FOK!forum / Politiek / [AMV] So-called President going batshit crazy - next #263
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 14:34
President
440px-Donald_Trump_August_19%2C_2015_%28cropped%29.jpg
Donald Trump - 250px-Flag_of_New_York.svg.png New York

Vice President
440px-Mike_Pence_by_Gage_Skidmore_6.jpg
Mike Pence - 250px-Flag_of_Indiana.svg.png Indiana

Rex Tillerson - Secretary of State
Mike Pompeo - CIA Director
Andrew Puzder - Secretary of Labor
Scott Pruitt - EPA Administrator
General Jim 'Mad Dog' Mattis - Secretary of Defense
Nikki Haley - US Ambassador to the UN
Michael T. Flynn - National Security Adviser
Ben Carson - Secretary of Housing & Urban Development
Betsy DeVos - Secretary of Education
Stephen Bannon - Chief Strategist
Wilbur Ross - Secretary of Commerce
Reince Priebus - Chief of Staff
Jeff Sessions - Attorney General

Cabinet of Donald Trump
Presidential transition of Donald Trump
Timeline of the presidency of Donald Trump

Hoogtepunten tot nu toe:

20 Januari: Inauguratie van Trump. Een megapixel-foto van dit gebeuren is hier te vinden. In zijn speech was zijn thema 'America First'. De elite van Washington moet het ontgelden, alle macht moet over naar... the peeoo-ple. Volledige transcriptie van de speech is hier te vinden.

21 Januari: In Sean Spicers (persvoorlichter) eerste persconferentie haalt hij namens Trump fel uit naar de media, die berichtten over onjuiste toeschouwersaantallen. Het optreden verbijstert de daar aanwezige pers, aangezien foto's duidelijk aangeven dat er minder toeschouwers waren dan 2009 Obama 2009 Later introduceerde Kellyanne Connoway (campagnemanager) een nieuwe term, namelijk Alternative Facts.

23 Januari: Trump tekent drie executive orders:
- de VS trekken zich terug uit de TPP;
- de Mexico City policy wordt hersteld - hiermee mogen organisaties die federaal geld ontvangen geen abortus uitvoeren of promoten in andere landen;
- de federale overheid neemt geen mensen meer in dienst afgezien van enkele selecte afdelingen.

24 Januari: Een executive order wordt getekend om de Keystone XL en Dakota Access oliepijpleidingen door te kunnen laten gaan. Nikki Haley krijgt het groene licht van de senaat als ambassadeur voor de VN.

25 Januari: Trump tekent een executive order om een muur tussen de VS en Mexico te bouwen.

26 Januari: De Mexicaanse president, Enrique Peña Nieto, zegt een meeting af met Trump. Sean Spicer deelt mede dat er mogelijk een importheffing van 20% komt op Mexicaanse goederen als zij de muur die Trump had beloofd niet gaan betalen.

27 Januari: Trump en Peña Nieto spreken elkaar telefonisch over de onderlinge verstandhouding tussen de VS en Mexico. Hij tekent twee executive orders. In de eerste executive order staat dat het accepteren van vluchtelingen voor 120 dagen opgeschort wordt en burgers van Irak, Iran, Libië, Somalië, Sudan, Syrië en Jemen voor 90 dagen lang de toegang tot de VS geweigerd moet worden. De Britse premier, Theresa May, maakt een staatsbezoek aan de VS.

28 Januari: Trump belt met Merkel, Poetin en Hollande en spreekt met hen over de aanpak van het internationale terrorisme, de NAVO (met Merkel) en over protectionisme (met Hollande).

29 Januari: Protesten tegen "moslimban" van Trump houden aan. Trump wordt kwalijk genomen dat hij de Joden niet heeft genoemd in zijn statement op International Holocaust Remembrance Day.

30 Januari: Waarnemend minister van justitie Sally Yates wordt ontslagen nadat ze weigert om de immigratiestop te verdedigen.

30 Januari: Meerdere kabinetsbemoemingen zijn doorgezet zonder dat de Democraten er over gestemd hebben.

1 Februari: Donald Trump gooit boos de telefoon op de haak als ie te horen krijgt van de Australische president Malcolm Turnbull dat een eerder gesloten deal inhoudt dat de VS 1250 vluchtelingen moet opvangen.

3 Februari: Wetgeving wordt ingevoerd, waardoor banken en andere financiële instellingen aan minder restricties gebonden zijn.

4 Februari: Een federale rechter uit de staat Washington wordt via Twitter door Trump uitgemaakt voor een fake judge. Deze draait een decreet terug, waardoor mensen uit de 7 landen weer welkom zijn in de VS.

5 Februari: Trump waarschuwt dat als er een aanslag plaats vindt het de schuld van de rechter en van de rechtspraak is. De United States Court of Appeals for the Ninth Circuit wijst het verzoek van de regering af om de blokkade van de immigratiestop per direct terug te draaien. Trump spreekt met de secretaris-generaal van de NAVO en de premier van Nieuw Zeeland.

6 Februari: Trump tweet weer, ditmaal wederom over Fake News. Negatieve peilingen zouden Fake News zijn, net als de verkiezingspeilingen op CNN, ABC en NBC. De Justice Department vraagt de The United States Court of Appeals for the Ninth Circuit om de immigratiestop toe te staan.

7 Februari: Controversiele kandidaat DeVos wordt na een stemming van 51-50 benoemd tot Minister van Onderwijs.

8 Februari: Controversiele kandidaat Sessions wordt na een stemming van 52-47 benoemd tot Minister van Justitie. De positie van hoofd van de Raad van Economisch Adviseurs wordt afgeschaft. Hoofd National Intelligence en hoofd CIA komen in het kabinet.

9 Februari: Trump tekent een aantal executive orders: "Task Force on Crime Reduction and Public Safety", "Preventing Violence Against Federal, State, Tribal, and Local Law Enforcement Officers" en "Enforcing Federal Law with Respect to Transnational Criminal Organizations and Preventing International Trafficking". National Security Advisor Flynn komt in opspraak nadat bleek dat hij de sancties tegen Rusland met de Russen besproken heeft voordat hij benoemd is, wat mogelijk een overtreding is van de Logan Act. Kellyanne Conway komt in opspraak nadat ze in haar functie adverteert voor spulletjes die de dochter van Trump verkoopt.

10 Februari: Tom Price benoemd als HHS Secretary. Op hem rust de taak iets aan de ACA (Obamacare) te gaan doen.

10 - 12 Februari: Japanse premier Abe op staatsbezoek. Met bizar lange handdruk van Trump, met de bedoeling te intimideren. Verder slechts lof van Trump over Abe.

12 Februari: Senior Advisor Stephen Miller spreekt namens Trump in verschillende tv-programma's over de "ban" en wat The White House daarmee van plan is na de laatste nederlaag in de rechtszaal.

13 Februari: Trudeau op staatsbezoek in de VS. Hij weerstaat de intimidatie-handdruk van Trump. Verder ontvangen Trump en Ivanka Amerikaanse en Canadese zakenvrouwen. Tenslotte tot op heden alleen redelijk nette tweets (zou die telefoon dan toch?).

14 Februari: Flynn had te vroeg en teveel met Rusland gesproken en en had daarom besloten dat het beter zou zijn als hij eieren voor zijn geld zou kiezen.

15 Februari: Trump heeft iets te lang op rechtse sites rondgehangen gisteravond en begint zijn dag met een rondje beschuldigingen aan Clinton, Obama, de pers en de veiligheidsdiensten.
Mystikvmwoensdag 15 februari 2017 @ 14:34
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:29 schreef antiderivative het volgende:
ik moet overigens wel lachen om al liberals die aan het hopen zijn op een Trump verwijdering uit het witte huis.......om vervolgens in de handen van Pence te vallen. Over slechter af zijn gesproken _O-
Wat ik eerder al zei, de kans op een Republikeinse mafketel met gristenovertuigingen als president is er zo'n beetje elke 4 jaar. Dat is nog altijd beter dan iemand die incompetent is, niet genegen zich aan democratische grondrechten te houden, die misschien wel diepgaande connecties heeft met een gezamenlijke vijand en die daarnaast omringd wordt door mensen die democratische instituties het liefst ten val zouden brengen.

Dus nee, je kunt niet zeggen dat we slechter af gaan zijn.
Refragmentalwoensdag 15 februari 2017 @ 14:35
Whoops! :D

SPOILER
qi5Ctb0.jpg


[ Bericht 26% gewijzigd door Hexagon op 15-02-2017 14:58:41 ]
Whiskers2009woensdag 15 februari 2017 @ 14:35
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:30 schreef Blik het volgende: [..] Hij probeert het te spinnen, maar op een hele slechte incompetente manier. :')
Hij is dom om zich heen aan het slaan. Niemand trapt er in. Maakt en passant wel vijanden bij organisaties die je niet als vijand wil hebben. Well done mr Trump! ^O^
Dagonetwoensdag 15 februari 2017 @ 14:36
Russia Questions Mount for Trump White House Reeling From Flynn Fallout

Steeds meer Republikeinen beginnen het schip te verlaten.
Eyjafjallajoekullwoensdag 15 februari 2017 @ 14:36
quote:
Was Obama slecht bezig omdat het foute boel is, met Rusland zulke afspraken maken, of is Trump goed bezig omdat Obama het ook deed?
SureD1woensdag 15 februari 2017 @ 14:37
Ik kan mobiel niet quoten uit een gesloten topic

@whiskers2009: ik riep straks dat Kellyanne voor het weekend weg is.

@PippenScottie: hij zegt idd met zoveel woorden dat de aantijgingen waar zijn.

Op twitter zie je inmiddels de iconische foto van Tricky Dick bij Marine 1 langskomen met dat oranje hoofd er op geshopt...
_-_ratjetoe_-_woensdag 15 februari 2017 @ 14:38
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:34 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

Wat ik eerder al zei, de kans op een Republikeinse mafketel met gristenovertuigingen als president is er zo'n beetje elke 4 jaar. Dat is nog altijd beter dan iemand die incompetent is, niet genegen zich aan democratische grondrechten te houden, die misschien wel diepgaande connecties heeft met een gezamenlijke vijand en die daarnaast omringd wordt door mensen die democratische instituties het liefst ten val zouden brengen.

Dus nee, je kunt niet zeggen dat we slechter af gaan zijn.
Iemand die incompetent is zal ook vrij weinig bereiken, waardoor er grosso modo minder van het (conservatieve) gedachtegoed wordt doorgevoerd.

Nu heeft Trump het zichzelf bijvoorbeeld onmogelijk gemaakt Rusland te matsen. Elke deal met Rusland komt onder een gigantisch vergrootglas te liggen. Als hij competent was geweest, en zich had omringd met competente mensen, hadden ze dit prima achter de schermen kunnen houden en wel de vrijheid gehad om deals te maken met Rusland.
SureD1woensdag 15 februari 2017 @ 14:38
quote:
2s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:36 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Was Obama slecht bezig omdat het foute boel is, met Rusland zulke afspraken maken, of is Trump goed bezig omdat Obama het ook deed?
Scroll the troll..
crystal_methwoensdag 15 februari 2017 @ 14:39
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:33 schreef PippenScottie het volgende:
Geeft Trump in zijn tweets eigenlijk niet aan dat de informatie over de contacten met Rusland feitelijk waar zijn? Hij zegt niet dat het 'fake intelligence' is.

Zo ja, bedankt voor het jezelf in je voet schieten, Donald!
Als je denkt dat Trump's tweets betrouwbare bronnen voor feitelijke informatie zijn, dan zou ik een dokter raadplegen...
L3gendwoensdag 15 februari 2017 @ 14:40
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:29 schreef antiderivative het volgende:
ik moet overigens wel lachen om al liberals die aan het hopen zijn op een Trump verwijdering uit het witte huis.......om vervolgens in de handen van Pence te vallen. Over slechter af zijn gesproken _O-
Ja, ik heb liever 4 jaar Pence of elk establishment republikein dan 4 jaar Trump. Trump is gewoon incompetent en heeft geen idee wat die doet. Trump heeft in minder dan 1 maand al een grote bende van gemaakt en zit openlijk te heulen met Poetin
Ludachristwoensdag 15 februari 2017 @ 14:40
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:35 schreef Refragmental het volgende:
Whoops! :D

[ afbeelding ]
Obama was in 2012 al president, nietwaar?
Refragmentalwoensdag 15 februari 2017 @ 14:41
quote:
2s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:36 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Was Obama slecht bezig omdat het foute boel is, met Rusland zulke afspraken maken, of is Trump goed bezig omdat Obama het ook deed?
Het is vooral de hypocrisie die nu bij veel mensen speelt.
Whiskers2009woensdag 15 februari 2017 @ 14:42
En deze nog even in de herhaling:
Mika Brzezinski Firmly Says Conway Will No Longer Be Booked on Morning Joe: ‘She’s Not Credible Anymore’

http://www.mediaite.com/o(...)ot-credible-anymore/
Dagonetwoensdag 15 februari 2017 @ 14:42
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:35 schreef Refragmental het volgende:
Whoops! :D

[ afbeelding ]
Zittende president zegt dat hij na een herverkiezing meer ruimte heeft om te manoeuvreren is toch heel wat anders dan iemand die nog geen enkele functie bekleedt en tegen het beleid van de regering ingaat.

Maar leuk geprobeerd.
Eyjafjallajoekullwoensdag 15 februari 2017 @ 14:42
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:41 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Het is vooral de hypocrisie die nu bij veel mensen speelt.
Hypocrisie welke kant op? Dat was mijn vraag. Dat wat Trump doet eigenlijk prima moet zijn omdat Obama het ook doet, of dat Obama eigenlijk fout zat (en dus Trump nu ook)
Dagonetwoensdag 15 februari 2017 @ 14:43
quote:
11s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:40 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Obama was in 2012 al president, nietwaar?
WRONG! LIES! SAD! LOSER PRESIDENT! WEAK!
xpompompomxwoensdag 15 februari 2017 @ 14:43
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:35 schreef Refragmental het volgende:
Whoops! :D

[ afbeelding ]
De NYT liegt toch?
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 14:44
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:39 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Als je denkt dat Trump's tweets betrouwbare bronnen voor feitelijke informatie zijn, dan zou ik een dokter raadplegen...
De ninth district court of appeal heeft oa Trumps tweets gebruikt als basis voor het in stand houden van de uitspraak dat Trumps immigration ban moet worden opgeschort.

Dit is een officieel communicatiekanaal en deze tweets hebben net zoveel waarde als een toespraak of een persconferentie.
En de tweets kunnen tegen hem gebruikt worden mocht het tot een federaal onderzoek komen.
Ludachristwoensdag 15 februari 2017 @ 14:44
quote:
2s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:42 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Hypocrisie welke kant op? Dat was mijn vraag. Dat wat Trump doet eigenlijk prima moet zijn omdat Obama het ook doet, of dat Obama eigenlijk fout zat (en dus Trump nu ook)
Tevens vraag ik me af of dit betekent dat Obama toch wel goede banden met Rusland probeerde te onderhouden?
Mystikvmwoensdag 15 februari 2017 @ 14:44
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:38 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Iemand die incompetent is zal ook vrij weinig bereiken, waardoor er grosso modo minder van het (conservatieve) gedachtegoed wordt doorgevoerd.

Nu heeft Trump het zichzelf bijvoorbeeld onmogelijk gemaakt Rusland te matsen. Elke deal met Rusland komt onder een gigantisch vergrootglas te liggen. Als hij competent was geweest, en zich had omringd met competente mensen, hadden ze dit prima achter de schermen kunnen houden en wel de vrijheid gehad om deals te maken met Rusland.
Incompetentie is ook vooral een probleem wanneer het crisis is.
DustPuppywoensdag 15 februari 2017 @ 14:48
quote:
2s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:36 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Was Obama slecht bezig omdat het foute boel is, met Rusland zulke afspraken maken, of is Trump goed bezig omdat Obama het ook deed?
Wat je blijkbaar vergeet is dat Obama dit mocht omdat ie op dat moment president was.

Op het moment dat Flynn dit deed was hij gewoon een burger en geen onderdeel van de regering.
Whiskers2009woensdag 15 februari 2017 @ 14:48
LOL! https://mobile.twitter.co(...)s/831854033757417472

Hij krijgt op Twitter trouwens wel meer recht terug in zijn gezicht gesmeten. Vermakelijk wel :)
SureD1woensdag 15 februari 2017 @ 14:50
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:44 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

De ninth district court of appeal heeft oa Trumps tweets gebruikt als basis voor het in stand houden van de uitspraak dat Trumps immigration ban moet worden opgeschort.

Dit is een officieel communicatiekanaal en deze tweets hebben net zoveel waarde als een toespraak of een persconferentie.
En de tweets kunnen tegen hem gebruikt worden mocht het tot een federaal onderzoek komen.
Dit... uitlatingen van een Staatshoofd of een regeringsleider hebben ook in het internationale recht betekenis...
Nibb-itwoensdag 15 februari 2017 @ 14:51
samagreene twitterde op woensdag 15-02-2017 om 13:27:52 Trump's first law: Exxon et al no longer have to declare their payments to foreign governments. Priorities. https://t.co/qPHCd242qr reageer retweet
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 14:52
quote:
6s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:51 schreef Nibb-it het volgende:
samagreene twitterde op woensdag 15-02-2017 om 13:27:52 Trump's first law: Exxon et al no longer have to declare their payments to foreign governments. Priorities. https://t.co/qPHCd242qr reageer retweet
Ja, beter nog, ze hoeven niet langer hun omkopingen op te geven.
Monolithwoensdag 15 februari 2017 @ 14:53
Ik heb lang gedacht dat je met Pence veel gristenconservatief in huis haalde waardoor het alleen maar erger werd. Ik denk nog steeds dat het met Pence veel erger gaat worden, maar dan vooral omdat ik die wel capabel acht.
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 14:54
quote:
6s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:51 schreef Nibb-it het volgende:
samagreene twitterde op woensdag 15-02-2017 om 13:27:52 Trump's first law: Exxon et al no longer have to declare their payments to foreign governments. Priorities. https://t.co/qPHCd242qr reageer retweet
Quick reminder.. Oud-Exxon topman Rex Tillerson is minister van buitenlandse zaken.
En een vriend van Poetin.

a-timeline-of-rex-tillersons-relationship-with-russian-president-vladimir-putin.jpg
sachawoensdag 15 februari 2017 @ 14:54
en meneer Trump maar elke nacht bedenken wat hij nu weer zal tweeten om afgezet te worden, die man moet onderhand radeloos zijn :Y
Reyawoensdag 15 februari 2017 @ 14:55
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:53 schreef Monolith het volgende:
Ik heb lang gedacht dat je met Pence veel gristenconservatief in huis haalde waardoor het alleen maar erger werd. Ik denk nog steeds dat het met Pence veel erger gaat worden, maar dan vooral omdat ik die wel capabel acht.
Ja, maar er moet nog veel gebeuren voordat het scenario dat Pence daadwerkelijk aan de macht komt echt dichtbij is.
crystal_methwoensdag 15 februari 2017 @ 14:55
Moeilijk te vatten dat mensen nog geloven in een voor Putin werkende Trump, na hun telefoongesprek:
quote:
When Putin raised the possibility of extending the 2010 treaty, known as New START, Trump paused to ask his aides in an aside what the treaty was, these sources said.

Trump then told Putin the treaty was one of several bad deals negotiated by the Obama administration, saying that New START favored Russia. Trump also talked about his own popularity, the sources said.
Ironisch dat men Trump wil impeachen voor banden met de Russen, terwijl de Russen waarschijnlijk ook op een impeachment van Trump hopen.
Mystikvmwoensdag 15 februari 2017 @ 14:56
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:55 schreef crystal_meth het volgende:
Moeilijk te vatten dat mensen nog geloven in een voor Putin werkende Trump, na hun telefoongesprek:

[..]

Ironisch dat men Trump wil impeachen voor banden met de Russen, terwijl de Russen waarschijnlijk ook op een impeachment van Trump hopen.
Waarom?
Hexagonwoensdag 15 februari 2017 @ 14:56
quote:
2s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:55 schreef Reya het volgende:

[..]

Ja, maar er moet nog veel gebeuren voordat het scenario dat Pence daadwerkelijk aan de macht komt echt dichtbij is.
Als hij niet in de val van Trump wordt meegesleurd
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 14:57
quote:
6s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:54 schreef sacha het volgende:
en meneer Trump maar elke nacht bedenken wat hij nu weer zal tweeten om afgezet te worden, die man moet onderhand radeloos zijn :Y
Ik ga een gehandicapte reporter belachelijk maken. Shit, werkt niet.
Ik, dienstweigeraar, ga zeggen dat McCain geen oorlogsheld is omdat hij gevangen is genomen. Shit, werkt niet.
Ik ga ruzie maken met de ouders van een omgekomen militair. Shit, werkt niet.
Ik ga het Amerikaanse volk vertellen dat ze een sekstape moeten kijken van een voormalig Miss Universe. Shit, werkt niet.
Het nieuws komt naar buiten dat ik al twintig jaar geen belasting getaal. Shit, werkt niet.

Het gaat gewoon niet lukken met dit volk.
Whiskers2009woensdag 15 februari 2017 @ 14:57
https://mobile.twitter.co(...)s/831854149499252737
Als dit waar is staat hij nog meer voor aap dan hij al deed.
Reyawoensdag 15 februari 2017 @ 14:58
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:57 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Ik ga een gehandicapte reporter belachelijk maken. Shit, werkt niet.
Ik, dienstweigeraar, ga zeggen dat McCain geen oorlogsheld is omdat hij gevangen is genomen. Shit, werkt niet.
Ik ga ruzie maken met de ouders van een omgekomen militair. Shit, werkt niet.
Ik ga het Amerikaanse volk vertellen dat ze een sekstape moeten kijken van een voormalig Miss Universe. Shit, werkt niet.
Het nieuws komt naar buiten dat ik al twintig jaar geen belasting getaal. Shit, werkt niet.

Het gaat gewoon niet lukken met dit volk.
Hij kan nog altijd zeggen dat hij tegen het Tweede Amendement is.
Whiskers2009woensdag 15 februari 2017 @ 14:58
quote:
6s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:51 schreef Nibb-it het volgende:
samagreene twitterde op woensdag 15-02-2017 om 13:27:52 Trump's first law: Exxon et al no longer have to declare their payments to foreign governments. Priorities. https://t.co/qPHCd242qr reageer retweet
Bizar. Ook de inhoud van die wet.
Eyjafjallajoekullwoensdag 15 februari 2017 @ 14:58
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:57 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Ik ga een gehandicapte reporter belachelijk maken. Shit, werkt niet.
Ik, dienstweigeraar, ga zeggen dat McCain geen oorlogsheld is omdat hij gevangen is genomen. Shit, werkt niet.
Ik ga ruzie maken met de ouders van een omgekomen militair. Shit, werkt niet.
Ik ga het Amerikaanse volk vertellen dat ze een sekstape moeten kijken van een voormalig Miss Universe. Shit, werkt niet.
Het nieuws komt naar buiten dat ik al twintig jaar geen belasting getaal. Shit, werkt niet.

Het gaat gewoon niet lukken met dit volk.
Morgen gaat Trump het proberen in het bijzijn van de pers in de oval office

b_dEH_.gif
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 15:00
quote:
9s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:58 schreef Reya het volgende:

[..]

Hij kan nog altijd zeggen dat hij tegen het Tweede Amendement is.
Ja inderdaad. Of pro-choice zijn.
Dat zijn denk ik de enige twee zaken die er voor veel kiezers toe doen.
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 15:03
Hoe lang denken jullie dat het nog duurt voor de eerste republikeinen gaan zeggen dat Trump eigenlijk een democraat is?

Ik geef het nog een week.
Ludachristwoensdag 15 februari 2017 @ 15:03
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 15:00 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Ja inderdaad. Of pro-choice zijn.
Dat zijn denk ik de enige twee zaken die er voor veel kiezers toe doen.
Dan vergeet je de meest duidelijke optie: hij kan zeggen dat moslims hartstikke vriendelijke mensen zijn en dat hij een miljoen vluchtelingen wil opnemen.
Nibb-itwoensdag 15 februari 2017 @ 15:04
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 15:03 schreef PippenScottie het volgende:
Hoe lang denken jullie dat het nog duurt voor de eerste republikeinen gaan zeggen dat Trump eigenlijk een democraat is?

Ik geef het nog een week.
blakehounshell twitterde op woensdag 15-02-2017 om 14:47:15 Paul Ryan referring to himself as a "Russia hawk" on TV this morning. Distancing? reageer retweet
Tja.
Monolithwoensdag 15 februari 2017 @ 15:05
quote:
2s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:55 schreef Reya het volgende:

[..]

Ja, maar er moet nog veel gebeuren voordat het scenario dat Pence daadwerkelijk aan de macht komt echt dichtbij is.
Dat heb ik zelf ook al meermaals aangegeven, maar het ging mij meer om de claim dat Pence inhoudelijk nog een nog veel slechtere keuze zou zijn dan Trump.
Een impeachment is in mijn ogen nog wel heel vergezocht. Een ietwat bipartisan impeachment had er volgens mij in de geschiedenis alleen kunnen komen als Nixon niet de eer aan zichzelf had gehouden en zelfs daar stemde in de commissies het meerendeel van de Republikeinen nog gewoon tegen.
#ANONIEMwoensdag 15 februari 2017 @ 15:05

Dit is trouwens wel erg mooi _O_
SureD1woensdag 15 februari 2017 @ 15:06
quote:
6s.gif Op woensdag 15 februari 2017 15:04 schreef Nibb-it het volgende:

[..]

blakehounshell twitterde op woensdag 15-02-2017 om 14:47:15 Paul Ryan referring to himself as a "Russia hawk" on TV this morning. Distancing? reageer retweet
Tja.
Ryan en hawk in dezelfde zin is wel grappig :D
#ANONIEMwoensdag 15 februari 2017 @ 15:07
BraddJaffy twitterde op woensdag 15-02-2017 om 14:37:36 Paul Ryan just said on MSNBC that if Russia sanctions were watered down, he would support codifying them reageer retweet


[ Bericht 80% gewijzigd door #ANONIEM op 15-02-2017 15:07:18 ]
Reyawoensdag 15 februari 2017 @ 15:08
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 15:05 schreef Monolith het volgende:

[..]

Dat heb ik zelf ook al meermaals aangegeven, maar het ging mij meer om de claim dat Pence inhoudelijk nog een nog veel slechtere keuze zou zijn dan Trump.
Een impeachment is in mijn ogen nog wel heel vergezocht. Een ietwat bipartisan impeachment had er volgens mij in de geschiedenis alleen kunnen komen als Nixon niet de eer aan zichzelf had gehouden en zelfs daar stemde in de commissies het meerendeel van de Republikeinen nog gewoon tegen.
Ja, alhoewel het op het laatst wel duidelijk was dat die brede steun voor impeachment er zou komen. Als hij nog impopulairder wordt, lijkt een poging to impeachment best waarschijnlijk, vooral omdat je er veel publiciteit mee kan pakken en omdat het politiek opportuun is om iemand die op de grond ligt nog wat extra trappen te geven. Een geslaagde impeachment is inderdaad in elke situatie erg implausibel.
klappernootopreiswoensdag 15 februari 2017 @ 15:09
quote:
15 Februari: Trump heeft iets te lang op rechtse sites rondgehangen gisteravond en begint zijn dag met een rondje beschuldigingen aan Clinton, Obama, de pers en de veiligheidsdiensten.
daarbij vergetend dat hijzelf de veroorzaker van deze chaos is. Je kunt Obama niet verwijten dat hij een val heeft gezet waar Trump blindelings in is getrapt. En nog vóór de inauguratie. Vandaar dat Obama er zo vermaakt bij stond op het bordes van het witte huis. Wat Trump ook blaat en schreeuwt; HIJ is nu verantwoordelijk voor die veiligheidsdienst, hij heeft het witte huis helemaal schoongeveegd voor hij zijn intrek nam, dus als er een lek is heeft hij dit zelf gedaan.
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 15:09
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 15:06 schreef SureD1 het volgende:

[..]

Ryan en hawk in dezelfde zin is wel grappig :D
Paul Ryan zei gisteren nog dat hij een verder onderzoek naar banden tussen het witte huis en Rusland niet nodig vond, omdat.. niet lachen nu.. 'er nog niet genoeg informatie was'. :N

http://www.usatoday.com/s(...)estigation/97889998/
klappernootopreiswoensdag 15 februari 2017 @ 15:12
quote:
2s.gif Op woensdag 15 februari 2017 15:08 schreef Reya het volgende:

[..]

Ja, alhoewel het op het laatst wel duidelijk was dat die brede steun voor impeachment er zou komen. Als hij nog impopulairder wordt, lijkt een poging to impeachment best waarschijnlijk, vooral omdat je er veel publiciteit mee kan pakken en omdat het politiek opportuun is om iemand die op de grond ligt nog wat extra trappen te geven. Een geslaagde impeachment is inderdaad in elke situatie erg implausibel.
Dit is de reden waarom de democraten zich zo lang op de vlakte hebben gehouden. Nu ruiken ze bloed en nemen actie, maar wel met mate en op onafhankelijke methode..
Whiskers2009woensdag 15 februari 2017 @ 15:16
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 15:09 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Paul Ryan zei gisteren nog dat hij een verder onderzoek naar banden tussen het witte huis en Rusland niet nodig vond, omdat.. niet lachen nu.. 'er nog niet genoeg informatie was'. :N

http://www.usatoday.com/s(...)estigation/97889998/
Geen onderzoek omdat er nog niet genoeg informatie is. Die is idd heel sterk ja _O-
Sorry, toch gelachen..
remlofwoensdag 15 februari 2017 @ 15:22
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 15:16 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Geen onderzoek omdat er nog niet genoeg informatie is. Die is idd heel sterk ja _O-
Sorry, toch gelachen..
Straks als Paul Ryan president is omdat zowel Trump als z'n vp kniediep in de Russische shit zitten kan je nog harder lachen.
Perrinwoensdag 15 februari 2017 @ 15:24
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 15:09 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Paul Ryan zei gisteren nog dat hij een verder onderzoek naar banden tussen het witte huis en Rusland niet nodig vond, omdat.. niet lachen nu.. 'er nog niet genoeg informatie was'. :N

http://www.usatoday.com/s(...)estigation/97889998/
Iedereen weet dat je pas onderzoek gaat doen als je alle informatie beschikbaar hebt :{w
klappernootopreiswoensdag 15 februari 2017 @ 15:24
quote:
7s.gif Op woensdag 15 februari 2017 15:22 schreef remlof het volgende:

[..]

Straks als Paul Ryan president is omdat zowel Trump als z'n vp kniediep in de Russische shit zitten kan je nog harder lachen.
Ik heb liever Ryan dan die enge Pence.
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 15:25
quote:
10s.gif Op woensdag 15 februari 2017 15:24 schreef klappernootopreis het volgende:

[..]

Ik heb liever Ryan dan die enge Pence.
Oh, Ryan is ook plenty eng, hoor. Maar inderdaad wel een iets meer mainstream eng ipv onberekenbaar danwel een gristen fundamentalist.
klappernootopreiswoensdag 15 februari 2017 @ 15:29
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 15:25 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Oh, Ryan is ook plenty eng, hoor. Maar inderdaad wel een iets meer mainstream eng ipv onberekenbaar danwel een gristen fundamentalist.
buigbaar dus.
_-_ratjetoe_-_woensdag 15 februari 2017 @ 15:37
Tja, engheid... Bush was niet zo eng maar die wist er een flink potje gebakken peren van te maken.
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 15:45
Hij is wel weer bezig op twitter zeg. De paranoia druipt er vanaf. Had die man nou echt het idee dat het een leuke baan was die hij wel even zou gaan doen?
crystal_methwoensdag 15 februari 2017 @ 15:45
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:56 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

Waarom?
Trump heeft Rusland niets te bieden. Enkel een president die gezien wordt als duidelijk anti-Russisch is in staat om deals met de Russen te sluiten of de sancties op te heffen. Trump's pro-russische uitspraken hebben dat onmogelijk gemaakt, hij kan geen pro-Russisch beleid voeren omdat het congres dat niet zou toelaten. Zoals reeds gezegd, de sancties zullen niet verdwijnen, en in Oekraine kan ie niet minder doen dan Obama, want Obama deed niets. Blijft ontwapening over, en daar is Trump duidelijk "America First": hij wil het defensiebudget flink verhogen, hij is het type dat zal kiezen voor meer wapens, en voor de ontwikkeling van nieuwe wapens. Er moet ook beslist worden over het nucleaire wapenarsenaal, welke optie men kiest: refurbish, reuse, replace. Trump zou waarschijnlijk voor replace kiezen. Rusland heeft het geld niet voor een nieuwe wapenwedloop.

Vergeet niet wat vorig jaar de conclusie was: Het doel van de Russen was "to undermine US faith in the democratic process". Wat kan je meer wensen dan een impeachment van trump? Dat heeft enorme propagandawaarde voor het Kremlin: "CIA regime change in eigen land", "democratie zolang de kiezers op de juiste kandidaat stemmen", etc...
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 15:48
Deze tweet:

realDonaldTrump twitterde op woensdag 15-02-2017 om 13:28:37 Thank you to Eli Lake of The Bloomberg View - "The NSA & FBI...should not interfere in our politics...and is" Very serious situation for USA reageer retweet
verwijst naar dit artikel:

https://www.bloomberg.com(...)ion-of-michael-flynn

waarin de quote van Trumps tweet helemaal niet voorkomt en dat eindigt met:

quote:
In the end, it was Trump's decision to cut Flynn loose. In doing this he caved in to his political and bureaucratic opposition. Nunes told me Monday night that this will not end well. "First it's Flynn, next it will be Kellyanne Conway, then it will be Steve Bannon, then it will be Reince Priebus," he said. Put another way, Flynn is only the appetizer. Trump is the entree.
Je verzint het niet. :N
Dagonetwoensdag 15 februari 2017 @ 15:52
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 15:48 schreef PippenScottie het volgende:
Deze tweet:

realDonaldTrump twitterde op woensdag 15-02-2017 om 13:28:37 Thank you to Eli Lake of The Bloomberg View - "The NSA & FBI...should not interfere in our politics...and is" Very serious situation for USA reageer retweet
verwijst naar dit artikel:

https://www.bloomberg.com(...)ion-of-michael-flynn

waarin de quote van Trumps tweet helemaal niet voorkomt en dat eindigt met:

[..]

Je verzint het niet. :N
Ach, laatst quotete hij ook al triomfantelijk uit een artikel dat het niet met hem eens was.
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 15:52
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 15:45 schreef Ulx het volgende:
Hij is wel weer bezig op twitter zeg. De paranoia druipt er vanaf. Had die man nou echt het idee dat het een leuke baan was die hij wel even zou gaan doen?
Tot hij Obama voor de eerste keer sprak duidelijk wel ja.
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 16:01
Is Wilders eigenlijk al met zijn Trumpliefde om de oren geslagen?
crystal_methwoensdag 15 februari 2017 @ 16:01
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 15:48 schreef PippenScottie het volgende:
Deze tweet:

realDonaldTrump twitterde op woensdag 15-02-2017 om 13:28:37 Thank you to Eli Lake of The Bloomberg View - "The NSA & FBI...should not interfere in our politics...and is" Very serious situation for USA reageer retweet
verwijst naar dit artikel:

https://www.bloomberg.com(...)ion-of-michael-flynn

waarin de quote van Trumps tweet helemaal niet voorkomt en dat eindigt met:

[..]

"Selectively disclosing details of private conversations monitored by the FBI or NSA gives the permanent state the power to destroy reputations from the cloak of anonymity. This is what police states do." was te lang voor een tweet..
xpompompomxwoensdag 15 februari 2017 @ 16:04
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:01 schreef Ulx het volgende:
Is Wilders eigenlijk al met zijn Trumpliefde om de oren geslagen?
In de peilingen wel ;)
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 16:04
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:01 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

"Selectively disclosing details of private conversations monitored by the FBI or NSA gives the permanent state the power to destroy reputations from the cloak of anonymity. This is what police states do." was te lang voor een tweet..
Trump was niet zo bezorgd over de FBI toen James Comey een week voor de verkiezingen om onduidelijke redenen en volledig onterecht een onderzoek naar Hillary's e-mails heropende.
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 16:04
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 15:52 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Tot hij Obama voor de eerste keer sprak duidelijk wel ja.
Volgens mij heeft hij er toch wel wat moeite mee. En echt leuk lijkt hij het ook niet meer te vinden. En dan te bedenken dat er nog geen eens een echte grote crisis is geweest.

Nou ja, Donald, je moet nog maar een paar jaar door deze shit waden.
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 16:06
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:01 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

"Selectively disclosing details of private conversations monitored by the FBI or NSA gives the permanent state the power to destroy reputations from the cloak of anonymity. This is what police states do." was te lang voor een tweet..
Dat kan ook met een brief naar het Congres een week voor de verkiezingen.
Perrinwoensdag 15 februari 2017 @ 16:07
quote:
2s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:04 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

In de peilingen wel ;)
Hoe meer hij met Trump dweept hoe harder hij daalt.
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 16:11
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:04 schreef Ulx het volgende:

[..]

Volgens mij heeft hij er toch wel wat moeite mee. En echt leuk lijkt hij het ook niet meer te vinden. En dan te bedenken dat er nog geen eens een echte grote crisis is geweest.

Nou ja, Donald, je moet nog maar een paar jaar door deze shit waden.
Ja, eens, wat ik bedoelde was dat hij pas doorkreeg wat de job inhield bij zijn eerste gesprek met Obama. Ik denk dat ie zijn eigen gelul was gaan geloven over Obama's vakanties en golfen.
remlofwoensdag 15 februari 2017 @ 16:12
quote:
15s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:07 schreef Perrin het volgende:

[..]

Hoe meer hij met Trump dweept hoe harder hij daalt.
En terecht, die nationaalpopulistische ellende willen we hier in Europa niet hebben.
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 16:14
quote:
14s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:12 schreef remlof het volgende:

[..]

En terecht, die nationaalpopulistische ellende willen we hier in Europa niet hebben.
Als Trump negatief afstraalt op de Le Pens, Wildersen, Petrys en Farages van deze wereld, dan is dit presidentsschap toch nog ergens goed voor.
remlofwoensdag 15 februari 2017 @ 16:15
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:14 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Als Trump negatief afstraalt op de Le Pens, Wildersen, Petrys en Farages van deze wereld, dan is dit presidentsschap toch nog ergens goed voor.
Precies, al blijft het gevaarlijk om zo'n gek in het Witte Huis te hebben.
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 16:16
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:14 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Als Trump negatief afstraalt op de Le Pens, Wildersen, Petrys en Farages van deze wereld, dan is dit presidentsschap toch nog ergens goed voor.
Oh nee, dit is een heel nuttig presidentschap voor de rest van de wereld, zal ze mischien leren om wat meer samen te werken en minder op de VS af te gaan.
remlofwoensdag 15 februari 2017 @ 16:17
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:16 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Oh nee, dit is een heel nuttig presidentschap voor de rest van de wereld, zal ze mischien leren om wat meer samen te werken en minder op de VS af te gaan.
Het is inderdaad ook goed voor de eenheid van de EU.
klappernootopreiswoensdag 15 februari 2017 @ 16:17
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:01 schreef Ulx het volgende:
Is Wilders eigenlijk al met zijn Trumpliefde om de oren geslagen?
die heeft zijn kop nog niet uit de aarsch van Trump getrokken. Even wachten nog.
Hexagonwoensdag 15 februari 2017 @ 16:21
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:14 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Als Trump negatief afstraalt op de Le Pens, Wildersen, Petrys en Farages van deze wereld, dan is dit presidentsschap toch nog ergens goed voor.
Wat ook speelt is dat kiezers die normaal te lamlendig zijn om op te komen dagen nu hebben gezien dat hun stem toch iets uitmaakt en wat de gevolgen kunnen zijn. Dat zag je ook in Oostenrijk.
Whiskers2009woensdag 15 februari 2017 @ 16:22
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:04 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Trump was niet zo bezorgd over de FBI toen James Comey een week voor de verkiezingen om onduidelijke redenen en volledig onterecht een onderzoek naar Hillary's e-mails heropende.
En toen hij dit zei: https://mobile.twitter.co(...)943473971200/photo/1

Of dit: https://mobile.twitter.co(...)357393248256/video/1
kladderadatschwoensdag 15 februari 2017 @ 16:23
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 15:45 schreef Ulx het volgende:
Hij is wel weer bezig op twitter zeg. De paranoia druipt er vanaf. Had die man nou echt het idee dat het een leuke baan was die hij wel even zou gaan doen?
Vraag ik me ook af. What was he thinking? Waarschijnlijk dat het een makkelijke manier is om veel geld binnen te harken, moet toch zwaar tegenvallen nu het eenmaal zover is.
xpompompomxwoensdag 15 februari 2017 @ 16:24
Trump’s Foreign Policy Puts America Third
venomsnakewoensdag 15 februari 2017 @ 16:30
Hij is weer lekker bezig op twitter. Wat een figuur joh :D.
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 16:30
quote:
7s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:23 schreef kladderadatsch het volgende:

[..]

Vraag ik me ook af. What was he thinking? Waarschijnlijk dat het een makkelijke manier is om veel geld binnen te harken, moet toch zwaar tegenvallen nu het eenmaal zover is.
Nou ja, hij harkt iig wel een beetje, 216000 dollar per hoofd voor Mar a Lago dit weekend is toch leuk meegenomen en in AF One vliegen scheelt ook weer in brandstof.

Ivanka die gratis woont met man en kids in het Witte Huis is ook lekker meegenomen.

En als zijn belasting plannen erdoor komen gaat ie echt harken, geen death tax scheelt de kids honderden miljoenen straks en de lagere belastingen leveren ook dik geld op voor de family.
Linus_van_Peltwoensdag 15 februari 2017 @ 16:33
Hij zal het waarschijnlijk hebben gedaan voor de aandacht en de eer. Vandaag op Radio 1 was Tom Kleijn van Nieuwsuur en die vertelde dat Trump tijdens de begrafenis van zijn vader moest speechen. En die speech ging gewoon over the Donald en niet over zijn vader. Zelfs op de begrafenis van zijn pa wil hij dus alle aandacht. :')
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 16:33
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:30 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Nou ja, hij harkt iig wel een beetje, 216000 dollar per hoofd voor Mar a Lago dit weekend is toch leuk meegenomen en in AF One vliegen scheelt ook weer in brandstof.
Ivanka die gratis woont met man en kids in het Witte Huis is ook lekker meegenomen.
En omdat Melania daar nog woont moet de secret service een verdieping in het gebouw huren.

Trump tower adverteert er zelfs mee dat het nu het best beveiligde gebouw in New York is omdat de secret service er zit:

http://www.politico.com/s(...)ice-amenities-232216
Linus_van_Peltwoensdag 15 februari 2017 @ 16:34
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:33 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

En omdat Ivanka daar nog woont moet de secret service een verdieping in het gebouw huren.

Trump tower adverteert er zelfs mee dat het nu het best beveiligde gebouw in New York is omdat de secret service er zit:

http://www.politico.com/s(...)ice-amenities-232216
Hoe graag Trump het ook wil, Ivanka is niet zijn vrouw. :P
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 16:35
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:33 schreef Linus_van_Pelt het volgende:
Hij zal het waarschijnlijk hebben gedaan voor de aandacht en de eer. Vandaag op Radio 1 was Tom Kleijn van Nieuwsuur en die vertelde dat Trump tijdens de begrafenis van zijn vader moest speechen. En die speech ging gewoon over the Donald en niet over zijn vader. Zelfs op de begrafenis van zijn pa wil hij dus alle aandacht. :')
Dit is een man die op 9/11, op de fucking dag zelf, terwijl lijken werden geruimd en duizenden op zoek waren naar vermisten, het een goed moment vond om op te scheppen dat Trump Tower nu het hoogste gebouw van New York was.

http://www.esquire.com/ne(...)-in-lower-manhattan/

[ Bericht 0% gewijzigd door PippenScottie op 15-02-2017 16:41:17 ]
Linus_van_Peltwoensdag 15 februari 2017 @ 16:36
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:35 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Dit is een man op 9/11, op de fucking dag zelf, terwijl lijken werden geruimd en duizenden op zoek waren naar vermisten, het een goed moment vond om op te scheppen dat Trump Tower nu het hoogste gebouw van New York was.

http://www.esquire.com/ne(...)-in-lower-manhattan/
Hoe heeft deze man kunnen winnen? ;( Clinton had gewoon die opname keer op keer moeten afdraaien in spotjes. Dan had ze alle staten gewonnen.
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 16:38
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:36 schreef Linus_van_Pelt het volgende:

[..]

Hoe heeft deze man kunnen winnen? ;( Clinton had gewoon die opname keer op keer moeten afdraaien in spotjes. Dan had ze alle staten gewonnen.
Je overschat de repubikleinse kiezer.
Die fout maken we allemaal wel eens.
kladderadatschwoensdag 15 februari 2017 @ 16:38
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:35 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Dit is een man op 9/11, op de fucking dag zelf, terwijl lijken werden geruimd en duizenden op zoek waren naar vermisten, het een goed moment vond om op te scheppen dat Trump Tower nu het hoogste gebouw van New York was.

http://www.esquire.com/ne(...)-in-lower-manhattan/
OMG, deze man is dus echt compleet krankjorum!
What have you done, America? ;(
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 16:39
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:38 schreef kladderadatsch het volgende:

[..]

OMG, deze man is dus echt compleet krankjorum!
What have you done, America? ;(
Dat riepen we hier in de aanloop naar de verkiezingen ook al.
Nibb-itwoensdag 15 februari 2017 @ 16:42
BraddJaffy twitterde op woensdag 15-02-2017 om 14:21:56 NYT reporter who broke Trump campaign/Russia story is same reporter who broke Clinton email server story. That's ca… https://t.co/FBtpPSFLQY reageer retweet
klappernootopreiswoensdag 15 februari 2017 @ 16:42
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:35 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Dit is een man die op 9/11, op de fucking dag zelf, terwijl lijken werden geruimd en duizenden op zoek waren naar vermisten, het een goed moment vond om op te scheppen dat Trump Tower nu het hoogste gebouw van New York was.

http://www.esquire.com/ne(...)-in-lower-manhattan/
is dit waar of een hoax? :o
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 16:45
quote:
10s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:42 schreef klappernootopreis het volgende:

[..]

is dit waar of een hoax? :o
Audioclip staat in het artikel.

In tegenstelling tot de onzin waar Trump zelf mee komt is dit helaas echt waar.
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 16:45
quote:
6s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:42 schreef Nibb-it het volgende:
BraddJaffy twitterde op woensdag 15-02-2017 om 14:21:56 NYT reporter who broke Trump campaign/Russia story is same reporter who broke Clinton email server story. That's ca… https://t.co/FBtpPSFLQY reageer retweet
Vrije pers! _O_
klappernootopreiswoensdag 15 februari 2017 @ 16:46
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:33 schreef Linus_van_Pelt het volgende:
Hij zal het waarschijnlijk hebben gedaan voor de aandacht en de eer. Vandaag op Radio 1 was Tom Kleijn van Nieuwsuur en die vertelde dat Trump tijdens de begrafenis van zijn vader moest speechen. En die speech ging gewoon over the Donald en niet over zijn vader. Zelfs op de begrafenis van zijn pa wil hij dus alle aandacht. :')
het viel mij bij de inauguratie op dat zijn zoon Barron meermalen vol walging naar dit cirkus zat te kijken, alsof hij meer weet over zijn vader dan wij ooit zullen vernemen. Ik zie een rebellerende puber in de dop.
WhiteBeardwoensdag 15 februari 2017 @ 16:46
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:35 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Dit is een man die op 9/11, op de fucking dag zelf, terwijl lijken werden geruimd en duizenden op zoek waren naar vermisten, het een goed moment vond om op te scheppen dat Trump Tower nu het hoogste gebouw van New York was.

http://www.esquire.com/ne(...)-in-lower-manhattan/
Ik hoor niks van "bragging". Dat heeft die journalist ervan gemaakt. Hij constateert dat Trump Tower nu het hoogste gebouw is. Gewoon een te controleren feit.
Ludachristwoensdag 15 februari 2017 @ 16:46
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:46 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

Ik hoor niks van "bragging". Dat heeft die journalist ervan gemaakt. Hij constateert dat Trump Tower nu het hoogste gebouw is. Gewoon een te controleren feit.
En jij hebt niet zoiets van 'goh, vreemde opmerking op 9/11' natuurlijk.
Linus_van_Peltwoensdag 15 februari 2017 @ 16:47
quote:
10s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:46 schreef klappernootopreis het volgende:

[..]

het viel mij bij de inauguratie op dat zijn zoon Barron meermalen vol walging naar dit cirkus zat te kijken, alsof hij meer weet over zijn vader dan wij ooit zullen vernemen. Ik zie een rebellende puber in de dop.
Er zat de dag voor de verkiezingen een biograaf van Trump aan tafel bij Nieuwsuur en die zei dat die hele familie een pesthekel aan Donald had. Het zou dus zomaar kunnen.
klappernootopreiswoensdag 15 februari 2017 @ 16:47
quote:
9s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:46 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

En jij hebt niet zoiets van 'goh, vreemde opmerking op 9/11' natuurlijk.
ik zou dit wel een vreemde opmerking vinden.
WhiteBeardwoensdag 15 februari 2017 @ 16:48
quote:
9s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:46 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

En jij hebt niet zoiets van 'goh, vreemde opmerking op 9/11' natuurlijk.
In het geheel niet. Waarschijnlijk een soundbite uit een veel langer interview, knap geknipt.
Onder bragging versta ik zoiets als Yiiiihaaaaaa, my tower is the tallest, yipppiieeee
klappernootopreiswoensdag 15 februari 2017 @ 16:48
quote:
10s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:47 schreef Linus_van_Pelt het volgende:

[..]

Er zat de dag voor de verkiezingen een biograaf van Trump aan tafel bij Nieuwsuur en die zei dat die hele familie een pesthekel aan Donald had. Het zou dus zomaar kunnen.
Zijn vrouw bleef vrolijk in new york , nuff said.
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 16:49
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:46 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

Ik hoor niks van "bragging". Dat heeft die journalist ervan gemaakt. Hij constateert dat Trump Tower nu het hoogste gebouw is. Gewoon een te controleren feit.
Gast, hou eens op. Je hebt geen idee hoe gigantisch je jezelf voor lul zet.
Ludachristwoensdag 15 februari 2017 @ 16:50
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:48 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

In het geheel niet. Waarschijnlijk een soundbite uit een veel langer interview, knap geknipt.
Ik geloof bijna niet dat je echt zo kritiekloos kunt zijn.

Knipper twee keer met je ogen als Trump je ergens mee chanteert, we kunnen je helpen.
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 16:50
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:48 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

In het geheel niet. Waarschijnlijk een soundbite uit een veel langer interview, knap geknipt.
Ah, het word weer allemaal ontkent door haatbaardje. Ik zou solliciteren bij het Witte Huis, je kan zo als reserve Baghdad Bob 2.0 aan het werk.
xpompompomxwoensdag 15 februari 2017 @ 16:50
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:46 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

Ik hoor niks van "bragging". Dat heeft die journalist ervan gemaakt. Hij constateert dat Trump Tower nu het hoogste gebouw is. Gewoon een te controleren feit.
Trump Tower staat op nummer 65 van de hoogste gebouwen van NY:
https://en.wikipedia.org/(...)ngs_in_New_York_City
crystal_methwoensdag 15 februari 2017 @ 16:51
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:04 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Trump was niet zo bezorgd over de FBI toen James Comey een week voor de verkiezingen om onduidelijke redenen en volledig onterecht een onderzoek naar Hillary's e-mails heropende.
Je verandert van onderwerp. Je zei dat de quote niet in het artikel stond, ik zeg dat het artikel geen quote bevatte die de strekking ervan bondig genoeg weergaf om in een tweet te passen.

Wat Eli Lake in het artikel schrijft klopt gewoon. En toen Comey dat onderzoek heropende heeft Lake dat ook bekritiseerd.

Trump's tweets zijn voor mij hoogstens een bron van vermaak. Heel wat users lijken daarentegen hun meningen te baseren op wat Trump zegt: alles waar hij kritiek op heeft is per definitie ok.
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 16:52
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:46 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

Ik hoor niks van "bragging". Dat heeft die journalist ervan gemaakt. Hij constateert dat Trump Tower nu het hoogste gebouw is. Gewoon een te controleren feit.
Maar was is het nou? Is het fake en knap geedit of heeft hij het toch gewoon gezegd maar moet jij het nu een beetje spinnen?

We horen het wel, he?
WhiteBeardwoensdag 15 februari 2017 @ 16:52
quote:
2s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:50 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Trump Tower staat op nummer 65 van de hoogste gebouwen van NY:
https://en.wikipedia.org/(...)ngs_in_New_York_City
Hi had het over Manhattan
Euribobwoensdag 15 februari 2017 @ 16:52
quote:
10s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:46 schreef klappernootopreis het volgende:

[..]

het viel mij bij de inauguratie op dat zijn zoon Barron meermalen vol walging naar dit cirkus zat te kijken, alsof hij meer weet over zijn vader dan wij ooit zullen vernemen. Ik zie een rebellerende puber in de dop.
Het jochie is 10, laat hem lekker.
Ludachristwoensdag 15 februari 2017 @ 16:53
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:52 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

Hi had het over Manhattan
Je weet dat het Empire State Building ook in Manhattan staat, toch?
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 16:54
quote:
5s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:53 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Je weet dat het Empire State Building ook in Manhattan staat, toch?
_O-

Lachen toch? Zelfs daarvoor liegt hij. Trump dus.
Ludachristwoensdag 15 februari 2017 @ 16:54
quote:
2s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:50 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Trump Tower staat op nummer 65 van de hoogste gebouwen van NY:
https://en.wikipedia.org/(...)ngs_in_New_York_City
Het is niet Trump Tower, het is het gebouw van de Bank of Manhattan.
WhiteBeardwoensdag 15 februari 2017 @ 16:55
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:52 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Maar was is het nou? Is het fake en knap geedit of heeft hij het toch gewoon gezegd maar moet jij het nu een beetje spinnen?

We horen het wel, he?
Neuh, ik weet hoe de biased MSM werkt. Leuk een interview houden en dan even eruit knippen wat als controversieel zou kunnen overkomen. Daar trappen we sinds de verkiezingscampagne van Clinton waarbij de MSM diep in haar aars zat niet meer in meneer Van Stoffelen
xpompompomxwoensdag 15 februari 2017 @ 16:55
quote:
5s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:53 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Je weet dat het Empire State Building ook in Manhattan staat, toch?
LINKSE LEUGENS!
kladderadatschwoensdag 15 februari 2017 @ 16:56
De obsessie van deze man met grootste, beste, meeste is toch gewoon voer voor psychologen, of niet dan?
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 16:57
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:55 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

Neuh, ik weet hoe de biased MSM werkt. Leuk een interview houden en dan even eruit knippen wat als controveriseel zou kunnen overkomen. Daar trappen we sinds de verkiezingscampagne van Clinton waarbij de MSM diep in haar aars zat niet meer in meneer Van Stoffelen
Jij bent degene die zichzelf tegenspreekt hier, niet de MSM.
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 16:57
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:56 schreef kladderadatsch het volgende:
De obsessie van deze man met grootste, beste, meeste is toch gewoon voer voor psychologen, of niet dan?
Simpel verklaard, kleine plasser.
Whiskers2009woensdag 15 februari 2017 @ 16:58
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:51 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Je verandert van onderwerp. Je zei dat de quote niet in het artikel stond, ik zeg dat het artikel geen quote bevatte die de strekking ervan bondig genoeg weergaf om in een tweet te passen.

Wat Eli Lake in het artikel schrijft klopt gewoon. En toen Comey dat onderzoek heropende heeft Lake dat ook bekritiseerd.

Trump's tweets zijn voor mij hoogstens een bron van vermaak. Heel wat users lijken daarentegen hun meningen te baseren op wat Trump zegt: alles waar hij kritiek op heeft is per definitie ok.
Je verhaal klopt niet. Trump heeft die quote van Lake van een tvshow van vanochtend of gisterenavond. Artikel heeft er niks mee te maken, maar Trump heeft het wrsch niet eerst gelezen.
Rezaniawoensdag 15 februari 2017 @ 16:58
Dus, hoelang nog? Ik geef het hooguit een maand.
Whiskers2009woensdag 15 februari 2017 @ 16:59
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:56 schreef kladderadatsch het volgende:
De obsessie van deze man met grootste, beste, meeste is toch gewoon voer voor psychologen, of niet dan?
Narcistische persoonlijkheidsstoornis.
Rezaniawoensdag 15 februari 2017 @ 17:01
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:57 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Jij bent degene die zichzelf tegenspreekt hier, niet de MSM.
Trump zegt wat anders hoor.

https://mobile.twitter.co(...)s/831840306161123328

:') Ondertussen beschuldigd hij Hillary en Obama ook nog van van alles op Twitter. Die vent heeft geloof ik nog steeds niet door dat de verkiezingen allang voorbij zijn, dat hij nu gewoon verantwoordelijk is.
Rezaniawoensdag 15 februari 2017 @ 17:03
https://mobile.twitter.co(...)s/830904083519242241

:D :') _O-
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 17:06
quote:
Mischien dat Whitebeard eigenlijk gewoon een alter ego van Trump is ;)
Rezaniawoensdag 15 februari 2017 @ 17:07
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:06 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Mischien dat Whitebeard eigenlijk gewoon een alter ego van Trump is ;)
Trump de schizofreen. Dat zou veel verklaren.
crystal_methwoensdag 15 februari 2017 @ 17:08
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:35 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Dit is een man die op 9/11, op de fucking dag zelf, terwijl lijken werden geruimd en duizenden op zoek waren naar vermisten, het een goed moment vond om op te scheppen dat Trump Tower nu het hoogste gebouw van New York was.

http://www.esquire.com/ne(...)-in-lower-manhattan/
Verbaast me weinig, als je een self-absorbed man als Trump een vraag stelt die begint met "you have one of the landmark buildings down in the financial district", dan weet je dat ie daarover gaat uitweiden. Al is het zelfs voor Trump een ongevoelige uitspraak, tenzij het uit context genomen is. Je hoort aan de toon dat de laatste zin niet volledig was: "now it's the tallest.." wat me doet afvragen of daar iets relevants achter kwam. ( ".. so I'm worried it may be the next target" bvb )
ExTecwoensdag 15 februari 2017 @ 17:10
Het is ondertussen ook gewoon een slechte sitcom geworden hé, Donald z'n presidentschap. :')
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 17:12
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:08 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Verbaast me weinig, als je een self-absorbed man als Trump een vraag stelt die begint met "you have one of the landmark buildings down in the financial district", dan weet je dat ie daarover gaat uitweiden. Al is het zelfs voor Trump een ongevoelige uitspraak, tenzij het uit context genomen is. Je hoort aan de toon dat de laatste zin niet volledig was: "now it's the tallest.." wat me doet afvragen of daar iets relevants achter kwam. ( ".. so I'm worried it may be the next target" bvb )
Het was nooit de tallest. Niet voor 9/11, niet na 9/11. Trump Tower staat ook helemaal niet in het Financial district maar op 5th Ave.
Nibb-itwoensdag 15 februari 2017 @ 17:13
quote:
Tiens, wat een ellende.
Rezaniawoensdag 15 februari 2017 @ 17:16
quote:
10s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:10 schreef ExTec het volgende:
Het is ondertussen ook gewoon een slechte sitcom geworden hé, Donald z'n presidentschap. :')
Ik mis de lachtrack enkel nog.
Ludachristwoensdag 15 februari 2017 @ 17:19
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:12 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Het was nooit de tallest. Niet voor 9/11, niet na 9/11. Trump Tower staat ook helemaal niet in het Financial district maar op 5th Ave.
Gaat niet over Trump Tower, maar over 40 Wall Street.
crystal_methwoensdag 15 februari 2017 @ 17:20
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:12 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Het was nooit de tallest. Niet voor 9/11, niet na 9/11.
Een Trump waarheid dus.
quote:
Trump Tower staat ook helemaal niet in het Financial district maar op 5th Ave.
Zeg je nu dat die journalist loog?

hier is trouwens de rest van de audio:
RAMRANTS twitterde op maandag 12-09-2016 om 09:40:54 .@MarlowNYC, you left out the rest of the quote. Also, you should revisit the definition of bragging & embellishing. https://t.co/BZKPRk7eEA reageer retweet
Maakt het niet echt veel beter, met wat goede wil kan je het interpreteren als "mijn mensen vertelden dat het er zo en zo uitziet, en dat is een betrouwbaar relaas want zij hebben vanuit die hoogste toren een goed overzicht"...

Wel zwakke journalistiek van Esquire, zich baseren op de tweet van een willekeurig persoon met een geluidsfragment dat halverwege een zin stopt, ipv het volledig interview op te zoeken.

[ Bericht 4% gewijzigd door crystal_meth op 15-02-2017 17:37:28 ]
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 17:23
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:55 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

Neuh, ik weet hoe de biased MSM werkt. Leuk een interview houden en dan even eruit knippen wat als controversieel zou kunnen overkomen. Daar trappen we sinds de verkiezingscampagne van Clinton waarbij de MSM diep in haar aars zat niet meer in meneer Van Stoffelen
We kennen dit riedeltje inmiddels wel.
We hebben ook gezien wat het alternatief is voor de MSM. Nee, dank je.

Doe mij de NY Times maar die schreef over Hillary's e-mails én Trumps dubieuze Russische connecties.
Dagonetwoensdag 15 februari 2017 @ 17:24
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:59 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Narcistische persoonlijkheidsstoornis.
Niet volgens de opsteller van de DSM. Die vindt dat een belediging voor echt zieken:
https://twitter.com/JohnBrownlow/status/831873539099734019
Dagonetwoensdag 15 februari 2017 @ 17:30
De Russen grommen een beetje:
https://www.bloomberg.com(...)er&utm_medium=social
ExtraWaskrachtwoensdag 15 februari 2017 @ 17:31
quote:
14s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:24 schreef Dagonet het volgende:

[..]

Niet volgens de opsteller van de DSM. Die vindt dat een belediging voor echt zieken:
https://twitter.com/JohnBrownlow/status/831873539099734019
Hm ja, wel een beetje splitting hairs. Hij is niet ziek, omdat hij er geen hinder van lijkt te ondervinden. Wel een aardig punt dat de rest in tegenstelling tot hijzelf er last van heeft.
Rezaniawoensdag 15 februari 2017 @ 17:32
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:31 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Hm ja, wel een beetje splitting hairs. Hij is niet ziek, omdat hij er geen hinder van lijkt te ondervinden. Wel een aardig punt natuurlijk, de rest van de wereld heeft er last van.
Zijn omgeving wel.
Dagonetwoensdag 15 februari 2017 @ 17:33
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:31 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Hm ja, wel een beetje splitting hairs. Hij is niet ziek, omdat hij er geen hinder van lijkt te ondervinden. Wel een aardig punt dat de rest in tegenstelling tot hijzelf er last van heeft.
Hij mag dat, hij heeft de definities vastgesteld. :P
RM-rfwoensdag 15 februari 2017 @ 17:34
Ik ben trouwens wel om...

vorig jaar had ik liever Clinton als president gehad, wegens 'stabiel' en 'betrouwbaar' enzo, maar deze komedie had ik niet willen missen.

Is gewoon puur Entertainment, en het beste zijn nog de Trumpeteers, die laatste Trump-fans hier die zich in alle bochten wringen in een weinig overtuigende poging hun 'Trump-feestje' op te houden... :)

Tipje aan die jongens, gewoon bedelen om een second-chance;
Of beweren dat het nog te kort is om een oordeel te geven over hoe succesvol Trumps presidentschap is en dat je dat nooit in netaan drie weken kunt afmeten.
Dat we minstens drie maanden moeten afwachten voordat Trump's beleid werkelijk vruchten gaat dragen :)
ExtraWaskrachtwoensdag 15 februari 2017 @ 17:34
quote:
2s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:33 schreef Dagonet het volgende:

[..]

Hij mag dat, hij heeft de definities vastgesteld. :P
Haha, ja. Naja, prima, dan constateren we met z'n allen dat hij ogenschijnlijk enorm narcistisch is, zonder dat hij een narcistische persoonlijkheidsstoornis heeft.
Ringowoensdag 15 februari 2017 @ 17:36
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:55 schreef WhiteBeard het volgende:
Neuh, ik weet hoe de biased MSM werkt. Leuk een interview houden en dan even eruit knippen wat als controversieel zou kunnen overkomen. Daar trappen we sinds de verkiezingscampagne van Clinton waarbij de MSM diep in haar aars zat niet meer in meneer Van Stoffelen
Je bent een volhoudertje, hoor.
WhiteBeardwoensdag 15 februari 2017 @ 17:37
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:20 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Een Trump waarheid dus.

[..]

Zeg je nu dat die journalist loog?

hier is trouwens de rest van de audio:
RAMRANTS twitterde op maandag 12-09-2016 om 09:40:54 .@MarlowNYC, you left out the rest of the quote. Also, you should revisit the definition of bragging & embellishing. https://t.co/BZKPRk7eEA reageer retweet
Maakt het niet echt veel beter, met wat goede wil kan je het interpreteren als "mijn mensen vertelden dat het er zo en zo uitziet, en dat is een betrouwbaar relaas want zij hebben vanuit die hoogste toren een goed overzicht"...
Welnee, dat gaan een aantal hier echt niet doen hoor. Die spenderen hele uren per dag aan leggen van tonnen zout op evenveel slakken
ExtraWaskrachtwoensdag 15 februari 2017 @ 17:38
Russia tells White House it will not return Crimea to Ukraine
ExTecwoensdag 15 februari 2017 @ 17:39
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:37 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

Welnee, dat gaan een aantal hier echt niet doen hoor. Die spenderen hele uren per dag aan leggen van tonnen zout op evenveel slakken
Constateren dat zoiets elementairs als een regering vormen al te veel is voor trump en z'n kornuiten, is niet zout op slakken leggen.
Ringowoensdag 15 februari 2017 @ 17:39
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:37 schreef WhiteBeard het volgende:
Welnee, dat gaan een aantal hier echt niet doen hoor. Die spenderen hele uren per dag aan leggen van tonnen zout op evenveel slakken
Niet huilen, jongen, je held kan wel tegen een stootje.
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 17:41
Laat niemand zeggen dat het congres niets doet.

Mensen met psychische problemen kunnen weer gewoon vuurwapens kopen!

https://mobile.twitter.co(...)s/831897222849687553

Murica!!!!
ExtraWaskrachtwoensdag 15 februari 2017 @ 17:41
Zo te zien nog meer twijfelaars over Puzder: Now 6 Republicans are on the fence about Andrew Puzder (archive)
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 17:42
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:32 schreef Rezania het volgende:

[..]

Zijn omgeving wel.
Het is alleen jammer dat dat nu de rest van de wereld is.
Ringowoensdag 15 februari 2017 @ 17:43
Rusland gaat nu opeens irritant doen, ongeoorloofd met vliegtuigjes spelen rondom Amerikaanse schepen, nog eens opscheppen over de Krim. In hun ogen was Trump al een opgeblazen egomane clown zonder manieren en zonder politiek inzicht. Maar die maken er nu een kunst van om hem telkens weer heel fijntjes op zijn nummer te zetten, laten hem flink zweten in dat foute pak van hem.
ExtraWaskrachtwoensdag 15 februari 2017 @ 17:43
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:41 schreef PippenScottie het volgende:
Laat niemand zeggen dat het congres niets doet.

Mensen met psychische problemen kunnen weer gewoon vuurwapens kopen!

https://mobile.twitter.co(...)s/831897222849687553

Murica!!!!
Wat me hieraan opviel was dat een aantal democraten ook voor heeft gestemd. Hier wat meer achtergrond: https://apnews.com/553ff88b430a4334868105f7a943b912

quote:
[...]

Grassley cited eating and sleep disorders as examples of illnesses that could allow a beneficiary to be reported to the background check system if they also have a third party to manage their benefits.

"If a specific individual is likely to be violent due to the nature of their mental illness, then the government should have to prove it," Grassley said.

[...]

WhiteBeardwoensdag 15 februari 2017 @ 17:44
quote:
7s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:39 schreef Ringo het volgende:

[..]

Niet huilen, jongen, je held kan wel tegen een stootje.
Euh, ik vermaak mij kostelijk hier. Liberal tears in overvloed, tonnen zout op duizenden slakken. Van muggen enorme olifanten maken. Selectieve verontwaardiging. Het is hier net een voetbalstadion vol met supporters die vooral boeee roepen, fluiten naar de scheidsrechter en aanstekers op het veld gooien. Dat is nog eens voer voor pychologen
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 17:45
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:37 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

Welnee, dat gaan een aantal hier echt niet doen hoor. Die spenderen hele uren per dag aan leggen van tonnen zout op evenveel slakken
Een beetje president zorgt dan ook dat er om te beginnen gewoon zo weinig mogelijk slakken zijn. Maar ja, Trump heeft gewoon de beste bigly slakken. Make Garden Great Again!
Ringowoensdag 15 februari 2017 @ 17:46
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:44 schreef WhiteBeard het volgende:
Euh, ik vermaak mij kostelijk hier. Liberal tears in overvloed, tonnen zout op duizenden slakken. Van muggen enorme olifanten maken. Selectieve verontwaardiging. Het is hier net een voetbalstadion vol met supporters die vooral boeee roepen, fluiten naar de scheidsrechter en aanstekers op het veld gooien. Dat is nog eens voer voor pychologen
Mooie alternatieve werkelijkheid die je hier schetst. En leuk dat je je daarin zo kunt vermaken. Dat verdrijft de eenzaamheid een beetje, denk ik.
Ringowoensdag 15 februari 2017 @ 17:48
Ondertussen ontvouwt zich een koninklijk drama, dat vind ik heel wat spannender dan die zogenaamde 'liberal tears' ( :') ).
Puddingtonwoensdag 15 februari 2017 @ 17:50
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:44 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

Euh, ik vermaak mij kostelijk hier. Liberal tears in overvloed, tonnen zout op duizenden slakken. Van muggen enorme olifanten maken. Selectieve verontwaardiging. Het is hier net een voetbalstadion vol met supporters die vooral boeee roepen, fluiten naar de scheidsrechter en aanstekers op het veld gooien. Dat is nog eens voer voor pychologen
Psycholoog hier. Reacties hier zijn normaal, ik ben eerder geïnteresseerd hoe jij die mentale hersengymnastiek kan uitvoeren.
WhiteBeardwoensdag 15 februari 2017 @ 17:51
En intussen haalt de DOW Jones recordwaarden

https://www.thebalance.co(...)s-since-1929-3306174
Rezaniawoensdag 15 februari 2017 @ 17:51
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:51 schreef WhiteBeard het volgende:
En intussen haalt de DOW Jones recordwaarden

https://www.thebalance.co(...)s-since-1929-3306174
Ja, omdat Trump die bedrijven steeds meer vrijheden geeft. Zo verrassend is het allemaal niet.
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 17:52
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:51 schreef WhiteBeard het volgende:
En intussen haalt de DOW Jones recordwaarden

https://www.thebalance.co(...)s-since-1929-3306174
De institutionele beleggers zullen wel juichen. Maar hoe helpt dit de bluecollars?
WhiteBeardwoensdag 15 februari 2017 @ 17:53
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:50 schreef Puddington het volgende:

[..]

Psycholoog hier. Reacties hier zijn normaal, ik ben eerder geïnteresseerd hoe jij die mentale hersengymnastiek kan uitvoeren.
Toch maar weer eens naar school voor een opfrisbeurt dan. Veel succes. Ik kom voornamelijk hier om mij te vermaken. Internet is voor mij vermaak en onderhoudend. De dag dat ik jammerend voor mijn monitor zit is tegelijk de dag dat ik niet meer op internet kom
ExTecwoensdag 15 februari 2017 @ 17:54
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:51 schreef WhiteBeard het volgende:
En intussen haalt de DOW Jones recordwaarden

https://www.thebalance.co(...)s-since-1929-3306174
En dat is omdat Donald al dikke pakken wetgeving heeft doorgevoerd, die maken dat de economie een boost heeft gekregen ofzo?
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 17:54
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:53 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

Toch maar weer eens naar school voor een opfrisbeurt dan. Veel succes. Ik kom voornamelijk hier om mij te vermaken. Internet is voor mij vermaak en onderhoudend. De dag dat ik jammerend voor mijn monitor zit is tegelijk de dag dat ik niet meer op internet kom
Politiek, zeker op dit niveau, is geen vermaak, kameraad.
Rezaniawoensdag 15 februari 2017 @ 17:54
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:52 schreef Ulx het volgende:

[..]

De institutionele beleggers zullen wel juichen. Maar hoe helpt dit de bluecollars?
"Drain the swamp!" En vul het daarna weer tot recordhoogtes.
WhiteBeardwoensdag 15 februari 2017 @ 17:55
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:52 schreef Ulx het volgende:

[..]

De institutionele beleggers zullen wel juichen. Maar hoe helpt dit de bluecollars?
Meer dan een ingestorte economie waar de fake news MSM nog mee probeerde te dreigen als Trump zou winnen
Rezaniawoensdag 15 februari 2017 @ 17:57
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:55 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

Meer dan een ingestorte economie waar de fake news MSM nog mee probeerde te dreigen als Trump zou winnen
Fake news! MSN! Liberal tears! Sad!
Rezaniawoensdag 15 februari 2017 @ 17:58
Nu nog even Hillary en Obama de schuld geven en dan heb je bingo.
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 17:58
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:55 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

Meer dan een ingestorte economie waar de fake news MSM nog mee probeerde te dreigen als Trump zou winnen
Hij heeft er nog geen wet doorheen, dus zullen we het er maar bij houden dat dit nog gewoon resultaat van Obama's beleid is?
Ringowoensdag 15 februari 2017 @ 17:59
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:53 schreef WhiteBeard het volgende:

Toch maar weer eens naar school voor een opfrisbeurt dan. Veel succes. Ik kom voornamelijk hier om mij te vermaken. Internet is voor mij vermaak en onderhoudend. De dag dat ik jammerend voor mijn monitor zit is tegelijk de dag dat ik niet meer op internet kom
Je hoeft je voor ons niet groot te houden hoor.
ExtraWaskrachtwoensdag 15 februari 2017 @ 18:00
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:55 schreef crystal_meth het volgende:
Moeilijk te vatten dat mensen nog geloven in een voor Putin werkende Trump, na hun telefoongesprek:

[..]

Ironisch dat men Trump wil impeachen voor banden met de Russen, terwijl de Russen waarschijnlijk ook op een impeachment van Trump hopen.
Denk dat velen op zoek zijn naar iets concreets wat als struikelblok kan dienen om hem een lame duck te maken of eventueel tot impeachment kan leiden.

Gezien zijn uitlatingen over rechters, het creeeren van een eigen waarheid en gezien het zich laten omringen door mensen als:

Stephen Miller

en Omarosa Manigault

om maar te zwijgen over allerhande andere dubieuze figuren (Bannon comes to mind), lijkt het me best wel gerechtvaardigd om deze man zwaar te bestrijden. Dat mogelijk de Russen dat ook wel fijn zouden vinden, wat mij dan weer speculatie lijkt, zie ik meer als omstandig hoewel er inderdaad wel een zekere ironie in te vinden zou zijn.
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 18:01
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:55 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

Meer dan een ingestorte economie waar de fake news MSM nog mee probeerde te dreigen als Trump zou winnen
We zullen zien hoe deregulering, handelsoorlogen, opdoeken van de informele economie van illegale arbeiders en investeren in oude energie gaan uitpakken.

Hij erft een economie die al jaren in de lift zit. Misschien is hij beter in macro-economie dan diplomatiek, maar het zou me verbazen.

Trump is iemand die generaal Mattis s nachts belde om te vragen of een sterke of een zwakke dollar beter is voor Amerika.
Zelvawoensdag 15 februari 2017 @ 18:02
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 16:36 schreef Linus_van_Pelt het volgende:

[..]

Hoe heeft deze man kunnen winnen? ;( Clinton had gewoon die opname keer op keer moeten afdraaien in spotjes. Dan had ze alle staten gewonnen.
Nee.

Het maakt geen zak uit wat er over Trump naar buiten komt.
WhiteBeardwoensdag 15 februari 2017 @ 18:04
quote:
7s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:59 schreef Ringo het volgende:

[..]

Je hoeft je voor ons niet groot te houden hoor.
Ken jij die hilarische filmpjes van Paul Joseph Watson op Youtube over de verkiezing van president Trump en vooral de liberal tears? Die filmpjes die niet mogen worden geplaatst hier omdat sommigen enorm lange tenen. Komt heel erg in de buurt van mijn welbevinden
Rezaniawoensdag 15 februari 2017 @ 18:06
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:02 schreef Zelva het volgende:

[..]

Nee.

Het maakt geen zak uit wat er over Trump naar buiten komt.
Dat. Mental gymnastics is bijna de officiële sport van de VS atm.
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 18:09
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:02 schreef Zelva het volgende:

[..]

Nee.

Het maakt geen zak uit wat er over Trump naar buiten komt.
Nu wèl.
Nibb-itwoensdag 15 februari 2017 @ 18:10
BarakRavid twitterde op woensdag 15-02-2017 om 18:06:02 PM Netanyahu arrived at he White House. In a few minutes he will hold a press conference with Trump. You can follow here reageer retweet
Tocadiscowoensdag 15 februari 2017 @ 18:10
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:09 schreef Ulx het volgende:

[..]

Nu wèl.
Ik denk dat hij bedoelt dat het zijn kiezers geen zak uitmaakt.
antiderivativewoensdag 15 februari 2017 @ 18:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 09:23 schreef antiderivative het volgende:
Zoals al gepost, de opvolgers van Flynn op de shortlist:

Robert Harward
* CEO for UAE at Lockheed Martin
* Ret. Vice Admiral of the US Navy
* Fmr. Deputy Commander of the United States Central Command
* Fmr. Deputy Commander of the United States Joint Forces Command
* Fmr. Chairman of the National Counterterrorism Center
* Fmr. Director of Strategy and Defense on the National Security Council
* Fmr. Joint Special Operations task force commander
* Fmr. Navy SEAL Officer
* Graduate from Tehran American School, United States Naval Academy, College of Naval Command and Staff, the Naval Staff College, the Armed Forces Staff College, M.A. in International Relations and Strategic Security Affairs, Graduate in Foreign Policy from MIT

Robert Kimmitt
* Senior international counsel at WilmerHale
* Fmr. Deputy Secretary of the Treasury
* Fmr. Member of the Committee on Foreign Investment in the United States
* Fmr. Ambassador to Germany
* Fmr. Under Secretary of State for Political Affairs
* Fmr. Member of the National Defense Panel
* Fmr. Member of the Director of Central Intelligence’s National Security Advisory Panel
* Fmr. General Counsel to the Department of the Treasury
* Fmr. Executive Secretary and General Counsel of the National Security Council
* Fmr. Staff member of the National Security Council
* Fmr. Vice Chairman and President of Commerce One
* Fmr. Executive VP for Global Public Policy at Time Warner
* B.S. from United States Military Academy, J.D. from Georgetown University Law Center

* Keith Kellogg
* David Petraeus

Kellogg is op dit moment tijdelijk de vervanger, en was al hoofd van de National Security Council onder Trump.

Harward is een vertrouweling van Mattis. Flinke erelijst trouwens.

Petraeus is een long shot maar wel de manier om de critici te gaan pesten Trump-style :D _O-

Kimmitt was ook in de running voor 2e man achter Tillerson.
Volgens FP heeft Trump de positie aan Harward aangeboden die er op dit moment over aan het nadenken is. Hij zou dan zijn eigen team willen meenemen, Deputies, Assistants etc.

Enkele namen die dan hun opwachting maken:

SPOILER
J.D. Crouch II
* CEO and President of the United Service Organizations
* Fmr. Assistant to the President and Deputy National Security Advisor
* Fmr. U.S. Ambassador to Romania
* Fmr. Assistant Secretary of Defense for International Security Policy
* Fmr. Associate Professor of Defense and Strategic Studies at Missouri State University
* Fmr. Principal Deputy Assistant Secretary of Defense for International Security Policy
* Fmr. Staff designee on the Senate Armed Services Committee
* Deputy to the Assistant Director for strategic programs in the U.S. Arms Control and Disarmament Agency
* Fmr. Advisor to the U.S. Delegation on Nuclear and Space Arms Talks with the Soviet Union
* Recipient of the Department of Defense Distinguished Public Service Medal, Military Merit Grand Cross with White Ribbon from the Kingdom of Spain
* B.A., M.A., Ph.D., International Relations from the University of Southern California

David Trachtenberg
* President and CEO of Shortwaver Consulting
* Fmr. VP of the Strategic Analysis Division at CACI International
* Fmr. Senior VP at National Security Research, Inc
* Fmr. Principal Deputy Assistant Secretary of Defense for International Security Policy
* Fmr. Staff Member on the House Committee on Armed Services
* B.A. in International Relations from the University of Southern California, MSFS Foreign Service from Georgetown University

Juan Zarate
* Senior Adviser for Transnational Threats Project and Human Rights Initiative at CSIS
* Visiting Lecturer in National Security Law at the Harvard Law School
* Chair and Senior Counselor for the Foundation for Defense of Democracies’ Center on Sanctions and Illicit Finance (CSIF)
* Senior Fellow at the Combating Terrorism Center at West Point
* Fmr. Deputy Assistant to the President and Deputy National Security Advisor for Combating Terrorism
* Fmr. Assistant Secretary of the Treasury for Terrorist Financing and Financial Crimes
* Fmr. Prosecutor in the Department of Justice’s Terrorism and Violent Crime Section
* Fmr. Law Clerk in the Southern District of California
* Graduate of Harvard College, J.D. from Harvard Law School

Michael Singh
* Senior Fellow and MD at The Washington Institute for U.S. Middle East policy
* Fmr. Senior Director for Middle East Affairs at the National Security Council
* Fmr. Adjunct Fellow at the Belfer Center for Science and International Security at Harvard’s Kennedy School of Government
* Fmr. Member of the Council on Foreign Relations
* Fmr. Special Assistant for Near East Policy to the Secretary of State
* B.A. in Economics and Near Eastern Studies from Princeton University, M.B.A. from Harvard Business School
Als Crouch dan zijn Deputy gaat worden, dan zou dat betekenen dat McFarland het veld moet gaan ruimen. Er zitten op dit moment 13 specialisten in de council, allemaal career intelligence personen. We zullen het zien.
Zelvawoensdag 15 februari 2017 @ 18:10
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:09 schreef Ulx het volgende:

[..]

Nu wèl.
Ja? Denk je dat er al heel veel Trumpians om zijn?

Ik denk het niet.
Eyjafjallajoekullwoensdag 15 februari 2017 @ 18:11
quote:
2s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:43 schreef Ringo het volgende:
Rusland gaat nu opeens irritant doen, ongeoorloofd met vliegtuigjes spelen rondom Amerikaanse schepen, nog eens opscheppen over de Krim. In hun ogen was Trump al een opgeblazen egomane clown zonder manieren en zonder politiek inzicht. Maar die maken er nu een kunst van om hem telkens weer heel fijntjes op zijn nummer te zetten, laten hem flink zweten in dat foute pak van hem.
Ja of het is allemaal voor de show. ZO van wij hebben geen banden hoor! kijk ons boos zijn op elkaar!
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 18:20
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:10 schreef Zelva het volgende:

[..]

Ja? Denk je dat er al heel veel Trumpians om zijn?

Ik denk het niet.
Tot nu toe presteert hij niks. Ik verwacht niet dat de Twijfeltrumpers heel lang blij zullen blijven met zijn presidentschap. Die-hards willen gewoon genaaid worden. Die kun je niet helpen.
Rewoensdag 15 februari 2017 @ 18:24
unbreakable

(hoor gelijk de tune van Kimi Smidt)
Ringowoensdag 15 februari 2017 @ 18:25
quote:
2s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:11 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

Ja of het is allemaal voor de show. ZO van wij hebben geen banden hoor! kijk ons boos zijn op elkaar!
Zou het Rusland werkelijk iets kunnen schelen als hun bemoeienissen met de Amerikaanse politiek aan het licht komen? Wederzijdse relaties bevonden zich toch al op een dieptepunt en bij een corrupt en zichzelf verzwakkend Amerikaans overheidsapparaat spint Rusland garen. Liever houden ze hun kaarten gesloten natuurlijk, maar Poetin zal bij deze ellende in het Witte Huis een glimlach niet kunnen onderdrukken. Trump is in zijn ogen een patser, een pias, een ongetrainde hamburgervreter die zijn emoties niet kan bedwingen. Met gevlei en mooie woorden is Trump te paaien, maar je kunt hem pas echt klein krijgen als je hem onder druk zet, in een hoek duwt, dwingt om lastig te verantwoorden beslissingen te nemen. Rusland volgt nu die tactiek en kijkt geamuseerd toe wat daarvan het resultaat is.
ExtraWaskrachtwoensdag 15 februari 2017 @ 18:25
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:10 schreef Zelva het volgende:

[..]

Ja? Denk je dat er al heel veel Trumpians om zijn?

Ik denk het niet.
Wat telt als veel? Voor praktisch elke propositie kun je wel zo'n 20% voorstanders vinden.
Rewoensdag 15 februari 2017 @ 18:26
criminal act.... democrates, clinton bla bla so unfair about Flyn... very unfair... oh... settlements, well we'll see
Nibb-itwoensdag 15 februari 2017 @ 18:26
Ah, Flynn treated unfairly, fake news, sad.
antiderivativewoensdag 15 februari 2017 @ 18:32
!!! Trump to Netanyahu during press conference: “I’d like to see you hold back on settlements for a little bit”!!

Bibi with a smile on settlements “We’ll try.” Trump jokes he’s a good negotiator. He replies “It’s the art of the deal”


Heh, wel leuk dat hij dat zo voor de microfoon tegen hem zegt
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 18:32
quote:
2s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:25 schreef Ringo het volgende:

[..]

Zou het Rusland werkelijk iets kunnen schelen als hun bemoeienissen met de Amerikaanse politiek aan het licht komen? Wederzijdse relaties bevonden zich toch al op een dieptepunt en bij een corrupt en zichzelf verzwakkend Amerikaans overheidsapparaat spint Rusland garen. Liever houden ze hun kaarten gesloten natuurlijk, maar Poetin zal bij deze ellende in het Witte Huis een glimlach niet kunnen onderdrukken. Trump is in zijn ogen een patser, een pias, een ongetrainde hamburgervreter die zijn emoties niet kan bedwingen. Met gevlei en mooie woorden is Trump te paaien, maar je kunt hem pas echt klein krijgen als je hem onder druk zet, in een hoek duwt, dwingt om lastig te verantwoorden beslissingen te nemen. Rusland volgt nu die tactiek en kijkt geamuseerd toe wat daarvan het resultaat is.
Het zal de russen jeuken. "Oh, mochten Flynn en Trump niet met ons onderhandelen toen ze nog burger waren? Sorry hoor, wisten we niet. Niet onze wet."
venomsnakewoensdag 15 februari 2017 @ 18:32
quote:
6s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:10 schreef Nibb-it het volgende:
BarakRavid twitterde op woensdag 15-02-2017 om 18:06:02 PM Netanyahu arrived at he White House. In a few minutes he will hold a press conference with Trump. You can follow here reageer retweet
Ah, dit wordt leuk :')
antiderivativewoensdag 15 februari 2017 @ 18:37
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:32 schreef antiderivative het volgende:
!!! Trump to Netanyahu during press conference: “I’d like to see you hold back on settlements for a little bit”!!

Bibi with a smile on settlements “We’ll try.” Trump jokes he’s a good negotiator. He replies “It’s the art of the deal”


Heh, wel leuk dat hij dat zo voor de microfoon tegen hem zegt
Pompeo was trouwens op reis, heeft inmiddels gesproken met de Palestijnen.
Rewoensdag 15 februari 2017 @ 18:37
Iran wordt zo wel enemy nr 1
venomsnakewoensdag 15 februari 2017 @ 18:41
We gaan een hoop liefde zien volgens Trump :')
Rewoensdag 15 februari 2017 @ 18:42
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:41 schreef venomsnake het volgende:
We gaan een hoop liefde zien volgens Trump :')
FAKE! love ja SAD!
invalidusernamewoensdag 15 februari 2017 @ 18:43
Wat een genante incest vertoning. :D
#ANONIEMwoensdag 15 februari 2017 @ 18:43
Nu heb ik toch wel een behoorlijke schurfthekel aan Netanyahu, maar wat een contrast en een verademing ten opzichte van Trump zeg, als je hem hoort praten.
Nibb-itwoensdag 15 februari 2017 @ 18:43
Ik zou ook weglopen.
#ANONIEMwoensdag 15 februari 2017 @ 18:44
Maar goed. Alleen vriendelijke reporters krijgen een beurt, vragen over Rusland worden genegeerd.

Logisch natuurlijk, wel pijnlijk.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 15-02-2017 18:44:51 ]
Nibb-itwoensdag 15 februari 2017 @ 18:45
quote:
7s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:44 schreef Sloggi het volgende:
Maar goed. Alleen vriendelijke reporters krijgen een beurt, vragen over Rusland worden genegeerd.

Logisch natuurlijk, wel pijnlijk.
The Christian Network en Townhall, die jokken tenminste niet.
antiderivativewoensdag 15 februari 2017 @ 18:45
Bibi noemt Kushner al. Greenblatt ook aanwezig trouwens.
SureD1woensdag 15 februari 2017 @ 18:45
Begreep ik Bibi goed dat de Palestijnen een staat mogen hebben zolang Israël daar maar naar eigen goeddunken mag binnenwandelen (Israel in charge of the security situation)? Dat lijkt me een levensvatbaar uitgangspunt voor onderhandelingen /s...
Whiskers2009woensdag 15 februari 2017 @ 18:45
Hmm, alleen het laatste stukje gezien. Dat stukje waar Bibi zegt dat hij Trump, zijn familie en zijn team al heel lang kent en dat er niemand meer pro Israel en het Joodse volk is dan Trump.
invalidusernamewoensdag 15 februari 2017 @ 18:46
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:45 schreef antiderivative het volgende:
Bibi noemt Kushner al. Greenblatt ook aanwezig trouwens.
Interessant zeg.
antiderivativewoensdag 15 februari 2017 @ 18:47
C4uLVIHVUAEQoMf.jpg
Montovwoensdag 15 februari 2017 @ 18:48
quote:
6s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:54 schreef sacha het volgende:
en meneer Trump maar elke nacht bedenken wat hij nu weer zal tweeten om afgezet te worden, die man moet onderhand radeloos zijn :Y
Helaas is het erger dan dat: hij kijkt naar de ochtendshows op CNN, MSNBC en Fox News en reageert op twitter met het eerste dat in hem opkomt. Zo gaf MorningJoe aan dat ze Kellyanne Conway niet uitnodigen omdat ze niet meer serieus te nemen is. En op Fox and Friends hadden ze het over een zwakke Obama mbt Crimea. En dus ging Trump dat herhalen en een pluim geven. Het is zo reactionair en dommig. En hij blijft maar kijken naar zijn Fake News.
ExtraWaskrachtwoensdag 15 februari 2017 @ 18:52
Interview met senator Lindsey Graham over de link van de Trump campagne en Russische intelligence officials: http://abcnews.go.com/Pol(...)er/story?id=45505386
invalidusernamewoensdag 15 februari 2017 @ 18:53
Gaat Trump nu elke moordenaar uitnodigen naar het WH, trouwens?
#ANONIEMwoensdag 15 februari 2017 @ 18:53
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:53 schreef invalidusername het volgende:
Gaat Trump nu elke moordenaar uitnodigen naar het WH, trouwens?
Je bedoelt de Clintons?
Whiskers2009woensdag 15 februari 2017 @ 18:53
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:48 schreef Montov het volgende:

[..]

Helaas is het erger dan dat: hij kijkt naar de ochtendshows op CNN, MSNBC en Fox News en reageert op twitter met het eerste dat in hem opkomt. Zo gaf MorningJoe aan dat ze Kellyanne Conway niet uitnodigen omdat ze niet meer serieus te nemen is. En op Fox and Friends hadden ze het over een zwakke Obama mbt Crimea. En dus ging Trump dat herhalen en een pluim geven. Het is zo reactionair en dommig. En hij blijft maar kijken naar zijn Fake News.
Klopt, hij reageert op wat hij op tv ziet. Daarom ook die tweet aan Eli Lake, met een citaat van op de tv en een bedankje. En een linkje naar een artikel waarin zijn administration/WH afgebrand wordt door diezelfde Lake _O-
sachawoensdag 15 februari 2017 @ 18:53
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:48 schreef Montov het volgende:

[..]

Helaas is het erger dan dat: hij kijkt naar de ochtendshows op CNN, MSNBC en Fox News en reageert op twitter met het eerste dat in hem opkomt. Zo gaf MorningJoe aan dat ze Kellyanne Conway niet uitnodigen omdat ze niet meer serieus te nemen is. En op Fox and Friends hadden ze het over een zwakke Obama mbt Crimea. En dus ging Trump dat herhalen en een pluim geven. Het is zo reactionair en dommig. En hij blijft maar kijken naar zijn Fake News.
ik zoek het interview waarin hij aangeeft helemaal geen president te willen worden, het is er, kan het niet meer vinden -O-
ExtraWaskrachtwoensdag 15 februari 2017 @ 18:54
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:53 schreef sacha het volgende:

[..]

ik zoek het interview waarin hij aangeeft helemaal geen president te willen worden, het is er, kan het niet meer vinden -O-
Deze?
invalidusernamewoensdag 15 februari 2017 @ 18:55
quote:
12s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:53 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Je bedoelt de Clintons?
Bibi Clinton? :D
Ringowoensdag 15 februari 2017 @ 18:57
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:53 schreef Whiskers2009 het volgende:
Klopt, hij reageert op wat hij op tv ziet. Daarom ook die tweet aan Eli Lake, met een citaat van op de tv en een bedankje. En een linkje naar een artikel waarin zijn administration/WH afgebrand wordt door diezelfde Lake _O-
Leuk stuk hierover:
https://www.nrc.nl/nieuws(...)zag-6642140-a1545587
antiderivativewoensdag 15 februari 2017 @ 18:58
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 13:44 schreef antiderivative het volgende:
Trump agenda vandaag:

* Meeting with CEO's of the retail industry, to discuss tax reform, deregulation and infrastructure improvements:

Brian Cornell (CEO of Target)
Brian Cornell (CEO of Best Buy)
Art Peck (CEO of Gap)
William Rhodes (CEO of Autozone)
Gregory Sandfort (CEO of Tractor Supply)
Stefano Pessina (CEO of Walgreens)
Marvin Ellison (CEO of J.C. Penney)
Jill Soltau (CEO of Jo-Ann Stores)

* Call with President Mauricio Macri of Argentina
* Meeting with Prime Minister Benjamin Netanyahu of Israel
* Legislative strategy session
* Dinner with First Lady Melania Trump, Marco Rubio and Mrs. Jeanette Dousdebes Rubio

video van het ondertekenen van House Joint Resolution 41, het schrappen van een gedeelte van Dodd-Frank:


met o.a. Speaker Paul Ryan, Jeb Hensarling en Bill Huizenga aanwezig
CEO's waren ook bij belasting committees, Kevin Brady (chairman of the House Ways and Means Committee) en Senator Orrin Hatch (chairman of the Senate Finance Committee). Discussie over een eventuele BAJ Tax.
invalidusernamewoensdag 15 februari 2017 @ 19:00
Overigens de antwoorden op de vragen in de persco ook weer keurig netjes voorgelezen.

"very interesting question".
nostrawoensdag 15 februari 2017 @ 19:02
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:12 schreef Tijger_nootje het volgende:
Het was nooit de tallest. Niet voor 9/11, niet na 9/11. Trump Tower staat ook helemaal niet in het Financial district maar op 5th Ave.
Het gaat ook niet om Trump Tower, maar om 40 Wall Street. En het ging hem er blijkbaar om om aan te geven wat hij kan waarnemen.

Hele call hier:

Whiskers2009woensdag 15 februari 2017 @ 19:04
quote:
Thanks! ^O^
antiderivativewoensdag 15 februari 2017 @ 19:05
hehe

statesman twitterde op woensdag 15-02-2017 om 18:26:18 BREAKING: Texas becomes first state to support Trump travel ban as AG Ken Paxton files brief https://t.co/913AzT9V7h https://t.co/bVevXm96Cl reageer retweet
invalidusernamewoensdag 15 februari 2017 @ 19:09
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:05 schreef antiderivative het volgende:
hehe

statesman twitterde op woensdag 15-02-2017 om 18:26:18 BREAKING: Texas becomes first state to support Trump travel ban as AG Ken Paxton files brief https://t.co/913AzT9V7h https://t.co/bVevXm96Cl reageer retweet
Er zullen er nog wel meer komen die een wit voetje willen halen bij Trump en daarvoor hun ziel willen verkopen.
antiderivativewoensdag 15 februari 2017 @ 19:12
Mattis had constructieve gesprekken, maar dat meeliften en het geneuzel erover is wel voorbij:

AP twitterde op woensdag 15-02-2017 om 16:32:08 BREAKING: Pentagon chief Mattis tells NATO allies to increase defense spending by year's end or US will `moderate its commitment' reageer retweet
ExtraWaskrachtwoensdag 15 februari 2017 @ 19:12
Staat consequent aan de goede kant ... https://en.wikipedia.org/wiki/Ken_Paxton#Tenure_2

wtf ...
Puddingtonwoensdag 15 februari 2017 @ 19:13
Nou, Israël heeft groen licht gekregen van Trump om even heel Palestina te annexeren:

https://www.nytimes.com/2(...)33574022A860&gwt=pay
Knipoogjewoensdag 15 februari 2017 @ 19:19
quote:
2s.gif Op woensdag 15 februari 2017 17:33 schreef Dagonet het volgende:

[..]

Hij mag dat, hij heeft de definities vastgesteld. :P
Pff, overal op internet zijn en stuk of tien hoofdkenmerken te vinden en hij voldoet 100% aan allemaal. Laat mij een symptoom zien van narcisme waar Trump niet aan voldoet en ik zou verbaasd zijn.
invalidusernamewoensdag 15 februari 2017 @ 19:20
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:13 schreef Puddington het volgende:
Nou, Israël heeft groen licht gekregen van Trump om even heel Palestina te annexeren:

https://www.nytimes.com/2(...)33574022A860&gwt=pay
Lijkt me een goed moment voor Europa om Palestina te erkennen, me dunkt.
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 19:21
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:12 schreef antiderivative het volgende:
Mattis had constructieve gesprekken, maar dat meeliften en het geneuzel erover is wel voorbij:

AP twitterde op woensdag 15-02-2017 om 16:32:08 BREAKING: Pentagon chief Mattis tells NATO allies to increase defense spending by year's end or US will `moderate its commitment' reageer retweet
Meer defensie-uitgaven door Europese landen lijkt mij helaas ook nodig.
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 19:22
Er is een goede podcast van The NY Times, 'the daily'.

Deze behandelde vandaag de band tussen Kushner en Netanyahu. Ze kennen elkaar al een jaar of twintig.
Puddingtonwoensdag 15 februari 2017 @ 19:22
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:21 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Meer defensie-uitgaven door Europese landen lijkt mij helaas ook nodig.
Dat is niet zozeer om Trump een plezier te doen lijkt me, we hebben gewoon die afspraken gemaakt en die moeten we ook nakomen. Dat lijkt me niet meer dan logisch. Ik ben de laatste die een fan is van militair machtsvertoon en een groter budget voor defensie, maar afspraak is afspraak.
Whiskers2009woensdag 15 februari 2017 @ 19:23
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:13 schreef Puddington het volgende:
Nou, Israël heeft groen licht gekregen van Trump om even heel Palestina te annexeren:

https://www.nytimes.com/2(...)33574022A860&gwt=pay
Incompetente idioot met hoogmoedswaanzin (dat laatste over de deal die hij wel even gaat maken en die echt heel, heel goed zal zijn). -O-
Puddingtonwoensdag 15 februari 2017 @ 19:24
quote:
14s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:20 schreef invalidusername het volgende:

[..]

Lijkt me een goed moment voor Europa om Palestina te erkennen, me dunkt.
Oost-Europa doet dat al, West Europa blijft achter:

Palestine-recognition-map.png
Whiskers2009woensdag 15 februari 2017 @ 19:25
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:22 schreef PippenScottie het volgende:
Er is een goede podcast van The NY Times, 'the daily'.

Deze behandelde vandaag de band tussen Kushner en Netanyahu. Ze kennen elkaar al een jaar of twintig.
Dat zei Bibi ook op de persco. Nou ja, niet exact het aantal jaar, maar wel "heel" lang. Net als Trump en (de rest van) zijn familie.
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 19:26
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:12 schreef antiderivative het volgende:
Mattis had constructieve gesprekken, maar dat meeliften en het geneuzel erover is wel voorbij:

AP twitterde op woensdag 15-02-2017 om 16:32:08 BREAKING: Pentagon chief Mattis tells NATO allies to increase defense spending by year's end or US will `moderate its commitment' reageer retweet
Meeliften? Grappig, het zijn toch echt de Amerikanen die als enige ooit een beroep deden op Artikel 5 van de NAVO.

Gewoon mee kappen, EU leger opzetten.
xpompompomxwoensdag 15 februari 2017 @ 19:27
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:24 schreef Puddington het volgende:

[..]

Oost-Europa doet dat al, West Europa blijft achter:

[ afbeelding ]
Belachelijk inderdaad. Maar de zionistische lobby is natuurlijk wel redelijk sterk hier.
ExtraWaskrachtwoensdag 15 februari 2017 @ 19:27
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:26 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Meeliften? Grappig, het zijn toch echt de Amerikanen die als enige ooit een beroep deden op Artikel 5 van de NAVO.

Gewoon mee kappen, EU leger opzetten.
Dat is nog niet zo simpel. Wie voert het commando over dat leger dan?
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 19:28
quote:
5s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:27 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Dat is nog niet zo simpel. Wie voert het commando over dat leger dan?
Nu is het altijd de VS, is het problematisch om dat bij toerbeurt aan een land of regio toe te laten vallen of, godbeterhet, op kwaliteit toe te kennen? Lekker belangrijk of het een Franse, Nederlandse of Tjechische commandant is.

De laatste 20 jaar is de NAVO geen enkele keer ingezet voor Europese veiligheid als we eerlijk zijn.
ExtraWaskrachtwoensdag 15 februari 2017 @ 19:36
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:28 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Nu is het altijd de VS, is het problematisch om dat bij toerbeurt aan een land of regio toe te laten vallen of, godbeterhet, op kwaliteit toe te kennen? Lekker belangrijk of het een Franse, Nederlandse of Tjechische commandant is.

De laatste 20 jaar is de NAVO geen enkele keer ingezet voor Europese veiligheid als we eerlijk zijn.
Van welk land een commandant is lijkt me ook niet super belangrijk, maar wat je met zo'n leger doet is echter een politieke beslissing. Daar moet je dus wel wat voor inrichten en dan ook wel iets, wat iets sneller kan reageren dan een stel regeringsleiders die beslissen wat er met de Griekse schuldenberg moet gebeuren.

Het klopt denk ik wel dat we de laatste 20 jaar weinig aan de NAVO gehad hebben al denk ik wel dat bv. de Baltische staten er blij mee zijn, net als enkele andere Oost Europese landen. Lastig om te denken hoe het anders eruit had gezien als de NAVO 20 jaar terug opgedoekt was.
Jano9woensdag 15 februari 2017 @ 19:36
Trump en Netanyahu hebben we het aantal huwelijken met elkaar gemeen :P. Allebei drie stuks, blijft toch wel bijzonder gezien de streng religieuze steun die ze krijgen.
invalidusernamewoensdag 15 februari 2017 @ 19:37
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:28 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Nu is het altijd de VS, is het problematisch om dat bij toerbeurt aan een land of regio toe te laten vallen of, godbeterhet, op kwaliteit toe te kennen? Lekker belangrijk of het een Franse, Nederlandse of Tjechische commandant is.

De laatste 20 jaar is de NAVO geen enkele keer ingezet voor Europese veiligheid als we eerlijk zijn.
Daarom zou er om te beginnen eerst ook een rekening van ettelijke honderden miljarden naar Washington moeten. Als zij overal ruzie zoeken betalen ze maar.
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 19:41
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:36 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Van welk land een commandant is lijkt me ook niet super belangrijk, maar wat je met zo'n leger doet is echter een politieke beslissing. Daar moet je dus wel wat voor inrichten en dan ook wel iets, wat iets sneller kan reageren dan een stel regeringsleiders die beslissen wat er met de Griekse schuldenberg moet gebeuren.

Het klopt denk ik wel dat we de laatste 20 jaar weinig aan de NAVO gehad hebben al denk ik wel dat bv. de Baltische staten er blij mee zijn, net als enkele andere Oost Europese landen. Lastig om te denken hoe het anders eruit had gezien als de NAVO 20 jaar terug opgedoekt was.
NAVO heeft dezelfde stroperigheid, ook daar moeten leiders van alle landen instemmen met acties, maar je kan die structuur binnen de EU, denk ik, makkelijker inrichten dan in de NAVO.
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 19:41
quote:
14s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:37 schreef invalidusername het volgende:

[..]

Daarom zou er om te beginnen eerst ook een rekening van ettelijke honderden miljarden naar Washington moeten. Als zij overal ruzie zoeken betalen ze maar.
Laten we maar eens beginnen met de kosten van 1 miljoen vluchtelingen in Europa bij het defensie budget te trekken, moet je eens zien hoe snel iedereen boven de 2% zit.
invalidusernamewoensdag 15 februari 2017 @ 19:45
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:41 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Laten we maar eens beginnen met de kosten van 1 miljoen vluchtelingen in Europa bij het defensie budget te trekken, moet je eens zien hoe snel iedereen boven de 2% zit.
Ik zou het ook wel netjes van de EU vinden als ze een collectieve claim bij de US zouden indienen voor de getroffenen van de travel ban. En alvast wat meer Amerikaanse bedrijven fiscaal aanpakken. Art of the deal, begrijp ik.
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 19:49
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:41 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Laten we maar eens beginnen met de kosten van 1 miljoen vluchtelingen in Europa bij het defensie budget te trekken, moet je eens zien hoe snel iedereen boven de 2% zit.
Je kunt ze ook bij het onderwijs doen. Is D66 blij. Of betaal het van de zorg. Zijn de populisten weer happy.

Maar verder is het defensiebudget omhoog brengen hard nodig.
invalidusernamewoensdag 15 februari 2017 @ 19:56
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:49 schreef Ulx het volgende:

[..]

Je kunt ze ook bij het onderwijs doen. Is D66 blij. Of betaal het van de zorg. Zijn de populisten weer happy.

Maar verder is het defensiebudget omhoog brengen hard nodig.
Waarom zouden wij extreem veel aan defensiebudget moeten uitgeven als we weinig rotzooi veroorzaken? De vervuiler betaalt. En als het defensiebudget dan toch omhoog moet, kan dat prima gedekt worden uit wat verrijkt uranium wat we in Petten hebben liggen waar we toch vanaf moeten, ik denk dat we een prima art of the deal met Iran kunnen sluiten daarover.
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 20:10
Omdat we afgesproken hebben 2% van het BNP aan defensie uit te geven en we nu op iets meer dan de helft daarvan zitten.
invalidusernamewoensdag 15 februari 2017 @ 20:12
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:10 schreef Ulx het volgende:
Omdat we afgesproken hebben 2% van het BNP aan defensie uit te geven en we nu op iets meer dan de helft daarvan zitten.
So what? Het boek met regels wordt herschreven, Nederland eerst. Als de Amerikanen vervelend doen begrijpen ze vast wel dat we dan ook geen rekening meer met hun houden in andere verbanden.
westwoodblvdwoensdag 15 februari 2017 @ 20:13
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:28 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Nu is het altijd de VS, is het problematisch om dat bij toerbeurt aan een land of regio toe te laten vallen of, godbeterhet, op kwaliteit toe te kennen? Lekker belangrijk of het een Franse, Nederlandse of Tjechische commandant is.

De laatste 20 jaar is de NAVO geen enkele keer ingezet voor Europese veiligheid als we eerlijk zijn.
Het nut van de NAVO ligt natuurlijk ook voor een groot deel ook in de afschrikkende werking van artikel 5 van het verdrag.
invalidusernamewoensdag 15 februari 2017 @ 20:16
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:13 schreef westwoodblvd het volgende:

[..]

Het nut van de NAVO ligt natuurlijk ook voor een groot deel ook in de afschrikkende werking van artikel 5 van het verdrag.
Dat is er niet meer in het tijdperk Trump, het hangt er nu vanaf of je aangepakt wordt door een vriendje of een vijand, danwel iemand die geen protectiegeld aan Trump betaald heeft.
Zelvawoensdag 15 februari 2017 @ 20:19
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:12 schreef invalidusername het volgende:

[..]

So what? Het boek met regels wordt herschreven, Nederland eerst.
Second toch? :@
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 20:19
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:12 schreef invalidusername het volgende:

[..]

So what? Het boek met regels wordt herschreven, Nederland eerst. Als de Amerikanen vervelend doen begrijpen ze vast wel dat we dan ook geen rekening meer met hun houden in andere verbanden.
Prima, dan hebben de Russen vrij spel. De VS gaat niets doen. Wij kunnen het niet. Als dat je doel is. Klinkt mij als Gebroken Geweertje flauwekul in de oren maar goed.
westwoodblvdwoensdag 15 februari 2017 @ 20:22
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:16 schreef invalidusername het volgende:

[..]

Dat is er niet meer in het tijdperk Trump, het hangt er nu vanaf of je aangepakt wordt door een vriendje of een vijand, danwel iemand die geen protectiegeld aan Trump betaald heeft.
Ik ga er vooralsnog van uit dat het tijdperk Trump niet eeuwig zal duren. Ik vind dat de NAVO nog zeker een nuttige rol heeft, het hele verdrag opzeggen omdat Trump (die per dag totaal van standpunt kan veranderen) er niet meer achter lijkt te staan, is dan nogal radicaal.
Dagonetwoensdag 15 februari 2017 @ 20:22
Het is weer tijd voor een rally om Trump's ego te boosten.
https://twitter.com/TeamTrump/status/831942873062981632

Trump ia dit weekend dus ook weer in Mar-a-Lago
Dagonetwoensdag 15 februari 2017 @ 20:23
M'n autocorrect herkent wel Mar-a-Lago maar is herstelt hij niet naar is. Typisch.
westwoodblvdwoensdag 15 februari 2017 @ 20:25
quote:
15s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:23 schreef Dagonet het volgende:
M'n autocorrect herkent wel Mar-a-Lago maar is herstelt hij niet naar is. Typisch.
Mijn autocorrect verandert Trump telkens naar 'Grijp', ook wel ironisch ..
Dagonetwoensdag 15 februari 2017 @ 20:27
Puzder, de genomineerde voor minister van werkgelegenheid trekt zich waarschijnlijk terug. Er waren al geluiden dat er teveel Republikeinen tegen zouden stemmen. Minimaal vier, misschien twaalf senatoren.
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 20:31
quote:
3s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:27 schreef Dagonet het volgende:
Puzder, de genomineerde voor minister van werkgelegenheid trekt zich waarschijnlijk terug. Er waren al geluiden dat er teveel Republikeinen tegen zouden stemmen. Minimaal vier, misschien twaalf senatoren.
Iets met mishandeling van zijn vrouw?
Sinds wanneer is dat een probleem voor de 'modelfamilies' aan republikeinse zijde?
Kansenjongerewoensdag 15 februari 2017 @ 20:31
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:31 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Iets met mishandeling van zijn vrouw?
Sinds wanneer is dat een probleem voor de 'modelfamilies' aan republikeinse zijde?
Illegale werkster toch?
ExtraWaskrachtwoensdag 15 februari 2017 @ 20:32
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:31 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Iets met mishandeling van zijn vrouw?
Sinds wanneer is dat een probleem voor de 'modelfamilies' aan republikeinse zijde?
Vergeet ook niet zijn huishoudster zonder verblijfsvergunning.
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 20:35
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:19 schreef Ulx het volgende:

[..]

Prima, dan hebben de Russen vrij spel. De VS gaat niets doen. Wij kunnen het niet. Als dat je doel is. Klinkt mij als Gebroken Geweertje flauwekul in de oren maar goed.
Waar haal je vandaan dat wij het niet kunnen?

Rusland is de Sovjet Unie niet, alleen in manschappen heeft de EU een bijna 2:1 meerderheid. En dan praten we nog niet over kwaliteit, slechts 10% van de Russische militairen zijn beroeps.

Het hele punt van de Krim en de Donbas situatie is dat Poetin het simpelweg niet op een conventionele oorlog durft te laten aankomen, de kwaliteit en kwantiteit van Rusland op conventioneel militair gebied is ondermaats. STAVKA (Russische generale staf) erkent dat Rusland nu geen conventionele oorlog kan winnen.
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 20:38
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:35 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Waar haal je vandaan dat wij het niet kunnen?

Rusland is de Sovjet Unie niet, alleen in manschappen heeft de EU een bijna 2:1 meerderheid. En dan praten we nog niet over kwaliteit, slechts 10% van de Russische militairen zijn beroeps.
Wat wil je afspreken met de EU dan? De Britten vertrekken. Fransen misschien ook.
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 20:40
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:38 schreef Ulx het volgende:

[..]

Wat wil je afspreken met de EU dan? De Britten vertrekken. Fransen misschien ook.
De Britten hebben het 4-5e leger van Europa, bij de 1.3 miljoen militairen van de EU reken ik hun niet eens mee. Frankrijk vertrekt niet en al zou het wel vertrekken, Frankrijk ziet echt het belang van een pan-Europees leger wel in, ook zij kunnen niet zonder de rest van de EU.
#ANONIEMwoensdag 15 februari 2017 @ 20:44
C4pZ1d3WAAEHWfH.jpgC4pZ1d8WYAQ--93.jpgC4pZ1eFWQAEBocV.jpgC4pZ1iNWAAcf6V8.jpg

DannyDutch twitterde op dinsdag 14-02-2017 om 19:48:35 No one is safe from PM Steal Yo Girl! https://t.co/TYrTV1U4CN reageer retweet
_O-
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 20:44
Het zijn de enige twee landen met kernwapens in de EU. Wil je zelf een vloot opbouwen met ICBMs op onderzeeërs en die continu op zee hebben? Dan is 2% goedkoper.
Whiskers2009woensdag 15 februari 2017 @ 20:49
Inmiddels tweet hij ook zelf over de rally https://mobile.twitter.co(...)s/831952535544070145

Ben benieuwd naar de reacties :)
Dagonetwoensdag 15 februari 2017 @ 20:52
Ah, Puzder heeft idd met ex te maken. Oprah kondigde aan een interview met haar te publiceren.

https://twitter.com/yashar/status/831951962585387008
remlofwoensdag 15 februari 2017 @ 20:53
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:44 schreef Ulx het volgende:
Het zijn de enige twee landen met kernwapens in de EU. Wil je zelf een vloot opbouwen met ICBMs op onderzeeërs en die continu op zee hebben? Dan is 2% goedkoper.
Die onderzeeërs heeft Frankrijk al.
En als Duitsland wil hebben zij ze ook, die zijn nogal goed met onderzeeërs :P
crystal_methwoensdag 15 februari 2017 @ 20:54
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 18:00 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Denk dat velen op zoek zijn naar iets concreets wat als struikelblok kan dienen om hem een lame duck te maken of eventueel tot impeachment kan leiden.

Gezien zijn uitlatingen over rechters, het creeeren van een eigen waarheid naast de objectieve waarheid, en gezien het zich laten omringen door mensen als:

Stephen Miller

en Omarosa Manigault

om maar te zwijgen over allerhande andere dubieuze figuren (Bannon comes to mind), lijkt het me best wel gerechtvaardigd om deze man zwaar te bestrijden. Dat mogelijk de Russen dat ook wel fijn zouden vinden, wat mij dan weer speculatie lijkt, zie ik meer als omstandig hoewel er inderdaad wel een zekere ironie in te vinden zou zijn.
Inderdaad speculatie, het was een alternatief voor wat de meesten blijkbaar als een vanzelfsprekendheid beschouwen, dat Trump en co samenwerken met de Russen. Het gebrek aan logica irriteert me, allerlei zaken die als bewijs aangedragen worden zou je bij een echte samenzwering net niet verwachten. Flynn die zichzelf verraadt in een afgeluisterd telefoongesprek? Als voormalig hoofd van de militaire inlichtingendienst wist hij dat het gesprek werd opgenomen en door een analyst zou beluisterd worden, waarom zou hij dat doen als hij dacht dat hij iets illegaals deed? Iemand betrokken in een illegale samenzwering zou op veilig spelen.

Er zijn inderdaad genoeg evidente redenen om tegen Trump te zijn, maar die krijgen momenteel minder aandacht dan speculaties en de twitter brainfarts van Donald. Misschien is dat wat me stoort, dat de topicreeks me niet meer boeit.
invalidusernamewoensdag 15 februari 2017 @ 20:54
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:44 schreef Ulx het volgende:
Het zijn de enige twee landen met kernwapens in de EU. Wil je zelf een vloot opbouwen met ICBMs op onderzeeërs en die continu op zee hebben? Dan is 2% goedkoper.
Want met de UK kan je niks afspreken? Niet elk land is even onbetrouwbaar als het USA van Trump.
Arceewoensdag 15 februari 2017 @ 21:02
ezlusztig twitterde op dinsdag 14-02-2017 om 20:33:12 The MOMENT it emerges Trump's campaign colluded with Russians to undermine Clinton, we demand A NEW ELECTION. Not President Pence. No way. reageer retweet
SO true. Laat die griezel Pence nooit president worden.
#ANONIEMwoensdag 15 februari 2017 @ 21:03
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:44 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ][ afbeelding ][ afbeelding ][ afbeelding ]

DannyDutch twitterde op dinsdag 14-02-2017 om 19:48:35 No one is safe from PM Steal Yo Girl! https://t.co/TYrTV1U4CN reageer retweet
_O-
http://www.cc.com/video-c(...)earts-justin-trudeau
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 21:06
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:54 schreef invalidusername het volgende:

[..]

Want met de UK kan je niks afspreken? Niet elk land is even onbetrouwbaar als het USA van Trump.
De afspraak was 2%. Nederland doet minder.

Wie is er onbetrouwbaar?
#ANONIEMwoensdag 15 februari 2017 @ 21:08
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 21:02 schreef Arcee het volgende:
ezlusztig twitterde op dinsdag 14-02-2017 om 20:33:12 The MOMENT it emerges Trump's campaign colluded with Russians to undermine Clinton, we demand A NEW ELECTION. Not President Pence. No way. reageer retweet
SO true. Laat die griezel Pence nooit president worden.
Dream on. Pence wordt de volgende president der VS.

5% kans dat ze allebei tegelijk hun biezen (moeten) pakken en Paul Ryan het wordt.

Zou dat het masterplan zijn? :o

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 15-02-2017 21:12:18 ]
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 21:14
quote:
14s.gif Op woensdag 15 februari 2017 21:08 schreef Sloggi het volgende:

[..]


Zou dat het masterplan zijn? :o
Zie jij een plan in de gekloothommel?
#ANONIEMwoensdag 15 februari 2017 @ 21:16
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 21:14 schreef Ulx het volgende:

[..]

Zie jij een plan in de gekloothommel?
In de verste verte niet.

Mooie quote uit een op-ed in de NYT gisteren:

quote:
Mussolini supposedly made the trains run on time, but this [administration] couldn't manage fascism in a phone booth.


[ Bericht 25% gewijzigd door #ANONIEM op 15-02-2017 21:17:32 ]
invalidusernamewoensdag 15 februari 2017 @ 21:18
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 21:06 schreef Ulx het volgende:

[..]

De afspraak was 2%. Nederland doet minder.

Wie is er onbetrouwbaar?
Wie maakt overal ruzie in de wereld en stuurt overal troepen naartoe?

Geef Iran nukes en het wordt een stuk rustiger in het midden oosten, Trump komt met hangende pootjes vragen of ie nog met ons mag samenwerken. Art of the deal.

Dat percentage is een heel eigen leven aan het leiden.
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 21:27
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 21:18 schreef invalidusername het volgende:

[..]

Wie maakt overal ruzie in de wereld en stuurt overal troepen naartoe?

Geef Iran nukes en het wordt een stuk rustiger in het midden oosten, Trump komt met hangende pootjes vragen of ie nog met ons mag samenwerken. Art of the deal.

Dat percentage is een heel eigen leven aan het leiden.
Geef Iran nukes en de Saoudi's bouwen ze ook. En dan is het met de rust gedaan.
Dagonetwoensdag 15 februari 2017 @ 21:27
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 21:06 schreef Ulx het volgende:

[..]

De afspraak was 2%. Nederland doet minder.

Wie is er onbetrouwbaar?
De internationale OECD afspraak voor ontwikkelingshulp is 0.7% van het GDP, de VS haalt de 0.2% niet, nooit gedaan ook. Nederland heeft de norm in ieder geval volgehouden van 1974 tot 2013 (0.67%). Ik weet niet hoe het nu zit.

Je bereikt meer met armoedebestrijding dan bommen.
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 21:31
quote:
6s.gif Op woensdag 15 februari 2017 21:27 schreef Dagonet het volgende:

[..]

De internationale OECD afspraak voor ontwikkelingshulp is 0.7% van het GDP, de VS haalt de 0.2% niet, nooit gedaan ook. Nederland heeft de norm in ieder geval volgehouden van 1974 tot 2013 (0.67%). Ik weet niet hoe het nu zit.

Je bereikt meer met armoedebestrijding dan bommen.
Dan moeten ze daar maar over gaan praten. Verder geloof ik niet in dat gebroken geweertjes gezwets. Niet met een Rusland dat om de haverklap aan landjepik doet en een IS aan de grens die als doel heeft de zwarte vlag overal te laten wapperen.
Gabrunal_2013woensdag 15 februari 2017 @ 21:37
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 21:31 schreef Ulx het volgende:

[..]

Dan moeten ze daar maar over gaan praten. Verder geloof ik niet in dat gebroken geweertjes gezwets. Niet met een Rusland dat om de haverklap aan landjepik doet en een IS aan de grens die als doel heeft de zwarte vlag overal te laten wapperen.
.

De Russen hebben het historisch recht de grenzen van de sovietunie te herstellen. Waaom zouden wij dat tegen moeten gaan.
Monolithwoensdag 15 februari 2017 @ 21:41
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 21:37 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

.

De Russen hebben het historisch recht de grenzen van de sovietunie te herstellen. Waaom zouden wij dat tegen moeten gaan.
Het historisch recht nog wel. Hebben de Duitsers ook het historische recht om het derde Rijk te herstellen, de Fransen dat van Napoleon of de Italianen het Romeinse rijk?
Dagonetwoensdag 15 februari 2017 @ 21:42
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 21:31 schreef Ulx het volgende:

[..]

Dan moeten ze daar maar over gaan praten. Verder geloof ik niet in dat gebroken geweertjes gezwets. Niet met een Rusland dat om de haverklap aan landjepik doet en een IS aan de grens die als doel heeft de zwarte vlag overal te laten wapperen.
Rusland ga je niet helpen nee, maar een IS had je redelijk kunnen voorkomen als je mensen had geholpen ipv rot puree te bombarderen.

Can't beat them, buy them
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 21:45
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 21:37 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

.

De Russen hebben het historisch recht de grenzen van de sovietunie te herstellen. Waaom zouden wij dat tegen moeten gaan.
En het recht samen met Duitsland Polen te verdelen?
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 21:45
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 21:37 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

.

De Russen hebben het historisch recht de grenzen van de sovietunie te herstellen. Waaom zouden wij dat tegen moeten gaan.
:')
PippenScottiewoensdag 15 februari 2017 @ 21:46
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 21:37 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

.

De Russen hebben het historisch recht de grenzen van de sovietunie te herstellen. Waaom zouden wij dat tegen moeten gaan.
Geef Ons Indonesië Terug!!!!1!!1!!
crystal_methwoensdag 15 februari 2017 @ 21:50
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:12 schreef antiderivative het volgende:
Mattis had constructieve gesprekken, maar dat meeliften en het geneuzel erover is wel voorbij:

AP twitterde op woensdag 15-02-2017 om 16:32:08 BREAKING: Pentagon chief Mattis tells NATO allies to increase defense spending by year's end or US will `moderate its commitment' reageer retweet
De enige manier waarop de VS can "Moderate its commitment", is door troepen en wapens uit Europa weg te trekken, of door zelf minder te besteden aan defensie. Article 5 blijft gelden, daar komen ze niet onderuit. En de Amerikanen willen altijd en overal in staat zijn in te grijpen, die gaan geen situatie toelaten waar de Russen hen voor een voldongen feit kunnen stellen. Lijkt me dus meer een verwijt dan een waarschuwing.
Whiskers2009woensdag 15 februari 2017 @ 21:51
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 21:37 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

.

De Russen hebben het historisch recht de grenzen van de sovietunie te herstellen. Waaom zouden wij dat tegen moeten gaan.
Ben ook erg benieuwd naar het "historische recht" vd Native Americans en de Aboriginals.
Dagonetwoensdag 15 februari 2017 @ 21:57
Puzder is out, hij heeft zich definitief teruggetrokken.
Dagonetwoensdag 15 februari 2017 @ 22:03
So much winning.
Monolithwoensdag 15 februari 2017 @ 22:04
quote:
4s.gif Op woensdag 15 februari 2017 21:57 schreef Dagonet het volgende:
Puzder is out, hij heeft zich definitief teruggetrokken.
Dat beperkt het gezichtsverlies voor Trump nog wel enigszins.
Dagonetwoensdag 15 februari 2017 @ 22:07
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 22:04 schreef Monolith het volgende:

[..]

Dat beperkt het gezichtsverlies voor Trump nog wel enigszins.
Nah, het is duidelijk dat hij de stemmen niet zou halen, en het is geen schoolvoorbeeld van extreme vetting natuurlijk.

Het is hoe dan ook gezichtsverlies.
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 22:07
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 21:46 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Geef Ons Indonesië Terug!!!!1!!1!!
Spanje was toch van ons? Of gewoon terug naar het West-Frankische Rijk. Zoiets.
Monolithwoensdag 15 februari 2017 @ 22:08
quote:
2s.gif Op woensdag 15 februari 2017 22:07 schreef Dagonet het volgende:

[..]

Nah, het is duidelijk dat hij de stemmen niet zou halen, en het is geen schoolvoorbeeld van extreme vetting natuurlijk.

Het is hoe dan ook gezichtsverlies.
Dat bedoel ik. Een kandidaat die afgeschoten wordt in de senaat is een stuk pijnlijker.
monkyyywoensdag 15 februari 2017 @ 22:08
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 21:41 schreef Monolith het volgende:

[..]

Het historisch recht nog wel. Hebben de Duitsers ook het historische recht om het derde Rijk te herstellen, de Fransen dat van Napoleon of de Italianen het Romeinse rijk?
maxresdefault.jpg

Vergeet de Mongolen niet. _O_
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 22:10
Hoewel Nederland historisch gezien weer onder water gezet zou moeten worden. Dan is het wel blank.
Whiskers2009woensdag 15 februari 2017 @ 22:11
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 22:07 schreef Ulx het volgende:

[..]

Spanje was toch van ons? Of gewoon terug naar het West-Frankische Rijk. Zoiets.
Wij waren van Spanje.
westwoodblvdwoensdag 15 februari 2017 @ 22:12
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 22:08 schreef monkyyy het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Vergeet de Mongolen niet. _O_
De Louisiana Purchase terugdraaien zou nog niet eens zo'n gek idee zijn
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 22:13
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 22:11 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Wij waren van Spanje.
Als je de Mainstream Geschiedenis voor zoete koek slikt wel ja. Maar die is onbetrouwbaar.

[ Bericht 0% gewijzigd door Ulx op 15-02-2017 22:20:46 ]
Monolithwoensdag 15 februari 2017 @ 22:16
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 22:12 schreef westwoodblvd het volgende:

[..]

De Louisiana Purchase terugdraaien zou nog niet eens zo'n gek idee zijn
Blijft inderdaad een beetje nep-Amerika, dat gebied.
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 22:17
Maar goed, de VS minus New York weer Brits? Ik zie het niet zo snel gebeuren.
Ulxwoensdag 15 februari 2017 @ 22:19
Maar alle gekheid op een stokje: Ik blijf erbij dat Trump een wandelende uilebal is.
SureD1woensdag 15 februari 2017 @ 22:27
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 22:08 schreef Monolith het volgende:

[..]

Dat bedoel ik. Een kandidaat die afgeschoten wordt in de senaat is een stuk pijnlijker.
Dat is nagenoeg hetzelfde in my book, een Nixontje zeg maar. Hij trekt zich terug omdat hij het niet gaat halen...
Monolithwoensdag 15 februari 2017 @ 22:30
In het kader van 'het glas is altijd halfvol':

quote:
This may be the worst start to an administration ever. Trump has an approval rating of 40 percent, and his national security adviser resigned three weeks into the job. I was saying this on Twitter earlier, and someone responded that William Henry Harrison had a worse start. Harrison died 31 days into his presidency.
Monolithwoensdag 15 februari 2017 @ 22:31
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 22:27 schreef SureD1 het volgende:

[..]

Dat is nagenoeg hetzelfde in my book, een Nixontje zeg maar. Hij trekt zich terug omdat hij het niet gaat halen...
Ja en ook bij Nixon gold dat dat de minder pijnlijke optie was.
Perrinwoensdag 15 februari 2017 @ 22:32
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 22:30 schreef Monolith het volgende:
In het kader van 'het glas is altijd halfvol':

[..]

We zijn nog geen 31 dagen onderweg..
Roger_Epialeswoensdag 15 februari 2017 @ 22:33
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 22:30 schreef Monolith het volgende:
In het kader van 'het glas is altijd halfvol':

[..]

Moet hij toch nog vijf dagen in leven blijven. ;)
Perrinwoensdag 15 februari 2017 @ 22:34
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 22:33 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Moet hij toch nog vijf dagen in leven blijven. ;)
Hihi, idd.
Tijger_nootjewoensdag 15 februari 2017 @ 22:34
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 21:37 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

.

De Russen hebben het historisch recht de grenzen van de sovietunie te herstellen. Waaom zouden wij dat tegen moeten gaan.
Onder de Sovjet Unie heette het ook Polen hoor, dombo, en had het dezelfde grenzen. Niks aan veranderd.