al was het geen grapje, je denkt toch niet dat ik niet terug leesquote:Op woensdag 26 september 2012 10:08 schreef Pulver het volgende:
[..]
En was zoals gewoonlijk maar een grapje, dolfina
Mmhhh......dan ben ik door m'n opties heen.quote:Op woensdag 26 september 2012 10:09 schreef dolfina-chica het volgende:
[..]
helpt niet... en spaans ook niet
Of je bewaart wat voor morgen? Of vriest wat in?quote:Op woensdag 26 september 2012 10:09 schreef DJMO het volgende:
[..]
aansteller![]()
moet ik er zeker in m'n eentje drie opeten?
Russisch is een optie..quote:Op woensdag 26 september 2012 10:09 schreef vannelle het volgende:
[..]
Mmhhh......dan ben ik door m'n opties heen.
ik heb geen vriezer hier. kan wel één verpakking dicht laten tot morgen, maar twee dagen hetzelfde eten vind ik nooit zo. En ik had juist een extra verpakking meegenomen, ervanuitgaande dat pb gewoon mee zou etenquote:Op woensdag 26 september 2012 10:10 schreef Ehhe het volgende:
[..]
Of je bewaart wat voor morgen? Of vriest wat in?
Is idd een optie, alleen niet de mijne. Mijn russisch is een beetje roestig de laatste tijd.quote:Op woensdag 26 september 2012 10:10 schreef dolfina-chica het volgende:
[..]
Russisch is een optie..
maar ja, dan heb ik google transelate nog
Nee maarja om nou weg te gooien terwijl het gewoon goed is is ook zonde. En 2 keer hetzelfde vlees is natuurlijk ook niet zo heel erg...quote:Op woensdag 26 september 2012 10:11 schreef DJMO het volgende:
[..]
ik heb geen vriezer hier. kan wel één verpakking dicht laten tot morgen, maar twee dagen hetzelfde eten vind ik nooit zo. En ik had juist een extra verpakking meegenomen, ervanuitgaande dat pb gewoon mee zou eten
Hij eet toch ook mee? Hij wil alleen die burger niet. En terecht.quote:Op woensdag 26 september 2012 10:11 schreef DJMO het volgende:
ervanuitgaande dat pb gewoon mee zou eten
oh maar weggooien doe ik ook niet hoorquote:Op woensdag 26 september 2012 10:12 schreef Ehhe het volgende:
[..]
Nee maarja om nou weg te gooien terwijl het gewoon goed is is ook zonde. En 2 keer hetzelfde vlees is natuurlijk ook niet zo heel erg...
Ik zal het wel proberen, want dit vind ik ook weer zoquote:Op woensdag 26 september 2012 10:11 schreef DJMO het volgende:
[..]
ik heb geen vriezer hier. kan wel één verpakking dicht laten tot morgen, maar twee dagen hetzelfde eten vind ik nooit zo. En ik had juist een extra verpakking meegenomen, ervanuitgaande dat pb gewoon mee zou eten
Лучше всего делать с www.translate.google.nlquote:Op woensdag 26 september 2012 10:11 schreef vannelle het volgende:
[..]
Is idd een optie, alleen niet de mijne. Mijn russisch is een beetje roestig de laatste tijd.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.zondag 19 augustus 2007 00:00 schreef Renda het volgende: Je lijkt wel te slim voor je eigen gevoel. :D
Fokbijbel!
[b]Op zondag 28 oktober 2012 12:59 schreef kwiebuske het volgende:[/b] [me=kwiebuske]zegt 'je hebt gelijk dolfie'[/me]
Grote jongen.quote:Op woensdag 26 september 2012 10:12 schreef Papabear het volgende:
[..]
Ik zal het wel proberen, want dit vind ik ook weer zo![]()
![]()
ahwquote:Op woensdag 26 september 2012 10:12 schreef Papabear het volgende:
[..]
Ik zal het wel proberen, want dit vind ik ook weer zo![]()
![]()
quote:Op woensdag 26 september 2012 10:13 schreef Ehhe het volgende:
[..]
Grote jongen.
Gewoon neus dicht en slikken, proef je er niks van
nee, we lezen hetquote:
alsof ik er moeite mee hebquote:
een echte man houdt immers van burgersquote:Op woensdag 26 september 2012 10:20 schreef Pulver het volgende:
Ik scroll me uit me naad, moet zelfs een pagina terug en het gaat gewoon om een poesta burger.
Geen idee wat er opzit, maar een burger IS ALTIJD GOED!
zeurpietjes....
Als het met liefde gemaakt is, is het altijd goedquote:Op woensdag 26 september 2012 10:20 schreef Pulver het volgende:
Ik scroll me uit me naad, moet zelfs een pagina terug en het gaat gewoon om een poesta burger.
Geen idee wat er opzit, maar een burger IS ALTIJD GOED!
zeurpietjes....
Volgens mij is het een manier van kruiden ofzo.quote:Op woensdag 26 september 2012 10:29 schreef kwiebuske het volgende:
hmmmm ziet er dan toch wel weer aardig uit
ik dacht in 1e instantie dat het zo een vervangend vlees burger was
![]()
quote:Op woensdag 26 september 2012 10:29 schreef kwiebuske het volgende:
hmmmm ziet er dan toch wel weer aardig uit
ik dacht in 1e instantie dat het zo een vervangend vlees burger was
![]()
topic report!!! DISCRIMINATIE!!!quote:Op woensdag 26 september 2012 10:30 schreef Pulver het volgende:
Alle vrouwen mogen nu iets voor zichzelf gaan doen.
Ga maar een sok in elkaar haken ofzo...
Deze is voor de mannen! De echte mannen!
Mannen maken burgers....mannen eten burgers....
Mannen ZIJN burgers!!!!
Ik laat het vanavond wetenquote:Op woensdag 26 september 2012 10:30 schreef dolfina-chica het volgende:
[..]![]()
ik kreeg het met regelmaat voorgeschoteld bij de moeder van mijn ex..
is lekker hoor...
quote:Op woensdag 26 september 2012 10:30 schreef Pulver het volgende:
Alle vrouwen mogen nu iets voor zichzelf gaan doen.
Ga maar een sok in elkaar haken ofzo...
Deze is voor de mannen! De echte mannen!
Mannen maken burgers....mannen eten burgers....
Mannen ZIJN burgers!!!!
quote:Op woensdag 26 september 2012 10:30 schreef Ehhe het volgende:
[..]
Volgens mij is het een manier van kruiden ofzo.
klopt, al haal ik het liever bij de toko... is duurder, maar zit meer smaak aanquote:Op woensdag 26 september 2012 10:37 schreef Ehhe het volgende:
Die kan je kopen bij de lidl, zak van een kilo voor 5 euro ofzo. Is ook best lekker
quote:Op woensdag 26 september 2012 10:36 schreef dolfina-chica het volgende:
ik wil mijn "schoonmoeder" terug, maar ik vind haar zoon niet meer zo leuk
maak je dat toch voor vanavondquote:Op woensdag 26 september 2012 10:36 schreef dolfina-chica het volgende:
Ćevapčići is ook zo lekker
ik wil mijn "schoonmoeder" terug, maar ik vind haar zoon niet meer zo leuk
http://nl.wikipedia.org/wiki/%C4%86evap%C4%8Di%C4%87i
[ afbeelding ]
Soort van groter en dikker pita broodje waar het tussen gaat!
goed plan!!!quote:Op woensdag 26 september 2012 10:42 schreef kwiebuske het volgende:
[..]
maak je dat toch voor vanavond
jammie
en haar andere zoon is gelukkig getrouwd en die ken ik ook niet zo goed..quote:
Ik heb dat zelf met mijn eigen moeder. Die kookt, stooft en bakt alles nog op oma's manier. Zo Goddelijk lekker, maar ze is dan ook altijd uren bezig en die tijd hebben we tegenwoordig helaas niet meerquote:Op woensdag 26 september 2012 10:47 schreef dolfina-chica het volgende:
[..]
en haar andere zoon is gelukkig getrouwd en die ken ik ook niet zo goed..
maar oooww wat kan zij lekkere dingen maken!!!!
Dat vind ik de grootste kul die er is.quote:Op woensdag 26 september 2012 10:57 schreef Papabear het volgende:
[..]
Ik heb dat zelf met mijn eigen moeder. Die kookt, stooft en bakt alles nog op oma's manier. Zo Goddelijk lekker, maar ze is dan ook altijd uren bezig en die tijd hebben we tegenwoordig helaas niet meer
Jaren gedaan en ik kan het ook wel, maar dan alleen in het weekend. Als ik 's avonds om 19:00 uur thuis kom, dan is daar dus echt geen tijd meer voor.quote:Op woensdag 26 september 2012 10:58 schreef Pulver het volgende:
[..]
Dat vind ik de grootste kul die er is.
Je moet het gewoon van moeders afkijken
had ik al kul gezegd?quote:Op woensdag 26 september 2012 10:59 schreef Papabear het volgende:
[..]
Jaren gedaan en ik kan het ook wel, maar dan alleen in het weekend. Als ik 's avonds om 19:00 uur thuis kom, dan is daar dus echt geen tijd meer voor.
wanneer ga je uitgebreid voor mij koken?quote:Op woensdag 26 september 2012 10:59 schreef Papabear het volgende:
[..]
Jaren gedaan en ik kan het ook wel, maar dan alleen in het weekend. Als ik 's avonds om 19:00 uur thuis kom, dan is daar dus echt geen tijd meer voor.
dat is waar... "schoonmams", stond inderdaad uren in de keuken... en dat kon je zeker proeven..quote:Op woensdag 26 september 2012 10:57 schreef Papabear het volgende:
[..]
Ik heb dat zelf met mijn eigen moeder. Die kookt, stooft en bakt alles nog op oma's manier. Zo Goddelijk lekker, maar ze is dan ook altijd uren bezig en die tijd hebben we tegenwoordig helaas niet meer
dan zal ik van het weekend wel eens uitgebreid kokkerellenquote:Op woensdag 26 september 2012 11:05 schreef dolfina-chica het volgende:
Maar ja.. ik neem er ook geen tijd voor om uren in de keuken te staan.. vind ik niets aan
KUL!!!!!!!quote:Op woensdag 26 september 2012 11:02 schreef Pulver het volgende:
[..]
had ik al kul gezegd?
Wat heeft de meeste tijd nodig? De piepers.
Vlees en groente kan je binnen die tijd doen.
Dat je er geen zin meer in hebt is wat anders, maar met een half uur ben je klaar
Op jouw manier ben je misschien met een half uur klaar, maar bij 'ons' was het vroeger vooral stoofvlees en karbonades wat op tafel stond in zo'n pan vol jusquote:Op woensdag 26 september 2012 11:02 schreef Pulver het volgende:
[..]
had ik al kul gezegd?
Wat heeft de meeste tijd nodig? De piepers.
Vlees en groente kan je binnen die tijd doen.
Dat je er geen zin meer in hebt is wat anders, maar met een half uur ben je klaar
quote:Op woensdag 26 september 2012 11:06 schreef kwiebuske het volgende:
[..]
dan zal ik van het weekend wel eens uitgebreid kokkerellen
Mogguh!!quote:
In een vrij weekend doe ik dat met alle liefde en plezierquote:Op woensdag 26 september 2012 11:03 schreef DJMO het volgende:
[..]
wanneer ga je uitgebreid voor mij koken?
Haha, jajajajaquote:Op woensdag 26 september 2012 11:08 schreef dolfina-chica het volgende:
[..]
Mogguh!!
Heb je de politie al gebeld? dat ik niet meer vermist ben?
* dolfina-chica is grote meid hoor!quote:Op woensdag 26 september 2012 11:09 schreef billie1985 het volgende:
[..]
Haha, jajajaja
Begon me haast zorgen te maken joh!
proestquote:Op woensdag 26 september 2012 11:07 schreef dolfina-chica het volgende:
![]()
wat gaan we eten dan???? *wipt op de stoel*
Ik krijg een harde plasser van heerlijk gebraden kippenvleugeltjes.quote:Op woensdag 26 september 2012 11:07 schreef dolfina-chica het volgende:
[..]
KUL!!!!!!!
want echt eten gaat tijd inzitten...
dat zeg ik net... mijn "schoonma" stond 3 a 4 uur in de keuken om alles lekker te krijgen... dat lukt niet in een half uur..
We hebben het hier niet over... boerenhollandse snelle hap
dat is waar...quote:Op woensdag 26 september 2012 11:13 schreef kwiebuske het volgende:
[..]
proest
laat je verrassen
kan nooooooooooi tegenvallen
beetje jammer... -puntjes jonguh!!! te hollandsquote:Op woensdag 26 september 2012 11:13 schreef Pulver het volgende:
[..]
Ik krijg een harde plasser van heerlijk gebraden kippenvleugeltjes.
Met spekjes en maggi 3.
Maar die moet je geen 3 uur laten sudderen, want dan zijn ze niet te vreten.
En ik hou van eigenheimers als aardappel. Maar die hebben ook geen 3 uur nodig.
En mijn lievelingsgroente is verse spercieboontjes.
Als je die 3 uur geeft, zit er geen smaak meer aan.
Surequote:Op woensdag 26 september 2012 11:14 schreef DJMO het volgende:
zodadelijk Jan eens ophalen en dan de verse frites in porties voorbakken ...
PB jij geeft neem ik aan de jongens eten als ik weg ben naar m'n advoaat?
Ik was altijd in de luxe dat als ik buitenlands wou vreten ik het ook in het buitenland deed.quote:Op woensdag 26 september 2012 11:15 schreef dolfina-chica het volgende:
beetje jammer... -puntjes jonguh!!! te hollands
Ze krijgen nog borstvoeding, Papabear...quote:
* DJMO proestquote:Op woensdag 26 september 2012 11:21 schreef Pulver het volgende:
[..]
Ze krijgen nog borstvoeding, Papabear...
Dat weet je toch?
thnxquote:
jij niet, ik wel!quote:Op woensdag 26 september 2012 11:20 schreef Pulver het volgende:
[..]
Ik was altijd in de luxe dat als ik buitenlands wou vreten ik het ook in het buitenland deed.
Maar inderdaad, Hollands vreten doe ik hier.
Ik zie dat niet als minpunt.
Kippeborst kunnen ze krijgenquote:Op woensdag 26 september 2012 11:21 schreef Pulver het volgende:
[..]
Ze krijgen nog borstvoeding, Papabear...
Dat weet je toch?
quote:Op woensdag 26 september 2012 11:55 schreef YskaFredriksson het volgende:
Mijn geheim voor snel, smakelijk italiaans eten:
[ afbeelding ]
Italiaanse kruiden in pot. Je betaald er 6 euro voor bij de makro, kan er heeeeel vaak mee koken en mijn eten smaakt altijd lekker.
Ik koop eens in de zoveel tijd wel verse kruidenplanten alleen dan vergeet ik die weer water te geven e.d.
Maar ik vind sowieso als ik laat thuis ben en moet koken en ik heb niet zoveel zin dan in pasta ideaal. Snel smakelijk te maken. Binnen 20 minuten iets lekkers en vullends op tafel.
Maar soms heb ik ook als ik laat thuis ben wel zin om er extra energie in te steken en dan ben ik ook gerust een uur tot anderhalf uur bezig.
Al scheelt het natuurlijk dat ik vegetarier ben, dus ik heb weinig te maken met suddervleesM. Eet niet alle dagen thuis en hij krijgt ook wel regelmatig vlees dus hij is niet zielig
Ik vind dat je jezelf hierop behoorlijk tegenspreekt.quote:Op woensdag 26 september 2012 11:38 schreef dolfina-chica het volgende:
[..]
jij niet, ik wel!
Hollands vreten tegenwoordig is kort in de keuken.. bijna niemand meer die lang in de keuken staat...
suddervlees, vraag het eens aan iemand en dan wordt er geroepen: sorry geen tijd voor..
Trouwens ik vind aan hollands eten, weinig aan..
geef mij dan maar heerlijk wok en dan op de buitenlandse manier klaargemaakt
of heerlijke paella.. als ik niet naar buitenland kan, haal ik het buitenland wel naar mijn huis..
enige waar ik lang in de keuken sta, want inderdaad ik hou niet zo van koken..
is paella... want die van mij vind ik zelf de lekkerste dan die ik van meen en geen voor mijn neus heb gehad.
maar ja, smaken verschillen
ik gaf al aan, dat ik niet van koken hou!!quote:Op woensdag 26 september 2012 12:00 schreef Pulver het volgende:
[..]
Ik vind dat je jezelf hierop behoorlijk tegenspreekt.
Wat is de kracht van de wok?
Snel en op hoog vuur doorbakken van vlees en groente.
Daar moet je dus echt geen suddervlees inleggen.
tuurlijk maak je klaar wat je lekker vindt.. ik geef alleen aan, dat ik het jammer vind dat er zo weinig mensen meer zijn die echt de tijd nemen om te koken.quote:En wat ik bedoelde met me kippenvleugeltjes.
Mij maak je niet persé blijer met een dure biefstuk of een dure bieflap.
Ik vind kippenvleugels lekker. Met eigenheimers. En sperziebonen.
Niet omdat het zo makkelijk klaar te maken is, maar gewoon omdat ik het lekker vind.
maar dan mag ik het nog wel jammer vinden! dat het zo gebeurd!quote:Wat je nou doet, is iets wat je een ander wel eens kwalijk neemt.
Jij vult al in, waarom dat is (makkelijk, snel, goedkoop).
Appelmoes vind ik ook lekker. Of rabarbermoes. En Spinazie doe ik een moord voor.
Maar dat wordt zo snel koud. Al is het wel weer heerlijk met stoofpeertjes (die hebben wel weer tijd nodig).
nee, dat zei ik niet..quote:Maar blijkbaar staat het kort in de keuken voor jouw gelijk aan niet te vreten.
Rare gedachtegang...
De lekkerste die er zijnquote:Op woensdag 26 september 2012 12:16 schreef DJMO het volgende:
* DJMO zet de lunch op tafel ...
tosti's uit de koekenpan
Vooral met een beetje aromat ertussenquote:
quote:Op woensdag 26 september 2012 12:23 schreef DJMO het volgende:
[..]
Vooral met een beetje aromat ertussen
quote:Op woensdag 9 augustus 2006 20:14 schreef Muck het volgende:
mijn ex flikkerde dat ook overal op
gat-ver-damme! wat is dat spul smerig
op zijn kaas, op alles wat hij kookte, op alles wat ik kookte () bah!
sla jij quotes op ofzo???quote:
Jij niet?quote:Op woensdag 26 september 2012 12:45 schreef dolfina-chica het volgende:
[..]
sla jij quotes op ofzo???
Hoi Muck, hoe is die?quote:
Prima, ik heb een nieuw huisje gevonden en vertrek binnenkort naar Den Haag.quote:
omg...quote:Op woensdag 26 september 2012 12:49 schreef Rucky het volgende:
[..]
Jij niet?
Ik zat te zoeken wat het ook alweer was en dan ik je automatisch weer op Fok terecht.
[..]
Hoi Muck, hoe is die?
Oh, heerlijk zeg!quote:Op woensdag 26 september 2012 12:52 schreef Rucky het volgende:
[..]
Prima, ik heb een nieuw huisje gevonden en vertrek binnenkort naar Den Haag.
Dat doet google wel.quote:Op woensdag 26 september 2012 12:53 schreef dolfina-chica het volgende:
[..]
omg...
dat onthoud ik echt niet
Ik ben er ook wel blij mee. En idd toen ik in Rotterdam kwam wonen waren er aardig wat van Fok maar het is ondertussen aardig leeggelopen.quote:Op woensdag 26 september 2012 12:53 schreef Muck het volgende:
[..]
Oh, heerlijk zeg!
Rotterdam stroomt steeds leger joh
maar dan moet je wel weten wat je moet zoeken op googlequote:Op woensdag 26 september 2012 12:56 schreef Rucky het volgende:
[..]
Dat doet google wel.
[..]
Ik ben er ook wel blij mee. En idd toen ik in Rotterdam kwam wonen waren er aardig wat van Fok maar het is ondertussen aardig leeggelopen.
Op aromatquote:Op woensdag 26 september 2012 12:57 schreef dolfina-chica het volgende:
[..]
maar dan moet je wel weten wat je moet zoeken op google
ow dusssquote:Op woensdag 26 september 2012 12:59 schreef Rucky het volgende:
[..]
Op aromatEn dan kom je via google weer op Fok terecht.
Wat een troep is dat spul eigenlijk.![]()
quote:Op woensdag 26 september 2012 14:16 schreef vannelle het volgende:
Eventjes tussenuit geweest maar wil ff melden dat ik nog wél eens suddervlees maak.
Hij zal wel al gemaakt zijn, maar ik denk dat J. er ook eentje heeftquote:Op woensdag 26 september 2012 08:52 schreef Ehhe het volgende:
Nou, ik sloop liever niet een wasmachine. Maar de klussen in huis kan ik beter doen dan J.
Ik heb zelfs een klopboormachine
Nee is nog niet gemaakt, wacht ff tot J. thuis is. En hij had geen klopboormachine voor we samenwoondenquote:Op woensdag 26 september 2012 15:21 schreef Inlognaam het volgende:
[..]
Hij zal wel al gemaakt zijn, maar ik denk dat J. er ook eentje heeft
In Den Haag is meer dan de helft allochtoon. Dan is buitenlands eten in het buitenland heel makkelijk. Linksaf Marokko, rechtsaf Turkije...quote:Op woensdag 26 september 2012 11:20 schreef Pulver het volgende:
[..]
Ik was altijd in de luxe dat als ik buitenlands wou vreten ik het ook in het buitenland deed.
Maar inderdaad, Hollands vreten doe ik hier.
Ik zie dat niet als minpunt.
En rechtdoor voor Egypte.quote:Op woensdag 26 september 2012 15:33 schreef Inlognaam het volgende:
[..]
In Den Haag is meer dan de helft allochtoon. Dan is buitenlands eten in het buitenland heel makkelijk. Linksaf Marokko, rechtsaf Turkije...
Maar kippenvleugeltjes zijn best lekker
Kan je daar ook gegrilde schaap en knoflooksaus krijgen?quote:Op woensdag 26 september 2012 15:47 schreef Inlognaam het volgende:
[..]
Enkel als je al voor het consulaat staat.
Maar ze hebben het dus wel?quote:
smeksmakkerquote:Op woensdag 26 september 2012 16:44 schreef dolfina-chica het volgende:
Kwiebuslief,
ipv patatten is het kleine kriel, kip in kerriesaus met ananas geworden.
broertje eet ook mee, bereid je maar voor voor een 3de graad verhoor
hoezo? krijgt ie een 3de graad verhoor terug?quote:Op woensdag 26 september 2012 16:46 schreef kwiebuske het volgende:
[..]
smeksmakker
lekker
hmm
laat broertje maar niet in huis toe straks
Eerste graad jij, 2e graad je mams en 3e graad je broertje.quote:Op woensdag 26 september 2012 16:44 schreef dolfina-chica het volgende:
Kwiebuslief,
ipv patatten is het kleine kriel, kip in kerriesaus met ananas geworden.
broertje eet ook mee, bereid je maar voor voor een 3de graad verhoor
FHC???quote:Op woensdag 26 september 2012 16:54 schreef Inlognaam het volgende:
[..]
Eerste graad jij, 2e graad je mams en 3e graad je broertje.
FHC SC is 4e graads dus
FHF, maar dan andersquote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ook hoi !
quote:Op woensdag 26 september 2012 16:57 schreef Inlognaam het volgende:
[..]
FHF, maar dan andersokSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.zondag 19 augustus 2007 00:00 schreef Renda het volgende: Je lijkt wel te slim voor je eigen gevoel. :D
Fokbijbel!
[b]Op zondag 28 oktober 2012 12:59 schreef kwiebuske het volgende:[/b] [me=kwiebuske]zegt 'je hebt gelijk dolfie'[/me]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |