Lekker!quote:Op zondag 13 maart 2011 16:52 schreef FutureFairytale het volgende:
ik ga vnv uit eten bij de eerste aanleg
nog niet helemaal...quote:Op zondag 13 maart 2011 17:01 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Lekker!
Weet je al wat je gaat nemen??
Ik krijg honger van die menu-kaartquote:Op zondag 13 maart 2011 16:52 schreef FutureFairytale het volgende:
ik ga vnv uit eten bij de eerste aanleg
Is dat alles ?quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
![]()
![]()
Misschien heb ik je op een idee gebracht.
Vrijdag at ik (uit) een smakeloze aard soep met te grof gesneden preiringetjes erdoor.
Dit was veéél lekkerder. Moedig van mij om het dan toch te maken.
Heb 'n studiebeurs gekregen en kan nu een jaar in Kingston-upon-Hull studerenquote:Op zondag 13 maart 2011 18:47 schreef Bluezz het volgende:
Ziet er lekker uit Annexx!
Wat heb je te vieren moblo?
Wow en voor een heel jaar !!! gefeliciteerd.quote:Op zondag 13 maart 2011 21:29 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Heb 'n studiebeurs gekregen en kan nu een jaar in Kingston-upon-Hull studeren
terugverhuizen staat niet direct in de planningquote:Op zondag 13 maart 2011 22:07 schreef AnneX het volgende:
[..]
Wow en voor een heel jaar !!! gefeliciteerd.
Er zijn vast nog heel wat beren op de weg en dat gaan jullie maar mooi meemaken.
beren als in verhuizen en wonen en bijbanen en terugverhuizen en afstuderen etc.etc.
Het wordt een zelfgemaakte preisoep (prei gisteren uit de tuin gehaald) met een meergranenstokbrood, zelfgemaakte hamburger en een salade van ijsbersla, ui, ei, komkommer, tomaat, augurk enz....quote:Op maandag 14 maart 2011 11:01 schreef uniekhoorn het volgende:
Vanavond gegrilde biefstuk met ui met dop/wort. en/of rode kool.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Stoer! En je hebt helemaal gelijk. Gaan en zien hoe het looptquote:Op maandag 14 maart 2011 07:54 schreef motorbloempje het volgende:
terugverhuizen staat niet direct in de planningwe zeggen de huur op, gaan weg en zien wel of we terugkomen. Ik ga daar mijn 3e studiejaar doen en dus Bachelor (die ik officieel nog in Nijmegen 'haal' dus), en dan in dat jaar even ass kicken zodat ze me een aanbod doen voor 'n masterprogramma
OT: thee en zo een omeletje
jezusmina hoe krijg je het wegquote:Op woensdag 16 maart 2011 15:16 schreef uniekhoorn het volgende:
Vanochtend een hotelontbijt bestaande uit 5 boterhammen, 2 pistoletjes, cruesli, chocobroodje enz.
Straks nog wat preisoep, gekookt eitje en een vers pistoletje
quote:Op woensdag 16 maart 2011 18:06 schreef theKiD het volgende:
Zometeen een verse groente/vermicelli soepjeAltijd lekker en supermakkelijk
* mascara-klodder vertrekt nu richting huisje van renzellquote:Op woensdag 16 maart 2011 19:02 schreef renzell het volgende:
Net een grote pan paella gemaakt met kip en zeevruchten!Heerlijk wit wijntje erbij. Mjum.
quote:Op woensdag 16 maart 2011 19:04 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
* mascara-klodder vertrekt nu richting huisje van renzelldas veul beter dan zuurkoolstamp
zo tof!!! Gefeliciteerd!quote:Op zondag 13 maart 2011 21:29 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Heb 'n studiebeurs gekregen en kan nu een jaar in Kingston-upon-Hull studeren
Alleen slagroom? Of wel ergens op of in?quote:Op vrijdag 18 maart 2011 11:58 schreef _Loki het volgende:
Slagroom.
Ja, echt. Zelfgeklopte slagroom. Ik voel me ongezond
Nope, alleen slagroomquote:Op vrijdag 18 maart 2011 12:25 schreef SophieL het volgende:
[..]
Alleen slagroom? Of wel ergens op of in?
Klinkt goed!quote:Op vrijdag 18 maart 2011 16:42 schreef renzell het volgende:
Een salade van geroosterde pompoen, rode ui en cherrytomaatjes uit de oven met wat oregano, cayennepeper, olie, zout en peper er overheen Daarbij rucola en jonge bladsla, witte boontjes, geitenkaas en een korianderdressing. En dan nog een focacia met pesto en tomaat.
Het was ook goed!quote:
quote:Op zaterdag 19 maart 2011 19:50 schreef Zo-is-dat het volgende:
Wok to go, kip met knoflook zoetzure saus
Hebben wij vrijdag gedaan, slalalade met gegrillde baby calamaris, en als hoofdgerecht sardientjes van de grillquote:
was da?quote:Op zondag 20 maart 2011 13:37 schreef Alopex het volgende:
Een wrap met creamcheese en tuinkruiden, kipfilet, een dun laagje sriracha, sla en tauge.
Sriracha is een thaise chilisaus met de consistentie van ketchup; scherp met een zoetig tinteltje.quote:Op zondag 20 maart 2011 14:10 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
was da?
OT: thee en een sinaasappel. nu begin ik trek te krijgen dus maar een eitje koken voor op een bolletje
klinkt lekker!quote:Op zondag 20 maart 2011 16:04 schreef Alopex het volgende:
[..]
Sriracha is een thaise chilisaus met de consistentie van ketchup; scherp met een zoetig tinteltje.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sriracha_sauce
appelmoes!quote:Op zondag 20 maart 2011 19:31 schreef Fraulein het volgende:
kweenie wadk op mn patatje moetiemand suggesties?
geeft niks toch?quote:Op zondag 20 maart 2011 20:11 schreef Bienelientjee het volgende:
Moeders wilde niet koken (ik ook niet), pizza dus maar!
quote:Op maandag 21 maart 2011 09:50 schreef Miss-MacPhisto het volgende:
Net een verrassingsontbijtje voor vriend gemaakt. Bagel met creamcheese en gerookte zalm, croissantjes, mini stolletje, gekookt eitje, jus en koffie.
Nee, ik mocht zelf ook mee eten!quote:Op maandag 21 maart 2011 10:01 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
mag je zelf ook mee-eten of is alles voor bassie?
Ben jaren terug, denk dak een kidje van jaar of 12 was, bij iemand geweest die zijn zelfgemaakte soep zat te eten. Wij kregen ook een groot bord.. Waren zijn soepballen, serieus zo groot als een biljartbal. Denk dat hij een ruime 1,5 kilo alleen al aan gehakt in zijn soep had zittenquote:Op maandag 21 maart 2011 11:55 schreef Cyntiaa het volgende:
Lunch : Broodjes met kaas![]()
Avondeten : Soep gemaakt door mamma en gehaktbal.. Beetje vreemde combi
quote:Op maandag 21 maart 2011 16:01 schreef theKiD het volgende:
Ik ga vanavond de terrorpasta van PierreTT proberen
Zelfs zonder siroop/honing is die nog lekker dusquote:Op maandag 21 maart 2011 19:31 schreef tomaat52 het volgende:
Dilemma... zal ik Griekse yoghurt halen en daar wat siroop in doen?Ik moet snel zijn, om 20:00 gaat de C1000 dicht.
Siroop of bedoel je honing?quote:Op maandag 21 maart 2011 19:31 schreef tomaat52 het volgende:
Dilemma... zal ik Griekse yoghurt halen en daar wat siroop in doen?Ik moet snel zijn, om 20:00 gaat de C1000 dicht.
ooh wat leuk! is idd leuke traktatie! als je een gasstel daar hebt om op te warmen, waarom niet?quote:Op maandag 21 maart 2011 19:41 schreef Tezz het volgende:
Op mijn fornuis staat runderbouillon te trekken voor een pan verse boerengroentesoep (morgen trakteren op het werk: eens een keer wat anders dan cake, taart of soesjes).
quote:Op maandag 21 maart 2011 16:01 schreef theKiD het volgende:
Ik ga vanavond de terrorpasta van PierreTT proberen
quote:
Geheim godenvoedsel, waarvan ik de receptuur alleen heb doorgegeven aan theKiDquote:
quote:Op maandag 21 maart 2011 20:18 schreef PierreTT het volgende:
[..]
[..]
[..]
Geheim godenvoedsel, waarvan ik de receptuur alleen heb doorgegeven aan theKiD
We hebben zo'n electrische kookplaat, dus dat is goed te doen!quote:Op maandag 21 maart 2011 19:56 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ooh wat leuk! is idd leuke traktatie! als je een gasstel daar hebt om op te warmen, waarom niet?
over smaak valt niet te twistenquote:
quote:Op dinsdag 22 maart 2011 10:30 schreef rubje het volgende:
Gisteravond onderstaande gegeten.![]()
![]()
[ afbeelding ]
Gek genoeg vond ik het laatst wel lekker met een mik suiker doorquote:Op dinsdag 22 maart 2011 19:04 schreef motorbloempje het volgende:
overmaizenapapjes
valt zeker weten wel te twisten.
Ik ruik hier een nieuw topic: Wat zijn jou voedseltrauma's?quote:Op dinsdag 22 maart 2011 19:28 schreef motorbloempje het volgende:
de horror van witlof en andijvie in een maizenapapje.. echt.. m'n vader is een schat, en m'n moeder kan überhaupt niet koken, maar... gátverdamme zeg..![]()
![]()
M'n oma deed dat ook altijd..![]()
Try this:quote:Op dinsdag 22 maart 2011 20:18 schreef JanPiraat het volgende:
vandaag ga ik het Algemeen Dagblad opeten
Wat verschilt dat van een gewoon broodje hamburger?quote:
Heb de hamburgers gekruid met o.a. pesto, geserveerd op een ciabatta met aioli, gegrilde paprika, rucola, gebakken ui en ketchup. Erbij een salade caprese gegeten.quote:Op dinsdag 22 maart 2011 22:11 schreef SophieL het volgende:
[..]
Wat verschilt dat van een gewoon broodje hamburger?
feliquote:Op woensdag 23 maart 2011 08:56 schreef FutureFairytale het volgende:
ontbijt; thee en een koffiebroodje. En er komt nog veel meer lekkers vandaag want jarig
Ik snap ook niet wat er smerig aan is en maizena werd nooit gebruikt altijd boter bloem en melkquote:Op woensdag 23 maart 2011 00:19 schreef Lyriella het volgende:
maizenapapjes maakte moeders altijd met bloem ^^ geen idee of het anders is, maar ik heb het altijd yummy gevonden.
ja, dan is het dus geen maizenapapjequote:Op woensdag 23 maart 2011 00:19 schreef Lyriella het volgende:
maizenapapjes maakte moeders altijd met bloem ^^ geen idee of het anders is, maar ik heb het altijd yummy gevonden.
Congratz FFquote:Op woensdag 23 maart 2011 08:56 schreef FutureFairytale het volgende:
ontbijt; thee en een koffiebroodje. En er komt nog veel meer lekkers vandaag want jarig
aparte combiquote:Op woensdag 23 maart 2011 15:00 schreef uniekhoorn het volgende:
Gefeliciteerd FFTHoe jong ben je geworden?
Net een grote granny smith op, bij de Lidl vandaan, ze zijn echt heerlijk.
Voor vanavond??? Heb echt geen inspiratie, ga zo maar even naar de C1000
Het wordt: spruitjes, rijst, gebakken lever met spekjes/ui/champignons met een komkommersalade.
26.... toen ik zo jong was.......quote:Op woensdag 23 maart 2011 16:26 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
aparte combioh en ik ben 26 geworden
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |