Blijkbaar had super de boer aan het begin van het jaar wél een aanbieding van 99ct voor een kilo bananen?quote:Op donderdag 15 juli 2010 17:45 schreef Wijze_appel het volgende:
[..]
Een kilo? Ik meende minimaal een ¤ 1,70. Volgens mij heb ik ze nog niet goedkoper gezien. Kan er een dubbeltje naast zitten. Maar ¤ 0,99 per kilo? No way![]()
En ik heb verstand van bananen. Ik gebruik die dingen dagelijks voor in de ijsjes, als prak in de yoghurt, geperst met andere vruchten, ik maak er dipsaus van, stukjes voor in de cake, was mijn kleding ermee, smeer het op mijn huid tegen de muggen, en soms eet ik er wel eens zomaar eentje op.
Inderdaad. En moet je eens zien tot wanneer die actie geldig is: aanbieding van 19-04-2010 tot 10-20-2010quote:Op vrijdag 16 juli 2010 11:11 schreef fruityloop het volgende:
[..]
Blijkbaar had super de boer aan het begin van het jaar wél een aanbieding van 99ct voor een kilo bananen?
Dus die aanbieding heeft nooit bestaan?quote:Op vrijdag 16 juli 2010 12:43 schreef Wijze_appel het volgende:
[..]
Inderdaad. En moet je eens zien tot wanneer die actie geldig is: aanbieding van 19-04-2010 tot 10-20-2010
Zeg ik dat? Of zei ik "inderdaad"?quote:Op vrijdag 16 juli 2010 12:49 schreef 1-of-6Billion het volgende:
[..]
Dus die aanbieding heeft nooit bestaan?
Tikfouten daar gelaten, die aanbiedingen zijn er echt wel. De plus had ze ergens in mei ook voor 99ct, en de AH ook meen ik. Het zal van het seizoen en de oogst afhangen, maar de aanbiedingen zijn er echt wel. Loop maar eens de markt op.quote:Op vrijdag 16 juli 2010 12:43 schreef Wijze_appel het volgende:
[..]
Inderdaad. En moet je eens zien tot wanneer die actie geldig is: aanbieding van 19-04-2010 tot 10-20-2010
Snap. Maar wel een leuke tikfout bij alle acties trouwens.quote:Op vrijdag 16 juli 2010 13:44 schreef fruityloop het volgende:
[..]
Tikfouten daar gelaten, die aanbiedingen zijn er echt wel. De plus had ze ergens in mei ook voor 99ct, en de AH ook meen ik. Het zal van het seizoen en de oogst afhangen, maar de aanbiedingen zijn er echt wel. Loop maar eens de markt op.
Ik weet niet of je het verkopen van fruit voor dumpprijzen, waardoor je eigenlijk wel zeker weet dat de boer er geen fatsoenlijke prijs voor gekregen kan hebben, moet bestempelen als "super".quote:Op vrijdag 16 juli 2010 14:18 schreef Wijze_appel het volgende:
[..]
Maar goed, dit soort acties zijn dan wel super.
Je vergeet de klanten die op die aanbiedingen in gaan.quote:Op vrijdag 16 juli 2010 14:21 schreef Tijn het volgende:
[..]
Ik weet niet of je het verkopen van fruit voor dumpprijzen, waardoor je eigenlijk wel zeker weet dat de boer er geen fatsoenlijke prijs voor gekregen kan hebben, moet bestempelen als "super".
Dus ik moet het veroordelen om een punt maken voor die boeren? Voel eens aan je hoofd.quote:Op vrijdag 16 juli 2010 14:21 schreef Tijn het volgende:
[..]
Ik weet niet of je het verkopen van fruit voor dumpprijzen, waardoor je eigenlijk wel zeker weet dat de boer er geen fatsoenlijke prijs voor gekregen kan hebben, moet bestempelen als "super".
Searle heeft het meeste onderzoek gedaan? Dat is niet zo heel raar aangezien Searle het bedrijf dat de stof ontdekt/gemaakt heeft. (als anti-maagzweermedicijn..)quote:Op vrijdag 16 juli 2010 11:10 schreef Jungpionier het volgende:
[..]
http://www.rense.com/general33/legal.htm (hun bronnen staan onderaan)
Je kan de grote rol zien die Searle hier speelde. Zij hebben het meeste onderzoek gedaan. Zie ook de rol van Donald Rumsfeld in 1977...
Typisch...quote:Op vrijdag 16 juli 2010 08:18 schreef fruityloop het volgende:
[..]
Ik heb antwoord!!Ziehier de integrale tekst van dat antwoord.
[..]
Voor een academisch onderzoeker toch wel wat een summier verhaal, zulke gegevens zouden toch op zijn minst ergens op een server van zijn werkgever, dat instituut xxxxxx moeten staan? Daarnaast is het blijkbaar te veel moeite om fatsoenlijk de mail af te sluiten.![]()
We hebben hier dus een, volgens die site, doctor met baanbrekend onderzoek waar vooral de tegenstanders van zoetstoffen van alles aan ophangen, echter is die niet te vinden bij het instituut waar hij zou moeten werken, heeft hij enkel een aol adres wat iedereen kan openen onder welke naam dan ook, én wordt deze doctor alleen genoemd op de bekende anti-aspartaam sites, die uiteraard allemaal naar elkaar verwijzen als bron.
Je probeert op deze manier het even te herstellen met een hamburger ? Ook dat zal het lichaam niet pikken denk ik; het lichaam wil echt vet en natuurlijke mineralen; geen junk en toevoegingen.quote:Op donderdag 15 juli 2010 19:16 schreef Lavenderr het volgende:
[..]
Ja, ben ik met je eens, maar juist door die scheefgetrokken voedsel-behoefteregulering kan men naar calorierijk voedsel grijpen.
Goedkopere werkkrachten en goedkopere landbouwgrond, schat ik.quote:Op woensdag 7 juli 2010 18:02 schreef Lavenderr het volgende:
[..]
Planten ze asperges in Peru?? Waarom? Te weinig ruimte hier?
quote:Op vrijdag 16 juli 2010 19:21 schreef Sessy het volgende:
[..]
Goedkopere werkkrachten en goedkopere landbouwgrond, schat ik.
En werkeloosheid hier en een watertekort daar.quote:Op vrijdag 16 juli 2010 19:31 schreef Lavenderr het volgende:
[..]
Zou kunnen ja.
Dan hebben beide landen er profijt van. Werkgelegenheid daar en voordeliger voor hier.
Ja, zo wordt het ons voorgespiegeld.quote:Op vrijdag 16 juli 2010 19:31 schreef Lavenderr het volgende:
[..]
Zou kunnen ja.
Dan hebben beide landen er profijt van. Werkgelegenheid daar en voordeliger voor hier.
quote:Op vrijdag 16 juli 2010 19:33 schreef Bankfurt het volgende:
[..]
Ja, zo wordt het ons voorgespiegeld.
Tenminste als we er in willen trappen.
Ze willen van de wereld 1 groot Brazilie maken.quote:Op vrijdag 16 juli 2010 19:35 schreef Lavenderr het volgende:
[..]
Maar het kán toch? Waarom zouden ze het anders doen?
quote:Op vrijdag 16 juli 2010 19:43 schreef Bankfurt het volgende:
[..]
Ze willen van de wereld 1 groot Brazilie maken.
Carnaval, voetbal, vrije sex, 3 wereld junk-cultuur, multi-cultureel, veel criminaliteit, en veel ongedierte.
En wat is het verschil, chemisch gezien, tussen echt vet en nepvet? Wat is, chemisch gezien, het verschil tussen natuurlijke mineralen en niet-natuurlijke mineralen? Zitten er geen mineralen in junkfood? De toevoegingen die in junkfood zitten, zitten die niet in normaal voedsel? En over welke toevoegingen heb je het dan?quote:Op vrijdag 16 juli 2010 18:54 schreef Bankfurt het volgende:
[..]
Je probeert op deze manier het even te herstellen met een hamburger ? Ook dat zal het lichaam niet pikken denk ik; het lichaam wil echt vet en natuurlijke mineralen; geen junk en toevoegingen.
Glucose-fructosesyroop. http://www.princeton.edu/main/news/archive/S26/91/22K07/quote:Op vrijdag 16 juli 2010 21:59 schreef Snapcount2 het volgende:
[..]
En wat is het verschil, chemisch gezien, tussen echt vet en nepvet? Wat is, chemisch gezien, het verschil tussen natuurlijke mineralen en niet-natuurlijke mineralen? Zitten er geen mineralen in junkfood? De toevoegingen die in junkfood zitten, zitten die niet in normaal voedsel? En over welke toevoegingen heb je het dan?
Weet je wat er gebeurt zodra je lichaam suiker begint te verteren? Het wordt afgebroken in: glucose en fructose. Dus wat een verrassing, zodra je ratten hoeveelheden glucose en fructose geeft, worden ze dik!! Daar hadden we echt een onderzoek van een universiteit voor nodig.quote:Op zaterdag 17 juli 2010 06:55 schreef Sessy het volgende:
[..]
Glucose-fructosesyroop. http://www.princeton.edu/main/news/archive/S26/91/22K07/
Als je de pagina hebt gelezen, heb je ook gelezen dat de ratten die net zo veel calorieen binnenkregen met suiker NIET net zo dik werden als de ratten die net zo veel calorieen binnenkregen met glucose-fructosestroop. Ook werden ratten die dezelfde calorieen met vet binnenkregen niet dik. En dat is nu precies de grap. Er waren eerder ook al statistische onderzoeken op mensen die in dezelfde richting wijzen als dit onderzoek t.o.v. glucose-fructosestroop, het zijn niet alleen de ratten die dik worden.quote:Op zaterdag 17 juli 2010 11:18 schreef Snapcount2 het volgende:
[..]
Weet je wat er gebeurt zodra je lichaam suiker begint te verteren? Het wordt afgebroken in: glucose en fructose. Dus wat een verrassing, zodra je ratten hoeveelheden glucose en fructose geeft, worden ze dik!! Daar hadden we echt een onderzoek van een universiteit voor nodig.
Wel eens friet uit oudbakken olie gegeten ?quote:Op vrijdag 16 juli 2010 21:59 schreef Snapcount2 het volgende:
[..]
En wat is het verschil, chemisch gezien, tussen echt vet en nepvet?
Jij moet blijkbaar nog heel veel leren over gezonde voeding.quote:Wat is, chemisch gezien, het verschil tussen natuurlijke mineralen en niet-natuurlijke mineralen?
Toevoegingen/moleculaire veranderingen a.g.v. de bereiding, hormonen, landbouwvergif, soja-substanties, E-supplementen, smaakversterkers, geraffineerde zouten, suikers, vitamines, anti-biotica, genetisch gemaniplueerde groenten, mais, aardappels en kruiden, plastic-resten, legbatterij-eieren.quote:Zitten er geen mineralen in junkfood? De toevoegingen die in junkfood zitten, zitten die niet in normaal voedsel? En over welke toevoegingen heb je het dan?
zo hooghartig en tegelijkertijd zo uit de duim gezogen & non-antwoordenquote:Op zaterdag 17 juli 2010 23:17 schreef Bankfurt het volgende:
[..]
Wel eens friet uit oudbakken olie gegeten ?Er is geen verschil met afgedankte motorolie na een APK beurt.
![]()
[..]
Jij moet blijkbaar nog heel veel leren over gezonde voeding.
[..]
Toevoegingen/moleculaire veranderingen a.g.v. de bereiding, hormonen, landbouwvergif, soja-substanties, E-supplementen, smaakversterkers, geraffineerde zouten, suikers, vitamines, anti-biotica, genetisch gemaniplueerde groenten, mais, aardappels en kruiden, plastic-resten, legbatterij-eieren.
eet smakelijk..![]()
Hoezo nieuw? Nieuw omdat je er nu pas achter komt dat het bestaat?quote:Op zondag 18 juli 2010 10:23 schreef Lambiekje het volgende:
Korenwolf rosé geprobeerd van 't weekend. En wat zie ik staan tot mijn verbazing: Sucralose
Waarom in vredesnaam moet die rotzooi er in ?!! Het geeft in ieder geval een ranzige nasmaak.
nee dat dergelijke rotzooi in bier zit.quote:Op zondag 18 juli 2010 10:37 schreef ATuin-hek het volgende:
[..]
Hoezo nieuw? Nieuw omdat je er nu pas achter komt dat het bestaat?
Ik bedoelde vooral de tekst waar je naar linkte. Die komt over als behoorlijk oud, en vertaald door iemand die het zo te zien niet geheel snaptequote:Op zondag 18 juli 2010 10:39 schreef Lambiekje het volgende:
[..]
nee dat dergelijke rotzooi in bier zit.
Hoho, niet zo generaliseren. Het zit zo te zien in dat rosebier wat jij had, that's it.quote:Op zondag 18 juli 2010 10:39 schreef Lambiekje het volgende:
[..]
nee dat dergelijke rotzooi in bier zit.
Ben je een vrouw? =Dquote:Op zondag 18 juli 2010 10:23 schreef Lambiekje het volgende:
Korenwolf rosé geprobeerd van 't weekend. En wat zie ik staan tot mijn verbazing: Sucralose
Waarom in vredesnaam moet die rotzooi er in ?!! Het geeft in ieder geval een ranzige nasmaak.
My thoughts exactlyquote:Op zondag 18 juli 2010 01:29 schreef oompaloompa het volgende:
[..]
zo hooghartig en tegelijkertijd zo uit de duim gezogen & non-antwoorden
Voedselbereiding betekend meestal moleculaire veranderingen Bankfurt, en een mineraal is niks anders dan een verzameling atomen die op een bepaalde manier gerangschikt zijn, NaCl blijft zout, hoe je het ook maakt.quote:Op zaterdag 17 juli 2010 23:17 schreef Bankfurt het volgende:
[..]
Wel eens friet uit oudbakken olie gegeten ?Er is geen verschil met afgedankte motorolie na een APK beurt.
![]()
[..]
Jij moet blijkbaar nog heel veel leren over gezonde voeding.
[..]
Toevoegingen/moleculaire veranderingen a.g.v. de bereiding, hormonen, landbouwvergif, soja-substanties, E-supplementen, smaakversterkers, geraffineerde zouten, suikers, vitamines, anti-biotica, genetisch gemaniplueerde groenten, mais, aardappels en kruiden, plastic-resten, legbatterij-eieren.
eet smakelijk..![]()
Omdat je 't anders niet te drinken vindt omdat het niet zoet genoeg is voor je, vermoed ik. Dat is het probleem ook, mensen stellen normale smaken totaal niet op prijs meer. Overal wordt een enorme lading zout, suiker, glucosestroop, zoetmiddelen, en vet doorheen gegooid alleen om ervoor te zorgen dat mensen het "lekker" vinden. En er nog meer van kopen (en eten), zelfs als ze geen honger meer hebben...quote:Op zondag 18 juli 2010 10:23 schreef Lambiekje het volgende:
Korenwolf rosé geprobeerd van 't weekend. En wat zie ik staan tot mijn verbazing: Sucralose
Waarom in vredesnaam moet die rotzooi er in ?!! Het geeft in ieder geval een ranzige nasmaak.
Maar, waar het aankomt op het achterblijven van onzuiverheden (chemische verbindingen die niet de stof die je wilt zijn), zijn natuurlijk niet alle manieren om een chemische stof synthetisch aan te maken gelijk.quote:Op zondag 18 juli 2010 16:07 schreef fruityloop het volgende:
NaCl blijft zout, hoe je het ook maakt.
Jazeker, maar niet iedere NaCl is hetzelfde opgebouwd of bereid......quote:Op zondag 18 juli 2010 16:07 schreef fruityloop het volgende:
[..]
Voedselbereiding betekend meestal moleculaire veranderingen Bankfurt, en een mineraal is niks anders dan een verzameling atomen die op een bepaalde manier gerangschikt zijn, NaCl blijft zout, hoe je het ook maakt.
even quoten voordat het snel ge-edit wordt...quote:Op zondag 18 juli 2010 23:35 schreef Bankfurt het volgende:
[..]
Jazeker, maar niet iedere NaCl is hetzelfde opgebouwd of bereid......
quote:Op zondag 18 juli 2010 23:35 schreef Bankfurt het volgende:
[..]
Jazeker, maar niet iedere NaCl is hetzelfde opgebouwd of bereid......
ja dat weet ik ... maar ik heb ook fruitbieren gedronken waar dat niet in zit. De witbier rosé van Hoegaarden en van Korenwolf zijn vies. Te extreme zoete smaak. Het moet subtiel.quote:Op zondag 18 juli 2010 12:12 schreef fruityloop het volgende:
[..]
Hoho, niet zo generaliseren. Het zit zo te zien in dat rosebier wat jij had, that's it.
Voor sommige mensen moet het zoet zijn, dus wat betreft bedienen ze hun doelgroep wel goed.quote:Op maandag 19 juli 2010 08:16 schreef Lambiekje het volgende:
[..]
ja dat weet ik ... maar ik heb ook fruitbieren gedronken waar dat niet in zit. De witbier rosé van Hoegaarden en van Korenwolf zijn vies. Te extreme zoete smaak. Het moet subtiel.
Dit is een klassieker in wording.quote:Op zondag 18 juli 2010 23:35 schreef Bankfurt het volgende:
[..]
Jazeker, maar niet iedere NaCl is hetzelfde opgebouwd of bereid......
Er zijn ook een aantal soorten Kriek met zoetstoffen er inquote:Op maandag 19 juli 2010 08:16 schreef Lambiekje het volgende:
[..]
ja dat weet ik ... maar ik heb ook fruitbieren gedronken waar dat niet in zit. De witbier rosé van Hoegaarden en van Korenwolf zijn vies. Te extreme zoete smaak. Het moet subtiel.
Er zijn 18 radio-actieve Natrium-isotopen en 7 radio-actieve Chloor isotopen.quote:Op zondag 18 juli 2010 23:35 schreef Bankfurt het volgende:
[..]
Jazeker, maar niet iedere NaCl is hetzelfde opgebouwd of bereid......
Theoretisch ook a.d. orde ja, maar dit bedoelde ik niet, thanks, ik doelde op de elektro-magnetische eigenschappen van mengsels w.o. NaCl-oplossingen, of soorten geometrische vormen van NaCl-kristallen op micro-schaal.quote:Op maandag 19 juli 2010 16:44 schreef 1-of-6Billion het volgende:
[..]
Er zijn 18 radio-actieve Natrium-isotopen en 7 radio-actieve Chloor isotopen.![]()
Gebrek aan kennis lijkt me een betere redenquote:Op maandag 19 juli 2010 21:53 schreef Bankfurt het volgende:
[..]
Theoretisch ook a.d. orde ja, maar dit bedoelde ik niet, thanks, ik doelde op de elektro-magnetische eigenschappen van mengsels w.o. NaCl-oplossingen, of soorten geometrische vormen van NaCl-kristallen op micro-schaal.
maar die zielige reacties als die van fruityloop en Atuinhek is al aanleiding genoeg om deze discussie te verlaten.
Joh, stel je niet zo aan. NaCl, oftewel keukenzout in de volksmond, ziet er zo uitquote:Op maandag 19 juli 2010 21:53 schreef Bankfurt het volgende:
[..]
Theoretisch ook a.d. orde ja, maar dit bedoelde ik niet, thanks, ik doelde op de elektro-magnetische eigenschappen van mengsels w.o. NaCl-oplossingen, of soorten geometrische vormen van NaCl-kristallen op micro-schaal.
maar die zielige reacties als die van fruityloop en Atuinhek is al aanleiding genoeg om deze discussie te verlaten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |