quote:Op zondag 8 maart 2015 00:14 schreef Iwanius het volgende:
Hier heb je wat kleur van Google.tsss vergeten foto's te maken...
[ afbeelding ]
Beter geen foto's en een goede recensie dan die meuk met konijnen en stinksigaren die jij dagelijks post.quote:Op zondag 8 maart 2015 00:14 schreef Iwanius het volgende:
Hier heb je wat kleur van Google.tsss vergeten foto's te maken...
[ afbeelding ]
Dat dusquote:
Alleen mensen die ze zelf roken vinden sigaren niet stinken.quote:Op maandag 9 maart 2015 18:56 schreef Iwanius het volgende:
On topic:
[ afbeelding ]
Waar?
Goudsesingel 107, 3031 EE Rotterdam
Wat nam je?
[ afbeelding ]
Ja want sigaretten ruiken heeeerlijk..quote:Op maandag 9 maart 2015 19:01 schreef emmyemmy het volgende:
[..]
Alleen mensen die ze zelf roken vinden sigaren niet stinken.
Zie daar het verband. Vaste prik met die menu's. Daarom is het bijna zonde. Je krijgt een sfeerimpressie maar niet wat ze echt kunnen.quote:Op zaterdag 7 maart 2015 22:22 schreef Zonnetje1981 het volgende:
en een piepklein stukje stoofvlees,
We hebben het (restaurantweek)menu gewonnen
Klinkt geweldig, maar lijkt me toch wat prijzig voor wat je krijgt. Daarbij, wat moet ik in Hong Kong doenquote:
Static bezoeken ofquote:Op dinsdag 10 maart 2015 09:46 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Klinkt geweldig, maar lijkt me toch wat prijzig voor wat je krijgt. Daarbij, wat moet ik in Hong Kong doen
Ik vind het hoofdgerecht er toch een beetje zielig uitzien met die dotjes aardappelpuree; smaakte dat niet naar behanglijm?quote:Op dinsdag 10 maart 2015 08:15 schreef static het volgende:
Waar: KLM Business class, op 10 km hoogte.
Wanneer: vlucht gisteren van Amsterdam naar Hong Kong (vandaag aangekomen)
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Door: (ik quote de menu kaart): De Westerse hoofdgerechten zijn van de hand van chef Jonnie Boer van De Librije
Foto's hieronder (dus wel de menukaart) zijn niet van mij, had geen zin om met een rits gekneusde ribben mijn fototoestel uit de luggage bin te halen. Foto's zijn van Julius Jaspers,
Voorafje:
Salade van gerookte tonijn op een flensje met een créme van avocado en venkel en haringkaviaar, geserveerd met gepofte quinoa en een dressing van specerijen.
[ afbeelding ]
Apart flesje Librije citroen-wasabi dressing.
[ afbeelding ]
Ben eigenlijk niet zo'n fan van kaviaar (of vis in het algemeen, behalve tonijn uit blik met een klodder gode mayonaisse), maar deze combinatie was werkelijk waar heerlijk. Zonder de wasabi-dressing was het al uitermate goed te doen, maar met helemaal.
Bijna perfect: 9 uit 10.
Gevolgd door:
Runderstoofpotje met aardappelpuree, ingelegde bietjes en zilveruitjes.
[ afbeelding ]
Simpel maar doeltreffend, erg lekker. Ik moet dit recept hebben, dus suggesties zijn welkom!
Prima smaakverdeling, het zuurtje erbij was lekker. Ook redelijk luchting, wat toch wel belangrijk is als je 12 uur in het vliegtuig zit.
Wederom 9 uit 10.
Aanrader dus.
Leuk! Eindelijk eens iets van grote hoogtes zoals dat heet. Maar eerlijkheidshalve: Je omschrijvingen doen de gerechten meer eer aan dan de Google foto's want als ik alleen al naar laatste foto kijk dan zie ik eigenlijk een potje prut. (toefjes puree hebben al een korst?)Of de foto is gewoon te donker genomen.quote:Op dinsdag 10 maart 2015 08:15 schreef static het volgende:
Waar: KLM Business class, op 10 km hoogte.
Wanneer: vlucht gisteren van Amsterdam naar Hong Kong (vandaag aangekomen)
Door: (ik quote de menu kaart): De Westerse hoofdgerechten zijn van de hand van chef Jonnie Boer van De Librije
Foto's hieronder (dus wel de menukaart) zijn niet van mij, had geen zin om met een rits gekneusde ribben mijn fototoestel uit de luggage bin te halen. Foto's zijn van Julius Jaspers,
Voorafje:
Salade van gerookte tonijn op een flensje met een créme van avocado en venkel en haringkaviaar, geserveerd met gepofte quinoa en een dressing van specerijen.
Apart flesje Librije citroen-wasabi dressing.
Ben eigenlijk niet zo'n fan van kaviaar (of vis in het algemeen, behalve tonijn uit blik met een klodder gode mayonaisse), maar deze combinatie was werkelijk waar heerlijk. Zonder de wasabi-dressing was het al uitermate goed te doen, maar met helemaal.
Bijna perfect: 9 uit 10.
Gevolgd door:
Runderstoofpotje met aardappelpuree, ingelegde bietjes en zilveruitjes.
Simpel maar doeltreffend, erg lekker. Ik moet dit recept hebben, dus suggesties zijn welkom!
Prima smaakverdeling, het zuurtje erbij was lekker. Ook redelijk luchting, wat toch wel belangrijk is als je 12 uur in het vliegtuig zit.
Wederom 9 uit 10.
Aanrader dus.
De foto doet het geen recht aan, zag er veel fleuriger uit. En zoals beschreven was de smaak meer dan prima.quote:Op dinsdag 10 maart 2015 10:33 schreef Windigo het volgende:
[..]
Ik vind het hoofdgerecht er toch een beetje zielig uitzien met die dotjes aardappelpuree; smaakte dat niet naar behanglijm?
Je kunt eten wat je wilt.quote:Op dinsdag 10 maart 2015 10:55 schreef Iwanius het volgende:
Mag je bij KLM business alleen dat wat je bestelt van de kaart nemen of mag je bij wijze van ook alles op de kaart bestellen?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Kosten?
70 euro voor 2 personen, incl liter Sangria voro 20 euro. Dus 25 euro pp voor het eten.
Ze hebben bijv. ook 2 daghappen + 2 drankjes voor 25 euro. En aan het begin van de week verrassingsmenu's aan tapas voor 20 euro pp.
Cijfer?
7,5.
Want prima eten, goede sfeer, lekker vlot en voldoende.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Waar?
Arthotel Dulac, Haarlemmerstraat, Amsterdam
Wanneer?
Vrijdag 6 maart, voor een snelle lunch.
Wat at je?
We bestelde koffie, thee en allebei een broodje geitenkaas met rauwe ham en vijgen.
Het broodje van een ciabatta, er zat meer dan genoeg geitenkaas op en vijgen, maar de rauwe ham was geen rauwe ham, maar iets wat leek op achterham. Dat vond ik persoonlijk best jammer. Koffie was een klein kopje maar wel lekker.
Impressie?
Toffe aankleding, persoonlijk hou ik daar wel van. Veel om te kijken. Personeel vond ik niet zo oplettend.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Kosten?
17 euro voor 1 kop koffie, 1 kop thee en 2 broodjes.
Cijfer?
6.
Jammer van de ham, toffe aankleding.Sterkheidsbaas van alles.
Daar zou ik ook echt van balen, en zeker even navraag doen bij de bediening wat voor ham het is. Het zou best kunnen dat bijv. de rauwe ham op was en ze je wilden afschepen met normale ham, en dat zou ik dus echt niet accepteren.quote:Maar de rauwe ham was geen rauwe ham, maar iets wat leek op achterham
aha sorry ik zag op mijn ipad een sterk verkleinde foto, ik had moeite om het te lezen. hahahahquote:
Mja, ik denk dat ik dat normaal ook gedaan had, maar ik had ZO"N honger. (en een lichtelijk kater)quote:Op donderdag 12 maart 2015 09:39 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Daar zou ik ook echt van balen, en zeker even navraag doen bij de bediening wat voor ham het is. Het zou best kunnen dat bijv. de rauwe ham op was en ze je wilden afschepen met normale ham, en dat zou ik dus echt niet accepteren.
En wat heb je gegeten?quote:Op zaterdag 14 maart 2015 00:14 schreef WKFinal2010 het volgende:
Vandaag gekookt bij Librijes Atelier. Was. Best. Een. Ervaring. Zeg maar.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Truffle consommeSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Potato and truffle saladSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Pork and baby leek truffle terrineSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Marinated scallop and green aspergus with truffle oil mayonnaiseSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Duo of spinach and truffle ravioli with lentil cream and biachetto white truffle potato gnocchiSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Steamed seabass with celeriac julienne and truffle butterSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Truffle chou michel lorainSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Pigeon breast, truffled jerusalem artichoke arabica sauceSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Wagyu beef truffle and foie gras pastramiSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Hazelnut souffle +++SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
quote:Op zaterdag 14 maart 2015 01:51 schreef highender het volgende:
Waar
J'Aime, U Hotel Sathorn, Bangkok
Wanneer
Even geleden
Chef
Jean Michel Lorain
Kosten
Onbekend, op uitnodiging![]()
Le menuAlleerst dank voor je recensie en lekker heur...SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Eerste foto komt mij trouwens bekend voor. Ik heb het ooit (jaren geleden) in een ander restaurant ook iets soortgelijks gegeten. (in de eierschaal en ook met een groenachtige substantie erin)
[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 14-03-2015 02:24:51 ]![]()
quote:Op zaterdag 14 maart 2015 01:51 schreef highender het volgende:
Waar
J'Aime, U Hotel Sathorn, Bangkok
Wanneer
Even geleden
Chef
Jean Michel Lorain
Kosten
Onbekend, op uitnodiging![]()
Le menuSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Truffle consommeSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Potato and truffle saladSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Pork and baby leek truffle terrineSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Marinated scallop and green aspergus with truffle oil mayonnaiseSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Duo of spinach and truffle ravioli with lentil cream and biachetto white truffle potato gnocchiSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Steamed seabass with celeriac julienne and truffle butterSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Truffle chou michel lorainSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Pigeon breast, truffled jerusalem artichoke arabica sauceSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Wagyu beef truffle and foie gras pastramiSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Hazelnut souffle +++Ziet er heel mooi uit allemaal, maar als ik zulke rare figuren op mijn bord krijg moet ik toch denken aan tetris.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zwaai naar dieren.![]()
Kijk! Beter net als die pizza daarvoor! Phoe dik 15 min vanaf CS met een uur pauze moet het net lukkenquote:Op woensdag 4 maart 2015 17:23 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Vandaag op aanraden van een iemand kort bezocht
[ afbeelding ]
Dutch diner Rotterdam.
En wat meegenomen.
[ afbeelding ]
Diner Burger: 300 gram rundvlees burger (geserveerd op een bedje van rucola en sla) met een rood gebakken uitje afgeblust met chilisaus. Geserveerd op een Italiaanse bol.
Eerlijk is eerlijk: Het is een stevige hap maar echt lekker vlees,toppertje!
8 / 10Ik zwaai naar dieren.![]()
Wow highender, ziet er super uit! Veel truffel. Kreeg je het op? Ziet er uit als ontzettend veel eten.Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)![]()
quote:Op zaterdag 14 maart 2015 01:51 schreef highender het volgende:
Waar
J'Aime, U Hotel Sathorn, Bangkok
Wanneer
Even geleden
Chef
Jean Michel Lorain
Kosten
Onbekend, op uitnodiging![]()
Le menuSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Truffle consommeSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Potato and truffle saladSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Pork and baby leek truffle terrineSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Marinated scallop and green aspergus with truffle oil mayonnaiseSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Duo of spinach and truffle ravioli with lentil cream and biachetto white truffle potato gnocchiSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Steamed seabass with celeriac julienne and truffle butterSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Truffle chou michel lorainSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Pigeon breast, truffled jerusalem artichoke arabica sauceSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Wagyu beef truffle and foie gras pastramiSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Hazelnut souffle +++Lijkt me heerlijk allemaalSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
![]()
Je weet dat je ook online kunt bestellen? Wordt het keurig bij je gebracht. Scheelt je weer een partij lopen/fietsen van waar jij zit. Bel wel van ruim te voren ( ruim voor je pauze = 20+ min.) want het kan soms +/-35 min duren eer ze het komen brengen/ er zijn.quote:Op zaterdag 14 maart 2015 02:33 schreef Geerd het volgende:
Kijk! Beter net als die pizza daarvoor! Phoe dik 15 min vanaf CS met een uur pauze moet het net lukken![]()
Ja, makkelijk zelfsquote:Op zaterdag 14 maart 2015 05:30 schreef FutureFairytale het volgende:
Wow highender, ziet er super uit! Veel truffel. Kreeg je het op? Ziet er uit als ontzettend veel eten., maar we kregen er ook ruim de tijd voor.
![]()
Eten (en maken) bij LB Atelier:
Bietensalade met appel, coquille en walnoot.
Kabeljouw langzaam gegaard in garam marsala olie, vooraf gebrand, met een creme van bloemkool en roosjes van de bloemkool, hazelnoot en grapefruit, me een jus van burreblanc, knolselderijbouilon en citroen.
Anjou duif gegaard in de oven met paksoy, gelakte aubergine, gefrituurde polenta met salie, stoof van de poten en creme van pastinaak
Souffle van passievrucht en sinaasappel met kokosijs, koekcrumble en yoghurtpoeder, gelei van gember en partjes sinaasappel en bloedsinaasappel. Begeleidende wijnen.![]()
ik vind truffel heerlijk maar was dit niet iets te veel van het goede?quote:Op zaterdag 14 maart 2015 13:09 schreef highender het volgende:
[..]
Ja, makkelijk zelfs, maar we kregen er ook ruim de tijd voor.
![]()
Wanneer je dat achteraf bekijkt dan zou je dat inderdaad denken, echter, met een passend wijnarrangement en alle afleiding in een niet alledaagse omgeving maakt dat niet zoveel uit, de avond / nacht was ***+quote:Op zaterdag 14 maart 2015 22:33 schreef Prego het volgende:
ik vind truffel heerlijk maar was dit niet iets te veel van het goede?.
![]()
Het is sowieso wel goed dineren in Bangkok, nog een fotoverslagje.
Waar
L'Atelier Robuchon
Wanneer
Wederom even geleden.
Chef
Olivier Limousin
Kosten
Ach, wat doet het er allemaal toe, yolo enz.
Le menuSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het moet niet gekker worden denk je dan![]()
![]()
Waar
Grand Hyatt Bangkok
Even snelSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Volgens mij was dit de Turbo(t) van het menu, nette presentatie
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
![]()
Deze week terug geweest bij de Burgerclub in Rotterdam.
Links: MRIJ-burger met gorgonzola.
Rechts: Iberico burger met chorizo en bacon enzo.
Allebei lekker. De Iberico burger (ik had er eigenlijk geen zin in, maar vond dat ik moest) was verrassend lekker. Goed sappig, veel smaak. Een aanrader dus. Doet niet onder voor rundvlees. Wagyu hebben nog niet geprobeerd, maar ik denk ook niet dat ik dat ga doen.
(we moesten weer een tweede glas wijn bestellen omdat het eerste bodempje op was toen we de burger kregen, maar thuis ontdekten we dat die niet op de rekening stond. Haha, net goed!)
Cijfer voor het eten: 9Mijn website: Aziatische-ingrediėnten.nl![]()
Zien er goed uit!quote:Op zondag 15 maart 2015 13:56 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Deze week terug geweest bij de Burgerclub in Rotterdam.
Links: MRIJ-burger met gorgonzola.
Rechts: Iberico burger met chorizo en bacon enzo.
Allebei lekker. De Iberico burger (ik had er eigenlijk geen zin in, maar vond dat ik moest) was verrassend lekker. Goed sappig, veel smaak. Een aanrader dus. Doet niet onder voor rundvlees. Wagyu hebben nog niet geprobeerd, maar ik denk ook niet dat ik dat ga doen.
(we moesten weer een tweede glas wijn bestellen omdat het eerste bodempje op was toen we de burger kregen, maar thuis ontdekten we dat die niet op de rekening stond. Haha, net goed!)
Cijfer voor het eten: 9
Wij zouden afgelopen vrijdag naar Calla's gaan, maar ging niet door![]()
![]()
Dank voor de recensie. Broodje vind ik er minder uit zien,vlees volgens jou top. Hoezo Wagyu niet geprobeerd. Lijkt mij juist fijner en lekkerde dan de Iberico.quote:Op zondag 15 maart 2015 13:56 schreef RobinOok het volgende:
Deze week terug geweest bij de Burgerclub in Rotterdam.
Links: MRIJ-burger met gorgonzola.
Rechts: Iberico burger met chorizo en bacon enzo.
Allebei lekker. De Iberico burger (ik had er eigenlijk geen zin in, maar vond dat ik moest) was verrassend lekker. Goed sappig, veel smaak. Een aanrader dus. Doet niet onder voor rundvlees. Wagyu hebben nog niet geprobeerd, maar ik denk ook niet dat ik dat ga doen.
(we moesten weer een tweede glas wijn bestellen omdat het eerste bodempje op was toen we de burger kregen, maar thuis ontdekten we dat die niet op de rekening stond. Haha, net goed!)
Cijfer voor het eten: 9
Forum Opties Forumhop: Hop naar: