abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Admin dinsdag 1 juli 2008 @ 17:05:48 #1
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59822677
He looks like a man, but he's a legend..

And his name is the Doctor.Doctor Who is de langstlopende SF-serie ter wereld. Oorspronkelijk een programma dat liep van 1963 tot 1989, maar sindsdien rustende in het land der 'series van vroeger'. Totdat Russel T Davies de draad in 2005 weer oppikte. In Doctor Who volgen we de avonturen van the Doctor, die in zijn ruimte- en tijdmachine, de TARDIS, van hot naar her reist, avonturen beleeft en iedereen uit de nesten helpt.

Doctor Who en Torchwood tot nu toe...

In de nieuwe serie zien we the Doctor in zijn negende incarnatie. Hij heeft onlangs de Time War, een massale oorlog tussen zijn volk, de Time Lords en hun vijanden, de Daleks, beslecht door alles en iedereen uit te roeien, inclusief de planeten van de twee volkeren: Gallifrey en Skaro. Hiermee is the Doctor echter thuisloos geworden. Niet langer vertegenwoordigt hij zijn thuisplaneet; die bestaat niet meer. Voor zover hij weet is hij de laatste van zijn volk.

Wanneer we the Doctor tegenkomen in zijn eerste avontuur sinds zijn achtste incarnatie in de jaren '90 is hij bezig de Autons uit te schakelen. Hierbij loopt hij Rose tegen het lijf, een winkelmeisje met weinig doel in haar leven. Wanneer zij hem succesvol helpt in de strijd tegen de Autons nodigt hij haar uit mee te reizen in de Tardis. Zij gaat accoord en samen reizen ze onder andere naar het einde van de wereld, de dag van haar vaders overlijden, het Cardiff van 1869 (waar we voor het eerst kennis maken met the Rift) en bevechten ze aliens in Downing Street. In het London van de Tweede Wereldoorlog komen ze Captain Jack Harkness tegen, een rogue Time Agent die hen eerst probeert op te lichten, maar ze later helpt in de strijd tegen miljoenen kleine medische reparatiebotjes die door een misverstand alle mensen op hun pad veranderen in zombies.

Hun reis samen lijkt tot een einde te komen wanneer ze, samen met Jack, de Daleks tegenkomen op Satellite 5, een tv-satellietstation in het jaar 200100. Het gevaar loopt zo hoog op dat, uit bescherming, the Doctor Rose met de Tardis naar huis stuurt, maar vastbesloten als ze is breekt ze de Tardis open, stuurt ermee terug naar de plaats des onheils en redt ze de dag. Door de kracht van de Tardis te gebruiken roeit ze de Daleks uit, brengt ze Jack weer tot leven en voorkomt ze de dood van the Doctor. Echter; niet zonder gevolgen. Haar actie leidt ertoe dat the Doctor overladen wordt met energie uit de Tardis, wat funest is voor zijn lichaam en alsnog tot de dood leidt. En zo komen we aan het einde van zijn negende leven. Rose en the Doctor keren terug naar London, Jack achterlatend op Satellite 5.Wanneer the Doctor regenereert in zijn tiende incarnatie en de aarde redt van overname door de Sycorax reizen the Doctor en Rose verder. Samen verkennen ze New Earth, een ruimteschip met portalen naar 18e-eeuws Frankrijk, een parallele aarde, een planeet in een baan rond een zwart gat en maken ze de kroning van de Koningin mee - via televisie. Hun reis brengt ze ook naar het Schotland van 1879, waar ze Queen Victoria redden van een gewisse dood. Die gebeurtenissen doen haar echter besluiten een instituut op te richten om het Britse rijk te beschermen tegen bovennatuurlijke en buitenaardse bedreigingen: het Torchwood Institute. En hoewel the Doctor haar heeft gered, bang als ze is verbant ze hem uit het Britse rijk en maakt ze het weren van the Doctor uit de UK een van de taken van Torchwood.

Bij een bezoek aan hedendaags London komen the Doctor en Rose erachter dat de Cybermen, die ze eerder op een parallelle aarde tegenkwamen, bezig zijn onze aarde over te nemen. Bovendien blijkt het Torchwood Institute nog steeds te bestaan en een geheim project te hebben, bovenin Canary Wharf. Dit geheime project leidt echter tot de intocht van miljoenen Daleks over de aarde, die in gevecht treden met de Cybermen. Omdat deze legers niet zomaar te verslaan zijn zit er voor the Doctor maar een ding op: hij moet de Void openen, de ruimte tussen parallelle werelden. Dat zal ervoor zorgen dat alle wezens die daar doorheen gereisd zijn erin teruggezogen worden. Echter: hijzelf en Rose zijn er ook doorheen gereisd en met zijn actie brengt hij zichzelf en Rose ook in gevaar. Terwijl the Doctor zichzelf weet vast te houden aan onze wereld, lukt Rose dat niet, en zo wordt ze bruut gescheiden van de man die haar zinloze leven kleur gaf. Haar reis met the Doctor eindigt die dag.The Doctor, zich nog maar nauwelijks realiserend wat voor impact deze gebeurtenis op zijn leven heeft, vindt zich ineens opgescheept met een bruid in zijn Tardis, die eist te worden teruggebracht naar haar bruiloft. Donna Noble is haar naam en ze blijkt onderdeel te zijn van een plan om oeroude spinachtige aliens uit hun bijna eeuwige slaap in de kern van de aarde te wekken. Nadat the Doctor Donna hier logischerwijs uit redt en hij bedenkt dat zij misschien wel een tijdje met haar mee wil reizen, nu hij zonder Rose helemaal alleen is, bedankt zij voor de eer en keert the Doctor eenzaam sterrewaards.

Niet veel later belandt hij echter wederom op aarde. Er is wat mysterieus aan de hand in een ziekenhuis in London, dus hij checkt zichzelf in, om vervolgens met ziekenhuis en al op de maan te belanden. In dat ziekenhuis ontmoet hij Martha Jones, medisch studente, die zichzelf door haar snelle handelen en nuchtere benadering van een overduidelijke panieksituatie bij the Doctor in de kijker speelt. Hij nodigt haar uit voor een ritje in de Tardis, als dank voor haar hulp, maar al snel wordt dat ene ritje er twee, worden die twee er drie en voordat ze het beiden doorhebben zijn ze letterlijk tot het einde van het universum geweest voordat ze samen met wederom Jack Harkness in hedendaags London terechtkomen, waar aardsvijand the Master de controle over Groot-Brittannie blijkt te hebben genomen. Hun poging het bewind te eindigen leidt tot een kruistocht van een jaar, waarin the Doctor en Jack gevangen gehouden worden door the Master en Martha over de hele wereld steun verzamelt om hen beiden te bevrijden.Na dit avontuur, waarbij Martha een jaar alleen door de wereld is getrokken terwijl niet alleen Jack en the Doctor, maar ook haar eigen familie een jaar lang gevangenen van the Master waren, vindt Martha het mooi geweest. Ze besluit op aarde te blijven, bij haar familie, haar studie af te maken en the Doctor alleen te laten. Het duurt echter niet lang voordat we Martha weer zien. Na haar studie gaat ze voor UNIT werken, een internationale militaire organisatie die als taak heeft buitenaardse bedreigingen te bestrijden.Jack Harkness, na de strijd met de Daleks achtergelaten op Satellite 5, gebruikte zijn Vortex Manipulator om terug in de tijd te gaan en naar de aarde te reizen, in de hoop the Doctor weer tegen te komen. Hij komt terecht in 1869 en vindt zichzelf uiteindelijk in Cardiff, waar hij wordt opgemerkt en gerecruteerd door de lokale afdeling van Torchwood. Jack, onsterfelijk gemaakt door Rose's reddingsactie, beleeft de volledige twintigste eeuw als werknemer van Torchwood totdat hij, vlak voor het einde van het millennium, de leiding krijgt en zijn eigen team vormt. We pakken de draad van zijn verhaal op in 2006 met de eerste aflevering van de tv-serie Torchwood. Hierin betrekt hij PC Gwen Cooper bij het team, dat op dat punt bestaat uit Owen Harper, Ianto Jones, Toshiko Sato en Suzie Costello. Gwen wordt effectief de vervanger van Suzie, wanneer blijkt dat zij moorden pleegt om een buitenaardse handschoen, die mensen voor een minuut of twee terug kan brengen uit de dood, te kunnen testen. Suzie pleegt uiteindelijk zelfmoord.

We volgen de avonturen van het team totdat Jack ontdekt dat the Doctor in de buurt is en hij besluit achter hem en Martha aan te gaan. Na het avontuur met the Master beseft hij echter dat hij een verantwoordelijkheid heeft om op zijn team te letten. Hij keert terug naar Torchwood en neemt de leiding van het team weer op zich.

Na zijn terugkeer komt Jack erachter dat the Rift, die we voor het eerst zagen in het bezoek van the Doctor en Rose aan Cardiff in 1869, actiever is dan ooit en hem onder andere in contact brengt met een oud-partner van the Time Agency, alienterroristen, Rift-verdwijningen en zijn verloren gewaande broer. Ook Martha zien we terug, als Jack haar hulp inroept bij het onderzoeken van een reeks mysterieuze moorden. Ze gaat voor Torchwood undercover en ontmaskert de directeur van een kliniek die een alles-genezend medicijn uit buitenaardse technologie heeft ontwikkeld. Dit gaat echter niet zonder gevolgen; nadat Torchwood zijn zaakje heeft opgerold schiet hij Owen in de borst, wat leidt tot zijn dood. De handschoen waar Suzie een dodelijke obsessie voor had was er echter een van een paar, en Jack, zwaar geëmotioneerd door het verlies van een teamlid, gebruikt de overgebleven handschoen om Owen terug te brengen, die vervolgens als levende dode bij het team kan blijven tot hij aan het einde van het tweede seizoen vermoedelijk voorgoed overlijdt.

In dit laatste avontuur verliest Torchwood ook Toshiko door een schotwond, afgevuurd door Gray, Jacks broer. Uit wraak voor het feit dat Jack Gray, toen ze beiden nog kinderen waren, is kwijtgeraakt, begraaft hij zijn onsterfelijke broer levend, wat er uiteindelijk voor zorgt dat een ruim 2100 jaar oude Jack aan het einde van het tweede seizoen het met een team van drie moet doen.

Het vervolg...

Torchwood heeft op 4 april het tweede seizoen afgerond. In januari wordt seizoen 3 uitgezonden op BBC One. Momenteel is hierover bekend dat er een verhaal is geschreven dat zich uitspreidt over vijf afleveringen. Niet bekend is of het seizoen daarna nog doorgaat. Doctor Who is op 5 april begonnen aan het vierde (of dertigste) seizoen.

In dit vierde seizoen loopt the Doctor Donna Noble weer tegen het lijf. Na hun eerdere avontuur bedacht Donna zich dat het 'toch wel leuk zou zijn' om met the Doctor mee te reizen, en besloot vreemde situaties te gaan onderzoeken in de hoop the Doctor tegen het lijf te lopen zodat ze haar kans kon krijpen. Wanneer beiden undercover zijn bij Adipose industries, ontmoeten ze elkaar uiteindelijk, en nadat ze een miljoen Britten hebben gered van de dood beginnen ze samen aan hun reis. Na ontdekt te hebben dat diverse volkeren, na verlies van hun planeet, proberen elders (vaak op Aarde) asiel te zoeken en ten koste van de mensheid hun volk weer op te bouwen, belandt Donna door een mysterieuze waarzegster in een alternatieve tijdlijn. Hierin loopt ze Rose tegen het lijf, die haar uitlegt dat ze in een wereld leeft die niet klopt: Donna heeft in een ander leven, het echte leven, een man ontmoet die haar de meest geweldige zaken liet zien, maar door Donna's aanwezigheid in deze alternatieve tijdslijn is de man dood terwijl zijn hulp hard nodig is. Die man is the Doctor en Rose wil door Donna te helpen hem weer in het bestaan terugroepen, want het einde van het universum is in zicht en alleen the Doctor kan helpen.

Na Donna's ontsnapping uit de alternatieve tijdslijn en het overbrengen van Rose's boodschap snellen the Doctor en Donna naar Aarde, waar ze ontdekken dat deze van z'n plek is gelicht om nergens meer gevonden te worden. Bij een bezoek aan intergalactische politie- en justitiedienst the Shadow Proclamation ontdekken ze dat nog 26 andere planeten zijn verdwenen, en samen gaan ze op zoek. Ze volgen het spoor van de bijen, die de laatste tijd mysterieus verdwenen van Aarde, maar dit spoor houdt op bij the Medusa Cascade, een locatie in het universum waar the Doctor lang geleden een Rift in tijd en ruimte heeft gedicht. Wanneer daar een hulpsignaal van Torchwood, Sarah Janes buitenaardse supercomputer en the Doctor's andere companions doorsijpelt, ontdekt hij hoe bij de Aarde te komen, om daar te ontdekken dat Davros, de schepper van de Daleks, alive and kicking is en verantwoordelijk voor het in de Cascade verstoppen van de 27 planeten. Het is aan the Doctor en zijn companions om uit te zoeken wat Davros hiermee wil en hoe dit te stoppen, maar lukt dat als the Doctor dodelijk is geraakt door een Dalek en dreigt een lang en verlammend regeneration proces in te gaan?

Uitzendschema Doctor Who seizoen 4

Het vierde seizoen van Doctor Who wordt wekelijks op zaterdagavond uitgezonden op BBC One. De begintijd van een aflevering varieert meestal ergens tussen 7 en 8 uur en een aflevering duurt 45 minuten, waarna op BBC Three de making-of-serie Doctor Who Confidential nog eens 45 minuten lang duurt.

› 1. Partners in Crime - 5 april
quote:
Donna Noble is determined to find the Doctor again – even if it means braving the villainous Miss Foster and her hordes of sinister Adipose. But when the alien threat escalates out of control, can Donna find her Time Lord before the march of the Adipose begins?

(PO)
› 2. The Fires of Pompeii - 12 april - snapshots
quote:
The Doctor and Donna travel back into ancient history. When they arrive in 79AD, however, they discover psychic powers and beasts of stone running riot in the streets of old Pompeii. The time-travellers face their greatest challenge yet - can established history be changed, or must the Doctor let everyone die?

(PO)
› 3. Planet of the Ood - 19 april - snapshots
quote:
Donna's first visit to an alien world. And it's freezing! But on the icescapes of a distant planet, the greatest danger might be from the human race itself. When the Doctor meets the Ood again - last seen in 2006's The Impossible Planet and The Satan Pit - he's determined to find out the truth behind their servility. But when an Ood's eyes turn red, you know you're in trouble, and the red-eye is spreading…

(RTD)
› 4. The Sontaran Strategem - 26 april
› 5. The Poison Sky - 3 mei - snapshots
quote:
Martha Jones summons the Doctor back to modern-day Earth, but an old enemy lies in wait, as Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama continues. With the mysterious ATMOS devices spreading across the world, Donna discovers that even her own family is not safe from the alien threat – but is it too late to save them?

(PO)
quote:
The return of Martha Jones! We've seen Freema Agyeman take Martha from Doctor Who to Torchwood, and now back home again in her new job as medical officer for UNIT, a worldwide army dedicated to fighting alien menaces. But the menace is bigger than ever, as the threat of ATMOS spreads across the planet. Sounds like she needs her old friend, the Doctor! But he's about to meet an old enemy, as the Sontarans lie in wait - the warlike, potato-faced monsters not seen on screen since 1985. They're back, they're brutal and they're out for revenge…

(RTD)
› 6. The Doctor's Daughter - 10 mei - snapshots
quote:
Yes, that's the title. And it does exactly what it says on the tin! I'm saying no more; just watch David Tennant take the Doctor into new territory, with his most spellbinding performance yet.

(RTD)
quote:
The Doctor meets the most important woman of his life on the distant planet Messaline, in the middle of an endless war, as Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama continues.

But as General Cobb threatens genocide, and Martha is kidnapped by the Hath, the Doctor faces an even greater battle – can he find peace with his own child?

David Tennant plays the Doctor and Catherine Tate plays his new companion, Donna Noble. Freema Agyeman and Georgia Moffett guest star.

(PO)
› 7. The Unicorn and the Wasp - 17 mei - snapshots
quote:
In 1926, Agatha Christie mysteriously disappeared, only to be found, ten days later, with no memory of what happened. Was it a nervous breakdown? A cry for help? Or perhaps a giant alien wasp…?

It's a classic murder mystery, with a country house, vintage cars, a flapper, a vicar, a butler, a body in the library, tea on the lawn, and horrible deaths. And see if you can spot how many titles of Agatha Christie novels are hidden in the dialogue!

(RTD)
quote:
In 1926, Agatha Christie disappeared for 10 days. Was it amnesia? A nervous breakdown? Or a Giant Alien Wasp..? As Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama continues, the Doctor and Donna join forces with the world's most famous crime novelist to encounter a body in the library, poisoned cocktails and a Vespiform seeking revenge.

David Tennant plays the Doctor and Catherine Tate plays his companion Donna Noble, with guest stars Felicity Kendal and Fenella Woolgar.

(PO)
› 8. Silence in the Library - 31 mei
› 9. Forest of the Dead - 7 juni - snapshots
quote:
One hundred years ago, the universe's greatest library was sealed off, leaving only one warning: "Count the shadows". But now, the shadows are moving again. As Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama continues, the Doctor and Donna must uncover the terrible truth behind the Nodes and the horrifying Data Ghost, to find the library's secret.

David Tennant plays the Doctor and Catherine Tate plays his companion Donna Noble, with guest stars Alex Kingston, Colin Salmon and Steve Pemberton.
(PO)
quote:
As the shadows rise and march, the Doctor forges an alliance with the mysterious River Song, as Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama continues. But can anyone stop the Vashta Nerada?

While the Doctor discovers long-buried secrets and revelations about his own future, the sinister Nodes declare that Donna is doomed.

David Tennant plays the Doctor and Catherine Tate plays his companion, Donna. Alex Kingston, Colin Salmon and Steve Pemberton guest star.
(PO)
quote:
Just to warn you, Steven Moffat created the "Are you my mummy?" Empty Child, Madame de Pompadour's Clockwork Droids and last year's Weeping Angels ("Don't blink!"). But I think he was just warming up, getting ready for this year's adventure. Now we've got two episodes of terror with an abandoned library, moving shadows, the gruesome Nodes, and the horrifying Data Ghost - possibly the most spine-chilling scene I've ever seen, anywhere. Don't blink indeed, don't miss a second!

(RTD)
› 10. Midnight - 14 juni
quote:
The Doctor is trapped, alone, powerless and terrified, on the planet Midnight, as Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama continues. Soon, the knocking on the wall begins. Only a woman called Sky seems to know the truth – but as paranoia turns into a witch-hunt, Sky turns the Doctor's greatest strengths against him, and a sacrifice must be made...

David Tennant plays the Doctor and Catherine Tate plays his companion, Donna Noble. Lesley Sharp guest stars.

(PO)
quote:
The planet Midnight: a leisure world! Golden spas, diamond landscapes, anti-gravity restaurants… what could possibly go wrong? But for once the Doctor's left powerless and terrified as the knocking on the wall begins…
› 11. Turn Left - 21 juni
quote:
Donna's entire world collapses, but there's no sign of the Doctor, as Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama continues. Instead, she finds help from a mysterious blonde woman – a traveller from a parallel universe. But, as Donna and Rose Tyler combine forces, are they too late to save the whole of creation from the approaching darkness?

David Tennant plays the Doctor and Catherine Tate plays his companion, Donna Noble. Billie Piper guest stars as Rose Tyler.

(PO)
quote:
The strands of Donna's story begin to draw towards a terrible climax as she finds her life, her family, her entire world being devastated. Only one person can help. But this time, it's not the Doctor - it's someone from a parallel universe, a woman thought to be lost for ever…

(RTD)
› 12. The Stolen Earth - 28 juni - snapshots
quote:
Earth's greatest heroes assemble in a time of dire need, in tonight's penultimate episode in this series of Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama. But can the Doctor's secret army defeat the might of the new Dalek Empire?

With battles on the streets and in the skies, the Doctor and Donna must brave the Shadow Proclamation to find out the truth. However, a fearsome old enemy waits in the shadows...

David Tennant plays the Doctor and Catherine Tate plays his companion, Donna Noble.
(PO)
› 13. Journey's End - 5 juli
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De teksten in de spoilers/quotes zijn afkomstig van BBC Press Office (PO) of Russell T Davies/Radio Times (RTD).

Wekelijks is er een BBC7 podcast beschikbaar waarin acteurs, producers en schrijvers afwisselend audiocommentaar bij de afleveringen verzorgen. Als je de afleveringen downloadt en ze tegelijk met de podcast afspeelt, kun je er het beste van genieten.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_59822720
'Curiouser and curiouser!' cried Alice.
  dinsdag 1 juli 2008 @ 17:19:33 #3
17013 Killjoy
DOMOOOOOOO!!!!! ;)
pi_59822915
Prachtige OP
Nu nog afwachten tot het weekeinde
SEMI-OFFICIELE ANTI-ZEUR
  dinsdag 1 juli 2008 @ 18:25:18 #4
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_59824014
Dit wordt een lange week
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  Admin dinsdag 1 juli 2008 @ 19:16:43 #5
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59824935
Oh, maar die vullen we wel.

Naast de megacliffhanger hebben we natuurlijk nog veel meer om over na te denken. Ianto en Gwen lopen aardig wat gevaar in the Hub, Sarah Jane is er ook niet goed aan toe qua risico en het grotere verhaal speelt nog: wat is Davros allemaal van plan? Waar heeft hij 27 planeten voor nodig? Hoe kan het dat Caan de toekomst lijkt te kunnen zien? Wat betekende die heartbeat die we bij Donna hoorden? Komen de Judoon nog achter the Doctor aan?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oh en we hadden het in het vorige topic over Torchwood-medewerkers die the Doctor ontmoet hebben: Ianto en Gwen hebben hem alleen nog maar op video gezien, dus die tellen nog niet mee.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin dinsdag 1 juli 2008 @ 19:35:46 #6
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59825285
De titel van het topic verwijst overigens naar een quote uit Love Don't Roam, uit The Runaway Bride:
quote:
But of all the strange, strange creatures
In the air, at sea, on land,
Oh, my girl, my girl, my precious girl,
I love you, you understand.
Het nummer is te horen op Donna's receptie, alwaar zij zelf komt binnenvallen na in London geland te zijn en waar iedereen gewoon feest blijkt te vieren terwijl de bruid mysterieus verdwenen is.

Het is ook de titel van de muziek die in de Cinema Trailer (da's de trailer die vanaf januari in bioscopen en later ook op BBC One werd gedraaid) zit, en dat leek me wel passend voor het topic dat tijdens de seizoensfinale loopt.

Oh, en ik heb de openingspost uitgebreid ten opzichte van vorig topic: meer samenvatting erin, Torchwood S3 info en bij elke aflevering heb ik, voor zover mogelijk, gelinked naar de snapshots in het vorige topic.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  dinsdag 1 juli 2008 @ 19:48:59 #7
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_59825571
TVP.
En tevens heb ik die heartbeat van Donna kennelijk gemist. Waar zit dit precies in de aflevering?
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
  FOK!fossiel dinsdag 1 juli 2008 @ 20:02:11 #8
8443 cptmarco
it's captain...
pi_59827186
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  Admin dinsdag 1 juli 2008 @ 21:02:46 #10
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59827319
quote:
Op dinsdag 1 juli 2008 19:48 schreef Wepeel2 het volgende:
TVP.
En tevens heb ik die heartbeat van Donna kennelijk gemist. Waar zit dit precies in de aflevering?
Weet niet of het haar heartbeat was, maar vlak voordat ze wat te drinken krijgt van een Shadow Proclamation medewerker (die verwijst naar dat er iets op haar rug zat) zie je haar op die trap zitten staren, en hoor je een geluid dat een drumgeluid of hartslag kan zijn.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  dinsdag 1 juli 2008 @ 21:20:56 #11
64288 Bensel
Ladderzat
pi_59827656
Tijd Vind Post

Ben benieuwd wat er zaterdag komen gaat
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  dinsdag 1 juli 2008 @ 21:47:20 #12
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_59828210
quote:
Op dinsdag 1 juli 2008 21:02 schreef Breuls het volgende:

[..]

Weet niet of het haar heartbeat was, maar vlak voordat ze wat te drinken krijgt van een Shadow Proclamation medewerker (die verwijst naar dat er iets op haar rug zat) zie je haar op die trap zitten staren, en hoor je een geluid dat een drumgeluid of hartslag kan zijn.
Volgens mij was dat het geluid van dat beest dat op der rug zat die aflevering ervoor.
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  Admin dinsdag 1 juli 2008 @ 21:52:04 #13
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59828329
Nee, dat was een echt beestengeluidje..
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  dinsdag 1 juli 2008 @ 22:40:54 #14
30837 r00t3d
Carpe Noctem
pi_59829587
quote:
Op dinsdag 1 juli 2008 21:02 schreef Breuls het volgende:

[..]

Weet niet of het haar heartbeat was, maar vlak voordat ze wat te drinken krijgt van een Shadow Proclamation medewerker (die verwijst naar dat er iets op haar rug zat) zie je haar op die trap zitten staren, en hoor je een geluid dat een drumgeluid of hartslag kan zijn.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_59829999
quote:
Op dinsdag 1 juli 2008 22:40 schreef r00t3d het volgende:

[..]
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hehe, leuk bedacht, maar met Davros in het beeld lijkt het me erg sterk
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  Admin dinsdag 1 juli 2008 @ 23:05:45 #16
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59830297
quote:
Op dinsdag 1 juli 2008 22:40 schreef r00t3d het volgende:

[..]
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat was vorig jaar.

En het is niet hetzelfde ritme.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 2 juli 2008 @ 00:39:39 #17
17013 Killjoy
DOMOOOOOOO!!!!! ;)
pi_59832090
Het zou natuurlijk zo kunnen zijn dat die insane Dalek niet zo insane is, dat die nog een grotere rol gaat spelen?

Het zou ook kunnen dat Donna's parallel universe ability die nog niet verklaard is, de doctor gaat redden van zijn regeneration, volgens mij gaat David Tennant hem nog wel doorspelen namelijk
SEMI-OFFICIELE ANTI-ZEUR
pi_59832429
ik vond dat liedje bij the sounds of drums echt akelig echt zo en vette opbouw en dan dat kut nummer.. deden ze bij BSG beter
'Curiouser and curiouser!' cried Alice.
  woensdag 2 juli 2008 @ 07:24:55 #19
13250 Lod
Sapere aude!
pi_59833612
quote:
Op dinsdag 1 juli 2008 19:16 schreef Breuls het volgende:
Waar heeft hij 27 planeten voor nodig?
Beter mee verlegen dan om verlegen?

in het kader van een slechte tvp
GNU Terry Pratchett
  Admin woensdag 2 juli 2008 @ 07:30:42 #20
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59833641
quote:
Op woensdag 2 juli 2008 01:05 schreef IrfieJ het volgende:
ik vond dat liedje bij the sounds of drums echt akelig echt zo en vette opbouw en dan dat kut nummer.. deden ze bij BSG beter
Roque Traders was wel okay, maar *zo* uit de toon in die aflevering. Zelfde geldt voor de Scissor Sisters. En dat terwijl de finale vorig jaar best een goede score/soundtrack had.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 2 juli 2008 @ 11:11:09 #21
17013 Killjoy
DOMOOOOOOO!!!!! ;)
pi_59836976
quote:
Op woensdag 2 juli 2008 07:24 schreef Lod het volgende:

[..]

Beter mee verlegen dan om verlegen?

in het kader van een slechte tvp
Als ik mij niet vergis, dan zijn al die planeten onderdelen in een gigantische machine.
SEMI-OFFICIELE ANTI-ZEUR
  woensdag 2 juli 2008 @ 11:24:34 #22
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_59837294
quote:
Op woensdag 2 juli 2008 11:11 schreef Killjoy het volgende:

[..]

Als ik mij niet vergis, dan zijn al die planeten onderdelen in een gigantische machine.
Klopt. Maar waarom 27? Kun je een hele episode aan wijden lijkt me
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  Admin woensdag 2 juli 2008 @ 11:28:38 #23
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59837398
Waarschijnlijk heet die episode Journey's End.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 2 juli 2008 @ 16:16:18 #24
211083 Angelof9
I must go first
pi_59844625
ik-ben-het-zat-om-steeds-te-zoeken-naar-dit-topic-maar-heb-eigenlijk-niets-te-melden-post
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  woensdag 2 juli 2008 @ 16:19:37 #25
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_59844709
quote:
Op woensdag 2 juli 2008 11:28 schreef Breuls het volgende:
Waarschijnlijk heet die episode Journey's End.
Dat is een episode + 15 minuten dus hebben we een kwartier voor andere dingen (de verklaring voor het regenereren ).

Oh my god ik bedenk me net iets: zouden er rellen uitbreken als de laatste eps alleen over die 27 planeten/aarde gaan en de doctor niets eens genoemd wordt!? Laat staan het regenereren
En dan tot 2010 moeten wachten op een vervolg
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  woensdag 2 juli 2008 @ 16:30:02 #26
211083 Angelof9
I must go first
pi_59844927
Volgens mij is de Doctor de Final Cylon...
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  Admin woensdag 2 juli 2008 @ 16:48:15 #27
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59845348
quote:
Op woensdag 2 juli 2008 16:19 schreef wdn het volgende:

[..]

Dat is een episode + 15 minuten dus hebben we een kwartier voor andere dingen (de verklaring voor het regenereren ).
20 minuten
quote:
Oh my god ik bedenk me net iets: zouden er rellen uitbreken als de laatste eps alleen over die 27 planeten/aarde gaan en de doctor niets eens genoemd wordt!? Laat staan het regenereren
En dan tot 2010 moeten wachten op een vervolg
Alsof ze dat doen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_59847165
quote:
Op woensdag 2 juli 2008 16:30 schreef Angelof9 het volgende:
Volgens mij is de Doctor de Final Cylon...
'Curiouser and curiouser!' cried Alice.
  donderdag 3 juli 2008 @ 09:14:46 #29
107652 Quincy5
Back to the future
pi_59858623
Final Cylon
www.bttf.com
I hate mornings
  donderdag 3 juli 2008 @ 09:23:54 #30
211083 Angelof9
I must go first
pi_59858763
Inside joke for mensen die ook naar Battlestar Galatica kijken
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  Admin donderdag 3 juli 2008 @ 09:34:30 #31
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59858914
Ik heb een nieuwe tv, laat de finale maar komen.

(verkapte is-het-al-zaterdag-post )
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 3 juli 2008 @ 09:44:17 #32
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_59859091
quote:
Op donderdag 3 juli 2008 09:14 schreef Quincy5 het volgende:
Final Cylon
Ga eens vlug Battlestar Gallactica kijken ja
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  donderdag 3 juli 2008 @ 13:26:05 #33
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_59864402
quote:
Op donderdag 3 juli 2008 09:23 schreef Angelof9 het volgende:
Inside joke for mensen die ook naar Battlestar Galatica kijken
Ik dacht al: Is de doctor van thee gemaakt? Maar dat is Ceylon i.p.v. Cylon.
No escape from reality
  FOK!fossiel donderdag 3 juli 2008 @ 14:31:56 #34
8443 cptmarco
it's captain...
pi_59866341
quote:
Op woensdag 2 juli 2008 16:19 schreef wdn het volgende:
Oh my god ik bedenk me net iets: zouden er rellen uitbreken als de laatste eps alleen over die 27 planeten/aarde gaan en de doctor niets eens genoemd wordt!? Laat staan het regenereren
En dan tot 2010 moeten wachten op een vervolg
er komt dit jaar toch ook nog een xmas-special???
  Admin donderdag 3 juli 2008 @ 14:36:13 #35
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59866428
En volgend jaar drie specials.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin donderdag 3 juli 2008 @ 22:35:45 #36
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59876723
Reminder: straks Catherine Tate bij Graham Norton.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_59877848
Vandaag series 1 box gekocht bij de MM voor 15,- maar ik kan geen boxen van andere seizoenen. zijn die wel in 't nederlands uitgebracht?
  Admin donderdag 3 juli 2008 @ 23:30:06 #38
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59878096
Volgens mij niet. De site van de uitgever vermeldt alleen de DVD's met enkele afleveringen (die duurder zijn dan de seizoensbox ) en ik ben ook geen S2 of later tegengekomen in de winkel.

Voor die boxen zul je dus overzees moeten kijken.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 3 juli 2008 @ 23:31:23 #39
28033 Pek
je moet wat
pi_59878134
Ik vind deze wel heel erg tof


Al is het alleen om de kat te pesten
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
  Admin vrijdag 4 juli 2008 @ 08:24:29 #40
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59881514
quote:
As part of the Pride London 08 @ Central London celebrations, the Doctor Who team have arranged for a special screening of Journey's End at 7pm in Trafalgar Square.

The spectacular episode will be introduced by none other than Martha Jones herself, Freema Agyeman. Just so long as Project Indigo gets her there safely.
Dat zie je niet zo snel bij een Nederlandse serie, dat ze op de Dam een scherm neerkwakken.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 4 juli 2008 @ 09:37:26 #41
211083 Angelof9
I must go first
pi_59882292
Nederlandse series zijn dan ook meestal niet bijzonder goed
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  vrijdag 4 juli 2008 @ 09:48:02 #42
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_59882458
quote:
Op donderdag 3 juli 2008 23:31 schreef Pek het volgende:
Ik vind deze wel heel erg tof


Al is het alleen om de kat te pesten
Geweldig.
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
  Admin vrijdag 4 juli 2008 @ 09:59:24 #43
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59882644
quote:
Op vrijdag 4 juli 2008 09:37 schreef Angelof9 het volgende:
Nederlandse series zijn dan ook meestal niet bijzonder goed
Dat was ook een beetje mijn punt.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 4 juli 2008 @ 10:39:17 #44
28033 Pek
je moet wat
pi_59883387
quote:
Op vrijdag 4 juli 2008 09:48 schreef Wepeel2 het volgende:

[..]

Geweldig.
Nu nog een stofzuiger-versie op de markt en ik koop hem!
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
  Admin vrijdag 4 juli 2008 @ 10:55:41 #45
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59883732
Die Dalek is geweldig. Waar kun je dat ding krijgen?
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 4 juli 2008 @ 11:07:37 #46
28033 Pek
je moet wat
pi_59884040
Niet
Hier verkrijgbaar, maar het is UK only
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
  Admin vrijdag 4 juli 2008 @ 11:18:11 #47
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59884345
Ja, ik zit al op andere sites te kijken, hij is op diverse plekken verkrijgbaar, maar verzendkosten zullen wel te hoog zijn voor de lol die je eraan hebt.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 4 juli 2008 @ 11:37:37 #48
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_59884918
quote:
Op vrijdag 4 juli 2008 11:07 schreef Pek het volgende:
Niet
Hier verkrijgbaar, maar het is UK only
omg me want. me want.

Ik ga volgende maand naar de UK. Zal eens kijken of ik 1 kan vinden
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  Admin vrijdag 4 juli 2008 @ 16:04:02 #49
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59892018
Even de komende Doctor Who uitzendingen op een rij en de belangrijkste gemarkeerd:

Vandaag
› 21.00 Turn Left, BBC Three
› 21.55 The Stolen Earth, BBC Three
› 22.40 (DWC) Friends and Foe (cut down), BBC Three

Morgen
› 05.15 (DWC) Friends and Foe (cut down), BBC Three
› 19.00 The Empty Child (S1), BBC Prime
* 19.40 Journey's End, BBC One
› 20.45 (DWC) The End of an Era, BBC Three

Zondag
› 20.30 Journey's End, BBC Three
› 21.35 (DWC) The End of an Era (cut down), BBC Three

Maandag
› 05.10 (DWC) The End of an Era (cut down), BBC Three

Vrijdag
› 21.30 Journey's End, BBC Three
› 22.35 (DWC) The End of an Era (cut down), BBC Three

Zaterdag
› 19.00 The Doctor Dances (S1), BBC Prime

Nu hoef je niks meer te missen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 4 juli 2008 @ 16:22:57 #50
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59892529
Promoplaatje van Doctor Who Confidential:

I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 4 juli 2008 @ 16:23:24 #51
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59892543
RTD was vanmorgen te gast bij This Morning:

I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 4 juli 2008 @ 16:28:32 #52
206640 Beelzebufo
All my vices are devices!
pi_59892672
TVP.... Er zou een automatische TVP moeten komen voor serie-topics...
Een Rijnlandse morgen (ca. 8516 vierkante meter) is onderverdeeld in 6 hont, een hont in 100 vierkante roeden, en een roede in 144 vierkante voet.
  Admin vrijdag 4 juli 2008 @ 20:35:06 #53
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59897071
Na morgenavond verschijnt er t/m kerstmis geen nieuwe DW of TW, behalve dan dat er een Radio 4 aflevering van Torchwood geplanned staat, maar daarvan is nog geen datum bekend. Sci-Fi Channel herhaalt deze zomer S1 van Torchwood:

› 1. Everything Changes - 16 July 8:30PM and 11:55PM, 17 July 10:10PM CET
› 2. Day One - 16 July 9:25PM and 12:50AM, 17 July 11:05PM CET
› 3. Ghost Machine - 23 July 8:30PM and 11:50PM, 24 July 10:10PM CET
› 4. Cyberwoman - 23 July 9:20PM and 12:40AM, 24 July 11PM CET
› 5. Small Worlds - 30 July 8:30PM and 11:50PM, 31 July 10:50PM CET
› 6. Countrycide - 30 July 9:20PM and 12:40AM, 31 July 11:50PM CET
› 7. Greeks Bearing Gifts - 6 August 8:30PM and 11:55PM CET
› 8. They Keep Killing Suzie - 6 August 9:20PM and 12:45AM CET
› 9. Random Shoes - 13 August 8:30PM and 11:50PM CET
› 10. Out Of Time - 13 August 9:20PM and 12:40AM CET
› 11. Combat - 20 August 8:30PM and 11:50PM CET
› 12. Captain Jack Harkness - 20 August 9:20PM and 12:40AM CET
› 13. End Of Days - 27 August 8:30PM and 11:50PM CET

(bron)

De DVD-box van DW seizoen 4 verschijnt op 27 november in de UK (verkrijgbaar via BBC Shop of Play.com). S2 van Torchwood is sinds deze week verkrijgbaar (idem), en de rest lag al langer in de winkel. Qua Nederlande beschikbaarheid lijken we beperkt tot S1 van DW, al kan er door de Sci-Fi uitzendingen inmiddels een reden zijn TW ook in Nederland in de winkel te leggen. Bol.com doet overigens aan import en heeft ook TW boeken.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 4 juli 2008 @ 21:24:30 #54
206640 Beelzebufo
All my vices are devices!
pi_59898191
Ja... maar.... wat...

Heb net eindelijk (nog net op tijd) naar Stolen Earth kunnen kijken... Ik zal blij zijn als het morgen is!!!
Een Rijnlandse morgen (ca. 8516 vierkante meter) is onderverdeeld in 6 hont, een hont in 100 vierkante roeden, en een roede in 144 vierkante voet.
  vrijdag 4 juli 2008 @ 21:43:39 #55
211083 Angelof9
I must go first
pi_59898588
Ik koop altijd alles bij Amazon.co.uk. Over het algemeen goedkoper dan de import prijzen van Bol. Maar ga niet naar Amazon.com want dan moet je import belasting betalen.
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  Admin vrijdag 4 juli 2008 @ 22:49:33 #56
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59900007
quote:
Op vrijdag 4 juli 2008 21:24 schreef Beelzebufo het volgende:
Ja... maar.... wat...

Heb net eindelijk (nog net op tijd) naar Stolen Earth kunnen kijken...
...zei hij voordat het begon
quote:
Ik zal blij zijn als het morgen is!!!
Ik zal blij zijn als het avond is.

Okay, flauw. Ik heb net braaf Turn Left en The Stolen Earth gekeken. Laat die finale maar komen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 4 juli 2008 @ 23:21:25 #57
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_59900705
Ik zat net ook braaf te kijken naar BBC 3. En bij Turn Left viel me op dat op het moment dat Donna haar laatste adem zo'n beetje uitblaast en Rose bij haar zit, er zachtjes een hartslag te horen is. Ik ben benieuwd of dit gelinkt kan worden met de hartslag in Stolen Earth. Maar dat zien we morgen wel.
No escape from reality
  vrijdag 4 juli 2008 @ 23:28:37 #58
206640 Beelzebufo
All my vices are devices!
pi_59900873
quote:
Op vrijdag 4 juli 2008 22:49 schreef Breuls het volgende:

[..]

...zei hij voordat het begon
Niet op BBC3 (die heb ik niet (meer)), maar via usenet.
Een Rijnlandse morgen (ca. 8516 vierkante meter) is onderverdeeld in 6 hont, een hont in 100 vierkante roeden, en een roede in 144 vierkante voet.
  Admin vrijdag 4 juli 2008 @ 23:31:51 #59
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59900965
Het viel me op hoe nadrukkelijk the Doctor in Turn Left aangeeft dat het erop lijkt dat er steeds weer universa rondom Donna gecreeerd worden. Daar werd even op gepauzeerd, alsof het ertoe doet.

RTD interview bij BBC News
Keeping the secrets of Doctor Who (ook BBC News) - BBC Radio 1 had er in het nieuws vanmiddag ook een item over, inclusief audiofragment van afgelopen zaterdag.
› Outpost Gallifrey heeft een overzicht van allerlei media die over de week tussen de twee afleveringen berichten
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 4 juli 2008 @ 23:32:45 #60
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59900991
quote:
Op vrijdag 4 juli 2008 23:28 schreef Beelzebufo het volgende:

[..]

Niet op BBC3 (die heb ik niet (meer)), maar via usenet.
Ah. Ik dacht door 'nog net op tijd' dat je naar een uitzendtijdstip refereerde.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 4 juli 2008 @ 23:37:19 #61
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59901129
De Daily Mail spreekt van een theorie dat het hele seizoen in een alternatieve tijdslijn zat en dus gewoon niet gebeurd is. Ik hoop dat dat niet het geval is, want dat is wel zooo lame. "Het was allemaal een droom" maar dan scifi style...
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 4 juli 2008 @ 23:39:12 #62
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
  Admin vrijdag 4 juli 2008 @ 23:41:59 #63
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59901247
Ja, daar link ik net naar. Oh, de video versie.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 4 juli 2008 @ 23:45:03 #64
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59901321
Wel leuk, weer drie seconden gespoilerd.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 00:12:37 #65
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59902009
quote:
On Saturday, July 5, at 6:40 p.m. (that's 17:40 Zulu Time for you Tom Clancy fans), the season finale of Doctor Who will go out on BBC1 to an expected audience of 10 million viewers. The specially extended 65-minute episode ("Journey's End") should be one of the most watched shows of the year in the United Kingdom.
Casual Fan's Guide to Doctor Who Finale (Wired)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 01:40:29 #66
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59903280
SciFi Friday: Doctor Who Conclusion (Spoilers for US Viewers)

Grappig hoe dit het door Eurpeanen downloaden van Amerikaanse shows spiegelt.

(Oh, nog 18 uur!)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 01:43:04 #67
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59903304
BBC website promotie-afbeeldingen:I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_59903344
Kan niet wachten

Moet hem trug kijken op bbc Iplayer helaas

MOet ergens verplicht naar toe
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 01:54:37 #69
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59903405
Of je kijkt zondag op Three.

Maareh, blijf wel uit dit topic dan na de uitzending.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_59903416
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 01:54 schreef Breuls het volgende:
Of je kijkt zondag op Three.

Maareh, blijf wel uit dit topic dan na de uitzending.
Zondag!?

Dacht het niet Meteen binnenhalen op bbc Iplayer
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 02:04:04 #71
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59903479
Kun je iPlayer-uitzendingen ook met lekkere kwaliteit fullscreen afspelen? Want ik zou 'm anders gewoon elders vandaan tanken.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_59903528
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 02:04 schreef Breuls het volgende:
Kun je iPlayer-uitzendingen ook met lekkere kwaliteit fullscreen afspelen? Want ik zou 'm anders gewoon elders vandaan tanken.
Blijkbaar Virgin houd Limewire, bittorrent in de gaten op downloads en kunnen je afsluiten.. Eerst sturen ze je een brief met je laatst gedownloadde mp3/film op papier.. Tevens ook een waarschuwing
Ik mis Chello met unlimited downloads...

iPlayer is wel toegestaan en redelijke kwaliteit. iPlayer zit ook onder de Catch up on Demand op Virgin.
Dus kan ik het mooi terug kijken op mijn 37'' lcd
Wat is betere kwaliteit dan op de pc..
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 02:10:47 #73
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59903547
Ja, ik zag (en hoorde) het op het nieuws van Virgin.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_59903568
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 02:10 schreef Breuls het volgende:
Ja, ik zag (en hoorde) het op het nieuws van Virgin.
Achja..

We zitten vast aan een paar gig download per maand
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  zaterdag 5 juli 2008 @ 08:40:15 #75
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_59904443
quote:
Op vrijdag 4 juli 2008 21:43 schreef Angelof9 het volgende:
Ik koop altijd alles bij Amazon.co.uk. Over het algemeen goedkoper dan de import prijzen van Bol. Maar ga niet naar Amazon.com want dan moet je import belasting betalen.
Zolang je onder de 150 euro zit zit je goed
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 10:57:36 #76
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59905331
Fragment uit Journey's End:Bevat een hele kleine spoiler.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zaterdag 5 juli 2008 @ 12:38:38 #77
206640 Beelzebufo
All my vices are devices!
pi_59906731
van: deze pagina
quote:
Another consideration is that there might be two Doctors for some time. We might both have a new Doctor for the regeneration and there has been speculation that the David Tennant form will be cloned back from the severed hand in the Tardis. This would be a way around the limit in regenerations which are possible, allowing the series to continue for many years to come. If there are two doctors, this might even last through next year as instead of a regular series there will be special episodes, with Tennant not necessarily staring in all. Perhaps whatever happens in the season finale will not be totally resolved for another year.
De hand was in 'Stolen Earth' inderdaad wel weer heel prominent in beeld!

Spannendspannendspannend...
Een Rijnlandse morgen (ca. 8516 vierkante meter) is onderverdeeld in 6 hont, een hont in 100 vierkante roeden, en een roede in 144 vierkante voet.
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 12:46:30 #78
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59906845
Zit eens niet zaken die allang in spoilers hebben gestaan open en bloot neer te zetten.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_59908657
nog een paar uurtjes
'Curiouser and curiouser!' cried Alice.
  zaterdag 5 juli 2008 @ 15:18:13 #80
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_59909133
En nog iets minder

Reminder: 19:40 begint het,
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
pi_59909318
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 15:18 schreef wdn het volgende:
En nog iets minder

Reminder: 19:40 begint het,
niet zo lang meer
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 15:52:06 #82
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59909591
Opwarmertjes voor vanavond: hier de snapshots van The Stolen Earth. En hier de regeneration in de context van de afgelopen vier jaar:


9th Doctor - 10th Doctor


The Master


10th Doctor - ...
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 18:40:07 #83
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59912107
Nog een uur.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_59912113
Nog maar een uurtje en dan start de ontknoping. Zit iedereen al klaar?
'Één ding blijft altijd hetzelfde: niets blijft zoals het was.' (IOJMDA 157)
  zaterdag 5 juli 2008 @ 18:44:18 #85
28033 Pek
je moet wat
pi_59912174
Zit op m'n werk dus kan het pas vanavond laat zien
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 18:45:28 #86
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59912198
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 18:40 schreef Broekie het volgende:
Nog maar een uurtje en dan start de ontknoping. Zit iedereen al klaar?
Ik zit al de hele week te springen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zaterdag 5 juli 2008 @ 18:46:01 #87
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_59912210
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 18:40 schreef Broekie het volgende:
Nog maar een uurtje en dan start de ontknoping. Zit iedereen al klaar?
Sinds het begin van de dames finale staat mijn tv aan op bbc 1
Ondertussen ben ik aan het gamen
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 18:50:52 #88
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59912307
Opwarmen met The Empty Child kan over tien minuten.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 18:54:48 #89
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59912386
Okay, en dit moet me van het hart: what's up met Jacks reactie op de regeneration? Could he be less impressed? Hij trekt Donna en Rose opzij, kalmeert Rose, wenst the Doctor fucking 'good luck' alsof het een wekelijkse handeling is. Zo van "okay, gaan we weer, succes!"

Hij is nog nooit bij een regeneration geweest. Van 9 naar 10 vond plaats toen de Tardis al bij hem weg was, the Master regenereerde toen hij in een andere ruimte was (en bovendien was ook dat in de Tardis). Het enige dat hij mee heeft gemaakt is dat hij in Utopia erachter komt dat the Doctor geregenereerd is, meer niet.

Ik snap wel dat hij een wat strijdbaarder figuur is en dat hem het proces wel uitgelegd zal zijn in de tussentijd, maar toch. Het komt zo weird over.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 18:58:31 #90
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59912459
Oh, en ik zit het laatste stukje van The Stolen Earth nog effe te kijken: Rose zegt: "control, I need another shift. Lock me on to the Tardis.". Tegen wie heeft ze het? Ik gok zelf op Pete's World's Torchwood of iets dergelijks.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_59912495
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 18:54 schreef Breuls het volgende:
Okay, en dit moet me van het hart: what's up met Jacks reactie op de regeneration? Could he be less impressed? Hij trekt Donna en Rose opzij, kalmeert Rose, wenst the Doctor fucking 'good luck' alsof het een wekelijkse handeling is. Zo van "okay, gaan we weer, succes!"

Hij is nog nooit bij een regeneration geweest. Van 9 naar 10 vond plaats toen de Tardis al bij hem weg was, the Master regenereerde toen hij in een andere ruimte was (en bovendien was ook dat in de Tardis). Het enige dat hij mee heeft gemaakt is dat hij in Utopia erachter komt dat the Doctor geregenereerd is, meer niet.

Ik snap wel dat hij een wat strijdbaarder figuur is en dat hem het proces wel uitgelegd zal zijn in de tussentijd, maar toch. Het komt zo weird over.
't is zeker vreemd inderdaad.
'Één ding blijft altijd hetzelfde: niets blijft zoals het was.' (IOJMDA 157)
  zaterdag 5 juli 2008 @ 19:18:18 #92
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_59912818
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 18:54 schreef Breuls het volgende:
Okay, en dit moet me van het hart: what's up met Jacks reactie op de regeneration? Could he be less impressed? Hij trekt Donna en Rose opzij, kalmeert Rose, wenst the Doctor fucking 'good luck' alsof het een wekelijkse handeling is. Zo van "okay, gaan we weer, succes!"

Hij is nog nooit bij een regeneration geweest. Van 9 naar 10 vond plaats toen de Tardis al bij hem weg was, the Master regenereerde toen hij in een andere ruimte was (en bovendien was ook dat in de Tardis). Het enige dat hij mee heeft gemaakt is dat hij in Utopia erachter komt dat the Doctor geregenereerd is, meer niet.

Ik snap wel dat hij een wat strijdbaarder figuur is en dat hem het proces wel uitgelegd zal zijn in de tussentijd, maar toch. Het komt zo weird over.
Ach, Jack komt uit de toekomst en was al bekend met het concept Timelord. Dus hij zal wel, buiten de serie om, een regeneratie meegemaakt hebben.
No escape from reality
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 19:33:10 #93
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59913112
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 19:18 schreef Wer-Al_Zwowe het volgende:

[..]

Ach, Jack komt uit de toekomst en was al bekend met het concept Timelord.
Denk je? Hij was een Time Agent, maar hoeveel die weten is nooit echt verteld..
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_59914239
'Curiouser and curiouser!' cried Alice.
  zaterdag 5 juli 2008 @ 20:45:55 #95
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_59914266
Ik zou die vraag op het bbc forum posten. Misschien krijg je een antwoord in een toekomstige aflevering

Wat en intense aflevering weer

En dat moet wel een ritje zijn geweest zo door de Tardis geslepen te worden

Commentaar bij deze episode:

Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  zaterdag 5 juli 2008 @ 20:46:56 #96
64288 Bensel
Ladderzat
pi_59914279
geweldig gewoon.. die scene met alle companions in de tardis, die allemaal tegelijk sturen... dat gejuich, dat afscheid. en ze hebben een gigantische hoeveelheid special effects erin gegooid.. De schaal van deze 2 parter is echt enorm te noemen (net als het tempo trouwens)
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
pi_59914280
Maar ... d'r is geen companion dood ... hij is ze allemaal kwijt, maar er zou er toch een dood gaan?

Mooie aflevering, geen cliffhanger voor kerst (behalve dat we cybermen krijgen)
  zaterdag 5 juli 2008 @ 20:47:53 #98
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_59914296
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 20:46 schreef Young_David het volgende:
Maar ... d'r is geen companion dood ... hij is ze allemaal kwijt, maar er zou er toch een dood gaan?

Mooie aflevering, geen cliffhanger voor kerst (behalve dat we cybermen krijgen)
Die blob loog over te toekomst. Uiteindelijk is Davros dood lijkt me en dat is er 1
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  zaterdag 5 juli 2008 @ 20:48:19 #99
6536 dwerg
chagrijn
pi_59914302
Dat was een goeie aflevering.

En zo te zien Dervla Kirwan in de kerstaflevering.
I intend to live forever, or die trying.
pi_59914308
Nou had ik tijdens de aflevering een paar dingen waar ik vragen bij had, maar ben het door alle indrukken alweer vergeten... Zal morgen nog eens kijken en ze dan meteen posten
'Één ding blijft altijd hetzelfde: niets blijft zoals het was.' (IOJMDA 157)
  zaterdag 5 juli 2008 @ 20:49:00 #101
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_59914316
En Kylie kwam langs
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
pi_59914330
Was het een briljante aflevering of was het een briljante aflevering?

Kerst met de cybermen.
pi_59914352
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 20:47 schreef wdn het volgende:

[..]

Die blob loog over te toekomst. Uiteindelijk is Davros dood lijkt me en dat is er 1
Nouja, de Martha Donna zoals wij haar hebben leren kennen is nu technisch gezien dood, ze is weer haar oude zelf.

[ Bericht 1% gewijzigd door Broekie op 05-07-2008 21:04:18 ]
'Één ding blijft altijd hetzelfde: niets blijft zoals het was.' (IOJMDA 157)
  zaterdag 5 juli 2008 @ 20:51:15 #104
64288 Bensel
Ladderzat
pi_59914355
kan trouwens niet wachten om te zien wat moffat kan doen met de serie. alhoewel deze finale zeker goed was, vond ik het qua ideen niet zo spannend (behalve donna als half timelord, half mens). maar dat Donna eruit geschreven werd was al wel voorspelt. Ik denk dat ze nog wel kans maakt om terug te komen, zal leuk zijn om te zien hoe The Doctor in zo'n situatie zou reageren.
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  zaterdag 5 juli 2008 @ 20:51:52 #105
64288 Bensel
Ladderzat
pi_59914360
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 20:51 schreef Broekie het volgende:

[..]

Nouja, de Martha Donna zoals wij haar hebben leren kennen is nu technisch gezien dood, ze is weer haar oude zelf.
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  zaterdag 5 juli 2008 @ 20:52:08 #106
6536 dwerg
chagrijn
pi_59914365
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 20:51 schreef Broekie het volgende:
Nouja, de Martha zoals wij haar hebben leren kennen is nu technisch gezien dood, ze is weer haar oude zelf.
Donna.
I intend to live forever, or die trying.
  zaterdag 5 juli 2008 @ 20:59:23 #107
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_59914468
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 20:51 schreef Broekie het volgende:

[..]

Nouja, de MarthaDonna zoals wij haar hebben leren kennen is nu technisch gezien dood, ze is weer haar oude zelf.
Dat telt niet want ze is niet dood.
Ze mag zich de doctor niet herinneren edoch hier valt op dusdanig veel manieren een oplossing voor te vinden lijkt me dat dit geen 'dood' genoemd kan worden, De enige die dood is is Davros.

Wie wel dood is is de ex-PM he. Maar ik denk niet dat hij die bedoelde.
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
pi_59914556
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 20:52 schreef dwerg het volgende:

[..]

Donna.
Mjah, sorry, ben ondertussen de Confidential aan het kijken en daar vlogen de namen me om de oren
'Één ding blijft altijd hetzelfde: niets blijft zoals het was.' (IOJMDA 157)
  zaterdag 5 juli 2008 @ 21:06:50 #109
211083 Angelof9
I must go first
pi_59914573
Begreep ik nou goed dat Martha en (R)Micky aan Torchwood worden toegevoegd?

Martha zag ik aankomen, en dat bevalt me wel, maar Ricky??
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
pi_59914657
Ohja, hoe geweldig was het wel niet dat de Daleks Duits praatten!
'Één ding blijft altijd hetzelfde: niets blijft zoals het was.' (IOJMDA 157)
  zaterdag 5 juli 2008 @ 21:13:39 #111
167302 teirnon
6 times 7 is...
pi_59914683
Extermineren!
Ah, a battle of wits? I'm glad to see you've come unarmed!
  zaterdag 5 juli 2008 @ 21:18:38 #112
107652 Quincy5
Back to the future
pi_59914765
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 21:13 schreef teirnon het volgende:
Extermineren!
Exterminieren! Toch?
En verder: briljante ep
www.bttf.com
I hate mornings
  zaterdag 5 juli 2008 @ 21:21:46 #113
167302 teirnon
6 times 7 is...
pi_59914824
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 21:18 schreef Quincy5 het volgende:

[..]

Exterminieren! Toch?
En verder: briljante ep
Kan ook wel, het klonk in ieder geval hilarisch.

Donna.
Ah, a battle of wits? I'm glad to see you've come unarmed!
  zaterdag 5 juli 2008 @ 21:43:13 #114
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_59915166
Geweldige aflevering. Met ook voor mij als een van de hoogtepunten: Exterminieren.
No escape from reality
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 21:44:50 #115
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59915189
Wow. Ik ben echt onder de indruk. Vorige week was ik compleet geschokt, maar nu heb ik een mooi afgerond verhaal gezien en het voelt goed. Het is allemaal zo mooi afgesloten. Rose eindelijk samen met the Doctor (sort of), eindelijk een kus die niet met een genetic transfer of body posession of weet ik veel te maken heeft, een hele slimme setup om Owen (en Tosh, als Mickey Jack en Martha niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk volgt) te vervangen in Torchwood, een tragische maar hele mooie manier om Donna's verhaal af te sluiten en zoveel mooie momenten dat ik deze aflevering nog een paar keer moet zien om het allemaal nog een keer te verwerken.

Wel effe een paar geweldige punten noemen:

› Duitse Daleks, Briljant!
› Twee Doctors: we wisten het al, maar de manier waarop is erg okay.
› David Tennant en Catherine Tate: Oy! Oy! Oy! - Dat laat zien hoe goed ze als acteurs echt zijn en waarom het zo goed is dat David Tennant inderdaad blijft.
› Jack die hint dat Martha 'maar eens wat anders dan UNIT moest gaan doen'. Ik juichte.
› RTD die toch nog een heel klein momentje nam om Gwyneth (uit The Unquiet Dead) aan te stippen: ik zat, en ik spreek niet figuurlijk, te applaudiseren op de bank.
› Bad Wolf Bay: ja ik weet dat ik snel jank, maar.. wow.
› Julian Bleach: beter dan John Simm. Als Moffat (of een opvolger) ooit Davros terugbrengt, laat hem het dan weer doen.
› Doctor Donna: ik dacht dat de Ood gewoon raar spraken, maar het was toch weer zo'n slim verwijzinkje naar de finale.
› En ga zo maar door.

Ik ga hier nog vaak van genieten. Ik vind het jammer dat we weer zo lang moeten wachten, maar ik baal niet. RTD is een held, met deze finale sluit hij zijn ding af, en het voelt alsof het allemaal zo gepland was, alsof de andere schrijvers die tussendoor hun verhaaltjes kwamen doen onderdeel waren van de half time show.

I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 21:46:01 #116
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59915210
Zou er trouwens gewoon weer een Children in Need special komen?
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zaterdag 5 juli 2008 @ 21:48:51 #117
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_59915265
Opvallend vond ik dat ze geen ondertitels gebruikten voor de duitste conversatie van Martha met die redelijk karakterstieke duitse deerne.
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 21:50:59 #118
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59915297
En nu barst het mediacircus natuurlijk los. We beginnen met David Tennant staying as Doctor Who after surviving Dalek showdown van de Telegraph.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 21:52:56 #119
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59915335
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 21:48 schreef wdn het volgende:
Opvallend vond ik dat ze geen ondertitels gebruikten voor de duitste conversatie van Martha met die redelijk karakterstieke duitse deerne.
Ja dat vond ik wel vreemd. Ik begreep een deel, maar ook alleen omdat Duits erg op Nederlands lijkt en ik nog wel iets van school herinner. Ik vraag me af hoe dat voor de Britse kids is.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zaterdag 5 juli 2008 @ 22:16:01 #120
64288 Bensel
Ladderzat
pi_59915769
Vond vooral de uitleg omtrant de 2e doctor en Rose erg goed:
A: hij is half mens, half timelord, dus ze kunnen samen oud worden
B: zijn gedrag (de genocide van de daleks) moet nog verbeterd worden door Rose

Jammergenoeg heeft de 2e doctor geen TARDIS, zou een leuks spinoff kunnen zijn
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  Admin zaterdag 5 juli 2008 @ 22:22:21 #121
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59915903
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 22:16 schreef Bensel het volgende:
Vond vooral de uitleg omtrant de 2e doctor en Rose erg goed:
A: hij is half mens, half timelord, dus ze kunnen samen oud worden
B: zijn gedrag (de genocide van de daleks) moet nog verbeterd worden door Rose
Ja! Wat ik zo goed vond is hoe de Time War hier dubbel terug kwam: je zag alle Dalek schepen vernietigd worden en ik kon het niet helpen om te denken "daar gaat-ie weer, meneer ik-roei-ze-allemaal-wel-weer-uit". Ik dacht dat dat was hoe de Time War er ook uitgezien zou moeten hebben.
quote:
Jammergenoeg heeft de 2e doctor geen TARDIS, zou een leuks spinoff kunnen zijn
Ik denk het niet. Dat is dan the Doctor en Rose, en dat hebben we allang gezien. Een spinoff met exact dezelfde karakters in dezelfde setting is gewoon dezelfde serie, en die serie is inmiddels verder gegroeid.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zaterdag 5 juli 2008 @ 22:24:50 #122
64288 Bensel
Ladderzat
pi_59915961
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 22:22 schreef Breuls het volgende:

[..]

Ja! Wat ik zo goed vond is hoe de Time War hier dubbel terug kwam: je zag alle Dalek schepen vernietigd worden en ik kon het niet helpen om te denken "daar gaat-ie weer, meneer ik-roei-ze-allemaal-wel-weer-uit". Ik dacht dat dat was hoe de Time War er ook uitgezien zou moeten hebben.
[..]

Ik denk het niet. Dat is dan the Doctor en Rose, en dat hebben we allang gezien. Een spinoff met exact dezelfde karakters in dezelfde setting is gewoon dezelfde serie, en die serie is inmiddels verder gegroeid.
jamaa...ik kan gewoon geen genoeg krijgen van Rose
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  zaterdag 5 juli 2008 @ 22:30:21 #123
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_59916091
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 22:16 schreef Bensel het volgende:
Vond vooral de uitleg omtrant de 2e doctor en Rose erg goed:
A: hij is half mens, half timelord, dus ze kunnen samen oud worden
B: zijn gedrag (de genocide van de daleks) moet nog verbeterd worden door Rose

Jammergenoeg heeft de 2e doctor geen TARDIS, zou een leuks spinoff kunnen zijn
Ik zie het meer als een mogelijkheid voor de toekomst. Stel je voor, de Doctor is een paar regeneraties verder en opeens op het eind van een aflevering duikt David Tennant op. Vervolgens de aftiteling.
No escape from reality
  zondag 6 juli 2008 @ 00:08:20 #124
108096 Ogala
Halo 2
pi_59918048


Oi!!!

[ Bericht 29% gewijzigd door Ogala op 06-07-2008 00:19:38 ]
  zondag 6 juli 2008 @ 00:12:14 #125
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_59918113
Had helemaal gemist dat er een nieuw topic was.. vond het al zo stil...
heb het zelf overigens nog niet gezien, ik had opeens nog leukere dingen te doen met m'n ex
maar goed, ben het inmiddels aan het downloaden, zo maar ff kijken.
  zondag 6 juli 2008 @ 02:18:01 #126
28033 Pek
je moet wat
pi_59919773
Ik lees verder niks, heb de ep net gestart, maar dat ze na 5 seconden al de regenereation-hype om zeep helpen is f*ckin' brilliant

laterz
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
  Admin zondag 6 juli 2008 @ 02:21:08 #127
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59919805
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 22:24 schreef Bensel het volgende:

[..]

jamaa...ik kan gewoon geen genoeg krijgen van Rose
Dan heb je pech: ze komt voorlopig niet terug.
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 22:30 schreef Wer-Al_Zwowe het volgende:

[..]

Ik zie het meer als een mogelijkheid voor de toekomst. Stel je voor, de Doctor is een paar regeneraties verder en opeens op het eind van een aflevering duikt David Tennant op. Vervolgens de aftiteling.
Da's wel lachen ja. Je zou voor de compleetheid dan ook Rose moeten hebben. Ze zijn nu immers samen.
quote:
Op zondag 6 juli 2008 00:08 schreef Ogala het volgende:
[ afbeelding ]

Oi!!!
Zo goed.

Weet je, toen men Tate aankondigde als companion hield ik mijn hart vast, maar man, wat is zij goed zeg. Ze heeft echt een paar grandioze topmomenten gehad dit seizoen en het is oprecht jammer dat de manier waarop haar karakter nu pleite is niet veel ruimte laat voor terugkeer. Donna was echt geweldig.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 6 juli 2008 @ 02:28:43 #128
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59919879
quote:
Op zondag 6 juli 2008 02:18 schreef Pek het volgende:
Ik lees verder niks, heb de ep net gestart, maar dat ze na 5 seconden al de regenereation-hype om zeep helpen is f*ckin' brilliant

laterz
Niet geheel onverwacht overigens. Ook als we de spoiler niet allang hadden, had je bij een non-regeneratie ervan uit kunnen gaan dat er nog zoveel verhaal te vertellen was dat ze er niet te lang in blijven hangen.

En dat is ook een van de redenen om vantevoren te denken "nee joh, geen nieuwe Doctor: er is al zoveel aan de hand, en dan krijg je ook nog een nieuwe Doctor". RTD heeft in the Christmas Invasion getoond dat een regeneration de Time Lord in kwestie voor langere tijd buiten westen stelt, en dat is niet handig na een aflevering waarin the Doctor voor de helft van de tijd buiten the big picture viel.

Of ben ik nu te analytisch bezig.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 6 juli 2008 @ 02:41:29 #129
2783 Mr. Orange
Leicester!
pi_59919999
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 21:44 schreef Breuls het volgende:
Een hele slimme setup om Owen (en Tosh, als Mickey Jack en Martha niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk volgt) te vervangen in Torchwood
Nee nee nee nee.. Owen en tosh zijn niet te vervangen, zeker niet door hun
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  Admin zondag 6 juli 2008 @ 02:41:54 #130
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59920004
Doctor who? Fans' relief as Tennant stays
quote:
In theory, Time Lords can only regenerate 12 times, making any new face the penultimate doctor.
Tellen is moeilijk voor The Guardian: nummer 11 is niet 'penultimate' in een serie van 13. Tenzij ze de geboorte van the Doctor (volgens een nooit in een aflevering verwerkt (en dus non-canon) maar wel geschreven verhaal was er een "0th Doctor" die men 'the Other' noemde, maar dat kan een simpele krantenredacteur nooit weten) ook als regeneration rekenen.

[ Bericht 1% gewijzigd door Breuls op 06-07-2008 02:47:58 ]
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 6 juli 2008 @ 02:45:35 #131
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59920032
quote:
Op zondag 6 juli 2008 02:41 schreef Mr. Orange het volgende:

[..]

Nee nee nee nee.. Owen en tosh zijn niet te vervangen, zeker niet door hun
Met de vervanging van Owen door Martha bedoel ik eigenlijk in de zin van de dokter van het team.

Maargoed, Journey's End geeft alleen maar hints: Jack zou wel eens buiten de uitzending aan Martha voor kunnen stellen Torchwood te joinen, en aangezien Mickey nu geen drol te doen heeft ligt er voor hem ook een kans, al vind ik het voor hem minder logisch.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 6 juli 2008 @ 03:01:31 #132
2783 Mr. Orange
Leicester!
pi_59920167
› Jack die hint dat Martha 'maar eens wat anders dan UNIT moest gaan doen'. Ik juichte.

Als je het maar laat..

› Julian Bleach: beter dan John Simm. Als Moffat (of een opvolger) ooit Davros terugbrengt, laat hem het dan weer doen.


Julian Bleach en John Simm kun je denk ik niet met elkaar vergelijken als de finale badguy.
De master terug brengen was een goed idee, had er graag meer van gezien; helaas kunnen ze John Simm niet meer terug brengen Ze zijn beide uitermate goed badguy's.
Maar das mijn mening
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  zondag 6 juli 2008 @ 03:10:44 #133
2783 Mr. Orange
Leicester!
pi_59920232
Hebben ze nu niet de daleks helemaal afgeschreven?

Of is davros/caan toch nog weggekomen op een of andere manier?
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  Admin zondag 6 juli 2008 @ 03:33:56 #134
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59920365
quote:
Op zondag 6 juli 2008 03:01 schreef Mr. Orange het volgende:
› Jack die hint dat Martha 'maar eens wat anders dan UNIT moest gaan doen'. Ik juichte.

Als je het maar laat..
Hehe. Martha was niet helemaal op haar plaats in alle TW-afleveringen, maar als zij een betere positie binnen het team krijgt kan dat best nog wat worden. Van mij mag ze iig. Ik zie liever Martha in het DW-universum een vaste positie bekleden dan iemand die we nog niet kennen.
quote:
› Julian Bleach: beter dan John Simm. Als Moffat (of een opvolger) ooit Davros terugbrengt, laat hem het dan weer doen.


Julian Bleach en John Simm kun je denk ik niet met elkaar vergelijken als de finale badguy.
De master terug brengen was een goed idee, had er graag meer van gezien; helaas kunnen ze John Simm niet meer terug brengen Ze zijn beide uitermate goed badguy's.
Maar das mijn mening
Ja, het is lastig vergelijken, maar ik vond the Master redelijk eenvoudig in een hokje te stoppen, en Simm heeft dat hokje vervolgens geweldig vertolkt, maar behalve dat het een geniale megalomane freak is, was er niet zoveel uit te halen. Op de een of andere manier vond ik Davros dieper dan the Master, en ik heb het idee dat dat meer door Bleach komt dan door het 'concept Davros'.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 6 juli 2008 @ 03:38:03 #135
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59920383
quote:
Op zondag 6 juli 2008 03:10 schreef Mr. Orange het volgende:
Hebben ze nu niet de daleks helemaal afgeschreven?

Of is davros/caan toch nog weggekomen op een of andere manier?
Wmb niet. Sowieso zijn de Daleks nooit echt weg, en Davros hebben we niet zien omkomen. Zoals zoveel van dit soort scenarios, is er algehele chaos waarbij de bad guy en de good guy beiden in gevaar zijn en de good guy ontsnapt, wat we te weten komen omdat we die volgen. We zien de bad guy niet meer en nemen aan dat die dealt with is. Maar alles is mogelijk.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_59920428
Heb de ep net gezien en moet alles nog even wat laten bezinken en maybe nog eens kijken voor ik mijn comments post. Geweldige finale iig

Ow, wel even 1 ding, had er eerst nooit last van maar ik ergerde me nogal aan Mickey. Weet niet precies wat het was, dacht steeds "tsjee, wat een slechte acteur"

Ik zou het zo geweldig hebben gevonden als de Doctor Wilfred Mott eens mee had genomen, gewoon 1 kort tripje samen met Donna. Hij zou echt de tijd van zijn leven hebben gehad

[ Bericht 0% gewijzigd door Unstoppable op 06-07-2008 04:58:49 ]
  zondag 6 juli 2008 @ 18:30:29 #137
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_59930355
quote:
Op zondag 6 juli 2008 03:47 schreef Unstoppable het volgende:
Ik zou het zo geweldig hebben gevonden als de Doctor Wilfred Mott eens mee had genomen, gewoon 1 kort tripje samen met Donna. Hij zou echt de tijd van zijn leven hebben gehad
Ik dacht eerst bij het gesprek aan de deur, dat Wilfred Mott aan zou bieden mee te gaan met de Doctor. Maar dat was dus niet het geval.
No escape from reality
  zondag 6 juli 2008 @ 18:40:29 #138
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_59930490
quote:
Op zondag 6 juli 2008 02:21 schreef Breuls het volgende:

[..]

Da's wel lachen ja. Je zou voor de compleetheid dan ook Rose moeten hebben. Ze zijn nu immers samen.
Ik zou zeggen, eerst de Doctor alleen. Dan is het namelijk niet meteen duidelijk of het de 10e Doctor is of zijn 'rechterhand'.
No escape from reality
  zondag 6 juli 2008 @ 21:09:18 #139
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_59934029
Eindelijk gezien (zucht, waarom belt m'n ex/vriendin altijd tussendoor en ook net op de heftige en emotionele momenten?
Een woord: geweldig!
De referenties naar oude afleveringen (zelfs nog van voor de nieuwe doctor series
Davros as ultimate bad guy
De Doctor die half Donna wordt en Donna die half Doctor wordt
Rose en de doctor eindelijk samen (wat zei ie tegen haar op het eind?)

Overigens, vraagje daar over: de dochter van de Doctor, is dat ook een dochter van Rose?

Hoe dan ook had deze aflevering alles wat het moest hebben. een lach, een traan, spanning en sensatie.. super

[ Bericht 0% gewijzigd door SiGNe op 06-07-2008 21:42:17 ]
  zondag 6 juli 2008 @ 21:19:51 #140
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_59934328
Wat een aflevering! Pfff, ja wat moet je er nog over zeggen. Geweldige afsluiting van deze serie. Wel jammer dat Donna weg is, maar ik kan me voorstellen dat het voor Moffat ook prettig is om met een hele schone lei te beginnen.

Het is wel jammer dat we nu eerst alleen specials krijgen. Over het algemeen zijn juist de specials niet mijn favoriete afleveringen, omdat het vrij simpele en afgeronde verhalen zijn. Hopelijk gebruiken ze de specials nu iets meer om op te bouwen naar een komend seizoen.
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
  zondag 6 juli 2008 @ 21:31:26 #141
12505 deGVR
Tussen schrijf en kramp..
pi_59934683
The return of the cybermen... Hmmm...
Midden in dat bos woont een kleine, rode aap.
Kijk daar zit 'ie, in die boom. Hij doet een reuzegrote gaap.
http://www.chrishantzen.nl
http://www.onbeschreven.nl
  FOK!fossiel zondag 6 juli 2008 @ 21:37:43 #142
8443 cptmarco
it's captain...
pi_59934850
net de laatste aflevering gezien op BBC 3.... en wat een geweldig verhaal hebben ze er van gemaakt...

Doctor krijgt het meisje en toch ook weer niet, raakt Donna kwijt, is weer helemaal alleen..

En als kerstcadeautje krijgen we weer cybermens....
  zondag 6 juli 2008 @ 21:44:54 #143
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_59935078
Oh, en tate is toch zeker wel de beste assistente ooit of niet?
Superjammer dat we haar waarschijnlijk niet meer terug zullen zien.
Ik neem aan dat er met kerst weer een nieuwe assistente komt.

[ Bericht 0% gewijzigd door SiGNe op 06-07-2008 22:02:08 ]
  FOK!fossiel zondag 6 juli 2008 @ 21:47:08 #144
8443 cptmarco
it's captain...
pi_59935140
in het begin was ik niet echt enthousiast, maar ze heeft het geweldig gedaan. Als Donna kon ze The Doctor heerlijk tegengas geven...
  zondag 6 juli 2008 @ 22:00:14 #145
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_59935582
Voorlopig hoeven we iig nog niet bang te zijn dat de series stopt vanwege tegenvallende kijkcijfers:
quote:
S4: Episode #13 - Overnight Ratings

News Dated: 6/7/2008

The Overnight Ratings are in for 4.13: Journey's End.

Overnight Ratings show that the episode achieved 9.4m viewers with a 45.9% audience share.

Doctor Who was the most-watched programme on Saturday for all UK TV channels.
BRON
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
  Admin zondag 6 juli 2008 @ 23:27:42 #146
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59938309
quote:
Op zondag 6 juli 2008 21:09 schreef SiGNe het volgende:
Eindelijk gezien (zucht, waarom belt m'n ex/vriendin altijd tussendoor en ook net op de heftige en emotionele momenten?
Een woord: geweldig!
De referenties naar oude afleveringen (zelfs nog van voor de nieuwe doctor series
Davros as ultimate bad guy
De Doctor die half Donna wordt en Donna die half Doctor wordt
Rose en de doctor eindelijk samen (wat zei ie tegen haar op het eind?)
"I love you." Eindelijk.
quote:
Overigens, vraagje daar over: de dochter van de Doctor, is dat ook een dochter van Rose?

Welke dochter? Jenny? Wat heeft zij met Rose te maken?
quote:
Hoe dan ook had deze aflevering alles wat het moest hebben. een lach, een traan, spanning en sensatie.. super
Eensch.
quote:
Op zondag 6 juli 2008 21:44 schreef SiGNe het volgende:
Oh, en tate is toch zeker wel de beste assistente ooit of niet?
quote:
Ik neem aan dat er met kerst weer een nieuwe assistente komt.
Ik denk dat er pas een nieuwe vaste companion komt in 2010, maar dat weet je nooit zeker natuurlijk.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 6 juli 2008 @ 23:51:42 #147
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_59938803
Ik moet sowieso een zooi afleveringen opnieuw zien m'n ex/vriendin/weet ik het komt er steeds tussendoor en Doctor Who komt dicht in de buurt, zeker met de laatste afleveringen, maar het is nog net niet beter dan sex
Daarbij kan je de doctor nog in de herhalingen zien of downloaden..
Die aflevering met Jenny had ik dus ook gemist dus vroeg ik me nu af of zij de dochter van Rose is.. als zij en de (2e) doctor nu een stelletje zijn dan verwacht je dat ze ook kinderen gaan krijgen, vandaar dat ik me af vroeg of Jenny de dochter van Rose is.
  Admin maandag 7 juli 2008 @ 01:27:15 #148
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59940047
Ah. Nee, Jenny is gegenereerd op basis van een tissue sample. Ze komt dus niet voort uit een normaal biologisch geboorteproces.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 7 juli 2008 @ 01:45:23 #149
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_59940190
ach, ben morgen vrij dus ik denk dat ik 'm zo nog even ga kijken..
maar opzich is het wel iets wat in een verhaal verwerkt zou kunnen worden, dat je dus niet Rose en/of Doctor² in 2009/2010 terug ziet mar z'n dochter/zoon.
lijkt me toch leuk als je later nog iets over die twee terug krijgt te zien.
  maandag 7 juli 2008 @ 03:16:33 #150
82471 CrazyDutchPunk
Just watch me burn...
pi_59940501
Iets wat ik hier in de topics mis en overal op internet wel mensen over hoor:
Die ring van Donna kwam alweer tè opvallend in beeld in dat allerlaatste shot van haar, net zoals veel vaker in de serie. Als dat ding zovaak te zien is geweest, is dat geen gimmick lijkt me zo.
Nu lijkt de ring niet heel erg op de ring waar de master z'n essence in kwam, maar toch... is dit wel het laatste wat we zagen van Donna? En was ik de enige die hoopte dat de Doctor nu Opa Noble meenam de TARDIS in voor een eenmalig tripje?
You know when you close your eyes and wish for something?
Well, God's the person that is ignoring you.
  FOK!fossiel maandag 7 juli 2008 @ 08:15:08 #151
8443 cptmarco
it's captain...
pi_59941105
quote:
Op maandag 7 juli 2008 03:16 schreef CrazyDutchPunk het volgende:
is dit wel het laatste wat we zagen van Donna?
vast niet, er gaat vast ngo wel iets met de aarde gebeuren waarbij Donna een rol gaat spelen... En we gaan Doctor 2 ook vast nog wel terug zien...
quote:
En was ik de enige die hoopte dat de Doctor nu Opa Noble meenam de TARDIS in voor een eenmalig tripje?
dat zou die ouwe knar wel verdiend hebben...
  maandag 7 juli 2008 @ 08:46:42 #152
64288 Bensel
Ladderzat
pi_59941362
kvond die oude knar echt goed acteren.
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  maandag 7 juli 2008 @ 10:49:33 #153
211083 Angelof9
I must go first
pi_59943164
Ik hoopte ook op een ritje voor opa.

En dat van die ring was mij ook al opgevallen...
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  maandag 7 juli 2008 @ 13:08:34 #154
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_59946175
Misschien dat we Donna nog terug gaan zien in Torchwood..
  Admin maandag 7 juli 2008 @ 13:33:05 #155
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59946731
Yeah right.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 7 juli 2008 @ 15:25:54 #156
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_59949233
Niet als main-caracter natuurlijk maar misschien dat ze nog wel als gewone burger in een aflevering voorbij komt..
  maandag 7 juli 2008 @ 15:37:37 #157
82471 CrazyDutchPunk
Just watch me burn...
pi_59949478
Misschien dat opa wel alsnog de companion is voor de Xmas Special?
You know when you close your eyes and wish for something?
Well, God's the person that is ignoring you.
  maandag 7 juli 2008 @ 17:38:07 #158
211083 Angelof9
I must go first
pi_59952293
Daar ben ik helemaal voor! Opa for Christmas! Misschien kunnen we een handtekeningen actie starten?
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  maandag 7 juli 2008 @ 17:40:02 #159
82471 CrazyDutchPunk
Just watch me burn...
pi_59952332
quote:
Op maandag 7 juli 2008 17:38 schreef Angelof9 het volgende:
Daar ben ik helemaal voor! Opa for Christmas! Misschien kunnen we een handtekeningen actie starten?
Eindelijk iemand waar Capt. Jack niet mee flirt en volgens mij is ie nog best behendig met een wandelstok ook.
You know when you close your eyes and wish for something?
Well, God's the person that is ignoring you.
  Admin maandag 7 juli 2008 @ 19:36:23 #160
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59954765
quote:
Op maandag 7 juli 2008 17:38 schreef Angelof9 het volgende:
Daar ben ik helemaal voor! Opa for Christmas! Misschien kunnen we een handtekeningen actie starten?
Aangezien de Christmas special al is opgenomen geef ik je weinig kans. En bovendien is het een rare wens: "ja ik weet niet wat het verhaal van de aflevering is, maar prop dat karakter er effe ergens in". Slaat imho nergens op.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 7 juli 2008 @ 20:31:53 #161
28033 Pek
je moet wat
pi_59956129
Opa is trouwens al eens met de Tardis naar het jaar 2150 geweest, maar dat was met een nepdoctor
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
  maandag 7 juli 2008 @ 23:01:38 #162
211083 Angelof9
I must go first
pi_59960556
quote:
Aangezien de Christmas special al is opgenomen geef ik je weinig kans. En bovendien is het een rare wens: "ja ik weet niet wat het verhaal van de aflevering is, maar prop dat karakter er effe ergens in". Slaat imho nergens op.
*geeft je een blikje gevoel voor humor*
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  maandag 7 juli 2008 @ 23:13:35 #163
13250 Lod
Sapere aude!
pi_59960962
quote:
Op maandag 7 juli 2008 17:40 schreef CrazyDutchPunk het volgende:
Eindelijk iemand waar Capt. Jack niet mee flirt
Daar zou ik toch niet al te zeker van zijn...
GNU Terry Pratchett
  dinsdag 8 juli 2008 @ 10:27:20 #164
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_59966353
quote:
Op maandag 7 juli 2008 23:01 schreef Angelof9 het volgende:

[..]

*geeft je een blikje gevoel voor humor*
Das best zielig, nou heb je een negatief saldo...
  FOK!fossiel dinsdag 8 juli 2008 @ 10:47:06 #165
8443 cptmarco
it's captain...
pi_59966726
quote:
Op maandag 7 juli 2008 13:08 schreef SiGNe het volgende:
Misschien dat we Donna nog terug gaan zien in Torchwood..
damn... ik bedenk mij net dat ik de laatste Torchwood aflevering nog steeds eens bekijken moet...
  Admin woensdag 9 juli 2008 @ 08:13:53 #166
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59988853
quote:
Doctor Who: The Writer's Tale

A unique look into the BBC’s most popular family drama, Doctor Who: The Writer's Tale is a year in the life of the hit television series, as told by the show’s Head Writer and Executive Producer. A candid and in-depth correspondence between Russell T Davies and journalist Benjamin Cook, the book explores in detail Russell's work on Series Four, revealing how he plans the series and works with the show's writers; where he gets his ideas for plot, character and scene; how actors are cast and other creative decisions are made; and how he juggles the demands of Doctor Who with the increasingly successful Torchwood and The Sarah Jane Adventures spin-offs.

Russell’s scripts are discussed as they develop, and Russell and Ben’s wide-ranging discussions bring in experiences from previous series of Doctor Who as well as other shows Russell has written and created, including Queer As Folk, Bob & Rose, and The Second Coming. The reader is given total access to the show as it’s created, and the writing is everything you would expect from Russell T Davies: warm, witty, insightful, and honest.

Fully illustrated with never-before-seen photos and artwork – including original drawings by Russell himself – The Writer's Tale is a not only the ultimate Doctor Who book, but a celebration of great writing and great television.

Random House
Als geïnteresseerde in screenwriting en de processen die eromheen plaatsvinden heb ik alweer iets om naar uit te kijken.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  FOK!fossiel woensdag 9 juli 2008 @ 08:23:04 #167
8443 cptmarco
it's captain...
  Admin woensdag 9 juli 2008 @ 20:44:35 #168
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60004829
Volgens OG komt the Brigadier terug. Niet in DW, maar in SJA.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 9 juli 2008 @ 21:21:02 #169
64288 Bensel
Ladderzat
pi_60005645
Wat me trouwens opvalt: het zijn de laatste tijd behoorlijk grootse storylines, waarbij vaak ook de gewone burger van alles meekrijgt. Op zich is dat wel leuk, maar op den duur ben ik bang dat het onhoudbaar word. Ik bedoel, na de afgelopen aflevering weet de hele aarde dat er buitenaardse wezens bestaan, en dat The Doctor bestaat. Ik weet niet, maar de onwetendheid van de burger leek me toch spannender.. Anderzijds krijg je nu wel het idee dat de wereld van Who evolueert, maar door het evolueren gaan er ook paralellen met de echte wereld verloren, waardoor je je misschien minder gaat identificeren met de personages
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  woensdag 9 juli 2008 @ 23:32:04 #170
28033 Pek
je moet wat
pi_60009049
Ik kon het toch niet latenThe difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
pi_60009989
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 23:32 schreef Pek het volgende:
Ik kon het toch niet laten

[ afbeelding ]

'Curiouser and curiouser!' cried Alice.
  donderdag 10 juli 2008 @ 00:56:22 #172
28033 Pek
je moet wat
pi_60010565
Mja, ik kan er nu alleen nog maar naar kijken.
Er moet een shitload aan batterijen in: 4 x AA, 4 x D en een 9 volt blokje

Not included
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
  donderdag 10 juli 2008 @ 06:51:05 #173
13250 Lod
Sapere aude!
pi_60011781
Maar met zoveel batterij-power kan hij toch wel echt schieten mag ik hopen?
GNU Terry Pratchett
pi_60016177
jah damn idd en ik neem aan dat ie dan ook non stop "Extermintate" kan roepen
'Curiouser and curiouser!' cried Alice.
  donderdag 10 juli 2008 @ 16:46:46 #175
28033 Pek
je moet wat
pi_60022994
Ja hoor, mij sturen ze weer de retard!

Hij rijdt werkelijk overal tegenaan, stoelpoten, de bank, de muur en als hij daarbij zijn eyestalk verliest begint hij paniekerig "My vision is impaired! I cannot see!" te roepen.

Als ik zeg "power down" dan gaat hij rondjes rijden en op alles schieten wat beweegt en als ik zeg "guard location" doet ie een powerdown Maar dat kan ook aan mijn steenkolenengels liggen natuurlijk.

Supreme beings of the Universe, my ass
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
  donderdag 10 juli 2008 @ 22:03:14 #176
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_60029393
waar heb je hem gekocht/besteld?
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
  donderdag 10 juli 2008 @ 22:10:43 #177
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_60029579
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 16:46 schreef Pek het volgende:
Ja hoor, mij sturen ze weer de retard!

Hij rijdt werkelijk overal tegenaan, stoelpoten, de bank, de muur en als hij daarbij zijn eyestalk verliest begint hij paniekerig "My vision is impaired! I cannot see!" te roepen.

Als ik zeg "power down" dan gaat hij rondjes rijden en op alles schieten wat beweegt en als ik zeg "guard location" doet ie een powerdown Maar dat kan ook aan mijn steenkolenengels liggen natuurlijk.

Supreme beings of the Universe, my ass
Omg

En ook ik wil weten waar je die vandaan hebt!
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  donderdag 10 juli 2008 @ 22:34:02 #178
28033 Pek
je moet wat
pi_60030190
amazon.co.uk, in de aanbieding, lage verzendkosten en in 2 dagen op de stoep!

Hij luistert trouwens een stuk beter als je er een brits accent tegenaan gooit, cockney, midlands, maakt niet uit
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
  Admin donderdag 10 juli 2008 @ 22:46:11 #179
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60030514
Gewoon zoals the Doctor praten.

Hoeveel kostte het incl verzenden?
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 10 juli 2008 @ 22:51:04 #180
28033 Pek
je moet wat
pi_60030629
88,36 euro

Maar ik had m'n belastingteruggaaf net binnen enzo
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
  vrijdag 11 juli 2008 @ 17:38:50 #181
28033 Pek
je moet wat
pi_60045575
Hij doet het goed als inbraakalarm, zet hem in guardmode bij de deur en elke beweging maakt hem wakker voor een: "Intruder detected! Leave this area or be exterminated!" Een toch al zenuwachtige inbreker schrikt zich de tyfus denk ik Alleen wat minder als je loslopende huisdieren hebt, m'n kat is al diverse malen exterminated

Je kunt hem ook kwaad krijgen door een paar tikken op z'n kop, dan luistert hij nergens meer naar en exterminate je als enemy of the Daleks, enige optie is uitzetten

Elk commando begint met "Dalek!", dan gaan de lampjes branden en reageert hij met "yes?", dus het is niet handig om ook de TV aan te hebben staan. Elke keer als Herbert Dijkstra zegt: "Het peloton gaat nu DALEN"...."Yes?"

God, ik ben weer 12 jaar
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
  vrijdag 11 juli 2008 @ 17:57:48 #182
64288 Bensel
Ladderzat
pi_60045899
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 17:38 schreef Pek het volgende:
Hij doet het goed als inbraakalarm, zet hem in guardmode bij de deur en elke beweging maakt hem wakker voor een: "Intruder detected! Leave this area or be exterminated!" Een toch al zenuwachtige inbreker schrikt zich de tyfus denk ik Alleen wat minder als je loslopende huisdieren hebt, m'n kat is al diverse malen exterminated

Je kunt hem ook kwaad krijgen door een paar tikken op z'n kop, dan luistert hij nergens meer naar en exterminate je als enemy of the Daleks, enige optie is uitzetten

Elk commando begint met "Dalek!", dan gaan de lampjes branden en reageert hij met "yes?", dus het is niet handig om ook de TV aan te hebben staan. Elke keer als Herbert Dijkstra zegt: "Het peloton gaat nu DALEN"...."Yes?"

God, ik ben weer 12 jaar
haha, briljant ding eigenlijks
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  vrijdag 11 juli 2008 @ 18:14:30 #183
28033 Pek
je moet wat
pi_60046157
Soms ook wel creepy, als je vanuit een hoek praat draait hij zijn hoofd in jouw richting, hier goed te zien:Ik kreeg er de kriebels van, de eerste keer
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
  vrijdag 11 juli 2008 @ 19:28:03 #184
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_60047370
Wel een enge gedachte dat er nu een Dalek in Amsterdam rondwaart. Ik zal voortaan goed uitkijken op straat.
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
  vrijdag 11 juli 2008 @ 20:07:11 #185
28033 Pek
je moet wat
pi_60048133
Maak je geen zorgen, hij doet wel bijdehand maar traplopen lukt nog niet echt
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
  Admin vrijdag 11 juli 2008 @ 21:45:57 #186
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60050059
Ik vind 'm hilarisch

"Dalek"

"Yeeees?"

I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 11 juli 2008 @ 22:15:12 #187
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_60050674
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 17:38 schreef Pek het volgende:
Hij doet het goed als inbraakalarm, zet hem in guardmode bij de deur en elke beweging maakt hem wakker voor een: "Intruder detected! Leave this area or be exterminated!" Een toch al zenuwachtige inbreker schrikt zich de tyfus denk ik Alleen wat minder als je loslopende huisdieren hebt, m'n kat is al diverse malen exterminated

Je kunt hem ook kwaad krijgen door een paar tikken op z'n kop, dan luistert hij nergens meer naar en exterminate je als enemy of the Daleks, enige optie is uitzetten

Elk commando begint met "Dalek!", dan gaan de lampjes branden en reageert hij met "yes?", dus het is niet handig om ook de TV aan te hebben staan. Elke keer als Herbert Dijkstra zegt: "Het peloton gaat nu DALEN"...."Yes?"

God, ik ben weer 12 jaar
Ik zit er serieus aan te denken om ook zo'n ding aan te schaffen. Het lijkt me geweldig om hem tactisch op te stellen. Zouden ze ook op ware grootte te krijgen zijn?
No escape from reality
  Admin vrijdag 11 juli 2008 @ 22:18:10 #188
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60050739
Vast wel, als je een sommetje geld bij Millennium Effects neergooit. Of bij BBC Wales, weet ik veel wie die dingen heeft gemaakt.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 11 juli 2008 @ 22:26:43 #189
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60050927
Feiten over de komende vier specials;

› Twee ervan worden door RTD geschreven
› Twee ervan worden deels door RTD, deels door een ander geschreven (niet bekend is wie dat is)
› De eerste is de kerstspecial, de tweede wordt met Pasen uitgezonden
› Van de andere twee is de laatste sowieso de kerstspecial van 2009
› De eerste is al gefilmd (duh, we hebben de foto's al gezien)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zaterdag 12 juli 2008 @ 00:22:48 #190
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_60053328
Die Dalek is echt super, jammer dat ie wel vrij prijzig is ander zou ik 'm zo kopen
pi_60056141
Zow, na 2 weken op vakantie te zijn geweest de laatste 2 afleveringen achter elkaar kunnen kijken, das toch wat prettiger, anders had die week na Stolen Earth echt lang geduurd
  zondag 13 juli 2008 @ 19:12:12 #192
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_60080297
op het moment zenden ze de laatste 2 afleveringen weer uit op BBC1, om 19:25 begint Journey's end
  zondag 13 juli 2008 @ 20:18:25 #193
13250 Lod
Sapere aude!
pi_60082005
Wel een beetje een saai weekend zo .
Wanneer is de eerstvolgende uitzending van welke Doctor spin-off dan ook?
GNU Terry Pratchett
  zondag 13 juli 2008 @ 20:29:48 #194
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_60082286
In de herfst komt The Sara Jane Adventures zag ik net in een preview en met kerst natuurlijk de kerstaflevering.
  Admin zondag 13 juli 2008 @ 21:46:49 #195
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60083923
En in januari Torchwood 3.

Straks maar weer verder met de S2 DVD-box, die overigens veel minder extra's heeft dan seizoen 1. Vooral het audiocommentaar mis ik. Zeker wanneer schrijvers en producers het commentaar doen kom je veel interessants te weten.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 13 juli 2008 @ 23:11:25 #196
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60085953
Net Adrift gekeken. Wat blijft dat toch een prachtige tragische aflevering...
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_60089164
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 22:15 schreef Wer-Al_Zwowe het volgende:

[..]

Ik zit er serieus aan te denken om ook zo'n ding aan te schaffen. Het lijkt me geweldig om hem tactisch op te stellen. Zouden ze ook op ware grootte te krijgen zijn?
Ja, me 2. Ik heb een behoorlijk grote dvd collectie + merchandise. Zit er toch wel over na te denken om dit mijn eerste DW aankoop te laten zijn (dus voordat ik de dvd's koop, heb wel een stuk of 10 boeken ervan).
  Admin maandag 14 juli 2008 @ 09:34:44 #198
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60090296
quote:
Also, the new issue of Torchwood magazine is out, which has some interesting news about Series 3. Specifically, one of the writers involved, a handsome, talented young fellow called... oh, how embarrassing! It's me! Ask me no questions, I'll tell you no lies - you know the drill, I can't talk plot details or anything like that. However, if you want some spillage, I am now able to reveal that I know who did the Captain's Blogs on the BBC America site: it was an extremely dashing, clever gentleman called... oh blimey, how embarrassing! It's me again! Er, yes, it was. Sorry, I pretended not to know because I had to keep quiet. Now that I've come clean, I feel so much better. I hereby claim the sweets and cash you all promised to the person who did them.
James Moran
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 14 juli 2008 @ 16:51:04 #199
211083 Angelof9
I must go first
pi_60100261
Echte Torchwood 3, of alleen die 5 afleveringen?
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  Admin maandag 14 juli 2008 @ 16:52:04 #200
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60100287
Da's hetzelfde, totdat bekend is dat er meer dan 5 komen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 14 juli 2008 @ 17:40:01 #201
211083 Angelof9
I must go first
pi_60101456
Maar een échte Torchwood 3 is toch 13 afleveringen, dus die 5 tellen niet :p
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
pi_60102422
De audiobooks voorgelezen door David Tennant zijn wel een aardige withdrawal-bestrijding. .
  woensdag 16 juli 2008 @ 23:03:07 #203
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_60155594
quote:
Op maandag 14 juli 2008 17:40 schreef Angelof9 het volgende:
Maar een échte Torchwood 3 is toch 13 afleveringen, dus die 5 tellen niet :p
Tja, 13 afleveringen was idealer geweest, maar helaas.

Weet trouwens iemand hoe het met de spin-offs gaat, nadat Russel T. Davies de specials heeft gemaakt? Blijft hij die wel doen, of worden die ook overgedragen?
No escape from reality
  donderdag 17 juli 2008 @ 20:40:33 #204
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_60174065
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 23:03 schreef Wer-Al_Zwowe het volgende:

[..]

Tja, 13 afleveringen was idealer geweest, maar helaas.

Weet trouwens iemand hoe het met de spin-offs gaat, nadat Russel T. Davies de specials heeft gemaakt? Blijft hij die wel doen, of worden die ook overgedragen?
RTD schrijft verder natuurlijk niet voor Torchwood en Sarah Jane Adventures (met uitzondering van de eerste aflevering van beide series). Ik vermoed dat RTD hoogstens zorgt dat Doctor Who en Torchwood /Sarah Jane qua continuïteit en logica op elkaar blijven aansluiten. Dat is een rol die dus ook logischer bij de nieuwe headwriter ligt.
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
pi_60177815
Was het iemand opgevallen dat Harriet Jones het oude netwerk vand de master gebruikt?
Je hoord de drums in vorm van de biepjes. Kan al voorbijgekomen zijn in dit topic
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  vrijdag 18 juli 2008 @ 10:31:52 #206
206640 Beelzebufo
All my vices are devices!
pi_60183496
quote:
Op donderdag 17 juli 2008 23:33 schreef Mr. Orange het volgende:
Was het iemand opgevallen dat Harriet Jones het oude netwerk vand de master gebruikt?
Je hoord de drums in vorm van de biepjes. Kan al voorbijgekomen zijn in dit topic

Ik ga dat stukje nog eens terugkijken!
Een Rijnlandse morgen (ca. 8516 vierkante meter) is onderverdeeld in 6 hont, een hont in 100 vierkante roeden, en een roede in 144 vierkante voet.
pi_60220895
quote:
Op donderdag 17 juli 2008 23:33 schreef Mr. Orange het volgende:
Was het iemand opgevallen dat Harriet Jones het oude netwerk vand de master gebruikt?
Je hoord de drums in vorm van de biepjes. Kan al voorbijgekomen zijn in dit topic
Ik kan me nog herinneren dat die biepjes me aan de drums deden denken, maar doordat er zoveel gebeurde in die aflevering heb ik daar later niet meer aan gedacht. Het zou me niks verbazen als dit een stille hint was.
  zondag 20 juli 2008 @ 12:03:15 #208
2783 Mr. Orange
Leicester!
pi_60222206
quote:
Op zondag 20 juli 2008 10:03 schreef Iwan1976 het volgende:

[..]

Ik kan me nog herinneren dat die biepjes me aan de drums deden denken, maar doordat er zoveel gebeurde in die aflevering heb ik daar later niet meer aan gedacht. Het zou me niks verbazen als dit een stille hint was.
Hoeft niet per se een stille hint te zijn, kan ook een soort van nablik zijn geweest.

Het zou me erg sterk lijken dat het harriet was die de ringen oppakte na de Masters dood
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  zondag 27 juli 2008 @ 00:27:06 #209
82471 CrazyDutchPunk
Just watch me burn...
pi_60371475
You know when you close your eyes and wish for something?
Well, God's the person that is ignoring you.
  Admin zondag 27 juli 2008 @ 02:59:02 #210
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60373078
Ah, ze doen 't weer in de bios begrijp ik.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 27 juli 2008 @ 04:27:25 #211
28033 Pek
je moet wat
pi_60373419
Lijkt meer op een Comic Con met dat podium in het midden
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
  Admin zondag 27 juli 2008 @ 05:46:23 #212
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60373507
Oh dat is veel logischer inderdaad.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 27 juli 2008 @ 08:41:25 #213
28033 Pek
je moet wat
pi_60373748
-edit- dubbel
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
  zondag 27 juli 2008 @ 08:42:14 #214
28033 Pek
je moet wat
pi_60373751
Deze is ook wel geinig:Beiden kunnen toch aardig zingen zeg! Verborgen talent
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
pi_60374418
Vandaag: Doctor Who @ BBC Proms live op BBC Radio 3.
quote:
Prom 13: Doctor Who Prom

Date: Sunday 27 July 2008
Time: 11.00am - c1.00pm
Venue: Royal Albert Hall
Tickets: £5 & £10 price band G or Prom for £5
Broadcast: To be recorded for BBC One and Live on BBC Radio 3. Available as audio on demand for the following week.A family concert featuring music from the BBC's Doctor Who series, and including a specially filmed scene, written by Russell T Davies and starring David Tennant.

There's also a selection of classical favourites with a strong flavour of time and space. Join Freema Agyeman (aka Martha Jones), and others from the Doctor Who cast, for an intergalactic musical adventure - with a little help from Daleks, Cybermen and other aliens from the series!

Programme to include:

Murray Gold Concert Prologue* (3 mins)
Copland Fanfare for the Common Man (3 mins)
Murray Gold All The Strange Strange Creatures* (4 mins)
Mark-Anthony Turnage The Torino Scale (UK premiere) (4 mins)
Holst The Planets - Jupiter (8 mins)
Murray Gold The Doctor Forever* (4.30 mins)
Murray Gold Rose* (1.30 mins)
Murray Gold Martha v The Master* (4.30 mins)
Murray Gold Music of the Spheres (including theme original)* (7.30 mins)
Wagner Die Walküre - The Ride of the Valkyries (5 mins)
Murray Gold The Daleks & Davros* (8 mins)
Murray Gold Donna, Girl in Fireplace, Astrid* (4 mins)
Prokofiev 'Montagues and Capulets' from Romeo and Juliet (5 mins)
Murray Gold This is Gallifrey* (3.30 mins)
Murray Gold Doctor's Theme / Song for Freedom * (5.30 mins)
Murray Gold Doomsday* (5 mins)
Murray Gold Song for Ten* (4 mins)
Murray Gold Doctor Who Theme* (1.30 mins)
There will be one interval

Freema Agyeman presenter
with Daleks and Cybermen

London Philharmonic Choir
BBC Philharmonic
Ben Foster* conductor
Stephen Bell conductor

Detailed notes about the music will be available one hour before the concert.

Prom 14 (Sunday 27 July) - Broadcast Sunday 27 July (BBC4)

bron: bbc
pi_60374431
quote:
Op zondag 20 juli 2008 12:03 schreef Mr. Orange het volgende:
Hoeft niet per se een stille hint te zijn, kan ook een soort van nablik zijn geweest.

Het zou me erg sterk lijken dat het harriet was die de ringen oppakte na de Masters dood
Zou kunnen, maar Doctor Who staat bekend om sterke staaltjes, dus...
  zondag 27 juli 2008 @ 12:29:21 #217
82471 CrazyDutchPunk
Just watch me burn...
pi_60375628
Freema zit trouwens niet in Torchwood 3 waarschijnlijk, aangezien ze een hoofdrol heeft in ITV's Law & Order: London. Ze schijnen er bij TW niet al te blij mee te zijn, aangezien ze al scripts hadden incl Martha.
You know when you close your eyes and wish for something?
Well, God's the person that is ignoring you.
  Admin zondag 27 juli 2008 @ 14:35:29 #218
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60377787
quote:
Op zondag 27 juli 2008 10:26 schreef Iwan1976 het volgende:
Vandaag: Doctor Who @ BBC Proms live op BBC Radio 3.
[..]
Damn. Ik vroeg me al af of ze dat nog eens gingen doen. Gold heeft goeie muziek geschreven en behalve in de afleveringen is die ook los erg okay om te luisteren.
quote:
Op zondag 27 juli 2008 12:29 schreef CrazyDutchPunk het volgende:
Freema zit trouwens niet in Torchwood 3 waarschijnlijk, aangezien ze een hoofdrol heeft in ITV's Law & Order: London. Ze schijnen er bij TW niet al te blij mee te zijn, aangezien ze al scripts hadden incl Martha.
Ik las het ja. Ik was al bang dat het gevolgen voor TW zou hebben. Ze krijgt zo'n beetje een hoofdrol dus uitstapjes naar TW lijken me idd niet logisch. (Al weet ik niks van hoe hun agenda's ingedeeld zijn natuurlijk.)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 27 juli 2008 @ 15:29:00 #219
82471 CrazyDutchPunk
Just watch me burn...
pi_60378630
Wat ik begrijp uit interviews met andere castmembers van L&O: London is dat ze i/d herfst gaan opnemen wat dus tegelijkertijd met TW valt.
You know when you close your eyes and wish for something?
Well, God's the person that is ignoring you.
pi_60383043
ik ben zojuist begonnen met ep 1 van het laatste seizoen van the doctor, leuk beginnetje, maar wat was er nou met martha ook alweer gebeurd? en van rose krijgen we toch wel meer te zien, dit seizoen toch?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  Admin zondag 27 juli 2008 @ 21:02:29 #221
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60383806
Martha heeft na het gedoe met the Master besloten niet meer met de Doctor mee te reizen. Ze vindt dat haar familie haar nodig heeft, ze wil haar studie afmaken en ze realiseert zich dat haar gevoelens voor the Doctor niet wederzijds zijn en wil zichzelf geen pijn meer doen door toch bij hem te blijven.

Van Rose krijg je meer te zien. Wat je in ep1 zag was slechts een voorbode (en het feit dat ze er zomaar was en zomaar uit beeld verdween sluit direct aan op de seizoensfinale).
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_60384435
quote:
Op zondag 27 juli 2008 21:02 schreef Breuls het volgende:
Martha heeft na het gedoe met the Master besloten niet meer met de Doctor mee te reizen. Ze vindt dat haar familie haar nodig heeft, ze wil haar studie afmaken en ze realiseert zich dat haar gevoelens voor the Doctor niet wederzijds zijn en wil zichzelf geen pijn meer doen door toch bij hem te blijven.
aha
quote:
Van Rose krijg je meer te zien. Wat je in ep1 zag was slechts een voorbode (en het feit dat ze er zomaar was en zomaar uit beeld verdween sluit direct aan op de seizoensfinale).

niiiice

thanks!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_60394638
Tijdens de prom lieten ze in de pauze ook een kort DW filmpje te zien. Music of the Spheres.Nu wachten tot de kerstspecial. Helaas duurt dat nog zo lang. In de tussentijd gelukkig wat audiobooks gevonden en wat Who boeken aangeschaft.

[ Bericht 20% gewijzigd door SweetyPie op 28-07-2008 13:39:51 ]
  Admin maandag 28 juli 2008 @ 13:31:52 #224
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60394665
quote:
Op maandag 28 juli 2008 13:30 schreef SweetyPie het volgende:
Tijdens de prom lieten ze in de pauze ook een kort DW filmpje te zien. Music of the Spheres.
Ik moet 'm nog kijken, maar ik heb 'm al gehoord. Heb gisteren de Proms geluisterd en het was erg gaaf. Doomsday live is mooi
quote:
Nu wachten tot de kerstspecial. Helaas duurt dat nog zo lang. In de tussentijd gelukkig wat audiobooks gevonden en wat Who boeken aangeschaft.
En misschien CiN, maar dat weet je nooit zeker.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_60394804
Zou wel leuk zijn als er weer een CiN special is. Wanneer is dat eigenlijk ookal weer? Ook rond de feestdagen of niet?

[ Bericht 89% gewijzigd door SweetyPie op 28-07-2008 14:08:20 ]
  Admin maandag 28 juli 2008 @ 14:39:15 #226
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60396185
Meestal mid-november.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin maandag 28 juli 2008 @ 19:36:15 #227
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60402361
Volgens het radionieuws wordt de Doctor Who Prom waarschijnlijk rond kerst uitgezonden.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin dinsdag 29 juli 2008 @ 12:30:29 #228
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60416815
Review van Caitlin Moran van the Times: http://entertainment.time(...)s/article4413034.ece
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_60425590
quote:
Op maandag 28 juli 2008 19:36 schreef Breuls het volgende:
Volgens het radionieuws wordt de Doctor Who Prom waarschijnlijk rond kerst uitgezonden.
Was het net zo mooi als het vorige concert (Doctor Who - A Celebration)?
'Één ding blijft altijd hetzelfde: niets blijft zoals het was.' (IOJMDA 157)
  Admin dinsdag 29 juli 2008 @ 20:45:12 #230
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60427779
Die heb ik nooit gehoord, dus geen idee. Maar check de BBC site als je de Prom wil horen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_60428760
Volgens mij is Doctor Who - A celebration, dezelfde als Music and Monsters die op de Runaway Bride disc staat.

P.S. misschien hoort het niet echt hier, maar heb net per ongeluk een boek dubbel gekocht op ebay. Het gaat om het boek Doctor Who storybook 2008 met 8 nieuw geillustreerde verhalen. Ik probeer van de koop af te komen, echter als iemand hier interesse heeft kan ik de koop wel door laten gaan. Als ik de koop door laat gaan dan krijg ik hem voor 2.20 pond bij mij thuisgestuurd. (in Stramproy)
  Admin dinsdag 5 augustus 2008 @ 00:52:18 #232
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60565586
Ik kwam deze tegen:Tranen in mijn ogen, zeker bij sommige fragmenten op die schermen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  dinsdag 5 augustus 2008 @ 07:13:10 #233
13250 Lod
Sapere aude!
pi_60567934
Tranen in de ogen niet, maar het was wel mooi. En de zangeres hoeft niet bang te zijn dat ze haar tekst vergeet .
De regeneratie van Eccleston in Tennant kwam ook voorbij maar wat leek Tennant daar nog jong. Of ligt dat aan mij?
GNU Terry Pratchett
  Admin dinsdag 5 augustus 2008 @ 09:26:01 #234
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60568921
Ja, hij is wat jonger en dat zie je ook.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  dinsdag 5 augustus 2008 @ 21:06:09 #235
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_60584579
Wat is eigenlijk de reden geweest dat Eccleston al na één seizoen is vertrokken? Was dit geheel een eigen keuze of voldeed hij toch niet aan de verwachtingen?
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
pi_60584895
quote:
Op dinsdag 5 augustus 2008 00:52 schreef Breuls het volgende:
Ik kwam deze tegen:Tranen in mijn ogen, zeker bij sommige fragmenten op die schermen.
Dat was dus van dat andere concert. Ik kan wel kijken of ik de video nog ergens heb staan voor je?
'Één ding blijft altijd hetzelfde: niets blijft zoals het was.' (IOJMDA 157)
  dinsdag 5 augustus 2008 @ 22:45:42 #237
13250 Lod
Sapere aude!
pi_60587203
quote:
Op dinsdag 5 augustus 2008 21:06 schreef Wepeel2 het volgende:
Wat is eigenlijk de reden geweest dat Eccleston al na één seizoen is vertrokken? Was dit geheel een eigen keuze of voldeed hij toch niet aan de verwachtingen?
Ik weet het fijne er niet van maar volgens mij wilde hij voorkomen dat hij de britse Swiebertje werd. Dus uit eigen keuze.
GNU Terry Pratchett
  Admin dinsdag 5 augustus 2008 @ 23:28:31 #238
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60588363
quote:
Op dinsdag 5 augustus 2008 21:18 schreef Broekie het volgende:

[..]

Dat was dus van dat andere concert. Ik kan wel kijken of ik de video nog ergens heb staan voor je?
Sure, graag.
quote:
Op dinsdag 5 augustus 2008 22:45 schreef Lod het volgende:

[..]

Ik weet het fijne er niet van maar volgens mij wilde hij voorkomen dat hij de britse Swiebertje werd. Dus uit eigen keuze.
Yup, typecasting. Al vind ik dat-ie met dat in het achterhoofd best nog een tweede seizoen had kunnen doen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 8 augustus 2008 @ 21:55:42 #239
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60669032
Freema Agyeman is overigens wel aanwezig in de Torchwood radio-aflevering. Die wordt uitgezonden op BBC Radio 4, op woensdag 10 september om 15.15 uur Nederlandse tijd (bron).

De synopsis:
quote:
Afternoon Play: Torchwood: Lost Souls

2.15pm, Wednesday 10 September

"Somewhere out there in that chaos of darkness and light, of science and protons, of gods and stars and death... somewhere there's an answer."

The Torchwood Institute was founded by Queen Victoria in 1879 to protect the British Empire against the threat of alien invasion. By 2008, all that remains of the organisation is a small team based in Cardiff. And now, following the tragic deaths of two of their colleagues, the remaining three – Captain Jack Harkness, Gwen Cooper and Ianto Jones – have to protect the human race against another unknown force from the darkness.

Martha Jones, ex-time traveller and now working as a doctor for a UN task force, has been called to CERN – the world's largest particle physics laboratory in Geneva – where they're about to activate the Large Hadron Collider (LHC).

The LHC is a particle accelerator which has been built deep underground in a 27km tunnel under Switzerland and France. Once activated, the collider will fire beams of protons together, re-creating conditions a billionth of a second after the Big Bang – and potentially allowing the human race a greater insight into what the universe is made of.

But so much could go wrong – it could open a gateway to a parallel dimension, or create a black hole – and now voices from the past are calling out to people and scientists have started to disappear...

Where have the missing scientists gone? What is the secret of the glowing man? What is lurking in the underground tunnel? And do the dead ever really stay dead?

Torchwood is a spin-off from the award-winning BBC Wales TV production Torchwood. Written by Joseph Lidster, it stars John Barrowman, Freema Agyeman, Eve Myles, Gareth David-Lloyd, Lucy Montgomery (of Tittybangbang) and Stephen Critchlow.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zaterdag 9 augustus 2008 @ 15:44:57 #240
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60684790
En het berichtje van de TW site:
quote:
Torchwood set for 'Big Bang' day - 08.08.08


A special radio episode of sci-fi drama Torchwood is to be broadcast as part of BBC Radio 4's Big Bang experiment.

The 10 September event will see scientists recreate the aftermath of the Big Bang at the European nuclear research facility in Geneva.

Presenter Andrew Marr will report on the experiment for Radio 4 which has exclusive access throughout the day.

The episode of Torchwood will be set inside the European Organisation for Nuclear Reasearch (CERN).

As part of the day's broadcast, the show's star John Barrowman will join Ben Miller and Alan Alda on a panel of celebrities who are fans of particle physics.

The Big Bang will be recreated by the largest atom smasher in the world.

Scientists are hoping it will give them an insight into the origins of the universe and its composition.

The experiment will be launched live on the Today programme.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zaterdag 9 augustus 2008 @ 18:18:05 #241
107652 Quincy5
Back to the future
pi_60687237
Is BBC radio 4 in Nederland te ontvangen? Zo ja, waar/hoe?
www.bttf.com
I hate mornings
  Admin zaterdag 9 augustus 2008 @ 18:40:23 #242
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60687701
Via internet is alle BBC Radio te ontvangen, zelfs lokale stations. Dit is 4: http://www.bbc.co.uk/radio/aod/radio4.shtml?fm
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 10 augustus 2008 @ 17:32:03 #243
107652 Quincy5
Back to the future
pi_60710239
O, valt me mee dat die wel in Nederland te ontvangen zijn itt de tv programma's via iPlayer. Overigens had ik al gevonden dat het ook op de kabel te ontvangen is, maar internet is voor mij makkelijker.
www.bttf.com
I hate mornings
pi_60730580
Beetje off-topic, maar Tennant is echt geweldig in Hamlet
pi_60777932
quote:
Op dinsdag 5 augustus 2008 23:28 schreef Breuls het volgende:

[..]

Sure, graag.
Al gekeken en zo ja, wat vond je er van?
'Één ding blijft altijd hetzelfde: niets blijft zoals het was.' (IOJMDA 157)
  Admin dinsdag 12 augustus 2008 @ 23:07:13 #246
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60778470
Ja, meteen gekeken. Erg gaaf! Tennant is natuurlijk weer grappig.

Ik vond het leuk hoe de boel was aangekleed met videobeelden enzo, dat gaf het wel een leuke dimensie. En het was natuurlijk erg mooi. Jammer dat het pre-seizoen 3 is en dus Martha's Theme of de muziek uit de S3-finale er niet in zat. Maar wel Doomsday

Overigens wel grappig dat Tennant refereerde naar 'de organisatie hier buiten onder de bestrating'. Het concert was op 19 november en de serie Torchwood was toen net begonnen: in DW zelf was er totaal geen sprake (nog) van een Torchwood Three.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_60778616
quote:
Op dinsdag 12 augustus 2008 23:07 schreef Breuls het volgende:
Ja, meteen gekeken. Erg gaaf! Tennant is natuurlijk weer grappig.
Hij deed het erg goed inderdaad
quote:
Ik vond het leuk hoe de boel was aangekleed met videobeelden enzo, dat gaf het wel een leuke dimensie. En het was natuurlijk erg mooi. Jammer dat het pre-seizoen 3 is en dus Martha's Theme of de muziek uit de S3-finale er niet in zat. Maar wel Doomsday
Daarom vroeg ik me een paar posts hierboven dus af of het concert van een paar weken terug net zo goed was als dit concert. Dat zou dan namelijk wél de nieuwe themes bevatten.
quote:
Overigens wel grappig dat Tennant refereerde naar 'de organisatie hier buiten onder de bestrating'. Het concert was op 19 november en de serie Torchwood was toen net begonnen: in DW zelf was er totaal geen sprake (nog) van een Torchwood Three.
Was inderdaad ergens halverwege het eerste Torchwood seizoen.
'Één ding blijft altijd hetzelfde: niets blijft zoals het was.' (IOJMDA 157)
  Admin dinsdag 12 augustus 2008 @ 23:16:17 #248
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60778721
quote:
Op dinsdag 12 augustus 2008 23:11 schreef Broekie het volgende:

[..]

Hij deed het erg goed inderdaad
[..]

Daarom vroeg ik me een paar posts hierboven dus af of het concert van een paar weken terug net zo goed was als dit concert. Dat zou dan namelijk wél de nieuwe themes bevatten.
Het Proms concert had dezelfde opzet: muziek uit de show, aan elkaar gepraat door Freema. Daarnaast waren er ook weer karakters uit de show en een klein optreden van Davros. De muziek werd bovendien aangevuld met een aantal andere non-DW nummers die Gold had uitgekozen. De nieuwe themes zaten er in: All the strange, strange creatures, This is Gallifrey, Martha's Theme, Donna's Theme, The Doctor Forever, maar veel ervan was bij elkaar gegroepeerd (zoals de persoonsthemes), waarschijnlijk omdat het anders allemaal te lang werd.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_60783877
quote:
Op dinsdag 12 augustus 2008 23:16 schreef Breuls het volgende:

[..]

Het Proms concert had dezelfde opzet: muziek uit de show, aan elkaar gepraat door Freema. Daarnaast waren er ook weer karakters uit de show en een klein optreden van Davros. De muziek werd bovendien aangevuld met een aantal andere non-DW nummers die Gold had uitgekozen. De nieuwe themes zaten er in: All the strange, strange creatures, This is Gallifrey, Martha's Theme, Donna's Theme, The Doctor Forever, maar veel ervan was bij elkaar gegroepeerd (zoals de persoonsthemes), waarschijnlijk omdat het anders allemaal te lang werd.
Klinkt erg goed
'Één ding blijft altijd hetzelfde: niets blijft zoals het was.' (IOJMDA 157)
  Admin maandag 18 augustus 2008 @ 23:02:53 #250
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_60937978
Eindelijk: de Torchwood soundtrack komt uit in september. Nu al via MP3 verkrijgbaar.

De review van de soundtrack lees je hier, overigens.

[ Bericht 19% gewijzigd door Breuls op 18-08-2008 23:16:07 (link naar review toegevoegd) ]
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin dinsdag 26 augustus 2008 @ 23:04:52 #251
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61153850
quote:
With filming having begun on Series Three of Torchwood, the BBC Press Office today said the team would be engaged in a "battle for the future of the human race against the fiercest force they have encountered".

Co-executive producer Russell T Davies said: "The new series of Torchwood is hugely bold and promises to be bigger and better than ever - the audience is in for an amazing ride.

"This series is one big serial and the most ambitious story we've ever made, and we've got plenty of surprises in store."

Fellow co-executive producer Julie Gardner said: "We hope to make Torchwood a gripping and surprising TV event with storylines that push our team into greater danger and sacrifice.

"Joining our main cast are some fantastic guest artists who will only add to making this unmissable TV."

The guest stars are Peter Capaldi - Caecilius in the Doctor Who story The Fires of Pompeii - playing a civil servant called Mr Frobisher "who is hiding a terrible secret", Paul Copely and Liz May Brice.

The five-part series - called Torchwood: Children Of Earth - is being written by Davies, John Fay and James Moran, and directed by Euros Lyn. Produced by Peter Bennett, it will air over one week next year.
bron
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin dinsdag 26 augustus 2008 @ 23:05:36 #252
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61153872
Leuk, al die pers en excitement, maar intussen lijkt het erop dat een populaire serie dus doodleuk is gedecimeerd tot een miniserie van 5 afleveringen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  dinsdag 26 augustus 2008 @ 23:11:19 #253
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_61154080
En dan ook nog in 1 week uitgezonden, jammer van zo'n goede serie
pi_61160577
quote:
Following the phenomenal success of the TV show, the BBC is apparently considering a big screen outing for Doctor Who.

Steven Moffat, who has just taken over from Russell T Davies as head writer on the hit BBC series, told an audience at the Edinburgh International Television Festival this week that he would be interested in a movie adaptation.

When asked about the possibility, Moffat said: "I would say yes, as long as it never gets in the way of the show. It would be great to see it at the cinema. It's been there before so it would be good to see it again.

"A movie is 90 minutes, that's not that different from making a single episode, so I'm not against it."
http://movies.ign.com/articles/902/902784p1.html
  Admin woensdag 27 augustus 2008 @ 11:14:38 #255
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61161612
Dat is wel heel verschillend. Een filmverhaal verschilt enorm van een serieverhaal, omdat het een groter publiek moet bereiken, onder andere. Maar verder lijkt het me wel tof. Zeker als Moffat 'm schrijft.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 7 september 2008 @ 11:30:52 #256
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61444196
quote:
You thought Doctor Who was over till Christmas, right? Well, BBC7 http://www.bbc.co.uk/bbc7 and Big Finish http://www.doctorwho.co.uk are out to prove you wrong. Paul McGann returns as The 8th Doctor and Sheridan Smith returns as Lucy Miller in eight 50 minute full cast radio episodes - Sundays at 6PM and Midnight UK Time starting 19 October. Paul McGann played the Doctor in the 1996 TV Movie and in many Big Finish direct to cd audio stories since 2001. He is the official 8th Doctor, the link between Sylvester McCoy (7th Doctor in Classic Who - late 1980s) and Christopher Eccleston (9th Doctor/New Series 1/2005).
En niet vergeten: Torchwood: Lost Souls is woensdag om 15.15 uur (NL tijd) te horen op BBC Radio 4.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 7 september 2008 @ 21:47:24 #257
107652 Quincy5
Back to the future
pi_61459838
quote:
Op zondag 7 september 2008 11:30 schreef Breuls het volgende:

[..]

En niet vergeten: Torchwood: Lost Souls is woensdag om 15.15 uur (NL tijd) te horen op BBC Radio 4.
Komt hier ook een opname/podcast van (die in NL te downloaden is)? Ik moet om die tijd werken.
www.bttf.com
I hate mornings
  Admin dinsdag 9 september 2008 @ 14:00:00 #258
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61498099
Ik ook. De iPlayer geeft na de uitzending de mogelijkheid 'm terug te luisteren.

Intussen hebben David en Catherine overigens TV Quick Awards gewonnen:
quote:

Catherine Tate may be best known for her motley bunch of comic creations, but her role as Doctor Who's sidekick Donna Noble saw her named best TV actress.
quote:

Not to be outdone, David Tennant matched his co-star's achievement by winning the best actor category for his role as Doctor Who. It's the second year running that he's received the award.
bron
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  dinsdag 9 september 2008 @ 17:01:25 #259
107652 Quincy5
Back to the future
pi_61502906
quote:
Op dinsdag 9 september 2008 14:00 schreef Breuls het volgende:
Ik ook. De iPlayer geeft na de uitzending de mogelijkheid 'm terug te luisteren.
Tnx. Ik heb eigenlijk nooit de moeite genomen om verder naar de mogelijkheden van iPlayer te kijken, omdat ik altijd aannam dat het buiten de UK toch niet werkt.
www.bttf.com
I hate mornings
pi_61505135
quote:
Op dinsdag 9 september 2008 14:00 schreef Breuls het volgende:
Ik ook. De iPlayer geeft na de uitzending de mogelijkheid 'm terug te luisteren.

Intussen hebben David en Catherine overigens TV Quick Awards gewonnen:
[..]


[..]

bron
zou leuk zijn als ze dat ook verwerken in een episode van Dr Who

ik zie het al voor me, Donna die the Doctor toevallig weer tegenkomt, en aan de kant gedrukt word:

Donna: OY, what do you think you're doing? Don't you know who I am?
Doctor: ...
Donna: I've won the TV quick award for best actress you know
Doctor: oh, yeah, now I remember, well, I did it twice, actually
Donna: what? best actress?
Doctor: nooo, best actor
Donna: well, I'd think I'd remember someone like you
Ontploffing oid waarna the doctor wegrent

[ Bericht 11% gewijzigd door Bensel op 09-09-2008 18:42:55 ]
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  Admin dinsdag 9 september 2008 @ 19:48:28 #261
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61507071
quote:
Op dinsdag 9 september 2008 17:01 schreef Quincy5 het volgende:

[..]

Tnx. Ik heb eigenlijk nooit de moeite genomen om verder naar de mogelijkheden van iPlayer te kijken, omdat ik altijd aannam dat het buiten de UK toch niet werkt.
Die beperking is er alleen voor tv. Radio is buiten de UK prima te beluisteren, zowel live als via Listen Again/iPlayer.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin dinsdag 9 september 2008 @ 20:11:14 #262
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61507787
Oh verdomd, ik had het nog niet gemeld.

Sci-Fi Channel (Benelux) gaat Doctor Who uitzenden Elke dinsdagavond een aflevering, startend aanstaande dinsdag om half negen met The Runaway Bride, gevolgd door Smith & Jones met de week erop The Skakespeare Code en zo verder met 1 aflevering per week. Eindelijk een zender in Nederland die DW op een geschikt tijdstip uitzendt.

Overigens is a.s. dinsdagavond Doctor Who avond, want naast de dubbele aflevering wordt ook Doctor Who and the Daleks uitgezonden, de verfilming met Peter Cushing als the Doctor, waarvan het verhaal gebaseerd is op The Daleks, de tweede serial uit de William Hartnell periode.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_61513483
Waarom op Scifi kijken als het toch gewoon op de BBC kan ?
Zijn voor zover ik heb kunnen merken ook geschikte tijdstippen
  Admin dinsdag 9 september 2008 @ 23:56:27 #264
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61513833
Tuurlijk, wij hebben het allang gezien. Maar niet iedereen kijkt BBC en sommigen vinden ondertiteling prettig.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_61514388
Als dit betekend dat er meer bekendheid word gegeven aan Doctor Who en dat weer als gevolg heeft dat er meerdere Doctor Who seizoenen op DVD uitkomen ... dan hoor je mij niet klagen.
  Admin woensdag 10 september 2008 @ 07:55:47 #266
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61515834
Ze komen toch allemaal op DVD? Of bedoel je specifiek in Nederland?

(Overigens, vandaag is Big Bang Day.)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin woensdag 10 september 2008 @ 20:53:33 #267
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61533980
Torchwood: Lost Souls is hier te downloaden als MP3.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_61536015
Specifiek in Nederland bedoel ik ja ... ik ben nogal van het uitlenen en van het makkelijk in de winkel kunnen kopen
  Admin woensdag 10 september 2008 @ 21:50:42 #269
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61536321
Ahjah, dat is inderdaad een beetje karig. Memphis Belle heeft alleen S1 nog maar uitgegeven.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin donderdag 11 september 2008 @ 11:55:19 #270
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61546908
Billie Piper is zometeen te gast bij BBC Radio 1. Het gaat over Secret Diary of a Call Girl, maar voor de geïnteresseerden, luisteren kan hier.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin donderdag 11 september 2008 @ 13:44:44 #271
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61549369
En ze is alweer weg. Paar gebruikelijke "gast + DJ" foto's:

(De dame rechts is BBC DJ Jo Whiley.)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 12 september 2008 @ 15:08:31 #272
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61577615
Er gaan geruchten over de casting voor de specials van 2009. Ik quote 't artikel in een spoiler, met als disclaimer dat het niet perse waar hoeft te zijn:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
bron

ALS het waar is zou ik het wel cool vinden.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin maandag 15 september 2008 @ 10:58:50 #273
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61640126
Eve Myles speelt in de nieuwe serie Merlin, volgens dit persbericht. Aanstaande zaterdag om half 9 op BBC One.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin donderdag 18 september 2008 @ 14:19:53 #274
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61731184
The Times heeft stukjes uit RTD's boek gepubliceerd, wat zo te zien een verzameling van e-mails (oid) is. Een quote over de kerstaflevering (en daarom in spoilertags):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Boek komt uit op 25 september. Die ga ik volgende maand dus even ergens in London uit een boekwinkel meeslepen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin dinsdag 23 september 2008 @ 13:21:48 #275
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61848867
quote:
Fans of Doctor Who, Torchwood and The Sarah Jane Adventures are being offered a once in a lifetime opportunity to go behind the scenes at the studios where the shows are filmed.

On Saturday and Sunday, November 8 and 9, the BBC will be opening the studio doors just outside Cardiff to 100 lucky competition winners and their friends and families. The money-can't-buy-experience is being run to help raise money for this year's BBC Children in Need appeal.

Doctor Who: Backstage will take fans to the heart of the action at the BBC Wales studios. Visitors will tour the closely-guarded sets, come face-to-face with some of the Doctor's mortal enemies, and meet the behind-the-scenes teams who make it all happen - including the set designers, costumiers and make-up artists.

To be in with a chance of winning a place on the tour, all people have to do is answer one multiple-choice question. The all-important question will be announced on Friday, September 26, live on the Chris Moyles Show on BBC Radio 1, between 6.30am and 10am. It will also be available here on the Doctor Who website - along with the full terms and conditions.

Entrants must be over 16. Each winner will be able to bring up to three guests, who must all be aged 5 or over. Entrants must be UK residents.
Jammer van die laatste zin, want naar Chris Moyles luister ik toch al elke dag.

De titel van de Christmas Special is overigens The Next Doctor. Voordat je in paniek raakt; lees de spoiler in mijn vorige post als je wil weten wat dat betekent.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin woensdag 24 september 2008 @ 11:01:51 #276
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61872192
John Barrowman was net (lees: is nu) op BBC Radio 1 bij Chris Moyles aan de lijn, en belooft te proberen vrijdag op de set aanwezig te zijn voor een rondleiding.

edit: En dat is dus relevant omdat ze er dan ws. ook foto's bij maken en daar hebben wij dan weer wat aan.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_61874647
Overigens zou ik de meid van Blink wel willen zien als eventuele nieuwe compagnion.
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  woensdag 24 september 2008 @ 12:50:57 #278
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_61875000
Das wel een leuke
Uit die aflevering, lijkt me een leuk mens.
  Admin vrijdag 26 september 2008 @ 12:36:35 #279
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61928982
Chris Moyles in de Tardis en nog wat filmpjes: http://www.bbc.co.uk/radio1/chrismoyles/

Ik was zelf natuurlijk weer te laat wakker om de show zelf te kunnen horen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 28 september 2008 @ 20:18:29 #280
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_61978943
quote:
Op woensdag 10 september 2008 21:50 schreef Breuls het volgende:
Ahjah, dat is inderdaad een beetje karig. Memphis Belle heeft alleen S1 nog maar uitgegeven.
Ik ben na een tijdje niet in het topic gekeken te hebben, aan het bijlezen. Maar wist je dat inmiddels S2 in losse delen van diverse afleverigen in de winkels ligt? Ze liggen (of lagen) in ieder geval bij de Media Markt in Zwolle. Maar ik neem aan dat het bij een willekeurige andere winkel ook wel te vinden is.

Maar zover ik weet is er nog geen luxe Nederlandse box met het hele seizoen.
No escape from reality
  Admin zondag 28 september 2008 @ 20:51:25 #281
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61980084
Nee, wist ik niet. Maar ik zoek er ook niet naar.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 28 september 2008 @ 21:15:54 #282
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_61980958
RTD's boek is uit. Behind the Sofa heeft een review. Een interessante quote van RTD over de afscheidsscene tussen Rose, the Doctor en the Doctor in Journey's End:
quote:
"It's too complicated. Emotionally, I mean. It has no echo, no response, it's empty sci-fi. When the Doctor and Rose were separated into parallel universes in Doomsday, that felt like every love you've ever lost. But when you've been separated into different universes, but now have a double of the man that you loved, who's not quite the same, but who's better because he's mortal, but worse because he's not the original...well, you're going beyond human experience. There's no parallel with real life. No equation. Therefore, no feeling."
Hij heeft geprobeerd er een betere scene van te maken, maar dat ging helaas niet meer. Interessant om 'm dan toe te zien geven dat 't gewoon niet zo goed was.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zaterdag 4 oktober 2008 @ 17:42:09 #283
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62130909
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 5 oktober 2008 @ 12:11:41 #284
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62144308
Als je net zo'n screenwriting nerd bent als ik: hier zijn zes S4 scripts in PDF vorm te vinden.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 6 oktober 2008 @ 23:17:50 #285
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_62189832
Toch leuk om Rose eens in een totaal andere rol te zien in Secret diary of a call girl, zenden ze nu ook op RTL5 uit..
  dinsdag 7 oktober 2008 @ 00:41:34 #286
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_62191510
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 12:11 schreef Breuls het volgende:
Als je net zo'n screenwriting nerd bent als ik: hier zijn zes S4 scripts in PDF vorm te vinden.
Kijk, daar hebben we nog eens wat aan. Bedankt voor de link.
No escape from reality
  Admin dinsdag 7 oktober 2008 @ 09:13:50 #287
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62194278
Vooral Midnight is erg leuk leesvoer.

SigGNe: Secret Diary is een paar weken terug met S2 begonnen, best leuk om te zien. En grappig.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_62196405
Alweer bijna tijd voor de Christmas special!!!!!, ok nog 2 maanden, maar dat vind ik toch al bijna
  Admin dinsdag 7 oktober 2008 @ 11:06:50 #289
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62196705
Eerst Children in Need nog.

Althans, dat hopen we.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_62197117
Ja inderdaad. aankomend jaar word sowieso een raar jaar maar 4 afleveringen (specials). En dan pas in 2010 een volledig seizoen. Dan is het ook nog maar de vraag of dat seizoen met David word.
  Admin woensdag 15 oktober 2008 @ 13:52:04 #291
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62403291
quote:
News services are reporting that this year's Children in Need will feature a special to include all seven living Doctor Who lead actors. bron
Dat zou best cool zijn. En niet eens zo onwaarschijnlijk: ik heb de vorige Doctors al steeds in Doctor Who Confidential geinterviewd zien worden, sommigen in hun Doctors-outfit, en ik vroeg me al af waarom. Misschien wel omdat die interviews tijdens de CiN opnames zijn gedaan...

Ben benieuwd of het waar is.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 15 oktober 2008 @ 17:24:10 #292
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_62409843
Zou inderdaad wel cool zijn, vraag me alleen wel af hoe ze daar een verhaal van maken, dat alle doctors naar hetzelfde punt in tijd/ruimte gaan? en kan dat eigenlijk wel?
  woensdag 15 oktober 2008 @ 17:25:46 #293
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_62409883
quote:
Op dinsdag 7 oktober 2008 09:13 schreef Breuls het volgende:
Vooral Midnight is erg leuk leesvoer.

SigGNe: Secret Diary is een paar weken terug met S2 begonnen, best leuk om te zien. En grappig.
En Billy is ook eigenlijk best
  Admin woensdag 15 oktober 2008 @ 17:28:20 #294
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62409955
quote:
Op woensdag 15 oktober 2008 17:24 schreef SiGNe het volgende:
Zou inderdaad wel cool zijn, vraag me alleen wel af hoe ze daar een verhaal van maken, dat alle doctors naar hetzelfde punt in tijd/ruimte gaan? en kan dat eigenlijk wel?
Het is een filmpje van een paar minuten, dus weinig ingewikkelds.
quote:
Op woensdag 15 oktober 2008 17:25 schreef SiGNe het volgende:

[..]

En Billy is ook eigenlijk best
Jah. Alleen valt wel op dat ze haar buik aan het verbergen zijn.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 15 oktober 2008 @ 17:41:15 #295
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_62410304
quote:
Op woensdag 15 oktober 2008 17:28 schreef Breuls het volgende:

[..]

Het is een filmpje van een paar minuten, dus weinig ingewikkelds.
He, jammer..hoopte op een hele aflevering.. ik mis het toch wel, torchwood ook trouwens, wanneer komen die eigenlijk weer terug?
quote:
[..]

Jah. Alleen valt wel op dat ze haar buik aan het verbergen zijn.
Is ze zwanger dan?
  Admin woensdag 15 oktober 2008 @ 20:09:01 #296
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62414068
quote:
Op woensdag 15 oktober 2008 17:41 schreef SiGNe het volgende:

[..]

He, jammer..hoopte op een hele aflevering..
Dat waren de vorige CiN segments ook niet.
quote:
ik mis het toch wel, torchwood ook trouwens, wanneer komen die eigenlijk weer terug?
Januari geloof ik, of in ieder geval volgend jaar.
quote:
[..]

Is ze zwanger dan?
Nogal:Afkomstig uit deze post.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 22 oktober 2008 @ 08:03:24 #297
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
  Admin woensdag 22 oktober 2008 @ 08:20:25 #298
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62573156
quote:
It was an emergency Caesarean.
Moeten ze voor Secret Diary nog steeds om haar buik heen filmen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 22 oktober 2008 @ 08:29:37 #299
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_62573249
quote:
Op woensdag 22 oktober 2008 08:20 schreef Breuls het volgende:

[..]

Moeten ze voor Secret Diary nog steeds om haar buik heen filmen.
Als ik zo bij mijn vrouw kijk, moet haar joggingbroek wel heel laag hangen om dat litteken in beeld te krijgen
  Admin woensdag 22 oktober 2008 @ 08:36:34 #300
725 crew  Breuls
Bad Wolf