dat is nou exact de reden dat ik ze niet gekocht hebquote:Op maandag 2 september 2013 15:57 schreef Taartje het volgende:
Maar die drie spookjes zijn toch allemaal precies hetzelfde? Beetje raar dat je daar dan drie stuks van moet kopen.
Die zien er veganistisch uit. Klopt dat?quote:Op maandag 2 september 2013 17:30 schreef -Strawberry- het volgende:
Kokosnoot Abrikoos Koekjes met CashewsHup de oven in.
Woooooh! Cashew en Kokos!quote:Op maandag 2 september 2013 17:30 schreef -Strawberry- het volgende:
Kokosnoot Abrikoos Koekjes met CashewsHup de oven in.
[ afbeelding ]
Volgens mij zijn ze dat ja.quote:Op maandag 2 september 2013 18:17 schreef minilot het volgende:
[..]
Die zien er veganistisch uit. Klopt dat?![]()
Ziet er goed uit.quote:Op maandag 2 september 2013 18:17 schreef minilot het volgende:
[..]
Die zien er veganistisch uit. Klopt dat?![]()
Ik bakte net in elk geval zelf iets plantaardigs.. Het is september en het is bewolkt, dus ik vind gewoon dat het alvast herfst is.![]()
Ik maakte muffins met kruidnagel, gember en nootmuskaat, en nadat ze uit de oven kwamen rolde ik de muffins door suiker & kaneel.![]()
[ afbeelding ]
Standaard muffinrecept gebruikt, maar dan met kokosolie in plaats van boter en amandelmelk in plaats van gewone melk. Ging uitstekend!
Appeltaart moet je minstens een uur bakken, misschien wel 70 minuten.quote:Op maandag 2 september 2013 19:28 schreef casper019 het volgende:
ik zit nu appeltaart te bakken, en de taart zat er 45min in.. haal ik er even uit komt er een hele laag vocht uit...
Komt dat door de appelst vocht??
en wat kan je dan het beste doen? is het dan slim om de taart even 20 sec uit de oven te halen en schuin wat vocht eruit te laten lopen?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
maar als je er tijdens het bakken toch achter komt dat er veel vocht inzit, is het dan slim t af te gieten beetje?quote:Op maandag 2 september 2013 19:44 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Appeltaart moet je minstens een uur bakken, misschien wel 70 minuten.
Je moet ook eigenlijk eerst de appels schillen en snijden, kaneel en suiker er op en dan in de koelkast. Dan loopt er al heel veel vocht uit.
Gefeliciteerd!quote:Op maandag 2 september 2013 20:03 schreef Tinuviel het volgende:
Dankje Lady.
Hij zag er goed uit, alleen de zijkanten waren perfect, in het midden was hij veel te zacht. Ligt dat dan aan een slechte oven?
Kun je doen, maar hij moet er sowieso nog bijna een half uur in, dus ik snap niet dat je al aan het kijken bent?quote:Op maandag 2 september 2013 19:55 schreef casper019 het volgende:
[..]
maar als je er tijdens het bakken toch achter komt dat er veel vocht inzit, is het dan slim t af te gieten beetje?
haha maar ziet t deeg er niet gaar uit dan??quote:Op maandag 2 september 2013 20:47 schreef Isabeau het volgende:
Zo kunnen we natuurlijk niet beoordelen of er een soggy bottom is
(maar ziet er prachtig uit!en ik hou wel van een klein beetje niet gaar deeg
)
De onderkant, dat is altijd het spannende. Die kunnen we niet beoordelenquote:Op maandag 2 september 2013 20:51 schreef casper019 het volgende:
[..]
haha maar ziet t deeg er niet gaar uit dan??
Je kan de volgende keer anders beter een heel klein beetje paneermeel (naturel uiteraard) over de bodem van je appeltaart strooien voor je de appels erop legt. Dit zuigt het vocht ook op en zorgt voor een minder zompige bodemquote:Op maandag 2 september 2013 19:55 schreef casper019 het volgende:
[..]
maar als je er tijdens het bakken toch achter komt dat er veel vocht inzit, is het dan slim t af te gieten beetje?
quote:Op maandag 2 september 2013 19:48 schreef djkoelkast het volgende:
Ik heb trouwens vandaag koekjes gebakken:
[ afbeelding ]mag ik het recept? daar ben ik al zo lang naar op zoekSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
Ik heb geen exacte hoeveelheden gemeten omdat het de 1e keer was en ik wilde wat proberen.quote:Op dinsdag 3 september 2013 13:47 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
mag ik het recept? daar ben ik al zo lang naar op zoek
wat leuk! ik ga het binnenkort proberen. die hele wortel, is dat een winterwortel of een uit een bos peen?quote:Op dinsdag 3 september 2013 13:55 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ik heb geen exacte hoeveelheden gemeten omdat het de 1e keer was en ik wilde wat proberen.
Ik heb het volgende gedaan: zilvervliesrijst (snelkook, maar ongekookt) met havermout in de keukenmachine, daarna een hele wortel er door raspen (grove rasp) inclusief het loof van die ene wortel. Dan boekweitmeel er door, 1 heel ei inclusief schaal, een dessertlepel honing, 1 theelepel kaneel en dat was al voldoende plakkerig om een deeg van te maken.
Als het niet genoeg is dan wat water erbij.
De basis van het recept heb ik uit een hondenkoekjesbakboekje uit Engeland, maar ik maak het toch altijd wat anders. Ik mijd tarwe, suiker en zout en in bovenstaande heb ik ook geen vet gebruikt.
25 minuten gebakken op 200 graden
Hond is er gek op
Ik heb een bospeenwortel gebruikt.quote:Op dinsdag 3 september 2013 14:01 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
wat leuk! ik ga het binnenkort proberen. die hele wortel, is dat een winterwortel of een uit een bos peen?
bij deleukstetaartenshop hebben ze een uitstekerset met een hond en een bot en daar zit ook een recept bij.
mijn stempelkoekjes vallen erg in de smaak, ik heb nog nooit zo vaak visite gehad
nu heb ik nog een verzoekje van mijn zoon liggen of ik weer eens oreschki wil bakken (koekjes gevuld met dulce de leche ) vanavond maar eens deeg maken dan kan ik er morgen aan beginnen.
Ik heb deze:quote:Op dinsdag 3 september 2013 14:04 schreef lady-wrb het volgende:
hahaha moet je dit zienhttp://www.hetgrotehondenkoekboek.nl/home_roze.html
ik wist echt niet dat het bestond. ik googlede alleen maar even op kaneel en hond
Kattenkoekjes nee, geen ideequote:Op dinsdag 3 september 2013 14:09 schreef lady-wrb het volgende:
echt heel leuk! ik ga het binnenkort proberen. eerst even vragen of ik de koekjes op diverse honden mag uit proberen. ik heb zelf geen hond namelijk.
heb je toevallig ook recepten voor katten? (je weet maar nooit) die heb ik wel.
hoewel mijn katten meer van de zelfbediening zijn. (gisteren kwam er een met een jonge duif aanzetten (dood)
een kat is een carnivoor dus gedroogd vlees is een ideaal snoepje.quote:Op dinsdag 3 september 2013 14:09 schreef lady-wrb het volgende:
echt heel leuk! ik ga het binnenkort proberen. eerst even vragen of ik de koekjes op diverse honden mag uit proberen. ik heb zelf geen hond namelijk.
heb je toevallig ook recepten voor katten? (je weet maar nooit) die heb ik wel.
hoewel mijn katten meer van de zelfbediening zijn. (gisteren kwam er een met een jonge duif aanzetten (dood)
Was het deeg gaar? En hoe smaakte de appeltaart?quote:Op maandag 2 september 2013 20:51 schreef casper019 het volgende:
haha maar ziet t deeg er niet gaar uit dan??
Ga maar uit van ca 1,5 gr.quote:weet iemand hoeveel gram een theelepel kaneel is??
ik heb alleen ijslepels en ''gewone'' lepels lol...
Klinkt alsof je de grill hebt aangezet.quote:Op dinsdag 3 september 2013 17:30 schreef RunForrestRun het volgende:
Mijn cakejes zijn verbrand. Mijn dit-kan-nooit-verkeerd-gaanrecept. Watskeburt?!
Heb direct de oven uitgezet maar begin nu te twijfelen of ik hem wel op de goede stand had gezet. Ik had de cakejes er eerst uitgehaald, oven uit, toch nog even gecontroleerd want nieuwe oven en besloten dat ze er nog héél even in moesten, oven weer aangezet (want hij was toch nog warm, net een halve minuut uit) en de cakejes er nog een minuut of vijf in. En toen waren ze zwart![]()
Vooral heel sneu voor de man want die eet ze normaal gesproken allemaal op.
Ik zou hem niet beter gemaakt kunenn hebben!!quote:Op dinsdag 3 september 2013 15:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Was het deeg gaar? En hoe smaakte de appeltaart?
thx ik ga er eens naar opzoek!!!quote:Op dinsdag 3 september 2013 18:51 schreef Mo_Muffin het volgende:
Oeps link vergeten...
http://www.bol.com/nl/p/het-nieuwe-kookboek/1001004005964384/
Op marktplaats staan er ook een paar.quote:Op dinsdag 3 september 2013 19:07 schreef casper019 het volgende:
[..]
thx ik ga er eens naar opzoek!!!
Tikkie zacht/vochtig is prima, zolang het maar gaar is. Alles hard is ook niet lekker.quote:Op dinsdag 3 september 2013 19:07 schreef casper019 het volgende:
[..]
Ik zou hem niet beter gemaakt kunenn hebben!!
De bovenkant en zijkant was lekker krokant, en de bodem was niet krokant maar een tikkie zacht (hoort dat nou ook of?? - Maar eigenijk vind ik dat ook het lekkerste! - en ik kon zo een punt snijden en hem optillen en dan was de bodem stevig genoeg om geen vorm te verliezen/inzakken)
en de vulling ook heerlijk, met wat extra rozijnen en kaneel vind ik lekker
top gelukt
(t enige wat ik me nu dus afvraag is, hoe ''hoort'' de bodem van een appeltaart te zijn (dus stel in de winkel) krokant? of juist tikkie zacht?)
weet jij toevallig of de oude druk van het boek hetzelfde is als de nieuwe??quote:Op dinsdag 3 september 2013 18:51 schreef Mo_Muffin het volgende:
Oeps link vergeten...
http://www.bol.com/nl/p/het-nieuwe-kookboek/1001004005964384/
quote:Op maandag 2 september 2013 19:48 schreef djkoelkast het volgende:
Ik heb trouwens vandaag koekjes gebakken:
[ afbeelding ]is dat serieus ja? Of ben je asn t trollen. wat voor ingrediënten dan?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
lekker:) ben benieuwd naar de binnenkantquote:Op dinsdag 3 september 2013 14:08 schreef MaximusTG het volgende:
Heb de chocoladetaart met frambozen van koken met karin gemaakt;
[ link | afbeelding ]
Hij was mooi luchtig geworden, zal vanavond ook foto van binnenkant maken.
Vorig jaar in Nancy van genoten, variant met gerookte zalm. Binnenkort eens maken hier thuisquote:Op dinsdag 3 september 2013 20:52 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb een Flammkuchen gebakken, gerecht uit de elzas.
250 g Meel
100 ml Mineraalwater
3-4 EL neutrale olie, of spekvet
1 Znuf Sout
Deeg van maken, dun uitrollen. Op een bakblik leggen
Daar smeer je 350 cc creme fraiche op die je met een geperst teentje knoflook heb gesmaakt.
Snij een uitje aan dunne ringen en leg daar 200 gram kleingesneden spek op
Oven op 225 graden en bakken tot goudbruin
[ afbeelding ]
Serieus, zie: CUL / Het grote Baktopic (koekjes,cakes, muffins en meer) #10quote:Op dinsdag 3 september 2013 22:31 schreef madeliefff het volgende:
[..]
is dat serieus ja? Of ben je asn t trollen. wat voor ingrediënten dan?
k vind t leuk!quote:Op dinsdag 3 september 2013 23:18 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Serieus, zie: CUL / Het grote Baktopic (koekjes,cakes, muffins en meer) #10
Yo Piet, ik denk dat je met je fraaie Flammkuchen wellicht op meer respons kunt rekenen in het vermaarde pizza-topic.quote:Op dinsdag 3 september 2013 20:52 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb een Flammkuchen gebakken, gerecht uit de elzas.
250 g Meel
100 ml Mineraalwater
3-4 EL neutrale olie, of spekvet
1 Znuf Sout
Deeg van maken, dun uitrollen. Op een bakblik leggen
Daar smeer je 350 cc creme fraiche op die je met een geperst teentje knoflook heb gesmaakt.
Snij een uitje aan dunne ringen en leg daar 200 gram kleingesneden spek op
Oven op 225 graden en bakken tot goudbruin
[ afbeelding ]
Het is geen Pizza. Een vla is ook geen pizzaquote:Op woensdag 4 september 2013 07:29 schreef minilot het volgende:
[..]
Yo Piet, ik denk dat je met je fraaie Flammkuchen wellicht op meer respons kunt rekenen in het vermaarde pizza-topic.![]()
Ik heb overigens zelf een paar keer flammkuchen gemaakt, maar dan steeds in zo'n Bestron-oventje (met ingebouwde steen) dat vierhonderd graden wordt - ik dacht namelijk te weten dat flammkuchen altijd op een zeer hoge temperatuur gebakken moeten worden, niet langer dan zo'n anderhalve minuut.
Ik stel me zo voor dat je in een gewone oven een wat ander resultaat krijgt, minder krokant en geblakerd.
(Of zijn er soms regionale verschillen? Als ik de Duitse Wiki erbij pak zie ik een baktijd van 12-15 minuten staan, op de Engelse en Franse Wiki de mij bekende 1-2 minuten)
Ik weet ook wel dat het geen pizza is, maar hier in het baktopic lijkt men zich vooral te richten op zoetigheden, en flammkuchen hebben wat dat betreft natuurlijk meer weg van pizza's dan van chocoladetaarten. Het was maar een tip hoor.quote:Op woensdag 4 september 2013 07:46 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het is geen Pizza. Een vla is ook geen pizza
Ik kijk trouwens hierbij niet naar baktijden, maar in de oven.
Binnenkant:quote:Op dinsdag 3 september 2013 22:32 schreef madeliefff het volgende:
[..]
lekker:) ben benieuwd naar de binnenkant
Ja, lekker is dat he, Flammkuchen. Had er laatst een op met zuurkool erop.quote:Op dinsdag 3 september 2013 20:54 schreef Pietverdriet het volgende:
Ipv uien en spek kan je er ook dun gesneden appel op leggen
Wat mooi! Hoe heb je die bloem gemaakt, gedroogd in de oven?quote:Op woensdag 4 september 2013 09:40 schreef _Liek het volgende:
Dit wordt mijn allereerste post op dit forum! Dus hopelijk gaat t goed
Deze chocolade-cupcakes heb ik gemaakt met kokosmousse en bloem van ananas
[ afbeelding ]
Ja inderdaad! Maar dan wel in een cupcake-bakblik zodat de randjes wat omhoog komen te staan.quote:Op woensdag 4 september 2013 10:28 schreef PM-girl het volgende:
[..]
Wat mooi! Hoe heb je die bloem gemaakt, gedroogd in de oven?
wat tof, die bloem van ananasquote:Op woensdag 4 september 2013 09:40 schreef _Liek het volgende:
Dit wordt mijn allereerste post op dit forum! Dus hopelijk gaat t goed
Deze chocolade-cupcakes heb ik gemaakt met kokosmousse en bloem van ananas
[ afbeelding ]
Dat ziet en klinkt super lekkerquote:Op woensdag 4 september 2013 09:40 schreef _Liek het volgende:
Dit wordt mijn allereerste post op dit forum! Dus hopelijk gaat t goed
Deze chocolade-cupcakes heb ik gemaakt met kokosmousse en bloem van ananas
[ afbeelding ]
Dank je en vervelend dat je zelf niet kan mixen nu! Wil je dan alsnog het recept voor op de lange termijn?quote:Op woensdag 4 september 2013 11:12 schreef Popples het volgende:
[..]
Dat ziet en klinkt super lekker![]()
Ik wilde om een receptje vragen maar ik kan niet meer mixen alles is afgevoerd.
Doe maar. straks voor de feestdagen is dit wel heel lekkerquote:Op woensdag 4 september 2013 11:42 schreef _Liek het volgende:
[..]
Dank je en vervelend dat je zelf niet kan mixen nu! Wil je dan alsnog het recept voor op de lange termijn?
Haha snap ik! Wel zonde..quote:Op woensdag 4 september 2013 12:01 schreef Popples het volgende:
[..]
Doe maar. straks voor de feestdagen is dit wel heel lekker![]()
Krijg toch een nieuwe vergoed want een mixer met asbest hoef ik niet![]()
Zo is al mijn mix en bakvormen en vanillestokjesverzameling enz verloren gegaan. dus hopelijk kan ik snel weer aan de slag
75g boterquote:Op woensdag 4 september 2013 12:43 schreef Cyntiaa het volgende:
Heeft er iemand een recept voor Soezen?Wil ze voor het eerst zelf gaan maken en dan vullen..
Ik ben er bang voor ja. Volgende keer beter, ik ben nog steeds blij met mijn echte echte oven i.p.v. die combimagnetron.quote:Op dinsdag 3 september 2013 18:59 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Klinkt alsof je de grill hebt aangezet.
Nietquote:Op woensdag 4 september 2013 21:43 schreef koekii het volgende:
Misschien een rare vraag maar waar koop ik een regenboogtaart?
Ik kan niet bakken maar ik wil heel graag een regenboogtaartquote:Op woensdag 4 september 2013 21:46 schreef De_Taartjesfee het volgende:
[..]
NietOf bij een thuisbakker die tijd over heeft. Het is namelijk onmeunig veel werk
Dan leer je bakkenquote:Op woensdag 4 september 2013 21:52 schreef koekii het volgende:
[..]
Ik kan niet bakken maar ik wil heel graag een regenboogtaart
Mijn 10 jarige kan zonder aanwijzingen een taart bakken, dan lukt het jou vast ook welquote:Op woensdag 4 september 2013 21:52 schreef koekii het volgende:
[..]
Ik kan niet bakken maar ik wil heel graag een regenboogtaart
Nou ik nietquote:Op woensdag 4 september 2013 22:03 schreef De_Taartjesfee het volgende:
[..]
Mijn 10 jarige kan zonder aanwijzingen een taart bakken, dan lukt het jou vast ook wel
Dat is niet eerlijk, die heeft ook een goed voorbeeld hèquote:Op woensdag 4 september 2013 22:03 schreef De_Taartjesfee het volgende:
[..]
Mijn 10 jarige kan zonder aanwijzingen een taart bakken, dan lukt het jou vast ook wel
Oefenen! Gewoon beginnen met iets makkelijks (gewone cakejes bijvoorbeeld) en het dan steeds 'moeilijker' maken.quote:Op woensdag 4 september 2013 21:52 schreef koekii het volgende:
[..]
Ik kan niet bakken maar ik wil heel graag een regenboogtaart
Nja okquote:Op donderdag 5 september 2013 01:06 schreef kvd het volgende:
[..]
Dat is niet eerlijk, die heeft ook een goed voorbeeld hè
Klopt hoor. Voorbereiden is het halve werk. En niet bang zijn voor/je laten ontmoedigen door mislukkingen of dat het niet helemaal is zoals je wilt, finetunen komt later.quote:Op donderdag 5 september 2013 10:09 schreef De_Taartjesfee het volgende:
[..]
Nja okMaar ik bedoel het is gewoon te leren. Kwestie van oefenen en beetje voorbereiden. Lees het hele recept eerst door, zet je spullen klaar en ga dan beginnen. En niet ondertussen candycrushen of instagrammen ofzo
volgens mij moet een gewone cake nog wel lukken, dat is gewoon een recept volgen. Het spelen met een recept kan niet iedereen denk ikquote:Op donderdag 5 september 2013 10:33 schreef djkoelkast het volgende:
Je moet er wel gevoel voor hebben, er zijn mensen die het gewoon ècht niet kunnen.
Er zijn mensen die er gewoon echt geen gevoel voor hebben. Een cake is nog vrij ingewikkeld trouwens, er kan een hoop mis gaan. Ik zou beginnen met iets van een zandtaart deeg. Appeltaart is vrij straight forward. Of koekjes.quote:Op donderdag 5 september 2013 10:53 schreef kvd het volgende:
[..]
volgens mij moet een gewone cake nog wel lukken, dat is gewoon een recept volgen. Het spelen met een recept kan niet iedereen denk ik
wow die zien er jammmm uit!!!!quote:Op donderdag 5 september 2013 16:25 schreef djkoelkast het volgende:
Muffins gemaakt volgens dit recept van mij
Voor de mensen die toen niet geloofden dat dit de enige echte muffins zouden worden met kop er op en zonder bloemklonten:
[ afbeelding ]
Ik heb deze gemaakt met 120g tarebloem (405), 60g speltbloem (1050) en 20g volkorenspelt.
Als zoetmaker 80g ongeraffineerde rietsuiker en 20g kaneelhoning
Anders doe je er een paar op en haal je ze als je het wil eten eraf.quote:Op donderdag 5 september 2013 19:13 schreef casper019 het volgende:
[..]
wow die zien er jammmm uit!!!!
ik wil eind deze week gevulde speculaas maken, echter hou ik niet van amandelen erop (dus de truc van worden de amandelen goud dan is de speculaas gaar werkt niet voor mij)
is er een andere manier om te zien na het bakken hoe het gaar is??
Dat klinkt ook serieus veel lekkerder dan kaas in een cake. Ik blijf het een raar iets vinden cheesecake.quote:Op vrijdag 6 september 2013 16:27 schreef EnemyRock het volgende:
Inderdaad, geweekte cashewnoten, kokosolie, hopen dat ie goed gaat smaken!
Kaneelhoning op pannenkoeken is goddelijk, vooral de ietwat gestolde versie, je hebt ze vloeibaar en 'creme', de cremeversie vind ik persoonlijk het lekkerste.quote:Op vrijdag 6 september 2013 13:40 schreef Noek het volgende:
Ik heb ook ooit een raw "cheesecake" gemaakt van cashewnoten. Vond het erg lekker!![]()
Maar euh, kaneelhoning. Ik wil, ik wil het nu!
*edit oeps, in het originele recept stond ahoornsiroop, omdat ik er redelijk veel van nodig had, dat spul best prijzig is en ik eigenlijk nog wat over wou hebben voor een pecan pie binnenkort heb ik een deel vervangen door honing (de vulling) waardoor deze dus NIET VEGANISTISCH is, oeps! Had ik toch maar misschien wel ahoornsiroop moeten gebruiken dan!quote:Op vrijdag 6 september 2013 17:25 schreef EnemyRock het volgende:
EN HIJ IS KLAAR!
Fantastische taart geworden, morgen ga ik 'm aansnijden dus ik hoop dat de smaak ook piekfijn zou zijn.
Een minpuntje voor nu, de saus/topping stolde te snel op de koude taart waardoor ik deze niet over het gehele vlak heb kunnen uitsmeren helaas. Achja!
[ afbeelding ]
Maar waar, djkoekkast? Waar haal ik dit godengoedje?quote:Op vrijdag 6 september 2013 16:50 schreef djkoelkast het volgende:
Kaneelhoning op pannenkoeken is goddelijk, vooral de ietwat gestolde versie, je hebt ze vloeibaar en 'creme', de cremeversie vind ik persoonlijk het lekkerste.
Nou, koek, ik heb het uit Duitsland, maar je kunt het ook zelf maken, gewoon een schep kaneel door een goede pot cremehoning, je zult in het laatste geval alleen af en toe moeten roeren denk ik.quote:Op vrijdag 6 september 2013 17:50 schreef Noek het volgende:
[..]
Maar waar, djkoekkast? Waar haal ik dit godengoedje?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |