abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_150488632
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 08:15 schreef static het volgende:

Aanrader dus.
Klinkt geweldig, maar lijkt me toch wat prijzig voor wat je krijgt. Daarbij, wat moet ik in Hong Kong doen :7
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_150489216
quote:
12s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 09:46 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Klinkt geweldig, maar lijkt me toch wat prijzig voor wat je krijgt. Daarbij, wat moet ik in Hong Kong doen :7
Static bezoeken of
http://www.tripadvisor.nl(...)ities-Hong_Kong.html
  dinsdag 10 maart 2015 @ 10:33:35 #123
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_150489522
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 08:15 schreef static het volgende:
Waar: KLM Business class, op 10 km hoogte.
Wanneer: vlucht gisteren van Amsterdam naar Hong Kong (vandaag aangekomen)

[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]

Door: (ik quote de menu kaart): De Westerse hoofdgerechten zijn van de hand van chef Jonnie Boer van De Librije

Foto's hieronder (dus wel de menukaart) zijn niet van mij, had geen zin om met een rits gekneusde ribben mijn fototoestel uit de luggage bin te halen. Foto's zijn van Julius Jaspers,

Voorafje:
Salade van gerookte tonijn op een flensje met een créme van avocado en venkel en haringkaviaar, geserveerd met gepofte quinoa en een dressing van specerijen.

[ afbeelding ]

Apart flesje Librije citroen-wasabi dressing.

[ afbeelding ]

Ben eigenlijk niet zo'n fan van kaviaar (of vis in het algemeen, behalve tonijn uit blik met een klodder gode mayonaisse), maar deze combinatie was werkelijk waar heerlijk. Zonder de wasabi-dressing was het al uitermate goed te doen, maar met helemaal.

Bijna perfect: 9 uit 10.

Gevolgd door:
Runderstoofpotje met aardappelpuree, ingelegde bietjes en zilveruitjes.

[ afbeelding ]

Simpel maar doeltreffend, erg lekker. Ik moet dit recept hebben, dus suggesties zijn welkom!

Prima smaakverdeling, het zuurtje erbij was lekker. Ook redelijk luchting, wat toch wel belangrijk is als je 12 uur in het vliegtuig zit.

Wederom 9 uit 10.

Aanrader dus.
Ik vind het hoofdgerecht er toch een beetje zielig uitzien met die dotjes aardappelpuree; smaakte dat niet naar behanglijm?
pi_150489962
Kan mij er wel van bij voorstellen gezien sommige foto's.

Maar goed, static zei dat het hem smaakte. Of hij had gewoon trek en dan smaakt alles algauw zolang het maagje maar een beetje gevuld is.

quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 08:15 schreef static het volgende:
Waar: KLM Business class, op 10 km hoogte.
Wanneer: vlucht gisteren van Amsterdam naar Hong Kong (vandaag aangekomen)







Door: (ik quote de menu kaart): De Westerse hoofdgerechten zijn van de hand van chef Jonnie Boer van De Librije

Foto's hieronder (dus wel de menukaart) zijn niet van mij, had geen zin om met een rits gekneusde ribben mijn fototoestel uit de luggage bin te halen. Foto's zijn van Julius Jaspers,

Voorafje:
Salade van gerookte tonijn op een flensje met een créme van avocado en venkel en haringkaviaar, geserveerd met gepofte quinoa en een dressing van specerijen.



Apart flesje Librije citroen-wasabi dressing.



Ben eigenlijk niet zo'n fan van kaviaar (of vis in het algemeen, behalve tonijn uit blik met een klodder gode mayonaisse), maar deze combinatie was werkelijk waar heerlijk. Zonder de wasabi-dressing was het al uitermate goed te doen, maar met helemaal.

Bijna perfect: 9 uit 10.

Gevolgd door:
Runderstoofpotje met aardappelpuree, ingelegde bietjes en zilveruitjes.



Simpel maar doeltreffend, erg lekker. Ik moet dit recept hebben, dus suggesties zijn welkom!

Prima smaakverdeling, het zuurtje erbij was lekker. Ook redelijk luchting, wat toch wel belangrijk is als je 12 uur in het vliegtuig zit.

Wederom 9 uit 10.

Aanrader dus.
Leuk! Eindelijk eens iets van grote hoogtes zoals dat heet. Maar eerlijkheidshalve: Je omschrijvingen doen de gerechten meer eer aan dan de Google foto's want als ik alleen al naar laatste foto kijk dan zie ik eigenlijk een potje prut. (toefjes puree hebben al een korst?)Of de foto is gewoon te donker genomen.

Vraagje: Mag je bij KLM business alleen dat wat je bestelt van de kaart nemen of mag je bij wijze van ook alles op de kaart bestellen?

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 10-03-2015 11:00:38 ]
  dinsdag 10 maart 2015 @ 10:58:52 #125
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_150490027
quote:
12s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 10:33 schreef Windigo het volgende:

[..]

Ik vind het hoofdgerecht er toch een beetje zielig uitzien met die dotjes aardappelpuree; smaakte dat niet naar behanglijm?
De foto doet het geen recht aan, zag er veel fleuriger uit. En zoals beschreven was de smaak meer dan prima.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  dinsdag 10 maart 2015 @ 10:59:47 #126
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_150490045
quote:
2s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 10:55 schreef Iwanius het volgende:
Mag je bij KLM business alleen dat wat je bestelt van de kaart nemen of mag je bij wijze van ook alles op de kaart bestellen?
Je kunt eten wat je wilt.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_150501958
Paar dagen in Amsterdam geweest en op verschillende plekken wat gegeten. Geen foto's, dus ik pluk er wel wat van het internet voor de indruk.
Eerst deze, daarna eten koken en dan zal ik de recensie van de, wat mij betreft, hoogtepunt wb voedsel, drank en service, plaatsen.

Waar?
Bij Poco Loco aan de Nieuwmarkt in Amsterdam

Wanneer?
5 maart, voor het diner

Wat at je?
Vooraf kregen we een mandje Italiaans brood met wat knoflooksaus. We hadden een liter Sangria besteld (2 x 0,5) in de eerst wat weinig fruit, in de tweede zat genoeg.
Als voorgerecht hadden we een bord met bruscetta's besteld. 1 met ossenhaaspuntjes, 1 met gerookte zalm, 1 met mozzarela. Grote plakken brood, genoeg erop, prima om met z'n twee te delen.
In de tweede ronde hadden we met z'n twee 7 tapas besteld. Je krijgt van alles 2 of 1 ding wat groot genoeg is om te delen. 6 tapas waren genoeg geweest.
We hadden o.a. garnalen en scholkroketjes, brood met ossenhaaspuntjes, bladerdeeg met spek en geitenkaas, patatas bravas, brood met ham en vijgen.

Impressie?
Ik heb hier al eens eerder gegeten en het is een gezellig tentje. Je kunt buiten zitten, aan de bar zitten en via een trap op de vide zitten. Daar is het knus, niet te veel licht, wel genoeg om te kunnen zien wat je eet. De bediening was oplettend maar een beetje ongeïnteresseerd. Echter, later bij het afrekenen hebben we gezellig staan kletsen, dus ze was niet onaardig.
De 'hoofdgerechttapas' komen allemaal in 1 x. Dus niet in koud/warm rondjes ofzo. Eten kwam ook vlot, ondanks dat er flink wat tafeltjes bezet waren.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kosten?
70 euro voor 2 personen, incl liter Sangria voro 20 euro. Dus 25 euro pp voor het eten.
Ze hebben bijv. ook 2 daghappen + 2 drankjes voor 25 euro. En aan het begin van de week verrassingsmenu's aan tapas voor 20 euro pp.

Cijfer?
7,5.
Want prima eten, goede sfeer, lekker vlot en voldoende.

:s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s) :s)

Waar?
Arthotel Dulac, Haarlemmerstraat, Amsterdam

Wanneer?
Vrijdag 6 maart, voor een snelle lunch.

Wat at je?
We bestelde koffie, thee en allebei een broodje geitenkaas met rauwe ham en vijgen.
Het broodje van een ciabatta, er zat meer dan genoeg geitenkaas op en vijgen, maar de rauwe ham was geen rauwe ham, maar iets wat leek op achterham. Dat vond ik persoonlijk best jammer. Koffie was een klein kopje maar wel lekker.

Impressie?
Toffe aankleding, persoonlijk hou ik daar wel van. Veel om te kijken. Personeel vond ik niet zo oplettend.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kosten?
17 euro voor 1 kop koffie, 1 kop thee en 2 broodjes.

Cijfer?
6.
Jammer van de ham, toffe aankleding.
Sterkheidsbaas van alles.
pi_150557245
quote:
Maar de rauwe ham was geen rauwe ham, maar iets wat leek op achterham
Daar zou ik ook echt van balen, en zeker even navraag doen bij de bediening wat voor ham het is. Het zou best kunnen dat bijv. de rauwe ham op was en ze je wilden afschepen met normale ham, en dat zou ik dus echt niet accepteren. :')
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_150558747
Static hoe zit dat bij het ontbijt, bread and butterpudding en souttle(wat s dat?) de enige keuze? Niet een gewoon broodje met kaas ofzo?
pi_150558936
Soufflé. :D
pi_150561078
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2015 10:58 schreef Isegrim het volgende:
Soufflé. :D
aha sorry ik zag op mijn ipad een sterk verkleinde foto, ik had moeite om het te lezen. hahahah
pi_150567042
Eronder staan kaas, ei, warme broodjes enz. ook als opties aangegeven.
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_150567210
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2015 09:39 schreef PluisigNijntje het volgende:

[..]

Daar zou ik ook echt van balen, en zeker even navraag doen bij de bediening wat voor ham het is. Het zou best kunnen dat bijv. de rauwe ham op was en ze je wilden afschepen met normale ham, en dat zou ik dus echt niet accepteren. :')
Mja, ik denk dat ik dat normaal ook gedaan had, maar ik had ZO"N honger. (en een lichtelijk kater)
Sterkheidsbaas van alles.
pi_150621953
Vandaag gekookt bij Librijes Atelier. Was. Best. Een. Ervaring. Zeg maar.
  zaterdag 14 maart 2015 @ 00:25:37 #135
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_150622243
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 00:14 schreef WKFinal2010 het volgende:
Vandaag gekookt bij Librijes Atelier. Was. Best. Een. Ervaring. Zeg maar.
En wat heb je gegeten?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_150622901
Verslagje volgt nog..nu te moe om daar uitgebreid op in te gaan. Had ik er ff bij moeten zetten, sorry!
  zaterdag 14 maart 2015 @ 01:51:43 #137
224960 highender
Travellin' Light
pi_150623818
Waar
J'Aime, U Hotel Sathorn, Bangkok

Wanneer
Even geleden

Chef
Jean Michel Lorain

Kosten
Onbekend, op uitnodiging :Y)

Le menu
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Truffle consomme
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Potato and truffle salad
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Pork and baby leek truffle terrine
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Marinated scallop and green aspergus with truffle oil mayonnaise
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Duo of spinach and truffle ravioli with lentil cream and biachetto white truffle potato gnocchi
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Steamed seabass with celeriac julienne and truffle butter
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Truffle chou michel lorain
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Pigeon breast, truffled jerusalem artichoke arabica sauce
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wagyu beef truffle and foie gras pastrami
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hazelnut souffle +++
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_150623961
Mijn vooroordeel wordt bevestigd dat Aziaten denken: wat duur is, is smaakvol.
Graag op anoniem
pi_150624126
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 01:51 schreef highender het volgende:
Waar
J'Aime, U Hotel Sathorn, Bangkok

Wanneer
Even geleden

Chef
Jean Michel Lorain

Kosten
Onbekend, op uitnodiging :Y)

Le menu
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.










Alleerst dank voor je recensie en lekker heur... :9~

Eerste foto komt mij trouwens bekend voor. Ik heb het ooit (jaren geleden) in een ander restaurant ook iets soortgelijks gegeten. (in de eierschaal en ook met een groenachtige substantie erin)

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 14-03-2015 02:24:51 ]
pi_150624154
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 01:51 schreef highender het volgende:
Waar
J'Aime, U Hotel Sathorn, Bangkok

Wanneer
Even geleden

Chef
Jean Michel Lorain

Kosten
Onbekend, op uitnodiging :Y)

Le menu
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Truffle consomme
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Potato and truffle salad
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Pork and baby leek truffle terrine
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Marinated scallop and green aspergus with truffle oil mayonnaise
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Duo of spinach and truffle ravioli with lentil cream and biachetto white truffle potato gnocchi
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Steamed seabass with celeriac julienne and truffle butter
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Truffle chou michel lorain
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Pigeon breast, truffled jerusalem artichoke arabica sauce
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wagyu beef truffle and foie gras pastrami
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hazelnut souffle +++
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ziet er heel mooi uit allemaal, maar als ik zulke rare figuren op mijn bord krijg moet ik toch denken aan tetris.
pi_150624197
quote:
2s.gif Op woensdag 4 maart 2015 17:23 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Vandaag op aanraden van een iemand kort bezocht

[ afbeelding ]
Dutch diner Rotterdam.

En wat meegenomen.

[ afbeelding ]
Diner Burger: 300 gram rundvlees burger (geserveerd op een bedje van rucola en sla) met een rood gebakken uitje afgeblust met chilisaus. Geserveerd op een Italiaanse bol.

Eerlijk is eerlijk: Het is een stevige hap maar echt lekker vlees,toppertje!

8
/ 10
Kijk! Beter net als die pizza daarvoor! Phoe dik 15 min vanaf CS met een uur pauze moet het net lukken
pi_150624718
Wow highender, ziet er super uit! Veel truffel. Kreeg je het op? Ziet er uit als ontzettend veel eten.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zaterdag 14 maart 2015 @ 05:43:58 #143
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_150624730
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 01:51 schreef highender het volgende:
Waar
J'Aime, U Hotel Sathorn, Bangkok

Wanneer
Even geleden

Chef
Jean Michel Lorain

Kosten
Onbekend, op uitnodiging :Y)

Le menu
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Truffle consomme
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Potato and truffle salad
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Pork and baby leek truffle terrine
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Marinated scallop and green aspergus with truffle oil mayonnaise
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Duo of spinach and truffle ravioli with lentil cream and biachetto white truffle potato gnocchi
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Steamed seabass with celeriac julienne and truffle butter
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Truffle chou michel lorain
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Pigeon breast, truffled jerusalem artichoke arabica sauce
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wagyu beef truffle and foie gras pastrami
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hazelnut souffle +++
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lijkt me heerlijk allemaal :9
pi_150628405
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 02:33 schreef Geerd het volgende:

Kijk! Beter net als die pizza daarvoor! Phoe dik 15 min vanaf CS met een uur pauze moet het net lukken
Je weet dat je ook online kunt bestellen? Wordt het keurig bij je gebracht. Scheelt je weer een partij lopen/fietsen van waar jij zit. Bel wel van ruim te voren ( ruim voor je pauze = 20+ min.) want het kan soms +/-35 min duren eer ze het komen brengen/ er zijn.
  zaterdag 14 maart 2015 @ 13:09:07 #145
224960 highender
Travellin' Light
pi_150630268
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 05:30 schreef FutureFairytale het volgende:
Wow highender, ziet er super uit! Veel truffel. Kreeg je het op? Ziet er uit als ontzettend veel eten.
Ja, makkelijk zelfs :@, maar we kregen er ook ruim de tijd voor.
pi_150647077
Eten (en maken) bij LB Atelier:

Bietensalade met appel, coquille en walnoot.
Kabeljouw langzaam gegaard in garam marsala olie, vooraf gebrand, met een creme van bloemkool en roosjes van de bloemkool, hazelnoot en grapefruit, me een jus van burreblanc, knolselderijbouilon en citroen.
Anjou duif gegaard in de oven met paksoy, gelakte aubergine, gefrituurde polenta met salie, stoof van de poten en creme van pastinaak
Souffle van passievrucht en sinaasappel met kokosijs, koekcrumble en yoghurtpoeder, gelei van gember en partjes sinaasappel en bloedsinaasappel. Begeleidende wijnen.
pi_150647502
quote:
7s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 13:09 schreef highender het volgende:

[..]

Ja, makkelijk zelfs :@, maar we kregen er ook ruim de tijd voor.
ik vind truffel heerlijk maar was dit niet iets te veel van het goede?
  zaterdag 14 maart 2015 @ 23:30:46 #148
224960 highender
Travellin' Light
pi_150649390
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 22:33 schreef Prego het volgende:
ik vind truffel heerlijk maar was dit niet iets te veel van het goede?
Wanneer je dat achteraf bekijkt dan zou je dat inderdaad denken, echter, met een passend wijnarrangement en alle afleiding in een niet alledaagse omgeving maakt dat niet zoveel uit, de avond / nacht was ***+ _O_ .
  zondag 15 maart 2015 @ 01:20:51 #149
224960 highender
Travellin' Light
pi_150652044
Het is sowieso wel goed dineren in Bangkok, nog een fotoverslagje.

Waar
L'Atelier Robuchon

Wanneer
Wederom even geleden.

Chef
Olivier Limousin

Kosten
Ach, wat doet het er allemaal toe, yolo enz.

Le menu
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het moet niet gekker worden denk je dan :D
  zondag 15 maart 2015 @ 01:38:15 #150
224960 highender
Travellin' Light
pi_150652236
Waar
Grand Hyatt Bangkok

Even snel
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Volgens mij was dit de Turbo(t) van het menu, nette presentatie _O_
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')