dus Amsterdam is denk ik niet meer te vergelijken met de andere restaurants.quote:De UMAMI vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Maastricht, Eindhoven en Vlaardingen zijn overgenomen door de HAN Group van Michelinchef Han Ji en gaan verder onder de naam UMAMI by Han. De vestigingen Utrecht en Amsterdam horen niet bij deze groep en zijn zelfstandig verder gegaan.
Waarom?quote:Op zondag 26 juli 2015 17:55 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb gisteren bij Mochi gegeten in Den Haag. Cijfer: 9/10
Maar ja, da's geen Rotterdam, dus ik laat het hier maar bij. ;-)
Jep, ga het zo op de bbq gooien. Maaaaar...quote:Op zaterdag 25 juli 2015 17:02 schreef RobinOok het volgende:
Je kunt sucade stoven, zoals we traditioneel doen in Nederland. Maar mooie sucadelappen kun je (als je de "sucade" eruit snijdt) ook als biefstuk bereiden. Ik denk dat PluisigNijntje daarop doelt.
Ohhhh ja. Ja, het is sowieso altijd veel Rotterdam hier. Beste culistad van Nederland.quote:Op zondag 26 juli 2015 18:06 schreef RobinOok het volgende:
» Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #17 Rotturdamm »
En hoe kan ik dat rijpen dan thuis doen?quote:Op zondag 26 juli 2015 18:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jep, ga het zo op de bbq gooien. Maaaaar...
Het moet dan wel zeer goede sucade zijn die bovendien een tijd gerijpt heeft, anders is het echt taai.
Het is ook waar voor riblappen, mooie rib laat je een tijd rijpen dan heb je zalige steaks
Onzin, gewoon lekker heel Nederland hoorquote:Op zondag 26 juli 2015 18:06 schreef RobinOok het volgende:
» Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #17 Rotturdamm »
Gewoon pics en een recensie hoor.quote:Op zondag 26 juli 2015 17:55 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb gisteren bij Mochi gegeten in Den Haag. Cijfer: 9/10
Maar ja, da's geen Rotterdam, dus ik laat het hier maar bij. ;-)
In Utrecht en Amsterdam is het een betere versie van een sushi schuur, krijg ik het idee?quote:Op zondag 26 juli 2015 18:00 schreef megamandy het volgende:
Ooh ik had eigenlijk altijd een slecht beeld bij die Umami, eigenlijk alleen omdat het een keten is En in Maastricht hadden ze inderdaad altijd zo'n vreemd paars licht als je naar binnen keek wat mij ook niet echt naar binnen lokt.
Misschien ook maar eens proberen, maar dan nu in Amsterdam waar ik nu in de buurt woon.
edit: en dan lees ik nu dit op hun website:
[..]
dus Amsterdam is denk ik niet meer te vergelijken met de andere restaurants.
Geen idee, eigenlijk heb ik bij die van Amsterdam nog nooit naar binnen gekeken. Loop daar zelden, maar kom er altijd met de tram langs. Maar eerst had ik dat idee bij Maastricht ook (denk voor de overname want woon er al 2 jaar niet meer in de buurt) omdat ze o.a. buiten een bord met "menu's" + prijs hadden staan.quote:Op zondag 26 juli 2015 19:07 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
In Utrecht en Amsterdam is het een betere versie van een sushi schuur, krijg ik het idee?
Ik heb vorig jaar bij umami in rotterdam gegeten. Was echt niks, alles was koud en je kon proeven dat het allemaal uit de vriezer kwam. Bestel je rivierkreeftjes, krijg je een mayonaisepapje met geprakte kreeftjesquote:Op zondag 26 juli 2015 19:07 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
In Utrecht en Amsterdam is het een betere versie van een sushi schuur, krijg ik het idee?
Het is dus wel in september overgenomen. Was je daarvoor of erna geweest?quote:Op zondag 26 juli 2015 20:03 schreef emmyemmy het volgende:
[..]
Ik heb vorig jaar bij umami in rotterdam gegeten. Was echt niks, alles was koud en je kon proeven dat het allemaal uit de vriezer kwam. Bestel je rivierkreeftjes, krijg je een mayonaisepapje met geprakte kreeftjes
2 maandjes ervoorquote:Op zondag 26 juli 2015 21:28 schreef megamandy het volgende:
[..]
Het is dus wel in september overgenomen. Was je daarvoor of erna geweest?
Mijn burger was daar helaas teleurstellend...quote:Op dinsdag 21 juli 2015 20:13 schreef Iwanius het volgende:
[..]
[..]
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
De Burgergerij Rotterdam
Botersloot 24b, 3011 HG, Rotterdam
Wat at je?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Impressie / Op of aanmerkingen?
Na eerder de beste(volgens zegge) hamburger restaurant van Rotterdam/Nederland te hebben bezocht en daar verre van enthousiast te zijn geweest,besloot ik verder Rotterdam in te trekken en eens te kijken welke andere veel geprezen hamburger joints er nog waren.
Restaurant De Burgerij is meer dan de zaak zelf blijkt later. Sterker nog: Er is een boek dat beschrijft hoe je thuis bijzondere burgers kunt bereiden. Daarnaast staat de Burgerij ook komende zomers veel op festivals, zoals Tomorrowland en volgens zegge zelfs Pinkpop. In Rotterdam staat een franchisenemer van Aziatische afkomst die de zaak runt voor de oorspronkelijke eigenaren in Antwerpen.
Ik koos voor de (volgens zegge) de Burgerij zijn beste hamburger en wel de "Deliciouso" bestaande uit 180 gram burger,bestaande uit vers gemalen kalfsvlees en verder opgetuigd met o.a. rucola,kappertjes,rode ui,gesmolten Parmezaanse kaas,plakjes chorizo en een brunoise van tomaat.
En die viel tegen?
juist niet! Ik vond 'm erg lekker.
De combinatie met eerder genoemde ingrediënten (rucola,kappertjes,rode ui,gesmolten Parmezaanse kaas etc.) maakten het allemaal een erg lekker geheel. De crispy bun was ook uitstekend en paste helemaal bij deze burger,veel meer dan het te harde en te droge geheel wat je bij hamburger joint Ter Marsch als bun kreeg.
De patat was gewoon prefab en van de groothandel en eigenlijk de enige teleurstelling qua eten. Had men er zelf bereide frieten erbij geserveerd dan was het een perfect en compleet maal geweest aangezien de aankleding met het groenvoer ( in een blad ijsbergsla i.p.v. het standaard kleine bakje wat je bijna overal krijgt) ook leuk was gedaan i.c.m. de lichte yoghurt dressing.
Mooi en dus een favoriet?
Eeehm....favoriet is een groot woord maar wel een zaak waar ik wanneer ik trek heb in een lekkere burger aan zou denken.
Cijfer?
7 1/2 / 10
PS: Zorg dat je zelf bereide frieten hebt en een cijfer 8 is binnen!
Daarvoor was het ook dezelfde eigenaar alleen nu is de naam van de eigenaar eraan toegevoegd.quote:Op zondag 26 juli 2015 21:28 schreef megamandy het volgende:
[..]
Het is dus wel in september overgenomen. Was je daarvoor of erna geweest?
lijkt me idd leuk met een groep. Minder geschikt voor en romantisch etentje.quote:Op maandag 27 juli 2015 01:21 schreef habitue het volgende:
Waar: Beers & Barrels te Utrecht aan de oudegracht
Wanneer: Gisteren
Had gekozen voor dit restaurant voor een vrijgezellenfeest.
Wat at en dronk ik?
[ afbeelding ]
Goede burgers, verder nog halve kip, pulled pork spare-ribs en brood.
[ afbeelding ]
Tap aan tafel
[ afbeelding ]
BGE BBQ's
Impressie?
Heerlijk gegeten, vlees was allemaal heel mals en smaakvol. Bier zelf tappen was voor ons perfect. Beetje luidruchtig, maar met een groep is dat ideaal.
Kosten: Ik geloof iets van 40 euro pp, inclusief veel bier.
Cijfer?
8.5
En dat was uiteindelijk wel prima. We hebben lekker in de regen een stukje langs de Linge getoerd, en uitgekomen in Geldermalsen bij Eten&Drinken . Tegenover het station, aan de Lingedijk.quote:Op zondag 26 juli 2015 17:52 schreef Gripper het volgende:
We hadden nog zo'n volle AH spaarkaart, dus vanavond gaan we ook maar even uit eten, in Geldermalsen. Een beetje de lokale kleine horeca in de plaatsjes rondom ons heen verkennen.
en geen zin om te koken
Harder/'snappier' bijtenquote:Op maandag 27 juli 2015 12:09 schreef Myraela het volgende:
De uienringen waren niet zo'n succes. Je trok bij 1 hap in één keer de hele uienring uit het korstje.
Maar dan paste de uienring niet in het bakje waar de saus in zat. #firstworldproblems.quote:Op maandag 27 juli 2015 12:30 schreef Isegrim het volgende:
Gewoon zo'n hele uienring in één keer in je muil douwen.
Oh ja, dat is ruk. Platknijpen en met de vingertjes eten.quote:Op maandag 27 juli 2015 12:32 schreef Myraela het volgende:
[..]
Maar dan paste de uienring niet in het bakje waar de saus in zat. #firstworldproblems.
Precies dit, het liefst ook zo voorbereiden voor een uiensoep. Samen met osso bucco twee van de armemans gerechten in m'n simpel & goedkoop maar zo lekker top 10quote:Op maandag 27 juli 2015 14:23 schreef Pietverdriet het volgende:
Uien aan ringen snijden en met wat vet op een laag vuur in een pan met dikke bodem heel langzaam en lang carameliseren, half uurtje minstens. Weinig dingen zo goed in lekker/prijs verhouding.
Ja, dat dus. Gewoon gefrituurde uienringen.quote:
Mijn ervaring daar is dat de burger te droog is en er een overschot aan ketchup op zat. Ik proefte dan ook bijna alleen maar ketchup. Had overigens dezelfde burger als jij genomen.quote:Op maandag 27 juli 2015 12:09 schreef Myraela het volgende:
Waar: Ellis Gourmet Burger Rotterdam
Wanneer: Gisteren
Wat at je: De Ellis classic bacon. Sides: Franse frietjes en uienringen
Impressie:
[ afbeelding ]
Ligt lekker makkelijk bij Rotterdam centraal. Zaakje ziet er leuk uit en de bediening is enorm vriendelijk. Soms wel wat slecht te verstaan door het accent.
Het broodje is krokant maar zacht. Het vlees is niet bijzonder, maar wel okay. De lamsburger van mijn vriend vond ik qua vlees lekkerder. De frietjes waren okay, niet bijzonder al was de saus wel lekker. De uienringen waren niet zo'n succes. Je trok bij 1 hap in één keer de hele uienring uit het korstje.
De zelfgemaakte limonade was wel een echte aanrader. Dat zou voor mij de enige reden zijn om er nog eens naar terug te gaan.
Kosten: Totaal was 40 euro voor 2 personen.
Cijfer: 7
Een week later, 20:00u 's avonds, de zaak zat niet vol, maar was uitverkocht. Uitverkocht? Ja, uitverkocht. Ze hadden alleen wat kibbeling en 1 half kipje in de aanbieding.quote:Op maandag 20 juli 2015 18:47 schreef Iwanius het volgende:
In eerste instantie dacht ik aan Alan en Pim's: Kip van het spit die pas geopend zijn en volgens zegge/hype de 'nieuwe' horeca sensatie van Rotterdam zijn als het om degelijk en stevig - no nonsense - eten gaat.
Ik er heen en wat verbaast mij na binnen te zijn getreden en kenbaar te maken voor hun specialiteit te komen:
[ afbeelding ]
Je gaat mij dus vertellen dat deze nieuwe zaak die hevig gepromoot wordt en als de nieuwe eet-sensatie voor "eckte" mannen wordt gezien (als het simpel en degelijk eten betreft = malse kippetjes i.c.m grote frieten en appelmoes) juist datgene waarmee men zichzelf op de borst slaat,niet voor de lunch serveert?
En de reden is?
Te weinig gasten nog,grill nog niet gereed voor dit tijdstip,maar je kan wel sla gerechten of hun gepaneerde kipfiletjes krijgen die volgens zegge ook errug lekker zijn..
De Buik Van doet alleen maar aan goede recensies.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 00:35 schreef Ole het volgende:
Beetje off topic misschien, maar in de goede tijd van Johannes van Dam zijn tenten kapot gegaan omdat ze de drukte niet aankonden na een goede recensie
Ja, dat is wel een beetje jammer eigenlijk.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 16:33 schreef Isegrim het volgende:
[..]
De Buik Van doet alleen maar aan goede recensies.
Ik gebruik het ook meer als naslagwerk voor nieuwe tentjes.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 16:51 schreef Tem het volgende:
[..]
Ja, dat is wel een beetje jammer eigenlijk.
Ja zeker, ik gebruik het ook voor de nieuwe tentjes. Vind het wel een leuke site hoor.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 16:54 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ik gebruik het ook meer als naslagwerk voor nieuwe tentjes.
Ik vind het overigens wel vergeeflijk als een tent in het begin af en toe uitverkocht is. Liever dat dan dat ze een boel wegflikkeren...
Van Dam in zijn laatste jaar ook. Maar daarvoor zat je vol als je een 9 of hoger had van hem.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 16:33 schreef Isegrim het volgende:
[..]
De Buik Van doet alleen maar aan goede recensies.
Ziet er goed uit!quote:
Dat is waar, alleen podium onder de dom is ongeveer net zo duur. Maar die vond ik dan weer vrij tegenvallen voor de prijs. Al ben ik wel regelmatig te vinden bij hun bar.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 22:09 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
Ziet er goed uit!
Al vind ik de vergelijking met Vaartsche Rijn niet helemaal eerlijk, is toch wel een categorie goedkoper
Dit lijkt me lekker! Dan heb ik t niet over de tap maar over de gebbq'de kippenquote:Op maandag 27 juli 2015 01:21 schreef habitue het volgende:
Waar: Beers & Barrels te Utrecht aan de oudegracht
Wanneer: Gisteren
Had gekozen voor dit restaurant voor een vrijgezellenfeest.
Wat at en dronk ik?
[ afbeelding ]
Goede burgers, verder nog halve kip, pulled pork spare-ribs en brood.
[ afbeelding ]
Tap aan tafel
[ afbeelding ]
BGE BBQ's
Impressie?
Heerlijk gegeten, vlees was allemaal heel mals en smaakvol. Bier zelf tappen was voor ons perfect. Beetje luidruchtig, maar met een groep is dat ideaal.
Kosten: Ik geloof iets van 40 euro pp, inclusief veel bier.
Cijfer?
8.5
Ja hij krijgt ook bijna lauter positieve recensies, daarom ging ik er toen ook eten. Was ook heel lekker, maar ik miste een beetje de "wow" factor die ik wel verwacht bij zo'n prijs.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 22:40 schreef Vanyel het volgende:
Ik hoorde laatst juist weer iemand enorm jubelen over podium onder de dom.
Ik heb er een paar jaar geleden gegeten (op de oude locatie) en toen vond ik hem wel prima eigelijk. Beers 'n Barrels is ook goed te doen, die spareribs en de kreeft waren awesome.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 22:20 schreef habitue het volgende:
[..]
Dat is waar, alleen podium onder de dom is ongeveer net zo duur. Maar die vond ik dan weer vrij tegenvallen voor de prijs. Al ben ik wel regelmatig te vinden bij hun bar.
Zijn ook veel tafels zonder tap.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 22:52 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dit lijkt me lekker! Dan heb ik t niet over de tap maar over de gebbq'de kippen
Als ik weer in Utrecht kom ga ik zeker daar eten!
Nog bedankt voor de tip btw, viel goed in de smaak bij iedereen.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 22:56 schreef Miauw_Zedong het volgende:
[..]
Ik heb er een paar jaar geleden gegeten (op de oude locatie) en toen vond ik hem wel prima eigelijk. Beers 'n Barrels is ook goed te doen, die spareribs en de kreeft waren awesome.
Ja het leek me al de perfecte tent voor een bachelorparty Leuk dat jullie het naar je zin hebben gehad.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 22:58 schreef habitue het volgende:
[..]
Nog bedankt voor de tip btw, viel goed in de smaak bij iedereen.
Ik wilde al roepen, "Maar Karel heeft toch juist wél een ster? "quote:Op dinsdag 28 juli 2015 21:48 schreef habitue het volgende:
Karel V restaurant in Utrecht
Utrecht heeft niet 1 restaurant met een michelinster
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Cijfer: 9
We zijn hier al vaker geweest en stelt eigenlijk nooit teleur, dit keer ook zeker niet. De forel en sliptong waren echt heel erg lekker en de gevulde courgettebloem was best bijzonder. Ik ben nooit heel erg van de toetjes maar deze waren ook echt heel goed. Kortom, eigenlijk was alles ontzettend lekker. De bediening is erg prettig en de kok vind ik altijd een ontzettend sympathieke vent. Aangezien we in de buurt wonen is dit toch een zaakje geworden waar we regelmatig gaan eten.
Nou, dit was het voorlopig wel weer voor een paar weken.
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 29-07-2015 12:20:56 ]
quote:Op woensdag 29 juli 2015 21:58 schreef Isegrim het volgende:
Mag je ook een ijssalon recenseren? Net echt héérlijk ijs gegeten bij Venezia in Gorkum. Écht ambachtelijk.
Kan absoluut bevestigen. Zelf 20 jaar in Gorinchem gewoond en dit is al jarenlang een toptent!quote:Op woensdag 29 juli 2015 21:58 schreef Isegrim het volgende:
Mag je ook een ijssalon recenseren? Net echt héérlijk ijs gegeten bij Venezia in Gorkum. Écht ambachtelijk.
Maar weer eens heen dan, woon 10minuutjes van Gorinchem.quote:Op woensdag 29 juli 2015 23:10 schreef develor het volgende:
[..]
Kan absoluut bevestigen. Zelf 20 jaar in Gorinchem gewoond en dit is al jarenlang een toptent!
gorcum toch? Net als woercum en den haag.quote:Op donderdag 30 juli 2015 07:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Zeggen jullie Goor-in-Chem, of Gor-Cum?
Woudrichem ah, die moest ik ff opzoeken, had Woercum nog nooit gehoordquote:Op donderdag 30 juli 2015 08:33 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
gorcum toch? Net als woercum en den haag.
Dit was avondmenu,diner dus en logische vraag v.w.b. het meerdere keren uitvragen:quote:Op zaterdag 25 juli 2015 17:19 schreef RobinOok het volgende:
Was dat een lunch menu? En heb je helemaal niks 3 keer uit laten serveren? Dat is toch veel te weinig voor jou? ;-)
Doen want tis niet voor niets dat ik weer zo snel achter elkaar hier kom.(tendens van mij = als het bevalt...zoveel mogelijk 'uitwonen'. )quote:Mij lijkt het allemaal lekker. Goede tijd van het jaar, met al die schaaldieren. Yummie.
Ik associeer Parkheuvel nog steeds met met met ja met wat eigenlijk... Aardappelmousselines en rood vlees. Maar dit menu lijkt me wel wat. Misschien toch weer eens gaan.
Geniet daarom maar van mijn laatste recensie in CUL.quote:
Ik als lurker zeg ook, jammer. Maakte deze reeks (onder andere) juist leuk om mee te lezenquote:Op donderdag 30 juli 2015 13:31 schreef Iwanius het volgende:
Geniet daarom maar van mijn laatste recensie in CUL.
Stop je ermee?quote:Op donderdag 30 juli 2015 13:31 schreef Iwanius het volgende:
Geniet daarom maar van mijn laatste recensie in CUL.
ik hoop dat Iwanius weer terug komtquote:Op donderdag 30 juli 2015 14:55 schreef Pietverdriet het volgende:
Een CUL kliekje die niets anders deed als Iwanius in zijn nek zeiken kan tevreden zijn.
quote:Op donderdag 30 juli 2015 14:59 schreef habitue het volgende:
Beetje jammer ja. Users als Piet, robin en Iwanius maakt CUL juist zo leuk.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Bar: El balcon del Tubo
Papas Bravas: Aardappelen met zelf gemaakte mayo en pikante tomatensaus
Calamares: Gefrituurde pijlinktvisSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Secreto a la parrilla con piquillos y aceite de ajos: Dit is een stukje iberico varkensvlees dat heel mooi gemarmerd is en dus heel smaakvol, geserveerd met rode piquillo pepers en knoflookolie. Helaas geen eigen foto maar het ziet er ongeveer zo uit (maar dan zonder het stukje brood).SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Hier kan je zien welk deel van het varken.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Bar: La Taberna De doña Casta
Huevos Rotos con foie: Gebakken aardappelen met gebakken ei en Foie
Huevos rotos con jamon: Gebakken aardappelen met gebakken ei en Serrano HamSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Croquetas (Die vlogen van het bord, dus helaas geen foto)
Cabrales con manzana (Blauwe kaas uit asturias met appel)
Bacalao y trigueros (kabeljauw met groene asperge)
Morcilla con piñones (bloedworst met pijnboompitten)
Boletus y Foie (boletus paddestoel met foie)
Arroz Negro con Alioli (Zwarte ruijst met Alioli)
Jamón, gorgonzola y nueces (Ham, gorgonzola en walnoot)
Setas y queso de cabra (paddestoel en geitenkaas)
Gallina con chocolate (Soepkip met chocolade)
Bar: El Champi:
Champiñon a la plancha met knoflook en een gamba op een stukje stokbrood samen met een lokaal microbrewery witbiertje in een jampotje. De foto's spreken voor zich denk ik.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het was weer lekker en gezellig!
[ Bericht 0% gewijzigd door Bramito op 30-07-2015 16:16:24 ]Siesta & Fiesta!donderdag 30 juli 2015 @ 16:06:51 #291Molo
Völlig losgelöstOh lord, dat ziet er lekker uit zeg
Leuke recensieOh how you'd have a happy life, if you did the things you likedonderdag 30 juli 2015 @ 16:12:52 #292Bramito
Espeen ies dieferent!jammer van de kroketten.... eikelsquote:Op donderdag 30 juli 2015 16:06 schreef Molo het volgende:
Oh lord, dat ziet er lekker uit zeg
Leuke recensieSiesta & Fiesta!donderdag 30 juli 2015 @ 16:15:30 #294Molo
Völlig losgelöstoh je bedoelde niet dat ze zo lekker waren dat ze op waren voor je foto kon nemen?quote:Oh how you'd have a happy life, if you did the things you likedonderdag 30 juli 2015 @ 16:23:29 #295Bramito
Espeen ies dieferent!jawel hoor.... nou eigenlijk bedoelde ik dat mijn colleg'as een stelletje lompe vreetschuren zijn....quote:Op donderdag 30 juli 2015 16:15 schreef Molo het volgende:
[..]
oh je bedoelde niet dat ze zo lekker waren dat ze op waren voor je foto kon nemen?Siesta & Fiesta!donderdag 30 juli 2015 @ 16:26:19 #296Molo
Völlig losgelöstAh tochquote:Op donderdag 30 juli 2015 16:23 schreef Bramito het volgende:
[..]
jawel hoor.... nou eigenlijk bedoelde ik dat mijn colleg'as een stelletje lompe vreetschuren zijn....
Hehehehe, niet gewoon nog een portie besteld joh?Oh how you'd have a happy life, if you did the things you likedonderdag 30 juli 2015 @ 16:55:25 #297Curiosity
In the devil's playgroundquote:Op donderdag 30 juli 2015 14:59 schreef habitue het volgende:
Beetje jammer ja. Users als Piet en Iwanius maakt CUL juist zo leuk.“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”donderdag 30 juli 2015 @ 17:41:56 #298Isabeau
ISFPZiet er goed uit, Bramito"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."donderdag 30 juli 2015 @ 18:11:47 #300Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.wat is dat toch met drinken en eten in jampotten te serveren? Uit de VS over komen waaien? Ken het uit films als ze iemand als zwaar trailerpark white trash willen neerzetten, dan drinken ze moonshine uit jampotten.In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.donderdag 30 juli 2015 @ 18:15:28 #301houdjemond
Sicker than the rest.Ditquote:T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
Forum Opties Forumhop: Hop naar: