FOK!forum / De Feestdagen / AH Excellent Kerstmaaltijden goed te doen
thloregdinsdag 25 december 2007 @ 18:23
Na gisteravond met familie Kerstfeest te hebben gevierd is het vandaag dus de beurt aan de eerste kerstmaaltijden van AH om uit te proberen. Eerlijk is eerlijk het is allemaal echt goed te doen en zelfs lekker.

Vanmiddag( 6 uurtjes geleden dus) begonnen met de welbekende Lambsrack.


lekker mals vlees en met de saus erbij lik je je vingers helemaal suf.



En zojuist de parelhoen achter de kiezen. Echt lekker!


botermals vlees en met de zuurkool en rozijnen erbij maakt dat je zit te genieten.


Meer mensen die goede ervaringen hebben met de AH exellent maaltijden?
Breitlingdinsdag 25 december 2007 @ 18:24
7 days
golferdinsdag 25 december 2007 @ 18:46
quote:
Op dinsdag 25 december 2007 18:23 schreef thloreg het volgende:


Meer mensen die goede ervaringen hebben met de AH exellent maaltijden?
Gemengde ervaringen:
Zijn de AH-excellent kerstmaaltijden al bekend?
henkwaydinsdag 25 december 2007 @ 18:50
vind het niks die kant en klaar dingen
fransbredadinsdag 25 december 2007 @ 18:52
Ik heb een grilleke aanstaan en een 2 pers vleesschotel met stokborood, geb aardaooelschijfjes, salade, satesaus en pepersaus.

Burp
Elwood1802dinsdag 25 december 2007 @ 19:54
Goed te bikken, verkenshaas hier.
Renedinsdag 25 december 2007 @ 20:01
Morgen de rosbief. Toennet wel dat kerstengeltje toetje versmaad
Blueszondag 23 november 2008 @ 15:03
Staat het nu in FEE? Oh en stond er al.
Ik vind het ook best wel een CUL topic
TVPannekoek dus
NoCigarzondag 23 november 2008 @ 15:03
Ik hoop ,dat ik me weer kan ergeren aan de voorgedrukte van/voor stickers. Toch eens een keer een brief schrijven.
NoCigarzondag 23 november 2008 @ 15:04
En misschien zijn er ook dit jaar weer lezertjes die je snob noemen als je zegt dat het troep is .
Blueszondag 23 november 2008 @ 15:07
quote:
Op zondag 23 november 2008 15:04 schreef NoCigar het volgende:
En misschien zijn er ook dit jaar weer lezertjes die je snob noemen als je zegt dat het troep is .
We hadden vorig jaar wel een paar keer het idee dat zelfmaken net zo snel en lekkerderderder is dan die excellentproducten... maar het LIJKT zo makkelijk
SiGNezondag 23 november 2008 @ 15:10
Ben eigenlijk wel benieuwd naar wat ze dit jaar zullen hebben, vaak zitten er toch erg lekkere dingen tussen.Alleen inderaad vaak veel te duur eigenlijk, met een kerststikker erop wordt standaard 2 euro extra op verdiend volgens mij.
NoCigarzondag 23 november 2008 @ 15:12
quote:
Op zondag 23 november 2008 15:07 schreef Bluezz het volgende:

[..]

We hadden vorig jaar wel een paar keer het idee dat zelfmaken net zo snel en lekkerderderder is dan die excellentproducten... maar het LIJKT zo makkelijk
Ik las het het oude topic weer door met mijn eigen bevindingen van toen en veel kwam weer naar boven. Maar waarom zou je niet de kleine stukje hert kopen, en zelf een lekkere b.v. portsaus maken (zo moeilijk is dat helemaal niet) en die bijgevoegde AH-saus aan de kinderen op brood geven oid.
Blikzondag 23 november 2008 @ 16:13
tvp voor komend seizoen
Karinazondag 23 november 2008 @ 16:23
Alvast een TVP Ben benieuwd met wat voor lekkers ze dit jaar komen.
Bartjebartzondag 23 november 2008 @ 18:14
Wat een onlogische plek in FEE
the_witchzondag 23 november 2008 @ 19:34
Nee hoor, De eten is alleen maar voor de FEEstdagen te krijgen, toch?
Adelantezondag 23 november 2008 @ 21:49
precies!
Blueszondag 23 november 2008 @ 23:03
De eten
Emuzondag 23 november 2008 @ 23:20
Kant en klaar kerstmaaltijden

Wat betaal je voor zoiets als ik vragen mag? Kans is groot dat je bij de traiteur niet veel meer betaald, maarja ieder zijn ding zeker. Persoonlijk maak ik liever zelf.
SHEmaandag 24 november 2008 @ 09:50
Gatverrredamme.

NIETS is lekker van die smerige excellent reeks
cinnamongirlmaandag 24 november 2008 @ 10:04
Als het puur een stuk gebraad is zonder teveel smaakversterkerspoederrommel erbij wil ik het nog wel proberen.

Vorig jaar heb ik zo'n kalkoenschotel geprobeerd maar het smaakte chemisch. Er zat allerlei ondefinieerbare meuk op en rondom in het bakje.
Poezebeestdinsdag 25 november 2008 @ 21:32
Ik heb vorig jaar dingen gegeten uit de excellent feestreek en ik was er wel tevreden over. Echter kan het niet op tegen lekker zelf koken, dus het is geen aanrader voor tijdens het kerstdiner.
Adelantewoensdag 26 november 2008 @ 22:48
Ben benieuwd of de AH folder van 7 december al meteen vol staat met de nieuwe Excellent serie
Captain_Fabulousdonderdag 27 november 2008 @ 13:27
quote:
Op maandag 24 november 2008 10:04 schreef cinnamongirl het volgende:
Als het puur een stuk gebraad is zonder teveel smaakversterkerspoederrommel erbij wil ik het nog wel proberen.

Vorig jaar heb ik zo'n kalkoenschotel geprobeerd maar het smaakte chemisch. Er zat allerlei ondefinieerbare meuk op en rondom in het bakje.
Zowiezo kan ik Kerst en een alu bakje met niet traceerbare saus/dressing/marinade niet met elkaar verenigen.
scrub_nursedonderdag 27 november 2008 @ 13:37
tvp
Adelantezondag 7 december 2008 @ 22:01
ze staan weer op de site
Adelantezondag 7 december 2008 @ 22:03
http://www.ah.nl/kerst/

hier dus
Sjeenmaandag 8 december 2008 @ 12:10
Ze hebben de voorgerecht in de glazen op een voetje niet meer Ik moest eigenlijk nog twee van die coupes hebben
SHEmaandag 8 december 2008 @ 12:12
JIj koopt die dingen ook alleen voor de glazen?

Ik ook!

De inhoud flikker ik gewoon weg
vergeetmewelletjemaandag 8 december 2008 @ 13:20
Die paarse bloemkooltjes.


Ik heb een flesje decoratiesaus gekocht, maar eigenlijk vooral vanwege het handige flesje.
Sjeenmaandag 8 december 2008 @ 13:47
quote:
Op maandag 8 december 2008 12:12 schreef SHE het volgende:
JIj koopt die dingen ook alleen voor de glazen?

Ik ook!

De inhoud flikker ik gewoon weg
Ja... vorig jaar na Oud en Nieuw, met 35% korting Zijn zo leuk voor presenteren van voorgerechtjes of een cocktailtje!
Maria2.0maandag 8 december 2008 @ 15:56
Ik ga voor het kalkoen en wildzwijn gebraad, misschien voor het hert.
En ja ik ben lui. Normaal kook ik wel zelf maar dit keer geen zin in.
scrub_nursemaandag 8 december 2008 @ 18:04
ik heb ook al die amuses gekocht voor de glaasjes en lepels zo een s even kijken op de site
Bluesmaandag 8 december 2008 @ 18:07
quote:
Op maandag 8 december 2008 12:12 schreef SHE het volgende:
JIj koopt die dingen ook alleen voor de glazen?

Ik ook!

De inhoud flikker ik gewoon weg
Net als die amuselepeltjes, zoooooo leuk, maar wat erop zat was niet erg lekker
quote:
Op maandag 8 december 2008 13:20 schreef vergeetmewelletje het volgende:
Die paarse bloemkooltjes.
[ afbeelding ]
Wat ziet dat er leuk uit zeg
boriszmaandag 8 december 2008 @ 19:54
Paarse boemkolen
Adelantemaandag 8 december 2008 @ 21:58
quote:
Op maandag 8 december 2008 19:54 schreef borisz het volgende:
Paarse boemkolen
Ik vind het drie keer niks, het ziet er niet uit en bij voorbaat denk ik al dat het niet smaakvol is
Blikmaandag 8 december 2008 @ 22:19
Kan trouwens die enorme fout uit de TT worden gehaald. Tis Excellent
Adelantemaandag 8 december 2008 @ 22:22
bij deze
Adelantedinsdag 9 december 2008 @ 14:30


de creme brulee met sinaasappel is geen (ik herhaal: geen) aanrader
scrub_nursedinsdag 9 december 2008 @ 15:14
ok dankje! klinkt wel lkkr..
Dubbeldrankdinsdag 9 december 2008 @ 15:20
quote:
Op dinsdag 9 december 2008 14:30 schreef Adelante het volgende:
[ afbeelding ]

de creme brulee met sinaasappel is geen (ik herhaal: geen) aanrader
Ik vind eigenlijk helemaal niets lekker met sinaasappel smaak, mits het van verse sinaasappels gemaakt is. Maar ik vrees het ergste.
ABBA_Jehovadinsdag 9 december 2008 @ 15:44
Ik kan hier in mijn woonplaats lang niet alle excellent artikelen vinden, zoals de rosbief met champginonsaus, de kalkoenhaas of de paarse bloemkooltjes. Kan het zo zijn dat de artikelen niet overal te koop zijn?
Dubbeldrankdinsdag 9 december 2008 @ 16:33
quote:
Op dinsdag 9 december 2008 15:44 schreef ABBA_Jehova het volgende:
Ik kan hier in mijn woonplaats lang niet alle excellent artikelen vinden, zoals de rosbief met champginonsaus, de kalkoenhaas of de paarse bloemkooltjes. Kan het zo zijn dat de artikelen niet overal te koop zijn?
De kleinere AH's zullen niet alles in de collectie hebben.
Maria2.0dinsdag 9 december 2008 @ 16:50
Bij ons was het halve schap al leeggeroofd
Ik heb de wild zwijn niet, wel de lamsrack (was vorig jaar erg lekker) en de kalkoenhaas met truffelmarinade
scrub_nursedinsdag 9 december 2008 @ 17:17
wild zwijn was nergens te vinden, ook geen labeltje met leeg schap
maar ik heb het konijn, rollade met kaneel en kalkoen met truffelmarinade
SiGNedinsdag 9 december 2008 @ 17:55
quote:
Op dinsdag 9 december 2008 15:44 schreef ABBA_Jehova het volgende:
Ik kan hier in mijn woonplaats lang niet alle excellent artikelen vinden, zoals de rosbief met champginonsaus, de kalkoenhaas of de paarse bloemkooltjes. Kan het zo zijn dat de artikelen niet overal te koop zijn?
Gewoon aan de bedrijfsleider vragen of ie het wil bestellen, meestal doen ze dat dan wel.
Adelantedinsdag 9 december 2008 @ 21:19
quote:
Op dinsdag 9 december 2008 15:20 schreef Dubbeldrank het volgende:

[..]

Ik vind eigenlijk helemaal niets lekker met sinaasappel smaak, mits het van verse sinaasappels gemaakt is. Maar ik vrees het ergste.
ik moet ook niets hebben van sinaasappels in combinatie met andere smaken, zoals bijvoorbeeld chocolade met sinaasappelsnippers
nou was dit dus normale creme brulee, maar daar onder zat een glibberig chemisch laagje wat sinaasappelmeuk moest voorstellen
golferdinsdag 9 december 2008 @ 21:24
Er zitten best weer een paar leuke, lekkere spullen tussen, maar die prijzen zijn echt belachelijk voor wat het eigenlijk is.
boriszdinsdag 9 december 2008 @ 21:35
quote:
Op dinsdag 9 december 2008 21:24 schreef golfer het volgende:
Er zitten best weer een paar leuke, lekkere spullen tussen, maar die prijzen zijn echt belachelijk voor wat het eigenlijk is.

Het brengt iig ons wel weer op ideeën qua eten, of we gaan het zelf maken . Dan is het waarschijnlijk nog lekkerder ook .
Annedinsdag 9 december 2008 @ 21:37
quote:
Op maandag 8 december 2008 12:10 schreef Sjeen het volgende:
Ze hebben de voorgerecht in de glazen op een voetje niet meer Ik moest eigenlijk nog twee van die coupes hebben
Bij de blokker hebben ze 6 amuseglaasjes voor 6 euro. Met voetje of zonder voetje.
Zijn ook leuk, vind ik dan .
quote:
Op dinsdag 9 december 2008 14:30 schreef Adelante het volgende:
[ afbeelding ]

de creme brulee met sinaasappel is geen (ik herhaal: geen) aanrader
Ah, ik wilde net vragen of iemand 'm al had geprobeerd. Toch maar zelf maken dus.
Windigowoensdag 10 december 2008 @ 11:25
quote:
Op dinsdag 9 december 2008 21:24 schreef golfer het volgende:
Er zitten best weer een paar leuke, lekkere spullen tussen, maar die prijzen zijn echt belachelijk voor wat het eigenlijk is.
Tsja, Albert Heijn speelt gewoon in op een behoefte die er is. Er zijn kennelijk een boel mensen die geen moeite doen maar wel het idee willen hebben dat ze iets exclusiefs te pakken hebben, en denken dat duur ook meteen goed betekend.
boriszwoensdag 10 december 2008 @ 12:25
quote:
Op woensdag 10 december 2008 11:25 schreef Windigo het volgende:

[..]

Tsja, Albert Heijn speelt gewoon in op een behoefte die er is. Er zijn kennelijk een boel mensen die geen moeite doen maar wel het idee willen hebben dat ze iets exclusiefs te pakken hebben, en denken dat duur ook meteen goed betekend.
Jep, als ik terug denk aan vorig jaar hoe makkelijk de mens is af en toe. . Maak het zelf het is dan vaak nog lekkerder en sowieso goedkoper.
golferwoensdag 10 december 2008 @ 17:22
Toch vast een paar dingen in huis gehaald om te proberen:

de velouté eekhoorntjesbrood amusesoep, de jamon Patra Negra, de citroen-mayonaise (vooral vanwege het handige spuitflesje), de beef Wellington en de pofaardappelen met bospaddenstoelen-truffelsaus.
vergeetmewelletjewoensdag 10 december 2008 @ 18:13
quote:
Op woensdag 10 december 2008 17:22 schreef golfer het volgende:de citroen-mayonaise (vooral vanwege het handige spuitflesje)
Ik ben dus niet de enige.
scrub_nursewoensdag 10 december 2008 @ 18:42
de konijn is smakeloos en taai
DancingPhoebewoensdag 10 december 2008 @ 19:55
Beef wellington ook!
Dubbeldrankwoensdag 10 december 2008 @ 20:10
quote:
Op woensdag 10 december 2008 19:55 schreef DancingPhoebe het volgende:
Beef wellington ook!
Die is inderdaad niet te vreten! In beef Wellington hoort biefstuk te zitten meen ik, en niet een of ander ondefinieerbaar stuk draadjesvlees of iets dergelijks... Het deeg was ook zeiknat, waardoor het een ranzige homp kleverige zooi werd in de oven.
DancingPhoebewoensdag 10 december 2008 @ 20:17
Bij mij was het deeg ook nog eens lek, waardoor de nattigheid er ook nog eens uit liep!
conlechewoensdag 10 december 2008 @ 23:26
Ik eet met kerst nooit die dingen, maar ik heb voor die tijd bijna alles wel uitgeprobeerd.

Dit jaar afgetrapt met de kaascupjes uit de oven. Ging wel. Zou ze niet nog eens kopen. Ik ga nog wel wat van die amuse lepels halen. Dan maak ik zelf daar de hapjes in met de kerst.
tongytongylickylickydonderdag 11 december 2008 @ 11:54
Ga gewoon uit eten......behoorlijk sad als je dit moet kopen terwilj het net zo duur is als gewoon uit eten gaan.
Adelantedonderdag 11 december 2008 @ 11:57
quote:
Op donderdag 11 december 2008 11:54 schreef tongytongylickylicky het volgende:
Ga gewoon uit eten......behoorlijk sad als je dit moet kopen terwilj het net zo duur is als gewoon uit eten gaan.
Ik weet niet waar je voor dit geld uit eten wilt, maar de grote gele M lijkt mij niet echt een alternatief
tongytongylickylickydonderdag 11 december 2008 @ 12:05
quote:
Op donderdag 11 december 2008 11:57 schreef Adelante het volgende:

[..]

Ik weet niet waar je voor dit geld uit eten wilt, maar de grote gele M lijkt mij niet echt een alternatief
Ik heb de prijzen gezien van alleen een voorgerecht bij de AH, nou die gingen al richting de 6-7 euro
MinderMutsigdonderdag 11 december 2008 @ 13:05
OK, citroen-mayo voor het handige flesje en de amuselepels voor de leuke lepels.
*Schrijft op lijstje
golferdonderdag 11 december 2008 @ 21:31
quote:
Op woensdag 10 december 2008 20:10 schreef Dubbeldrank het volgende:


Die is inderdaad niet te vreten! In beef Wellington hoort biefstuk te zitten meen ik, en niet een of ander ondefinieerbaar stuk draadjesvlees of iets dergelijks... Het deeg was ook zeiknat, waardoor het een ranzige homp kleverige zooi werd in de oven.
Inderdaad. Niet meer doen dus die zooi.
War wel lekker was waren de gepofde aardappelen met paddenstoelen in truffelsaus.
Dubbeldrankdonderdag 11 december 2008 @ 22:57
quote:
Op donderdag 11 december 2008 21:31 schreef golfer het volgende:

[..]

Inderdaad. Niet meer doen dus die zooi.
War wel lekker was waren de gepofde aardappelen met paddenstoelen in truffelsaus.
Dat heb ik nog niet gegeten, überhaupt gepofte aardappels niet. Smaakt dat anders dan gekookte aardappels in schil?
Athalon1951vrijdag 12 december 2008 @ 00:12
Ik hou het wel bij patat en kroketten van Dobbe
Windigovrijdag 12 december 2008 @ 06:54
quote:
Op donderdag 11 december 2008 22:57 schreef Dubbeldrank het volgende:

[..]

Dat heb ik nog niet gegeten, überhaupt gepofte aardappels niet. Smaakt dat anders dan gekookte aardappels in schil?
Niet echt, ze zijn wat droger en kruimeliger, maar erg veel verschil maakt het volgens mij niet.
Windigovrijdag 12 december 2008 @ 06:55
quote:
Op donderdag 11 december 2008 13:05 schreef MinderMutsig het volgende:
OK, citroen-mayo voor het handige flesje en de amuselepels voor de leuke lepels.
*Schrijft op lijstje
\

Citroenmayo? Is die los of bij de amuses?
PaarsBeestjevrijdag 12 december 2008 @ 07:22
quote:
Op vrijdag 12 december 2008 06:55 schreef Windigo het volgende:

[..]

\

Citroenmayo? Is die los of bij de amuses?
Losse flesjes, je hebt verschillende soorten. Handige dingen
Phenovrijdag 12 december 2008 @ 07:29
Excellent? Het enige wat ik nog te eten vind zijn die broodjes (ik geloof 9 kleine in een verpakking) die het hele jaar te koop zijn. Alleen met Kerst koop ik ze niet, want dan zijn ze opeens een euro duurder en dan zitten er 6 in
Windigovrijdag 12 december 2008 @ 08:25
quote:
Op vrijdag 12 december 2008 07:29 schreef Pheno het volgende:
Excellent?
Ik vind de meeste excellent producten prima, buiten de kerst om De pizza's en sauzen zijn meestal heel goed te doen, en het ijs ook.
Phenovrijdag 12 december 2008 @ 09:08
Bv die rendang die je in 5 minuten kan maken? Sorry, 1x geprobeerd om te lachen, maar het is echt te slecht. Prima als je weinig tijd wilt stoppen in koken, maar dat wil ik dus niet
FurryRedElmo71vrijdag 12 december 2008 @ 16:03
Best leuk hoor, die Excellent producten (de rest van het jaar vind ik de maaltijd salades in die range wel lekker).

Maar ik zat zo eens de folder door te bladeren, en het viel me op dat er eigenlijk helemaal geen een persoons gerechten zijn...neemt men gewoon aan dat iedereen oftewel met familie/vrienden gaat dineren of dat iemand zelf wel even wat in elkaar draait als men alleen is ? Of gaat de "sneu" faktor dan een beetje meespelen (met Kerst is toch niemand alleen) ?
Wie weet zijn er mensen alleen die lekker in joggingbroek tijdens het DVD-kijken ook iets makkelijks in de magnetron willen schuiven

Valt me gewoon op omdat er buiten het feest seizoen er altijd wel zoveel eenspersoon verpakkingen worden aangeboden..

Furry
Karinavrijdag 12 december 2008 @ 16:30
De lamsrack lijkt me erg lekker en de gepofte aardappeltjes en zo'n flesje citroenmayo wil ik ook wel. Helaas zit bij mij in de buurt alleen een heel kleine AH, ik zag vanmiddag al dat ze lang niet alles hebben.

Wel al twee toetjes gekocht om uit te proberen, die hadden ze dan wel weer.
klara12vrijdag 12 december 2008 @ 22:26
lamsrack vorig jaar gehad. Bah, niet lekker. Iets chemisch, maar waarschijnlijk gewoon omdat de hele meuk zolang houdbaar moet blijven. Gewoon op tijd bij een turkse slager lamsvlees bestellen. En zelf bakken. Note to meself: morgen even bestellen.
Verder vind ik het niet lekker. Dit jaar trap ik er niet meer in. Alleen de maaltijdsalades zijn lekker.
Als ik zo de HEMA-folder bekijk dan zou je daar beter uit kunnen bestellen. Zelfde prijs of goedkoper en bijna zeker veel lekkerder.

De amuselepels en borrelglaasjes zijn in mijn AH ook los en leeg te koop voor de verzamelaar.
cinnamongirlvrijdag 12 december 2008 @ 22:53
Ik ben wel benieuwd naar het wildgebraad.
Maar ik ga het mijn gasten niet voorschotelen; ik zou me dan toch wel generen.
scrub_nursezaterdag 13 december 2008 @ 07:36
boh ik kreeg een folder van la place van v&d, dat zag er allemaal errug lekker uit zeg!
Phenozaterdag 13 december 2008 @ 08:46
En dat heeft precies wat te maken met Excellent?
scrub_nursezaterdag 13 december 2008 @ 09:31
dat was een reactie op klara die zegt dat we beter bij de hema kunnen bestellen aangezien er hier nog geen positieve verhalen over AH excellent zijn. Het eten van la place ziet er ook veel beter uit dan excellent
Niarazondag 14 december 2008 @ 20:06
Ehm over seizoenseten gesproken.. heeft iemand een idee waar je marshmallows kan kopen? Echte marshmallows en niet van die vieze suiker spekkies?
Rubber_Johnnyzondag 14 december 2008 @ 22:23
AH excellent is voor luie honden. Als je zelfs met kerst nog iets kant en klaar op tafel zet, als hoofdgerecht sja...

En bovendien veel te zout. Kleffe hap.

Be warned..
MinderMutsigmaandag 15 december 2008 @ 00:14
quote:
Op zondag 14 december 2008 20:06 schreef Niara het volgende:
Ehm over seizoenseten gesproken.. heeft iemand een idee waar je marshmallows kan kopen? Echte marshmallows en niet van die vieze suiker spekkies?
De grotere supermarkt op de exotische afdeling.
Niaramaandag 15 december 2008 @ 14:36
quote:
Op maandag 15 december 2008 00:14 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

De grotere supermarkt op de exotische afdeling.
dank je ik zal dalijk eens langsgaan
Windigowoensdag 17 december 2008 @ 05:06
quote:
Op zaterdag 13 december 2008 09:31 schreef scrub_nurse het volgende:
dat was een reactie op klara die zegt dat we beter bij de hema kunnen bestellen aangezien er hier nog geen positieve verhalen over AH excellent zijn. Het eten van la place ziet er ook veel beter uit dan excellent
Tsja wie verwacht er dan ook topkwaliteit van iets dat kant en klaar is? Iets wat je thuis een paar dagen laat liggen is immers ook niet meer hetzelfde als toen het vers was. La place is tenminste wel vers op bestelling gemaakt.
HaverMoutKoekjewoensdag 17 december 2008 @ 09:21
quote:
Op woensdag 10 december 2008 17:22 schreef golfer het volgende:
Toch vast een paar dingen in huis gehaald om te proberen:

de jamon Patra Negra, .
die heb ik vorig jaar gegeten, echt heeeeerlijk!

vorig jaar vond ik ook het kalkoengebraad lekker, dus als ik die binnenkort nog met zo'n 35% sticker tegenkom ga ik die weer inslaan.
Gunnerwoensdag 17 december 2008 @ 09:23
quote:
Op woensdag 17 december 2008 09:21 schreef computergirl het volgende:
vorig jaar vond ik ook het kalkoengebraad lekker, dus als ik die binnenkort nog met zo'n 35% sticker tegenkom ga ik die weer inslaan.
Na de kerstdagen dus.
HaverMoutKoekjewoensdag 17 december 2008 @ 09:30
quote:
Op woensdag 17 december 2008 09:23 schreef Gunner het volgende:

[..]

Na de kerstdagen dus.
of ervoor, ze hebben ze nu ook al in de schappen liggen.
Met kerst eet ik canard confit, nee ook niet zelfgemaakt
Adelantewoensdag 17 december 2008 @ 09:59
quote:
Op woensdag 17 december 2008 09:23 schreef Gunner het volgende:

[..]

Na de kerstdagen dus.
er liggen nu ook al wel dingen met 35% sticker hoor, lang niet alles is tot kerst of erna houdbaar
timmmmmwoensdag 17 december 2008 @ 10:28
Zelf maken is toch nog altijd veel beter
timmmmmwoensdag 17 december 2008 @ 10:29
Kant en klare maaltijdsalades gaat mij toch te ver
Adelantewoensdag 17 december 2008 @ 10:29
quote:
Op woensdag 17 december 2008 10:28 schreef timmmmm het volgende:
Zelf maken is toch nog altijd veel beter
Dan ken jij mijn kookkunsten niet
timmmmmwoensdag 17 december 2008 @ 10:34
quote:
Op woensdag 17 december 2008 10:29 schreef Adelante het volgende:

[..]

Dan ken jij mijn kookkunsten niet
En mevrouw A. dan? Is dat ook zo'n ramp?

Qua kookkunsten bedoel ik dan, uiteraard
Rubber_Johnnywoensdag 17 december 2008 @ 14:45
Een aanrader: De ' ambachtelijke chips' van Excellent. Geen doorsnee chips, wel heeeeeerlijk!
Haagsdonderdag 18 december 2008 @ 16:00
quote:
Op woensdag 17 december 2008 14:45 schreef Rubber_Johnny het volgende:
Een aanrader: De ' ambachtelijke chips' van Excellent. Geen doorsnee chips, wel heeeeeerlijk!
Ja echt een prima aanrader voor een heerlijke maaltijd, haha!
Adelantezaterdag 20 december 2008 @ 14:17
de camambert salami
Adelantemaandag 22 december 2008 @ 15:39
Deze week hebben ze heul geen nieuwe bonus aanbiedingen door de excellent meuk.
Dubbeldrankmaandag 22 december 2008 @ 15:56
quote:
Op maandag 22 december 2008 15:39 schreef Adelante het volgende:
Deze week hebben ze heul geen nieuwe bonus aanbiedingen door de excellent meuk.
Ach, dan maar de hele week gourmetten!
HaverMoutKoekjedinsdag 23 december 2008 @ 19:45
quote:
Op woensdag 17 december 2008 09:21 schreef computergirl het volgende:

vorig jaar vond ik ook het kalkoengebraad lekker, dus als ik die binnenkort nog met zo'n 35% sticker tegenkom ga ik die weer inslaan.
hij blijft lekker.
conlechedinsdag 23 december 2008 @ 19:48
Ik heb hem nog niet met 35% sticker gespot. Wel de lamsrack, maar die is dan nog behoorlijk duur! Voor die 2 kleine rackjes!
HaverMoutKoekjedinsdag 23 december 2008 @ 20:06
ik had bij het kleine AH-tje op de van Woustraat gister mazzel

Veel van dat spul dat nu in de winkels ligt is houdbaar tot de 27ste, dus zaterdag inslaan!
Ik had de lamsrack vorig jaar ook met korting, ben niet echt enthousiast.
Er is ook een kalkoenhaas met truffel, die was ook wel ok trouwens (grote diepvries )
cinnamongirlwoensdag 24 december 2008 @ 16:42
Bij mijn Appie waren zowat alle beperkt houdbare Excellentdingen in de korting.
Ik heb de kalkoenhaas en de kogelbiefstuk gehaald. Ik wilde nog wel meer halen achteraf, zoals dat varkensrolladetje. Toch niet gedaan.
Bartjebartwoensdag 24 december 2008 @ 16:45
Hier hadden ze alleen nog producten houdbaar tot en met zondag 28 dec... dus niet in de aanbieding. Maar ik gok zaterdag tegen 16:00 uur wel weer. Alleen moet ik dan werken
Adelantevrijdag 26 december 2008 @ 21:37
en hoe smaakte het?
SiGNezaterdag 27 december 2008 @ 00:53
Ik had eerste kerstdag kogelbiefstuk met Parmaham en een Italiaanse ovenschotel van de Jumbo (en spruitjes) , was erg lekker, alleen was de biefstuk nog niet echt warm vanbinnen na 10 minuten oven en waren de aardappeltjes nog niet helemaal gaar na 20 minuten oven, maar toch.
De kwailteit was erg goed en de biefstuk was ondanks een tikje koud toch erg lekker mals.

vandaag at ik bij m'n zus, die had divers vlees van de Makro voor op de steengril.
Ik had varkenshaas, fazant, kalkoen, biefstuk, kalfslende, kangoeroe en hert, erg lekker allemaal en erg goede kwaliteit ook..
Overigens was de zalm als voorafje ook erg lekker, zo enorm zacht dat je het bijna als zalmtartaar over je toatsje kon uitsmeren.
kaputwiehundzaterdag 27 december 2008 @ 18:44
laat die rollade met kaneel maar liggen. Jezus die vulling was echt niet te vreten.
HaverMoutKoekjezaterdag 27 december 2008 @ 18:59
Vandaag had ik de ovenschotel 'gestoofde peertjes met blauwekaas en walnoten'

Met die combinatie kan weinig misgaan natuurlijk maar hij was
scrub_nursezaterdag 27 december 2008 @ 19:09
quote:
Op zaterdag 27 december 2008 18:44 schreef kaputwiehund het volgende:
laat die rollade met kaneel maar liggen. Jezus die vulling was echt niet te vreten.
vies he? en was die van jou ook kurkdroog?
Adelantezaterdag 27 december 2008 @ 19:20
Vandaag was er een ware rush op die afgeprijsde meuk

Ik was weer veel te laat, dus alleen de sushi excellent meegenomen
uniekhoornzaterdag 27 december 2008 @ 19:54
Hoe is de rosbief met roomsaus?? die wil ik maandag wel halen...
Blueszaterdag 27 december 2008 @ 20:26
quote:
Op zaterdag 27 december 2008 19:54 schreef uniekhoorn het volgende:
Hoe is de rosbief met roomsaus?? die wil ik maandag wel halen...
Het vlees was wat taai, en we hadden het iets te lang laten doorgaren... dus pas op en doe het iets minder lang als op de verpakking staat.. dan is het best lekker
Blueszaterdag 27 december 2008 @ 20:27
Oh en wat echt goed te doen was de wildzwijn in rode wijnsaus met pruimen, echt lekker
uniekhoornzaterdag 27 december 2008 @ 20:28
quote:
Op zaterdag 27 december 2008 20:26 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Het vlees was wat taai, en we hadden het iets te lang laten doorgaren... dus pas op en doe het iets minder lang als op de verpakking staat.. dan is het best lekker
Ok. doe ik dat.. ik ben sowieso niet zo bang voor te rauw
Thanks
HaverMoutKoekjedinsdag 30 december 2008 @ 08:34
nagekomen bericht in de categorie 'kerst-eten met 35% korting':
Gisteren had ik de konijn rollade, twee kleine rollades in een aluminium ovenbakje. Best goed te eten.
henkwaydinsdag 30 december 2008 @ 11:54
quote:
Op dinsdag 30 december 2008 08:34 schreef computergirl het volgende:
nagekomen bericht in de categorie 'kerst-eten met 35% korting':
Gisteren had ik de konijn rollade, twee kleine rollades in een aluminium ovenbakje. Best goed te eten.
wanneer ga je een restaurant beginnen??
Adelantezaterdag 7 november 2009 @ 21:13
Kickje voor de nieuwe producten, zal nog wel wat weekjes duren
Miamzaterdag 7 november 2009 @ 21:20
Maar benieuwd ben ik al wel!
Adelantezaterdag 7 november 2009 @ 21:24
Voor de kerstdagen vind ik het niet kunnen eigenlijk, dan moet er echt lekker gekookt worden. Maar voor derde kerstdag of een andere dag vind ik het altijd wel leuk om wat gerechten te proberen.
Bartjebartzaterdag 7 november 2009 @ 21:26
Ben wel benieuwd of ze dit jaar nog met wat echt nieuws gaan komen!
conlechezaterdag 7 november 2009 @ 22:23
quote:
Op zaterdag 7 november 2009 21:13 schreef Adelante het volgende:
Kickje voor de nieuwe producten, zal nog wel wat weekjes duren
hahahha, jeetje je bent wel heel vroeg dit jaar!!!
Adelantezaterdag 7 november 2009 @ 22:28
quote:
Op zaterdag 7 november 2009 22:23 schreef conleche het volgende:

[..]

hahahha, jeetje je bent wel heel vroeg dit jaar!!!
Je kunt als FEE mod er niet vroeg genoeg bij zijn, ik moet zelfs al nadenken over vervanging van de slippies prijsvraag
NoCigarzondag 8 november 2009 @ 02:40
Ik vermoed dat ze ook dit jaar weer erg slecht en veel te duur zijn .
Nataliezondag 8 november 2009 @ 08:41
Nooit gekocht.
Ik vind het juist leuk om de kerstmaaltijd samen met m'n vriend te maken. En dan hoeft het niet iets speciaals te zijn als struisvogelbiefstuk of parelhoen ofzo. Gewoon iets lekkers wat ze samen bereiden in de keuken
lovelidinsdag 10 november 2009 @ 17:08
Het excellent assortiment sijpelt binnen.
Arizonadinsdag 10 november 2009 @ 21:35
quote:
Op zaterdag 7 november 2009 21:24 schreef Adelante het volgende:
Voor de kerstdagen vind ik het niet kunnen eigenlijk, dan moet er echt lekker gekookt worden. Maar voor derde kerstdag of een andere dag vind ik het altijd wel leuk om wat gerechten te proberen.
Ik vind het ook echt iets voor die rommelige dagen tussen kerst en oud & nieuw .
Adelantedinsdag 10 november 2009 @ 21:39
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 17:08 schreef loveli het volgende:
Het excellent assortiment sijpelt binnen.
tipje van de sluier?
lovelidinsdag 10 november 2009 @ 23:04
Exc kaasfondue gespot. Niet heel spannend.
Tim86maandag 16 november 2009 @ 01:58
lekker in de aanbieding na de kerst.
Blikmaandag 16 november 2009 @ 08:58
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 23:04 schreef loveli het volgende:
Exc kaasfondue gespot. Niet heel spannend.
gisteren toevallig op, smaakte best prima.
lovelimaandag 16 november 2009 @ 12:35
Petit fourtjes gespot, chocola, vette creme en een half koekje erop. Ook niet echt dat ik ervoor naar de winkel vlieg.
#ANONIEMmaandag 16 november 2009 @ 23:18
pepersaus pepersaus
Femmadinsdag 17 november 2009 @ 18:39
quote:
Op maandag 16 november 2009 23:18 schreef TheFrankey het volgende:
pepersaus pepersaus
Over de kalkoen
#ANONIEMdinsdag 17 november 2009 @ 22:22
quote:
Op dinsdag 17 november 2009 18:39 schreef Femma het volgende:

[..]

Over de kalkoen
eventjes de oven in
Femmawoensdag 18 november 2009 @ 10:05
quote:
Op dinsdag 17 november 2009 22:22 schreef TheFrankey het volgende:

[..]

eventjes de oven in
meer hoef je niet te doen
scrub_nursezondag 29 november 2009 @ 09:45
ik koop de amuses altijd voor de amuse lepeltjes,schaaltjes,glaasjes ed
PaarsBeestjezondag 29 november 2009 @ 21:33
quote:
Op zondag 29 november 2009 09:45 schreef scrub_nurse het volgende:
ik koop de amuses altijd voor de amuse lepeltjes,schaaltjes,glaasjes ed


Vorig jaar hadden ze van die handige knijpflesjes om te decoreren. Die gebruik ik ook nog steeds
NJzondag 29 november 2009 @ 22:29
Ik zag voor de week van 7 december weer een enorme berg aan mutaties (schapindeling wordt aangepast), dus dat zullen wel alle Excellentproducten voor de feestdagen zijn.

Nog geen idee wat.
scrub_nursemaandag 30 november 2009 @ 06:48
Bluesmaandag 30 november 2009 @ 14:03
quote:
Op zondag 29 november 2009 22:29 schreef NJ het volgende:
Ik zag voor de week van 7 december weer een enorme berg aan mutaties (schapindeling wordt aangepast), dus dat zullen wel alle Excellentproducten voor de feestdagen zijn.

Nog geen idee wat.
Volgende week dus even neuzen
Tamashiimaandag 30 november 2009 @ 18:55
Ah is sowieso erg fijn met de kerstdagen.
ooziexlmaandag 30 november 2009 @ 20:21
-spam-

[ Bericht 98% gewijzigd door NJ op 30-11-2009 20:22:45 ]
#ANONIEMmaandag 30 november 2009 @ 20:51
teeveepee
LoudGirlwoensdag 2 december 2009 @ 13:26
tvp
Bartjebartwoensdag 2 december 2009 @ 22:51
quote:
Op zondag 29 november 2009 22:29 schreef NJ het volgende:
Ik zag voor de week van 7 december weer een enorme berg aan mutaties (schapindeling wordt aangepast), dus dat zullen wel alle Excellentproducten voor de feestdagen zijn.

Nog geen idee wat.
Er zijn toch ook al wat producten niet specifiek van Excellent maar wel tijdelijk?
Of in ieder geval hebben ze niet zo'n "speciaal voor de feestdagen" etiket...
Femmazaterdag 5 december 2009 @ 13:37
De excellent artikelen kan je zien bij de kerst thema shop op albert.nl.
Adelantezondag 6 december 2009 @ 10:59
In de nieuwe bonus folder staat ook e.e.a..
Stiekemurdzondag 6 december 2009 @ 14:30
En de Allerhande kun je al downloaden op ah.nl
Dit jaar o.a. kreeft
golferzondag 6 december 2009 @ 14:38
Kreeftjes. Jummie.
SiGNevrijdag 11 december 2009 @ 18:51
ligt het aan mij of valt het dit jaar een beetje tegen?
Adelantevrijdag 11 december 2009 @ 18:54
Mwoah, best leuke dingen met name in hun speciale kerstfolder
golfervrijdag 11 december 2009 @ 19:02
Het wachten is op de verse producten, zoals die kreeft, een paar dagen voor de kerst.
Haagsvrijdag 11 december 2009 @ 19:07
Ze hebben weer genoeg hoor dit jaar en zeker niet minder dan voorgaande jaren .
Bartjebartvrijdag 11 december 2009 @ 21:29
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 19:02 schreef golfer het volgende:
Het wachten is op de verse producten, zoals die kreeft, een paar dagen voor de kerst.
Die hele kreeft? Dat is diepvries...
golfervrijdag 11 december 2009 @ 21:30
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 21:29 schreef Bartjebart het volgende:


Die hele kreeft? Dat is diepvries...
Waarom ligt ie dan nu nog niet in de (diepvries)schappen?
Bartjebartvrijdag 11 december 2009 @ 21:38
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 21:30 schreef golfer het volgende:

[..]

Waarom ligt ie dan nu nog niet in de (diepvries)schappen?
Je bedoeld dat ding van 10.- toch?

In de folders staat al aangegeven dat die 'uit de diepvries' komt. En ik heb em hier al zien liggen in 2 verschillende AH's
golferzaterdag 12 december 2009 @ 17:15
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 21:38 schreef Bartjebart het volgende:


Je bedoeld dat ding van 10.- toch?

In de folders staat al aangegeven dat die 'uit de diepvries' komt. En ik heb em hier al zien liggen in 2 verschillende AH's
We zijn maar eens naar een andere Appie gegaan en ja hoor: gevonden.
Meteen maar 2 gescoord en in de vriezer gegooid.
LoudGirldinsdag 15 december 2009 @ 14:29
De macarons met roomijs... I've died and gone to heaven <flauwvalt van geluk>
DeTolkdinsdag 15 december 2009 @ 16:15
quote:
Op dinsdag 15 december 2009 14:29 schreef LoudGirl het volgende:
De macarons met roomijs... I've died and gone to heaven <flauwvalt van geluk>
Some food is even better than sex....
fs180dinsdag 15 december 2009 @ 17:27
Ik raad ze als ex medewerker af. Niets bijzonders voor idiote prijzen. En nieteens vers.
golferdinsdag 15 december 2009 @ 17:32
quote:
Op dinsdag 15 december 2009 17:27 schreef fs180 het volgende:
Ik raad ze als ex medewerker af. Niets bijzonders voor idiote prijzen. En nieteens vers.
Je was inkoper van die spullen?
Tim86dinsdag 15 december 2009 @ 17:33
Die feestdagen folder ziet er wel weer goed uit in ieder geval
fs180dinsdag 15 december 2009 @ 17:37
quote:
Op dinsdag 15 december 2009 17:32 schreef golfer het volgende:

[..]

Je was inkoper van die spullen?
Oa ja. Snapte dan ook niet waarom ze niet aan te slepen waren, honderden verkocht op een dag (van één soort dus)
golferdinsdag 15 december 2009 @ 17:40
quote:
Op dinsdag 15 december 2009 17:37 schreef fs180 het volgende:


Oa ja. Snapte dan ook niet waarom ze niet aan te slepen waren, honderden verkocht op een dag (van één soort dus)
Dus jij was mede-verantwoordelijk ervoor dat er niet verse spullen werden ingekocht? Althans jij beweert dat de spullen niet vers zijn.
fs180dinsdag 15 december 2009 @ 17:46
quote:
Op dinsdag 15 december 2009 17:40 schreef golfer het volgende:

[..]

Dus jij was mede-verantwoordelijk ervoor dat er niet verse spullen werden ingekocht? Althans jij beweert dat de spullen niet vers zijn.
Har har. Niet over de houdbaarheidsdatum hoor Maar de tijd dat die dingen gewoon buiten de koeling ligt (zelfs met 4 koelcellen stonden er meer dingen buiten dan binnen de cellen, omdat 'we' in deze tijden geen risico mochten nemen dat het uitverkocht zou raken, zodra het koud wordt staat het dus ook wel gewoon buiten op het terrein ! Blij dat ik niet meer meedeel aan dat soort praktijken. Vlees gewoon de bij slager halen!
emsswoensdag 16 december 2009 @ 14:02
Als ik kalkoen bij de slager haal, moet ik weer recepten bedenken.... ook leuk natuurlijk... maar het ziet er nu al naar uit dat ik in tijdnood ga zitten. Zouden die kalkoenshaas en het kalkoengebraad een beetje lekker zijn? Hoe zat het de afgelopen jaren met de kalkoen?
Stereotomywoensdag 16 december 2009 @ 14:19
quote:
Op donderdag 22 november 2007 01:33 schreef Stereotomy het volgende:
[ afbeelding ]

tvp, ik weet al wat ik in Januari ga eten.
HaverMoutKoekjewoensdag 16 december 2009 @ 14:20
quote:
Op woensdag 16 december 2009 14:02 schreef emss het volgende:
Zouden die kalkoenshaas en het kalkoengebraad een beetje lekker zijn? Hoe zat het de afgelopen jaren met de kalkoen?
Ik heb de afgelopen jaren vaak de kalkoengebraad gegeten, niet met kerst maar wel aantal keer gekocht als ik hem zag liggen met 35% sticker. En die is
conlechewoensdag 16 december 2009 @ 21:08
Dat kalkoengebraad is wel lekker inderdaad!

Heb vandaag de bospaddestoelensoep met bladerdeeg geprobeerd en die was wel lekker. Wel was de soep wat ongelijkmatig van dikte en waar het het dikst was, het lekkerst, maar dat deed dan wel denken aan die ouderwetse pasteitjes met ragout. Ook de aardappelgratin gehad en die is prima. Hij lijkt erg op degene die ik zelf wel eens maak, dus dat is voor mij iig goed dus!

Omdat iemand hier in de hemel was beland na het nuttigen van die macarons met ijs, kon ik de verleiding niet weerstaan en heb een bakje meegenomen. Ik vond het wel oké. Ben nog steeds op aarde, though.
Bartjebartwoensdag 16 december 2009 @ 21:54
quote:
Op woensdag 16 december 2009 14:20 schreef computergirl het volgende:

[..]

Ik heb de afgelopen jaren vaak de kalkoengebraad gegeten, niet met kerst maar wel aantal keer gekocht als ik hem zag liggen met 35% sticker. En die is
Alleen hebben ze dit jaar de marinade veranderd
Blikwoensdag 16 december 2009 @ 22:40
de gratin is idd wel ok idd
SiGNedonderdag 17 december 2009 @ 03:52
De prijzen van dit jaar zijn wel flink omhoog gegaan, vorg jaar had je nog voor een eurootje of 8 twee struisvogelbiefstukjes, nu liggen ze voor ¤11/¤12 in de schappen..
Het wordt een dure kerst ben ik bang.
emssdonderdag 17 december 2009 @ 09:38
aha... die soep met dat dekseltje uit de diepvries wilde ik halen.. die smaakt dus goed? En dat kalkoengebraad is dit jaar met paddestoelen en champignons... kalkoenhaas is met truffel...
HaverMoutKoekjedonderdag 17 december 2009 @ 09:46
quote:
Op woensdag 16 december 2009 21:54 schreef Bartjebart het volgende:

[..]

Alleen hebben ze dit jaar de marinade veranderd
Oh jammer..
hij was altijd vrij pittig en een pepersaus erbij, nu is hij gevuld?
Tim86donderdag 17 december 2009 @ 10:05
pepersaus zal er nog wel bij zitten
Bartjebartdonderdag 17 december 2009 @ 10:10
quote:
Op donderdag 17 december 2009 09:46 schreef computergirl het volgende:

[..]

Oh jammer..
hij was altijd vrij pittig en een pepersaus erbij, nu is hij gevuld?
Geen pepersaus iig meer...
Karinazaterdag 19 december 2009 @ 14:38
Vanavond is er een test van kant en klare kerstmaaltijden bij Kassa, kijken of de AH maaltijden een beetje goed uit de bus komen.
DeTolkzaterdag 19 december 2009 @ 15:10
quote:
Op zaterdag 19 december 2009 14:38 schreef Karina het volgende:
Vanavond is er een test van kant en klare kerstmaaltijden bij Kassa, kijken of de AH maaltijden een beetje goed uit de bus komen.
Kijken dus

Heb net boodschappen gedaan en zag ook naast Oma's appelmoes (met kaneel) .... Opa's appelmoes ( met stoofpeertjes en Appelmoes met appeltaartsmaak.

Morgen proeven en desnoods paar potten inslaan.

Renezaterdag 19 december 2009 @ 15:33
zga. alles was hier al op in de buurt !
Karinazaterdag 19 december 2009 @ 15:43
Ik was vanmorgen ook bij de AH en ik zocht de gestoofde appeltjes, maar ik kon ze niet vinden helaas. Donderdag ben ik vrij, hopelijk is er nieuwe voorraad. Wel alvast ijs, merengues, vruchten en bonbons gekocht.
HaverMoutKoekjezaterdag 19 december 2009 @ 18:36
vanavond de champignonsoep met bladerdeeg jasje gegeten. Was wel ok, maar pas op: de soep was bloedheet onder dat kapje en ik denk een beetje te veel ingekookt (meer sausdikte dan soep).

En jaaaaa, natuurlijk kan je dat veeeel beter zelf maken, culi-snobs.
boriszzaterdag 19 december 2009 @ 18:39
quiche van geitenkaas en oa nog walnoot is best wel goed te doen .
Karinazaterdag 19 december 2009 @ 18:41
quote:
Op zaterdag 19 december 2009 18:39 schreef borisz het volgende:
quiche van geitenkaas en oa nog walnoot is best wel goed te doen .
Ik had gisteren die andere, met brie, was ook wel lekker. En ze hadden bij "mijn" AH eindelijk weer eens de lauwwarme salade met garnalen, die heb ik ook meteen gekocht
Tim86zaterdag 19 december 2009 @ 18:43
Kalkoengebraad (met amandelschaafsel en truffelmarinade) is lekker zeg..ook prima prijs/kwaliteitverhouding. Je kan er in potentie met 4 man van eten, maar voor 3 is het perfect imo en dan ben je voor 2,50 pp aan vlees klaar
Karinazaterdag 19 december 2009 @ 19:26
De maaltijden kwamen niet echt goed uit de test. Ik denk dat ik ga voor de wildzwijn (die was wel goed) en dan vooraf die zalmdingetjes, wel een beetje uit elkaar halen eerst. Of ik maak zelf een zalmtartaartje.
HaverMoutKoekjezaterdag 19 december 2009 @ 21:02
quote:
Op zaterdag 19 december 2009 19:26 schreef Karina het volgende:
De maaltijden kwamen niet echt goed uit de test.
Getest door 1 persoon, en ook een beperkte keuze natuurlijk want ook spul van andere supermarktn werden getest
http://kassa.vara.nl/tv/a(...)-supermarkt/speel/1/
emssmaandag 21 december 2009 @ 10:52
iemand al wat toetjes geprobeerd... bv die trifle bavarois?
golfermaandag 21 december 2009 @ 18:59
Kalkoengebraad met champignon/madeirasaus vanavond geprobeerd.
Niet voor herhaling vatbaar.
Tim86maandag 21 december 2009 @ 19:12
quote:
Op maandag 21 december 2009 18:59 schreef golfer het volgende:
Kalkoengebraad met champignon/madeirasaus vanavond geprobeerd.
Niet voor herhaling vatbaar.
Ik had dus die andere op (truffelmarinade) en die vond ik wel prima te doen
emssmaandag 21 december 2009 @ 19:32
Niet lekker? Wat was er niet lekker aan... de marinade? Want dat kalkoengebraad wilde ik nu net kopen...
golfermaandag 21 december 2009 @ 20:29
quote:
Op maandag 21 december 2009 19:32 schreef emss het volgende:
Niet lekker? Wat was er niet lekker aan... de marinade? Want dat kalkoengebraad wilde ik nu net kopen...
Kalkoen was wat aan de droge kant als je de gebruiksaanwijzing (55 minuten op 160 graden in de oven) volgt en die saus was niet echt bijzonder.
Je kunt beter zelf een mooi stuk kalkoenfilet kopen en daar zelf een saus bij maken.
Ciscostardinsdag 22 december 2009 @ 11:33
quote:
Op maandag 21 december 2009 10:52 schreef emss het volgende:
iemand al wat toetjes geprobeerd... bv die trifle bavarois?


Die bavarios met witte chocolade en kersen te lekker!
Bananensplitpudding, wel lekker maar je moet wel echt van banaan houden.
Chocoladetaart (3 chocolade) wel lekker.

Ik wilde die bavarios met kersen halen maar mijn man vind witte chocolade niet zo lekker en wilde liever ijs.

De toetjes vorige week donderdag bij de proefavond geproefd. Appelmoes met appeltaartsmaak wel lekker, opa's stoofpeertjes niet zo lekker.

Stroopwafelappeltaart wel weer erg lekker.

Wij voor hoofdmenu de winterrollade gehaalt met Appel en kaneel en sinaadappelsaus, ben benieuwd of het smaakt.
emssdinsdag 22 december 2009 @ 12:19
aaargh.... heeft AH proefavonden? Als ik dat geweten had...

ik ga denk ik toch voor de kalkoenhaas met truffelmarinade... en dan als toetje die trifle bavarois en stroopwafelappeltaart voor bij de koffie.
boriszdinsdag 22 december 2009 @ 12:21
quote:
Op dinsdag 22 december 2009 12:19 schreef emss het volgende:
aaargh.... heeft AH proefavonden? Als ik dat geweten had...

ik ga denk ik toch voor de kalkoenhaas met truffelmarinade... en dan als toetje die trifle bavarois en stroopwafelappeltaart voor bij de koffie.
Alleen de XLwinkels hadden flinke proefavonden, bij de lokale AH hier in IJmuiden viel er wel wat te proeven maar zeer weinig .
Ciscostardinsdag 22 december 2009 @ 20:10
Xl en normale ah hadden precies het zelfde te proeven...
emsswoensdag 23 december 2009 @ 09:48
Ah, kalkoen al 2 dagen op.... hopelijk komt er nog een nieuwe lading... de enige kalkoenhaas die ik zag was houdbaar tot 22/12 en had al 35% korting...
twentemeisjewoensdag 23 december 2009 @ 15:54
We hebben die bospaddestoelensoep in bladerdeeg gehad, vond er weinig smaak aan zitten. Het was zoals hier al werd gezegd meer een ragout dan een soep. Het is wel leuk om een keer zelf te maken, maar dan met wat meer kruiden etc..
Karinawoensdag 23 december 2009 @ 16:08
Ik heb vandaag de kalkoen met truffelmarinade gekocht. Morgenochtend nog even kijken of er nog lekkere voorgerechtjes zijn of aardappeldingetjes. De kalkoen die ik heb is trouwens houdbaar tot de 28e, was zeker net binnen.
egmowoensdag 23 december 2009 @ 18:18
ik ga in het kerstmenu een gevulde ossenhaas maken . Nu moet ik het vlees opensnijden, vullen en daarna dichtbinden. Wie weet waar ik het benodigde "bindtouw" voor het vlees kan kopen? Verkoopt de AH dit ook ??

Alvast bedankt voor de reacties
SiGNewoensdag 23 december 2009 @ 19:45
quote:
Op woensdag 23 december 2009 18:18 schreef egmo het volgende:
ik ga in het kerstmenu een gevulde ossenhaas maken . Nu moet ik het vlees opensnijden, vullen en daarna dichtbinden. Wie weet waar ik het benodigde "bindtouw" voor het vlees kan kopen? Verkoopt de AH dit ook ??

Alvast bedankt voor de reacties
In een kookwinkel kan je daar touw voor vinden, maar ik heb zelf ook weleens een bolletje gewoon touw (ook van de AH) gebruikt om kruiden bijelkaar te binden, werkt ook prima.
Wel opletten dat er geen kleurstoffen in het touw zitten, katoen werkt het beste (en valt niet tijdens het koken uitelkaar)
emssdonderdag 24 december 2009 @ 10:42
of flosdraad zonder mint smaakje
LoudGirldonderdag 24 december 2009 @ 10:53
De Bijenkorf verkoopt rolladetouw
Rikketikdonderdag 24 december 2009 @ 10:59
quote:
Op maandag 21 december 2009 18:59 schreef golfer het volgende:
Kalkoengebraad met champignon/madeirasaus vanavond geprobeerd.
Niet voor herhaling vatbaar.
Hm, die hebben wij ook gekocht, samen met de wildzwijnhaas. Ben benieuwd, hij lijkt me juist zo lekker met die champignonsaus.
Karinadonderdag 24 december 2009 @ 12:09
Kloppen de bereidingstijden een beetje? Dat het niet half rauw is of te gaar?
golferdonderdag 24 december 2009 @ 12:13
Het enige van Excellent wat ik nu nog in huis heb is die bospaddenstoelensoep en croute en na het hier lezen van de ervaringen daarmee (te dik/ragoutachtig) heb ik daar nu alweer spijt van.
Nou ja, we zien het morgenavond wel.
Moet dat spul trouwens eerst ontdooit worden voordat het de oven ingaat of kan het gewoon rechtstreeks uit de diepvries de oven in?
Karinadonderdag 24 december 2009 @ 12:17
quote:
Op donderdag 24 december 2009 12:13 schreef golfer het volgende:
Het enige van Excellent wat ik nu nog in huis heb is die bospaddenstoelensoep en croute en na het hier lezen van de ervaringen daarmee (te dik/ragoutachtig) heb ik daar nu alweer spijt van.
Nou ja, we zien het morgenavond wel.
Moet dat spul trouwens eerst ontdooit worden voordat het de oven ingaat of kan het gewoon rechtstreeks uit de diepvries de oven in?
Dat laatste vroeg ik me ook al af, staat niet in de gebruiksaanwijzing. Ik denk het niet eigenlijk, want het moet 45 minuten in de oven.

Nog een noob vraag: ik heb van die bevroren vruchten gekocht, die haal ik natuurlijk de avond ervoor uit de vriezer, maar hoe kun je die het best een beetje opwarmen, magnetron (of wordt het dan raar zacht). En hoe lang dan
golferdonderdag 24 december 2009 @ 12:32
quote:
Op donderdag 24 december 2009 12:17 schreef Karina het volgende:


Dat laatste vroeg ik me ook al af, staat niet in de gebruiksaanwijzing. Ik denk het niet eigenlijk, want het moet 45 minuten in de oven.


Ik heb de klantenservice van de AH met de vraag gemaild. Ben benieuwd of ik nog voor morgen een antwoord van ze krijg.
conlechedonderdag 24 december 2009 @ 12:49
quote:
Op donderdag 24 december 2009 12:13 schreef golfer het volgende:
Het enige van Excellent wat ik nu nog in huis heb is die bospaddenstoelensoep en croute en na het hier lezen van de ervaringen daarmee (te dik/ragoutachtig) heb ik daar nu alweer spijt van.
Nou ja, we zien het morgenavond wel.
Moet dat spul trouwens eerst ontdooit worden voordat het de oven ingaat of kan het gewoon rechtstreeks uit de diepvries de oven in?
Ik heb het direct vanuit de vriezer gedaan. (eerst nog bestreken met ei) ik denk dat voor het beste resultaat je de soep even moet roeren, want bij mij was de dikte onregelmatig, maar dat gaat natuurlijk best lastig met dat bladerdeegdekseltje.
fransbredadonderdag 24 december 2009 @ 13:48
De MC donalds is 1ste en 2de ook open.
golferdonderdag 24 december 2009 @ 13:54
quote:
Op donderdag 24 december 2009 12:32 schreef golfer het volgende:


Ik heb de klantenservice van de AH met de vraag gemaild. Ben benieuwd of ik nog voor morgen een antwoord van ze krijg.
Hartelijk dank voor uw e-mail.

De AH Excellent Cocotte Bospaddenstoelensoep kan gewoon rechtstreeks uit de
vriezer de oven in.

Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om u fijne feestdagen en een
voorspoedig 2010 te wensen.

Met vriendelijke groet,
Albert Heijn Klantenservice
Karinadonderdag 24 december 2009 @ 13:58
quote:
Op donderdag 24 december 2009 13:54 schreef golfer het volgende:

[..]

Hartelijk dank voor uw e-mail.

De AH Excellent Cocotte Bospaddenstoelensoep kan gewoon rechtstreeks uit de
vriezer de oven in.

Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om u fijne feestdagen en een
voorspoedig 2010 te wensen.

Met vriendelijke groet,
Albert Heijn Klantenservice
Netjes!
CaptainCookiedonderdag 24 december 2009 @ 14:05
Die appelmoes met kaneel
HaverMoutKoekjevrijdag 25 december 2009 @ 10:02
quote:
Op donderdag 24 december 2009 13:54 schreef golfer het volgende:
De AH Excellent Cocotte Bospaddenstoelensoep kan gewoon rechtstreeks uit de
vriezer de oven in.
maar dan wel 45 minuten inderdaad.
Bladerdeeg is ontdooit toch in zo'n 20 minuten klaar?
Ik heb nog een zo'n ding over, misschien dat ik een poging doe om hem eerst te ontdooien en dan korter in de oven. Blijft er misschien wat meer soep over onder het dakje.
Snaavelvrijdag 25 december 2009 @ 10:50
http://epub01.publitas.nl(...)e.php#/spreadview/4/
Captain_Fabulousvrijdag 25 december 2009 @ 14:42
Heb de forel geprobeerd...lekker visje, maar ze hebben er een honing-mosterd saus bijgedaan, die veel te scherp is voor de vis...je proeft helemaal niets meer van de forel, en dat is juist een smakelijk visje vinden wij. De beenham met sinassappelsaus ligt nog in de koelkast.
SiGNevrijdag 25 december 2009 @ 15:09
Voor mij wordt het de ovenschotel kip/pesto, wilde eerst voor de kreeft gaan maar om nou in m'n eentje een hele kreeft weg te eten vond ik wat overdreven, best prijzig ook.
Daarbij wist ook ook niet helemaal wat ik erbij zou moeten serveren.
Bluesvrijdag 25 december 2009 @ 15:13
Zoveel is dat niet hoor, een kreeft in je eentje
SPOILER
Had je lekker kunnen gratineren met een sausje en een pureetje van knolselderij erbij, en eventueel wat sla.
golfervrijdag 25 december 2009 @ 16:28
De bospaddenstoelensoep staat nu in de oven. Zal mij benieuwen of het bij ons ook zo ragout-achtig gaat worden.
Rikketikvrijdag 25 december 2009 @ 16:58
Het kalkoekgebraad komt net uit de oven. Geen idee hoe het smaakt, maar het ruikt best lekker!
Ron.Burgundyvrijdag 25 december 2009 @ 17:11
quote:
Op vrijdag 25 december 2009 16:58 schreef Rikketik het volgende:
Het kalkoekgebraad komt net uit de oven. Geen idee hoe het smaakt, maar het ruikt best lekker!
Die heb ik hier gisteren gehad. Heeft mij goed gesmaakt.
golfervrijdag 25 december 2009 @ 17:12
quote:
Op vrijdag 25 december 2009 16:28 schreef golfer het volgende:
De bospaddenstoelensoep staat nu in de oven. Zal mij benieuwen of het bij ons ook zo ragout-achtig gaat worden.
Dat laatste dus ook bij mij het resultaat. Jammer dat die soep gebonden is. Was lekkerder geweest als het heldere soep was geweest. Smaakte desondanks best wel oké.
HaverMoutKoekjezaterdag 26 december 2009 @ 19:51
quote:
Op vrijdag 25 december 2009 10:02 schreef computergirl het volgende:
Ik heb nog een zo'n ding over, misschien dat ik een poging doe om hem eerst te ontdooien en dan korter in de oven. Blijft er misschien wat meer soep over onder het dakje.
Nee dus. Nog steeds ragout.
drumstickNLzaterdag 26 december 2009 @ 20:01
meh, ik vond het allemaal het een beetje 't zelfde als vorig jaar. Jammer.
Rikketikzondag 27 december 2009 @ 00:42
Ik heb gisteren het kalkoengebraad en de wildzwijnhaas gehad. Op zich niet onaardig, maar er had meer ingezeten. Het kalkoekgebraad was in elk geval wel lekker veel, maar smaakte een beetje te vlak naar mijn mening. Achteraf gezien hadden we er beter zelf nog wat kruiden overheen kunnen gooien. De wildzwijnhaas zat juist vol smaak, maar ik vond de cranberrysaus te overheersend.
Bombshellzondag 27 december 2009 @ 00:45
Het is best lekker maar met kerst mag je wel wat meer uitpakken en daar bedoel ik mee dat jezelf wat maakt anders bestel je maar een pizza ook lekker.
Bartjebartzondag 27 december 2009 @ 01:35
quote:
Op zondag 27 december 2009 00:45 schreef Bombshell het volgende:
Het is best lekker maar met kerst mag je wel wat meer uitpakken en daar bedoel ik mee dat jezelf wat maakt anders bestel je maar een pizza ook lekker.
Is het niet gewoon zo dat iedereen lekker voor zich zelf moet bepalen in hoeverre zij uitpakken en hoe ze dit dan doen?

Ik kan me voorstellen dat het nou ook niet echt donders leuk is om de halve dag in de keuken te moeten staan. Maar goed, als jij daar plezier aan beleeft, dan laat je de artikelen lekker staan in de supermarkt...
Gunnerzondag 27 december 2009 @ 11:15
Ik vond de varkenshaas wederom goed weg te krijgen
Adelantewoensdag 8 december 2010 @ 20:56
Nieuwe foldertje binnen, die Schotse zalm ziet er goed uit :9
SiGNewoensdag 8 december 2010 @ 21:35
Wel duur weer allemaal.
Ik denk dat ik me lazarus ga eten aan de Booze bonbons.

Misschien dat ik de zeebaars maar eens ga proberen, is weer eens wat anders en ik eet ook niet zo veel vis.
Afgezien van af en toe tonijn en zalm eigenlijk nooit.
cinnamongirlwoensdag 8 december 2010 @ 21:40
quote:
1s.gif Op woensdag 8 december 2010 21:35 schreef SiGNe het volgende:
Wel duur weer allemaal.
Ik denk dat ik me lazarus ga eten aan de Booze bonbons.

Misschien dat ik de zeebaars maar eens ga proberen, is weer eens wat anders en ik eet ook niet zo veel vis.
Afgezien van af en toe tonijn en zalm eigenlijk nooit.
Die heb ik ook gehaald, zowel die met likeur als met de booze. Nog niet geproefd!
boriszwoensdag 8 december 2010 @ 21:40
quote:
1s.gif Op woensdag 8 december 2010 20:56 schreef Adelante het volgende:
Nieuwe foldertje binnen, die Schotse zalm ziet er goed uit :9
Overall vind ik het maar matig tov voorgaande jaren.
mango_creammaandag 13 december 2010 @ 23:04
Ik vind het heel erg teleurstellend dit jaar!
Meestal zitten er heel veel dingen tussen waarvan ik denk, dat haal ik!
Dit jaar zit er echt helemaal niks tussen wat me lekker lijkt.
Jammer, maar waarschijnlijk wel beter voor mijn portemonnee...
golfermaandag 13 december 2010 @ 23:56
Helemaal niks dit jaar wat de moeite waard is.
het enige uit de AH-kerstcollectie wat ik nu al gekocht heb zijn de diepvries Canadese kreeften voor een tientje per stuk. :9
piepkuiken21dinsdag 14 december 2010 @ 00:18
vrijdag weer een proeverij!
SiGNedinsdag 14 december 2010 @ 01:10
quote:
1s.gif Op maandag 13 december 2010 23:56 schreef golfer het volgende:
Helemaal niks dit jaar wat de moeite waard is.
het enige uit de AH-kerstcollectie wat ik nu al gekocht heb zijn de diepvries Canadese kreeften voor een tientje per stuk. :9
En die heb je bij de Lidl voor ¤7,99 ;)

Ik heb Albert Heijn trouwens een mailtje gestuurd met de vraag of de verpakkingen ook wat kleiner kunnen.
De meeste gerechten zijn voor 4 personen :(
golferdinsdag 14 december 2010 @ 01:12
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 december 2010 01:10 schreef SiGNe het volgende:

En die heb je bij de Lidl voor ¤7,99 ;)
Ja, met een groot verschil wat ik al bekeken had: die bij de Lidl zijn al gekookt en daarna ingevroren, die van de Appie zijn vers en ongekookt ingevroren. :)
SiGNedinsdag 14 december 2010 @ 01:13
Ah ok, daar had ik nog niet echt op gelet.
DancingPhoebedinsdag 14 december 2010 @ 06:54
O ik heb er ook kwijlend naar staan kijken, het leek me zo supermegaultraculinair om even een kreeftje uit je vriezer te vissen, maar ik werd overvallen door een ja-en-daaaaaaaan-paniek :D

Zijn alle recepten met verse kreeft ook geschikt voor diepvrieskreeft?
Kuukskedinsdag 14 december 2010 @ 08:27
quote:
1s.gif Op woensdag 8 december 2010 20:56 schreef Adelante het volgende:
Nieuwe foldertje binnen, die Schotse zalm ziet er goed uit :9
Ik vond de zeebaars wel interessant :Y.
HaverMoutKoekjedinsdag 14 december 2010 @ 09:51
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 december 2010 01:10 schreef SiGNe het volgende:
Ik heb Albert Heijn trouwens een mailtje gestuurd met de vraag of de verpakkingen ook wat kleiner kunnen.
De meeste gerechten zijn voor 4 personen :(
AH Excellent Stoomgroente stoneleeks en zeekraal

Met gedroogde tomaatjes. Schaal 145 gram. Verkrijgbaar vanaf 20-12-’10 3.99

145 gram! :{w
rubjedinsdag 14 december 2010 @ 11:04
Maar weet je wat nu vervelend is? AH laat al die kerstmaaltijden en andere feestdingen pas volgende week van start gaan :r terwijl sommige mensen zoals ik graag nu al wat hadden gekocht om alvast uit te proberen. :{
Kuukskedinsdag 14 december 2010 @ 11:07
quote:
15s.gif Op dinsdag 14 december 2010 11:04 schreef rubje het volgende:
Maar weet je wat nu vervelend is? AH laat al die kerstmaaltijden en andere feestdingen pas volgende week van start gaan :r terwijl sommige mensen zoals ik graag nu al wat hadden gekocht om alvast uit te proberen. :{
17 december is het proefdag bij AH :7.
Rubber_Johnnydinsdag 14 december 2010 @ 12:36
quote:
15s.gif Op dinsdag 14 december 2010 11:04 schreef rubje het volgende:
Maar weet je wat nu vervelend is? AH laat al die kerstmaaltijden en andere feestdingen pas volgende week van start gaan :r terwijl sommige mensen zoals ik graag nu al wat hadden gekocht om alvast uit te proberen. :{
Eensch met klacht, we hebben vanavond kerstdiner met mijn ouwe studentenhuis, en wat AH versierseltjes op onze verder zelfgemaakte kooksels waren wel handig geweest..
SiGNedinsdag 14 december 2010 @ 15:46
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 december 2010 09:51 schreef computergirl het volgende:

[..]

AH Excellent Stoomgroente stoneleeks en zeekraal

Met gedroogde tomaatjes. Schaal 145 gram. Verkrijgbaar vanaf 20-12-’10 3.99

145 gram! :{w
Côte de boeuf, 1,3 kilo
Zalmhaas, 550 gram
Ovenklare winterrollade 1,1kilo
Ribroast, 1 kilo
Zalmgebraad 750 gram
wildzwijnhaas 650 gram

Allemaal veel teveel voor 1 a 2 personen.
Voor mij word het denk ik de zeebaars, die is maar 350 gram.
HaverMoutKoekjedinsdag 14 december 2010 @ 15:50
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 december 2010 15:46 schreef SiGNe het volgende:

Allemaal veel teveel voor 1 a 2 personen.
ja dat snap ik ook wel hoor....maar 145 gram is niet eens genoeg voor 1 persoon
conlechedinsdag 14 december 2010 @ 16:17
Ik kom net van de AH en het ligt er al hoor. Ik ga misschien de vegetarische taartjes met pastinaak proberen, die zagen er wel leuk uit.
golferdinsdag 14 december 2010 @ 17:08
Overal bij de AH volop alle feestmaaltijden en excellent spullen al aanwezig hier. ^O^
VeX-donderdag 23 december 2010 @ 14:49
Ik denk altijd dat het veel geld is voor wat je krijgt.
Gunnerdonderdag 23 december 2010 @ 14:56
quote:
1s.gif Op zondag 27 december 2009 11:15 schreef Gunner het volgende:
Ik vond de varkenshaas wederom goed weg te krijgen :)
Dit jaar weer een poging :)
DeTolkdonderdag 23 december 2010 @ 14:59
Dit jaar op het menu:

Kalkoenfilet
Varkenshaas
Zoete aardappelen met rozijnen en pecannoten
Bavarois
Spinazie/aardappel kerstboomkroketjes
CyclingGirldonderdag 23 december 2010 @ 16:51
Die Bavarois heb ik al op die was wel lekker.
En we hebben afgelopen weekend de varkensribbetjes gemaakt, die waren ook lekker.

Voor na de kerst hebben we de vegetarische taartjes, de chocoladepudding en struisvogelbiefstuk.
rubjevrijdag 24 december 2010 @ 15:52
quote:
1s.gif Op woensdag 8 december 2010 20:56 schreef Adelante het volgende:
..........nieuwe foldertje binnen, die Schotse zalm ziet er goed uit :9
Ik kom er denk ik morgen of overmorgen op terug maar ik heb al stiekum een 1/4 vd Schotse zalm geproefd en opgegeten (om de teleurstelling van de wildzwijnhaas te doen vergeten) en die is zijn geld nu al meer dan waard (20 euro+)

@Golfer:
En jij dacht dat die kreeftjes van AH zoveel beter waren dan bij de Lidi of C1000 oid? Ze kopen beiden bij dezelfden in hoor :D :Y
Als je echt goede kreeften,krab of gambas had gewild had je ff moeten kijken bij de chinese supermarkten die ze ook hebben,maar dan verser en in betere kwaliteit.
golfervrijdag 24 december 2010 @ 15:54
quote:
6s.gif Op vrijdag 24 december 2010 15:52 schreef rubje het volgende:

@Golfer:
En jij dacht dat die kreeftjes van AH zoveel beter waren dan bij de Lidi of C1000 oid? Ze kopen beiden bij dezelfden in hoor :D :Y

De kreeft van de AH is ongekookt ingevroren, die anderen zijn al gekookt ingevroren.
Dus niet dezelfden.