abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 15 maart 2015 @ 18:05:02 #157
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_150670272
Ja, ik vind het er ook niet uitzien, maar toch is het beter dan een dunne burger die wel "past". Het is ook niet dat je teveel brood hebt tov de burger. Het is alleen maar lelijk. :-)
pi_150670297
Volgens mij zijn de broodjes best groot. Ik vind het fijn als het broodje een stuk groter is dan de burger: minder rommel.
  zondag 15 maart 2015 @ 18:34:31 #159
224960 highender
Travellin' Light
pi_150671285
Het lijkt me een vrij luchtig broodje, zodra je er mee aan de slag gaat zijn de verhoudingen wel in orde denk ik.
  zondag 15 maart 2015 @ 19:16:09 #160
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_150672868
Toevallig ben ik komend weekend in Rotterdam! En ik lust wel een goede hamburger (dus niet van de mcdonalds zooi en zo).
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zondag 15 maart 2015 @ 19:31:51 #162
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_150672978
Dan is Ter Marsch & Co leuker/gezelliger.
Maar daar was geen plaats toen we even gauw iets wilden eten en die Burgerclub die loopt (nog?) niet. Vandaar. :-)
En kon er lekker voor de deur parkeren....
pi_150673020
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 19:31 schreef RobinOok het volgende:
Dan is Ter Marsch & Co leuker/gezelliger.
Maar daar was geen plaats toen we even gauw iets wilden eten en die Burgerclub die loopt (nog?) niet. Vandaar. :-)
En kon er lekker voor de deur parkeren....
Bedankt voor de tip ^O^
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_150678672
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 19:27 schreef Isabeau het volgende:
Toevallig ben ik komend weekend in Rotterdam! En ik lust wel een goede hamburger (dus niet van de mcdonalds zooi en zo).
Ter Marsch & Co is de beste vind ik 1 die Robin al eerder noemde. Ook niet slecht is restaurant Hamburg in de witte de withstraat en waar ik zelf al eerder op aanraden een burger haalde was bij dutchdiner op de Meent.

Mijdt i.i.g Gracy's in de buuurt van het Doelenplein (leuk die 50's setting maar iets te prijzig voor wat ze bieden) en Ellis Gourmetburgers..

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 15-03-2015 21:45:15 ]
  zondag 15 maart 2015 @ 21:39:53 #166
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_150678751
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 19:27 schreef Isabeau het volgende:
Toevallig ben ik komend weekend in Rotterdam! En ik lust wel een goede hamburger (dus niet van de mcdonalds zooi en zo).
Hamburg op de wittedewithstraat!
Nomnomnnomnom :9
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_150679829
quote:
1s.gif Op zondag 15 maart 2015 21:39 schreef zeefje het volgende:

[..]

Hamburg op de wittedewithstraat!
Nomnomnnomnom :9
^
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_150679874
Burgertrut! O+
pi_150729593
Vraag: zijn er al mensen hier geweest voor lunch of diner?



[ Bericht 37% gewijzigd door #ANONIEM op 17-03-2015 11:26:41 ]
pi_150729913
Is er iemand wel eens op kasteel terworm geweest?
  dinsdag 17 maart 2015 @ 11:44:14 #171
221912 minilot
Nancy boy
pi_150730148
quote:
6s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:26 schreef Iwanius het volgende:
Vraag: zijn er al mensen hier geweest voor lunch of diner?

[ afbeelding ]
Jup, is op fietsafstand voor mij :Y

Heel toffe locatie! Eten beetje standaard. Zeker niet slecht, maar ook niet fantastisch. Ze maken heel veel zelf en veel is vers uit de tuin geplukt, dat vind ik wel een goed punt.

Maar op een zonnige dag is het daar hoe dan ook wel erg puik zitten. O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_150730375
Villa Augustus. Als ik ooit nog eens ga trouwen. O+.
Karma is a fucking bitch.
  dinsdag 17 maart 2015 @ 11:52:15 #173
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_150730380
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:36 schreef icloud het volgende:
Is er iemand wel eens op kasteel terworm geweest?
Schijnbaar is het wel goed eten daar :) Ook al is het van Van der Valk. Zelf nooit geweest, mijn pa een aantal keer en hij vond het wel goed.
吴 曼 迪
pi_150748746
quote:
6s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:26 schreef Iwanius het volgende:
Vraag: zijn er al mensen hier geweest voor lunch of diner?

[ afbeelding ]
De tuin is in de zomer zoo mooi! Leuke unieke plek, soms wat slecht qua bediening. Zeker leuk om een keer te gaan eten en een rondje door de tuin te maken.
Be brave. Be kind.
pi_150754541
Hier ook een Villa Augustus-fan :Y
Vooral met lekker weer zodat je buiten kan zitten.
Wij gingen meestal voor lunch of om borreltijd daar even zitten.
Het menu is niet superspannend ofzo maar altijd goed bereid :Y

Duurste komkommer ooit daar gekocht. Aangezien er in Dordt op zondag geen winkel open is kwam ik op het briljante idee om het bij Augustus in de winkel te kopen.
Toen zijn we gelijk maar blijven hangen. Flesje Chardonnay, half dozijn oesters en nog wat besteld. Geloof dat we rond de ¤35 kwijt waren :')
pi_150796126
Waar?







Chili Time Rotterdam-Kralingen.

Wat at je?



Impressie?


Bakjes vers gebakken krokante cassave chips met zelf gemaakte satesaus. Maar dan een echt goed gemaakte Thaise satesaus! :9~


Combinatieschotel van roergebakken ossenhaas,kip,Gamba's etc.i.c.m. (Kirin)pandanrijst(jasmijn)


En overscheppen maar! :@


Niet op de kaart,wel uitgevraagd en aanwezig: Verse rijpe mango (schijfjes) i.c.m. een bolletje kokosijs (ijsfabriek) met een toefje zelfgeklopte slagroom die een perfecte afsluiter was van dit maal. En dat terwijl ik niet echt een toetjes(dessert)man ben.

Impressie & opmerkingen?

Chiltime Rotterdam-Kralingen ken ik al sedert zijn onstaan en is altijd al een verborgen 'lieveling geweest 'van mij op Thais gebied in Rotterdam en waar je altijd wist dat je nooit verkeerd zat. Daarmee bedoel ik dat het constant was in kwaliteit en smaak.

De genomen Phad Saam Krasad (combinatieschotel) kende ik (nog)niet en het smaakte allemaal erg goed. De zelfgeschoten (eet) foto's doen eigenlijk te weinig eer aan de smaak. En het belangrijkste: De saus overheerste helemaal niet,iets dat je toch al snel verwacht bij een roergebakken gerecht als dit met zoveel verschillende ingredienten erin. Daarbij ben ik nooit echt een liefhebber geweest van roergebakken gerechten omdat mijn motto altijd is en was: "Als je niet kan koken",ga dan maar roerbakken! Hoef je ook niet na te denken." ;) (Bangkok style!)

TIP: Kies nooit de aanbiedingen qua menu ( schoolbord)want dan doe jij je als gast op Thais gebied tekort aangezien je voor die aanbiedingsprijs kleine bakjes krijgt met hetgeen wordt aangeboden.(hap-slik-weg) Kleine porties dus. Kies je gewoon ala carte dan krijg je een mooie grote portie.

Service:

Zeer voorkomend,jong,alert en hebben passie en kennis voor de keuken die ze voeren.

Prijzen?

Schappelijk en op Deli niveau (goedkoper dan een groot restaurant dus)

Cijfer?

8
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-03-2015 23:13:04 ]
  Moderator / Miss SHO woensdag 18 maart 2015 @ 23:14:18 #177
22592 crew  Ole
pi_150796347
Eet je niet met stokjes?

Zier er goed uit verder.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_150797733
geen plaatjes opt menu deze keer?
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
pi_150797754
en 1 pepertje iwa , beetje laf he
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
  donderdag 19 maart 2015 @ 04:02:07 #180
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_150801404
Ik vind het er juist helemaal niet lekker uitzien. Combinatieschotel, dat doen ze toch bij elke dorpschinees? Kan best te eten zijn, maar ziet er behoorlijk liefdeloos uit.
  donderdag 19 maart 2015 @ 04:08:44 #181
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_150801411
quote:
1s.gif Op woensdag 18 maart 2015 23:14 schreef Ole het volgende:
Eet je niet met stokjes?

Zier er goed uit verder.
Een van de minder efficiënte manieren om te eten :')
  donderdag 19 maart 2015 @ 07:06:37 #182
269 vats
Live life to the max!
pi_150801721
quote:
1s.gif Op woensdag 18 maart 2015 23:14 schreef Ole het volgende:
Eet je niet met stokjes?

Zier er goed uit verder.
in thailand eten mensen met vork en lepel.
  donderdag 19 maart 2015 @ 07:08:19 #183
269 vats
Live life to the max!
pi_150801728
[quote]0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 23:10 schreef Iwanius het volgende:
Waar?

ik ben vaak in thailand geweest; rund, kip en garnaal in 1 gerecht heeft weinig met thais eten te maken...
pi_150807052
quote:
0s.gif Op donderdag 19 maart 2015 07:08 schreef vats het volgende:
[quote][ afbeelding ] Op woensdag 18 maart 2015 23:10 schreef Iwanius het volgende:
Waar?

ik ben vaak in thailand geweest; rund, kip en garnaal in 1 gerecht heeft weinig met thais eten te maken...
Dat dus, ook nog nooit van het gerecht gehoord. Beetje te vergelijken met de typisch nederlandse chinese gerechten?
  vrijdag 20 maart 2015 @ 08:10:45 #185
269 vats
Live life to the max!
pi_150837989
quote:
0s.gif Op donderdag 19 maart 2015 04:08 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Een van de minder efficiënte manieren om te eten :')
nee hoor... woon nu jaar of 4 in HK/China en stokjes vind ik een stuk fijner om mee te eten dan mes en vork.
  vrijdag 20 maart 2015 @ 08:17:06 #186
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_150838069
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 08:10 schreef vats het volgende:

[..]

nee hoor... woon nu jaar of 4 in HK/China en stokjes vind ik een stuk fijner om mee te eten dan mes en vork.
Fijner staat absoluut niet gelijk aan efficiënter.
pi_150838108
En dat is weer gelieerd aan makkelijker. Hoezo? Voor sommigen is het naar binnenwerken van het eten met stokjes minstens zo snel als met een lepel en vork. Uitgaande van de bereiding van de rijst en of je een kom hebt. Komt nog bij dat de aanraking van metaal met je eten of hout/bamboe hemelsbreed verschilt als het de smaak betreft.

quote:
Op woensdag 18 maart 2015 23:10 schreef vats het volgende:

ik ben vaak in thailand geweest; rund, kip en garnaal in 1 gerecht heeft weinig met thais eten te maken...
En je hebt mijn opmerking 'Bangkok style'niet gelezen. Iets wat ik in een eerdere reactie al omschreef als 'toeristenvoer' En ja, ik wist dat het een Thaise naam is voor een mengeling van verschillende gerechten op de 'Hollandse'manier. Desalniettemin smaakte het.


quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 08:10 schreef vats het volgende:

nee hoor... woon nu jaar of 4 in HK/China en stokjes vind ik een stuk fijner om mee te eten dan mes en vork.
Ik ook als ik een kommetje heb.

[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 20-03-2015 08:26:40 ]
  vrijdag 20 maart 2015 @ 08:29:37 #188
269 vats
Live life to the max!
pi_150838218
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 08:17 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Fijner staat absoluut niet gelijk aan efficiënter.
efficienter voor mij is maximaal genieten...gaat niet om snelheid maar om smaak. eten neem ik de tijd voor.
  vrijdag 20 maart 2015 @ 08:42:04 #189
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_150838394
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 08:29 schreef vats het volgende:

[..]

efficienter voor mij is maximaal genieten...gaat niet om snelheid maar om smaak. eten neem ik de tijd voor.
Nee, jij geeft weinig om efficiëntie omdat je liever geniet van je eten :P Die stokjes zullen dan effectiever zijn, omdat ze minder efficiënt zijn :Y)
pi_150838596
Voor sommige soorten eten zijn stokjes wel degelijk efficiënter. Noodles uit de noodlesoep vissen of überhaupt noodles eten gaat bijvoorbeeld een stuk makkelijker en sneller met stokjes.
Op 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe:Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
  vrijdag 20 maart 2015 @ 10:24:01 #191
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_150841059
Als je een eigen bord volschept of geserveerd krijgt, dan is mes en vork handiger.
Maar als je, zoals in Azië meerdere schalen midden op tafel hebt waar je met zijn allen uit eet, dan zijn mes en vork echt niet handig. Sterker nog, die zijn dan superonhandig. Dan werken stokjes echt stukken beter.
  vrijdag 20 maart 2015 @ 11:22:50 #192
269 vats
Live life to the max!
pi_150842819
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 08:42 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Nee, jij geeft weinig om efficiëntie omdat je liever geniet van je eten :P Die stokjes zullen dan effectiever zijn, omdat ze minder efficiënt zijn :Y)
ik wens je succes aan en tafel met 10 man met mes en vork als al het eten in het midden van de draaiende tafel staat :)
  vrijdag 20 maart 2015 @ 11:50:17 #193
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_150843648
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 08:55 schreef Vanyel het volgende:
Voor sommige soorten eten zijn stokjes wel degelijk efficiënter. Noodles uit de noodlesoep vissen of überhaupt noodles eten gaat bijvoorbeeld een stuk makkelijker en sneller met stokjes.
ik pak hier een willekeurige foto van noedels

in welke wereld is het 'een stuk makkelijker' om dat met twee stokjes te pakken dan met een lepel (+ eventueel iets anders)?
pi_150845016
Noodles pakken met een lepel? :') Dat is echt fucking moeilijk.
Vork of stokjes is absoluut handiger.
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_150848898
Iemand hier al eens gegeten bij 't Lansink in Hengelo? Heb plannen hier binnenkort een keer te reserveren en ben wel benieuwd naar ervaringen.
Bis vincit, qui se vincit in victoria.
pi_150849511
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 11:50 schreef hugecooll het volgende:

[..]

ik pak hier een willekeurige foto van noedels
[ afbeelding ]
in welke wereld is het 'een stuk makkelijker' om dat met twee stokjes te pakken dan met een lepel (+ eventueel iets anders)?


probeer bijvoorbeeld een pho maar eens fatsoenlijk met een lepel te eten. Sticks > lepel bij noodles. All day everyday.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  vrijdag 20 maart 2015 @ 16:22:41 #197
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_150852371
Wat een zeik discussie weer. Stokjes of bestek pffff gaat weer nergens over. Dat Iwanius nog post hier blijft me verbazen, gezien de reacties hij altijd krijgt.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_150853471
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 16:22 schreef Curiosity het volgende:
Wat een zeik discussie weer. Stokjes of bestek pffff gaat weer nergens over. Dat Iwanius nog post hier blijft me verbazen, gezien de reacties hij altijd krijgt.
Lol, hij leeft voor die aandacht. /nofi Iwanius
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  Official ESF Kreviewer vrijdag 20 maart 2015 @ 17:57:23 #199
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_150854740
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 14:28 schreef HenkvonAnnie het volgende:
Iemand hier al eens gegeten bij 't Lansink in Hengelo? Heb plannen hier binnenkort een keer te reserveren en ben wel benieuwd naar ervaringen.
Eind vorig jaar geweest. Sommelier is uitstekend, restaurant is kaal en matig. Eten is niet spectaculair vergeleken met andere ster restaurants. Niets was 'wow'.

Als je gaat, zorg dan dat je in de keuken zit. Dat is wel leuk.

Voor mij niet voor herhaling vatbaar. Redelijk in de buurt zit 'De groene lantaarn'. Die raad ik wel aan.
  vrijdag 20 maart 2015 @ 20:51:19 #200
63722 z80
I fink you freaky
pi_150861782
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 11:50 schreef hugecooll het volgende:

[..]

ik pak hier een willekeurige foto van noedels
[ afbeelding ]
in welke wereld is het 'een stuk makkelijker' om dat met twee stokjes te pakken dan met een lepel (+ eventueel iets anders)?
dat jij niet met stokjes kan eten wil niet zeggen dat andere dat wel kunnen. ik eet met stokjes net zo snel of sneller dat bord leeg dan jij met een vork.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
  zaterdag 21 maart 2015 @ 03:43:56 #201
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_150875074
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 20:51 schreef z80 het volgende:

[..]

dat jij niet met stokjes kan eten wil niet zeggen dat andere dat wel kunnen. ik eet met stokjes net zo snel of sneller dat bord leeg dan jij met een vork.
:+
pi_150939350
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 17:57 schreef Kreator het volgende:

[..]

Eind vorig jaar geweest. Sommelier is uitstekend, restaurant is kaal en matig. Eten is niet spectaculair vergeleken met andere ster restaurants. Niets was 'wow'.

Als je gaat, zorg dan dat je in de keuken zit. Dat is wel leuk.

Voor mij niet voor herhaling vatbaar. Redelijk in de buurt zit 'De groene lantaarn'. Die raad ik wel aan.
Dank voor je reactie en aanbeveling. Zal dit restaurant eens voorstellen aan mijn eega.
Bis vincit, qui se vincit in victoria.
pi_150941200
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 17:57 schreef Kreator het volgende:

Voor mij niet voor herhaling vatbaar. Redelijk in de buurt zit 'De groene lantaarn'. Die raad ik wel aan.
In de buurt is wel 80 km verderop huh :+ Als je tenminste het Michelinster restaurant in Zuidwolde (dr) bedoeld.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  Official ESF Kreviewer maandag 23 maart 2015 @ 10:35:41 #204
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_150941471
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 10:22 schreef Isabeau het volgende:

[..]

In de buurt is wel 80 km verderop huh :+ Als je tenminste het Michelinster restaurant in Zuidwolde (dr) bedoeld.
Als je in Twente woont en je bent op zoek naar een ster-restaurant, dan is een uur rijden voor 1 vd beste niet veel natuurlijk. 8-).

Helaas is 'de Wanne' er niet meer, zat ook in de buurt. Qua design/personeel was het jaren 60/70, maar het eten was fenomenaal.

Voor de rest heb je hier gewoon vrij weinig zitten. Er zijn wel wat goede restaurants, maar die hebben geen ster.

TAO is een zeer goede sushi tent.
Verso Cucina Italiana 'd Intenzo is het beste italiaanse restaurant dat ik ken en zou wel een ster verdienen.
De Oude Apotheek is een zeer goed restaurant in Losser. Zit tegen een ster aan.
Het koetshuis heeft tegenwoordig behoorlijk goed eten (vooral ossenhaas)

Voor de rest zijn er weinig 'luxe' restaurants in de buurt.
pi_150941839
TAO heb ik meer goede verhalen over gehoord, binnenkort maar eens een vorkje stokje gaan prikken daar. Ik noteer je aanbevelingen even :)
Bis vincit, qui se vincit in victoria.
pi_150941961
Ik heb nog in de Groene Lantaarn gewerkt :D In mijn tienertijd. Tijdje terug dus.
Verder is de omgeving wel heel erg armoe troef op culinair gebied ja.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  Official ESF Kreviewer maandag 23 maart 2015 @ 11:12:44 #207
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_150942340
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 10:51 schreef HenkvonAnnie het volgende:
TAO heb ik meer goede verhalen over gehoord, binnenkort maar eens een vorkje stokje gaan prikken daar. Ik noteer je aanbevelingen even :)
Verso is ook zeer de moeite waard. Als wij uit eten gaan, gaan we meestal daarheen. Pasta als voorgerecht uit zo'n grote uitgeholde parmezaanse kaas die even is gesmolten...daar mag je me 's nachts voor wakker maken. Reken daar wel op 150 euro voor 2 personen, als je een 5 gangenmenu neemt met wijn.
TAO is een stuk goedkoper.

quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 10:55 schreef Isabeau het volgende:
Ik heb nog in de Groene Lantaarn gewerkt :D In mijn tienertijd. Tijdje terug dus.
Verder is de omgeving wel heel erg armoe troef op culinair gebied ja.
Was er toen al kleurentv? :7. Vind het 1 vd beste restaurants waar ik heb gegeten. In combinatie met overnachting helemaal top.
pi_150942387
quote:
14s.gif Op maandag 23 maart 2015 11:12 schreef Kreator het volgende:

[..]

Verso is ook zeer de moeite waard. Als wij uit eten gaan, gaan we meestal daarheen. Pasta als voorgerecht uit zo'n grote uitgeholde parmezaanse kaas die even is gesmolten...daar mag je me 's nachts voor wakker maken. Reken daar wel op 150 euro voor 2 personen, als je een 5 gangenmenu neemt met wijn.
TAO is een stuk goedkoper.
Ben al een keer bij Intenzo in Hengelo geweest, was ik ook zeker over te spreken. Zag het net op de kaart staan, inderdaad. Lijkt me ook geweldig lekker in zo'n uitgeholde kaas. Pittig geprijsd maar ach, dan maar een keer minder vaak eten in mindere tenten.

Rodenbach in Enschede krijgt ook prima recensies. Daar al eens geweest?
Bis vincit, qui se vincit in victoria.
  Official ESF Kreviewer maandag 23 maart 2015 @ 11:25:49 #209
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_150942711
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 11:14 schreef HenkvonAnnie het volgende:

Rodenbach in Enschede krijgt ook prima recensies. Daar al eens geweest?
Nee, maar die staat nog wel op mijn lijstje om eens naartoe te gaan. Locatie trekt me niet zo, omdat het ook een hotel is en het restaurant er een beetje ongezellig uitziet op de foto's.
pi_150942794
quote:
14s.gif Op maandag 23 maart 2015 11:25 schreef Kreator het volgende:

[..]

Nee, maar die staat nog wel op mijn lijstje om eens naartoe te gaan. Locatie trekt me niet zo, omdat het ook een hotel is en het restaurant er een beetje ongezellig uitziet op de foto's.
Ben ik met je eens. Mijn oom had laatst gegeten bij Autrement in Enschede en was erg positief. Locatie trekt me echter niet zo.
Bis vincit, qui se vincit in victoria.
pi_150949253
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 23:44 schreef Thezappa het volgende:
en 1 pepertje iwa , beetje laf he
Nou...staar je niet blind op de menukaart want de saus was voor mij extra heet gemaakt door de kokkin omdat ze weet dat ik een traditionalist ben.

On topic. Zijn er al mensen naar de 'nieuwe' Thai geweest in Hilligersberg? Rotterdam-Noord?

[ Bericht 22% gewijzigd door #ANONIEM op 23-03-2015 15:02:52 ]
  maandag 23 maart 2015 @ 15:00:20 #212
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_150949294
Godverdomme, flikker toch op allemaal met die nutteloze kut discussies hier jn dit topic. Onderwerp: zie topic titel!

Dank u voor het kunnen posten van deze mededeling >:O
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  Official ESF Kreviewer maandag 23 maart 2015 @ 16:01:02 #213
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_150951166
quote:
1s.gif Op maandag 23 maart 2015 15:00 schreef Molo het volgende:
Godverdomme, flikker toch op allemaal met die nutteloze kut discussies hier jn dit topic.
Echt kut is dat, die inhoudelijke discussies over restaurants waar we hebben gegeten. :r :r :r.
  maandag 23 maart 2015 @ 16:20:11 #214
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_150951905
TAO in Enschede is mijn lievelingen-japanner :). Ooit een diner daar gekregen als moederdagkado O+ en sindsdien groot fan.
Een stukje duurder dan de all you can eat-sushitenten, maar kwalitatief ook veel beter.

Als je een van de chef-menu's neemt, krijg je echt waar voor je geld.

Mocht je wel voor all you can eat sushi in Twente willen gaan, dan is Kami Sushi in Hengelo wel een aanrader.

Dan nu een recensie van een compleet ander restaurant :+ .

Waar heb je gegeten?
De Burger

Wat heb je gegeten?
Een Real American (cheeseburger)

Impressie?
De Burger is, zoals de naam het al zegt, een hamburgerrestaurant. Bestaat nu ongeveer een halfjaar denk ik? Ik ben er vorige week voor het eerst geweest. Inrichting is hoofdzakelijk rood en geel :+ , zoals je zou verwachten van een hamburgertent.
Behalve hamburgers staan er ook diverse broodjes, warm en koud, op de kaart.

Ik had een Real American. Dit is een cheeseburger. En hij was LEKKER :D . De hamburgers worden vers bereid en dat proef je. De hamburger zag er precies zo uit als op de menu-kaart. Flink broodje, niet te zompig en niet te droog. Voldoende vlees, lekker gekruid. Verder belegd met sla, ui, tomaat, augurk, ketchup en cheddar.

Voor een lunch of snelle hap heeft Oldenzaal er een prima tent bij. Prijs-kwaliteitverhouding is stukken beter dan bij de McD.

Prijs?
4 euro voor de burger, 2 euro voor een flesje cola.
You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
pi_151065692




Waar?

Gotisches-Haus (Xanten/Duitsland)



Wat at je?







Impressie & Op en aanmerkingen

Eten in Duitsland is altijd een ervaring op zich als je alleen maar in Nederland vertoeft en je bezig houdt met de 'Hollandse'smaak en bijbehorende 'Hollandse'porties. In Nederland zijn de porties bijna altijd zoals ons land is: Klein en afgemeten daar waar de Duitsers je altijd een mooi vol bord voorschotelen die voor mensen met een grote eetlust een welkome verandering is i.v.g met de Nederlandse afgemeten porties en ( vaak) te hoge prijzen.

In deze was een bezoek aan het plaatsje Xanten en het Eetablissement Gotisches-Haus een plezierige.Volgens de lokale bevolking de plek waar je een lekker traditionele hap kon krijgen. Los van dat ik hier naar uitkeek en dus enigzins bevoordeelt was, smaakte alles. Geef toe het voorgerecht, de Porree-Lauchsuppe met Speck und Croutons zag er misschien niet geweldig of bijzonder uit, maar smaakte prima.De opvolgende hoofdgerechten zagen er misschien wat doorgekookt uit maar smaakten juist het tegendeel: Gewoon lekker en smaakvol. En dat i.c.m. een lokaal biertje maakten dat ik met een tevreden gevoel dit plaatsje Xanten verliet op weg terug naar Nederland en de welbekende 'lunch'bowl :')

Cijfer?

8-
/ 10

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 26-03-2015 19:15:46 ]
  donderdag 26 maart 2015 @ 19:14:41 #216
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_151066034
Maar ik zie een ganzenbeen met rode kool en kartoffelklöse bij dat sauerbraten zie ik SemmelKlöse en groene kool?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_151110041
Vanavond gegeten via de Alphense Restaurantweek bij Alfred's Diner
Prachtige locatie aan een park, bij een parktheater, en een kleine spa. Restaurant zelf is ook mooi. Correcte bediening die vertelt wat er op je bord ligt alleen als je er een vraag over stelt weten ze het niet meer :D.

Het menu:


Kregen eerst een amuse van een kalfsrolletje en tonijnsaus:

Lekker hapje :)

Daarna de 2 voorgerechtjes:

De zalm en vooral de sesam was jum, de marshmellow wat zoetig, sausjes en zeewiersalade waren er ook lekker bij. Bovenop lagen komkommerlinten. Wasabi kon ik niet proeven.

Tartaar was ook zacht en extra lekker met wat peper. Piccalilly was lekker, wat zoetig.

De 2 hoofdgerechtjes:

Sorry, ik had uit gulzigheid al een stuk vlees gegeten voor ik de foto had gemaakt. Waren 4 malse plakken vlees, groentechipje, spek en krootjesstamp. Saus was lekker! Best gerecht.


Deze kabeljauw in ham was heerlijk! Saustoefjes waren ook lekker, groente en groentechips ook niet flauw,
Bij het hoofdgerecht bestelden we ook frites met truffelmayonaise.

Toetje:

Cookie Dough ijs :9, heerlijk cakeje maar ik dacht dat ie van binnen vloeibaar zou zijn. Tenminste, dat hoopte ik maar dat was niet zo. De lemon grass in de saus proefde ik niet zo, maar het was ook niet zo heel veel saus. De mousse was van chocola met iets van amandellikeur erdoor denk ik.

Nogmaals mooi restaurant, vriendelijke bediening en ik had al goede verhalen over het eten gehoord en het was ook erg lekker. Om voor ¤ 25,- dit menu te proberen is natuurlijk top aan deze Restaurantweek. In september is deze week weer en dan kiezen we weer een leuk restaurant uit :).
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_151110370
Weer naar Restaurant De Jong geweest. O+ Jullie mogen eerst raden wat alles is, vertel ik later, nu eerst slapen. :Z















pi_151111649
Mmmm weer lekkere plaatjes FFT en Isegrim :9
Alleen dat schuim ben ik niet zo van :D
pi_151112746
Hebben jullie aanraders wat ik moet proberen in de Markthal Rotterdam (lunch)?
pi_151113697
Kijk eens in dit topic van weleer en opvolgende reacties/topics.
pi_151120163
Nu nog even wat we aten:

- Amuse: erwtenmousse met munt, witte kaas, viooltjes.
- Voorgerecht: groene asperges met gepofte granen en parmezaan-'ijs'
- Paddestoelen met klaverzuring, hazelnootschuim, hazelnoot, O+ op 62 graden gegaarde eidooier O+
- Hoofdgerecht: drie verschillende bereidingen van aardpeer, met zonnebloemscheuten (deze heb ik eerder gehad en dit is echt mijn alltime favorite O+ )
- Purechocolade-ijs en avocado-ijs
pi_151121337
quote:
2s.gif Op donderdag 26 maart 2015 19:04 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Waar?

Gotisches-Haus (Xanten/Duitsland)

[ afbeelding ]

Wat at je?

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Impressie & Op en aanmerkingen

Eten in Duitsland is altijd een ervaring op zich als je alleen maar in Nederland vertoeft en je bezig houdt met de 'Hollandse'smaak en bijbehorende 'Hollandse'porties. In Nederland zijn de porties bijna altijd zoals ons land is: Klein en afgemeten daar waar de Duitsers je altijd een mooi vol bord voorschotelen die voor mensen met een grote eetlust een welkome verandering is i.v.g met de Nederlandse afgemeten porties en ( vaak) te hoge prijzen.

In deze was een bezoek aan het plaatsje Xanten en het Eetablissement Gotisches-Haus een plezierige.Volgens de lokale bevolking de plek waar je een lekker traditionele hap kon krijgen. Los van dat ik hier naar uitkeek en dus enigzins bevoordeelt was, smaakte alles. Geef toe het voorgerecht, de Porree-Lauchsuppe met Speck und Croutons zag er misschien niet geweldig of bijzonder uit, maar smaakte prima.De opvolgende hoofdgerechten zagen er misschien wat doorgekookt uit maar smaakten juist het tegendeel: Gewoon lekker en smaakvol. En dat i.c.m. een lokaal biertje maakten dat ik met een tevreden gevoel dit plaatsje Xanten verliet op weg terug naar Nederland en de welbekende 'lunch'bowl :')

Cijfer?

8-
/ 10
Jaaaa, dit is nou echt eten dat mij blij maakt. O+ :9
pi_151126619
Laatst gegeten bij het ABC restaurant in het Brabantse Velp. Bij binnenkomst betaal je een kaartje waarmee je toegang hebt tot alle "restaurantjes" daar. Je krijgt een vaste plaats in 1 van die restaurantjes, en je kan vervolgens gewoon overal naartoe lopen. Heb van alles gegeten, want het is eigenlijk gewoon een heel groot lopend buffet. Alles netjes verdeeld in eigen huisjes (restaurantjes gekleed in de stijl van het eten, bijv steakhouse dat heel Amerikaans gekleed is) waar je langs kan lopen.
Hier de site, waar bij elk restaurant foto's bij staan.
http://www.abcvelp.nl/

Menulijst, per restaurantje staan wat hoofdzaken wat je daar o.a kunt vinden.


Prijslijst (drinken dus inbegrepen, uitgezonderd alcoholische dranken):


Het is eigenlijk best wel een schranshuis, want het is all you can eat. Toch ziet alles er netjes en verzorgd uit en worden de lege borden steeds opgehaald, dus kan je gewoon steeds een nieuw bord pakken. Alle eten was eigenlijk ook prima te pruimen, en voor die prijs (26,95) voor twee uur, zeker voor herhaling vatbaar.
pi_151129821
Waar heb je gegeten?
Brasserie Pierre in Rotterdam (http://pierrerotterdam.nl/)

Wat heb je gegeten?
Bruin (en voor mijn vriend wit) desembrood met "Huisgemaakte rosbief, dun gesneden met Parmezaanse kaas, Pijnboompitjes, rucola, rode ui en truffel mayonaise"

Impressie?
Hier geluncht op advies van een collega die in Rotterdam woont (specifiek naar iets gevraagd vlakbij de Markthal want daar was het veeeel te druk)

We hebben niet het meest spannende van de kaart gekozen, maar vonden het beide erg lekker. Brood werd in plakken geserveerd met de rosbief eroverheen. Zowel het brood als de overige ingrediënten smaakten erg vers. Ruim belegd ook, al mag dat ook wel voor ¤9,50 ¤7,25. Bediening erg vriendelijk en het zat er (schijnbaar meestal) vrij vol. Wel afwisselend publiek en dat vind ik zelf altijd erg prettig.

Prijs?
22,50 voor 2x broodje rosbief, 1 cappuchino, 1 cola light en 1 ice tea :). Wij vonden het prima plek om te lunchen met een goede prijs-kwaliteit verhouding



[ Bericht 0% gewijzigd door Trusten op 28-03-2015 17:57:29 ]
  zaterdag 28 maart 2015 @ 17:47:43 #226
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_151129910
Ziet er goed uit! Lijkt me lekker en met liehiefde gemaakt.
pi_151129968
Het drinken in totaal voor 3,50? Dat klinkt wel heel voordelig..
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_151130116
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 maart 2015 17:49 schreef PluisigNijntje het volgende:
Het drinken in totaal voor 3,50? Dat klinkt wel heel voordelig..
Haha je hebt gelijk! Misschien gaan ze dan op korte termijn een prijsverhoging doorvoeren of het was het broodje van de dag ofzo. Want op op de site staat ¤9,50 voor dit broodje maar zie nu op de bon dat ze 7,25 waren :)
pi_151130186
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 maart 2015 17:57 schreef Trusten het volgende:

[..]

Haha je hebt gelijk! Misschien gaan ze dan op korte termijn een prijsverhoging doorvoeren of het was het broodje van de dag ofzo. Want op op de site staat ¤9,50 voor dit broodje maar zie nu op de bon dat ze 7,25 waren :)
Ah, oke ;) Da's wel een nette prijs voor zo'n mooi broodje :)
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  zondag 29 maart 2015 @ 17:01:25 #230
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_151160074
Jammer dat ik van mijn zakelijke diner bij De Wilmersberg in De Lutte geen foto's heb gemaakt, zéér artistiek maar als je van de 3 gangen alles op één bord legt is die voor 3/4 vol... :P
Typetje 'na het diner nog even langs de fastfoodzaak voor de honger'.
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
  zondag 29 maart 2015 @ 18:26:35 #231
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_151162888
Wanneer: 29-03-2015

Waar: Nomads Amsterdam

Impressie?

Fijne muziek ook ; heel rustgevend :)

Wat at je?:
We hadden een Marrokaanse High tea besteld. Dus een dienblad met selectie aan thee en kruiden.

Zeer goede kwaliteit, erg lekkere thee en veel keus dus :)

Daarnaast een dienblad met eten wat wij vergeten zijn te fotograferen, maar het was heerlijk voor zowel vega als carnivoor. We hadden:
Pompoen tagine, falafel met knoflooksaus, wraps met kruidenkaas, hummus met pitabrood, dadelcake, baklava, passievruchten en ander fruit, halva, koekjes en chocolade-vijgentruffels. Voor de carnivoor was er pittige lamstajine en cevapcici met knoflooksaus. Beiden waren we erg tevreden ;)

Ik vond de pompoentagine echt niet te versmaden :D

Prijs?
55 e totaal voor twee, inclusief 2x een pot thee en shisha met perziksmaak :) Wij gaan terug!

[ Bericht 3% gewijzigd door Windigo op 29-03-2015 18:32:00 ]
pi_151166275
Klinkt goed!!
  zondag 29 maart 2015 @ 21:15:32 #233
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_151170061
Waar? Le Fou Fow, Elandsgracht Amsterdam
Wanneer? 29 maart
Wat at je? varken/groente Gyoza, 1x ramen met varkensbouillon (groot) en 1x ramen met kippenbouillon (classic) en extra shiitake.
Impressie?

Kosten? thee (wat steeda bijgevuld wordt) ¤2,- / Ramune ¤3,50 / gyoza ¤6,- / large (varken) ramen ¤14,50 / classic (kip) ramen ¤12,50 + ¤1,-
Dus in totaal ¤39,50
Cijfer? 8/10

Nu moet ik wel zeggen dat dit mijn eerste ervaring met ramen is maar ik vond het heerlijk! De gyoza was lekker en licht, de ramen smaakte ook zeer goed.
Zelf had ik de ramen gepakt met kippenbouillon omdat ik had gelezen dat varkensbouillon een specifieke smaak heeft. Wel geproeft bij mijn vriend en de varkensbouillon vond ik ook lekker dus dat ga ik de volgende keer proberen :)

Edit: en hier nog een slechte foto door het raam die ik eerder deze week had gemaakt
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 10% gewijzigd door megamandy op 29-03-2015 21:24:34 ]
吴 曼 迪
pi_151173880
quote:
1s.gif Op zondag 29 maart 2015 21:15 schreef megamandy het volgende:
Waar? Le Fou Fow, Elandsgracht Amsterdam
Wanneer? 29 maart
Wat at je? varken/groente Gyoza, 1x ramen met varkensbouillon (groot) en 1x ramen met kippenbouillon (classic) en extra shiitake.
Impressie? [ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Kosten? thee (wat steeda bijgevuld wordt) ¤2,- / Ramune ¤3,50 / gyoza ¤6,- / large (varken) ramen ¤14,50 / classic (kip) ramen ¤12,50 + ¤1,-
Dus in totaal ¤39,50
Cijfer? 8/10

Nu moet ik wel zeggen dat dit mijn eerste ervaring met ramen is maar ik vond het heerlijk! De gyoza was lekker en licht, de ramen smaakte ook zeer goed.
Zelf had ik de ramen gepakt met kippenbouillon omdat ik had gelezen dat varkensbouillon een specifieke smaak heeft. Wel geproeft bij mijn vriend en de varkensbouillon vond ik ook lekker dus dat ga ik de volgende keer proberen :)

Edit: en hier nog een slechte foto door het raam die ik eerder deze week had gemaakt
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Was er vorige week ook. Het was niet slecht, maar de noedels moeten ze echt aanpassen. Chinese noedels passen echt niet in Japanse ramen.
pi_151509966
quote:
10s.gif Op zondag 29 maart 2015 17:01 schreef MacorgaZ het volgende:
Jammer dat ik van mijn zakelijke diner bij De Wilmersberg in De Lutte geen foto's heb gemaakt, zéér artistiek maar als je van de 3 gangen alles op één bord legt is die voor 3/4 vol... :P
Typetje 'na het diner nog even langs de fastfoodzaak voor de honger'.
Of te wel 'schilderij' maaltijd. Daarom moet je alvorens je in dit soort zaken gaat eten een goede bodem leggen thuis/ergens anders.
  donderdag 9 april 2015 @ 13:28:09 #236
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_151513248
quote:
10s.gif Op donderdag 9 april 2015 11:31 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Of te wel 'schilderij' maaltijd. Daarom moet je alvorens je in dit soort zaken gaat eten een goede bodem leggen thuis/ergens anders.
Haha ja, de term kende ik niet maar dat was het wel ja.
Echt heel erg mooi opgemaakt maar een stukje vis zo groot als 2 wijsvingers en een stukje vlees met dezelfde grootte, mjah :P
Maar het was dan ook een zakelijk diner, dus prijs/kwaliteit was voor mij ontelbaar ;).
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_151518199
Lijkt me niks, zo'n sjiekdelafriemel restaurant waar je bijna niks krijgt. Je kunt ook hele mooie bordjes maken als je een wat groter stukje vis neemt, denk ik dan.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_151518977
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 16:01 schreef sirdanilot het volgende:
Lijkt me niks, zo'n sjiekdelafriemel restaurant waar je bijna niks krijgt. Je kunt ook hele mooie bordjes maken als je een wat groter stukje vis neemt, denk ik dan.
Inderdaad. Als ik ¤35 of meer voor een hoofdgerecht betaal wil ik wel een fatsoenlijk gerecht dat de naam 'hoofdgerecht' mag dragen.
Bis vincit, qui se vincit in victoria.
  vrijdag 10 april 2015 @ 19:54:43 #239
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_151558826
Gisteren bij http://www.lungomare.eu/lungomare/
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat was dat niet lekker zeg, had totaal niks met pizza te maken! Pizza is een ondefieneerbare van brood/deeg/weet ik wat.
Ja sorry geen goed woord voor over, ook het beleg was smakeloos maar enfin..beetje peper erover :')
Niet heen gaan.
47 euro kwijt voor 4 rode wijn en 2 pizza's
2/10

[ Bericht 25% gewijzigd door uniekhoorn op 10-04-2015 20:00:45 ]
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  vrijdag 10 april 2015 @ 19:57:55 #240
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_151558941
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2015 19:54 schreef uniekhoorn het volgende:
Gisteren bij[url=lungomare] http://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCkQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.lungomare.eu%2Flungomare%2F&ei=ewsoVebuJ8_daL_tgeAG&usg=AFQjCNEqezxH0U_WiLfZIUg1-ryC5XXvYg&bvm=bv.90491159,d.ZGU[/url]
[ link | afbeelding ]
Ziet er erg gezond uit
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_151559080
Uniekhoorn, wat ben jij toch een miepje! }) :+
  vrijdag 10 april 2015 @ 20:06:24 #242
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_151559201
Omdat ik nog steeds zin had in pizza met smaak :
Net gegeten bij http://www.pizzeriasaperdalonga.nl/

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Was zo lekker! Volgens mij zijn alle pizza's daar lekker
Een echte aanrader!

31 euro voor met 2x bier , 2 x rode wijn :D
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_151559512
Beter! ^O^
pi_151598063
Vanavond gegeten bij 'very italian pizza', valt natuurlijk volstrekt in het niet bij de meeste zaken in deze draad, maar ach.

Als je daar al wat gaat eten, neem dan wel de pizza's, die zijn lekker groot en redelijk goed gevuld (nou ja dingen erop), ik vond het in ieder geval prima voor de (lage) prijs. De lasagna had iemand maar was echt helemaal niks (waterig, weinig dingen erin, weinig vlees, lelijk gepresenteerd), de pasta's weet ik eigenlijk niet of die goed waren. Maar ik heb met pasta's altijd zoiets van 'dat maak ik dan zelf wel een keer thuis'. Pizza maken gaat niet echt met mijn oventje en dat is dan leuk om te eten als je uit eten gaat vind ik.
Ik had 'pizza norma' met aubergine, parmezaan en lekker veel ham. Leuke simpele combi die ik niet zo vaak ben tegengekomen.

De bodems van de pizza's hebben een enigszins aparte smaak, maar die vind ik niet vies, eigenlijk best lekker.

Het toetje: ik zou er geen toetje nemen. Laten we het daarop houden.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_151598128
quote:
0s.gif Op zondag 12 april 2015 00:41 schreef sirdanilot het volgende:
Vanavond gegeten bij 'very italian pizza', valt natuurlijk volstrekt in het niet bij de meeste zaken in deze draad, maar ach.

Als je daar al wat gaat eten, neem dan wel de pizza's, die zijn lekker groot en redelijk goed gevuld (nou ja dingen erop), ik vond het in ieder geval prima voor de (lage) prijs. De lasagna had iemand maar was echt helemaal niks (waterig, weinig dingen erin, weinig vlees, lelijk gepresenteerd), de pasta's weet ik eigenlijk niet of die goed waren.

De bodems van de pizza's hebben een enigszins aparte smaak, maar die vind ik niet vies, eigenlijk best lekker.

Het toetje: ik zou er geen toetje nemen. Laten we het daarop houden.
Was je in DH of Leiden?
DH heeft best ok lasagne alleen beetje weinig. Ik kreeg gratis een 2e (grotere) portie toen ik zei dat ik het jammer vond dat het zo weinig was :D ^O^

Van de pizza is pizza carpaccio zo lekker, en dan een bakje aïoli bijbestellen (die je gratis krijgt). Zo jum :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_151598160
quote:
0s.gif Op zondag 12 april 2015 00:44 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Was je in DH of Leiden?
DH heeft best ok lasagne alleen beetje weinig. Ik kreeg gratis een 2e (grotere) portie toen ik zei dat ik het jammer vond dat het zo weinig was :D ^O^

Van de pizza is pizza carpaccio zo lekker, en dan een bakje aïoli bijbestellen (die je gratis krijgt). Zo jum :9
DH, er zit er ook een in Leiden idd en volgens mij nog een in rotterdam.

Ik vind donatello's eigenlijk beter als lagere prijsklasse pizzaketen, daar neem ik dan de calzone met zeevruchten die is echt lekker. Maar dit is wel leuk voor de afwisseling.

Heb de lasagne zelf niet geproefd (had iemand anders, we waren met een groep) maar hij zag er wel dusdanig uit dat ik dacht 'dit kan eigenlijk niet echt'.

Pizza carpaccio is wel een goede tip.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_151598251
Donatello's Leiden vind ik in ieder geval vreselijk. Pizza's zijn nep, pasta wel ok.
VIP DH is heel goedkoop maar de pizza's zijn een stuk beter. En laat ff weten als je een volgende keer de carpaccio (met aioli) hebt genomen :Y)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  donderdag 23 april 2015 @ 19:49:41 #248
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_151965402
Was op een food ''festival'' dat maar vijf kraampjes bleek te zijn, en daar was niets van mijn gading bij dus ik ging naar een nieuw en nabijgelegen Italiaans tentje waar je kan zien hoe je eten bereidt wordt. Dat leek me ook wel leuk om te proberen. Aldus kwam ik terecht bij:

Waar?
La minute, Amersfoort.

Wat?
Lasagne met kaas-tomatensaus. Daar ging het al fout, het stond onder (vlees) pasta's als lasagne al forno. Ik ging er dus vanuit dat het gewoon met gehakt was, maar het bleek een kaassaus te zijn. Noem het dan vegetarische lasagne ofzo, maar goed opzich was dit mijn fout.


Hoe smaakte het?
Ja, dat kan ik zelf dus beter. Hoewel de pasta vers gemaakt was, ik kon het ze in elkaar zien zetten, was het zo smakeloos als de kleur van de saus. Veel goedkope mozzarella en nauwelijks kruiden, vooral een zoute vette hap dus. Zou ik niet nog eens doen. De pizza's zagen er helaas veel beter uit.

Impressie?
De bediening was onzeker over wat ze aanmoesten met iemand die alleen kwam eten, om de paar minuten stond er iemand bij mijn tafel om te vragen of ik nog iets wilde en of alles naar wens was. Geen echte rust aan tafel gehad dus. Ook was er net een nieuwe kaart ingevoerd, en waren de specials die ik eerst wilde bestellen omdat ze op het bord stonden uitverkocht vanwege diezelfde nieuwe kaart die net was ingevoerd maar nog niet op de borden geschreven. Daarnaast dus het akkefietje met de lasagne die vegetarisch bleek. Ik was helaas niet erg onder de indruk.

Prijs?
11.05 voor lasagne en een cola, het brood was van het huis. Weinig geld, maar toch vond ik het licht teleurstellend.

Cijfer?
5; leuk idee die verse bereiding maar de smaak laat echt te wensen over en je nieuwe kaart niet meteen op de muur zetten verdient ook geen krediet.
pi_151967107
Balen Windigo! Italiaans eten is vaak juist lekker. Jammer dat dit tentje dan tegenvalt -O-
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  vrijdag 24 april 2015 @ 11:54:23 #250
313458 Zonnetje1981
always look on the bright side
pi_151984613
Weer een Italiaan zonder vitello en scroppino op de kaart...

Jammer dat het tegenviel Windigo!
  vrijdag 24 april 2015 @ 11:59:29 #251
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_151984850
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 april 2015 11:54 schreef Zonnetje1981 het volgende:
Weer een Italiaan zonder vitello en scroppino op de kaart...

Jammer dat het tegenviel Windigo!
Ja en vanaf gisteren dus niet eens een echte Italiaan meer, want er was dus op de nieuwe kaart ook opeens ''tapas'' te zien. Ze weten dus niet echt wat ze willen, en daar gaat het waarschijnlijk ook fout ;)

Als de tapas buiten al op de kaart had gestaan was ik er sowieso niet binnen gelopen, want van die dubbele concepten doen het zelden goed.
pi_152056700
Vandaag een zeer teleurstellende ervaring bij BasQ in Rotterdam. Had me er echt op verheugd, maar het was serieus waardeloos. Alleen de wijn was lekker.

Voorgerecht bestond uit diverse hapjes waaronder calamares met alioli, brood met tomatensalsa, salade met tonijn, paprika met ansjovis. De calamares waren taai en niet vers. De ansjovis was okee en de tonijn ook. Verder niets bijzonders.

Tweede gang was ronduit smerig. Verschrikkelijk taaie octopus met aardappelen. De octopus was zo taai dat het gewoon niet weg te krijgen was. Tafel naast ons had er ook grote moeite mee.

Hoofdgerecht was tournedos die er mooi rosé uitzag maar waar weinig smaak aan zat. Er zat een saus bij die zo zout was dat je wangen ervan samentrokken.

Dessert was broodpudding en cheesecake-ijs. Zowel dat ijs als de broodpudding waren lekker. Maar op het ijs zat een veel te zurig frambozenschuim dat er totaal niet bij paste.

Echt zonde van het eetmoment. Snap geen ruk van de overwegend positieve geluiden die ik over BasQ hoor.

Een 4.
pi_152056768
quote:
0s.gif Op zondag 26 april 2015 22:52 schreef Isegrim het volgende:
Vandaag een zeer teleurstellende ervaring bij BasQ in Rotterdam. Had me er echt op verheugd, maar het was serieus waardeloos. Alleen de wijn was lekker.

Voorgerecht bestond uit diverse hapjes waaronder calamares met alioli, brood met tomatensalsa, salade met tonijn, paprika met ansjovis. De calamares waren taai en niet vers. De ansjovis was okee en de tonijn ook. Verder niets bijzonders.

Tweede gang was ronduit smerig. Verschrikkelijk taaie octopus met aardappelen. De octopus was zo taai dat het gewoon niet weg te krijgen was. Tafel naast ons had er ook grote moeite mee.

Hoofdgerecht was tournedos die er mooi rosé uitzag maar waar weinig smaak aan zat. Er zat een saus bij die zo zout was dat je wangen ervan samentrokken.

Dessert was broodpudding en cheesecake-ijs. Zowel dat ijs als de broodpudding waren lekker. Maar op het ijs zat een veel te zurig frambozenschuim dat er totaal niet bij paste.

Echt zonde van het eetmoment. Snap geen ruk van de overwegend positieve geluiden die ik over BasQ hoor.

Een 4.
Bijna knap dat ze het zo kunnen verprutsen! Dan schaam je je als kok toch ontzettend? Hebben jullie er nog iets over gezegd en wat was de reactie?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_152056864
quote:
0s.gif Op zondag 26 april 2015 22:54 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Bijna knap dat ze het zo kunnen verprutsen! Dan schaam je je als kok toch ontzettend? Hebben jullie er nog iets over gezegd en wat was de reactie?
Nee, niet echt iets gezegd, maar er werd ook niet oprecht naar gevraagd. Ik geloof niet dat het de bediening ook maar een ruk interesseerde of wij een leuke avond hadden.

Oh en het herentoilet was buiten gebruik en van het damestoilet lag de hele bril eraf. Plus het was vies. -O-
pi_152056926
quote:
1s.gif Op zondag 26 april 2015 22:57 schreef Isegrim het volgende:
Oh en het herentoilet was buiten gebruik en van het damestoilet lag de hele bril eraf. Plus het was vies.
Ik ken een kok die altijd zegt dat de staat van de wc's een goede voorspeller is van de staat van de keuken :X
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_152057055
quote:
0s.gif Op zondag 26 april 2015 22:58 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ik ken een kok die altijd zegt dat de staat van de wc's een goede voorspeller is van de staat van de keuken :X
Ik vind het ook een belangrijke indicator. Toen we het aangaven leek de serveerster vooral geïrriteerd.
pi_152057413
Tijdje geleden ook bij een Bagels & Beans geweest waar de wc ronduit ranzig was :{ Dat je denkt dat daar de schoonmaakster 1x per week voor komt of zo.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_152058076
Ranzige toiletten :X
Taaie octopus :X Is gewoon niet te eten. Jammer zeg. Hopelijk niet teveel voor betaald.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_152058348
Wat een slechte tent idd :{
  zondag 26 april 2015 @ 23:48:11 #260
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_152058469
quote:
1s.gif Op zondag 26 april 2015 23:33 schreef FutureFairytale het volgende:
Ranzige toiletten :X

Standaard onderdeel van onze recensies, of we nou moeten of niet, is een bezoek aan het toilet om te zien of het er schoon is en of er gastendoekjes, geurtjes, (dames tampons) etc. aanwezig zijn.

Gelukkig meestal wel, maar we bezoeken wel ook het topsegment.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 27 april 2015 @ 00:11:39 #261
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_152059185
Balen zeg... En is niet bepaald een goedkope toko... Misschien beetje te goede recensies gekregen en daardoor ingestort?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  maandag 27 april 2015 @ 04:33:16 #262
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_152062471
Dames tampons? Pardon?
pi_152062484
Handig voor als je onverwacht een bloedneus krijgt misschien ^O^
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_152062565
Waar?



Noodle SET Hotpot Rotterdam
West-Kruiskade 3014 AJ Rotterdam
(tegenover restaurant De Lange Muur en naast een GSM shop met 'gratis' wifi)










Soort Keuken?






'Japanse' ramen' deli


Wat at je?






Impressie & Op en aanmerkingen?


Bij toeval gezien en maar eens op onderzoek uitgegaan of het wel dat was wat ik dacht.
En ja hoor,een 'Japanse'deli die als specialiteit bowls met ramen serveert tegen stevige prijzen.


Is het traditioneel als in "echte Japanse ramen bowls zoals in het land van de Rijzende zon?"


Ehhh.... :N

Wat dan wel?

Nou...de inrichting van de zaak doet wel 'Japans'aan als je soortgelijke deli's in het land van de
Rijzende zon ooit hebt bezocht. Voor de rest is het leuk geprobeerd maar "net niet!"qua bereiding
en ingredienten.

Ik bestelde dus hun beste bowl en wel de seafood versie (ook de prijzigste) te meer op de menukaart
het er allemaal erg goed en aantrekkelijk uit zag. Met name de grote mossel op de menukaart deed het hem en wat ik verder aan ingredienten zag,leek! ook niet verkeerd als je de grootte zag. Daarbij ben ik gek op alles wat met seafood heeft te maken en dat werd ook bevestigd door het meisje achter de kassa (indisch/moluks?) dat dit hun meest populaire en tevens ook signature dish was. Nou...dan doen wij het maar niet?

Allereerst lijkt alles op de menukaart groter dan dat het lijkt als je de bowl voor je neus krijgt. Het is ook geen echt diepe bowl zoals je die bij de Chinezen krijgt waardoor de hoeveelheid gelijk al tegenvalt. Ik had dan ook niet een goed gevulde maag,iets dat ik meestal wel heb als ik mijn welbekende lunchbowls bij de Chinezen heb genuttigd.

Ten tweede gebruikt met qua ingredienten echt het minimale om eigenlijk zo min mogelijk te hoeven te geven voor de prijs die men vraagt.. Garnalen die van het stellendamse formaat waren ( en het meest goedkope soort dat meestal in plastic bakjes in de - opruim - diepvriesbak van de Chinese supermarkt ligt),om maar te zwijgen over de rest van de ingredienten die er in zaten danwel niet eens in behoorde te zijn(mais? in een ramen schotel? Iemand moet die film hebben gezien om hierop te komen) De noodles die men gebruikten waren ook van het meest goedkope soort (die je normaliter in die instant pakjes bij de Chinese super kan kopen en die dan met warm water wordt geprepareerd) en verder voegde men wat kruidige poeders in de soep om het 'smaak'te geven en smakelijk te maken. Gek genoeg (als je je verstand op nul zet en trekt hebt) smaakte het wel,maar om daar nu bijna E 13,00 voor te vragen? Als ik een soortgelijke seafood bowl bij de chinezen bestel dan kost mij dat hooguit hetzelfde bedrag (of minder) maar dan heb ik wel betere ingredienten erin en niet een 'Joelia'gevoel (je hebt wel wat in je maag maar je zou het liefst nog een grote loempia - of rondje Mc Donalds doen - naar binnen kunnen werken om echt een goed gevulde maag te hebben)



Als toetje nam ik een cup koude 'macha vanille,inderdaad ook bereidt uit poeder en wat veel weg had van een Starbucks Frappuccino.Fris en zoetig als afsluiter om de pittigheid tijdelijk te lessen.


Zou je hier terugkomen?


Nee,helaas,want overduidelijk is dat men wel de schil(vorm) van een Japanse deli 'ramen'concept probeert neer te zetten maar vergeet de traditioneelheid van diezelfde keuken erin door te voeren en met zo min mogelijk(goedkope) middelen probeert jou als klant/gast geld uit je zak te kloppen. Het meest zorgelijke is wel dat je niet met een goed gevulde maag de tent weer verlaat. Of is het dat men de deli heeft opgezet voor publiek die normaliter toch alleen maar van een frappuccino of een bakje met sla leeft en voor de vorm ("zie jullie mij hier zitten? Hip he?") daarkomt. Kortom het 'Zara'(maatje 36) publiek? Het lijkt er wel op.

Nee,Noodle SET Hotpot Rotterdam is geen enkele concurrentie voor de omliggende Surinaams/Aziatische deli's die betere kwaliteit en hoeveelheid bieden voor hun gehanteerde prijzen,laat staan een echte aanwinst voor de West-Kruiskade is.

Cijfer:


6+
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-04-2015 16:40:16 ]
  maandag 27 april 2015 @ 08:19:33 #265
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_152063043
quote:
2s.gif Op maandag 27 april 2015 05:58 schreef Iwanius het volgende:

Als toetje nam ik een cup koude 'macha vanille,inderdaad ook bereid uit poeder
Haha, dat zou ik toch ietsiepietsie anders formuleren als ik jou was. ;)

Matcha is per definitie poeder:


[ Bericht 16% gewijzigd door RobinOok op 27-04-2015 08:47:59 ]
pi_152063216
quote:
1s.gif Op zondag 26 april 2015 23:33 schreef FutureFairytale het volgende:
Ranzige toiletten :X
Taaie octopus :X Is gewoon niet te eten. Jammer zeg. Hopelijk niet teveel voor betaald.
We werden getrakteerd. Maar het was 200 euro voor 4 personen. Niet heel duur want we hebben twee flessen wijn gedronken. Maar wel zonde van het geld.
  maandag 27 april 2015 @ 08:50:59 #267
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_152063272
Een 4 = "dit had ik liever niet gegeten". En dan is alles te duur. :Y
Heb 1 keer ergens alleen de wijn hoeven afrekenen en zelfs dat is dan eigenlijk nog te duur, maaaaaaaar het voelt wel een stuk beter bij het weggaan.

(oh nee, de eigenaar wilde alleen fooi voor zijn personeel, maar wij besloten zelf de wijn af te rekenen omdat die niet verneukt was en dus geld waard. Zo was het)
pi_152063294
quote:
0s.gif Op maandag 27 april 2015 08:50 schreef RobinOok het volgende:
Een 4 = "dit had ik liever niet gegeten". En dan is alles te duur. :Y
Heb 1 keer ergens alleen de wijn hoeven afrekenen en zelfs dat is dan eigenlijk nog te duur, maaaaaaaar het voelt wel een stuk beter bij het weggaan.

(oh nee, de eigenaar wilde alleen fooi voor zijn personeel, maar wij besloten zelf de wijn af te rekenen omdat die niet verneukt was en dus geld waard. Zo was het)
Hoe erg is het wel niet geweest dat de eigenaar vond dat jullie geen rekening hoefden te betalen :X
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_152063400
quote:
0s.gif Op maandag 27 april 2015 08:50 schreef RobinOok het volgende:
Een 4 = "dit had ik liever niet gegeten". En dan is alles te duur. :Y
Heb 1 keer ergens alleen de wijn hoeven afrekenen en zelfs dat is dan eigenlijk nog te duur, maaaaaaaar het voelt wel een stuk beter bij het weggaan.

(oh nee, de eigenaar wilde alleen fooi voor zijn personeel, maar wij besloten zelf de wijn af te rekenen omdat die niet verneukt was en dus geld waard. Zo was het)
Weet je, het gaat me bij zo'n ervaring niet eens om de centen (al had ik zelf betaald). Het gaat me erom dat ik het zo zonde vind van het eetmoment. We hebben daarna een cocktail gehaald bij Level aan de Pannekoekstraat en die serveren bistrofood en dat zag er echt 10x lekkerder uit.
  maandag 27 april 2015 @ 09:39:08 #270
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_152063835
quote:
0s.gif Op maandag 27 april 2015 08:53 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Hoe erg is het wel niet geweest dat de eigenaar vond dat jullie geen rekening hoefden te betalen :X
Volgens mij was de chef ietsiepietsie overwerkt. Het was niet eens superslecht, maar het sloeg allemaal nergens op, was te weinig en het was op belangrijke punten anders dan ons verteld was (we hadden bijvoorbeeld een wijn uitgekozen obv de mededelinlg vooraf "de chef serveert iets met bloedworst en we kregen uiteindelijk kabeljauw of zoiets sufs, met een halve wortel en een blokje courgette). Vooraf werd blijmoedig verteld dat ze 's middags een grote groep gehad hadden en dus helemaal geen tijd gehad hadden om iets voor te bereiden. Dat vond de troela zelf een goed excuus, denk ik, maar ja, ik niet! Het was er ook echt aan af te zien. En een prijs was vooraf ook niet bekend. En dat schoot bij mij allemaal in het verkeerde keelgat, dus ik zei er iets van. :P

Oh, wacht, "gelukkig hebben we de foto's nog"!



Ik geloof dat het tussengerecht echt dat was watje daar ziet: een blaadje sla, een zongedroogd tomaatje en euh iets. Leg alles op 1 bord en dan is het nog maar een karig hoofdgerecht.

En ik had dus honger en wilde eten! :(
  Moderator / Miss SHO maandag 27 april 2015 @ 10:50:59 #271
22592 crew  Ole
pi_152064870
quote:
0s.gif Op maandag 27 april 2015 08:19 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Haha, dat zou ik toch ietsiepietsie anders formuleren als ik jou was. ;)

Matcha is per definitie poeder:
[ link | afbeelding ]
Dat staat ook heel duidelijk op het plaatje op de kaart.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  maandag 27 april 2015 @ 10:59:26 #272
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_152065023
Ja, maar wat Iwanius bedoelt, denk ik, is dat ze geen groene theepoeder, maar "instant matcha met suiker" gebruiken. Zoiets:



Wat overigens niet gek is voor desserts. Zeker niet in zo'n fastfood zaakje.
Beetje zonde en prijzig om echte matcha te gebruiken....
pi_152065899
Mais in noodles wordt overigens ook in Japan wel gedaan hoor.
Maar inderdaad, altijd jammer dat men je dan probeert af te schepen en wel de hoofdprijs vragen.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_152076084
http://www.firmapickles.nl/

Vandaag nog een keer in de Markthal gegeten, was 1000x beter dan gisteren. :D

Goeie burgers (ik had er eentje van dry aged beef), lekkere patat gekruid met salie en prima coleslaw. Gewoon lekker. Prima bediening.

Een 8,5.
pi_152114376
http://gracelandbbq.com/ in Amsterdam vorige week.

Na een lekker middagje doorgebracht bij Deleriumcafe in Amsterdam, besloten we dat we zin hadden in BBQ, zo kwamen we uit bij Graceland en pakte de bus er naartoe..
T was druk, maar konden op de hoek van de bar zitten en vonden dat geen probleem.

Dan de kaart, uitgebreid en voor ieder wat wils.. echter wilde wij niet kiezen en kozen voor
The Graceland XXXL.
De bediening werkte er net een dag, maar was een heel aardig Australisch meisje wat absoluut haar best deed. Wat wel jammer was, was de baas/bedrijfsleider die sjago rondliep en zelfs ons ronduit negeerde toen we wat wilde vragen..

Efin, het eten.

Aangezien we niet van de desserts houden, wilden we de 2 stukken pie omruilen voor 1 van de sides, dat was gelukkig geen probleem.

De brisket was opzich een beetje droog, maar de smaak was goed, hier hielp de heerlijke chipotlesaus ons doorheen (enigszins spicy)
De porkribs waren geweldig, vielen zo van het bot en de smaak was top, heel erg lekker.
de pulled pork was ook erg lekker, had niet echt meer saus nodig en ging er vlot in, zoals pulled pork hoort.
Toen kregen we steak, beetje apart want hadden beefribs verwacht (zoals aangegeven bij meats op de kaart) Helaas was dit niet geweldig, de cuisson was opzich mooi rood, maar de kwaliteit was niet geweldig dus daardoor wat taai.

Dan de sides,
Jailhouse beans, waren echt heel lekker, stukken bacon erdoor en absoluut een aanrader!
Wedge salad, wederom heel lekker, met een heerlijke, subtiele blauwe-kaasdressing erover, rozijntjes erop en klaar, simpel, lekker, en fris zo bij alle zware gerechten.
Homemade pickles en coleslaw, was weinig op aan te merken, lekker fris en zonder bergen mayo erdoor, lekker appelazijn gebruikt, prima te doen
Brasied collard greens, tuinbonen en mais met roomboter, niet geweldig, maar toch van gegeten :)
Als extra side hadden wij Sweet patato fries met parmigiano, chili flakes en peterselie gekozen, deze waren lekker! echter had er van mij meer chili op gemogen, goede keus geweest desondanks.

We waren met zn 2en en damn wat was het veel eten! heel erg lekker, maar de porties waren flink (zoals je dat in n Amerikaanse BBQ restaurant mag verwachten) sommige dingen kregen we niet op, en toen we vroegen om n doggy-bag was die geen enkel probleem, alles werd apart in zn metalen bakje gestopt, netjes tasje erbij en klaar.

Zeker de ribs, daar kom ik absoluut voor terug, maar voor de rest was het allemaal goed te doen!



Een foto van t geheel.

Met drankjes erbij +/- 70 euro betaald en vol richting de trein gesjokt...

8.5 / 10
Keep on Tripp'n
  woensdag 29 april 2015 @ 08:22:52 #276
130803 Gripper
Get a grip
pi_152115014
quote:
1s.gif Op maandag 27 april 2015 18:08 schreef Isegrim het volgende:
http://www.firmapickles.nl/

Vandaag nog een keer in de Markthal gegeten, was 1000x beter dan gisteren. :D

Goeie burgers (ik had er eentje van dry aged beef), lekkere patat gekruid met salie en prima coleslaw. Gewoon lekker. Prima bediening.

Een 8,5.
Ik ben ook pickles fan :)
Dan wel in m'n stadje utrecht, maar de zaak is natuurlijk hetzelfde. Lekkere burgers altijd! Lekkere wijn erbij :9
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_152120290
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2015 08:22 schreef Gripper het volgende:

[..]

Ik ben ook pickles fan :)
Dan wel in m'n stadje utrecht, maar de zaak is natuurlijk hetzelfde. Lekkere burgers altijd! Lekkere wijn erbij :9
Ik had niet door dat het een 'keten' (twee vestigingen :P ) was. Maar gewoon leuke tent. Leuke huisstijl, vrolijke bediening, goed vlees, lekkere drankjes. ^O^
pi_152124398
Pho bij een Vietnamese markt in Berlijn. Zooo lekker. Met rauw rundvlees en ik kreeg er een appel bij. Chilisaus, pepertjes en citroen en knoflook enzo kon je zelf toevoegen

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het was 10 euro voor de pho, een grote en een kleine cola. Ik heb maar de helft opgekregen, het was echt heel veel.
9/10 was erg lekker!
pi_152125064
quote:
1s.gif Op maandag 27 april 2015 18:08 schreef Isegrim het volgende:
http://www.firmapickles.nl/

Vandaag nog een keer in de Markthal gegeten, was 1000x beter dan gisteren. :D

Goeie burgers (ik had er eentje van dry aged beef), lekkere patat gekruid met salie en prima coleslaw. Gewoon lekker. Prima bediening.

Een 8,5.
Daar wilde ik vrijdag gaan eten. :D Maar niet gegaan omdat ik het onhandig vond met die grote tassen. Nu heb ik spijt. :D
  woensdag 29 april 2015 @ 15:12:03 #280
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_152125495
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2015 12:27 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Ik had niet door dat het een 'keten' (twee vestigingen :P ) was. Maar gewoon leuke tent. Leuke huisstijl, vrolijke bediening, goed vlees, lekkere drankjes. ^O^
Ik ga er binnenkort eens naartoe denk ik, klinkt goed O+
  woensdag 29 april 2015 @ 19:42:15 #281
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_152132737
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2015 05:48 schreef MiestOr het volgende:
http://gracelandbbq.com/ in Amsterdam vorige week.

Na een lekker middagje doorgebracht bij Deleriumcafe in Amsterdam, besloten we dat we zin hadden in BBQ, zo kwamen we uit bij Graceland en pakte de bus er naartoe..
T was druk, maar konden op de hoek van de bar zitten en vonden dat geen probleem.

Dan de kaart, uitgebreid en voor ieder wat wils.. echter wilde wij niet kiezen en kozen voor
The Graceland XXXL.
De bediening werkte er net een dag, maar was een heel aardig Australisch meisje wat absoluut haar best deed. Wat wel jammer was, was de baas/bedrijfsleider die sjago rondliep en zelfs ons ronduit negeerde toen we wat wilde vragen..

Efin, het eten.

Aangezien we niet van de desserts houden, wilden we de 2 stukken pie omruilen voor 1 van de sides, dat was gelukkig geen probleem.

De brisket was opzich een beetje droog, maar de smaak was goed, hier hielp de heerlijke chipotlesaus ons doorheen (enigszins spicy)
De porkribs waren geweldig, vielen zo van het bot en de smaak was top, heel erg lekker.
de pulled pork was ook erg lekker, had niet echt meer saus nodig en ging er vlot in, zoals pulled pork hoort.
Toen kregen we steak, beetje apart want hadden beefribs verwacht (zoals aangegeven bij meats op de kaart) Helaas was dit niet geweldig, de cuisson was opzich mooi rood, maar de kwaliteit was niet geweldig dus daardoor wat taai.

Dan de sides,
Jailhouse beans, waren echt heel lekker, stukken bacon erdoor en absoluut een aanrader!
Wedge salad, wederom heel lekker, met een heerlijke, subtiele blauwe-kaasdressing erover, rozijntjes erop en klaar, simpel, lekker, en fris zo bij alle zware gerechten.
Homemade pickles en coleslaw, was weinig op aan te merken, lekker fris en zonder bergen mayo erdoor, lekker appelazijn gebruikt, prima te doen
Brasied collard greens, tuinbonen en mais met roomboter, niet geweldig, maar toch van gegeten :)
Als extra side hadden wij Sweet patato fries met parmigiano, chili flakes en peterselie gekozen, deze waren lekker! echter had er van mij meer chili op gemogen, goede keus geweest desondanks.

We waren met zn 2en en damn wat was het veel eten! heel erg lekker, maar de porties waren flink (zoals je dat in n Amerikaanse BBQ restaurant mag verwachten) sommige dingen kregen we niet op, en toen we vroegen om n doggy-bag was die geen enkel probleem, alles werd apart in zn metalen bakje gestopt, netjes tasje erbij en klaar.

Zeker de ribs, daar kom ik absoluut voor terug, maar voor de rest was het allemaal goed te doen!

[ afbeelding ]

Een foto van t geheel.

Met drankjes erbij +/- 70 euro betaald en vol richting de trein gesjokt...

8.5 / 10
Ik wil hier ook al een tijdje gaan eten maar de recensies zijn echt wisselend, van cijfers tussen de 8 en de 10 of diepe onvoldoendes met veel klachten over koud eten/ te zout/zoet/flauw etc.
Ook lees ik vaak dat de porties te klein zijn, maar misschien hebben ze dat inmiddels veranderd :) Wil het wel eens proberen.
吴 曼 迪
  donderdag 30 april 2015 @ 07:56:28 #282
78964 Luuksor
[ Curacao ]
pi_152143854
Ik denk dat veel van die klachten ook komen van het niet bekend zijn met echte Amerikaanse BBQ smaak. Ik werk hier op Curacao in een restaurant met twee chefs/eigenaren uit het zuiden van de USA en we hebben veel BBQ invloeden op de kaart. Ik merk dat het gemiddelde nederlandse bezoek daar best wel vaak op en aanmerkingen op heeft, terwijl onze Amerikaanse (en andere gasten die gewend zijn aan deze smaken) er helemaal mee wegloopt. Koud & flauw is natuurlijk nooit te excuseren, maar zoet, zout & spicy worden wel op een hele andere manier gebruikt dan in de Nederlandse keuken.
  donderdag 30 april 2015 @ 09:57:38 #283
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_152145339
Dat heb je ook met de Sichuan keuken. Als ik recensies lees van mensen die in een goed Sichuan restaurant hebben gegeten klaagt de helft ook dat het te zout en te scherp en te vet is. Tsja, dat hoort zo.

Of een keer een recensie gelezen van iemand die Peking eend bij een goed Chinees restaurant ging eten en klaagde dat ze van die kleine bordjes kregen en dat de eend alleen maar vel was. Hahaha.
  Official ESF Kreviewer donderdag 30 april 2015 @ 10:09:28 #284
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_152145564
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2015 07:56 schreef Luuksor het volgende:
Ik denk dat veel van die klachten ook komen van het niet bekend zijn met echte Amerikaanse BBQ smaak. Ik werk hier op Curacao in een restaurant met twee chefs/eigenaren uit het zuiden van de USA en we hebben veel BBQ invloeden op de kaart. Ik merk dat het gemiddelde nederlandse bezoek daar best wel vaak op en aanmerkingen op heeft, terwijl onze Amerikaanse (en andere gasten die gewend zijn aan deze smaken) er helemaal mee wegloopt. Koud & flauw is natuurlijk nooit te excuseren, maar zoet, zout & spicy worden wel op een hele andere manier gebruikt dan in de Nederlandse keuken.
Snap ik niets van. Heb regelmatig in de VS 'Amerikaanse BBQ' gerechten gegeten en vond ze zonder uitzondering altijd beter. Vooral spareribs zijn daar gewoon veel beter gemarineerd en malser.
Het enige wat je de Amerikanen kunt verwijten is een extreme hoeveelheid dikmakende sausen en de porties in het algemeen.
pi_152145689
De enige echte BBQ is Texas BBQ! :9
pi_152156116




Because everything is BIG in Texas. :Y

  donderdag 30 april 2015 @ 17:34:29 #287
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_152156582
quote:
10s.gif Op donderdag 30 april 2015 17:11 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Because everything is BIG in Texas. :Y

[ afbeelding ]
Wat wil je hiermee zeggen?
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  Moderator / Redactie Sport donderdag 30 april 2015 @ 20:14:23 #288
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_152160609
Teaser :P. Rondje Texel. Quinty's, Tay Mahal en 't Pruttelhuus. Verslagen volgen vrijdagavond of zaterdag.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 1 mei 2015 @ 16:55:55 #289
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_152184564
Dinsdagavond Quinty's http://www.quintystexel.nl/
Zag er van de gezellig en vol uit, dus besloten we ook binnen te lopen. Je hebt bij de meeste maaltijden de keuze uit Mini, medium of Large

Vooraf de Vitello en Carpaccio (beiden mini).



Beiden erg lekker. Vooral de crispy kappertjes bij de Carpaccio. Alleen voor beide gerechten gold wel: Meer saus de pestomayo of tonijnmayo was erg minimaal.

Hoofd
Lamsstoof (medium)

Erg lekker, goed vlees van het eiland.

Asperges met zalm - foto niet helemaal je van het - (was buiten de kaart om)

Die zalm, was gerookt en was erg lekker. Asperges goed, alleen dat ei had wel wat korter gekund. Alleen hier ook meer saus.

Dessert: Koffie met bonbons :9. Geen foto's Het was wel erg lekker :). Prima zaak, heerlijk gegeten en zou er zo nogmaals gaan eten.

Woensdag: Taj Mahal: http://www.texel-tajmahal.nl/
Indiaas omdat het kan. Alleen geen foto's. Gewoon vergeten :P
Vooraf: Sheek Kebab en Samosas
De Samosas tot twee keer toe te koud van binnen :'). Uiteindelijk werd deze niet in rekening gebracht. De Kebeb was prima.

Hoofd: Lams Dhansak: Pittige curry met lansvlees, linzen en stevig gekruid met oa kardemon, kruidnagel ea. Ma had de Lams Marco Polo. Curry met oa Garam Masala, uien en paprika. Daarbij rijst en Garlic Naan
Wat zullen we eens zeggen. Ja het was aardig. Het lekkerst was nog de naan, dat was gewoon goed. Verder was het eetbaar enzo, maar niet voor herhaling vatbaar.

Na de koffie zijn we vertrokken.

Donderdag: 't Pruttelhuus. Geen website: zag er van buiten leuk uit, zaak zat vol met mensen. Toen we de menukaart zagen hadden we zo iets van: Gewoon een te dure toeristenzaak.

We hebben het alleen bij de trio van lam gehouden a 25e, want de voorgerechten waren allemaal standaard en zagen er niet boeiend uit op de andere tafels (en niet het geld waard) :P. Wat verder opviel: de omloopsnelheid was hoog. Men bleef niet zitten om na te tafelen. Maar goed de nieuwe gasten kwamen er weer aan, dus geen probleem.

Foto 1: Het lamstrio met een kotelet, biefstuk en spies en champignonroomsaus . Foto 2: Wat we erbij kregen: Patat, een twister, mayo, salsa, appelcompote en konijnenvoer (nauwelijks aangemaakte sla).



Vlees was goed en daar is alles mee gezegd. Maar we hebben niet eens gewacht op de koffie. Het was onze zaak niet. Een ijsje en koffie hebben we ergens anders gehaald.

Conclusie: Van deze bezochte zaken in De Koog op Texel is allleen Quinty's de moeite waard om terug te komen. De overige twee lekker links en rechts laten liggen.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 1 mei 2015 @ 17:24:44 #290
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_152185131
Top-verslagen weer, Borisz. ^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_152185523
quote:
10s.gif Op vrijdag 1 mei 2015 16:55 schreef borisz het volgende:
Dinsdagavond Quinty's http://www.quintystexel.nl/
Zag er van de gezellig en vol uit, dus besloten we ook binnen te lopen. Je hebt bij de meeste maaltijden de keuze uit Mini, medium of Large

Vooraf de Vitello en Carpaccio (beiden mini).
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Beiden erg lekker. Vooral de crispy kappertjes bij de Carpaccio. Alleen voor beide gerechten gold wel: Meer saus de pestomayo of tonijnmayo was erg minimaal.

Hoofd
Lamsstoof (medium)
[ afbeelding ]
Erg lekker, goed vlees van het eiland.

Asperges met zalm - foto niet helemaal je van het - (was buiten de kaart om)
[ afbeelding ]
Die zalm, was gerookt en was erg lekker. Asperges goed, alleen dat ei had wel wat korter gekund. Alleen hier ook meer saus.

Dessert: Koffie met bonbons :9. Geen foto's Het was wel erg lekker :). Prima zaak, heerlijk gegeten en zou er zo nogmaals gaan eten.

Woensdag: Taj Mahal: http://www.texel-tajmahal.nl/
Indiaas omdat het kan. Alleen geen foto's. Gewoon vergeten :P
Vooraf: Sheek Kebab en Samosas
De Samosas tot twee keer toe te koud van binnen :'). Uiteindelijk werd deze niet in rekening gebracht. De Kebeb was prima.

Hoofd: Lams Dhansak: Pittige curry met lansvlees, linzen en stevig gekruid met oa kardemon, kruidnagel ea. Ma had de Lams Marco Polo. Curry met oa Garam Masala, uien en paprika. Daarbij rijst en Garlic Naan
Wat zullen we eens zeggen. Ja het was aardig. Het lekkerst was nog de naan, dat was gewoon goed. Verder was het eetbaar enzo, maar niet voor herhaling vatbaar.

Na de koffie zijn we vertrokken.

Donderdag: 't Pruttelhuus. Geen website: zag er van buiten leuk uit, zaak zat vol met mensen. Toen we de menukaart zagen hadden we zo iets van: Gewoon een te dure toeristenzaak.

We hebben het alleen bij de trio van lam gehouden a 25e, want de voorgerechten waren allemaal standaard en zagen er niet boeiend uit op de andere tafels (en niet het geld waard) :P. Wat verder opviel: de omloopsnelheid was hoog. Men bleef niet zitten om na te tafelen. Maar goed de nieuwe gasten kwamen er weer aan, dus geen probleem.

Foto 1: Het lamstrio met een kotelet, biefstuk en spies en champignonroomsaus . Foto 2: Wat we erbij kregen: Patat, een twister, mayo, salsa, appelcompote en konijnenvoer (nauwelijks aangemaakte sla).
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Vlees was goed en daar is alles mee gezegd. Maar we hebben niet eens gewacht op de koffie. Het was onze zaak niet. Een ijsje en koffie hebben we ergens anders gehaald.

Conclusie: Van deze bezochte zaken in De Koog op Texel is allleen Quinty's de moeite waard om terug te komen. De overige twee lekker links en rechts laten liggen.
Als je in de buurt van Den Burg komt dan kan ik je De Luwte ten zeerste aanraden:

http://www.deluwte-texel.com/

daar heb ik echt fantastisch gegeten vorig jaar. Zondag ga ik Afghaans eten in Tilburg:

http://www.sarban.nl/

ben erg benieuwd, heb er goede verhalen over gehoord en de kaart ziet er goed uit imo.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 1 mei 2015 @ 18:05:28 #292
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_152185970
We bleven nu gewoon bij De Koog omdat we na een dag wandelen geen zin hadden om nog 'weg' te moeten. :+. Maar idd nog genoeg zaken te bezoeken daar (de hele erge toeristenzaken niet meegenomen).

Bij Jef is sowieso ook een reden om nog eens terug te gaan :).
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 1 mei 2015 @ 18:32:20 #293
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_152186650
quote:
10s.gif Op vrijdag 1 mei 2015 16:55 schreef borisz het volgende:
Dinsdagavond Quinty's http://www.quintystexel.nl/
Zag er van de gezellig en vol uit, dus besloten we ook binnen te lopen. Je hebt bij de meeste maaltijden de keuze uit Mini, medium of Large

Vooraf de Vitello en Carpaccio (beiden mini).
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Beiden erg lekker. Vooral de crispy kappertjes bij de Carpaccio. Alleen voor beide gerechten gold wel: Meer saus de pestomayo of tonijnmayo was erg minimaal.

Hoofd
Lamsstoof (medium)
[ afbeelding ]
Erg lekker, goed vlees van het eiland.

Asperges met zalm - foto niet helemaal je van het - (was buiten de kaart om)
[ afbeelding ]
Die zalm, was gerookt en was erg lekker. Asperges goed, alleen dat ei had wel wat korter gekund. Alleen hier ook meer saus.

Dessert: Koffie met bonbons :9. Geen foto's Het was wel erg lekker :). Prima zaak, heerlijk gegeten en zou er zo nogmaals gaan eten.

Woensdag: Taj Mahal: http://www.texel-tajmahal.nl/
Indiaas omdat het kan. Alleen geen foto's. Gewoon vergeten :P
Vooraf: Sheek Kebab en Samosas
De Samosas tot twee keer toe te koud van binnen :'). Uiteindelijk werd deze niet in rekening gebracht. De Kebeb was prima.

Hoofd: Lams Dhansak: Pittige curry met lansvlees, linzen en stevig gekruid met oa kardemon, kruidnagel ea. Ma had de Lams Marco Polo. Curry met oa Garam Masala, uien en paprika. Daarbij rijst en Garlic Naan
Wat zullen we eens zeggen. Ja het was aardig. Het lekkerst was nog de naan, dat was gewoon goed. Verder was het eetbaar enzo, maar niet voor herhaling vatbaar.

Na de koffie zijn we vertrokken.

Donderdag: 't Pruttelhuus. Geen website: zag er van buiten leuk uit, zaak zat vol met mensen. Toen we de menukaart zagen hadden we zo iets van: Gewoon een te dure toeristenzaak.

We hebben het alleen bij de trio van lam gehouden a 25e, want de voorgerechten waren allemaal standaard en zagen er niet boeiend uit op de andere tafels (en niet het geld waard) :P. Wat verder opviel: de omloopsnelheid was hoog. Men bleef niet zitten om na te tafelen. Maar goed de nieuwe gasten kwamen er weer aan, dus geen probleem.

Foto 1: Het lamstrio met een kotelet, biefstuk en spies en champignonroomsaus . Foto 2: Wat we erbij kregen: Patat, een twister, mayo, salsa, appelcompote en konijnenvoer (nauwelijks aangemaakte sla).
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Vlees was goed en daar is alles mee gezegd. Maar we hebben niet eens gewacht op de koffie. Het was onze zaak niet. Een ijsje en koffie hebben we ergens anders gehaald.

Conclusie: Van deze bezochte zaken in De Koog op Texel is allleen Quinty's de moeite waard om terug te komen. De overige twee lekker links en rechts laten liggen.
ach ja texel O+ wij hadden een soortgelijke ervaring, Quinty's is geen haute cuisine maar gewoon simpel en goed, de andere plekken waar we kwamen waren gewoon slecht. Met als toppunt een Italiaan ergens schuin tegenover Quinty's geloof ik. Daar kregen we hardgebakken pizzabodem met oude kruidenboter vooraf (aangeprezen als brood met smeersels) en de pizza's waren natte vette lappen met goedkoop broodbeleg-vlees erop :r
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  dinsdag 5 mei 2015 @ 19:24:49 #294
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_152306275
Na het succes van de door Robert Kranenborg vorig jaar geopende Thrill Grill in Amsterdam is vanmiddag om 16:00 uur in Haarlem tegenover de St. Bavokerk op de Oude Groenmarkt ook een Thrill Grill geopend.


Meteen al heel erg druk binnen, maar voldoende bediening en voldoende (krappe) plekken om te zitten. Wel duidelijk te merken dat ze net open waren. Nogal wat kleine foutjes met verkeerde bestellingen naar verkeerde tafels brengen.
De menukaart:


Lekker een Affligen-biertje genomen en daarna onze bestelling geplaatst.
Tijdens het wachten ook nog even Robert Kranenborg zelf gespot:

Het is geen McDonalds waar je binnen 5 minuten je burger krijgt. Wij moesten bijna een half uur wachten op de onze, maar de kwaliteit van het vlees is dan wel uitstekend.

Voor Bluezz een goed broodje met pulled pork met cole slaw en een lekkere (zoetige) saus met daarbij een portie patat en mayonaise:


Voor mij de Spicey Beef Thriller. Een prima burger van goed Nederlands rundvlees met avocado, tomaten, rode ui, koriander en een scherpe saus op een lekker vers broodje:


Niet echt goedkoop trouwens. Wij waren bij elkaar ¤ 28,65 kwijt. Al-met-al, als de 'kinderziektes' voorbij zijn, een prima aanwinst voor Haarlem.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 5 mei 2015 @ 19:27:45 #295
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_152306392
Ziet er lekker uit! Wel prijzig hoor, dat dan weer wel.

En totaal off topic, maar die kleur groen van de gevel O+ *; O+

[ Bericht 0% gewijzigd door Molo op 05-05-2015 19:32:48 ]
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_152306425
Ja die kleur zat binnen ook op 1 muur en een kast... ik vond het ook wel mooi :Y
pi_152317305
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 mei 2015 19:27 schreef Molo het volgende:
Ziet er lekker uit! Wel prijzig hoor, dat dan weer wel.

En totaal off topic, maar die kleur groen van de gevel O+ *; O+
Qua prijs valt het wel mee, beetje hetzelfde als wat de andere 5+ hamburgertenten in Rotterdam vragen.
pi_152317979
Robert had door dat je een foto van hem stiekem aan t maken was :P
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_152318160
Ik mag die burgerhype wel. :9
  woensdag 6 mei 2015 @ 01:08:09 #300
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_152319347
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 mei 2015 23:53 schreef FutureFairytale het volgende:
Robert had door dat je een foto van hem stiekem aan t maken was :P
Ja. Hij had mij al een paar keer aangekeken.
Zei ook dat ie op z'n bekende broertje leek. :')
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 6 mei 2015 @ 01:09:00 #301
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_152319359
Voordat Iwanius het weer kaapt...
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')