Je hebt gelijk, maar dat even terzijdequote:
Als ik veganisten op bezoek krijgen mogen ze zelf cakedeegwaar meenemen. Pound cake is minstens 9x lekkerder.quote:Op vrijdag 5 augustus 2011 19:21 schreef Isegrim het volgende:
Ik vind het juist erg leuk dat Erasmo dat recept zelf even wil testen. Ook leuk voor als je een keer een veganist op visite krijgt.
Ja. Ik heb echt zo objectief mogelijk beoordeeld maar het is gewoon minder lekker dan normale cake.quote:Op vrijdag 5 augustus 2011 20:47 schreef prinseszondererwt het volgende:
Dus je hebt het al geproefd?
Leuk dat je het geprobeerd hebt!quote:Op zaterdag 6 augustus 2011 00:54 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Ja. Ik heb echt zo objectief mogelijk beoordeeld maar het is gewoon minder lekker dan normale cake.
jij hebt de smaak van Goreng zoals bij de Chinees te pakken gekregen? recept pleeaaassseee!quote:Op zaterdag 6 augustus 2011 22:42 schreef Roze_Marijn het volgende:
Mihoen Goreng ... was goed gelukt
[ afbeelding ]
oooeeehh lekker zeg, krijg er honger van!quote:Op maandag 8 augustus 2011 22:43 schreef Redcoon het volgende:
Gegrilde Ribeye met chimichurri saus. Ter afleiding wat rijst en peultjes, maar had eigenlijk niet gehoeven! Was best tevreden met de grillstreepjes, maar die zijn alleen op 't voorste stukkie vlees te zien. Had wat roder gemogen, maar die lapjes van 1cm slaan zo door.
[ afbeelding ]
Thanks!quote:Op maandag 8 augustus 2011 23:40 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
oooeeehh lekker zeg, krijg er honger van!
Dat moest ik even Googlen. Eigenlijk 'n soort nasihapje dus, maar dan italiaans?quote:Op dinsdag 9 augustus 2011 20:45 schreef Roze_Marijn het volgende:
Thx!
Vandaag Arancini gemaakt, veel werk maar zeker de moeite
Op basis van de ingrediėnten ongetwijfeld heel lekker. Maar de kleur doet me eerder aan iets denken dat uit de hond van de overburen komt... Maar dat weerhoud me er niet van om dat recept ook een keer uit te proberen.quote:Op donderdag 11 augustus 2011 21:15 schreef minilot het volgende:
Om even in de vegan-discussie te springen, ik probeer daar uit nieuwsgierigheid ook nogal 'es iets mee, maar dat recept voor cake leek me inderdaad niet zo heel smakelijk. Maar het kįn soms juist heel goed uitpakken... Toevallig maakte ik vorige maand veganistische brownies (die óók nog eens rauw waren) van tot poeder vermalen noten, cacao, kleverige (en heeeeeerlijk) medjool-dadels en nog wat andere zaken en dat was dan wél weer idioot lekker. Het moet denk ik vooral op eigen kracht kloppen, er moeten niet allerlei substituten voor dierlijke producten in zitten.. Ik zal het recept eens opsnorren!
Even een foto, al is het nogal donker buiten én is de tl-buis in mijn keuken ermee opgehouden en heb ik nu alleen nog een flets peertje. Zucht. Nou ja, hierbij, net in het potje gelepeld...
[ afbeelding ]
Niet al te zoete maar wél erg lekkere Cashewnoten-chocolade-karamelpasta!
- Eerst een kwart blikje gecondenseerde melk onder af en toe roeren ingekookt tot karamelsaus.
- Cashewnoten 'n beetje roosteren door ze tien minuten in de oven op 180 graden te stoppen, dan met veel geduld pureren in een keukenmachine totdat het de consistentie heeft van gladde pindakaas.
- Extra pure chocolade au bain marie smelten, karamelsaus erdoor kloppen, dit bij cashews in keukenmachine gieten.
- Beetje vanille-extract erbij, snuf zout erbij, nog een keer pureren, klaar!
Bij daglicht heeft het ongeveer de kleur van Nutella.quote:Op donderdag 11 augustus 2011 21:20 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Op basis van de ingrediėnten ongetwijfeld heel lekker. Maar de kleur doet me eerder aan iets denken dat uit de hond van de overburen komt... Maar dat weerhoud me er niet van om dat recept ook een keer uit te proberen.
leuk hé, dat toktok geluidje?quote:Op maandag 15 augustus 2011 15:01 schreef DarkElf het volgende:
Net 2 broden gebakken naar Toscaans recept, t ruikt erg lekker en ze klinken mooi hol.
[ afbeelding ]
Die eten we vanavond bij ons avondeten. (eentje, de ander vries ik in)
Alleen als je op die link klikt ga je naar receptenboek.nl en niet jouw recept , wel tofff. Het ziet er ook super uitquote:Op woensdag 17 augustus 2011 23:27 schreef celc1us het volgende:
Foodgawker heeft mn foto gepubliceerd
Recept hier:
http://www.mijnreceptenbo(...)ans-brood-13175.html
[ afbeelding ]
Waarom zou je de zaadlijsten verwijderen als je er soep van maakt?quote:Op donderdag 18 augustus 2011 21:14 schreef maaike070 het volgende:
- Snij de komkommer door de helf en verwijder met een lepeltje de zaadlijsten.
Ik haal er ze er ook vaak uit omdat het, zoals Robin al zei, dan zo'n prutje kan worden maar niet omdat ik 't niet lust ofzo!quote:Op vrijdag 19 augustus 2011 19:24 schreef Isegrim het volgende:
Ik ken iemand die voor salades de zaadlijsten van tomaten verwijdert want 'die lust ze niet'.
Nom! En istie lekker fudgey? Wat is het recept?quote:Op vrijdag 19 augustus 2011 19:13 schreef Together-Alone het volgende:
Na een tijdje meegluren wilde ik graag eens een bijdrage doen in dit topic. Ik bak graag en vandaag heb ik peanutbutter brownies geprobeerd.
[ afbeelding ]
Hij was super, maar had iets korter gebakken kunnen worden voor nóg meer fudgey-ness.quote:Op zaterdag 20 augustus 2011 00:52 schreef celc1us het volgende:
[..]
Nom! En istie lekker fudgey? Wat is het recept?
Thanks! Dat moet wel lukken denk ik. Is het omgerekend uit ounces? Want wat gebeurt er als ik 313 gram chocola erin doequote:Op maandag 22 augustus 2011 08:27 schreef Together-Alone het volgende:
[..]
Hij was super, maar had iets korter gebakken kunnen worden voor nóg meer fudgey-ness.
Recept:
160 gram bloem
theelepel zout
2 eetlepels cacao
312 gram pure chocola
227 gram boter
theelepel oploskoffie
192 gram castor suiker
64 gram donkere suiker
5 eieren
2 theelepels vanille-extract
Peanutbutter laag:
64 gram gesmolten boter
100 gram poedersuiker
195 gram pindakaas met stukjes
0,5 theelepel zout
Chocola/boter/oploskoffie au bain marie smelten, de suikers goed door het chocolademengsel kloppen en dit geheel even laten afkoelen tot kamertemperatuur. Vervolgens één voor één de eieren (en het vanille-extract) hierdoorheen tikken. Als laatste de bloem, zout en cacao in het mengsel zeven en met een spatel in het beslag vouwen.
Pas op dat je niet met een keukenmachine gaat kloppen maar gewoon met een handgarde de ingredienten mixt. Anders heb je kans op teveel lucht en wordt het geen brownie maar cake. Het beslag past mooi in een rechthoekige vorm van ongeveer 20/30 cm.
Voor de peanutbutter laag laat je gewoon alle ingredienten au bain marie smelten en giet je het pindakaasmengsel bovenop het browniebeslag in de vorm. Eventueel kun je met een tandenstoker o.i.d. even door het beslag trekken om een marmereffect te krijgen. Let op! Het pindakaaslaagje wordt niet gaar of hard door bakken, maar stijft pas op als de brownie gebakken en uit de oven is.
Het geheel moet ongeveer 25/30 minuten op 180 graden in een heteluchtoven.
Haha, die kidneybonen. Ik moet elke keer grinniken als ik het zie. Hoe verzin je het.quote:Op donderdag 25 augustus 2011 20:28 schreef cinnamon_M het volgende:
Het is totaal niet authentiek euh chinees, maar het was wel erg lekker (RobinOok, je recepten waren sowieso inspirerend):
Hahaha! I know Als ik mijn foto zie moet ik ook steeds denken aan china meets chili con carnequote:Op donderdag 25 augustus 2011 22:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Haha, die kidneybonen. Ik moet elke keer grinniken als ik het zie. Hoe verzin je het.
Fijn dat het smakelijk was!
nog lekkerder met wat roomkaas of mayo eronderquote:Op zaterdag 27 augustus 2011 12:57 schreef celc1us het volgende:
Mijn lunch voor vandaag is een kaiserbroodje met een paar plakken Old Amsterdam kaas
[ afbeelding ]
Roomkaas en oude kaas? Mayo kan wel lekker zijn, hier heb ik mosterd erop gedaanquote:Op zaterdag 27 augustus 2011 14:19 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
nog lekkerder met wat roomkaas of mayo eronder
Waar is die oude kaas dan verstopt?quote:Op zaterdag 27 augustus 2011 16:47 schreef celc1us het volgende:
[..]
Roomkaas en oude kaas? Mayo kan wel lekker zijn, hier heb ik mosterd erop gedaan
Oja? Het smaakt naar oude kaas... Dacht dat het daarom ook "Old" heette... maar ja,quote:
Das geen glasquote:Op zaterdag 27 augustus 2011 22:30 schreef Breathtaking het volgende:
Niet echt een foto van mijn kookkunsten, maar wel lekker:
[ afbeelding ]
Ciabatta met roomkaas, rucola en ham met een glas melk!
oude kaas mag pas oude kaas heten na 10maand rijpenquote:Op zaterdag 27 augustus 2011 22:16 schreef celc1us het volgende:
[..]
Oja? Het smaakt naar oude kaas... Dacht dat het daarom ook "Old" heette... maar ja,
Dit staat op de site... http://oldamsterdam.nl/onze-kaas/
"Dit komt met name voor bij de oudere kaassoorten, zoals Old Amsterdam. De witte uitslag die u ziet zijn rijpingskristallen, deze kunt u gewoon eten."
"Old Amsterdam heeft niet de droge en zoute eigenschappen van gewone oude kaas, maar wel de heerlijk rijke smaak."
Welkom in de wondere wereld van marketing.quote:Op zondag 28 augustus 2011 00:36 schreef celc1us het volgende:
Je hebt gelijk man, het staat ook op wikipedia... Ik voel me een beetje genept
Maar het smaakt wel goed!
Och, je staat er in elk geval mee op Foodgawker!quote:Op zondag 28 augustus 2011 00:36 schreef celc1us het volgende:
Je hebt gelijk man, het staat ook op wikipedia... Ik voel me een beetje genept
Ja, met een broodje kaasquote:Op zondag 28 augustus 2011 10:08 schreef minilot het volgende:
[..]
Och, je staat er in elk geval mee op Foodgawker!
Nu ben ik even nieuwsgierig, heb jij zelf die foto naar foodgawker gestuurd of zoeken zij het halve internet af naar lekkere foto's? Wel echt supertof he . En terecht, het is een mooie foto.quote:
Ja, je kan een account aanmaken en dan een foto submitten, een "jury" zal de foto dan beoordelen of die goed genoeg is voor foodgawker.quote:Op zondag 28 augustus 2011 11:46 schreef Chemiu het volgende:
[..]
Nu ben ik even nieuwsgierig, heb jij zelf die foto naar foodgawker gestuurd of zoeken zij het halve internet af naar lekkere foto's? Wel echt supertof he . En terecht, het is een mooie foto.
Oh grappig! Ik ga eens kijken of ze een paar van mij ook mooi genoeg vinden.quote:Op zondag 28 augustus 2011 12:05 schreef celc1us het volgende:
[..]
Ja, je kan een account aanmaken en dan een foto submitten, een "jury" zal de foto dan beoordelen of die goed genoeg is voor foodgawker.
Ze hadden eerst mijn kip geaccepteerd en dat vond ik al geinig, gisteren toen ik terugkwam met mn boodschappen dacht ik, ik ga een broodje kaas op foodgawker zetten! haha
Volgende keer misschien een kommetje vla ofzo
Ziet er goed uit! Die komt zeker wel door bij foodgawker!quote:Op zondag 28 augustus 2011 13:27 schreef Chemiu het volgende:
[..]
Oh grappig! Ik ga eens kijken of ze een paar van mij ook mooi genoeg vinden.
En mijn laatste baksel, pavlova . Ok hij is ingestort (mijn oven kan niet laag genoeg dus de baktijd was veel te lang en dan de deur meteen open zetten is eigenlijk ook wel dom) maar hij smaakt heerlijk en op de foto zie je daar niet veel meer van .
[ link | afbeelding ]
Collapsed pavlova by Chemiu, on Flickr
Wow...die staat ook al heeeel lang op m'n lijstjequote:Op zondag 28 augustus 2011 13:27 schreef Chemiu het volgende:
[..]
Oh grappig! Ik ga eens kijken of ze een paar van mij ook mooi genoeg vinden.
En mijn laatste baksel, pavlova . Ok hij is ingestort (mijn oven kan niet laag genoeg dus de baktijd was veel te lang en dan de deur meteen open zetten is eigenlijk ook wel dom) maar hij smaakt heerlijk en op de foto zie je daar niet veel meer van .
[ link | afbeelding ]
Collapsed pavlova by Chemiu, on Flickr
dan nog mogen ze het officieel toch nog steeds geen oude kaas noemen?quote:Op maandag 29 augustus 2011 14:12 schreef celc1us het volgende:
Beste Kelvin,
Old Amsterdam is een oude kaas die op een unieke wijze bereid en gerijpt wordt. Old Amsterdam wordt onder voortdurende controle van de eigen kwaliteitsdienst op een natuurlijke manier (op houten planken) gerijpt tot hij de perfecte smaak heeft gecombineerd met zijn karakteristieke eigenschappen. Old Amsterdam is uniek vanwege zijn consistentie, een oude kaas die niet brokkelt en goed snijdbaar is. Zijn smaak die een tikkeltje zoet is met een ondertoon van bouillon en met de smaaksensatie van rijpingskristallen op de tong.
Met vriendelijke groet,
Westland Kaasspecialiteiten BV
Zit wat in...quote:Op maandag 29 augustus 2011 18:15 schreef RobinOok het volgende:
Dat is niet wettelijk geregeld. Net als bij mensen.
Dit moet ik proberen! Klinkt erg goed. Oh, en n0a, die panna cotta ziet er heerlijk uitquote:Op woensdag 31 augustus 2011 11:34 schreef minilot het volgende:
Het is ook echt heel makkelijk te doen, én supergoedkoop.. Een liter dikke Griekse yoghurt geeft ongeveer driekwart liter roomkaas, en het is tien keer lekkerder dan roomkaas uit een kuipje!
Comfort foodquote:Op woensdag 31 augustus 2011 00:20 schreef cinnamon_M het volgende:
Crappy telefoonfoto want haast want had vanavond nog vergadering, maar:
[ afbeelding ]
Pompoenrisotto met salie, pijnboompitten en parmezaan. Hadden er een salade met gebakken paddestoelen, verse peterselie en balsamicodressing naast.
Jaa, idd!quote:
Nee joh, dat was alleen maar voor decoratie, als het helpt...quote:Op woensdag 31 augustus 2011 21:57 schreef RobinOok het volgende:
Biefstuk met rauwe champignons en tomaten?
Nou, dat zal lekker geweest zijn.
Doe mij die risotto maar.
Wat ik me nou steeds afvraag he... Ik vind dat je prachtige foto's maakt, maar is je eten niet allang koud tegen de tijd dat het op je bord komt? Ik ben sowieso van het type "het is nu warm en zoals het bedoeld is dus nś eten", maar als ik echt de tijd neem om een goede (voor zover ik dat kan ) foto te nemen is het gewoon lauw als ik ga eten... Hoe doe je dat?quote:Op woensdag 31 augustus 2011 22:16 schreef celc1us het volgende:
[..]
Nee joh, dat was alleen maar voor decoratie, als het helpt...
Ik kan daar persoonlijk niet zo heel erg goed tegen, decoratie enkel voor de decoratie. Als je iets op je bord of in dit geval plank legt moet 't eetbaar zijn. Zo'n takje rozemarijn kan ook echt niet. ;-)quote:Op woensdag 31 augustus 2011 22:16 schreef celc1us het volgende:
[..]
Nee joh, dat was alleen maar voor decoratie, als het helpt...
Hier ben ik het erg mee eens. Irrelevante fotogarnituur, daar krijg ik per direct minder trek in het gerecht van.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 23:56 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik kan daar persoonlijk niet zo heel erg goed tegen, decoratie enkel voor de decoratie. Als je iets op je bord of in dit geval plank legt moet 't eetbaar zijn. Zo'n takje rozemarijn kan ook echt niet. ;-)
Of 't moet een mes, servetje of kommetje of zo zijn, maar zo'n tomaat, dan denk ik alleen maar "wat doet zo'n ongewassen tomaat en die vieze champignons nou op die plank in die bloedsappen?"
Maar goed, ik ben een zeurpiet.
De lens die op de camera zit (is wel een degelijke Leica lens); ik heb er geen losse lenzen bij. Het is ook geen spiegelreflex, het was een jaar of 5 geleden zeg maar de beste camera die ik kon kopen in het niet-spiegelreflex-segment (spiegelreflex was te duur). Nu ik erover nadenk, ik kan mijn diafragma instellen van F2.8-F8, en dat is volgens mij eigenlijk best prima en moet me wel in staat stellen om met een lage scherpte-diepte te fotograferen? Het ligt wederom eerder aan mijn fotokunsten vrees ik nu Ik las ergens dat wanneer je inzoomt met groot diafragma het effect van lage scherpte-diepte nog sterker is, klopt dat?quote:Op donderdag 1 september 2011 07:05 schreef celc1us het volgende:
Ja, het ziet er een beetje raar uit misschien, maar het staat op foodgawker :p
@cinnamon, ligt dus aan je lens he, wat gebruik je?
Mee eens! Ik maak dan ook eigenlijk alleen foto's van opgemaakte borden met daarop dat wat er ook daadwerkelijk gegeten wordt: wysiwyg!quote:Op woensdag 31 augustus 2011 23:56 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik kan daar persoonlijk niet zo heel erg goed tegen, decoratie enkel voor de decoratie. Als je iets op je bord of in dit geval plank legt moet 't eetbaar zijn. Zo'n takje rozemarijn kan ook echt niet. ;-)
Of 't moet een mes, servetje of kommetje of zo zijn, maar zo'n tomaat, dan denk ik alleen maar "wat doet zo'n ongewassen tomaat en die vieze champignons nou op die plank in die bloedsappen?"
Maar goed, ik ben een zeurpiet.
Ik sluit me in deze trouwens bij jullie aan, mee eensquote:Op donderdag 1 september 2011 09:31 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Mee eens! Ik maak dan ook eigenlijk alleen foto's van opgemaakte borden met daarop dat wat er ook daadwerkelijk gegeten wordt: wysiwyg!
Was t al van plan voor mn verjaardag te maken maar na deze post kon ik echt niet meer omheen, gisteravond een emmertje griekse yoghurt van de lidl in een theedoek geschept. Ben benieuwd!quote:Op woensdag 31 augustus 2011 11:34 schreef minilot het volgende:
Het is ook echt heel makkelijk te doen, én supergoedkoop.. Een liter dikke Griekse yoghurt geeft ongeveer driekwart liter roomkaas, en het is tien keer lekkerder dan roomkaas uit een kuipje!
domme vraag misschien maar daar gaat het je om?quote:Op donderdag 1 september 2011 07:05 schreef celc1us het volgende:
Ja, het ziet er een beetje raar uit misschien, maar het staat op foodgawker :p
Oh heerlijk!quote:Op woensdag 31 augustus 2011 11:25 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]
Labneh! Of wel: roomkaas van yoghurt.
Heel simpel, emmer griekse yoghurt (+ zout en peper) in een schone theedoek, in een vergiet boven een kom - nachtje laten hangen en dan kun je er balletjes van draaien.
Hier gerold in peterselie, gerookt paprikapoeder en gehakte pistachenootjes.
Het gaat ook om fotografie he. Daar doe ik het meer voor, ben geen kok ofzo, ik probeer simpele dingen toch leuk op de foto te zetten en dan vind ik het nog lachen ook als foodgawker het op hun site zet!quote:Op donderdag 1 september 2011 11:03 schreef DarkElf het volgende:
[..]
domme vraag misschien maar daar gaat het je om?
want om eerlijk te zijn maak je geen dingen die eruit springen als: hé dat wil ik ook eens maken.. wat ik dus wel bij veel foodgawkerfoto's heb Tis gewoon een broodje kaas, een biefstuk...
Ha, daar had ik ook op geklikt! Ik dacht dat het megaspannend ging zijn met kruiden enzoquote:Op donderdag 1 september 2011 12:28 schreef celc1us het volgende:
[..]
Het gaat ook om fotografie he. Daar doe ik het meer voor, ben geen kok ofzo, ik probeer simpele dingen toch leuk op de foto te zetten en dan vind ik het nog lachen ook als foodgawker het op hun site zet!
Ook al ziet het er simpel uit, mijn stir fry tomato & eggs heeft toch bijna 1200 pageviews opgeleverd.
@ cinnamon, op de macro stand moet je heel dichtbij komen voor een beetje scherpte diepte. Ik zou de hele perzik erop zetten in dit geval, het licht misschien een beetje van de zijkant. Gebruik je een compact of een DSLR? Ik bewerk mijn foto's ook btw...
haha dank voor je pageview danquote:Op donderdag 1 september 2011 12:31 schreef MariaEtcetera het volgende:
[..]
Ha, daar had ik ook op geklikt! Ik dacht dat het megaspannend ging zijn met kruiden enzo
Ik gebruik deze. Het is gewoon al een tijd geleden dat ik er vaak foto's mee maakte, dus ik moet de mogelijkheden weer even opnieuw verkennen denk ik. Ga nog even oefenenquote:Op donderdag 1 september 2011 12:28 schreef celc1us het volgende:
[..]
Het gaat ook om fotografie he. Daar doe ik het meer voor, ben geen kok ofzo, ik probeer simpele dingen toch leuk op de foto te zetten en dan vind ik het nog lachen ook als foodgawker het op hun site zet!
Ook al ziet het er simpel uit, mijn stir fry tomato & eggs heeft toch bijna 1200 pageviews opgeleverd.
@ cinnamon, op de macro stand moet je heel dichtbij komen voor een beetje scherpte diepte. Ik zou de hele perzik erop zetten in dit geval, het licht misschien een beetje van de zijkant. Gebruik je een compact of een DSLR? Ik bewerk mijn foto's ook btw...
ah op die manier, ja dat is ook een visie. Ik zie t anders; foodgawker gaat om lekker eten, waar dus een leuk recept achter zit, wat leuk en appetijtelijk op de foto staat. Niet dat er iets mis is met een broodje kaas trouwens hoorquote:Op donderdag 1 september 2011 12:28 schreef celc1us het volgende:
[..]
Het gaat ook om fotografie he. Daar doe ik het meer voor, ben geen kok ofzo, ik probeer simpele dingen toch leuk op de foto te zetten en dan vind ik het nog lachen ook als foodgawker het op hun site zet!
Ook al ziet het er simpel uit, mijn stir fry tomato & eggs heeft toch bijna 1200 pageviews opgeleverd.
Precies dat. Ik heb liever iets minder 'stylish' foto's van een gerecht wat echt met liefde bereid is en waar het echt om het gerecht gaat dan om 'mooie foto's' op foodgawker, voor 'mooie foto's' kijk ik wel op The Boston Big Picture, zeg maarquote:Op donderdag 1 september 2011 13:49 schreef DarkElf het volgende:
[..]
ah op die manier, ja dat is ook een visie. Ik zie t anders; foodgawker gaat om lekker eten, waar dus een leuk recept achter zit, wat leuk en appetijtelijk op de foto staat. Niet dat er iets mis is met een broodje kaas trouwens hoor
ja ik blader door foodgawker en kies gerechten die er leuk en lekker uitzien, als er dan een 'recept' achter zit met: men neme een broodje, wat sla en old amsterdam.. ( even gechargeerd ) vind ik dat toch.. niet foodgawkerwaardig maar goed, ik bepaal niet wat er op de site komt dus waar heb ik t overquote:Op donderdag 1 september 2011 13:51 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Precies dat. Ik heb liever iets minder 'stylish' foto's van een gerecht wat echt met liefde bereid is en waar het echt om het gerecht gaat dan om 'mooie foto's' op foodgawker, voor 'mooie foto's' kijk ik wel op The Boston Big Picture, zeg maar
Graag gedaan! Je maakt mooie foto's zei de fotografie-leekquote:
haha Ik ben juist blij als ik een simpele recept vind op foodgawker, als het uit 1000 stappen bestaat, sla ik gelijk over.quote:Op donderdag 1 september 2011 15:09 schreef MariaEtcetera het volgende:
[..]
Graag gedaan! Je maakt mooie foto's zei de fotografie-leek
Ik kan je alleen wel nog zeggen dat ik lichte teleurstelling voelde toen het gewoon ei en tomaat in een wok was In het kader van feedback enzo
Ik vind het door de onscherpte naar kijken.quote:Op vrijdag 2 september 2011 00:24 schreef RobinOok het volgende:
Ik weet dat het hip is en bij foodgawker zijn ze er dol op, maar ik denk dus bij dat soort foto's: "niet scherp". Nog geen kwart van de foto is scherp, als het mijn foto was gooide ik 'm weg.
Maar aan de discussie met cinnamon_M te zien schijnt het nog niet mee te vallen om 'm zo onscherp te krijgen ook.
Ziet er nice uitquote:Op donderdag 1 september 2011 19:26 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Japchae
Koreaanse "salade", genaamd Japchae. Vond 'm echt superlekker. Gemaakt van typisch Koreaanse (hoewel van oorsprong Chinese) zoete aardappelnoedels, die zijn lekker elastisch!
Met biefstukreepjes, shiitake, groententjes, omelet enzo. Nou ja, recept onder de foto dus.
I know, daar heb ik hem vandaan nadat ik jou en elf over die site hoorde.quote:
Ech nie, ik kan alleen maar foto's op de automatische stand nemen.quote:Op vrijdag 2 september 2011 00:58 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Robin die speelt met scherptediepte
Aangepastquote:Op vrijdag 2 september 2011 01:25 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ech nie, ik kan alleen maar foto's op de automatische stand nemen.
Ik speel nooit.
Hooguit met mijn eten.
Ik was deze week bij de AH en daar lag Old Amsterdam onder het etiket oude kaas in de schappenquote:Op zaterdag 27 augustus 2011 22:47 schreef loecje het volgende:
[..]
oude kaas mag pas oude kaas heten na 10maand rijpen
old amsterdam iets van de helft (ik kan de precieze rijping niet zo snel vinden).
Oef, dat ziet er allemaal heerlijk uitquote:Op vrijdag 2 september 2011 01:41 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Deel 2 is ook goed voor je trek
[ http://img17.imageshack.us/img17/2756/p8191167.jpg (copy/paste deze link) ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Tja, er zit een grijs midden tussen de helft van je onderwerp wazig en alles inclusief achtergrond die je liever verbergt scherp (dat laatste gebeurt mij nog wel eens als ik niet oplet) Ik vind die eerste twee foto's die FkTwK post wel mooi (al had de pancake van mij wel helemaal scherp gemogen, ook t achterste randje)quote:Op vrijdag 2 september 2011 00:24 schreef RobinOok het volgende:
Ik weet dat het hip is en bij foodgawker zijn ze er dol op, maar ik denk dus bij dat soort foto's: "niet scherp". Nog geen kwart van de foto is scherp, als het mijn foto was gooide ik 'm weg.
Maar aan de discussie met cinnamon_M te zien schijnt het nog niet mee te vallen om 'm zo onscherp te krijgen ook.
same herequote:Op vrijdag 2 september 2011 13:25 schreef AlchemistOfSorrows het volgende:
[..]
Oef, dat ziet er allemaal heerlijk uit
Ik ga van de week denk ik maar eens mijn inventaris uitbreiden zodat ik wat meer dingen kan klaarmaken, en misschien ook wel fotowaardig materiaal
gerookt paprikapoeder, waar koop je dat?quote:Op woensdag 31 augustus 2011 11:25 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]
Labneh! Of wel: roomkaas van yoghurt.
Heel simpel, emmer griekse yoghurt (+ zout en peper) in een schone theedoek, in een vergiet boven een kom - nachtje laten hangen en dan kun je er balletjes van draaien.
Hier gerold in peterselie, gerookt paprikapoeder en gehakte pistachenootjes.
En daar hebben ze ook de keus uit zoet en scherp. Lekker hoorquote:Op vrijdag 2 september 2011 17:08 schreef prinseszondererwt het volgende:
Of bij Dille en Kamille, heb je ook geen verzendkosten.
Kroepoek van aardappels... Het zijn gewoon chipsachtige dingen dus Wel mooi effect.quote:Op zaterdag 3 september 2011 12:31 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Kroepoekies
Grappige, superbrosse aardappel kroepoekjes uit de toko. Zelf frituren en dan een eigen smaakje aan geven.
Zoals sichuanpeper & zout.
Ik vind al die drukte op verpakkingen vermoeiend. Van die loze kreten he. "Nieuw", "Met mie en lenteui", "170 gram groenten per kom".quote:Op zaterdag 3 september 2011 13:33 schreef Erasmo het volgende:
Bij Unilever weten ze daar briljant op in te spelen
[ afbeelding ]
ik heb de zoete gevonden en meegenomenquote:Op vrijdag 2 september 2011 17:33 schreef lemonlime het volgende:
[..]
En daar hebben ze ook de keus uit zoet en scherp. Lekker hoor
Je had gelijk! Deze en mijn chocolademousse staan erop! Toch wel tof, mijn fotoskills worden blijkbaar steeds beter.quote:Op zondag 28 augustus 2011 13:45 schreef celc1us het volgende:
[..]
Ziet er goed uit! Die komt zeker wel door bij foodgawker!
Je leert er ook van als ze je foto rejecten, dan zetten ze er comments bij en kan je het verbeteren en opnieuw proberen!quote:Op zaterdag 3 september 2011 17:16 schreef Chemiu het volgende:
[..]
Je had gelijk! Deze en mijn chocolademousse staan erop! Toch wel tof, mijn fotoskills worden blijkbaar steeds beter.
Ik kijk op foodgawker voor inspiratie wat ik 's avonds ga eten, inspiratie wat mooie foto's zijn en voor leuke recepten. Vind het altijd wel jammer als blijkt dat er geen recept bij zit . Leukste wat ik laatst gevonden heb via foodgawker: http://jelly-shot-test-ki(...)w-jelly-shooter.html dus die ga ik binnenkort zelf ook maken .
Dankje. Heeeel soms verdien ik er geld mee, niet full timequote:Op zondag 4 september 2011 11:25 schreef Isegrim het volgende:
celc1us, jij maakt echt goeie foto's. Verdien je er ook geld mee? Volgens mij kun je zó aan de slag voor een kooktijdschrift.
Toevallig zag ik deze vanmorgen op Foodgawker en ben ze gelijk gaan maken. Nu zie ik ze hier staan! Volgende keer ga ik nog meer toevoegen maar de basis is oké zo.quote:Op zondag 4 september 2011 10:59 schreef celc1us het volgende:
[ afbeelding ]
Zelf gemaakte eiwitrepen. Smaakt niet zo chemisch als die repen die je in de winkel koopt.
Voedingswaarde per reep (60 grams):
Eiwitten: 20 gram
Koolhydraten: 12 gram
Vet: 6,8 gram
Recept hier
Ik dacht "vroeger" in mijn onschuld dat mensen voor dat soort wazige foto's de blur-knop in photoshop gebruikten.quote:Op zondag 4 september 2011 12:03 schreef celc1us het volgende:
Thanks FkTwKGs2012! Ja, het wordt wel lastig als je de achterste repen ook vervaagd wilt hebben, die zitten op dezelfde lengte, misschien anders focussen en andere hoek de volgende keer.
Ziet er heerlijk uit hoor!quote:Op zondag 4 september 2011 20:06 schreef Steven184 het volgende:
[ afbeelding ]
Bietjesrisotto van vanavond. Niet de beste foto, maar ach.
Dat kan natuurlijk ook! Bespaar je geld op je lenzen.quote:Op zondag 4 september 2011 19:30 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik dacht "vroeger" in mijn onschuld dat mensen voor dat soort wazige foto's de blur-knop in photoshop gebruikten.
Zo van, je maakt en foto en gaat dan om je onderwerp heen vegen met de blur-knop.
En vind je het lekker?quote:Op zondag 4 september 2011 18:56 schreef Noek het volgende:
[..]
Toevallig zag ik deze vanmorgen op Foodgawker en ben ze gelijk gaan maken. Nu zie ik ze hier staan! Volgende keer ga ik nog meer toevoegen maar de basis is oké zo.
Ja, hoor! Een beetje chewy maar het is lekker na een training. Vind dat er wel heel veel whey doorheen gaat.quote:
Ah! Ik heb nog bietjes en moet morgen alleen eten! Bietjesrisotto it is! Nooit gegeten nogquote:Op zondag 4 september 2011 20:06 schreef Steven184 het volgende:
[ afbeelding ]
Bietjesrisotto van vanavond. Niet de beste foto, maar ach.
Ziet er smakelijk uitquote:Op zondag 4 september 2011 20:06 schreef Steven184 het volgende:
[ afbeelding ]
Bietjesrisotto van vanavond. Niet de beste foto, maar ach.
In photoshop / gimp kun je dat soort effecten ook toevoegen. Geen ervaring mee trouwens.quote:Op zondag 4 september 2011 19:30 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik dacht "vroeger" in mijn onschuld dat mensen voor dat soort wazige foto's de blur-knop in photoshop gebruikten.
Zo van, je maakt en foto en gaat dan om je onderwerp heen vegen met de blur-knop.
Wodka in pastasaus! Moet ik ook nodig weer eens maken!quote:
Is heerlijk!quote:Op maandag 5 september 2011 21:16 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Ah! Ik heb nog bietjes en moet morgen alleen eten! Bietjesrisotto it is! Nooit gegeten nog
Dat ziet er lekker uit! Klopt het dat dat een recept uit een boek van Jamie Oliver is?quote:Op donderdag 8 september 2011 09:34 schreef n0a het volgende:
Camembert uit de oven:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
experimenteren is goedquote:Op donderdag 8 september 2011 11:50 schreef motorbloempje het volgende:
Ik had er iets teveel gorgonzola doorheen gedaan merkte ik, dus dat wordt volgende keer wat minder en geen vleesch erbij dit keer. Was restjes aan het opmaken, en had nog wat bietjes en gorgonzola liggen, vandaar dit experiment
Ik doe het meestal met creme fraiche en Italiaanse kruiden.quote:Op donderdag 8 september 2011 11:50 schreef motorbloempje het volgende:
Ik had er iets teveel gorgonzola doorheen gedaan merkte ik, dus dat wordt volgende keer wat minder en geen vleesch erbij dit keer. Was restjes aan het opmaken, en had nog wat bietjes en gorgonzola liggen, vandaar dit experiment
Geen idee. Heb het vaker op tv langs zien komen bij Saturday kitchen met AWT en Ready Steady Cook. Hier die van Jamie idd: http://www.jamieoliver.co(...)ve-food-combos-co_1/quote:Op donderdag 8 september 2011 11:41 schreef Ilse86 het volgende:
[..]
Dat ziet er lekker uit! Klopt het dat dat een recept uit een boek van Jamie Oliver is?
Super! Ik heb nu ook camembert gehaald, voor zaterdagavond, met een vers bruin brood en een wijntje erbij!quote:Op donderdag 8 september 2011 09:34 schreef n0a het volgende:
Camembert uit de oven:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Benieuwd hoe jij het vind .quote:Op donderdag 8 september 2011 16:26 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Super! Ik heb nu ook camembert gehaald, voor zaterdagavond, met een vers bruin brood en een wijntje erbij!
Camembertquote:Op donderdag 8 september 2011 09:34 schreef n0a het volgende:
Camembert uit de oven:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
quote:Op zaterdag 10 september 2011 15:10 schreef celc1us het volgende:
Hamburger met weinig calorien en hier waarom.
[ afbeelding ]
Erg vetquote:Op zaterdag 10 september 2011 15:10 schreef celc1us het volgende:
Hamburger met weinig calorien en hier waarom.
[ afbeelding ]
Is dat speciale camembert voor in de oven? Ik heb wel eens een soort kaas gehad in een restaurant en ik dacht dat het gesmolten kaas was , maar dat was gewoon hele zachte kaas en kwam ook uit een bakje.quote:Op zaterdag 10 september 2011 22:30 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Mijn camembert uit de oven, met een vers volkorenbrood met stukjes zongedroogde tomaat
Was lekker!
er zit wel verbrande mout in dat brood lijkt me, als je zelf bakt zou ik daar niet voor kiezen. het ziet er lekker uit thoughquote:Op zaterdag 10 september 2011 22:30 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Mijn camembert uit de oven, met een vers volkorenbrood met stukjes zongedroogde tomaat
Was lekker!
Oh, en nee, dit was gewoon goedkope Tesco camembert!quote:Op zaterdag 10 september 2011 23:22 schreef celc1us het volgende:
haha
[..]
Is dat speciale camembert voor in de oven? Ik heb wel eens een soort kaas gehad in een restaurant en ik dacht dat het gesmolten kaas was , maar dat was gewoon hele zachte kaas en kwam ook uit een bakje.
Dit wordt er bedoeld: http://vorige.nrc.nl/acht(...)e/Het_bruinste_broodquote:
als je ergens tijd aan besteed dan is het toch de moeite om te weten wat je precies doet en waarmeequote:Op zondag 11 september 2011 14:20 schreef motorbloempje het volgende:
Oh, vast, daar houd ik me niet zo mee bezig. Heb Brown Wholemeal Flour gekocht bij de Asda
Ehm... huh? nee, dat staat hier nķet op de verpakking.quote:Op zondag 11 september 2011 14:32 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Ingredients
Brown Flour (50% Wholemeal Flour, 50% White Flour), Water, Dried Skimmed Milk, Yeast, Vegetable Oil, Dextrose, Salt, Barley Malt Flour, Emulsifiers E472e, E471, Soya Flour, Sugar, Preservative Calcium Propionate (Added To Inhibit Mould Growth), Flour Treatment Agent Ascorbic Acid (Vitamin C), Malt Extract.
Dat is volgens mij nog een stuk donkerder idd.quote:Op zondag 11 september 2011 14:27 schreef RobinOok het volgende:
Ziet er toch gewoon uit als volkoren? En niet als dat gekleurde oerbrood?
Ik heb de afgelopen week iets van 5x crumble gegeten... Geniet van je appelcrumble!quote:Op zondag 11 september 2011 19:17 schreef LieLie het volgende:
Dankjullie, Motorbloempje en cinnamon_M
MoBlo, hoe was de structuur van je brood nu? Ik kan me helemaal de lekkere geur van vers brood voorstellen.
En crea bezig cinnamon, appelperzikcrumble, dat is ook een lekkere combi. Heb nu een soort van applecrumble in de oven staan
quote:Op zondag 11 september 2011 19:22 schreef motorbloempje het volgende:
Het lijkt op de foto wat compact, was het ook wel, maar niet op een 'vervelende' manier, zeg maar.. Hij was ook helemaal niet droog.
De geur was echt heerlijk, zoals bij 'n échte bakker... en meer dan roomboter hoefde er van mij ook niet op. Héérlijk!
Het zag er nogal blauwig uit. Was nieuwsgierig dus ff aangepast. Lekker heurquote:Op zondag 11 september 2011 19:26 schreef cinnamon_M het volgende:
Kleuren aangepast? Ziet er wel stukken beter uit. Was lelijke flits-foto. En ik ben altijd te lui om mijn foto's te bewerken.... Anyway, thanks
Dat ziet er lekker uit! Zou je het recept kunnen posten? Alvast bedankt!quote:Op zondag 11 september 2011 19:11 schreef cinnamon_M het volgende:
Even een update van wat ik gegeten heb de afgelopen tijd (was steeds te lui om de foto's van mijn camera op de pc te zetten ):
..
Penne met ragś van lam
Lekker! Herken ik daar een hema panquote:Op maandag 12 september 2011 19:08 schreef celc1us het volgende:
[ afbeelding ]
Mosseltijd! Recept hier
Het is zo'n Creuset panquote:Op maandag 12 september 2011 19:09 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
Lekker! Herken ik daar een hema pan
Wat is daar mis mee? En hoezo weer?quote:Op maandag 12 september 2011 20:18 schreef RobinOok het volgende:
Een pan voor de sier weer. T t t t t.
Robin is vannuh, een randje op je bord fotoshoppen mag, maar alles wat je fotografeert moet functioneel zijn en niet voor de sier. Valt iets voor te zeggen, heeft mijn voorkeur iig ook.quote:Op maandag 12 september 2011 21:39 schreef celc1us het volgende:
[..]
Wat is daar mis mee? En hoezo weer?
Hoezo? Je hebt die mosselen toch zeker niet in die pan bereid?quote:
moet je niet doen he! is nie goed voor je pan.quote:Op maandag 12 september 2011 21:47 schreef celc1us het volgende:
In die pan kan je ook mosselen koken heur.
ik gebruik altijd een soep pan. je zult ook wel speciale mosselpannen hebben maar daar eet ik het te weinig voor. en ik doe hele kleine beetjes per keer. de soeppan gebruik ik omdat het de breedste pan is die ik heb (op braadpan na maar da's ijzer)quote:Op maandag 12 september 2011 21:46 schreef MariaEtcetera het volgende:
Mosselen
Ik denk alleen niet dat ze in het pannetje passen idd Mijn mams had daar zo'n grote grijze pan voor, mosselen
Ha, een grijsgewolkte emaillen pan, zo heet zo'n ding als mn mams heeft is ook een soeppan geloof ik Zoals de rechter!quote:Op maandag 12 september 2011 21:56 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
ik gebruik altijd een soep pan. je zult ook wel speciale mosselpannen hebben maar daar eet ik het te weinig voor. en ik doe hele kleine beetjes per keer. de soeppan gebruik ik omdat het de breedste pan is die ik heb (op braadpan na maar da's ijzer)
Ik vind de sfeer van je foto's mooi, maar iets meer scherpte maakt het denk ik net ff aangenamer om naar te kijken. Ik twijfel nu steeds of mijn lenzen niet vies zijn of zoquote:Op maandag 12 september 2011 19:08 schreef celc1us het volgende:
[ afbeelding ]
Mosseltijd! Recept hier
nice!quote:Op maandag 12 september 2011 22:04 schreef MariaEtcetera het volgende:
[..]
Ha, een grijsgewolkte emaillen pan, zo heet zo'n ding als mn mams heeft is ook een soeppan geloof ik Zoals de rechter!
[ afbeelding ]
Functioneel fotograferen? Zoiets als een pasfoto?quote:Op maandag 12 september 2011 21:43 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
Robin is vannuh, een randje op je bord fotoshoppen mag, maar alles wat je fotografeert moet functioneel zijn en niet voor de sier. Valt iets voor te zeggen, heeft mijn voorkeur iig ook.
Whoa!quote:Op maandag 12 september 2011 19:08 schreef celc1us het volgende:
[ afbeelding ]
Mosseltijd! Recept hier
nee zoiets als, alles wat je ziet is authentiek en als het eruit ziet als eetbaar is het ook bedoeld om te eten en niet voor de sier. maar ok da's mijn uitleg, niet die van robin natuurlijk.quote:Op maandag 12 september 2011 22:32 schreef missy_c het volgende:
[..]
Functioneel fotograferen? Zoiets als een pasfoto?
hoewel ik er rationeel geen onderbouwing voor kan vinden ben ik het volledig met je eensquote:Op dinsdag 13 september 2011 00:32 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind het uitmaken omdat argeloze kijkers kunnen denken dat het normaal is dat je mosselen zo de pan uit komen zetten. Het is een popcorn.
Waarom serveren in een andere pan dan die waar je ze in klaarmaakte? Dat is toch raar?
Doe ze dan in een schaal, dan zal niemand denken dat je ze in die schaal hebt klaargemaakt.
hear hearquote:Op dinsdag 13 september 2011 00:32 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind het uitmaken omdat argeloze kijkers kunnen denken dat het normaal is dat je mosselen zo de pan uit komen zetten. Als een soort popcorn of zo.
Waarom serveren in een andere pan dan die waar je ze in klaarmaakte? Dat is toch raar?
Doe ze dan in een schaal, dan zal niemand denken dat je ze in die schaal hebt klaargemaakt.
dat dusquote:Op dinsdag 13 september 2011 12:05 schreef celc1us het volgende:
Als je een beetje slim bent, begrijp je wel dat het opgeleukt is voor de foto en dat het niet zo uit de pan of camera komt als "popcorn", zelfde geldt voor de kleuren en wit balans.
Ik vind hem wel erg mooiquote:Op maandag 12 september 2011 19:08 schreef celc1us het volgende:
[ afbeelding ]
Mosseltijd! Recept hier
Nou ja, ik denk dus van niet. Genoeg mensen die de eerste keer dat ze mosselen maken de pan (te) vol doen.quote:Op dinsdag 13 september 2011 12:05 schreef celc1us het volgende:
Als je een beetje slim bent, begrijp je wel dat het opgeleukt is voor de foto en dat het niet zo uit de pan of camera komt als "popcorn"
Dat is vaak niet het geval, maar het kan wel en zo hoort het eigenlijk ook. Ik denk dat ze het in een hele grote pan bereieden en dan serveren in iets anders, net als mijn mosselen.quote:Op dinsdag 13 september 2011 13:49 schreef RobinOok het volgende:
Ja, het oog wil ook wat, maar dat hoeft toch niet te botsen met de werkelijkheid?
En ook in restaurants vind ik het een enorme afknapper als ik bijvoorbeeld eten geserveerd krijg in een Chinese kleipot of Marokkaanse tajine waarin het overduidelijk niet is klaargemaakt.
Dat is niet lief.quote:Op dinsdag 13 september 2011 15:11 schreef RobinOok het volgende:
Ik hoef dat niet te vragen, dat zie ik zo ook wel.
En klagen doe ik niet, maar ik lach ze als het zo uitkomt wel effe uit ja.
Die wortels, dat is kunst hoor.quote:Op dinsdag 13 september 2011 15:27 schreef motorbloempje het volgende:
Zo'n brood en die debiele wortels in allerlei vormen die lekker hergebruikt worden bij de volgende zitting hoef ik ook niet hoor, gets!
Als ik een foto maak, wil ik dat die uitspringt tussen al die andere foto's op foodgawker, zodat mensen erop klikken en soms ziet het er gewoon beter uit als ik het ergens anders indoe.quote:Op dinsdag 13 september 2011 15:07 schreef Crack_ het volgende:
Nouja ik vind het ook wel raar, en volgens mij zijn jouw fotografeer skills wel zo goed dat je foto ook super mooi was geweest als je de foto had gemaakt in de pan waarin je je mosselen had klaar gemaakt .
Ik ben trouwens echt niet goed in fotograferen en dat vind ik zo jammer .. als ik nu een foto maak ziet het er niet zo smakelijk uit als dat het eigenlijk is..
quote:Op dinsdag 13 september 2011 16:31 schreef celc1us het volgende:
Ach mevrouw, er zijn denk ik echt maar 2 mensen die klagen dat het niet in die pan hoort of kan. Het zijn mossels, desnoods serveer ik het op een naakte vrouw!
Hoor ik daar een vrijwilliger?quote:Op dinsdag 13 september 2011 16:32 schreef MariaEtcetera het volgende:
[..]
Krijg je wel veel hits van, denk ik zo!
Ach en wat zal het, mosselen zijn nog steeds
Laten we dat maar niet doen, ga maar weer kekke foto's van etenswaar posten! Daar is dit topic ten slotte voorquote:Op dinsdag 13 september 2011 16:38 schreef celc1us het volgende:
[..]
Hoor ik daar een vrijwilliger?
-> Fotografen en modellen ontmoetingsplaats deel XIV
Een mossel in een mosselquote:Op dinsdag 13 september 2011 16:38 schreef celc1us het volgende:
[..]
Hoor ik daar een vrijwilliger?
-> Fotografen en modellen ontmoetingsplaats deel XIV
Ah, al iets meer scherpte op het gerecht zelf Netjes..quote:Op dinsdag 13 september 2011 23:10 schreef celc1us het volgende:
Ontopic:
Gewokte kip en gefotografeerd in een wok!
En recept hier
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |