Harder/'snappier' bijtenquote:Op maandag 27 juli 2015 12:09 schreef Myraela het volgende:
De uienringen waren niet zo'n succes. Je trok bij 1 hap in één keer de hele uienring uit het korstje.
Maar dan paste de uienring niet in het bakje waar de saus in zat.quote:Op maandag 27 juli 2015 12:30 schreef Isegrim het volgende:
Gewoon zo'n hele uienring in één keer in je muil douwen.
Oh ja, dat is ruk. Platknijpen en met de vingertjes eten.quote:Op maandag 27 juli 2015 12:32 schreef Myraela het volgende:
[..]
Maar dan paste de uienring niet in het bakje waar de saus in zat.#firstworldproblems.
Precies dit, het liefst ook zo voorbereiden voor een uiensoep. Samen met osso bucco twee van de armemans gerechten in m'n simpel & goedkoop maar zo lekker top 10quote:Op maandag 27 juli 2015 14:23 schreef Pietverdriet het volgende:
Uien aan ringen snijden en met wat vet op een laag vuur in een pan met dikke bodem heel langzaam en lang carameliseren, half uurtje minstens. Weinig dingen zo goed in lekker/prijs verhouding.
Mijn ervaring daar is dat de burger te droog is en er een overschot aan ketchup op zat. Ik proefte dan ook bijna alleen maar ketchup. Had overigens dezelfde burger als jij genomen.quote:Op maandag 27 juli 2015 12:09 schreef Myraela het volgende:
Waar: Ellis Gourmet Burger Rotterdam
Wanneer: Gisteren
Wat at je: De Ellis classic bacon. Sides: Franse frietjes en uienringen
Impressie:
[ afbeelding ]
Ligt lekker makkelijk bij Rotterdam centraal. Zaakje ziet er leuk uit en de bediening is enorm vriendelijk. Soms wel wat slecht te verstaan door het accent.
Het broodje is krokant maar zacht. Het vlees is niet bijzonder, maar wel okay. De lamsburger van mijn vriend vond ik qua vlees lekkerder. De frietjes waren okay, niet bijzonder al was de saus wel lekker. De uienringen waren niet zo'n succes. Je trok bij 1 hap in één keer de hele uienring uit het korstje.
De zelfgemaakte limonade was wel een echte aanrader. Dat zou voor mij de enige reden zijn om er nog eens naar terug te gaan.
Kosten: Totaal was 40 euro voor 2 personen.
Cijfer: 7
Een week later, 20:00u 's avonds, de zaak zat niet vol, maar was uitverkocht. Uitverkocht? Ja, uitverkocht. Ze hadden alleen wat kibbeling en 1 half kipje in de aanbieding.quote:Op maandag 20 juli 2015 18:47 schreef Iwanius het volgende:
In eerste instantie dacht ik aan Alan en Pim's: Kip van het spit die pas geopend zijn en volgens zegge/hype de 'nieuwe' horeca sensatie van Rotterdam zijn als het om degelijk en stevig - no nonsense - eten gaat.![]()
Ik er heen en wat verbaast mij na binnen te zijn getreden en kenbaar te maken voor hun specialiteit te komen:
[ afbeelding ]
Je gaat mij dus vertellen dat deze nieuwe zaak die hevig gepromoot wordt en als de nieuwe eet-sensatie voor "eckte" mannenwordt gezien (als het simpel en degelijk eten betreft = malse kippetjes i.c.m grote frieten en appelmoes) juist datgene waarmee men zichzelf op de borst slaat,niet voor de lunch serveert?
![]()
En de reden is?
Te weinig gasten nog,grill nog niet gereed voor dit tijdstip,maar je kan wel sla gerechten of hun gepaneerde kipfiletjes krijgen die volgens zegge ook errug lekker zijn..![]()
![]()
De Buik Van doet alleen maar aan goede recensies.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 00:35 schreef Ole het volgende:
Beetje off topic misschien, maar in de goede tijd van Johannes van Dam zijn tenten kapot gegaan omdat ze de drukte niet aankonden na een goede recensie
Ja, dat is wel een beetje jammer eigenlijk.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 16:33 schreef Isegrim het volgende:
[..]
De Buik Van doet alleen maar aan goede recensies.
Ik gebruik het ook meer als naslagwerk voor nieuwe tentjes.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 16:51 schreef Tem het volgende:
[..]
Ja, dat is wel een beetje jammer eigenlijk.
Ja zeker, ik gebruik het ook voor de nieuwe tentjes. Vind het wel een leuke site hoor.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 16:54 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ik gebruik het ook meer als naslagwerk voor nieuwe tentjes.
Ik vind het overigens wel vergeeflijk als een tent in het begin af en toe uitverkocht is. Liever dat dan dat ze een boel wegflikkeren...
Van Dam in zijn laatste jaar ook. Maar daarvoor zat je vol als je een 9 of hoger had van hem.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 16:33 schreef Isegrim het volgende:
[..]
De Buik Van doet alleen maar aan goede recensies.
Ziet er goed uit!quote:
Dat is waar, alleen podium onder de dom is ongeveer net zo duur. Maar die vond ik dan weer vrij tegenvallen voor de prijs. Al ben ik wel regelmatig te vinden bij hun bar.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 22:09 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
Ziet er goed uit!
Al vind ik de vergelijking met Vaartsche Rijn niet helemaal eerlijk, is toch wel een categorie goedkoper
Dit lijkt me lekker! Dan heb ik t niet over de tap maar over de gebbq'de kippenquote:Op maandag 27 juli 2015 01:21 schreef habitue het volgende:
Waar: Beers & Barrels te Utrecht aan de oudegracht
Wanneer: Gisteren
Had gekozen voor dit restaurant voor een vrijgezellenfeest.
Wat at en dronk ik?
[ afbeelding ]
Goede burgers, verder nog halve kip, pulled pork spare-ribs en brood.
[ afbeelding ]
Tap aan tafel![]()
[ afbeelding ]
BGE BBQ's![]()
Impressie?
Heerlijk gegeten, vlees was allemaal heel mals en smaakvol. Bier zelf tappen was voor ons perfect. Beetje luidruchtig, maar met een groep is dat ideaal.
Kosten: Ik geloof iets van 40 euro pp, inclusief veel bier.
Cijfer?
8.5
Ja hij krijgt ook bijna lauter positieve recensies, daarom ging ik er toen ook eten. Was ook heel lekker, maar ik miste een beetje de "wow" factor die ik wel verwacht bij zo'n prijs.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 22:40 schreef Vanyel het volgende:
Ik hoorde laatst juist weer iemand enorm jubelen over podium onder de dom.
Ik heb er een paar jaar geleden gegeten (op de oude locatie) en toen vond ik hem wel prima eigelijk. Beers 'n Barrels is ook goed te doen, die spareribs en de kreeft waren awesome.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 22:20 schreef habitue het volgende:
[..]
Dat is waar, alleen podium onder de dom is ongeveer net zo duur. Maar die vond ik dan weer vrij tegenvallen voor de prijs. Al ben ik wel regelmatig te vinden bij hun bar.
Zijn ook veel tafels zonder tap.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 22:52 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dit lijkt me lekker! Dan heb ik t niet over de tap maar over de gebbq'de kippen![]()
Als ik weer in Utrecht kom ga ik zeker daar eten!
Nog bedankt voor de tip btw, viel goed in de smaak bij iedereen.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 22:56 schreef Miauw_Zedong het volgende:
[..]
Ik heb er een paar jaar geleden gegeten (op de oude locatie) en toen vond ik hem wel prima eigelijk. Beers 'n Barrels is ook goed te doen, die spareribs en de kreeft waren awesome.
Ja het leek me al de perfecte tent voor een bachelorpartyquote:Op dinsdag 28 juli 2015 22:58 schreef habitue het volgende:
[..]
Nog bedankt voor de tip btw, viel goed in de smaak bij iedereen.
Ik wilde al roepen, "Maar Karel heeft toch juist wél een ster? "quote:Op dinsdag 28 juli 2015 21:48 schreef habitue het volgende:
Karel V restaurant in Utrecht
Utrecht heeft niet 1 restaurant met een michelinster
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Cijfer: 9
We zijn hier al vaker geweest en stelt eigenlijk nooit teleur, dit keer ook zeker niet. De forel en sliptong waren echt heel erg lekker en de gevulde courgettebloem was best bijzonder. Ik ben nooit heel erg van de toetjes maar deze waren ook echt heel goed. Kortom, eigenlijk was alles ontzettend lekker. De bediening is erg prettig en de kok vind ik altijd een ontzettend sympathieke vent. Aangezien we in de buurt wonen is dit toch een zaakje geworden waar we regelmatig gaan eten.
Nou, dit was het voorlopig wel weer voor een paar weken.
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 29-07-2015 12:20:56 ]
quote:Op woensdag 29 juli 2015 21:58 schreef Isegrim het volgende:
Mag je ook een ijssalon recenseren? Net echt héérlijk ijs gegeten bij Venezia in Gorkum. Écht ambachtelijk.
Kan absoluut bevestigen. Zelf 20 jaar in Gorinchem gewoond en dit is al jarenlang een toptent!quote:Op woensdag 29 juli 2015 21:58 schreef Isegrim het volgende:
Mag je ook een ijssalon recenseren? Net echt héérlijk ijs gegeten bij Venezia in Gorkum. Écht ambachtelijk.
Maar weer eens heen dan, woon 10minuutjes van Gorinchem.quote:Op woensdag 29 juli 2015 23:10 schreef develor het volgende:
[..]
Kan absoluut bevestigen. Zelf 20 jaar in Gorinchem gewoond en dit is al jarenlang een toptent!
gorcum toch? Net als woercum en den haag.quote:Op donderdag 30 juli 2015 07:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Zeggen jullie Goor-in-Chem, of Gor-Cum?
Woudrichem ah, die moest ik ff opzoeken, had Woercum nog nooit gehoordquote:Op donderdag 30 juli 2015 08:33 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
gorcum toch? Net als woercum en den haag.
Dit was avondmenu,diner dus en logische vraag v.w.b. het meerdere keren uitvragen:quote:Op zaterdag 25 juli 2015 17:19 schreef RobinOok het volgende:
Was dat een lunch menu? En heb je helemaal niks 3 keer uit laten serveren? Dat is toch veel te weinig voor jou? ;-)
Doen want tis niet voor niets dat ik weer zo snel achter elkaar hier kom.(tendens van mij = als het bevalt...zoveel mogelijk 'uitwonen'. )quote:Mij lijkt het allemaal lekker. Goede tijd van het jaar, met al die schaaldieren. Yummie.
Ik associeer Parkheuvel nog steeds met met met ja met wat eigenlijk... Aardappelmousselines en rood vlees. Maar dit menu lijkt me wel wat. Misschien toch weer eens gaan.
Geniet daarom maar van mijn laatste recensie in CUL.quote:
Ik als lurker zeg ook, jammer. Maakte deze reeks (onder andere) juist leuk om mee te lezenquote:Op donderdag 30 juli 2015 13:31 schreef Iwanius het volgende:
Geniet daarom maar van mijn laatste recensie in CUL.
Stop je ermee?quote:Op donderdag 30 juli 2015 13:31 schreef Iwanius het volgende:
Geniet daarom maar van mijn laatste recensie in CUL.
ik hoop dat Iwanius weer terug komtquote:Op donderdag 30 juli 2015 14:55 schreef Pietverdriet het volgende:
Een CUL kliekje die niets anders deed als Iwanius in zijn nek zeiken kan tevreden zijn.
quote:Op donderdag 30 juli 2015 14:59 schreef habitue het volgende:
Beetje jammer ja. Users als Piet, robin en Iwanius maakt CUL juist zo leuk.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Bar: El balcon del Tubo
Papas Bravas: Aardappelen met zelf gemaakte mayo en pikante tomatensaus
Calamares: Gefrituurde pijlinktvisSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Secreto a la parrilla con piquillos y aceite de ajos: Dit is een stukje iberico varkensvlees dat heel mooi gemarmerd is en dus heel smaakvol, geserveerd met rode piquillo pepers en knoflookolie. Helaas geen eigen foto maar het ziet er ongeveer zo uit (maar dan zonder het stukje brood).SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Hier kan je zien welk deel van het varken.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Bar: La Taberna De doña Casta
Huevos Rotos con foie: Gebakken aardappelen met gebakken ei en Foie
Huevos rotos con jamon: Gebakken aardappelen met gebakken ei en Serrano HamSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Croquetas (Die vlogen van het bord, dus helaas geen foto)![]()
![]()
Cabrales con manzana (Blauwe kaas uit asturias met appel)
Bacalao y trigueros (kabeljauw met groene asperge)
Morcilla con piñones (bloedworst met pijnboompitten)
Boletus y Foie (boletus paddestoel met foie)
Arroz Negro con Alioli (Zwarte ruijst met Alioli)
Jamón, gorgonzola y nueces (Ham, gorgonzola en walnoot)
Setas y queso de cabra (paddestoel en geitenkaas)
Gallina con chocolate (Soepkip met chocolade)
Bar: El Champi:
Champiñon a la plancha met knoflook en een gamba op een stukje stokbrood samen met een lokaal microbrewery witbiertje in een jampotje. De foto's spreken voor zich denk ik.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het was weer lekker en gezellig!
[ Bericht 0% gewijzigd door Bramito op 30-07-2015 16:16:24 ]Siesta & Fiesta!![]()
Oh lord, dat ziet er lekker uit zeg![]()
Leuke recensie
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like![]()
jammer van de kroketten.... eikelsquote:Op donderdag 30 juli 2015 16:06 schreef Molo het volgende:
Oh lord, dat ziet er lekker uit zeg![]()
Leuke recensieSiesta & Fiesta!![]()
oh je bedoelde niet dat ze zo lekker waren dat ze op waren voor je foto kon nemen?quote:![]()
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like![]()
jawel hoor.... nou eigenlijk bedoelde ik dat mijn colleg'as een stelletje lompe vreetschuren zijn....quote:Op donderdag 30 juli 2015 16:15 schreef Molo het volgende:
[..]
oh je bedoelde niet dat ze zo lekker waren dat ze op waren voor je foto kon nemen?![]()
![]()
Siesta & Fiesta!![]()
Ah tochquote:Op donderdag 30 juli 2015 16:23 schreef Bramito het volgende:
[..]
jawel hoor.... nou eigenlijk bedoelde ik dat mijn colleg'as een stelletje lompe vreetschuren zijn....![]()
Hehehehe, niet gewoon nog een portie besteld joh?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like![]()
quote:Op donderdag 30 juli 2015 14:59 schreef habitue het volgende:
Beetje jammer ja. Users als Piet en Iwanius maakt CUL juist zo leuk.“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”![]()
Ziet er goed uit, Bramito
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
Forum Opties Forumhop: Hop naar: