Dit moet ik proberen! Klinkt erg goed. Oh, en n0a, die panna cotta ziet er heerlijk uitquote:Op woensdag 31 augustus 2011 11:34 schreef minilot het volgende:
Het is ook echt heel makkelijk te doen, én supergoedkoop.. Een liter dikke Griekse yoghurt geeft ongeveer driekwart liter roomkaas, en het is tien keer lekkerder dan roomkaas uit een kuipje!
Comfort foodquote:Op woensdag 31 augustus 2011 00:20 schreef cinnamon_M het volgende:
Crappy telefoonfoto want haast want had vanavond nog vergadering, maar:
[ afbeelding ]
Pompoenrisotto met salie, pijnboompitten en parmezaan. Hadden er een salade met gebakken paddestoelen, verse peterselie en balsamicodressing naast.
Jaa, idd!quote:
Nee joh, dat was alleen maar voor decoratie, als het helpt...quote:Op woensdag 31 augustus 2011 21:57 schreef RobinOok het volgende:
Biefstuk met rauwe champignons en tomaten?
Nou, dat zal lekker geweest zijn.
Doe mij die risotto maar.
Wat ik me nou steeds afvraag he... Ik vind dat je prachtige foto's maakt, maar is je eten niet allang koud tegen de tijd dat het op je bord komt? Ik ben sowieso van het type "het is nu warm en zoals het bedoeld is dus nú eten", maar als ik echt de tijd neem om een goede (voor zover ik dat kan ) foto te nemen is het gewoon lauw als ik ga eten... Hoe doe je dat?quote:Op woensdag 31 augustus 2011 22:16 schreef celc1us het volgende:
[..]
Nee joh, dat was alleen maar voor decoratie, als het helpt...
Ik kan daar persoonlijk niet zo heel erg goed tegen, decoratie enkel voor de decoratie. Als je iets op je bord of in dit geval plank legt moet 't eetbaar zijn. Zo'n takje rozemarijn kan ook echt niet. ;-)quote:Op woensdag 31 augustus 2011 22:16 schreef celc1us het volgende:
[..]
Nee joh, dat was alleen maar voor decoratie, als het helpt...
Hier ben ik het erg mee eens. Irrelevante fotogarnituur, daar krijg ik per direct minder trek in het gerecht van.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 23:56 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik kan daar persoonlijk niet zo heel erg goed tegen, decoratie enkel voor de decoratie. Als je iets op je bord of in dit geval plank legt moet 't eetbaar zijn. Zo'n takje rozemarijn kan ook echt niet. ;-)
Of 't moet een mes, servetje of kommetje of zo zijn, maar zo'n tomaat, dan denk ik alleen maar "wat doet zo'n ongewassen tomaat en die vieze champignons nou op die plank in die bloedsappen?"
Maar goed, ik ben een zeurpiet.
De lens die op de camera zit (is wel een degelijke Leica lens); ik heb er geen losse lenzen bij. Het is ook geen spiegelreflex, het was een jaar of 5 geleden zeg maar de beste camera die ik kon kopen in het niet-spiegelreflex-segment (spiegelreflex was te duur). Nu ik erover nadenk, ik kan mijn diafragma instellen van F2.8-F8, en dat is volgens mij eigenlijk best prima en moet me wel in staat stellen om met een lage scherpte-diepte te fotograferen? Het ligt wederom eerder aan mijn fotokunsten vrees ik nu Ik las ergens dat wanneer je inzoomt met groot diafragma het effect van lage scherpte-diepte nog sterker is, klopt dat?quote:Op donderdag 1 september 2011 07:05 schreef celc1us het volgende:
Ja, het ziet er een beetje raar uit misschien, maar het staat op foodgawker :p
@cinnamon, ligt dus aan je lens he, wat gebruik je?
Mee eens! Ik maak dan ook eigenlijk alleen foto's van opgemaakte borden met daarop dat wat er ook daadwerkelijk gegeten wordt: wysiwyg!quote:Op woensdag 31 augustus 2011 23:56 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik kan daar persoonlijk niet zo heel erg goed tegen, decoratie enkel voor de decoratie. Als je iets op je bord of in dit geval plank legt moet 't eetbaar zijn. Zo'n takje rozemarijn kan ook echt niet. ;-)
Of 't moet een mes, servetje of kommetje of zo zijn, maar zo'n tomaat, dan denk ik alleen maar "wat doet zo'n ongewassen tomaat en die vieze champignons nou op die plank in die bloedsappen?"
Maar goed, ik ben een zeurpiet.
Ik sluit me in deze trouwens bij jullie aan, mee eensquote:Op donderdag 1 september 2011 09:31 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Mee eens! Ik maak dan ook eigenlijk alleen foto's van opgemaakte borden met daarop dat wat er ook daadwerkelijk gegeten wordt: wysiwyg!
Was t al van plan voor mn verjaardag te maken maar na deze post kon ik echt niet meer omheen, gisteravond een emmertje griekse yoghurt van de lidl in een theedoek geschept. Ben benieuwd!quote:Op woensdag 31 augustus 2011 11:34 schreef minilot het volgende:
Het is ook echt heel makkelijk te doen, én supergoedkoop.. Een liter dikke Griekse yoghurt geeft ongeveer driekwart liter roomkaas, en het is tien keer lekkerder dan roomkaas uit een kuipje!
domme vraag misschien maar daar gaat het je om?quote:Op donderdag 1 september 2011 07:05 schreef celc1us het volgende:
Ja, het ziet er een beetje raar uit misschien, maar het staat op foodgawker :p
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |