abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_156176321
Daar zette ik dus ook mn vraagtekens bij :P
  donderdag 17 september 2015 @ 18:53:07 #202
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_156176490
quote:
1s.gif Op donderdag 17 september 2015 18:16 schreef FutureFairytale het volgende:
Nu verse asperges??
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  donderdag 17 september 2015 @ 18:58:21 #203
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_156176667
Verse asperges kan je het hele jaar kopen, uit Zuid-Afrika, Chillie, etc.
Hoewel ik het idee heb dat Iwanus zijn reviews opwarmt
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_156188847
Alsof ik dat nodig zou hebben in deze. :|W

Jij durft zeker (ook al is het niet helemaal een goede vergelijking) in de zomer niet een lekker bord erwtsensoep of snert te bestellen in een brasserie of restaurant ook al staat het niet op de kaart of is het seizoen er niet voor. In deze had ik er gewoon trek in,wist ik dat het seizoen wel een beetje voorbij was maar vragen kunnen nooit kwaad en wat bleek: Ik had de mazzel met de kok die de lunch draaide en asperges in huis had en bereid was deze voor mij te bereiden.



Waar?




© Smulweb



O'Pazzo
Mariniersweg 90
3011 NV Rotterdam

Wat at / dronk je?


Wat ik noem 'knabbels' als starter = Olijven met o.a. olijvenbrood.



Kabeljauw met komkommer. Miste iets van dressing om het gerechtje meer smaak te geven



Gebraden lamsrack en lamsrollade met venkelzaad en gepofte knoflook, gebakken wilde spinazie met salie, geserveerd met gebakken gnocchi en een jus van limoen & munt


Impressies / Op of aanmerkingen

Tja..ik ken Freek Westerman al meer dan 20+ jaar en was dan ook 1 van zijn eerste vaste gasten bij de opening van deze zaak O'Pazzo. Toen was het een echte traditionele en erg goede horeca-zaak om de Italiaanse keuken in al zijn traditionele geuren en kleuren uit te proberen.

Anno 2015 merk ik dat het qua originaliteit en kwaliteit is afgezakt naar de grijze middelmaat. Misschien wel omdat er zoveel concurrentie is bijgekomen die minstens dezelfde kwaliteit als die O'Pazzo ooit bezat kunnen leveren.

Goed... maar wat vond je van de gerechten die je bestelde?

Het kabeljauw gerecht stelde niet veel voor en miste iets van een dressing om het smaak te geven en af te maken. Het lamsrack gebeuren was goed.(als in smakelijk) Wilde spinazie was ook prima.

Klink niet echt overtuigend. Zou je er snel weer terugkeren om zoals dat heet "lekker te gaan eten"


:N

Cijfer

6+
/ 10
pi_156191997
Welke brasserie heeft er in godsnaam in de zomer erwtensoep klaarstaan? Ik bedoel, natuurlijk, vragen staat vrij, maar ik zou niet weten waar ze die erwtensoep dan voor je vandaan moeten halen. Uit de vriezer van afgelopen februari?
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  vrijdag 18 september 2015 @ 09:45:34 #206
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_156192216
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 09:35 schreef PluisigNijntje het volgende:
Welke brasserie heeft er in godsnaam in de zomer erwtensoep klaarstaan? Ik bedoel, natuurlijk, vragen staat vrij, maar ik zou niet weten waar ze die erwtensoep dan voor je vandaan moeten halen. Uit de vriezer van afgelopen februari?
Je moest eens weten hoeveel Hoerecazaken met bliksoep werken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_156193520
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 09:45 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Je moest eens weten hoeveel Hoerecazaken met bliksoep werken.
Conclusie: als je erwtensoep in de zomer wilt haal je gewoon voor 90ct een blik bij de supermarkt.
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  vrijdag 18 september 2015 @ 10:46:15 #208
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_156193581
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 september 2015 10:42 schreef PluisigNijntje het volgende:

[..]

Conclusie: als je erwtensoep in de zomer wilt haal je gewoon voor 90ct een blik bij de supermarkt.
Of je koopt ribbetjes, spek en worst, spliterwten, knolselder etc en je maakt zelf een Erwtensoep;
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 18 september 2015 @ 10:48:32 #209
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_156193635
Als jij midden in de zomer erwtensoep besteld gaat zo'n kok natuurlijk speciaal voor jou verse erwtensoep maken. Klant is immers koning.


/s
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_156193935
Ben nooit kapot geweest van O'Pazzo, beetje ordinaire tent en ik vind het eten en de pizza's niet bijzonder. Laatste keer (paar jaar geleden) zat er een pizza volgestrooid met cayennepeper.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-09-2015 13:19:40 ]
pi_156207859
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 10:46 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Of je koopt ribbetjes, spek en worst, spliterwten, knolselder etc en je maakt zelf een Erwtensoep;
Uiteraard, heerlijk. Maar ik haakte in op het feit dat Iwanius het in de horeca zou bestellen. Dan wil je het dus moeiteloos en z.s.m. hebben, vandaar het blik.
Beide opties zijn hoe dan ook een slechte keus.

Als het herfstweer nog even doorpakt ga ik weer lekker stamppotten en snert maken O+
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_156207975
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 11:02 schreef Tem het volgende:
Ben nooit kapot geweest van O'Pazzo, beetje ordinaire tent en ik vind het eten en de pizza's niet bijzonder. Laatste keer (paar jaar geleden) zat er een pizza volgestrooid met cayennepeper.
Ik vind het à la carte wel lekker. :Y En die oven. _O_ O+
pi_156213725
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 september 2015 21:14 schreef PluisigNijntje het volgende:

Uiteraard, heerlijk. Maar ik haakte in op het feit dat Iwanius het in de horeca zou bestellen. Dan wil je het dus moeiteloos en z.s.m. hebben, vandaar het blik.
Beide opties zijn hoe dan ook een slechte keus.

Ik vond van niet want soms heb je gewoon trek in iets wat niet alledaags is en dan wil je het gewoon eten. Nou dat had ik dus dit keer en zie daar ook een portie geluk erbij.




Waar?


© Time Out




© Smulweb




Serre (Okura) Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam, Nederland

Wat at/ dronk je?


Klein flesje dit keer ondanks dat deze niet echt mijn favoriet is maar wel de enige in dit formaat.



Het begin van mijn hele lichte lunch op een gedekte tafel! Leest u mee Brasserie Engels Rotterdam waar indekken niet gedaan wordt. Luie flikkers!



De bestelde steaktartaar. Erg lekker en hierna nog twee keer uitgevraagd.



Een salade 'naturel' erbij die mij prima smaakt met bijbehorende dressing.


Impressies / Op of aanmerkingen

Jah...nog niet eerder geweest en al helemaal niet voor de lunch. Zo voor een eerste keer zeker niet teleurgesteld en zeker voor herhaling vatbaar aangezien de rest van de kaart er zeer interessant uitzag maar waar ik nu helaas geen tijd voor had

Je gaat mij toch niet vertellen dat je verder niks te klagen hebt?

Niet over Serre maar wel verwees ik onder een foto even naar brasserie Engels uit Rotterdam en
waar men een tafel niet indekt als je op een terras zit
terwijl dat hier bij Serre wel gebeurd.
Het kan dus wel,heurt ook gewoon zo, maar andermaal is het gewoon pure onwil van Engels
terwijl men wel van de daken schreeuwt dat men de gast nummer 1 zet en de grandeur van
weleer terug wil.. :')

Cijfer?

7
/ 10



Waar?


© Rotterdam-Nederland web



© Cliweb




Parkheuvel
Heuvellaan 21
3016 GL Rotterdam

Wat at / dronk je?


Kende ik nog niet maar werd aanbevolen,dus doen we deze maar. Deze champagne bleek een hele frisse wat droge expressieve smaak te hebben die uitstekend paste bij mijn bestelde voor en tussengerechten.



Opnieuw deze Hollandse nieuwe met een gazpacho van komkommer en kiwi met erin gepofte rijst en gelei van korenwijn genomen als voorafje.





Baby zeetongfilet, gepocheerd in een lichte viscrème, vergezeld met Westlandse doperwten, doperwtpuree verrijkt met dragon en citroen onder een deken van rijst. Erg lekker i.c.m. de eerder bestelde champagne en nog een keer uitgevraagd.



Deze Italiaanse wijn was nieuw in het assortiment en leek mij wel wat voor bij het nog uit te serveren(vlees) gerecht.



Tja..de bubbel en de wijn naast elkaar waarbij van laatstgenoemde mijn eerste indrukken het volgende waren en wel: Een smaakvolle maar wel wat complexe wijn met een diepe robijnrode kleur en een geur(neus voor de puristen) van o.a.donkere bessen, kersen en walnoten. Tannines zijn lekker rond en soepel en maken dat deze wijn uiteindelijk heerlijk zijdeachtig en sappig smaakt zonder te zwaar of te vet aan te voelen in de mond. De wijn kwam dan ook perfect tot zijn recht bij de Hert die ik nam.



Hert van de Veluwe. Erbij boleten, crosnes, pompoen, diverse groenten en jus van het hert waarin groene Chartreuse is verwerkt. De groenten waren prettig beetgaar zoals dat heet. Lekker i.c.m. de wijn en nog maar een keertje uitgevraagd.



Geen choco truffels of een plateau met allerlei zoetigheden zoals laatst maar gewoon bovenstaand simpel toetje als afsluiter.


Impressies / Op of aanmerkingen

Tja...ik kan alleen maar zeggen dat het wederom een geslaagd bezoek was na eerder op de dag bij Serre in Amsterdam te zijn geweest en Parkheuvel na dit zoveelste bezoek langzamerhand "erg bekend terrein wordt" zoals 'Miep Ventiel' later zei. :@

Cijfer

8,5
/ 10

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 20-09-2015 04:52:11 ]
pi_156213817
Die miepventiel grapjes zijn heel dom.
pi_156213873
Ik ben misschien een simpele boer maar ik heb liever een plas saus dan dat ik mijn eten de hele tijd door de strepen moet vegen om een klein beetje saus te krijgen.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zaterdag 19 september 2015 @ 01:39:04 #216
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_156213938
Hoe reageert de kok/brigade eigenlijk op jouw 'Opnieuw uitgrevraagd' ? Zijn ze daarmee gewend dat je 2 of meer keer hetzelfde gerecht nog wil hebben?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_156215701
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 september 2015 01:39 schreef golfer het volgende:
Hoe reageert de kok/brigade eigenlijk op jouw 'Opnieuw uitgrevraagd' ? Zijn ze daarmee gewend dat je 2 of meer keer hetzelfde gerecht nog wil hebben?
Ik vraag me ook af hoe dat in de praktijk nou werkt. Als Iwanius telkens 1 gerecht bestelt, maakt het natuurlijk niet uit. Maar als je voor-, hoofd-, nagerecht bestelt en daar ineens van gaat afwijken, kan ik me voorstellen dat het lastig werken is voor de keuken.
Spoilers!
pi_156223654
Wie mij nog niet kent is in eerste instantie altijd een beetje van slag als dit verzoek doorkomt. Maar uiteindelijk krijg ik altijd mijn zin en als ik vaker kom dan houd de keuken er rekening mee omdat ik meestal bij binnenkomst dan al aangeef dat het "weer zo een dag wordt " (= mijn taal voor: we gaan los")



Waar?





Rotterdam Oogst Festival 2015
Heemraadsplein
3023 BD Rotterdam

Introductie:

Het Rotterdam Oogst Festival is een Festival van de verse oogst van de boeren, maar vooral ook de oogst aan nieuwe voedselmakers in de stad.Een lofzang op de ambachtelijke voedselindustrie.

Praktijk:

Dit is gewoon een Festival met een hoog zweverig/'kunst'gehalte en waar termen als "duurzaam,biologisch en gezond"je om de oren vliegen en ook standaard in het verkoopverhaaltje wordt verwerkt zonder nu echt aan te geven waarom hun product zo uniek is en zich onderscheidt van de producten van andere standhouders.

Zoals vluchtelingenleed in Nederland aan de mensenmassa wordt verkocht om geld te genereren wordt hier met een sausje van "duurzaam en biologisch" producten aan de man gebracht die je anders ook in de daarvoor bestemde winkels elke dag ( en in elke stad) kunt kopen.

Daarbij als je puur en alleen voor het proeven of eten van producten komt ( en om daarna eventueel te kopen) dan word je zwaar teleurgesteld in de mogelijkheden aangezien de meeste standhouders ervan uitgaan dat jij ze op hun mooie woorden geloofd en het artikel toch wel koopt zonder eerst te proeven.

Impressies / Op of aanmerkingen


De ingang van het Heemraadsplein aan de kant van de Nieuwe Binnenweg.



Middeland toko zijn lekkere casave chips.



Sue stand met zoetigheden zonder suikers. Vrij van alles volgens haar eigen bord. :')



'Sapjes'wagen met normale witte druiven en appels maar daar gaat het niet zo zeer om: Welnee,deze stand is van het kookpunt en de opzet is om zo een sap centrifuge te kopen. |:( De sapjes( gewoon betalen!) zijn maar een lokmiddel, niet het doel.



De olijven stand die ik van de Markthal ken en als 1 van de weinigen mensen laat proeven van hun producten zonder er geld voor te vragen.( zie staantafel vooraan)



De boeren laten hun tractors zien met zelfs een hond in een bak.



Deze hond voelt zich baas.



Deze standhouder had allerlei soorten olijfolie alleen hij kon niet zeggen waar in Spanje hij dit vandaan haalt i.v.m. mogelijke concurrentie die meeluistert. :')



Links een stand waar men zelf gemaakte confiture verkoopt en rechts een ballen gehakt venter die teveel gebakken lucht verkoopt met zijn zogenaamde "unieke"ballen gehakt die helemaal niet uniek bleken qua samenstelling,lauw tegen koud aan was toen van 1 een hap werd genomen waarop geantwoord werd dat hij dat wist en prompt aanbood of ik een andere bal wilde waarop ik "nee"zei en gewoon mijn geld terugwilde ongeacht of hij dat nu ongepast vond omdat ik er niet van houd om in de maling te worden genomen als het eten betreft. Ik kreeg mijn geld terug en wel E 4,50! Mafkees!



Nog zo een grapjas die uniek moest zijn met zijn hamburgers. Formaat 'kinderhoofdje'maar qua samenstelling doodordinair ( nou ja het verhaal van "het loopt lekker lang in de wei en wordt goed verzorgt blabla) burgervlees en dat voor E 4,- op een turksbroodje met wat blaadjes spitskool (witte stukjes) en een currysausje uit een tube voor extra smaak zoals dat heet. Rrrrright.



Nog een Kookpunt stand waarmen met een eigen gemaakt licht beslag blaadjes serveert met erbij een lichte yogurt-mayo saus die erg lekker was.



Erg lekker ook zonder de yogurt-mayo!



De Marokkaanse stand waar ik wel vrolijk van werd gezien wat uitgestald was.



En ook deze stand maakte mij vrolijk. Even een time-out inlassen. :9~



Tja..de enige plek waar je een biertje kon bestellen en in een plastic bekertje kreeg voor 3,75 euro! Ik wachte maar even want is mij te gortig!



Pop-up oesterstand. Niet vandaag.



Mwah...leuk idee maar om nu te zeggen dat het eindresultaat in je mond je een "orgasme"geeft. Nee...maar de voorbereiding met stikstof e.d. maakt het allemaal wel heel spannend.



Ah...een bekende en wel Jordy's brood. Altijd goed!



Nog een bekende uit de Markthal.



Interessante stand voor dit soort olijfolie!



Tja...klinkt apart en maar een potje gekocht om eens uit te proberen thuis.



"Geloof mij maar mijnheer,mevrouw: Dit zeezout laat u als herboren voelen." :')



Tja...aanschouw het,hoor het aan en loop dan gewoon door.



Ha!..hier wil ik wel een biertje kopen want als het bij Parkheuvel smaakt,dan smaakt het ook hier.



De Betuwe is er ook weer.



De techniek staat niet voor niets.



"YeeHAA..Thank God i'm a country boy" })
  zaterdag 19 september 2015 @ 17:44:31 #219
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_156223845
Maar wat heb je nou gegeten?
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zaterdag 19 september 2015 @ 17:55:59 #220
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_156224066
Oeps, bijna Iwanius tegen het lijf gelopen. :-)
Gelukkig ging ik niet.
Maar je had wel even moeten toeteren toen je langsreed!

Takkeherrie nu daar. Meer herrie dan de pauperturkenmarkt die er zondags vaak is.
pi_156224441
Wat is hier anders aan dan de maandelijkse oogstmarken die er zijn in Rotterdam?
pi_156225197
quote:
7s.gif Op zaterdag 19 september 2015 18:15 schreef Tem het volgende:
Wat is hier anders aan dan de maandelijkse oogstmarken die er zijn in Rotterdam?
Niks, gok ik.
  zaterdag 19 september 2015 @ 19:00:03 #223
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_156225249
De maandelijkse markten zijn volgens mij vooral "markt". Daar staan kleine producenten hun waren te verkopen. Oogstmarkt is meer promotie van de boeren en enducatie van kinderen. Maar er is vast veel kruisbestuiving.

[ Bericht 5% gewijzigd door RobinOok op 19-09-2015 19:05:25 ]
pi_156225331
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 september 2015 19:00 schreef RobinOok het volgende:
kleine producenten
Zoals Vlaamsch Broodhuys. :+

Helaas geen plek voor ons daar omdat er al drie bakkers staan. }:|
pi_156225406
Rotterdamsekost is ook dit weekend, zijn daar nog mensen geweest?
pi_156227669
Noemen ze dit een oogstfeest? :')

Wat een treurige bende. Ziet er meer uit als een verkapte eetmanifestatie dan een oogstfeest.
Die 5 tractors maken ook niet veel goed.

Is er daar uberhaupt iets geoogst? :')
pi_156228140
Bijna RobinOok en Iwanius tegen het lijf gelopen!
Hoogtepunt was toch wel de "Potato Gun" van de Speelfabriek waar kids voor 2 euro een pieper uit een buis mochten schieten, door een raster en via een schans een kleine frietpan in. _O_
Het onmogelijke doen we meteen, voor een wonder hebben we iets langer nodig.
When I am with you, there's no place I'd rather be - K. 17-03-1982 / 21-10-2017
pi_156228203
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 september 2015 20:54 schreef robdriessen het volgende:
Bijna RobinOok en Iwanius tegen het lijf gelopen!
Hoogtepunt was toch wel de "Potato Gun" van de Speelfabriek waar kids voor 2 euro een pieper uit een buis mochten schieten, door een raster en via een schans een kleine frietpan in. _O_
Oh, dat is wel leuk. :D
pi_156237025
quote:
2s.gif Op zaterdag 19 september 2015 17:34 schreef Iwanius het volgende:

[ afbeelding ]
Nog een Kookpunt stand waarmen met een eigen gemaakt licht beslag blaadjes serveert met erbij een lichte yogurt-mayo saus die erg lekker was.


[ afbeelding ]
Erg lekker ook zonder de yogurt-mayo!

Dit was geen Kookpunt stand hoor. Ik had de kip tandoori met die pittige aardappelen. :9 De kip was iets te vochtig naar mijn smaak, maar wel lekker.

Ze zijn van http://www.mamashireen.nl
pi_156238029
Die Caramel van Caramelz is wel lekker :)

Maar te duur voor wat het is vind ik ;)
Leftist Vegan Long Haired Witch
Revolutionary Anarchist
No material girl, No extremist, Critical Thinker.
XXX Straight Edge XXX
pi_156239118
quote:
0s.gif Op zondag 20 september 2015 11:44 schreef Aphrodyte het volgende:
Die Caramel van Caramelz is wel lekker :)

Maar te duur voor wat het is vind ik ;)
Die is schandalig lekker ja. :9
pi_156240742
Daar heb ik ook 3 potjes van staan. :9 Lekker, inderdaad wel duur.
pi_156244202
quote:
7s.gif Op zaterdag 19 september 2015 19:08 schreef Tem het volgende:
Rotterdamsekost is ook dit weekend, zijn daar nog mensen geweest?
Ik wilde wel maar kreeg berichten door dat het helemaal niks bijzonders was dan een zoveelste eetgebeuren waar bekende toko's (kijk maar naar de deelnemende restaurants en winkeltjes) andermaal poogden met bestaande gerechten nieuwe klandizie aan te trekken maar deze dan in proeverij formaat aan te bieden (niks krijgen voor de hoofdprijs) onder de noemer van "bijzondere smaakvolle gerechten."

Daarbij moest je betalen om binnen te komen naast wat je betaalt voor al die kleine mini-hapjes die men daar serveert. Ik blijf en vind dit altijd een geldklopperij van de eerste orde!

Ik had er dus niks te zoeken en als je een gelouterde foodie bent ( of CUL fanaat) dan bezoek je als je echt speciale gerechten wilt proeven zo een Foodtruck Festival zoals die op het Noordplein in Rotterdam waarover ik dan eerder schreef.



Waar?

© Yelp


© Thai & Co




Thai & Co
Haarlemmerstraat 54 hs
1013ES Amsterdam

Wat at / dronk je?


Van links naar rechts: Tom Yam Koeng, gestoomde garnalen in knoflook i.c.m.een Lee Kum Kee oestersaus (op verzoek bereid) en links boven garnalensalade en totslot een biertje en witte rijst.


Impressies / Op of aanmerkingen

Amsterdam heeft in mijn ogen altijd meer en betere Thaise zaken gehad dan Rotterdam en deze valt er ook onder. Ambiance simpel doch eenvoudig maar eten is hier altijd goed! De prijs-kwaliteit is ook netjes. En met een meer dan tevreden gevoel weggegaan.

Cijfer

8
/ 10



Waar?


© Velvetescape



© P-Plus




Samhoudplaces
Oosterdokskade 5
1011AD Amsterdam

Zo zo. Amsterdam onveilig maken op culinair gebied?

:')

Wat at je?


Pita? broodjes met o.a. Peking eend,komkommer,rettich i.c.m. een zwarte bonensaus.
Zoals de engelsen zeggen: "To die for" Wat een smaaksensatie!



Het ziet er doodsimpel uit aan de buitenkant en saai maar was dat niet!

Tomeato Burger (= signatuur gerecht!) Hij lijkt op een cheeseburger. En smaakt als vlees. Maar ‘het vlees’ is gemaakt van pure tomaat, aangemaakt met broodkruimels, eierdooiers en kruiden en geserveerd met patat, mayonaise en ketchup. Heerlijk!


Impressies / Op of aanmerkingen

Tja...in 1 woord: Geweldig! Echt geweldig! Dit zijn duidelijk liefhebbers van smaken en smaakcombinatie en die zich met hart en ziel hiervoor inzetten. En dan heb ik niet eens (volgens mij) hun beste gerechten genomen.

Maarre...ho! Je hebt net bij een Thai uitgebreid gegeten. En dan nu hier weer zitten happen?


Nou uitgebreid....

Gewoon standaard voorafje, een hoofdgerecht en een salade. Niet echt zwaar tafelen lijkt mij. Ik ben nadien aan de wandel gegaan,je verliest dan e.e.a. en ik kreeg weer een beetje trek en herrinnerde mij deze toko Samhoudplaces en zie daar: Even naar binnenlopen als je toch in de buurt ben.

Nou...dus je komt hier (snel) terug? En welk cijfer geef je ervoor?

:Y

Cijfer

9,5
/ 10
(10 uit 10 eigenlijk maar de patat devalueert het iets i.c.m. de burger.)


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 21-09-2015 02:08:05 ]
pi_156245371
quote:
2s.gif Op zondag 20 september 2015 15:21 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Ik wilde wel maar kreeg berichten door dat het helemaal niks bijzonders was dan een zoveelste eetgebeuren waar bekende toko's (kijk maar naar de deelnemende restaurants en winkeltjes) andermaal poogden met bestaande gerechten nieuwe klandizie aan te trekken maar deze dan in proeverij formaat aan te bieden (niks krijgen voor de hoofdprijs) onder de noemer van "bijzondere smaakvolle gerechten."

Daarbij moest je betalen om binnen te komen naast wat je betaalt voor al die kleine mini-hapjes die men daar serveert. Ik blijf en vind dit altijd een geldklopperij van de eerste orde!

Ik had er dus niks te zoeken en als je een gelouterde foodie bent ( of CUL fanaat) dan bezoek je als je echt speciale gerechten wilt proeven zo een Foodtruck Festival zoals die op het Noordplein in Rotterdam waarover ik dan eerder schreef.

[ afbeelding ]

Waar?

[ afbeelding ] © Yelp

[ afbeelding ]
© Thai & Co


[ afbeelding ]

Thai & Co
Haarlemmerstraat 54 hs
1013ES Amsterdam

Wat at / dronk je?

[ afbeelding ]
Van links naar rechts: Tom Yam Koeng, gestoomde garnalen in knoflook i.c.m.een Lee Kum Kee oestersaus (op verzoek bereid) en links boven garnalensalade en totslot een biertje en witte rijst.


Impressies / Op of aanmerkingen

Amsterdam heeft in mijn ogen altijd meer en betere Thaise zaken gehad dan Rotterdam en deze valt er ook onder. Ambiance simpel doch eenvoudig maar eten is hier altijd goed! De prijs-kwaliteit is ook netjes. En met een meer dan tevreden gevoel weggegaan.

Cijfer

8
/ 10

[ afbeelding ]

Waar?

[ afbeelding ]
© Velvetescape


[ afbeelding ]
© P-Plus


[ afbeelding ]

Samhoudplaces
Oosterdokskade 5
1011AD Amsterdam

Zo zo. Amsterdam onveilig maken op culinair gebied?

:')

Wat at je?

[ afbeelding ]
Pita broodjes met o.a. Peking eend,komkommer,rettich i.c.m. een zwarte bonensaus.
Zoals de engelsen zeggen: "To die for" Wat een smaaksensatie!


[ afbeelding ]
Het ziet er doodsimpel uit aan de buitenkant en saai maar was dat niet!

Tomeato Burger (= signatuur gerecht!) Hij lijkt op een cheeseburger. En smaakt als vlees. Maar ‘het vlees’ is gemaakt van pure tomaat, aangemaakt met broodkruimels, eierdooiers en kruiden en geserveerd met patat, mayonaise en ketchup. Heerlijk!


Impressies / Op of aanmerkingen

Tja...in 1 woord: Geweldig! Echt geweldig! Dit zijn duidelijk liefhebbers van smaken en smaakcombinatie en die zich met hart en ziel hiervoor inzetten. En dan heb ik niet eens (volgens mij) hun beste gerechten genomen.

Maarre...ho! Je hebt net bij een Thai uitgebreid gegeten. En dan nu hier weer zitten happen?


Nou uitgebreid....

Gewoon standaard voorafje, een hoofdgerecht en een salade. Niet echt zwaar tafelen lijkt mij. Ik ben nadien aan de wandel gegaan,je verliest dan e.e.a. en ik kreeg weer een beetje trek en herrinnerde mij deze toko Samhoudplaces en zie daar: Even naar binnenlopen als je toch in de buurt ben.

Nou...dus je komt hier (snel) terug? En welk cijfer geef je ervoor?

:Y

Cijfer

9,5
/ 10
(10 uit 10 eigenlijk maar de patat devalueert het iets i.c.m. de burger.)

Doe mij die broodjes eend maar :P krijg er honger van!
pi_156245440
quote:
3s.gif Op zaterdag 12 september 2015 20:51 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]

Waar?

[ afbeelding ]
© Rrollend Foodtruck Festival Rotterdam-Noordplein.


[ afbeelding ]
Entree met gelijk links ( je ziet er al een stukje van) 1 vd beste ( zo niet de beste als het ribs betreft!) stands voor BBQ ribs en burgers. Naam? Voldaan!


FYI:

Ik zet in volgorde de in mijn ogen beste Foodtrucks qua eten en eventueel drinken. M.a.w de Foodtrucks die je geld meer dan waard zijn. Beginnende met (alles afwegende) de nummer 1 Foodtruck van het Festival dat nog tot nog morgen duurt en waar je echt langs moet gaan als je van lekker eten houdt. Neem wel geld mee want goedkoop is het niet!

Wat at / dronk je?

Nr.1
[ afbeelding ]
Voldaan!BBQ in volle glorie en dit is gelijk een hele goede binnenkomer qua vlees! als je het terrein opkomt. Hier moet je gewoon stoppen en bestellen vooral omdat de geuren van het vlees je gewoon verleiden..


[ afbeelding ]
En zo wordt alles bereidt


[ afbeelding ]
"Oh yess...come to papa." Dit is zoals ribs eruit behoren te zien Holy 'hipster/hype' Smoke!


[ afbeelding ]
Boeja! Portie overheerlijke ribs waarbij je na afloop nog de marinade van je vingers aflikt. Het sausje(ook lekker) heb je niet eens nodig. Dit doet mij denken aan mijn vleeservaringen op BBQ gebied in de staat Texas USA!


[ afbeelding ]
Oh ja..ik had ook nog een hamburger. Zalig,uitstekend hamburgervlees,goede opmaak maar kan echt niet op tegen die ribs!


Nr.2
[ afbeelding ]
Als je bij Voldaan BBQ staat,omdraaien naar links (rechts van de ingang van het terrein dus) en dan zie je aan de overkant in de lijn van waar je staat deze rode truck. Oversteken om overheerlijke lambsbout uit New Zealand te bestellen want die is "to die for!"


[ afbeelding ]
Die vragen om te worden opgegeten.


[ afbeelding ]
De gesneden stukken die op de gril gaan voor Ome Iwanius.Prachtig vlees!


[ afbeelding ]
"Tast toe Iwanius" met een glaasje watermeloensap dat er prima bij past. Heeeerlijk!


[ afbeelding ]
Loopt terug naar Voldaan BBQ en loop naar de volgende Foodtruck ( met al die reis-stempels) die heerlijke Aziatische gerechten heeft onder de naam: Sublime


[ afbeelding ]
Oh...het broodje met krokante spicy kip Malaysian style en deze frisse spicy rice noodle salade met varkensvlees. Heerlijk!


[ afbeelding ]
Deze stand is naast Sublime gelegen als je even wat fris wilt hebben en wat Ome Iwanius dus maar deed want...tis tenslotte..


[ afbeelding ]
Lekker fris die Mojito. Op naar de volgende Foodtruck!


Nr.3

[ afbeelding ]
Hier moet je zijn voor m.i.de beste burger qua smaak,structuur en samenstelling van het hele Foodtruck Festival. Je kan al zien op de foto waar deze stand is. Als je van de cocktails komt,even doorlopen tot je bijna bij de hoek komt waar een Surinaamse stand in een hoek staat, en dan naar rechts afslaan.


[ afbeelding ]
Angus beef met gekarameliseerde uien. Werkelijk zaaalig burgertje! Zou nog zo 1 willen bestellen maar er liggen nog zoveel Foodtrucks in het verschiet dat ik dat beter kan laten..


[ afbeelding ]
De stand met alles op eendgebied.( zie eend op het dak) Toppertje met de gril maar met frituur minder.(= bitterballen,loempia's met eend gevuld)


[ afbeelding ]
Het stond al klaar voor mij terwijl ik een foto nam. Toen dat gedaan was van alles 1 hap genomen en de rest laten staan voorrrrrr...


[ afbeelding ]
Heeeeerlijk!


[ afbeelding ]
Roaming Panda stand met...nou ja,kijk zelf maar.


[ afbeelding ]
Maak het geheel vettiger i.c.m. wat andere calorie rijke ingredienten en je hebt een "sloppy joe"


[ afbeelding ]
Even een pitstop maken voor een sapje want al dit vlees maakt dorstig. Werd een kokosnoot.Mwah...ging wel.


[ afbeelding ]
Deze stand is ergens achter gelegen en een beetje kaal maar heeft overheerlijke broodjes varkensvlees.


[ afbeelding ]
Oh....veredelde comfortfood. Heerlijk!


[ afbeelding ]
Fresh 'n Taste Foodtruck.


[ afbeelding ]
Thai-Fushion burger.Ging wel en dus de minst lekkere burger die ik tot dusver ben tegengekomen. Beetje het gevoel van " Gooi een stuk ananas op een stuk hamburgervlees en noem het dan gelijk een Hawaii burger"


[ afbeelding ]
De enige Foodtruck die zich "Queen of NYC"noemt en...een eigentijdjes "Sloppy Joe"burger bereidt!


[ afbeelding ]
"Tast toe Iwanius" Prima samenstelling,gehakt heerlijk,saus ook prima maar miste toch de paprika erin en het kleine beetje 'greasy'gevoel dat ik ken uit mijn tijd in de USA. Desondanks erg lekker!


[ afbeelding ]
Carte Blanche wagen met volgens zegge de lekkerste broodjes Buikspek.


[ afbeelding ]
"Tast toe Iwanius"


[ afbeelding ]
Lekker! MAAR volgende keer liever geen Turks brood hiervoor gebruiken. Past er niet bij.


[ afbeelding ]
Volgens zegge de beste ballen gehakt van het Festival. Nou...hij was de enige en dan ben je algauw "de beste". :D Vergelijk ik ze met hoe ik ze zelf bereidt dan zeg ik: Mwah...niet slecht maar absoluut niet beter laat staan goed.


[ afbeelding ]
"Tast toe Iwanius" en volgende keer gewoon die knoflook saus (remia?) weglaten!


[ afbeelding ]
Ik heb zo te zien volgers die mijn "Heeeerlijk" ook gebruiken. En met al die Twitter kreten zoals nomnomnom maken dat deze stand wel apart is. I.i.g. erg schreeuwerig.


[ afbeelding ]
Tja..niet echt netjes om je eten van de vorige stand ( Meat district) even bij haar op de toonbank te leggen terwijl jij een foto maakt. I.i.g. heeft ze wel al mijn hotdog geprepareerd met mostert en KETCHUP! en zuurkool uit een pak.(proefde ik)


[ afbeelding ]
De hotdog van dichtbij.


[ afbeelding ]
Het lijkt op een ice-cream truck maar dat is het niet. Beter: Dessert truck met als voornaamste ingredient: Gin!


[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Frisse ijsbolletjes met gin erin i.c.m. verse aardbeien,choco en o.a.zelf bereide slagroom.


[ afbeelding ]
Dit ei vindt je als je binnenkomt en langs Voldaan BBQ,Home made cocktails en Sublime loopt.


[ afbeelding ]
Dit wordt er ook verkocht


[ afbeelding ]
"Tast toe iwanius" Deze eigen gemaakte Mexicaanse stoofschotel. Prima te doen maar miste wel zout waardoor het een beetje flauw aandeed.Men verkoopt er ook saoto soep maar daar kan je beter niet aan beginnen.


[ afbeelding ]
Tja...wat moet je hier van zeggen: Apart!


[ afbeelding ]
De 'insecten' zijn verwerkt in de saus onderin als vegetatie volgens zegge.


[ afbeelding ]
En zo ziet het er geprepareerd en voor de verkoop uit.


[ afbeelding ]
En daar is ook weer de champagnebus met zijn belachelijke prijzen voor bocht.


[ afbeelding ]
Castellane... :') Verkoop dan Mercier nep bubbel van Appie Heijn.


[ afbeelding ]
Hoe durf je deze prijzen te vragen en ook nog voor lauwe bubbels gek!


[ afbeelding ]
En voor de kids was er een reizend Theatertje!


Impressies / Op of aanmerkingen

Leuk en interessant eet Festival voor de ware liefhebber.

Ik vind het enige bezwaar dat het wel erg prijzig is en al hoewel ik hier alleen de beste Foodtrucks ( of voor mij part minst slechtste) heb gerecenseerd waren er nog andere stands/trucks met drank en eten die je wel vaker bij allerlei Festivals ziet opduiken en dan vaak ook nog hetzelfde assortiment opvoeren zoals:

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

en de stand van Heineken.

Nawoord?

Ik raad een ieder ook aan om morgen,zondag,ongeacht het weer even een kijkje te gaan nemen want ben je een echte CUL fanaat dan is het leuk dit Festival voor dit jaar even te bezoeken en je voordeel ermee te doen op eetgebied. Ik ben alles afwegende er met een plezierig gevoel weggegaan en wat centjes armer maar...that's life. :7

Cijfer

8
/ 10
Ziet er veel beter uit dan Rrollend Groningen, in de zomer maanden keer geweest en vond het daar toch zwaar tegenvallen! Drinken was toen heineken bier.. Geen andere exotisch biertje te krijgen. En het eten kwam niet veel verder dan hamburgers of tapas..
pi_156246171
quote:
0s.gif Op zondag 20 september 2015 16:04 schreef mytec het volgende:

[..]

Doe mij die broodjes eend maar :P krijg er honger van!
Buns zien er inderdaad goed uit, wellicht maar een keertje langs als ik in Amsterdam ben :D.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_156247451
Zijn het geen Chinese steamed buns die ook even gebakken zijn?
  zondag 20 september 2015 @ 17:53:20 #238
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_156247635
quote:
0s.gif Op zondag 20 september 2015 17:43 schreef n0a het volgende:
Zijn het geen Chinese steamed buns die ook even gebakken zijn?
Dat zijn het inderdaad en de zaak heet &Samhoud Places.
Is van Moshik Roth die vroeger hier in ons dorp 2 sterren bij elkaar kookte in het Brouwerskolkje.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_156248295
''Gewoon standaard voorafje, een hoofdgerecht en een salade. Niet echt zwaar tafelen lijkt mij. Ik ben nadien aan de wandel gegaan,je verliest dan e.e.a. en ik kreeg weer een beetje trek en herrinnerde mij deze toko Samhoudplaces en zie daar: Even naar binnenlopen als je toch in de buurt ben.''

dan hebben wij een hele andere definitie van zwaar tafelen :X
pi_156262461


Waar?


© Metronieuws



© Open Rotterdam




Asian Glories
Leeuwenstraat 15
3011 AL Rotterdam, Nederland

Wat at / dronk je?


Bekende "ping ping ab"dat voor geen meter smaakte. Eend was te vet op de korst en ook niet krokant van buiten. Tevens uitgedroogd van binnen,hoisinsaus leek nergens op (= proefde je amper en smaakte naar choco-pasta) en de wraps hadden een taaie smaak en plakte teveel in je mond waardoor het leek alsof je een sompig geheel in je mond had.



Sui Kau soep was een aanfluiting. Bouillon veel te zout (uitgeschoten met de sojasaus?),te donker en de sui kau dimsum was duidelijk uit een pak, niet in water gekookt/gestoomd maar ontdooit in een oventje. Teruggestuurd!



Van boven naar beneden en van links naar rechts tot de soep: Gefrituurde dimsum plateau die nergens naar smaakte en vlak was. Daarnaast tonijn met wasabi-gember, sojasaus en wasabi nootjes. Tja...zo dun gesneden dat ik er doorheen kon kijken maarrrr... was te eten.Daaronder rechts de gestoomde mini-dimsums (of waren ze gekrompen?) die van ellende uit elkaar vielen als je ze wilde oppakken en totslot daarnaast links een zachte schil krab wrap in ijsbergsla met zeewier en sesam. Ook een complete aanfluiting.

Man,man man. Wat is dit slecht en dan echt slecht met een grote S!



Van links naar rechts: Krokante beefreepjes met Mandarijn saus en sesam. Daarnaast in het midden zoetzure iberico varkensvlees in een krokant laagje en totslot rechts entrecot van een Nederlandse melkkoe ( 7 weken gerijpt) met een sojasaus en groenten.

Krokante beefreepjes waren zo taai als wat en verre van krokant. De Iberico varkenshaas in een krokantlaagje was een doodgewone en slecht bereide Ku lo yuk die standaard in de Cantonese keuken is te verkrijgen. En de entrecot van een Nederlandse melkkoe was sappig en mals maar had verder weinig smaak.


Impressies / Op of Aanmerkingen

Dit was gewoon slecht! Echt bar en bar slecht!

Oh jee. Nou schiet maar los want dit klinkt echt als iemand die behoorlijk pissed off is.

Al het eten was smaakloos,slecht bereidt en gewoonweg niet lekker. Ik heb onder de geplaatste foto's al duidelijk gemaakt wat er aan scheelt en ik vind het eerlijkheidshalve een schande dat anno 2015 Asian Glories in de tien jaar dat ik er niet meer kwam geen enkele vooruitgang heeft geboekt inzake de kwaliteit van diens Cantonese gerechten.

Integendeel ik vind het zelfs achteruit gegaan in kwaliteit (Hollandse smaak aangepast!) en ik kan zo 5 verschillende Chinese ( all you can eat zelfs) restaurants in Rotterdam aanwijzen die niet eens een specialiteiten restaurant zijn en qua smaak en kwaliteit Asian Glories met gemak evenaren dan wel overtreffen hoe vaak men via bevriende media (waaronder Herman den Blijker) met droge ogen durven te beweren dat het allemaal nog steeds zo geweldig is. Het is gewoon bar slecht PUNT

Wat voor publiek zat er?

Het zondag 'autochtone' Nederlands publiek uit Hilligersberg en omstreken die zijn jenever en biertje wil hebben en iets van Aziatisch zoals ze al eeuwen gewend zijn af te halen bij elke zondagchinees.

Dus geen enkele Aziaat of iets Aziatisch als gast?

:N Allemaal 'melkflessen'...

Heb je Kevin ( zoon van Jenny Loh) nog gezien?

Nee, die was er niet want die was bij Rotterdamsekost.

Normaal vertel je nooit wat je gegeten hebt koste. Nu ook niet?

Jawel. Met 4 frisdrankjes in totaal koste mij dit 150 euro!. Weggegooid geld!

Cijfer?

3
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-09-2015 00:39:12 ]
pi_156262525
quote:
4s.gif Op maandag 21 september 2015 01:31 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]

Waar?

[ [url=http://imgserv9.tcdn.nl/v1/jJp06G0vVPwJrj-mx07-2tuI-ro=/704x398/smart/http://metronieuws.tcdn.n(...)94168.jpg]afbeelding[/url] ]
© Metronieuws


[ afbeelding ]
© Open Rotterdam


[ afbeelding ]

Asian Glories
Leeuwenstraat 15
3011 AL Rotterdam, Nederland

Wat at / dronk je?

[ afbeelding ]
Bekende "ping ping ab"dat voor geen meter smaakte. Eend was te vet op de korst en ook niet krokant van buiten. Tevens uitgedroogd van binnen,hoisinsaus leek nergens op (= proefde je amper en smaakte naar choco-pasta) en de wraps hadden een taaie smaak en plakte teveel in je mond waardoor het leek alsof je een sompig geheel in je mond had.


[ afbeelding ]
Sui Kau soep was een aanfluiting. Bouillon veel te zout (uitgeschoten met de sojasaus?),te donker en de sui kau dimsum was duidelijk uit een pak, niet gestoomd en ontdooit in een oventje. Teruggestuurd!


[ afbeelding ]
Van boven naar beneden en van links naar rechts tot de soep: Gefrituurde dimsum plateau die nergens naar smaakte en vlak was. Daarnaast tonijn met wasabi-gember, sojasaus en wasabi nootjes. Daaronder rechts de gestoomde mini-dimsums (of waren ze gekrompen?) en totslot daarnaast links een zachte schil krab wrap in ijsbergsla met zeewier en sesam.

"Zachte schil? Het was gewoon gefrituurd! Man,man man. Wat is dit slecht en dan echt slecht met een grote S!


[ afbeelding ]
Van links naar rechts: Krokante beefreepjes met Mandarijn saus en sesam. Daarnaast in het midden zoetzure iberico varkensvlees in een krokant laagje en totslot rechts entrecot van een Nederlandse melkkoe ( 7 weken gerijpt) met een sojasaus en groenten.

Krokante beefreepjes waren zo taai als wat en verre van krokant. De Iberico varkenshaas in een krokantlaagje was een doodgewone en slecht bereide Ku lo yuk die standaard in de Cantonese keuken is te verkrijgen. En de entrecot van een Nederlandse melkkoe was sappig en mals maar had verder weinig smaak.


Impressies / Op of Aanmerkingen

Dit was gewoon slecht! Echt bar en bar slecht!

Oh jee. Nou schiet maar los want dit klinkt echt als iemand die behoorlijk pissed off is.

Al het eten was smaakloos,slecht bereidt en gewoonweg niet lekker. Ik heb onder de geplaatste foto's al duidelijk gemaakt wat er aan scheelt en ik vind het eerlijkheidshalve een schande dat anno 2015 Asian Glories in de tien jaar dat ik er niet meer kwam geen enkele vooruitgang heeft geboekt inzake de kwaliteit van diens Cantonese gerechten.

Integendeel ik vind het zelfs achteruit gegaan in kwaliteit (Hollandse smaak aangepast!) en ik kan zo 5 verschillende Chinese ( all you can eat zelfs) restaurants in Rotterdam aanwijzen die niet eens een specialiteiten restaurant zijn en qua smaak en kwaliteit Asian Glories met gemak evenaart dan wel overtreft, hoe vaak men via bevriende media waaronder Herman den Blijker met droge ogen durft te beweren dat het allemaal nog steeds zo geweldig is. Het is gewoon bar slecht PUNT

Wat voor publiek zat er?

Het zondag 'autochtone' Nederlands publiek uit Hilligersberg en omstreken die zijn jenever en biertje wil hebben en iets van Aziatisch zoals ze al eeuwen gewend zijn af te halen bij elke zondagchinees.

Dus geen enkele Aziaat of iets Aziatisch als gast?

:N Allemaal 'melkflessen'...

Heb je Kevin ( zoon van Jenny Loh) nog gezien?

Nee, die was er niet want die was bij Rotterdamsekost.

Normaal vertel je nooit wat je gegeten hebt koste. Nu ook niet?

Jawel. Met 4 frisdrankjes in totaal koste mij dit 150 euro!. Weggegooid geld!

Cijfer?

3
/ 10
pittig eten lust je dus niet?
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
pi_156263487
&Samhoud staat hier ook op het lijstje, maar vind het wel erg prijzig.
  maandag 21 september 2015 @ 09:09:57 #243
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_156264243
"zachte schil krab" verwijst niet naar de staat van de buitenkant na bereiding. Het is de Nederlandse vertaling van 'soft-shell crab'. Een soft-shell crab is een krab die gevangen en gegeten wordt voordat zijn exoskelet fatsoenlijk gevormd is, waardoor hij dus een zachte buitenkant heeft.

En dat is prima te frituren.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_156265176
Ik gok dat Iwanius dat wel weet en dat het 'gewone' krab uit de frituur was.
  maandag 21 september 2015 @ 11:20:09 #245
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_156266149
Nee, dat gerecht staat heel vaak op hun kaart. Soft shell krab en het is normaal dat die in een jasje gefrituurd wordt. Snap niet zo goed wat Iwanius' klacht is...
pi_156266717
Ik denk dat ie t toen al zat was en over niks meer positief kon zijn ;)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_156283885
Iwanis ik vind de recensie van asian glories werkelijk waar misselijk makend, je weet heel goed dat jenny loh en popo zijn omgekomen bij de mh17 ramp.

Wat verwacht je nu van een 30 jarige jongen, dat hij van de een op de andere dag alleen het restaurant kan runnen? Dat hij in twee weken de smaken van zijn moeder eigen maakt? Hij is binnen twee!! Weken na de ramp weer open gegaan.

De gerechten van jenny waren altijd perfect en ik vind het meer dan logisch dat asian glories nooit meer zoals vroeger wrd.

Walgelijk ventje.
  maandag 21 september 2015 @ 22:26:47 #248
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_156283959
Het is ruim een jaar later he. Doe niet zo zuur joh. Such is life
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_156284126
quote:
1s.gif Op maandag 21 september 2015 22:26 schreef Molo het volgende:
Het is ruim een jaar later he. Doe niet zo zuur joh. Such is life
Dan nog hij probeert goedkoop te scoren, hij weet heel goed dat de eigenaren tragisch zijn omgekomen en dat iedereen zijn best doet om deze zaak als monument te behouden, en hij zou ook moeten weten hoe lastig dat is.
  maandag 21 september 2015 @ 22:32:48 #250
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_156284184
quote:
0s.gif Op maandag 21 september 2015 22:31 schreef icloud het volgende:

[..]

Dan nog hij probeert goedkoop te scoren, hij weet heel goed dat de eigenaren tragisch zijn omgekomen en dat iedereen zijn best doet om deze zaak als monument te behouden, en hij zou ook moeten weten hoe lastig dat is.
Als monument? Het is gewoon een business. Als het niet meer lekker is en tegen valt gaat de zaak kapot. Zo gaat dat nu eenmaal
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')