abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  vrijdag 20 februari 2009 @ 16:30:28 #101
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_66282392
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 16:28 schreef Twerk het volgende:

[..]

Yep is dezelfde. Die Japanner van jou noemt het Soja bonensaus. Maar zoals hierboven al werd gezegd hebben diverse winkels het wel..
En hoeft er dan verder niets in?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_66282407
Deze is dat dus van Lee Kum Kee:

The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66282426
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 16:30 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

En hoeft er dan verder niets in?
In jouw geval natuurlijk wel champignons he.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
  vrijdag 20 februari 2009 @ 16:36:29 #104
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_66282614
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 16:31 schreef Twerk het volgende:

[..]

In jouw geval natuurlijk wel champignons he.
Ja Maar in die andere shizzle moest maizena, suiker, peper, soja
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_66282736
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 16:36 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ja Maar in die andere shizzle moest maizena, suiker, peper, soja
Dat zit er nu al in neem ik aan.. En anders kijk je op het potje als je het koopt en eventueel naar het recept.
Dus kopen en de keuken in!
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66283766
hoe maak je een sauzentopic, maar vergeet je de grootvader der sauzen:

pi_66283829
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 17:09 schreef ShinobizWinter het volgende:
hoe maak je een sauzentopic, maar vergeet je de grootvader der sauzen:

[ afbeelding ]
Hij was al voorbij gekomen, maar ketchup mag gerust nogeens extra benadrukt worden.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66284068
O, dan heb ik 't gemist, sorry.

Het is misschien volgens sommigen niet de lekkerste saus, maar alles smaakt lekkerder met ketchup
pi_66284168
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 17:18 schreef ShinobizWinter het volgende:
O, dan heb ik 't gemist, sorry.

Het is misschien volgens sommigen niet de lekkerste saus, maar alles smaakt lekkerder met ketchup
Dat het idd zo divers bruikbaar is, maakt het toch wel een master-saus. 1 van de sauzen die nooit maar dan ook nooit mag ontbreken in de keukenkast van ieder zichzelf respecterend huishouden. Altijd meenemen op vakantie ook.

Ik beschouw het ook wel als een schandaal dat de meeste snackbar-eigenaren er maar klakkeloos vanuit gaan dat men een patatje speciaal wil met curry en niet met ketchup. Niet dat er wat mis is met curry, maar ketchup doet er natuurlijk niets voor onder.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
  vrijdag 20 februari 2009 @ 19:03:40 #110
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_66287332
En bedankt voor t bellen
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_66287408
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 19:03 schreef Harajuku. het volgende:
En bedankt voor t bellen
Ik heb wel gezegd dat ik namens jou belde, dus dan weet je waarom ze de volgende keer zo wijzen en lachen als je binnenkomt om het op te halen
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
  vrijdag 20 februari 2009 @ 19:10:14 #112
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_66287592
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 19:05 schreef Twerk het volgende:

[..]

Ik heb wel gezegd dat ik namens jou belde, dus dan weet je waarom ze de volgende keer zo wijzen en lachen als je binnenkomt om het op te halen
Ze kennen toch geen Harajuku
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_66287770
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 17:21 schreef Twerk het volgende:

Ik beschouw het ook wel als een schandaal dat de meeste snackbar-eigenaren er maar klakkeloos vanuit gaan dat men een patatje speciaal wil met curry en niet met ketchup. Niet dat er wat mis is met curry, maar ketchup doet er natuurlijk niets voor onder.
Ik vraag altijd specifiek om ketchup omdat ze idd anders altijd curry gebruiken! Why?!!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_66287932
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 19:10 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ze kennen toch geen Harajuku
Nou en.. Van jouw echte naam wonen er vast ook geen 10 in jullie woonplaats.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66288186
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 19:15 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ik vraag altijd specifiek om ketchup omdat ze idd anders altijd curry gebruiken! Why?!!
Precies. De vanzelfsprekendheid ook waarmee dat gepaard gaat. Eigenlijk zou iedereen dit weekend even naar hun vaste snackbar moeten bellen met een bestelling waaronder een patatje speciaal.

Als ze vervolgens de bestelling zomaar aannemen, zonder te informeren of je ketchup of curry wil dan kun je zeggen: "Als je zomaar voorbij gaat aan de mogelijkheid van een patatje speciaal met ketchup, dan laat de rest ook maar zitten".

Misschien creeer je op deze manier toch wat meer bewustzijn onder de snackbareigenaren.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66288322
Gekke Nederlanders

Ontopic; knoflooksaus En curry!!! Van Elite wel te verstaan. Of Remia.
  vrijdag 20 februari 2009 @ 20:43:20 #117
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_66291315
met pindasaus is alles lekker te maken

Met sterke knoflooksaus proef je sowieso de rest van het eten nauwelijks meer. Maar is wel lekker
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
  vrijdag 20 februari 2009 @ 20:46:43 #118
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_66291472
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 19:15 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ik vraag altijd specifiek om ketchup omdat ze idd anders altijd curry gebruiken! Why?!!
ja belachelijk inderdaad. Volgens mij vinden de meeste mensen ketchup erbij veel lekkerder.
Misschien doen ze dat erbij omdat het pittiger is en je daarom misschien eerder drinken koopt (als het tenmisnte ter plekke op eet)?
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_66292699
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 20:46 schreef The_Hives het volgende:

[..]

ja belachelijk inderdaad. Volgens mij vinden de meeste mensen ketchup erbij veel lekkerder.
Misschien doen ze dat erbij omdat het pittiger is en je daarom misschien eerder drinken koopt (als het tenmisnte ter plekke op eet)?
Dus je denkt dat het min of meer ook nog opzet is? Ik denk dat ze zich niet bewust zijn (mede door de haast) van het feit dat er ook zoveel ketchup-liefhebbers zijn.. Of misschien denken ze wel van "als iemand ketchup wil dan zeggen ze het wel" (gemakzucht).

Het is in ieder geval een kwalijke zaak.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66294225
zwarte bonen saus/ tausisaus/ sojabonen saus

Verkopen ze ook trouwens in de supermarkt onder merk Amoy of die chinese chef "Ken" nog iets.. geloof ik..
Ik heb het eerder en vaker in de super gezien..

fluistert: maar je kan het natuurlijk ook zelfmaken..
Life is short, eat dessert first.
pi_66294435
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 21:35 schreef missy_c het volgende:
zwarte bonen saus/ tausisaus/ sojabonen saus

Verkopen ze ook trouwens in de supermarkt onder merk Amoy of die chinese chef "Ken" nog iets.. geloof ik..
Ik heb het eerder en vaker in de super gezien..

fluistert: maar je kan het natuurlijk ook zelfmaken..
Ze schijnen het overal anders te noemen idd, maar volgens mij komt het allemaal op hetzelfde neer. Ik had vanmiddag 'toevallig' een Japanner aan de telefoon en die had het over Sojabonen-saus.

[ Bericht 0% gewijzigd door Twerk op 20-02-2009 21:43:47 ]
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66294938
Ja het is allemaal het zelfde spul..

Het is eigenlijk zwarte sojabonen saus.. (tausi = de chinese naam er voor)
Life is short, eat dessert first.
pi_66295689


ff wennen maar wel lekker!
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  vrijdag 20 februari 2009 @ 23:26:28 #124
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_66299660
Maken de users nog wel eens zelf sauzen of komt alles uit flesjes en potjes?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 20 februari 2009 @ 23:28:16 #125
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_66299722
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 23:26 schreef golfer het volgende:
Maken de users nog wel eens zelf sauzen of komt alles uit flesjes en potjes?
Nou inderdaad.

Ik maak m'n hot sauce voor de wings altijd zelf. Verder vind ik sauzen vaak overgewaardeerd. Als je er teveel van nodig hebt kun je gewoon niet koken.

Kruiden/specerijen zijn veel belangrijker dan die kleffe bende wat zich vaak 'saus' noemt.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  vrijdag 20 februari 2009 @ 23:37:13 #126
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_66300037


Altijd in huis.

Ik snap mensen niet die zakjes poedersaus posten, maar goed. En die potjes baggervette calve-meuk,,,maak het eens zelf en je weet niet wat je meemaakt.
pi_66300071


Vers uit de fabriek.. uit de fles, niks geen geklieder met potjes en lepels.. Saus keurig uit de fles.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
  vrijdag 20 februari 2009 @ 23:43:23 #128
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_66300272
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 23:38 schreef Twerk het volgende:
[ afbeelding ]

Vers uit de fabriek.. uit de fles, niks geen geklieder met potjes en lepels.. Saus keurig uit de fles.
En natuurlijk zonder toevoeging van kleur en smaakstoffen en houdtbaarheids-chemicaliën?
Puur natuur allemaal die flessen en potjes van je?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 20 februari 2009 @ 23:45:53 #129
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_66300345
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 23:43 schreef golfer het volgende:

[..]

En natuurlijk zonder toevoeging van kleur en smaakstoffen en houdtbaarheids-chemicaliën?
Puur natuur allemaal die flessen en potjes van je?
Patatgeneratie.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_66300800
Inderdaad.. vet en vol onnatuurlijke stoffen.. Zo consumeren wij de saus zoals jullie hebben gezien.

Het spijt me dat jullie culinaire puristen het graag anders zien, maar het meerendeel van de saus-liefhebbers zijn bovenal gemakzuchtig.

En zeg nou zelf.. Het is toch gestoord om zelf mayo te maken als de vette zaanse mayo voor een prikkie mee te nemen is uit de supermarkt etc.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
  zaterdag 21 februari 2009 @ 00:00:27 #131
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_66300943
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 23:56 schreef Twerk het volgende:


En zeg nou zelf.. Het is toch gestoord om zelf mayo te maken als de vette zaanse mayo voor een prikkie mee te nemen is uit de supermarkt etc.

Het is echt zo veel leuker en lekkerder om zelf dat te maken.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_66300979
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 23:56 schreef Twerk het volgende:
Inderdaad.. vet en vol onnatuurlijke stoffen.. Zo consumeren wij de saus zoals jullie hebben gezien.

Het spijt me dat jullie culinaire puristen het graag anders zien, maar het meerendeel van de saus-liefhebbers zijn bovenal gemakzuchtig.

En zeg nou zelf.. Het is toch gestoord om zelf mayo te maken als de vette zaanse mayo voor een prikkie mee te nemen is uit de supermarkt etc.
Het is ook onzin om te stellen dat zelfgemaakte saus beter smaakt.
Het is maar net wat je gewend bent en wat voor waarde je aan het product hecht.
De subjectieve waarde van zelfgemaakt is bij velen automatisch hoger. En dat is terecht, omdat jezelf er extra tijd aan kwijt bent.
pi_66301689
ik ben het absoluut niet eens met het topic, saus is echt niet heel belangrijk, je kan prima koken en lekker eten zonder echt waar, maak bv maar is een goede puree met lenteuitjes ofso met varkens oesters, nouja het kan iig prima zonder
pi_66302329
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 00:22 schreef mistdeja1 het volgende:
ik ben het absoluut niet eens met het topic, saus is echt niet heel belangrijk, je kan prima koken en lekker eten zonder echt waar, maak bv maar is een goede puree met lenteuitjes ofso met varkens oesters, nouja het kan iig prima zonder


The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
  One tough cookie zaterdag 21 februari 2009 @ 02:52:03 #135
169210 liesje1979
  zaterdag 21 februari 2009 @ 03:16:34 #136
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_66305468
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 00:39 schreef Twerk het volgende:

[..]



Lastig he, een beetje tegengas. Papkind.

't Zal me benieuwen wat je volgende kloon is.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_66305491
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 03:16 schreef popolon het volgende:

[..]

Lastig he, een beetje tegengas. Papkind.

't Zal me benieuwen wat je volgende kloon is.
Nee. Integendeel.

Je lijkt (6 pagina's verder) nog steeds niet de cynische ondertoon van dit hele topic te hebben begrepen.
Dat jij dan ook niet snapt waarom ik zo op haar uiterst serieuze bericht (dezelfde kinderlijke fout die jij al eerder maakte vandaag) reageerde zegt al erg veel. En ondertussen nog elitair doen omdat jij zelf weleens een sausje maakt . Sad.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
  zaterdag 21 februari 2009 @ 03:23:02 #138
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_66305508
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 03:19 schreef Twerk het volgende:

[..]

Nee. Integendeel.

Je lijkt (6 pagina's verder) nog steeds niet de cynische ondertoon van dit hele topic te hebben begrepen.
Dat jij dan ook niet snapt waarom ik zo op haar uiterst serieuze bericht (dezelfde kinderlijke fout die jij al eerder maakte vandaag) reageerde zegt al erg veel. En ondertussen nog elitair doen omdat jij zelf weleens een sausje maakt . Sad.
Zo maak je je er wel heel makkelijk van af boefje.

Stik niet in je pot mayo als je straks in je ledikantje gaat liggen.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_66305549
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 03:23 schreef popolon het volgende:

[..]

Zo maak je je er wel heel makkelijk van af boefje.

Stik niet in je pot mayo als je straks in je ledikantje gaat liggen.
Waar makkelijk vanaf? Door nog maareens te benoemen wat voor de meerderheid al lang duidelijk is?
Jij was 1 van de weinigen hier die hier elitair trachtte te doen met een nietszeggende bezigheid als zelf een sausje in elkaar prutsen.

Aan jouw bolle hoofd te zien lig jij misschien met saus (zelfgemaakt?) in jouw bed, maar jij bent eigenlijk de enige die hier kinderachtig bezig is. (zowel qua taalniveau als qua inhoud)
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
  One tough cookie zaterdag 21 februari 2009 @ 03:34:46 #140
169210 liesje1979
pi_66305576
Whehehehehhehe
  zaterdag 21 februari 2009 @ 03:36:08 #141
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_66305584
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 03:28 schreef Twerk het volgende:

[..]

Waar makkelijk vanaf? Door nog maareens te benoemen wat voor de meerderheid al lang duidelijk is?
Jij was 1 van de weinigen hier die hier elitair trachtte te doen met een nietszeggende bezigheid als zelf een sausje in elkaar prutsen.

Aan jouw bolle hoofd te zien lig jij misschien met saus (zelfgemaakt?) in jouw bed, maar jij bent eigenlijk de enige die hier kinderachtig bezig is. (zowel qua taalniveau als qua inhoud)
Omdat ik vind dat mensen die hele liters sauzen over hun prakkie heenkwakken rare kwibussen vindt ben ik elitair? !

Ja goed joh, maak je volgende account maar vast want heel veel langer zal het niet duren. We'll meet again.

Die bolle kop is welvaart trouwens. Je mag komen zwemmen als je durft, zet ik de barbecue aan.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_66305621
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 03:36 schreef popolon het volgende:

[..]

Omdat ik vind dat mensen die hele liters sauzen over hun prakkie heenkwakken rare kwibussen vindt ben ik elitair? !

Ja goed joh, maak je volgende account maar vast want heel veel langer zal het niet duren. We'll meet again.

Die bolle kop is welvaart trouwens. Je mag komen zwemmen als je durft, zet ik de barbecue aan.
Nee, dat zeg ik niet. Het ging nergens over de hoeveelheid, maar om het feit dat jij je zo geweldig vond omdat jij het wel allemaal zelf maakte. Wat ik overigens betwijfel, maar goed.

Ik snap alleen niet zo waarom je er telkens op terugkomt dat ik een clone zou zijn. Waar baseer je dat eigenlijk op?

Dat het je goed gaat ben ik verder heel blij om voor je. Zwemmen is niet zo mijn ding, maar een steak of hamburger overgoten met saus uit de fles sla ik niet af. Ik laat het je weten als ik ooit in de buurt mocht zijn.(de saus neem ik zelf mee deal?)

[ Bericht 0% gewijzigd door Twerk op 21-02-2009 03:46:49 ]
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
  zaterdag 21 februari 2009 @ 03:45:02 #143
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_66305635
Neem je dan wel je eigen saus mee?

't Is 'steak' trouwens.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_66305637
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 03:36 schreef popolon het volgende:
Omdat ik vind dat mensen die hele liters sauzen over hun prakkie heenkwakken rare kwibussen vindt ben ik elitair? !
Jij eet zeker ook rucola?
Het gaat slecht, maar verder gaat het goed.
pi_66305638
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 03:45 schreef popolon het volgende:
Neem je dan wel je eigen saus mee?
Zie de laatste zin van mijn vorige post.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
  zaterdag 21 februari 2009 @ 03:48:21 #146
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_66305655
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 03:45 schreef FritsVanEgters het volgende:

[..]

Jij eet zeker ook rucola?
Ik eet alles rauw als het even kan, een rauwe biefstuk.

Niks tegen een goede saus zoals twerkstra doet geloven, wel tegen een overvloed van. Maar dit topic is een grap, ik kan mezelf wel voor m'n hoofd slaan.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  One tough cookie zaterdag 21 februari 2009 @ 03:48:38 #147
169210 liesje1979
pi_66305656
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 03:45 schreef FritsVanEgters het volgende:

[..]

Jij eet zeker ook rucola?
rucola is lekker!
Met kant klare dressing, dat wel.

Serieus, mensen die hun eigen sausjes maken, respect, maar ik ben van de potjes, flesjes en zakjes.
  One tough cookie zaterdag 21 februari 2009 @ 03:50:19 #148
169210 liesje1979
pi_66305662
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 03:48 schreef popolon het volgende:

[..]

Ik eet alles rauw als het even kan, een rauwe biefstuk.

Niks tegen een goede saus zoals twerkstra doet geloven, wel tegen een overvloed van. Maar dit topic is een grap, ik kan mezelf wel voor m'n hoofd slaan.
Een grap?! Hoe durf je!
Sausjes
pi_66305684
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 03:48 schreef popolon het volgende:

[..]

Ik eet alles rauw als het even kan, een rauwe biefstuk.
Dit bedoelde ik (wellicht ken je alleen het Amerikaanse woord ervoor, daar het een tikje modern is )



Aangezien je zo'n elitaire saushater bent.
Het gaat slecht, maar verder gaat het goed.
pi_66305692
Rocket
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
  zaterdag 21 februari 2009 @ 03:57:39 #151
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_66305703
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 03:53 schreef FritsVanEgters het volgende:

[..]

Dit bedoelde ik (wellicht ken je alleen het Amerikaanse woord ervoor, daar het een tikje modern is )

[ afbeelding ]
Zeg Frits, ik weet dat de Amerikanen een vreemd volk zijn maar dat is nog steeds geen taal.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_66305746
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 03:57 schreef popolon het volgende:

[..]

Zeg Frits, ik weet dat de Amerikanen een vreemd volk zijn maar dat is nog steeds geen taal.
Yeah I know, maar je wil toch niet beweren dat je Algemeen Beschaafd Engels (Oxford English?) spreekt met je buren of wel soms?
Het gaat slecht, maar verder gaat het goed.
  zaterdag 21 februari 2009 @ 04:10:26 #153
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_66305763
Neen. Ik lul gewoon Nederlands. Zij passen zich maar aan.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_66305952
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
  zaterdag 21 februari 2009 @ 05:09:54 #155
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_66305970
quote:
Nou goed, zijn we het toch nog eens.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_66305975
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 05:09 schreef popolon het volgende:

[..]

Nou goed, zijn we het toch nog eens.
Stoort het jou ook ja?
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
  zaterdag 21 februari 2009 @ 05:16:52 #157
111575 lubje25
lubjes' stash do not nick
pi_66306002
Bij boerenkool of spruitjes:

Donder op man, ik pak gewoon mijn klomp
pi_66306016
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 05:16 schreef lubje25 het volgende:
Bij boerenkool of spruitjes:

[ afbeelding ]
Lang niet meer gehad, maar soms zeer relax
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
  zaterdag 21 februari 2009 @ 05:23:31 #159
111575 lubje25
lubjes' stash do not nick
pi_66306027
Ook lekker en door velen niet begrepen ,

Een kaassouffle met satesaus/oorlog
Donder op man, ik pak gewoon mijn klomp
pi_66306043
Ik ben niet zo van de kaassoufflees, maar opzich lijkt de combi me niet onaardig.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66306054
Ik ga zo de frituur aanzetten.Als sausen heb ik Heinz Ketchup, Curry,Hela Curry,Fritessaus,Zaanse Mayo en Zweedse Mosterd.Moet genoeg zijn denk ik.
pi_66306065
Dat lijkt me ook wel ja. Heinz ketchup = master.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66306316
Hmm, ik twijfel tussen de sc/discussie laten staan en verwijderen. Nou ja, ik laat het maar staan, dan krijgen we hopelijk niet weer het gezeur over het zelf maken van sausjes Ik wachtte eigenlijk al op die zelf-maak-maffia, aangezien dat helemaal in de lijn der verwachting lag
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zaterdag 21 februari 2009 @ 08:00:23 #164
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_66306407
Ik mis deze nog:



Voor mij onmisbaar bij patat, gebakken aardappels en als hoofdbestanddeel voor dressings.
pi_66306460


Dieselsaus is echt heel erg lekker!
A reality is just what we tell each other it is.
Did everything just taste purple for a sec?
  zaterdag 21 februari 2009 @ 09:18:25 #166
3306 QuarK
Wanna see my batteries?
pi_66306794
Kwa ketchup vind ik de biologische ketchup to echt verreweg het allerlekkerst. Veel vollere smaak dan die oververzadigde Heinz prut.


En gelijk een vraagje: Wat is die Joppie saus? Heb ik bij verschillende snackbars gezien, maar me er nog niet aangewaagd.
"I Shall Kill You.. With Death!"
"Best friends, sisters, you can talk to them, be friends with them, but you never get a back stage pass."
  zaterdag 21 februari 2009 @ 11:25:28 #167
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_66308722
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 05:16 schreef lubje25 het volgende:
Bij boerenkool of spruitjes:


Eens! Alleen vind ik die van Kuhne niet zo, merkte ik laatst. Geen idee welk merk dan wel lekker is, we eten het alleen bij boerenkool, dus als we 1 pot per jaar eten is het veel.
  zaterdag 21 februari 2009 @ 11:26:33 #168
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_66308740
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 08:00 schreef Windigo het volgende:
Ik mis deze nog:



Voor mij onmisbaar bij patat, gebakken aardappels
Yoghurt op je aardappelen?
pi_66309538
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 11:26 schreef RobinOok het volgende:
Yoghurt op je aardappelen?
Het is een slanke mayonaise/fritessaus
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zaterdag 21 februari 2009 @ 12:18:04 #170
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_66309894
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 09:18 schreef QuarK het volgende:
Kwa ketchup vind ik de biologische ketchup to echt verreweg het allerlekkerst. Veel vollere smaak dan die oververzadigde Heinz prut.
[ afbeelding ]

En gelijk een vraagje: Wat is die Joppie saus? Heb ik bij verschillende snackbars gezien, maar me er nog niet aangewaagd.
Dat is mayo kerrie ui en nog wat
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
pi_66310503
Joppiesaus is trouwens best lekker
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zaterdag 21 februari 2009 @ 14:41:44 #172
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_66314239
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 12:04 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Het is een slanke mayonaise/fritessaus
Dat hij slank is vind ik niet zo belangrijk, maar ik vind hem vreselijk lekker. Het is geen joghurt, maar joghurtmayo.
pi_66322229
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 08:00 schreef Windigo het volgende:
Ik mis deze nog:

[ afbeelding ]

Voor mij onmisbaar bij patat, gebakken aardappels en als hoofdbestanddeel voor dressings.
pi_66322435
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 09:18 schreef QuarK het volgende:
Kwa ketchup vind ik de biologische ketchup to echt verreweg het allerlekkerst. Veel vollere smaak dan die oververzadigde Heinz prut.
[ afbeelding ]

En gelijk een vraagje: Wat is die Joppie saus? Heb ik bij verschillende snackbars gezien, maar me er nog niet aangewaagd.
quote:
Joppie saus is een koude, gelige saus. Het is een enigszins op fritessaus gelijkende saus die verkrijgbaar is in diverse cafetaria's in Nederland. De saus kan gegeten worden op de friet of bij diverse snacks en hamburgers.

De basis van de Joppie saus is hetzelfde als bij de meeste sauzen: olie, water en een emulgator. Verder bevat het ook uien en kerrie, die domineren de smaak dan ook. Het originele recept van Joppie saus is geheim, maar op het Internet circuleren recepten die de smaak van Joppie saus zeer goed benaderen. In deze recepten wordt Joppie saus bijvoorbeeld gemaakt door de ingrediënten van 'speciaal', d.w.z. mayonaise, curry en uien, samen met kerrie in een bepaalde verhouding zeer fijn te malen en te mengen.
Het is overigens best goed te doen.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66322968
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:11 schreef Manu82 het volgende:
Pepersaus natuurlijk

[ afbeelding ]
pepersaus pepersaus over de kalkoen
  zaterdag 21 februari 2009 @ 20:32:25 #176
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_66323526
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 21:08 schreef Twerk het volgende:

[..]

Dus je denkt dat het min of meer ook nog opzet is? Ik denk dat ze zich niet bewust zijn (mede door de haast) van het feit dat er ook zoveel ketchup-liefhebbers zijn.. Of misschien denken ze wel van "als iemand ketchup wil dan zeggen ze het wel" (gemakzucht).

Het is in ieder geval een kwalijke zaak.
bij sommige zeker. Ik heb bijvoorbeeld in een horeca/sportcentrum gewerkt. Daar gingen we ook wel eens met een schaal met hapjes rond. Waarom denk je dat daar altijd pittige saus bij was? En dat we een bakje curry bij de tosti's deden?

Waarom denk je dat café's nootjes op tafel zetten? Niet omdat je er zo hongerig uitziet hoor

Ik wil niet zeggen dat iedereen daarom er curry bij doet, maar als ik in mijn familie/vrienden/kennissenkring kijk zijn de meeste toch echt voorstander van ketchup tov curry. dan is het toch gek dat curry er vaak bij geserveerd wordt?
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
  zaterdag 21 februari 2009 @ 20:35:02 #177
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_66323618
Ja, jopiesaus is trouwens ook erg goed. Tot een tijdje geleden alleen in de snackbar te verkrijgen. Goede zaak dat ze het nu ook in de winkel verkopen
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_66323668
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 20:32 schreef The_Hives het volgende:

[..]

bij sommige zeker. Ik heb bijvoorbeeld in een horeca/sportcentrum gewerkt. Daar gingen we ook wel eens met een schaal met hapjes rond. Waarom denk je dat daar altijd pittige saus bij was? En dat we een bakje curry bij de tosti's deden?

Waarom denk je dat café's nootjes op tafel zetten? Niet omdat je er zo hongerig uitziet hoor

Ik wil niet zeggen dat iedereen daarom er curry bij doet, maar als ik in mijn familie/vrienden/kennissenkring kijk zijn de meeste toch echt voorstander van ketchup tov curry. dan is het toch gek dat curry er vaak bij geserveerd wordt?
Dit topic gaat daar o.a. over:

Patat speciaal = Curry OF Ketchup

Verder snap ik wel wat je bedoelt. Ca-ching!
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66332778
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 17:11 schreef Twerk het volgende:

[..]

Hij was al voorbij gekomen, maar ketchup mag gerust nogeens extra benadrukt worden.
Dat was Heinz Hot Ketchup. Veel lekkerder dan gewone Heinz Tomato Ketchup vind ik.
full stops and exclamation marks
pi_66332817
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 07:23 schreef Isabeau het volgende:
Hmm, ik twijfel tussen de sc/discussie laten staan en verwijderen. Nou ja, ik laat het maar staan, dan krijgen we hopelijk niet weer het gezeur over het zelf maken van sausjes Ik wachtte eigenlijk al op die zelf-maak-maffia, aangezien dat helemaal in de lijn der verwachting lag
Inderdaad, ik zag het ook echt beginnen toen de eersten zich meldden.

On topic: Zelf maak ik vaak een saus die ook wel tot mijn favorieten behoort. Men neme Heinz Hot Ketchup, Remia Fritessaus, mengen, klaar.
full stops and exclamation marks
pi_66333294
Gevonden!
k zie geen enkele reden waarom iemand thuis een computer zou willen hebben.Ken Olson, stichter van Digital Equipment, 1977
  zondag 22 februari 2009 @ 05:17:31 #182
237059 Twerk
The Spurs
pi_66333305
quote:
Op zondag 22 februari 2009 05:12 schreef Pacmaniac het volgende:
Gevonden!
Haha nu pas?
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66333323
quote:
Op zondag 22 februari 2009 05:17 schreef Twerk het volgende:

[..]

Haha nu pas?
Hij was idd niet te missen

OT mijn zelfgemaakte pepersausje lekker bij kip, varkenshaas, biefstuk (eigelijk alle soorten vlees wel )

1 ui
1prei
1 groene paprika
5 madam jeanette pepers
102 dl slaolie
4 el tomatenketchup
4 el sojasaus
4 el piccalilly (zonder groente)
4 el azijn


Hoe?

Snipper de ui
snij de prei,paprika en peper in heel kleine stukjes.
Verhit de olie in een koekepan en bak hierin ui,,prei,paprika op laag vuur 3 min. glazig.
Voeg KETCHUP( ),sojasaus en 1 dl water toe.
Breng dit aan de kook en laat op hoog vuur koken tot de saus dik is.Voeg de piccalily en de madam jeanette toe en laat afkoelen.Bewaar dit in goed afgesloten glazen pot
k zie geen enkele reden waarom iemand thuis een computer zou willen hebben.Ken Olson, stichter van Digital Equipment, 1977
pi_66412702
Deze mag natuurlijk niet ontbreken in de collectie:

Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_66435525
Bah, ik houd helemaal niet van saus eigenlijk...
Maar avjar is wel gruwelijk goed bij gegrild vlees en wilde rijst:

Sweet and innocent...
  donderdag 26 februari 2009 @ 14:06:21 #186
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_66479530
Voor de bbq/gegrild vlees maak ik altijd een hele simpele saus, maar zooo lekker.
2 el Calvé mayonaise
2 el Calvé Whiskeysaus
1-2 teentjes knoflook
kleine theelepel zeezout
  Eindredactie Games donderdag 26 februari 2009 @ 14:50:05 #187
104357 crew  2dope
Siempre Peligroso
pi_66481226
TS = man naar mijn hart.

Ondanks dat hij al voorbij is gekomen dankzij coltje87 wil ik hem toch nog even onder de aandacht brengen:



Sambasaus.

Twerk, weledelgestrenge medesausaanbidder, als je deze nog niet kent, koop hem. Hij is lekker bij al het voedsel waar maar enigszins saus een rol speelt. Veel dus. En dan bedoel ik veel als in bij veel gerechten èn veel in saus-hoeveelheid.
Op donderdag 3 maart 2011 19:12 schreef zeross het volgende:
Een Headmax PMX60 Sennheiser Koptelefoon, nieuw in de verpakking, slechts enkele keren gebruikt.
pi_66505067
Die sambasaus is idd lekker Eén van de weinige sauzen van Calvé die ik echt lekker vind
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_66505409
http://www.missethoreca.n(...)NadertHoogtepunt.htm

Weten we nog niet welke het geworden is
k zie geen enkele reden waarom iemand thuis een computer zou willen hebben.Ken Olson, stichter van Digital Equipment, 1977
pi_66506233
quote:
Op vrijdag 27 februari 2009 00:07 schreef Isabeau het volgende:
Die sambasaus is idd lekker Eén van de weinige sauzen van Calvé die ik echt lekker vind
Volgens mij lijkt die op de pikata saus?
Als dat zo is, hier een combo voor je om te smullen...

Stokbroodje, kalfsragout erop en daarboven op 3 eieren met bacon erin gebakken...
En dan met deze saus...

Oooh...zo lekker...

Dit noemen ze hier een inswinger. Jammie!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_66506572

Schaam jullie dat jullie deze nog niet met een foto in dit topic hebben geëerd!
pi_66507501
quote:
Op vrijdag 27 februari 2009 01:10 schreef Klaagbak het volgende:
[ afbeelding ]
Schaam jullie dat jullie deze nog niet met een foto in dit topic hebben geëerd!
Terecht.

Een respetacebele curry.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66507743
quote:
Op vrijdag 27 februari 2009 01:10 schreef Klaagbak het volgende:
[ afbeelding ]
Schaam jullie dat jullie deze nog niet met een foto in dit topic hebben geëerd!
Ik heb nu trek gekregen in patat met deze saus.Helaas zit ik op mijn werk.
pi_66518817
quote:
Op vrijdag 27 februari 2009 01:10 schreef Klaagbak het volgende:
[ afbeelding ]
Schaam jullie dat jullie deze nog niet met een foto in dit topic hebben geëerd!
Je bedoelt deze
Die scharf variant heb ik in Nederland nog nooit gezien. En de user die eerder in het topic een ander merk Curry durfde te posten moet zich schamen .

Sambasaus is inderdaad bij bijna alles lekker .
pi_66519309
Tot je de Elite hebt geproefd vind je uiteraard Hela de lekkerste
pi_66519582
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 11:26 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Yoghurt op je aardappelen?
Is dat raar? Zo'n lekker dik griekse-yoghurtprutje op je gepofte aardappel, da's toch serieus goed te eten
  vrijdag 27 februari 2009 @ 15:50:57 #197
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_66523212
quote:
Op vrijdag 27 februari 2009 14:29 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Is dat raar? Zo'n lekker dik griekse-yoghurtprutje op je gepofte aardappel, da's toch serieus goed te eten
Het sausje in mijn post is geen yoghurt, maar yoghurtmayo. Overigens is Griekse yoghurt met kruiden op je gepofte aardappel ook heel lekker inderdaad, of yoghurt door de aardappelsalade..:9
pi_66858643
Mosterd?
-en weg was de mosterd-

[ Bericht 88% gewijzigd door Vork op 09-03-2009 15:14:35 ]
pi_66859710
quote:
Op maandag 9 maart 2009 14:03 schreef Paulinu het volgende:
spam
Ga ergens anders lopen spammen

[ Bericht 28% gewijzigd door Vork op 09-03-2009 15:15:12 ]
  One tough cookie woensdag 11 maart 2009 @ 04:21:19 #200
169210 liesje1979
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')