Nee. Gewoon nee.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:16 schreef SpotlessMind00 het volgende:
Courgette is ook te gek trouwens.
Met appelmoes moet het te doen zijn. Kost nog geen één euro voor zo'n zakje.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:16 schreef Tchock het volgende:
[..]
Precies. En om nou voor mezelf spruitjes te gaan kopen terwijl ik geen idee heb of ik het lust vind ik ook weer te gewaagd
Ik eet me eerder ziek dan iets laten staanquote:Op zondag 11 januari 2015 20:09 schreef SpotlessMind00 het volgende:
[..]
En iemand die voor, hoofd en na op één bord schept en niets helemaal opeet.
Jaquote:
Dat lijkt me wel echt vies. Overal appelmoes overheen doenquote:Op zondag 11 januari 2015 20:18 schreef Etsu het volgende:
[..]
Met appelmoes moet het te doen zijn. Kost nog geen één euro voor zo'n zakje.
Gaat toch weer om 99 cent.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:16 schreef Tchock het volgende:
[..]
Precies. En om nou voor mezelf spruitjes te gaan kopen terwijl ik geen idee heb of ik het lust vind ik ook weer te gewaagd
Appelmoesquote:Op zondag 11 januari 2015 20:21 schreef Etsu het volgende:
Niet overal appelmoes overheen doenDan heb je iets gemist in je jeugd.
Snap ik. Ik krijg zo'n bak wel weg, maar het werk blijft.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:17 schreef Etsu het volgende:
[..]
Jammer genoeg is het seizoengebonden.Alweer 2 jaar geleden voor het laatst. Vind het teveel werk (en zo'n bak is teveel voor in m'n eentje) om klaar te maken.
[..]
Witlof met ham en kaas.Daarvoor mag je me wel wakker maken.
Gadverdamme.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:21 schreef IPA35 het volgende:
Knäckebröd volkoren, oude kaas (dik gesneden) en dan plakjes gegrilde olijven van AH Excellent daarop.
Is goddelijk lekker.quote:
Je mocht willen dat je mijn body had.quote:
Appelmoes is heerlijk. Op het juiste moment. Maar niet maar overal op gooien om het eetbaar te maken, dat is iets voor kinderen van vijfquote:
Wokken met beetje pindakaas.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:18 schreef Etsu het volgende:
[..]
Met appelmoes moet het te doen zijn. Kost nog geen één euro voor zo'n zakje.
Klinkt lekker.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:21 schreef IPA35 het volgende:
Knäckebröd volkoren, oude kaas (dik gesneden) en dan plakjes gegrilde olijven van AH Excellent daarop.
Goffer Ets. Soulmate.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:21 schreef Etsu het volgende:
Niet overal appelmoes overheen doenDan heb je iets gemist in je jeugd.
quote:Op zondag 11 januari 2015 20:22 schreef Tchock het volgende:
[..]
Appelmoes is heerlijk. Op het juiste moment. Maar niet maar overal op gooien om het eetbaar te maken, dat is iets voor kinderen van vijfSorry Ets.
Toch wel 5 minuten tijd om klaar te makenquote:Op zondag 11 januari 2015 20:22 schreef Tchock het volgende:
[..]
Gaat me meer om eten en keukentijd verspillen dan het geld.
Spruitjes koken duurt 10 minuten, en je moet ook nog het puntje afsnijden.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:23 schreef Yreal het volgende:
[..]
Toch wel 5 minuten tijd om klaar te maken
Spruitjes wokken met pindakaas? Watte?quote:Op zondag 11 januari 2015 20:22 schreef SpotlessMind00 het volgende:
[..]
Wokken met beetje pindakaas.
Jezus, je kunt toch lezen? Nevenschikkende argumentatie.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:23 schreef Yreal het volgende:
[..]
Toch wel 5 minuten tijd om klaar te maken
dat lijkt me lastig als je 80 uur per week werkt.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:24 schreef eriksd het volgende:
Ik probeer eten weggooien ook te voorkomen. Mislukt alleen enorm.
Hoeveel maak je wel niet klaar dan?quote:Op zondag 11 januari 2015 20:24 schreef eriksd het volgende:
Ik probeer eten weggooien ook te voorkomen. Mislukt alleen enorm.
Ik zie Erik geen maaltijdsalades vreten. Die laat liever pizza aanrukken.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:25 schreef Yreal het volgende:
[..]
dat lijkt me lastig als je 80 uur per week werkt.
He?quote:Op zondag 11 januari 2015 20:25 schreef Yreal het volgende:
[..]
dat lijkt me lastig als je 80 uur per week werkt.
Schijfjesquote:
Vers voedsel maken we eigenlijk altijd wel op. Potten en blikken met een THT van 5 jaar, die redden het meestal juist nietquote:Op zondag 11 januari 2015 20:24 schreef eriksd het volgende:
Ik probeer eten weggooien ook te voorkomen. Mislukt alleen enorm.
Pizza? Misschien eens per half jaar. Paupervoedsel en baggervet.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:26 schreef IkeDubaku99 het volgende:
[..]
Ik zie Erik geen maaltijdsalades vreten. Die laat liever pizza aanrukken.
Omdat jij per se die aardappels op wou, maar ik kan me lekkerdere dingen bedenken dan gekookte aardappels. Maak het zelf ook nooit.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:25 schreef Etsu het volgende:
[..]
wat at jij dan toen we boerenkool klaarmaakten?
Waarom nou weer "paupervoedsel"quote:Op zondag 11 januari 2015 20:27 schreef eriksd het volgende:
[..]
Pizza? Misschien eens per half jaar. Paupervoedsel en baggervet.
Neenee, ik zit zeker wel 4-5x per week aan de aardappels, vlees en groente.
quote:Op zondag 11 januari 2015 20:27 schreef Paxcon het volgende:
[..]
Omdat jij per se die aardappels op wou, maar ik kan me lekkerdere dingen bedenken dan gekookte aardappels. Maak het zelf ook nooit.
Het is boerenkoolstamppot.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:28 schreef Etsu het volgende:
[..]Wat hoort in een boerenkool-stampot dan?
Eierspätzlequote:Op zondag 11 januari 2015 20:27 schreef Etsu het volgende:
Het beste blijft macaroni met ei doorheen![]()
Paxcon emogifte me toen ik een ei bakte voor mezelf toen we macaroni gingen koken.
Deegschijf met doorgezouten prut erop. Neenee Tchock, dat is niet best.quote:
??quote:Op zondag 11 januari 2015 20:28 schreef Etsu het volgende:
[..]Wat hoort in een boerenkool-stampot dan?
Dat ligt er uiteraard volkomen aan hoe je het maakt en wat je er op doet. Overigens is een boterham met kaas ook een "deegschijf met doorgezouten prut erop". Onzinargumentatie.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:28 schreef eriksd het volgende:
[..]
Deegschijf met doorgezouten prut erop. Neenee Tchock, dat is niet best.
Jij zegt dat je lekkerdere dingen kan bedenken met boerenkool doorheen. Gekookte aardappels horen daarin, niks anders.quote:
Lekkerdere dingen dan gekookte aardappels als etenquote:Op zondag 11 januari 2015 20:29 schreef Etsu het volgende:
[..]
Jij zegt dat je lekkerdere dingen kan bedenken met boerenkool doorheen. Gekookte aardappels horen daarin, niks anders.
Moeilijk doen en geen Turks brood gebruikenquote:Op zondag 11 januari 2015 20:29 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Zelf pizza maken inclusief het deeg
ik heb over in een stamppotquote:Op zondag 11 januari 2015 20:30 schreef Paxcon het volgende:
[..]
Lekkerdere dingen dan gekookte aardappels als eten
Beide heerlijk.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:30 schreef SpotlessMind00 het volgende:
Boerenkoolstamppot over pizza any day.
Niks moeilijk doen. Traditioneel deeg bereiden neemt slechts 24u in beslag (no pun)quote:Op zondag 11 januari 2015 20:30 schreef Etsu het volgende:
[..]
Moeilijk doen en geen Turks brood gebruiken
Zo ziet een gemiddeld Chinees of Spaans restaurant er ook uit, kei lekkerquote:Op zondag 11 januari 2015 19:24 schreef Tchock het volgende:
[..]
Schijn kan bedriegen. Ik ken een tent waar je op witplasticen stoeltjes in TL-licht aan een campingtafel zit maar waar ze heerlijke sushi maken.
Ja dat zie ik, maar dat er aardappels in stamppot boerenkool zit staat helemaal niet ter discussiequote:
Daarom eet ik ook nooit een boterham met kaas. Walgelijk.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:29 schreef Tchock het volgende:
[..]
Dat ligt er uiteraard volkomen aan hoe je het maakt en wat je er op doet. Overigens is een boterham met kaas ook een "deegschijf met doorgezouten prut erop". Onzinargumentatie.
Geen fabriekszooi nee, wel eigen gemaakte Franse vloerbrood uit de oven gewoon met een klodder ekte boter + beleg. Oh nom nom nomquote:Op zondag 11 januari 2015 20:10 schreef eriksd het volgende:
Hier ook nog idioten die geen brood eten?
Dit dusquote:Op zondag 11 januari 2015 20:11 schreef IkeDubaku99 het volgende:
[..]
Zelf ben ik redelijk kieskeurig met wat ik naar binnen werk.
Dan heb ik je post verkeerd geïnterpreteerd.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:32 schreef Paxcon het volgende:
[..]
Ja dat zie ik, maar dat er aardappels in stamppot boerenkool zit staat helemaal niet ter discussie
Deze is juist goed.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:32 schreef Etsu het volgende:
[..]
Bah. Neem altijd die van Big American of Dr. Oekter Ristorante.
Alle andere is smakeloos.
quote:Op zondag 11 januari 2015 20:33 schreef Etsu het volgende:
Boterham met kaasIs inderdaad ook smerig.
Gesmolten kaas daarentegen
quote:Op zondag 11 januari 2015 20:33 schreef Etsu het volgende:
Boterham met kaasIs inderdaad ook smerig.
Gesmolten kaas daarentegen
Klopt, maar prima te dulden als je brak bent.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:33 schreef IPA35 het volgende:
[..]
Deze is juist goed.
Big American is onverfijnd met te zoete shit erop.
Alle diepvriespizza's zijn smakeloos. Nouja, je proeft wel zout, maar dat doet je bek samentrekken, want het zit er rijkelijk opquote:Op zondag 11 januari 2015 20:32 schreef Etsu het volgende:
[..]
Bah. Neem altijd die van Big American of Dr. Oekter Ristorante.
Alle andere is smakeloos.
Tosti salami.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:33 schreef Etsu het volgende:
Boterham met kaasIs inderdaad ook smerig.
Gesmolten kaas daarentegen
Jij bent smakeloos.quote:Op zondag 11 januari 2015 20:34 schreef Sideshowbobbie het volgende:
[..]
Alle diepvriespizza's zijn smakeloos. Nouja, je proeft wel zout, maar dat doet je bek samentrekken, want het zit er rijkelijk op
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |