Hm, die hebben wij ook gekocht, samen met de wildzwijnhaas. Ben benieuwd, hij lijkt me juist zo lekker met die champignonsaus.quote:Op maandag 21 december 2009 18:59 schreef golfer het volgende:
Kalkoengebraad met champignon/madeirasaus vanavond geprobeerd.
Niet voor herhaling vatbaar.
Dat laatste vroeg ik me ook al af, staat niet in de gebruiksaanwijzing. Ik denk het niet eigenlijk, want het moet 45 minuten in de oven.quote:Op donderdag 24 december 2009 12:13 schreef golfer het volgende:
Het enige van Excellent wat ik nu nog in huis heb is die bospaddenstoelensoep en croute en na het hier lezen van de ervaringen daarmee (te dik/ragoutachtig) heb ik daar nu alweer spijt van.
Nou ja, we zien het morgenavond wel.
Moet dat spul trouwens eerst ontdooit worden voordat het de oven ingaat of kan het gewoon rechtstreeks uit de diepvries de oven in?
Ik heb de klantenservice van de AH met de vraag gemaild. Ben benieuwd of ik nog voor morgen een antwoord van ze krijg.quote:Op donderdag 24 december 2009 12:17 schreef Karina het volgende:
Dat laatste vroeg ik me ook al af, staat niet in de gebruiksaanwijzing. Ik denk het niet eigenlijk, want het moet 45 minuten in de oven.
Ik heb het direct vanuit de vriezer gedaan. (eerst nog bestreken met ei) ik denk dat voor het beste resultaat je de soep even moet roeren, want bij mij was de dikte onregelmatig, maar dat gaat natuurlijk best lastig met dat bladerdeegdekseltje.quote:Op donderdag 24 december 2009 12:13 schreef golfer het volgende:
Het enige van Excellent wat ik nu nog in huis heb is die bospaddenstoelensoep en croute en na het hier lezen van de ervaringen daarmee (te dik/ragoutachtig) heb ik daar nu alweer spijt van.
Nou ja, we zien het morgenavond wel.
Moet dat spul trouwens eerst ontdooit worden voordat het de oven ingaat of kan het gewoon rechtstreeks uit de diepvries de oven in?
Hartelijk dank voor uw e-mail.quote:Op donderdag 24 december 2009 12:32 schreef golfer het volgende:
Ik heb de klantenservice van de AH met de vraag gemaild. Ben benieuwd of ik nog voor morgen een antwoord van ze krijg.
Netjes!quote:Op donderdag 24 december 2009 13:54 schreef golfer het volgende:
[..]
Hartelijk dank voor uw e-mail.
De AH Excellent Cocotte Bospaddenstoelensoep kan gewoon rechtstreeks uit de
vriezer de oven in.
Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om u fijne feestdagen en een
voorspoedig 2010 te wensen.
Met vriendelijke groet,
Albert Heijn Klantenservice
maar dan wel 45 minuten inderdaad.quote:Op donderdag 24 december 2009 13:54 schreef golfer het volgende:
De AH Excellent Cocotte Bospaddenstoelensoep kan gewoon rechtstreeks uit de
vriezer de oven in.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Die heb ik hier gisteren gehad. Heeft mij goed gesmaakt.quote:Op vrijdag 25 december 2009 16:58 schreef Rikketik het volgende:
Het kalkoekgebraad komt net uit de oven. Geen idee hoe het smaakt, maar het ruikt best lekker!
Dat laatste dus ook bij mij het resultaat. Jammer dat die soep gebonden is. Was lekkerder geweest als het heldere soep was geweest. Smaakte desondanks best wel oké.quote:Op vrijdag 25 december 2009 16:28 schreef golfer het volgende:
De bospaddenstoelensoep staat nu in de oven. Zal mij benieuwen of het bij ons ook zo ragout-achtig gaat worden.
Nee dus. Nog steeds ragout.quote:Op vrijdag 25 december 2009 10:02 schreef computergirl het volgende:
Ik heb nog een zo'n ding over, misschien dat ik een poging doe om hem eerst te ontdooien en dan korter in de oven. Blijft er misschien wat meer soep over onder het dakje.
Is het niet gewoon zo dat iedereen lekker voor zich zelf moet bepalen in hoeverre zij uitpakken en hoe ze dit dan doen?quote:Op zondag 27 december 2009 00:45 schreef Bombshell het volgende:
Het is best lekker maar met kerst mag je wel wat meer uitpakken en daar bedoel ik mee dat jezelf wat maakt anders bestel je maar een pizza ook lekker.
Die heb ik ook gehaald, zowel die met likeur als met de booze. Nog niet geproefd!quote:Op woensdag 8 december 2010 21:35 schreef SiGNe het volgende:
Wel duur weer allemaal.
Ik denk dat ik me lazarus ga eten aan de Booze bonbons.
Misschien dat ik de zeebaars maar eens ga proberen, is weer eens wat anders en ik eet ook niet zo veel vis.
Afgezien van af en toe tonijn en zalm eigenlijk nooit.
Overall vind ik het maar matig tov voorgaande jaren.quote:Op woensdag 8 december 2010 20:56 schreef Adelante het volgende:
Nieuwe foldertje binnen, die Schotse zalm ziet er goed uit
En die heb je bij de Lidl voor ¤7,99quote:Op maandag 13 december 2010 23:56 schreef golfer het volgende:
Helemaal niks dit jaar wat de moeite waard is.
het enige uit de AH-kerstcollectie wat ik nu al gekocht heb zijn de diepvries Canadese kreeften voor een tientje per stuk.
Ja, met een groot verschil wat ik al bekeken had: die bij de Lidl zijn al gekookt en daarna ingevroren, die van de Appie zijn vers en ongekookt ingevroren.quote:
Ik vond de zeebaars wel interessantquote:Op woensdag 8 december 2010 20:56 schreef Adelante het volgende:
Nieuwe foldertje binnen, die Schotse zalm ziet er goed uit
AH Excellent Stoomgroente stoneleeks en zeekraalquote:Op dinsdag 14 december 2010 01:10 schreef SiGNe het volgende:
Ik heb Albert Heijn trouwens een mailtje gestuurd met de vraag of de verpakkingen ook wat kleiner kunnen.
De meeste gerechten zijn voor 4 personen
17 december is het proefdag bij AHquote:Op dinsdag 14 december 2010 11:04 schreef rubje het volgende:
Maar weet je wat nu vervelend is? AH laat al die kerstmaaltijden en andere feestdingen pas volgende week van start gaanterwijl sommige mensen zoals ik graag nu al wat hadden gekocht om alvast uit te proberen.
Eensch met klacht, we hebben vanavond kerstdiner met mijn ouwe studentenhuis, en wat AH versierseltjes op onze verder zelfgemaakte kooksels waren wel handig geweest..quote:Op dinsdag 14 december 2010 11:04 schreef rubje het volgende:
Maar weet je wat nu vervelend is? AH laat al die kerstmaaltijden en andere feestdingen pas volgende week van start gaanterwijl sommige mensen zoals ik graag nu al wat hadden gekocht om alvast uit te proberen.
Côte de boeuf, 1,3 kiloquote:Op dinsdag 14 december 2010 09:51 schreef computergirl het volgende:
[..]
AH Excellent Stoomgroente stoneleeks en zeekraal
Met gedroogde tomaatjes. Schaal 145 gram. Verkrijgbaar vanaf 20-12-’10 3.99
145 gram!
ja dat snap ik ook wel hoor....maar 145 gram is niet eens genoeg voor 1 persoonquote:Op dinsdag 14 december 2010 15:46 schreef SiGNe het volgende:
Allemaal veel teveel voor 1 a 2 personen.
Dit jaar weer een pogingquote:Op zondag 27 december 2009 11:15 schreef Gunner het volgende:
Ik vond de varkenshaas wederom goed weg te krijgen
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |