abonnement Unibet Coolblue
pi_26101534


Het mysterie..
quote:
31-03-05

Op eerste paasdag, voor het krieken van de dag, ging ik Ollie (ons hondje) uitlaten in de uitgestrekte wildernis rondom ons huis. Eigenaardige hierbij, en ik sloeg er eerst dan ook geen acht op, was dat Ollie opgegeven moment ging piepen en niet vooruit te branden was. Nu deins ik niet snel terug voor Ollie's kuren en gedram en dus deed ik hem aan de lijn en stap noest met hem verder.

Niet lang daarna hoor ik 1 of andere naderende moter loeien en het scheelde vervolgens niet veel of ik werd van mijn sokken gereden door een kleine gele bulldozer met op de bok een man met een stofbril op en een blauwe helm op zijn hoofd. Vreemd. Wat doet een bulldozer midden in het bos, op eerste paasdag, voor dag en dauw??? Overigens reed dat ding niet de volgens mij toegestane 15 km/u maar minstens het dubbele.

Ik sleur Ollie mee, die inmiddels geen voet (poot) meer verzette, in de richting waarin de bulldozer reed (ik deins immers nergens voor terug). Nog vreemder was het dat ik me opgegeven moment bevond op een zeer recent (met de bulldozer???) aangelegd pad, midden door het bos heen. Daarbij waren op een flink aantal bomen er nieuw uitziende bordjes met verboden toegang gespijkerd. Ik was daar al eerder geweest iig en kende het pad niet en was de bordjes nog nooit tegengekomen. Ook lagen hier en daar van die grote metalen platen om de ondergrond voor zwaar materieel (bijv. vrachtwagens) begaanbaar te maken.

Anyway, ik zie de bulldozer op gegeven moment stilstaan bij een omheining. De man kijkt naar mij om en zet zijn machine weer in beweging verder in tegenovergestelde over het pas aangelegde pad. Ik loop door en kom tot mijn verbazing bij een door een omheining afgerasterd deel van het bos. Hierachter bevond zich een soort afgegraven krater, zeg 15 à 20 m in diameter, met in de grond gestoken tal van (stuk of 12) blauwe en gele pijpen, inverschilldende maten en uitvoeringen. Aan weerszijden van de krater waren lichtmasten opgericht. Ook stond even buiten de omheining zo'n wc-kotje voor bouwvakkers, je kent ze wel.

Ik liep nadat ik 1 en ander goed bekeken had door, achter die bulldozer aan die nu uit mijn gezichtsveld was verdwenen. Vervolgens zie ik bij een flauwe bocht op een afstand van ongeveer 500 m de bulldozer staan en een geel busje. Drie mannen (eveneens met blauwe helmen) staan rondom de bulldozer met de bestuurder ervan te praten en kijken, terwijl ik de bocht afloop, schielijk naar mij om. Meteen stappen ze, naar het lijkt, gehaast of opgeschrikt in hun voertuig en rijden ietwat bruusk (laat ik zeggen: net niet met gierende banden) weg. De bulldozer trekt ook weer op en rijdt het busje achterna, dieper het woud in...

Ik heb de flauwe bocht nog een stukje afgelopen, maar ben toen maar teruggekeerd.

Vanmiddag zijn Stali en ik (zonder phototoestel) naar die plaats teruggegaan en hebben een paar vreemde dingen gezien... en meegemaakt. Morgen gaan we weer kijken, maar dan mét camera, en zullen we een aantal photo's posten en verslag uitbrengen
History
I
II
III
IV
V
VI
VII
VIII
IX
X
XI
XII
XIII
XIV
XV
XVI
XVII
XVIII
XIX
XX
XXI
XXII
XXIII
Geen pottenkijkers. Deel 24 Locatie (on)bekend

tot nu toe:
Diverse Fok!kers hebben eerst een bos dichtbij Bergen op Zoom (BoZ) bezocht

Afgelopen vrijdag (gisteren) heeft Nolius diverse onthullingen gedaan, al wat Ryan en Stali zouden gezien hebben zou om een of andere drinkwateronderzoek gaan, dit heeft hij gehoord van direct betrokkenen en waar het bos echt zou liggen:




groter kaartje
Ook daar zijn al mensen heen geweest, zie: http://depit.web-log.nl/

Ryan, Stali en Ollie zijn helaas nog steeds 'vermist'

Neem ook eens een kijkje op irc: #vermist

Deze startpost


Pyroxx is dus in het bos geweest:
quote:
Oke, Ik ben dus een van de gasten (pyrox) die gisteren (vannacht) het bos in is geweest.
Ik zal hier even kort verslag doen van vannacht en zal dadelijk proberen alle foto's up te loaden.
goed:

Gisterenmiddag zijn we hard bezig geweest om de nodige voorbereidingen te treffen voor de queeste naar de pit. We vertrokken rond kwart over 10/half 11 maar we moesten nog even langs een Shell omdat (hoe kan het ook anders) de batterijen van de cam op waren. We waren rond middernacht bij Bergen op Zoom waar Reul ons door navigeerde naar de betreffende locatie. Gelukkig hadden we een Inhand GPS systeem bij ons zodat we ons op coordinaten konden verplaatsen.

Bij aankomst van de goede ingang van het bos zijn we met gedoofde lichten een fietspad opgereden waar we na zo'n 4km dus midden in het bos uitkwamen. Aan het einde was een tsplitsing die opging in onverharde paden. Hier zetten we de auto neer. We pakten ons gerei en liepen via het rechterpad dieper het bos in. Aan onze linkerhand stond een huis waarvan we eerder dachten dat dit verlaten was, maar hier flikkerde een klein lichtje. We hebben zo'n 5 minuten gelopen waar we onderwijl nog enkele malen een 'verboden toegangs-bordje'zijn gepasseerd.
Vanaf dat moment merkte een van de ons de grote sporen op. In het pad waren duidelijk verse sporen te zijn van grote werktuigen, en dan doel ik dus niet op een tractor. De foto's zullen hier meer uitsluitsel over geven. We zijn deze sporen gevolgd tot we aan de rechterkant van het pad een soort kunstmatige verhoging (een dijkje van omgeploegde aarde) tegenkwamen. We zijn hierover geklommen en hier achter zagen we een stuk bos waar heel duidelijk aan het werk is geweest door de machines. Veel bomen waren met wortel en al uit de grond gerukt en alle bos leek hier dood.We zijn recht van het pad blijven lopen door dit uitgedunde bos heen toen we plots (we hadden nu zo'n 35 minuten gelopen) een soort scheiding tegenkwamen precies zoals te zien is op de foto's van amber en ryan. De foto's hiervan zullen zo gepost worden maar omdat het zo ontzettend donker is het lastig om een foto van een groot oppervlak te maken.
Anyway, De scheiding vond dus plaats tussen het uitgedunde bos en een bos met een soort van dood begroeid gras. Het gras bleek echter gewoon een soort van helmgras te zijn, en hoewel het er op afstand ontzettend dood uitziet, kunnen we niet anders concluderen dat dit gewoon heide/helm-gras is geweest. Nu we er zelf zijn geweest zie je dat de fotos waarop alles zo dood lijkt, eigenlijk ook heel anders te interpreteren zijn. Feit blijft dat de scheidlijn wel erg kunstmatig overkomt.

Na weer zo'n 10 minuten lopen kwamen we aan onze linkerhand een ontzettend grote vlakte tegen. We moesten even door wat dichtbegroeid struikgewas banjeren maar uiteindelijk bereikten we ongeschonden de vlakte.
Het betrof een ontzettend vlak gebeid van zo'n 2 vierkante kilometer. 80 procent van deze vlakte was begroeid met een soort heide maar het overige gedeelte was overduidelijk omgeploegd door machines.Op gedeeltes was eenzelfde houtsnipsel gestrooid zoals te zien was op de fotos van de twee vermisten. Hier kwamen we sporen tegen van voertuigen met rupsbanden van bijna 2 meter breed.Het gevlakkeerde stuk lag dus omringd door aan de rechterkant het bos en aan de andere zijdes de rest van de vlakte. Om deze vlakte liep een soort kunstmatig dijkje wat we gevolgd zijn. Halverwege werd het drassiger en drassiger, tot we na een paar honderd meter te hebben gelopen plots stil werden gehouden door de vondst van een blauw paaltje met aan de bovenkant een buisje bevestigd. Dit buisje bevatte een soort vloeistof maar hier was verder niets opvallends aan te zien. Later zijn we nog een gelijkwaardig buisje tegengekomen, die leek echter electronisch te zijn.
We zijn de vlakte weer af gegaan en zijn de werksporen die we in het begin hadden gevolgd weer gaan aanhouden.Weer kwamen we een heel stuk uitgedund en doodlijkend bos tegen (dit zag er echt uit als een stuk natuur met ernstig watertekort, oko te horen aan het gekraak van de bomen en takken). We liepen door tot een van ons plots honden hoorde. De honden bleken zich op zo'n 800 meter afstand te bevinden en leken hierheen te komen. We hebben het op een rennen gezet en zijn dieper het bos ingegaan. Dit was uiteindelijk alleen maar goed omdat we nu weer een ander soort gebied tegen kwamen wat we gevolgd zijn.

Uiteindelijk kwamen we na zo'n 20 minuten lopen uit bij een ontzettend dichtbegroeid gebied aan. Het leek meer op een soort hoge heg waarachter een hek/schutting stond (deze was niet te zien, maar omdat de hele begroeiing meer dan 4 meter hoog was leek dit ons wel logisch. We probeerden er doorheen te komen met vrij veel lawaai, wat blijkbaar andere honden allarmeerde (waar nemen die mensen niet gewoon een lieve poes?) die zich vlak achter deze 'heg' bevonden.
We hebben het weer op een rennen gezet maar de honden leken dichterbij te komen waarop we enkele stukken vuurwerk hebben gegooid. Dit heeft de honden goed afgeschrikt waarop we besloten om terug te keren naar de auto. ONerweg hebben we voor de laatste maal contact gehad met Reul. Hij ging slapen en wij wilden zo snel mogelijk weer naar huis (na 4 adrenalinestoten door die klerehonden en 4 uur in een bizar donker bos te hebben gelopen bij windkracht 7 wil je graag weg, trust me).

Toen we bijna bij de auto waren (200 m afstand) praatten we luidruchting tot er ineens een auto over dit onverharde pad heen schoot met zijn groot licht aan. We schrokken ons het apezuur en iedereen stof weg de bosjes in. Het kan niet anders dan dat ze ons hebben gezien maar ze zijn niet het bos in geweest om ons te zoeken. In de auto zaten drie mensen waarvan er 2 uitstapten. Een van ons die zich dichtbij de auto had verstopt zag het een ford betrof en dat de mannen rond de 40 waren en belgisch sprekend. Ze schenen met zaklampen en zagen toen onze auto. Ze liepen naar mijn auto hebben deze een paar minuten uitvoerig geinspecteerd waarna ze mijn kenteken hebben opgenomen. Na een minuutje of 10 zijn deze figuren weer in gestapt en weggereden. Het duurde even eer wij elkaar weer hadden gelocaliseerd, maar toen dat eenmaal geschiedde zijn we als een idioot die auto ingestoven en naar huis gereden. Rond half zes was ik thuis.

Ergo:
Wat kunnen we nu precies aannemen en concluderen naar aanleiding van onze tocht:

-De leidingen hekken en de pit hebben we niet gevonden, dit betekent ofwel dat (zoals Yvonne al stelde) deze zijn weggehaald of dat we toch niet op de precieze locatie waren.
Dit laatste word weer tegengesproken door het feit dat de vlaktes die we tegen zijn gekomen echt ontzettend veel lijken op die van de foto's van Amber en Ryan. Ook is heel veel kunstmatig aangelegd en duiden de verse sporen van de machines erop dat er onlangs veel is gewerkt aan dit gebied. Wat er nu precies is gedaan, en waarom is onduidelijk. Toch denk ik dat je er vrij zeker vna kan zijn dat dit het bos is waar Amber en Ryan het over hadden. Het eerste gedeelte van het bos is naaldbos, het tweede loofbos, en dit komt precies overeen met hun foto's verklaringen.
Misschien dat jullie aan de hand van de foto's die ik zo online probeer te zetten ook wat kunnen bedenken.

Tot zover, over and out
(en als iemand het waagt over honden te beginnen!!...........
Theorietje:


Theorietje:
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 11:25 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ja en daar ben ik dus over aan het denken gegaan.
iets als een grondwatergebeuren.... persconferentie... net of dat DAT belangrijk genoeg is...

Oké,
denk eens met me mee.

Er is ergens in een bos iets gaande , argeloze wandelaars ontdekken iets, maken er foto"s van. en vragen eens rond.
Datgene dat in dat bos gaande is moest niet naar buiten komen, men werkt er niet voor niets in de nacht aan en sluit alles af.
Als het iets met grondwater is, kan dat best open en bloot.
Tel daarbij de geur, het verdorde landschap en de dode vissen denk ik dat er een cover up gaande was over een gifdump oid.
Waar argeloze wandelaars dus op gestoten zijn.
Nu komt het via internet naar buiten en wordt het alsnog bekend,
er is koortsachtig overleg en met spoed gaat men opeens op woensdag een persconferentie houden.
Gevalletje doofpot dat jammerlijk mislukt is?
Paniekvoetbal van instanties begint het HEEL er op te lijken.

ALS ik met mijn theorie gelijk heb, is het wonderwel mogelijk dat die hel pit met hekken er niet meer is, om bovengenoemde redenen!!!


[ Bericht 0% gewijzigd door yvonne op 09-04-2005 18:03:56 ]
  zaterdag 9 april 2005 @ 17:30:49 #2
17051 HAL9000S
you can become gitano...
pi_26101571
Hey ik werk op die vliegbasis daar bij Hoogerheide...ga ook maar eens een kijkje nemen denk ik
Cop killer
Kill all the cops tonight
Kill them, cop killer
Kill all the cops in sight
pi_26101638
sepo, kon het niet laten
http://forum.fok.nl/topic/710677/ -> Klik hier als je de gulden terug wilt!
pi_26101678
OP is zo veeel beter, ik hoop dat daar nu ook wat updates in koimen te staan
14.gif RaymanNL vindt dit leuk
  zaterdag 9 april 2005 @ 17:34:48 #5
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26101681
Goeie OP
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26101715
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:34 schreef RaymanNL het volgende:
OP is zo veeel beter, ik hoop dat daar nu ook wat updates in koimen te staan
Ja wat een goed idee die samenvatting!!

Dat ie daar de tijd voor genomen heeft!

sorry, het was een hoop tikwerk, ik ben gepikeerd
There are times we will remember, there are nights we won't forget.
If we value every moment we will never feel regret.
pi_26101732
Die bunker waar jullie het over hebben.
Zoiets is ook ergens op de veluwe bij apeldoorn. Is destijds een onderduikplek geweest voor militairen in de 2e wereldoorlog. Het zou me zelfs niets verbazen als de bunker op de foto de bunker op de veluwe is. Bunker is trouwens een groot woord het is meer een ondergrondse hut. Ik zal even een fototje op internet opzoeken


tada foto van de onderduikershut in vierhouten:

lijkt er toch wel verdacht veel op.
zoals het potje thuis poept, poept het nergens
_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*
ACWW NWFC id: 2921-2609-9160 nick: tbone Town: Finetown
Fiets
  zaterdag 9 april 2005 @ 17:40:42 #9
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_26101829
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:36 schreef kareltje_de_grote het volgende:
Die bunker waar jullie het over hebben.
Zoiets is ook ergens op de veluwe bij apeldoorn. Is destijds een onderduikplek geweest voor militairen in de 2e wereldoorlog. Het zou me zelfs niets verbazen als de bunker op de foto de bunker op de veluwe is. Bunker is trouwens een groot woord het is meer een ondergrondse hut. Ik zal even een fototje op internet opzoeken
De bossen in Brabant liggen vol met dit soort 'bunkers'. Vaak overblijfselen vanuit de oorlog, maar soms ook gebruikt als verstopplaats voor smokkelaars. In vroeger jaren waren er diverse smokkelroutes tussen België en NL. Vreemde is dan wel weer dat houten huisje met die wc erin. Die hadden ze vroeger nog niet in gebruik lijkt me...

Ben inmiddels wel heel erg benieuwd aan het worden. Aan de ene kant heb ik het idee dat het een zeer goed opgezette hoax is. Maar toch knaagt er iets. Het lijkt me toch dat de 'aanstichters' écht wel iets zouden laten weten als ze merken hoe ongerust sommigen zijn en de politie zelfs al gebeld is. Ik wacht maar af.
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
pi_26101910
Dat gebied daar is een recreatiegebied, en wat als je middenin het bos naar de plee moet?
Daarbij komt die bunker staat vlak achter die plee. Het zou me niets verbazen als daar de water + stronttank inzit. Die dus rechtstreeks met die plee is verbonden. En dan komt er elke maand een gozer van staatsbosbeheer, en die leegt de tank & vult het water. Thats my opinion.
pi_26101924
Ohja, als er nog andere mensen willen zoeken in de buurt, kom dan ff in #vermist dan kijken we wel ff hoe of wat.

Ik hoorde trouwens net ook dat er nog meer foto´s van gisterennacht zijn, zodra ik die heb gooi ik ze weer op de weblog.
pi_26101929
t to the vp
pi_26102063
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:44 schreef BeJD het volgende:
Ohja, als er nog andere mensen willen zoeken in de buurt, kom dan ff in #vermist dan kijken we wel ff hoe of wat.

Ik hoorde trouwens net ook dat er nog meer foto´s van gisterennacht zijn, zodra ik die heb gooi ik ze weer op de weblog.
en wat mag de reden zijn dat ik gebanned ben daaro?
pi_26102154
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:49 schreef Eibertje het volgende:

[..]

en wat mag de reden zijn dat ik gebanned ben daaro?
Qwea? kom anders ff in #oplossing
  zaterdag 9 april 2005 @ 17:54:51 #15
106431 sigvard
Fly me to the moon and...
pi_26102173
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:37 schreef grunge-metal het volgende:
Foto's van gister nacht.

Egeltje .
...let me play among the stars...
pi_26102189
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:54 schreef sigvard het volgende:

[..]

[afbeelding]
Egeltje .
Ja, nu je t zegt, en nog een aardig grote ook .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26102288
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:55 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Ja, nu je t zegt, en nog een aardig grote ook .
Mischien is dat gekomen door radioactief afval!
14.gif RaymanNL vindt dit leuk
pi_26102306
Nee, denk dat die egel ollie heeft opgegeten, en nu is ie opgerekt
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:01:42 #19
106431 sigvard
Fly me to the moon and...
pi_26102332
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:59 schreef RaymanNL het volgende:

[..]

Mischien is dat gekomen door radioactief afval!
.
teenage mutant ninja hedgehog

/offt
...let me play among the stars...
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:02:36 #20
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26102354
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:00 schreef BeJD het volgende:
Nee, denk dat die egel ollie heeft opgegeten, en nu is ie opgerekt
Dat was die waakhond
»» Democracy is so overrated »»
pi_26102385
Ze zijn zeker nog steeds "verdwenen".
The gum you like, is coming back in style.
pi_26102390
"oh wacht, er komt iets aan" dat was het dus, een egel!
pi_26102429
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:04 schreef Johnny_Footballhero het volgende:
Ze zijn zeker nog steeds "verdwenen".
.
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26102432
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:00 schreef BeJD het volgende:
Nee, denk dat die egel ollie heeft opgegeten, en nu is ie opgerekt

op
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 18:08:07 #25
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26102476
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:44 schreef BeJD het volgende:
Ohja, als er nog andere mensen willen zoeken in de buurt, kom dan ff in #vermist dan kijken we wel ff hoe of wat.

Ik hoorde trouwens net ook dat er nog meer foto´s van gisterennacht zijn, zodra ik die heb gooi ik ze weer op de weblog.
Kunnen er OOK wat foto's gewoon in het topic geplaatst worden?
Dank je.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 18:08:52 #26
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26102489
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:34 schreef Qwea het volgende:
Goeie OP
Fijn, maar dat heeft DK NIET gedaan he
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_26102491
Ik wil oko ff het een en ander duidelijk maken..

Geen pottenkijkers. Deel 24 Locatie (on)bekend Door Dvr
quote:
-Ryan (43), Stali (32), Stali's dochtertje ('kuiken') en hun hondje Ollie wonen in een vrijstaand huisje aan de bosrand op een steenworp afstand van de Belgische grens.
- Ryan ontdekte de mysterieuze werkzaamheden in het bos op een wandeling die hij van thuis uit begon
-Het bos omschrijven ze als een wildernis en als verlaten. Het overlapt de NL-B landsgrens. Als je er mensen tegenkomt zijn het m.n. Belgen en Duitsers (dat laatste doet vermoeden dat er iets toeristisch in de buurt ligt).
-Het bos heeft een ingang waar een vrij groot hotel staat. Hier zagen ze luxe auto's met Corps Diplomatique en Italiaanse kentekens. Hier stond ook hun auto, die op 3-4 km van de geheimzinnige bouwplaats in het bos stond.
- De bouwplaats ('de pitt') ligt zo'n 5 km het bos in, het bos zou dan minimaal een diameter van zo'n 10 km moeten hebben. Er ligt een ven vlakbij de pitt.
- De pitt bereik je na 40 minuten stevig wandelen. Het bos sterkt zich daarna nog anderhalf uur wandelen uit voordat je weer paden tegenkomt.
- Het is niet in omgeving Eindhoven en niet in Zeeuws-Vlaanderen
- Op een fietstocht, hemelsbreed 25-30km van deze plek, in België, heeft Ryan3 ooit een kleine, in kreupelhout verborgen luchtmachtbasis met 3-4 wat oudere helicopters gezien.


^ Hier zie je de grens lijn NL Belgie. in het rood. Neem deze gegevens uit de quote en denk eens logisch na...

Over het KappellenBos (belgie) heb ik het volgende gevonden:
Ruimtelijke Ordening

zou het hier zijn?
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:11:47 #28
97934 ASroma
Flamboyant
pi_26102552
oh jee een auto laten we de bossen induiken, want we zijn zo opgenaaid op het forum dat er misschien wel iets serieus gaande is!

pi_26102619
pff, al 2 topics dicht voordat ik bijgelezen ben.

Maar ik vond de theorie dat Ryan en Stali geen contact mogen hebben met de media best aannemelijk!
Misschien zijn ze opgepakt, en dan is die buurvrouw natuurlijk opgebeld om voor het kind te zorgen, of weg te brengen naar famillie.
Dus er is geen sprake van vermissing. Ze zullen vast niet zolang vastzitten, dus idd dat media-verbod.
pi_26102626
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:09 schreef krozz56 het volgende:
Ik wil oko ff het een en ander duidelijk maken..

Geen pottenkijkers. Deel 24 Locatie (on)bekend Door Dvr
[..]

[[url=http://img182.exs.cx/img182/3107/snap24mv.th.jpg]afbeelding][/URL]

^ Hier zie je de grens lijn NL Belgie. in het rood. Neem deze gegevens uit de quote en denk eens logisch na...

Over het KappellenBos (belgie) heb ik het volgende gevonden:
Ruimtelijke Ordening

zou het hier zijn?
Mjah, het was toch echt wel in Nederland volgens mij hoor.
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:11 schreef ASroma het volgende:
oh jee een auto laten we de bossen induiken, want we zijn zo opgenaaid op het forum dat er misschien wel iets serieus gaande is!

[afbeelding]
Kom jij dan met feiten .
pi_26102632
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:08 schreef yvonne het volgende:

[..]

Kunnen er OOK wat foto's gewoon in het topic geplaatst worden?
Dank je.




























Ik heb een paar foto's die wel heel erg op elkaar leken weggehaald.

BRON: http://depit.web-log.nl
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26102651
Oe spannende foto's .
Zijn die gisteren gemaakt?
pi_26102661
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:16 schreef Dark_Killah het volgende:
Oe spannende foto's .
Zijn die gisteren gemaakt?
Jep, van de nachtexpeditie .

De foto´s zijn gemaakt door: Doos, Pyrox, Mort, Sjors, Aquiles

[ Bericht 10% gewijzigd door Zebbie op 09-04-2005 18:29:27 ]
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:18:44 #34
6941 APK
Factual, I think.
pi_26102695
Ik geloof er nog steeds geen ruk van dat dat bos in het zuiden van het land ligt.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_26102707
Niemand de beschikking over een heli?
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:20:58 #36
97934 ASroma
Flamboyant
pi_26102748
wat betreft dat persbericht van aankomende woensdag. Waar staat dit? Van wie komt het? Waarom pas woensdag?
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:21:45 #37
118793 Lauwtjuh
*dancing girl*
pi_26102764
naja...ik weet het allemaal zo net niet, volgens mij is er dus echt iets gebeurt met hun hoor
kweet het ook niet zkere hoor maar ik vertrouw het voor geen cent
"I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp
"Je houdt van je begeerte, niet van het begeerde." - Nietzsche
pi_26102782
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:20 schreef ASroma het volgende:
wat betreft dat persbericht van aankomende woensdag. Waar staat dit? Van wie komt het? Waarom pas woensdag?
Lees je is in .

Dit heeft een boswachter Nolius verteld over de telefoon, fragment ga je zelf maar zoeken. Van die boswachter die het aan Nolius heeft verteld dus. Omdat het nog niet af is ofzo?
pi_26102793
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:21 schreef Lauwtjuh het volgende:
naja...ik weet het allemaal zo net niet, volgens mij is er dus echt iets gebeurt met hun hoor
kweet het ook niet zkere hoor maar ik vertrouw het voor geen cent
Ok, ik vertrouw het voor geen 50 cent. En nu?
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:24:03 #40
55946 livEliveD
Cogito ergo doleo
pi_26102813
Ik lees niet alles in detail maar zijn Ryan en Stali niet gewoon op vakantie
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:56 schreef Friek_ het volgende:
Nu kon ik het niet laten om even snel op je Fotoboek te kijken en ik zag wat ik al dacht: een onzeker beta-studentje.
pi_26102835
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:24 schreef livEliveD het volgende:
Ik lees niet alles in detail maar zijn Ryan en Stali niet gewoon op vakantie
Dat zou heel goed kunnen, vraag het ze eens zou ik zeggen.
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:25:00 #42
118793 Lauwtjuh
*dancing girl*
pi_26102838
met zn allen ernaartoe? En dan zoeken in groepen van 5 Als iedereen van dit forum erheen gaat hebben we iig veel groepen zo bij elkaar
"I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp
"Je houdt van je begeerte, niet van het begeerde." - Nietzsche
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:25:47 #43
55946 livEliveD
Cogito ergo doleo
pi_26102856
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:22 schreef Dark_Killah het volgende:
Dit heeft een boswachter Nolius verteld over de telefoon, fragment ga je zelf maar zoeken. Van die boswachter die het aan Nolius heeft verteld dus. Omdat het nog niet af is ofzo?
Zet het anders in de OP. Weinig mensen die gaan terug zoeken heur
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:56 schreef Friek_ het volgende:
Nu kon ik het niet laten om even snel op je Fotoboek te kijken en ik zag wat ik al dacht: een onzeker beta-studentje.
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:27:00 #44
97934 ASroma
Flamboyant
pi_26102878
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:22 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Lees je is in .

Dit heeft een boswachter Nolius verteld over de telefoon, fragment ga je zelf maar zoeken. Van die boswachter die het aan Nolius heeft verteld dus. Omdat het nog niet af is ofzo?
van een "boswachter" hahaha en die gast heeft tot woensdag nodig? hahaha

Sorry hoor maar dit is een hele goeie hoax , ze hebben toch woensdag nodig om wat te bedenken die pipo's hahahaha
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:28:38 #45
97934 ASroma
Flamboyant
pi_26102912
haaal die nietszeggende foto's eens uit het topic, dat kan mijn 56ktje nie aan
pi_26102958
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:25 schreef livEliveD het volgende:

[..]

Zet het anders in de OP. Weinig mensen die gaan terug zoeken heur
Schrijf jij het verhaaltje even voor me.
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:30:54 #47
118793 Lauwtjuh
*dancing girl*
pi_26102960
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:28 schreef ASroma het volgende:
haaal die nietszeggende foto's eens uit het topic, dat kan mijn 56ktje nie aan
Ik wilde het net zeggen
"I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp
"Je houdt van je begeerte, niet van het begeerde." - Nietzsche
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:31:04 #48
6941 APK
Factual, I think.
pi_26102961
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:28 schreef ASroma het volgende:
haaal die nietszeggende foto's eens uit het topic, dat kan mijn 56ktje nie aan
Ik denk dat Ryan en Stali daar ook last van hebben in het Internetcafeetje in griekenland.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_26102971
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:24 schreef livEliveD het volgende:
Ik lees niet alles in detail maar zijn Ryan en Stali niet gewoon op vakantie
Het vervelende is hierbij..hoe de neuk ga je dat na?
http://forum.fok.nl/topic/710677/ -> Klik hier als je de gulden terug wilt!
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:31:37 #50
55946 livEliveD
Cogito ergo doleo
pi_26102975
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:25 schreef Lauwtjuh het volgende:
met zn allen ernaartoe? En dan zoeken in groepen van 5 Als iedereen van dit forum erheen gaat hebben we iig veel groepen zo bij elkaar
Overdrijven is een vak maar voor sommige een ware kunst zo te zien. Geen info dus wat heeft zoeken voor zin? Alsof ze ergens vastgebonden zitten en nog 24 uur hebben Dan wil je ze niet vinden hoor want dan ben je zelf waarschijnlijk ook de lul. Of ze zijn op vakantie en dan kun je slechts afwachten. Of ze zijn dood in het bos en dan komt dat lijk vanzelf bovendrijven ( ) maar ook hier kun je het beste afwachten want de kans dat je ze dan vind is nihil. Geduld is een schone zaak enzo

Geweldig hoe de massa zich zo kan laten meeslepen
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:56 schreef Friek_ het volgende:
Nu kon ik het niet laten om even snel op je Fotoboek te kijken en ik zag wat ik al dacht: een onzeker beta-studentje.
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:32:12 #51
118793 Lauwtjuh
*dancing girl*
pi_26102982
Was er nou eigenlijk al iets bekend over die uitzending vanavond? Hoe laat enzow?
"I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp
"Je houdt van je begeerte, niet van het begeerde." - Nietzsche
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:32:13 #52
55946 livEliveD
Cogito ergo doleo
pi_26102985
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:31 schreef Rolfxx het volgende:
Het vervelende is hierbij..hoe de neuk ga je dat na?
Niet
Gewoon wachten
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:56 schreef Friek_ het volgende:
Nu kon ik het niet laten om even snel op je Fotoboek te kijken en ik zag wat ik al dacht: een onzeker beta-studentje.
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 18:32:32 #53
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26102991
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:20 schreef ASroma het volgende:
wat betreft dat persbericht van aankomende woensdag. Waar staat dit? Van wie komt het? Waarom pas woensdag?
Opleten in ene van de topics, en op FOKRadio geweest, Nolius>>> journalist>>> uitgepuzzerld.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_26103006
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:31 schreef livEliveD het volgende:

[..]

Overdrijven is een vak maar voor sommige een ware kunst zo te zien. Geen info dus wat heeft zoeken voor zin? Alsof ze ergens vastgebonden zitten en nog 24 uur hebben Dan wil je ze niet vinden hoor want dan ben je zelf waarschijnlijk ook de lul. Of ze zijn op vakantie en dan kun je slechts afwachten. Of ze zijn dood in het bos en dan komt dat lijk vanzelf bovendrijven ( ) maar ook hier kun je het beste afwachten want de kans dat je ze dan vind is nihil. Geduld is een schone zaak enzo

Geweldig hoe de massa zich zo kan laten meeslepen[afbeelding]
Ik ga hier verder niet eens op in, maar niemand heeft het over afmaken of doden.
http://forum.fok.nl/topic/710677/ -> Klik hier als je de gulden terug wilt!
pi_26103013
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:32 schreef livEliveD het volgende:

[..]

Niet
Gewoon wachten
Je kunt al 150 vliegmaatschappijen e.d. nabellen?
http://forum.fok.nl/topic/710677/ -> Klik hier als je de gulden terug wilt!
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:34:48 #56
118793 Lauwtjuh
*dancing girl*
pi_26103037
Ik denk eigenlijk dat ryan gewoon zelf 1 van die blauwhelmen is
"I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp
"Je houdt van je begeerte, niet van het begeerde." - Nietzsche
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:35:35 #57
55946 livEliveD
Cogito ergo doleo
pi_26103052
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:32 schreef Rolfxx het volgende:
Ik ga hier verder niet eens op in, maar niemand heeft het over afmaken of doden.
Dus die pit moet persee worden gevonden Voor wie?
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:56 schreef Friek_ het volgende:
Nu kon ik het niet laten om even snel op je Fotoboek te kijken en ik zag wat ik al dacht: een onzeker beta-studentje.
pi_26103080
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:35 schreef livEliveD het volgende:

[..]

Dus die pit moet persee worden gevonden Voor wie?
Om uit te zoeken wat het nou is. Óf het een grap is..óf dat ze bijvoorbeeld door de politie oid opgepakt zijn. Wat voor gebied het is (want het blijkt dus wel te bestaan)

Feit is wel, dat áls het een grap was van ze, de grap nu té uitgerekt is. Feit is ook dát ze niet meer online geweest zijn.
http://forum.fok.nl/topic/710677/ -> Klik hier als je de gulden terug wilt!
pi_26103116
Heeft iemand die lokatie nu al gevonden? Of zijn er alleen nog maar spannende verhalen?
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:38:25 #60
593 sjak
Juffie Bloem
pi_26103120
tvp
Lekker douchen!
pi_26103139
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:34 schreef Lauwtjuh het volgende:
Ik denk eigenlijk dat ryan gewoon zelf 1 van die blauwhelmen is
jah...en dat ie t niet eens was met de gang van zaken omtrent de werkzaamheden en het zo op Fok! bekend maakte om het aan de kaak te stellen


had ie alleen wel wat meer info mogen geven over de locatie
ja maar...iedereen is al uniek...dat is toch niet bijzonder?
tegen individualisatie en massificatie
...mits gezond verstand aanwezig ;)
pi_26103145
Die dooie vis in die vijver,

Iemand enig idee hoe groot die vijver/meer/ven is?

Zoals ik het zie is het een heel klein vijvertje/vennetje en lijkt het mij stug dat daar vissen in voorkomen. Ook is het water van vennetjes vaak te zuurstof arm en is het water te zuur om er vissen in te laten zwemmen.
De expeditie heeft nog geen vijver ontdekt?
zoals het potje thuis poept, poept het nergens
_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*
ACWW NWFC id: 2921-2609-9160 nick: tbone Town: Finetown
Fiets
pi_26103155
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:38 schreef Nolius het volgende:
Heeft iemand die lokatie nu al gevonden? Of zijn er alleen nog maar spannende verhalen?
Ze zitten iig op een goed spoor .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26103169
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:38 schreef Nolius het volgende:
Heeft iemand die lokatie nu al gevonden? Of zijn er alleen nog maar spannende verhalen?
Ik hoop van wel, anders heb ik voor niks witte pakken, blauwe helmen, een wit busje en een roedel gevaarlijke herders geregeld voor vanavond
Big dick.
pi_26103203
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:39 schreef kareltje_de_grote het volgende:
Die dooie vis in die vijver,

Iemand enig idee hoe groot die vijver/meer/ven is?

Zoals ik het zie is het een heel klein vijvertje/vennetje en lijkt het mij stug dat daar vissen in voorkomen. Ook is het water van vennetjes vaak te zuurstof arm en is het water te zuur om er vissen in te laten zwemmen.
De expeditie heeft nog geen vijver ontdekt?
Ik ben nogal vaak op de Veluwe, daar is ook zo'n ven van ong 10 bij 5 meter en daar zwemmen grote vissen in, als ze eenmaal daarin losgelaten zijn kunnen ze het prima overleven.
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:43:12 #66
118793 Lauwtjuh
*dancing girl*
pi_26103220
Lokatie: Bos
"I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp
"Je houdt van je begeerte, niet van het begeerde." - Nietzsche
pi_26103250
Nolius: Mischien moet je even lezen?
iig op http://depit.web-log.nl staat alles omtrent de zoekacties.
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:44:42 #68
118793 Lauwtjuh
*dancing girl*
pi_26103256
Nolius!! komt er nou nog een uitzending vanavond en hoelaat dan?
"I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp
"Je houdt van je begeerte, niet van het begeerde." - Nietzsche
pi_26103270
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:42 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Ik ben nogal vaak op de Veluwe, daar is ook zo'n ven van ong 10 bij 5 meter en daar zwemmen grote vissen in, als ze eenmaal daarin losgelaten zijn kunnen ze het prima overleven.
Weet je dat zeker? Ik was altijd in de veronderstelling dat die vennetje te voedselrijk (rottende bladeren enzo) zijn, hierdoor minder zuurstof in het water komt en hierdoor de vissen niet kunnen overleven.
zoals het potje thuis poept, poept het nergens
_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*
ACWW NWFC id: 2921-2609-9160 nick: tbone Town: Finetown
Fiets
pi_26103283
Lauwtje, volgens mij niet. Maandagavond staat op de planning.
http://forum.fok.nl/topic/710677/ -> Klik hier als je de gulden terug wilt!
pi_26103284
Maar van de andere kant, heb JIJ nog wat gevonden Nolius. Want weer een week wachten voor weer een andere locatie ofzo schiet ook niet op.
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:47:11 #72
118793 Lauwtjuh
*dancing girl*
pi_26103297
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:46 schreef Rolfxx het volgende:
Lauwtje, volgens mij niet. Maandagavond staat op de planning.
Okidoki
"I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp
"Je houdt van je begeerte, niet van het begeerde." - Nietzsche
pi_26103316
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:45 schreef kareltje_de_grote het volgende:

[..]

Weet je dat zeker? Ik was altijd in de veronderstelling dat die vennetje te voedselrijk (rottende bladeren enzo) zijn, hierdoor minder zuurstof in het water komt en hierdoor de vissen niet kunnen overleven.
Jep, is jaren lang goed gegaan, tot er schotse hooglanders kwamen die er met z'n allen in begonnen te schijten, sindsdien zijn er geen vissen meer te bekennen .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26103318
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:46 schreef BeJD het volgende:
Maar van de andere kant, heb JIJ nog wat gevonden Nolius. Want weer een week wachten voor weer een andere locatie ofzo schiet ook niet op.
Nouja..toen ie wat had had ie ook echt wel wat Aan de andere kant..posten mag altijd
http://forum.fok.nl/topic/710677/ -> Klik hier als je de gulden terug wilt!
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:48:38 #75
118793 Lauwtjuh
*dancing girl*
pi_26103329
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:47 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Jep, is jaren lang goed gegaan, tot er schotse hooglanders kwamen die er met z'n allen in begonnen te schijten, sindsdien zijn er geen vissen meer te bekennen .
Aaahhhwww...sieluge visjes!!!
"I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp
"Je houdt van je begeerte, niet van het begeerde." - Nietzsche
pi_26103333
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:44 schreef Lauwtjuh het volgende:
Nolius!! komt er nou nog een uitzending vanavond en hoelaat dan?
Denk het niet. Hooguit een updateje in het programma Hit The Road vanavond op Actionradio, zoveel is er ook niet te vertellen denk ik .
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:49:16 #77
21527 Fonkmeistah
Zinloos Geweldig
pi_26103342
"hoi ik ben ryan3 en ben een nogal rechtse fokker, voor degene die daardoor een hekel aan me hebben gekregen loop ik vannacht in een donker verlaten bos kilometers verwijderd van de bewoonde wereld waar niemand me ooit zal terug vinden mocht me toevallig wat overkomen"

briljant
Zij die willen voorkomen dat je de werkelijke geschiedenis kent, zijn er op uit hem te herhalen.
Do not attempt to think or depression may occur, All sports broadcasts will proceed as normal
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:50:19 #78
118793 Lauwtjuh
*dancing girl*
pi_26103359
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:49 schreef Fonkmeistah het volgende:
"hoi ik ben ryan3 en ben een nogal rechtse fokker, voor degene die daardoor een hekel aan me hebben gekregen loop ik vannacht in een donker verlaten bos kilometers verwijderd van de bewoonde wereld waar niemand me ooit zal terug vinden mocht me toevallig wat overkomen"

briljant
super:D
"I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp
"Je houdt van je begeerte, niet van het begeerde." - Nietzsche
pi_26103361
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:48 schreef grunge-metal het volgende:

[..]

Denk het niet. Hooguit een updateje in het programma Hit The Road vanavond op Actionradio, zoveel is er ook niet te vertellen denk ik .
En echte updates zijn er ook niet toch?
http://forum.fok.nl/topic/710677/ -> Klik hier als je de gulden terug wilt!
pi_26103382
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:50 schreef Rolfxx het volgende:

[..]

En echte updates zijn er ook niet toch?
Nee maar, ik denk dat er wel even overgepraat wordt.
pi_26103396
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:48 schreef Rolfxx het volgende:

[..]

Nouja..toen ie wat had had ie ook echt wel wat Aan de andere kant..posten mag altijd
Naja denk dat het er weer op uitkomt dat we onze eigen research moeten doen.
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:52:18 #82
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26103413
We hebben het hier de hele tijd over bossen tussen zegmaar de A58, de A16 en de belgische grens os, hoe zeker weten jullie dat het in die driehoek gezocht moet worden? Maw, waarom kan het niet aan de andere kant van bijvoorbeeld de A16 zijn? Ryan moest 20 minuten autorijden, weten we ongeveer waar hij woont en misschien een cirkel trekken hoever je kan komen met een aurorit van 20 minuten Zijn we weer iets zekerder van een lokatie want volgens mij zoeken sommige nu op 1000 plekken
»» Democracy is so overrated »»
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:52:21 #83
118793 Lauwtjuh
*dancing girl*
pi_26103414
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:51 schreef grunge-metal het volgende:

[..]

Nee maar, ik denk dat er wel even overgepraat wordt.
en zo niet op FOK! radio dan wel hier Tog mensjes?
"I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp
"Je houdt van je begeerte, niet van het begeerde." - Nietzsche
pi_26103436
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:52 schreef RoelerMF het volgende:
We hebben het hier de hele tijd over bossen tussen zegmaar de A58, de A16 en de belgische grens os, hoe zeker weten jullie dat het in die driehoek gezocht moet worden? Maw, waarom kan het niet aan de andere kant van bijvoorbeeld de A16 zijn? Ryan moest 20 minuten autorijden, weten we ongeveer waar hij woont en misschien een cirkel trekken hoever je kan komen met een aurorit van 20 minuten Zijn we weer iets zekerder van een lokatie want volgens mij zoeken sommige nu op 1000 plekken
Probeer het zelf eens te doen met het id wat je hebt
http://forum.fok.nl/topic/710677/ -> Klik hier als je de gulden terug wilt!
pi_26103452
En toen reageerde Nolius niet meer. Komt er op neer dat ie alleen maar info vraagt en niet geeft?
pi_26103467
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:52 schreef Lauwtjuh het volgende:

[..]

en zo niet op FOK! radio dan wel hier Tog mensjes?
Al je reacties zijn in dit ene forum .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26103474
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:54 schreef BeJD het volgende:
En toen reageerde Nolius niet meer. Komt er op neer dat ie alleen maar info vraagt en niet geeft?
Misschien dat ie meer voor fok te doen heeft dan alleen dit topic
http://forum.fok.nl/topic/710677/ -> Klik hier als je de gulden terug wilt!
pi_26103475
Dubbelpost enzo
http://forum.fok.nl/topic/710677/ -> Klik hier als je de gulden terug wilt!
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:57:51 #89
118793 Lauwtjuh
*dancing girl*
pi_26103532
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:54 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Al je reacties zijn in dit ene forum .
Und? dit is toevallig ff het enige ding dat ik een btje leuk vind om te volgen, aangezien ook alleen maar hierom ff mezelf gereistreerd heb, dussuh btje kalmpjes aan hea meneertje
"I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp
"Je houdt van je begeerte, niet van het begeerde." - Nietzsche
pi_26103561
Is in de omgeving daar geen waterwingebied? Meestal te herkennen aan waarschuwingsbordjes met de melding verontreinging direct te melden.
zoals het potje thuis poept, poept het nergens
_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*
ACWW NWFC id: 2921-2609-9160 nick: tbone Town: Finetown
Fiets
pi_26103581
Ik vind het raar dat niemand nog wat gevonden heeft, welk gebied is nu precies bezocht? En staan er nog zoekacties op stapel?
pi_26103602
Her enige wat ik me afvraag is dit:
Nolius gaf aan dat hij de info niet eerder vrij wilde geven omdat hij een geheel wilde brengen ipv stukjes. Als hij stukjes had gegeven en die uiteindelijk later op FOK!radio als geheel had gepresenteerd dan was daar toch niets mis mee geweest? Wij hadden dan mee kunnen zoeken en eventuele interesante dingen kunnen melden aan hem. Maar nee de spanning moest er in blijven.
Nelius geeft ook aan dat het waarschijnlijk geen hoax is, dus is het serieus, dus gaat het om mensenlevens. Wat telt dan zwaarder? de spanning voor de radio of de levens van ryan3 en stallie.
(en ollie natuurlijk )
  zaterdag 9 april 2005 @ 19:01:01 #93
55946 livEliveD
Cogito ergo doleo
pi_26103607
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:37 schreef Rolfxx het volgende:
Om uit te zoeken wat het nou is. Óf het een grap is..óf dat ze bijvoorbeeld door de politie oid opgepakt zijn. Wat voor gebied het is (want het blijkt dus wel te bestaan)
Je vergeet dat kind Oftewel het kan haast niet anders dan een grap zijn.
quote:
Feit is wel, dat áls het een grap was van ze, de grap nu té uitgerekt is. Feit is ook dát ze niet meer online geweest zijn.
Die grap maken jullie uitgerekt! Is er een betere verklaring dan dat ze op vakantie zijn?

Daarnaast rammelt dat verhaal uit het bos hetgeen me doet brengen tot het volgende vermoeden dat er echt wel iets dergelijks is (er zijn immers foto's) en dat alleen de conclusie niet helemaal klopt (er zijn dus gewoon legale activiteiten op de foto gezet en dat ze aangesproken werden is verzonnen). Ryan claimt dat die mensen snachts en op paasdag werken en toch gaat ie snachts kijken om een gat onder het hek door te graven terwijl die mensen dan juist zouden werken. Ik denk dat er echt heel troebel naar deze zaak wordt gekeken en iedereen een stapje terug zou moeten doen. Wat hopen jullie nu echt te vinden in dat bos en wat zegt dit? Wat als je die plek vindt? Denk je werkelijk dat er iemand komt als je aan het hek rammelt? Daarnaast staat de plek al op foto's dus wat voor meerwaarde heeft het? En waarom moet het perse nu en kan het niet over een week (als Ryan dus terugkomt van vakantie)?

Storm - glas water enzo. Daarnaast kun je op een klein stukje bos nog uren aan het zoeken zijn maar veel succes
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:56 schreef Friek_ het volgende:
Nu kon ik het niet laten om even snel op je Fotoboek te kijken en ik zag wat ik al dacht: een onzeker beta-studentje.
pi_26103628
Nolius, kom anders ff in #oplossing @ irc.fok.nl
pi_26103631
Die foto van die plee midden in het bos zou misschien wel te verklaren kunnen zijn. Ik weet nl. dat een deel van het bos in Huijbergen in het bezit is van het klooster. Dit klooster verhuurd regelmatig terrein aan scouts die daar camperen. Dus die plee zou daar kunnen staan voor/door scouts.
pi_26103657
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:01 schreef livEliveD het volgende:

[..]

Je vergeet dat kind Oftewel het kan haast niet anders dan een grap zijn.
[..]

Die grap maken jullie uitgerekt! Is er een betere verklaring dan dat ze op vakantie zijn?

Daarnaast rammelt dat verhaal uit het bos hetgeen me doet brengen tot het volgende vermoeden dat er echt wel iets dergelijks is (er zijn immers foto's) en dat alleen de conclusie niet helemaal klopt (er zijn dus gewoon legale activiteiten op de foto gezet en dat ze aangesproken werden is verzonnen). Ryan claimt dat die mensen snachts en op paasdag werken en toch gaat ie snachts kijken om een gat onder het hek door te graven terwijl die mensen dan juist zouden werken. Ik denk dat er echt heel troebel naar deze zaak wordt gekeken en iedereen een stapje terug zou moeten doen. Wat hopen jullie nu echt te vinden in dat bos en wat zegt dit? Wat als je die plek vindt? Denk je werkelijk dat er iemand komt als je aan het hek rammelt? Daarnaast staat de plek al op foto's dus wat voor meerwaarde heeft het? En waarom moet het perse nu en kan het niet over een week (als Ryan dus terugkomt van vakantie)?

Storm - glas water enzo. Daarnaast kun je op een klein stukje bos nog uren aan het zoeken zijn maar veel succes
Je mag, als je bijv. geaaresteerd wordt, één belletje plegen toch? Misschien naar die buurvrouw om te vragen of ze een paar nachten op dat kind willen passen

En er zijn vage dingen. Dat ontken ik zeker niet
http://forum.fok.nl/topic/710677/ -> Klik hier als je de gulden terug wilt!
  zaterdag 9 april 2005 @ 19:04:38 #97
55946 livEliveD
Cogito ergo doleo
pi_26103713
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:00 schreef BeJD het volgende:
Nelius geeft ook aan dat het waarschijnlijk geen hoax is, dus is het serieus, dus gaat het om mensenlevens.
Het is geen hoax en dus staan er mensenlevens op het spel Die mag je echt uitleggen. Het lijkt me toch erg vergezocht dat ze op een tijdbom liggen.
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:56 schreef Friek_ het volgende:
Nu kon ik het niet laten om even snel op je Fotoboek te kijken en ik zag wat ik al dacht: een onzeker beta-studentje.
  zaterdag 9 april 2005 @ 19:06:44 #98
55946 livEliveD
Cogito ergo doleo
pi_26103743
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:02 schreef Rolfxx het volgende:
Je mag, als je bijv. geaaresteerd wordt, één belletje plegen toch? Misschien naar die buurvrouw om te vragen of ze een paar nachten op dat kind willen passen

En er zijn vage dingen. Dat ontken ik zeker niet
Als jij werkelijk de mogelijkheid openhoudt dat ze nog steeds bij de politie zitten omdat ze aan de verkeerde kant van een hek stonden dan zou ik niet in een bos gaan lopen maar gewoon de politie bellen. Dat ene belletje doe je naar iemand die langskomt en dan vervolgens de zaakjes voor je afhandelt.
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:56 schreef Friek_ het volgende:
Nu kon ik het niet laten om even snel op je Fotoboek te kijken en ik zag wat ik al dacht: een onzeker beta-studentje.
pi_26103746
lalalalala
pi_26103754
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:04 schreef livEliveD het volgende:

[..]

Het is geen hoax en dus staan er mensenlevens op het spel Die mag je echt uitleggen. Het lijkt me toch erg vergezocht dat ze op een tijdbom liggen.
Mwah ok, miss beetje vergezocht. Maar als er mensen verdwijnen zonder dat er iets verder van hun bekend is kan je toch wel aan erge dingen gaan denken.
pi_26103777
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:00 schreef BeJD het volgende:
Her enige wat ik me afvraag is dit:
Nolius gaf aan dat hij de info niet eerder vrij wilde geven omdat hij een geheel wilde brengen ipv stukjes. Als hij stukjes had gegeven en die uiteindelijk later op FOK!radio als geheel had gepresenteerd dan was daar toch niets mis mee geweest? Wij hadden dan mee kunnen zoeken en eventuele interesante dingen kunnen melden aan hem. Maar nee de spanning moest er in blijven.
Nelius geeft ook aan dat het waarschijnlijk geen hoax is, dus is het serieus, dus gaat het om mensenlevens. Wat telt dan zwaarder? de spanning voor de radio of de levens van ryan3 en stallie.
(en ollie natuurlijk )
Dit is echt de laatste keer dat ik het zeg en de volgende keer moet je WEL luisteren, ok?

1. Ik vind het leuker om het op de radio te doen
2. Tijdens de uitzending zelf werd het laatste puzzelstukje nog gelegd..
pi_26103799
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:06 schreef livEliveD het volgende:

[..]

Als jij werkelijk de mogelijkheid openhoudt dat ze nog steeds bij de politie zitten omdat ze aan de verkeerde kant van een hek stonden dan zou ik niet in een bos gaan lopen maar gewoon de politie bellen. Dat ene belletje doe je naar iemand die langskomt en dan vervolgens de zaakjes voor je afhandelt.
Mjah, die opening hou ík open he. De rest denkt misschien wat anders. Maar de politie bellen..bereik je ook niks mee. die mogen er helaas geen uitspraken over doen
http://forum.fok.nl/topic/710677/ -> Klik hier als je de gulden terug wilt!
pi_26103899
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:39 schreef kareltje_de_grote het volgende:
Die dooie vis in die vijver,

Iemand enig idee hoe groot die vijver/meer/ven is?

Zoals ik het zie is het een heel klein vijvertje/vennetje en lijkt het mij stug dat daar vissen in voorkomen. Ook is het water van vennetjes vaak te zuurstof arm en is het water te zuur om er vissen in te laten zwemmen.
De expeditie heeft nog geen vijver ontdekt?
wat ik me meer afvraagt:

Iemand met verstand van vissen... Wat voor vis is het? IS het niet perongelijk een zoutwater vis gekocht op de markt?
tsja
pi_26103922
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:08 schreef Nolius het volgende:

[..]

Dit is echt de laatste keer dat ik het zeg en de volgende keer moet je WEL luisteren, ok?

1. Ik vind het leuker om het op de radio te doen
2. Tijdens de uitzending zelf werd het laatste puzzelstukje nog gelegd..
Dus er zit geen ernst in de zaak? Waarom loop je dan zo veel te vragen om info over dat bos?
pi_26103980
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:13 schreef pinkelmans het volgende:

[..]

wat ik me meer afvraagt:

Iemand met verstand van vissen... Wat voor vis is het? IS het niet perongelijk een zoutwater vis gekocht op de markt?
Stel dit was een grap, dan zou Ryan (aangezien zijn vorrige verhaal ook bijna waterdicht was) zo'n fout waarschijnlijk niet maken, maar checken kan natuurlijk altijd .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26104024
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:16 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Stel dit was een grap, dan zou Ryan (aangezien zijn vorrige verhaal ook bijna waterdicht was) zo'n fout waarschijnlijk niet maken, maar checken kan natuurlijk altijd .
dat is een topic <10 al gechecked,
lees je in
Weer is wat anders...
pi_26104053
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:18 schreef IETE het volgende:

[..]

dat is een topic <10 al gechecked,
lees je in
Ik heb alle topics gelezen .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26104063
Ze hadden dus vannacht een huis gezien, op http://depit.web-log.nl/ staat een kaartje met de locatie van dit huis, na het kijken op mijn kaart zag ik dat dat 'Meerhuis' heette.
Dus ik dacht.. laat ik eens googlen op 'Meerhuis'
En ik vond dit!
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 19:21:00 #109
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26104083
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:01 schreef livEliveD het volgende:

[..]

Je vergeet dat kind Oftewel het kan haast niet anders dan een grap zijn.
[..]
Je vergeet Ryan's post in deel3,
Hij had het over een plan B, ik neem toch aan dat er voor het kind en de hond een planB bestond..
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  zaterdag 9 april 2005 @ 19:23:28 #110
55946 livEliveD
Cogito ergo doleo
pi_26104144
Kijk ik zie het dus zo voor me:
Ryan loopt door het bos en ziet wat werkzaamheden. Denkt: Hej mooie grap want over een week ben ik op vakantie. Hij verzint een verhaaltje dat hierop aansluit en maakt wat foto's en dan ziet ie op zijn voorbereidingstocht een dooie vis: Ah mooi meegenomen. Hej een busje: Prima foto stuff. Dan ff een goed verhaal ervan maken. Zo'n verhaal van "Ik rammelde aan het hek en dook snel weg toen ik een busje aan hoorde komen om een dag later te beweren dat ik totaal niet bang ben en dus ook geen reden heb om weg te duiken". Je hebt geen idee hoe makkelijk het is om met hele natuurlijke dingen een ander verhaal te maken waarbij in dit geval de massa het nog veel erger maakt.

Vervolgens komt ie straks thuis en dan rollen ze ogen uit ze hoofd over alles wat er mee gedaan is. Zoektochten naar de plek? Politie bellen?
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:56 schreef Friek_ het volgende:
Nu kon ik het niet laten om even snel op je Fotoboek te kijken en ik zag wat ik al dacht: een onzeker beta-studentje.
  zaterdag 9 april 2005 @ 19:24:57 #111
55946 livEliveD
Cogito ergo doleo
pi_26104185
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:21 schreef yvonne het volgende:
Je vergeet Ryan's post in deel3,
Hij had het over een plan B, ik neem toch aan dat er voor het kind en de hond een planB bestond..
Mmm eens zoeken
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:56 schreef Friek_ het volgende:
Nu kon ik het niet laten om even snel op je Fotoboek te kijken en ik zag wat ik al dacht: een onzeker beta-studentje.
pi_26104236
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:23 schreef livEliveD het volgende:
Kijk ik zie het dus zo voor me:
Ryan loopt door het bos en ziet wat werkzaamheden. Denkt: Hej mooie grap want over een week ben ik op vakantie. Hij verzint een verhaaltje dat hierop aansluit en maakt wat foto's en dan ziet ie op zijn voorbereidingstocht een dooie vis: Ah mooi meegenomen. Hej een busje: Prima foto stuff. Dan ff een goed verhaal ervan maken. Zo'n verhaal van "Ik rammelde aan het hek en dook snel weg toen ik een busje aan hoorde komen om een dag later te beweren dat ik totaal niet bang ben en dus ook geen reden heb om weg te duiken". Je hebt geen idee hoe makkelijk het is om met hele natuurlijke dingen een ander verhaal te maken waarbij in dit geval de massa het nog veel erger maakt.

Vervolgens komt ie straks thuis en dan rollen ze ogen uit ze hoofd over alles wat er mee gedaan is. Zoektochten naar de plek? Politie bellen?
We merken het vanzelf wel, maar het is iig leuk om het zelf uit te zoeken .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26104275
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:23 schreef livEliveD het volgende:
Kijk ik zie het dus zo voor me:
Ryan loopt door het bos en ziet wat werkzaamheden. Denkt: Hej mooie grap want over een week ben ik op vakantie. Hij verzint een verhaaltje dat hierop aansluit en maakt wat foto's en dan ziet ie op zijn voorbereidingstocht een dooie vis: Ah mooi meegenomen. Hej een busje: Prima foto stuff. Dan ff een goed verhaal ervan maken. Zo'n verhaal van "Ik rammelde aan het hek en dook snel weg toen ik een busje aan hoorde komen om een dag later te beweren dat ik totaal niet bang ben en dus ook geen reden heb om weg te duiken". Je hebt geen idee hoe makkelijk het is om met hele natuurlijke dingen een ander verhaal te maken waarbij in dit geval de massa het nog veel erger maakt.

Vervolgens komt ie straks thuis en dan rollen ze ogen uit ze hoofd over alles wat er mee gedaan is. Zoektochten naar de plek? Politie bellen?
Ik vind dit ook een zeer aannemelijk verhaal eigenlijk...
pi_26104291
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:20 schreef DJKoster het volgende:
Ze hadden dus vannacht een huis gezien, op http://depit.web-log.nl/ staat een kaartje met de locatie van dit huis, na het kijken op mijn kaart zag ik dat dat 'Meerhuis' heette.
Dus ik dacht.. laat ik eens googlen op 'Meerhuis'
En ik vond dit!
Thanks, dit is héél handig
pi_26104351
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:20 schreef DJKoster het volgende:
Ze hadden dus vannacht een huis gezien, op http://depit.web-log.nl/ staat een kaartje met de locatie van dit huis, na het kijken op mijn kaart zag ik dat dat 'Meerhuis' heette.
Dus ik dacht.. laat ik eens googlen op 'Meerhuis'
En ik vond dit!
. . .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26104429
Heb ik iets gemist ?
pi_26104456
Op dat kaartje zie je dat er niet ver vanaf de pit een naturistenterrein is. Kans dat Ryan is gaan gluren, zn vriendin kwaad werd, m vermoordde, er zo van schrok dat ze ook maar zelfmoord pleegde, en ollie nu ligt te janken daar? Of is dat niet aannemelijk?
pi_26104507
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:33 schreef Viperdesign het volgende:
Heb ik iets gemist ?
Ikke? Topic 25 nu... niet te geloven... Is Ryan nog spoorloos of niet? Zijn er ontwikkelingen?
pi_26104556
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:36 schreef Kjew het volgende:

[..]

Ikke? Topic 25 nu... niet te geloven... Is Ryan nog spoorloos of niet? Zijn er ontwikkelingen?
neuh
  zaterdag 9 april 2005 @ 19:38:18 #120
55946 livEliveD
Cogito ergo doleo
pi_26104568
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:26 schreef Zebbie het volgende:
We merken het vanzelf wel, maar het is iig leuk om het zelf uit te zoeken .
Dus jullie doen het meer voor de spanning dan voor hun Een soort willen dat er 'iets' is. Dat ik dit nog in truth mee mag maken
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:56 schreef Friek_ het volgende:
Nu kon ik het niet laten om even snel op je Fotoboek te kijken en ik zag wat ik al dacht: een onzeker beta-studentje.
  zaterdag 9 april 2005 @ 19:40:02 #121
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26104612
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:33 schreef Viperdesign het volgende:
Heb ik iets gemist ?
nope
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26104649
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:37 schreef BeJD het volgende:

[..]

neuh
quote:
Geregistreerd op: vrijdag 8 april 2005 @ 20:36
Laatste bezoek: 2 minuten geleden
Aantal posts: 25 (gemiddeld 25 per dag)
Hallo newbie!
pi_26104715
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:38 schreef livEliveD het volgende:

[..]

Dus jullie doen het meer voor de spanning dan voor hun Een soort willen dat er 'iets' is. Dat ik dit nog in truth mee mag maken
Precies .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26104744
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:36 schreef Kjew het volgende:

[..]

Ikke? Topic 25 nu... niet te geloven... Is Ryan nog spoorloos of niet? Zijn er ontwikkelingen?
Ja, Ja, Nee, Ja, Ja.
pi_26104798
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:44 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Ja, Ja, Nee, Ja, Ja.
Wattan?
  zaterdag 9 april 2005 @ 19:48:12 #126
23604 J-Will
Hou je klep dicht!
pi_26104875
Nolius ik zit bij jou op school
Anders krèdde een poar patse!
met dank aan SF
http://nba-fan.blogspot.com
pi_26104914
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:45 schreef veldmuis het volgende:

[..]

[/b]Wattan?
Mensen die het bos ingaan, en er komen foto's enzo.
Maar verder geen nieuws over ryan en stali.
pi_26104916
Het kind is het probleem, dat is namelijk de zwakke link in het hele verhaal. In het geval van een grap, die zo goed doordacht is, zou je deze zwakke link onmiddelijk doorzien. De vrouw waar het kind is zou onmiddelijk de politie gaan bellen. Je laat het kind dus uit je verhaal, want dan blijft het langer geloofwaardig. Dit verkleint dus de kans dat het een grap is.

Aan de andere kant, als het geen grap is, had de vrouw de politie moeten bellen. Daarom kunnen we veronderstellen dat Ryan en Stali gewoon terug zijn gekomen die avond of de volgende ochtend. Zij hebben het kind opgehaald of op een of andere manier de vrouw op de hoogte gesteld dat het wel eens langer zou kunnen gaan duren.

Conclusie: Die twee hebben iets ontdekt in de bossen, een staatsproject dat nog niet bekend is bij het grote publiek. Kan zijn dat dit in een internationaal verband ligt ivm de Italiaanse en CD auto's. Ryan en Stali zijn ingelicht, hebben moet beloven om niets te zeggen, in ruil hiervoor zouden ze niet gestraft worden voor het negeren van de verboden toegang borden. Woensdag wordt de shit bekend gemaakt omdat de kansen dat het anders via andere wegen (zoals FOK) bekend wordt te groot worden. De Instantie die hier achter zit wil dus bekendmaking van deze 'activiteiten' goed voorbereiden, zodat ze eventuele reacties goed kunnen opvangen. Conclusie, Ryan en Stali zitten thuis, hun mond te houden tot Woensdag.

Dit of de grap is net niet goed genoeg...of weer wel maar zo geniaal is niemand
pi_26104990
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:49 schreef 10votaal het volgende:
Het kind is het probleem, dat is namelijk de zwakke link in het hele verhaal. In het geval van een grap, die zo goed doordacht is, zou je deze zwakke link onmiddelijk doorzien. De vrouw waar het kind is zou onmiddelijk de politie gaan bellen.
Misschien heeft ze dat ook wel gedaan, de politie lijkt me niet al te loslippig over 2 volwassenen die 'verdwijnen'
pi_26105019
Mjah, ik denk ook dat als we de antwoorden op de vragen over Ryan & Stali willen weten we zullen moeten beginnen bij dat kind. Als dat al bestaat dan.
Enne je moet even de theorie van vonvon lezen, die lijkt ook nogal op die die jij net vertelde.
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 19:53:37 #131
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26105057
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:49 schreef 10votaal het volgende:
Het kind is het probleem, dat is namelijk de zwakke link in het hele verhaal. In het geval van een grap, die zo goed doordacht is, zou je deze zwakke link onmiddelijk doorzien. De vrouw waar het kind is zou onmiddelijk de politie gaan bellen. Je laat het kind dus uit je verhaal, want dan blijft het langer geloofwaardig. Dit verkleint dus de kans dat het een grap is.

Aan de andere kant, als het geen grap is, had de vrouw de politie moeten bellen. Daarom kunnen we veronderstellen dat Ryan en Stali gewoon terug zijn gekomen die avond of de volgende ochtend. Zij hebben het kind opgehaald of op een of andere manier de vrouw op de hoogte gesteld dat het wel eens langer zou kunnen gaan duren.

Conclusie: Die twee hebben iets ontdekt in de bossen, een staatsproject dat nog niet bekend is bij het grote publiek. Kan zijn dat dit in een internationaal verband ligt ivm de Italiaanse en CD auto's. Ryan en Stali zijn ingelicht, hebben moet beloven om niets te zeggen, in ruil hiervoor zouden ze niet gestraft worden voor het negeren van de verboden toegang borden. Woensdag wordt de shit bekend gemaakt omdat de kansen dat het anders via andere wegen (zoals FOK) bekend wordt te groot worden. De Instantie die hier achter zit wil dus bekendmaking van deze 'activiteiten' goed voorbereiden, zodat ze eventuele reacties goed kunnen opvangen. Conclusie, Ryan en Stali zitten thuis, hun mond te houden tot Woensdag.

Dit of de grap is net niet goed genoeg...of weer wel maar zo geniaal is niemand
Ja hoi:


uote:
Op zaterdag 9 april 2005 11:25 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ja en daar ben ik dus over aan het denken gegaan.
iets als een grondwatergebeuren.... persconferentie... net of dat DAT belangrijk genoeg is...

Oké,
denk eens met me mee.

Er is ergens in een bos iets gaande , argeloze wandelaars ontdekken iets, maken er foto"s van. en vragen eens rond.
Datgene dat in dat bos gaande is moest niet naar buiten komen, men werkt er niet voor niets in de nacht aan en sluit alles af.
Als het iets met grondwater is, kan dat best open en bloot.
Tel daarbij de geur, het verdorde landschap en de dode vissen denk ik dat er een cover up gaande was over een gifdump oid.
Waar argeloze wandelaars dus op gestoten zijn.
Nu komt het via internet naar buiten en wordt het alsnog bekend,
er is koortsachtig overleg en met spoed gaat men opeens op woensdag een persconferentie houden.
Gevalletje doofpot dat jammerlijk mislukt is?
Paniekvoetbal van instanties begint het HEEL er op te lijken.

ALS ik met mijn theorie gelijk heb, is het wonderwel mogelijk dat die hel pit met hekken er niet meer is, om bovengenoemde redenen!!!
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_26105058
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:49 schreef 10votaal het volgende:
Het kind is het probleem, dat is namelijk de zwakke link in het hele verhaal. In het geval van een grap, die zo goed doordacht is, zou je deze zwakke link onmiddelijk doorzien. De vrouw waar het kind is zou onmiddelijk de politie gaan bellen. Je laat het kind dus uit je verhaal, want dan blijft het langer geloofwaardig. Dit verkleint dus de kans dat het een grap is.

Aan de andere kant, als het geen grap is, had de vrouw de politie moeten bellen. Daarom kunnen we veronderstellen dat Ryan en Stali gewoon terug zijn gekomen die avond of de volgende ochtend. Zij hebben het kind opgehaald of op een of andere manier de vrouw op de hoogte gesteld dat het wel eens langer zou kunnen gaan duren.
No shit Sherlock. .
  zaterdag 9 april 2005 @ 19:54:10 #133
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26105074
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:51 schreef DJKoster het volgende:

[..]

Misschien heeft ze dat ook wel gedaan, de politie lijkt me niet al te loslippig over 2 volwassenen die 'verdwijnen'
Ik denk dat jezelf ook gelijk gescanned wordt als je informeert of twee mensen in een omgeving Bergen op Zoom als vermist zijn opgegeven nadat zij een avondje voor zichzelf wilde hebben
»» Democracy is so overrated »»
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 19:54:53 #134
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26105095
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:52 schreef Dark_Killah het volgende:
Mjah, ik denk ook dat als we de antwoorden op de vragen over Ryan & Stali willen weten we zullen moeten beginnen bij dat kind. Als dat al bestaat dan.
Enne je moet even de theorie van vonvon lezen, die lijkt ook nogal op die die jij net vertelde.
Lees je in, het kind bestaat,
zie topic 3 daar had Ryan het al over plnB en ik ga er volledig van uit dat dat het kind en de hond behelst.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_26105146
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:54 schreef yvonne het volgende:

[..]

Lees je in, het kind bestaat,
zie topic 3 daar had Ryan het al over plnB en ik ga er volledig van uit dat dat het kind en de hond behelst.
Waarom wordt er dan niet hevig naar dat kind gezocht?
pi_26105150


Bij de "verlichte" plekken zijn we vandaag geweest. Het militaire oefenterrein heb ik niet bezocht, alsmede de gebieden die waren afgezet onder het mom van "natuurgebied, niet betreden".

Was leuk om met de motor door het bos te ploegen, maar wel zwaar.
pi_26105179
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:44 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Ja, Ja, Nee, Ja, Ja.
ik ben ook weer bij
dag
  zaterdag 9 april 2005 @ 19:57:47 #138
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26105186
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:53 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ja hoi:


uote:
Op zaterdag 9 april 2005 11:25 schreef yvonne het volgende:

[..]


Datgene dat in dat bos gaande is moest niet naar buiten komen, men werkt er niet voor niets in de nacht aan en sluit alles af.
Als het iets met grondwater is, kan dat best open en bloot.
Tel daarbij de geur, het verdorde landschap en de dode vissen denk ik dat er een cover up gaande was over een gifdump oid.
...
ALS ik met mijn theorie gelijk heb, is het wonderwel mogelijk dat die hel pit met hekken er niet meer is, om bovengenoemde redenen!!!
Ik vind je theorie aannemelijk, blijft het vreemd wat italiaanse en "CD" auto's in de nabijheid doen. Mocht het zo zijn dat de overheid dit al heeft ontdekt en de boel aan het saneren is dan is het hoogstonwaarschijnlijk dat daar CD auto's bij komen kijken. Ik mis trouwens ook de link met het hotel, niemand heeft dat hotel nog gevonden. Niemand die bij de VVV kan checken naar hotels aan bosranden in dat gebied? Bij dat hotel was tenslotte de ingang om na 40 minuten bij De Pit aan te komen!

»» Democracy is so overrated »»
pi_26105189
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:56 schreef Dark_Killah het volgende:
Waarom wordt er dan niet hevig naar dat kind gezocht?
Omdat het kuiken bij de buurvrouw is?
pi_26105208
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:41 schreef Kjew het volgende:

[..]


[..]

Hallo newbie!
Ik mag dan wel newbie zijn, maar omdat ik aardig in het hele zoektoch gebeuren zit weet ik wel ongeveer dat er niets is gebeurd. (depit.web-log.nl is ook van mij )
  Moderator zaterdag 9 april 2005 @ 19:58:30 #141
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_26105215
He, maakt iemand me wakker als Ryan3 en Stali weer opduiken?

Dankje
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_26105250
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:58 schreef Renesite het volgende:
He, maakt iemand me wakker als Ryan3 en Stali weer opduiken?

Dankje
Oke .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26105255
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:57 schreef petre86 het volgende:

[..]

ik ben ook weer bij
Ajb .
pi_26105260
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:57 schreef Viperdesign het volgende:

[..]

Omdat het kuiken bij de buurvrouw is?
Ow, en waarom belt dan niemand de buurvrouw ff op.
pi_26105289
Het log van vandaag. (log.server8.org)
quote:
09-04-05 / 19:21
En weer thuis. :-)

09-04-05 / 18:10
We hebben weer blauwe stippen ontdekt. En daarmee is ook alles gezegd. :-) Ik heb ongeveer 20km door het bos gereden zonder ook maar iets te vinden wat op de foto's van Ryan3 lijkt. En voor de mensen die 'de pit' gevonden denken te hebben: waar is het dan? Lynx666 en ik houden het voor gezien en gaan naar huis. Ik zie in ieder geval geen reden om te blijven. Is er vanavond toevallig weer een uitzending van FOK! Radio? ;-)

09-04-05 / 16:39
We hebben een vrij lang stuk door het bos gereden zonder resultaat. Maar de locatie die we zoeken zit in ieder geval niet in de buurt van Huijbergen. Ook is een groot deel van het bos natuurgebied, waar je niet eens in mag. Als er nog info beschikbaar is, mail! log-ET-olafonline.nl

09-04-05 / 14:56
Als iemand info heeft over de locatie van de pit of andere nuttige info, mail naar log-ET-olafonline.nl

09-04-05 / 14:42
We zitten nu in een restaurant wat te drinken. Kunnen we nadenken over de volgende stap. :-)

09-04-05 / 14:22
De Putsebaan heeft niets opgeleverd. De begroeing hier lijkt op de foto's van Ryan3, dus het moet in de buurt zijn.(?)(!)

09-04-05 / 13:45
We gaan zo de Putsebaan in. Ben benieuwd wat daar is aangezien er al een paar legervoertuigen in gegaan zijn.

09-04-05 / 12:50
Ben er. En Lynx666 is onderweg. Nu maar even uitzoeken wat we gaan doen.

09-04-05 / 11:15
Wilde even melden dat ik over een klein uur richting Huijbergen ga.
Voor foto's kun je op http://log.server8.org/img/ kijken.
pi_26105314
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:00 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Ow, en waarom belt dan niemand de buurvrouw ff op.
Foon nr?
pi_26105335
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:00 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Ow, en waarom belt dan niemand de buurvrouw ff op.
Weet jij het telefoon nummer? .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26105343
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:01 schreef BeJD het volgende:

[..]

Foon nr?
Is te vinden toch, ip adres natrekken. Huisnummer, huisnummertje verderop proberen?
pi_26105359
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:00 schreef Dark_Killah het volgende:
Ow, en waarom belt dan niemand de buurvrouw ff op.
Omdat je dan het telefoonnummer van de buurvrouw nodig hebt ?
pi_26105389
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:02 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Is te vinden toch, ip adres natrekken. Huisnummer, huisnummertje verderop proberen?
Ok als ik je een IP geeft kan jij me de adresgegevens doorgeven?
* BeBJ is nog nooit een http://zoekopnummer.qik.nl tegen gekomen voor IP adressen
pi_26105436
Neej, dan maar hopen dat de provider dat ff voor je doet .
Mjah laat maar dat idee.

Misschien iets met hun emails? Als ze een .nl adres hebben heb je zo het adres iig.
pi_26105440
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:02 schreef Dark_Killah het volgende:
Is te vinden toch, ip adres natrekken.
pi_26105447
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:05 schreef Viperdesign het volgende:

[..]

Lama, ze hebben tiscalli.
  zaterdag 9 april 2005 @ 20:07:11 #154
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26105488
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:02 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Is te vinden toch, ip adres natrekken. Huisnummer, huisnummertje verderop proberen?
als ik jouw Ip na trek, kom ik uit bij je ISP. Niet bij je huis en NEEN.De isp geeft geen adres gegevens vrij

-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26105500
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:06 schreef Dark_Killah het volgende:
Lama, ze hebben tiscalli.
Jup.
pi_26105511
Yvonne's theorie is aannemelijk, maar als we het over een cover up hebben moet de overheid erachter zitten in verband met de politie. Als Ryan en Stali omgelegd zijn door beveiliging en de politie heeft de klacht van de vrouw onder de mat geveegd en de vrouw vervolgens ook het zwijgen opgelegt om alles stil te krijgen zal de overheid daarmee het idee hebben gehad dat het afgelopen was. Maar nu ze weten dat FOK erachter is gekomen, kunnen ze niets anders dan woensdag 'iets' bekendmaken. In dat geval is het onweer in Den Haag woensdag.
  zaterdag 9 april 2005 @ 20:08:07 #157
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26105517
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:05 schreef Dark_Killah het volgende:
Neej, dan maar hopen dat de provider dat ff voor je doet .
Mjah laat maar dat idee.

Misschien iets met hun emails? Als ze een .nl adres hebben heb je zo het adres iig.
via de whois denk niet dat ze die hebben.En provider doet et sowieso niet Privacy e.d

Damn I wish it was so easy dan had ik hedendag een hoop lol gehad
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  zaterdag 9 april 2005 @ 20:08:17 #158
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26105524
Nogmaals, waarom geen speurtocht naar dat hotel waar die auto's stonden?

En nee, ik kan niet gaan zoeken, ik ben aan het werk op dit moment
»» Democracy is so overrated »»
  Moderator zaterdag 9 april 2005 @ 20:08:31 #159
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_26105532
Is hier een insider bij Tiscali?
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_26105563
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:08 schreef Renesite het volgende:
Is hier een insider bij Tiscali?
Jij zou slapen .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  Moderator zaterdag 9 april 2005 @ 20:10:24 #161
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_26105576
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:09 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Jij zou slapen .
Ironie
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_26105578
http://forum.fok.nl/user/history/108835.

Ik kan niks vinden dat lijkt op een straatnaam oid.
Jullie wel?
pi_26105655
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:08 schreef Renesite het volgende:
Is hier een insider bij Tiscali?
Dat is niet eens zo'n gek idee. Kan niemand zich voordoen als Ryan die z'n wachtwoord kwijt is?


Het is het proberen waard.
pi_26105661
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:10 schreef Dark_Killah het volgende:
http://forum.fok.nl/user/history/108835.

Ik kan niks vinden dat lijkt op een straatnaam oid.
Jullie wel?
Alleen dit:
http://forum.fok.nl/topic/681713
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26105673
Je kan er max. een adres mee los krijgen.
Het is het proberen waard niet?
pi_26105702
quote:
Too slow .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26105705
Nog nieuws?
pi_26105716
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:15 schreef juiced het volgende:
Nog nieuws?
Nope, lees het topic.
pi_26105768
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:16 schreef Viperdesign het volgende:
http://webmail.tiscali.nl/mail/main?domain=tiscali.nl&style=tiscali_nld

Gebruikersnaam: Ryan3
Wachtwoord: Succes.
Gebruikersnaam of Wachtwoord ongeldig

Let op:
Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig, controleer of de capslock uit staat.

.

Misschien heeft Stali wel ollie .
  zaterdag 9 april 2005 @ 20:18:11 #172
118671 Major-Geek
Boot up or Shut up!
pi_26105790
ff bijgelezen, maar heb ik iets heel schokkends gemist, zag zosnel nix bijzonders staan.
Just When You Thought It Couldn't Get Any Geekier.
pi_26105821
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:18 schreef Major-Geek het volgende:
ff bijgelezen, maar heb ik iets heel schokkends gemist, zag zosnel nix bijzonders staan.
Vanaf waar ben je begonnen .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 20:20:18 #174
118671 Major-Geek
Boot up or Shut up!
pi_26105840
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:19 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Vanaf waar ben je begonnen .
21/22 maar dat was vanochtend :S gaat weer veeeeeeeels te hard
Just When You Thought It Couldn't Get Any Geekier.
pi_26105848
Iemand zin om een distributed Brutus te maken ofzo?
pi_26105874
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:20 schreef Major-Geek het volgende:

[..]

21/22 maar dat was vanochtend :S gaat weer veeeeeeeels te hard
Op pagina 1 van dit topic staan foto's van de nachtelijke expeditie .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 20:21:23 #177
118671 Major-Geek
Boot up or Shut up!
pi_26105875
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:20 schreef BeJD het volgende:
Iemand zin om een distributed Brutus te maken ofzo?
lol
Just When You Thought It Couldn't Get Any Geekier.
pi_26105917
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:04 schreef BeJD het volgende:
* BeBJ is nog nooit een http://zoekopnummer.qik.nl tegen gekomen voor IP adressen
grappig dat je je eigen nick verkeerd schrijft en de " / me " tag niet gebruikt.
ik insinueer niks
Tenminste houdbaar tot: zie deksel
  zaterdag 9 april 2005 @ 20:23:54 #179
5537 HighLander
Insane in the birdbrain
pi_26105937
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:09 schreef Rolfxx het volgende:
Mjah, die opening hou ík open he. De rest denkt misschien wat anders. Maar de politie bellen..bereik je ook niks mee. die mogen er helaas geen uitspraken over doen
De politie is tot op zekere hoogte verplicht om de burger van gevraagde informatie te voorzien, tenzij er redenen zijn om die achter te houden.
O really? And why would I care?
000000000010000000000/100101101011110100000/011010011111001110001/110100101101010001001/000011000100101011000/ [2/3]
pi_26105946
zeg alsjeblieft zeg.

[ Bericht 88% gewijzigd door yvonne op 09-04-2005 20:42:40 ]
pi_26105957
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:23 schreef showmelove het volgende:

[..]

grappig dat je je eigen nick verkeerd schrijft en de " / me " tag niet gebruikt.
ik insinueer niks
Ik heb nog ff in de FAQ gekeken voor de me tag (ik wist dat die op GoT ook al strange in elkaar zat, maar afaik klopt dat stukje in de FAQ ook niet
pi_26105959
120km op de fiets, 25km op de voeter en een liesbreuk later:

Nothing to report

Wat een kutbos btw.
Geen pit ontdekt. .

En nu ben ik dood en doe ik niks meer
pi_26106005
Heeft er iemand een stream van de uitzending van ongeveer na 22.30?
pi_26106023
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:24 schreef Lynx666 het volgende:
120km op de fiets, 25km op de voeter en een liesbreuk later:

Nothing to report

Wat een kutbos btw.
Geen pit ontdekt. .

En nu ben ik dood en doe ik niks meer
Ach, tis goed voor je conditie .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26106034
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 19:18 schreef IETE het volgende:

[..]

dat is een topic <10 al gechecked,
lees je in
hmm. .heb behoorlijk wat gelezen, maar dit blijbaar gemist
tsja
  zaterdag 9 april 2005 @ 20:28:29 #186
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26106050
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:24 schreef Viperdesign het volgende:
Tiscali ADSL 030-214 9704 regulier tarief

Iemand zin om zich voor te doen als een boze Ryan3 die niet snapt waarom hij niet kan inloggen op z'n mailbox ?
Geen effect, je geeft verkeerde wachtwoord op, ze zullen zijn wachtwoord dan per brief toesturen ivm privacy regelingen.
»» Democracy is so overrated »»
pi_26106061
Vanavond gaat er weer een groepje. Nog ideen waar ik ze heen moet sturen Viper?
Oude meerweg?
  zaterdag 9 april 2005 @ 20:31:08 #188
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26106123
Kan er geen informatie gevonden worden over oude smokkelroutes van Antwerpen naar Nederland toe? De huisjes lijken smokkelhuisjes te zijn namelijk, die zijn in de loop der tijd vast ergens vastgelegd . Dus wie doet zijn jampotbril op en vraagt nerderig aan Ko de Boswachter waar de smokkelroutes liggen ivm een profielwerkstuk geschiedenis?
»» Democracy is so overrated »»
pi_26106134
"Je belt op, ja ik ben verhuisd en me vrouw heeft de administratie gedaan, maar ik het het idee dat er iets is misgegaan. Ik woon nu op de lutjebroekstraat maar ik heb het idee dat het nog op me oude adres staat. Op wel adres staat het?"

Als ze dan vragen wat je oude adres is dan geef je nog een ander adres op.
pi_26106154
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:28 schreef BeJD het volgende:
Vanavond gaat er weer een groepje. Nog ideen waar ik ze heen moet sturen Viper?
Oude meerweg?
Iemand heeft laatst een plaatje gepost waar je kon zien welk gebied al uitgekamd was..
pi_26106166
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:31 schreef BeJD het volgende:
"Je belt op, ja ik ben verhuisd en me vrouw heeft de administratie gedaan, maar ik het het idee dat er iets is misgegaan. Ik woon nu op de lutjebroekstraat maar ik heb het idee dat het nog op me oude adres staat. Op wel adres staat het?"

Als ze dan vragen wat je oude adres is dan geef je nog een ander adres op.
Da's een goeie.
  zaterdag 9 april 2005 @ 20:32:38 #192
114283 bupatH
ondertitel
pi_26106170
tvp
  zaterdag 9 april 2005 @ 20:32:51 #193
21527 Fonkmeistah
Zinloos Geweldig
pi_26106175
Ik vind ryan3 maar een viespeuk hoor.. beetje naieve fokkertjes naar een donker bos lokken..
Zij die willen voorkomen dat je de werkelijke geschiedenis kent, zijn er op uit hem te herhalen.
Do not attempt to think or depression may occur, All sports broadcasts will proceed as normal
pi_26106239
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:32 schreef Fonkmeistah het volgende:
Ik vind ryan3 maar een viespeuk hoor.. beetje naieve fokkertjes naar een donker bos lokken..
Opgefokt .
pi_26106245
Dat was viper idd, maar die is niet bij het meertje geweest he.
pi_26106273
Ik denk dat ik ze maar ff onder de nieuwe meer / oude meerweg laat zoeken.
Of heeft iemand andere ideen?
pi_26106293
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:28 schreef BeJD het volgende:
Vanavond gaat er weer een groepje. Nog ideen waar ik ze heen moet sturen Viper?
Oude meerweg?


Eventuele donkere gedeeltes. Als je daar al 30/40 minuten kan lopen.
pi_26106354
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:32 schreef bupatH het volgende:
tvp
Ik heb je in deze reeks al iets van 10 tvpen zien plaatsen en that's it .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26106379
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:08 schreef Qwea het volgende:

[..]

via de whois denk niet dat ze die hebben.En provider doet et sowieso niet Privacy e.d

Damn I wish it was so easy dan had ik hedendag een hoop lol gehad
Een kinderhand is gauw gevuld he...
  zaterdag 9 april 2005 @ 20:40:16 #200
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26106388
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:31 schreef BeJD het volgende:
"Je belt op, ja ik ben verhuisd en me vrouw heeft de administratie gedaan, maar ik het het idee dat er iets is misgegaan. Ik woon nu op de lutjebroekstraat maar ik heb het idee dat het nog op me oude adres staat. Op wel adres staat het?"

Als ze dan vragen wat je oude adres is dan geef je nog een ander adres op.
Geen kans, op moment dat je een vraag hebt over hoe je bent ingeschreven wordt je doorgeschakeld naar KS en die zijn gesloten. Vervolgens zal klantenservice je postcode/huisnummer van een adres vragen, als je dan een postcode geeft die volledig uit de richting is zal je toch uiteindelijk met een postcode moeten komen die wel klopt (uit het verleden bijvoorbeeld). Kan je die niet geven is de kans groot dat je schriftelijk verder meot
»» Democracy is so overrated »»
pi_26106409
Viper: Oude meerweg / nieuwe meer zijn die 2 laantjes waar de ploeg van gisteren ook is geweest.
zegmaar tussen die 2 plekken van jullie in.
pi_26106436
Ok, heel even tussendoor (ik volg het topic sinds het op de FP is gekomen, heb alles gelezen ).
Anyhow:
In mijn herinnering werd er over een "ven" gesproken, zou het dan niet een idee zijn om ook bij het water op de kaart te kijken, tenminste, daar in de buurt, zeg maar.
Verder bijster weinig te melden eigenlijk.
(nee, kan niet zoeken, ik zit in Zweden)
Ik ben het, de drie musketiers
pi_26106450
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:40 schreef RoelerMF het volgende:

[..]

Geen kans, op moment dat je een vraag hebt over hoe je bent ingeschreven wordt je doorgeschakeld naar KS en die zijn gesloten. Vervolgens zal klantenservice je postcode/huisnummer van een adres vragen, als je dan een postcode geeft die volledig uit de richting is zal je toch uiteindelijk met een postcode moeten komen die wel klopt (uit het verleden bijvoorbeeld). Kan je die niet geven is de kans groot dat je schriftelijk verder meot
Nee heb je, ja kan je krijgen. Je moet nu alleen nog een klantnummer hebben
pi_26106452
Helpdesk is sowieso gesloten.
pi_26106480
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:41 schreef ben.hahlen het volgende:
Ok, heel even tussendoor (ik volg het topic sinds het op de FP is gekomen, heb alles gelezen ).
Anyhow:
In mijn herinnering werd er over een "ven" gesproken, zou het dan niet een idee zijn om ook bij het water op de kaart te kijken, tenminste, daar in de buurt, zeg maar.
Verder bijster weinig te melden eigenlijk.
(nee, kan niet zoeken, ik zit in Zweden)
daar is het team van gisteren half omheengelopen, op http://depit.web-log.nl staat pcies hoe ze zijn gelopen
pi_26106506
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:43 schreef BeJD het volgende:
[..]
daar is het team van gisteren half omheengelopen, op http://depit.web-log.nl staat pcies hoe ze zijn gelopen
Ow, heb ik dat dus net weer gemist
Ik ben het, de drie musketiers
pi_26106573
Jammer dat we geen corrupte admin hebben die het wachtwoord van Ryan3 opzoekt om te kijken of hij toevallig hetzelfde wachtwoord voor z'n mail gebruikt.




Gecodeerd opgeslagen dus.
pi_26106614
Idd viperdesign, dat zou wat zijn .
pi_26106648
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:46 schreef Viperdesign het volgende:
Jammer dat we geen corrupte admin hebben die het wachtwoord van Ryan3 opzoekt om te kijken of hij toevallig hetzelfde wachtwoord voor z'n mail gebruikt.

Zo achterlijk zal die wel niet zijn he...
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 20:48:33 #210
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26106650
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:46 schreef Viperdesign het volgende:
Jammer dat we geen corrupte admin hebben die het wachtwoord van Ryan3 opzoekt om te kijken of hij toevallig hetzelfde wachtwoord voor z'n mail gebruikt.

Get real
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_26106657
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:48 schreef Kjew het volgende:

[..]

Zo achterlijk zal die wel niet zijn he...
......
pi_26106667
hehe, dat is idd een veelgebruikte methode voor dit soort dingen, kunnen we anders de Fok! databaseserver niet hacken
pi_26106693
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:46 schreef Viperdesign het volgende:
Jammer dat we geen corrupte admin hebben die het wachtwoord van Ryan3 opzoekt om te kijken of hij toevallig hetzelfde wachtwoord voor z'n mail gebruikt.

Mss tegen aanbetaling .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26106699
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:49 schreef BeJD het volgende:
hehe, dat is idd een veelgebruikte methode voor dit soort dingen, kunnen we anders de Fok! databaseserver niet hacken
Je bent een dag geregisteerd en je komt nu al met ban-waardige voorstellen...
pi_26106704
Ok storten op Giro 666 o.v.v. "Help Ryan3"
pi_26106713
Wachtwoorden staan encrypted op de server, dus vergeet dat maar. Vind het trouwens wel een beetje ver gaan om zn provider te bellen enzo..privacy, anyone?
pi_26106728
Heeft er vandaag nog iemand met de politie gebeld voor updates?
pi_26106757
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:50 schreef veldmuis het volgende:
Wachtwoorden staan encrypted op de server, dus vergeet dat maar. Vind het trouwens wel een beetje ver gaan om zn provider te bellen enzo..privacy, anyone?
Mjah, misschien is ie wel dood.
Dat lijkt me voorgaan?
pi_26106766
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:50 schreef veldmuis het volgende:
Wachtwoorden staan encrypted op de server, dus vergeet dat maar. Vind het trouwens wel een beetje ver gaan om zn provider te bellen enzo..privacy, anyone?
ik heb ooit op school een NTLM pass van een hash naar een pass kunnen herlijden. Dat doe je met voorgegenereerde tabellen. Afaik is het nog niet eens illigaal ook.
pi_26106800
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:51 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Mjah, misschien is ie wel dood.
Dat lijkt me voorgaan?
Dat is dan een zaak voor de politie, toch?
pi_26106827
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:53 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Dat is dan een zaak voor de politie, toch?
Volgens mij wil die toch niets doorgeven, omdat er niemand hun persoonlijk kent.
pi_26106838
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:51 schreef BeJD het volgende:

[..]

ik heb ooit op school een NTLM pass van een hash naar een pass kunnen herlijden. Dat doe je met voorgegenereerde tabellen. Afaik is het nog niet eens illigaal ook.
Bij stomme wachtwoorden kan het inderdaad.
pi_26106856
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:53 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Dat is dan een zaak voor de politie, toch?
Bel ze op, ik wens je veel succes.


veldmuis: Ja er wordt iemand vermist.
politie: Ja wie dan
veldmuis: ryan3 en stali.
politie: o die!

ofzo?
pi_26106868
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:53 schreef BeJD het volgende:

[..]

Volgens mij wil die toch niets doorgeven, omdat er niemand hun persoonlijk kent.
Mensen die een week vermist zijn, niet op hun werk komen, niet gezien worden, en waarvan de buurvrouw hun kuiken heeft, zullen heus wel gezocht worden.
pi_26106905
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:54 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Bij stomme wachtwoorden kan het inderdaad.
tabellen gingen tot 15 caracter met kleine letters / hoofdletters / tekens / getallen.

Dat is niet simpel hoor
pi_26106916
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:54 schreef Dark_Killah het volgende:
Bel ze op, ik wens je veel succes.


veldmuis: Ja er wordt iemand vermist.
politie: Ja wie dan
veldmuis: ryan3 en stali.
politie: o die!

ofzo?
Heb al eens met de politie gebeld, en zo gaat het nét niet.
  zaterdag 9 april 2005 @ 20:56:37 #227
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26106926
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:42 schreef BeJD het volgende:

[..]

Nee heb je, ja kan je krijgen. Je moet nu alleen nog een klantnummer hebben
Klantennummertjes zijn voor klanten, als je belt hebben ze aan je postcode en huisnummer al voldoende, als die niet kloppen of je wilt weten wat er staat zul je met bankreningennr moeten komen bijvoorbeeld om aan te tonen dat jij het bent

Bron: Ik werk bij een ISP
»» Democracy is so overrated »»
pi_26106938
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:55 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Mensen die een week vermist zijn, niet op hun werk komen, niet gezien worden, en waarvan de buurvrouw hun kuiken heeft, zullen heus wel gezocht worden.
Geven ze denk ik niet door, "vertrouwelijk"
pi_26106948
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:56 schreef Viperdesign het volgende:

[..]

Heb al eens met de politie gebeld, en zo gaat het nét niet.
En ze nemen je serieus als je als enkele knooppunten hebt: Stali & Ryan + bergen op zoom?
Lijkt me niet hoor.
pi_26106966
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:56 schreef RoelerMF het volgende:

[..]

Klantennummertjes zijn voor klanten, als je belt hebben ze aan je postcode en huisnummer al voldoende, als die niet kloppen of je wilt weten wat er staat zul je met bankreningennr moeten komen bijvoorbeeld om aan te tonen dat jij het bent

Bron: Ik werk bij een ISP
Tiscali? maargoed je hebt idd wel gelijk, via de ISP begin je eigenlijk niet veel
pi_26106981
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:56 schreef BeJD het volgende:

[..]

Geven ze denk ik niet door, "vertrouwelijk"
Is het toch ook.
pi_26107003
True veldmuis, je komt er dus niet achter op zo´n manier of het een hoax is of niet
pi_26107075
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:59 schreef BeJD het volgende:
True veldmuis, je komt er dus niet achter op zo´n manier of het een hoax is of niet
Wie weet
pi_26107086
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:59 schreef BeJD het volgende:
True veldmuis, je komt er dus niet achter op zo´n manier of het een hoax is of niet
Klopt. Privacy wordt nogal erg zorgvuldig mee omgegaan in Nederland. En da's eigelijk maar goed ook. .
pi_26107095
De pleepot is gevonden, ik weet niet van wie de info komt maar ik heb wel een vermoeden. Ik upp alles ZSM
pi_26107157
Ehh, dames en heren..: hacken op fokservers wordt absoluut en onmiddellijk gehonoreerd met een user-ban én ip-ban. Plus een melding naar abuse@
Verder is het plaatsen van privé info, of oproepen tot het je uitgeven als een ander teneinde op die wijze achter privé-info te komen ook niet de bedoeling.

Bovendien nogal stom: stel je eens voor dat er idd iets serieus gebeurd is: pogingen van derden om zich als de vermisten voor te doen zullen dan kunnen rekenen op een warme belangstelling van de politie. Niet zo handig dus. Niet doen.
pi_26107166
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:02 schreef BeJD het volgende:
De pleepot is gevonden, ik weet niet van wie de info komt maar ik heb wel een vermoeden. Ik upp alles ZSM
Die pleepot staat in een bos in BoZ, en werd ook herkend door een boswachter daar, aldus Nolius @ Fokradio gisteravond.
pi_26107178
Dat laatste punt .
pi_26107208
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:04 schreef iteejer het volgende:
Plus een melding naar abuse@
Ben ik ff blij dat ik bij Planet zit, die trashen alle mail naar dat adres . Ownee, ik ga niet hacken hoor. Ten eerste omdat de wachtwoorden encrypted op de server staan, ten tweede omdat het niet mag, en ja ten derde dan omdat ik geen idee heb hoe het zou moeten.
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:05:56 #240
82368 abcd-tje
I Wish ...
pi_26107212
Hmmm, het kan makkelijker om te zien of Ryan3 en Stali thuis zijn.
In hun post las ik dat ze de pc uit zouden zetten.

Yvonne hier is administrator, dus zij moet bij een post hun Ip of mask zien staan.

Op dat moment is dat via Dos zo te pingen of een portscanner.

Dan is te zien of hun computer online is of niet
0101101011101011101011010101011101
pi_26107270
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:05 schreef abcd-tje het volgende:
Hmmm, het kan makkelijker om te zien of Ryan3 en Stali thuis zijn.
In hun post las ik dat ze de pc uit zouden zetten.

Yvonne hier is administrator, dus zij moet bij een post hun Ip of mask zien staan.

Op dat moment is dat via Dos zo te pingen of een portscanner.

Dan is te zien of hun computer online is of niet
Whatever. Tegenwoordig heeft bijna elke broadbanduser een router die always-on is, met een firewall die pings blockt, of niet. Dus dat zegt ook niks.
pi_26107283
Die topics gaan hard....maar ik heb me weer helemaal ingelezen. Ik vind het wel spannend
Succes voor de groepjes die vanavond gaan
pi_26107288
Heb net even gebeld, áls er echt twee personen vermist zouden zijn in/om Bergen op Zoom dan had m'n zwager het via via allang gehoord(KLPD).
pi_26107370
Nolius weet toch exact waar het is? Waarom post hij dat dan niet? Hij heeft z'n media-aandacht toch alweer gehad?

Of is hij weer druk aan het werk?
pi_26107386
Hmmm, ik denk zowiezo dat wij het dan ook wel al hadden gehoord.
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:11:19 #246
82368 abcd-tje
I Wish ...
pi_26107416
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:07 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Whatever. Tegenwoordig heeft bijna elke broadbanduser een router die always-on is, met een firewall die pings blockt, of niet. Dus dat zegt ook niks.
Bij de meeste routers moet je dan "ping from wan" inschakelen of uitschakelen.
Bij de nieuwste routers kan dit inderdaad al beter beveiligt zijn.

Maar het is de vraag of ze wel een router hebben.
Uit hun laatste posten begreep ik dat ze maar 1 computer hebben omdat Stali
schreef dat zij eruit ging en Ryan3 kwam inloggen nog eventjes.
0101101011101011101011010101011101
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:11:38 #247
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26107428
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:04 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Die pleepot staat in een bos in BoZ, en werd ook herkend door een boswachter daar, aldus Nolius @ Fokradio gisteravond.
Dat zijn teminste aanwijzingen! Wist de boswachter niet waar de lokatie precies is? Die pot zijn ze tegengekomen toen van de pit aflopen in zuidelijke richting dacht ik om wat buizen te volgen... toch?

[ Bericht 1% gewijzigd door RoelerMF op 09-04-2005 21:12:19 (typo) ]
»» Democracy is so overrated »»
pi_26107459
De pleepot foto´s staan op: http://depit.web-log.nl/
Zsm post ik het ook hier
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:14:29 #249
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26107536
Volgens mij zitten Ryan3, Stali, Buuf, Nolius en Yvonne straks middenin die pit met een enorme spandoek waarop staat "GRAPJE" voor de eerste die de pit vind
»» Democracy is so overrated »»
pi_26107544









Deze foto's?
pi_26107593
Okee de pleepot plus het meertje zijn dus gevonden, ik zal zo ff SMS´en waar de mensen zich bevinden enzo. Zodra ik contact heb horen jullie waar deze foto´s zijn genomen.






  zaterdag 9 april 2005 @ 21:16:52 #252
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26107626
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 20:48 schreef yvonne het volgende:

[..]

Get real
overigens kan een admin toch helemaal geen ww's zien. Alleen maar changen.

right?
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26107627
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:12 schreef BeJD het volgende:
De pleepot foto´s staan op: http://depit.web-log.nl/
Zsm post ik het ook hier
De pleepot stond in het verkeerde bos .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 21:17:02 #254
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26107635
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:14 schreef RoelerMF het volgende:
Volgens mij zitten Ryan3, Stali, Buuf, Nolius en Yvonne straks middenin die pit met een enorme spandoek waarop staat "GRAPJE" voor de eerste die de pit vind
Net of IK buiten kom
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:17:05 #255
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26107638
Door wie zijn de foto's genomen? Erg mooi dat er iets concreets is gevonden!
»» Democracy is so overrated »»
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:17:43 #256
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26107666
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:17 schreef yvonne het volgende:

[..]

Net of IK buiten kom
Jij bent er als hardbord kartonnen model aanwezig
»» Democracy is so overrated »»
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 21:17:46 #257
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26107669
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:16 schreef Qwea het volgende:

[..]

overigens kan een admin toch helemaal geen ww's zien. Alleen maar changen.

right?
Psies, gecodeerd.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_26107689
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:16 schreef Qwea het volgende:
overigens kan een admin toch helemaal geen ww's zien.
Staan gecodeerd opgeslagen.
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:19:16 #259
112639 djayzz
Ideas are bulletproof
pi_26107726
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:16 schreef BeJD het volgende:
Okee de pleepot plus het meertje zijn dus gevonden, ik zal zo ff SMS´en waar de mensen zich bevinden enzo. Zodra ik contact heb horen jullie waar deze foto´s zijn genomen.
[afbeelding]
[afbeelding]
[afbeelding]
[afbeelding]
[afbeelding]
[afbeelding]
[afbeelding]
Zaten Ryan en Stali niet toevallig op die wc?
Vroegah, toen we voor een loempia nog naar Vietnam moesten.
pi_26107741
Foto van Ryan:


Net gevonden foto:


Precies hetzelfde bosje ernaast, precies dezelfde bomen erachter, het is hem!

It's amazing!
pi_26107754
De foto's die Ryan3 gemaakt heeft zijn waarschijnlijk op verschillende locaties genomen. Het is maar een tip.
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:20:17 #262
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26107775
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:18 schreef Viperdesign het volgende:

[..]

Staan gecodeerd opgeslagen.
ja dat zeg ik

(zoiets dan )
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26107785
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:19 schreef DJKoster het volgende:
Foto van Ryan:
[afbeelding]

Net gevonden foto:
[afbeelding]

Precies hetzelfde bosje ernaast, precies dezelfde bomen erachter, het is hem!

It's amazing!
Ik zie geen foto van ryan...
There are times we will remember, there are nights we won't forget.
If we value every moment we will never feel regret.
pi_26107803
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:19 schreef DJKoster het volgende:
Foto van Ryan:
[afbeelding]

Net gevonden foto:
[afbeelding]

Precies hetzelfde bosje ernaast, precies dezelfde bomen erachter, het is hem!

It's amazing!
MAAAAAR, die vent gisteren op de radio vertelde, dat een boswachter de plee van de photo herkende, maar dat er in dat bos verder geen graafwerkzaamheden waren. Dit was in een ander bos het geval. (Dit betekent dus dat Ryan z'n photo's in verschillende bossen heeft gemaakt).
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26107822
Bandwith exceeded djkoster
pi_26107836
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:20 schreef mcintosh het volgende:
[..]
Ik zie geen foto van ryan...
Ff url kopiëren en plakken in het adresvenster..
(*snel dat plaatje ergens anders neerzet*)
pi_26107995
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:20 schreef Zebbie het volgende:

[..]
MAAAAAR, die vent gisteren op de radio vertelde, dat een boswachter de plee van de photo herkende, maar dat er in dat bos verder geen graafwerkzaamheden waren. Dit was in een ander bos het geval. (Dit betekent dus dat Ryan z'n photo's in verschillende bossen heeft gemaakt).
Dus we wachten even op de locatie van die wc en kijken welke andere bossen er in de buurt zijn..
Of die boswachter mag niets zeggen
pi_26108061
We gaan er nu achteraan waar de locatie is.
pi_26108068
Dat is dat hokje idd.
pi_26108102
Ja het is hetzelfde hokje, ze zitten op het goede spoor. Maar nu blijken de foto's in verschillende bossen te zijn genomen
pi_26108122
Lynx666!



Daar hebben we gereden! .

Edit: Dat was die plaats waar ik omgekeerd ben aangezien ik er niet met de motor langs kon. (ipv modderplassen)
pi_26108132
Fok!Tours heeft een nieuwe aanbieding:
Voor slechts 5 euro bieden wij u een voettocht in het geheimzinnige bos aan
pi_26108202
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:29 schreef Viperdesign het volgende:
Lynx666!

[afbeelding]

Daar hebben we gereden! .
Kom je wel een beetje laat mee .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26108214
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:29 schreef Viperdesign het volgende:
Lynx666!

[afbeelding]

Daar hebben we gereden! .
waar? waar? waar? (kaartje graag )
pi_26108274
, nu krijgen we feiten.
pi_26108325
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:34 schreef Dark_Killah het volgende:
, nu krijgen we feiten.
Idd
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:36:19 #277
54830 FunnyValentine
Wat kijk je nou?
pi_26108333
Schiet op!!! Spannend!!!
... Do you know how a lost heart feels - The thought of reminiscing - And how lips that taste of tears - Lose their taste for kissing ...
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:37:05 #278
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26108360
dus het is in verschillende bossen genomen. lekker dan.

koekje erbij?
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26108394
Neej, ik ben liever geil .
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:40:17 #280
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26108472
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:38 schreef Dark_Killah het volgende:
Neej, ik ben liever geil .
weheheh
nieuw topic heb ik overigens al;
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26108501
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:40 schreef Qwea het volgende:

[..]

weheheh
nieuw topic heb ik overigens al;
Ze vliegen als warme broodjes over de toonbank, die topics
pi_26108522
Me lieve mailserver heeft een bij het mailtje bijgevoegde WAV er uit gegooid. Ik ga nu ff kijken of die nog ergens in een mapje staat. Qwea probeert nu contact te krijgen met degene die de foto´s heeft genomen. We proberen iig zsm de locatie te vinden.
pi_26108547
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:40 schreef Qwea het volgende:

[..]

weheheh
nieuw topic heb ik overigens al;
Ja, kon ik ff niet maken. Was aan het baggeren.
pi_26108562
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:41 schreef BeJD het volgende:
Me lieve mailserver heeft een bij het mailtje bijgevoegde WAV er uit gegooid. Ik ga nu ff kijken of die nog ergens in een mapje staat. Qwea probeert nu contact te krijgen met degene die de foto´s heeft genomen. We proberen iig zsm de locatie te vinden.
Spannend!
pi_26108572
Viperdesign, kan je o.a. de punt met het hokje en waar je gekeerd ben (zie foto Ollie) eens aangeven op een kaartje? Is heel nuttig voor toekomstige expedities
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:43:18 #286
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26108575
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:41 schreef BeJD het volgende:
Me lieve mailserver heeft een bij het mailtje bijgevoegde WAV er uit gegooid. Ik ga nu ff kijken of die nog ergens in een mapje staat. Qwea probeert nu contact te krijgen met degene die de foto´s heeft genomen. We proberen iig zsm de locatie te vinden.
Contact gehad.Desbetreffende persoon heeft verteld waar het is.Alleen we moeten het exacter hebben
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26108591
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:32 schreef DJKoster het volgende:
waar? waar? waar? (kaartje graag )
Sorry.



  † In Memoriam † zaterdag 9 april 2005 @ 21:47:13 #288
21290 NorthernStar
Insurgent
pi_26108697
Het is een soort foto-speurtocht geworden.
pi_26108709
Oke, we zitten dus in het GOEDE bos te zoeken en niet her verkeerde bos.
Ik vraag me af hoe het komt dat nolius zegt dat dat hokje in een ander bos staat
pi_26108715
Tering!, laat me nou net opvallen dat waar het gebied waar viperdesign is geweest ik net had uitgerekend dat het daar wel eens kon zijn


edit: oeps, niet dus ...
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:47:50 #291
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26108725
Niet get the picture, maar raad the picture plaats
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:48:35 #292
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26108745
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:47 schreef BeJD het volgende:
Oke, we zitten dus in het GOEDE bos te zoeken en niet her verkeerde bos.
Ik vraag me af hoe het komt dat nolius zegt dat dat hokje in een ander bos staat
Nolius moet je gewoon negeren.Die zwetst uit zn nek

Koekje erbij?
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26108756
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:47 schreef BeJD het volgende:
Oke, we zitten dus in het GOEDE bos te zoeken en niet her verkeerde bos.
Ik vraag me af hoe het komt dat nolius zegt dat dat hokje in een ander bos staat
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:20 schreef Zebbie het volgende:

[..]

MAAAAAR, die vent gisteren op de radio vertelde, dat een boswachter de plee van de photo herkende, maar dat er in dat bos verder geen graafwerkzaamheden waren. Dit was in een ander bos het geval. (Dit betekent dus dat Ryan z'n photo's in verschillende bossen heeft gemaakt).
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:49:09 #294
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26108766
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:42 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Ja, kon ik ff niet maken. Was aan het baggeren.
zoals altijd
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26108773
Waarom worden er geen coördinaten gepost?
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:49:42 #296
74548 Jo0Lz
Lick the box!
pi_26108785
Deel 25 rofl. Die 2 gaan zich helemaal kapot lachen als ze dit terug zien... zo te merken halen we de 30 ook nog wel
Yes we can! | I didn't fail, it's just postponed success.
pi_26108787
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:47 schreef BeJD het volgende:
Ik vraag me af hoe het komt dat nolius zegt dat dat hokje in een ander bos staat
Ik heb zo'n 20km door het bos gereden en ik ben dat hokje niet tegengekomen. Ondenkbaar is het niet.
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:50:02 #298
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26108791
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:50:29 #299
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26108809
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:49 schreef Jo0Lz het volgende:
Deel 25 rofl. Die 2 gaan zich helemaal kapot lachen als ze dit terug zien... zo te merken halen we de 30 ook nog wel
40 moet ook kunnen
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:50:54 #300
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26108822
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:49 schreef its_me_ het volgende:
Waarom worden er geen coördinaten gepost?
die staan als het goed is op de weblog.Op een kaartje daaro
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26108828
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:49 schreef its_me_ het volgende:
Waarom worden er geen coördinaten gepost?
3434$ 2523-NL^^
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')