Ehm... huh? nee, dat staat hier níet op de verpakking.quote:Op zondag 11 september 2011 14:32 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Ingredients
Brown Flour (50% Wholemeal Flour, 50% White Flour), Water, Dried Skimmed Milk, Yeast, Vegetable Oil, Dextrose, Salt, Barley Malt Flour, Emulsifiers E472e, E471, Soya Flour, Sugar, Preservative Calcium Propionate (Added To Inhibit Mould Growth), Flour Treatment Agent Ascorbic Acid (Vitamin C), Malt Extract.
Dat is volgens mij nog een stuk donkerder idd.quote:Op zondag 11 september 2011 14:27 schreef RobinOok het volgende:
Ziet er toch gewoon uit als volkoren? En niet als dat gekleurde oerbrood?
Ik heb de afgelopen week iets van 5x crumble gegeten... Geniet van je appelcrumble!quote:Op zondag 11 september 2011 19:17 schreef LieLie het volgende:
Dankjullie, Motorbloempje en cinnamon_M
MoBlo, hoe was de structuur van je brood nu? Ik kan me helemaal de lekkere geur van vers brood voorstellen.
En crea bezig cinnamon, appelperzikcrumble, dat is ook een lekkere combi. Heb nu een soort van applecrumble in de oven staan
quote:Op zondag 11 september 2011 19:22 schreef motorbloempje het volgende:
Het lijkt op de foto wat compact, was het ook wel, maar niet op een 'vervelende' manier, zeg maar.. Hij was ook helemaal niet droog.
De geur was echt heerlijk, zoals bij 'n échte bakker... en meer dan roomboter hoefde er van mij ook niet op. Héérlijk!
Het zag er nogal blauwig uit. Was nieuwsgierig dus ff aangepast. Lekker heurquote:Op zondag 11 september 2011 19:26 schreef cinnamon_M het volgende:
Kleuren aangepast? Ziet er wel stukken beter uit. Was lelijke flits-foto. En ik ben altijd te lui om mijn foto's te bewerken.... Anyway, thanks
Dat ziet er lekker uit! Zou je het recept kunnen posten? Alvast bedankt!quote:Op zondag 11 september 2011 19:11 schreef cinnamon_M het volgende:
Even een update van wat ik gegeten heb de afgelopen tijd (was steeds te lui om de foto's van mijn camera op de pc te zetten ):
..
Penne met ragú van lam
Lekker! Herken ik daar een hema panquote:Op maandag 12 september 2011 19:08 schreef celc1us het volgende:
[ afbeelding ]
Mosseltijd! Recept hier
Het is zo'n Creuset panquote:Op maandag 12 september 2011 19:09 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
Lekker! Herken ik daar een hema pan
Wat is daar mis mee? En hoezo weer?quote:Op maandag 12 september 2011 20:18 schreef RobinOok het volgende:
Een pan voor de sier weer. T t t t t.
Robin is vannuh, een randje op je bord fotoshoppen mag, maar alles wat je fotografeert moet functioneel zijn en niet voor de sier. Valt iets voor te zeggen, heeft mijn voorkeur iig ook.quote:Op maandag 12 september 2011 21:39 schreef celc1us het volgende:
[..]
Wat is daar mis mee? En hoezo weer?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |