Eens.quote:Op donderdag 10 april 2014 20:45 schreef golfer het volgende:
Wat doe je nou geheimzinnig over de prijs?
Ja lang niet zo lekker als sommige Aziatische gerechten die ik van em heb gezien.quote:Op donderdag 10 april 2014 21:24 schreef Myraela het volgende:
Het ziet er wel een beetje flets uit, allemaal.
Maar de smaak was uitstekend en dat is natuurlijk ook belangrijk hèquote:Op donderdag 10 april 2014 22:57 schreef FutureFairytale het volgende:
Ja lang niet zo lekker als sommige Aziatische gerechten die ik van em heb gezien.
Als dat zo isquote:Op donderdag 10 april 2014 22:58 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Maar de smaak was uitstekend en dat is natuurlijk ook belangrijk hè
Oh, dan klopt hun eigen prijslijst dus niet die ze online hebben staan. Of je had toch niet de dagschotel.quote:Op vrijdag 11 april 2014 19:52 schreef Iwanius het volgende:
Golfer zit er ook naast met zijn bevindingen want wat ik heb gehad waren grote porties!
Van de grote borden met de stukken lam krijg je deze nooit zo vol als dat ik heb dus betaal je ook veel meer dan die 6 euro die Golfer opsomde en de rijst komt op zo een schoteltje i.p.v op zo een groot rond bord.
Oh heet dat zo? Ook goed. Ben normaliter niet zo een toetjes man maar dit zag er zo goed en uitnodigend uit,dus nemen als je er toch bent. De Turkse keuken is een keuken die ik niet echt goed ken, maar leer kennen. En die keren dat we in Turkije waren in het verleden en her en der aten in bijvoorbeeld Istanbul en andere steden kan ik niets anders zeggen dat de Turkse keuken heel veelzijdig en erg lekker is. Beetje Balkan meets the Orient smaak/stijl.. Word af en toe alleen gestoord dat de Turken (en ik weet inmiddels ook heus wel waarom) overal brood bij willen hebben.quote:
Ik ben geweest bij de opening en daarna nog een paar keer maar niet meer recentelijk want het is nu gewoon een overpriced vreetschuur geworden.quote:Op zaterdag 12 april 2014 19:47 schreef borisz het volgende:
Ben benieuwd wanneer Iwanius bij Las Palmas gaat eten
Staat hier ook nog op de verlanglijst.quote:
Jammer? Ga niet ordinair foto's zitten maken.quote:Op zondag 13 april 2014 16:12 schreef Isegrim het volgende:
Jammer dat je geen foto's hebt gemaakt, Godtje, klinkt erg goed.
Jij ook al?quote:Op zondag 13 april 2014 17:16 schreef RobinOok het volgende:
Gelukkig ben ik superordinair, geniet nooit van het gezelschap, laat staan van het eten!
quote:Op zondag 13 april 2014 17:16 schreef RobinOok het volgende:
Gelukkig ben ik superordinair, geniet nooit van het gezelschap, laat staan van het eten!
Ja ik denk ook dat de meeste gasten zouden klagen als ze geen flinke hoeveelheid hollandaise zouden krijgen bij eggs Benedictquote:Op vrijdag 25 april 2014 19:43 schreef RobinOok het volgende:
Volgens mij hoort dat niet anders, bij Eggs Benedict.
Juist ja, maar zo een kledder op de rest vond ik teveel van het goede.quote:Op vrijdag 25 april 2014 19:43 schreef RobinOok het volgende:
Volgens mij hoort dat niet anders, bij Eggs Benedict.
Er liggen toch ook gewoon gepocheerde eieren op zijn bord?quote:Op zondag 27 april 2014 13:51 schreef MutedFaith het volgende:
Eggs benedict is helemaal niet met 'zacht gekookte eieren'.
Kimmade aan de Mariastraat >>>> Saigon.quote:Op maandag 14 april 2014 20:34 schreef Selestha het volgende:
Iwanius, Saigon in Utrecht is echt een hele goede Vietnamees. Als je van Vietnamees eten houdt, raadt ik Saigon echt voor je aan
Laat gaan. Sommigen zoeken graag om iets om handen te hebben,vaak ingegeven door 'oude' informatie van enkele crewleden en hun aanhang. Bashen om te bashen noem ik dat.quote:Op zondag 27 april 2014 18:30 schreef RobinOok het volgende:
Gepocheerd is toch ook zachtgekookt? Alleen zonder schaal.
Ik zie het probleem niet hoor.
Ik moet nog steeds iets schrijven over mn FG bezoek van een paar weken geleden. Maar heb me er nog niet toe kunnen zetten. Ook nog even wat foto's bij elkaar zoeken enzo.quote:Op dinsdag 29 april 2014 12:39 schreef Iwanius het volgende:
On topic: Maar zijn er nog meer CUL lieden die wat te recenseren hebben?
quote:Op maandag 20 januari 2014 18:29 schreef Iwanius het volgende:
SOI 3
Eindelijk heeft Rotterdam weer een echte goede traditionele Thai genaamd SOI 3.
Vergeet het aftandse en overgewaardeerde Blue Mekong, ene Hua Hin, Suwannaphom
of nog erger De Kleine Ondeugd in Rotterdam-Kralingen en ChiliTime in Rotterdam-Centrum,
want SOI 3 veegt al deze zichzelf benoemde 'Thaise'restaurants in smaak en originaliteit
van tafel als je een echte liefhebber en kenner van de traditionele Thaise Keuken bent.
Hier geen aangepaste gerechten naar de Hollandse smaak zodat het naar een veredeld
Chinees-Indisch gerecht smaakt,maar alleen die basisingredienten die nodig zijn om het
gerecht die smaak en originaliteit te geven zoals men dat men met name in het noordelijke
deel van Thailand (tegen Laos aan) kent. Het concept is eigenlijk heel simpel;
Bij SOI 3 kookt men zoals men dat thuis bij moeders in Thailand is gewend. Zonder
tierlantijntjes en recht voor zijn raap zoals men dat ook ervaart als men als toerist of
backpacker door Thailand reist en bij allerlei eetstalletjes langs de weg iets nuttigt.
De zaak zelf is niet groot,hooguit 10 tafeltjes voor pak'm beet 20 personen, een brede bar
die in de lengte van de zaak tegen de muur is gevestigd en die je bij binnenkomst gelijk ziet.
Op elk tafeltje staat in typische Thaise stijl een rol wc papier om de handen schoon te vegen
de langwerpige menukaart in foldervorm en aan de muren allerlei gephotoshopte foto's die je
doet denken aan de vele beeldtenissen die je in Thailand tegenkomt.
De menukaart is simpel in opzet met voornamelijk noedelgerechten,salades en soepen.
Drank is er in overvloed en met name de verschillende internationale biersoorten is een opvallend
iets naast het standaard Thaise Singha bier. Gekozen werd voor 3 verschillende gerechten te weten:
Rijstnoodle salade met garnalen, pittige vissoep in een heldere bouillon en als hoofdgerecht
de welbekende pittige groene curry met cocosmelk en kip. Bier erbij was Singha.
Alles smaakte verrukkelijk,smaakverhoudingen klopten als een bus en sedert
lange tijd had ik voor een eerste bezoek helemaal niets op de gerechten aan te
merken. Nou ja,als het moet.1 ding dan. De curry had wel iets meer gemogen
want voor mij was het wel wat aan de magere kant qua hoeveelheid in het schaaltje.
Het mooie van SOI 3 is dat men ook een ontbijt serveert,wel in de Thaise stijl.
Daarom is men ook elke ochtend al vanaf 08:30 uur geopend voor de vroege vogels daar
gelegen aan de West-Kruiskade.
Houd er rekening mee dat SOI 3 al snel in bekendheid en zelfs populariteit begint in te winnen
want in de avonduren vanaf 18:30 uur tot zeker 21:30 uur loopt het al storm met gasten die deze
kleine culinaire Thaise parel hebben ontdekt.
Ik ben fan van deze zaak en keer er zeker weer terug al was het alleen maar om de andere
gerechten uit te proberen!
Graag die staat nog in het wensenlijstje!quote:Op donderdag 1 mei 2014 19:27 schreef Zonnetje1981 het volgende:
Zondag naar HanTing, zin in![]()
Als ik eraan denk volgen de foto's en recensie
Gewoon doen! Wordt voor mij de derde keer, vorige twee keren waren top!quote:Op vrijdag 2 mei 2014 09:46 schreef kahlie het volgende:
[..]
Graag die staat nog in het wensenlijstje!
Ik heb afgelopen zondag heerlijk gegeten bij Parkheuvel was weer top
Ik herhaal jou: Gewoon doen! Parkheuvel is echt de moeite waard en er zijn regelmatig leuke acties waar ze aan mee doen.quote:Op vrijdag 2 mei 2014 15:48 schreef Zonnetje1981 het volgende:
[..]
Gewoon doen! Wordt voor mij de derde keer, vorige twee keren waren top!
Parkheuvel staat dan weer op mijn wensenlijstje
Ziet er goed uit. Jammer van dat zwarter leisteentje waar het eerste gerecht op lag. Dat is nu wel weer wat achterhaald, maar verder leuke gerechten en zeker voor die prijs (PP, neem ik aan?)quote:Op woensdag 14 mei 2014 22:09 schreef Zo-is-dat het volgende:
Waar?
http://jiu.nu/html/
Wanneer?
Afgelopen maandag, we hadden iets te vieren!
Wat at je?
Het 5 gangen tasting menu
-knip-
Cijfer?
Een 9!
Echt ontzettend lekker gegeten en gedronken. Mooie uitleg erbij, fijne sfeer, echt genoten.
Stond dat in de Libelle?quote:Op donderdag 15 mei 2014 00:28 schreef golfer het volgende:
[..]
Jammer van dat zwarter leisteentje waar het eerste gerecht op lag. Dat is nu wel weer wat achterhaald
Ja prijs was pp. De vis was dacht ik inderdaad een van die twee, denk dat m'n lief dat ook niet meer weet. Er was veel te onthouden!quote:Op donderdag 15 mei 2014 00:28 schreef golfer het volgende:
[..]
Ziet er goed uit. Jammer van dat zwarter leisteentje waar het eerste gerecht op lag. Dat is nu wel weer wat achterhaald, maar verder leuke gerechten en zeker voor die prijs (PP, neem ik aan?)
Visgerecht was kabeljauw of heilbot met een jasje of iets anders?
Raadpleeg je bijbel, de Viva.quote:Op donderdag 15 mei 2014 09:22 schreef Pietverdriet het volgende:
Vind die kaartjes aan de glazen vreemd, aan de ene kant handig, maar aan de andere kant nogal cheap.
Ben er nog niet uit wat ik er van vind.
Ik vind het handig & cheapquote:Op donderdag 15 mei 2014 09:22 schreef Pietverdriet het volgende:
Vind die kaartjes aan de glazen vreemd, aan de ene kant handig, maar aan de andere kant nogal cheap.
Ben er nog niet uit wat ik er van vind.
Jij hebt het over de recensie van deze tent?quote:Op donderdag 15 mei 2014 09:22 schreef Pietverdriet het volgende:
Vind die kaartjes aan de glazen vreemd, aan de ene kant handig, maar aan de andere kant nogal cheap.
Ben er nog niet uit wat ik er van vind.
quote:Op donderdag 15 mei 2014 00:28 schreef golfer het volgende:
[..]
Jammer van dat zwarter leisteentje waar het eerste gerecht op lag. Dat is nu wel weer wat achterhaald
Inderdaad. Het restaurant is best leuk, maar je krijgt een beetje weinig, kan ik me nog herinneren van een flinke tijd geleden.quote:
Daar zat ik ook al aan te denkenquote:Op zondag 18 mei 2014 16:23 schreef remlof het volgende:
Zal ik doen.
Ik vermoed trouwens dat die chicken tika die we aangeboden kregen besteld was door iemand op het terras die al weg was gelopen
Je foto hier vlakboven boven doet het niet static. Enne...ziet eruit als Indiaas?quote:Op zaterdag 17 mei 2014 22:20 schreef static het volgende:
Net, een heerlijke chicken curry (nét iets te pittig, maar goed) met wat simpele bolletjes ijs erna.
In The Barn Hotel, vlakbij London.
Cijfer: 8.
En dan maar hopen dat men deze negatieve ervaring niet weghaalt zoals zovaak in het verleden op grond van "in strijd met onze huisregels"wat een andere regel is voor: "Negatieve recensies die onze goede verstandhouding met bepaalde horeca-zaken kan beinvloeden willen we niet hebben"..quote:Op zondag 18 mei 2014 15:54 schreef golfer het volgende:
Wat een afgang, Remlof. Meld je dit ook even op recensiesites als zoals Iens?
quote:Op zondag 18 mei 2014 17:18 schreef Iwanius het volgende:
En dan maar hopen dat men deze negatieve ervaring niet weghaalt zoals zovaak in het verleden op grond van "in strijd met onze huisregels"wat een andere regel is voor: "Negatieve recensies die onze goede verstandhouding met bepaalde horeca-zaken kan beinvloeden willen we niet hebben"..![]()
Remlof houd er ook rekening mee dat men bij plaatsing van je recensie eerst gaat controleren of je er wel bent geweest. Ja...ongelofelijk.Maar goed. IENS is voor mij toch al nooit geloofwaardig geweest met hun 'vriendjespolitiek'op horeca-gebied.
Das zo gruwelijk kut he...quote:Op zondag 18 mei 2014 17:58 schreef Pietverdriet het volgende:
IJs bij IJssalon Cappello Giallo in Veere
twee bolletjes vanilleijs en een mango, en een frambozen.
Structuur van het ijs was goed, de smaak kwaliteit uitermate teleurstellend
Vanille was geen vanille maar synthetisch vanilline aroma, Mango smaakte naar Mango aroma en dan heel weinig aroma gebruikt, frambozen was roze maar had net zo goed aardbeien of kers kunnen zijn, want het smaakte helemaal nergens naar.
Mijn zelfgemaakte ijs is honderden keren beter dan dit. Het ijs van de Aldi smaakt beter. Echt een afrader.
Cijfer 2
Hoort dat?quote:Op zondag 18 mei 2014 18:56 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]Zombie Kreeft
Zouden jullie het opeten? Een kreeft met groene zombie hersenen?
Darmkanaal zat er ook nog in...
Darmkanaal en die groene drap horen ze wel even te verwijderen voor het opdienen.quote:
Zekerquote:Op zondag 18 mei 2014 18:56 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]Zombie Kreeft
Zouden jullie het opeten? Een kreeft met groene zombie hersenen?
Darmkanaal zat er ook nog in...
Dat kan wel eens gebeuren bij een chicken curry, Sherlock.quote:
De eerste keer dat ik ooit een halve kreeft besteld had was ie ook zo. In het New York-hotel in Rotterdam. We waren erg verbaast, maar hebben hem wel opgegeten. Dat groene niet denk ik trouwens. Verder eigenlijk nooit meer gezien, tot nu.quote:Op zondag 18 mei 2014 18:56 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]Zombie Kreeft
Zouden jullie het opeten? Een kreeft met groene zombie hersenen?
Darmkanaal zat er ook nog in...
Vrijgezellenfeest. Dan kan je alle fatsoen het raam uit gooien en schaamteloos doen. Of zo.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |