Wat heb je gedaan dan? Als in,welke ingrediënten, welke volgorde en welke kruiden?quote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:04 schreef Geerd het volgende:
Nou was niet te vreten, misschien heb je echt een wok nodig voor wok reepjes en wok groenten![]()
![]()
Achja ik heb weer wat geprobeerd snel naar thuisbezorgd.nl
Wel zonde van de ingrediënten![]()
Anthonyquote:
Ik hou van die manquote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:07 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Anthony![]()
Ik zat net The Taste te kijken waar hij jurylid van is. Zo tof hoe hij over eten praat. Lekker controversieel
Van mij wel, ik weet niet hoe dat allemaal moet.quote:
Runderwok reepjes had ik zakje aardappelschijfjes erbij. En wok groenten.quote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:07 schreef Molo het volgende:
[..]
Wat heb je gedaan dan? Als in,welke ingrediënten, welke volgorde en welke kruiden?
Gelukkig is er een thuisbezorgd
gewoon je openingspost editen en een andere foto plaatsenquote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:11 schreef Geerd het volgende:
[..]
Van mij wel, ik weet niet hoe dat allemaal moet.
Vast wel een modje hier.
Hmm daar is ie me toch net iets te oud en grijs voor maar ik begrijp je welquote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:07 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik hou van die man
En om in Fok terminologie te blijven, ik zou 'm nog raken ook![]()
Ik ben zelf ook oud en grijsquote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hmm daar is ie me toch net iets te oud en grijs voor maar ik begrijp je wel
Ohw niet eens gezien dat dat konquote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:15 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
gewoon je openingspost editen en een andere foto plaatsen
quote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:17 schreef Geerd het volgende:
[..]
Ohw niet eens gezien dat dat konTopic naam kun je zelf niet wijzigen
Volgende keer eerst in hete olie je vlees bakken, dan eruit scheppen. Olie weer heet laten worden, groenten erin, bakken en dan weer eruit. Eventueel olie wat bijvullen in pan, temperatuur lager en dan aardappeltjes bakken tot gaar/zacht en bruin.quote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:13 schreef Geerd het volgende:
[..]
Runderwok reepjes had ik zakje aardappelschijfjes erbij. En wok groenten.
Ik dacht vlees en die aardappeltjes goed heet aanbakken 5 min en dan die groenten erbij klaar!!
! grote tering bende![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ik hou van oud en grijs. Mijn eerste 'crush' was 30 jaar ouder ofzoquote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:17 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Daarom begrijp ik je ook haha
Als je toen 4 was kan ik me dit enigszins voorstellenquote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:19 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik hou van oud en grijs. Mijn eerste 'crush' was 30 jaar ouder ofzo
Ja daar zat ik ook al aan te denken dacht kak eigenlijk moet ik ff een koekenpan er bi hebbenquote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:19 schreef Molo het volgende:
[..]
Volgende keer eerst in hete olie je vlees bakken, dan eruit scheppen. Olie weer heet laten worden, groenten erin, bakken en dan weer eruit. Eventueel olie wat bijvullen in pan, temperatuur lager en dan aardappeltjes bakken tot gaar/zacht en bruin.
Kruiden erbij, alles mengen en door warmen voor zover nodig en klaar
16 ofzoquote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:20 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Als je toen 4 was kan ik me dit enigszins voorstellen
Is echt lekkerder en het wordt niet zo zompig. Vlees wordt vaak zo droog en/of taai en aardappels niet lekker bruin andersquote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:21 schreef Geerd het volgende:
[..]
Ja daar zat ik ook al aan te denken dacht kak eigenlijk moet ik ff een koekenpan er bi hebben
Klopt die dingen waren niet te vretenquote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:23 schreef Molo het volgende:
[..]
Is echt lekkerder en het wordt niet zo zompig. Vlees wordt vaak zo droog en/of taai en aardappels niet lekker bruin anders
Noodles ofzo erbij is makkelijker en sneller, voor een volgende keerquote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:26 schreef Geerd het volgende:
[..]
Klopt die dingen waren niet te vreten
Volgende keer 2 hamburgers van de slager met zo een voor gesneden bakje groenten denk ik hahahaquote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:27 schreef Molo het volgende:
[..]
Noodles ofzo erbij is makkelijker en sneller, voor een volgende keer
Maak dan gehaktballetjes ofzo, die kant en klare hamburgers zijn altijd zo vies zout vind ikquote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:28 schreef Geerd het volgende:
[..]
Volgende keer 2 hamburgers van de slager met zo een voor gesneden bakje groenten denk ik hahaha
Van de slager? Ik geloof niet dat ze er hier kruiden en shit bij doen.quote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:32 schreef Molo het volgende:
[..]
Maak dan gehaktballetjes ofzo, die kant en klare hamburgers zijn altijd zo vies zout vind ik
Mijn slager heeft niet eens een eigen website geloof ikquote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:34 schreef Geerd het volgende:
[..]
Van de slager? Ik geloof niet dat ze er hier kruiden en shit bij doen.
http://www.slagerijhaverkort.nl/
Een ongekruide hamburger is toch gewoon een plak gehakt dan?quote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:34 schreef Geerd het volgende:
[..]
Van de slager? Ik geloof niet dat ze er hier kruiden en shit bij doen.
http://www.slagerijhaverkort.nl/
Je maakt je hamburgers altijd zelf?quote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:37 schreef Molo het volgende:
[..]
Een ongekruide hamburger is toch gewoon een plak gehakt dan?
Denk dat er wel kruiden en zout (vaak teveel zout vind ik) in zitten
Maar dat is toch ook een hamburger? Wanneer de slager er zout etc in zou doen moet er een etiket op staan denk ik?quote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:37 schreef Molo het volgende:
[..]
Een ongekruide hamburger is toch gewoon een plak gehakt dan?
Denk dat er wel kruiden en zout (vaak teveel zout vind ik) in zitten
Yep, kan vaak niet tegen iets wat er in die kruidenmengels zit van de slager/winkel en ik vind ze altijd te zout.quote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:40 schreef DeHovenier het volgende:
[..]
Je maakt je hamburgers altijd zelf?
Kan, maar meestal (vrijwel altijd) is het gekruid gehakt.quote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:50 schreef Geerd het volgende:
[..]
Maar dat is toch ook een hamburger? Wanneer de slager er zout etc in zou doen moet er een etiket op staan denk ik?
Een hamburger is een gekruide gehaktschijf. Zou t dat niet zijn had je een behoorlijk smaakloos geval. Zelfs een tartaartje is gekruid, anders had je een schoenzool.quote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:50 schreef Geerd het volgende:
[..]
Maar dat is toch ook een hamburger? Wanneer de slager er zout etc in zou doen moet er een etiket op staan denk ik?
OKe, zal is vragen wanneer ik er weer kom!!quote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:00 schreef Molo het volgende:
[..]
Kan, maar meestal (vrijwel altijd) is het gekruid gehakt.
Nope, dat hoeft niet.
Ligt er ook aan wat het dier gegeten heeft toch, alleen persvoer of brokken?quote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:00 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Een hamburger is een gekruide gehaktschijf. Zou t dat niet zijn had je een behoorlijk smaakloos geval. Zelfs een tartaartje is gekruid, anders had je een schoenzool.
Een hamburger maakt een slager niet blij dat is een vakman, als je een goede slager hebt tis gewoon gekruid gehakt, daar kan vanalles in zitten meestal restvleesquote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:04 schreef Geerd het volgende:
[..]
OKe, zal is vragen wanneer ik er weer kom!!
Tartaar bij de slager is niet gekruid toch?quote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:00 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Een hamburger is een gekruide gehaktschijf. Zou t dat niet zijn had je een behoorlijk smaakloos geval. Zelfs een tartaartje is gekruid, anders had je een schoenzool.
Hou jij van boerenkool, Geerd?quote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:04 schreef Geerd het volgende:
[..]
OKe, zal is vragen wanneer ik er weer kom!!
Dan zal de hamburger bij "mijn' slager wel een tartaar zijn danquote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:10 schreef Molo het volgende:
[..]
Tartaar bij de slager is niet gekruid toch?
schoenzool zonder kruiden is het niet, wel flauw en smakeloos
Bijna alles breng je op smaak met zout en peper.quote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:06 schreef Geerd het volgende:
[..]
Ligt er ook aan wat het dier gegeten heeft toch, alleen persvoer of brokken?
Is een verkapte 'wil je neuken' vraagquote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:11 schreef Geerd het volgende:
[..]
Nu komt het zeker?
Ja tuurlijk wie niet?
Beetje bi is niet bah toch?quote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:18 schreef Molo het volgende:
[..]
Is een verkapte 'wil je neuken' vraag
quote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:18 schreef Molo het volgende:
[..]
Is een verkapte 'wil je neuken' vraag
We kunnen wel samen proeven?quote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:19 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]![]()
Nu durf ik aan niemand meer te vragen of ze boerenkool lusten!
Verbaast mij, heb er nog niks over gehoord van collega's maja ik ben dan ook Geerd en geen Geertquote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:22 schreef Molo het volgende:
[..]
http://www.luckymedia.nl/luckytv/2015/01/geile-geert/
Ja dit!!quote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:22 schreef Molo het volgende:
[..]
http://www.luckymedia.nl/luckytv/2015/01/geile-geert/
Ja ik snap ook heus wel dat je op internet een andere naam aan neemt om anoniem te blijven, maar we hebben je heus wel door met je gevuns hoor!quote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:24 schreef Geerd het volgende:
[..]
Verbaast mij, heb er nog niks over gehoord van collega's maja ik ben dan ook Geerd en geen Geert
Dingdingding.quote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:22 schreef Molo het volgende:
[..]
http://www.luckymedia.nl/luckytv/2015/01/geile-geert/
quote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:28 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja ik snap ook heus wel dat je op internet een andere naam aan neemt om anoniem te blijven, maar we hebben je heus wel door met je gevuns hoor!
En dan futurefairytale en mij, toch wel behoorlijk rijpe vrouwen inmiddels, verleiden.
Nee, onopgemerkt ben je niet gebleven!![]()
Maar wel een beetje spannend, hihi![]()
![]()
Hoe oud is toch wel behoorlijk rijp?quote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:28 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja ik snap ook heus wel dat je op internet een andere naam aan neemt om anoniem te blijven, maar we hebben je heus wel door met je gevuns hoor!
En dan futurefairytale en mij, toch wel behoorlijk rijpe vrouwen inmiddels, verleiden.
Nee, onopgemerkt ben je niet gebleven!![]()
Maar wel een beetje spannend, hihi![]()
![]()
30+ hier, jij?quote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:51 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hoe oud is toch wel behoorlijk rijp?
oooooh en dat noem jij oud, grijs en rijp? Of kan 30+ ook 57 zijn?quote:
Ik heb de huid en tetten van een 60+er, is dat beter?quote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:56 schreef Geerd het volgende:
[..]
Dat is toch niet behoorlijk rijp wtf??
32quote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:56 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
oooooh en dat noem jij oud, grijs en rijp? Of kan 30+ ook 57 zijn?
En dan heb je de huid en tettn van een 60+er?quote:
Voor gg is niks te gekquote:Op dinsdag 3 februari 2015 22:57 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik heb de huid en tetten van een 60+er, is dat beter?
Door hoe je jezelf omschrijft dacht ik dat je serieus een pittige (zo'n leuk woord haha) oude tante wasquote:
Dat is het! Het zijn de tartaartjes zonder kruiden!quote:Op dinsdag 3 februari 2015 23:00 schreef DeHovenier het volgende:
[..]
En dan heb je de huid en tettn van een 60+er?
Eet je wel goed
Kapsalon als lunch en avondeten, sigaretje als ontbijtquote:Op dinsdag 3 februari 2015 23:00 schreef DeHovenier het volgende:
[..]
En dan heb je de huid en tettn van een 60+er?
Eet je wel goed
quote:Op dinsdag 3 februari 2015 23:00 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Door hoe je jezelf omschrijft dacht ik dat je serieus een pittige (zo'n leuk woord haha) oude tante was
Ik maak dus nog en kans bij je?quote:Op dinsdag 3 februari 2015 21:19 schreef Molo het volgende:
Ik hou van oud en grijs. Mijn eerste 'crush' was 30 jaar ouder ofzo
quote:
Jawel. Maar dan wel zelf de aardappels snijden. Dubbel of eventueel op ze Hestons de patat triple friturenquote:Op woensdag 4 februari 2015 11:04 schreef minilot het volgende:
[..]
Dan kannie hè, als aspirant-foodblogger.
Ja, maar in dat geval was er vast geen " :$ " achter getiept.quote:Op woensdag 4 februari 2015 11:07 schreef borisz het volgende:
[..]
Jawel. Maar dan wel zelf de aardappels snijden. Dubbel of eventueel op ze Hestons de patat triple frituren.
O, dat klinkt als een erg lekkere restjeslunch!quote:Op woensdag 4 februari 2015 12:01 schreef MutedFaith het volgende:
zelfgemaakte pizza (met hete kip, artisjok, zwarte olijven, blokjes tomaat en ui) en een banaan.
Wanneer komen je rare Kitkatsmaken naar je toe?quote:Op woensdag 4 februari 2015 12:17 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmorgen banaan, yoghurt en ontbijtkoek.
Nu crackers pittige kipsalade en crackers smeerkaas + een appel en yoghurt.
quote:Op woensdag 4 februari 2015 12:40 schreef minilot het volgende:
[..]
Wanneer komen je rare Kitkatsmaken naar je toe?![]()
Jij snapt um!quote:Op woensdag 4 februari 2015 11:12 schreef minilot het volgende:
[..]
Ja, maar in dat geval was er vast geen " :$ " achter getiept.
Mn zus komt vrijdag terug van Japan dus ergens gauw daarna. Heb er zo'n zin in! Ben super benieuwdquote:Op woensdag 4 februari 2015 12:40 schreef minilot het volgende:
[..]
Wanneer komen je rare Kitkatsmaken naar je toe?![]()
Duuuussss..quote:Op woensdag 4 februari 2015 09:44 schreef minilot het volgende:
Gaat lekker hier!![]()
Ontopic dan maar: ik ga als lunch Zuid-Afrikaanse 'bunny chow' maken
Heb je een receptje?quote:Op woensdag 4 februari 2015 16:47 schreef minilot het volgende:
[..]
Duuuussss..
-klik-
[ afbeelding ]
Dat was 'm! Ik zit er nog steeds tamelijk vol van.
Ik gebruikte dit recept:quote:
Dank je wel! Ik weet wat ik eet binnenkortquote:Op woensdag 4 februari 2015 16:50 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik gebruikte dit recept:
http://food52.com/recipes/23046-bunny-chow
..maar dan met kikkererwten in plaats van kip.
Niet dat het er officieel vegetarisch van werd, want ik bakte de groenten van de curry aan in overgebleven speklappenvet van een vindaloo van afgelopen zondag.
Awww, ik had ook een konijntje bij nota bete mijn bunny chow hierboven willen zetten, maar glad vergeten.quote:Op woensdag 4 februari 2015 17:04 schreef Iwanius het volgende:
Vandaag maar weer eens op herhaling en wel de welbekende mixed bowl met wat extra en aansluitend wat zitten acclimatiseren in de buitenlucht met wat speciaals.
Tis tenslotte woensdag!
Ohhhhquote:Op woensdag 4 februari 2015 16:47 schreef minilot het volgende:
[..]
Duuuussss..
-klik-
[ afbeelding ]
Dat was 'm! Ik zit er nog steeds tamelijk vol van.
http://offtrackplanet.com(...)e-f-ck-is-bunny-chowquote:The Dutch East India Company started bringing enslaved Indonesians and Malaysians (and with them, aromatic herbs) to South Africa in the late 17th century. A couple hundred years later, boatloads of Indians cruised in and started working the sugarcane plantations. By the time the 20th century rolled around, Malay and Indian flavors were a cornerstone of South African cuisine. Every urban corner had its curry spot, where the spicy, saucy goodness came with a few slices of one of the Europeans’ key edible legacies, bread. South African Indians were often called bunias or banias (an Indian merchant caste), which morphed the name of their preferred grub into “bunny chow.”
quote:Op woensdag 4 februari 2015 19:29 schreef uniekhoorn het volgende:
Had ineens per ongeluk een fles nepadvokaat gehaald bij de Lidl en ook nog spuitbusslagroom (ja dat vind ik ook lekker)
Dus datte
quote:Op woensdag 4 februari 2015 19:42 schreef Zo-is-dat het volgende:
M'n lief heeft een grote schaal met cannelloni met spinazie, bechamel en blauwe kaas gemaakt
Klinkt goed! Recept?quote:Op donderdag 5 februari 2015 17:16 schreef sneeuwball het volgende:
Quiche met chorizo en gegrilde paprika
Boh echt wel. Nam nog n klein hapje van n kitkat chunky peanutbutter voor de smaak, toen n stuk, toen nog een stuk en toen ook maar t laatste stuk..quote:Op donderdag 5 februari 2015 20:36 schreef uniekhoorn het volgende:
Pfff, van dit koude weer krijg je veel zin in comfort food zeg
Die zakjes wasabi en visdingetjes sojasaus zitten ook altijd in de prefab sushi van de AH.. Ik neem aan dat de sushi daar niet vandaan kwam?quote:Op donderdag 5 februari 2015 18:52 schreef Iwanius het volgende:
Weinig tijd gehad om mijn welbekende lunchbowl weer te gaan nuttigen,dus ergens anders maar even dit gegeten. Niet slecht voor een eerste keer.
Daarna acclimatiseren op het terras, in de kou,maar met een paffert,bubbels en foie gras gewoon omdat het de eerste dag is dat er behoorlijk wat sneeuw lag en wederom het zonnetje lekker scheen.
Het is tenslotte donderdag.
Dit ziet er wel heel wat beter uit dan die AH meuk, nom!quote:Op vrijdag 6 februari 2015 15:00 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Die zakjes wasabi en visdingetjes sojasaus zitten ook altijd in de prefab sushi van de AH.. Ik neem aan dat de sushi daar niet vandaan kwam?
Ik vind het op z'n tijd best lekker. Haal ook praktisch nooit ontbijt, hooguit een paar keer per jaar. 't is ook best troep; nep kaas met ei en worst tussen 2 pannenkoekjes waar de syrup al in zit. Maar heel af en toe vind ik rommel als dit best te doen.quote:Op vrijdag 6 februari 2015 16:06 schreef uniekhoorn het volgende:
hmmm, vind het er eng uitzienVast erg lekker?
quote:Op vrijdag 6 februari 2015 21:09 schreef FutureFairytale het volgende:
Vooraf: broodje kruidenboter, carpaccio, pastei met ragout, beenham.
Daarna in 3 rondes balletjes, garnalen, biefstuk pepersaus, vispakketjes, curryworst, uiringen, kipkarbonade en komkommersalade.
Straks nog toetjesbuffet
Oeh! Zit zo'n vestiging dicht bij je thuis?quote:Op vrijdag 6 februari 2015 21:44 schreef Molo het volgende:
[..]![]()
Klinkt goed!
Hier was het vrijdag patatdag, Bram Ladage
quote:Op vrijdag 6 februari 2015 23:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Oeh! Zit zo'n vestiging dicht bij je thuis?
Je rolt met volgevreten buikje naar huis?quote:Op vrijdag 6 februari 2015 23:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Die gamba's waren zo lekker, met speciale wodka in de wok afgeblust![]()
Toetje was een stukje appeltaart, spekkoek, fruit, cassata en slagroom.
Nu thee
Zoals het hoort tochquote:Op zaterdag 7 februari 2015 00:00 schreef golfer het volgende:
[..]
Je rolt met volgevreten buikje naar huis?
Jam!quote:Op zaterdag 7 februari 2015 15:48 schreef Tem het volgende:
Vanavond ga ik zelf spaghetti carbonara maken.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.*burp*De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
Heerlijk!quote:Op zaterdag 7 februari 2015 20:30 schreef Diconnected het volgende:
Ik heb net heerlijke rauwe andijvie stamp met spekjes en een gehaktbal op
nee dat niet, zat ik wel aan te denken maar uiteindelijk niet gedaanquote:Op zaterdag 7 februari 2015 20:42 schreef agter het volgende:
[..]
Heerlijk!
Ook (oude)kaas door de stamppot gedaan?
Ik zoek de recepten uit.quote:Op zondag 8 februari 2015 17:02 schreef Dragonberry het volgende:
Ziet er goed uit! Mijn lief maakt dat soort dingen niet hoor
Nee,nee. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik ook geen fan van AH ben en daar amper tot niet ben te vinden. En sushi in een supermarkt kopen?quote:Op vrijdag 6 februari 2015 15:00 schreef MutedFaith het volgende:
Die zakjes wasabi en visdingetjes sojasaus zitten ook altijd in de prefab sushi van de AH.. Ik neem aan dat de sushi daar niet vandaan kwam?
Dat dacht ik eerlijk gezegd al. Daar zag het ook iets te goed voor uit.. Maar ik werd enigzins in de war gebracht door die zakjes en visdingetjes met sojasaus..quote:Op zondag 8 februari 2015 22:14 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Nee,nee. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik ook geen fan van AH ben en daar amper tot niet ben te vinden. En sushi in een supermarkt kopen?![]()
Vandaag maar weer de welbekende lunchbowl met wat fris en daarna acclimatiseren.quote:Op maandag 9 februari 2015 01:24 schreef MutedFaith het volgende:
Dat dacht ik eerlijk gezegd al. Daar zag het ook iets te goed voor uit.. Maar ik werd enigzins in de war gebracht door die zakjes en visdingetjes met sojasaus..
Spitskoolquote:Op maandag 9 februari 2015 21:27 schreef foodlover het volgende:
Spitskool, aardappels en een krokante kipschnitzel.
jum jum! Jij at lekker!quote:Op maandag 9 februari 2015 18:12 schreef Diconnected het volgende:
Vanavond kippenpoten van de poelier met een grote salade en een baked potatoe erbij met sour cream en chives
Ook lekker!quote:Op maandag 9 februari 2015 22:43 schreef christiman het volgende:
[..]
Spitskool
Ik maakte kip met barbecuekrieltjes en rucolasla/erwten.
Dusssss:quote:Op dinsdag 10 februari 2015 11:30 schreef minilot het volgende:
Vanavond pittige, gefrituurde 'kip 65', met gebakken curryblaadjes, uit dit Indiase kookboek.
Erbij frisse groene chutney, spinazie met paneer en versgemaakte naanbroden.
quote:Op woensdag 11 februari 2015 15:13 schreef uniekhoorn het volgende:
Cappuccino met slagroom en een cointreau ernaast
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
waar koop je die?quote:Op woensdag 11 februari 2015 16:44 schreef FutureFairytale het volgende:
Chocoladeballetjes uit Duitsland.
Chocolaagje (vergelijkbaar met Maltesers chocola) met daarin een laagje kokos (a la Bounty), dan weer een dun chocolaagje en in het midden een vloeibare kokosvulling. Smaakt goed
Zo! Probeer dat maar eens zo snel mogelijk 30 x achter elkaar te zeggenquote:
Dichstbijzijnde is Duitsland helaas.quote:
is het ook! Heb t recept alleen niet precies gevolgd. Ik had er ook boerenkool door en ipv frituren heb ik t in een dun laagje kokosolie gebakkenquote:Op woensdag 11 februari 2015 18:34 schreef Molo het volgende:
[..]
Zo! Probeer dat maar eens zo snel mogelijk 30 x achter elkaar te zeggen![]()
Ziet er wel lekker uit!
Vooral dat laatste zal wel een verschil maken qua smaak.quote:Op woensdag 11 februari 2015 20:14 schreef -Mellow- het volgende:
[..]
is het ook! Heb t recept alleen niet precies gevolgd. Ik had er ook boerenkool door en ipv frituren heb ik t in een dun laagje kokosolie gebakken
Hmm, tis van die goedkope kokosolie. Zit niet zo veel smaak aan vind ik. Ik heb t eigenlijk gebruikt omdat ik geen andere neutrale olie meer voorhanden had. En ik ben ook niet zo goed in het frituren van dit soort dingen, valt altijd uit elkaar in een drekkige bende.quote:Op woensdag 11 februari 2015 20:18 schreef Molo het volgende:
[..]
Vooral dat laatste zal wel een verschil maken qua smaak.
Turkse spinazie (dikker en stugger) is misschien ook wel heel lekker erdoor
Echt? Ik vind frituren juist makkelijkerquote:Op woensdag 11 februari 2015 20:20 schreef -Mellow- het volgende:
[..]
Hmm, tis van die goedkope kokosolie. Zit niet zo veel smaak aan vind ik. Ik heb t eigenlijk gebruikt omdat ik geen andere neutrale olie meer voorhanden had. En ik ben ook niet zo goed in het frituren van dit soort dingen, valt altijd uit elkaar in een drekkige bende.
ja dat begreep ikquote:Op woensdag 11 februari 2015 19:55 schreef FutureFairytale het volgende:
waar koop je die?
Dichstbijzijnde is Duitsland helaas.
En nog een lekkere paffert ook. Het leven is toch héééééééééérlijk ofnie?quote:
Casali Coconutsquote:Op woensdag 11 februari 2015 22:50 schreef Mord_Sith het volgende:
[..]
ja dat begreep ik
Maar waar ion Duitsland dan? Wat is het merk?
Is het een all you can eat tent?quote:Op donderdag 12 februari 2015 12:39 schreef killerkip69 het volgende:
straks etentje, dus nu eet ik niks en vreet me straks lekker vol, zodat ik het weekend ook over kan slaan.
Precies. Met jou ook alles ghoed?quote:Op donderdag 12 februari 2015 08:11 schreef kanovinnie het volgende:
En nog een lekkere paffert ook. Het leven is toch héééééééééérlijk ofnie?
Vadouvan!quote:Op donderdag 12 februari 2015 18:36 schreef golfer het volgende:
Op de huid gebakken skrei met daarbij in vadouvan-olie gemarineerde en gebakken grote gamba's en een venkel-sinaasappelsalade.
quote:Op donderdag 12 februari 2015 18:36 schreef golfer het volgende:
Op de huid gebakken skrei met daarbij in vadouvan-olie gemarineerde en gebakken grote gamba's en een venkel-sinaasappelsalade.
Ik ben best wel fan nadat ik daar gisteren een sausje van gemaakt heb voor bij de kalkoen. Morgen maak ik er een curry met ei mee.quote:
Is de naan zelfgemaakt?quote:Op donderdag 12 februari 2015 20:31 schreef ddx het volgende:
Vandaag wat meer tijd, dus nasi bij de beef rendang gemaakt en wat naan erbij :
[ afbeelding ]
Ze zien er zo goed uit! Recept, graagquote:Op donderdag 12 februari 2015 20:52 schreef ddx het volgende:
Ja ik heb er aantal in vriezer liggen lekker makkelijk als ik curry ofzo maak.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |