Valt me niet tegen, vind het er altijd uitzien als een onwijze toeristentent.quote:Op woensdag 4 maart 2015 17:23 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Vandaag op aanraden van een iemand kort bezocht
[ afbeelding ]
Dutch diner Rotterdam.
En wat meegenomen.
[ afbeelding ]
Diner Burger: 300 gram rundvlees burger (geserveerd op een bedje van rucola en sla) met een rood gebakken uitje afgeblust met chilisaus. Geserveerd op een Italiaanse bol.
Eerlijk is eerlijk: Het is een stevige hap maar echt lekker vlees,toppertje!
8 / 10
Kaart ziet er goed uit!! Deze ff onthoudenquote:Op woensdag 4 maart 2015 17:40 schreef Karzai het volgende:
[..]
Ik was twee jaar geleden in Rome vlak naast ons hotel zat restaurant,Mamma Angela's in de via de palestro lekker en goedkoop. Wel een beetje vroeg gaan anders heb je geen plek
http://www.tripadvisor.nl(...)la_s-Rome_Lazio.html
quote:Op zondag 8 maart 2015 00:14 schreef Iwanius het volgende:
Hier heb je wat kleur van Google.tsss vergeten foto's te maken...
[ afbeelding ]
Beter geen foto's en een goede recensie dan die meuk met konijnen en stinksigaren die jij dagelijks post.quote:Op zondag 8 maart 2015 00:14 schreef Iwanius het volgende:
Hier heb je wat kleur van Google.tsss vergeten foto's te maken...
[ afbeelding ]
Dat dusquote:
Alleen mensen die ze zelf roken vinden sigaren niet stinken.quote:Op maandag 9 maart 2015 18:56 schreef Iwanius het volgende:
On topic:
[ afbeelding ]
Waar?
Goudsesingel 107, 3031 EE Rotterdam
Wat nam je?
[ afbeelding ]
Ja want sigaretten ruiken heeeerlijk..quote:Op maandag 9 maart 2015 19:01 schreef emmyemmy het volgende:
[..]
Alleen mensen die ze zelf roken vinden sigaren niet stinken.
Zie daar het verband. Vaste prik met die menu's. Daarom is het bijna zonde. Je krijgt een sfeerimpressie maar niet wat ze echt kunnen.quote:Op zaterdag 7 maart 2015 22:22 schreef Zonnetje1981 het volgende:
en een piepklein stukje stoofvlees,
We hebben het (restaurantweek)menu gewonnen
Klinkt geweldig, maar lijkt me toch wat prijzig voor wat je krijgt. Daarbij, wat moet ik in Hong Kong doenquote:
Static bezoeken ofquote:Op dinsdag 10 maart 2015 09:46 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Klinkt geweldig, maar lijkt me toch wat prijzig voor wat je krijgt. Daarbij, wat moet ik in Hong Kong doen
Ik vind het hoofdgerecht er toch een beetje zielig uitzien met die dotjes aardappelpuree; smaakte dat niet naar behanglijm?quote:Op dinsdag 10 maart 2015 08:15 schreef static het volgende:
Waar: KLM Business class, op 10 km hoogte.
Wanneer: vlucht gisteren van Amsterdam naar Hong Kong (vandaag aangekomen)
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Door: (ik quote de menu kaart): De Westerse hoofdgerechten zijn van de hand van chef Jonnie Boer van De Librije
Foto's hieronder (dus wel de menukaart) zijn niet van mij, had geen zin om met een rits gekneusde ribben mijn fototoestel uit de luggage bin te halen. Foto's zijn van Julius Jaspers,
Voorafje:
Salade van gerookte tonijn op een flensje met een créme van avocado en venkel en haringkaviaar, geserveerd met gepofte quinoa en een dressing van specerijen.
[ afbeelding ]
Apart flesje Librije citroen-wasabi dressing.
[ afbeelding ]
Ben eigenlijk niet zo'n fan van kaviaar (of vis in het algemeen, behalve tonijn uit blik met een klodder gode mayonaisse), maar deze combinatie was werkelijk waar heerlijk. Zonder de wasabi-dressing was het al uitermate goed te doen, maar met helemaal.
Bijna perfect: 9 uit 10.
Gevolgd door:
Runderstoofpotje met aardappelpuree, ingelegde bietjes en zilveruitjes.
[ afbeelding ]
Simpel maar doeltreffend, erg lekker. Ik moet dit recept hebben, dus suggesties zijn welkom!
Prima smaakverdeling, het zuurtje erbij was lekker. Ook redelijk luchting, wat toch wel belangrijk is als je 12 uur in het vliegtuig zit.
Wederom 9 uit 10.
Aanrader dus.
Leuk! Eindelijk eens iets van grote hoogtes zoals dat heet. Maar eerlijkheidshalve: Je omschrijvingen doen de gerechten meer eer aan dan de Google foto's want als ik alleen al naar laatste foto kijk dan zie ik eigenlijk een potje prut. (toefjes puree hebben al een korst?)Of de foto is gewoon te donker genomen.quote:Op dinsdag 10 maart 2015 08:15 schreef static het volgende:
Waar: KLM Business class, op 10 km hoogte.
Wanneer: vlucht gisteren van Amsterdam naar Hong Kong (vandaag aangekomen)
Door: (ik quote de menu kaart): De Westerse hoofdgerechten zijn van de hand van chef Jonnie Boer van De Librije
Foto's hieronder (dus wel de menukaart) zijn niet van mij, had geen zin om met een rits gekneusde ribben mijn fototoestel uit de luggage bin te halen. Foto's zijn van Julius Jaspers,
Voorafje:
Salade van gerookte tonijn op een flensje met een créme van avocado en venkel en haringkaviaar, geserveerd met gepofte quinoa en een dressing van specerijen.
Apart flesje Librije citroen-wasabi dressing.
Ben eigenlijk niet zo'n fan van kaviaar (of vis in het algemeen, behalve tonijn uit blik met een klodder gode mayonaisse), maar deze combinatie was werkelijk waar heerlijk. Zonder de wasabi-dressing was het al uitermate goed te doen, maar met helemaal.
Bijna perfect: 9 uit 10.
Gevolgd door:
Runderstoofpotje met aardappelpuree, ingelegde bietjes en zilveruitjes.
Simpel maar doeltreffend, erg lekker. Ik moet dit recept hebben, dus suggesties zijn welkom!
Prima smaakverdeling, het zuurtje erbij was lekker. Ook redelijk luchting, wat toch wel belangrijk is als je 12 uur in het vliegtuig zit.
Wederom 9 uit 10.
Aanrader dus.
De foto doet het geen recht aan, zag er veel fleuriger uit. En zoals beschreven was de smaak meer dan prima.quote:Op dinsdag 10 maart 2015 10:33 schreef Windigo het volgende:
[..]
Ik vind het hoofdgerecht er toch een beetje zielig uitzien met die dotjes aardappelpuree; smaakte dat niet naar behanglijm?
Je kunt eten wat je wilt.quote:Op dinsdag 10 maart 2015 10:55 schreef Iwanius het volgende:
Mag je bij KLM business alleen dat wat je bestelt van de kaart nemen of mag je bij wijze van ook alles op de kaart bestellen?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Kosten?
70 euro voor 2 personen, incl liter Sangria voro 20 euro. Dus 25 euro pp voor het eten.
Ze hebben bijv. ook 2 daghappen + 2 drankjes voor 25 euro. En aan het begin van de week verrassingsmenu's aan tapas voor 20 euro pp.
Cijfer?
7,5.
Want prima eten, goede sfeer, lekker vlot en voldoende.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Waar?
Arthotel Dulac, Haarlemmerstraat, Amsterdam
Wanneer?
Vrijdag 6 maart, voor een snelle lunch.
Wat at je?
We bestelde koffie, thee en allebei een broodje geitenkaas met rauwe ham en vijgen.
Het broodje van een ciabatta, er zat meer dan genoeg geitenkaas op en vijgen, maar de rauwe ham was geen rauwe ham, maar iets wat leek op achterham. Dat vond ik persoonlijk best jammer. Koffie was een klein kopje maar wel lekker.
Impressie?
Toffe aankleding, persoonlijk hou ik daar wel van. Veel om te kijken. Personeel vond ik niet zo oplettend.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Kosten?
17 euro voor 1 kop koffie, 1 kop thee en 2 broodjes.
Cijfer?
6.
Jammer van de ham, toffe aankleding.Sterkheidsbaas van alles.
Daar zou ik ook echt van balen, en zeker even navraag doen bij de bediening wat voor ham het is. Het zou best kunnen dat bijv. de rauwe ham op was en ze je wilden afschepen met normale ham, en dat zou ik dus echt niet accepteren.quote:Maar de rauwe ham was geen rauwe ham, maar iets wat leek op achterham
aha sorry ik zag op mijn ipad een sterk verkleinde foto, ik had moeite om het te lezen. hahahahquote:
Mja, ik denk dat ik dat normaal ook gedaan had, maar ik had ZO"N honger. (en een lichtelijk kater)quote:Op donderdag 12 maart 2015 09:39 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Daar zou ik ook echt van balen, en zeker even navraag doen bij de bediening wat voor ham het is. Het zou best kunnen dat bijv. de rauwe ham op was en ze je wilden afschepen met normale ham, en dat zou ik dus echt niet accepteren.
En wat heb je gegeten?quote:Op zaterdag 14 maart 2015 00:14 schreef WKFinal2010 het volgende:
Vandaag gekookt bij Librijes Atelier. Was. Best. Een. Ervaring. Zeg maar.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Truffle consommeSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Potato and truffle saladSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Pork and baby leek truffle terrineSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Marinated scallop and green aspergus with truffle oil mayonnaiseSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Duo of spinach and truffle ravioli with lentil cream and biachetto white truffle potato gnocchiSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Steamed seabass with celeriac julienne and truffle butterSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Truffle chou michel lorainSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Pigeon breast, truffled jerusalem artichoke arabica sauceSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Wagyu beef truffle and foie gras pastramiSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Hazelnut souffle +++SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
quote:Op zaterdag 14 maart 2015 01:51 schreef highender het volgende:
Waar
J'Aime, U Hotel Sathorn, Bangkok
Wanneer
Even geleden
Chef
Jean Michel Lorain
Kosten
Onbekend, op uitnodiging![]()
Le menuAlleerst dank voor je recensie en lekker heur...SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Eerste foto komt mij trouwens bekend voor. Ik heb het ooit (jaren geleden) in een ander restaurant ook iets soortgelijks gegeten. (in de eierschaal en ook met een groenachtige substantie erin)
[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 14-03-2015 02:24:51 ]![]()
quote:Op zaterdag 14 maart 2015 01:51 schreef highender het volgende:
Waar
J'Aime, U Hotel Sathorn, Bangkok
Wanneer
Even geleden
Chef
Jean Michel Lorain
Kosten
Onbekend, op uitnodiging![]()
Le menuSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Truffle consommeSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Potato and truffle saladSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Pork and baby leek truffle terrineSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Marinated scallop and green aspergus with truffle oil mayonnaiseSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Duo of spinach and truffle ravioli with lentil cream and biachetto white truffle potato gnocchiSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Steamed seabass with celeriac julienne and truffle butterSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Truffle chou michel lorainSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Pigeon breast, truffled jerusalem artichoke arabica sauceSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Wagyu beef truffle and foie gras pastramiSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Hazelnut souffle +++Ziet er heel mooi uit allemaal, maar als ik zulke rare figuren op mijn bord krijg moet ik toch denken aan tetris.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zwaai naar dieren.![]()
Kijk! Beter net als die pizza daarvoor! Phoe dik 15 min vanaf CS met een uur pauze moet het net lukkenquote:Op woensdag 4 maart 2015 17:23 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Vandaag op aanraden van een iemand kort bezocht
[ afbeelding ]
Dutch diner Rotterdam.
En wat meegenomen.
[ afbeelding ]
Diner Burger: 300 gram rundvlees burger (geserveerd op een bedje van rucola en sla) met een rood gebakken uitje afgeblust met chilisaus. Geserveerd op een Italiaanse bol.
Eerlijk is eerlijk: Het is een stevige hap maar echt lekker vlees,toppertje!
8 / 10Ik zwaai naar dieren.![]()
Wow highender, ziet er super uit! Veel truffel. Kreeg je het op? Ziet er uit als ontzettend veel eten.Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)![]()
quote:Op zaterdag 14 maart 2015 01:51 schreef highender het volgende:
Waar
J'Aime, U Hotel Sathorn, Bangkok
Wanneer
Even geleden
Chef
Jean Michel Lorain
Kosten
Onbekend, op uitnodiging![]()
Le menuSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Truffle consommeSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Potato and truffle saladSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Pork and baby leek truffle terrineSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Marinated scallop and green aspergus with truffle oil mayonnaiseSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Duo of spinach and truffle ravioli with lentil cream and biachetto white truffle potato gnocchiSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Steamed seabass with celeriac julienne and truffle butterSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Truffle chou michel lorainSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Pigeon breast, truffled jerusalem artichoke arabica sauceSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Wagyu beef truffle and foie gras pastramiSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Hazelnut souffle +++Lijkt me heerlijk allemaalSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
![]()
Je weet dat je ook online kunt bestellen? Wordt het keurig bij je gebracht. Scheelt je weer een partij lopen/fietsen van waar jij zit. Bel wel van ruim te voren ( ruim voor je pauze = 20+ min.) want het kan soms +/-35 min duren eer ze het komen brengen/ er zijn.quote:Op zaterdag 14 maart 2015 02:33 schreef Geerd het volgende:
Kijk! Beter net als die pizza daarvoor! Phoe dik 15 min vanaf CS met een uur pauze moet het net lukken![]()
Ja, makkelijk zelfsquote:Op zaterdag 14 maart 2015 05:30 schreef FutureFairytale het volgende:
Wow highender, ziet er super uit! Veel truffel. Kreeg je het op? Ziet er uit als ontzettend veel eten., maar we kregen er ook ruim de tijd voor.
![]()
Eten (en maken) bij LB Atelier:
Bietensalade met appel, coquille en walnoot.
Kabeljouw langzaam gegaard in garam marsala olie, vooraf gebrand, met een creme van bloemkool en roosjes van de bloemkool, hazelnoot en grapefruit, me een jus van burreblanc, knolselderijbouilon en citroen.
Anjou duif gegaard in de oven met paksoy, gelakte aubergine, gefrituurde polenta met salie, stoof van de poten en creme van pastinaak
Souffle van passievrucht en sinaasappel met kokosijs, koekcrumble en yoghurtpoeder, gelei van gember en partjes sinaasappel en bloedsinaasappel. Begeleidende wijnen.![]()
ik vind truffel heerlijk maar was dit niet iets te veel van het goede?quote:Op zaterdag 14 maart 2015 13:09 schreef highender het volgende:
[..]
Ja, makkelijk zelfs, maar we kregen er ook ruim de tijd voor.
![]()
Wanneer je dat achteraf bekijkt dan zou je dat inderdaad denken, echter, met een passend wijnarrangement en alle afleiding in een niet alledaagse omgeving maakt dat niet zoveel uit, de avond / nacht was ***+quote:Op zaterdag 14 maart 2015 22:33 schreef Prego het volgende:
ik vind truffel heerlijk maar was dit niet iets te veel van het goede?.
![]()
Het is sowieso wel goed dineren in Bangkok, nog een fotoverslagje.
Waar
L'Atelier Robuchon
Wanneer
Wederom even geleden.
Chef
Olivier Limousin
Kosten
Ach, wat doet het er allemaal toe, yolo enz.
Le menuSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het moet niet gekker worden denk je dan![]()
![]()
Waar
Grand Hyatt Bangkok
Even snelSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Volgens mij was dit de Turbo(t) van het menu, nette presentatie
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
![]()
Deze week terug geweest bij de Burgerclub in Rotterdam.
Links: MRIJ-burger met gorgonzola.
Rechts: Iberico burger met chorizo en bacon enzo.
Allebei lekker. De Iberico burger (ik had er eigenlijk geen zin in, maar vond dat ik moest) was verrassend lekker. Goed sappig, veel smaak. Een aanrader dus. Doet niet onder voor rundvlees. Wagyu hebben nog niet geprobeerd, maar ik denk ook niet dat ik dat ga doen.
(we moesten weer een tweede glas wijn bestellen omdat het eerste bodempje op was toen we de burger kregen, maar thuis ontdekten we dat die niet op de rekening stond. Haha, net goed!)
Cijfer voor het eten: 9Mijn website: Aziatische-ingrediënten.nl![]()
Zien er goed uit!quote:Op zondag 15 maart 2015 13:56 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Deze week terug geweest bij de Burgerclub in Rotterdam.
Links: MRIJ-burger met gorgonzola.
Rechts: Iberico burger met chorizo en bacon enzo.
Allebei lekker. De Iberico burger (ik had er eigenlijk geen zin in, maar vond dat ik moest) was verrassend lekker. Goed sappig, veel smaak. Een aanrader dus. Doet niet onder voor rundvlees. Wagyu hebben nog niet geprobeerd, maar ik denk ook niet dat ik dat ga doen.
(we moesten weer een tweede glas wijn bestellen omdat het eerste bodempje op was toen we de burger kregen, maar thuis ontdekten we dat die niet op de rekening stond. Haha, net goed!)
Cijfer voor het eten: 9
Wij zouden afgelopen vrijdag naar Calla's gaan, maar ging niet door![]()
![]()
Dank voor de recensie. Broodje vind ik er minder uit zien,vlees volgens jou top. Hoezo Wagyu niet geprobeerd. Lijkt mij juist fijner en lekkerde dan de Iberico.quote:Op zondag 15 maart 2015 13:56 schreef RobinOok het volgende:
Deze week terug geweest bij de Burgerclub in Rotterdam.
Links: MRIJ-burger met gorgonzola.
Rechts: Iberico burger met chorizo en bacon enzo.
Allebei lekker. De Iberico burger (ik had er eigenlijk geen zin in, maar vond dat ik moest) was verrassend lekker. Goed sappig, veel smaak. Een aanrader dus. Doet niet onder voor rundvlees. Wagyu hebben nog niet geprobeerd, maar ik denk ook niet dat ik dat ga doen.
(we moesten weer een tweede glas wijn bestellen omdat het eerste bodempje op was toen we de burger kregen, maar thuis ontdekten we dat die niet op de rekening stond. Haha, net goed!)
Cijfer voor het eten: 9![]()
Ik vind het hele principe van wagyu nogal belachelijk en zou niet weten waarom dat zoveel moet kosten. Dus ik doe daar niet aan mee. Zo zijn er meer dingen op de wereld waar ik niet voor wil betalen. Dure merktassen bijvoorbeeld.Mijn website: Aziatische-ingrediënten.nl![]()
Ja, ik vind het er ook niet uitzien, maar toch is het beter dan een dunne burger die wel "past". Het is ook niet dat je teveel brood hebt tov de burger. Het is alleen maar lelijk. :-)Mijn website: Aziatische-ingrediënten.nl![]()
Volgens mij zijn de broodjes best groot. Ik vind het fijn als het broodje een stuk groter is dan de burger: minder rommel.![]()
Het lijkt me een vrij luchtig broodje, zodra je er mee aan de slag gaat zijn de verhoudingen wel in orde denk ik.![]()
Toevallig ben ik komend weekend in Rotterdam! En ik lust wel een goede hamburger (dus niet van de mcdonalds zooi en zo)."Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."![]()
Dan is Ter Marsch & Co leuker/gezelliger.
Maar daar was geen plaats toen we even gauw iets wilden eten en die Burgerclub die loopt (nog?) niet. Vandaar. :-)
En kon er lekker voor de deur parkeren....Mijn website: Aziatische-ingrediënten.nl![]()
Bedankt voor de tipquote:Op zondag 15 maart 2015 19:31 schreef RobinOok het volgende:
Dan is Ter Marsch & Co leuker/gezelliger.
Maar daar was geen plaats toen we even gauw iets wilden eten en die Burgerclub die loopt (nog?) niet. Vandaar. :-)
En kon er lekker voor de deur parkeren....
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."![]()
Ter Marsch & Co is de beste vind ik 1 die Robin al eerder noemde. Ook niet slecht is restaurant Hamburg in de witte de withstraat en waar ik zelf al eerder op aanraden een burger haalde was bij dutchdiner op de Meent.quote:Op zondag 15 maart 2015 19:27 schreef Isabeau het volgende:
Toevallig ben ik komend weekend in Rotterdam! En ik lust wel een goede hamburger (dus niet van de mcdonalds zooi en zo).
Mijdt i.i.g Gracy's in de buuurt van het Doelenplein (leuk die 50's setting maar iets te prijzig voor wat ze bieden) en Ellis Gourmetburgers..
[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 15-03-2015 21:45:15 ]![]()
Hamburg op de wittedewithstraat!quote:Op zondag 15 maart 2015 19:27 schreef Isabeau het volgende:
Toevallig ben ik komend weekend in Rotterdam! En ik lust wel een goede hamburger (dus niet van de mcdonalds zooi en zo).
Nomnomnnomnom
I like the way you look at me with those beautiful eyes![]()
^quote:Op zondag 15 maart 2015 21:39 schreef zeefje het volgende:
[..]
Hamburg op de wittedewithstraat!
NomnomnnomnomI'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors![]()
Vraag: zijn er al mensen hier geweest voor lunch of diner?
[ Bericht 37% gewijzigd door #ANONIEM op 17-03-2015 11:26:41 ]![]()
Jup, is op fietsafstand voor mijquote:Op dinsdag 17 maart 2015 11:26 schreef Iwanius het volgende:
Vraag: zijn er al mensen hier geweest voor lunch of diner?
[ afbeelding ]
Heel toffe locatie! Eten beetje standaard. Zeker niet slecht, maar ook niet fantastisch. Ze maken heel veel zelf en veel is vers uit de tuin geplukt, dat vind ik wel een goed punt.
Maar op een zonnige dag is het daar hoe dan ook wel erg puik zitten.
Let me see you stripped down to the bone![]()
Schijnbaar is het wel goed eten daarquote:Op dinsdag 17 maart 2015 11:36 schreef icloud het volgende:
Is er iemand wel eens op kasteel terworm geweest?Ook al is het van Van der Valk. Zelf nooit geweest, mijn pa een aantal keer en hij vond het wel goed.
吴 曼 迪![]()
De tuin is in de zomer zoo mooi! Leuke unieke plek, soms wat slecht qua bediening. Zeker leuk om een keer te gaan eten en een rondje door de tuin te maken.quote:Op dinsdag 17 maart 2015 11:26 schreef Iwanius het volgende:
Vraag: zijn er al mensen hier geweest voor lunch of diner?
[ afbeelding ]Be brave. Be kind.![]()
Hier ook een Villa Augustus-fan
Vooral met lekker weer zodat je buiten kan zitten.
Wij gingen meestal voor lunch of om borreltijd daar even zitten.
Het menu is niet superspannend ofzo maar altijd goed bereid
Duurste komkommer ooit daar gekocht. Aangezien er in Dordt op zondag geen winkel open is kwam ik op het briljante idee om het bij Augustus in de winkel te kopen.
Toen zijn we gelijk maar blijven hangen. Flesje Chardonnay, half dozijn oesters en nog wat besteld. Geloof dat we rond de ¤35 kwijt waren![]()
![]()
Waar?
Chili Time Rotterdam-Kralingen.
Wat at je?
Impressie?
Bakjes vers gebakken krokante cassave chips met zelf gemaakte satesaus. Maar dan een echt goed gemaakte Thaise satesaus!![]()
Combinatieschotel van roergebakken ossenhaas,kip,Gamba's etc.i.c.m. (Kirin)pandanrijst(jasmijn)
En overscheppen maar!![]()
Niet op de kaart,wel uitgevraagd en aanwezig: Verse rijpe mango (schijfjes) i.c.m. een bolletje kokosijs (ijsfabriek) met een toefje zelfgeklopte slagroom die een perfecte afsluiter was van dit maal. En dat terwijl ik niet echt een toetjes(dessert)man ben.
Impressie & opmerkingen?
Chiltime Rotterdam-Kralingen ken ik al sedert zijn onstaan en is altijd al een verborgen 'lieveling geweest 'van mij op Thais gebied in Rotterdam en waar je altijd wist dat je nooit verkeerd zat. Daarmee bedoel ik dat het constant was in kwaliteit en smaak.
De genomen Phad Saam Krasad (combinatieschotel) kende ik (nog)niet en het smaakte allemaal erg goed. De zelfgeschoten (eet) foto's doen eigenlijk te weinig eer aan de smaak. En het belangrijkste: De saus overheerste helemaal niet,iets dat je toch al snel verwacht bij een roergebakken gerecht als dit met zoveel verschillende ingredienten erin. Daarbij ben ik nooit echt een liefhebber geweest van roergebakken gerechten omdat mijn motto altijd is en was: "Als je niet kan koken",ga dan maar roerbakken! Hoef je ook niet na te denken."(Bangkok style!)
TIP: Kies nooit de aanbiedingen qua menu ( schoolbord)want dan doe jij je als gast op Thais gebied tekort aangezien je voor die aanbiedingsprijs kleine bakjes krijgt met hetgeen wordt aangeboden.(hap-slik-weg) Kleine porties dus. Kies je gewoon ala carte dan krijg je een mooie grote portie.
Service:
Zeer voorkomend,jong,alert en hebben passie en kennis voor de keuken die ze voeren.
Prijzen?
Schappelijk en op Deli niveau (goedkoper dan een groot restaurant dus)
Cijfer?
8/ 10
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-03-2015 23:13:04 ]![]()
Eet je niet met stokjes?
Zier er goed uit verder.Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent![]()
Ik vind het er juist helemaal niet lekker uitzien. Combinatieschotel, dat doen ze toch bij elke dorpschinees? Kan best te eten zijn, maar ziet er behoorlijk liefdeloos uit.Mijn website: Aziatische-ingrediënten.nl![]()
Een van de minder efficiënte manieren om te etenquote:Op woensdag 18 maart 2015 23:14 schreef Ole het volgende:
Eet je niet met stokjes?
Zier er goed uit verder.![]()
![]()
in thailand eten mensen met vork en lepel.quote:Op woensdag 18 maart 2015 23:14 schreef Ole het volgende:
Eet je niet met stokjes?
Zier er goed uit verder.![]()
[quote]Op woensdag 18 maart 2015 23:10 schreef Iwanius het volgende:
Waar?
ik ben vaak in thailand geweest; rund, kip en garnaal in 1 gerecht heeft weinig met thais eten te maken...![]()
Dat dus, ook nog nooit van het gerecht gehoord. Beetje te vergelijken met de typisch nederlandse chinese gerechten?quote:Op donderdag 19 maart 2015 07:08 schreef vats het volgende:
[quote][ afbeelding ] Op woensdag 18 maart 2015 23:10 schreef Iwanius het volgende:
Waar?
ik ben vaak in thailand geweest; rund, kip en garnaal in 1 gerecht heeft weinig met thais eten te maken...![]()
nee hoor... woon nu jaar of 4 in HK/China en stokjes vind ik een stuk fijner om mee te eten dan mes en vork.quote:Op donderdag 19 maart 2015 04:08 schreef hugecooll het volgende:
[..]
Een van de minder efficiënte manieren om te eten![]()
Fijner staat absoluut niet gelijk aan efficiënter.quote:Op vrijdag 20 maart 2015 08:10 schreef vats het volgende:
[..]
nee hoor... woon nu jaar of 4 in HK/China en stokjes vind ik een stuk fijner om mee te eten dan mes en vork.![]()
En dat is weer gelieerd aan makkelijker. Hoezo? Voor sommigen is het naar binnenwerken van het eten met stokjes minstens zo snel als met een lepel en vork. Uitgaande van de bereiding van de rijst en of je een kom hebt. Komt nog bij dat de aanraking van metaal met je eten of hout/bamboe hemelsbreed verschilt als het de smaak betreft.En je hebt mijn opmerking 'Bangkok style'niet gelezen. Iets wat ik in een eerdere reactie al omschreef als 'toeristenvoer' En ja, ik wist dat het een Thaise naam is voor een mengeling van verschillende gerechten op de 'Hollandse'manier. Desalniettemin smaakte het.quote:Op woensdag 18 maart 2015 23:10 schreef vats het volgende:
ik ben vaak in thailand geweest; rund, kip en garnaal in 1 gerecht heeft weinig met thais eten te maken...Ik ook als ik een kommetje heb.quote:Op vrijdag 20 maart 2015 08:10 schreef vats het volgende:
nee hoor... woon nu jaar of 4 in HK/China en stokjes vind ik een stuk fijner om mee te eten dan mes en vork.
[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 20-03-2015 08:26:40 ]![]()
efficienter voor mij is maximaal genieten...gaat niet om snelheid maar om smaak. eten neem ik de tijd voor.quote:Op vrijdag 20 maart 2015 08:17 schreef hugecooll het volgende:
[..]
Fijner staat absoluut niet gelijk aan efficiënter.![]()
Nee, jij geeft weinig om efficiëntie omdat je liever geniet van je etenquote:Op vrijdag 20 maart 2015 08:29 schreef vats het volgende:
[..]
efficienter voor mij is maximaal genieten...gaat niet om snelheid maar om smaak. eten neem ik de tijd voor.Die stokjes zullen dan effectiever zijn, omdat ze minder efficiënt zijn
![]()
![]()
Voor sommige soorten eten zijn stokjes wel degelijk efficiënter. Noodles uit de noodlesoep vissen of überhaupt noodles eten gaat bijvoorbeeld een stuk makkelijker en sneller met stokjes.Op 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe:Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!![]()
Als je een eigen bord volschept of geserveerd krijgt, dan is mes en vork handiger.
Maar als je, zoals in Azië meerdere schalen midden op tafel hebt waar je met zijn allen uit eet, dan zijn mes en vork echt niet handig. Sterker nog, die zijn dan superonhandig. Dan werken stokjes echt stukken beter.Mijn website: Aziatische-ingrediënten.nl![]()
ik wens je succes aan en tafel met 10 man met mes en vork als al het eten in het midden van de draaiende tafel staatquote:Op vrijdag 20 maart 2015 08:42 schreef hugecooll het volgende:
[..]
Nee, jij geeft weinig om efficiëntie omdat je liever geniet van je etenDie stokjes zullen dan effectiever zijn, omdat ze minder efficiënt zijn
![]()
![]()
ik pak hier een willekeurige foto van noedelsquote:Op vrijdag 20 maart 2015 08:55 schreef Vanyel het volgende:
Voor sommige soorten eten zijn stokjes wel degelijk efficiënter. Noodles uit de noodlesoep vissen of überhaupt noodles eten gaat bijvoorbeeld een stuk makkelijker en sneller met stokjes.
in welke wereld is het 'een stuk makkelijker' om dat met twee stokjes te pakken dan met een lepel (+ eventueel iets anders)?![]()
Noodles pakken met een lepel?Dat is echt fucking moeilijk.
Vork of stokjes is absoluut handiger.Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom![]()
Iemand hier al eens gegeten bij 't Lansink in Hengelo? Heb plannen hier binnenkort een keer te reserveren en ben wel benieuwd naar ervaringen.Bis vincit, qui se vincit in victoria.![]()
quote:Op vrijdag 20 maart 2015 11:50 schreef hugecooll het volgende:
[..]
ik pak hier een willekeurige foto van noedels
[ afbeelding ]
in welke wereld is het 'een stuk makkelijker' om dat met twee stokjes te pakken dan met een lepel (+ eventueel iets anders)?
probeer bijvoorbeeld een pho maar eens fatsoenlijk met een lepel te eten. Sticks > lepel bij noodles. All day everyday.American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.![]()
Wat een zeik discussie weer. Stokjes of bestek pffff gaat weer nergens over. Dat Iwanius nog post hier blijft me verbazen, gezien de reacties hij altijd krijgt.“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”![]()
Lol, hij leeft voor die aandacht. /nofi Iwaniusquote:Op vrijdag 20 maart 2015 16:22 schreef Curiosity het volgende:
Wat een zeik discussie weer. Stokjes of bestek pffff gaat weer nergens over. Dat Iwanius nog post hier blijft me verbazen, gezien de reacties hij altijd krijgt.American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.![]()
Eind vorig jaar geweest. Sommelier is uitstekend, restaurant is kaal en matig. Eten is niet spectaculair vergeleken met andere ster restaurants. Niets was 'wow'.quote:Op vrijdag 20 maart 2015 14:28 schreef HenkvonAnnie het volgende:
Iemand hier al eens gegeten bij 't Lansink in Hengelo? Heb plannen hier binnenkort een keer te reserveren en ben wel benieuwd naar ervaringen.
Als je gaat, zorg dan dat je in de keuken zit. Dat is wel leuk.
Voor mij niet voor herhaling vatbaar. Redelijk in de buurt zit 'De groene lantaarn'. Die raad ik wel aan.![]()
dat jij niet met stokjes kan eten wil niet zeggen dat andere dat wel kunnen. ik eet met stokjes net zo snel of sneller dat bord leeg dan jij met een vork.quote:Op vrijdag 20 maart 2015 11:50 schreef hugecooll het volgende:
[..]
ik pak hier een willekeurige foto van noedels
[ afbeelding ]
in welke wereld is het 'een stuk makkelijker' om dat met twee stokjes te pakken dan met een lepel (+ eventueel iets anders)?Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
Forum Opties Forumhop: Hop naar: