abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Admin dinsdag 1 juli 2008 @ 17:05:48 #1
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59822677
He looks like a man, but he's a legend..

And his name is the Doctor.Doctor Who is de langstlopende SF-serie ter wereld. Oorspronkelijk een programma dat liep van 1963 tot 1989, maar sindsdien rustende in het land der 'series van vroeger'. Totdat Russel T Davies de draad in 2005 weer oppikte. In Doctor Who volgen we de avonturen van the Doctor, die in zijn ruimte- en tijdmachine, de TARDIS, van hot naar her reist, avonturen beleeft en iedereen uit de nesten helpt.

Doctor Who en Torchwood tot nu toe...

In de nieuwe serie zien we the Doctor in zijn negende incarnatie. Hij heeft onlangs de Time War, een massale oorlog tussen zijn volk, de Time Lords en hun vijanden, de Daleks, beslecht door alles en iedereen uit te roeien, inclusief de planeten van de twee volkeren: Gallifrey en Skaro. Hiermee is the Doctor echter thuisloos geworden. Niet langer vertegenwoordigt hij zijn thuisplaneet; die bestaat niet meer. Voor zover hij weet is hij de laatste van zijn volk.

Wanneer we the Doctor tegenkomen in zijn eerste avontuur sinds zijn achtste incarnatie in de jaren '90 is hij bezig de Autons uit te schakelen. Hierbij loopt hij Rose tegen het lijf, een winkelmeisje met weinig doel in haar leven. Wanneer zij hem succesvol helpt in de strijd tegen de Autons nodigt hij haar uit mee te reizen in de Tardis. Zij gaat accoord en samen reizen ze onder andere naar het einde van de wereld, de dag van haar vaders overlijden, het Cardiff van 1869 (waar we voor het eerst kennis maken met the Rift) en bevechten ze aliens in Downing Street. In het London van de Tweede Wereldoorlog komen ze Captain Jack Harkness tegen, een rogue Time Agent die hen eerst probeert op te lichten, maar ze later helpt in de strijd tegen miljoenen kleine medische reparatiebotjes die door een misverstand alle mensen op hun pad veranderen in zombies.

Hun reis samen lijkt tot een einde te komen wanneer ze, samen met Jack, de Daleks tegenkomen op Satellite 5, een tv-satellietstation in het jaar 200100. Het gevaar loopt zo hoog op dat, uit bescherming, the Doctor Rose met de Tardis naar huis stuurt, maar vastbesloten als ze is breekt ze de Tardis open, stuurt ermee terug naar de plaats des onheils en redt ze de dag. Door de kracht van de Tardis te gebruiken roeit ze de Daleks uit, brengt ze Jack weer tot leven en voorkomt ze de dood van the Doctor. Echter; niet zonder gevolgen. Haar actie leidt ertoe dat the Doctor overladen wordt met energie uit de Tardis, wat funest is voor zijn lichaam en alsnog tot de dood leidt. En zo komen we aan het einde van zijn negende leven. Rose en the Doctor keren terug naar London, Jack achterlatend op Satellite 5.Wanneer the Doctor regenereert in zijn tiende incarnatie en de aarde redt van overname door de Sycorax reizen the Doctor en Rose verder. Samen verkennen ze New Earth, een ruimteschip met portalen naar 18e-eeuws Frankrijk, een parallele aarde, een planeet in een baan rond een zwart gat en maken ze de kroning van de Koningin mee - via televisie. Hun reis brengt ze ook naar het Schotland van 1879, waar ze Queen Victoria redden van een gewisse dood. Die gebeurtenissen doen haar echter besluiten een instituut op te richten om het Britse rijk te beschermen tegen bovennatuurlijke en buitenaardse bedreigingen: het Torchwood Institute. En hoewel the Doctor haar heeft gered, bang als ze is verbant ze hem uit het Britse rijk en maakt ze het weren van the Doctor uit de UK een van de taken van Torchwood.

Bij een bezoek aan hedendaags London komen the Doctor en Rose erachter dat de Cybermen, die ze eerder op een parallelle aarde tegenkwamen, bezig zijn onze aarde over te nemen. Bovendien blijkt het Torchwood Institute nog steeds te bestaan en een geheim project te hebben, bovenin Canary Wharf. Dit geheime project leidt echter tot de intocht van miljoenen Daleks over de aarde, die in gevecht treden met de Cybermen. Omdat deze legers niet zomaar te verslaan zijn zit er voor the Doctor maar een ding op: hij moet de Void openen, de ruimte tussen parallelle werelden. Dat zal ervoor zorgen dat alle wezens die daar doorheen gereisd zijn erin teruggezogen worden. Echter: hijzelf en Rose zijn er ook doorheen gereisd en met zijn actie brengt hij zichzelf en Rose ook in gevaar. Terwijl the Doctor zichzelf weet vast te houden aan onze wereld, lukt Rose dat niet, en zo wordt ze bruut gescheiden van de man die haar zinloze leven kleur gaf. Haar reis met the Doctor eindigt die dag.The Doctor, zich nog maar nauwelijks realiserend wat voor impact deze gebeurtenis op zijn leven heeft, vindt zich ineens opgescheept met een bruid in zijn Tardis, die eist te worden teruggebracht naar haar bruiloft. Donna Noble is haar naam en ze blijkt onderdeel te zijn van een plan om oeroude spinachtige aliens uit hun bijna eeuwige slaap in de kern van de aarde te wekken. Nadat the Doctor Donna hier logischerwijs uit redt en hij bedenkt dat zij misschien wel een tijdje met haar mee wil reizen, nu hij zonder Rose helemaal alleen is, bedankt zij voor de eer en keert the Doctor eenzaam sterrewaards.

Niet veel later belandt hij echter wederom op aarde. Er is wat mysterieus aan de hand in een ziekenhuis in London, dus hij checkt zichzelf in, om vervolgens met ziekenhuis en al op de maan te belanden. In dat ziekenhuis ontmoet hij Martha Jones, medisch studente, die zichzelf door haar snelle handelen en nuchtere benadering van een overduidelijke panieksituatie bij the Doctor in de kijker speelt. Hij nodigt haar uit voor een ritje in de Tardis, als dank voor haar hulp, maar al snel wordt dat ene ritje er twee, worden die twee er drie en voordat ze het beiden doorhebben zijn ze letterlijk tot het einde van het universum geweest voordat ze samen met wederom Jack Harkness in hedendaags London terechtkomen, waar aardsvijand the Master de controle over Groot-Brittannie blijkt te hebben genomen. Hun poging het bewind te eindigen leidt tot een kruistocht van een jaar, waarin the Doctor en Jack gevangen gehouden worden door the Master en Martha over de hele wereld steun verzamelt om hen beiden te bevrijden.Na dit avontuur, waarbij Martha een jaar alleen door de wereld is getrokken terwijl niet alleen Jack en the Doctor, maar ook haar eigen familie een jaar lang gevangenen van the Master waren, vindt Martha het mooi geweest. Ze besluit op aarde te blijven, bij haar familie, haar studie af te maken en the Doctor alleen te laten. Het duurt echter niet lang voordat we Martha weer zien. Na haar studie gaat ze voor UNIT werken, een internationale militaire organisatie die als taak heeft buitenaardse bedreigingen te bestrijden.Jack Harkness, na de strijd met de Daleks achtergelaten op Satellite 5, gebruikte zijn Vortex Manipulator om terug in de tijd te gaan en naar de aarde te reizen, in de hoop the Doctor weer tegen te komen. Hij komt terecht in 1869 en vindt zichzelf uiteindelijk in Cardiff, waar hij wordt opgemerkt en gerecruteerd door de lokale afdeling van Torchwood. Jack, onsterfelijk gemaakt door Rose's reddingsactie, beleeft de volledige twintigste eeuw als werknemer van Torchwood totdat hij, vlak voor het einde van het millennium, de leiding krijgt en zijn eigen team vormt. We pakken de draad van zijn verhaal op in 2006 met de eerste aflevering van de tv-serie Torchwood. Hierin betrekt hij PC Gwen Cooper bij het team, dat op dat punt bestaat uit Owen Harper, Ianto Jones, Toshiko Sato en Suzie Costello. Gwen wordt effectief de vervanger van Suzie, wanneer blijkt dat zij moorden pleegt om een buitenaardse handschoen, die mensen voor een minuut of twee terug kan brengen uit de dood, te kunnen testen. Suzie pleegt uiteindelijk zelfmoord.

We volgen de avonturen van het team totdat Jack ontdekt dat the Doctor in de buurt is en hij besluit achter hem en Martha aan te gaan. Na het avontuur met the Master beseft hij echter dat hij een verantwoordelijkheid heeft om op zijn team te letten. Hij keert terug naar Torchwood en neemt de leiding van het team weer op zich.

Na zijn terugkeer komt Jack erachter dat the Rift, die we voor het eerst zagen in het bezoek van the Doctor en Rose aan Cardiff in 1869, actiever is dan ooit en hem onder andere in contact brengt met een oud-partner van the Time Agency, alienterroristen, Rift-verdwijningen en zijn verloren gewaande broer. Ook Martha zien we terug, als Jack haar hulp inroept bij het onderzoeken van een reeks mysterieuze moorden. Ze gaat voor Torchwood undercover en ontmaskert de directeur van een kliniek die een alles-genezend medicijn uit buitenaardse technologie heeft ontwikkeld. Dit gaat echter niet zonder gevolgen; nadat Torchwood zijn zaakje heeft opgerold schiet hij Owen in de borst, wat leidt tot zijn dood. De handschoen waar Suzie een dodelijke obsessie voor had was er echter een van een paar, en Jack, zwaar geėmotioneerd door het verlies van een teamlid, gebruikt de overgebleven handschoen om Owen terug te brengen, die vervolgens als levende dode bij het team kan blijven tot hij aan het einde van het tweede seizoen vermoedelijk voorgoed overlijdt.

In dit laatste avontuur verliest Torchwood ook Toshiko door een schotwond, afgevuurd door Gray, Jacks broer. Uit wraak voor het feit dat Jack Gray, toen ze beiden nog kinderen waren, is kwijtgeraakt, begraaft hij zijn onsterfelijke broer levend, wat er uiteindelijk voor zorgt dat een ruim 2100 jaar oude Jack aan het einde van het tweede seizoen het met een team van drie moet doen.

Het vervolg...

Torchwood heeft op 4 april het tweede seizoen afgerond. In januari wordt seizoen 3 uitgezonden op BBC One. Momenteel is hierover bekend dat er een verhaal is geschreven dat zich uitspreidt over vijf afleveringen. Niet bekend is of het seizoen daarna nog doorgaat. Doctor Who is op 5 april begonnen aan het vierde (of dertigste) seizoen.

In dit vierde seizoen loopt the Doctor Donna Noble weer tegen het lijf. Na hun eerdere avontuur bedacht Donna zich dat het 'toch wel leuk zou zijn' om met the Doctor mee te reizen, en besloot vreemde situaties te gaan onderzoeken in de hoop the Doctor tegen het lijf te lopen zodat ze haar kans kon krijpen. Wanneer beiden undercover zijn bij Adipose industries, ontmoeten ze elkaar uiteindelijk, en nadat ze een miljoen Britten hebben gered van de dood beginnen ze samen aan hun reis. Na ontdekt te hebben dat diverse volkeren, na verlies van hun planeet, proberen elders (vaak op Aarde) asiel te zoeken en ten koste van de mensheid hun volk weer op te bouwen, belandt Donna door een mysterieuze waarzegster in een alternatieve tijdlijn. Hierin loopt ze Rose tegen het lijf, die haar uitlegt dat ze in een wereld leeft die niet klopt: Donna heeft in een ander leven, het echte leven, een man ontmoet die haar de meest geweldige zaken liet zien, maar door Donna's aanwezigheid in deze alternatieve tijdslijn is de man dood terwijl zijn hulp hard nodig is. Die man is the Doctor en Rose wil door Donna te helpen hem weer in het bestaan terugroepen, want het einde van het universum is in zicht en alleen the Doctor kan helpen.

Na Donna's ontsnapping uit de alternatieve tijdslijn en het overbrengen van Rose's boodschap snellen the Doctor en Donna naar Aarde, waar ze ontdekken dat deze van z'n plek is gelicht om nergens meer gevonden te worden. Bij een bezoek aan intergalactische politie- en justitiedienst the Shadow Proclamation ontdekken ze dat nog 26 andere planeten zijn verdwenen, en samen gaan ze op zoek. Ze volgen het spoor van de bijen, die de laatste tijd mysterieus verdwenen van Aarde, maar dit spoor houdt op bij the Medusa Cascade, een locatie in het universum waar the Doctor lang geleden een Rift in tijd en ruimte heeft gedicht. Wanneer daar een hulpsignaal van Torchwood, Sarah Janes buitenaardse supercomputer en the Doctor's andere companions doorsijpelt, ontdekt hij hoe bij de Aarde te komen, om daar te ontdekken dat Davros, de schepper van de Daleks, alive and kicking is en verantwoordelijk voor het in de Cascade verstoppen van de 27 planeten. Het is aan the Doctor en zijn companions om uit te zoeken wat Davros hiermee wil en hoe dit te stoppen, maar lukt dat als the Doctor dodelijk is geraakt door een Dalek en dreigt een lang en verlammend regeneration proces in te gaan?

Uitzendschema Doctor Who seizoen 4

Het vierde seizoen van Doctor Who wordt wekelijks op zaterdagavond uitgezonden op BBC One. De begintijd van een aflevering varieert meestal ergens tussen 7 en 8 uur en een aflevering duurt 45 minuten, waarna op BBC Three de making-of-serie Doctor Who Confidential nog eens 45 minuten lang duurt.

› 1. Partners in Crime - 5 april
quote:
Donna Noble is determined to find the Doctor again – even if it means braving the villainous Miss Foster and her hordes of sinister Adipose. But when the alien threat escalates out of control, can Donna find her Time Lord before the march of the Adipose begins?

(PO)
› 2. The Fires of Pompeii - 12 april - snapshots
quote:
The Doctor and Donna travel back into ancient history. When they arrive in 79AD, however, they discover psychic powers and beasts of stone running riot in the streets of old Pompeii. The time-travellers face their greatest challenge yet - can established history be changed, or must the Doctor let everyone die?

(PO)
› 3. Planet of the Ood - 19 april - snapshots
quote:
Donna's first visit to an alien world. And it's freezing! But on the icescapes of a distant planet, the greatest danger might be from the human race itself. When the Doctor meets the Ood again - last seen in 2006's The Impossible Planet and The Satan Pit - he's determined to find out the truth behind their servility. But when an Ood's eyes turn red, you know you're in trouble, and the red-eye is spreading…

(RTD)
› 4. The Sontaran Strategem - 26 april
› 5. The Poison Sky - 3 mei - snapshots
quote:
Martha Jones summons the Doctor back to modern-day Earth, but an old enemy lies in wait, as Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama continues. With the mysterious ATMOS devices spreading across the world, Donna discovers that even her own family is not safe from the alien threat – but is it too late to save them?

(PO)
quote:
The return of Martha Jones! We've seen Freema Agyeman take Martha from Doctor Who to Torchwood, and now back home again in her new job as medical officer for UNIT, a worldwide army dedicated to fighting alien menaces. But the menace is bigger than ever, as the threat of ATMOS spreads across the planet. Sounds like she needs her old friend, the Doctor! But he's about to meet an old enemy, as the Sontarans lie in wait - the warlike, potato-faced monsters not seen on screen since 1985. They're back, they're brutal and they're out for revenge…

(RTD)
› 6. The Doctor's Daughter - 10 mei - snapshots
quote:
Yes, that's the title. And it does exactly what it says on the tin! I'm saying no more; just watch David Tennant take the Doctor into new territory, with his most spellbinding performance yet.

(RTD)
quote:
The Doctor meets the most important woman of his life on the distant planet Messaline, in the middle of an endless war, as Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama continues.

But as General Cobb threatens genocide, and Martha is kidnapped by the Hath, the Doctor faces an even greater battle – can he find peace with his own child?

David Tennant plays the Doctor and Catherine Tate plays his new companion, Donna Noble. Freema Agyeman and Georgia Moffett guest star.

(PO)
› 7. The Unicorn and the Wasp - 17 mei - snapshots
quote:
In 1926, Agatha Christie mysteriously disappeared, only to be found, ten days later, with no memory of what happened. Was it a nervous breakdown? A cry for help? Or perhaps a giant alien wasp…?

It's a classic murder mystery, with a country house, vintage cars, a flapper, a vicar, a butler, a body in the library, tea on the lawn, and horrible deaths. And see if you can spot how many titles of Agatha Christie novels are hidden in the dialogue!

(RTD)
quote:
In 1926, Agatha Christie disappeared for 10 days. Was it amnesia? A nervous breakdown? Or a Giant Alien Wasp..? As Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama continues, the Doctor and Donna join forces with the world's most famous crime novelist to encounter a body in the library, poisoned cocktails and a Vespiform seeking revenge.

David Tennant plays the Doctor and Catherine Tate plays his companion Donna Noble, with guest stars Felicity Kendal and Fenella Woolgar.

(PO)
› 8. Silence in the Library - 31 mei
› 9. Forest of the Dead - 7 juni - snapshots
quote:
One hundred years ago, the universe's greatest library was sealed off, leaving only one warning: "Count the shadows". But now, the shadows are moving again. As Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama continues, the Doctor and Donna must uncover the terrible truth behind the Nodes and the horrifying Data Ghost, to find the library's secret.

David Tennant plays the Doctor and Catherine Tate plays his companion Donna Noble, with guest stars Alex Kingston, Colin Salmon and Steve Pemberton.
(PO)
quote:
As the shadows rise and march, the Doctor forges an alliance with the mysterious River Song, as Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama continues. But can anyone stop the Vashta Nerada?

While the Doctor discovers long-buried secrets and revelations about his own future, the sinister Nodes declare that Donna is doomed.

David Tennant plays the Doctor and Catherine Tate plays his companion, Donna. Alex Kingston, Colin Salmon and Steve Pemberton guest star.
(PO)
quote:
Just to warn you, Steven Moffat created the "Are you my mummy?" Empty Child, Madame de Pompadour's Clockwork Droids and last year's Weeping Angels ("Don't blink!"). But I think he was just warming up, getting ready for this year's adventure. Now we've got two episodes of terror with an abandoned library, moving shadows, the gruesome Nodes, and the horrifying Data Ghost - possibly the most spine-chilling scene I've ever seen, anywhere. Don't blink indeed, don't miss a second!

(RTD)
› 10. Midnight - 14 juni
quote:
The Doctor is trapped, alone, powerless and terrified, on the planet Midnight, as Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama continues. Soon, the knocking on the wall begins. Only a woman called Sky seems to know the truth – but as paranoia turns into a witch-hunt, Sky turns the Doctor's greatest strengths against him, and a sacrifice must be made...

David Tennant plays the Doctor and Catherine Tate plays his companion, Donna Noble. Lesley Sharp guest stars.

(PO)
quote:
The planet Midnight: a leisure world! Golden spas, diamond landscapes, anti-gravity restaurants… what could possibly go wrong? But for once the Doctor's left powerless and terrified as the knocking on the wall begins…
› 11. Turn Left - 21 juni
quote:
Donna's entire world collapses, but there's no sign of the Doctor, as Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama continues. Instead, she finds help from a mysterious blonde woman – a traveller from a parallel universe. But, as Donna and Rose Tyler combine forces, are they too late to save the whole of creation from the approaching darkness?

David Tennant plays the Doctor and Catherine Tate plays his companion, Donna Noble. Billie Piper guest stars as Rose Tyler.

(PO)
quote:
The strands of Donna's story begin to draw towards a terrible climax as she finds her life, her family, her entire world being devastated. Only one person can help. But this time, it's not the Doctor - it's someone from a parallel universe, a woman thought to be lost for ever…

(RTD)
› 12. The Stolen Earth - 28 juni - snapshots
quote:
Earth's greatest heroes assemble in a time of dire need, in tonight's penultimate episode in this series of Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama. But can the Doctor's secret army defeat the might of the new Dalek Empire?

With battles on the streets and in the skies, the Doctor and Donna must brave the Shadow Proclamation to find out the truth. However, a fearsome old enemy waits in the shadows...

David Tennant plays the Doctor and Catherine Tate plays his companion, Donna Noble.
(PO)
› 13. Journey's End - 5 juli
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De teksten in de spoilers/quotes zijn afkomstig van BBC Press Office (PO) of Russell T Davies/Radio Times (RTD).

Wekelijks is er een BBC7 podcast beschikbaar waarin acteurs, producers en schrijvers afwisselend audiocommentaar bij de afleveringen verzorgen. Als je de afleveringen downloadt en ze tegelijk met de podcast afspeelt, kun je er het beste van genieten.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_59822720
'Curiouser and curiouser!' cried Alice.
  dinsdag 1 juli 2008 @ 17:19:33 #3
17013 Killjoy
DOMOOOOOOO!!!!! ;)
pi_59822915
Prachtige OP
Nu nog afwachten tot het weekeinde
SEMI-OFFICIELE ANTI-ZEUR
  dinsdag 1 juli 2008 @ 18:25:18 #4
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_59824014
Dit wordt een lange week
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  Admin dinsdag 1 juli 2008 @ 19:16:43 #5
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59824935
Oh, maar die vullen we wel.

Naast de megacliffhanger hebben we natuurlijk nog veel meer om over na te denken. Ianto en Gwen lopen aardig wat gevaar in the Hub, Sarah Jane is er ook niet goed aan toe qua risico en het grotere verhaal speelt nog: wat is Davros allemaal van plan? Waar heeft hij 27 planeten voor nodig? Hoe kan het dat Caan de toekomst lijkt te kunnen zien? Wat betekende die heartbeat die we bij Donna hoorden? Komen de Judoon nog achter the Doctor aan?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oh en we hadden het in het vorige topic over Torchwood-medewerkers die the Doctor ontmoet hebben: Ianto en Gwen hebben hem alleen nog maar op video gezien, dus die tellen nog niet mee.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin dinsdag 1 juli 2008 @ 19:35:46 #6
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59825285
De titel van het topic verwijst overigens naar een quote uit Love Don't Roam, uit The Runaway Bride:
quote:
But of all the strange, strange creatures
In the air, at sea, on land,
Oh, my girl, my girl, my precious girl,
I love you, you understand.
Het nummer is te horen op Donna's receptie, alwaar zij zelf komt binnenvallen na in London geland te zijn en waar iedereen gewoon feest blijkt te vieren terwijl de bruid mysterieus verdwenen is.

Het is ook de titel van de muziek die in de Cinema Trailer (da's de trailer die vanaf januari in bioscopen en later ook op BBC One werd gedraaid) zit, en dat leek me wel passend voor het topic dat tijdens de seizoensfinale loopt.

Oh, en ik heb de openingspost uitgebreid ten opzichte van vorig topic: meer samenvatting erin, Torchwood S3 info en bij elke aflevering heb ik, voor zover mogelijk, gelinked naar de snapshots in het vorige topic.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  dinsdag 1 juli 2008 @ 19:48:59 #7
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_59825571
TVP.
En tevens heb ik die heartbeat van Donna kennelijk gemist. Waar zit dit precies in de aflevering?
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
  FOK!fossiel dinsdag 1 juli 2008 @ 20:02:11 #8
8443 cptmarco
it's captain...
pi_59827186
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  Admin dinsdag 1 juli 2008 @ 21:02:46 #10
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59827319
quote:
Op dinsdag 1 juli 2008 19:48 schreef Wepeel2 het volgende:
TVP.
En tevens heb ik die heartbeat van Donna kennelijk gemist. Waar zit dit precies in de aflevering?
Weet niet of het haar heartbeat was, maar vlak voordat ze wat te drinken krijgt van een Shadow Proclamation medewerker (die verwijst naar dat er iets op haar rug zat) zie je haar op die trap zitten staren, en hoor je een geluid dat een drumgeluid of hartslag kan zijn.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  dinsdag 1 juli 2008 @ 21:20:56 #11
64288 Bensel
Ladderzat
pi_59827656
Tijd Vind Post

Ben benieuwd wat er zaterdag komen gaat
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  dinsdag 1 juli 2008 @ 21:47:20 #12
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_59828210
quote:
Op dinsdag 1 juli 2008 21:02 schreef Breuls het volgende:

[..]

Weet niet of het haar heartbeat was, maar vlak voordat ze wat te drinken krijgt van een Shadow Proclamation medewerker (die verwijst naar dat er iets op haar rug zat) zie je haar op die trap zitten staren, en hoor je een geluid dat een drumgeluid of hartslag kan zijn.
Volgens mij was dat het geluid van dat beest dat op der rug zat die aflevering ervoor.
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  Admin dinsdag 1 juli 2008 @ 21:52:04 #13
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59828329
Nee, dat was een echt beestengeluidje..
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  dinsdag 1 juli 2008 @ 22:40:54 #14
30837 r00t3d
Carpe Noctem
pi_59829587
quote:
Op dinsdag 1 juli 2008 21:02 schreef Breuls het volgende:

[..]

Weet niet of het haar heartbeat was, maar vlak voordat ze wat te drinken krijgt van een Shadow Proclamation medewerker (die verwijst naar dat er iets op haar rug zat) zie je haar op die trap zitten staren, en hoor je een geluid dat een drumgeluid of hartslag kan zijn.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_59829999
quote:
Op dinsdag 1 juli 2008 22:40 schreef r00t3d het volgende:

[..]
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hehe, leuk bedacht, maar met Davros in het beeld lijkt het me erg sterk
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  Admin dinsdag 1 juli 2008 @ 23:05:45 #16
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59830297
quote:
Op dinsdag 1 juli 2008 22:40 schreef r00t3d het volgende:

[..]
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat was vorig jaar.

En het is niet hetzelfde ritme.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 2 juli 2008 @ 00:39:39 #17
17013 Killjoy
DOMOOOOOOO!!!!! ;)
pi_59832090
Het zou natuurlijk zo kunnen zijn dat die insane Dalek niet zo insane is, dat die nog een grotere rol gaat spelen?

Het zou ook kunnen dat Donna's parallel universe ability die nog niet verklaard is, de doctor gaat redden van zijn regeneration, volgens mij gaat David Tennant hem nog wel doorspelen namelijk
SEMI-OFFICIELE ANTI-ZEUR
pi_59832429
ik vond dat liedje bij the sounds of drums echt akelig echt zo en vette opbouw en dan dat kut nummer.. deden ze bij BSG beter
'Curiouser and curiouser!' cried Alice.
  woensdag 2 juli 2008 @ 07:24:55 #19
13250 Lod
Sapere aude!
pi_59833612
quote:
Op dinsdag 1 juli 2008 19:16 schreef Breuls het volgende:
Waar heeft hij 27 planeten voor nodig?
Beter mee verlegen dan om verlegen?

in het kader van een slechte tvp
GNU Terry Pratchett
  Admin woensdag 2 juli 2008 @ 07:30:42 #20
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59833641
quote:
Op woensdag 2 juli 2008 01:05 schreef IrfieJ het volgende:
ik vond dat liedje bij the sounds of drums echt akelig echt zo en vette opbouw en dan dat kut nummer.. deden ze bij BSG beter
Roque Traders was wel okay, maar *zo* uit de toon in die aflevering. Zelfde geldt voor de Scissor Sisters. En dat terwijl de finale vorig jaar best een goede score/soundtrack had.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 2 juli 2008 @ 11:11:09 #21
17013 Killjoy
DOMOOOOOOO!!!!! ;)
pi_59836976
quote:
Op woensdag 2 juli 2008 07:24 schreef Lod het volgende:

[..]

Beter mee verlegen dan om verlegen?

in het kader van een slechte tvp
Als ik mij niet vergis, dan zijn al die planeten onderdelen in een gigantische machine.
SEMI-OFFICIELE ANTI-ZEUR
  woensdag 2 juli 2008 @ 11:24:34 #22
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_59837294
quote:
Op woensdag 2 juli 2008 11:11 schreef Killjoy het volgende:

[..]

Als ik mij niet vergis, dan zijn al die planeten onderdelen in een gigantische machine.
Klopt. Maar waarom 27? Kun je een hele episode aan wijden lijkt me
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  Admin woensdag 2 juli 2008 @ 11:28:38 #23
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59837398
Waarschijnlijk heet die episode Journey's End.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 2 juli 2008 @ 16:16:18 #24
211083 Angelof9
I must go first
pi_59844625
ik-ben-het-zat-om-steeds-te-zoeken-naar-dit-topic-maar-heb-eigenlijk-niets-te-melden-post
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  woensdag 2 juli 2008 @ 16:19:37 #25
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_59844709
quote:
Op woensdag 2 juli 2008 11:28 schreef Breuls het volgende:
Waarschijnlijk heet die episode Journey's End.
Dat is een episode + 15 minuten dus hebben we een kwartier voor andere dingen (de verklaring voor het regenereren ).

Oh my god ik bedenk me net iets: zouden er rellen uitbreken als de laatste eps alleen over die 27 planeten/aarde gaan en de doctor niets eens genoemd wordt!? Laat staan het regenereren
En dan tot 2010 moeten wachten op een vervolg
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  woensdag 2 juli 2008 @ 16:30:02 #26
211083 Angelof9
I must go first
pi_59844927
Volgens mij is de Doctor de Final Cylon...
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  Admin woensdag 2 juli 2008 @ 16:48:15 #27
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59845348
quote:
Op woensdag 2 juli 2008 16:19 schreef wdn het volgende:

[..]

Dat is een episode + 15 minuten dus hebben we een kwartier voor andere dingen (de verklaring voor het regenereren ).
20 minuten
quote:
Oh my god ik bedenk me net iets: zouden er rellen uitbreken als de laatste eps alleen over die 27 planeten/aarde gaan en de doctor niets eens genoemd wordt!? Laat staan het regenereren
En dan tot 2010 moeten wachten op een vervolg
Alsof ze dat doen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_59847165
quote:
Op woensdag 2 juli 2008 16:30 schreef Angelof9 het volgende:
Volgens mij is de Doctor de Final Cylon...
'Curiouser and curiouser!' cried Alice.
  donderdag 3 juli 2008 @ 09:14:46 #29
107652 Quincy5
Back to the future
pi_59858623
Final Cylon
www.bttf.com
I hate mornings
  donderdag 3 juli 2008 @ 09:23:54 #30
211083 Angelof9
I must go first
pi_59858763
Inside joke for mensen die ook naar Battlestar Galatica kijken
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  Admin donderdag 3 juli 2008 @ 09:34:30 #31
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59858914
Ik heb een nieuwe tv, laat de finale maar komen.

(verkapte is-het-al-zaterdag-post )
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 3 juli 2008 @ 09:44:17 #32
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_59859091
quote:
Op donderdag 3 juli 2008 09:14 schreef Quincy5 het volgende:
Final Cylon
Ga eens vlug Battlestar Gallactica kijken ja
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  donderdag 3 juli 2008 @ 13:26:05 #33
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_59864402
quote:
Op donderdag 3 juli 2008 09:23 schreef Angelof9 het volgende:
Inside joke for mensen die ook naar Battlestar Galatica kijken
Ik dacht al: Is de doctor van thee gemaakt? Maar dat is Ceylon i.p.v. Cylon.
No escape from reality
  FOK!fossiel donderdag 3 juli 2008 @ 14:31:56 #34
8443 cptmarco
it's captain...
pi_59866341
quote:
Op woensdag 2 juli 2008 16:19 schreef wdn het volgende:
Oh my god ik bedenk me net iets: zouden er rellen uitbreken als de laatste eps alleen over die 27 planeten/aarde gaan en de doctor niets eens genoemd wordt!? Laat staan het regenereren
En dan tot 2010 moeten wachten op een vervolg
er komt dit jaar toch ook nog een xmas-special???
  Admin donderdag 3 juli 2008 @ 14:36:13 #35
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59866428
En volgend jaar drie specials.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin donderdag 3 juli 2008 @ 22:35:45 #36
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59876723
Reminder: straks Catherine Tate bij Graham Norton.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_59877848
Vandaag series 1 box gekocht bij de MM voor 15,- maar ik kan geen boxen van andere seizoenen. zijn die wel in 't nederlands uitgebracht?
  Admin donderdag 3 juli 2008 @ 23:30:06 #38
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59878096
Volgens mij niet. De site van de uitgever vermeldt alleen de DVD's met enkele afleveringen (die duurder zijn dan de seizoensbox ) en ik ben ook geen S2 of later tegengekomen in de winkel.

Voor die boxen zul je dus overzees moeten kijken.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 3 juli 2008 @ 23:31:23 #39
28033 Pek
je moet wat
pi_59878134
Ik vind deze wel heel erg tof


Al is het alleen om de kat te pesten
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
  Admin vrijdag 4 juli 2008 @ 08:24:29 #40
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_59881514
quote:
As part of the Pride London 08 @ Central London celebrations, the Doctor Who team have arranged for a special screening of Journey's End at 7pm in Trafalgar Square.

The spectacular episode will be introduced by none other than Martha Jones herself, Freema Agyeman. Just so long as Project Indigo gets her there safely.
Dat zie je niet zo snel bij een Nederlandse serie, dat ze op de Dam een scherm neerkwakken.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 4 juli 2008 @ 09:37:26 #41
211083 Angelof9
I must go first
pi_59882292
Nederlandse series zijn dan ook meestal niet bijzonder goed
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  vrijdag 4 juli 2008 @ 09:48:02 #42
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_59882458
quote:
Op donderdag 3 juli 2008 23:31 schreef Pek het volgende:
Ik vind deze wel heel erg tof


Al is het alleen om de kat te pesten
Geweldig.
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')