abonnement Unibet Coolblue
pi_132725742
Hier verder!

De 5 fasen van liefdesverdriet
Iedereen krijgt er wel een keer mee te maken. Misschien maar één keer, misschien wat vaker. De één verwerkt het anders dan de ander, maar we weten allemaal dat het niet leuk is: liefdesverdriet!

Ineens alleen
Samen zijn jullie erachter gekomen dat jullie niet zo'n fantastisch koppel zijn als jullie dachten. Als er een einde komt aan je relatie is dit erg vervelend. Degene met wie je altijd alles deelde is ineens weg. Je bent je beste maatje kwijt. Bij veel mensen resulteert dit besef in liefdesverdriet.

In eerste instantie zal je denken en voornamelijk hopen dat het allemaal wel goed komt. Jullie waren toch zon fantastisch koppel? De ontkenningsfase is de eerste fase die liefdeverdriet kent. Je bent er bijna helemaal zeker van dat jullie in de toekomst toch weer samen komen.

Uit je dak gaan
Na een tijdje ga je inzien dat jullie toch niet samen komen. Je komt dan in de fase waarin je erg boos kan worden. Bij mannen gaat dit ook vaak gepaard met veel agressie. In deze fase worden de meeste mensen ook erg losbollig, gaan veel stappen en sjansen met anderen. Voornamelijk om het zelfvertrouwen op te krikken.

Tot inkeer komen
Na dit gedrag kom je snel weer tot jezelf. Zoveel zelfvertrouwen geven die one night stands je echt niet, als je erachter komt dat het toch allemaal maar voor één nachtje is. Je gaat je eenzaam voelen. Je krijgt het gevoel alsof niemand je meer wil, je voelt je lelijk en alleen. Waarschijnlijk zal je zelfs gaan denken dat je voor altijd een hopeloze single blijft!

Achter de wolken schijnt de zon!
Gelukkig ga je langzamerhand realistisch worden. Dit is de vierde fase van je liefdesverdriet. Je gaat merken dat je leven echt niet alleen maar draait om de liefde. Je gaat je oude liefde loslaten en je eigen leven leven. Natuurlijk heb je het nog af en toe moeilijk, maar het komt allemaal wel goed. Veel vrouwen gaan in deze fase zichzelf helemaal opknappen. Ze nemen een nieuw verfje in hun haren, gaan flink shoppen met vriendinnen en besteden veel aandacht aan hun uiterlijk. Mannen gaan veel met vrienden ondernemen en leuke dingen doen.

Jezelf en de situatie accepteren
In de laatste fase ga je accepteren dat je liefde met je ex-lover echt helemaal over is. Je gaat inzien dat een leven als single helemaal niet zo slecht is. Het heeft natuurlijk ook zo zijn voordelen. Geen vieze haren in het doucheputje, geen gore sokken, lekker stappen en sjansen met mooie andere mensen, noem maar op!

Natuurlijk verwerkt iedereen op zijn eigen manier zijn liefdesverdriet. Soms doorloop je alle fasen en soms maar een paar en sla je er eentje over. In ieder geval weten we één ding zeker: Het komt allemaal goed!



"A relationship is not based on the time you've spent together, but the foundation you've built together."
  Moderator / FOK!Fotograaf woensdag 30 oktober 2013 @ 15:15:12 #2
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_132725809
Afspraak gemaakt om zondag spullen te gaan verdelen, ik ben benieuwd wat dat gaat opleveren :+
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
  woensdag 30 oktober 2013 @ 16:42:46 #3
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_132728926
Huilbuien , niet kunnen slapen , niks eten en tot overmaat van ramp zoekt ze contact met me .
RED ONS HENNIEGOD
  woensdag 30 oktober 2013 @ 17:30:52 #4
414972 iGanja
Chaiba me crazy
pi_132730551
Zo laatste gesprek om het maar 'goed' af te ronden. Vraag me voornamelijk af waarom ik het zo heb laten lopen..
Denk altijd na over wat je doet, maar doe niet altijd wat je denkt..
  woensdag 30 oktober 2013 @ 17:56:31 #5
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_132731259
Dat vraagt mijn ex zich ook af, terwijl zei me dr uit getrapt heeft...

Wtf..

En maar zeggen.. Als ik had geweten hoeveel je van me hield en hoeveel pijn dit je doet had ik het nooit gedaan..

Ga toch weg man!
pi_132731546
Nou ik moet toch echt zeggen dat een afronding wel een beetje helpt en helemaal als de ander uiteindelijk toch zijn excuses heeft aangeboden.
Je weet dan ook dat het over is maar het zegje wat je had moeten zeggen is toch gedaan. Nu weet je dat het verwerken toch een beetje moet beginnen en dat je ook voor jezelf even goed voor afleiding enzo moet zorgen.
pi_132733861
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 18:07 schreef formerjellybean het volgende:
Nou ik moet toch echt zeggen dat een afronding wel een beetje helpt en helemaal als de ander uiteindelijk toch zijn excuses heeft aangeboden.
Je weet dan ook dat het over is maar het zegje wat je had moeten zeggen is toch gedaan. Nu weet je dat het verwerken toch een beetje moet beginnen en dat je ook voor jezelf even goed voor afleiding enzo moet zorgen.
Eens hoor, ik beb mijn afronding nooit gekregen en krijg sporadisch nog steeds mails over hoe gestoord ik wel niet ben :)
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_132734572
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 19:22 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Eens hoor, ik beb mijn afronding nooit gekregen en krijg sporadisch nog steeds mails over hoe gestoord ik wel niet ben :)
Ik moet ook wel zeggen dat ik mijn afronding afgedwongen heb. Bij mij was juist dus dat die ineens niets meer van zich liet horen en liet zien en ik eerst aardig contact bleef zoeken om dingen uit proberen te praten (sinds we in hetzelfde dorp wonen en zijn vrienden en zijn broer ook al jaren stapmaatjes van me zijn). Ik had al door dat die waarschijnlijk 2 gelijk had maar dat ontkent die maar ik weet beter en op het moment dat ik hem duidelijk maakte dat die maar beter kon praten want anders als ik hem zou tegen komen in Wormerveer , ik waar iedereen bij stond wel eens mijn zegje kon doen.
Sinds zijn vriendin schijnbaar niet van mij afweet kon die ineens wel heel snel reageren.

Dat heeft even op een hele heftige chatsessie geleid waar ik even alles tegen hem zei wat ik eigenlijk al heel lang tegen hem face to face wilde zeggen kwijt kon. Hij voelde zich nogal aangevallen en probeerde met straat taal me te imponeren ( pech voor hem is alleen dat ik zelf een straatmeisje ben geweest en dus niet echt geimponeerd was) .
Hij draaide bij en bood toen zijn excuses aan en nu is het niet meer dat we beste vrienden zijn maar we staan ook niet meer op voet van oorlog en dat is eigenlijk al heel wat sinds ik eigenlijk hem al maanden wilde aanvliegen

Ik vond ook in de situatie dat ik voor mezelf op moest komen en heb het eigenlijk zo ook afgedwongen. De eerste dagen voelde ik me even kut omdat het nogal een heftig gesprek is geweest maar ik heb tenminste mijn zegje gedaan, heb hem verteld dat ik gekwetst was en dat ik eigenlijk daar nooit excuses voor heb gekregen al meerdere keren en nu bood die dat dus aan.Ook dat ik hem laf vond omdat die me nooit onder ogen is gekomen en dat het hem een hoop had gescheeld als die het eerst gewoon face to face uit had gemaakt en niet niets meer van je laten horen want dat pikt niet iedereen .

Het is aan hem wat die ermee doet . Ik heb voor nu mijn zegje gezegd, hoop dat die wat beter met mensen zal omgaan maar hem kennende is dat niet het geval want hij speelt graag spelletjes en loopt graag weg als het niet allemaal in zijn voordeel uitpakt .

En voor mij begint nu echt een beetje het verwerkingsproces omdat het er gewoon eerst niet eens was.

Ik ben uiteindelijk wel trots dat ik voor mezelf opkwam en juist ook mijn zegje heb kunnen zeggen en dat we niet meer rondlopen in wormerveer van oh kut straks kom ik hem tegen en dan is het knallende ruzie. En dat is me ook wel heel wat waard.
pi_132749167
Ik denk dat het afsluiten van een relatie iets is wat uit jezelf moet komen. Je hebt breakups waarbij beiden mee instemmen en breakups die wat minder rooskleurig verlopen, maar het ligt bij jezelf hoe jij besluit daarmee om te gaan. Voor sommige mensen komt er nooit afsluiting omdat ze een ideaalbeeld hebben gecreeerd in hun hoofd van hoe het zou moeten lopen en houden dan wanhopig daar aan vast. Aan het begin van een breakup blijf je altijd met vragen zitten. Het is aan jou om dan te zeggen: 'Fuck it, ik ga verder met mijn leven en laat de negatieve gevoelens en onbeantwoorde gedachtes varen.' en om de kennis die je hebt opgestoken te gebruiken bij een nieuwe relatie.
pi_132751985
Ik denk ook dat dat waar is. Hij en ik hebben altijd al een raar contact gehad en de meeste die ons kennen zeggen ook oh die komt bij je terug. Juist omdat dat vaker is gebeurd.
Daar wil ik alleen even niet bij stilstaan want ik moet ook voor mezelf alles wat er tussen ons is gebeurd verwerken.
Er is alleen ook dus weer een wending gekomen waar ik niet aangedacht had, het is heel kort na ons gesprek uitgegaan met zijn vriendin. En eigenlijk baal ik daar een beetje van en is het raar.

Het is juist verwarrend omdat ik dus voor mezelf zoiets had , het is over. Hij heeft nu een meisje en is gelukkig , ik moet verwerken dat het over is (dat lijkt me evengoed handig voor mezelf en dat is ook even wat ik me voorneem) alleen weet ik dat er weer een andere wending aan kan komen.
Het is vaker gebeurd.

Bij ons is ook het leeftijdsverschil wat heel erg speelt, we schelen 10 jaar en dat speelt nogal een rol.

Hij is vaak juist dat die moeite met zijn gevoelens heeft en ze wegdrukt omdat ik ouder ben en dan juist iemand heeft die dezelfde leeftijd heeft want zijn vrienden accepteren dat meer dan mij.

We komen ook vaak steeds weer bij elkaar terug, juist ook omdat we gewoon heel veel bij elkaar losmaken. En ik weet ook dat we veel om elkaar geven en gewoon een bijzondere band is , maar ik moet ook even aan mezelf denken.

Voor mezelf wil ik even gewoon van het scenario uitgaan dat het over is juist omdat ik even wat moet verwerken.
Het helpt dat die zijn excuses heeft gemaakt en voor mezelf we ook rond kunnen lopen in het dorp en geen ruzie meer hebben en ik ook echt mijn excuses heb gekregen.

Ik zie ook verder wat de toekomst brengt maar ik ben nu voor mezelf dus eigenlijk even bezig afleiding te zoeken en mijn eigen ding te doen omdat ik juist nu zoiets heb van ik moet ook verder.
pi_132752427
Nou gisteren eerste afspraakje gehad sinds de breakup met mijn ex. Was erg gezellig en een ontzettend leuke meid, maar toch voel ik me vandaag weer enigszins down en denk ik weer (te)veel aan mijn ex. ;(

Te hard van stapel gelopen?
  Moderator / FOK!Fotograaf donderdag 31 oktober 2013 @ 10:38:24 #12
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_132752574
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 10:32 schreef Gauner het volgende:
Nou gisteren eerste afspraakje gehad sinds de breakup met mijn ex. Was erg gezellig en een ontzettend leuke meid, maar toch voel ik me vandaag weer enigszins down en denk ik weer (te)veel aan mijn ex. ;(

Te hard van stapel gelopen?
Terugval zal je beetje houden, afgelopen weken behoorlijk veel met anderen contact gehad maar als je dan weer alleen thuis of ergens bent mis je de genegenheid en niet perse je ex. Alleen verbind je je gevoel nog aan de laatste persoon in dit geval je ex. Doorgaan is het advies :Y

[ Bericht 0% gewijzigd door D_A op 31-10-2013 12:07:00 ]
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
pi_132754953
quote:
14s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 10:38 schreef Dark_Angelus het volgende:

[..]

Terugval zal je beetje houden, afgelopen weken behoorlijk veel met anderen contact gehad maar als je dan weer alleen thuis of ergens bent mis je de genegenheid en niet perse je ex. Alleen verbind je je gevoel nog aan de laatste persoon in dit geval je ex. Doorgaan is het advies :Y
Dit realiseer ik mij heel vaak en heel goed en dat helpt mij ook weer. De affectie, iemand, het weten dat je iemand hebt waar je op terug kan vallen, 'if all goes to hell'.

[ Bericht 0% gewijzigd door D_A op 31-10-2013 12:13:19 (M'n autocorrect faalde.) ]
pi_132867158
Zo deze week is even emotioneel en heftig geweest omdat toch een boel oude gevoelens de kop op staken, maar ben uiteindelijk toch trots dat ik voor mezelf opkwam en uiteindelijk een excuses opleverde en dat is voor mij wel even goed geweest.

Nu langzaam aan weer wat meer doen qua afleiding, weer tekenen want daar kan ik eventjes wat in kwijt, gewoon even filmpjes kijken en afleiding als gewoon even familie ofzo.

Stappen gaat wel weer komen maar ik doe even rustig aan want redelijk overstuur zijn en alcohol zijn even geen goede combinatie.

Het voelt voor mij ook raar want het is ik heb de oorlog gewonnen nu nog de vrede zien te bereiken en houden. Ik ben aan een kant trots dat ik eindelijk gezegd heb dat die me vele keren gekwetst heeft en daar nooit een excuses voor kreeg en dat daarom ook juist dat excuus kreeg.

Zijn facebook is ook helemaal stil na de ruzie en gesprek , dat betekend hem kennende dat die er wel mee zit en ergens is dat ook even goed want misschien gaat die wat meer over dingetjes nadenken.

Voor mij is het nu even een tijd van heel veel weer even op een rijtje zetten en gewoon rustig aan doen. Moest aan een kant ook weer lachen want hoe vaak komt nu Amy Winehouse en Pink weer op de proppen. Dat soort muziek is ook weer even lekker in dat soort periodes
pi_132868780
quote:
0s.gif Op zondag 3 november 2013 20:57 schreef formerjellybean het volgende:
Zo deze week is even emotioneel en heftig geweest omdat toch een boel oude gevoelens de kop op staken, maar ben uiteindelijk toch trots dat ik voor mezelf opkwam en uiteindelijk een excuses opleverde en dat is voor mij wel even goed geweest.

Nu langzaam aan weer wat meer doen qua afleiding, weer tekenen want daar kan ik eventjes wat in kwijt, gewoon even filmpjes kijken en afleiding als gewoon even familie ofzo.

Stappen gaat wel weer komen maar ik doe even rustig aan want redelijk overstuur zijn en alcohol zijn even geen goede combinatie.

Het voelt voor mij ook raar want het is ik heb de oorlog gewonnen nu nog de vrede zien te bereiken en houden. Ik ben aan een kant trots dat ik eindelijk gezegd heb dat die me vele keren gekwetst heeft en daar nooit een excuses voor kreeg en dat daarom ook juist dat excuus kreeg.

Zijn facebook is ook helemaal stil na de ruzie en gesprek , dat betekend hem kennende dat die er wel mee zit en ergens is dat ook even goed want misschien gaat die wat meer over dingetjes nadenken.

Voor mij is het nu even een tijd van heel veel weer even op een rijtje zetten en gewoon rustig aan doen. Moest aan een kant ook weer lachen want hoe vaak komt nu Amy Winehouse en Pink weer op de proppen. Dat soort muziek is ook weer even lekker in dat soort periodes
Heeft hij zijn excuses gedaan nadat je zei dat hij je nooit excuses heeft gegeven voor de vele keren dat hij je gekwetst heeft ? Of is hij zelf naar je gekomen met de bedoeling zich te verontschuldigen? Groot verschil!

[ Bericht 0% gewijzigd door complicate op 03-11-2013 21:28:15 ]
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_132869709
Dat maakt voor mij niet zoveel uit , voor mij is het feit dat het uiteindelijk gebeurde genoeg.
Het is gebeurd nadat we besloten een gesprek aan te gaan. En daar is een heftig gesprek door gekomen en daar in dat gesprek is het een en ander besproken waardoor hij toch uiteindelijk besloot zijn excuses te maken.

Dat excuus is voor mij gewoon geaccepteerd , juist omdat ik het wel waardeerde en iets was wat ik graag wilde , maar nooit gebeurd is , en ook niet dacht dat dat zou gebeuren dus voor mij is het wel goed.
pi_132870170
quote:
0s.gif Op zondag 3 november 2013 21:33 schreef formerjellybean het volgende:
Dat maakt voor mij niet zoveel uit , voor mij is het feit dat het uiteindelijk gebeurde genoeg.
Het is gebeurd nadat we besloten een gesprek aan te gaan. En daar is een heftig gesprek door gekomen en daar in dat gesprek is het een en ander besproken waardoor hij toch uiteindelijk besloot zijn excuses te maken.

Dat excuus is voor mij gewoon geaccepteerd , juist omdat ik het wel waardeerde en iets was wat ik graag wilde , maar nooit gebeurd is , en ook niet dacht dat dat zou gebeuren dus voor mij is het wel goed.
Oké. Ik ben blij voor je ;)
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_132870264
quote:
0s.gif Op zondag 3 november 2013 21:40 schreef complicate het volgende:

[..]

Oké. Ik ben blij voor je ;)
Ja , het is een beetje een afsluiting van een lange roerige periode geweest. Dus wat dat betreft is het best lekker.
pi_133033419
Ex maakt het uit. Valt in 2 maanden 10 kilo af. Verft haar haar blond. Zet een foto op facebook met een kort rokje aan. Krijgt 250 likes en 50 kwijlende mannen onder haar foto..

Enerzijds zo kansloos, anderzijds ; Ik trek het enorm slecht :'(
  vrijdag 8 november 2013 @ 11:02:03 #20
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_133036549
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 08:33 schreef Gengar het volgende:
Ex maakt het uit. Valt in 2 maanden 10 kilo af. Verft haar haar blond. Zet een foto op facebook met een kort rokje aan. Krijgt 250 likes en 50 kwijlende mannen onder haar foto..

Enerzijds zo kansloos, anderzijds ; Ik trek het enorm slecht :'(
Och ik zag de auto van een gozer waar ik dr al 2 jaar voor waarschuwde voor dr deur staan

alles is relatief
pi_133036902
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 08:33 schreef Gengar het volgende:
Ex maakt het uit. Valt in 2 maanden 10 kilo af. Verft haar haar blond. Zet een foto op facebook met een kort rokje aan. Krijgt 250 likes en 50 kwijlende mannen onder haar foto..

Enerzijds zo kansloos, anderzijds ; Ik trek het enorm slecht :'(
Herkenbaar, smerige gladjakkers zijn het die er meteen opduiken. Blokkeren/verwijderen of het op kunnen brengen om niet haar Facebook te checken is de enige oplossing
pi_133037096
Dat een ex wraak kan nemen terwijl het toch aan diegene ligt waarom de relatie voorbij is, valt dat ook onder liefdesverdriet?
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_133037123
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 11:17 schreef HSG het volgende:
Dat een ex wraak kan nemen terwijl het toch aan diegene ligt waarom de relatie voorbij is, valt dat ook onder liefdesverdriet?
Verklaar je nader.
pi_133037152
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 11:18 schreef Gauner het volgende:

[..]

Verklaar je nader.
Ik vraag het algemeen.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_133037206
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 11:19 schreef HSG het volgende:

[..]

Ik vraag het algemeen.
Of het liefdesverdriet is dat kunnen wij niet bepalen, ligt eraan hoe je het zelf ervaart. Maar wat versta je onder 'wraak nemen'?
pi_133037279
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 11:21 schreef Gauner het volgende:

[..]

Of het liefdesverdriet is dat kunnen wij niet bepalen, ligt eraan hoe je het zelf ervaart. Maar wat versta je onder 'wraak nemen'?
Maakt niet uit. Noem maar iets. :)
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_133038422
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 10:32 schreef Gauner het volgende:
Nou gisteren eerste afspraakje gehad sinds de breakup met mijn ex. Was erg gezellig en een ontzettend leuke meid, maar toch voel ik me vandaag weer enigszins down en denk ik weer (te)veel aan mijn ex. ;(

Te hard van stapel gelopen?
Waarom spreek -in godsnaam- nog af met je ex? Je bent je eigen graf heel diep aan het graven. Afspreken helpt je echt niet om verder te gaan hoor, vooral als de relatie nog niet zo lang afgelopen is. Neem toch wat tijd voor jezelf om het te verwerken? Ik zeg niet dat je haar niet mag hebben als vriend, maar NU NIET,misschien veel later als je 'nuchter' bent en de relatiebreuk hebt kunnen verwerken. Want hoe je nu bezig, bent : :N .
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_133038648
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 11:58 schreef complicate het volgende:

[..]

Waarom spreek -in godsnaam- nog af met je ex? Je bent je eigen graf heel diep aan het graven. Afspreken helpt je echt niet om verder te gaan hoor, vooral als de relatie nog niet zo lang afgelopen is. Neem toch wat tijd voor jezelf om het te verwerken? Ik zeg niet dat je haar niet mag hebben als vriend, maar NU NIET,misschien veel later als je 'nuchter' bent en de relatiebreuk hebt kunnen verwerken. Want hoe je nu bezig, bent : :N .
Het was een afspraak met een andere meid. Mijn ex heb ik al bijna drie weken niet meer gesproken.
pi_133038702
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 12:06 schreef Gauner het volgende:

[..]

Het was een afspraak met een andere meid. Mijn ex heb ik al bijna drie weken niet meer gesproken.
Ah ok ^O^ ,super dat je haar al 3 weken niet meer hebt gesproken en volhouden hé.
Die andere meid is dus een rebound chick....
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_133055566
Het is nu even weekje verder en het gaat redelijk, ik zie dingen wel even wat helderder.
De kritieken van vrienden over ja ik had die excuses niet geaccepteerd van anderen uit mijn omgeving ook daargelaten want voor mij is na hoelang er al dingen zijn gebeurd dat het minste wat hij kon doen.
Ten tweede ben ik veel minder opgefokt, het was namelijk wel zo dat ik eerst dacht dat als ik hem zou zien ik hem aan zou vliegen en ja dat gevoel is eigenlijk weg sinds het gesprek.

Zijn facebook is akelig stil , en heb het idee dat het een en ander is maar dat is vanaf nu zijn pakje aan.
De vrienden die me gingen waarschuwen oh straks gebeurd weer hetzelfde als eerst en daar moet je voor waken ook gezegd van daar wil ik even niet mee bezig zijn.
De ruzie is over , wat we hadden is ook over en ik moet voor mezelf even bezig zijn dingen een plekje te geven en niet meer bezig zijn met hem.

Het is voor mij min of meer even moeilijk dat ik ook even met een minder stukje van mezelf geconfronteerd word en dat is juist doordat ik door omstandigheden al geen hoge pet op heb van mannen (seksueel misbruik vroeger) en dit gewoon mij even een extra knauw heeft gegeven .

Ik wil mezelf ook even goed de ruimte geven om een boel te verwerken en denk voorlopig even niet aan relaties wil denken.
Nu wil ik even weer goed voor mezelf in mijn vel zitten.

Ik ben allang blij dat wel mijn eetpatroon weer normaal is, en ik ook gewoon goed slaap want dat was eerst ook ver te zoeken.
pi_133057520
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 19:54 schreef formerjellybean het volgende:
*Verhaal*
Hier maak ik vast geen vrienden mee maar ik ga het toch zeggen.

Ik heb meerdere van je berichten gelezen en ik vraag me enorm af wie je er nou van probeert te overtuigen dat je over hem heen bent en dat je het prima vindt zo, ons of jezelf? Ik lees voortdurend analyses over hem, zijn gedrag, zijn aanwezigheid op Facebook, zijn omgang met anderen... Als je over hem heen was hield je je wel met andere dingen bezig.
  vrijdag 8 november 2013 @ 20:44:47 #32
342349 Hiergaanwedan
Komt hier komt gaan
pi_133057837
Als je wraak wil nemen op een ex neem dan wraak door een gelukkig leven te leiden met een leuke nieuwe partner. Op den duur moet je je ook vermannen in plaats van telkens maar terug te denken en te praten erover hier. Praten/typen is goed en nuttig voor een bepaalde tijd, maar niet voor te lang. Gewoon weer wat in de markt storten en niet aanstellen.
we dan
pi_133058045
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 november 2013 20:39 schreef Plong het volgende:

[..]

Hier maak ik vast geen vrienden mee maar ik ga het toch zeggen.

Ik heb meerdere van je berichten gelezen en ik vraag me enorm af wie je er nou van probeert te overtuigen dat je over hem heen bent en dat je het prima vindt zo, ons of jezelf? Ik lees voortdurend analyses over hem, zijn gedrag, zijn aanwezigheid op Facebook, zijn omgang met anderen... Als je over hem heen was hield je je wel met andere dingen bezig.
Hallo , ik zeg niet dat ik over hem heen ben , ik zeg dat ik de probeer de situatie probeer te verwerken dat is iets heel anders.
Als je elkaar jaren kent en het gaat ook op een mindere manier uit dan is daar tijd voor nodig om het te verwerken of heb je ineens zoiets van he het is uit laat ik even gezellig gaan feesten ???
En ja ik analyseer , maar ik weet van mijzelf dat dat bij mij een manier is om te verwerken misschien is dat bij jou anders maar zo ja , zo verwerkt iedereen het anders.

Het is niet alleen een relatie geweest en ook een vriendschap die ook jaren speelde dus ja dan heb ik daar tijd voor nodig om juist weer alles op een rijtje te zetten.

En overigens het heet hier loslaten van je ex , dus ja dan kun je weleens analystische posts lezen maar als jij voor jezelf zo goed weet hoe je relaties moet verwerken volgens jou dan lees je ze toch niet .
  zaterdag 9 november 2013 @ 13:03:34 #34
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_133076019
Ze wou praten... Over hoe het nou zat.. Waarom ze zei : ik mis je

Ja komende week spreken we wel af : Eerste week had ze het druk met werk enzo.. Stuurde ze een sms dat ze het te druk had..

Nu weer een week later niets gehoord..
Ja of ik dr dashboard lampje kon maken van dr auto..

Nu is ze maandag jarig...
Feliciteren ? ...

Nee he ... ??

Pfff
pi_133076481
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 13:03 schreef mitchelll0181 het volgende:
Ze wou praten... Over hoe het nou zat.. Waarom ze zei : ik mis je

Ja komende week spreken we wel af : Eerste week had ze het druk met werk enzo.. Stuurde ze een sms dat ze het te druk had..

Nu weer een week later niets gehoord..
Ja of ik dr dashboard lampje kon maken van dr auto..

Nu is ze maandag jarig...
Feliciteren ? ...

Nee he ... ??

Pfff
Niet feliciteren!
Edit: absoluut niet feliciteren!
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_133076539
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 13:03 schreef mitchelll0181 het volgende:
Ze wou praten... Over hoe het nou zat.. Waarom ze zei : ik mis je

Ja komende week spreken we wel af : Eerste week had ze het druk met werk enzo.. Stuurde ze een sms dat ze het te druk had..

Nu weer een week later niets gehoord..
Ja of ik dr dashboard lampje kon maken van dr auto..

Nu is ze maandag jarig...
Feliciteren ? ...

Nee he ... ??

Pfff
Oooh, het is een schorpioen :|W .
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
  zaterdag 9 november 2013 @ 14:42:41 #37
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_133078299
Maar... Maaaar.. dat word de eerste keer in 8 jaar dat ik het niet doe dan...

:{ ;(
  zaterdag 9 november 2013 @ 14:45:41 #38
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_133078357
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 13:23 schreef complicate het volgende:

[..]

Oooh, het is een schorpioen :|W .
http://www.urbanlotus.nl/sterrenbeeld-schorpioen.html

Damn... duidelijk ...
Die zooi nog nooit gelezen maarre ... :X }:|
pi_133078472
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 14:45 schreef mitchelll0181 het volgende:

[..]

http://www.urbanlotus.nl/sterrenbeeld-schorpioen.html

Damn... duidelijk ...
Die zooi nog nooit gelezen maarre ... :X }:|
Als ik je hoor praten over haar komt ze mij inderdaad over als wat je net gelezen hebt. Erg verwarrend hé.
Maar goed nu even realiteit: niet feliciteren en geen 'gelukkig' nieuw jaar...
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
  zaterdag 9 november 2013 @ 14:58:31 #40
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_133078615
:'(

Maargoed dat ik een hele drukke week op de zaak heb :)
pi_133078773
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 14:58 schreef mitchelll0181 het volgende:
:'(

Maargoed dat ik een hele drukke week op de zaak heb :)
Altijd goed om afleiding te hebben ;) Je niet laten vangen hé door mevrouw daar...
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
  zaterdag 9 november 2013 @ 15:10:40 #42
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_133078833
Nah... het is gewoon triest dat het zo moet...

Klein beetje respect naar mij toe en je kan elkaar feliciteren als je jarig bent..
Maargoed als ze niet eens een uurtje kan vrijmaken om haar rare gedrag uit te leggen waarvan ze weet dat ik er heel erg mee zit .. Dan heb je zelf die keuze gemaakt..

Gewoon jammer.. en ik weet nu al dat ik het naar mn hoofd krijg.
Gaat zeker zoiets worden : Zo wat dacht je we hebben niks meer dus ik vergeet je maar

Ze moest is weten ..pffff
pi_133078942
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 15:10 schreef mitchelll0181 het volgende:
Nah... het is gewoon triest dat het zo moet...

Klein beetje respect naar mij toe en je kan elkaar feliciteren als je jarig bent..
Maargoed als ze niet eens een uurtje kan vrijmaken om haar rare gedrag uit te leggen waarvan ze weet dat ik er heel erg mee zit .. Dan heb je zelf die keuze gemaakt..

Gewoon jammer.. en ik weet nu al dat ik het naar mn hoofd krijg.
Gaat zeker zoiets worden : Zo wat dacht je we hebben niks meer dus ik vergeet je maar

Ze moest is weten ..pffff
Was ze nu echt zooooo bijzonder? ....inderdaad ze lijkt mij meer iemand om "pffffffff" tegen te zeggen :P
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
  zaterdag 9 november 2013 @ 15:19:10 #44
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_133079011
Ken dr 10 jaar.. 5 jaar samengewoond..

Zit wel diep zegmaar ... Helaas.. Blijkbaar alleen bij mij hahaha
pi_133079250
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 15:19 schreef mitchelll0181 het volgende:
Ken dr 10 jaar.. 5 jaar samengewoond..

Zit wel diep zegmaar ... Helaas.. Blijkbaar alleen bij mij hahaha
Het zit ook diep bij haar, maar ze uit het op een ander manier. Geloof mij ;)
Het kan zelfs dieper bij haar zitten dan je denkt. Ze is gewoon minder 'expressief' en gaat daar op een ander manier om dan je ;). Je moest eens weten hoe we vrouwen in elkaar zitten. :') :|W
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
  zaterdag 9 november 2013 @ 15:46:15 #46
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_133079567
Ja... Door me te zeggen ik mis je.. En dan vraag ik om uitleg en dan zegt ze ja we praten komende week wel.. De hele week niks gehoord, aan het einde vd week een excuus dat het zo druk was op werk e.d maaaar als je er behoefte aan hebt kunnen we komende week nog praten.. Hele week niks gehoord behalve over dr auto.. Dus

Enlighten me.. Wat is de logica daarin..
Bang om het gesprek aan te gaan ?
pi_133079722
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 15:46 schreef mitchelll0181 het volgende:
Ja... Door me te zeggen ik mis je.. En dan vraag ik om uitleg en dan zegt ze ja we praten komende week wel.. De hele week niks gehoord, aan het einde vd week een excuus dat het zo druk was op werk e.d maaaar als je er behoefte aan hebt kunnen we komende week nog praten.. Hele week niks gehoord behalve over dr auto.. Dus

Enlighten me.. Wat is de logica daarin..
Bang om het gesprek aan te gaan ?
Toen ik mijn ex voor het eerst weer zag na onze breuk zei ze ook dat ze me had gemist. Dat lijkt me ook niet zo vreemd trouwens als je - net zoals wij - vijf jaar samen bent geweest, alles hebt gedeeld en daarna toch als een soort 'vreemden' apart verder gaat.

Ondanks het bekende 'vrienden blijven' verhaal en haar voorstel om snel weer eens iets samen te gaan drinken heb ik sindsdien niets meer van haar gehoord en heb ik ook zelf niets meer laten horen. Het loslaten is ontzettend moeilijk maar het gaat wel steeds iets beter, voel bijvoorbeeld helemaal niet meer de behoefte om contact met haar te zoeken hetgeen denk ik een positieve ontwikkeling is.

Ondanks dat blijven er klote momenten tussen zitten die zonder reden soms naar boven lijken te komen. :{

[ Bericht 2% gewijzigd door Gauner op 09-11-2013 16:00:05 ]
  Moderator / FOK!Fotograaf zaterdag 9 november 2013 @ 15:53:44 #48
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_133079779
Afgelopen weekend spullen verdeeld, deze week is ze alweer opzoek naar een nieuw huisgenootje om de kosten wat te verdelen. Ik wist dat het ging komen maar toch is het stiekem een beetje stom ;(
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
  zaterdag 9 november 2013 @ 16:00:02 #49
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_133079967
Yepp... been there ..

Jammer dat je niet ff gedeeltes kan wissen... Total recall anyone ? Hahaha
pi_133080014
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 15:46 schreef mitchelll0181 het volgende:
Ja... Door me te zeggen ik mis je.. En dan vraag ik om uitleg en dan zegt ze ja we praten komende week wel.. De hele week niks gehoord, aan het einde vd week een excuus dat het zo druk was op werk e.d maaaar als je er behoefte aan hebt kunnen we komende week nog praten.. Hele week niks gehoord behalve over dr auto.. Dus

Enlighten me.. Wat is de logica daarin..
Bang om het gesprek aan te gaan ?
Nee ze is niet zo echt bang om het gesprek aan te gaan.
Het is meer een questie van struggle tussen haar gevoel en verstand.
Haar gevoel zegt haar : "ik mis hem, ik wil hem zien, ik wou dat we nog samen waren","ik had het niet moeten uimaken" etc.
Haar verstand zegt: "oh wacht, die relatie ging niet zo goed", "is hem zien en praten over mijn gevoelens wel een goed idee?", "zou ik niet beter verder gaan met mijn leven", "Met de tijd zullen mijn gevoelens wel sltijten" etc.
Dus kies ze momenteel voor haar 'verstand' daarom stuurt ze op zo een moment een excuus dat ze het druk heeft etc.
Dus ze mist je en stuurt een berichtje (haar gevoel) , maar ze antwoordt niet meer en geeft een excuus dat ze het druk heeft (haar verstand).
Jullie zullen alleen ooit terug een stel zijn als ze weer emtioneel stabieler is.
Je zou nu moeten nagaan wat je zelf nog wilt en verwacht van haar. Maar die contact met haar is NU niet gezond voor jou! Ze maakt van HAAR probleem, jouw probleem :X . Snap je?
Ze twijfelt dus zelf heel hard of het een goed idee was om het uit te maken. Dus geloof mij, het zit best wel diep bij haar!
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
  zaterdag 9 november 2013 @ 16:22:49 #51
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_133080583
Ik verwachtte zoveel.. En toch zo weinig.. Snap je me

Ik vroeg niks bijzonders.. En zelf de normale dingen zoals mij uitleggen waarom je wat zegt kan of wil ze niet..

Na fucking 5 jaar kan je toch wel dat beetje respect opbrengen..
  Moderator / FOK!Fotograaf zaterdag 9 november 2013 @ 16:24:24 #52
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_133080626
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 november 2013 16:00 schreef mitchelll0181 het volgende:
Yepp... been there ..

Jammer dat je niet ff gedeeltes kan wissen... Total recall anyone ? Hahaha
Ik hang nu een beetje in fase II & III samen. :P
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
pi_133080867
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 16:22 schreef mitchelll0181 het volgende:
Ik verwachtte zoveel.. En toch zo weinig.. Snap je me

Ik vroeg niks bijzonders.. En zelf de normale dingen zoals mij uitleggen waarom je wat zegt kan of wil ze niet..

Na fucking 5 jaar kan je toch wel dat beetje respect opbrengen..
Ik begrijp je en daarom zeg ik je:
zoek gewoon geen contact meer met haar en reageer niet op wat ze zegt/stuurt.
Die contact is heel ongezond voor je! ok }:| ?
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
  zaterdag 9 november 2013 @ 16:41:02 #54
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_133081010
Hahaha ik moest even lachen..

Ja mevrouw ..
pi_133081110
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 16:41 schreef mitchelll0181 het volgende:
Hahaha ik moest even lachen..

Ja mevrouw ..
Ik ben blij dat je kan lachen , het is al beter dan :'( .
Echt waar, doe jezelf plezier en stop met die contact, tenminste komende maanden ofzo ;)
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
  zaterdag 9 november 2013 @ 16:47:21 #56
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_133081152
Ik lees : stop even met eten de komende maanden...

Die vergelijking haha.. Maargoed.. We gaan het zien..

Elke keer door dit soort rate dingen wordt ik steeds een beetje kouder.. Goed dus
pi_133081236
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 16:47 schreef mitchelll0181 het volgende:
Ik lees : stop even met eten de komende maanden...

Die vergelijking haha.. Maargoed.. We gaan het zien..

Elke keer door dit soort rate dingen wordt ik steeds een beetje kouder.. Goed dus
;) Komt wel goed en hey.... over eten gesproken, er zwemmen veel visjes in de zee.
Don't forget about that ;) .
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
  zaterdag 9 november 2013 @ 17:10:10 #58
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_133081694
Ja... Maar niet iedereen houd van vissen..

Hahahaha ok genoeg slowchat..
pi_133082006
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 17:10 schreef mitchelll0181 het volgende:
Ja... Maar niet iedereen houd van vissen..

Hahahaha ok genoeg slowchat..
;)
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
  maandag 11 november 2013 @ 12:32:45 #60
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_133144096
Dusss.. vandaag is ze jarig ..

Heb vannacht om 12 mn telefoon uitgezet.. en zet hem morgen maar weer aan .. }:|
pi_133146071
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 12:32 schreef mitchelll0181 het volgende:
Dusss.. vandaag is ze jarig ..

Heb vannacht om 12 mn telefoon uitgezet.. en zet hem morgen maar weer aan .. }:|
Zou gewoon een kort "Proficiat met je verjaardag!" sturen als ik jou was. Tenzij er natuurlijk zoiets als vreemdgaan aan jullie breuk ten grondslag ligt, dan zou ik mijn ex nooit meer hoeven spreken.
  maandag 11 november 2013 @ 14:05:41 #62
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_133146451
Als je nog midden in de verwerking zit zou ik gewoon wijs niks laten horen, anders gaat de verwerking alleen maar minder snel omdat je er dan toch nog onbewust mee bezig bent en onbewust misschien hoop blijft koesteren. Je ex zal toch wel een leuke verjaardag hebben waarschijnlijk, of ze nou wat hoort of niet.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
pi_133146970
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 14:05 schreef AlwaysHappy het volgende:
Als je nog midden in de verwerking zit zou ik gewoon wijs niks laten horen, anders gaat de verwerking alleen maar minder snel omdat je er dan toch nog onbewust mee bezig bent en onbewust misschien hoop blijft koesteren. Je ex zal toch wel een leuke verjaardag hebben waarschijnlijk, of ze nou wat hoort of niet.
Als je elkaar al tien jaar kent en vijf jaar samen bent geweest zie ik niet in hoe een simpel 'Proficiat' kwaad kan. Denk dat je er zelfs meer mee bezig bent als je niets stuurt dan wanneer je een simpele korte felicitatie stuurt.

Maar feit blijft dat iedereen dat voor zichzelf moet beslissen natuurlijk. :)
pi_133147081
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 14:23 schreef Gauner het volgende:

[..]

Als je elkaar al tien jaar kent en vijf jaar samen bent geweest zie ik niet in hoe een simpel 'Proficiat' kwaad kan. Denk dat je er zelfs meer mee bezig bent als je niets stuurt dan wanneer je een simpele korte felicitatie stuurt.

Maar feit blijft dat iedereen dat voor zichzelf moet beslissen natuurlijk. :)
Ik wou er niet op reageren maar ben het met je eens. Maar goed, ieder voor zich inderdaad :).
pi_133147568
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 12:32 schreef mitchelll0181 het volgende:
Dusss.. vandaag is ze jarig ..

Heb vannacht om 12 mn telefoon uitgezet.. en zet hem morgen maar weer aan .. }:|
:Y :Y :Y
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
  maandag 11 november 2013 @ 15:19:07 #66
83823 Vinno
Dat is ook.
pi_133148625
Lees hier af en toe mee, vandaag wat te horen gekregen wat ik toch ff van me af moest schrijven :)

T'is al sinds mei niet meer samenwonen, maar pas in september 'officieel' uitgegaan…

Kreeg vandaag te horen dat ze al bijna 3 maanden zwanger is van de gozer met wie ze toen is vreemdgegaan en klaarblijkelijk nooit mee is opgehouden (kwam er in januari/februari achter).

Sinds mei niet meer het bed gedeeld met haar, dus het kind kan (godzijdank) niet van mij zijn.

Op zich een tijd geleden de boel al afgesloten met haar en zelf ook al weer iemand ontmoet en bezig met koophuisje etc.etc. (Nog niet samenwonen, maar voor mezelf, ff rustig aan deze keer :P).

Wel vaag om te horen dat ze zwanger is nu… Vertelde ze ff via de Whatsapp. Was ook een ongelukje. Ze kent die gozer pas driekwartjaar nu ofzo.
Verder was het wel een leuk gesprek, ff bijgepraat enzo en heb haar ook gewoon het beste gewenst.

Nu is het wel voor 10.000% duidelijk dat het helemaal klaar is met haar…
Was het sinds het niet meer samenwonen in mei al wel, maar toch nog een aantal maanden half om half aan elkaar blijven plakken…
Ook best bizar dat ik in augustus, wanneer het kind dus verwerkt is, we ook nog een keer een date hebben gehad waarop we gezoend hebben.
Dus in feite is ze in onze relatie vreemd gegaan met hem (toen ook zoenen alleen, zegt ze…), maar in haar nieuwe relatie met hem dus ook met mij vreemd gegaan haha… Die gozer moest eens weten :P

Maarja, beetje vaag idee, maar ga weer lekker verder met genieten van mijn leven zonder haar :)
Moest het toch ff ergens kwijt!

[ Bericht 1% gewijzigd door Vinno op 11-11-2013 15:27:22 ]
pi_133149174
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 15:19 schreef Vinno het volgende:
Lees hier af en toe mee, vandaag wat te horen gekregen wat ik toch ff van me af moest schrijven :)

T'is al sinds mei niet meer samenwonen, maar pas in september 'officieel' uitgegaan…

Kreeg vandaag te horen dat ze al bijna 3 maanden zwanger is van de gozer met wie ze toen is vreemdgegaan en klaarblijkelijk nooit mee is opgehouden (kwam er in januari/februari achter).

Sinds mei niet meer het bed gedeeld met haar, dus het kind kan (godzijdank) niet van mij zijn.

Op zich een tijd geleden de boel al afgesloten met haar en zelf ook al weer iemand ontmoet en bezig met koophuisje etc.etc. (Nog niet samenwonen, maar voor mezelf, ff rustig aan deze keer :P).

Wel vaag om te horen dat ze zwanger is nu… Vertelde ze ff via de Whatsapp. Was ook een ongelukje. Ze kent die gozer pas driekwartjaar nu ofzo.
Verder was het wel een leuk gesprek, ff bijgepraat enzo en heb haar ook gewoon het beste gewenst.

Nu is het wel voor 10.000% duidelijk dat het helemaal klaar is met haar…
Was het sinds het niet meer samenwonen in mei al wel, maar toch nog een aantal maanden half om half aan elkaar blijven plakken…
Ook best bizar dat ik in augustus, wanneer het kind dus verwerkt is, we ook nog een keer een date hebben gehad waarop we gezoend hebben.
Dus in feite is ze in onze relatie vreemd gegaan met hem (toen ook zoenen alleen, zegt ze…), maar in haar nieuwe relatie met hem dus ook met mij vreemd gegaan haha… Die gozer moest eens weten :P

Maarja, beetje vaag idee, maar ga weer lekker verder met genieten van mijn leven zonder haar :)
Moest het toch ff ergens kwijt!
Lijkt me toch wel even een schokkie als je zoiets te horen krijgt.

Maar aan je verhaal te horen ben je zelf alweer op de goede weg, keep it up! :)
  maandag 11 november 2013 @ 16:42:34 #68
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_133151953
Sjeeez... en dan zit ik te klagen over mijn gedoe...

Damnz..
pi_133152661
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 15:19 schreef Vinno het volgende:
Lees hier af en toe mee, vandaag wat te horen gekregen wat ik toch ff van me af moest schrijven :)

T'is al sinds mei niet meer samenwonen, maar pas in september 'officieel' uitgegaan…

Kreeg vandaag te horen dat ze al bijna 3 maanden zwanger is van de gozer met wie ze toen is vreemdgegaan en klaarblijkelijk nooit mee is opgehouden (kwam er in januari/februari achter).

Sinds mei niet meer het bed gedeeld met haar, dus het kind kan (godzijdank) niet van mij zijn.

Op zich een tijd geleden de boel al afgesloten met haar en zelf ook al weer iemand ontmoet en bezig met koophuisje etc.etc. (Nog niet samenwonen, maar voor mezelf, ff rustig aan deze keer :P).

Wel vaag om te horen dat ze zwanger is nu… Vertelde ze ff via de Whatsapp. Was ook een ongelukje. Ze kent die gozer pas driekwartjaar nu ofzo.
Verder was het wel een leuk gesprek, ff bijgepraat enzo en heb haar ook gewoon het beste gewenst.

Nu is het wel voor 10.000% duidelijk dat het helemaal klaar is met haar…
Was het sinds het niet meer samenwonen in mei al wel, maar toch nog een aantal maanden half om half aan elkaar blijven plakken…
Ook best bizar dat ik in augustus, wanneer het kind dus verwerkt is, we ook nog een keer een date hebben gehad waarop we gezoend hebben.
Dus in feite is ze in onze relatie vreemd gegaan met hem (toen ook zoenen alleen, zegt ze…), maar in haar nieuwe relatie met hem dus ook met mij vreemd gegaan haha… Die gozer moest eens weten :P

Maarja, beetje vaag idee, maar ga weer lekker verder met genieten van mijn leven zonder haar :)
Moest het toch ff ergens kwijt!
Ik zou blij zijn om van zo'n iemand af te zijn. Die zal nog vaker vreemdgaan..
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  maandag 11 november 2013 @ 17:22:54 #70
83823 Vinno
Dat is ook.
pi_133153452
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 16:42 schreef mitchelll0181 het volgende:
Sjeeez... en dan zit ik te klagen over mijn gedoe...

Damnz..
Hmmm, dat hoeft niet perse het gevoel heel anders te maken hoor :)

quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 17:01 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Ik zou blij zijn om van zo'n iemand af te zijn. Die zal nog vaker vreemdgaan..
Ja dat weet ik wel zeker ja! Grappig dat je dat uit de paar woorden weet te halen :)
Ben er ook echt niet rauwig om dat ik haar kwijt ben, dat wordt stukje bij beetje steeds duidelijker ;)
pi_133154765
-

[ Bericht 100% gewijzigd door complicate op 11-11-2013 18:06:17 ]
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_133154779
pfff die quotes werken nog altijd niet lekker ....
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_133193783
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 13:03 schreef mitchelll0181 het volgende:
Nu weer een week later niets gehoord..
Ja of ik dr dashboard lampje kon maken van dr auto..
Mag hopen dat je dat niet hebt gedaan.
pi_133219992
Maar weer eens een update van mijn kant.

Volgens mij ben ik bij stap 3 aanbeland. Nadat ik me de afgelopen weken steeds beter begon te voelen (veel contact met andere meiden, afspraakjes etc.) voel ik me sinds een paar dagen weer flink kut, meer kan ik er niet van maken helaas.

Hoop dat het snel weer beter gaat, al verwacht ik daar ook niet al teveel van met de 'feestdagen' op komst eerlijk gezegd. ;(
  woensdag 13 november 2013 @ 16:52:32 #75
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_133222189
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 19:46 schreef Mint_Clansell het volgende:

[..]

Mag hopen dat je dat niet hebt gedaan.
Ik wou het eerst wel doen.. Maar niet gedaan..
  donderdag 14 november 2013 @ 19:34:01 #76
345748 StampertjeX
Vriendje van bambi <3
pi_133261453
Ook weer een update en een niet zo hele leuke. Laats was ik bij mijn vriendin en mijn ex was daar ook hebben met ons drieën heel gezellige avond gehad en mijn ex zou mij thuisbrengen onderweg nog wat gesprekken gehad niks aan de hand verder, ik vroeg hem of hij nog moeite heeft om mij te zien hij zei nee ik heb er geen moeite mee. De volgende dag hadden we afgesproken om met ons drieën naar de mac zouden gaan, zegt mijn vriendin tegen me van ' hij gaat niet mee met ons omdat jij mee gaat'. Dus mijn ex liegt tegen me en dat vindt ik niet leuk hij is in al die jaren altijd eerlijk tegen me geweest nooit raar gedaan en nu dit. Ik dacht echt dat het gedoe klaar was en het vriendschappelijk weer beter zou gaan nou niet dus. Ik baal hier zo van, hoe kan ik dit bespreekbaar maken tegen hem ?
Maar stiekem toch meer een lurker.
pi_133262807
Als 'vrienden' verder gaan..

Als me iets de afgelopen periode duidelijk is geworden dan is het wel dat dit een utopie is. Natuurlijk zullen er uitzonderlijke gevallen tussen zitten waarbij het wel gaat, maar als de één er klaar mee is en de ander (nog) niet dan leidt het alleen maar tot onbegrip en pijnlijke situaties.

De stelregel: verbreek het contact en ga zeker niet gezellig met je ex op pad.

[ Bericht 3% gewijzigd door Gauner op 14-11-2013 20:19:18 ]
  donderdag 14 november 2013 @ 20:14:00 #78
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_133263134
Dus je gaat gezellig weg met je vriendin en je ex :')

Shit man... Hoe the fuck kan je dat doen...
Het enige wat je kan doen is hem de avond van leven laten beleven met die vriendin van je.. Meer niet hoor..

Haha
pi_133263517
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2013 19:34 schreef StampertjeX het volgende:
Ook weer een update en een niet zo hele leuke. Laats was ik bij mijn vriendin en mijn ex was daar ook hebben met ons drieën heel gezellige avond gehad en mijn ex zou mij thuisbrengen onderweg nog wat gesprekken gehad niks aan de hand verder, ik vroeg hem of hij nog moeite heeft om mij te zien hij zei nee ik heb er geen moeite mee. De volgende dag hadden we afgesproken om met ons drieën naar de mac zouden gaan, zegt mijn vriendin tegen me van ' hij gaat niet mee met ons omdat jij mee gaat'. Dus mijn ex liegt tegen me en dat vindt ik niet leuk hij is in al die jaren altijd eerlijk tegen me geweest nooit raar gedaan en nu dit. Ik dacht echt dat het gedoe klaar was en het vriendschappelijk weer beter zou gaan nou niet dus. Ik baal hier zo van, hoe kan ik dit bespreekbaar maken tegen hem ?
Wie heeft het uitgemaakt? Jij?
pi_133280298
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2013 20:07 schreef Gauner het volgende:
Als 'vrienden' verder gaan..

Als me iets de afgelopen periode duidelijk is geworden dan is het wel dat dit een utopie is. Natuurlijk zullen er uitzonderlijke gevallen tussen zitten waarbij het wel gaat, maar als de één er klaar mee is en de ander (nog) niet dan leidt het alleen maar tot onbegrip en pijnlijke situaties.

De stelregel: verbreek het contact en ga zeker niet gezellig met je ex op pad.
Proficiat, je bent in de fase van aanvaarding en loslaten. Echt top! ^O^
Een fase dat de meeste mensen niet bereiken! Keep it up Gauner _O_
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_133280352
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 12:06 schreef complicate het volgende:

[..]

Proficiat, je bent in de fase van aanvaarding en loslaten. Echt top! ^O^
Een fase dat de meeste mensen niet bereiken! Keep it up Gauner _O_
Zit sinds een weekje weer in een dipje, is dat ook onderdeel van het loslaten en aanvaarden? :+
pi_133280386
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 12:08 schreef Gauner het volgende:

[..]

Zit sinds een weekje weer in een dipje, is dat ook onderdeel van het loslaten en aanvaarden? :+
Hangt af van je dipje hé. Vertel .

[ Bericht 6% gewijzigd door complicate op 15-11-2013 12:17:35 ]
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_133280400
quote:
8s.gif Op woensdag 13 november 2013 15:46 schreef Gauner het volgende:
Maar weer eens een update van mijn kant.

Volgens mij ben ik bij stap 3 aanbeland. Nadat ik me de afgelopen weken steeds beter begon te voelen (veel contact met andere meiden, afspraakjes etc.) voel ik me sinds een paar dagen weer flink kut, meer kan ik er niet van maken helaas.

Hoop dat het snel weer beter gaat, al verwacht ik daar ook niet al teveel van met de 'feestdagen' op komst eerlijk gezegd. ;(
pi_133280515
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 12:10 schreef Gauner het volgende:

[..]

Ah zo.
Toch vind ik persoonlijk jouw stelregel van "verbreek het contact en ga zeker niet gezellig met je ex
op pad" zeer goed. Als je in deze richting verder gaat , geraak je wel sneller dan je denkt in Rome :P.
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_133280688
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 12:15 schreef complicate het volgende:

[..]

Ah zo.
Toch vind ik persoonlijk jouw stelregel van "verbreek het contact en ga zeker niet gezellig met je ex
op pad" zeer goed. Als je in deze richting verder gaat , geraak je wel sneller dan je denkt in Rome :P.
True. Heb al bijna een maand geen contact meer gehad met mijn ex en voel ook de behoefte niet meer zo, maar toch mis ik haar (nog).
pi_133280880
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2013 12:22 schreef Gauner het volgende:

[..]

True. Heb al bijna een maand geen contact meer gehad met mijn ex en voel ook de behoefte niet meer zo, maar toch mis ik haar (nog).
Dat is normaal hé , want ze maakte deel uit van je leven in het verleden dus vergeten gaat niet én hoeft zeker niet. Je mag haar missen en koester de mooie momenten ;).
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
  zaterdag 16 november 2013 @ 17:20:59 #87
345748 StampertjeX
Vriendje van bambi <3
pi_133320746
We hebben het samen uitgemaakt en we zitten al jaren in het zelfde vriendengroepje de meeste vriendinnen heb ik ook via hem. Ik heb er gewoon geen moeite meer mee om hem te zien en om bij hem te zijn en hij moet gewoon eerlijk tegen me zijn want zo kwetst hij mij juist door gewoon te liegen
Maar stiekem toch meer een lurker.
pi_133320904
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 17:20 schreef StampertjeX het volgende:
We hebben het samen uitgemaakt en we zitten al jaren in het zelfde vriendengroepje de meeste vriendinnen heb ik ook via hem. Ik heb er gewoon geen moeite meer mee om hem te zien en om bij hem te zijn en hij moet gewoon eerlijk tegen me zijn want zo kwetst hij mij juist door gewoon te liegen
Hoe moet ik dat voor me zien?

Ik krijg bij jouw stukjes steeds een beetje het idee dat je vooral heel hard en vaak tegen jezelf roept dat je er geen moeite mee hebt, dat het de juiste beslissing en dat je nu rust hebt om zo niet onder ogen te hoeven zien dat het je eigenlijk zwaarder valt dan je had verwacht.

Kan er helemaal naast zitten hoor, dus voel je niet aangevallen. :)
  zaterdag 16 november 2013 @ 17:33:46 #89
345748 StampertjeX
Vriendje van bambi <3
pi_133321067
Ja je zit er volledig naast, het liep al sinds maart dit jaar niet helemaal lekker hij begon mij gewoon haast te pesten enz. Maar ik durfde het niet uit te maken omdat ik bang was dat ik zijn broer en broertje op mij af zou krijgen zo van 'jij hebt onze broer pijn gedaan je wist dat jij dierbaarste was in zijn leven' daarom durfde ik niet.

Maar wat er zo fout aan om met je ex vrienden te blijven ? het lijkt wel alsof het een taboe is hier :@ we zijn niet met ruzie uit elkaar gegaan en we hebben nog steeds geen ruzie onderling het verloopt wel goed. Behalve dat gelieg dus maar dat maak ik wel een keer kenbaar bij hem en dam maar hopen dat hij dan wel eerlijk is, en tussen hem en mijn vriendin is ook niks anders dan vriendschap daar hoef ik niet bang voor te zijn
Maar stiekem toch meer een lurker.
pi_133321495
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 17:33 schreef StampertjeX het volgende:
Ja je zit er volledig naast, het liep al sinds maart dit jaar niet helemaal lekker hij begon mij gewoon haast te pesten enz. Maar ik durfde het niet uit te maken omdat ik bang was dat ik zijn broer en broertje op mij af zou krijgen zo van 'jij hebt onze broer pijn gedaan je wist dat jij dierbaarste was in zijn leven' daarom durfde ik niet.

Maar wat er zo fout aan om met je ex vrienden te blijven ? het lijkt wel alsof het een taboe is hier :@ we zijn niet met ruzie uit elkaar gegaan en we hebben nog steeds geen ruzie onderling het verloopt wel goed. Behalve dat gelieg dus maar dat maak ik wel een keer kenbaar bij hem en dam maar hopen dat hij dan wel eerlijk is, en tussen hem en mijn vriendin is ook niks anders dan vriendschap daar hoef ik niet bang voor te zijn
Het 'vrienden blijven' wordt vaak erin gegooid om de pijn van het gedumpt worden bij de ander te verzachten. Ik ervaar dat nu zelf. Mijn ex wilde niets liever dan vrienden blijven maar ik merk dat wanneer ik niets van me laat horen er van de andere kant ook geen reactie meer komt.

Jouw ex zegt tegen je vriendin dat hij niet meegaat omdat jij er bent. Je kunt je afvragen hoe graag hij daadwerkelijk 'vrienden' wil blijven. Zeker als het pas uit is kun je elkaar beter een tijd volledig met rust laten om alles op een rijtje te zetten. Als er daadwerkelijk een vriendschappelijke relatie in zit dan geldt dat over een tijd ook nog. Nu af blijven spreken (terwijl de ander daar blijkbaar niet eens behoefte aan heeft) heeft geen enkele zin.
  zaterdag 16 november 2013 @ 17:55:52 #91
345748 StampertjeX
Vriendje van bambi <3
pi_133321569
We spreken ook nooit af hoor maar mijn vriendin nodigde mij uit en kon moeilijk nee zeggen. En ik sanp best dat hij het ergens niet meer wil of nog niet maar dan moet hij dat eerlijk tegen mij zeggen vindt ik.
Maar stiekem toch meer een lurker.
  zaterdag 16 november 2013 @ 18:27:39 #92
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_133322288
Dat is toch fucking logisch....
pi_133322677
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 17:55 schreef StampertjeX het volgende:
We spreken ook nooit af hoor maar mijn vriendin nodigde mij uit en kon moeilijk nee zeggen. En ik sanp best dat hij het ergens niet meer wil of nog niet maar dan moet hij dat eerlijk tegen mij zeggen vindt ik.
Ik krijg de indruk dat de breuk jouw idee was en hij het eigenlijk niet wou. Dan is het niet zo vreemd dat hij er meer moeite mee heeft en niet zomaar "vrienden" kan zijn.
  zaterdag 16 november 2013 @ 19:05:17 #94
345748 StampertjeX
Vriendje van bambi <3
pi_133323167
Nee het was zeker niet idee, ik wou het zeker nog wel proberen hij wou niet meer verder omdat hij zich ergerde aan mij en heeft er nooit eerder met mij over gepraat dat dat zo was, dat neem ik hem ook heel kwalijk als we erover gepraat hadden was dit niet gebeurd ik weet wel ik wou ook niet meer verder maar ik wou net in het weekend dat ik hem weer zou zien erover praten. Op donderdag maakte hij het uit via whatsapp, dat doe je niet na een relatie van 4 en halfjaar echt heel kinderachtig van hem. Maar over problemen praten wou hij sowieso nooit.
Maar stiekem toch meer een lurker.
pi_133327031
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 19:05 schreef StampertjeX het volgende:
Nee het was zeker niet idee, ik wou het zeker nog wel proberen hij wou niet meer verder omdat hij zich ergerde aan mij en heeft er nooit eerder met mij over gepraat dat dat zo was, dat neem ik hem ook heel kwalijk als we erover gepraat hadden was dit niet gebeurd ik weet wel ik wou ook niet meer verder maar ik wou net in het weekend dat ik hem weer zou zien erover praten. Op donderdag maakte hij het uit via whatsapp, dat doe je niet na een relatie van 4 en halfjaar echt heel kinderachtig van hem. Maar over problemen praten wou hij sowieso nooit.
Dan begrijp ik het ook niet en snap ik je frustratie wel. Ik zou zeggen niks van aantrekken.
  zondag 17 november 2013 @ 13:27:19 #96
345748 StampertjeX
Vriendje van bambi <3
pi_133340406
Zal ik proberen te doen maar ik wil hem gewoon als goede vriend terug maar dat heeft tijd nodig vrees ik mischien met een jaar ofzo
Maar stiekem toch meer een lurker.
pi_133343313
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 17:33 schreef StampertjeX het volgende:

Maar wat er zo fout aan om met je ex vrienden te blijven ? het lijkt wel alsof het een taboe is hier :@ we zijn niet met ruzie uit elkaar gegaan en we hebben nog steeds geen ruzie onderling het verloopt wel goed. Behalve dat gelieg dus maar dat maak ik wel een keer kenbaar bij hem en dam maar hopen dat hij dan wel eerlijk is, en tussen hem en mijn vriendin is ook niks anders dan vriendschap daar hoef ik niet bang voor te zijn
Niets, zolang beide partijen eerlijk blijven over of ze over elkaar heen zijn. Mijn ex wou graag vrienden blijven, ik wou het aankijken hoe ik er mee omging want de breuk was 90% haar idee, 10% mijn. Uiteindelijk heb ik besloten dat ik wel vrienden wil blijven, omdat ik me er beter onder voel dan ik vooraf had verwacht. Nouja, prima dan toch. Uiteindelijk liet zij het contact dan alsnog weer een beetje varen, haar nieuwe vriend had er wat moeite mee. Dat had zij mij niet verteld waardoor er wat frustratie onderling was. Dat hebben we onlangs ook weer uitgepraat en nu gaat het gewoon weer prima. Anyway, eerlijk zijn is de sleutel tot alles zo ongeveer lijkt het.
pi_133706344
Nou van de week dus hem voor het eerst tegengekomen na een hele lange tijd en ook juist de ruzie , het was heel raar, want ik had eigenlijk al gevoelsmatig het idee dat ik hem tegen zou komen en ik zei dat ook al tegen een vriend van me en juist toen ik dus nietsvermoedend naar mijn ouders toe fietste stond die in ene keer voor mijn neus.
Helemaal alleen ook , dus ik sprak hem aan en zei gewoon gedag en vroeg hoe het met hem ging en hij antwoordde goed en vroeg ook hoe het met mij was ( voor zijn doen heel wat hij vraagt namelijk nooit naar iemand ) ik antwoordde goed en zei dat ik naar mijn ouders toeging en hij zei ok.

Het was heel raar want het was net alsof de hele ruzie nooit gebeurd was en ja gewoon raar vertrouwd maar ik denk dat dat ook een beetje het verradelijke is nadat je toch iemand zoiets van 6 jaar kent.

Ik begreep er wel uit dat die toch even een praatje wilde maken en dat wilde ik ook best doen , maar ging naar ouders toe dus dan houd het ook een beetje op.

Aan een kant lucht het wel op dat de ruzie die we eerst hadden dus niet meer hebben en hebben besloten normaal te doen tegen elkaar dus nu wel gewoon is.
pi_133766972
De feestdagen komen er weer aan, dus in december/januari zal het topic wel weer volstromen. :P
pi_133801505
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 02:04 schreef Mint_Clansell het volgende:
De feestdagen komen er weer aan, dus in december/januari zal het topic wel weer volstromen. :P
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 02:04 schreef Mint_Clansell het volgende:
De feestdagen komen er weer aan, dus in december/januari zal het topic wel weer volstromen. :P
Dat denk ik dus ook :). Moment gaat het redelijk meer afleiding aan het zoeken en ook weer aan het uitgaan dus dat scheelt ook.
Tuurlijk denk ik nog wel aan hem maar ik heb niet meer de behoefte contact te zoeken en als ik het doe zoek ik gewoon even heel veel afleiding.
Over kerst zal wel even raar zijn want heel vaak was die juist dat die op kerstdag zelf altijd even langs wilde komen maar ik denk gewoon dat ik deze kerst dus even voor mezelf afleiding ga zoeken zodat ik er niet mee bezig ben.
pi_133801661
Dikke twee maanden verder en het gaat redelijk de goede kant op hier (de gebruikelijke dipjes daargelaten).

De feestdagen kunnen me dit jaar echter gestolen worden.

[ Bericht 15% gewijzigd door Gauner op 01-12-2013 13:46:51 ]
pi_133818357
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 13:41 schreef Gauner het volgende:
Dikke twee maanden verder en het gaat redelijk de goede kant op hier (de gebruikelijke dipjes daargelaten).

De feestdagen kunnen me dit jaar echter gestolen worden.
Dat gevoel heb ik al 25+ jaar. Succes met de "leuke" dagen.

Ik heb het idee dat iemand in een andere stad over me aan het denken is.. rillingen over mijn rug en gedachten willen niet van het rapaille af wijken.
Soms zit het mee, voor de rest zit het tegen. Dat is geen pessimisme, dat is realisme.
pi_133818438
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 20:34 schreef Miesjel het volgende:

[..]

Dat gevoel heb ik al 25+ jaar. Succes met de "leuke" dagen.

Ik heb het idee dat iemand in een andere stad over me aan het denken is.. rillingen over mijn rug en gedachten willen niet van het rapaille af wijken.
25 jaar :D
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_133819000
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 20:36 schreef Soury het volgende:

[..]

25 jaar :D
Eh.. dat heeft op het falen van een andere relatie te maken. Niet eentje van mij. ;-)
Soms zit het mee, voor de rest zit het tegen. Dat is geen pessimisme, dat is realisme.
pi_133819078
quote:
11s.gif Op zondag 1 december 2013 20:47 schreef Miesjel het volgende:

[..]

Eh.. dat heeft op het falen van een andere relatie te maken. Niet eentje van mij. ;-)
Oh ok maar 25 jaar is best lullig
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_133836715
Even een quote uit 2 topics geleden omdat het zo lang geleden is (en goed ging)...

quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2013 12:20 schreef Sportura het volgende:
Om maar weer eens een update te doen... Ik had gisteren ineens m'n ex voor de deur staan...

Ze had zich bedacht dat er ineens nog wat spullen lagen en die wilde ze op komen halen. Prima, je bent altijd welkom dus kom binnen.
Maar onrustig rond blijven lopen, niet willen zitten, niks willen drinken maar uiteindelijk wel praten...
Gevraagd hoe het nu zat met dat bij me slapen op het weekend weg en het antwoord verbaasde me meer dan ik had verwacht...
Ze wilde wel graag bij me liggen maar omdat de rest er ook was vond ze het niet verstandig... Ik ben het daar wel volledig mee eens, echter snap ik niet waar die drang dan ineens vandaan komt !

Verder vroeg ik waarom ze die rare zin uitsprak dat ze wel boos was maar niet meer wist waarom, haar antwoord daarop was dat er zoveel gebeurt was de afgelopen maanden dat ze heel boos was maar door alles wat er gebeurt was niet eens meer wist waarom. Dit vind ik zo raar, ik weet dondersgoed waarom ik boos of teleurgesteld ben in haar, dat weet je toch gewoon als je boos bent !

Verder zei ze dat ze zeker wist dat ze de juiste beslissing had genomen maar juist bovenstaande zaken zijn voor mij zo onverklaarbaar dat ik juist het gevoel heb dat ze er dus niet zeker van is !
Zelfs op de vraag of ze nog van me houd kreeg ik als antwoord, ja, tuurlijk hou ik nog van je... Maar ze was er toch overheen?

Alles verward me af en toe zo erg dat ik eigenlijk niet meer weet van hoe en wat.
Ik weet wel dat ik haar helemaal met rust laat en voor mezelf kies maar loslaten lukt me door bovenstaande gewoon niet... Ik kan het niet uit m'n hoofd zetten, dit is echter niet te verwarren met hoop dat ze terug komt. Maar ik heb het gevoel dat ze bang is om me weer toe te laten in haar leven omdat ze bang is weer vberliefd te worden of gekwetst te raken... Echter als ik dit vraag is dat niet zo (tuurlijk, welk antwoord had je anders verwacht)

Of lul ik nu gewoon dom uit m'n nek en zie ik dingen die er niet zijn?
Zoals gezegd ging het echt super met me, ze had me geblokkeerd op Facebook, Whatsapp en vanwege haar werk zagen we elkaar gelukkig ook niet te veel op onze vereniging (spelen beiden op dezelfde vereniging).

Al met al zijn we nu een klein half jaar verder en ik voel(de) me echt prima. Het gaat thuis prima, werk gaat super en ik heb een geweldige vriendengroep om me heen waarmee ik weekenden leuke dingen toe, concerten, kroeg, wedstrijden, you name it !
Ik voelde me echt weer alsof ik de hele wereld aan kon, mede ook omdat ik wat aanrommelde met een oude vriendin van me... Oud in de zin van heel lang kennen, geen GILF even voor de duidelijkheid ;)

Klinkt als hosanna zou je denken... JA ! Tot een tijdje geleden... Zo ineens vanuit het niets begin ik weer gevoelens te krijgen voor m'n ex. Heeft ze een ander hoor ik jullie denken waardoor dit gevoel getriggerd wordt? Nee, want ik heb geen contact met 'r en haar leven boeit me niet, ze is vrij te doen en laten wat ze wil...

Tijdje geleden feestje gehad van gezamenlijke vrienden en daar was zij ook, ik had een awkward situatie verwacht toen ik binnen stapte en haar zag zitten maar helemaal niet. Het was gezellig, wat gebabbeld, koetjes kalfjes en gewoon heel veel gelachen... En nu is dit kut gevoel er nog sterker. Want voor de duidelijkheid, ik had het gevoel al voor dat weekend én ik wist vooraf niet dat ze er zou zijn wat bijvoorbeeld dat gevoel zou kunnen hebben getriggerd.

Ik heb er zelf al heel lang dus over nagedacht en de obvious dingen zijn er gewoon niet, dus het is geen jaloezie, geen spanning omdat ik wist dat ze er zou zijn bv, ik merk gewoon dat ik weer heel erg verliefd op haar ben...

Ik weet bij god niet wat er mee te doen omdat het me gewoon overvalt.
Normaal was een ex een ex en daarmee basta, even door de zure appel heen bijten en dan op naar de volgende, maar op een of andere manier blijf ik met m'n gedachten bij haar en dat verward me heel erg en weet gewoon niet wat ik nu moet...

En daar staan de feestdagen los van want ik heb genoeg te doen haha ;)
pi_133862326
Hm, 27 november zouden we 6 jaar samen zijn. Gelukkig die dag gewerkt en afleiding gehad. Maar ik merk dat ik er moeite mee heb. Ik check zijn Twitter (staat op openbaar) elke dag om te kijken wat hij meemaakt. Ik blijf er nu in hangen dus.

Hierdoor komen er steeds dingen naar boven van de laatste maanden waar het fout ging. Ik weet alleen niet hoe ik hier mee om moet gaan. Het liefste zou ik hem een berichtje willen sturen, maar ik weet dat dat niet kan. Dat ik dan weer terug bij af ben. Afleiding varieert nogal. De ene keer kan ik veel werken, de andere keer kom ik met moeite mijn bed uit.

Leuk liefde -O-
pi_133868900
quote:
0s.gif Op maandag 2 december 2013 23:12 schreef WeirdlyWired het volgende:
Hm, 27 november zouden we 6 jaar samen zijn. Gelukkig die dag gewerkt en afleiding gehad. Maar ik merk dat ik er moeite mee heb. Ik check zijn Twitter (staat op openbaar) elke dag om te kijken wat hij meemaakt. Ik blijf er nu in hangen dus.

Hierdoor komen er steeds dingen naar boven van de laatste maanden waar het fout ging. Ik weet alleen niet hoe ik hier mee om moet gaan. Het liefste zou ik hem een berichtje willen sturen, maar ik weet dat dat niet kan. Dat ik dan weer terug bij af ben. Afleiding varieert nogal. De ene keer kan ik veel werken, de andere keer kom ik met moeite mijn bed uit.

Leuk liefde -O-
Hoelang zijn jullie nu uit elkaar?

Ik herken wel veel in je verhaal. Heb zelf geen contact meer met mijn ex en kijk daarom toch vaker dan me lief is op haar Facebook om te zien wat ze allemaal doet en hoe het met haar gaat. Niet slim en vaak erg confronterend.

Verwacht wel dat het minder zal worden naarmate de tijd vordert.
  dinsdag 3 december 2013 @ 12:12:43 #109
195247 MaikelS
Living each day!
pi_133871878
Uit elkaar gaan is KUT... gewoon weg kut.... We hebben samen twee kindertjes van 3 en 5 en waren 9,5 jaar samen (ben nu 27), en ik houd nog altijd enorm veel van haar..

Het feit dat het als een bom insloeg, heeft mijn leven wel veranderd... Ik doe bijna niets meer wat ik voorheen wel deed... Ik ben enorm veel gaan sporten op de dagen dat de kinderen niet bij mij zijn... De ene dag is gewoon zwaar kut, de andere dag gaat super! Er zijn gewoon momenten dat je elkaar ziet voor de kinderen, en ik heb daar geen moeite mee... maar oei... ik tril gewoon als ik haar zie... wetende dat het over is, het gevoel van alleen zijn, moeten doorgaan zonder haar...

Pfff... krijg er bij het typen van dit bericht al rillingen van.. Ze is nu inmiddels 3-4 weken uit huis, en vrijdag gaan we de laatste documenten tekenen en zaken regelen... Heb hier dubbele gevoelens bij... Ik wil het niet afsluiten, ik wil niet doorgaan!!!! Aan de andere kant wil ik wel weer afsluiting en wel doorgaan...

Werk komt niet uit mijn handen, er zijn momenten dat ik automatisch wat foto's ga bekijken van vroeger (speciale momenten in ons leven)... en dan ben ik de rest van de dag een dweil...

Man o man... als de kids zo 5 dagen uit huis zijn (week 3 dagen, week 5 dagen) dan is het zoooo stil in huis... gewoon akelig.. Ben gewent gezellig met een gezin thuis te zijn... Onrealistisch is het juiste beeld, en dat terwijl ik gewoon weet dat het echt over is vanuit haar kant.

Moest ff mijn ei kwijt!
Zo trots op mijn twee kleine jongens !!!!
  dinsdag 3 december 2013 @ 12:36:06 #110
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_133872456
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 12:12 schreef MaikelS het volgende:
Uit elkaar gaan is KUT... gewoon weg kut.... We hebben samen twee kindertjes van 3 en 5 en waren 9,5 jaar samen (ben nu 27), en ik houd nog altijd enorm veel van haar..

Het feit dat het als een bom insloeg, heeft mijn leven wel veranderd... Ik doe bijna niets meer wat ik voorheen wel deed... Ik ben enorm veel gaan sporten op de dagen dat de kinderen niet bij mij zijn... De ene dag is gewoon zwaar kut, de andere dag gaat super! Er zijn gewoon momenten dat je elkaar ziet voor de kinderen, en ik heb daar geen moeite mee... maar oei... ik tril gewoon als ik haar zie... wetende dat het over is, het gevoel van alleen zijn, moeten doorgaan zonder haar...

Pfff... krijg er bij het typen van dit bericht al rillingen van.. Ze is nu inmiddels 3-4 weken uit huis, en vrijdag gaan we de laatste documenten tekenen en zaken regelen... Heb hier dubbele gevoelens bij... Ik wil het niet afsluiten, ik wil niet doorgaan!!!! Aan de andere kant wil ik wel weer afsluiting en wel doorgaan...

Werk komt niet uit mijn handen, er zijn momenten dat ik automatisch wat foto's ga bekijken van vroeger (speciale momenten in ons leven)... en dan ben ik de rest van de dag een dweil...

Man o man... als de kids zo 5 dagen uit huis zijn (week 3 dagen, week 5 dagen) dan is het zoooo stil in huis... gewoon akelig.. Ben gewent gezellig met een gezin thuis te zijn... Onrealistisch is het juiste beeld, en dat terwijl ik gewoon weet dat het echt over is vanuit haar kant.

Moest ff mijn ei kwijt!
Dat is wel heel kut ; helemaal omdat er kinderen bij betrokken zijn, en wel heel veel jaren samen geweest. Heel veel sterkte!
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
pi_133872533
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 12:12 schreef MaikelS het volgende:
Uit elkaar gaan is KUT... gewoon weg kut.... We hebben samen twee kindertjes van 3 en 5 en waren 9,5 jaar samen (ben nu 27), en ik houd nog altijd enorm veel van haar..

Het feit dat het als een bom insloeg, heeft mijn leven wel veranderd... Ik doe bijna niets meer wat ik voorheen wel deed... Ik ben enorm veel gaan sporten op de dagen dat de kinderen niet bij mij zijn... De ene dag is gewoon zwaar kut, de andere dag gaat super! Er zijn gewoon momenten dat je elkaar ziet voor de kinderen, en ik heb daar geen moeite mee... maar oei... ik tril gewoon als ik haar zie... wetende dat het over is, het gevoel van alleen zijn, moeten doorgaan zonder haar...

Pfff... krijg er bij het typen van dit bericht al rillingen van.. Ze is nu inmiddels 3-4 weken uit huis, en vrijdag gaan we de laatste documenten tekenen en zaken regelen... Heb hier dubbele gevoelens bij... Ik wil het niet afsluiten, ik wil niet doorgaan!!!! Aan de andere kant wil ik wel weer afsluiting en wel doorgaan...

Werk komt niet uit mijn handen, er zijn momenten dat ik automatisch wat foto's ga bekijken van vroeger (speciale momenten in ons leven)... en dan ben ik de rest van de dag een dweil...

Man o man... als de kids zo 5 dagen uit huis zijn (week 3 dagen, week 5 dagen) dan is het zoooo stil in huis... gewoon akelig.. Ben gewent gezellig met een gezin thuis te zijn... Onrealistisch is het juiste beeld, en dat terwijl ik gewoon weet dat het echt over is vanuit haar kant.

Moest ff mijn ei kwijt!
Sterkte man. Bij mij was het na vijf jaar ineens over maar bij ons waren er gelukkig nog geen kinderen in het spel, dat maakt het allemaal nog een stuk pijnlijker lijkt me.
  dinsdag 3 december 2013 @ 12:43:27 #112
195247 MaikelS
Living each day!
pi_133872670
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 12:36 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Dat is wel heel kut ; helemaal omdat er kinderen bij betrokken zijn, en wel heel veel jaren samen geweest. Heel veel sterkte!
Ja dat zeker... zei was 17 en ik 18 toen we elkaar leerde kennen... Het gaat allemaal zo snel... Grootste probleem is dat ik ons samen oud zag worden.. we hadden het er altijd over dat het bij sommige gezinnen zo kut gaat.. uit elkaar gaan, ruzie etc... We hadden nooit ruzie... af en toe een meningsverschil maar hey... dat hoort erbij!

Net zoals nu zie ik de kids 5 dagen niet, woensdagavond naar mijn werk weer... maar oei al die dagen de stilte in huis.. Het enorm missen van mijn (ex)partner, de gezelligheid... alles! Ik ben niet bang dat ik voor altijd alleen zal zijn, ik ben daar het type niet voor... Maar je geeft in die 9,5 jaar zoveel op. In dit geval hadden we elkaar... we hadden niemand nodig... en nu zit je daar, alleen... je hele leven weer opnieuw opbouwen.. Twijfel elke dag aan mezelf... is het niet qua uiterlijk, dan wel psychisch...

Ik kom er wel overheen, en ze zal de ware wel niet geweest zijn als iemand niet voor een relatie wil werken naar een lange tijd als dit.. Ik blijf maar in mezelf roepen.. ze is me niet waard.. Maar van binnen geloof ik er geen drol van..

Pffff... en echt er zijn dagen dat ik de hele wereld aankan, en dat ik alles kan hoor.. maar dan zijn er van die dip momenten die je hele dag verneuken.. :S

Voor je gevoel heb je gefaald voor je kinderen... ze niet de stabiele omgeving kunnen bieden dat ze als gezin samen met een papa en mama opgroeien, zoals ik dat zelf wel altijd heb gehad... Dat breekt me het meeste.
Zo trots op mijn twee kleine jongens !!!!
pi_133873652
Toch zie je dat wel vaker dat een relatie die vroeg is begonnen uiteindelijk stuk gaat, omdat één van de partners het gevoel heeft iets te missen of te hebben gemist.
  dinsdag 3 december 2013 @ 13:28:13 #114
195247 MaikelS
Living each day!
pi_133874139
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 13:13 schreef Mint_Clansell het volgende:
Toch zie je dat wel vaker dat een relatie die vroeg is begonnen uiteindelijk stuk gaat, omdat één van de partners het gevoel heeft iets te missen of te hebben gemist.
Dat had ik ook 3 jaar terug... maar ik heb uiteindelijk gekozen voor mijn partner en ons gezin... Denk dat iedereen weleens in een lange relatie zoiets heeft van... zal het gras groener zijn aan de overkant?! Mjah... niet iedereen is hetzelfde :)
Zo trots op mijn twee kleine jongens !!!!
  dinsdag 3 december 2013 @ 15:43:32 #115
403474 Nemeosis
Not from this world
pi_133877808
Een keer in mijn leven liefdesverdriet gehad. Nog een relatief korte relatie als ik naar andere gebruikers kijk (Wij hadden 1 jaar). Het deed echt pijn en ik wilde het liefst de hele dag slapen. Gelukkig kwam ik er uiteindelijk uit en vond ik een meid die beter bij me past (mijn huidige vriendin). ik weet wel dat als dit ooit uit zou gaan, dat het verdriet dan 10x zo erg wordt als bij mijn ex.
Did i found the knowledge, or did the knowledge found me
pi_133880788
Been there done that ... pff wat een periode was dat!
pi_133882688
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 13:13 schreef Mint_Clansell het volgende:
Toch zie je dat wel vaker dat een relatie die vroeg is begonnen uiteindelijk stuk gaat, omdat één van de partners het gevoel heeft iets te missen of te hebben gemist.
Of .. ze gebruiken DAT als argument, terwijl er iets anders speelt...
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  dinsdag 3 december 2013 @ 19:13:32 #118
195247 MaikelS
Living each day!
pi_133884409
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 18:20 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Of .. ze gebruiken DAT als argument, terwijl er iets anders speelt...
Mag het hopen van niet, tevens geloof ik ook niet dat ze erom liegt.
Zo trots op mijn twee kleine jongens !!!!
pi_133890561
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 09:48 schreef Gauner het volgende:

[..]

Hoelang zijn jullie nu uit elkaar?

Ik herken wel veel in je verhaal. Heb zelf geen contact meer met mijn ex en kijk daarom toch vaker dan me lief is op haar Facebook om te zien wat ze allemaal doet en hoe het met haar gaat. Niet slim en vaak erg confronterend.

Verwacht wel dat het minder zal worden naarmate de tijd vordert.
Sinds eind augustus. Twee weken samengewoond en te snel de beslissing genomen om er een eind aan te maken. Ik woon nu weer bij mijn vader, maar ik leef nog steeds uit dozen. :{
pi_133919685
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 21:54 schreef WeirdlyWired het volgende:

[..]

Sinds eind augustus. Twee weken samengewoond en te snel de beslissing genomen om er een eind aan te maken. Ik woon nu weer bij mijn vader, maar ik leef nog steeds uit dozen. :{
Van wie kwam het initiatief om er een einde aan te maken? Bij mij was het ook rond die tijd (half september) over, vandaar dat ik veel in je verhaal herken waarschijnlijk.

Sterkte in de klote dagen die (helaas) ongetwijfeld nog zullen volgen.
pi_133924858
quote:
0s.gif Op woensdag 4 december 2013 20:00 schreef Gauner het volgende:

[..]

Van wie kwam het initiatief om er een einde aan te maken? Bij mij was het ook rond die tijd (half september) over, vandaar dat ik veel in je verhaal herken waarschijnlijk.

Sterkte in de klote dagen die (helaas) ongetwijfeld nog zullen volgen.
In principe van ons samen. Maar een dag later had ik er al spijt van dat het was gebeurd. We hadden niet genoeg gepraat over wat ons dwars zat en hoe we er aan zouden kunnen werken. Maar meneer wilde daarna niet meer en we hebben ondertussen al 3 weken geen contact meer.

Diep van binnen hoop ik nog elke dag op een berichtje dat ie er spijt van heeft en dat we weer verder zouden kunnen met elkaar. Maar dat is ijdele hoop.
pi_134109540
Kutzooi.... 5 jaar samen, 1.5 jaar samengewoond, waarvan 1 jaar ongelukkig. En nu is het alweer 6 maanden uit. We hadden er allebei al een tijdje genoeg van, ik woonde al 3 maanden ergens anders, maar als dan de breuk komt (we wilden er allebei uit) dan is het toch nog KUT.... ik ben meteen naar een andere stad verhuisd, en ik heb al leuke mensen ontmoet, maar toch geen familie of speciale mensen om me heen deze maand. En dat doet ook pijn als alle nieuwe vrienden hier al plannen hebben met elkaar of met familie, en ik ben alleen.

En ik WEET gewoon dat wij samen te ongelukkig waren, maar ik mis hem nog steeds. Het is nu 6 maanden uit. Ik heb 3 maanden geleden het contact afgebroken, want toen moest hij me zo nodig laten weten dat hij 'de ware' had gevonden. Ook al was ik zo ongelukkig met hem, dat komt toch hard aan. Vooral omdat hij 1 dag nadat het uitging al hevig aan het internet daten ging, om 'de ware' te vinden. En 4 weken nadat hij haar had ontmoet moest hij mij zonodig laten weten dat hij haar gevonden had, en allemaal foto's op Facebook (sindsdien is hij ook geblocked). Als hij na 4 weken al ZO ZEKER is dat zij de ware is... dat doet pijn.... vooral omdat onze relatie nog niet eens fatsoenlijk afgerond was (gezamenlijke bankrekening, huurcontract etc. moest nog geregeld worden, is nu gedaan). Ik weet dat het slecht van me is, maar ik hoop dat 'zij' het toch niet is voor hem, zodat hij ook eens weet wat liefdesverdriet is. Ik voelde me echt zo vergeten, alsof ik 1 dag na de breuk al niet eens meer bestond.

En natuurlijk weet ik diep van binnen dat hij en ik geen match zijn, maar ook soms hoop ik diep van binnen dat het niet gaat werken met 'haar' en dat hij mij gaat missen... ja, en natuurlijk hoop ik dat ik tegen die tijd heel gelukkig ben met iemand ANDERS....
  dinsdag 10 december 2013 @ 11:53:26 #123
195247 MaikelS
Living each day!
pi_134111556
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 10:29 schreef anynamy het volgende:
Kutzooi.... 5 jaar samen, 1.5 jaar samengewoond, waarvan 1 jaar ongelukkig. En nu is het alweer 6 maanden uit. We hadden er allebei al een tijdje genoeg van, ik woonde al 3 maanden ergens anders, maar als dan de breuk komt (we wilden er allebei uit) dan is het toch nog KUT.... ik ben meteen naar een andere stad verhuisd, en ik heb al leuke mensen ontmoet, maar toch geen familie of speciale mensen om me heen deze maand. En dat doet ook pijn als alle nieuwe vrienden hier al plannen hebben met elkaar of met familie, en ik ben alleen.

En ik WEET gewoon dat wij samen te ongelukkig waren, maar ik mis hem nog steeds. Het is nu 6 maanden uit. Ik heb 3 maanden geleden het contact afgebroken, want toen moest hij me zo nodig laten weten dat hij 'de ware' had gevonden. Ook al was ik zo ongelukkig met hem, dat komt toch hard aan. Vooral omdat hij 1 dag nadat het uitging al hevig aan het internet daten ging, om 'de ware' te vinden. En 4 weken nadat hij haar had ontmoet moest hij mij zonodig laten weten dat hij haar gevonden had, en allemaal foto's op Facebook (sindsdien is hij ook geblocked). Als hij na 4 weken al ZO ZEKER is dat zij de ware is... dat doet pijn.... vooral omdat onze relatie nog niet eens fatsoenlijk afgerond was (gezamenlijke bankrekening, huurcontract etc. moest nog geregeld worden, is nu gedaan). Ik weet dat het slecht van me is, maar ik hoop dat 'zij' het toch niet is voor hem, zodat hij ook eens weet wat liefdesverdriet is. Ik voelde me echt zo vergeten, alsof ik 1 dag na de breuk al niet eens meer bestond.

En natuurlijk weet ik diep van binnen dat hij en ik geen match zijn, maar ook soms hoop ik diep van binnen dat het niet gaat werken met 'haar' en dat hij mij gaat missen... ja, en natuurlijk hoop ik dat ik tegen die tijd heel gelukkig ben met iemand ANDERS....

Altijd lastig... je hebt er in ieder geval goed aan gedaan om hem los te laten... Contact verbreken helpt zeker... Als ik een foto via facebook voorbij zie komen van mijn ex, vind ik dat ook lastig.. Maar de enige reden waarom ik die nog heb is om leuke foto's van de kinderen voorbij te zien komen hehe...

Je kunt ook net als mij de stad in gaan met 2e kerst ;) Ik heb geen idee wat ik moet verwachten maar misschien dat ik nog iemand vind die gezellig meegaat.. In je eentje is het ook maar zo apart :P
Zo trots op mijn twee kleine jongens !!!!
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:11:42 #124
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_134129810
Na vorig jaar hier een hele tijd rondgehangen te hebben, ging het eindelijk goed met me.

Vond een tijdje terug een nieuwe meid, en het was in 1x raak.. de chemie spatte er af en je kon er gewoon niet omheen. De manier waarop we naar elkaar keken, de manier waarop we samen waren, elke dag 3 uren skypen en in het weekend samen weg... Constant straalden we in elkaar bijzijn. Haar ogen glinsterden, mijn pretbek was niet te onderdrukken...

Nu staat onze "relatie" even on hold...

Ik had mijzelf gezworen dat dit niet nog een keer zou gebeuren, meiden die ik trof hield ik op afstand, en als ik al wel met ze ging daten zorgde ik ervoor dat ik mijn gevoelens onder controle hield.. Veel meer dan wat oppervlakkig contact en "los" met hun in de omgang kwam het bewust niet.

Nu 1x dus niet, ik laat een meid weer toe, stel mij open en bloot op, uit haar mijn gevoel en ga voor de volle 100% voor haar zonder twijfels en ik ben gelijk weer de sjaak... blauwe kringen om de ogen, misselijk, een weeïg gevoel in de buik, geen eetlust meer en diep geraakt door haar.

Zelf hoop ik echt dat het goedkomt, want er is niets "ernstig" gebeurd waardoor dit ontstaan is. Er werden wat opmerkingen over en weer gegooid en daar kon ze niet zo goed tegen. Later heeft ze aangegeven dat ze bang is dat als ze in een relatie komt met mij dat er veel ruzies komen en dat deed haar denken aan haar ex en dat wil ze niet.... ondanks dat, en dat het nog niet "definitief" voorbij is, doet het sowieso pijn dat het niet meer is zoals het was.

Vorig jaar (februari toen ik zo ongelooflijk kapot was van een vorige relatie) veel gelezen en heel veel ermee bezig gegaan, om te zorgen dat ik sterker ben in dit soort situaties en toch overkomt mij dit weer... Op het werk overdag gaat het wel, maar eenmaal thuis kan ik de emoties moeilijk te baas blijven, hopen op het moment dat ze contact zoekt...... (dit omdat ze aangegeven heeft, dat ze er niet definitief mee wil kappen maar niet lekker in haar vel zit en geen beslissingen wil maken waar ze later spijt van krijgt. Ze heeft even ruimte en tijd nodig..)

Gister dus nog een gesprek gehad en mijn gevoel geuit en alles wat daarbij komt, en zij bovenstaande aangegeven...
Het is vers, de wond is open en er is nog niets definitiefs.. maar het voelt net zo kut.

Zelf weet ik alleen niet wat precies "kut" is. Wat dit gevoel triggered.
Eenzaamheid? Gevoel van falen? Het weer alleen zijn, of het niet in stand kunnen houden van een relatie? De confrontatie met de lelijke waarheid in mijzelf?
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:22:05 #125
342349 Hiergaanwedan
Komt hier komt gaan
pi_134130401
Nou ja waarschijnlijk dat je over dat allemaal in zit toch maar gewoon kijken naar de reden waarom het misgaat. Overreageren en dan dingen zeggen. Als je dat aanpast dan pas je al die redenen en gevolgen aan die je geeft in je laatste zinnen.

100% voor iemand gaat betekent trouwens ook wat zelfbeheersing en vriendelijk doen ook al denk je niet altijd zo... Gewoon aanpassen en tot 10 tellen hoort bij sommige zaken.
we dan
pi_134130796
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:11 schreef ManageTheAnger het volgende:
Na vorig jaar hier een hele tijd rondgehangen te hebben, ging het eindelijk goed met me.

Vond een tijdje terug een nieuwe meid, en het was in 1x raak.. de chemie spatte er af en je kon er gewoon niet omheen. De manier waarop we naar elkaar keken, de manier waarop we samen waren, elke dag 3 uren skypen en in het weekend samen weg... Constant straalden we in elkaar bijzijn. Haar ogen glinsterden, mijn pretbek was niet te onderdrukken...

Nu staat onze "relatie" even on hold...

Ik had mijzelf gezworen dat dit niet nog een keer zou gebeuren, meiden die ik trof hield ik op afstand, en als ik al wel met ze ging daten zorgde ik ervoor dat ik mijn gevoelens onder controle hield.. Veel meer dan wat oppervlakkig contact en "los" met hun in de omgang kwam het bewust niet.

Nu 1x dus niet, ik laat een meid weer toe, stel mij open en bloot op, uit haar mijn gevoel en ga voor de volle 100% voor haar zonder twijfels en ik ben gelijk weer de sjaak... blauwe kringen om de ogen, misselijk, een weeïg gevoel in de buik, geen eetlust meer en diep geraakt door haar.

Zelf hoop ik echt dat het goedkomt, want er is niets "ernstig" gebeurd waardoor dit ontstaan is. Er werden wat opmerkingen over en weer gegooid en daar kon ze niet zo goed tegen. Later heeft ze aangegeven dat ze bang is dat als ze in een relatie komt met mij dat er veel ruzies komen en dat deed haar denken aan haar ex en dat wil ze niet.... ondanks dat, en dat het nog niet "definitief" voorbij is, doet het sowieso pijn dat het niet meer is zoals het was.

Vorig jaar (februari toen ik zo ongelooflijk kapot was van een vorige relatie) veel gelezen en heel veel ermee bezig gegaan, om te zorgen dat ik sterker ben in dit soort situaties en toch overkomt mij dit weer... Op het werk overdag gaat het wel, maar eenmaal thuis kan ik de emoties moeilijk te baas blijven, hopen op het moment dat ze contact zoekt...... (dit omdat ze aangegeven heeft, dat ze er niet definitief mee wil kappen maar niet lekker in haar vel zit en geen beslissingen wil maken waar ze later spijt van krijgt. Ze heeft even ruimte en tijd nodig..)

Gister dus nog een gesprek gehad en mijn gevoel geuit en alles wat daarbij komt, en zij bovenstaande aangegeven...
Het is vers, de wond is open en er is nog niets definitiefs.. maar het voelt net zo kut.

Zelf weet ik alleen niet wat precies "kut" is. Wat dit gevoel triggered.
Eenzaamheid? Gevoel van falen? Het weer alleen zijn, of het niet in stand kunnen houden van een relatie? De confrontatie met de lelijke waarheid in mijzelf?
Was jij niet degene die 4 BPD dames had gedate? Diegene met die ijzersterke gevoelens?
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:40:10 #127
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_134131469
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:28 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Was jij niet degene die 4 BPD dames had gedate? Diegene met die ijzersterke gevoelens?
Je bedoelt of ik die jongen was die met Borderline vrouwen dates/relaties had?
Ja dat klopt.

Ik weet niet echt wat je met je laatste deel van je zin bedoelt.
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:22 schreef Hiergaanwedan het volgende:
Nou ja waarschijnlijk dat je over dat allemaal in zit toch maar gewoon kijken naar de reden waarom het misgaat. Overreageren en dan dingen zeggen. Als je dat aanpast dan pas je al die redenen en gevolgen aan die je geeft in je laatste zinnen.

100% voor iemand gaat betekent trouwens ook wat zelfbeheersing en vriendelijk doen ook al denk je niet altijd zo... Gewoon aanpassen en tot 10 tellen hoort bij sommige zaken.
Heeft gelukkig niets met overreageren te maken.
Ben juist heel beheerst.
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134132256
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:40 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Je bedoelt of ik die jongen was die met Borderline vrouwen dates/relaties had?
Ja dat klopt.
Yep

quote:
Ik weet niet echt wat je met je laatste deel van je zin bedoelt.
Dat je nog 'heel' bent :)
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  dinsdag 10 december 2013 @ 22:11:08 #129
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_134133018
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:55 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Yep

[..]

Dat je nog 'heel' bent :)
Ja, ik kan redelijk wat hebben... maar dit is weer zo'n enorme tegenvaller.
Helemaal omdat ik haar dichtbij liet komen, iets wat ik andere vrouwen niet meer liet doen.

ok, gegeven is dat ook deze niet helemaal vrij van problemen was.
Maar issues heeft iedereen, dit was geen BPD of ADD etc.

Ergste vind ik nog, de mate waarin dit effect heeft op mij...
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134133259
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 22:11 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Ja, ik kan redelijk wat hebben... maar dit is weer zo'n enorme tegenvaller.
Helemaal omdat ik haar dichtbij liet komen, iets wat ik andere vrouwen niet meer liet doen.

ok, gegeven is dat ook deze niet helemaal vrij van problemen was.
Maar issues heeft iedereen, dit was geen BPD of ADD etc.

Ergste vind ik nog, de mate waarin dit effect heeft op mij...
het idee dat je ze kan helpen?
  dinsdag 10 december 2013 @ 22:40:28 #131
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_134134415
quote:
5s.gif Op dinsdag 10 december 2013 22:16 schreef Yreal het volgende:

[..]

het idee dat je ze kan helpen?
Nee, althans ik hoef geen hulp want ik kan mijzelf prima redden.

Zij was de eerste vrouw sinds tijden die ervoor zorgde dat als ik wakker werd mijn mind gelijk op haar gefocussed was.
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134138946
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 22:40 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Nee, althans ik hoef geen hulp want ik kan mijzelf prima redden.

Zij was de eerste vrouw sinds tijden die ervoor zorgde dat als ik wakker werd mijn mind gelijk op haar gefocussed was.
Ergens denk ik dat daar misschien het probleem lag, ik denk dat je waarschijnlijk zelf een iets te veel alles of niets type bent en dat is best ok maar weet ook dat het soms voor de ander een beetje te veel kan worden.
pi_134139544
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 22:11 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Ja, ik kan redelijk wat hebben... maar dit is weer zo'n enorme tegenvaller.
Helemaal omdat ik haar dichtbij liet komen, iets wat ik andere vrouwen niet meer liet doen.

ok, gegeven is dat ook deze niet helemaal vrij van problemen was.
Maar issues heeft iedereen, dit was geen BPD of ADD etc.

Ergste vind ik nog, de mate waarin dit effect heeft op mij...
Ik vind het nogal vreemd dat je al je exen beticht van borderline o.i.d. Misschien een idee om zelf eens bij een psych aan te kloppen, want bij jou zit er ook iets verkeerd als je je telkens moedwillig aan dezelfde steen blijft stoten.

[ Bericht 4% gewijzigd door Mint_Clansell op 11-12-2013 01:55:08 ]
pi_134158152
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2013 01:48 schreef Mint_Clansell het volgende:

[..]

Ik vind het nogal vreemd dat je al je exen beticht van borderline o.i.d. Misschien een idee om zelf eens bij een psych aan te kloppen, want bij jou zit er ook iets verkeerd als je je telkens moedwillig aan dezelfde steen blijft stoten.
:')
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2013 00:45 schreef formerjellybean het volgende:

[..]

Ergens denk ik dat daar misschien het probleem lag, ik denk dat je waarschijnlijk zelf een iets te veel alles of niets type bent en dat is best ok maar weet ook dat het soms voor de ander een beetje te veel kan worden.
Dat kan, maar zo kwam zij ook over.

Daarbij komt, zoals ik al eerder zei, heeft zij eens niet al die andere problemen er omheen.

Belangrijkste vind ik nog de klik, chemie die je niet kan beschrijven.. dat wat iedereen zoekt maar vaak tevergeefs vind.

[ Bericht 11% gewijzigd door ManageTheAnger op 11-12-2013 19:36:01 ]
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134161377
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2013 18:44 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

:')

[..]

Dat kan, maar zo kwam zij ook over.

Daarbij komt, zoals ik al eerder zei, heeft zij eens niet al die andere problemen er omheen.

Belangrijkste vind ik nog de klik, chemie die je niet kan beschrijven.. dat wat iedereen zoekt maar vaak tevergeefs vind.
Je kunt nou wel zo'n domme smiley plaatsen, maar het ligt niet altijd aan de ander, zoals jij steeds pretendeert. Ik zou maar eens goed in de spiegel kijken, zeker aangezien je (alweer) vijfde relatie op de tocht staat. Ik zou maar eens gaan nadenken waarom dat toch steeds gebeurt. Ik geloof niet dat je de schuld alleen maar bij je vriendinnetjes kunt leggen.

Een beetje zelfreflectie kan absoluut geen kwaad, maar bij jou lees ik vooral 'zij dit, zij dat'. Ik meen me te herinneren dat we daar de vorige keer ook al een discussie over hadden, maar zo te zien heb je er niks van opgestoken.

[ Bericht 2% gewijzigd door Mint_Clansell op 11-12-2013 20:17:30 ]
pi_134164154
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2013 20:09 schreef Mint_Clansell het volgende:

[..]

Je kunt nou wel zo'n domme smiley plaatsen, maar het ligt niet altijd aan de ander, zoals jij steeds pretendeert. Ik zou maar eens goed in de spiegel kijken, zeker aangezien je (alweer) vijfde relatie op de tocht staat. Ik zou maar eens gaan nadenken waarom dat toch steeds gebeurt. Ik geloof niet dat je de schuld alleen maar bij je vriendinnetjes kunt leggen.

Een beetje zelfreflectie kan absoluut geen kwaad, maar bij jou lees ik vooral 'zij dit, zij dat'. Ik meen me te herinneren dat we daar de vorige keer ook al een discussie over hadden, maar zo te zien heb je er niks van opgestoken.
Je zal mij absoluut niet horen zeggen dat het niet aan mij ligt, dat heb ik ook helemaal niet gepretendeerd.

Ben je aan het reageren om op mij te bitchen, of om van dienst te zijn? ;-)
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134177881
En dan gaan je vrienden 3 weken lang op vakantie met je ex.... zonder jou :'(
pi_134177978
quote:
0s.gif Op donderdag 12 december 2013 00:37 schreef anynamy het volgende:
En dan gaan je vrienden 3 weken lang op vakantie met je ex.... zonder jou :'(
Dat is inderdaad wel een beetje zuur
pi_134178063
en dan ook nog aan mij vragen of ik de hond eten wil geven... ja daaahaaag, zoek maar een andere house-sitter....

oh ja, en MET de nieuwe vriendin, de ware, die hij net ontmoet heeft.
pi_134205428
quote:
0s.gif Op donderdag 12 december 2013 00:37 schreef anynamy het volgende:
En dan gaan je vrienden 3 weken lang op vakantie met je ex.... zonder jou :'(
quote:
0s.gif Op donderdag 12 december 2013 00:42 schreef formerjellybean het volgende:

[..]

Dat is inderdaad wel een beetje zuur
quote:
0s.gif Op donderdag 12 december 2013 00:47 schreef anynamy het volgende:
en dan ook nog aan mij vragen of ik de hond eten wil geven... ja daaahaaag, zoek maar een andere house-sitter....

oh ja, en MET de nieuwe vriendin, de ware, die hij net ontmoet heeft.
"vrienden"

Want alle foto's zal je mee geconfronteerd worden, alle statusupdates en eigenlijk alles wat je niet wil weten.
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134214768
Ach, al de mutual friends zijn maanden geleden al gedelete van Facebook, en dat begrijpen ze... Maar ja, niet leuk natuurlijk als dezelfde groep weer op vakantie gaat zonder mij en met HAAR.
pi_134216431
Anynamy, wat heb je hier van opgestoken?
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_134218182
Moet wel zeggen dat nu met kerst en oud en nieuw om de hoek het toch wel moeilijker is. Ik blijf wrok houden (helaas) aan bepaalde dingen die ze heeft gedaan en dat ik niet sterk genoeg was om mezelf eerder uit de misere te trekken. Ik vind het stom van mezelf dat ik daardoor een aantal maanden ben kwijtgeraakt ..

Ze zoekt zo nu en dan nog wel contact. Ik krijg nog steeds geld van haar :').
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_134227005
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 11:00 schreef sitting_elfling het volgende:
Moet wel zeggen dat nu met kerst en oud en nieuw om de hoek het toch wel moeilijker is. Ik blijf wrok houden (helaas) aan bepaalde dingen die ze heeft gedaan en dat ik niet sterk genoeg was om mezelf eerder uit de misere te trekken. Ik vind het stom van mezelf dat ik daardoor een aantal maanden ben kwijtgeraakt ..

Ze zoekt zo nu en dan nog wel contact. Ik krijg nog steeds geld van haar :').
Je kan het ook gewoon als een leerschool zijn van toen wist ik niet beter en nu wel.
Ik denk dat het nu dan wel ook voor jou duidelijk is dat je het contact niet wil en zou er dus ook niet meer op ingaan als ze het contact zoekt. Ook al gaat het om geld je weet dat er een addertje onder het gras zit.
pi_134232468
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 11:00 schreef sitting_elfling het volgende:
Ik krijg nog steeds geld van haar :').
Dat kun je wel op je buik schrijven en dient slecht als een lijntje uithouden, dus ik zou dr gewoon lekker overal blokkeren.
pi_134233901
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 18:14 schreef Mint_Clansell het volgende:

[..]

Dat kun je wel op je buik schrijven en dient slecht als een lijntje uithouden, dus ik zou dr gewoon lekker overal blokkeren.
Myeah. Tis verdomme al weer een jaar geleden toen deze misere begon jongens. De tering :').
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_134235276
Even op het kerst en oud en nieuw inhaken; ja. Klote tijd :(

Maar ik mis haar niet.. ik mis iemand, iemand die je net dat speciale kadootje geeft, samen zijn.. pfff. kut tijd.
  vrijdag 13 december 2013 @ 19:50:48 #148
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_134236054
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 19:34 schreef Scrummie het volgende:
Even op het kerst en oud en nieuw inhaken; ja. Klote tijd :(

Maar ik mis haar niet.. ik mis iemand, iemand die je net dat speciale kadootje geeft, samen zijn.. pfff. kut tijd.
dit.

Het gevoel erbij.
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134236195
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 19:34 schreef Scrummie het volgende:
Even op het kerst en oud en nieuw inhaken; ja. Klote tijd :(

Maar ik mis haar niet.. ik mis iemand, iemand die je net dat speciale kadootje geeft, samen zijn.. pfff. kut tijd.
Diegene komt wel weer voorbij vriend, juist als je het niet verwacht!
  vrijdag 13 december 2013 @ 19:55:21 #150
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_134236264
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2013 19:53 schreef Gauner het volgende:

[..]

Diegene komt wel weer voorbij vriend, juist als je het niet verwacht!
Ook dit klopt (wat een wijze mensen hier)

Maar dat is geen garantie zonder succes... ik trof haar op een avond dat ik totaal geen zin had om weg te gaan.
Eind van de rit, puinhoop nu.
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134236273
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2013 19:53 schreef Gauner het volgende:

[..]

Diegene komt wel weer voorbij vriend, juist als je het niet verwacht!
Tuurlijk, die wetenschap is er wel :).
  zaterdag 14 december 2013 @ 02:48:45 #152
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_134253908
OOOH wat ben ik stom geweest ooooh zo stom
zo stomme sms gestuurd aargh ;( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
RED ONS HENNIEGOD
pi_134259715
Paar uur geleden een relatie van 4 jaar met m'n meisje door de plee gespoeld zien worden. Werd vanmorgen toen ik wakker werd meteen geconfronteerd met haar gevoelens. Ben uit bed gestapt en meteen weggegaan. En nu heb ik geen zin om me kut te voelen, maar fuck, dat lukt dan weer niet.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
pi_134270799
Hij heeft me vorige week na 4,5 jaar onverwacht verlaten en het doet zoveel pijn :'(
pi_134280138
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 december 2013 21:11 schreef __Kirstenn het volgende:
Hij heeft me vorige week na 4,5 jaar onverwacht verlaten en het doet zoveel pijn :'(
Een beetje hetzelfde schuitje dus. 4 jaar / 4.5 jaar grotendeels hetzelfde en ook redelijk onverwacht. Dacht vanmiddag dat t allemaal nog wel mee zou vallen. Maar nu als ik zo in bed ligt knaagt t zo erg. Geen idee wat te doen nu. Als ik je een tip mag geven, wat ik zelf namelijk ook ga doen; zorg dat je de komende dagen druk bent. Ga dingen doen met vrienden, of werken, of iets anders. Maar niet alleen gaan zitten tobben, dat maakt het alleen maar erger. Ik heb morgen m'n hele dag volgepland. Gelukkig zijn er altijd vrienden die dan voor je klaarstaan, dat zal bij jou ook vast het geval zijn!
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
pi_134281693
Ik zit al heel de week in mijn eentje thuis na te denken en ik word er helemaal gek van, ben heel de week niet wezen werken en krijg geen hap door mijn keel.. We zouden afgelopen vrijdag gaan tekenen voor ons eerste huis maar hij geeft aan dat hij ons niet samen oud ziet worden en dat het zo beter is :'(
pi_134283162
quote:
0s.gif Op zondag 15 december 2013 03:01 schreef __Kirstenn het volgende:
Ik zit al heel de week in mijn eentje thuis na te denken en ik word er helemaal gek van, ben heel de week niet wezen werken en krijg geen hap door mijn keel.. We zouden afgelopen vrijdag gaan tekenen voor ons eerste huis maar hij geeft aan dat hij ons niet samen oud ziet worden en dat het zo beter is :'(
Als hij zich echt zo voelt en als hij eerlijk tegen je is, dan kun je het helaas niet anders dan accepteren. En dat is heel moeilijk en daar zal tijd overheen gaan. Maar geloof me, thuis blijven zitten werkt alleen maar averechts. Dan heb je teveel tijd om te piekeren en piekeren is nooit goed. Onderneem dingen, ga de stad in, zoek vrienden op of ga weer werken. Alles om ervoor te zorgen dat je koppie even leeggemaakt wordt.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
pi_134283340
quote:
1s.gif Op zondag 15 december 2013 10:39 schreef Buffell het volgende:

[..]

Als hij zich echt zo voelt en als hij eerlijk tegen je is, dan kun je het helaas niet anders dan accepteren. En dat is heel moeilijk en daar zal tijd overheen gaan. Maar geloof me, thuis blijven zitten werkt alleen maar averechts. Dan heb je teveel tijd om te piekeren en piekeren is nooit goed. Onderneem dingen, ga de stad in, zoek vrienden op of ga weer werken. Alles om ervoor te zorgen dat je koppie even leeggemaakt wordt.
Is dat niet weglopen voor je gevoelens?
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_134283737
quote:
1s.gif Op zondag 15 december 2013 10:39 schreef Buffell het volgende:

[..]

Als hij zich echt zo voelt en als hij eerlijk tegen je is, dan kun je het helaas niet anders dan accepteren. En dat is heel moeilijk en daar zal tijd overheen gaan. Maar geloof me, thuis blijven zitten werkt alleen maar averechts. Dan heb je teveel tijd om te piekeren en piekeren is nooit goed. Onderneem dingen, ga de stad in, zoek vrienden op of ga weer werken. Alles om ervoor te zorgen dat je koppie even leeggemaakt wordt.
Maar hij heeft dat nooit eerder aangegeven.. het lijkt mij toch dat je er nog samen uit moet kunnen komen als je er maar over praat? Ik heb het even nodig om er over na te denken.. Zal alles op een rijtje moeten zetten en heb geen behoefte om er met andere mensen dan hem over te praten
pi_134284172
quote:
1s.gif Op zondag 15 december 2013 10:53 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Is dat niet weglopen voor je gevoelens?
Nee dat vind ik niet. Misschien denk ik daar anders over dan andere mensen, maar als je jezelf gaat lopen pijnigen met gedachtenkronkels en dergelijke, ga je er dingen bij halen die niet van toepassing zijn, of dingen achter denken die er helemaal niet zijn. Ik heb erg behoefte om dan compleet andere dingen te gaan doen, zodat ik er ook niet aan hoef te denken ofzo. Gisteravond kwam meteen een goede vriend van me langs, en dan gaan we gewoon ouderwets een bakkie bier slobberen en wat FIFA spelen. Hele avond ging prima; het springt soms nog wel door je hoofd heen, maar je bent even alles van je af aan het zetten en dat werkt bij mij goed. Nu, op dit moment, zit ik weer alleen en dan komen de irritante gedachten en dergelijke weer.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
pi_134284211
quote:
1s.gif Op zondag 15 december 2013 11:16 schreef __Kirstenn het volgende:

[..]

Maar hij heeft dat nooit eerder aangegeven.. het lijkt mij toch dat je er nog samen uit moet kunnen komen als je er maar over praat? Ik heb het even nodig om er over na te denken.. Zal alles op een rijtje moeten zetten en heb geen behoefte om er met andere mensen dan hem over te praten
Nee, je hoeft er ook zeker niet met anderen over te praten wanneer je dat niet ziet zitten. Maar ik bedoelde meer van; even je gedachten verzetten. Even wat leuks doen zodat je er niet 24/7 aan hoeft te denken. Ik snap dat je alles op een rijtje wilt zetten, maar het is echt niet goed als je de hele dag, weken lang alleen maar loopt te piekeren, want dan ga je, zoals ik hierboven zei, dingen erbij halen die niet van toepassing zijn of dingen achter iets denken wat er helemaal niet is, snapje.
Maar naast dat; is hij bereid om er nog met je over te praten? Mijn (kersverse) ex is niet echt uitgebreid in het praten en ik weet nu al dat ik niet alle antwoorden ga krijgen die ik zou willen, namelijk.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
pi_134286727
quote:
0s.gif Op zondag 15 december 2013 11:39 schreef Buffell het volgende:

[..]

Nee dat vind ik niet. Misschien denk ik daar anders over dan andere mensen, maar als je jezelf gaat lopen pijnigen met gedachtenkronkels en dergelijke, ga je er dingen bij halen die niet van toepassing zijn, of dingen achter denken die er helemaal niet zijn. Ik heb erg behoefte om dan compleet andere dingen te gaan doen, zodat ik er ook niet aan hoef te denken ofzo. Gisteravond kwam meteen een goede vriend van me langs, en dan gaan we gewoon ouderwets een bakkie bier slobberen en wat FIFA spelen. Hele avond ging prima; het springt soms nog wel door je hoofd heen, maar je bent even alles van je af aan het zetten en dat werkt bij mij goed. Nu, op dit moment, zit ik weer alleen en dan komen de irritante gedachten en dergelijke weer.
Waarom zou je jezelf moeten pijnigen met gedachten kronkels?

Ik ben na het stuklopen van een relatie ook nieuw werk gaan zoeken, uitgaan, stappen, zuipen en feesten en met vrienden dingen ondernemen. De klap was er voor mij alleen maar harder om. Ben toen een poos met alles gestopt, 2 week vol gehuild en toen ging het wel weer.
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_134291683
Het is niet zo dat je het één OF het ander moet doen. Je kunt gewoon je leven voortzetten en daarnaast proberen het een plek te geven. Het is in ieder geval niet goed om in je uppie te gaan zitten kniezen. De mening van anderen is ook belangrijk voor het verwerkingsproces. Het grootste probleem bij breakups is dat veel mensen hun leven om die van hun partner hebben gebouwd en niet weten hoe ze hun leven invulling moeten geven wanneer deze wegvalt.
pi_134319319
Vannacht erachter gekomen dat ik vooral boze en teleurgestelde gevoelens heb. En dat de komende week een hele lange gaat worden.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
pi_134330052
Ik zit al een paar weken met liefdesverdriet dus ik zal mijn verhaal ook maar eens doen.

Het is nu bijna een maand uit. 2 maanden van tevoren gaf ze aan te twijfelen aan onze relatie omdat haar gevoelens minder waren en ze dit ineens had beseft. In die 2 maanden van twijfel heb ik weinig gedaan om het beter te maken, ze vroeg om afstand en minder jaloers gedrag van mijn kant maar hier heb ik niet aan meegewerkt. In die 2 maanden ontstond er steeds meer afstand, ze wilde geen intiem contact meer en een kusje o.i.d. kwam altijd van mijn kant.

Ik heb echt enorm spijt van hoe ik me heb gedragen, ik had gewoon niet het idee dat ze bij me weg zou gaan omdat ze eerder had gezegd een toekomst met me te zien en van me te houden. Een maand geleden heeft ze het uiteindelijk uitgemaakt omdat haar gevoel niet beter was geworden en ze het niet meer kon. Nadat het uit was zouden we vrienden blijven maar ik was en ben er nog steeds kapot van dat het uit is. In de eerste 2/3 weken dat het uitwas heb ik voor haar alleen maar bevestigd waarom ze niks meer met mij wilde. Ik heb haar nog steeds geclaimd en jaloers gedaan als ze met niet met mij praatte of mij geen aandacht gaf. Ze is echt heel erg boos op me geworden door dit gedrag en zei dat ik haar echt met rust moest laten want ik verpestte alles. Sindsdien heb ik haar met rust proberen te laten maar een paar keer in de fout gegaan, ik heb haar teruggesmeekt en gesmeekt om nog een kans en gezegd dat ik zou veranderen en dat ik had ingezien dat dit echt nodig was want ik begrijp dat het voor haar niet meer werkte maar ik wil haar echt niet kwijt.

Ze zei dat ze gelooft dat ik wil veranderen maar dat ze het echt niet meer ziet gebeuren. Misschien over lange tijd als we allebei eroverheen zijn en weer normaal en zonder de in onze relatie opgebouwde spanning kunnen beginnen zei ze. Gisteren nog anderhalf uur met haar gebeld, ze was boos op me door dingen die ik over een ander meisje op twitter had gezet want ze dacht dat dit alleen was om haar jaloers te maken. Ik heb dit ontkend en gelukkig ervoor kunnen zorgen dat ze niet meer zo boos is. Verder hebben we gewoon normaal gepraat maar ik kreeg wel echt het idee dat ze gewoon als vrienden met me praatte.

Ik weet gewoon echt niet wat ik moet doen. Ik mis haar verschrikkelijk.. Ik heb haar nummer weggegooid en haar ontvriend op fb/twitter maar ik vraag me alleen maar af of ze nog aan mij denkt en of ze het misschien nog eens zou willen. Ik heb haar in de afgelopen weken vaker gevraagd of ze het nog eens wil proberen maar elke keer is het antwoord nee en ze is geirriteerd dat ik het steeds blijf vragen. Ik blijf echter met hoop zitten want ik hoop gewoon dat ze over een tijdje terugkomt en zegt dat ze een fout heeft gemaakt en idd met mij nog steeds een toekomst ziet en verder wil ;(
Bier hier.
pi_134352338
Ze had gister aan het eind van het telefoongesprek ook verteld dat ze veel contact heeft met een nieuwe jongen via internet (ik vroeg er zelf naar) en ze zei sorry (omdat ze weet dat ik t niet leuk vind). Ze was er skeptisch over omdat ze niet van internetdaten houdt en t begon als grap maar dat hij heel lief maar ze wil afwachten tot ze hem heeft gezien.

Vandaag zet ze ineens op haar fb "All I want for christmas is you! <3" en ik ging echt kapot toen ik het las.

Ze heeft de afgelopen weken meer dingen op twitter en fb gezet waardoor ik dacht wat heeft deze relatie voor je betekend als je zo respectloos tegen me doet.. Dingen als dat ze zon geweldig weekend had gehad met dr vrienden en dat t gala geweldig was en nu bovenstaande status, ze zette anders vrij weinig op fb.. Ze weet dat ik er kapot van ben dus ik snap gewoon niet dat ze zo in mn gezicht wil duwen dat het goed gaat en dat ze iemand anders leuk vindt ;( Ik wil graag tegen mezelf zeggen: "als ze zo doet betekende het niet veel voor haar en verdien ik beter" maar dat lukt me niet want ik hou gewoon nog van haar ;(
Bier hier.
pi_134352615
Dat gevoel van 'hopen dat ze terugkomt' herken ik heel erg. Ik heb me voorgenomen sinds vandaag om geen contact meer te zoeken vanuit mijn kant. Ik denk toch dat dat hopen dat ze terugkomt meer een soort van hoop is dat zij er net zo kapot van is als jou. Tenminste, zo ervaar ik het bij mezelf. Omdat je jezelf kut voelt, wil je onderbewust ook heel graag dat zij zich ook zo voelt zodat er misschien zou achterkomen dat ze niet zonder je kan.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
pi_134402753
Hoi :)

Ik ben niet mega-actief op Fok, maar kom zo af en toe mijn verhaal doen, zo ook nu.

Een paar dagen geleden heb ik het uitgemaakt met mijn vriendje van twee jaar. Ik zal jullie de moeite besparen mijn geschiedenis te hoeven doorzoeken: R&P / Lastig vriendje., (ik kwam er daar overigens achter wat voor onaardige mensen er ook op fok zitten, hoewel ze ergens wel gelijk hadden. Het punt is dat ik toen nog niet klaar was dat in te zien.)

Daarna is het eigenlijk alleen maar erger geworden, steeds meer pesten, steeds lakser en ongeïnteresseerder, ik verdiende het niet, maar bleef mijn best doen en bleef het goedpraten. Er waren ook nog zo veel en vaak leuke en mooie momenten. Hij was er wel voor me, soms. Als het echt nodig was. Ik weet ook dat hij om me gaf. Geeft misschien wel.

Na vaak genoeg gezegd te hebben wat me dwars zat, en er niks veranderde, en ik alles gegeven heb, want ik geef nog wel om hem, heb ik gezegd dat, als hij er nu niks aan wilde of kon veranderen, dat ik dan voor mezelf zou kiezen, en echt weg zou gaan. Zijn koele reactie was: 'Kies maar voor jezelf, want er gaat niks veranderen'. Ik merkte wel dat hij het niet leuk vond. We hebben nog even gepraat, want ik snapte het niet. Als hij dan nog zo veel om me gaf, en het nog zo leuk met me had, waarom wilde hij dan niet veranderen. Ik vroeg hem of hij het me niet waard vond. Hij zei dat hij met mij wel waard vond. Dus waarom? Ik weet t niet en zal t misschien ook nooit weten. Ergens denk/weet ik dat het met zijn eigen issues (o.a. drugsgebruik & dingen uit zijn verleden) te maken heeft, maar dat zou hij niet op mij af moeten reageren.

Anyway, spullen gepakt en vertrokken. Nog niks gehoord sindsdien. Hoewel ik zou zweren een grote vloek te horen toen ik wegfietste. Ik ben een vreemd soort van opgelucht. Ik ben blij dat ik eindelijk heb kunnen zeggen dat t genoeg is en dat ik niet alles pik. Geeft me toch wel weer een confidenceboost of zo. Ik sta altijd voor iedereen klaar, maar er zijn grenzen. De mijne liggen heel hoog en hij had er zijn hobby van gemaakt deze op te zoeken. Maar ik ben ook verdrietig, en denk er veel aan. Ik weet dat het beter is maar het voelt zo klote. Ik wil weer terug naar onze beginfase, toen het nog leuk en goed was en hij niet zo arelax deed. En ik ben bang dat de klap pas binnenkort komt, maar misschien heb ik geluk en kom ik er makkelijk van af, omdat ik zelf de keuze heb gemaakt en ik weet dat het beter voor mij is. Gelukkig heb ik superlieve vriendinnen die altijd voor me klaar staan en me eraan blijven herinneren dat ik beter verdien dan zo behandeld te worden. Ik denk er veel aan en krijg toch geen hap door m'n keel, maar dat hoort er denk ik toch bij.

Toen ik thuis kwam heb ik gelijk alles wat me aan hem deed denken in een schoenendoos gedaan en weggestopt. Verstand op nul en gaan. Facebook notificaties uitgezet en ons whatsappgesprek verwijderd (wel nog eerst naar mezelf gemaild :p, just in case). Ook familie en vrienden ingelicht. Stuk voor stuk waren ze trots op me. Dat helpt wel echt..

Anyway, ik ben weer vrijgezel, en het doet pijn. Maar nu gaat het goed. Eigenlijk verrassend goed. Zo voelt het een beetje nu: .

Thx voor het lezen :) In de spoiler nog iets wat iedereen weet, maar waar jullie mss ook iets aan hebben.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_134404518
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 december 2013 00:20 schreef Cinch het volgende:
Ze had gister aan het eind van het telefoongesprek ook verteld dat ze veel contact heeft met een nieuwe jongen via internet (ik vroeg er zelf naar) en ze zei sorry (omdat ze weet dat ik t niet leuk vind). Ze was er skeptisch over omdat ze niet van internetdaten houdt en t begon als grap maar dat hij heel lief maar ze wil afwachten tot ze hem heeft gezien.

Vandaag zet ze ineens op haar fb "All I want for christmas is you! <3" en ik ging echt kapot toen ik het las.

Ze heeft de afgelopen weken meer dingen op twitter en fb gezet waardoor ik dacht wat heeft deze relatie voor je betekend als je zo respectloos tegen me doet.. Dingen als dat ze zon geweldig weekend had gehad met dr vrienden en dat t gala geweldig was en nu bovenstaande status, ze zette anders vrij weinig op fb.. Ze weet dat ik er kapot van ben dus ik snap gewoon niet dat ze zo in mn gezicht wil duwen dat het goed gaat en dat ze iemand anders leuk vindt ;( Ik wil graag tegen mezelf zeggen: "als ze zo doet betekende het niet veel voor haar en verdien ik beter" maar dat lukt me niet want ik hou gewoon nog van haar ;(
Eerste verkering zeker? Die doet altijd extra zeer. Reken er maar op dat zij binnenkort gewoon weer keihard uitgewoond wordt door andere boys. Net zoals jij weer andere meisjes gaat regelen. Life goes on. :P
pi_134405105
Ik ben er gek genoeg nu een paar dagen later een stuk beter aan toe. Gister heb ik alles verwijderd van haar uit m'n telefoon, na een laatste berichtje waarin ik haar vertelde dat ze het gewoon niet goed heeft uitgelegd aan me en dat ze eerlijker had moeten zijn. Dat luchtte enorm op en ik voelde ook niet echt meer de behoefte voor een antwoord, omdat die toch waardeloos zou zijn.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  woensdag 18 december 2013 @ 16:26:58 #171
417507 hairybeardyman
Ja ook daaronder.
pi_134408060
Als je contact wil oppakken met een ex.. wat kan je dan eigenlijk het beste zeggen of doen?
Ik kom niet verder met small talk zoals "hey alles goed?" en "Nou.. fijn dat het goed met je gaat"

Blugh. .ik walg van deze onzekerheid. Misschien moet ik haar gewoon mailen met iets in de trant van: "Teef, ik wil je terug. Kom hier" ofzo.
pi_134411906
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 14:50 schreef MCH het volgende:

[..]

Eerste verkering zeker? Die doet altijd extra zeer. Reken er maar op dat zij binnenkort gewoon weer keihard uitgewoond wordt door andere boys. Net zoals jij weer andere meisjes gaat regelen. Life goes on. :P
Nee ik heb vorig jaar een relatie beëindigd van 4 jaar omdat ik geen gevoel meer had en ook al langer twijfelde. Toen ben ik er niet zo kapot van geweest omdat ik het zelf uitmaakte en denk dat mn huidige ex er ook zo over denkt.. Ze gaat nu al verder en dat doet me gewoon zon pijn ;( Ik kan er echt niet aan denken dat ze binnenkort alweer met een ander ligt want alles voelde volgens haar zo goed bij mij en was haar eerste "volwassen" relatie qua gevoel en seks e.d. Voel me nu gewoon echt waardeloos, denk alleen aan haar en heb het gevoel dat ik niet goed genoeg ben voor haar. Ik heb dingen fout gedaan qua jaloezie en claimen en daar is ze heel boos over geworden. Ik heb gezegd dat ik daar spijt van heb en gelukkig weet ze dat ik dat meen.

Alleen nu is ze dus alweer met iemand anders bezig en het doet me zon pijn ;( Iedereen zegt laat haar gaan, denk aan jezelf en leer ervan en ze is het niet waard. Maar ik kan gewoon niet zo negatief denken en haar haten, voel me alleen maar kut en dat ik het goed wil maken ;(
Bier hier.
pi_134465443
Definitief gekapt, nog een heel mooi gesprek gehad op de skype....
Maar het mocht niet baten.

Dat tijdens deze dagen van kerst, verjaardag, oud en nieuw... alles valt in het water nu... al paar dagen niets meer gehoord...

Behalve via via wat ze uitspookt, maar ook daar word ik niet gelukkiger van.

bah.
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134466080
quote:
14s.gif Op woensdag 18 december 2013 16:26 schreef hairybeardyman het volgende:
Als je contact wil oppakken met een ex.. wat kan je dan eigenlijk het beste zeggen of doen?
Ik kom niet verder met small talk zoals "hey alles goed?" en "Nou.. fijn dat het goed met je gaat" [ afbeelding ]

Blugh. .ik walg van deze onzekerheid. Misschien moet ik haar gewoon mailen met iets in de trant van: "Teef, ik wil je terug. Kom hier" ofzo.
Niet doen. Gewoon niet doen.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
pi_134466590
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2013 21:37 schreef Buffell het volgende:

[..]

Niet doen. Gewoon niet doen.
Gewoon ECHT niet doen...

Beter helemaal niets van je laten horen, en dat ze de kans heeft om je te missen... dan dat je blijft door appen en haar gaat irriteren op den duur.

Wees een Penis en geen Vagina.... ondanks dat ik zelf in de rats zit nu, begrijp zelfs ík dat nog.
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134466929
Ik weet het even niet, er is iets heel vaags aan de hand. We hadden eerst de ruzie gehad , hij heeft zijn excuses aangeboden en ik had me er eigenlijk in berust dat hij een vriendin had, nu krijgen we dit ....
Na de ruzie kreeg ik van hem bericht eerst, toen kwam ik hem tegen en wilde die gesprek aangaan, ik krijg ook middernacht bericht van hem ???
Het is net alsof het omgeslagen is ..... Ik weet niet echt echt wat ik ervan moet denken , het is net alsof die het weer op wil pakken en ik snap er dus echt niets meer van
  donderdag 19 december 2013 @ 22:13:35 #177
417507 hairybeardyman
Ja ook daaronder.
pi_134468076
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2013 21:47 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Gewoon ECHT niet doen...

Beter helemaal niets van je laten horen, en dat ze de kans heeft om je te missen... dan dat je blijft door appen en haar gaat irriteren op den duur.

Wees een Penis en geen Vagina.... ondanks dat ik zelf in de rats zit nu, begrijp zelfs ík dat nog.
Ik begrijp het net zo goed hoor.. :)
pi_134469303
Ik heb sinds dinsdag het nummer en alle gespreksgeschiedenis met m'n ex uit m'n telefoon getiefd en dat helpt tot nu toe nog het allerbeste voor mij. Misschien ook een tip voor jou?
Ik heb ook geen zin in dat geslobber en dat gelul achteraf, want achteraf is altijd makkelijk praten. Je neerleggen bij het feit dat het over is en vooruit kijken naar de toekomst (je bent vrij, doe wat je wil, ga lekker ouderwets op jacht) is misschien wel het beste medicijn.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
pi_134493843
Gister normaal tegen mn ex op werk proberen te praten. Gewoon vragen gesteld over dagelijks leven en hoe het met haar ging, niet over onze relatie of wat dan ook. Later op de avond gevraagd of ze boos op mij was want ik zou t fijn vinden als ze boos is om te gewoon te weten want ookal komt t niet meer goed, dan nog wil ik niet dat ze boos op me is. Ze zei dat ze niet boos was.

Later die avond kwam haar moeder in de winkel. Heb haar niet meer gesproken sinds t uit is en heb haar verteld dat ik er heel erg mee zit dat t uit is en ze was heel begripvol en zei ook als t ooit goedkomt merk je dat vanzelf wel maar laat t nu rusten. Mn ex heeft gezien dat ik met haar praatte maar heb haar verder niet meer gesproken die avond.

Toen ik 's avonds thuis was stuurde mn ex ineens allemaal boze whatsappjes dat ik triest en zielig aan het doen ben en dat ze van anderen hoort dat ik met een ander meisje bezig ben maar ondertussen wel zielig bij haar moeder loop te doen. Ik heb het proberen uit te leggen dat ik dat "nieuwe" meisje niet boeiend vind en gewoon beetje afleiding zoek. Maar ze bleef boos en zei dat ik haar moeder met rust moet laten en dat die ook boos op mij is (dat is niet zo, ze was heel oprecht en zei dat ik me net nadat t uit was dom heb gedragen door nog steeds jaloers/claimerig te doen maar dat ze weet dat t me spijt).

Ik ben niet boos op mn ex geworden of wat dan ook in t gesprek. Heb alles gewoon proberen uit te leggen maar ze wou niet luisteren en zei dat ze me haat en geen contact meer wil en heeft me toen geblokkeerd op whatsapp. Ze zei ook nog dat ik een nieuwe relatie voor haar in de weg zit omdat ze denkt dat ik elk moment weer zielig kan lopen doen..

Ik voel me er echt kut door.. Ik zit er gewoon heel erg mee en zij doet alleen maar boos. Ergens heb ik het idee dat als ze het niet leuk vind dat ik met een ander meisje bezig ben en zit ze er zelf ook nog mee. Ik bedoel als ze er niet mee zat hoe kan ik dan in godsnaam een nieuwe relatie voor haar in de weg staan :s ik heb tegen dr gezegd dat ik haar echt niet tegenhoud als ze een nieuwe relatie wil ofzo dus ik snap t niet.. Vrouwen....
Bier hier.
pi_134494013
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 17:04 schreef Cinch het volgende:
Gister normaal tegen mn ex op werk proberen te praten. Gewoon vragen gesteld over dagelijks leven en hoe het met haar ging, niet over onze relatie of wat dan ook. Later op de avond gevraagd of ze boos op mij was want ik zou t fijn vinden als ze boos is om te gewoon te weten want ookal komt t niet meer goed, dan nog wil ik niet dat ze boos op me is. Ze zei dat ze niet boos was.

Later die avond kwam haar moeder in de winkel. Heb haar niet meer gesproken sinds t uit is en heb haar verteld dat ik er heel erg mee zit dat t uit is en ze was heel begripvol en zei ook als t ooit goedkomt merk je dat vanzelf wel maar laat t nu rusten. Mn ex heeft gezien dat ik met haar praatte maar heb haar verder niet meer gesproken die avond.

Toen ik 's avonds thuis was stuurde mn ex ineens allemaal boze whatsappjes dat ik triest en zielig aan het doen ben en dat ze van anderen hoort dat ik met een ander meisje bezig ben maar ondertussen wel zielig bij haar moeder loop te doen. Ik heb het proberen uit te leggen dat ik dat "nieuwe" meisje niet boeiend vind en gewoon beetje afleiding zoek. Maar ze bleef boos en zei dat ik haar moeder met rust moet laten en dat die ook boos op mij is (dat is niet zo, ze was heel oprecht en zei dat ik me net nadat t uit was dom heb gedragen door nog steeds jaloers/claimerig te doen maar dat ze weet dat t me spijt).

Ik ben niet boos op mn ex geworden of wat dan ook in t gesprek. Heb alles gewoon proberen uit te leggen maar ze wou niet luisteren en zei dat ze me haat en geen contact meer wil en heeft me toen geblokkeerd op whatsapp. Ze zei ook nog dat ik een nieuwe relatie voor haar in de weg zit omdat ze denkt dat ik elk moment weer zielig kan lopen doen..

Ik voel me er echt kut door.. Ik zit er gewoon heel erg mee en zij doet alleen maar boos. Ergens heb ik het idee dat als ze het niet leuk vind dat ik met een ander meisje bezig ben en zit ze er zelf ook nog mee. Ik bedoel als ze er niet mee zat hoe kan ik dan in godsnaam een nieuwe relatie voor haar in de weg staan :s ik heb tegen dr gezegd dat ik haar echt niet tegenhoud als ze een nieuwe relatie wil ofzo dus ik snap t niet.. Vrouwen....
Ik ga vanavond ook uit met een meid, een week nadat m'n relatie uit is. Ik zie het ook nog niet zitten om meteen weer met haar iets serieus op te bouwen, maar het is wel goed om even te kijken hoe zoiets gaat en het is zeker ook een fijne afleiding. En mijn mening is, als het uit is, vind ik niet dat je ex (óf jij) nog iets te zeggen over het daten met een ander. Als het uit is mag je je eigen weg weer gaan, anders hadden jullie (of zij) het ook niet moeten beëindigen. Je moet je ook niet door haar aan 't lijntje laten houden. Alsof jij niet mag doen wat je wil nu je weer 'vrij' bent.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
pi_134494064
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 17:10 schreef Buffell het volgende:

[..]

Ik ga vanavond ook uit met een meid, een week nadat m'n relatie uit is. Ik zie het ook nog niet zitten om meteen weer met haar iets serieus op te bouwen, maar het is wel goed om even te kijken hoe zoiets gaat en het is zeker ook een fijne afleiding. En mijn mening is, als het uit is, vind ik niet dat je ex (óf jij) nog iets te zeggen over het daten met een ander. Als het uit is mag je je eigen weg weer gaan, anders hadden jullie (of zij) het ook niet moeten beëindigen. Je moet je ook niet door haar aan 't lijntje laten houden. Alsof jij niet mag doen wat je wil nu je weer 'vrij' bent.
Ik weet ook dat ik t gewoon mag en ik ga ook echt niet niet daten ofzo omdat zij dat niet leuk vindt. Het gaat mij meer om haar rare reactie dat ik met haar moeder heb gepraat en zegt dat ik tussen haar en een nieuwe relatie sta.. Ik zit er mee en zij wordt alleen maar boos en dat vind ik zo kut..
Bier hier.
pi_134494143
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 17:12 schreef Cinch het volgende:

[..]

Ik weet ook dat ik t gewoon mag en ik ga ook echt niet niet daten ofzo omdat zij dat niet leuk vindt. Het gaat mij meer om haar rare reactie dat ik met haar moeder heb gepraat en zegt dat ik tussen haar en een nieuwe relatie sta.. Ik zit er mee en zij wordt alleen maar boos en dat vind ik zo kut..
Maar probeer dan de eer aan jezelf te houden. Je hoeft je niet kut te voelen omdat zij boos is. Haar reactie slaat nergens op en daar zit jij nu mee. Ik weet dat het makkelijker gezegd dan gedaan is, maar dat is wel het beste om te doen.

Mijn ex deed er de dagen nadat het uit was heel laconiek over, vertelde me zelfs nog heel expliciet 'dat ze zich best wel goed voelde' en liet íets te nadrukkelijk merken dat het allemaal wel fijn vond. Dan ga ik ook niet meer in discussie, houd ik de eer aan mezelf en ik heb het contact verbroken.

Misschien niet helemaal hetzelfde voorbeeld, maar het geeft wel aan dat je je niet meer zoveel bezig moet houden met de gevoelens van je ex en wat zij allemaal ervan vindt nu het uit is. Als ze er zo mee zit, had ze het niet uit moeten maken en zolang ze dat niet letterlijk tegen je zegt, hoef jij je ook niet schuldig te voelen als zij ergens boos om wordt.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  vrijdag 20 december 2013 @ 20:44:12 #183
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_134501218
Eigenlijk is dat hele rebounden superslecht... het vult even een gat op (of jij vult een gat op) maar op het eind is het niets anders dan vluchten voor het alleen zijn.

Natuurlijk heb je niets over elkaar te zeggen zodra de woorden: "het is uit" uitgesproken zijn, maar daarom kan het nog wel ontzettend steken als er dan met anderen gedate wordt o.i.d.
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134503092
Tip als je dan toch gaat daten wees dan ook zo eerlijk naar de ander toe. Vertel dan wel gewoon eerlijk dat je net uit een relatie bent en eigenlijk even niets serieus.
pi_134503439
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 21:22 schreef formerjellybean het volgende:
Tip als je dan toch gaat daten wees dan ook zo eerlijk naar de ander toe. Vertel dan wel gewoon eerlijk dat je net uit een relatie bent en eigenlijk even niets serieus.
Oh ja de afknapper van de dag, date dan helemaal niet :{w
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  vrijdag 20 december 2013 @ 21:40:15 #186
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_134504018
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 21:22 schreef formerjellybean het volgende:
Tip als je dan toch gaat daten wees dan ook zo eerlijk naar de ander toe. Vertel dan wel gewoon eerlijk dat je net uit een relatie bent en eigenlijk even niets serieus.
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 21:28 schreef Soury het volgende:

[..]

Oh ja de afknapper van de dag, date dan helemaal niet :{w
Dames.... daten?

:')
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134504124
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 21:40 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

[..]

Dames.... daten?

:')
Even serieus, lullen over je ex is niet handig
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  vrijdag 20 december 2013 @ 21:44:55 #188
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_134504230
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 21:42 schreef Soury het volgende:

[..]

Even serieus, lullen over je ex is niet handig
I know, je kan beter helemaal nog niet daten als je in de "rouw" fase zit
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134504321
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 21:44 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

I know, je kan beter helemaal nog niet daten als je in de "rouw" fase zit
Dat kan best, dat hangt er vanaf. Maar gezeik over een ex is not done. Dat bedoel ik.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  vrijdag 20 december 2013 @ 22:05:53 #190
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_134505309
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 21:47 schreef Soury het volgende:

[..]

Dat kan best, dat hangt er vanaf. Maar gezeik over een ex is not done. Dat bedoel ik.
Hoe eerlijk kan je dan met je gevoel zijn... voor wat betreft het openstellen naar de ander.
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134505644
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 22:05 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Hoe eerlijk kan je dan met je gevoel zijn... voor wat betreft het openstellen naar de ander.
Dat hangt van je gevoel af. Dat weet je zelf beter dan een ander. Persoonlijk zou ik niet zo snel wat afspreken met een gebroken hart. Ja wel gedaan hoor maar de ex laat ik dan toch echt niet ter spraken komen :N
Ook wel meegemaakt met een date dat hij elke keer over zijn ex sprak, je gaat mee in het gesprek terwijl het een enorme afknapper is.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  vrijdag 20 december 2013 @ 22:13:26 #192
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_134505666
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 22:12 schreef Soury het volgende:

[..]

Dat hangt van je gevoel af. Dat weet je zelf beter dan een ander. Persoonlijk zou ik niet zo snel wat afspreken met een gebroken hart. Ja wel gedaan hoor maar de ex laat ik dan toch echt niet ter spraken komen :N
Ook wel meegemaakt met een date dat hij elke keer over zijn ex sprak, je gaat mee in het gesprek terwijl het een enorme afknapper is.
Same here... ergens hou je dan jezelf voor de gek.
Hoe is je situatie nu?
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134505701
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 22:13 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Same here... ergens hou je dan jezelf voor de gek.
Hoe is je situatie nu?
Er is geen jullie ;)
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  vrijdag 20 december 2013 @ 22:14:48 #194
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_134505718
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 22:14 schreef Soury het volgende:

[..]

Er is geen jullie ;)
Zei ik dat? :P
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134505784
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 22:14 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Zei ik dat? :P
Nee sorry, ik bedoel er is even niemand nu. Lekker rustig ;)
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  vrijdag 20 december 2013 @ 22:35:24 #196
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_134506657
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 22:16 schreef Soury het volgende:

[..]

Nee sorry, ik bedoel er is even niemand nu. Lekker rustig ;)
Tijd over dus?

.............. bazinga......
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134506787
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 22:35 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Tijd over dus?

.............. bazinga......
Andere dingen aan mijn hoofd ;)
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  vrijdag 20 december 2013 @ 22:41:25 #198
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_134506909
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 22:38 schreef Soury het volgende:

[..]

Andere dingen aan mijn hoofd ;)
Alleen maar goed, wat afleiding en dergelijke.

Maat van mij ging met haar vriendin... die gaat nu wel telkens die kant op...
Ik ga mijzelf dat niet aandoen... te vers nog :')
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134506997
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 22:41 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Alleen maar goed, wat afleiding en dergelijke.

Maat van mij ging met haar vriendin... die gaat nu wel telkens die kant op...
Ik ga mijzelf dat niet aandoen... te vers nog :')
Het komt altijd goed, het kan lang duren. Maar toch
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_134509020
Ik bedoel dus niet dat je hele verhalen over je ex moet gaan houden, maar als je echt wil daten maar nog niets serieus is het misschien wel handig om het tussen neus en lippen even te melden, van he ik ben net uit een relatie en nu wil ik even niets serieus .
Het geeft namelijk wel de ander ook de keus van oh wil ik dit wel.
  zaterdag 21 december 2013 @ 00:46:39 #201
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_134513048
Boeeeeeeeeeeee!!!

Zo... :)
pi_134524211
Ik zit op dit moment in een relatie van ruim 6 jaar inclusief kind. Nou loopt het het laatste jaar ofzo al bijzonder slecht tussen ons en om het compleet te maken is bij mij ook nog borderline persoonlijkheids stoornis vastgesteld wat het allemaal niet makkelijker maakt.
De vriendin heeft al zo vaak op het punt gestaan om het uit te maken wat bij mij resulteert in totale woede aanvallen waarbij vooral spullen het moeten ontgelden. Na de aanvallen kom ik in een flinke huilbui terecht waarbij ik zo enorm zielig doe dat mn vriendin enorm medelijden krijgt.
Uiteraard respect voor mijn vriendin dat ze het überhaupt met me kan uithouden maar zoals jullie zelf wel weten kan dit niet langer doorgaan. Het komt er naar mijn idee op neer dat we nog bij elkaar zijn voor ons zoontje. Dat is voor mij ook de grootste drempel omdat ik bang ben hem nooit meer te zien maar ook voor mijn ouders voor wie het het 1e kleinkind is.
Tot overmaat van ramp heb ik een meisje leren kennen waar ik onder tussen enorm de vlinders van in mijn buik heb. Heb het al aan het desbetreffende meisje verteld maar ik ben van de andere kant ook bang dat het een bevliegingis van mn borderline.

Wie heeft raad want ik weet het echt niet meer :'(
pi_134524748
Ga in ieder geval niet vreemd, dat verdient je vriendin zo te horen niet.
pi_134524960
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:05 schreef watheet het volgende:
Ga in ieder geval niet vreemd, dat verdient je vriendin zo te horen niet.
Daar heb ik eerst serieus aan zitten denken maar dat ga ik idd niet doen.
Mocht er meer uitkomen met dat andere meisje zal de stap om het definitief uit te maken denk ik wel makkelijker zijn. Met de nadruk op denk ik.
  zaterdag 21 december 2013 @ 15:15:29 #205
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_134524985
Je gaat al vreemd want je bent verliefd op die ander.

Move on
pi_134525076
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:15 schreef mitchelll0181 het volgende:
Je gaat al vreemd want je bent verliefd op die ander.

Move on
Dat is wat ik eigenlijk graag zou willen maar van de andere kant is het door mijn stoornis enorm moeilijk om iets los te laten en een grote angst om iemand pijn te doen.
Ben er ook niet eens zeker van of het met dat andere meisje wel iets wordt.
Één groot twijfelgeval voor alles dus...
  zaterdag 21 december 2013 @ 15:26:48 #207
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_134525232
Dus, waarom zou je niet 100% voor je vrouw gaan dan...
pi_134525427
quote:
9s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:19 schreef SjeeleBrik het volgende:

[..]

Dat is wat ik eigenlijk graag zou willen maar van de andere kant is het door mijn stoornis enorm moeilijk om iets los te laten en een grote angst om iemand pijn te doen.
Ben er ook niet eens zeker van of het met dat andere meisje wel iets wordt.
Één groot twijfelgeval voor alles dus...
Je twijfel zegt al genoeg: stop ermee.

Gaat het niet nu verkeerd dan is het wel over een maand, half jaar of een jaar.
pi_134525530
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 14:43 schreef SjeeleBrik het volgende:
Ik zit op dit moment in een relatie van ruim 6 jaar inclusief kind. Nou loopt het het laatste jaar ofzo al bijzonder slecht tussen ons en om het compleet te maken is bij mij ook nog borderline persoonlijkheids stoornis vastgesteld wat het allemaal niet makkelijker maakt.
De vriendin heeft al zo vaak op het punt gestaan om het uit te maken wat bij mij resulteert in totale woede aanvallen waarbij vooral spullen het moeten ontgelden. Na de aanvallen kom ik in een flinke huilbui terecht waarbij ik zo enorm zielig doe dat mn vriendin enorm medelijden krijgt.
Uiteraard respect voor mijn vriendin dat ze het überhaupt met me kan uithouden maar zoals jullie zelf wel weten kan dit niet langer doorgaan. Het komt er naar mijn idee op neer dat we nog bij elkaar zijn voor ons zoontje. Dat is voor mij ook de grootste drempel omdat ik bang ben hem nooit meer te zien maar ook voor mijn ouders voor wie het het 1e kleinkind is.
Tot overmaat van ramp heb ik een meisje leren kennen waar ik onder tussen enorm de vlinders van in mijn buik heb. Heb het al aan het desbetreffende meisje verteld maar ik ben van de andere kant ook bang dat het een bevliegingis van mn borderline.

Wie heeft raad want ik weet het echt niet meer :'(
Heel eerlijk, ga in therapie en werk aan jezelf en aan je woedebuien , want zou je als je heel eerlijk bent je eigen kind aan deze woedebuien bloot willen stellen ??

Ik denk ook eigenlijk dat je even ook de relaties los moet laten om eens heel hard aan jezelf te werken, en ik weet waar ik over praat want ik heb zelf borderline en ben er voor in therapie geweest.
pi_134525813
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:40 schreef formerjellybean het volgende:

[..]

Heel eerlijk, ga in therapie en werk aan jezelf en aan je woedebuien , want zou je als je heel eerlijk bent je eigen kind aan deze woedebuien bloot willen stellen ??

Ik denk ook eigenlijk dat je even ook de relaties los moet laten om eens heel hard aan jezelf te werken, en ik weet waar ik over praat want ik heb zelf borderline en ben er voor in therapie geweest.
Ik heb ondertussen een jaar therapie en medicijnen dus de woedebuien wat ik eerders iedere dag had komen nu alleen in extreme gevallen waarbij ik vrienden en familie gelukkig heb leren sparen (mede dankzij therapie).
Het is vooral het loslaten van de vriendin met daarbij de angst om haar pijn te doen en ook voor mn ouders dat zij hun kleinzoon nooit meer zien.
pi_134525869
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:54 schreef SjeeleBrik het volgende:

[..]

Ik heb ondertussen een jaar therapie en medicijnen dus de woedebuien wat ik eerders iedere dag had komen nu alleen in extreme gevallen waarbij ik vrienden en familie gelukkig heb leren sparen (mede dankzij therapie).
Het is vooral het loslaten van de vriendin met daarbij de angst om haar pijn te doen en ook voor mn ouders dat zij hun kleinzoon nooit meer zien.
ja maar heb je nu ook door dat jezelf ontzettend aan het saboteren bent, want met dit gedrag ben je juist je eigen angsten waar aan het maken.
Zoek een begeleider op en vertel die over de situatie want ik denk dat je eigen inzicht verloren bent en gewoon je eigen glazen gaat ingooien.
pi_134526528
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:57 schreef formerjellybean het volgende:

[..]

ja maar heb je nu ook door dat jezelf ontzettend aan het saboteren bent, want met dit gedrag ben je juist je eigen angsten waar aan het maken.
Zoek een begeleider op en vertel die over de situatie want ik denk dat je eigen inzicht verloren bent en gewoon je eigen glazen gaat ingooien.
Daar heb je nu weer helemaal gelijk in. Eigenlijk heb ik mn eigen ruiten al ingegooid. Heb mezelf ook helemaal gek gemaakt over dat ander meisje waardoor ik eerst dacht dat de situatie er makkelijker op zou worden maar het wordt er alleen maar moeilijker door.
Ga maandag gelijk proberen om de afspraak met mn begeleider vroeger te zetten om alles uit te leggen. Het lucht iig al op om het hier neer te zetten, thnx iig
pi_134527194
Ai, ik begin m te missen..

(zie vorige bericht voor hele verhaal), het is uit sinds maandag en sindsdien geen contact gehad. Wat heel fijn is, zo kunnen we allebei ff op adem komen. En het gaat eigenlijk heel goed, ik heb natuurlijk zelf de stap gezet (hoewel ik t liever anders had gezien), maar ik begin hem nu wel te missen.. Hopen dat hij mss nog bijdraait, hoewel ik echt weet dat t beter is. Ik had misschien stiekem gehoopt op een dronken appje, maar er is niks. Nada. En aan de ene kant ben ik daar heel blij mee maar het doet wel pijn. Aangeven dat je graag wil dat de ander wat meer energie in de relatie steekt, horen dat dat niet gaat gebeuren, er dan zelf een punt achter zet omdat je weet dat t beter is, en dan lijkt er alleen maar onverschilligheid vanuit hem te komen. Het zal wel z'n trots zijn. Ik denk ergens wel dat hij t kut vind dat hij me kwijt is, ik ken m langer dan vandaag, en dat hij echt wel om me geeft, maar misschien ook wist dat t zo beter was omdat hij t gewoon niet meer kon. Maar het besef begint langzaam binnen te stromen en ik mis hem.

Verder gaat het dus eigenlijk nog steeds heel goed. Veel bezig met mn eigen leven, ik ben een stuk vrolijker nu ik die relatiestress niet meer heb, ik voel(de) me heel sterk en zelfverzekerd omdat ik voor mezelf gekozen heb. Dus al met al gaat het prima. Ik ben wel bang hem binnenkort weer op een of ander feest tegen te komen, maar dat zal toch wel komen. Het is in principe goed afgesloten dus ik hoop dat we normaal tegen elkaar kunnen doen. Ik weet dat het verdriet slijt, maar het is gewoon zo jammer..

Dat wilde ik toch ff kwijt :)
pi_134530052
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 16:49 schreef Novelinne het volgende:
Ai, ik begin m te missen..

(zie vorige bericht voor hele verhaal), het is uit sinds maandag en sindsdien geen contact gehad. Wat heel fijn is, zo kunnen we allebei ff op adem komen. En het gaat eigenlijk heel goed, ik heb natuurlijk zelf de stap gezet (hoewel ik t liever anders had gezien), maar ik begin hem nu wel te missen.. Hopen dat hij mss nog bijdraait, hoewel ik echt weet dat t beter is. Ik had misschien stiekem gehoopt op een dronken appje, maar er is niks. Nada. En aan de ene kant ben ik daar heel blij mee maar het doet wel pijn. Aangeven dat je graag wil dat de ander wat meer energie in de relatie steekt, horen dat dat niet gaat gebeuren, er dan zelf een punt achter zet omdat je weet dat t beter is, en dan lijkt er alleen maar onverschilligheid vanuit hem te komen. Het zal wel z'n trots zijn. Ik denk ergens wel dat hij t kut vind dat hij me kwijt is, ik ken m langer dan vandaag, en dat hij echt wel om me geeft, maar misschien ook wist dat t zo beter was omdat hij t gewoon niet meer kon. Maar het besef begint langzaam binnen te stromen en ik mis hem.

Verder gaat het dus eigenlijk nog steeds heel goed. Veel bezig met mn eigen leven, ik ben een stuk vrolijker nu ik die relatiestress niet meer heb, ik voel(de) me heel sterk en zelfverzekerd omdat ik voor mezelf gekozen heb. Dus al met al gaat het prima. Ik ben wel bang hem binnenkort weer op een of ander feest tegen te komen, maar dat zal toch wel komen. Het is in principe goed afgesloten dus ik hoop dat we normaal tegen elkaar kunnen doen. Ik weet dat het verdriet slijt, maar het is gewoon zo jammer..

Dat wilde ik toch ff kwijt :)
"Derde afweerlaag: onterechte macht en onterechte hoop

Tegen de tijd dat het kind de cognitieve fase bereikt zal het constateren dat er andere mogelijkheden zijn om de pijn van onvervulde behoeften niet meer te hoeven voelen en ontwikkelt het kind een nieuwe laag van afweer die bestaat uit twee mogelijkheden. Enerzijds de mogelijkheid van onterechte macht (ik kan krijgen wat ik wil als de ander maar verandert) en anderzijds de mogelijkheid van onterechte hoop (ik kan krijgen wat ik wil als ik maar verander).
De kern van de illusie van onterechte macht is dat je krijgt wat je nodig hebt, als de ander nou maar eens zou veranderen (liever zou zijn, beter z’n best zou doen, niet zo zou zeuren of slimmer zou zijn......etc.). Binnen deze vorm van afweer voelen wij ons verheven boven de schuldige ander, die er voor zorgt dat wij ons onprettig voelen. In het heden houden we met deze strategie de illusie in stand dat onze behoeften hiermee vervuld kunnen worden. Onterechte macht is te herkennen aan irritatie, agressief of intimiderend gedrag en een veroordelende, superieure houding.
Kenmerk van onterechte Hoop als vorm van afweer is de gedachte dat het wél mogelijk is je behoeften vervuld te krijgen als je zelf verandert. Onterechte Hoop beschermt het kind met de illusie: ‘ik kan wél krijgen wat ik nodig heb, als ik maar... (liever ben, beter mijn best doe, slimmer ben, beter ben, zorg dat anderen zich goed voelen, enzovoort)’. Bij de volwassene is deze afweer te herkennen aan aanhoudende pogingen iets tot stand te brengen dat uiteindelijk nooit of niet blijvend succesvol is. In plaats van de oude, pijnlijke realiteit onder ogen te zien, dat we onze behoeften niet vervuld kunnen krijgen, blijven we liever in de realiteit van het heden hoop koesteren."
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134531831
Heb maar besloten mn ex helemaal met rust te laten. Ik begreep niet waarom ze zo boos deed maar ergens begrijp ik t wel.. Het is voor haar klaar en ik blijf maar aanwezig in haar leven door met haar moeder te praten e.d. Als het ooit nog goedkomt komt dat vanzelf, wanhopig doen en bij iedereen blijven benadrukken dat ik t kut vind werkt voor haar een voor mezelf niet. Ik zeg dit nu ookal zit ik nogsteeds heel erg met mn gevoelens maar ik denk dat t t beste is en hoop dat andere mensen nog advies hebben ofzo :$
Bier hier.
pi_134548983
Ik heb hem dus gezien vanavond bij het stappen met zijn vriendin. Zijn broer en beste vriend waren erbij en het was op zich wel gezellig want ik kan altijd goed met zijn broer en beste vriend opschieten.
Heel eerlijk ik heb haar met hem gezien en ik denk niet dat het een lang leven heeft , gewoon omdat ik ook al weet dat die middernacht naar mij berichtjes is gaan sturen en ook terwijl die met haar is zoekt die heel erg mijn aandacht.
En op dit moment ben ik ook trots op mezelf want ik dacht dat ik er heel moeilijk mee zou hebben maar het valt me mee. Het viel me wel op dat die eerst toen ik binnenkwam me heel doordringend aankeek en later eigenlijk heel erg ontweek qua kijken , want ja ik weet niet of zij van ons weet.
Zij zat mij wel heel erg in de gaten te houden, maar ik heb gewoon besloten me er gewoon boven te laten staan en gewoon mijn ding te doen.
Ik merkte wel dat hij juist contact zoekt want ja ik ken hem langer dan vandaag hij was wel dat als ik wat zei het ineens toch wel de aandacht wilde, dat soort kleine dingetjes herken ik dan omdat ik hem eigenlijk al heel lang ken.

Het is ook niet dat de 3e derde wereldoorlog is uitgebroken ofzo dus het viel me mee. Opgelucht dat ik even moeilijk moment gehad heb en blij dat het eigenlijk ontzettend meeviel.
pi_134549914
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 02:54 schreef formerjellybean het volgende:
Ik heb hem dus gezien vanavond bij het stappen met zijn vriendin. Zijn broer en beste vriend waren erbij en het was op zich wel gezellig want ik kan altijd goed met zijn broer en beste vriend opschieten.
Heel eerlijk ik heb haar met hem gezien en ik denk niet dat het een lang leven heeft , gewoon omdat ik ook al weet dat die middernacht naar mij berichtjes is gaan sturen en ook terwijl die met haar is zoekt die heel erg mijn aandacht.
En op dit moment ben ik ook trots op mezelf want ik dacht dat ik er heel moeilijk mee zou hebben maar het valt me mee. Het viel me wel op dat die eerst toen ik binnenkwam me heel doordringend aankeek en later eigenlijk heel erg ontweek qua kijken , want ja ik weet niet of zij van ons weet.
Zij zat mij wel heel erg in de gaten te houden, maar ik heb gewoon besloten me er gewoon boven te laten staan en gewoon mijn ding te doen.
Ik merkte wel dat hij juist contact zoekt want ja ik ken hem langer dan vandaag hij was wel dat als ik wat zei het ineens toch wel de aandacht wilde, dat soort kleine dingetjes herken ik dan omdat ik hem eigenlijk al heel lang ken.

Het is ook niet dat de 3e derde wereldoorlog is uitgebroken ofzo dus het viel me mee. Opgelucht dat ik even moeilijk moment gehad heb en blij dat het eigenlijk ontzettend meeviel.
En toch...

Laat het je nog steeds niet los. Anders had je er ook niet over gepost.. Maar je bent op de goede weg!
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_134550805
quote:
4s.gif Op zondag 22 december 2013 03:49 schreef Godshand het volgende:

[..]

En toch...

Laat het je nog steeds niet los. Anders had je er ook niet over gepost.. Maar je bent op de goede weg!
Tuurlijk laat het me niet los , het is een lange tijd geweest. Voor mij is het wel een hele overwinning dat ik ze nu samen heb gezien en juist toch gewoon gezellig deed en het was gewoon raar, helemaal omdat de week daarvoor ik ook al een middernachtelijk berichtje van hem had gehad ( hij is ontzettend maar dan ook ontzettend vaag bezig)
Ik heb het idee dat die niet helemaal weet wat die wil. En het is ook de eerste keer dat ik hem in het uitgaan gezien heb na onze ruzie.

Wel had ik gewoon het idee ook dat ik me niet moest laten kennen. Trouwens waarom ik niet zeker weet of zij van ons weet , is omdat hij het mij niet uitgemaakt had (daar is de ruzie ook over geweest , ik vond namelijk dat voordat die aan een vriendin begon het weleens met mij mocht uitmaken . Hij liet ineens niets meer van zich horen en had ineens een vriendin) Het dubbele is ook juist dat die ineens wel met me wil praten en dat had die niet eerst en juist het contact wil en ergens vind ik dat heel vreemd als je een vriendin hebt. Het is toch raar dat je middernacht berichtjes naar een ex gaat sturen terwijl je een vriendin hebt of ligt dat aan mij ?
  maandag 23 december 2013 @ 00:09:28 #219
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_134589247
Vandaag stuurde zij weer een app, dus heeft ze zich wel aan haar woord gehouden.
Al snel ging het gesprek nergens over en ging ik beetje de diepte in.

Dat ik haar stapgedrag niet snap omdat ze aangaf niet van stappen te houden. Hierop zei ze dan heb je niet goed geluisterd dat is als ik met iemand ben, dan ben ik liever bij diegene.

Ik nog zeggen dus je stapt om te meeten?

Toen was het einde zoek, helemaal flippen en 180 graden draaien, dat ze klaar is met dit gesprek en hier totaaaaaal geen zin in heeft etc de diva uit te hangen en ze wenste mij nog een fijne avond.

Daarna maar een bericht gestuurd dat het niet fair is dat ze zich zo gedraagt, en dagenlang mij negeert e.d. en dan weer wat stuurt... dat hoe erg zij met Karma bezig is dit juist totaal niet goed voor je karma is... Dat ik nog steeds voor haar klaar sta en ook niet om welke reden dan ook haar dagen ga lopen negeren en niets sturen.

Uiteraard heeft ze daar niet op gereageerd....

Bah, ik begin er niet weer aan.
Je hoopt dat ze wat sturen, en als ze wat sturen krijg je dit.
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134592602
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2013 00:09 schreef ManageTheAnger het volgende:
Vandaag stuurde zij weer een app, dus heeft ze zich wel aan haar woord gehouden.
Al snel ging het gesprek nergens over en ging ik beetje de diepte in.

Dat ik haar stapgedrag niet snap omdat ze aangaf niet van stappen te houden. Hierop zei ze dan heb je niet goed geluisterd dat is als ik met iemand ben, dan ben ik liever bij diegene.

Ik nog zeggen dus je stapt om te meeten?

Toen was het einde zoek, helemaal flippen en 180 graden draaien, dat ze klaar is met dit gesprek en hier totaaaaaal geen zin in heeft etc de diva uit te hangen en ze wenste mij nog een fijne avond.

Daarna maar een bericht gestuurd dat het niet fair is dat ze zich zo gedraagt, en dagenlang mij negeert e.d. en dan weer wat stuurt... dat hoe erg zij met Karma bezig is dit juist totaal niet goed voor je karma is... Dat ik nog steeds voor haar klaar sta en ook niet om welke reden dan ook haar dagen ga lopen negeren en niets sturen.

Uiteraard heeft ze daar niet op gereageerd....

Bah, ik begin er niet weer aan.
Je hoopt dat ze wat sturen, en als ze wat sturen krijg je dit.
Ik denk eigenlijk heel eerlijk dat jezelf even een grens aan moet zetten in het hoeveel je met haar bezig bent want heel eerlijk ik denk namelijk dat je jezelf gek aan het denken bent en daarmee in de emoties naar haar toe mee gaat.

Probeer je even niet bezig te houden of ze uitgaat of niet en daar niet zoveel achter te zoeken, heel eerlijk als ik weer vrijgezel ben is ook het eerste wat ik weer doe uitgaan , niet om te versieren maar gewoon om afleiding te hebben en onder de mensen te zijn.. Dat ze dat in een relatie met jou veel minder deed is ook logisch als je nuchter nadenkt.

Probeer voor jezelf eens afleiding te zoeken, ga bij vrienden langs , ben bezig met een hobbie , maar wees even niet dwangmatig bezig met berichtjes naar haar sturen maar accepteer hoe het nu is .

Ik denk ook juist op deze manier je juist heel veel de ruzies creeeert zonder het door te hebben en ik denk als je heel eerlijk ben dat je dat niet wilt. Je legt te veel claim op haar terwijl je dat beter niet kan doen omdat het uit is. Laat haar eigen weg vinden , maar probeer het ondertussen voor jezelf ook want ik denk namelijk niet dat je hiermee blij , je steekt te veel tijd in haar terwijl je die tijd momenteel toch echt in jezelf zou moeten steken.
  maandag 23 december 2013 @ 10:07:16 #221
417507 hairybeardyman
Ja ook daaronder.
pi_134597569
bluh.. ik mis mijn ex. Ik weet dat het zinloos is om een email te sturen of contact op te nemen via facebook. Waarom zou ik ook? Douchebags krijgen alleen tweede kansen. Een goedhartig persoon zoals ik is kennelijk niet goed genoeg daarvoor.

[ Bericht 9% gewijzigd door hairybeardyman op 23-12-2013 16:21:05 ]
  maandag 23 december 2013 @ 17:04:49 #222
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_134612640
Weet nu dat mijn ex iemand anders heeft . Alles verwijderd en geblokkeerd ..
doet veel pijn wel
RED ONS HENNIEGOD
  maandag 23 december 2013 @ 20:47:54 #223
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_134622610
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2013 01:35 schreef formerjellybean het volgende:

[..]

Ik denk eigenlijk heel eerlijk dat jezelf even een grens aan moet zetten in het hoeveel je met haar bezig bent want heel eerlijk ik denk namelijk dat je jezelf gek aan het denken bent en daarmee in de emoties naar haar toe mee gaat.

Probeer je even niet bezig te houden of ze uitgaat of niet en daar niet zoveel achter te zoeken, heel eerlijk als ik weer vrijgezel ben is ook het eerste wat ik weer doe uitgaan , niet om te versieren maar gewoon om afleiding te hebben en onder de mensen te zijn.. Dat ze dat in een relatie met jou veel minder deed is ook logisch als je nuchter nadenkt.

Probeer voor jezelf eens afleiding te zoeken, ga bij vrienden langs , ben bezig met een hobbie , maar wees even niet dwangmatig bezig met berichtjes naar haar sturen maar accepteer hoe het nu is .

Ik denk ook juist op deze manier je juist heel veel de ruzies creeeert zonder het door te hebben en ik denk als je heel eerlijk ben dat je dat niet wilt. Je legt te veel claim op haar terwijl je dat beter niet kan doen omdat het uit is. Laat haar eigen weg vinden , maar probeer het ondertussen voor jezelf ook want ik denk namelijk niet dat je hiermee blij , je steekt te veel tijd in haar terwijl je die tijd momenteel toch echt in jezelf zou moeten steken.
Ja I know, ik weet het allemaal wel maar toch.
Vanmorgen nog bericht gedaan dat dit negeren nergens over gaat en hoe niemand dat verdiend etc.

Krijg ik terug: "ik ben aan het werk, als ik op mijn telefoon kijk dan is het even snel"

Dus ik reageer met: "dan wacht ik je reactie wel af als je pauze oid hebt"

Vervolgens kreeg ik niets terug..... vanavond nog maar bericht gestuurd met dat ik toch hoop dat ze zich als een volwassene kan gedragen en in gesprek kan blijven, en dat ik een reactie zou waarderen.

Maar uiteraard, weer helemaal niets van haar ontvangen.... zo frustrerend dit gedrag......
Andersom gezien moet ik haar niet eens meer willen en dat is iets waar ik nu mee bezig ben... maar ik kan het gewoon niet begrijpen dat mensen elkaar zo het leven zuur willen maken.
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_134635721
quote:
9s.gif Op maandag 23 december 2013 17:04 schreef PowerLoungen het volgende:
Weet nu dat mijn ex iemand anders heeft . Alles verwijderd en geblokkeerd ..
doet veel pijn wel
Tip even uithuilen en balen en zorg even lekker goed voor jezelf en voor afleiding , ik zat een maandje terug in die fase en afleiding helpt juist heel goed.
  dinsdag 24 december 2013 @ 01:28:19 #225
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_134636168
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 01:16 schreef formerjellybean het volgende:

[..]

Tip even uithuilen en balen en zorg even lekker goed voor jezelf en voor afleiding , ik zat een maandje terug in die fase en afleiding helpt juist heel goed.
Dankje , Ik kan niet huilen ofzo , besef het mss amper . En afleiding , goh ik heb echt nergens zin in nu. Heb ook niet iemand om tegenaan te zeuren of janken nu.
RED ONS HENNIEGOD
pi_134644552
Voelt toch wat vreemd zo de eerste kerst 'alleen' sinds vijf jaar.

Twijfel of ik haar prettige feestdagen en het beste voor 2014 moet wensen, al een dikke twee maanden geen enkel contact meer gehad..
pi_134644695
Ik moet wel zeggen dat na de afgelopen relatie, ik nu na elke huidige relatie er zo over heen kan stappen. No attachment issues. Welke dame er ook weg zou gaan, ik kan direct verder met mijn leven. Mieter direct alles weg en kijk met een glimlach terug op het verleden, leuke tijd, niet meer niet minder.
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  dinsdag 24 december 2013 @ 17:26:49 #228
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_134656877
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 11:37 schreef sitting_elfling het volgende:
Ik moet wel zeggen dat na de afgelopen relatie, ik nu na elke huidige relatie er zo over heen kan stappen. No attachment issues. Welke dame er ook weg zou gaan, ik kan direct verder met mijn leven. Mieter direct alles weg en kijk met een glimlach terug op het verleden, leuke tijd, niet meer niet minder.
Zo stond ik er ook steeds in, tot deze... dat beving mij gewoon...

Persoonlijk denk ik dan, dat die anderen je niet genoeg bewogen hebben (zo ging het bij mij althans als ik heel makkelijk afscheid van ze kon nemen)
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
  donderdag 26 december 2013 @ 14:16:23 #229
417507 hairybeardyman
Ja ook daaronder.
pi_134714193
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 11:32 schreef Gauner het volgende:
Voelt toch wat vreemd zo de eerste kerst 'alleen' sinds vijf jaar.

Twijfel of ik haar prettige feestdagen en het beste voor 2014 moet wensen, al een dikke twee maanden geen enkel contact meer gehad..
Gewoon doen. Ze geeft je vast toch wel een tweede kans.
pi_134717864
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 11:32 schreef Gauner het volgende:
Voelt toch wat vreemd zo de eerste kerst 'alleen' sinds vijf jaar.

Twijfel of ik haar prettige feestdagen en het beste voor 2014 moet wensen, al een dikke twee maanden geen enkel contact meer gehad..
Niet doen als je geen contact meer heb gehad. Ik heb het wel gedaan, maar heb ze ook terug ontvangen, maar we hebben vanaf onze 'breakup' ook gewoon contact gehad, als vrienden.

Ik krijg vrijdag 'ons' hondje logeren, ook gewoon leuk :)
pi_134724832
quote:
0s.gif Op donderdag 26 december 2013 14:16 schreef hairybeardyman het volgende:

[..]

Gewoon doen. Ze geeft je vast toch wel een tweede kans.
Een tweede kans voor wat? Ik ben niet op zoek naar een tweede kans.

quote:
0s.gif Op donderdag 26 december 2013 15:59 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Niet doen als je geen contact meer heb gehad. Ik heb het wel gedaan, maar heb ze ook terug ontvangen, maar we hebben vanaf onze 'breakup' ook gewoon contact gehad, als vrienden.

Ik krijg vrijdag 'ons' hondje logeren, ook gewoon leuk :)
Op kerstavond een bericht van haar ontvangen, haar daarop ook fijne feestdagen gewenst. Prima zo. :)
pi_134725590
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 17:26 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Zo stond ik er ook steeds in, tot deze... dat beving mij gewoon...

Persoonlijk denk ik dan, dat die anderen je niet genoeg bewogen hebben (zo ging het bij mij althans als ik heel makkelijk afscheid van ze kon nemen)
Oh, je herkent wsch. nog wel mijn verhaal van exact een jaar geleden :D. Ik heb geen trek meer in zulke kutjaren. Heel simpel :D
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  donderdag 26 december 2013 @ 21:45:37 #233
417507 hairybeardyman
Ja ook daaronder.
pi_134727403
quote:
0s.gif Op donderdag 26 december 2013 20:25 schreef Gauner het volgende:

[..]

Een tweede kans voor wat? Ik ben niet op zoek naar een tweede kans.
Oh.

Wishful thinking I guess.... My bad. :)
  vrijdag 27 december 2013 @ 15:33:18 #234
345748 StampertjeX
Vriendje van bambi <3
pi_134747802
Mijn eerste kerst 'alleen' ook overleefd, heb het leuk gehad maar was ook beetje somber. Vooral omdat het gister een halfjaar uit was.
Maar stiekem toch meer een lurker.
pi_134771960
Een kleine update van mijn tumultueuze relatie beëindiging in Oslo:

Heb haar na augustus niet meer gesproken, laatste keer dat we elkaar spraken was in de McD in Oslo, liep niet geheel lekker, de eer aan mezelf gehouden en ben weggelopen. Geen zin in een discussie met alleen verliezers.
Daarna tijd voor mezelf genomen, werk gevonden, trainen in de sportschool en mensen ontmoeten. Ik had geluk dat hier in Oslo een kyudo vereniging aanwezig is, iets wat mij al langer interesseerde. Resultaat is een een lid erbij en ben vrij fanatiek ermee (tenminste wanneer ik niet moet werken op de trainingsavonden...)
Hierdoor heb ik een divers pluimage aan mensen leren kennen en met vele hou ik contact.
Ik voel me sterker dan voorheen en mijn leven begint zich weer te vormen zoals ik dat wil, niet zoals "zij" mij graag zag.. Terug naar kort/geschoren koppie, qua kleding weer wat ik graag draag.
Nu ben ik druk bezig met vast werk vinden, wat me zeker gaat lukken en opties na te gaan voor een deeltijd studie tot HBO-V in Oslo :)

Maandag kreeg ik plotseling een sms van haar waarin ze bedankte voor vele goede herinneringen en dat ze hoopt dat we tzt een keer kunnen afspraken om te praten + een fijne Kerst. Dit had ik niet verwacht, gezien de manier waarop zij was vertrokken en wat gezegd was....
Netjes een antwoord terug gestuurd dat ik haar ook bedank voor de leuke momenten en dat we gerust een keer kunnen praten als ze wil.. Stuur haar ook nog wel iets met oud en nieuw.
Hield het me wakker? nee, ik sliep er geen seconde minder om. Ik ben domweg klaar met haar zoals zij is op dit moment. :-)

La vie est tres bien! ;)
pi_134823774
Voor mij ook mijn eerste kerst in 5 jaar alleen. Het is nu 3 weken uit. Ik ben echt dankbaar voor m'n ouders en m'n zus, die wisten dat ik niet helemaal top in m'n vel zat, maar er alles aan hebben gedaan om het voor mij ook leuk te maken met kerst. En dat is ze ook zeker gelukt, diep respect daarvoor! Tuurlijk waren er even momentjes, vooral de kleine dingen (fuck, wat een cliché) waar je dan denkt; ja shit, hier had m'n vriendin ook gewoon bij kunnen zijn.
Verder heb ik de hele kerst en de week daarvoor (en nu erna) niet meer met m'n ex gesproken. Ben meer boos op d'r dan verdrietig om d'r, omdat ze mij gewoon niet duidelijk alles verteld, dat steekt me nog steeds. Ik vind dat je na zo'n lange relatie wel gewoon open en duidelijk naar de ander moet zijn.
Ik wens haar geen gelukkig nieuwjaar, waarom zou ik? Ik weet 99.9% zeker dat zij dat ook niet bij mij zal doen. Pas als ze eerlijk en duidelijk tegen mij gaat zijn, laat ik weer wat van me horen.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
pi_134988979
Puur benieuwd, maar zijn er hier nog mensen die bijvoorbeeld met oud en nieuw een berichtje ofzo krijgen van hun ex, of zelf sturen?

Ik doe het zelf ook niet, maar dit jaar voor het eerst van geen een ex iets gehoord, en dat voelde toch wel kut op de een of andere manier :'(
  donderdag 2 januari 2014 @ 17:30:46 #238
405257 Fred0w
Life is Music
pi_134990217
quote:
0s.gif Op donderdag 2 januari 2014 17:00 schreef Sheldon. het volgende:
Puur benieuwd, maar zijn er hier nog mensen die bijvoorbeeld met oud en nieuw een berichtje ofzo krijgen van hun ex, of zelf sturen?

Ik doe het zelf ook niet, maar dit jaar voor het eerst van geen een ex iets gehoord, en dat voelde toch wel kut op de een of andere manier :'(
Ja, ik heb wel een berichtje gestuurd maar het is dan ook maar net uit. (de dag na kerst, dat fatsoen had ze dan nog wel)
Ik ben benieuwd of ik nog een tweede kans krijg, of in ieder geval een goed gesprek.
pi_134992677
quote:
0s.gif Op donderdag 2 januari 2014 17:30 schreef Fred0w het volgende:

[..]

Ja, ik heb wel een berichtje gestuurd maar het is dan ook maar net uit. (de dag na kerst, dat fatsoen had ze dan nog wel)
Ik ben benieuwd of ik nog een tweede kans krijg, of in ieder geval een goed gesprek.
Ben zelf al ruim twee jaar vrijgezel, en wat je nu zegt herken ik maar al te goed van toen ik nog mijn ex wanhopig terugwilde :')

Enige tip die ik je kan geven ; Ook al hoop je op een tweede kans, laat dat niet te veel blijken aan je ex. Als chicks iets slecht trekken zijn het wanhopige gasten.

Desalniettemin vind ik het wel jammer dat ik mijn beide exen nooit meer spreek. Is al lang uit, maar hebben toch 2 jaar gehad, en haar nu 2 jaar totaal niet meer gezien. Word toch wel benieuwd..
  donderdag 2 januari 2014 @ 19:12:22 #240
405257 Fred0w
Life is Music
pi_134994121
Het is gewoon klote om te weten dat ze nu met vriendinnen zit te eten bij de griek alsof er niets aan de hand is. Mijn zusje zou ook gaan maar ze heeft het maar afgezegd.
Ik vind dat je dit niet kunt maken om zonder enige aanleiding mij uit huis te zetten.
Aan de ene kant ben ik ontzettend pissig en wil ik het hier niet bij laten.
Andere kant heb ik zoiets van, laat maar gaan joh..
Maar dat loslaten is zo moeilijk. :{
pi_134999058
quote:
0s.gif Op donderdag 2 januari 2014 17:00 schreef Sheldon. het volgende:
Puur benieuwd, maar zijn er hier nog mensen die bijvoorbeeld met oud en nieuw een berichtje ofzo krijgen van hun ex, of zelf sturen?

Ik doe het zelf ook niet, maar dit jaar voor het eerst van geen een ex iets gehoord, en dat voelde toch wel kut op de een of andere manier :'(
Met kerst een bericht van haar gekregen, zelf haar gisteren het beste voor 2014 gewenst. Niet diepgaand maar wel zo fatsoenlijk na vijf jaar samen te zijn geweest lijkt me.
  donderdag 2 januari 2014 @ 22:24:08 #242
111843 Cassius
Something's fucky
pi_135004320
quote:
0s.gif Op donderdag 2 januari 2014 20:57 schreef Gauner het volgende:

[..]

Met kerst een bericht van haar gekregen, zelf haar gisteren het beste voor 2014 gewenst. Niet diepgaand maar wel zo fatsoenlijk na vijf jaar samen te zijn geweest lijkt me.
Dat lijkt mij ook, is toch niet meer dan menselijk. Meer dan dat hoeft het ook niet te zijn.
pi_135004969
Na 4 jaar nu 3 maanden alleen, ze was er kapot van en wou me terug, totdat ze hoorde dat ik om me heen keek.
Nu ben ik een tijdje alleen en mis haar, maar nu wil ze mij niet meer :s (begrijp het wel)
pi_135127008
Ik post amper wat op FoK maar lurk wel veel rond. Ik vond dit topic en ik dacht: toch maar even posten.

Mijn verhaal:
Eerste echte liefde 2,5 jaar geleden ontmoet en als vrienden omgegaan, duidelijk gemaakt dat ik meer wou dan dat maar ze zag me meer als vriend. Na een stilte van een klein halfjaar kwam ze terug op wat ik had gezegt en ze wou een relatie beginnen, nou prima dacht ik! Toen sinds nu 2 jaar een top relatie achter de rug gehad, wel vaak meningsverschillen maargoed, dat heb je in elke relatie. Nu komt het minder mooie: Precies een maand geleden kreeg ik kort gezegt een whatsappje waarin stond dat ze wou praten en het liefst na Sinterklaas. Ik zei tegen haar dat ik het gelijk de dag erop wou doen. Ze vond het prima. Op die dag naar haar toe gegaan en ze zei dat ze veranderd was de afgelopen 2 jaar en mij niet meer zo leuk vond als vroeger. Ik natuurlijk me mannetje sterk houden en niet janken maar kom me niet beheersen en knuffelde haar terwijl ik huilde. Zij moest ook een traan laten en we gaven elkaar nog een kus. The end

Het is zo vreemd dat je relatie ineens zomaar stuk gaat, terwijl je er niks aan kan doen. Heb nog wel paar keer contact met haar gezocht maar dat wou ze niet.

Tl:dr: Break-up

[ Bericht 8% gewijzigd door igi0n op 05-01-2014 23:00:57 ]
pi_135237628
Had je niet het idee dat ze je nooit helemaal leuk heeft gevonden?
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  zondag 12 januari 2014 @ 02:46:33 #246
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_135385494
Het is dan niet echt mijn ex met wie ik iets had, maar meer mijn date. Maar ze zag het na een paar keer daten niet meer zitten helaas, wat ik nu best wel kut vind.

Het probleem is alleen dat we elkaar wel elke dag spreken in de WhatsApp groep en ze dan heel flirterig doet tegen andere jongens, wat mij best wel steekt :{
Oh.
  zondag 12 januari 2014 @ 09:13:10 #247
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_135387325
Alleen maar makkelijker om los te laten toch...
pi_135400612
Alweer een tijdje geleden dat ik hier heb gepost. Het gaat op dit gebied bij mij gelukkig een stuk beter. Daarom wil ik ook even alle fokkers bedanken die destijds mijn verhaal aangehoord hebben en erover gepraat hebben. Dat helpt enorm!
pi_135487786
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 17:07 schreef aeque het volgende:
Alweer een tijdje geleden dat ik hier heb gepost. Het gaat op dit gebied bij mij gelukkig een stuk beter. Daarom wil ik ook even alle fokkers bedanken die destijds mijn verhaal aangehoord hebben en erover gepraat hebben. Dat helpt enorm!
Goed om te horen.

Bij mij gaat het een beetje de tegenovergestelde richting in. Het is nu een maand over, na 4.5 jaar relatie. In de eerste 3 weken ging het eigenlijk wel prima met me, maar ik heb nu het idee dat dat meer was omdat ik me het nog niet volledig besefte. De afgelopen week is het eigenlijk, onbewust, steeds slechter gegaan. Ik betrap me er nu al 3 ochtenden achter elkaar op dat ik wakker wordt en besef dat ik over haar droomde. En die dromen gaan allemaal over dat er niks gebeurd is en vrolijk bij elkaar zijn. Gisteravond was ik opeens enorm down. Ik kon niet slapen, ik kon niet eten, alleen maar roken en verdrietig zijn. Ik moet wel eerlijk zeggen, daarna sliep ik heerlijk.
Maar mijn probleem is, dat ik van deze maand nu de eerste 3 weken nergens problemen mee had, en nu sinds deze week ben ik steeds compleet afwezig omdat ik aan haar denk, ik maak mezelf gek dat ze met iemand anders zit, omdat ik van binnen weet dat ze het type meisje is dat nooit lang alleen zal blijven. Ik hoor niks meer van d'r, en ik houd mezelf sterk door niets van mij te laten horen, maar elke avond als ik naar bed ga dan moet ik m'n telefoon haast op een onbereikbare plek leggen om het niet te doen. Ik houd het tot nu toe nog vol, maar ik had niet gedacht dat ik opeens zo'n terugval zou krijgen.
Tot overmaat van ramp zie ik élke dag op m'n werk een vriendin uit haar vriendengroep lopen waardoor ik elke dag er nog even aan herinnerd wordt, net als ik er even niet aan denk. Haar zus zie ik ook nog wel 3/4x in de week op het werk of op straat. Verder kom je er eigenlijk pas nu achter hoeveel dingen in je kamer/huis je aan haar doen denken; ik heb verdomme de laptop waar ik dit op typ van haar gekregen, als verjaardagscadeau, omdat m'n oude laptop overreed met d'r auto. Ik weet precies welke kleren ik samen met haar heb gekocht, ik kocht laatst nog hetzelfde geurtje als altijd omdat zij die lekker vond/vind. Ik heb nog een dcadeaukaart liggen die ik kreeg van d'r met een foto van ons samen erop. Ik heb nog een poster van haar hangen die ik van d'r kreeg, en zo zijn er echt nog een hele lijst met dingen waardoor je steeds denkt; 'hey *naam van ex*'. En dan ga je weer piekeren en scenario's in je hoofd verzinnen die totaal niet van toepassing zijn maar je hebt je eigen fucking brein dan niet meer onder controle. Je zet onbewust triestere muziek op, waarvan je na een halfuur denkt; waaorm doe ik dit mezelf aan?
Ik houd me van buiten voor de mensen om me heen 'groot'. Ik wil ze niet lastig vallen met m'n verhalen omdat ik denk dat ze er al genoeg over gehoord hebben. Bovendien is dit niet hun break-up, maar de mijne. Maar ondertussen wil ik er wel graag over praten, daarom schrijf ik het hier maar even van me af weer.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
pi_135489789
Allemaal heel herkenbaar. Ik weet niet of je wel eens de OP hebt gelezen? Maar die 5 fasen kloppen allemaal, alleen is de volgorde niet altijd hetzelfde.

Het denken aan zal misschien nog wel even blijven. Daar verander je weinig aan, maar ga vooral dingen doen die je lekker bezig houden. Zoek afleiding. En wat betreft de spullen, dat heb ik ook enorm gehad. Luchtjes, kleding en noem het maar op. Ik ben het op een gegeven moment anders gaan doen. Ik ging alles expres doen. Het geurtje, de kleding en andere spullen. Om aan mijzelf te tonen dat dit niet alleen met haar te maken had maar ook met mijzelf. Ik vond het geurtje zelf ook lekker en de kleding kocht ik omdat ik het mooi vond.

Het groot houden moet je niet doen. Als mensen er niet meer met je over willen praten laten ze dat vanzelf merken. En anders kun je mij ook PM-en :P
  dinsdag 14 januari 2014 @ 21:43:00 #251
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135497080
Na 2 en halve maand niet echt opgeschoten . Sterker nog : het is alleen maar bergafwaarts gegaan met me sindsdien.
RED ONS HENNIEGOD
  dinsdag 14 januari 2014 @ 21:53:40 #252
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_135497715
Duurde 8 maanden bij mij...

Mede door contact houden..
pi_135500594
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 21:53 schreef mitchelll0181 het volgende:
Duurde 8 maanden bij mij...

Mede door contact houden..
Ik las gisteren ergens op een diep in het internet weggestopte site dat de vuistregel '1 maand per 1 jaar relatie' ongeveer was. Ik weet niet of dat enigszins waar is, maar het klinkt wel als een redelijke richtlijn. Heb je ook een lange relatie gehad dan?
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  dinsdag 14 januari 2014 @ 22:41:05 #254
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135501055
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 22:35 schreef Buffell het volgende:

[..]

Ik las gisteren ergens op een diep in het internet weggestopte site dat de vuistregel '1 maand per 1 jaar relatie' ongeveer was. Ik weet niet of dat enigszins waar is, maar het klinkt wel als een redelijke richtlijn. Heb je ook een lange relatie gehad dan?
Geldt dit voor de dumpers of de degene die gedumpt is ?
RED ONS HENNIEGOD
pi_135501261
quote:
9s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 22:41 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Geldt dit voor de dumpers of de degene die gedumpt is ?
Degene die gedumpt is, lijkt me. Zo bekijk ik het, maar misschien meer omdat dat mijn situatie is.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  dinsdag 14 januari 2014 @ 22:48:53 #256
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_135501634
5 jaar samenwonen maar ken dr al 10..

Klopt wel aardig dus...
  dinsdag 14 januari 2014 @ 22:49:57 #257
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135501718
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 22:43 schreef Buffell het volgende:

[..]

Degene die gedumpt is, lijkt me. Zo bekijk ik het, maar misschien meer omdat dat mijn situatie is.
Als het ook voor dumpers is , gaat het niet voor mij op in ieder geval
RED ONS HENNIEGOD
pi_135501791
quote:
9s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 22:49 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Als het ook voor dumpers is , gaat het niet voor mij op in ieder geval
Mag ik dan vragen waarom je het zo zwaar hebt, als je haar zelf hebt 'gedumpt'? Spijt van of iets in die richting?
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  dinsdag 14 januari 2014 @ 22:56:37 #259
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135502184
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 22:50 schreef Buffell het volgende:

[..]

Mag ik dan vragen waarom je het zo zwaar hebt, als je haar zelf hebt 'gedumpt'? Spijt van of iets in die richting?
Ze dumpte mij , maar die kleine !@#!@# heeft al een ander bij anderhalve maand
RED ONS HENNIEGOD
pi_135502249
quote:
9s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 22:56 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Ze dumpte mij , maar die kleine !@#!@# heeft al een ander bij anderhalve maand
Dat is inderdaad klote en dat is ook een van mijn grootste 'angsten'. Maar ja, hoe slap het ook van d'r is, je kan er eigenlijk niets meer van zeggen.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  dinsdag 14 januari 2014 @ 22:57:59 #261
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_135502257
Alleen maar makkelijker om los te laten dan.

Not meant to be
  dinsdag 14 januari 2014 @ 23:01:31 #262
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135502470
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 22:57 schreef Buffell het volgende:

[..]

Dat is inderdaad klote en dat is ook een van mijn grootste 'angsten'. Maar ja, hoe slap het ook van d'r is, je kan er eigenlijk niets meer van zeggen.
Nee maar je blijft een hele nare smaak erop na houden
RED ONS HENNIEGOD
pi_135502497
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 22:43 schreef Buffell het volgende:

[..]

Degene die gedumpt is, lijkt me. Zo bekijk ik het, maar misschien meer omdat dat mijn situatie is.
Kan voor beide. Soms gaat een relatie gewoon niet meer ondanks dat je misschien nog wel om iemand geeft. Ook dan kan het bizar lastig/moeilijk zijn.

quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 22:57 schreef mitchelll0181 het volgende:
Alleen maar makkelijker om los te laten dan.

Not meant to be
Inderdaad. Je komt vanzelf op een punt dat je moet gaan denken aan jezelf. Als hij/zij denkt zoveel gelukkiger bij een ander te zijn, nou prima dan. Het gras lijkt altijd groener aan de overkant totdat ze er achter komen hoeveel werk dat is om het zo groen te houden. En pas dan begrijpen mensen wat er voor nodig is om een relatie in stand te houden.
pi_135503454
quote:
9s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:01 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Nee maar je blijft een hele nare smaak erop na houden
Kan ik me heel goed voorstellen, dat is niet meer dan logisch. Je krijgt toch het idee dat dat ook het reden van het eind van relatie was.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  dinsdag 14 januari 2014 @ 23:19:06 #265
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135503566
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:17 schreef Buffell het volgende:

[..]

Kan ik me heel goed voorstellen, dat is niet meer dan logisch. Je krijgt toch het idee dat dat ook het reden van het eind van relatie was.
Dat idee begin ik soms ook te krijgen. Maar ik had nooit gedacht dat ik er zo onderdoor zou gaan erom.
RED ONS HENNIEGOD
pi_135503661
quote:
9s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:19 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Dat idee begin ik soms ook te krijgen. Maar ik had nooit gedacht dat ik er zo onderdoor zou gaan erom.
Heb je daar met haar over gepraat? Hoewel dat natuurlijk altijd wat gevoelig is omdat je bij zoiets snel door je emoties gaat laten leiden en dat is dan meestal niet goed. Ik heb ook geen zekerheid bij mijn geval, omdat ik totaal niet weet waarom het uit is. Misschien zou bij jou een serieus, rustig, gesprek met d'r misschien wat rust geven daarover? Tenzij zo'n gesprek natuurlijk niet te doen is, dat kan ook natuurlijk.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  dinsdag 14 januari 2014 @ 23:23:55 #267
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135503828
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:20 schreef Buffell het volgende:

[..]

Heb je daar met haar over gepraat? Hoewel dat natuurlijk altijd wat gevoelig is omdat je bij zoiets snel door je emoties gaat laten leiden en dat is dan meestal niet goed. Ik heb ook geen zekerheid bij mijn geval, omdat ik totaal niet weet waarom het uit is. Misschien zou bij jou een serieus, rustig, gesprek met d'r misschien wat rust geven daarover? Tenzij zo'n gesprek natuurlijk niet te doen is, dat kan ook natuurlijk.
Ach ik weet ook wel waarom ze ermee stopte (althans dat moet ik maar geloven) . Ik heb geen contact ermee sinds ik weet dat ze een ander heeft . En ik denk dat ze niet meer wilt omdat ik toen wat krachttermen los liet die niet erg gepast zijn.
RED ONS HENNIEGOD
pi_135504441
quote:
9s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:23 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Ach ik weet ook wel waarom ze ermee stopte (althans dat moet ik maar geloven) . Ik heb geen contact ermee sinds ik weet dat ze een ander heeft . En ik denk dat ze niet meer wilt omdat ik toen wat krachttermen los liet die niet erg gepast zijn.
Nee ja dan is het beter om het maar niet te doen inderdaad. Dan maar zoveel mogelijk afleiding zoeken of iets dergelijks om je kop leeg te maken.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  dinsdag 14 januari 2014 @ 23:36:49 #269
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135504496
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:35 schreef Buffell het volgende:

[..]

Nee ja dan is het beter om het maar niet te doen inderdaad. Dan maar zoveel mogelijk afleiding zoeken of iets dergelijks om je kop leeg te maken.
Kon ik het maar..
RED ONS HENNIEGOD
pi_135505208
quote:
9s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:36 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Kon ik het maar..
I know, lastiger dan het klinkt. Ik merk het zelf ook. Als ik wat ga doen met vrienden merk ik dat het wel werkt, tot ik weer alleen thuis kom en het 3x zo hard terugkomt. Maar ja, als we wisten hoe het wel moest, waren we nu niet met z'n allen in dit topic ;)
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  dinsdag 14 januari 2014 @ 23:56:51 #271
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135505540
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:50 schreef Buffell het volgende:

[..]

I know, lastiger dan het klinkt. Ik merk het zelf ook. Als ik wat ga doen met vrienden merk ik dat het wel werkt, tot ik weer alleen thuis kom en het 3x zo hard terugkomt. Maar ja, als we wisten hoe het wel moest, waren we nu niet met z'n allen in dit topic ;)
Herkenbaar wel . Heb zelf bepaalde momenten op een dag dat ik gewoon compleet breek uit het niets . Was ik maar niet z,on emotioneel persoon :{
RED ONS HENNIEGOD
pi_135506250
quote:
9s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:56 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Herkenbaar wel . Heb zelf bepaalde momenten op een dag dat ik gewoon compleet breek uit het niets . Was ik maar niet z,on emotioneel persoon :{
Is niks mis mee hoor. Ik heb het af en toe ook nog, al is dat om mijn dochter en niet om mijn ex.

Maar ik kan alleen maar zeggen, laat het gewoon gaan. Dat klink makkelijk en dat is het zeker niet, maar dat is het enige zinvolle. Des te eerder je dat beseft, des te sneller kun je zelf verder. Gesprekken voeren heeft geen zin dat zorgt meestal voor alleen maar meer gezeik.
  woensdag 15 januari 2014 @ 00:17:36 #273
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135506401
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 00:13 schreef aeque het volgende:

[..]

Is niks mis mee hoor. Ik heb het af en toe ook nog, al is dat om mijn dochter en niet om mijn ex.

Maar ik kan alleen maar zeggen, laat het gewoon gaan. Dat klink makkelijk en dat is het zeker niet, maar dat is het enige zinvolle. Des te eerder je dat beseft, des te sneller kun je zelf verder. Gesprekken voeren heeft geen zin dat zorgt meestal voor alleen maar meer gezeik.
Ik weet het .. en ik wil het ook dolgraag laten gaan . Ach eens komt er een dag..
RED ONS HENNIEGOD
pi_135509605
quote:
9s.gif Op woensdag 15 januari 2014 00:17 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Ik weet het .. en ik wil het ook dolgraag laten gaan . Ach eens komt er een dag..
Inderdaad, komt vanzelf. En voor je het weet ben je alweer bezig met het volgende gezeik op relationeel gebied. :P
pi_135516889
quote:
9s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:56 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Herkenbaar wel . Heb zelf bepaalde momenten op een dag dat ik gewoon compleet breek uit het niets . Was ik maar niet z,on emotioneel persoon :{
Ik zie mezelf totaal niet als emotioneel. Ik ben daar veel te nuchter voor, dacht ik. Maar ik herken me wel in dat opeens uit het niets breken. Gebeurt me helaas ook. Gelukkig ben ik niet zo vaak alleen, alleen vandaag dus de hele dag, dus dat zal wel weer 'leuk' worden.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  woensdag 15 januari 2014 @ 14:45:03 #276
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135520113
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 13:16 schreef Buffell het volgende:

[..]

Ik zie mezelf totaal niet als emotioneel. Ik ben daar veel te nuchter voor, dacht ik. Maar ik herken me wel in dat opeens uit het niets breken. Gebeurt me helaas ook. Gelukkig ben ik niet zo vaak alleen, alleen vandaag dus de hele dag, dus dat zal wel weer 'leuk' worden.
Meestal heb ik z,on breekmoment in de avond , ik weet niet hoe het bij jou zit
RED ONS HENNIEGOD
pi_135520555
quote:
9s.gif Op woensdag 15 januari 2014 14:45 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Meestal heb ik z,on breekmoment in de avond , ik weet niet hoe het bij jou zit
Ook meestal 's avonds, voordat ik ga pitten. Dan staat de tv uit, de laptop uit en de radio uit. Dan is het helemaal stil en da's meestal meteen de trigger.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  woensdag 15 januari 2014 @ 15:02:17 #278
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135520751
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 14:57 schreef Buffell het volgende:

[..]

Ook meestal 's avonds, voordat ik ga pitten. Dan staat de tv uit, de laptop uit en de radio uit. Dan is het helemaal stil en da's meestal meteen de trigger.
Door de stilte ga je denken he ? Zo herkenbaar ;(
RED ONS HENNIEGOD
pi_135521524
quote:
9s.gif Op woensdag 15 januari 2014 15:02 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Door de stilte ga je denken he ? Zo herkenbaar ;(
Jup, en ik kan de stilte wel gaan uitstellen, maar ik ontkom er niet aan. Het gaat de rest van de dag, zoals nu, wel prima met me, omdat ik nu muziek heb opstaan en dergelijke. Ik merk nu sinds een weekje dat het elke avond ook een stukje erger wordt. Ik ben haast geneigd om me er maar aan over te geven en dan te hopen dat het vanzelf weggaat, maar dan ben ik weer bang dat ik de hele nacht wakker lig. Het is echt iets waar je niet uit komt, en ik weet vast wel dat dat met de tijd wel zal gebeuren, maar dat kan je nu nog niet accepteren.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  woensdag 15 januari 2014 @ 15:30:10 #280
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135521866
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 15:21 schreef Buffell het volgende:

[..]

Jup, en ik kan de stilte wel gaan uitstellen, maar ik ontkom er niet aan. Het gaat de rest van de dag, zoals nu, wel prima met me, omdat ik nu muziek heb opstaan en dergelijke. Ik merk nu sinds een weekje dat het elke avond ook een stukje erger wordt. Ik ben haast geneigd om me er maar aan over te geven en dan te hopen dat het vanzelf weggaat, maar dan ben ik weer bang dat ik de hele nacht wakker lig. Het is echt iets waar je niet uit komt, en ik weet vast wel dat dat met de tijd wel zal gebeuren, maar dat kan je nu nog niet accepteren.
Ik ben inmiddels al zover dat ik me er maar aan overgeef ipv ertegen te vechten . Erna gebruik ik maar een slaappil . Het klopt inderdaad dat je het nog niet kan accepteren dat het wel over gaat .
RED ONS HENNIEGOD
pi_135523745
quote:
9s.gif Op woensdag 15 januari 2014 15:30 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Ik ben inmiddels al zover dat ik me er maar aan overgeef ipv ertegen te vechten . Erna gebruik ik maar een slaappil . Het klopt inderdaad dat je het nog niet kan accepteren dat het wel over gaat .
Misschien, ergens, vinden we het ook wel lekker om aan onze ex te denken omdat het misschien in je onderbewuste een gevoel losmaakt dat het eigenlijk helemaal niet over is. Want, als ik eraan denk zo 's avonds, denk ik niet alleen maar aan 'het is over' en hoe het is uitgegaan. Maar ook denk ik me dan nog in dat ik bij haar ben. En dat is nogal fucked up, want daarna val je in slaap en word je wakker met het idee van; fuck, het is helemaal niet zo.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  woensdag 15 januari 2014 @ 16:25:52 #282
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135523850
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 16:22 schreef Buffell het volgende:

[..]

Misschien, ergens, vinden we het ook wel lekker om aan onze ex te denken omdat het misschien in je onderbewuste een gevoel losmaakt dat het eigenlijk helemaal niet over is. Want, als ik eraan denk zo 's avonds, denk ik niet alleen maar aan 'het is over' en hoe het is uitgegaan. Maar ook denk ik me dan nog in dat ik bij haar ben. En dat is nogal fucked up, want daarna val je in slaap en word je wakker met het idee van; fuck, het is helemaal niet zo.
Dat is niet fucked up hoor. Heb ook vaak dromen (nachtmerries) dat ik nog gelukkig bij haar ben . En als je wakker wordt heb je een kater niet te geloven zo groot ;(
RED ONS HENNIEGOD
pi_135524645
quote:
9s.gif Op woensdag 15 januari 2014 16:25 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Dat is niet fucked up hoor. Heb ook vaak dromen (nachtmerries) dat ik nog gelukkig bij haar ben . En als je wakker wordt heb je een kater niet te geloven zo groot ;(
Precies, zo'n zelfde kater alsof je gezopen hebt de avond ervoor. Heb er soms echt koppijn van.

We zijn wel even flink dit topic aan het kapen zeg ;)
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  woensdag 15 januari 2014 @ 17:13:26 #284
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135525555
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 16:48 schreef Buffell het volgende:

[..]

Precies, zo'n zelfde kater alsof je gezopen hebt de avond ervoor. Heb er soms echt koppijn van.

We zijn wel even flink dit topic aan het kapen zeg ;)
Wij zijn de enigen op Fok die er nog moeite mee hebben ;(
RED ONS HENNIEGOD
pi_135527728
quote:
9s.gif Op woensdag 15 januari 2014 17:13 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Wij zijn de enigen op Fok die er nog moeite mee hebben ;(
Dat zal het zijn inderdaad.
Heb je al wel een rebound gehad dan?
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  woensdag 15 januari 2014 @ 18:12:59 #286
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135527830
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 18:10 schreef Buffell het volgende:

[..]

Dat zal het zijn inderdaad.
Heb je al wel een rebound gehad dan?
Nope , zou niet willen ook
RED ONS HENNIEGOD
pi_135528052
quote:
9s.gif Op woensdag 15 januari 2014 18:12 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Nope , zou niet willen ook
Ach het helpt wel om wat met andere meiden te praten, doe ik ook. Rebound is ook een groot woord, maar gewoon jezelf wat aandacht gunnen kan nooit kwaad. Heb in de afgelopen maand een paar leuke contacten opgedaan weer :)
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  woensdag 15 januari 2014 @ 18:20:42 #288
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135528158
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 18:18 schreef Buffell het volgende:

[..]

Ach het helpt wel om wat met andere meiden te praten, doe ik ook. Rebound is ook een groot woord, maar gewoon jezelf wat aandacht gunnen kan nooit kwaad. Heb in de afgelopen maand een paar leuke contacten opgedaan weer :)
Doe ik ook wel hoor. Maar niet met de intentie om iets ermee te krijgen ofzo .
RED ONS HENNIEGOD
pi_135528180
quote:
9s.gif Op woensdag 15 januari 2014 18:20 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Doe ik ook wel hoor. Maar niet met de intentie om iets ermee te krijgen ofzo .
Nee dat hoeft ook zeker niet, maar het helpt wel enorm bij mij om je gedachten te verzetten en te kijken of je het nog kan ;)
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  woensdag 15 januari 2014 @ 18:26:19 #290
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135528399
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 18:21 schreef Buffell het volgende:

[..]

Nee dat hoeft ook zeker niet, maar het helpt wel enorm bij mij om je gedachten te verzetten en te kijken of je het nog kan ;)
Op zich kan ik het nog wel... alleen hecht ik er geen waarde aan nu
RED ONS HENNIEGOD
pi_135528510
quote:
9s.gif Op woensdag 15 januari 2014 18:26 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Op zich kan ik het nog wel... alleen hecht ik er geen waarde aan nu
Maar dat is wel een handig iets om je over je ex heen te helpen. Ik merk dat het bij mij werkt, ondanks dat ik er ook weinig zin in heb soms.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  woensdag 15 januari 2014 @ 18:30:26 #292
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135528571
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 18:29 schreef Buffell het volgende:

[..]

Maar dat is wel een handig iets om je over je ex heen te helpen. Ik merk dat het bij mij werkt, ondanks dat ik er ook weinig zin in heb soms.
Bij mij werkt het nog niet .. Maar ik stel me er niet echt voor open ook
RED ONS HENNIEGOD
  woensdag 15 januari 2014 @ 21:21:54 #293
405257 Fred0w
Life is Music
pi_135538637
Pff, het zijn ook echt de kleinste dingen die je dagelijks tegenkomt dat je weer aan je ex gaat denken.
Dat leuke nummer waar we altijd zo melig van werden, die serie op tv die we echt heel vaak keken.

En als je dan in je uppie die serie aan het kijken ben, of dat nummer op de radio hoort denk je van..
godver wat hadden we het toch goed samen.
  woensdag 15 januari 2014 @ 21:34:43 #294
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135539435
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 21:21 schreef Fred0w het volgende:
Pff, het zijn ook echt de kleinste dingen die je dagelijks tegenkomt dat je weer aan je ex gaat denken.
Dat leuke nummer waar we altijd zo melig van werden, die serie op tv die we echt heel vaak keken.

En als je dan in je uppie die serie aan het kijken ben, of dat nummer op de radio hoort denk je van..
godver wat hadden we het toch goed samen.
Nooit de neiging gehad om die serie snel te verzetten of om er nooit meer naar te kijken ?
RED ONS HENNIEGOD
  woensdag 15 januari 2014 @ 21:52:49 #295
405257 Fred0w
Life is Music
pi_135540418
quote:
9s.gif Op woensdag 15 januari 2014 21:34 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Nooit de neiging gehad om die serie snel te verzetten of om er nooit meer naar te kijken ?
Ik moet er maar mee om leren gaan, al had ik in het begin wel woede aanvallen en vloog de afstandsbediening door de kamer.
pi_135541430
quote:
9s.gif Op woensdag 15 januari 2014 21:34 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Nooit de neiging gehad om die serie snel te verzetten of om er nooit meer naar te kijken ?
Ik denk dat de neiging om te blijven kijken groter is omdat je dan kan inleven in 'betere' tijden.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
  woensdag 15 januari 2014 @ 22:18:32 #297
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_135541800
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 22:10 schreef Buffell het volgende:

[..]

Ik denk dat de neiging om te blijven kijken groter is omdat je dan kan inleven in 'betere' tijden.
Dat is waar
RED ONS HENNIEGOD
pi_135561418
Hoi.
Vergeleken met jullie was mijn relatie waarschijnlijk echt niks, 5 intense maanden, maar ik ben echt helemaal emotioneel kapot gemaakt door hem.
Ik kan niet accepteren dat het perfect ging en van de een op de andere dag (sinds vrijdag) gedraagt hij zich als de duivel tegen me. Een week geleden stuurde hij me nu nog dat hij zin had in het weekend en dat hij van me hield. Hij was de eerste bij wie ik me echt ontzettend vertrouwd voelde.
Waarom doen mensen zo.

Hoe ga ik hier overheen komen. Ik ben overal mee gestopt, eet bijna niet meer, denk alleen maar negatief, avondje uit met vriendinnen was een ramp want alles herinnerde me aan hem en dat resulteerde in mij huilend in de kroeg. Klotezooi :'(
pi_135564591
quote:
0s.gif Op donderdag 16 januari 2014 15:00 schreef Lotteehee het volgende:
Hoi.
Vergeleken met jullie was mijn relatie waarschijnlijk echt niks, 5 intense maanden, maar ik ben echt helemaal emotioneel kapot gemaakt door hem.
Ik kan niet accepteren dat het perfect ging en van de een op de andere dag (sinds vrijdag) gedraagt hij zich als de duivel tegen me. Een week geleden stuurde hij me nu nog dat hij zin had in het weekend en dat hij van me hield. Hij was de eerste bij wie ik me echt ontzettend vertrouwd voelde.
Waarom doen mensen zo.

Hoe ga ik hier overheen komen. Ik ben overal mee gestopt, eet bijna niet meer, denk alleen maar negatief, avondje uit met vriendinnen was een ramp want alles herinnerde me aan hem en dat resulteerde in mij huilend in de kroeg. Klotezooi :'(
Ook 5 maanden kunnen heftig aankomen, vooral omdat je dan zeer zeker nog in die hele heftige verliefdheids-periode kunt zitten. Ik ken je verhaal niet helemaal, maar zo op het eerste gezicht denk ik dat het voor hem allemaal niet zo belangrijk was.

Je komt hier echt wel overheen, natuurlijk is het nu klote maar probeer de dingen waar je mee bent gestopt, weer op te pakken. Het leven kan zo leuk zijn. :)
pi_135566047
quote:
0s.gif Op donderdag 16 januari 2014 16:15 schreef aeque het volgende:

[..]

Ook 5 maanden kunnen heftig aankomen, vooral omdat je dan zeer zeker nog in die hele heftige verliefdheids-periode kunt zitten. Ik ken je verhaal niet helemaal, maar zo op het eerste gezicht denk ik dat het voor hem allemaal niet zo belangrijk was.

Je komt hier echt wel overheen, natuurlijk is het nu klote maar probeer de dingen waar je mee bent gestopt, weer op te pakken. Het leven kan zo leuk zijn. :)
Bedankt voor je reactie. :) Ik heb er niet bij verteld dat hij autisme heeft, daar zit hij voor onder begeleiding omdat hij o.a moeite heeft met het uiten van zijn gevoelens. Hij beweerd dat ik speciaal voor hem was, onder andere omdat hij zijn diepere gevoelens de laatste tijd naast bij zijn begeleider ook bij mij kon uiten en hij dat nog niet eerder bij een vriendin heeft gekund. Maar ik denk dat hij nu zo kut doet omdat hij zelf helemaal in de knoop zit en daardoor ook zo gemeen doet, omdat hij niet meer weet hoe zich moet uiten, als het moeilijk word klapt hij helemaal dicht en schuift hij het opzij. Ik hoop tenminste dat het zo zit, want dat zou een best logische verklaring zijn voor zijn gedrag na al het leuke wat we mee hebben gemaakt.

Het zou in ieder geval beter zijn dan er vanuit gaan dat het niks voor hem betekende en dat dát de reden is waarom hij zo doet. Maar daar zal ik nooit achter komen denk ik.
pi_135605721
quote:
0s.gif Op donderdag 16 januari 2014 15:00 schreef Lotteehee het volgende:
Hoi.
Vergeleken met jullie was mijn relatie waarschijnlijk echt niks, 5 intense maanden, maar ik ben echt helemaal emotioneel kapot gemaakt door hem.
Ik kan niet accepteren dat het perfect ging en van de een op de andere dag (sinds vrijdag) gedraagt hij zich als de duivel tegen me. Een week geleden stuurde hij me nu nog dat hij zin had in het weekend en dat hij van me hield. Hij was de eerste bij wie ik me echt ontzettend vertrouwd voelde.
Waarom doen mensen zo.

Hoe ga ik hier overheen komen. Ik ben overal mee gestopt, eet bijna niet meer, denk alleen maar negatief, avondje uit met vriendinnen was een ramp want alles herinnerde me aan hem en dat resulteerde in mij huilend in de kroeg. Klotezooi :'(
Het 'hoe ga ik hier overheen komen' is zo herkenbaar. Dat heeft denk ik bijna iedereen. Dat gevoel zoeft ook dagelijks door m'n hoofd, vooral met het idee erbij van 'hoe kan ik hier in hemelsnaam vrede mee hebben'. Maar besef heel goed dat je er wel overheen móét komen, en dat houd je ook wel op de been. Tenminste, bij mij wel. Gun jezelf wat aandacht van, in jou geval, andere jongens als je je eenzaam voelt. Het hoeft niet met de intentie te zijn om af te spreken of wat dan ook, maar gewoon jezelf bezig houden en jezelf laten merken dat er heus wel meer vissen in de zee zijn.

Het grappige is dat ik zelf dondersgoed denk te weten wat te doen enzo, maar ik kan mezelf er niet toe zetten om het te doen. Vrienden van me, toffe gozers, maar emotioneel besef van een pinda, zeggen slechst; ach, vergeet haar en denk gewoon aan de slechte dingen.
Jammer genoeg werkt het niet zo, dan was het wel heel makkelijk geweest.

Punt is, denk aan de leuke maanden die je hebt gehad, maar besef ook heel goed dat het voor een reden ten einde is gekomen. Als iemand het uitmaakt, dan betekent dat ook dat het gewoon geen toekomst had en daar kom je dan op de harde manier achter.

Als je erover wil praten, be my guest, ik heb hier ook iemand geDM'd omdat misschien tegen een vreemde praten nog wel fijner is dan tegen iemand die je goed kent, omdat een vreemde geen oordeel over je heeft en er echt objectief naar kan kijken.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')