En daarbij weer liters water.quote:Op zaterdag 3 juli 2010 14:44 schreef -Mellow- het volgende:
groentecurry
bij heet weer hoort heet eten
quote:Op zaterdag 3 juli 2010 15:27 schreef Mistbank het volgende:
Zometeen currywurst + König Pilsener om de overwinning van Argentinie te vieren.
Bratwurst und Bierquote:Op zaterdag 3 juli 2010 17:30 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
hehe en wat heb je uiteindelijk gegeten?
lekker zeg!quote:Op zaterdag 3 juli 2010 18:35 schreef foodlover het volgende:
Nu aan het maken: gado-gado, lontong, gefrituurde tempeh, kipsate, pinda- en ketjapsaus
Ik kan me voorstellen dat het lekkerder is met een goede, pittige chorizo ipv cervelaat.quote:Op zaterdag 3 juli 2010 22:05 schreef Karina het volgende:
Ik had twee broodjes gemaakt met cervelaatworst, brie en tomaat en dat onder de gril gezet. Was niet zo lekker als ik had gedacht, beetje te flauw. Toe een kiwi. Nu rose en tuc met kaas.
Dat van Piet klinkt wel erg lekker, ik krijg alweer trek.
damn, hoe groot is je koekenpan?quote:Op zaterdag 3 juli 2010 21:16 schreef Pietverdriet het volgende:
vooraf een gemengde groene salade met tomaten, kappertjes, olijfjes, walnoten en feta, met een sherry walnoten dressing. Daarna meloen met ham, vervolgens prime rib steak (ca 750 gram pp) met wat dikke frieten en brood met een oliedip. Als toetje sinaasappelsorbet.
Daarbij een portugese vino verde met water, en nu aan het uitbuiken met een Killepitsch
goede Hollandse aardbeien hebben absoluut geen suiker nodigquote:Op zondag 4 juli 2010 14:38 schreef rubje het volgende:
getver! hoe krijg je dat naar binnen,dan liever gewoon zonder brood en met suiker en slagroom. Hmmm
vandaag fastfood,morgen weer aardappelen ed.
Wat een reactiequote:Op zondag 4 juli 2010 14:38 schreef rubje het volgende:
getver! hoe krijg je dat naar binnen,dan liever gewoon zonder brood en met suiker en slagroom. Hmmm
vandaag fastfood,morgen weer aardappelen ed.
eet jij 's middags altijd warm?quote:Op zondag 4 juli 2010 14:38 schreef rubje het volgende:
vandaag fastfood,morgen weer aardappelen ed.
ben ook benieuwd! ook nog niet gehad maar wel nieuwsgierigquote:Op zondag 4 juli 2010 16:29 schreef Karina het volgende:
Ik heb nu een glas rosé en ga straks (nog nooit gegeten!) een kapsalon halen, ik ben benieuwd.
quote:Op zondag 4 juli 2010 15:40 schreef Enfermera het volgende:
Vanavond ga ik een pastasalade maken: volkoren penne, feta, komkommer, tomaat, bosui, courgette, sla met heerlijke balsamicoazijn en olijfolie eroverheen
*reserveert alvast voor de volgende keer*quote:Op zondag 4 juli 2010 19:59 schreef Dagonet het volgende:
Huisgemaakte carpaccio met een gemarineerde bonensalade en een verse ciabatta..
[ afbeelding ]
lekker hoor! ik ben uit eten geweest netquote:Op zondag 4 juli 2010 20:18 schreef edcetera het volgende:
luie dag vandaag, MAAR er liggen Sirloin steaks in de vriezer (dat heet schijnbaar Entrecote in het Nederlands als ik de 3 talige menukaart in Spanje mag geloven) met wiltlof (met kaas en ham) en aardappeltjes in de oven
tot later !!!
wat is lontong?quote:Op zondag 4 juli 2010 20:01 schreef Mirjam het volgende:
hie rzometeen de saté en wat ander vlees dat over was van de bbq van gisteren, met pindasaus, koude lontong, en een stokbroodje . proseccotje erbij, helemaal zondag
Blokjes koude rijst (Indonesische keuken), wordt vaak gegeten met gado gado.quote:
Solero's zijn nog gewoon te koop hoor.quote:Op vrijdag 2 juli 2010 16:15 schreef Windigo het volgende:
[..]
De split was er eerder, zo 1970 al ongeveer
Maar jives verkopen ze helaas niet meer nee, evenals solero'sSolero bosvruchten was ook heerlijk!
Vanavond rijst met sperziebonen, komkommer, gekookt ei en pindasaus. Gado gado van wat ik nog in mn koelkast had.
heb je het ooit wel eens geproefd dan?quote:Op zondag 4 juli 2010 20:54 schreef FutureFairytale het volgende:
koude rijstoh ik hou denk niet van lontong
solero bosvruchten ook? zie alleen nog de exotic variantquote:Op zondag 4 juli 2010 20:56 schreef DevilsAndDust het volgende:
[..]
Solero's zijn nog gewoon te koop hoor.
On topic: net fajitas van Ainsley gegeten. Maar dan alleen de vulling.
pff ga ik me weer tegenover een opmerking van jou verdedigen....quote:Op zondag 4 juli 2010 21:00 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
heb je het ooit wel eens geproefd dan?
Ik heb er gister nog eentje op.quote:Op zondag 4 juli 2010 21:00 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
solero bosvruchten ook? zie alleen nog de exotic variant
nog nooit op maar het hoort idd wel met patat. toch denk ik dat je beter bij een turk kan bestellen dan bij een snackbar, of bedoel je ook een turkse snackbar? ik wil het graag nog eens proberen. patat, shoarma of kebab, sla, kaas, knoflooksaus en sambal. eens kijken wat voor ranzig zooitje dat wordtquote:Op zondag 4 juli 2010 21:03 schreef Karina het volgende:
Vanavond dus een kapsalon gegeten. Niet van de snackbar, maar van zo'n Turkse zaak die broodje Döner en zo verkoopt. Het smaakte wel, maar nou niet zo dat ik zeg, dat neem ik nog een keer, ontzettend zout. Maar misschien volgende keer bij een echte snackbar halen, misschien dat het dan beter smaakt.
En volgens mij zat er niet echt patat tussen, maar een soort van gebakken aardappeltjes (die zaak had geen frituur zo te zien), dat hoort dacht ik niet.
omgquote:Op zondag 4 juli 2010 21:02 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
pff ga ik me weer tegenover een opmerking van jou verdedigen....
als het alleen zoals voorgaande zei blokjes koude rijst is zonder iets qua kruiden of weet ik veel wat erin dan vind ik dat niet lekker nee. ik hou niet van koude rijst. mag dat?
quote:Op zondag 4 juli 2010 20:44 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
lekker hoor! ik ben uit eten geweest net
quote:Op zondag 4 juli 2010 20:56 schreef DevilsAndDust het volgende:
[..]
Solero's zijn nog gewoon te koop hoor.
Euhm, waar niet? Supermarkten, tankstations... Ik ben dol op Solero's.quote:Op maandag 5 juli 2010 09:11 schreef Windigo het volgende:
[..]Waar dan? Ik zie ze nooit meer ergens.
Dat klinkt als iets waar mijn roomy erg gelukkig van zou worden. Heb je een recept?quote:Op zondag 4 juli 2010 17:57 schreef Windigo het volgende:
Geroosterde bietjes uit de oven met feta en knoflookbrood, simpel en heerlijk
Kom er nog op terug, PM je wel. Het is namelijk iets dat mijn moeder voor me had gemaaktquote:Op maandag 5 juli 2010 09:15 schreef dalaiblama het volgende:
[..]
Dat klinkt als iets waar mijn roomy erg gelukkig van zou worden. Heb je een recept?
quote:Op maandag 5 juli 2010 15:38 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
lunch: avocado met tomaat, zalm en rode ui met een mayo/citroendressing
waarom woon je in Groningen?quote:Op maandag 5 juli 2010 16:33 schreef uniekhoorn het volgende:
Dat ziet er jummie uit Mo!
Wij eten witlof ham/kaas uit de oven met romige pasta.
lekker! wat is uw recept? ik wil dat ook nog eens makenquote:Op maandag 5 juli 2010 16:48 schreef MinderMutsig het volgende:
Vanavond nachos con todos en een berg watermeloen na.
quote:Op maandag 5 juli 2010 16:33 schreef uniekhoorn het volgende:
Dat ziet er jummie uit Mo!
Wij eten witlof ham/kaas uit de oven met romige pasta.
Het is een recept van SHE toen zij nog op het forum zat:quote:Op maandag 5 juli 2010 16:50 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
lekker! wat is uw recept? ik wil dat ook nog eens maken
quote:Maak tomatensaus bolognese ( ik maak de verse van tomaten en laat de kruiden dan weg )
Dus, geen italiaanse kruiden erin! wel knof
Mocht je dat niet lukken, haal dan een pot arrabiata saus.
bak een uitje glazig ( gesnipperd )
pers knof, doe erbij
pondje gehakt erbij en rullen
dan de saus erbij
dan 2 flinke eetlepels chilipoeder
of kant en klare fajitakruiden ( is erg lekker )
Goed doorwarmen
1 groot blik kidneybonen erbij
blikje mais
wat fijngesneden geroosterde paprika
weer doorwarmen, en van vuur halen
Neem een zak tacochips die je lekker vind.
Neem een grote platte ovenschaal zonder randjes; zo'n spaanse wat op een gigantisch bord lijkt, of iets anders wat geen hoge opstaande rand heeft.
strooi een eerste laag taco ships over de schaal
dan een grote pollepel van je bonen/gehakt mengsel uit de pan en erover verdelen
afmaken met paar jalapeno stukjes ( te koop in pot op water of zuur )
dan weer een laag taco sjips
dan weer bonen/gehakt mengsel verdelen
dan weer jalapeno's
dan een laag geraspte oude kaas of spaanse kaas
maak een soort toren naar boven, en verdeel al je ingredienten goed.
Flikker de hele bende in de oven; grill standje 1 voor 20 minuten
Je moet als je de toren uit de oven haalt, iets laten afkoelen. Beker creme fraiche open maken en paar flinke dotten eroverheen scheppen.
Daar tussendoor schep je verse tomatensalsa of als je makkelijk wilt; een paar scheppen fajita-saus of wrap saus ( kant en klaar )
Het zurige van de saus en romige van de creme fraiche dient als tegenhanger voor de vetten van de kaas en gehakt.
Eventueel nog verse koriander eroverheen knippen.
Paar bordjes pakken en wat servetten en je eet het van de schaal.
dat ziet er wel erg lekker uit.quote:Op maandag 5 juli 2010 15:38 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
lunch: avocado met tomaat, zalm en rode ui met een mayo/citroendressing
dankje MiMu, ga ik opslaan! was het lekker?quote:Op maandag 5 juli 2010 16:58 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Het is een recept van SHE toen zij nog op het forum zat:
[..]
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |