Ik heb een bospeenwortel gebruikt.quote:Op dinsdag 3 september 2013 14:01 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
wat leuk! ik ga het binnenkort proberen. die hele wortel, is dat een winterwortel of een uit een bos peen?
bij deleukstetaartenshop hebben ze een uitstekerset met een hond en een bot en daar zit ook een recept bij.
mijn stempelkoekjes vallen erg in de smaak, ik heb nog nooit zo vaak visite gehad
nu heb ik nog een verzoekje van mijn zoon liggen of ik weer eens oreschki wil bakken (koekjes gevuld met dulce de leche ) vanavond maar eens deeg maken dan kan ik er morgen aan beginnen.
Ik heb deze:quote:Op dinsdag 3 september 2013 14:04 schreef lady-wrb het volgende:
hahaha moet je dit zien http://www.hetgrotehondenkoekboek.nl/home_roze.html
ik wist echt niet dat het bestond. ik googlede alleen maar even op kaneel en hond
Kattenkoekjes nee, geen ideequote:Op dinsdag 3 september 2013 14:09 schreef lady-wrb het volgende:
echt heel leuk! ik ga het binnenkort proberen. eerst even vragen of ik de koekjes op diverse honden mag uit proberen. ik heb zelf geen hond namelijk.
heb je toevallig ook recepten voor katten? (je weet maar nooit) die heb ik wel.
hoewel mijn katten meer van de zelfbediening zijn. (gisteren kwam er een met een jonge duif aanzetten (dood )
een kat is een carnivoor dus gedroogd vlees is een ideaal snoepje.quote:Op dinsdag 3 september 2013 14:09 schreef lady-wrb het volgende:
echt heel leuk! ik ga het binnenkort proberen. eerst even vragen of ik de koekjes op diverse honden mag uit proberen. ik heb zelf geen hond namelijk.
heb je toevallig ook recepten voor katten? (je weet maar nooit) die heb ik wel.
hoewel mijn katten meer van de zelfbediening zijn. (gisteren kwam er een met een jonge duif aanzetten (dood )
Was het deeg gaar? En hoe smaakte de appeltaart?quote:Op maandag 2 september 2013 20:51 schreef casper019 het volgende:
haha maar ziet t deeg er niet gaar uit dan??
Ga maar uit van ca 1,5 gr.quote:weet iemand hoeveel gram een theelepel kaneel is??
ik heb alleen ijslepels en ''gewone'' lepels lol...
Klinkt alsof je de grill hebt aangezet.quote:Op dinsdag 3 september 2013 17:30 schreef RunForrestRun het volgende:
Mijn cakejes zijn verbrand. Mijn dit-kan-nooit-verkeerd-gaanrecept . Watskeburt?!
Heb direct de oven uitgezet maar begin nu te twijfelen of ik hem wel op de goede stand had gezet. Ik had de cakejes er eerst uitgehaald, oven uit, toch nog even gecontroleerd want nieuwe oven en besloten dat ze er nog héél even in moesten, oven weer aangezet (want hij was toch nog warm, net een halve minuut uit) en de cakejes er nog een minuut of vijf in. En toen waren ze zwart
Vooral heel sneu voor de man want die eet ze normaal gesproken allemaal op .
Ik zou hem niet beter gemaakt kunenn hebben!!quote:Op dinsdag 3 september 2013 15:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Was het deeg gaar? En hoe smaakte de appeltaart?
thx ik ga er eens naar opzoek!!!quote:Op dinsdag 3 september 2013 18:51 schreef Mo_Muffin het volgende:
Oeps link vergeten...
http://www.bol.com/nl/p/het-nieuwe-kookboek/1001004005964384/
Op marktplaats staan er ook een paar.quote:Op dinsdag 3 september 2013 19:07 schreef casper019 het volgende:
[..]
thx ik ga er eens naar opzoek!!!
Tikkie zacht/vochtig is prima, zolang het maar gaar is. Alles hard is ook niet lekker.quote:Op dinsdag 3 september 2013 19:07 schreef casper019 het volgende:
[..]
Ik zou hem niet beter gemaakt kunenn hebben!!
De bovenkant en zijkant was lekker krokant, en de bodem was niet krokant maar een tikkie zacht (hoort dat nou ook of?? - Maar eigenijk vind ik dat ook het lekkerste! - en ik kon zo een punt snijden en hem optillen en dan was de bodem stevig genoeg om geen vorm te verliezen/inzakken)
en de vulling ook heerlijk, met wat extra rozijnen en kaneel vind ik lekker
top gelukt
(t enige wat ik me nu dus afvraag is, hoe ''hoort'' de bodem van een appeltaart te zijn (dus stel in de winkel) krokant? of juist tikkie zacht?)
weet jij toevallig of de oude druk van het boek hetzelfde is als de nieuwe??quote:Op dinsdag 3 september 2013 18:51 schreef Mo_Muffin het volgende:
Oeps link vergeten...
http://www.bol.com/nl/p/het-nieuwe-kookboek/1001004005964384/
quote:Op maandag 2 september 2013 19:48 schreef djkoelkast het volgende:
Ik heb trouwens vandaag koekjes gebakken:
[ afbeelding ]is dat serieus ja? Of ben je asn t trollen. wat voor ingrediënten dan?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
lekker:) ben benieuwd naar de binnenkantquote:Op dinsdag 3 september 2013 14:08 schreef MaximusTG het volgende:
Heb de chocoladetaart met frambozen van koken met karin gemaakt;
[ link | afbeelding ]
Hij was mooi luchtig geworden, zal vanavond ook foto van binnenkant maken.
Vorig jaar in Nancy van genoten, variant met gerookte zalm. Binnenkort eens maken hier thuisquote:Op dinsdag 3 september 2013 20:52 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb een Flammkuchen gebakken, gerecht uit de elzas.
250 g Meel
100 ml Mineraalwater
3-4 EL neutrale olie, of spekvet
1 Znuf Sout
Deeg van maken, dun uitrollen. Op een bakblik leggen
Daar smeer je 350 cc creme fraiche op die je met een geperst teentje knoflook heb gesmaakt.
Snij een uitje aan dunne ringen en leg daar 200 gram kleingesneden spek op
Oven op 225 graden en bakken tot goudbruin
[ afbeelding ]
Serieus, zie: CUL / Het grote Baktopic (koekjes,cakes, muffins en meer) #10quote:Op dinsdag 3 september 2013 22:31 schreef madeliefff het volgende:
[..]
is dat serieus ja? Of ben je asn t trollen. wat voor ingrediënten dan?
k vind t leuk!quote:Op dinsdag 3 september 2013 23:18 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Serieus, zie: CUL / Het grote Baktopic (koekjes,cakes, muffins en meer) #10
Yo Piet, ik denk dat je met je fraaie Flammkuchen wellicht op meer respons kunt rekenen in het vermaarde pizza-topic.quote:Op dinsdag 3 september 2013 20:52 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb een Flammkuchen gebakken, gerecht uit de elzas.
250 g Meel
100 ml Mineraalwater
3-4 EL neutrale olie, of spekvet
1 Znuf Sout
Deeg van maken, dun uitrollen. Op een bakblik leggen
Daar smeer je 350 cc creme fraiche op die je met een geperst teentje knoflook heb gesmaakt.
Snij een uitje aan dunne ringen en leg daar 200 gram kleingesneden spek op
Oven op 225 graden en bakken tot goudbruin
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |