abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  woensdag 8 januari 2014 @ 12:47:20 #201
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135228549
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2014 12:34 schreef Weltschmerz het volgende:


Ik gun iedereen zijn eigenaardigheid. Dan vind ik het juist beleefd om meteen al duidelijk te maken wat je van plan bent voor welk geld te doen.
Maar als ik stel dat men in gebreke is, dan zeur ik, weet ik niet hoe ik moet bestellen en moet ik maar ergens anders heen gaan.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_135228627
quote:
1s.gif Op woensdag 8 januari 2014 12:47 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Maar als ik stel dat men in gebreke is, dan zeur ik, weet ik niet hoe ik moet bestellen en moet ik maar ergens anders heen gaan.
Nee want van een kok die biefstuk op het menu heeft mag je verwachten dat die dat wil en kan bakken. Hij/zij biedt de dienst immers aan. Ik durf zelfs zo ver te gaan dat je een rare stake besteld en hem doorbakken krijgt, je gewoon weg kan lopen en niet betalen. (echter ook niet eten, want eten is aanvaarden).
  woensdag 8 januari 2014 @ 12:54:09 #203
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135228744
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2014 12:49 schreef mytec het volgende:

[..]

Nee want van een kok die biefstuk op het menu heeft mag je verwachten dat die dat wil en kan bakken. Hij/zij biedt de dienst immers aan. Ik durf zelfs zo ver te gaan dat je een rare stake besteld en hem doorbakken krijgt, je gewoon weg kan lopen en niet betalen. (echter ook niet eten, want eten is aanvaarden).
Ik refereerde aan Weltschmerz zijn eerdere sneeren richting mij
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_135229037
quote:
1s.gif Op woensdag 8 januari 2014 12:54 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik refereerde aan Weltschmerz zijn eerdere sneeren richting mij
Sneren? Ik zeg alleen dat als jij een perfect gegaarde ossenhaas en entrecote wil je ze niet aan één bot moet bestellen in de vorm van een T-bone of Porterhouse. Maar dat is geen excuus om ze allebei te doorbakken.

Ik geef je helemaal gelijk dat je mag verwachten dat als je een T-bone rood bestelt dat die dan rood is en alleen de haas iets te ver door is. Alleen ik deel je ervaring gewoon niet dat het zo vaak fout gaat. Dat zou best wel eens te maken kunnen hebben met het feit dat ik dat soort dingen doorgaans eet in tamelijk eenvoudige tenten die zich graag laten voorstaan op hun stukken rundvlees.

Maar als een restaurant duidelijk laat weten dat je ribeyes niet rood moet bestellen, dan respecteer ik dat en ga ergens anders heen, het is immers zijn recht om zelf te bepalen hoe hij wil koken net zoals het mijn recht is te bepalen waar ik wil gaan eten.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  woensdag 8 januari 2014 @ 13:06:20 #205
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135229148
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2014 13:03 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Sneren? Ik zeg alleen dat als jij een perfect gegaarde ossenhaas en entrecote wil je ze niet aan één bot moet bestellen in de vorm van een T-bone of Porterhouse. Maar dat is geen excuus om ze allebei te doorbakken.

Ik geef je helemaal gelijk dat je mag verwachten dat als je een T-bone rood bestelt dat die dan rood is en alleen de haas iets te ver door is. Alleen ik deel je ervaring gewoon niet dat het zo vaak fout gaat. Dat zou best wel eens te maken kunnen hebben met het feit dat ik dat soort dingen doorgaans eet in tamelijk eenvoudige tenten die zich graag laten voorstaan op hun stukken rundvlees.
Ten eerste is het onzin en ten tweede ging je daarvoor al tekeer
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 8 januari 2014 @ 14:18:20 #206
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_135231659
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2014 12:34 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Eerlijk gezegd vind ik het vrij hooghartig om te denken dat als je 50 euro wil uitgeven iedereen maar voor je moet kruipen. Als ik een timmerman inhuur dan vraag ik hem ook niet om de vloer te schrobben. Vrije mensen beslissen zelf welk werk ze tegen welk bedrag voor je willen doen.

[..]

Ik gun iedereen zijn eigenaardigheid. Dan vind ik het juist beleefd om meteen al duidelijk te maken wat je van plan bent voor welk geld te doen.
Lijkt mij dat er een een groot verschil is tussen eisen dat de bediening voor je moet kruipen en niet beledigd willen worden (door degene waaraan je net 50 euro hebt/gaat overhandigd).
  woensdag 8 januari 2014 @ 14:29:46 #207
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135232143
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2014 14:18 schreef Redcoon het volgende:

[..]

Lijkt mij dat er een een groot verschil is tussen eisen dat de bediening voor je moet kruipen en niet beledigd willen worden (door degene waaraan je net 50 euro hebt/gaat overhandigd).
Waar wordt jij beledigd?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 8 januari 2014 @ 16:19:32 #208
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_135236647
Ik? Nergens, ik eet mijn steak rare/medium-rare en mijn hamburgers met de hand. Het gaat mij er niet om dat ik me aangevallen voel. Ik het gewoon niet netjes.
  woensdag 8 januari 2014 @ 16:20:54 #209
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135236717
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2014 16:19 schreef Redcoon het volgende:
Ik? Nergens, ik eet mijn steak rare/medium-rare en mijn hamburgers met de hand. Het gaat mij er niet om dat ik me aangevallen voel. Ik het gewoon niet netjes.
Jij claimt niet beledigd te willen worden, en nu zeg je dat je dat niet wordt? Wat is je probleem nu eigenlijk?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 8 januari 2014 @ 16:24:01 #210
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_135236857
Ergens halverwege de 'discussie' verplaatste ik mezelf in de plek van de klant die zijn steak doorbakken wilt hebben, vandaar wellicht de verwarring. Mijn probleem ligt hem in de arrogantie en de gebrek aan hoffelijkheid van het restaurant.
  woensdag 8 januari 2014 @ 16:25:08 #211
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135236899
Je jankt dus om niets
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 8 januari 2014 @ 16:27:23 #212
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_135236973
Ik vind gebrek aan hoffelijkheid en arrogantie niet niks.
  woensdag 8 januari 2014 @ 16:30:10 #213
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135237069
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2014 16:27 schreef Redcoon het volgende:
Ik vind gebrek aan hoffelijkheid en arrogantie niet niks.
Net had je het over beledigd worden terwijl je dat niet werd, en waar komt dit vandaan?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 8 januari 2014 @ 16:37:23 #214
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_135237313
quote:
1s.gif Op woensdag 8 januari 2014 16:30 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Net had je het over beledigd worden terwijl je dat niet werd, en waar komt dit vandaan?
Daar begon het mee, als het niet de duidelijk is neem dan de conversatie nog een keer door.
  donderdag 9 januari 2014 @ 00:57:36 #215
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_135260881
Ik heb me vanavond toch weer een lekkere biefstuk gebakken. Goed vlees van de slager. Een uur van te voren uit de koeling gehaald. Even ingepeperd en dan met echte boter in de pan op hoog vuur ca. 2 minuten, elke 20 seconden om en om kerend, gebakken. Nagezouten.
Buitenkant knapperig, binnenkant rood. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_135261444
Alle steaks gaan waarschijnlijk tegelijk in de pan, de meute mediums de oven in, rare op een plaatje onder de oven. Groentegarnituur gaat uit het water, steak krijgt nog een tik in de oven en de borden worden opgemaakt. Althans, zo heb ik het in de meeste zaken meegemaakt. Door die tik op 160 slaat 'ie door maar anders is je steak inmiddels koud. (Ik begrijp dat ik jou dat niet hoef uit te leggen ;), not the way to go maar zo gaat helaas vaak wel)
pi_135261630
Als ik heel eerlijk ben snap ik je frustratie wel, maar figuren zoals jij doen het er op een gegeven moment om en gaan dan al met een giftige houden zo'n steak bestellen. Als je nu praktisch nergens een steak krijgt die naar je zin is, dan bestel je hem gewoon niet en neem je iets anders wat je ook lekker vindt ipv je van te voren al op te vreten om hoe je steak gebakken is.
pi_135263816
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 december 2013 18:10 schreef Yi-Long het volgende:
Omdat het de horeca geen fuck uitmaakt wat ze de consument voorschoteld, want die dokken toch wel, en de gemiddelde consument kan het eigenlijk ook geen fuck schelen, want die willen gewoon een gezellig avond je uit zonder gezeik...

Ze komen er gewoon mee weg.
Gelul. Een beetje fatsoenlijk restaurant maakt het juist ontzettend veel uit wat ze de consument voorschotelen.

quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2014 01:38 schreef maulibu het volgende:
Alle steaks gaan waarschijnlijk tegelijk in de pan, de meute mediums de oven in, rare op een plaatje onder de oven. Groentegarnituur gaat uit het water, steak krijgt nog een tik in de oven en de borden worden opgemaakt. Althans, zo heb ik het in de meeste zaken meegemaakt. Door die tik op 160 slaat 'ie door maar anders is je steak inmiddels koud. (Ik begrijp dat ik jou dat niet hoef uit te leggen ;), not the way to go maar zo gaat helaas vaak wel)
In toko's waar je 8,50 voor je hoofdgerecht betaald, ja. Daar moet je dan ook geen steak bestellen.
  donderdag 9 januari 2014 @ 09:24:41 #219
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_135263837
quote:
14s.gif Op donderdag 9 januari 2014 09:23 schreef SjaakBauer het volgende:

[..]

Gelul. Een beetje fatsoenlijk restaurant maakt het juist ontzettend veel uit wat ze de consument voorschotelen.
Ja, maar er zijn natuurlijk genoeg restaurants die niet fatsoenlijk zijn ;).
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
pi_135274866
quote:
14s.gif Op donderdag 9 januari 2014 09:23 schreef SjaakBauer het volgende:

[..]

Gelul. Een beetje fatsoenlijk restaurant maakt het juist ontzettend veel uit wat ze de consument voorschotelen.

[..]

In toko's waar je 8,50 voor je hoofdgerecht betaald, ja. Daar moet je dan ook geen steak bestellen.
Dat valt nog redelijk tegen denk ik.
pi_135314485
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2014 00:57 schreef golfer het volgende:
Ik heb me vanavond toch weer een lekkere biefstuk gebakken. Goed vlees van de slager. Een uur van te voren uit de koeling gehaald. Even ingepeperd en dan met echte boter in de pan op hoog vuur ca. 2 minuten, elke 20 seconden om en om kerend, gebakken. Nagezouten.
Buitenkant knapperig, binnenkant rood. :9
Kijk..dat zijn de mensen die hun moment nemen om in huiselijke sfeer zichzelf te trakteren.

Ik heb mij zelf laatst op dit getrakteerd en dat de meesten zo kennen. Dan geniet je even.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 10-01-2014 13:46:54 ]
  vrijdag 10 januari 2014 @ 16:06:08 #222
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_135319859
Die tweede ziet er toch lekkerder uit.
pi_135323894

Alcohol is the anesthesia by which we endure the operation of life.
Technical owner of www.shavingsociety.nl
  vrijdag 10 januari 2014 @ 18:02:03 #224
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135324641


In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_135324770
quote:
Kobe :) erg fijn
Alcohol is the anesthesia by which we endure the operation of life.
Technical owner of www.shavingsociety.nl
pi_135325083
quote:
0s.gif Op woensdag 1 januari 2014 11:10 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Genoeg mensen, anders zou die bereiding niet al honderden jaren bestaan...

[ afbeelding ]

(ha, ik zoek zo'n plaatje, ga naar die site en welke foto staat er potificaal bij dat artikel over perfecte steak? de mijne, hahahaha:

[ afbeelding ] )
Godver hoe krijg je dat weg dan? Beetje rood en bloed och maar dat is gewoon rauw man??
  vrijdag 10 januari 2014 @ 18:23:14 #227
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_135325380
Nadat ik in Argentinië een paar weken lang steaks heb gegeten kwam ik er achter dat de steaks in Nederland vaak inderdaad waardeloos zijn. Bestel het hier daarom ook bijna nooit.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  vrijdag 10 januari 2014 @ 18:25:34 #228
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135325441
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 18:12 schreef Geerd het volgende:

[..]

Godver hoe krijg je dat weg dan? Beetje rood en bloed och maar dat is gewoon rauw man??
Zou ik maar nooit steak tartare bestellen, of een broodje ros, carpaccio, broodje Mett, filet americain, osseworst, etc etc
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_135325519
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 18:25 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zou ik maar nooit steak tartare bestellen, of een broodje ros, carpaccio, broodje Mett, filet americain, osseworst, etc etc
Ik bedoelde eigenlijk, je kauwt je dan toch de tering en nog krijg je het dan niet weg?
Filet Am, osse worst allemaal zacht is zo weg.
  vrijdag 10 januari 2014 @ 18:30:57 #230
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135325605
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 18:28 schreef Geerd het volgende:

[..]

Ik bedoelde eigenlijk, je kauwt je dan toch de tering en nog krijg je het dan niet weg?
Filet Am, osse worst allemaal zacht is zo weg.
Nog nooit goede steak gehad dus.
Een goede steak is mals.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_135325678
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 18:30 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nog nooit goede steak gehad dus.
Een goede steak is mals.
Uhmzz dan zal het daar idd wel aan liggen, krijg hem vaak wel lekker maar wanneer een dikker stuk wat roder is wordt het meteen wat taaier.
  vrijdag 10 januari 2014 @ 18:36:35 #232
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135325790
Probleem is vaak dat het vlees te kort afgehangen is. Heb je een goede koe, en je hangt hem goed af kan je riblappen (wat nu stoofvlees is) eten als steak.
Afhangen in een koelhuis kost echter tijd, en er is vochtverlies, en dan verdient men niet genoeg.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_135325886
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 18:36 schreef Pietverdriet het volgende:
Probleem is vaak dat het vlees te kort afgehangen is. Heb je een goede koe, en je hangt hem goed af kan je riblappen (wat nu stoofvlees is) eten als steak.
Afhangen in een koelhuis kost echter tijd, en er is vochtverlies, en dan verdient men niet genoeg.
Ja idd riblabben stoof ik altijd 3/4 uur.
  vrijdag 10 januari 2014 @ 18:41:03 #234
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135325930
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 18:39 schreef Geerd het volgende:

[..]

Ja idd riblabben stoof ik altijd 3/4 uur.
Eet regelmatig riblap als steak.
Smakelijker dan ossehaas
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_135325981
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 18:41 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Eet regelmatig riblap als steak.
Smakelijker dan ossehaas
Ohw? Gewoon bakken? Ben je zelf slager ofzo :P
  vrijdag 10 januari 2014 @ 18:42:24 #236
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_135325982
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 18:36 schreef Pietverdriet het volgende:

Afhangen in een koelhuis kost echter tijd, en er is vochtverlies, en dan verdient men niet genoeg.
Slagerij Chateaubriand hier in de buurt doet aan dry-aging .Prachtig om te zien in die vitrine.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 10 januari 2014 @ 18:44:57 #237
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135326081
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 18:42 schreef Geerd het volgende:

[..]

Ohw? Gewoon bakken? Ben je zelf slager ofzo :P
Nee, paar goede slagers in mijn omgeving
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 10 januari 2014 @ 18:45:59 #238
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135326125
quote:
14s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 18:42 schreef golfer het volgende:

[..]

Slagerij Chateaubriand hier in de buurt doet aan dry-aging .Prachtig om te zien in die vitrine.
Ik vind het ook prachtig, alleen denk ik dat libelle lezend Nederland in 1 nacht grijs wordt bij het zien van zulk vlees
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_135326154
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 18:45 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik vind het ook prachtig, alleen denk ik dat libelle lezend Nederland in 1 nacht grijs wordt bij het zien van zulk vlees
_O- _O- _O-
  vrijdag 10 januari 2014 @ 19:03:11 #240
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_135326688
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 18:45 schreef Pietverdriet het volgende:

Ik vind het ook prachtig, alleen denk ik dat libelle lezend Nederland in 1 nacht grijs wordt bij het zien van zulk vlees
En het is juist zo mooi en lekker.
wel een beetje duur.
http://www.dryagedmeat.nl/Aberdeen-Angus-rund-c-252.html
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 10 januari 2014 @ 19:05:39 #241
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135326803
quote:
14s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 19:03 schreef golfer het volgende:

[..]

En het is juist zo mooi en lekker.
wel een beetje duur.
http://www.dryagedmeat.nl/Aberdeen-Angus-rund-c-252.html
Ik ben graag bereid meer te betalen voor goed vlees, maar niet voor lulkoek.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 10 januari 2014 @ 19:30:35 #242
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_135328221
Vroeger vroeger toen er nog een C1000 hier bestond met een eigen slager.... toen kon je beter bieflapjes nemen... die waren zo goed, echt niet te mislukken gewoon.
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  vrijdag 10 januari 2014 @ 20:41:15 #243
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135332415
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 19:30 schreef uniekhoorn het volgende:
Vroeger vroeger toen er nog een C1000 hier bestond met een eigen slager.... toen kon je beter bieflapjes nemen... die waren zo goed, echt niet te mislukken gewoon.
C1000 toen het A&P was, had goed vlees, kocht daar vaak sucade die zo mooi was als kobe, de zeen in het midden uitsnijden en je had goddelijk lekkere ministeaks,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_135333732
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 19:30 schreef uniekhoorn het volgende:
Vroeger vroeger toen er nog een C1000 hier bestond met een eigen slager.... toen kon je beter bieflapjes nemen... die waren zo goed, echt niet te mislukken gewoon.
Hier net zo bij de lokale jumbo. Die hadden een tijd lang fantastische bieflap die veel en veel beter was dan de biefstuk en kogelbiefstuk. Helaas zijn ze een tijdje geleden overgegaan op te dunne onmalse meuk, dus laat ik het maar weer links liggen.
pi_135348550
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 16:31 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Je werkt ergens, daar werk je om geld te verdienen voor je baas en als de klant het zo verkocht wil hebben verkoop je het gewoon zo.

Dus als ik bij de snackbar m'n patat met apestront wil in plaats van pindasaus of mayo, dan zijn ze dus verplicht om dat te doen volgens jou?
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_135348708
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 10:53 schreef Sicstus het volgende:

[..]

Dus als ik bij de snackbar m'n patat met apestront wil in plaats van pindasaus of mayo, dan zijn ze dus verplicht om dat te doen volgens jou?
als jij die saus "apenstront" aanbied wel ja. het is een bereidingswijze geen extra toevoeging. als jij rauwe patat lekker vind dan kan je dat krijgen lijkt me. Anders moeten ze meteen zeggen dat kunnen we niet.
  zaterdag 11 januari 2014 @ 11:06:41 #247
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135348866
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 11:00 schreef mytec het volgende:

[..]

als jij die saus "apenstront" aanbied wel ja. het is een bereidingswijze geen extra toevoeging. als jij rauwe patat lekker vind dan kan je dat krijgen lijkt me. Anders moeten ze meteen zeggen dat kunnen we niet.
Patat is een leuke vergelijking, bij de meeste burgertenten krijg je dunne friet die of helemaal slap is, of compleet korst.
Recent bij de Mc in Zwolle was men in staat om ze aan de buitenkant knapperig te maken en toch bloemig aan de binnenkant.
Dat is hoe friet voor mij hoort te zijn,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_135348920
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 11:06 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Patat is een leuke vergelijking, bij de meeste burgertenten krijg je dunne friet die of helemaal slap is, of compleet korst.
Recent bij de Mc in Zwolle was men in staat om ze aan de buitenkant knapperig te maken en toch bloemig aan de binnenkant.
Dat is hoe friet voor mij hoort te zijn,
Friet is ook heel persoonlijk, voor mij moet het in ieder geval knapperig zijn wat helaas bij de meeste mc and bk's niet zo is.
  zaterdag 11 januari 2014 @ 11:11:51 #249
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135348995
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 11:08 schreef mytec het volgende:

[..]

Friet is ook heel persoonlijk, voor mij moet het in ieder geval knapperig zijn wat helaas bij de meeste mc and bk's niet zo is.
De McD in Zwolle aan de snelweg daar was sowieso een vreemde gewaarwording, het was opgeruimd, schoon, de toiletten waren brandschoon en fris ruikend, de burgers waren warm en de friet perfect.
Zelden dat je een McD zo aantreft.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_135349202
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 11:11 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

De McD in Zwolle aan de snelweg daar was sowieso een vreemde gewaarwording, het was opgeruimd, schoon, de toiletten waren brandschoon en fris ruikend, de burgers waren warm en de friet perfect.
Zelden dat je een McD zo aantreft.
Jij die bij een Mac ging eten? En dan zijn er nog mensen die jou elitair noemen :P
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')