#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 18:56 |
Hoi allemaal, Een vraag: wat is het vieste wat je ooit hebt gegeten? | |
Fopje | zondag 23 februari 2014 @ 18:59 |
Aardbei met kruidenboter. | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 18:59 |
:x | |
Fopje | zondag 23 februari 2014 @ 19:00 |
En jij dan? | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:01 |
Ik: broccoli | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:02 |
Ik werd gedwongen en toen ik moest kokhalzen kreeg ik te horen dat ik me niet zo aan moest stellen ![]() | |
CafeRoker | zondag 23 februari 2014 @ 19:03 |
teh horror. Heb je nu een rugzakje? | |
DeJori | zondag 23 februari 2014 @ 19:03 |
Gekookte witlof ![]() | |
mega-worstje | zondag 23 februari 2014 @ 19:03 |
Ik moest lachen | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:06 |
Of de hartige taart van mijn opa Er zat hele verkeerde kip in | |
Aalscholver | zondag 23 februari 2014 @ 19:07 |
Maagwand, gewoon van het idee moest ik al ![]() | |
Geitenkaas | zondag 23 februari 2014 @ 19:09 |
Eens, maar daarentegen wel heerlijk als je ham en kaas eromheen doet en in de oven. | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:09 |
Bleee | |
Catch22- | zondag 23 februari 2014 @ 19:09 |
Zure haring Terwijl ik heel erg van vis hou... | |
DeJori | zondag 23 februari 2014 @ 19:10 |
Jouw username is, ondanks mijn voorliefde voor kazen, ook wel relevant voor dit topic wat mij betreft. | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:11 |
Ik lust trouwens niks wat groen is | |
Jehuty | zondag 23 februari 2014 @ 19:11 |
Rode kool, erwtensoep. Oh ja, van boter moet ik kokhalzen. | |
MrBanaan1 | zondag 23 februari 2014 @ 19:11 |
![]() | |
DarkAccountant | zondag 23 februari 2014 @ 19:11 |
Witlof inderdaad. En één keer kikkerbillen als kind. Ze hadden me niet uitgelegd dat er nog botjes in zaten. ![]() | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:12 |
Genius | |
Geitenkaas | zondag 23 februari 2014 @ 19:13 |
Ik vind het heerlijk, maar veel mensen vinden het inderdaad niks ![]() Maar zelf vind ik spinazie en champignons dus echt niks! blegh | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:13 |
Ik eet ook alles altijd bloot zonder mayo of dergelijke | |
DeJori | zondag 23 februari 2014 @ 19:14 |
Hoezo, heeft bloot eten invloed op de smaak dan? | |
Life2.0 | zondag 23 februari 2014 @ 19:14 |
paddestoelen of gember | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:17 |
Je begrijp het volgens mij niet helemaal | |
Seriemoordenaar | zondag 23 februari 2014 @ 19:18 |
Chocolade. | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:20 |
Ik haat pure chocola Ik hou van melkchocola ![]() | |
Seriemoordenaar | zondag 23 februari 2014 @ 19:21 |
Puur is sowieso niet te eten. ![]() | |
Morrigan | zondag 23 februari 2014 @ 19:21 |
Ik heb juist het omgekeerde. Pure chocola vind ik nog wel lekker, maar melkchocola ![]() | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:22 |
En smurfenijs Het smaakt naar mislukte kauwgumballen | |
Knetterkrankjorum | zondag 23 februari 2014 @ 19:23 |
gekookte koeien tong ![]() | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:24 |
Mijn vader nam vroeger een hele hand kattenbrokjes en gooide ze in zijn kond. Hij werd gek | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:25 |
Shit ik bedoel hij gooide ze in zijn mond | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:27 |
Ik ben misselijk... | |
Seriemoordenaar | zondag 23 februari 2014 @ 19:27 |
Heb ik ook een keer gehad. Wist toen niet dat het dat was, en ik vond het heerlijk. ![]() | |
Knetterkrankjorum | zondag 23 februari 2014 @ 19:28 |
dat was ook echt ranzig.. gelukkig maar klein stukje hoeven proeven. Ganzenlever vond ik ook echt niet te eten trouwens ![]() | |
Knetterkrankjorum | zondag 23 februari 2014 @ 19:28 |
maar zat er bij jou smaak aan of was het gewoon tong-> gekookt met niets en hop happen maar? Brr ik krijg nu alweer rillingen nu ik eraan denk ![]() | |
DeJori | zondag 23 februari 2014 @ 19:30 |
Vond ganzenlever wel lekker, maar graag wel in combinatie met iets anders, zoals salade. Wat vond je er zo vies aan? | |
Seriemoordenaar | zondag 23 februari 2014 @ 19:30 |
Ik weet niet zeker of het gekookt was, maar toen ik het proefde dacht ik dat het heel erg malse oester was of zo. ![]() Was onderdeel van een serie aan vleessoorten, heb toen vanalles gegeten. | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:31 |
Bij sommige dingen kan ik me ook niet voorstellen dat mensen het lekker kunnen vinden. Zoals van die hele sterke vis | |
terrorsjaak | zondag 23 februari 2014 @ 19:31 |
andouillette | |
DeJori | zondag 23 februari 2014 @ 19:32 |
Sterke vis?
| |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:32 |
Bij sommige mensen moet ik verplicht alles opeten | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:33 |
XD | |
Knetterkrankjorum | zondag 23 februari 2014 @ 19:33 |
ik vond de smaak te sterk. Terwijl ik haas dan weer wel lekker vind terwijl dat ook een vrij sterke smaak heeft. | |
DarkAccountant | zondag 23 februari 2014 @ 19:34 |
Wat bedoel je met sterke vis? Als hij stinkt, is hij gewoon niet vers. | |
raptorix | zondag 23 februari 2014 @ 19:34 |
Orgaanvlees ![]() Eet al 20 jaar geen lever, nier, hart en dat soort meuk meer. | |
computerexpert | zondag 23 februari 2014 @ 19:36 |
Mensen lach me niet uit ![]() ![]() | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:36 |
Ik moet kokhalzen bij het denken aan een hart eten | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:36 |
Dan heb jij nog een hoop te proeven ![]() | |
DemonRage | zondag 23 februari 2014 @ 19:37 |
Een hap kruidnagel. | |
Triptamine2 | zondag 23 februari 2014 @ 19:38 |
Spruitjes. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog jeugdtrauma's van. Die structuur, die smaak en geur ![]() | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:38 |
Mijn oma had een keer appeltaart. Ik dacht: lekker! ![]() Zaten er een soort harde noten in ',:^( | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:40 |
De binnenkant smaakt naar aardappel Als dat stomme kutgroene er nou niet omheen zat vond ik spruitjes geweldig | |
DarkAccountant | zondag 23 februari 2014 @ 19:40 |
Jij hebt wel behoorlijk wat dingen die je vies vindt hé? ![]() | |
Geerd | zondag 23 februari 2014 @ 19:41 |
Een vlieg, smaakt nergens na trouwens. Zuurkool vind ik niet lekker en van die rauwe Champions bah | |
DeJori | zondag 23 februari 2014 @ 19:41 |
Hij heeft dit topic waarschijnlijk geopend om inspiratie op te doen. | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:42 |
Ik lust bijna niks wat anderen lusten | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:43 |
Ik ben een zij ![]() | |
MsMessy | zondag 23 februari 2014 @ 19:43 |
Bebogeen. Als ik de geur maar ruik begin ik al te kokhalzen. ![]() | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:43 |
Hoe oud was je toen je die vlieg at? | |
DeJori | zondag 23 februari 2014 @ 19:44 |
Er zijn geen vrouwen op het internet. | |
Geerd | zondag 23 februari 2014 @ 19:44 |
Vorig jaar met de bbq 26 | |
Tja..1986 | zondag 23 februari 2014 @ 19:44 |
Je bent 12 (of jonger) of een dikkertje neem ik aan? | |
PentaxKnul | zondag 23 februari 2014 @ 19:45 |
Pissebedden ![]() | |
DeJori | zondag 23 februari 2014 @ 19:45 |
Zo iemand: | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:46 |
Allebei niet waar | |
Tja..1986 | zondag 23 februari 2014 @ 19:47 |
Liegen op internet, zo makkelijk. | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:47 |
Insecten eten is sowieso vies ![]() | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:48 |
Je hebt me te pakken ![]() | |
PentaxKnul | zondag 23 februari 2014 @ 19:48 |
Gebakken insecten zijn goed te doen hoor | |
Geerd | zondag 23 februari 2014 @ 19:49 |
Zijn ook gewoon dieren, vol met eiwitten.Wil nog een keer een springhaan proberen | |
DeJori | zondag 23 februari 2014 @ 19:49 |
Waar kun je dat eigenlijk eten? Zou het best eens willen proberen namelijk. | |
blikzem | zondag 23 februari 2014 @ 19:50 |
mandarijn waarvan de ene helft verrot was.. ik zat niet opte letten bij nummer 2.. bij de lunch.. bah wat goor! | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:50 |
Dat hoop ik dan | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:51 |
![]() | |
PentaxKnul | zondag 23 februari 2014 @ 19:51 |
Ik heb een een keer bij Nemo gehad op een speciale avond, waarom dat daar was, geen idee. En in het buitenland, voornamelijk oosterse landen denk ik. Ik heb in Thailand sprinkhaan, bij of wesp, soort wormen, etc. gehad. Het zijn dan gewoon een soort chips. | |
TheMagnificent | zondag 23 februari 2014 @ 19:52 |
Artisjok, bleh. | |
PentaxKnul | zondag 23 februari 2014 @ 19:53 |
Dat heeft echt een hele aparte smaak, i like it! ![]() | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 19:53 |
oosterse chips | |
PentaxKnul | zondag 23 februari 2014 @ 19:54 |
Mays | |
Tinkepink | zondag 23 februari 2014 @ 19:55 |
Gekookte vette hamlappen waarbij het vet sponzig is geworden ![]() | |
PentaxKnul | zondag 23 februari 2014 @ 19:57 |
Een hap kaneel is ook top haha, wat heb ik gelachen zeg ![]() Heel het aanrecht zat onder de kaneel. | |
Mr.Heisenberg | zondag 23 februari 2014 @ 20:15 |
Sperciebonen ![]() ![]() Asperges ![]() ![]() ![]() | |
DeJori | zondag 23 februari 2014 @ 20:16 |
Als je lul op een asperge lijkt zou ik eens contact opnemen met een arts. | |
computerexpert | zondag 23 februari 2014 @ 20:31 |
Spruitjes zijn heerlijk en aspergers ook | |
DeJori | zondag 23 februari 2014 @ 20:32 |
Aspergers ![]() | |
DarkAccountant | zondag 23 februari 2014 @ 20:33 |
Dat zou ik alleen doen als ik een zwarte huidskleur had. ![]() | |
slangpie | zondag 23 februari 2014 @ 20:55 |
Andouilette, nooit weer ![]() | |
BarendWubboJagermanJansen | zondag 23 februari 2014 @ 21:19 |
Groene paprika ![]() | |
Syphixx | zondag 23 februari 2014 @ 21:19 |
champignons ... degoutant !! | |
uniekhoorn | zondag 23 februari 2014 @ 21:30 |
Rookworst met appelmoes kokos marsepein | |
computerexpert | zondag 23 februari 2014 @ 21:44 |
gecombineerd? | |
Morrigan | zondag 23 februari 2014 @ 21:48 |
Wat is dat voor een rare combinatie. ![]() | |
uniekhoorn | zondag 23 februari 2014 @ 21:52 |
Nee, dan lust ik het wel ![]() Moest ooit eens bij oma rookworst met appelmoes eten en dat is echt een gore combi ![]() | |
Johnny-V | zondag 23 februari 2014 @ 21:56 |
(Rauwe) paddo's ![]() | |
Geerd | zondag 23 februari 2014 @ 21:56 |
Had nog niemand hem gemaakt?? Pussy | |
Sinceria | zondag 23 februari 2014 @ 21:57 |
Borsjtsj uit Moskou. ![]() | |
Geerd | zondag 23 februari 2014 @ 22:01 |
Ik dacht nu komt het maar kom op een soepie lust toch iedereen?? http://nl.wikipedia.org/wiki/Borsjtsj | |
Sinceria | zondag 23 februari 2014 @ 22:03 |
Nou, ik lust alles wat er tot nu toe in dit topic is opgenoemd, maar die koude bietentroep hoef ik echt niet meer. | |
essnhills | zondag 23 februari 2014 @ 22:11 |
Alles met tomaat ![]() Verder zuurkool ![]() | |
eend112 | zondag 23 februari 2014 @ 22:16 |
Mosselen, net alsof je een vies kutje op eet | |
MichaelScott | zondag 23 februari 2014 @ 22:17 |
Slakken | |
Leafeon672 | zondag 23 februari 2014 @ 22:20 |
![]() | |
Leafeon672 | zondag 23 februari 2014 @ 22:21 |
Wat een kleuters in dit topic ![]() 'Mama, dat lust ik niet ![]() ![]() Gewoon opeten, stelletje kutkinderen ![]() | |
ChevyCaprice | zondag 23 februari 2014 @ 22:25 |
Sla ![]() Begrijp mensen die dat kopen ook niet, het hangt gratis aan bomen ![]() | |
Stranger | zondag 23 februari 2014 @ 22:26 |
Een oester.. Alhoewel gegeten.. naar binnen geslobberd. Voel dat ding nog steeds door mijn slokdarm glijden als ik er aan denk. | |
Geerd | zondag 23 februari 2014 @ 22:30 |
Maar je lust het wel ? | |
Ellatjuh | zondag 23 februari 2014 @ 23:14 |
kippenlevertjes... als meisje van 10 en moest het eten, heb het toen mn ouders niet oplette in een servetje uitgespuugt. brrrrrrrrrr wat een meuk was dat ![]() | |
Jesse_James | zondag 23 februari 2014 @ 23:20 |
Turkse maagsoep, met stukjes maagwand als garnituur onderin. | |
borbit | zondag 23 februari 2014 @ 23:24 |
Kont spel je met een T. | |
borbit | zondag 23 februari 2014 @ 23:28 |
Ja maar dan moet je ook een ladder hebben om bij de lekkerste blaadjes te kunnen. En dat betekend ladder stallingskosten, ladder verf, ladder onderhoud en ladder transport enzovoorts enzovoorts. Het is uiteindelijk zelfs iets goedkoper om sla in de supermarkt te kopen. Je zou natuurlijk wel met een vereniging samen de ladder kunnen onderhouden dan ben je goedkoper uit. Maar de vergaderingen op de lader vereniging zijn vaak erg saai. | |
Karina | zondag 23 februari 2014 @ 23:28 |
Tuinbonen ![]() Kokos en marsepein vind ik ook vies, maar dat kan ik eventueel nog wel wegkrijgen. | |
Nat-Water | zondag 23 februari 2014 @ 23:29 |
-Ossenballen (smaakten best goed, maar het idee.. Was een gevalletje eerst eten, daarna weten ![]() -Varkensdarmen (lokaal gerecht in Portugal, geen succes..) -Witlof Voor de rest ben ik niet zo moeilijk met eten, ik lust alles wel ![]() ![]() | |
Arcadia | zondag 23 februari 2014 @ 23:30 |
Vloeibare kaas uit een tube Gebraden worm | |
BlueJeans | zondag 23 februari 2014 @ 23:30 |
Het enige wat eetbaar is en dat ik niet lust is rucola ![]() | |
Geerd | zondag 23 februari 2014 @ 23:31 |
Kut reclame was dat | |
BlueJeans | zondag 23 februari 2014 @ 23:33 |
Oohh, ja gadverdamme , heb het geprobeerd om te leren eten, maar kreeg het gewoon echt niet door m'n strot! Überhaupt organen vind ik niet lekker. | |
Chule | zondag 23 februari 2014 @ 23:36 |
Geitenkaas. Ik pakte een blokje bij de kaasafdeling in de Albert Heijn zonder te kijken wat voor kaas het was. Ik ging bijna over m'n nek en er was geen prullenbak in de buurt. Heb het in een servetje uitgespuugd. ![]() | |
BlueJeans | zondag 23 februari 2014 @ 23:40 |
Vind het wel grappig op te lezen dat sommige mensen bepaalde producten niet lusten terwijl de meeste mensen dat soms meerdere malen per week eten zoals tomaat,sla en geitenkaas. Ik had eigenlijk vooral hele exotische producten verwacht die je nooit eerder hebt gegeten en daarom niet lust. Wel interessant. ![]() | |
Geerd | zondag 23 februari 2014 @ 23:40 |
Organen nooit gegeten zit daar niet een bepaalde reuk aan? Net als wild zit ook zo een smaak aan. Krijg ik ook niet weg. | |
Geerd | zondag 23 februari 2014 @ 23:42 |
Sla zit geen smaak aan dat lust iedereen wel, lusten en waarderen zit een heel verschil in. Ik neem ook liever dat broodje warm vlees met sambal dan zo een bak sla met yoghurt dressing | |
Nat-Water | zondag 23 februari 2014 @ 23:43 |
Ik denk dat het het er heel erg veel mee te maken heeft wat je van huis uit hebt mee gekregen. | |
arjan1112 | zondag 23 februari 2014 @ 23:44 |
Van eten weet ik het niet, maar wat ik echt walgelijk vind is karnemelk me moeder is er gek op, ik vind het smerig | |
Geerd | zondag 23 februari 2014 @ 23:49 |
Die zooi zit ook altijd onderop bij chinees niet te vreten | |
arjan1112 | zondag 23 februari 2014 @ 23:51 |
Zuurkool en tomaat zijn juist erg lekker, jullie zijn echt getikt Eet je alleen patat of shoarma ofzo | |
DarkAccountant | zondag 23 februari 2014 @ 23:51 |
Het is gewoon een te extreme smaak. Heb er ook lang over gedaan om geitenkaas te appreciëren, maar tegenwoordig vind ik het wel lekker. Witloof vind ik nog steeds te bitter (een van de weinige dingen die ik niet lust). Vind het ook altijd wel grappig dat het dan klaargemaakt wordt met ham, prei en kaassaus. Laat dan gewoon de witlof weg, dan vind ik het waarschijnlijk lekkerder. Ham en prei in kaassaus. ![]() | |
Geerd | zondag 23 februari 2014 @ 23:57 |
Ja idd naast witte kool zijn er geen andere groenten | |
Sick_Little_Monkey | maandag 24 februari 2014 @ 00:00 |
Paling Eiersalade vind ik ook goor. De structuur alleen staat me al niet aan ![]() | |
BlueJeans | maandag 24 februari 2014 @ 00:02 |
Wat ik ook wel grappig vind zijn producten die ik pakweg 10 jaar geleden en TE goor vond om door m'n strot te krijgen, maar ik nu geen genoeg van kan krijgen! Zoals champignons en spinazie ![]() | |
Geerd | maandag 24 februari 2014 @ 00:08 |
Vis kip en eieren ben ik sws voorzichtig mee, als ik het niet zelf heb gekocht of bij ben geweest sla ik wel even over. Brrrrr pissen uit je kont | |
PierreTT | maandag 24 februari 2014 @ 00:42 |
Haring met slagroom en uitjes, het is geen goede combinatie ![]() | |
arjan1112 | maandag 24 februari 2014 @ 00:46 |
cornflakes dat lust ik niet | |
#ANONIEM | maandag 24 februari 2014 @ 04:11 |
Het was mijn bedoeling om mond te schrijven... | |
Planga | maandag 24 februari 2014 @ 04:36 |
Couscous | |
kanovinnie | maandag 24 februari 2014 @ 06:20 |
Koude gekookte schapenhersens. Niet heel vies maar gewoon raar | |
BlauweTijger | maandag 24 februari 2014 @ 08:33 |
Zuurkool ![]() | |
Zolder | maandag 24 februari 2014 @ 08:35 |
Mexicaanse rijsttafel met stokbrood | |
Zolder | maandag 24 februari 2014 @ 08:37 |
Doe jij maar, wij eten dan wel ons favoriete maalrje (l) | |
renwan | maandag 24 februari 2014 @ 08:37 |
Ik denk te dik gesneden plakken prei, kokhalsneigingen krijg ik ervan | |
Miauw_Zedong | maandag 24 februari 2014 @ 08:45 |
Een taaigekookt stuk varkensoor gevuld met bloedworst in Portugal en de vellen op de nesquick die ik als kind moest drinken van mijn moeder. Oor: ![]() Deze slangachtige dingen die je inclusief kop en botten in z'n geheel op moest eten waren ook geen succes: ![]() En dan hebben we nog altijd de surstromming ![]() ![]() [ Bericht 41% gewijzigd door Miauw_Zedong op 24-02-2014 09:02:20 ] | |
essnhills | maandag 24 februari 2014 @ 08:45 |
Zoals ik er al bij zei kan ik dus ook niet tegen tomaat. Het is ook een heel andere 'vies', meer een reflex van mijn eigen lichaam van 'deze troep hoef ik niet' waardoor het zo vies is dat ik oncontroleerbaar ga lopen kokhalzen.. Zuurkool is een hele andere vies, maar die bekvertrekkende bende is gewoon niet te eten ![]() | |
Scootmobiel | maandag 24 februari 2014 @ 08:55 |
Het meest walgelijke wat ik als kind altijd moest eten was karnemelkse gortpap. ![]() ![]() ![]() Qua smaak en structuur leek het net braaksel, en van alleen de geur moest ik al kokhalzen. En dat werd bij ons dan zo'n 4 of 5 keer per week gegeten, zowel warm als koud. En ik moest het verplicht opeten, daar werd ik gewoon toe gedwongen. Arrrgghhh, ik ga er nog van over m'n nek als ik eraan denk. ![]() Spruitjes vind ik ook nog steeds weerzinwekkend, maar als je ze in melk kookt i.p.v. water gaat er al een deel van die akelige, sterke smaak af. Dan gáát het nog enigszins. Maar toch. | |
#ANONIEM | maandag 24 februari 2014 @ 08:58 |
Doeriapasta, uit een tube. Doerian stinkt enorm maar smaakt goed. Doerianpasta smaakt echter precies zoals het ruikt. En op de een of andere manier dringt het diep door in de slijmvliezen in je mond zodat je nog een halve dag tegen een ranzige smaak aan het vechten bent. | |
DonJames | maandag 24 februari 2014 @ 08:58 |
Nou ben ik geen moeilijke eter, en denk bij de meeste voorbeelden in dit topic " ![]() ![]() (foto is niet van mij, maar vergelijkbaar) | |
Apuleius | maandag 24 februari 2014 @ 09:01 |
Een in water gekookte varkenspoot. Van dat drillerige transparante vet. 1 hap op en ik moest bijna kotsen. En die boer tegenover me smullen héé. ![]() | |
Etcetera | maandag 24 februari 2014 @ 09:01 |
Spruitjes vond ik nooit lekker, totdat ik ze bij mijn schoonouders kreeg, sindsdien lust ik ze wel. Die maken ze namelijk klaar met paprika, spekjes, zilveruitjes erdoor en dan is het goed te doen ![]() | |
Miauw_Zedong | maandag 24 februari 2014 @ 09:05 |
Je eet geen krab of Kreeft? | |
Miauw_Zedong | maandag 24 februari 2014 @ 09:10 |
Lekker in de erwtensoep ![]() | |
ChevyCaprice | maandag 24 februari 2014 @ 09:15 |
De samenstelling van zalm is ook verschrikkelijk BLEGH ![]() | |
Apuleius | maandag 24 februari 2014 @ 09:16 |
Ja, dan wel. | |
#ANONIEM | maandag 24 februari 2014 @ 09:30 |
Nope | |
Miauw_Zedong | maandag 24 februari 2014 @ 09:35 |
Echt, je zou maar zo weinig lusten... Vreselijk lijkt me dat. | |
Leafeon672 | maandag 24 februari 2014 @ 10:00 |
Couscous ![]() | |
Leafeon672 | maandag 24 februari 2014 @ 10:03 |
Gebakken zalm is juist goddelijk ![]() | |
The_Verve | maandag 24 februari 2014 @ 10:03 |
Vegetarische spruitjesstampot. Gadverdamme! ![]() | |
Etcetera | maandag 24 februari 2014 @ 10:03 |
Wat betreft de TT: gebraden of gekookte witlof. Witlof in een salade: prima, zolang er nog wat fruit bij in is gegaan. Maar gekookt of gebraden: ![]() | |
Leafeon672 | maandag 24 februari 2014 @ 10:04 |
Mijn moeder vindt het heerlijk ![]() | |
Panthera1984 | maandag 24 februari 2014 @ 10:25 |
bouillabaisse of marmite, ik kan niet kiezen welke ik het meest vieze vond. | |
Mgolovic | maandag 24 februari 2014 @ 10:28 |
Oester ![]() Ik snap werkelijk niet wat mensen daar lekker aan vinden. | |
Belfort | maandag 24 februari 2014 @ 11:52 |
Haggis, Misschien bij een slechte tent geweest, maar dat ga ik voorlopig niet meer proberen | |
Fok-it | maandag 24 februari 2014 @ 11:58 |
Wow dafuq ![]() ![]() | |
Fok-it | maandag 24 februari 2014 @ 12:02 |
Hoe kan je lasagne en zuurkool nou het vieste vinden wat je ooit hebt gegeten? ![]() Dat je het niet lekker vind, oke dat kan, maar echt het vieste ooit? Voor mij denk ik paling en sushi. Van beide moest ik kokhalzen. Al zullen er ook wel mensen zijn die me daarvoor voor gek uitmaken ![]() | |
Applecreampie | maandag 24 februari 2014 @ 12:05 |
Witlof, champignons. En lust bijna geen enkele vis. Maar goed ook, ben er zo allergisch voor als de pest. ![]() | |
LastRequest | maandag 24 februari 2014 @ 12:41 |
Nee hoor, als je iets echt niet lust zit er een zeer herkenbare smaak aan. Dat is dan ook het enige wat ik met geen mogelijkheid weg krijg, 'gewone' sla. Rucola lust ik, veldsla ook, en probeer allerlei andere soorten ook regelmatig nog eens. De meeste soorten lust ik echter gewoon niet, en vooral de normale sla, zoals kropsla, zorgt voor kokhalzen. | |
#ANONIEM | maandag 24 februari 2014 @ 12:43 |
Ik vind vis ook gewoon zo vettig en die geur :x | |
DarkAccountant | maandag 24 februari 2014 @ 12:48 |
Ben ooit mee gaan vissen met een oom van mij die boer was, hij deed dat als hobby. Bij thuiskomst de vis meteen in de pan, echt je weet niet wat je mist, een totale smaakexplosie in mijn mond. ![]() | |
Miauw_Zedong | maandag 24 februari 2014 @ 12:56 |
Een kleine octopus, niet heel erg bijzonder ofzo. | |
Miauw_Zedong | maandag 24 februari 2014 @ 12:57 |
Paling is een van m'n favouriete voedsels ![]() | |
#ANONIEM | maandag 24 februari 2014 @ 13:04 |
Gekookte aardappelen ![]() | |
Pap89 | maandag 24 februari 2014 @ 13:10 |
Gerookte paling/forel/zalm etc = lekker. Jammer dat paling over het algemeen niet zo gezond is. | |
DonJames | maandag 24 februari 2014 @ 13:11 |
Dat dus, een baby-octopus. Inderdaad niet heel bijzonder, octopus. Maar net zoals ik een braadkuiken op zich prima vind om te eten, hoef ik niet het complete kuiken in ongevilde staat op m'n bord te zien. | |
DonJames | maandag 24 februari 2014 @ 13:13 |
Wat ![]() | |
Pap89 | maandag 24 februari 2014 @ 13:14 |
Paling en bijvoorbeeld slibtong, bevatten over het algemeen aardig wat schadelijke stoffen. Omdat ze in het slijk/slib vertoeven. | |
Miauw_Zedong | maandag 24 februari 2014 @ 13:16 |
Dat maakt het niet vies. | |
Pap89 | maandag 24 februari 2014 @ 13:17 |
Heb nergens gezegd dat het vies is, zelfs dat ik het lekker vind. Hier wordt in de familie heel veel vis gegeten op feesten. Veel verse paling/makreel etc, dus doe niet iedere keer mee met de paling bv. | |
DonJames | maandag 24 februari 2014 @ 13:18 |
Ja, en hoeveel kilo paling moet je eten voordat dat je een enigzins verhoogde kans hebt om daar ziek van te worden? En weet je wat een kilootje paling kost tegenwoordig? Echt een non-issue dit.. | |
#ANONIEM | maandag 24 februari 2014 @ 13:18 |
Mijn lievelingseten :p | |
#ANONIEM | maandag 24 februari 2014 @ 13:27 |
Ik eet normaliter echt alles, maar 2 dingen waarvan ik over mijn nek ga zijn andouilles (Franse/Bretonse worst die naar pis ruikt en ook zo smaakt) en gerijpte haai, een Ijslands gerecht wat zonder je neus dicht te houden nieteens te eten is. | |
essnhills | maandag 24 februari 2014 @ 13:30 |
Tja, net wat je zegt natuurlijk ![]() Ik vind paling heerlijk, maar moet kokhalzen van zuurkool ![]() Ik gooi er even een dooddoenertje in: Smaken verschillen ![]() ![]() ![]() | |
Onnoman | maandag 24 februari 2014 @ 13:31 |
ik vreet geen champignons! Niet zozeer de smaak, maar de textuur ![]() champignons roomsoep is bijvoorbeeld lekker! Blauwe kaas moet ik ook niet.. voor de rest eet ik alles | |
daisy2007 | maandag 24 februari 2014 @ 16:04 |
dikke tuinbonen | |
Sick_Little_Monkey | maandag 24 februari 2014 @ 17:04 |
Best veel mensen die geen witlof lusten. Bij mij ligt het er aan hoe het klaargemaakt word. Uit de oven met ham en kaas vind ik het ook heel goor. Maar m'n pa roerbakt het altijd met gehakt, tomatenpuree en champignons (rijst of gekookte aardappelen erbij) en zo lust ik het wel. | |
edcetera | maandag 24 februari 2014 @ 17:06 |
Ik ben niet wild op alles, waar je een half uur op moet kauwen en dan nog niet door te slikken is. Hieronder vallen voornamelijk: gekookte Inktvis, kippenmaag, speklappen en vlees met veel pezen. En marsepein ![]() Verder eet ik vrijwel alles en probeer graag de meest ongewone voedingsmiddelen uit. | |
Pap89 | maandag 24 februari 2014 @ 17:37 |
Dan bak je de speklappen niet goed denk ik? Sommigen houden hem "geel" en "flubberig" Maar een goede half uitgebakken speklap, waar het meeste vet van weg is gesmolten, eet je juist heel makkelijk weg. | |
Miauw_Zedong | maandag 24 februari 2014 @ 17:44 |
Als je inktvis taai is dan is hij niet goed klaar gemaakt ![]() | |
Nat-Water | maandag 24 februari 2014 @ 17:49 |
Inktvis frituren is echt ontzettend zonde. | |
Miauw_Zedong | maandag 24 februari 2014 @ 17:58 |
Lol, dat is hetzelfde als zeggen dat het zonde is om aardappels te frituren imo ![]() ![]() ![]() (foto van fokuser: Robinook) Wat wil je er verder mee doen anders dan vullen en in de oven doen of grillen? Als ik ga stoven dan neem ik liever een octopus dan een pijlinktvis. | |
Miauw_Zedong | maandag 24 februari 2014 @ 18:01 |
Oh, je kan 'm ook nog altijd als sashimi eten natuurlijk. | |
Nat-Water | maandag 24 februari 2014 @ 18:06 |
Nou, dat dus ![]() Inktvisringen zijn prima te eten, maar er zijn naar mijn mening lekkerdere gerechten. Door de pasta, grillen inderdaad, van alles. | |
edcetera | maandag 24 februari 2014 @ 18:11 |
Zit zeker wat in hoe het klaargemaakt is. Maar al te vaak is het een stuk rubber, waar je op kauwt ![]() | |
Miauw_Zedong | maandag 24 februari 2014 @ 18:19 |
Dan heeft het te lang in de fituur gelegen waardoor het inderdaad net een stuk rubber is. Helaas komt dat maar al te vaak voor en heeft inktvis daardoor een slechte naam op dat gebied. | |
#ANONIEM | maandag 24 februari 2014 @ 19:40 |
warme chocolademelk met cola en levertjes | |
eend112 | maandag 24 februari 2014 @ 19:47 |
Waarom zou je dit eten/drinken !?! | |
#ANONIEM | maandag 24 februari 2014 @ 19:53 |
ik had ooit een beker hete chocolademelk en ik moest ergens naar binnen waar ik geen drank mee mocht nemen, nou en ik had cola bij me dus toen heb ik er een scheutje cola ingedaan in de hoop dat ik het niet zou proeven ![]() levertjes heb ik overigens niet hierbij gegeten hoor hehe. Alles wat naar lever smaakt vind ik vies. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-02-2014 19:54:25 ] | |
eend112 | maandag 24 februari 2014 @ 19:55 |
Oh zo haha, ik las het verkeerd. Maar lijkt me alsnog wel vies ![]() ![]() | |
#ANONIEM | maandag 24 februari 2014 @ 19:57 |
jij bent geen fan van mosselen zie ik, heb je het wel ooit geproefd of vind je het er niet smakelijk uit zien? | |
eend112 | maandag 24 februari 2014 @ 20:00 |
Ja klopt, ik heb het wel een keer gegeten maar ik vond de structuur echt om te kotsen, vind jij het wel lekker? | |
snakelady | maandag 24 februari 2014 @ 20:01 |
Hákarl , oftewel rotte haai.![]() ![]() | |
#ANONIEM | maandag 24 februari 2014 @ 20:06 |
haha. ik vind het wel lekker op zich, maar ik kies het zelf niet snel uit. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-02-2014 20:06:49 ] | |
Palomar | maandag 24 februari 2014 @ 20:12 |
Eens in zo'n 'culinair' restaurant de ene gang ranzige dingen na de andere. Vnl. met vis en ik hou niet van vis. Toppunt was een soort vissoep met kreeftenscharen erin. Ik hou overigens ook niet van kreeften. Uit fatsoen maar opgegeten, maar bij elke hap moest ik alle moed weer bijeen rapen ![]() ![]() Hou ook niet van gekookt ei. Van die geur kan ik echt over mn nek gaan ![]() | |
VaalNL | maandag 24 februari 2014 @ 20:15 |
Blokje trassi als weddenschap. Damn. | |
Ludd | maandag 24 februari 2014 @ 20:19 |
Gegeten weet ik zo niet. Gedronken is makkelijk: koffie. Wat is dat smerig zeg. ![]() | |
fratsman | maandag 24 februari 2014 @ 20:33 |
Paprika. Geel krijg ik nog wel weg. Rood is standaard kokhalzen, bij het kleinste flintertje al, Groen ga ik geheid over m'n nek. Heb het al verschillende keren geprobeerd. Maar ik verdraag dat echt niet. | |
erodome | maandag 24 februari 2014 @ 20:42 |
Vond oesters direct uit zee echt ranzig, snot met zeesmaak, echt bah. Kon in een zeer duur restaurant de asperge's in gelei ook helemaal niet waarderen, deed me denken aan blikvoer voor katten. Maar niets komt ook maar een beetje in de buurt van iets dat ik ooit gedronken heb. Was heel gezond werd gezegd, moest ik echt eens proberen. Kanne brooddrank....Wat ongelofelijk ranzig goor. Het ruiken was al erg, maar ik nog dapper doorzetten onder het mom het is goed voor je. Dat was geen goede beslissing.... Lees er wat over en ze zullen het hebben over de ietwat zure smaak die je zo even kan neutraliseren door wat honing en/of verdunning te gebruiken, maar laat je niet in de luren leggen door die promotiepraatjes. De smaak is niet te beschrijven, ranzig, rot, goor, ronduit walgelijk. | |
JEFFreal | maandag 24 februari 2014 @ 23:27 |
Zie dit dus wel eens in de supermarkt liggen. Lijkt me echt smerig. Bij food factory wel eens gezien hoe ze het maken, zit niet eens vis in ![]() ![]() Ervaringen? | |
Miauw_Zedong | maandag 24 februari 2014 @ 23:43 |
Er zit echt wel vis in Surimi: het is niet heel erg lekker om te eten maar het vieste ooit? Not by a long shot. | |
fluitbekzeenaald2.0 | dinsdag 25 februari 2014 @ 14:30 |
Boerenkool, zuurkool, karnemelk (eigenlijk geen eten natuurlijk) en nepkaas uit een tube. En ik moet vaak kokhalzen van garnalen, hoewel ik die niet eens echt smerig vind. | |
fluitbekzeenaald2.0 | dinsdag 25 februari 2014 @ 14:44 |
Oh, en rauwe haring. | |
fluitbekzeenaald2.0 | dinsdag 25 februari 2014 @ 14:45 |
Dat zijn geen insecten. | |
BadSnoopy | dinsdag 25 februari 2014 @ 14:56 |
Lekker hier ook de boel verpesten. | |
Miauw_Zedong | dinsdag 25 februari 2014 @ 15:05 |
Nouja laat ik het zo zeggen... zowel de zespotigen, de spinachtigen, de trilobieten en de kreeftachtigen vallen allemaal onder de geleedpotigen ![]() | |
niels0 | dinsdag 25 februari 2014 @ 15:33 |
Surinaams gerecht? Daar is het een delicatesse. Ik vond het wel lekker. | |
Miauw_Zedong | dinsdag 25 februari 2014 @ 15:40 |
In veel landen is maagwand een dlicatesse... in mediterranse landen vaak bekend als tripa/tripas en in de UK als tripe. | |
niels0 | dinsdag 25 februari 2014 @ 15:51 |
Pap, rabarber, spruiten, zuurkool. Bah. Karnemelk. ![]() | |
Broadway | dinsdag 25 februari 2014 @ 17:06 |
Opgewarmde koeiehersenen in Griekenland. | |
ChevyCaprice | dinsdag 25 februari 2014 @ 17:12 |
Boerenkool met genoeg zout en spek ![]() | |
Arcadia | dinsdag 25 februari 2014 @ 17:22 |
Sushi | |
niels0 | dinsdag 25 februari 2014 @ 17:53 |
Met mosterd en een scheutje melk. ![]() | |
Sick_Little_Monkey | dinsdag 25 februari 2014 @ 18:09 |
En de eckte Unox rookworst natuurlijk ![]() | |
scrub_nurse | dinsdag 25 februari 2014 @ 19:56 |
boterhammen met benzinesmaak ![]() speenvarken dat gewoon een blok drillerig wit doorzichtig vet bleek te zijn ![]() | |
Enix | dinsdag 25 februari 2014 @ 21:08 |
Onlangs een bak kwark gekocht voor de hoeveelheid eiwitten die erin zitten. Op aanraden van enkele mensen kaneel in gedaan. De eerste hap kreeg ik al lastig weg.. Doe mij maar kwark met een smaakje ![]() | |
Hallojo | dinsdag 25 februari 2014 @ 21:22 |
Dit inderdaad ![]() | |
Luxuria | dinsdag 25 februari 2014 @ 21:52 |
Tuinbonen. | |
TheMagnificent | dinsdag 25 februari 2014 @ 22:10 |
Ik las dat dit een van de smerigste gerechten op aarde is. | |
Dastan | dinsdag 25 februari 2014 @ 22:16 |
Bedorven yoghurt. Maanden over datum. | |
H0D3NPYL | dinsdag 25 februari 2014 @ 22:22 |
Brinta met tandpasta, bier, wijn, verschillende groente en fruit. | |
fluitbekzeenaald2.0 | dinsdag 25 februari 2014 @ 22:31 |
Ik heb ergere ervaringen met truffels. Soms smaken ze alleen nootachtig, maar ik heb wel een paar keer gehad dat ze echt smerig waren, met een ranzig zure nasmaak die in mijn mondslijmvliezen trok en pas na een uur verdween. Ze waren wel vers, en werkzaam. | |
SonicVolcano | dinsdag 25 februari 2014 @ 23:48 |
Onlangs geprobeerd: bleekselderij. Nee gewoon nee ![]() | |
DarkAccountant | woensdag 26 februari 2014 @ 00:41 |
Waarom doe je dat dan ook in godsnaam. Let even op het einde. ![]() | |
koennafca | woensdag 26 februari 2014 @ 15:33 |
| |
krullenbolletje | woensdag 26 februari 2014 @ 15:35 |
Karnemelk en zuurkool ![]() | |
Sick_Little_Monkey | woensdag 26 februari 2014 @ 15:43 |
Wat zijn er veel mensen die geen zuurkool lusten. Ik eet het graag ![]() Het goorste wat ik ooit gedronken heb is bier. (paar keer geprobeerd, maar nee...) Er is voor zover ik weet maar één fruitsoort die ik echt niet moet en dat is meloen. Die geur alleen al. Kan er ook niet tegen als iemand parfum draagt met meloen er in. ![]() | |
Arcadia | woensdag 26 februari 2014 @ 15:45 |
| |
Arcadia | woensdag 26 februari 2014 @ 15:45 |
Wie lust er nu geen meloen.. | |
Sick_Little_Monkey | woensdag 26 februari 2014 @ 15:52 |
Ik niet. En m'n pa trouwens ook niet. | |
Individual | woensdag 26 februari 2014 @ 15:58 |
Het smerigste dat ik ooit heb gegeten is iets dat op een combinatie van een kroket en een hamburger leek. Wat het was weet ik niet, maar ondanks dat ik honger had heb ik niet meer dan een klein hapje gegeten. Zat volgens mij ook geen vlees in. Daarna een paar km gelopen voor een veel te dure lunch die erg matig was.. Cuba en voedsel zijn geen vrienden. ![]() | |
Klijmeks | woensdag 26 februari 2014 @ 16:16 |
mijn eigen kots | |
-Spring | woensdag 26 februari 2014 @ 16:39 |
Een grote slok rotte melk. En een levende meelworm, maar die smaakte eigenlijk helemaal niet slecht. | |
DonJames | woensdag 26 februari 2014 @ 16:44 |
Afgaande op de omschrijving zou ik zeggen: ![]() Maar die zal niet echt goed verkrijgbaar zijn op Cuba, lijkt me.. | |
MilkTea | woensdag 26 februari 2014 @ 17:33 |
Haarlak ![]() [ Bericht 8% gewijzigd door MilkTea op 26-02-2014 18:16:47 ] | |
Sick_Little_Monkey | woensdag 26 februari 2014 @ 17:40 |
Oh ja, ik had een keer een naald van de kerstboom in mijn cola. Dat was nog smeriger dan bier. ![]() | |
Kijana | woensdag 26 februari 2014 @ 18:08 |
Tofoe, lamsvlees, olijven en gist. ![]() | |
appelepent | woensdag 26 februari 2014 @ 18:30 |
Bedorven melk. (Niet opgegeten) | |
#ANONIEM | vrijdag 28 februari 2014 @ 03:09 |
Hoe kom je erop? ![]() ![]() | |
Hallojo | vrijdag 28 februari 2014 @ 04:29 |
Haring met ananas ![]() | |
Metalfrost | vrijdag 28 februari 2014 @ 04:41 |
Brinta met kiwi. Na vier happen alles weer uitgekotst. | |
pindaplukker | vrijdag 28 februari 2014 @ 14:28 |
Zult | |
DeHovenier | vrijdag 28 februari 2014 @ 14:29 |
Rabarberprut als toetje ![]() | |
thom_05 | vrijdag 28 februari 2014 @ 14:31 |
je moeder hoho hihi haha | |
edcetera | vrijdag 28 februari 2014 @ 15:00 |
Een Mc Kroket ![]() | |
Individual | vrijdag 28 februari 2014 @ 15:08 |
Niet in Cuba lijkt me. ![]() In Cuba hadden we heel graag een McD gehad terwijl de laatste keer dat ik in McD was ruim 10 jaar geleden is geweest. McD is lage kwaliteit, maar in Cuba zou het makkelijk en eetbaar zijn geweest. Dit hoor ik van bijna iedereen die buiten een resort in Cuba is geweest. | |
edcetera | vrijdag 28 februari 2014 @ 15:43 |
Verbaast me eigenlijk. Zuid Amerikaanse keuken leek me toch altijd goed. | |
Metro2005 | vrijdag 28 februari 2014 @ 15:52 |
- Macaroni met Kruidnagels ![]() - Bedorven dubbelfris en melk (lekker uit pak drinken ![]() - Witlof | |
Individual | vrijdag 28 februari 2014 @ 15:55 |
Waar komt dat vandaan? De enige 2 landen waar ik van onder de indruk was waren #1 Argentinie en #2 Peru. Chile was ook ok, maar als je lievelingsmaal bonen en rijst is (elke dag 3x per dag) dan is het een voedselhemel voor je. Cuba is Latijns-Caribisch en dat is al bagger, maar Cuba weet zelfs dat erger te maken. | |
Miauw_Zedong | vrijdag 28 februari 2014 @ 15:55 |
De Mexicaanse keuken is echt wel heel erg nice. | |
Fok-it | vrijdag 28 februari 2014 @ 15:56 |
Argentinië? Dat is toch alleen maar steak, steak en nog eens steak? | |
Individual | vrijdag 28 februari 2014 @ 16:08 |
Beste steak ter wereld en verschillende soorten vlees, kip en vis, maar ook salades, empanadas aardappels en zelfs groenten. Voor toetje hebben ze dulce de leche, een soort van caramelstroop. Dat hoeft voor mij dan niet. http://en.wikipedia.org/wiki/Argentine_cuisine Een goed voedselland is waar je een willekeurig restaurant kan binnenlopen en het is lekker. In een matig voedselland moet je naar een goed restaurant zoeken en slecht is goed voedsel erg zeldzaam zoals Cuba en Oekraine. | |
renwan | zaterdag 1 maart 2014 @ 09:31 |
Ben je soms in Cuba geweest? | |
Dunnevandale | zaterdag 1 maart 2014 @ 11:32 |
Stink Flipper | |
Individual | zaterdag 1 maart 2014 @ 11:33 |
Ja. Lees maar eens een paar posts naar boven. | |
ekmef1234 | zaterdag 1 maart 2014 @ 11:38 |
Kaas in welke vorm dan ook. | |
Byzantynixschii | zaterdag 1 maart 2014 @ 15:52 |
pics. | |
tong80 | zaterdag 1 maart 2014 @ 15:55 |
Mosterd.![]() | |
krullenbolletje | zaterdag 1 maart 2014 @ 15:55 |
Het enige wat ze te eten hebben in Cuba is rijst met bonen ![]() | |
BlueMage | zaterdag 1 maart 2014 @ 16:11 |
Ik wilde deze net vermelden als antwoord op de vraag in de TT, dat zegt alles. ![]() | |
tong80 | zaterdag 1 maart 2014 @ 16:25 |
Een fles melk die over de datum is bij een vriend aan je mond zetten.![]() | |
slangpie | zaterdag 1 maart 2014 @ 16:26 |
Fernet branca, italiaanse sterke drank, gadverdamme wat vies, hele vieze bittere smaak ![]() | |
Jovatov | zaterdag 1 maart 2014 @ 16:28 |
Balut, een bevrucht eendenei. (delicatesse in de Filipijnen). | |
chappie88 | zaterdag 1 maart 2014 @ 16:29 |
Waarschijnlijk hondenvoer uit blik dat was echt goor. ![]() ![]() | |
yosander | zaterdag 1 maart 2014 @ 17:39 |
Aubergine ![]() | |
starla | zaterdag 1 maart 2014 @ 17:45 |
rauwe octopus | |
niels0 | zaterdag 1 maart 2014 @ 18:33 |
Ja? Heb je dat geprobeerd? Ik heb er voor bedankt. Filipijns eten is trouwens sowieso niet veel soeps. | |
#ANONIEM | zaterdag 1 maart 2014 @ 18:57 |
ik ben niet zo dol op rijst, dus gelukkig woon ik daar niet haha | |
#ANONIEM | zaterdag 1 maart 2014 @ 18:58 |
wat?! ![]() ![]() edit: o ik zie de tegenstrijdigheid van deze post en die daarboven lol maar in sushi vind ik rijst wel te eten..maar over het algemeen vind ik rijst niks aan [ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 01-03-2014 19:00:31 ] | |
Arcadia | zaterdag 1 maart 2014 @ 19:01 |
Ben een aziaat, enerzijds vreemd dat ik vis niet lekker vind, anderzijds wel te begrijpen waarom ik rijst wel graag lust. | |
eend112 | zaterdag 1 maart 2014 @ 19:02 |
Heb je wel eens in zo'n sushi bar gezeten dat ze het in je mond gooien?! | |
#ANONIEM | zaterdag 1 maart 2014 @ 19:03 |
nee haha waar doen ze dat dan? | |
eend112 | zaterdag 1 maart 2014 @ 19:06 |
Ik zag het een keer daar bij Schiphol, bij die wegrestaurants Maar heel veel Japanners schijnen dit te kunnen ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 1 maart 2014 @ 19:07 |
moet je wel een grote mond hebben of erg goed kunnen mikken lol want vaak moet je het naar binnen duwen of past het net ![]() lust jjij sushi dan? [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 01-03-2014 19:08:49 ] | |
BaajGuardian | zaterdag 1 maart 2014 @ 19:14 |
kutje ![]()
| |
Jovatov | zaterdag 1 maart 2014 @ 19:32 |
Ja ik ben altijd wel in om iets te proberen. Het smaakte beter dan het eruit zag, dat scheelde ![]() | |
shaderon | zondag 2 maart 2014 @ 03:00 |
Mensen die hier roepen dat ze simpele normale ingredienten als tomaat niet lusten ![]() | |
Geenfrietmaarpatat | zondag 2 maart 2014 @ 05:57 |
Friet ![]() ![]() ![]() ![]() | |
SlugGuts | zondag 2 maart 2014 @ 05:59 |
Aardappel anders.![]() | |
ChevyCaprice | zondag 2 maart 2014 @ 08:55 |
![]() ![]() | |
BananaPancake | zondag 2 maart 2014 @ 09:00 |
Zalm ![]() | |
Resistor | zondag 2 maart 2014 @ 09:14 |
Ik vraag mij ook af wat ze zouden moeten koken als ze volwassen zijn. Er zijn ook dingen die ik 'minder lekker' vind, maar toch eet ik ze, ook al kan ik helemaal zelf kiezen wat ik eet (ik woon alleen), zoals spruiten of witlof. Enige voorwaarde bij mij is 'lekker en niet te duur', dus een complete diepvriespizza van een goed formaat of een kant-en-klaar maaltijd komt er bij mij niet in, losse onderdelen zelf combineren is goedkoper. En ik ga over mijn nek van warme/gebakken banaan. Maar dat is ook een beetje allergie, ik krijg een enorm jeukende tong van banaan (en meloen, en sommige appels) | |
#ANONIEM | zondag 2 maart 2014 @ 11:21 |
| |
#ANONIEM | zondag 2 maart 2014 @ 11:24 |
| |
Byzantynixschii | zondag 2 maart 2014 @ 13:58 |
? | |
rosability | maandag 3 maart 2014 @ 06:47 |
Bloedworst, alleen al om hoe het eruit ziet. | |
Sunshine1982 | maandag 3 maart 2014 @ 07:02 |
Macaroni met stukjes aardappel. We hadden het vroeger niet breed dus mijn moeder maakte weleens prutjes met hetgeen wat ze in huis had. Dit was echt niet te pruimen. | |
SherlockHolmes | dinsdag 4 maart 2014 @ 21:19 |
Varkenslever, als kind. Ik was te jong om te begrijpen dat het gewoon rauw was, en net uit de verpakking kwam. Toen ik erin beet zat m'n bek onder maagsap van dat beest of bloed, en kotste ik zo erg als maar kan. Gadverdamme. | |
El_Liberaliste | dinsdag 4 maart 2014 @ 21:58 |
Een kippensoep met een half levende kip er in (opgegeten uit beleefdheid) Zalm (ik walg van vis, half opgegeten uit beleefdheid) Erwtensoep (vind ik gewoon smerig) | |
Dikkekletser | dinsdag 4 maart 2014 @ 21:58 |
Een banaan ![]() | |
Geerd | dinsdag 4 maart 2014 @ 22:00 |
Daarop kun je kauwen, dat wist je? Of had je teveel natuurfilms gekeken? | |
Nattekat | dinsdag 4 maart 2014 @ 22:17 |
Lasagne, die geur alleen al ![]() ![]() | |
Dikkekletser | dinsdag 4 maart 2014 @ 22:24 |
Alleen de geur al van zo'n banaan ![]() | |
Geerd | dinsdag 4 maart 2014 @ 22:31 |
Je krijgt er wel strakke poep van, | |
sturmpie | dinsdag 4 maart 2014 @ 23:10 |
zure room |