 
		 
			 
			
			
			 .
. 
			 
			
			
			 .
.
											 
			 
			
			
			*reserveert alvast voor de volgende keer*quote:Op zondag 4 juli 2010 19:59 schreef Dagonet het volgende:
Huisgemaakte carpaccio met een gemarineerde bonensalade en een verse ciabatta..
[ afbeelding ]

 
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			lekker hoor! ik ben uit eten geweest netquote:Op zondag 4 juli 2010 20:18 schreef edcetera het volgende:
luie dag vandaag, MAAR er liggen Sirloin steaks in de vriezer (dat heet schijnbaar Entrecote in het Nederlands als ik de 3 talige menukaart in Spanje mag geloven) met wiltlof (met kaas en ham) en aardappeltjes in de oven
tot later !!!
 
											 
			 
			
			
			wat is lontong?quote:Op zondag 4 juli 2010 20:01 schreef Mirjam het volgende:
hie rzometeen de saté en wat ander vlees dat over was van de bbq van gisteren, met pindasaus, koude lontong, en een stokbroodje . proseccotje erbij, helemaal zondag
 
			 
			
			
			Blokjes koude rijst (Indonesische keuken), wordt vaak gegeten met gado gado.quote:
 
			 
			
			
			Solero's zijn nog gewoon te koop hoor.quote:Op vrijdag 2 juli 2010 16:15 schreef Windigo het volgende:
[..]
De split was er eerder, zo 1970 al ongeveer
Maar jives verkopen ze helaas niet meer nee, evenals solero'sSolero bosvruchten was ook heerlijk!
Vanavond rijst met sperziebonen, komkommer, gekookt ei en pindasaus. Gado gado van wat ik nog in mn koelkast had.
 
			 
			
			
			heb je het ooit wel eens geproefd dan?quote:Op zondag 4 juli 2010 20:54 schreef FutureFairytale het volgende:
koude rijstoh ik hou denk niet van lontong
 
											 
			 
			
			
			solero bosvruchten ook? zie alleen nog de exotic variantquote:Op zondag 4 juli 2010 20:56 schreef DevilsAndDust het volgende:
[..]
Solero's zijn nog gewoon te koop hoor.
On topic: net fajitas van Ainsley gegeten. Maar dan alleen de vulling.
 
			 
			
			
			pff ga ik me weer tegenover een opmerking van jou verdedigen....quote:Op zondag 4 juli 2010 21:00 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
heb je het ooit wel eens geproefd dan?
 
			 
			
			
			Ik heb er gister nog eentje op.quote:Op zondag 4 juli 2010 21:00 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
solero bosvruchten ook? zie alleen nog de exotic variant
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			nog nooit op maar het hoort idd wel met patat. toch denk ik dat je beter bij een turk kan bestellen dan bij een snackbar, of bedoel je ook een turkse snackbar? ik wil het graag nog eens proberen. patat, shoarma of kebab, sla, kaas, knoflooksaus en sambal. eens kijken wat voor ranzig zooitje dat wordtquote:Op zondag 4 juli 2010 21:03 schreef Karina het volgende:
Vanavond dus een kapsalon gegeten. Niet van de snackbar, maar van zo'n Turkse zaak die broodje Döner en zo verkoopt. Het smaakte wel, maar nou niet zo dat ik zeg, dat neem ik nog een keer, ontzettend zout. Maar misschien volgende keer bij een echte snackbar halen, misschien dat het dan beter smaakt.
En volgens mij zat er niet echt patat tussen, maar een soort van gebakken aardappeltjes (die zaak had geen frituur zo te zien), dat hoort dacht ik niet.
 
   
											 
			 
			
			
			omgquote:Op zondag 4 juli 2010 21:02 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
pff ga ik me weer tegenover een opmerking van jou verdedigen....
als het alleen zoals voorgaande zei blokjes koude rijst is zonder iets qua kruiden of weet ik veel wat erin dan vind ik dat niet lekker nee. ik hou niet van koude rijst. mag dat?
 ik vroeg je alleen of je wel eens lontong had geproefd
 ik vroeg je alleen of je wel eens lontong had geproefd  ik hou ook niet van koude rijst, warme rijst ook niet btw (maar heb het wel gegeten voor ik besloot dat ik t niet echt lekker vond), tot ik lontong had gegeten
 ik hou ook niet van koude rijst, warme rijst ook niet btw (maar heb het wel gegeten voor ik besloot dat ik t niet echt lekker vond), tot ik lontong had gegeten  gecombineerd met gado gado of anders indisch food smaakt het heerlijk. maar goed dat is mijn mening. en de mening van vele anderen die het wél geproefd hebben.
 gecombineerd met gado gado of anders indisch food smaakt het heerlijk. maar goed dat is mijn mening. en de mening van vele anderen die het wél geproefd hebben. 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			quote:Op zondag 4 juli 2010 20:44 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
lekker hoor! ik ben uit eten geweest net
 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			quote:Op zondag 4 juli 2010 20:56 schreef DevilsAndDust het volgende:
[..]
Solero's zijn nog gewoon te koop hoor.
 Waar dan? Ik zie ze nooit meer ergens.
 Waar dan? Ik zie ze nooit meer ergens.
											 
			 
			
			
			Euhm, waar niet? Supermarkten, tankstations... Ik ben dol op Solero's.quote:Op maandag 5 juli 2010 09:11 schreef Windigo het volgende:
[..]Waar dan? Ik zie ze nooit meer ergens.
 .
. 
			 
			
			
			Dat klinkt als iets waar mijn roomy erg gelukkig van zou worden. Heb je een recept?quote:Op zondag 4 juli 2010 17:57 schreef Windigo het volgende:
Geroosterde bietjes uit de oven met feta en knoflookbrood, simpel en heerlijk
 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 Daarna een salade van peultjes, groene aspergetips, tuinboontjes, sperzieboontjes en veel pitten, zaden en croutons, met daarbij een yoghurt-munt dip, kleine pittige gehaktballetjes en wat Turks brood.
 Daarna een salade van peultjes, groene aspergetips, tuinboontjes, sperzieboontjes en veel pitten, zaden en croutons, met daarbij een yoghurt-munt dip, kleine pittige gehaktballetjes en wat Turks brood. 
											 
			 
			
			
			Kom er nog op terug, PM je wel. Het is namelijk iets dat mijn moeder voor me had gemaaktquote:Op maandag 5 juli 2010 09:15 schreef dalaiblama het volgende:
[..]
Dat klinkt als iets waar mijn roomy erg gelukkig van zou worden. Heb je een recept?

 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			quote:Op maandag 5 juli 2010 15:38 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
lunch: avocado met tomaat, zalm en rode ui met een mayo/citroendressing
 Jum!
 Jum!
											 
			 
			
			
			waarom woon je in Groningen?quote:Op maandag 5 juli 2010 16:33 schreef uniekhoorn het volgende:
Dat ziet er jummie uit Mo!
Wij eten witlof ham/kaas uit de oven met romige pasta.
 
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			lekker! wat is uw recept? ik wil dat ook nog eens makenquote:Op maandag 5 juli 2010 16:48 schreef MinderMutsig het volgende:
Vanavond nachos con todos en een berg watermeloen na.
 
											 
			 
			
			
			quote:Op maandag 5 juli 2010 16:33 schreef uniekhoorn het volgende:
Dat ziet er jummie uit Mo!
Wij eten witlof ham/kaas uit de oven met romige pasta.
 
			 
			
			
			Het is een recept van SHE toen zij nog op het forum zat:quote:Op maandag 5 juli 2010 16:50 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
lekker! wat is uw recept? ik wil dat ook nog eens maken
quote:Maak tomatensaus bolognese ( ik maak de verse van tomaten en laat de kruiden dan weg )
Dus, geen italiaanse kruiden erin! wel knof
Mocht je dat niet lukken, haal dan een pot arrabiata saus.
bak een uitje glazig ( gesnipperd )
pers knof, doe erbij
pondje gehakt erbij en rullen
dan de saus erbij
dan 2 flinke eetlepels chilipoeder
of kant en klare fajitakruiden ( is erg lekker )
Goed doorwarmen
1 groot blik kidneybonen erbij
blikje mais
wat fijngesneden geroosterde paprika
weer doorwarmen, en van vuur halen
Neem een zak tacochips die je lekker vind.
Neem een grote platte ovenschaal zonder randjes; zo'n spaanse wat op een gigantisch bord lijkt, of iets anders wat geen hoge opstaande rand heeft.
strooi een eerste laag taco ships over de schaal
dan een grote pollepel van je bonen/gehakt mengsel uit de pan en erover verdelen
afmaken met paar jalapeno stukjes ( te koop in pot op water of zuur )
dan weer een laag taco sjips
dan weer bonen/gehakt mengsel verdelen
dan weer jalapeno's
dan een laag geraspte oude kaas of spaanse kaas
maak een soort toren naar boven, en verdeel al je ingredienten goed.
Flikker de hele bende in de oven; grill standje 1 voor 20 minuten
Je moet als je de toren uit de oven haalt, iets laten afkoelen. Beker creme fraiche open maken en paar flinke dotten eroverheen scheppen.
Daar tussendoor schep je verse tomatensalsa of als je makkelijk wilt; een paar scheppen fajita-saus of wrap saus ( kant en klaar )
Het zurige van de saus en romige van de creme fraiche dient als tegenhanger voor de vetten van de kaas en gehakt.
Eventueel nog verse koriander eroverheen knippen.
Paar bordjes pakken en wat servetten en je eet het van de schaal.
 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			 Heb alleen teveel gemaakt, dus ik eet er morgen maar weer van denk ik
 Heb alleen teveel gemaakt, dus ik eet er morgen maar weer van denk ik  
											 
			 
			
			
			 .
.
											 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			dat ziet er wel erg lekker uit.quote:Op maandag 5 juli 2010 15:38 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
lunch: avocado met tomaat, zalm en rode ui met een mayo/citroendressing
 
			 
			
			
			dankje MiMu, ga ik opslaan! was het lekker?quote:Op maandag 5 juli 2010 16:58 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Het is een recept van SHE toen zij nog op het forum zat:
[..]

| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |