turkije.
zie facetime oproep :) aan het volk
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_163916812
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:06 schreef AgLarrr het volgende:
Er zijn grenzen. Dat weet Erdogan donders goed.
In relatie tot de betrekking met het Westen en/of Europa? Erdogan weet heel goed dat met name Europa hem keihard nodig heeft. Europa kan kritiek geven maar gaat echt niet aan de relatie met Turkije rommelen.

quote:
Treurig om te zien trouwens. Zolang hij maar "democratie" blijft roepen dan slikken de voorstanders het als zoete koek. Zo kun je stront aan de man brengen als je maar glashard blijft volhouden dat het krentenbollen zijn.
Turkije zal nooit een "perfecte" democratie zijn. Ook niet als de oppositie het regeert. En het is maar goed dat de coupe niet gelukt is want dan was het hek echt van de dam in Turkije en had ook Europa in de dikke tering shit gezeten. Ik vraag me af of mensen wel beseffen wat de gevolgen waren van een (deels) geslaagde coupe.....Turkije had dan echt een burgeroorlog in getuind met alle gevolgen van dien.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  donderdag 21 juli 2016 @ 22:25:45 #280
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_163916849
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:21 schreef Triggershot het volgende:

[..]

waren al de 4 verkiezingen sinds 2010 oneerlijk waar hij bij allemaal tussen de 40/52% scoorde? Face it Erdogan is populair in Turkije.
Mja daarbuiten een heel stuk minder. Maar goed het volk krijgt de leiders die het verdient. Weltrusten mijnheer de president.
  donderdag 21 juli 2016 @ 22:25:48 #281
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_163916855
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:21 schreef Triggershot het volgende:

[..]

waren al de 4 verkiezingen sinds 2010 oneerlijk waar hij bij allemaal tussen de 40/52% scoorde? Face it Erdogan is populair in Turkije.
Tja, ik vermoed toch niet bij de intellectuele minderheid. Bij het achterlijke deel van de bevolking, die zoals overal, in de meerderheid is, wel.
pi_163916889
Wat kunnen ze snel screenen hè in Turkije :7

the 60,000+ people in Turkey who have been dismissed or suspended

"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  donderdag 21 juli 2016 @ 22:28:55 #283
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_163916950
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:27 schreef StaceySinger het volgende:
Wat kunnen ze snel screenen hè in Turkije :7

the 60,000+ people in Turkey who have been dismissed or suspended

[ afbeelding ]
is dat 0,1% van de totale bevolking?
iedereen nu aan het uitrekenen ;)
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_163916991
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:24 schreef Aloulu het volgende:
In relatie tot de betrekking met het Westen en/of Europa? Erdogan weet heel goed dat met name Europa hem keihard nodig heeft. Europa kan kritiek geven maar gaat echt niet aan de relatie met Turkije rommelen.

Pfff, Europa hoef je niet bang voor te zijn weet je. Misschien als je een atoombom op Parijs gooit dan worden ze wakker. Adolf Hitler kon rustig half Europa overnemen voordat men actie ging ondernemen. Het is vooral diplomatie. Wat geklaag maar men houdt van de rust en verkwanselt geen relaties. De sancties zet men ook niet in. Turkije exporteert voor 60% van haar goederen naar Europa. Sancties zouden haar heel hard treffen en crisis veroorzaken. Israël geldt overigens hetzelfde voor. Ook ruim 50% gaat naar Europa.
pi_163917028
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:25 schreef Drugshond het volgende:

[..]

Mja daarbuiten een heel stuk minder. Maar goed het volk krijgt de leiders die het verdient. Weltrusten mijnheer de president.
Waarbuiten?
  donderdag 21 juli 2016 @ 22:33:17 #287
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_163917060
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:25 schreef Klummie het volgende:

[..]

Tja, ik vermoed toch niet bij de intellectuele minderheid. Bij het achterlijke deel van de bevolking, die zoals overal, in de meerderheid is, wel.
Over welke intellectuele minderheid heb je het precies en belangrijker:
Op wie hadden ze dan moeten stemmen?

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 21-07-2016 22:34:02 ]
  donderdag 21 juli 2016 @ 22:35:46 #289
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_163917131
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:32 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Waarbuiten?
Die trekken nu geen enkele financiering meer los.... ff bot... hoe kan een valuta in 8 jr tijd 62 % van hun waarde kelderen. Nog botter.... Rusland wil er nog niet eens naar toe vliegen.
pi_163917186
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:35 schreef Drugshond het volgende:

[..]

Die trekken nu geen enkele financiering meer los.... ff bot... hoe kan een valuta in 8 jr tijd 62 % van hun waarde kelderen. Nog botter.... Rusland wil er nog niet eens naar toe vliegen.
In tegenstelling tot de Turkse valuta doet de Turkse economie het in breder context dan de inflatie het natuurlijk nog steeds goed, niet meer super, maar zo dramatisch is het nog niet.
  donderdag 21 juli 2016 @ 22:40:12 #291
110057 AgLarrr
Merck toch hoe sterck!
pi_163917242
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:24 schreef Aloulu het volgende:

[..]

In relatie tot de betrekking met het Westen en/of Europa? Erdogan weet heel goed dat met name Europa hem keihard nodig heeft. Europa kan kritiek geven maar gaat echt niet aan de relatie met Turkije rommelen.

Het enige wat nodig is, is coherent Europees grensbeleid en Erdogan heeft geen poot meer om op te staan. Zoals anderen ook al zeggen - Turkije is toch afhankelijk van de Europese afzetmarkt. Europese sancties gaan wel iets harder aankomen dan een paar Russen die niet meer komen buurten. En daar heeft ome Erdo het inmiddels ook al mee bijgelegd. Net als met de Israëli's.

De acties van Erdo zien er allemaal vast goed uit voor Youssouf Modaal van de APK, maar die kijkt ook niet verder dan zijn eigen bazaar groot is. Qua geopolitiek is Erdogan heel onhandig bezig. Het is dat Turkije een spil is in de NAVO..
"Ill fares the land, to hastening ills a prey;
Where wealth accumulates, and men decay"

- Oliver Goldsmith, The Deserted Village
  donderdag 21 juli 2016 @ 22:40:48 #292
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_163917257
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:37 schreef Triggershot het volgende:

[..]

In tegenstelling tot de Turkse valuta doet de Turkse economie het in breder context dan de inflatie het natuurlijk nog steeds goed, niet meer super, maar zo dramatisch is het nog niet.
Mwah, ik speel niet allles negatief uit. Maar heeft Turkije een blasting export product. Niet echt. Er is echt veel meer nodig.
pi_163917258
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:31 schreef George_Zina het volgende:
Pfff, Europa hoef je niet bang voor te zijn weet je. Misschien als je een atoombom op Parijs gooit dan worden ze wakker. Adolf Hitler kon rustig half Europa overnemen voordat men actie ging ondernemen. Het is vooral diplomatie. Wat geklaag maar men houdt van de rust en verkwanselt geen relaties.
Hoe je het ook bekijkt: er is geprobeerd middels een coupe en bombardement op het parlement (!!) weldegelijk een verkozen volksvertegenwoordiger uit zijn paleis te krijgen. Als je er even twee tellen over nadenkt heel extreem. Stel je voor dat Hollande dat gebeurd en in Parijs het parlement door officieren wordt gebombardeerd. Nu moeten we maar geloven dat die Gulen erachter zit maar overal lees ik wel dat zijn clubje weldegelijk een "staat binnen een staat" is. Het grote nadeel is dat Erdogan al zo autoritair als de pleuris is en dus zelf alles gaat opvullen. Anderzijds zal het in Turkije nooit een "ideale" democratie worden. En nogmaals; als de coupe (deels) was geslaagd had Turkije nu een tweede Syrie geworden met een massale burgeroorlog tussen een leger en voor en tegenstanders.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_163917283
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:37 schreef Triggershot het volgende:

[..]

In tegenstelling tot de Turkse valuta doet de Turkse economie het in breder context dan de inflatie het natuurlijk nog steeds goed, niet meer super, maar zo dramatisch is het nog niet.
True.
  donderdag 21 juli 2016 @ 22:43:21 #295
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_163917334
<< Turkije heeft niet de incubatie om 3 mnd orde op zaken te stellen. Tegen die tijd is de NAVO allang vertrokken. En economisch trekken ze dit ook niet. Watch and learn zullen we maar denken.
pi_163917337
Het toerisme gaat echt wel een flinke klap krijgen, als het niet dit seizoen is, dan zeker het volgende

hoe islamietischer, hoe minder toerisme, dat is een simpele grafiek die altijd een rechte lijn laat zien...
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163917385
en vol
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')