abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 21 december 2011 @ 13:49:50 #251
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_105864818
quote:
0s.gif Op woensdag 21 december 2011 13:03 schreef farscapevr8 het volgende:

[..]

Dat dat inhoud dat eventueel de gemeente en een gradatie hoger de regering als een dictatorschap kan gaan regeren is van ondergeschikt belang?
Lul niet zo dom, man. Zeker PVV-stemmer? Lekker vanuit de onderbuik?
En morgen pleurt men in Wuhan
Nog een vleermuis in een pan
  woensdag 21 december 2011 @ 13:56:39 #252
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_105865121
quote:
Wantrouwen splijt Haagse PVV: 'Ik mis de menselijkheid'

De sfeer in de PVV-fractie van de Haagse gemeenteraad is zo slecht dat de groep verder uit elkaar dreigt te vallen. Dat zeggen de twee gemeenteraadsleden die de partij de rug hebben toegekeerd: Arnoud van Doorn en Marjolein van de Waal. De twee gaan samen in een aparte fractie verder. Het duo kan nog niets zeggen over naam, visie of speerpunten.

De opgestapte PVV'ers klagen over de hardheid en de onderlinge strijd die de omgangsvormen in de fractie kenmerkt. Van Doorn: 'Ik mis de menselijkheid in de fractie, je wordt heel hard afgerekend op je fouten. Er is onderling wantrouwen.' Van de Waal, maandag tegen Omroep West: 'Als je met een idee komt, word je tot op de grond afgebrand. Dan zeggen ze bijvoorbeeld: 'Wat is dit voor onzin'. Intussen lachen ze je achter je rug uit.'

Pogingen van fractievoorzitter Machiel de Graaf om de brand te blussen zijn mislukt, zeggen ze: 'Het modderde maar door.'

Van Doorn vertrok vorige week; Van de Waal maakte maandag haar vertrek bekend, via twitter. Dat ze een aparte fractie vormen is een gevoelige klap voor de PVV, die hecht aan de Haagse fractie en alles op alles zet om personele problemen te voorkomen zoals die destijds ontstonden in de LPF.

Van de acht PVV-gemeenteraadsleden zijn er nu zes over; van de op één na grootste partij in is ze nu op een gedeelde derde plaats beland, samen met D66. Tot leedvermaak overigens van andere partijen: 'Al twee raadsleden uit PVV Den Haag gestapt. Nog zes te gaan : -)', twitterde PvdA-wethouder Marnix Norder gisteren.

Al jaren actief in de PVV
De uitgetreden gemeenteraadsleden zijn al jaren actief in de PVV. Ze stonden op de kandidatenlijst voor de Tweede-Kamerverkiezingen en waren in dienst als medewerker van de Haagse fractie. Van Doorn is dat officieel nog steeds, hij heeft een contract tot maart. Van de Waal begon als stagiaire, en hielp Geert Wilders onder meer bij het organiseren van klasjes voor aankomende PVV-politici. Fractievoorzitter (en Eerste-Kamerlid) Machiel de Graaf blijft kalm onder de uittocht. Volgens hem is Van Doorn uit de fractie gezet omdat hij fouten maakte bij het beheren van het fractiebudget. En Van de Waal zou zich al vanaf de zomer niet meer hebben laten zien, iets wat ze zelf ontkent.

Van Doorn erkent dat hij boekhoudkundige fouten maakte ('dat was slordig, er is geen cent overheidsgeld verspild') en zegt zich tegelijk al maanden niet senang te voelen in de partij. Volgens hem zijn de problemen begonnen nadat drie PVV'ers de gemeenteraad verlieten om zich volledig aan hun lidmaatschap van de Tweede-Kamer te wijden: Sietse Fritsma, Willie Dille en Karen Gerbrands. 'We waren een degelijk team met veel levenservaring; daarna is de fractie erg verjongd. Ik voel me in die werksfeer niet thuis. Het leek soms wel een kleuterklas.'

Juist Van Doorn geldt als een hardliner in de Haagse raad, die stevige taal niet uit de weg ging. 'Ik speelde een rol, iedereen speelt toneel in de politiek, maar op een gegeven moment kon ik mezelf daar niet meer in herkennen.' Zijn Groep Van Doorn moet een 'PVV light' worden, die samenwerking met andere partijen nastreeft. 'Na een tijd moet je de kiezers recht doen en gaan samenwerken.'
http://www.volkskrant.nl/(...)-menselijkheid.dhtml
En morgen pleurt men in Wuhan
Nog een vleermuis in een pan
pi_105878072
quote:
0s.gif Op woensdag 21 december 2011 13:03 schreef farscapevr8 het volgende:

Dat dat inhoud dat eventueel de gemeente en een gradatie hoger de regering als een dictatorschap kan gaan regeren is van ondergeschikt belang?
Heel veel mensen hebben dit inzicht niet. Vaak komen die inzichten te laat, de geschiedenis leerde het ons al.

Geheimhouding _van onzin zaken_ (alleen maar geheim verklaard om de poppetjes en verbanden te verhullen, niets met veiligheid e.d.) is al vaker in twijfel getrokken.

En het begrip klokkenluider komt volgens mij rechtstreeks voort uit zaken als _eigen-belang geheimpjes van politici_ en aanverwant.
Signature
  woensdag 21 december 2011 @ 19:44:41 #254
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_105879281
quote:
0s.gif Op woensdag 21 december 2011 13:00 schreef Lord_Vetinari het volgende:

[..]

Je weet dat Raadsleden bij hun benoeming een eed afleggen? Dat ze daarin beloven hun ambt goed uit te voeren? Dat daaronder ook valt het bewaren van geheimen? Of je het nou leuk vindt of niet, als een College besluit dat iets Geheim of Vertrouwelijk is, dan heb je dat te respecteren. Waar het ook over gaat en of je het er nou mee eens bent of niet!
Dus je mag alleen mee doen met het systeem als je van tevoren alle regels van het systeem onderschrijft. Op die manier kan je prima een Status Quo behouden. Maar de opmerking "Dan begin je maar een politieke partij" tegen iedereen die wat te klagen heeft, is dan van generlei waarde.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_105892470
quote:
0s.gif Op woensdag 21 december 2011 13:49 schreef Lord_Vetinari het volgende:

[..]

Lul niet zo dom, man. Zeker PVV-stemmer? Lekker vanuit de onderbuik?
buiten dat ik geen pvv stem of heb gestemt heeft dit niks met onderbuikgevoel te maken.

en ik zou t fijn vinden als je gewoon normaal zou antwoorden
  woensdag 21 december 2011 @ 23:13:50 #256
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_105893917
Klinkt als een gezellige partij om actief voor te zijn
pi_105915620
Die tweets, die reacties op de site van de Telegraaf. WTF. Kippevel man :{
pi_105915981
4pokerfaces is dus opgepakt? Anders even de politie attenderen, dit is typisch iemand voor de aivd om privacy-gevoelige bevoegdheden op los te laten.
pi_105928606
quote:
PVV Limburg boos om penning museumdirecteur

De fractie van de PVV in Limburg is laaiend over de erepenning die vertrekkend directeur Alexander van Grevenstein van het Bonnefantenmuseum heeft ontvangen.

Maastricht
ANP

Van Grevenstein kreeg de provinciale onderscheiding donderdag bij zijn afscheid, onder meer voor de onconventionele manier waarop hij de belangen van kunst en cultuur in Limburg heeft verdedigd.

De PVV eiste vrijdag tijdens een vergadering van Provinciale Staten intrekking van de erepenning omdat Van Grevenstein voor de NOS-radio een vergelijking tussen de PVV en het tijdvak 1940-1945 had gemaakt.

Gedeputeerde Noël Lebens (CDA) veegde de eis van de PVV van tafel. Volgens Lebens ging het om een persoonlijke mening van Van Grevenstein.
De PVV is weer bezig met de vrije meningsuiting af te breken voor eigen doeleinden.
Heee verrek.... in 40-45 was er ook zo'n Nederlandse reactionaire groep met een hekel aan een bepaalde reli-etnische groep Ik bedoel maar ... de PVV begint zelf over dat tijdvak

http://www.limburger.nl/a(...)UWS01/111219702/1008
pi_105949567
quote:
Ministeries zijn dit jaar 11,5 miljoen euro kwijt aan het beantwoorden van schriftelijke of mondelinge Kamervragen. Dat is 3750 euro per vraag. Dat blijkt uit een berekening van het ministerie van Binnenlandse Zaken, schrijft het Nederlands Dagblad in de editie van zaterdag.
'Beantwoorden Kamervraag kost 3750 euro'
kamervragen stellen is een belangrijk recht van de kamer tov de regering en de ambtenarij, maar de PVV misbruikt dat recht voor eigen doeleinden... onzinnige vragen.. de publiciteit willen halen voor een ideologisch standje....
Stef Blok.. heeft gelijk... maar laat hij dan eerst zijn coalitiegenoot even aankijken.
pi_106048834
Hoon Wilders over kersttoespraak

Wat is het toch een labiele aandachtshoer. :r
  maandag 26 december 2011 @ 07:14:23 #262
225540 Pugg
Friends forever
pi_106050364
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2011 02:30 schreef Pulzzar het volgende:
Hoon Wilders over kersttoespraak

Wat is het toch een labiele aandachtshoer. :r
In een zin !!! _O_ _O_ _O_
pi_106052312
quote:
Fractievoorzitter Raymond de Roon van de PVV in Almere is dit jaar opnieuw het meest afwezig geweest in de gemeenteraad. Dat blijkt uit de absentielijsten van de raadsgriffie.* De Roon nam in 2011 aan geen enkele commissievergadering deel.
Ook was hij nooit aanwezig in het overleg met de fractievoorzitters. Tijdens de plenaire zittingen waarin raadsleden stemmen, was hij 12 van de 27 keer niet aanwezig. Als reden geeft De Roon op dat hij zich concentreert op het coachen en begeleiden van fractieleden van de PVV.
Hij zegt ze te leren zwemmen, zodat ze het werk zelf kunnen doen. De Roon is zelf ook lid van de PVV-fractie in de Tweede Kamer.
http://www.omroepflevolan(...)koploper-afwezigheid
pi_106052329
quote:
tja de functies zijn toch niet zo makkelijk te combineren als men van de voren riep :).
Als het niet wil branden moet je beter stoken.
  maandag 26 december 2011 @ 11:36:37 #265
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_106052416
Maar wel de vergoeding opstrijken, natuurlijk...
En morgen pleurt men in Wuhan
Nog een vleermuis in een pan
pi_106052508
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2011 11:31 schreef du_ke het volgende:

[..]

tja de functies zijn toch niet zo makkelijk te combineren als men van de voren riep :).
Dat wist men van te voren... Het is bewuste strategie:
o.a. Wilders had al voor de verkiezingen gepland zich terug te trekken uit de gemeenteraad Den Haag. Zo naief ( doen we er wel ff bij) denken die lui niet .
Die bekende PVV'ers stonden op de lijsten van gemeentes en provincies om stemmers te lokken/misleiden, maar ook om namens Wilders het filiaal te controleren .
  maandag 26 december 2011 @ 12:12:58 #267
177885 JoaC
Het is patat
pi_106053353
Lijstduwen gebeurt bij alle partijen...
[quote][img]http://i.fokzine.net/p/10s.gif[/img] Op maandag 23 april 2012 17:00 schreef Voorschrift het volgende:
[..]
pi_106053490
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2011 12:12 schreef JoaC het volgende:
Lijstduwen gebeurt bij alle partijen...
Maar meestal niet op zo'n grote schaal als bij de PVV.
Als het niet wil branden moet je beter stoken.
pi_106054291
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2011 12:12 schreef JoaC het volgende:
Lijstduwen gebeurt bij alle partijen...
Wilders was geen lijstduwer in Den Haag. Hij was lijsttrekker..
Idem dito de andere prominente PVV'ers.
Dat lijstduwgedoe is toch al een beetje verkiezingsbedrog, maar als iemand op een onverkiesbare plaats staat dan kunnen de kiezers van te voren weten dat het een 'duwer' is.
pi_106054334
quote:
2s.gif Op dinsdag 20 december 2011 23:52 schreef skrn het volgende:
Ik beoordeel een partij wat de partij zegt te doen. Ik vind de PVV extreem omdat die de gehele Islam uit de Nederlandse samenleving wil verwijderen. Ze willen Nederland deislamiseren (dat zeggen ze letterlijk), en met voorstellen als een Koranverbod of een kopvoddentax willen ze dat doen met repressie en dwang.
Als iemand neonazisme wil verwijderen uit de samenleving, is dat ook extreem? Waarom bij de islam wel dan?
pi_106054374
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2011 12:51 schreef o2011 het volgende:

[..]

Als iemand neonazisme wil verwijderen uit de samenleving, is dat ook extreem? Waarom bij de islam wel dan?
Jij stelt de Islam gelijk aan neonazisme?
Als het niet wil branden moet je beter stoken.
pi_106055536
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2011 12:51 schreef o2011 het volgende:

[..]

Als iemand neonazisme wil verwijderen uit de samenleving, is dat ook extreem? Waarom bij de islam wel dan?
Ligt er een beetje aan hoe dat verwijderen moet geschieden, uiteraard.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_106055882
quote:
5s.gif Op maandag 26 december 2011 12:52 schreef du_ke het volgende:

[..]

Jij stelt de Islam gelijk aan neonazisme?
Het kon erger, hij kon ook de Islam gelijkstellen aan.... de Islam.

De horror!
POL-lintjes: Stef Bloktrofee - Meest arrogante user 2011, Hans Wiegeltrofee - Meest rechtse user 2012, 2013 & 2014
Ek vir jou, Suid-Afrika.
  maandag 26 december 2011 @ 13:46:10 #274
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_106055938
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2011 12:51 schreef o2011 het volgende:

Als iemand neonazisme wil verwijderen uit de samenleving, is dat ook extreem? Waarom bij de islam wel dan?
Nee, dat is niet extreem omdat het gaat om een vorm van extremisme. Bij de islam is dit wel een probleem omdat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen de gematigde stromingen van de islam en de extreme stromingen van de islam. Het laatste moet uiteraard verwijderd worden uit deze samenleving, maar dit mag niet ten koste gaan van het eerste.
  maandag 26 december 2011 @ 16:01:43 #275
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_106059533
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2011 13:46 schreef IkeDubaku99 het volgende:

[..]

Nee, dat is niet extreem omdat het gaat om een vorm van extremisme. Bij de islam is dit wel een probleem omdat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen de gematigde stromingen van de islam en de extreme stromingen van de islam. Het laatste moet uiteraard verwijderd worden uit deze samenleving, maar dit mag niet ten koste gaan van het eerste.
[PVV mode]

Es gibt keine gematigde Islam!

[/mode]
En morgen pleurt men in Wuhan
Nog een vleermuis in een pan
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')