Hoezo? Je hebt die mosselen toch zeker niet in die pan bereid?quote:
moet je niet doen he! is nie goed voor je pan.quote:Op maandag 12 september 2011 21:47 schreef celc1us het volgende:
In die pan kan je ook mosselen koken heur.
ik gebruik altijd een soep pan. je zult ook wel speciale mosselpannen hebben maar daar eet ik het te weinig voor. en ik doe hele kleine beetjes per keer. de soeppan gebruik ik omdat het de breedste pan is die ik heb (op braadpan na maar da's ijzer)quote:Op maandag 12 september 2011 21:46 schreef MariaEtcetera het volgende:
Mosselen
Ik denk alleen niet dat ze in het pannetje passen idd Mijn mams had daar zo'n grote grijze pan voor, mosselen
Ha, een grijsgewolkte emaillen pan, zo heet zo'n ding als mn mams heeft is ook een soeppan geloof ik Zoals de rechter!quote:Op maandag 12 september 2011 21:56 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
ik gebruik altijd een soep pan. je zult ook wel speciale mosselpannen hebben maar daar eet ik het te weinig voor. en ik doe hele kleine beetjes per keer. de soeppan gebruik ik omdat het de breedste pan is die ik heb (op braadpan na maar da's ijzer)
Ik vind de sfeer van je foto's mooi, maar iets meer scherpte maakt het denk ik net ff aangenamer om naar te kijken. Ik twijfel nu steeds of mijn lenzen niet vies zijn of zoquote:Op maandag 12 september 2011 19:08 schreef celc1us het volgende:
[ afbeelding ]
Mosseltijd! Recept hier
nice!quote:Op maandag 12 september 2011 22:04 schreef MariaEtcetera het volgende:
[..]
Ha, een grijsgewolkte emaillen pan, zo heet zo'n ding als mn mams heeft is ook een soeppan geloof ik Zoals de rechter!
[ afbeelding ]
Functioneel fotograferen? Zoiets als een pasfoto?quote:Op maandag 12 september 2011 21:43 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
Robin is vannuh, een randje op je bord fotoshoppen mag, maar alles wat je fotografeert moet functioneel zijn en niet voor de sier. Valt iets voor te zeggen, heeft mijn voorkeur iig ook.
Whoa!quote:Op maandag 12 september 2011 19:08 schreef celc1us het volgende:
[ afbeelding ]
Mosseltijd! Recept hier
nee zoiets als, alles wat je ziet is authentiek en als het eruit ziet als eetbaar is het ook bedoeld om te eten en niet voor de sier. maar ok da's mijn uitleg, niet die van robin natuurlijk.quote:Op maandag 12 september 2011 22:32 schreef missy_c het volgende:
[..]
Functioneel fotograferen? Zoiets als een pasfoto?
hoewel ik er rationeel geen onderbouwing voor kan vinden ben ik het volledig met je eensquote:Op dinsdag 13 september 2011 00:32 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind het uitmaken omdat argeloze kijkers kunnen denken dat het normaal is dat je mosselen zo de pan uit komen zetten. Het is een popcorn.
Waarom serveren in een andere pan dan die waar je ze in klaarmaakte? Dat is toch raar?
Doe ze dan in een schaal, dan zal niemand denken dat je ze in die schaal hebt klaargemaakt.
hear hearquote:Op dinsdag 13 september 2011 00:32 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind het uitmaken omdat argeloze kijkers kunnen denken dat het normaal is dat je mosselen zo de pan uit komen zetten. Als een soort popcorn of zo.
Waarom serveren in een andere pan dan die waar je ze in klaarmaakte? Dat is toch raar?
Doe ze dan in een schaal, dan zal niemand denken dat je ze in die schaal hebt klaargemaakt.
dat dusquote:Op dinsdag 13 september 2011 12:05 schreef celc1us het volgende:
Als je een beetje slim bent, begrijp je wel dat het opgeleukt is voor de foto en dat het niet zo uit de pan of camera komt als "popcorn", zelfde geldt voor de kleuren en wit balans.
Ik vind hem wel erg mooiquote:Op maandag 12 september 2011 19:08 schreef celc1us het volgende:
[ afbeelding ]
Mosseltijd! Recept hier
Nou ja, ik denk dus van niet. Genoeg mensen die de eerste keer dat ze mosselen maken de pan (te) vol doen.quote:Op dinsdag 13 september 2011 12:05 schreef celc1us het volgende:
Als je een beetje slim bent, begrijp je wel dat het opgeleukt is voor de foto en dat het niet zo uit de pan of camera komt als "popcorn"
Dat is vaak niet het geval, maar het kan wel en zo hoort het eigenlijk ook. Ik denk dat ze het in een hele grote pan bereieden en dan serveren in iets anders, net als mijn mosselen.quote:Op dinsdag 13 september 2011 13:49 schreef RobinOok het volgende:
Ja, het oog wil ook wat, maar dat hoeft toch niet te botsen met de werkelijkheid?
En ook in restaurants vind ik het een enorme afknapper als ik bijvoorbeeld eten geserveerd krijg in een Chinese kleipot of Marokkaanse tajine waarin het overduidelijk niet is klaargemaakt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |