abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 10 april 2014 @ 14:35:31 #1
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_138726980
Waar at jij vandaag, (eer-)gisteren, ergens deze week?

Is dat restaurant met de michelinster, het simpele eetcafé of je lokale chinees een aanrader of zou je het liefst de tijd willen terugdraaien zodat je een andere keus had kunnen maken omdat het er zo walgelijk was?

Voor de langere verslagen kun je terecht in de topics van het restaurant zelf, of open er een .

Waar?
Wanneer?
Wat at je?
Impressie?
Kosten?
Cijfer?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 10 april 2014 @ 14:43:16 #2
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_138727287
Ik schrok:
Paul van de Bunt van 2 sterrenrestaurant De Leuf is plotseling overleden.
Heb hier z'n boek Reis naar de Sterren nog in mijn boekenkast en lees daar nog regelmatig in.
Veel te jong. ;(
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_138727420
Waar?
Sumo Utrecht

Wanneer?
9 april 2014

Wat at je?
Geen sushi aangezien ik dat niet lust ( :') ), daarom diverse vlees en groentegerechtjes o.a. Edamame, gemarineerde champignons, lamsspiesjes, eendenborstfilet,yakitori, beef teriyaki etc.

Impressie?
De bediening was vlot, snel tempo en je gerechten staan supersnel op tafel. Eten was beter dan verwacht. Pluspunt vond ik dat de gerechten allemaal een eigen smaak hadden. Ik heb eerder bij dit soort 'ketens' gegeten en de verschillende vleessoorten hebben dan vaak allemaal dezelfde 'teriyaki' saus

Bonuspunten voor het zwarte sesamijs en verse fruit in kokossaus :9 :9 :9

Kosten?
26 euro pp + drankjes

Cijfer? 8
pi_138738303
RECENSIE

Waar?






Wat at je?




Impressie/Sfeer/Service/Bijzonderheden:

Simpel in opzet maar toch uitnodigend daar gelegen aan de Noordmolenstraat 77
te Rotterdam deze Turkse Deli.

Men heeft er elke dag twee dagschotels van waar je uit kan kiezen en die ik met
name aanbeveel, zelfs boven de overige gerechten van de kaart vanwaar je uit kan
kiezen en dan doel ik met name de grill gerechten. Reden? De dagschotels zijn vaak geiend
zijn op het Turkse eten zoals men dat thuis bij moeders krijgt.

Alles was zonder te overdrijven verrukkelijk. Echte smaken,perfect op elkaar afgestemd
en gewoon lekker met een grote L! en oh zo eenvoudig. Service was gewoon standaard
vriendelijk,zoals Turken dat altijd zijn voor hun gasten.

Hieronder wat close-ups van de gerechten.


Een simpele Turkse gemengde salade waar je zelf kan aangeven hoe jij het wilt hebben.
In mijn geval: simpel met alleen het noodzakelijke en veel rode uien en veel citroen erbij.



Heerlijke lamstukken met bot en gedroogde tomaten en gebakken aardappelschijfjes in knofllook. Zo mals,sappig dat je niet wilt dat het op raakt. :9~



Een werkelijk heerlijke bouillon waar deze giga lamsbout in ligt te samen met wortelen en aardappelen. Goed gekookt en zo mals en sappig. :9~


De gemengde witte rijst was prima en het bijgeleverde mandje met vers brood maakte het allemaal compleet. Wel dien ik te vertellen dat ik geen keuze kon maken m.b.t beide dagschotels (lam) die er allebei zo verrukkelijk uitzagen dat ik dus beiden maar heb genomen want...je bent er nu toch eenmaal en dan maar gelijk het beste wat op dat moment voorhanden is bestellen.

Let wel! Salade,drank e.d. is apart maar bij je bestelling ( van welk gerecht ook) krijg je automatisch rijst en een mandje Turks brood er gratis bij.

Kosten?


Onbelangrijk maar ik kan je vertellen dat menig eetcafé dit niet voor die prijs op tafel met die zelfde kwaliteit kan zetten!

Ik heb er i.i.g. een top adresje bij qua eten!

Cijfer?


9
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 11-04-2014 19:54:57 ]
  donderdag 10 april 2014 @ 20:45:20 #5
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_138740104
Wat doe je nou geheimzinnig over de prijs?Je kunt er gewoon toch bijzetten wat het kostte?
Salade is 4 euro. Dagschotel is 6 euro per stuk. Dus je hebt excl. drank er 16 euro voor betaald?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_138742267
Het ziet er wel een beetje flets uit, allemaal. :@
  roze donderdag 10 april 2014 @ 22:15:41 #7
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_138745360
quote:
0s.gif Op donderdag 10 april 2014 20:45 schreef golfer het volgende:
Wat doe je nou geheimzinnig over de prijs?
Eens.
Your beauty never ever scared me.
pi_138747740
quote:
14s.gif Op donderdag 10 april 2014 21:24 schreef Myraela het volgende:
Het ziet er wel een beetje flets uit, allemaal. :@
Ja lang niet zo lekker als sommige Aziatische gerechten die ik van em heb gezien.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_138747790
quote:
1s.gif Op donderdag 10 april 2014 22:57 schreef FutureFairytale het volgende:
Ja lang niet zo lekker als sommige Aziatische gerechten die ik van em heb gezien.
Maar de smaak was uitstekend en dat is natuurlijk ook belangrijk hè 8-)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_138748002
quote:
0s.gif Op donderdag 10 april 2014 22:58 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Maar de smaak was uitstekend en dat is natuurlijk ook belangrijk hè 8-)
Als dat zo is :Y maar het ziet er een beetje flauw uit, vooral die bouillon met grote stukken gekookte aardappel en weinig gekruide (zo lijkt het) lam.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_138750866
Iwanius, goede review weer! Ik ben toch vaker geneigd om voor grillgerechten te gaan als ik bij Turkse restaurants ben, ook heerlijk. En ben het eens met de rest, prijs erbij zou handig en leuk zijn.
"We stay up late every night. Regret it every morning. Then do it again."
pi_138774188
Ik vind de prijs als het dit soort zaken betreft totaal onbelangrijk dus noem ik het ook niet.
Vind ik het belangrijk dat zet ik het er wel bij maar meestal is dat geen goed signaal want als ik een prijs opnoem dan is er wel iets niet goed geweest en vind ik het te duur voor wat voorgeschoteld werd. :{

Golfer zit er ook naast met zijn bevindingen want wat ik heb gehad waren grote porties!
Van de grote borden met de stukken lam krijg je deze nooit zo vol als dat ik heb dus betaal je ook veel meer dan die 6 euro die Golfer opsomde en de rijst komt op zo een schoteltje i.p.v op zo een groot rond bord.

Mijn lijfspreuk is: Als het eten heerlijk smaakt dan moet je niet gaan zeuren over de prijs.
zowel,ga er dan niet eten en blijf thuis. :6 Daarbij flikker ik bonnen e.d. meestal weg omdat dat totaal niet interessant is als je net lekker hebt gegeten en ben ik een uur of wat later alweer vergeten wat ik heb genuttigd.

Wel grappig dat je trouwens begint over die grillgerechten Nafi want mag je raden wat ik vandaag dus nam.




heerlijke zoete/zachte pudding.
:9~

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 11-04-2014 20:00:11 ]
pi_138774288
Anderen kunnen prijs wel belangrijk vinden toch, zet het er gewoon bij.

Lekker! Was dit bij hetzelfde restaurant?
"We stay up late every night. Regret it every morning. Then do it again."
  vrijdag 11 april 2014 @ 20:29:47 #14
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_138775496
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 april 2014 19:52 schreef Iwanius het volgende:

Golfer zit er ook naast met zijn bevindingen want wat ik heb gehad waren grote porties!
Van de grote borden met de stukken lam krijg je deze nooit zo vol als dat ik heb dus betaal je ook veel meer dan die 6 euro die Golfer opsomde en de rijst komt op zo een schoteltje i.p.v op zo een groot rond bord.

Oh, dan klopt hun eigen prijslijst dus niet die ze online hebben staan. Of je had toch niet de dagschotel. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_138786969
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 april 2014 19:52 schreef Iwanius het volgende:


heerlijke zoete/zachte pudding.[/sub] :9~
Huh, pudding? Is dat niet gewoon sutlac? :{
pi_138787023
Sutlac IS toch pudding? Rijstepudding?

[ Bericht 53% gewijzigd door Pharkus op 12-04-2014 08:00:18 (off topic) ]
pi_138798715
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 april 2014 01:12 schreef Isegrim het volgende:
Sutlac IS toch pudding? Rijstepudding?

Oh heet dat zo? Ook goed. Ben normaliter niet zo een toetjes man maar dit zag er zo goed en uitnodigend uit,dus nemen als je er toch bent. De Turkse keuken is een keuken die ik niet echt goed ken, maar leer kennen. En die keren dat we in Turkije waren in het verleden en her en der aten in bijvoorbeeld Istanbul en andere steden kan ik niets anders zeggen dat de Turkse keuken heel veelzijdig en erg lekker is. Beetje Balkan meets the Orient smaak/stijl.. Word af en toe alleen gestoord dat de Turken (en ik weet inmiddels ook heus wel waarom) overal brood bij willen hebben. :D

Zoals wij Nederlanders aardappelen als centerpiece van onze maaltijden hebben en Aziaten rijst is dat bij de Turken brood. :s)

En de reden dat ik zo hoog op geef van Sofra is niet omdat het nieuw is maar omdat de smaken-smaakverhoudingen gewoon erg goed zijn voor hele simpele gerechten. Daarbij is de keuken van Sofra afkomstig van de Diyarbakir en Ufra gebieden die bekend staan als de gebieden van de culinaire hoogstandjes in Turkije en pure smaken! .

Zou ook altijd zo moeten zijn maar ik merk dat men vaak te veel gerechten zoals ik dat noem parfumeert waardoor het niet meer aan de echte traditioneelheid voldoet. Jammer.

Vanmiddag weer even snel wat Turks eten gescoord. :s)

Update!


De nieuwe Vietnamees waar vroeger de oude SUMO zat op de Kruis-kade ( begin China Town) genaamd Little Pho? is geopend en is van dezelfde eigenaar als Amuse,Dino's,Lange Muur,Chinatown,Beijing,Orient Express,Nieuwe Sumo en Orient Bar. (Japans take-away)

Twijfel nog of ik zal langs gaan al wat het alleen maar omdat ik denk te weten wat ik kan verwachten als het de Vietnamese keuken betreft. :s) Maar goed,denk er nog even over na.

[ Bericht 3% gewijzigd door Isabeau op 12-04-2014 20:47:50 ]
pi_138799277
Iwanius _O_
Wat een kennis, wat een man _O_
pi_138800605
Ik denk dat wij ook maar eens bij Sofra langs gaan. Even kijken of ze daar net zulke lekkere iskender maken als mijn vriend doet. :9
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 12 april 2014 @ 19:47:01 #20
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_138802486
Ben benieuwd wanneer Iwanius bij Las Palmas gaat eten :+
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_138804075
En nu kappen met die onzin }:| Geldt voor iedereen. Gewoon restaurantrecensies plaatsen en over restaurants en lekker (of niet lekker) eten posten en niet elkaar persoonlijk aanvallen. Ook niet met kleine steekjes onder water.

edit: in overleg met medemod alle slowchat verwijderd.

[ Bericht 9% gewijzigd door Isabeau op 12-04-2014 20:48:33 ]
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_138804916
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 april 2014 19:47 schreef borisz het volgende:
Ben benieuwd wanneer Iwanius bij Las Palmas gaat eten :+
Ik ben geweest bij de opening en daarna nog een paar keer maar niet meer recentelijk want het is nu gewoon een overpriced vreetschuur geworden. :s)

[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 12-04-2014 21:41:21 ]
pi_138806882
Ik ben er één keer geweest en dat was precies mijn conclusie.
pi_138821769
Aan de Poel

Seizoens menu:
Bereidingen van yellow-fin tonijn met kokos, oester en wasabi.
Salade gamba, panchetta en asperge met Pinot Grigio dressing.
Zeebaars à la plancha met langoustine parels en mosterd.
Gebakken foie gras met truffelcrème en jam van rabarber.
Gebraden lamsfilet met gepofte knoflook, tomaat en fregola.
Dessert van framboos, lychee, bloesem en kwark.

Link

Potverdomme! Bijna perfectie. Heerlijke gerechten. Mooi, puur en toch verrassend.
En dat alles voor een mooie prijs. Dat scheelt bijvoorbeeld belachelijk veel vergeleken met het mindere @Samhoud.

Echt top gegeten. Ik ben fan.
  zondag 13 april 2014 @ 12:57:26 #25
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_138822331
quote:
0s.gif Op zondag 13 april 2014 12:34 schreef Godtje het volgende:
Aan de Poel

Staat hier ook nog op de verlanglijst. ^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_138829374
Jammer dat je geen foto's hebt gemaakt, Godtje, klinkt erg goed.
pi_138830759
quote:
0s.gif Op zondag 13 april 2014 16:12 schreef Isegrim het volgende:
Jammer dat je geen foto's hebt gemaakt, Godtje, klinkt erg goed.
Jammer? Ga niet ordinair foto's zitten maken.
Ik ben er om te eten en van het gezelschap te genieten.

Het is wel heel erg goed. Daar heb je gelijk in.
  zondag 13 april 2014 @ 17:16:48 #28
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_138832341
Gelukkig ben ik superordinair, geniet nooit van het gezelschap, laat staan van het eten!
  zondag 13 april 2014 @ 17:20:34 #29
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_138832537
quote:
0s.gif Op zondag 13 april 2014 17:16 schreef RobinOok het volgende:
Gelukkig ben ik superordinair, geniet nooit van het gezelschap, laat staan van het eten!
Jij ook al? _O-
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 13 april 2014 @ 17:23:28 #30
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_138832664
quote:
0s.gif Op zondag 13 april 2014 17:16 schreef RobinOok het volgende:
Gelukkig ben ik superordinair, geniet nooit van het gezelschap, laat staan van het eten!
O+ O+ O+
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_138835195
Daar is niks ordinair aan. Als een menu echt gedenkwaardig is vind ik het leuk om er later nog foto's van te kunnen bekijken. En ik vind het eerder een compliment aan de chef eigenlijk.
pi_138844972
Is het ook.

On topic:

Vandaag met goede vrienden alvorens we naar de ArenA reden voor de kampioenswedstrijd van AFC Ajax ons laten verwennen bij SOI3. :s) De zaak heeft er weer fans bij. Of zoals eentje zei: "pure porno,zo lekker." _O-

[ Bericht 47% gewijzigd door #ANONIEM op 14-04-2014 09:08:51 ]
pi_138856704
Allemachtig, je hoeft hier geen foto's te plaatsen hoor! Slaat nergens op dat daar zo op wordt gehamerd. Foto's zijn leuk, geen noodzaak. Blijf gewoon recensies schrijven mensen, kort of uitgebreid, met of zonder foto's, Librije of Lotus: alles is welkom.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_138874359
Ik heb er over nagedacht :D

Recensie

Waar?





Gelegen aan de Westersingel 1-A te Rotterdam.M.a.w als je richting de Kruiskade rijdt (China Town)
dan zie je het op de hoek tegenover de restaurant Lange Muur.



Wat at je?




Close-ups van de diverse gerechten:

(van links boven naar rechts onder)



Bo La Lot = Gegrild rundvlees in betelblad.



Banh Cuon = rijstdeegflensjes gevuld met varkensgehakt & shiitake paddenstoelen.



Goi Cuon Dac Biet = Gerolde loempia met garnalen & fricandeau.



Bo Kho = gestoofd rundvlees.



Banhn Xeo = Pannekoek met garnalen & fricadeau & tauge & mint bladeren en sla.


Impressie/Sfeer/Service/Bijzonderheden

Pho Vietnamees restaurant & Noodle Bar is de zoveelste horecazaak van de eigenaar die
o.a. ook restaurant de Lange Muur,Deli's Beijing & Chinatown, Orient Express restaurant,Sumo
Amuse en Dino's heeft opgezet.

Pho Vietnamees restaurant wijkt qua interieur niet veel af van zijn andere horecazaken en de opzet
is dan ook vrij duidelijk:Eten voor de massa tegen een betaalbare prijs.( laagdrempelig) De term
Vietnamese keuken moet je dan ook niet al te letterlijk nemen want naast Vietnamese gerechten
staat er ook gewoon sushi en sashimi op de kaart. En bij sommige 'Vietnamese'gerechten wordt
gewoon de chinese (witte steel) Pak Choi gebruikt als groente. Idem dito met bepaalde garnalen
gerechten met wat ik noem roerbakgroenten die elke hobby kok thuis maar al te goed kent.

Wat ik miste bij Pho zijn gerechten waarin de oh zo kenmerkende Vietnamese ingredienten zoals
citroen,knoflook mint en in mindere mate koriander sterk vertegenwoordigd waren. Begrijp mij niet
verkeerd: Het smaakte allemaal wel, maar deze ingredienten die bijna altijd sterk vertegenwoordigd
zijn in de traditionele gerechten proefde ik amper tot niet waardoor het gerecht ondanks
dat het smaakte, voor een echte liefhebber van de Vietnamese keuken al gauw flauw aandeed.

Misschien daarom dus de laagdrempeligheid als in: Beetje van van alle Aziatische keukens wat
nemen en het uiteindelijk Vietnamees noemen.

V.w.b. de sfeer is de zaak met zijn wat donkere aankleding en grote bloempotten ter verhoging van
de sfeer niet onaardig maar dan moet de zaak wel vol zitten wil het sfeer hebben. Beetje zoals met
alle "all you can eat"achtige zaken. De service is gewoon vriendelijk en informeert je als je vragen
hebt over iets. Wat ook wel noemenswaardig is,is het feit dat boven de zaak binnenkort een Hotel
opengaat genaamd One en direct aan restaurant Pho is gelegen.en ook eigendom is van de
mede-eigenaar van Pho. Toeval? of bewuste opzet ter meerdere glorie van Pho in de toekomst.

Pho is als nieuw restaurant niet verkeerd,maar is niet echt bijzonder als je dat vergelijkt met
bijvoorbeeld dat andere Vietnamese restaurant genaamd Little V. En waar laatstgenoemde zich in
eerste instantie bij de opening uitsluitend op de (standaard) Vietnamese keuken richt qua gerechten,
zorgt Pho heel duidelijk dat zij van alle Aziatische keukens wat in huis heeft om zo een nog breder
publiek aan te spreken

7,5
/ 10
pi_138875776
Pannenkoek lijkt wel een omelet :)
Lijkt me allemaal heerlijk, en ik wil die loempia's! :9~
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_138879426
Iwanius, Saigon in Utrecht is echt een hele goede Vietnamees. Als je van Vietnamees eten houdt, raadt ik Saigon echt voor je aan ;)
pi_139257511
Nemen we mee want morgen zijn we o.a. in Utrecht. :s)


Recensie


Sedert afgelopen maandag,tweede paasdag is er in Rotterdam naast de avondwinkel Jako
aan het begin van de Kruiskade (China Town = Kruisplein 191) op de hoek, de Ontbijt Bar
geopend door Marnix Benschop, Roeland Flierman, Tijmen Meijer en Nikki van Dijk.

Dit zijn dezelfde personen die ook achter het Rotterdamse horeca-gebeuren Mess en
Biergarten zitten.



De opzet van de Ontbijt Bar is simpel: lokale producten van lokale leveranciers die je niet
normaliter bij een Albert Heijn of welke andere grote supermarkt zal vinden. Eigenlijk is de
Ontbijt Bar ook wel een aanklacht tegen de grote commerciele (te dure)coffeeshops zoals
Starbucks die voor ons de gewone burger wil bepalen wat wij elke dag tot ons moeten nemen
als ontbijt. Hier geen koffiebekertjes met logo's of hippe aankleding maar meer simpelheid en
eenvoud. Meubilair is afkomstig van scholen en de lampen zijn hangende TL-balken om maar
wat te noemen. Producten zoals de sappen en eieren komen van het Groene Hart, de koffie
bonen van Giraffe,thee van het Chinese Yumchatea,brood van Jordy's bakkerij op de nieuwe
Binnenweg en tot slot de taarten van Urban Bakery.

De prijzen van alle gerechtjes die op kleine bordjes of in middelgrote ijsbakjes wordt geserveerd
varieren van 2 euro 70 tot 7 euro!



De menukaart van waaruit te kiezen is dan ook niets anders dan eenzijdig bedrukte z/w folder
met daarop een beperkte keuze aan ontbijtgerechten voor hele lage prijzen. Tijdens het bezoek
werden de pancakes American style uitgeprobeerd en de Eggs Benedict met zowel spek
alsmede wilde spinazie en gerookte zalm. Nornaliter mag je maar 1 suplement kiezen maar ik
koos voor 3. Een bekertje Chinese thee vergezelde dit alles.





Allereerst: De pancakes waren prima. Prima als in "niet al te zwaar beslag" en vooral de hoeveelheid aan blauwe bessen in het beslag was prima ondanks dat deze naar alle waarschijnlijkheid uit zo een AH diepvries pak kwamen. De hoeveelheid maple sirop (Ahornsiroop) die ik kreeg maakte dat mijn pancakes als een eiland te midden van een zee aan Ahornsiroop dreef en best wel iets minder had gekund.

Opvolgend werd gekozen voor een tweede gerecht en wel de eggs benedict. Ook dat smaakte,
alleen jammer dat men de zacht gekookte eieren onder een lawine van Hollandaise saus bedolf
waardoor het gerechtje al zijn smaken verloor. Ook de zoete en kort getoaste mufffinroll waar
alles op ruste, deed het gerecht geen goed en ik heb deze dan ook verwijderd. Eigenlijk kun je
wel zeggen dat men dit gerecht verpeste met een zoete muffinrol als 'brood' en de hoeveelheid
aan Hollandaise saus. Gewoon peper en zout en een toefje Hollandaise saus was meer dan
voldoende geweest om de combinatie van wilde spinazie,zalm,spek en zacht gekookte eieren
een smaakvol geheel te maken.En als 'brood' (toast)had men met gemak twee sneetjes
zuurdesem kunnen gebruiken!





Toch is idee achter de Ontbijt Bar zonder meer goed te noemen en met wat kleine aanpassingen
en fine-tuning kan het als een plek voor een snel en degelijk ontbijtje zeker een vaste waarde
worden. Elke dag geopend vanaf 07:00 uur in de ochtend tot +/- 15:00 uur.


7
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-04-2014 18:57:28 ]
  vrijdag 25 april 2014 @ 19:43:05 #38
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_139259169
Volgens mij hoort dat niet anders, bij Eggs Benedict.
pi_139259426
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 april 2014 19:43 schreef RobinOok het volgende:
Volgens mij hoort dat niet anders, bij Eggs Benedict.
Ja ik denk ook dat de meeste gasten zouden klagen als ze geen flinke hoeveelheid hollandaise zouden krijgen bij eggs Benedict :)
  vrijdag 25 april 2014 @ 20:11:33 #40
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_139260020
Éggs benedict is gewoon een vreselijk gerecht met een mooie naam.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_139282848
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 april 2014 19:43 schreef RobinOok het volgende:
Volgens mij hoort dat niet anders, bij Eggs Benedict.
Juist ja, maar zo een kledder op de rest vond ik teveel van het goede. :{
Als ik een keer patat of een frikandel speciaal neem dat vind ik het niet zo heel erg, maar op zoiets wel.

Maar goed. Ik beschouw dit soort eten als chow = datgene wat je in de jaren 50 en 60 en 70 veelal in de welbekende Diners kreeg op weg naar je werk als je in de USA woonde en werkte.

[ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 26-04-2014 19:06:08 ]
  zaterdag 26 april 2014 @ 19:10:01 #42
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_139283029
Het moet natuurlijk wel echte hollandaise zijn en geen opgewarmt pakje
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 27 april 2014 @ 13:51:17 #43
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_139301337
Eggs benedict is helemaal niet met 'zacht gekookte eieren'.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  zondag 27 april 2014 @ 14:30:04 #44
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_139302562
quote:
0s.gif Op zondag 27 april 2014 13:51 schreef MutedFaith het volgende:
Eggs benedict is helemaal niet met 'zacht gekookte eieren'.
Er liggen toch ook gewoon gepocheerde eieren op zijn bord?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zondag 27 april 2014 @ 15:44:31 #45
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_139305479
Klopt. Maar Iwanius doet alsof hij er verstand van heeft, maar heeft dat dus blijkbaar gemist.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  zondag 27 april 2014 @ 18:30:15 #46
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_139311939
Gepocheerd is toch ook zachtgekookt? Alleen zonder schaal.
Ik zie het probleem niet hoor.
pi_139345624
quote:
12s.gif Op maandag 14 april 2014 20:34 schreef Selestha het volgende:
Iwanius, Saigon in Utrecht is echt een hele goede Vietnamees. Als je van Vietnamees eten houdt, raadt ik Saigon echt voor je aan ;)
Kimmade aan de Mariastraat >>>> Saigon.

http://www.kimmade.nl/
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_139345942
True, maar voor 's avonds wel minder handig.
Op 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe:Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
pi_139347943
Eens :Y
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_139370996
quote:
0s.gif Op zondag 27 april 2014 18:30 schreef RobinOok het volgende:
Gepocheerd is toch ook zachtgekookt? Alleen zonder schaal.
Ik zie het probleem niet hoor.
Laat gaan. Sommigen zoeken graag om iets om handen te hebben,vaak ingegeven door 'oude' informatie van enkele crewleden en hun aanhang. Bashen om te bashen noem ik dat. }:|

On topic: Maar zijn er nog meer CUL lieden die wat te recenseren hebben?

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 29-04-2014 12:41:19 ]
  dinsdag 29 april 2014 @ 14:09:27 #51
130803 Gripper
Get a grip
pi_139374075
quote:
2s.gif Op dinsdag 29 april 2014 12:39 schreef Iwanius het volgende:

On topic: Maar zijn er nog meer CUL lieden die wat te recenseren hebben?
Ik moet nog steeds iets schrijven over mn FG bezoek van een paar weken geleden. Maar heb me er nog niet toe kunnen zetten. Ook nog even wat foto's bij elkaar zoeken enzo. :)
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')