Je hebt gelijk, maar dat even terzijdequote:
Als ik veganisten op bezoek krijgen mogen ze zelf cakedeegwaar meenemen. Pound cake is minstens 9x lekkerder.quote:Op vrijdag 5 augustus 2011 19:21 schreef Isegrim het volgende:
Ik vind het juist erg leuk dat Erasmo dat recept zelf even wil testen.Ook leuk voor als je een keer een veganist op visite krijgt.
Ja. Ik heb echt zo objectief mogelijk beoordeeld maar het is gewoon minder lekker dan normale cake.quote:Op vrijdag 5 augustus 2011 20:47 schreef prinseszondererwt het volgende:
Dus je hebt het al geproefd?
Leuk dat je het geprobeerd hebt!quote:Op zaterdag 6 augustus 2011 00:54 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Ja. Ik heb echt zo objectief mogelijk beoordeeld maar het is gewoon minder lekker dan normale cake.
jij hebt de smaak van Goreng zoals bij de Chinees te pakken gekregen? recept pleeaaassseee!quote:Op zaterdag 6 augustus 2011 22:42 schreef Roze_Marijn het volgende:
Mihoen Goreng ... was goed gelukt
[ afbeelding ]
oooeeehh lekker zeg, krijg er honger van!quote:Op maandag 8 augustus 2011 22:43 schreef Redcoon het volgende:
Gegrilde Ribeye met chimichurri saus. Ter afleiding wat rijst en peultjes, maar had eigenlijk niet gehoeven! Was best tevreden met de grillstreepjes, maar die zijn alleen op 't voorste stukkie vlees te zien. Had wat roder gemogen, maar die lapjes van 1cm slaan zo door.
[ afbeelding ]
Thanks!quote:Op maandag 8 augustus 2011 23:40 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
oooeeehh lekker zeg, krijg er honger van!
Dat moest ik even Googlen.quote:Op dinsdag 9 augustus 2011 20:45 schreef Roze_Marijn het volgende:
Thx!
Vandaag Arancini gemaakt, veel werk maar zeker de moeite
Op basis van de ingrediënten ongetwijfeld heel lekker. Maar de kleur doet me eerder aan iets denken dat uit de hond van de overburen komt... Maar dat weerhoud me er niet van om dat recept ook een keer uit te proberen.quote:Op donderdag 11 augustus 2011 21:15 schreef minilot het volgende:
Om even in de vegan-discussie te springen, ik probeer daar uit nieuwsgierigheid ook nogal 'es iets mee, maar dat recept voor cake leek me inderdaad niet zo heel smakelijk. Maar het kán soms juist heel goed uitpakken... Toevallig maakte ik vorige maand veganistische brownies (die óók nog eens rauw waren) van tot poeder vermalen noten, cacao, kleverige (en heeeeeerlijk) medjool-dadels en nog wat andere zaken en dat was dan wél weer idioot lekker. Het moet denk ik vooral op eigen kracht kloppen, er moeten niet allerlei substituten voor dierlijke producten in zitten.. Ik zal het recept eens opsnorren!
Even een foto, al is het nogal donker buiten én is de tl-buis in mijn keuken ermee opgehouden en heb ik nu alleen nog een flets peertje. Zucht. Nou ja, hierbij, net in het potje gelepeld...
[ afbeelding ]
Niet al te zoete maar wél erg lekkere Cashewnoten-chocolade-karamelpasta!![]()
![]()
- Eerst een kwart blikje gecondenseerde melk onder af en toe roeren ingekookt tot karamelsaus.
- Cashewnoten 'n beetje roosteren door ze tien minuten in de oven op 180 graden te stoppen, dan met veel geduld pureren in een keukenmachine totdat het de consistentie heeft van gladde pindakaas.
- Extra pure chocolade au bain marie smelten, karamelsaus erdoor kloppen, dit bij cashews in keukenmachine gieten.
- Beetje vanille-extract erbij, snuf zout erbij, nog een keer pureren, klaar!
Bij daglicht heeft het ongeveer de kleur van Nutella.quote:Op donderdag 11 augustus 2011 21:20 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Op basis van de ingrediënten ongetwijfeld heel lekker. Maar de kleur doet me eerder aan iets denken dat uit de hond van de overburen komt... Maar dat weerhoud me er niet van om dat recept ook een keer uit te proberen.
leuk hé, dat toktok geluidje?quote:Op maandag 15 augustus 2011 15:01 schreef DarkElf het volgende:
Net 2 broden gebakken naar Toscaans recept, t ruikt erg lekker en ze klinken mooi hol.
[ afbeelding ]
Die eten we vanavond bij ons avondeten. (eentje, de ander vries ik in)
Alleen als je op die link klikt ga je naar receptenboek.nl en niet jouw receptquote:Op woensdag 17 augustus 2011 23:27 schreef celc1us het volgende:
Foodgawker heeft mn foto gepubliceerd![]()
Recept hier:
http://www.mijnreceptenbo(...)ans-brood-13175.html
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |