Je moest eens weten hoeveel Hoerecazaken met bliksoep werken.quote:Op vrijdag 18 september 2015 09:35 schreef PluisigNijntje het volgende:
Welke brasserie heeft er in godsnaam in de zomer erwtensoep klaarstaan? Ik bedoel, natuurlijk, vragen staat vrij, maar ik zou niet weten waar ze die erwtensoep dan voor je vandaan moeten halen. Uit de vriezer van afgelopen februari?
Conclusie: als je erwtensoep in de zomer wilt haal je gewoon voor 90ct een blik bij de supermarkt.quote:Op vrijdag 18 september 2015 09:45 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je moest eens weten hoeveel Hoerecazaken met bliksoep werken.
Of je koopt ribbetjes, spek en worst, spliterwten, knolselder etc en je maakt zelf een Erwtensoep;quote:Op vrijdag 18 september 2015 10:42 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Conclusie: als je erwtensoep in de zomer wilt haal je gewoon voor 90ct een blik bij de supermarkt.
Uiteraard, heerlijk. Maar ik haakte in op het feit dat Iwanius het in de horeca zou bestellen. Dan wil je het dus moeiteloos en z.s.m. hebben, vandaar het blik.quote:Op vrijdag 18 september 2015 10:46 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Of je koopt ribbetjes, spek en worst, spliterwten, knolselder etc en je maakt zelf een Erwtensoep;
Ik vind het à la carte wel lekker.quote:Op vrijdag 18 september 2015 11:02 schreef Tem het volgende:
Ben nooit kapot geweest van O'Pazzo, beetje ordinaire tent en ik vind het eten en de pizza's niet bijzonder. Laatste keer (paar jaar geleden) zat er een pizza volgestrooid met cayennepeper.
Ik vond van niet want soms heb je gewoon trek in iets wat niet alledaags is en dan wil je het gewoon eten. Nou dat had ik dus dit keer en zie daar ook een portie geluk erbij.quote:Op vrijdag 18 september 2015 21:14 schreef PluisigNijntje het volgende:
Uiteraard, heerlijk. Maar ik haakte in op het feit dat Iwanius het in de horeca zou bestellen. Dan wil je het dus moeiteloos en z.s.m. hebben, vandaar het blik.
Beide opties zijn hoe dan ook een slechte keus.
Ik vraag me ook af hoe dat in de praktijk nou werkt. Als Iwanius telkens 1 gerecht bestelt, maakt het natuurlijk niet uit. Maar als je voor-, hoofd-, nagerecht bestelt en daar ineens van gaat afwijken, kan ik me voorstellen dat het lastig werken is voor de keuken.quote:Op zaterdag 19 september 2015 01:39 schreef golfer het volgende:
Hoe reageert de kok/brigade eigenlijk op jouw 'Opnieuw uitgrevraagd' ? Zijn ze daarmee gewend dat je 2 of meer keer hetzelfde gerecht nog wil hebben?
Niks, gok ik.quote:Op zaterdag 19 september 2015 18:15 schreef Tem het volgende:
Wat is hier anders aan dan de maandelijkse oogstmarken die er zijn in Rotterdam?
Oh, dat is wel leuk.quote:Op zaterdag 19 september 2015 20:54 schreef robdriessen het volgende:
Bijna RobinOok en Iwanius tegen het lijf gelopen!
Hoogtepunt was toch wel de "Potato Gun" van de Speelfabriek waar kids voor 2 euro een pieper uit een buis mochten schieten, door een raster en via een schans een kleine frietpan in.
Dit was geen Kookpunt stand hoor. Ik had de kip tandoori met die pittige aardappelen.quote:Op zaterdag 19 september 2015 17:34 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Nog een Kookpunt stand waarmen met een eigen gemaakt licht beslag blaadjes serveert met erbij een lichte yogurt-mayo saus die erg lekker was.
[ afbeelding ]
Erg lekker ook zonder de yogurt-mayo!
Die is schandalig lekker ja.quote:Op zondag 20 september 2015 11:44 schreef Aphrodyte het volgende:
Die Caramel van Caramelz is wel lekker
Maar te duur voor wat het is vind ik
Ik wilde wel maar kreeg berichten door dat het helemaal niks bijzonders was dan een zoveelste eetgebeuren waar bekende toko's (kijk maar naar de deelnemende restaurants en winkeltjes) andermaal poogden met bestaande gerechten nieuwe klandizie aan te trekken maar deze dan in proeverij formaat aan te bieden (niks krijgen voor de hoofdprijs) onder de noemer van "bijzondere smaakvolle gerechten."quote:Op zaterdag 19 september 2015 19:08 schreef Tem het volgende:
Rotterdamsekost is ook dit weekend, zijn daar nog mensen geweest?
Doe mij die broodjes eend maarquote:Op zondag 20 september 2015 15:21 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik wilde wel maar kreeg berichten door dat het helemaal niks bijzonders was dan een zoveelste eetgebeuren waar bekende toko's (kijk maar naar de deelnemende restaurants en winkeltjes) andermaal poogden met bestaande gerechten nieuwe klandizie aan te trekken maar deze dan in proeverij formaat aan te bieden (niks krijgen voor de hoofdprijs) onder de noemer van "bijzondere smaakvolle gerechten."
Daarbij moest je betalen om binnen te komen naast wat je betaalt voor al die kleine mini-hapjes die men daar serveert. Ik blijf en vind dit altijd een geldklopperij van de eerste orde!
Ik had er dus niks te zoeken en als je een gelouterde foodie bent ( of CUL fanaat) dan bezoek je als je echt speciale gerechten wilt proeven zo een Foodtruck Festival zoals die op het Noordplein in Rotterdam waarover ik dan eerder schreef.
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ] © Yelp
[ afbeelding ]
© Thai & Co
[ afbeelding ]
Thai & Co
Haarlemmerstraat 54 hs
1013ES Amsterdam
Wat at / dronk je?
[ afbeelding ]
Van links naar rechts: Tom Yam Koeng, gestoomde garnalen in knoflook i.c.m.een Lee Kum Kee oestersaus (op verzoek bereid) en links boven garnalensalade en totslot een biertje en witte rijst.
Impressies / Op of aanmerkingen
Amsterdam heeft in mijn ogen altijd meer en betere Thaise zaken gehad dan Rotterdam en deze valt er ook onder. Ambiance simpel doch eenvoudig maar eten is hier altijd goed! De prijs-kwaliteit is ook netjes. En met een meer dan tevreden gevoel weggegaan.
Cijfer
8 / 10
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
© Velvetescape
[ afbeelding ]
© P-Plus
[ afbeelding ]
Samhoudplaces
Oosterdokskade 5
1011AD Amsterdam
Zo zo. Amsterdam onveilig maken op culinair gebied?
![]()
Wat at je?
[ afbeelding ]
Pita broodjes met o.a. Peking eend,komkommer,rettich i.c.m. een zwarte bonensaus.
Zoals de engelsen zeggen: "To die for" Wat een smaaksensatie!
[ afbeelding ]
Het ziet er doodsimpel uit aan de buitenkant en saai maar was dat niet!
Tomeato Burger (= signatuur gerecht!) Hij lijkt op een cheeseburger. En smaakt als vlees. Maar ‘het vlees’ is gemaakt van pure tomaat, aangemaakt met broodkruimels, eierdooiers en kruiden en geserveerd met patat, mayonaise en ketchup. Heerlijk!
Impressies / Op of aanmerkingen
Tja...in 1 woord: Geweldig! Echt geweldig! Dit zijn duidelijk liefhebbers van smaken en smaakcombinatie en die zich met hart en ziel hiervoor inzetten. En dan heb ik niet eens (volgens mij) hun beste gerechten genomen.
Maarre...ho! Je hebt net bij een Thai uitgebreid gegeten. En dan nu hier weer zitten happen?
Nou uitgebreid....
Gewoon standaard voorafje, een hoofdgerecht en een salade. Niet echt zwaar tafelen lijkt mij. Ik ben nadien aan de wandel gegaan,je verliest dan e.e.a. en ik kreeg weer een beetje trek en herrinnerde mij deze toko Samhoudplaces en zie daar: Even naar binnenlopen als je toch in de buurt ben.
Nou...dus je komt hier (snel) terug? En welk cijfer geef je ervoor?
![]()
Cijfer
9,5 / 10
(10 uit 10 eigenlijk maar de patat devalueert het iets i.c.m. de burger.)
Ziet er veel beter uit dan Rrollend Groningen, in de zomer maanden keer geweest en vond het daar toch zwaar tegenvallen! Drinken was toen heineken bier.. Geen andere exotisch biertje te krijgen. En het eten kwam niet veel verder dan hamburgers of tapas..quote:Op zaterdag 12 september 2015 20:51 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
© Rrollend Foodtruck Festival Rotterdam-Noordplein.
[ afbeelding ]
Entree met gelijk links ( je ziet er al een stukje van) 1 vd beste ( zo niet de beste als het ribs betreft!) stands voor BBQ ribs en burgers. Naam? Voldaan!
FYI:
Ik zet in volgorde de in mijn ogen beste Foodtrucks qua eten en eventueel drinken. M.a.w de Foodtrucks die je geld meer dan waard zijn. Beginnende met (alles afwegende) de nummer 1 Foodtruck van het Festival dat nog tot nog morgen duurt en waar je echt langs moet gaan als je van lekker eten houdt. Neem wel geld mee want goedkoop is het niet!
Wat at / dronk je?
Nr.1
[ afbeelding ]
Voldaan!BBQ in volle glorie en dit is gelijk een hele goede binnenkomer qua vlees! als je het terrein opkomt. Hier moet je gewoon stoppen en bestellen vooral omdat de geuren van het vlees je gewoon verleiden..
[ afbeelding ]
En zo wordt alles bereidt
[ afbeelding ]
"Oh yess...come to papa." Dit is zoals ribs eruit behoren te zien Holy 'hipster/hype' Smoke!
[ afbeelding ]
Boeja! Portie overheerlijke ribs waarbij je na afloop nog de marinade van je vingers aflikt. Het sausje(ook lekker) heb je niet eens nodig. Dit doet mij denken aan mijn vleeservaringen op BBQ gebied in de staat Texas USA!
[ afbeelding ]
Oh ja..ik had ook nog een hamburger. Zalig,uitstekend hamburgervlees,goede opmaak maar kan echt niet op tegen die ribs!
Nr.2
[ afbeelding ]
Als je bij Voldaan BBQ staat,omdraaien naar links (rechts van de ingang van het terrein dus) en dan zie je aan de overkant in de lijn van waar je staat deze rode truck. Oversteken om overheerlijke lambsbout uit New Zealand te bestellen want die is "to die for!"
[ afbeelding ]
Die vragen om te worden opgegeten.
[ afbeelding ]
De gesneden stukken die op de gril gaan voor Ome Iwanius.Prachtig vlees!
[ afbeelding ]
"Tast toe Iwanius" met een glaasje watermeloensap dat er prima bij past. Heeeerlijk!
[ afbeelding ]
Loopt terug naar Voldaan BBQ en loop naar de volgende Foodtruck ( met al die reis-stempels) die heerlijke Aziatische gerechten heeft onder de naam: Sublime
[ afbeelding ]
Oh...het broodje met krokante spicy kip Malaysian style en deze frisse spicy rice noodle salade met varkensvlees. Heerlijk!
[ afbeelding ]
Deze stand is naast Sublime gelegen als je even wat fris wilt hebben en wat Ome Iwanius dus maar deed want...tis tenslotte..
[ afbeelding ]
Lekker fris die Mojito. Op naar de volgende Foodtruck!
Nr.3
[ afbeelding ]
Hier moet je zijn voor m.i.de beste burger qua smaak,structuur en samenstelling van het hele Foodtruck Festival. Je kan al zien op de foto waar deze stand is. Als je van de cocktails komt,even doorlopen tot je bijna bij de hoek komt waar een Surinaamse stand in een hoek staat, en dan naar rechts afslaan.
[ afbeelding ]
Angus beef met gekarameliseerde uien. Werkelijk zaaalig burgertje! Zou nog zo 1 willen bestellen maar er liggen nog zoveel Foodtrucks in het verschiet dat ik dat beter kan laten..
[ afbeelding ]
De stand met alles op eendgebied.( zie eend op het dak) Toppertje met de gril maar met frituur minder.(= bitterballen,loempia's met eend gevuld)
[ afbeelding ]
Het stond al klaar voor mij terwijl ik een foto nam. Toen dat gedaan was van alles 1 hap genomen en de rest laten staan voorrrrrr...
[ afbeelding ]
Heeeeerlijk!
[ afbeelding ]
Roaming Panda stand met...nou ja,kijk zelf maar.
[ afbeelding ]
Maak het geheel vettiger i.c.m. wat andere calorie rijke ingredienten en je hebt een "sloppy joe"
[ afbeelding ]
Even een pitstop maken voor een sapje want al dit vlees maakt dorstig. Werd een kokosnoot.Mwah...ging wel.
[ afbeelding ]
Deze stand is ergens achter gelegen en een beetje kaal maar heeft overheerlijke broodjes varkensvlees.
[ afbeelding ]
Oh....veredelde comfortfood. Heerlijk!
[ afbeelding ]
Fresh 'n Taste Foodtruck.
[ afbeelding ]
Thai-Fushion burger.Ging wel en dus de minst lekkere burger die ik tot dusver ben tegengekomen. Beetje het gevoel van " Gooi een stuk ananas op een stuk hamburgervlees en noem het dan gelijk een Hawaii burger"
[ afbeelding ]
De enige Foodtruck die zich "Queen of NYC"noemt en...een eigentijdjes "Sloppy Joe"burger bereidt!
[ afbeelding ]
"Tast toe Iwanius" Prima samenstelling,gehakt heerlijk,saus ook prima maar miste toch de paprika erin en het kleine beetje 'greasy'gevoel dat ik ken uit mijn tijd in de USA. Desondanks erg lekker!
[ afbeelding ]
Carte Blanche wagen met volgens zegge de lekkerste broodjes Buikspek.
[ afbeelding ]
"Tast toe Iwanius"
[ afbeelding ]
Lekker! MAAR volgende keer liever geen Turks brood hiervoor gebruiken. Past er niet bij.
[ afbeelding ]
Volgens zegge de beste ballen gehakt van het Festival. Nou...hij was de enige en dan ben je algauw "de beste".Vergelijk ik ze met hoe ik ze zelf bereidt dan zeg ik: Mwah...niet slecht maar absoluut niet beter laat staan goed.
[ afbeelding ]
"Tast toe Iwanius" en volgende keer gewoon die knoflook saus (remia?) weglaten!
[ afbeelding ]
Ik heb zo te zien volgers die mijn "Heeeerlijk" ook gebruiken. En met al die Twitter kreten zoals nomnomnom maken dat deze stand wel apart is. I.i.g. erg schreeuwerig.
[ afbeelding ]
Tja..niet echt netjes om je eten van de vorige stand ( Meat district) even bij haar op de toonbank te leggen terwijl jij een foto maakt. I.i.g. heeft ze wel al mijn hotdog geprepareerd met mostert en KETCHUP! en zuurkool uit een pak.(proefde ik)
[ afbeelding ]
De hotdog van dichtbij.
[ afbeelding ]
Het lijkt op een ice-cream truck maar dat is het niet. Beter: Dessert truck met als voornaamste ingredient: Gin!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Frisse ijsbolletjes met gin erin i.c.m. verse aardbeien,choco en o.a.zelf bereide slagroom.
[ afbeelding ]
Dit ei vindt je als je binnenkomt en langs Voldaan BBQ,Home made cocktails en Sublime loopt.
[ afbeelding ]
Dit wordt er ook verkocht
[ afbeelding ]
"Tast toe iwanius" Deze eigen gemaakte Mexicaanse stoofschotel. Prima te doen maar miste wel zout waardoor het een beetje flauw aandeed.Men verkoopt er ook saoto soep maar daar kan je beter niet aan beginnen.
[ afbeelding ]
Tja...wat moet je hier van zeggen: Apart!
[ afbeelding ]
De 'insecten' zijn verwerkt in de saus onderin als vegetatie volgens zegge.
[ afbeelding ]
En zo ziet het er geprepareerd en voor de verkoop uit.
[ afbeelding ]
En daar is ook weer de champagnebus met zijn belachelijke prijzen voor bocht.
[ afbeelding ]
Castellane...Verkoop dan Mercier nep bubbel van Appie Heijn.
[ afbeelding ]
Hoe durf je deze prijzen te vragen en ook nog voor lauwe bubbels gek!
[ afbeelding ]
En voor de kids was er een reizend Theatertje!
Impressies / Op of aanmerkingen
Leuk en interessant eet Festival voor de ware liefhebber.
Ik vind het enige bezwaar dat het wel erg prijzig is en al hoewel ik hier alleen de beste Foodtrucks ( of voor mij part minst slechtste) heb gerecenseerd waren er nog andere stands/trucks met drank en eten die je wel vaker bij allerlei Festivals ziet opduiken en dan vaak ook nog hetzelfde assortiment opvoeren zoals:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
en de stand van Heineken.
Nawoord?
Ik raad een ieder ook aan om morgen,zondag,ongeacht het weer even een kijkje te gaan nemen want ben je een echte CUL fanaat dan is het leuk dit Festival voor dit jaar even te bezoeken en je voordeel ermee te doen op eetgebied. Ik ben alles afwegende er met een plezierig gevoel weggegaan en wat centjes armer maar...that's life.![]()
Cijfer
8 / 10
Buns zien er inderdaad goed uit, wellicht maar een keertje langs als ik in Amsterdam benquote:Op zondag 20 september 2015 16:04 schreef mytec het volgende:
[..]
Doe mij die broodjes eend maarkrijg er honger van!
Dat zijn het inderdaad en de zaak heet &Samhoud Places.quote:Op zondag 20 september 2015 17:43 schreef n0a het volgende:
Zijn het geen Chinese steamed buns die ook even gebakken zijn?
pittig eten lust je dus niet?quote:Op maandag 21 september 2015 01:31 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Waar?
[ [url=http://imgserv9.tcdn.nl/v1/jJp06G0vVPwJrj-mx07-2tuI-ro=/704x398/smart/http://metronieuws.tcdn.n(...)94168.jpg]afbeelding[/url] ]
© Metronieuws
[ afbeelding ]
© Open Rotterdam
[ afbeelding ]
Asian Glories
Leeuwenstraat 15
3011 AL Rotterdam, Nederland
Wat at / dronk je?
[ afbeelding ]
Bekende "ping ping ab"dat voor geen meter smaakte. Eend was te vet op de korst en ook niet krokant van buiten. Tevens uitgedroogd van binnen,hoisinsaus leek nergens op (= proefde je amper en smaakte naar choco-pasta) en de wraps hadden een taaie smaak en plakte teveel in je mond waardoor het leek alsof je een sompig geheel in je mond had.
[ afbeelding ]
Sui Kau soep was een aanfluiting. Bouillon veel te zout (uitgeschoten met de sojasaus?),te donker en de sui kau dimsum was duidelijk uit een pak, niet gestoomd en ontdooit in een oventje. Teruggestuurd!
[ afbeelding ]
Van boven naar beneden en van links naar rechts tot de soep: Gefrituurde dimsum plateau die nergens naar smaakte en vlak was. Daarnaast tonijn met wasabi-gember, sojasaus en wasabi nootjes. Daaronder rechts de gestoomde mini-dimsums (of waren ze gekrompen?) en totslot daarnaast links een zachte schil krab wrap in ijsbergsla met zeewier en sesam.
"Zachte schil? Het was gewoon gefrituurd! Man,man man. Wat is dit slecht en dan echt slecht met een grote S!
[ afbeelding ]
Van links naar rechts: Krokante beefreepjes met Mandarijn saus en sesam. Daarnaast in het midden zoetzure iberico varkensvlees in een krokant laagje en totslot rechts entrecot van een Nederlandse melkkoe ( 7 weken gerijpt) met een sojasaus en groenten.
Krokante beefreepjes waren zo taai als wat en verre van krokant. De Iberico varkenshaas in een krokantlaagje was een doodgewone en slecht bereide Ku lo yuk die standaard in de Cantonese keuken is te verkrijgen. En de entrecot van een Nederlandse melkkoe was sappig en mals maar had verder weinig smaak.
Impressies / Op of Aanmerkingen
Dit was gewoon slecht! Echt bar en bar slecht!
Oh jee. Nou schiet maar los want dit klinkt echt als iemand die behoorlijk pissed off is.
Al het eten was smaakloos,slecht bereidt en gewoonweg niet lekker. Ik heb onder de geplaatste foto's al duidelijk gemaakt wat er aan scheelt en ik vind het eerlijkheidshalve een schande dat anno 2015 Asian Glories in de tien jaar dat ik er niet meer kwam geen enkele vooruitgang heeft geboekt inzake de kwaliteit van diens Cantonese gerechten.
Integendeel ik vind het zelfs achteruit gegaan in kwaliteit (Hollandse smaak aangepast!) en ik kan zo 5 verschillende Chinese ( all you can eat zelfs) restaurants in Rotterdam aanwijzen die niet eens een specialiteiten restaurant zijn en qua smaak en kwaliteit Asian Glories met gemak evenaart dan wel overtreft, hoe vaak men via bevriende media waaronder Herman den Blijker met droge ogen durft te beweren dat het allemaal nog steeds zo geweldig is. Het is gewoon bar slecht PUNT
Wat voor publiek zat er?
Het zondag 'autochtone' Nederlands publiek uit Hilligersberg en omstreken die zijn jenever en biertje wil hebben en iets van Aziatisch zoals ze al eeuwen gewend zijn af te halen bij elke zondagchinees.
Dus geen enkele Aziaat of iets Aziatisch als gast?
Allemaal 'melkflessen'...
Heb je Kevin ( zoon van Jenny Loh) nog gezien?
Nee, die was er niet want die was bij Rotterdamsekost.
Normaal vertel je nooit wat je gegeten hebt koste. Nu ook niet?
Jawel. Met 4 frisdrankjes in totaal koste mij dit 150 euro!. Weggegooid geld!
Cijfer?
3 / 10
Dan nog hij probeert goedkoop te scoren, hij weet heel goed dat de eigenaren tragisch zijn omgekomen en dat iedereen zijn best doet om deze zaak als monument te behouden, en hij zou ook moeten weten hoe lastig dat is.quote:Op maandag 21 september 2015 22:26 schreef Molo het volgende:
Het is ruim een jaar later he. Doe niet zo zuur joh. Such is life
Als monument? Het is gewoon een business. Als het niet meer lekker is en tegen valt gaat de zaak kapot. Zo gaat dat nu eenmaalquote:Op maandag 21 september 2015 22:31 schreef icloud het volgende:
[..]
Dan nog hij probeert goedkoop te scoren, hij weet heel goed dat de eigenaren tragisch zijn omgekomen en dat iedereen zijn best doet om deze zaak als monument te behouden, en hij zou ook moeten weten hoe lastig dat is.
Je kunt geen zaak beoordelen die nauwelijks een jaar geleden zijn hart en persoonlijkheid is kwijtgeraaktquote:Op maandag 21 september 2015 22:32 schreef Molo het volgende:
[..]
Als monument? Het is gewoon een business. Als het niet meer lekker is en tegen valt gaat de zaak kapot. Zo gaat dat nu eenmaal
Jawel, dat kan welquote:Op maandag 21 september 2015 22:34 schreef icloud het volgende:
[..]
Je kunt geen zaak beoordelen die nauwelijks een jaar geleden zijn hart en persoonlijkheid is kwijtgeraakt
Dat kan alleen als je niet menselijk omgaat met de situatie en andere belangen hebt als hobbymatig recenseren.quote:
Echt, wat lul je nou manquote:Op maandag 21 september 2015 22:43 schreef icloud het volgende:
[..]
Dat kan alleen als je niet menselijk omgaat met de situatie en andere belangen hebt als hobbymatig recenseren.
Ooit met kevin gesproken? Hij runt het als een monument van zijn ouders en oma, zijn eigen zaak zet hij er voor opzij.quote:Op maandag 21 september 2015 22:36 schreef RobinOok het volgende:
Asian Glories is geen monument. Asian Glories is een restaurant.
Ik krijg echt nog steeds tranen in mijn ogen als ik er aan denk dat Jenny en PoPo zo, boem, uit de lucht geschoten zijn, maar een restaurant is een restaurant, geen monument of wat dan ook.
Als ik als klant wil eten daar wil ik gewoon goed voer die avond. Geen monument en zielig verhaal, hoe kut voor die familie ook.quote:Op maandag 21 september 2015 22:45 schreef icloud het volgende:
[..]
Ooit met kevin gesproken? Hij runt het als een monument van zijn ouders en oma, zijn eigen zaak zet hij er voor opzij.
En ik neem het een 30 jarige chef niet kwalijk dat het nog niet allemaal lukt in je eentje.
Je kunt niet verwachten dat iemand binnen twee weken de tent van iemand anders oppakt en binnen een jaar kookt alsof er nooit een jenny is geweest.quote:Op maandag 21 september 2015 22:46 schreef Molo het volgende:
[..]
Als ik als klant wil eten daar wil ik gewoon goed voer die avond. Geen monument en zielig verhaal, hoe kut voor die familie ook.
Als ik morgen alles kwijt raak gaat ook niemand mij geld toe gooien omdat ik zo zielig ben. Life sucks dit dat
Nee, want ik ken hem niet. Jenny wel.quote:Op maandag 21 september 2015 22:45 schreef icloud het volgende:
[..]
Ooit met kevin gesproken? Hij runt het als een monument van zijn ouders en oma, zijn eigen zaak zet hij er voor opzij.
En ik neem het een 30 jarige chef niet kwalijk dat het nog niet allemaal lukt in je eentje.
Hij weet heel goed hoe de zaken ervoor staan, hij kan er ook voir kiezen om weg te blijven.quote:Op maandag 21 september 2015 22:59 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En ja, Iwanius had al een negatief oordeel toen Jenny en Popo nog leefden, dus het ligt voor de hand dat als er niet veel veranderd is hij nog steeds negatief oordeelt. Maar dat recht had hij toen en nu nog steeds. Dat kun je hem niet verwijten door de MH-17 kaart te trekken.....
Tuurlijk merk ik een groot verschil tussen jenny en kevin, kevin had/heeft zijn eigen tent waar hij lekkere goede gerechten serveerde, maar asian glories runnen is andere koek.quote:Op maandag 21 september 2015 23:07 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ok, dus je bent het er mee eens dat het niet zo goed is allemaal, maar vind dat er een gerechtvaardigde reden voor is?
Mee eens, maar de discussie hoort hier echt niet thuis. Ik begrijp de verontwaardiging van icloud en ik begrijp de nuchtere constatering van Molo en RobinOok. Maar nogmaals, dit is niet de plaats. Ik verwijder deze offtopic discussie dan ook vanavond nog.quote:Op maandag 21 september 2015 22:59 schreef Blik het volgende:
Los van alles, een beetje compassie kan in deze geen kwaad
Bescherm hem maar weer, eerst een goedlopend topic de nek omdraaien en dan geen menselijkheid willen toepassenquote:Op maandag 21 september 2015 23:13 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Mee eens, maar de discussie hoort hier echt niet thuis. Ik begrijp de verontwaardiging van icloud en ik begrijp de nuchtere constatering van Molo en RobinOok. Maar nogmaals, dit is niet de plaats. Ik verwijder deze offtopic discussie dan ook vanavond nog.
Het heeft niets met menselijkheid te maken, icloud, het heeft te maken met een offtopic discussie in een culinair forum.quote:Op maandag 21 september 2015 23:16 schreef icloud het volgende:
Bescherm hem maar weer, eerst een goedlopend topic de nek omdraaien en dan geen menselijkheid willen toepassen
Het is juist heel ontopic, het heeft te maken met de menselijkheid van een topic, een recensie, en de ts, het is van jouw taken omdat in de gaten te houden, maar zoals eerder gezegd dat snappen de fok modjes niet en daarom is het forum verzuurd.quote:Op maandag 21 september 2015 23:19 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Het heeft niets met menselijkheid te maken, icloud, het heeft te maken met een offtopic discussie in een culinair forum.
Waarom moet altijd gelijk alles verwijderd worden ipv de juiste richting opsturen? (Niet perse op CUL gericht, maar in een bredere zin)quote:Op maandag 21 september 2015 23:13 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Mee eens, maar de discussie hoort hier echt niet thuis. Ik begrijp de verontwaardiging van icloud en ik begrijp de nuchtere constatering van Molo en RobinOok. Maar nogmaals, dit is niet de plaats. Ik verwijder deze offtopic discussie dan ook vanavond nog.
Omdat het iwanis is, hij is kennelijk recentelijk tot keizer van cul gekroond en heeft daarmee recht op alleen positieve reacties.quote:Op maandag 21 september 2015 23:32 schreef Steven184 het volgende:
[..]
Waarom moet altijd gelijk alles verwijderd worden ipv de juiste richting opsturen?
Nee, dat is ook weer onzin.quote:Op maandag 21 september 2015 23:35 schreef icloud het volgende:
[..]
Omdat het iwanis is, hij is kennelijk recentelijk tot keizer van cul gekroond en heeft daarmee recht op alleen positieve reacties..
Je kunt toch niet ontkennen dat hij een paar maanden geleden nog als irritant en provocerend werd bevonden door de modjes(met een regelmatige ontsporing van het waar heb jij gegeten topic als gevolg), en daar zelfs een ban voorheeft gehad, en nu word meneer gesmeekt om een eigen topicreeks te beginnen en gecensureerd bij het leven.quote:Op maandag 21 september 2015 23:39 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee, dat is ook weer onzin.
Ook als gewone stervelingen hier van mening verschillen wordt dat al snel weggehaald.
Jawel, ik denk dat dat genuanceerder ligt.quote:Op maandag 21 september 2015 23:43 schreef icloud het volgende:
[..]
Je kunt toch niet ontkennen dat hij een paar maanden geleden nog als irritant en provocerend werd bevonden door de modjes(met een regelmatige ontsporing van het waar heb jij gegeten topic als gevolg), en daar zelfs een ban voorheeft gehad, en nu word meneer gesmeekt om een eigen topicreeks te beginnen en gecensureerd bij het leven.
Mijn posts mag ze gerust naar de prullenbak verwijzen, de harde kern heeft het al gelezen.quote:Op maandag 21 september 2015 23:45 schreef RobinOok het volgende:
Nee, ik denk dat dat genuanceerder ligt.
Mijn excuses hiervoor. Ik was de eerste die de genialiteit van Iwanius zijn posts inzag en heb iedereen hiermee aangestoken.quote:Op maandag 21 september 2015 23:43 schreef icloud het volgende:
[..]
Je kunt toch niet ontkennen dat hij een paar maanden geleden nog als irritant en provocerend werd bevonden door de modjes(met een regelmatige ontsporing van het waar heb jij gegeten topic als gevolg), en daar zelfs een ban voorheeft gehad, en nu word meneer gesmeekt om een eigen topicreeks te beginnen en gecensureerd bij het leven.
Ik heb niks tegen iwanis, ik lees zijn recensies graag, maar heb wel iets tegen zijn nieuwe status en zijn gevoel voor mensenlijkheid, je hoeft niet alles op inet te plempen.
Zoals ik al zei ik lees zijn recensies graag en het tovert regelmatig een glimlach op me gezicht, bedankt voor het aanstekenquote:Op maandag 21 september 2015 23:49 schreef Hadtjememaar het volgende:
[..]
Mijn excuses hiervoor. Ik was de eerste die de genialiteit van Iwanius zijn posts inzag en heb iedereen hiermee aangestoken.
Dan moeten mensen niet offtopic gaan, en die hele offtopic discussie die je hier gestart hebt slaat ook nergens op, verschrikkelijk moraalridder niveau en wat een aanstellerij. Die ramp is vreselijk, maar moet je daarna maar uit medelijden het eten goed gaan noemen "want hij doet zo goed zijn best om een monument op te houden voor zijn ouders en oma", bah.quote:Op maandag 21 september 2015 23:48 schreef icloud het volgende:
[..]
Mijn posts mag ze gerust naar de prullenbak verwijzen, de harde kern heeft het al gelezen.
Maar ik heb de laatste weken de nodige posts hier zien verdwijnen en ook in andere goedlopende cul topics, dat stoort en breekt een mooi topic af.
Ik wacht eigenlijk op de Iwanius sportschool recensie, aangezien er complete tafels worden opgegeten in dit topic ;-) Is er geen sportschool met culinaire bar?quote:Op dinsdag 22 september 2015 09:59 schreef DrParanoid het volgende:
[..]
Dan moeten mensen niet offtopic gaan, en die hele offtopic discussie die je hier gestart hebt slaat ook nergens op, verschrikkelijk moraalridder niveau en wat een aanstellerij. Die ramp is vreselijk, maar moet je daarna maar uit medelijden het eten goed gaan noemen "want hij doet zo goed zijn best om een monument op te houden voor zijn ouders en oma", bah.
Ik zag 2 nieuwe pagina's toegevoegd aan dit topic en hoopte dat Iwanius zich vol gestopt had in vele restaurants op een dag met bijpassende recensies, krijg je dit gezeik.
Dat heeft niemand gezegd, hij kan ook wegblijven even goede vrienden, of zorgvuldiger zijn met wat hij op het inet plempt.quote:Op dinsdag 22 september 2015 09:59 schreef DrParanoid het volgende:
[..]
maar moet je daarna maar uit medelijden het eten goed gaan noemen "want hij doet zo goed zijn best om een monument op te houden voor zijn ouders en oma", bah.
Neem je eigen advies dan in dit topic, en blijf weg of besluit om je offtopic niet te postenquote:Op dinsdag 22 september 2015 10:25 schreef icloud het volgende:
[..]
Dat heeft niemand gezegd, hij kan ook wegblijven even goede vrienden, of zorgvuldiger zijn met wat hij op het inet plempt.
Een kok die vorig jaar halsoverkop het restaurant van zijn ouders moest overnemen, tegelijk zich zorgen moest maken over hun lichamen en moest rouwen, daarvan vind ik niet dat je die nog eens publiekelijk de grond in moet trappen, dus nogmaals blijf weg of besluit om het niet te publiceren(dat kan ook gewoon)
Daar is niks offtopic aan, een recensie is geen statisch iets daar moet over gediscussieerd worden, en gezien het vele aantal post sinds gisteravond heb ik kennelijk een heikel punt aangesneden.quote:Op dinsdag 22 september 2015 10:27 schreef DrParanoid het volgende:
[..]
Neem je eigen advies dan in dit topic, en blijf weg of besluit om je offtopic niet te posten
Over een recensie mag zeker iets gezegd worden maar een meta-discussie over wat wel en niet gepast is kan inderdaad naar het Feedback-topic, zoals hierboven door Isabeau gemeld.quote:Op dinsdag 22 september 2015 10:28 schreef icloud het volgende:
[..]
Daar is niks offtopic aan, een recensie is geen statisch iets daar moet over gediscussieerd worden, en gezien het vele aantal post sinds gisteravond heb ik kennelijk een heikel punt aangesneden.
Dus? Moet het hen maar vergeven worden dat het eten niet te eten was? Business is business.quote:Op maandag 21 september 2015 22:31 schreef icloud het volgende:
[..]
Dan nog hij probeert goedkoop te scoren, hij weet heel goed dat de eigenaren tragisch zijn omgekomen en dat iedereen zijn best doet om deze zaak als monument te behouden, en hij zou ook moeten weten hoe lastig dat is.
Feit:quote:Op maandag 21 september 2015 22:24 schreef icloud het volgende:
Wat verwacht je nu van een 30 jarige jongen, dat hij van de een op de andere dag alleen het restaurant kan runnen? Dat hij in twee weken de smaken van zijn moeder eigen maakt? Hij is binnen twee!! Weken na de ramp weer open gegaan.
Feit:quote:Op maandag 21 september 2015 22:31 schreef icloud het volgende:
... en dat iedereen zijn best doet om deze zaak als monument te behouden, en hij zou ook moeten weten hoe lastig dat is.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
Herman is weer de sigaarquote:Op dinsdag 22 september 2015 17:11 schreef Bramito het volgende:
Je kon het niet laten om toch nog even wat negatiefs over Herman den Blijker te schrijven.Die zit echt diep he?
Ik ook, maar vraag me werkelijk elke keer weer af waar Iwanius zoveel centen vandaan moet halen, als je zo vaak (én duur) uiteten kan moet je volgens mij echt een topbaan hebben.quote:
Ik hou het erop dat Iwanius een controleur van de Nederlandse voedsel en waren autoriteit isquote:Op dinsdag 22 september 2015 17:42 schreef M-arijnn het volgende:
[..]
Ik ook, maar vraag me werkelijk elke keer weer af waar Iwanius zoveel centen vandaan moet halen, als je zo vaak (én duur) uiteten kan moet je volgens mij echt een topbaan hebben.
We weten allemaal beter.quote:Op dinsdag 22 september 2015 18:04 schreef mytec het volgende:
[..]
Ik hou het erop dat Iwanius een controleur van de Nederlandse voedsel en waren autoriteit isOf een restaurant recenseur van beroep.
Wat een waarheidquote:Op maandag 21 september 2015 23:21 schreef icloud het volgende:
[..]
Het is juist heel ontopic, het heeft te maken met de menselijkheid van een topic, een recensie, en de ts, het is van jouw taken omdat in de gaten te houden, maar zoals eerder gezegd dat snappen de fok modjes niet en daarom is het forum verzuurd.
Hij is gewoon een gepensioneerde ondernemer denk ik. Iets met import uit Azië gok ik.quote:Op dinsdag 22 september 2015 18:04 schreef mytec het volgende:
[..]
Ik hou het erop dat Iwanius een controleur van de Nederlandse voedsel en waren autoriteit isOf een restaurant recenseur van beroep.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |