*reserveert alvast voor de volgende keer*quote:Op zondag 4 juli 2010 19:59 schreef Dagonet het volgende:
Huisgemaakte carpaccio met een gemarineerde bonensalade en een verse ciabatta..
[ afbeelding ]
lekker hoor! ik ben uit eten geweest netquote:Op zondag 4 juli 2010 20:18 schreef edcetera het volgende:
luie dag vandaag, MAAR er liggen Sirloin steaks in de vriezer (dat heet schijnbaar Entrecote in het Nederlands als ik de 3 talige menukaart in Spanje mag geloven) met wiltlof (met kaas en ham) en aardappeltjes in de oven
tot later !!!
wat is lontong?quote:Op zondag 4 juli 2010 20:01 schreef Mirjam het volgende:
hie rzometeen de saté en wat ander vlees dat over was van de bbq van gisteren, met pindasaus, koude lontong, en een stokbroodje . proseccotje erbij, helemaal zondag
Blokjes koude rijst (Indonesische keuken), wordt vaak gegeten met gado gado.quote:
Solero's zijn nog gewoon te koop hoor.quote:Op vrijdag 2 juli 2010 16:15 schreef Windigo het volgende:
[..]
De split was er eerder, zo 1970 al ongeveer
Maar jives verkopen ze helaas niet meer nee, evenals solero'sSolero bosvruchten was ook heerlijk!
Vanavond rijst met sperziebonen, komkommer, gekookt ei en pindasaus. Gado gado van wat ik nog in mn koelkast had.
heb je het ooit wel eens geproefd dan?quote:Op zondag 4 juli 2010 20:54 schreef FutureFairytale het volgende:
koude rijstoh ik hou denk niet van lontong
solero bosvruchten ook? zie alleen nog de exotic variantquote:Op zondag 4 juli 2010 20:56 schreef DevilsAndDust het volgende:
[..]
Solero's zijn nog gewoon te koop hoor.
On topic: net fajitas van Ainsley gegeten. Maar dan alleen de vulling.
pff ga ik me weer tegenover een opmerking van jou verdedigen....quote:Op zondag 4 juli 2010 21:00 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
heb je het ooit wel eens geproefd dan?
Ik heb er gister nog eentje op.quote:Op zondag 4 juli 2010 21:00 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
solero bosvruchten ook? zie alleen nog de exotic variant
nog nooit op maar het hoort idd wel met patat. toch denk ik dat je beter bij een turk kan bestellen dan bij een snackbar, of bedoel je ook een turkse snackbar? ik wil het graag nog eens proberen. patat, shoarma of kebab, sla, kaas, knoflooksaus en sambal. eens kijken wat voor ranzig zooitje dat wordtquote:Op zondag 4 juli 2010 21:03 schreef Karina het volgende:
Vanavond dus een kapsalon gegeten. Niet van de snackbar, maar van zo'n Turkse zaak die broodje Döner en zo verkoopt. Het smaakte wel, maar nou niet zo dat ik zeg, dat neem ik nog een keer, ontzettend zout. Maar misschien volgende keer bij een echte snackbar halen, misschien dat het dan beter smaakt.
En volgens mij zat er niet echt patat tussen, maar een soort van gebakken aardappeltjes (die zaak had geen frituur zo te zien), dat hoort dacht ik niet.
omgquote:Op zondag 4 juli 2010 21:02 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
pff ga ik me weer tegenover een opmerking van jou verdedigen....
als het alleen zoals voorgaande zei blokjes koude rijst is zonder iets qua kruiden of weet ik veel wat erin dan vind ik dat niet lekker nee. ik hou niet van koude rijst. mag dat?
quote:Op zondag 4 juli 2010 20:44 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
lekker hoor! ik ben uit eten geweest net
quote:Op zondag 4 juli 2010 20:56 schreef DevilsAndDust het volgende:
[..]
Solero's zijn nog gewoon te koop hoor.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |