abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_150290277
quote:
2s.gif Op woensdag 4 maart 2015 17:23 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Vandaag op aanraden van een iemand kort bezocht

[ afbeelding ]
Dutch diner Rotterdam.

En wat meegenomen.

[ afbeelding ]
Diner Burger: 300 gram rundvlees burger (geserveerd op een bedje van rucola en sla) met een rood gebakken uitje afgeblust met chilisaus. Geserveerd op een Italiaanse bol.

Eerlijk is eerlijk: Het is een stevige hap maar echt lekker vlees,toppertje!

8
/ 10
Valt me niet tegen, vind het er altijd uitzien als een onwijze toeristentent.
  woensdag 4 maart 2015 @ 19:09:42 #102
313458 Zonnetje1981
always look on the bright side
pi_150292156
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 17:40 schreef Karzai het volgende:

[..]

Ik was twee jaar geleden in Rome vlak naast ons hotel zat restaurant,Mamma Angela's in de via de palestro lekker en goedkoop. Wel een beetje vroeg gaan anders heb je geen plek

http://www.tripadvisor.nl(...)la_s-Rome_Lazio.html
Kaart ziet er goed uit!! Deze ff onthouden ^O^

Bedankt!
pi_150293850
Il Tajut is ook een aanrader voor een betaalbare en prima maaltijd! :) http://www.tripadvisor.nl(...)l#mtreview_238009930
  donderdag 5 maart 2015 @ 18:35:04 #104
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_150322593
Pannenkoekenhuis Dutch Diner, daar zou ik dus echt gewoon nooit naar binnen gaan. Al zouden ze het eten gratis uitdelen of al zouden ze de lekkerste burger hebben. Dan maar niet eten. Uhuh, echt niet.
  zaterdag 7 maart 2015 @ 22:22:18 #105
313458 Zonnetje1981
always look on the bright side
pi_150401781
Waar? Niven
Wanneer? 7 maart 2015
http://www.restaurantniven.nl/

Wat at je?
Helaas dit keer geen foto;s, niet aan gedacht... :@

Begonnen met een glas huiswijn, droge witte. Gevolgd door een amuse van zwarte olijvencake met zwarte knoflook, olijven niet mijn ding (hapje geproefd), maar volgens O+ heerlijk. Hierna kwamen nog drie amuses op een stokje: Wortel/aardappel/ui, soort van hutspot, maar dan anders, erg lekker. Appel/knolselderij/walnoot, mjammie. Rode biet/rettich/Parma ham, heerlijk aardse smaken.

Dronken tijdens het menu een flesje Pouilly Fume en een flesje plat water. Kregen twee keer verse diverse broodjes met boter, olijfolie, zout en peperkorrels.

Hierna kwam een amuse van boerenkool, zoals stamppot, zonder worst, met spek, geserveerd als cocktail....verrukkelijk!!! Lekkerste van de middag!

Eerste gang:
Gele groenten/kwartelei/haringkuit/krab, volgens O+ lekker en goed op smaak. Ik mag geen schelp-schaal, kreeg steak tartaar met oa artisjok, biet, radijs, komkommer en komkommerjus, erg lekker!

Tweede gang
Rode bietenquinoa met runderlende en een piepklein stukje stoofvlees, quinoa erg flauw en niet ons ding, runderlende prima gegaard. Jammer van dat ene stukje stoofvlees, dat had van mij veeeeel meer mogen zijn, supermals en lekker.

Derde gang
Kaasplankje van Nederlandse kazen, vooral de oudere harde kazen erg lekker!

Dessert
Hopjeshangop/koffiewaterijs/zoute mascapone...tja....gewoon verrukkelijk!!

Afsluiter
Cappuccino, niets mis mee. Gekozen om geen friandises te nemen.

Impressie?
Prachtig gelegen restaurant, met ook twee hotelkamers. Keurige bediening, kwam buiten tijdens een korte pauze even een praatje maken. Sfeervol, mooie kunst aan de muur, goede stoelen. Toiletten ook prima in orde. Schitterend terras met uitzicht over een golfbaan.

Kosten?
We hebben het (restaurantweek)menu gewonnen via een prijsvraag, en waren voor de drankjes, kaas, koffie en fooi ¤90,- kwijt.

Cijfer?
Het kan nog niet tippen aan HanTing en Villa la Ruche, maar toch een dikke 8!
We komen zeker nog wel een keertje terug.
pi_150406353
Hier heb je wat kleur van Google. :6 tsss vergeten foto's te maken...



[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 08-03-2015 00:15:30 ]
  zondag 8 maart 2015 @ 00:20:14 #107
313458 Zonnetje1981
always look on the bright side
pi_150406518
quote:
15s.gif Op zondag 8 maart 2015 00:14 schreef Iwanius het volgende:
Hier heb je wat kleur van Google. :6 tsss vergeten foto's te maken...

[ afbeelding ]
:6

Tsja, geen eigen gemaakte foto's...
pi_150414616
quote:
15s.gif Op zondag 8 maart 2015 00:14 schreef Iwanius het volgende:
Hier heb je wat kleur van Google. :6 tsss vergeten foto's te maken...

[ afbeelding ]
Beter geen foto's en een goede recensie dan die meuk met konijnen en stinksigaren die jij dagelijks post.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-03-2015 12:14:26 ]
  zondag 8 maart 2015 @ 12:03:11 #109
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_150414680
Nou ja zeg! :N
  zondag 8 maart 2015 @ 12:05:53 #110
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_150414734
Zijn foto's verplicht dan? :?
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zondag 8 maart 2015 @ 12:09:25 #111
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_150414809
Nee, tuurlijk niet.
pi_150414842
Het is tenslotte zondag :P

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-03-2015 12:10:57 ]
pi_150415006
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 12:09 schreef RobinOok het volgende:
Nee, tuurlijk niet.
Dat dus :D Je mening is verplicht en daarmee houdt het hier op ;)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_150467880
[quote]17s.gif Op zondag 8 maart 2015 12:00 schreef mascara-klodder het volgende:

-tip: kap eens met dat flamen steeds-
On topic:



Waar?

Goudsesingel 107, 3031 EE Rotterdam

Wat nam je?





Prijs-kwaliteit & Op en aanmerkingen.

Sushi rijstkorrel was erg goed en de ingredienten ook. Ook de sate was opmerkelijk goed gemarineerd en het vlees was best. Beter dan ik had verwacht vooral omdat ik van dit soort zaken niet zoveel verwacht. Maar na eerder een box te hebben bestelt wilde ik het opnieuw proberen.



En zie daar: Wederom niet teleurgesteld.


8
/ 10

[ Bericht 7% gewijzigd door Mord_Sith op 09-03-2015 21:53:41 ]
pi_150468035
quote:
15s.gif Op maandag 9 maart 2015 18:56 schreef Iwanius het volgende:


On topic:

[ afbeelding ]

Waar?

Goudsesingel 107, 3031 EE Rotterdam

Wat nam je?

[ afbeelding ]
Alleen mensen die ze zelf roken vinden sigaren niet stinken.

[ Bericht 14% gewijzigd door Mord_Sith op 09-03-2015 21:53:59 ]
  maandag 9 maart 2015 @ 20:27:55 #116
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_150471973
Ik ruik ze niet.
  dinsdag 10 maart 2015 @ 05:32:48 #117
78964 Luuksor
[ Curacao ]
pi_150486545
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 19:01 schreef emmyemmy het volgende:

[..]

Alleen mensen die ze zelf roken vinden sigaren niet stinken.
Ja want sigaretten ruiken heeeerlijk..
pi_150486921
Wat een lekkere irrelevanties O+
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_150487194
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 22:22 schreef Zonnetje1981 het volgende:
en een piepklein stukje stoofvlees,

We hebben het (restaurantweek)menu gewonnen
Zie daar het verband. Vaste prik met die menu's. Daarom is het bijna zonde. Je krijgt een sfeerimpressie maar niet wat ze echt kunnen.
  dinsdag 10 maart 2015 @ 08:15:08 #120
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_150487258
Waar: KLM Business class, op 10 km hoogte.
Wanneer: vlucht gisteren van Amsterdam naar Hong Kong (vandaag aangekomen)





Door: (ik quote de menu kaart): De Westerse hoofdgerechten zijn van de hand van chef Jonnie Boer van De Librije

Foto's hieronder (dus wel de menukaart) zijn niet van mij, had geen zin om met een rits gekneusde ribben mijn fototoestel uit de luggage bin te halen. Foto's zijn van Julius Jaspers,

Voorafje:
Salade van gerookte tonijn op een flensje met een créme van avocado en venkel en haringkaviaar, geserveerd met gepofte quinoa en een dressing van specerijen.



Apart flesje Librije citroen-wasabi dressing.



Ben eigenlijk niet zo'n fan van kaviaar (of vis in het algemeen, behalve tonijn uit blik met een klodder gode mayonaisse), maar deze combinatie was werkelijk waar heerlijk. Zonder de wasabi-dressing was het al uitermate goed te doen, maar met helemaal.

Bijna perfect: 9 uit 10.

Gevolgd door:
Runderstoofpotje met aardappelpuree, ingelegde bietjes en zilveruitjes.



Simpel maar doeltreffend, erg lekker. Ik moet dit recept hebben, dus suggesties zijn welkom!

Prima smaakverdeling, het zuurtje erbij was lekker. Ook redelijk luchting, wat toch wel belangrijk is als je 12 uur in het vliegtuig zit.

Wederom 9 uit 10.

Aanrader dus.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_150488632
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 08:15 schreef static het volgende:

Aanrader dus.
Klinkt geweldig, maar lijkt me toch wat prijzig voor wat je krijgt. Daarbij, wat moet ik in Hong Kong doen :7
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_150489216
quote:
12s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 09:46 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Klinkt geweldig, maar lijkt me toch wat prijzig voor wat je krijgt. Daarbij, wat moet ik in Hong Kong doen :7
Static bezoeken of
http://www.tripadvisor.nl(...)ities-Hong_Kong.html
  dinsdag 10 maart 2015 @ 10:33:35 #123
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_150489522
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 08:15 schreef static het volgende:
Waar: KLM Business class, op 10 km hoogte.
Wanneer: vlucht gisteren van Amsterdam naar Hong Kong (vandaag aangekomen)

[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]

Door: (ik quote de menu kaart): De Westerse hoofdgerechten zijn van de hand van chef Jonnie Boer van De Librije

Foto's hieronder (dus wel de menukaart) zijn niet van mij, had geen zin om met een rits gekneusde ribben mijn fototoestel uit de luggage bin te halen. Foto's zijn van Julius Jaspers,

Voorafje:
Salade van gerookte tonijn op een flensje met een créme van avocado en venkel en haringkaviaar, geserveerd met gepofte quinoa en een dressing van specerijen.

[ afbeelding ]

Apart flesje Librije citroen-wasabi dressing.

[ afbeelding ]

Ben eigenlijk niet zo'n fan van kaviaar (of vis in het algemeen, behalve tonijn uit blik met een klodder gode mayonaisse), maar deze combinatie was werkelijk waar heerlijk. Zonder de wasabi-dressing was het al uitermate goed te doen, maar met helemaal.

Bijna perfect: 9 uit 10.

Gevolgd door:
Runderstoofpotje met aardappelpuree, ingelegde bietjes en zilveruitjes.

[ afbeelding ]

Simpel maar doeltreffend, erg lekker. Ik moet dit recept hebben, dus suggesties zijn welkom!

Prima smaakverdeling, het zuurtje erbij was lekker. Ook redelijk luchting, wat toch wel belangrijk is als je 12 uur in het vliegtuig zit.

Wederom 9 uit 10.

Aanrader dus.
Ik vind het hoofdgerecht er toch een beetje zielig uitzien met die dotjes aardappelpuree; smaakte dat niet naar behanglijm?
pi_150489962
Kan mij er wel van bij voorstellen gezien sommige foto's.

Maar goed, static zei dat het hem smaakte. Of hij had gewoon trek en dan smaakt alles algauw zolang het maagje maar een beetje gevuld is.

quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 08:15 schreef static het volgende:
Waar: KLM Business class, op 10 km hoogte.
Wanneer: vlucht gisteren van Amsterdam naar Hong Kong (vandaag aangekomen)







Door: (ik quote de menu kaart): De Westerse hoofdgerechten zijn van de hand van chef Jonnie Boer van De Librije

Foto's hieronder (dus wel de menukaart) zijn niet van mij, had geen zin om met een rits gekneusde ribben mijn fototoestel uit de luggage bin te halen. Foto's zijn van Julius Jaspers,

Voorafje:
Salade van gerookte tonijn op een flensje met een créme van avocado en venkel en haringkaviaar, geserveerd met gepofte quinoa en een dressing van specerijen.



Apart flesje Librije citroen-wasabi dressing.



Ben eigenlijk niet zo'n fan van kaviaar (of vis in het algemeen, behalve tonijn uit blik met een klodder gode mayonaisse), maar deze combinatie was werkelijk waar heerlijk. Zonder de wasabi-dressing was het al uitermate goed te doen, maar met helemaal.

Bijna perfect: 9 uit 10.

Gevolgd door:
Runderstoofpotje met aardappelpuree, ingelegde bietjes en zilveruitjes.



Simpel maar doeltreffend, erg lekker. Ik moet dit recept hebben, dus suggesties zijn welkom!

Prima smaakverdeling, het zuurtje erbij was lekker. Ook redelijk luchting, wat toch wel belangrijk is als je 12 uur in het vliegtuig zit.

Wederom 9 uit 10.

Aanrader dus.
Leuk! Eindelijk eens iets van grote hoogtes zoals dat heet. Maar eerlijkheidshalve: Je omschrijvingen doen de gerechten meer eer aan dan de Google foto's want als ik alleen al naar laatste foto kijk dan zie ik eigenlijk een potje prut. (toefjes puree hebben al een korst?)Of de foto is gewoon te donker genomen.

Vraagje: Mag je bij KLM business alleen dat wat je bestelt van de kaart nemen of mag je bij wijze van ook alles op de kaart bestellen?

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 10-03-2015 11:00:38 ]
  dinsdag 10 maart 2015 @ 10:58:52 #125
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_150490027
quote:
12s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 10:33 schreef Windigo het volgende:

[..]

Ik vind het hoofdgerecht er toch een beetje zielig uitzien met die dotjes aardappelpuree; smaakte dat niet naar behanglijm?
De foto doet het geen recht aan, zag er veel fleuriger uit. En zoals beschreven was de smaak meer dan prima.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  dinsdag 10 maart 2015 @ 10:59:47 #126
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_150490045
quote:
2s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 10:55 schreef Iwanius het volgende:
Mag je bij KLM business alleen dat wat je bestelt van de kaart nemen of mag je bij wijze van ook alles op de kaart bestellen?
Je kunt eten wat je wilt.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_150501958
Paar dagen in Amsterdam geweest en op verschillende plekken wat gegeten. Geen foto's, dus ik pluk er wel wat van het internet voor de indruk.
Eerst deze, daarna eten koken en dan zal ik de recensie van de, wat mij betreft, hoogtepunt wb voedsel, drank en service, plaatsen.

Waar?
Bij Poco Loco aan de Nieuwmarkt in Amsterdam

Wanneer?
5 maart, voor het diner

Wat at je?
Vooraf kregen we een mandje Italiaans brood met wat knoflooksaus. We hadden een liter Sangria besteld (2 x 0,5) in de eerst wat weinig fruit, in de tweede zat genoeg.
Als voorgerecht hadden we een bord met bruscetta's besteld. 1 met ossenhaaspuntjes, 1 met gerookte zalm, 1 met mozzarela. Grote plakken brood, genoeg erop, prima om met z'n twee te delen.
In de tweede ronde hadden we met z'n twee 7 tapas besteld. Je krijgt van alles 2 of 1 ding wat groot genoeg is om te delen. 6 tapas waren genoeg geweest.
We hadden o.a. garnalen en scholkroketjes, brood met ossenhaaspuntjes, bladerdeeg met spek en geitenkaas, patatas bravas, brood met ham en vijgen.

Impressie?
Ik heb hier al eens eerder gegeten en het is een gezellig tentje. Je kunt buiten zitten, aan de bar zitten en via een trap op de vide zitten. Daar is het knus, niet te veel licht, wel genoeg om te kunnen zien wat je eet. De bediening was oplettend maar een beetje ongeïnteresseerd. Echter, later bij het afrekenen hebben we gezellig staan kletsen, dus ze was niet onaardig.
De 'hoofdgerechttapas' komen allemaal in 1 x. Dus niet in koud/warm rondjes ofzo. Eten kwam ook vlot, ondanks dat er flink wat tafeltjes bezet waren.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kosten?
70 euro voor 2 personen, incl liter Sangria voro 20 euro. Dus 25 euro pp voor het eten.
Ze hebben bijv. ook 2 daghappen + 2 drankjes voor 25 euro. En aan het begin van de week verrassingsmenu's aan tapas voor 20 euro pp.

Cijfer?
7,5.
Want prima eten, goede sfeer, lekker vlot en voldoende.

:s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s)

Waar?
Arthotel Dulac, Haarlemmerstraat, Amsterdam

Wanneer?
Vrijdag 6 maart, voor een snelle lunch.

Wat at je?
We bestelde koffie, thee en allebei een broodje geitenkaas met rauwe ham en vijgen.
Het broodje van een ciabatta, er zat meer dan genoeg geitenkaas op en vijgen, maar de rauwe ham was geen rauwe ham, maar iets wat leek op achterham. Dat vond ik persoonlijk best jammer. Koffie was een klein kopje maar wel lekker.

Impressie?
Toffe aankleding, persoonlijk hou ik daar wel van. Veel om te kijken. Personeel vond ik niet zo oplettend.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kosten?
17 euro voor 1 kop koffie, 1 kop thee en 2 broodjes.

Cijfer?
6.
Jammer van de ham, toffe aankleding.
Sterkheidsbaas van alles.
pi_150557245
quote:
Maar de rauwe ham was geen rauwe ham, maar iets wat leek op achterham
Daar zou ik ook echt van balen, en zeker even navraag doen bij de bediening wat voor ham het is. Het zou best kunnen dat bijv. de rauwe ham op was en ze je wilden afschepen met normale ham, en dat zou ik dus echt niet accepteren. :')
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_150558747
Static hoe zit dat bij het ontbijt, bread and butterpudding en souttle(wat s dat?) de enige keuze? Niet een gewoon broodje met kaas ofzo?
pi_150558936
Soufflé. :D
pi_150561078
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2015 10:58 schreef Isegrim het volgende:
Soufflé. :D
aha sorry ik zag op mijn ipad een sterk verkleinde foto, ik had moeite om het te lezen. hahahah
pi_150567042
Eronder staan kaas, ei, warme broodjes enz. ook als opties aangegeven.
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_150567210
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2015 09:39 schreef PluisigNijntje het volgende:

[..]

Daar zou ik ook echt van balen, en zeker even navraag doen bij de bediening wat voor ham het is. Het zou best kunnen dat bijv. de rauwe ham op was en ze je wilden afschepen met normale ham, en dat zou ik dus echt niet accepteren. :')
Mja, ik denk dat ik dat normaal ook gedaan had, maar ik had ZO"N honger. (en een lichtelijk kater)
Sterkheidsbaas van alles.
pi_150621953
Vandaag gekookt bij Librijes Atelier. Was. Best. Een. Ervaring. Zeg maar.
  zaterdag 14 maart 2015 @ 00:25:37 #135
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_150622243
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 00:14 schreef WKFinal2010 het volgende:
Vandaag gekookt bij Librijes Atelier. Was. Best. Een. Ervaring. Zeg maar.
En wat heb je gegeten?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_150622901
Verslagje volgt nog..nu te moe om daar uitgebreid op in te gaan. Had ik er ff bij moeten zetten, sorry!
  zaterdag 14 maart 2015 @ 01:51:43 #137
224960 highender
Travellin' Light
pi_150623818
Waar
J'Aime, U Hotel Sathorn, Bangkok

Wanneer
Even geleden

Chef
Jean Michel Lorain

Kosten
Onbekend, op uitnodiging :Y)

Le menu
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Truffle consomme
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Potato and truffle salad
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Pork and baby leek truffle terrine
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Marinated scallop and green aspergus with truffle oil mayonnaise
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Duo of spinach and truffle ravioli with lentil cream and biachetto white truffle potato gnocchi
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Steamed seabass with celeriac julienne and truffle butter
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Truffle chou michel lorain
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Pigeon breast, truffled jerusalem artichoke arabica sauce
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wagyu beef truffle and foie gras pastrami
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hazelnut souffle +++
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_150623961
Mijn vooroordeel wordt bevestigd dat Aziaten denken: wat duur is, is smaakvol.
Graag op anoniem
pi_150624126
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 01:51 schreef highender het volgende:
Waar
J'Aime, U Hotel Sathorn, Bangkok

Wanneer
Even geleden

Chef
Jean Michel Lorain

Kosten
Onbekend, op uitnodiging :Y)

Le menu
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.










Alleerst dank voor je recensie en lekker heur... :9~

Eerste foto komt mij trouwens bekend voor. Ik heb het ooit (jaren geleden) in een ander restaurant ook iets soortgelijks gegeten. (in de eierschaal en ook met een groenachtige substantie erin)

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 14-03-2015 02:24:51 ]
pi_150624154
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 01:51 schreef highender het volgende:
Waar
J'Aime, U Hotel Sathorn, Bangkok

Wanneer
Even geleden

Chef
Jean Michel Lorain

Kosten
Onbekend, op uitnodiging :Y)

Le menu
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Truffle consomme
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Potato and truffle salad
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Pork and baby leek truffle terrine
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Marinated scallop and green aspergus with truffle oil mayonnaise
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Duo of spinach and truffle ravioli with lentil cream and biachetto white truffle potato gnocchi
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Steamed seabass with celeriac julienne and truffle butter
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Truffle chou michel lorain
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Pigeon breast, truffled jerusalem artichoke arabica sauce
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wagyu beef truffle and foie gras pastrami
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hazelnut souffle +++
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ziet er heel mooi uit allemaal, maar als ik zulke rare figuren op mijn bord krijg moet ik toch denken aan tetris.
Ik zwaai naar dieren.
pi_150624197
quote:
2s.gif Op woensdag 4 maart 2015 17:23 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Vandaag op aanraden van een iemand kort bezocht

[ afbeelding ]
Dutch diner Rotterdam.

En wat meegenomen.

[ afbeelding ]
Diner Burger: 300 gram rundvlees burger (geserveerd op een bedje van rucola en sla) met een rood gebakken uitje afgeblust met chilisaus. Geserveerd op een Italiaanse bol.

Eerlijk is eerlijk: Het is een stevige hap maar echt lekker vlees,toppertje!

8
/ 10
Kijk! Beter net als die pizza daarvoor! Phoe dik 15 min vanaf CS met een uur pauze moet het net lukken
Ik zwaai naar dieren.
pi_150624718
Wow highender, ziet er super uit! Veel truffel. Kreeg je het op? Ziet er uit als ontzettend veel eten.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zaterdag 14 maart 2015 @ 05:43:58 #143
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_150624730
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 01:51 schreef highender het volgende:
Waar
J'Aime, U Hotel Sathorn, Bangkok

Wanneer
Even geleden

Chef
Jean Michel Lorain

Kosten
Onbekend, op uitnodiging :Y)

Le menu
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Truffle consomme
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Potato and truffle salad
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Pork and baby leek truffle terrine
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Marinated scallop and green aspergus with truffle oil mayonnaise
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Duo of spinach and truffle ravioli with lentil cream and biachetto white truffle potato gnocchi
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Steamed seabass with celeriac julienne and truffle butter
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Truffle chou michel lorain
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Pigeon breast, truffled jerusalem artichoke arabica sauce
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wagyu beef truffle and foie gras pastrami
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hazelnut souffle +++
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lijkt me heerlijk allemaal :9
pi_150628405
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 02:33 schreef Geerd het volgende:

Kijk! Beter net als die pizza daarvoor! Phoe dik 15 min vanaf CS met een uur pauze moet het net lukken
Je weet dat je ook online kunt bestellen? Wordt het keurig bij je gebracht. Scheelt je weer een partij lopen/fietsen van waar jij zit. Bel wel van ruim te voren ( ruim voor je pauze = 20+ min.) want het kan soms +/-35 min duren eer ze het komen brengen/ er zijn.
  zaterdag 14 maart 2015 @ 13:09:07 #145
224960 highender
Travellin' Light
pi_150630268
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 05:30 schreef FutureFairytale het volgende:
Wow highender, ziet er super uit! Veel truffel. Kreeg je het op? Ziet er uit als ontzettend veel eten.
Ja, makkelijk zelfs :@, maar we kregen er ook ruim de tijd voor.
pi_150647077
Eten (en maken) bij LB Atelier:

Bietensalade met appel, coquille en walnoot.
Kabeljouw langzaam gegaard in garam marsala olie, vooraf gebrand, met een creme van bloemkool en roosjes van de bloemkool, hazelnoot en grapefruit, me een jus van burreblanc, knolselderijbouilon en citroen.
Anjou duif gegaard in de oven met paksoy, gelakte aubergine, gefrituurde polenta met salie, stoof van de poten en creme van pastinaak
Souffle van passievrucht en sinaasappel met kokosijs, koekcrumble en yoghurtpoeder, gelei van gember en partjes sinaasappel en bloedsinaasappel. Begeleidende wijnen.
pi_150647502
quote:
7s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 13:09 schreef highender het volgende:

[..]

Ja, makkelijk zelfs :@, maar we kregen er ook ruim de tijd voor.
ik vind truffel heerlijk maar was dit niet iets te veel van het goede?
  zaterdag 14 maart 2015 @ 23:30:46 #148
224960 highender
Travellin' Light
pi_150649390
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 22:33 schreef Prego het volgende:
ik vind truffel heerlijk maar was dit niet iets te veel van het goede?
Wanneer je dat achteraf bekijkt dan zou je dat inderdaad denken, echter, met een passend wijnarrangement en alle afleiding in een niet alledaagse omgeving maakt dat niet zoveel uit, de avond / nacht was ***+ _O_ .
  zondag 15 maart 2015 @ 01:20:51 #149
224960 highender
Travellin' Light
pi_150652044
Het is sowieso wel goed dineren in Bangkok, nog een fotoverslagje.

Waar
L'Atelier Robuchon

Wanneer
Wederom even geleden.

Chef
Olivier Limousin

Kosten
Ach, wat doet het er allemaal toe, yolo enz.

Le menu
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het moet niet gekker worden denk je dan :D
  zondag 15 maart 2015 @ 01:38:15 #150
224960 highender
Travellin' Light
pi_150652236
Waar
Grand Hyatt Bangkok

Even snel
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Volgens mij was dit de Turbo(t) van het menu, nette presentatie _O_
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 15 maart 2015 @ 13:56:35 #151
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_150661139


Deze week terug geweest bij de Burgerclub in Rotterdam.
Links: MRIJ-burger met gorgonzola.
Rechts: Iberico burger met chorizo en bacon enzo.

Allebei lekker. De Iberico burger (ik had er eigenlijk geen zin in, maar vond dat ik moest) was verrassend lekker. Goed sappig, veel smaak. Een aanrader dus. Doet niet onder voor rundvlees. Wagyu hebben nog niet geprobeerd, maar ik denk ook niet dat ik dat ga doen.

(we moesten weer een tweede glas wijn bestellen omdat het eerste bodempje op was toen we de burger kregen, maar thuis ontdekten we dat die niet op de rekening stond. Haha, net goed!)

Cijfer voor het eten: 9
  zondag 15 maart 2015 @ 15:42:29 #152
313458 Zonnetje1981
always look on the bright side
pi_150665003
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 13:56 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]

Deze week terug geweest bij de Burgerclub in Rotterdam.
Links: MRIJ-burger met gorgonzola.
Rechts: Iberico burger met chorizo en bacon enzo.

Allebei lekker. De Iberico burger (ik had er eigenlijk geen zin in, maar vond dat ik moest) was verrassend lekker. Goed sappig, veel smaak. Een aanrader dus. Doet niet onder voor rundvlees. Wagyu hebben nog niet geprobeerd, maar ik denk ook niet dat ik dat ga doen.

(we moesten weer een tweede glas wijn bestellen omdat het eerste bodempje op was toen we de burger kregen, maar thuis ontdekten we dat die niet op de rekening stond. Haha, net goed!)

Cijfer voor het eten: 9
Zien er goed uit!

Wij zouden afgelopen vrijdag naar Calla's gaan, maar ging niet door -O-
pi_150667799
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 13:56 schreef RobinOok het volgende:



Deze week terug geweest bij de Burgerclub in Rotterdam.
Links: MRIJ-burger met gorgonzola.
Rechts: Iberico burger met chorizo en bacon enzo.

Allebei lekker. De Iberico burger (ik had er eigenlijk geen zin in, maar vond dat ik moest) was verrassend lekker. Goed sappig, veel smaak. Een aanrader dus. Doet niet onder voor rundvlees. Wagyu hebben nog niet geprobeerd, maar ik denk ook niet dat ik dat ga doen.

(we moesten weer een tweede glas wijn bestellen omdat het eerste bodempje op was toen we de burger kregen, maar thuis ontdekten we dat die niet op de rekening stond. Haha, net goed!)

Cijfer voor het eten: 9
Dank voor de recensie. Broodje vind ik er minder uit zien,vlees volgens jou top. Hoezo Wagyu niet geprobeerd. Lijkt mij juist fijner en lekkerde dan de Iberico.
  zondag 15 maart 2015 @ 17:10:03 #154
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_150668333
Ik vind het hele principe van wagyu nogal belachelijk en zou niet weten waarom dat zoveel moet kosten. Dus ik doe daar niet aan mee. Zo zijn er meer dingen op de wereld waar ik niet voor wil betalen. Dure merktassen bijvoorbeeld.
pi_150669273
Ik zou graag eens wagyu proberen. :Y Maar dan wel steak, geen gehakt.
pi_150670221
Vlees lijkt zo klein vergeleken met het broodje :o
  zondag 15 maart 2015 @ 18:05:02 #157
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_150670272
Ja, ik vind het er ook niet uitzien, maar toch is het beter dan een dunne burger die wel "past". Het is ook niet dat je teveel brood hebt tov de burger. Het is alleen maar lelijk. :-)
pi_150670297
Volgens mij zijn de broodjes best groot. Ik vind het fijn als het broodje een stuk groter is dan de burger: minder rommel.
  zondag 15 maart 2015 @ 18:34:31 #159
224960 highender
Travellin' Light
pi_150671285
Het lijkt me een vrij luchtig broodje, zodra je er mee aan de slag gaat zijn de verhoudingen wel in orde denk ik.
  zondag 15 maart 2015 @ 19:16:09 #160
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_150672868
Toevallig ben ik komend weekend in Rotterdam! En ik lust wel een goede hamburger (dus niet van de mcdonalds zooi en zo).
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zondag 15 maart 2015 @ 19:31:51 #162
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_150672978
Dan is Ter Marsch & Co leuker/gezelliger.
Maar daar was geen plaats toen we even gauw iets wilden eten en die Burgerclub die loopt (nog?) niet. Vandaar. :-)
En kon er lekker voor de deur parkeren....
pi_150673020
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 19:31 schreef RobinOok het volgende:
Dan is Ter Marsch & Co leuker/gezelliger.
Maar daar was geen plaats toen we even gauw iets wilden eten en die Burgerclub die loopt (nog?) niet. Vandaar. :-)
En kon er lekker voor de deur parkeren....
Bedankt voor de tip ^O^
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_150678672
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 19:27 schreef Isabeau het volgende:
Toevallig ben ik komend weekend in Rotterdam! En ik lust wel een goede hamburger (dus niet van de mcdonalds zooi en zo).
Ter Marsch & Co is de beste vind ik 1 die Robin al eerder noemde. Ook niet slecht is restaurant Hamburg in de witte de withstraat en waar ik zelf al eerder op aanraden een burger haalde was bij dutchdiner op de Meent.

Mijdt i.i.g Gracy's in de buuurt van het Doelenplein (leuk die 50's setting maar iets te prijzig voor wat ze bieden) en Ellis Gourmetburgers..

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 15-03-2015 21:45:15 ]
  zondag 15 maart 2015 @ 21:39:53 #166
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_150678751
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 19:27 schreef Isabeau het volgende:
Toevallig ben ik komend weekend in Rotterdam! En ik lust wel een goede hamburger (dus niet van de mcdonalds zooi en zo).
Hamburg op de wittedewithstraat!
Nomnomnnomnom :9
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_150679829
quote:
1s.gif Op zondag 15 maart 2015 21:39 schreef zeefje het volgende:

[..]

Hamburg op de wittedewithstraat!
Nomnomnnomnom :9
^
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_150679874
Burgertrut! O+
pi_150729593
Vraag: zijn er al mensen hier geweest voor lunch of diner?



[ Bericht 37% gewijzigd door #ANONIEM op 17-03-2015 11:26:41 ]
pi_150729913
Is er iemand wel eens op kasteel terworm geweest?
  dinsdag 17 maart 2015 @ 11:44:14 #171
221912 minilot
Nancy boy
pi_150730148
quote:
6s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:26 schreef Iwanius het volgende:
Vraag: zijn er al mensen hier geweest voor lunch of diner?

[ afbeelding ]
Jup, is op fietsafstand voor mij :Y

Heel toffe locatie! Eten beetje standaard. Zeker niet slecht, maar ook niet fantastisch. Ze maken heel veel zelf en veel is vers uit de tuin geplukt, dat vind ik wel een goed punt.

Maar op een zonnige dag is het daar hoe dan ook wel erg puik zitten. O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_150730375
Villa Augustus. Als ik ooit nog eens ga trouwen. O+.
Karma is a fucking bitch.
  dinsdag 17 maart 2015 @ 11:52:15 #173
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_150730380
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:36 schreef icloud het volgende:
Is er iemand wel eens op kasteel terworm geweest?
Schijnbaar is het wel goed eten daar :) Ook al is het van Van der Valk. Zelf nooit geweest, mijn pa een aantal keer en hij vond het wel goed.
吴 曼 迪
pi_150748746
quote:
6s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:26 schreef Iwanius het volgende:
Vraag: zijn er al mensen hier geweest voor lunch of diner?

[ afbeelding ]
De tuin is in de zomer zoo mooi! Leuke unieke plek, soms wat slecht qua bediening. Zeker leuk om een keer te gaan eten en een rondje door de tuin te maken.
Be brave. Be kind.
pi_150754541
Hier ook een Villa Augustus-fan :Y
Vooral met lekker weer zodat je buiten kan zitten.
Wij gingen meestal voor lunch of om borreltijd daar even zitten.
Het menu is niet superspannend ofzo maar altijd goed bereid :Y

Duurste komkommer ooit daar gekocht. Aangezien er in Dordt op zondag geen winkel open is kwam ik op het briljante idee om het bij Augustus in de winkel te kopen.
Toen zijn we gelijk maar blijven hangen. Flesje Chardonnay, half dozijn oesters en nog wat besteld. Geloof dat we rond de ¤35 kwijt waren :')
pi_150796126
Waar?







Chili Time Rotterdam-Kralingen.

Wat at je?



Impressie?


Bakjes vers gebakken krokante cassave chips met zelf gemaakte satesaus. Maar dan een echt goed gemaakte Thaise satesaus! :9~


Combinatieschotel van roergebakken ossenhaas,kip,Gamba's etc.i.c.m. (Kirin)pandanrijst(jasmijn)


En overscheppen maar! :@


Niet op de kaart,wel uitgevraagd en aanwezig: Verse rijpe mango (schijfjes) i.c.m. een bolletje kokosijs (ijsfabriek) met een toefje zelfgeklopte slagroom die een perfecte afsluiter was van dit maal. En dat terwijl ik niet echt een toetjes(dessert)man ben.

Impressie & opmerkingen?

Chiltime Rotterdam-Kralingen ken ik al sedert zijn onstaan en is altijd al een verborgen 'lieveling geweest 'van mij op Thais gebied in Rotterdam en waar je altijd wist dat je nooit verkeerd zat. Daarmee bedoel ik dat het constant was in kwaliteit en smaak.

De genomen Phad Saam Krasad (combinatieschotel) kende ik (nog)niet en het smaakte allemaal erg goed. De zelfgeschoten (eet) foto's doen eigenlijk te weinig eer aan de smaak. En het belangrijkste: De saus overheerste helemaal niet,iets dat je toch al snel verwacht bij een roergebakken gerecht als dit met zoveel verschillende ingredienten erin. Daarbij ben ik nooit echt een liefhebber geweest van roergebakken gerechten omdat mijn motto altijd is en was: "Als je niet kan koken",ga dan maar roerbakken! Hoef je ook niet na te denken." ;) (Bangkok style!)

TIP: Kies nooit de aanbiedingen qua menu ( schoolbord)want dan doe jij je als gast op Thais gebied tekort aangezien je voor die aanbiedingsprijs kleine bakjes krijgt met hetgeen wordt aangeboden.(hap-slik-weg) Kleine porties dus. Kies je gewoon ala carte dan krijg je een mooie grote portie.

Service:

Zeer voorkomend,jong,alert en hebben passie en kennis voor de keuken die ze voeren.

Prijzen?

Schappelijk en op Deli niveau (goedkoper dan een groot restaurant dus)

Cijfer?

8
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-03-2015 23:13:04 ]
  Moderator / Miss SHO woensdag 18 maart 2015 @ 23:14:18 #177
22592 crew  Ole
pi_150796347
Eet je niet met stokjes?

Zier er goed uit verder.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_150797733
geen plaatjes opt menu deze keer?
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
pi_150797754
en 1 pepertje iwa , beetje laf he
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
  donderdag 19 maart 2015 @ 04:02:07 #180
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_150801404
Ik vind het er juist helemaal niet lekker uitzien. Combinatieschotel, dat doen ze toch bij elke dorpschinees? Kan best te eten zijn, maar ziet er behoorlijk liefdeloos uit.
  donderdag 19 maart 2015 @ 04:08:44 #181
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_150801411
quote:
1s.gif Op woensdag 18 maart 2015 23:14 schreef Ole het volgende:
Eet je niet met stokjes?

Zier er goed uit verder.
Een van de minder efficiënte manieren om te eten :')
  donderdag 19 maart 2015 @ 07:06:37 #182
269 vats
Live life to the max!
pi_150801721
quote:
1s.gif Op woensdag 18 maart 2015 23:14 schreef Ole het volgende:
Eet je niet met stokjes?

Zier er goed uit verder.
in thailand eten mensen met vork en lepel.
  donderdag 19 maart 2015 @ 07:08:19 #183
269 vats
Live life to the max!
pi_150801728
[quote]0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 23:10 schreef Iwanius het volgende:
Waar?

ik ben vaak in thailand geweest; rund, kip en garnaal in 1 gerecht heeft weinig met thais eten te maken...
pi_150807052
quote:
0s.gif Op donderdag 19 maart 2015 07:08 schreef vats het volgende:
[quote][ afbeelding ] Op woensdag 18 maart 2015 23:10 schreef Iwanius het volgende:
Waar?

ik ben vaak in thailand geweest; rund, kip en garnaal in 1 gerecht heeft weinig met thais eten te maken...
Dat dus, ook nog nooit van het gerecht gehoord. Beetje te vergelijken met de typisch nederlandse chinese gerechten?
  vrijdag 20 maart 2015 @ 08:10:45 #185
269 vats
Live life to the max!
pi_150837989
quote:
0s.gif Op donderdag 19 maart 2015 04:08 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Een van de minder efficiënte manieren om te eten :')
nee hoor... woon nu jaar of 4 in HK/China en stokjes vind ik een stuk fijner om mee te eten dan mes en vork.
  vrijdag 20 maart 2015 @ 08:17:06 #186
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_150838069
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 08:10 schreef vats het volgende:

[..]

nee hoor... woon nu jaar of 4 in HK/China en stokjes vind ik een stuk fijner om mee te eten dan mes en vork.
Fijner staat absoluut niet gelijk aan efficiënter.
pi_150838108
En dat is weer gelieerd aan makkelijker. Hoezo? Voor sommigen is het naar binnenwerken van het eten met stokjes minstens zo snel als met een lepel en vork. Uitgaande van de bereiding van de rijst en of je een kom hebt. Komt nog bij dat de aanraking van metaal met je eten of hout/bamboe hemelsbreed verschilt als het de smaak betreft.

quote:
Op woensdag 18 maart 2015 23:10 schreef vats het volgende:

ik ben vaak in thailand geweest; rund, kip en garnaal in 1 gerecht heeft weinig met thais eten te maken...
En je hebt mijn opmerking 'Bangkok style'niet gelezen. Iets wat ik in een eerdere reactie al omschreef als 'toeristenvoer' En ja, ik wist dat het een Thaise naam is voor een mengeling van verschillende gerechten op de 'Hollandse'manier. Desalniettemin smaakte het.


quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 08:10 schreef vats het volgende:

nee hoor... woon nu jaar of 4 in HK/China en stokjes vind ik een stuk fijner om mee te eten dan mes en vork.
Ik ook als ik een kommetje heb.

[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 20-03-2015 08:26:40 ]
  vrijdag 20 maart 2015 @ 08:29:37 #188
269 vats
Live life to the max!
pi_150838218
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 08:17 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Fijner staat absoluut niet gelijk aan efficiënter.
efficienter voor mij is maximaal genieten...gaat niet om snelheid maar om smaak. eten neem ik de tijd voor.
  vrijdag 20 maart 2015 @ 08:42:04 #189
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_150838394
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 08:29 schreef vats het volgende:

[..]

efficienter voor mij is maximaal genieten...gaat niet om snelheid maar om smaak. eten neem ik de tijd voor.
Nee, jij geeft weinig om efficiëntie omdat je liever geniet van je eten :P Die stokjes zullen dan effectiever zijn, omdat ze minder efficiënt zijn :Y)
pi_150838596
Voor sommige soorten eten zijn stokjes wel degelijk efficiënter. Noodles uit de noodlesoep vissen of überhaupt noodles eten gaat bijvoorbeeld een stuk makkelijker en sneller met stokjes.
Op 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe:Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
  vrijdag 20 maart 2015 @ 10:24:01 #191
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_150841059
Als je een eigen bord volschept of geserveerd krijgt, dan is mes en vork handiger.
Maar als je, zoals in Azië meerdere schalen midden op tafel hebt waar je met zijn allen uit eet, dan zijn mes en vork echt niet handig. Sterker nog, die zijn dan superonhandig. Dan werken stokjes echt stukken beter.
  vrijdag 20 maart 2015 @ 11:22:50 #192
269 vats
Live life to the max!
pi_150842819
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 08:42 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Nee, jij geeft weinig om efficiëntie omdat je liever geniet van je eten :P Die stokjes zullen dan effectiever zijn, omdat ze minder efficiënt zijn :Y)
ik wens je succes aan en tafel met 10 man met mes en vork als al het eten in het midden van de draaiende tafel staat :)
  vrijdag 20 maart 2015 @ 11:50:17 #193
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_150843648
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 08:55 schreef Vanyel het volgende:
Voor sommige soorten eten zijn stokjes wel degelijk efficiënter. Noodles uit de noodlesoep vissen of überhaupt noodles eten gaat bijvoorbeeld een stuk makkelijker en sneller met stokjes.
ik pak hier een willekeurige foto van noedels

in welke wereld is het 'een stuk makkelijker' om dat met twee stokjes te pakken dan met een lepel (+ eventueel iets anders)?
pi_150845016
Noodles pakken met een lepel? :') Dat is echt fucking moeilijk.
Vork of stokjes is absoluut handiger.
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_150848898
Iemand hier al eens gegeten bij 't Lansink in Hengelo? Heb plannen hier binnenkort een keer te reserveren en ben wel benieuwd naar ervaringen.
Bis vincit, qui se vincit in victoria.
pi_150849511
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 11:50 schreef hugecooll het volgende:

[..]

ik pak hier een willekeurige foto van noedels
[ afbeelding ]
in welke wereld is het 'een stuk makkelijker' om dat met twee stokjes te pakken dan met een lepel (+ eventueel iets anders)?


probeer bijvoorbeeld een pho maar eens fatsoenlijk met een lepel te eten. Sticks > lepel bij noodles. All day everyday.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  vrijdag 20 maart 2015 @ 16:22:41 #197
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_150852371
Wat een zeik discussie weer. Stokjes of bestek pffff gaat weer nergens over. Dat Iwanius nog post hier blijft me verbazen, gezien de reacties hij altijd krijgt.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_150853471
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 16:22 schreef Curiosity het volgende:
Wat een zeik discussie weer. Stokjes of bestek pffff gaat weer nergens over. Dat Iwanius nog post hier blijft me verbazen, gezien de reacties hij altijd krijgt.
Lol, hij leeft voor die aandacht. /nofi Iwanius
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  Official ESF Kreviewer vrijdag 20 maart 2015 @ 17:57:23 #199
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_150854740
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 14:28 schreef HenkvonAnnie het volgende:
Iemand hier al eens gegeten bij 't Lansink in Hengelo? Heb plannen hier binnenkort een keer te reserveren en ben wel benieuwd naar ervaringen.
Eind vorig jaar geweest. Sommelier is uitstekend, restaurant is kaal en matig. Eten is niet spectaculair vergeleken met andere ster restaurants. Niets was 'wow'.

Als je gaat, zorg dan dat je in de keuken zit. Dat is wel leuk.

Voor mij niet voor herhaling vatbaar. Redelijk in de buurt zit 'De groene lantaarn'. Die raad ik wel aan.
  vrijdag 20 maart 2015 @ 20:51:19 #200
63722 z80
I fink you freaky
pi_150861782
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 11:50 schreef hugecooll het volgende:

[..]

ik pak hier een willekeurige foto van noedels
[ afbeelding ]
in welke wereld is het 'een stuk makkelijker' om dat met twee stokjes te pakken dan met een lepel (+ eventueel iets anders)?
dat jij niet met stokjes kan eten wil niet zeggen dat andere dat wel kunnen. ik eet met stokjes net zo snel of sneller dat bord leeg dan jij met een vork.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')