ja tuurlijk, maar ik bedoel meer met je handen waar je net vlees mee hebt staan kneden een schaal pakken waar ze het eindproduct in opdient enzo.quote:
Die zijn echt wel gewassen hoor, als je naar 24 kitchen kijkt dan zie je dat er heel veel aandacht aan hygiene word besteedquote:Op woensdag 11 juni 2014 21:44 schreef Molo het volgende:
[..]
ja tuurlijk, maar ik bedoel meer met je handen waar je net vlees mee hebt staan kneden een schaal pakken waar ze het eindproduct in opdient enzo.
ik besef heel goed dat ik er overdreven op gefocust ben, maar ik ben het echt niet met je eens.quote:Op woensdag 11 juni 2014 22:37 schreef icloud het volgende:
[..]
Die zijn echt wel gewassen hoor, als je naar 24 kitchen kijkt dan zie je dat er heel veel aandacht aan hygiene word besteed
nou... ik ben nu 24kitchen aan et kijken en ze zijn er weer op.. ik hoop dat et een oude herhaling is! hoop echt NIET dat ze terug zijnquote:Op donderdag 12 juni 2014 07:23 schreef Mystikvm het volgende:
Die twee wijven spanden echt de kroon. Zelden zo'n onappetijtelijk TV-programma gezien. Heel goed dat die vieze mutsen geschrapt zijn. Ze waren nog niet begonnen of ze hingen alweer tot hun ellebogen in het eten.
Dat doet Rudolf ook, zo viezigquote:Op donderdag 12 juni 2014 00:19 schreef sjeppert het volgende:
Behalve Mounir dan...die schraapt altijd met zijn mes zijn hele handpalmen leeg. Lekker al die dode huidcellen
ik hoor wat je bedoelt. jeetje ik kijk nu een paar minuten maar wat is dat irritant zeg!!!quote:Op woensdag 14 mei 2014 11:49 schreef Mystikvm het volgende:
Godver, in dat programma van die Turkse kok zit een achtergrondmuziekje wat rete-irritant is, 10 seconden duurt en voortdurend in een loopje blijft spelen. Na een paar minuten kijken wil je jezelf al door je hoofd schieten.
Is deze wel beter dan de NL/BE versie?quote:Op woensdag 16 juli 2014 12:24 schreef borisz het volgende:
Ze gaan The Taste UK en US uitzenden
http://www.24kitchen.nl/thetaste
wie bedoel je? Die Arabische/midden Oosterse dames?quote:Op zaterdag 19 juli 2014 02:59 schreef icloud het volgende:
Gaverdamme de hele week moederdag recepten en kluns en kluns word weer uitgezonden
oh die wijven.... ja, die mogen van mij gewoon lekker vakken gaan vullen bij de Action ofzoquote:Op zaterdag 19 juli 2014 03:06 schreef icloud het volgende:
Ja, we gaan samen arabisch brood maken van mijn moeder vroeger maar nu maakt mijn vader het, bij ons thuis doet mamma dat grietjes
Ze zijn al een jaar geleden ontslagenquote:Op zaterdag 19 juli 2014 03:08 schreef Molo het volgende:
[..]
oh die wijven.... ja, die mogen van mij gewoon lekker vakken gaan vullen bij de Action ofzo
neem wel aan dat ze nog geld krijgen voor deze uitzendingen, toch?quote:Op zaterdag 19 juli 2014 03:09 schreef icloud het volgende:
[..]
Ze zijn al een jaar geleden ontslagen
Geen idee, ik neem aan dat ze eenmalig betaald worden.quote:Op zaterdag 19 juli 2014 03:10 schreef Molo het volgende:
[..]
neem wel aan dat ze nog geld krijgen voor deze uitzendingen, toch?
Nee joh kom je daar bijquote:Op zaterdag 19 juli 2014 03:09 schreef icloud het volgende:
[..]
Ze zijn al een jaar geleden ontslagen
Tuurlijk wel, sinds dat mounier grenzenloos koken doet maakt 24kitchen geen gebruik meer van hun dienstequote:
Ik vind dat wijf erger, met haar drankjesquote:Op donderdag 31 juli 2014 09:39 schreef renwan het volgende:
Die gozer van koken in de tuin moet echt een nekschot krijgen
Naar wijf, ja. Andy is wel OK, maar hij moet zijn neus uit het eten halen. Die gast moet toch een hernia hebben.quote:Op donderdag 31 juli 2014 09:49 schreef alors het volgende:
[..]
Ik vind dat wijf erger, met haar drankjes
Dat is inderdaad ook een doos. Maar die vent heeft zo'n verschrikkelijk vervelend accent. Buitenlands met een vleugje amsterdams ofzo.quote:Op donderdag 31 juli 2014 09:49 schreef alors het volgende:
[..]
Ik vind dat wijf erger, met haar drankjes
Hij is echt vervelend ja, alles is SUPERlekker, en hij staat inderdaad met z´n kop in het eten...quote:Op donderdag 31 juli 2014 10:48 schreef renwan het volgende:
[..]
Dat is inderdaad ook een doos. Maar die vent heeft zo'n verschrikkelijk vervelend accent. Buitenlands met een vleugje amsterdams ofzo.
Dramatisch
Verder zal Rudolf vanaf 1 september gaan bakken met kinderen in Rudolph's Little Bakeryquote:Grenzeloos Koken-chef John Gerdsen presenteert deze nazomer zijn boek Bon Appétit. Het boek wordt dit weekend feestelijk gepresenteerd tijdens ProefPark Haarlem, een culinair evenement voor jong en oud.
Op zondag 24 augustus kookt John om 15.00 uur een aantal van de gerechten uit zijn boek op het podium van ProefPark Haarlem, en is er de gelegenheid hem vragen te stellen of het boek te laten signeren.
Na het weekend zal Bon Appétit in de winkels liggen en te bestellen zijn.
Zapte er naartoe, helaas al afgelopen.quote:Op maandag 1 september 2014 20:42 schreef Doedezemaar het volgende:
Ik kijk nu naar een programma over koffie: Artisti del gusto. Mijn hemel, neem dan gewoon een Italiaanse presentatrice ipv deze Canadese dame die beroerd Italiaans spreekt. Het verpest het programma compleet.
quote:Door de overname van alle aandelen van Jan Dekker Holding in de 24Kitchen joint venture, is Fox volledig eigenaar van 24Kitchen geworden.
Fox International Channels (FIC) maakt bekend dat de zendergroep alle aandelen overneemt van Jan Dekker Holding in de 24Kitchen joint venture.
Vier jaar geleden kwamen Jan Dekker en FIC samen om een nieuw TV-concept te lanceren op de Nederlandse markt. Volgens Fox is 24Kitchen inmiddels al geruime tijd een van de meest geliefde mediamerken in Nederland, met een loyale en actieve achterban. 'De betrokkenheid van deze fans heeft onder andere geleid tot het drie keer op rij winnen van de award voor "beste digitale TV zender van het jaar" en het twee maal op rij winnen van de "beste website van het jaar".'
Fox zegt met deze stap haar geloof in het merk 24Kitchen te bevestigen, als ook in het verder ontwikkelen van originele en relevante content voor de groeiende groep 24Kitchen-fans. 'Wij zijn verheugd over deze volgende fase in de ontwikkeling van 24Kitchen. De zendergroep zal blijven innoveren en fors investeren in Nederlandse programma’s om 24Kitchen verder te ontwikkelen als relevante en geliefde zender en als crossmedia-platform voor de fans.'
- See more at: http://www.adformatie.nl/(...)sthash.xjfFF8gS.dpuf
Ik denk dat hij een paar tropenjaren achter de rug heeft, verdienen eraan lijkt me prima.quote:
quote:Presentatrice en kookliefhebber Miljuschka Witzenhausen gaat aan de slag voor het platform 24Kitchen. Niet alleen is ze komend jaar op de zender te zien als chef en presentatrice, maar komt ook haar eigen succesvolle culinaire blog onder de vleugels van 24kitchen.nl. Naast haar tv-carričre, die zij ooit is begonnen bij TMF, ontwikkelde Miljuschka een grote liefde voor goed eten en deelt ze haar huisgemaakte recepten en avonturen binnen en buiten de keuken voor een ieder die van eten houdt.
In de keuken staan betekent voor Miljuschka pure ontspanning: “Als de kinderen de tent afbreken, ga ik de keuken in. Dan ziet het leven er een stuk rooskleuriger uit. Eten is ademen. Een eerste levensbehoefte. Maar ook een manier om emoties te uiten, herinneringen te creëren en te communiceren.”
Blog met recepten en hotspots
Miljuschka ’s overheerlijke signature dishes zijn vanaf volgende maand te vinden op haar eigen blog op de website van 24Kitchen. Haar passie voor goed eten toont ze met ambachtelijke gerechten, waarbij ze grote projecten, zoals een hele haas of ingewikkelde taart, niet schuwt. Daarnaast neemt de keukengodin ook een kijkje achter de schermen bij foodleveranciers, topchefs en restaurants in entertainende video’s.
Biografie
Miljuschka begon op negentienjarige leeftijd als presentatrice bij muziekzender TMF. Na drie jaar bij TMF en anderhalf jaar acteren in de Nederlandse soapserie ‘Onderweg Naar Morgen’, stortte zij zich fulltime op het moederschap een ontwikkelde ze een grote liefde voor koken. Dat bleef niet onopgemerkt, want in 2014 werd zij gevraagd als columniste bij het culinaire blog Culy.nl en is zij ook ambassadrice voor de Youth Food Movement van slowfood. Daarnaast schrijft ze maandelijks recepten voor vogue.nl.
Er zijn volgens mij al een tijd geen nieuwe afleveringen meer op tv, dus ook geen nieuwe recepten.quote:Op zondag 26 april 2015 20:33 schreef Arthur_Spooner het volgende:
Ik haalde nog weleens een recept van de makkelijke maaltijd website af maar die wordt niet meer bijgewerkt.
Zou dat met de overname van Fox te maken hebben?
Jammer. Hopelijk komt er snel een nieuwe serie. Zie nu alleen maar dat ergerlijke programma over die bruidstaarten.quote:Op zondag 26 april 2015 20:40 schreef alors het volgende:
[..]
Er zijn volgens mij al een tijd geen nieuwe afleveringen meer op tv, dus ook geen nieuwe recepten.
Ik kijk al een tijd niet meer maar ik ben blij om te zien dat ik niet de enige ben die zich kapot ergert aan die gekquote:Op woensdag 18 november 2015 08:53 schreef lady-wrb het volgende:
ik heb een tijd niet gekeken maar die schreeuwerige italiaan, is die ook weg? #hoopvol
Nee, die eikel is er nog steeds.quote:Op woensdag 18 november 2015 08:53 schreef lady-wrb het volgende:
ik heb een tijd niet gekeken maar die schreeuwerige italiaan, is die ook weg? #hoopvol
Ik zag gisteren een uitzending van john waarin hij vertelde dat de kijker zijn stortvloed aan franse termen niet kon waarderen, hij het boetekleed aantrok en plechtig beloofde beter uit te leggen en makkelijkerquote:Op woensdag 18 november 2015 10:01 schreef soapie het volgende:
Ik vind Gio wel grappig, itt John Gerssen ofzoiets, vreselijke vent is dat. weet niet of hij er nog op is eigenlijk, ik kijk bijna niet meer....
quote:Op woensdag 18 november 2015 10:04 schreef Merode32 het volgende:
[..]
Ik zag gisteren een uitzending van john waarin hij vertelde dat de kijker zijn stortvloed aan franse termen niet kon waarderen, hij het boetekleed aantrok en plechtig beloofde beter uit te leggen en makkelijker
Rode fruit insert franse naam, moet je maar even terug kijken.quote:
Ze hebben daar een eigen zender, je zou dus grenzeloos koken servie kunnen uitwisselen met de nederlandse versie van grenzeloos koken.quote:Op vrijdag 20 november 2015 12:48 schreef MrsDuck het volgende:
[..]
Wie doet ze dan? Ik bedoel niet met Sara la Fountain, maar met een Nederlandse presentator.
ik vind Danny ook wel leuk hoor. alleen niet een hele dag, dan gaat het vervelen. laatst had hij achter elkaar van die oma's met hun Indische recepten. dat kwam me na een uur de strot wel uitquote:Op woensdag 18 november 2015 09:43 schreef alors het volgende:
Haten op Giovanni
Wat een baas
Ik vind bijna iedereen behalve, Mounir, Evert, Roberta, Rudolph irritanter dan hem. EsteeDanny, dat manwijf die chefkok is, die twee tutjes met hun Arabische dingen, Andrea, dan zap ik altijd weg of het geluid gaat uit.
ja ik krijg bij martha steward zo'n direktrice-gevoel. zo van: zoals ik doe is de enige juiste manier.quote:Op donderdag 19 november 2015 14:05 schreef alors het volgende:
Die Martha Stewart vind ik trouwens echt een naar mens, niet leuk om naar te kijken. Die Australische/Nieuw Zeelandse was zo leukAnna Langbein.
Die Lorraine Pascale is ook wel sympathiek, maar ze kookt bijna alleen maar met drank en met varken
Ja zo'n lage stem voor een vrouw heeft ze ook, komt een beetje autoritair over.quote:Op vrijdag 20 november 2015 14:25 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
ja ik krijg bij martha steward zo'n direktrice-gevoel. zo van: zoals ik doe is de enige juiste manier.
heel irritant
Lorraine Pascal is toch die donkere vrouw? die doet me qua presenteren een beetje denken aan Nigella, maar ze doet leuke dingen soms
Echt zo'n lieve vrouw lijkt me datquote:
Die Langbein praat wel echt alsof er al tien jaar lang een aardappel vast zit in haar keel, heel irritant.quote:Op donderdag 19 november 2015 14:05 schreef alors het volgende:
Die Martha Stewart vind ik trouwens echt een naar mens, niet leuk om naar te kijken. Die Australische/Nieuw Zeelandse was zo leukAnna Langbein.
Die Lorraine Pascale is ook wel sympathiek, maar ze kookt bijna alleen maar met drank en met varken
Harry Eastwood. Met dr stomme Frans/Engels combinatie in die winkelstukjes. Brrrr.quote:Op vrijdag 20 november 2015 21:42 schreef Grutsk het volgende:
Hoe heet die chick trouwens met haar Baking Good Baking Bad? Die is zo fucking irritant met haar gegiechel en naughty, naughty, naughty.
Nee, doe mij maar Giovanni en zijn Italiaanse kookwedstrijd.
Die heb ik ook laatst gemaakt, ipv kipfilet had ik drumsticks gemarineerd en in de oven gedaan; heerlijk gegeten.quote:Op woensdag 25 november 2015 23:40 schreef moemoe het volgende:
Het nieuwe programma van Jamie Oliver vind ik erg leuk: http://www.24kitchen.nl/jamies-super-food
Zoals ook bij 30 minute meals (van zijn hand) zijn het vrij vlotte en gemakkelijke recepten. Alleen dan nu in een andere variant.
1 recept inmiddels van geprobeerd en die is lekker bevallen. Kip gemarineerd met kurkuma & oregano met paprika en zelfgemaakte hummus + groene bladgroenten. Echt een gerecht met langzame koolhydraten, nadien was ik zeker voor 2,5 uur verzadigd.
Was jij net zo lang verzadigd als ik?quote:Op woensdag 25 november 2015 23:56 schreef MrsDuck het volgende:
Die heb ik ook laatst gemaakt, ipv kipfilet had ik drumsticks gemarineerd en in de oven gedaan; heerlijk gegeten.
Zal het eens vragen. Vriend van me heeft een keer meegedaan in een programma daar.quote:Op woensdag 9 december 2015 18:00 schreef Merode32 het volgende:
Weet iemand waar 24kitchen haar programmas opneemt?
Ik zie dat de nieuwe afleveringen van de makkelijke maaltijd zijn opgenomen in een prachtige keuken met uitzicht op de tuin(al is de lucht verdacht blauw), ik dacht altijd dat de programmas werden opgenomen in een studio.
Bij rudolph bakkery heben ze ook zo boerenkeuken met houten balken en buitenuitzicht.quote:Op woensdag 9 december 2015 20:31 schreef Ole het volgende:
[..]
Zal het eens vragen. Vriend van me heeft een keer meegedaan in een programma daar.
Die decors zijn nep. Er is geen buiten.quote:Op woensdag 9 december 2015 20:33 schreef Merode32 het volgende:
[..]
Bij rudolph bakkery heben ze ook zo boerenkeuken met houten balken en buitenuitzicht.
Volgens mij zat de studio in Houten.quote:Op woensdag 9 december 2015 18:00 schreef Merode32 het volgende:
Weet iemand waar 24kitchen haar programmas opneemt?
Ik zie dat de nieuwe afleveringen van de makkelijke maaltijd zijn opgenomen in een prachtige keuken met uitzicht op de tuin(al is de lucht verdacht blauw), ik dacht altijd dat de programmas werden opgenomen in een studio.
Dacht ik ook, maar waarom zou je voor een kookprogramma een "buiten creeren" of he studio volhangen met zware massieve balken?quote:Op donderdag 10 december 2015 09:37 schreef Stansfield het volgende:
[..]
Volgens mij zat de studio in Houten.
Omdat je zo een sfeervolle keuken maakt. Anders is het zo klinisch.quote:Op donderdag 10 december 2015 09:55 schreef Merode32 het volgende:
[..]
Dacht ik ook, maar waarom zou je voor een kookprogramma een "buiten creeren" of he studio volhangen met zware massieve balken?
Sfeer inderdaad. Insteek van Rudolph's Bakery is ook dat huiselijke gevoel van leuk gezellig dingetjes bakken. In tegenstelling tot Martha Stewart die in een glimmende keuken staat te bakken.quote:Op donderdag 10 december 2015 09:55 schreef Merode32 het volgende:
[..]
Dacht ik ook, maar waarom zou je voor een kookprogramma een "buiten creeren" of he studio volhangen met zware massieve balken?
Ik vind de keuken van steward mooier, professioneler en leid niet af van de kern.quote:Op donderdag 10 december 2015 10:35 schreef Crientj het volgende:
[..]
Sfeer inderdaad. Insteek van Rudolph's Bakery is ook dat huiselijke gevoel van leuk gezellig dingetjes bakken. In tegenstelling tot Martha Stewart die in een glimmende keuken staat te bakken.
[ afbeelding ]
Versus
[ afbeelding ]
Die backstage filmpjes van Rudolph's Bakery zijn wel leuk om te zien.
Is irritant als iets om 17:00 moet beginnen en het komt pas om 19:00 uurquote:
Erg leuk. Leuke gerechten, geen uitgekauwde verhaaltjes en ze is geen Estee.quote:Op woensdag 16 december 2015 17:56 schreef Merode32 het volgende:
Wat vinden jullie van miljuschka bij de mm?
Evert was natuurlijk een beetje uitgekookt, zo groot is de hollandse keuken niet.quote:Op woensdag 16 december 2015 19:13 schreef Mystikvm het volgende:
[..]
Erg leuk. Leuke gerechten, geen uitgekauwde verhaaltjes en ze is geen Estee.
Wat een kutkleuter is dat zeg. Evert schrappen, en haar houden
Leuk, erg leuk eigenlijk welquote:Op woensdag 16 december 2015 17:56 schreef Merode32 het volgende:
Wat vinden jullie van miljuschka bij de mm?
Ik zat vandaag naar haar te kijken(lekker wijffie) maar ik kreeg ernstig het gevoel dat ze alla minute bedenkt wat ze gaat doen(en dat ook hardop bedenkt), het zal wel niet want het is tv.quote:
Ze adviseerde gisteren om een cheesecake in een beslagje te dompelen en te frituren.quote:Op donderdag 17 december 2015 09:49 schreef MrsDuck het volgende:
Miljuschka is wel de nieuwste ster aan het 24Kitchenfirnament. Foodtrucks was een hit, maar in MM vind ik haar juist wat stijfjes en haar weg zoekend binnen het format. Ik snap ook niet goed waarom Bianca weg is.
Bianca was de vorige serie al weg toch? Ik vind het jammer dat Mounir weg is.quote:Op donderdag 17 december 2015 09:49 schreef MrsDuck het volgende:
Miljuschka is wel de nieuwste ster aan het 24Kitchenfirnament. Foodtrucks was een hit, maar in MM vind ik haar juist wat stijfjes en haar weg zoekend binnen het format. Ik snap ook niet goed waarom Bianca weg is.
Klopt, ik dacht dat was vanwege zwangerschapsverlof en dat ze nu weer terug kwam. Miljuschka vind ik meer voor comfort food/guilty pleasures als voor MM. Zondag komt er een talkshow op 24kitchen, dat lijkt mij beter passen.quote:Op donderdag 17 december 2015 22:58 schreef alors het volgende:
[..]
Bianca was de vorige serie al weg toch? Ik vind het jammer dat Mounir weg is.
Is die weg? Jammer.quote:Op donderdag 17 december 2015 22:58 schreef alors het volgende:
[..]
Ik vind het jammer dat Mounir weg is.
Ze hebben niemand meer over.quote:
Roberta is al een tijdjeweg en voor grenzeloos koken zijn geen plannen meer buiten het feit dat roberta geen echte italiaan is en vooral een imago speelt.quote:Op zaterdag 5 maart 2016 09:14 schreef MrsDuck het volgende:
Tjesus... 24Kitchen wordt uitgekleed. Dat wordt dus Rudolph en Grenzeloos koken op herhaling, want die rechten hebben ze vast wel. Dat er af en toe van koks, formats ed. wordt gewisseld om het fris te houden, kan ik volgen. De nieuwe programma's vallen mij meestal tegen. Miljuschka vond ik in Foodtrucks USA leuk, in MM en de talkshow viel ze mij tegen. Estee gaat, maar is wat te geknutseld in Vlees noch Vis. Je helden moet je koesteren en Rudolph, Roberta (had zo Italië in Grenzeloos koken kunnen overnemen) en Mounir waren toch wel heel goed. 24Kitchen heeft food op de kaart gezet, foodblogs en kookprogramma's schieten als paddestoelen uit de grond. Maar de zender gaat dadelijk als eerste ten onder als de hype voor bij is.
Er zijn héél wat kookprogramma's op de buis geweest voor 24Kitchen,dus om te stellen dat het 'food' op de kaart heeft gezet lijkt me overdreven. Ook denk ik dat koken en de interesse in voeding geen trend is, maar dat er bínnen deze categorie wel veel trends zijn. Iemand interesse in een startpakket moleculair koken?quote:Op zaterdag 5 maart 2016 09:14 schreef MrsDuck het volgende:
Tjesus... 24Kitchen wordt uitgekleed. Dat wordt dus Rudolph en Grenzeloos koken op herhaling, want die rechten hebben ze vast wel. Dat er af en toe van koks, formats ed. wordt gewisseld om het fris te houden, kan ik volgen. De nieuwe programma's vallen mij meestal tegen. Miljuschka vond ik in Foodtrucks USA leuk, in MM en de talkshow viel ze mij tegen. Estee gaat, maar is wat te geknutseld in Vlees noch Vis. Je helden moet je koesteren en Rudolph, Roberta (had zo Italië in Grenzeloos koken kunnen overnemen) en Mounir waren toch wel heel goed. 24Kitchen heeft food op de kaart gezet, foodblogs en kookprogramma's schieten als paddestoelen uit de grond. Maar de zender gaat dadelijk als eerste ten onder als de hype voor bij is.
Oh ja, voor thuisquote:Op zaterdag 5 maart 2016 10:50 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Er zijn héél wat kookprogramma's op de buis geweest voor 24Kitchen,dus om te stellen dat het 'food' op de kaart heeft gezet lijkt me overdreven. Ook denk ik dat koken en de interesse in voeding geen trend is, maar dat er bínnen deze categorie wel veel trends zijn. Iemand interesse in een startpakket moleculair koken?![]()
Jeroen Meeus is anders top.quote:Op zaterdag 5 maart 2016 17:02 schreef LPFAN het volgende:
Ik vind 24kitchen de laatste tijd toch ook steeds minder aan. Al die belgische programma's opeens en ook allemaal met zoete dingenIk zie liever toch iemand een stukje vlees of iets anders klaarmaken.
Ja hem vind ik nog wel tof idd! Kijk het soms ook op een, komt het ook op. Maar die programma's met die Wim, De zoete zonde en goe gebakken. Zit amper verschil tussen.quote:Op zaterdag 5 maart 2016 17:10 schreef TargaFlorio het volgende:
[..]
Jeroen Meeus is anders top.
Dat zoete hoeft voor mij ook niet.
Naast dat Meeus gewoon een aardige gast is vind ik zijn programma leuk omdat het toch net wat andere gerechten zijn dan in Nederland.quote:Op zaterdag 5 maart 2016 17:27 schreef LPFAN het volgende:
[..]
Ja hem vind ik nog wel tof idd! Kijk het soms ook op een, komt het ook op. Maar die programma's met die Wim, De zoete zonde en goe gebakken. Zit amper verschil tussen.![]()
Ja idd, denk ik ook wel.quote:Op zaterdag 5 maart 2016 17:33 schreef TargaFlorio het volgende:
Ik verwacht dat 24Kitchen meer een internationaal kanaal wordt met veel buitenlandse programma's en de Nederlandse programma's steeds zeldzamer.
Jan dekker heeft gecasht niet rudolph.quote:Op zaterdag 5 maart 2016 16:09 schreef Zelfscanner het volgende:
Moet je je zender maar niet verkopen.
Aha, ik heb altijd gedacht (en zo kwam het bij de start over) dat rudolph er geheel voor verantwoordelijk was.quote:Op zaterdag 5 maart 2016 18:33 schreef Merode32 het volgende:
[..]
Jan dekker heeft gecasht niet rudolph.
Rudolph is nooit voor een noemenswaardig deel aandeelhouder geweest, hij kon dus ook niet beslissen over de verkoop en is waarschijnlijk meer kwijtgeraakt dan verdiend.
Hoe bedoel je dat hij waarschijnlijk meer is kwijtgeraakt?quote:Op zaterdag 5 maart 2016 18:33 schreef Merode32 het volgende:
[..]
Jan dekker heeft gecasht niet rudolph.
Rudolph is nooit voor een noemenswaardig deel aandeelhouder geweest, hij kon dus ook niet beslissen over de verkoop en is waarschijnlijk meer kwijtgeraakt dan verdiend.
quote:Op zaterdag 5 maart 2016 21:34 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Aha, ik heb altijd gedacht (en zo kwam het bij de start over) dat rudolph er geheel voor verantwoordelijk was.
Weet ik dat ook weer.
Financieel zal hij er niet slechter op geworden zijn.quote:Op zondag 6 maart 2016 12:19 schreef DappereDodo77 het volgende:
[..]
Hoe bedoel je dat hij waarschijnlijk meer is kwijtgeraakt?
Dan moet je nu kijken, ze zijn bezig met een fantastisch afscheid.quote:Op maandag 7 maart 2016 17:12 schreef Elan het volgende:
Rudolph was wel de beste vond ik.
Zijn recepten zijn erg toegankelijk.
Geen tijd nu.quote:Op maandag 7 maart 2016 17:18 schreef Merode32 het volgende:
[..]
Dan moet je nu kijken, ze zijn bezig met een fantastisch afscheid.
Ook al was het zo niet bedoeld.
Inderdaad, ik viel er toevallig middenin, maar het is een geweldige aflevering.quote:Op maandag 7 maart 2016 17:11 schreef Merode32 het volgende:
Nu de 500ste bakkery met andre van duin en publiek, echt te gek, heerlijk lachen.
Je bedoelt zeker Anthony Bourdain ?quote:Op dinsdag 15 maart 2016 12:11 schreef RedFever007 het volgende:
ik vind (vond) 24K altijd wel leuk om even langs te zappen. Rudolph met z'n baksels natuurlijk! Mooi om te zien hoeveel plezier hij uitstraalt bij het bakken. Jamie oliver met 15/30 minute meals, die kerel die steeds naar een andere plek/stad ging om lokaal te eten. (naam ff kwijt, ging ook stroopwafels in Nederland eten o.a) keek ik graag. Veel andere shows deden me niet zoveel of zelfs niets. Roberta is welWil ik wel eens een keertje mee "koken"
![]()
Vind Esmee whatever echt vreselijk irritant, die vega shizzle uit vlees noch vis. Irritant mokkel Brrrrr
Kans dat ik 24K nog veel ga kijken is gering denk ik
quote:24Kitchen bestaat op 1 oktober vijf jaar. Dat wil de zender niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het jubileum wordt op grootse wijze gevierd met speciale programma's, een boek en traktaties.
Ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum brengt 24Kitchen een speciaal weekend voor bakliefhebbers,. De 24Kitchen-chefs gaan bovendien het land in met traktaties om hun fans te bedanken. Sinds oktober 2011 is 24Kitchen uitgegroeid tot een cross-mediaal foodplatform met een grote achterban. Het succes werd beloond: drie keer op rij mocht 24Kitchen de prijs voor beste digitale zender van Totaal TV in ontvangst nemen.
FEESTELIJK BAKWEEKEND
24Kitchen staat het weekend van 1 en 2 oktober geheel in het teken van bakprogramma’s van Nederlandse en internationale chefs. Onderdeel van dit weekend is een gloednieuwe feestspecial waarin 24Kitchen chefs Miljuschka Witzenhausen en Danny Jansen laten zien hoe het populairste recept van 24kitchen.nl wordt gemaakt: de appeltaart. De chefs van 24Kitchen trekken op 1 oktober bovendien het land in om daar hun fans te ontmoeten, te bedanken én te trakteren op een appelgebakje. In Den Bosch, Utrecht en Haarlem kunnen kookfanaten die er snel bijzijn een traktatie ophalen bij hun idolen en een 24Kitchen-boek laten signeren.
RECEPTENBOEK 24KITCHEN
In het kader van het vijfjarig jubileum brengt 24Kitchen ook een speciaal boek uit. 'Feest' is een inspirerend kookboek vol geweldige recepten voor feestelijke gelegenheden. Een uitgebreid diner met Kerstmis, pepernoten voor Sinterklaas, de paasbrunch of een kinderpartijtje in de achtertuin: bij feest hoort lekker eten. Met dit boek kunnen de lezers indruk maken met een culinair meesterstuk, een heerlijk ontbijt op bed brengen, snelle hapjes zoeken voor een spontane borrel of een verjaardagstaart bakken. In het boek staan meer dan honderd heerlijke recepten voor allerlei gelegenheden en geven de 24Kitchen-chefs tips en recepten van hun signature dishes.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |